#codalorsetar Instagram Photos & Videos

codalorsetar - 104.4k posts

Hashtag Popularity

2
average comments
68.2
average likes

Latest #codalorsetar Posts

  • WE'RE OPEN EVERYDAY⠀⠀⠀
FROM 1:00PM - 11:00PM⠀⠀
⠀
We have limited dine in capacity as we adhere to the social distancing measures. Don’t forget to make your reservation with us now! 🥰 ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
Whatsapp us!⠀⠀⠀
www.wasap.my/60194470904/deliverytp
www.wasap.my/60194470904/selfpickuptp
www.wasap.my/60194470904/dineintp ⠀ ⠀⠀
📍The Place by DECO⠀⠀⠀
Lot 5719, Jalan Langgar, 05450 Alor Setar, Kedah ⠀⠀⠀

⏰Operation Hours⠀⠀⠀
1:00PM - 11:00PM⠀⠀⠀
Open Everyday⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
#tp⠀⠀⠀
#theplace⠀⠀⠀
#wagyutomahawk ⠀⠀⠀
#halalwagyu⠀⠀⠀
#halaltomahawks⠀⠀⠀
#Tomahawksteak⠀⠀⠀
#Tomahawkwagyu⠀⠀⠀
#Tomahawkangus⠀⠀⠀
#kedahcafe⠀⠀⠀
#cafekedah⠀⠀⠀
#jjcmkedah⠀⠀⠀
#jalan2carimakan⠀⠀⠀
#makanplace⠀⠀⠀
#kedahwesternfood⠀⠀⠀
#alorsetarcafe ⠀⠀⠀
#alorsetar⠀⠀⠀
#codalorsetar⠀⠀⠀
#rayapromo
  • WE'RE OPEN EVERYDAY⠀⠀⠀
    FROM 1:00PM - 11:00PM⠀⠀

    We have limited dine in capacity as we adhere to the social distancing measures. Don’t forget to make your reservation with us now! 🥰 ⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    Whatsapp us!⠀⠀⠀
    www.wasap.my/60194470904/deliverytp
    www.wasap.my/60194470904/selfpickuptp
    www.wasap.my/60194470904/dineintp ⠀ ⠀⠀
    📍The Place by DECO⠀⠀⠀
    Lot 5719, Jalan Langgar, 05450 Alor Setar, Kedah ⠀⠀⠀

    ⏰Operation Hours⠀⠀⠀
    1:00PM - 11:00PM⠀⠀⠀
    Open Everyday⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    #tp⠀⠀⠀
    #theplace⠀⠀⠀
    #wagyutomahawk ⠀⠀⠀
    #halalwagyu⠀⠀⠀
    #halaltomahawks⠀⠀⠀
    #Tomahawksteak⠀⠀⠀
    #Tomahawkwagyu⠀⠀⠀
    #Tomahawkangus⠀⠀⠀
    #kedahcafe⠀⠀⠀
    #cafekedah⠀⠀⠀
    #jjcmkedah⠀⠀⠀
    #jalan2carimakan⠀⠀⠀
    #makanplace⠀⠀⠀
    #kedahwesternfood⠀⠀⠀
    #alorsetarcafe ⠀⠀⠀
    #alorsetar⠀⠀⠀
    #codalorsetar⠀⠀⠀
    #rayapromo

