#codbandarputra Instagram Photos & Videos

codbandarputra - 919 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
4.7
average likes

Latest #codbandarputra Posts

  • Balik raya hari tuh sedare mara duk tanya #AisyPerfume ni dan kita pun keluarkan sekali grab 5 botoi terus uolls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
Ada lagi sorang tapi tak dan nak cepat punya pasai yang tu amek 5 botoi jugak. 

Best tak best nye, wangi kemain tau 24jam tahan wangi โค๏ธ
Love sangat weii kata nya..

Rm11/10ml RM35/35ml
Berminat Jom wasaaap Anis terus wasap.my/60106625797/aisyperfume ๐Ÿ“ฒ
Area Kuantan kita boleh COD takde hal.. ๐Ÿš™๐Ÿ’จ
Jauh by pos. 

#aisyperfume
#minyakwangiwanita
#minyakwangioriginal #minyakwangiberkualiti #minyakwangikuantan #minyakwangilelaki #minyakpati #minyakwangionline #codbeserah #codtamantas #codkuantan #codsgisap #codbandarkuantan #codbandarputra #codpematangbadak #codkempadang #kuantandelivery #kuantanpahang๐Ÿ™ #kuantancod
  • Balik raya hari tuh sedare mara duk tanya #AisyPerfume ni dan kita pun keluarkan sekali grab 5 botoi terus uolls ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
    Ada lagi sorang tapi tak dan nak cepat punya pasai yang tu amek 5 botoi jugak.

    Best tak best nye, wangi kemain tau 24jam tahan wangi โค๏ธ
    Love sangat weii kata nya..

    Rm11/10ml RM35/35ml
    Berminat Jom wasaaap Anis terus wasap.my/60106625797/aisyperfume ๐Ÿ“ฒ
    Area Kuantan kita boleh COD takde hal.. ๐Ÿš™๐Ÿ’จ
    Jauh by pos.

    #aisyperfume
    #minyakwangiwanita
    #minyakwangioriginal #minyakwangiberkualiti #minyakwangikuantan #minyakwangilelaki #minyakpati #minyakwangionline #codbeserah #codtamantas #codkuantan #codsgisap #codbandarkuantan #codbandarputra #codpematangbadak #codkempadang #kuantandelivery #kuantanpahang๐Ÿ™ #kuantancod

  •  8  0  5 August, 2020

Top #codbandarputra Posts

  • Celak cayaq #bellazbeauty memang pilihan tepat untuk semua! Warna yang pekat dan jenis brush yang sangat sesuai untuk hampa yang belum expert pakai eyeliner cayaq! Harga cuma #RM29 tapi quality macam ratus-ratus hinggit hokay! Klik link di bio untuk pembelian

www.wassap.my/60196482667/eyelinercc

#believe #bellazbeauty 
#celakcayaqbybellaz #celak #eyeliner 
#eyeliners #eyelinermurah #eyelinergoals #bellazbeautyhq #muabellazpakaisetiapkalilivesebelummakeup #paknilbazaar #cantik
#matamata #coduitmshahalamstudents #codkotakemuning_bukitnaga #codjalankebun #codshahalam #codbandarputra
  • Celak cayaq #bellazbeauty memang pilihan tepat untuk semua! Warna yang pekat dan jenis brush yang sangat sesuai untuk hampa yang belum expert pakai eyeliner cayaq! Harga cuma #RM29 tapi quality macam ratus-ratus hinggit hokay! Klik link di bio untuk pembelian

    www.wassap.my/60196482667/eyelinercc

    #believe #bellazbeauty
    #celakcayaqbybellaz #celak #eyeliner
    #eyeliners #eyelinermurah #eyelinergoals #bellazbeautyhq #muabellazpakaisetiapkalilivesebelummakeup #paknilbazaar #cantik
    #matamata #coduitmshahalamstudents #codkotakemuning_bukitnaga #codjalankebun #codshahalam #codbandarputra

  •  5  0  14 July, 2020