  •  6  0  36 minutes ago
  • Thank you!!!🤗
.
COD KUALA KEDAH,MERGONG,ALOR SETAR,POKOK SENA & WALK IN..
.
Sapa2 yang inginkan chocojerr viral boleh cepat2 bgtau sementara stok ada ni..
🍫BUBBLE RICE
🍫BABY CRUNCH
🍫QKISS CHIP
.
🍫CHOCOJERR VIRAL
.
✔️ Menggunakan coklat premium yg sedap
✔️ Tak perlu rendam air panas
✔️ Coklat cair dan isi yang rangup
✔️ Buka dan terus makan
✔️ Tidak terlalu manis
✔️ Tidak muak
✔️ Halal 💯
✔️ Sesuai utk semua lapisan umur
✔️ Saiz balang besar tapi harga murah
.
. "PASTIKAN CHOCOJERR BARU BELI"
.
Jom order sekarang 📲0142422497
.
Nak senang tekan link di bio👍
.
#chocojerr #chocojerrviral #chocojarkedah #chocojaralorsetar #chocojarsedap #chocojarjitra #chocojarkualakedah #chocojaryan #chocojarsungaipetani #chocojarperak #chocojarselangor #chocojarperlis #chocojarpenang #chocojarkl  #chocojar #codkedah #codalorsetar #codpendang #codpokoksena #codkualakedah #codkepalabatas #codkualanerang #kitajagakita #stayhome #chocojerrfighter #teammylegacy
  • Thank you!!!🤗
    .
    COD KUALA KEDAH,MERGONG,ALOR SETAR,POKOK SENA & WALK IN..
    .
    Sapa2 yang inginkan chocojerr viral boleh cepat2 bgtau sementara stok ada ni..
    🍫BUBBLE RICE
    🍫BABY CRUNCH
    🍫QKISS CHIP
    .
    🍫CHOCOJERR VIRAL
    .
    ✔️ Menggunakan coklat premium yg sedap
    ✔️ Tak perlu rendam air panas
    ✔️ Coklat cair dan isi yang rangup
    ✔️ Buka dan terus makan
    ✔️ Tidak terlalu manis
    ✔️ Tidak muak
    ✔️ Halal 💯
    ✔️ Sesuai utk semua lapisan umur
    ✔️ Saiz balang besar tapi harga murah
    .
    . "PASTIKAN CHOCOJERR BARU BELI"
    .
    Jom order sekarang 📲0142422497
    .
    Nak senang tekan link di bio👍
    .
    #chocojerr #chocojerrviral #chocojarkedah #chocojaralorsetar #chocojarsedap #chocojarjitra #chocojarkualakedah #chocojaryan #chocojarsungaipetani #chocojarperak #chocojarselangor #chocojarperlis #chocojarpenang #chocojarkl  #chocojar #codkedah #codalorsetar #codpendang #codpokoksena #codkualakedah #codkepalabatas #codkualanerang #kitajagakita #stayhome #chocojerrfighter #teammylegacy

  •  1  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum 😍
.
.
Macam mana perasaan makan kambing perap Resepi Original dari New Zealand ni? Perasaan yang bercampur baur kan ☺️ ada rasa manis, juicy, lemak kalau jenis minat masam-masam boleh perah lemon sikit, rasa terharu sebab ada orang Melayu kita boleh berjaya buat kambing perap sesedap ni kan 😂 
.
.
Haaa tu baru satu produk iaitu produk Kambing Perap ORIGINAL MR KIWI 🤗 minggu ni minggu yang mendebarkan pihak hq @mrkiwi.hq telah mengeluarkan second produk iaitu Kambing Perap BLACK PAPER yang hanya keluar seminggu pada setiap bulan. 
.
.
Nervous betul @mrkiwi.hq ni tau suka buat surprise, so siapa yang nak mencabar ketahan perut mai order NEW Product dari @tripadikberadik ☺️ 
.
.

💚Senarai agent MrKiwi KEDAH & PERLIS💚 
.
.
-ALOR SETAR- 
IG : @mrkiwi.kedah 
IG : @kambingperapmrkiwi.aor 
.
.
-SG PETANI- 
IG : @puterinur.mf 
IG : @i.am.rahilfauzi
IG : @aatar_ 
IG : @alifnajwan 
.
.
-YAN- 
IG : @haziqahiznijefri 
IG : @agentkambingperap.mrkiwi 
.
.
-JITRA- 
IG : @kambingperap_mrkiwijitra 
IG : @mrkiwi.jitra
.
.
-KULIM- 
IG : @cik_eeta 
IG : @hafizhalizam 
IG : @kambingperapkedahpenang
.
.
-PENDANG- 
IG : @thenienosssss 
.
.
-TANJUNG DAWAI- 
IG : @pooh_ajadd 
.
.
-PERLIS- 
IG : @kambingperap_mrkiwijitra
.
.
#kambingperap #katmbingperapviral #kambingperapnewzealand
#kambingperapkedah
#kambingperaputara
#kambingperapperlis
#kambingperapalorsetar
#kambingperapjitra
#kambingperap
#westernfood
#westernfoodbbq
#westernfoodkambingbakar
#codjitra #codalorsetar #codmakananalorsetar #codmakananjitra
#kambingperapgurun
#kambingperaptanjungdawai
#kambingperapsgpetani
#kambingperapyan 
#kambingperapkulim
#kambingperappendang
  • Assalamualaikum 😍
    .
    .
    Macam mana perasaan makan kambing perap Resepi Original dari New Zealand ni? Perasaan yang bercampur baur kan ☺️ ada rasa manis, juicy, lemak kalau jenis minat masam-masam boleh perah lemon sikit, rasa terharu sebab ada orang Melayu kita boleh berjaya buat kambing perap sesedap ni kan 😂
    .
    .
    Haaa tu baru satu produk iaitu produk Kambing Perap ORIGINAL MR KIWI 🤗 minggu ni minggu yang mendebarkan pihak hq @mrkiwi.hq telah mengeluarkan second produk iaitu Kambing Perap BLACK PAPER yang hanya keluar seminggu pada setiap bulan.
    .
    .
    Nervous betul @mrkiwi.hq ni tau suka buat surprise, so siapa yang nak mencabar ketahan perut mai order NEW Product dari @tripadikberadik ☺️
    .
    .

    💚Senarai agent MrKiwi KEDAH & PERLIS💚
    .
    .
    -ALOR SETAR-
    IG : @mrkiwi.kedah
    IG : @kambingperapmrkiwi.aor
    .
    .
    -SG PETANI-
    IG : @puterinur.mf
    IG : @i.am.rahilfauzi
    IG : @aatar_
    IG : @alifnajwan
    .
    .
    -YAN-
    IG : @haziqahiznijefri
    IG : @agentkambingperap.mrkiwi
    .
    .
    -JITRA-
    IG : @kambingperap_mrkiwijitra
    IG : @mrkiwi.jitra
    .
    .
    -KULIM-
    IG : @cik_eeta
    IG : @hafizhalizam
    IG : @kambingperapkedahpenang
    .
    .
    -PENDANG-
    IG : @thenienosssss
    .
    .
    -TANJUNG DAWAI-
    IG : @pooh_ajadd
    .
    .
    -PERLIS-
    IG : @kambingperap_mrkiwijitra
    .
    .
    #kambingperap #katmbingperapviral #kambingperapnewzealand
    #kambingperapkedah
    #kambingperaputara
    #kambingperapperlis
    #kambingperapalorsetar
    #kambingperapjitra
    #kambingperap
    #westernfood
    #westernfoodbbq
    #westernfoodkambingbakar
    #codjitra #codalorsetar #codmakananalorsetar #codmakananjitra
    #kambingperapgurun
    #kambingperaptanjungdawai
    #kambingperapsgpetani
    #kambingperapyan
    #kambingperapkulim
    #kambingperappendang

  •  3  0  1 hour ago
  • KURANG KEYAKINAN DENGAN KULIT  UOLLSS ?? 

INSECURE SANGAT TENGOK KULIT KAWAN KAWAN LAIN PUTIH CERAH GEBUU GEBASSSS !

Sampai dalam hati tu dah rasa macam nak pergi cucuk je Vitamin C kannn ?? 

Okay itulah pengalaman Wawa sendiri. Tapi selepas Wawa gunakan #WawaMilkSkin ni secara konsisten, Wawa lebih yakin dengan diri sendiri 😍

Perempuan yang cantik itu adalah perempuan yang sentiasa yakin dengan diri sendiri 😘 kita semua cantik tau ! Kena sentiasa yakin!! 

So cepat2 grab dengan intan & Agent sah #TeamSenorita okeh. Stock laku kerassss uollssss ! 😱😱😱

#TeamSenorita #Fyzavampires #WawaLoveEdition #WawaMysteriousRomance #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #BeatYourBest #MaduTurkey #Mascara #MakeUpKit #WawaWarriors #MaduAjaib #MuaMalaysia #WawaEECushion #EECushion #CompactPowder #WawaBundleOfJoy #BundleOfJoy #GreenTea #BabyGirlEdition #CodAlorsetar #CodPendang #gurun #sungaipetanisurprise #WawaMilkSkin #Wawa3dMascara
  • KURANG KEYAKINAN DENGAN KULIT  UOLLSS ??

    INSECURE SANGAT TENGOK KULIT KAWAN KAWAN LAIN PUTIH CERAH GEBUU GEBASSSS !

    Sampai dalam hati tu dah rasa macam nak pergi cucuk je Vitamin C kannn ??

    Okay itulah pengalaman Wawa sendiri. Tapi selepas Wawa gunakan #WawaMilkSkin ni secara konsisten, Wawa lebih yakin dengan diri sendiri 😍

    Perempuan yang cantik itu adalah perempuan yang sentiasa yakin dengan diri sendiri 😘 kita semua cantik tau ! Kena sentiasa yakin!!

    So cepat2 grab dengan intan & Agent sah #TeamSenorita okeh. Stock laku kerassss uollssss ! 😱😱😱

    #TeamSenorita #Fyzavampires #WawaLoveEdition #WawaMysteriousRomance #WawaCosmetics #WawaZainal #AerilZafrel #LipMatte #Serum #Cleanser #BeatYourBest #MaduTurkey #Mascara #MakeUpKit #WawaWarriors #MaduAjaib #MuaMalaysia #WawaEECushion #EECushion #CompactPowder #WawaBundleOfJoy #BundleOfJoy #GreenTea #BabyGirlEdition #CodAlorsetar #CodPendang #gurun #sungaipetanisurprise #WawaMilkSkin #Wawa3dMascara

  •  1  0  2 hours ago

Top #codalorsetar Posts

  • Customers request Special Korean Box letak cheese dekat Korean Spicy Chicken 🤩🤩
-
Price : RM22 shaja
-
Siapa nak join next delivery boleh whatsapp kami. Selasa depan area Alor Star. Rabu area Jitra.
-
#codkepalabatas #codjitra #codmatrikchanglun #polimas #codalorsetar #codaor #coduum #codpolimas #jitra #universitiutaramalaysia #kolejinsaniah #foodhunteralorstar  #fooddeliverypolimas #fooddelivery #codmakanan #makananwestern #makanankoreakedah #fooddeliverykedah #fooddeliveryjitra #koreanfoodkedah #naddkitchen #politekniksultanabdulhalimmuadzamshah #fooddeliveryalorsetar #fooddeliveryuum #kolejpertanianbukittangga #ikbnjitra #kolejjururawatkedah #kolejkomunitikedah #kedahdarulaman
  • Customers request Special Korean Box letak cheese dekat Korean Spicy Chicken 🤩🤩
    -
    Price : RM22 shaja
    -
    Siapa nak join next delivery boleh whatsapp kami. Selasa depan area Alor Star. Rabu area Jitra.
    -
    #codkepalabatas #codjitra #codmatrikchanglun #polimas #codalorsetar #codaor #coduum #codpolimas #jitra #universitiutaramalaysia #kolejinsaniah #foodhunteralorstar #fooddeliverypolimas #fooddelivery #codmakanan #makananwestern #makanankoreakedah #fooddeliverykedah #fooddeliveryjitra #koreanfoodkedah #naddkitchen #politekniksultanabdulhalimmuadzamshah #fooddeliveryalorsetar #fooddeliveryuum #kolejpertanianbukittangga #ikbnjitra #kolejjururawatkedah #kolejkomunitikedah #kedahdarulaman

  •  135  3  23 August, 2019