#codKelantan Instagram Photos & Videos

codKelantan - 77.2k posts

Hashtag Popularity

6.5
average comments
37.4
average likes

Latest #codKelantan Posts

  • Jangan lah risau awak!
Dalam #BirdnestEssence tak ada bahan KIMIA ataupun bahan terlarang tau.

Dijamin selamat dan halal!

Bahan bahan pun bukan biashe biashe, semua bahan sangat bagus untuk skin kita. Quality mantap sama naik dengan bau yang menyelerakan.

Buat hati terpikat, itu pasal hari hari wajib calit Si Saka Burung ni haaaa 😋

Korang dah cuba?

http://www.wassap.my/60183111016/nakBNE
.
http://www.wassap.my/60183111016/nakBNE
.
http://www.wassap.my/60183111016/nakBNE
.
#SquadBirdNestCikna
#TeamMamyPower #TeamDyna
#TeamBirdnestHebat #BirdnestEssenceByPna #BirdnestEssence #BirdnestEssenceViral #BirdnestEssenceSelangor #BirdnestEssenceKedah #BirdnestEssencePerlis #BirdnestEssencePahang #BirdnestEssenceMelaka #BirdnestEssenceKelantan #BirdnestEssenceJohor #BirdnestEssenceTerengganu #BirdnestEssencepulaupinang #BirdnestEssencePerak
#BirdnestEssenceKL
#SerumViral #BNEMurah
#BNEVIRAL #MASALAHKULIT #CODKELANTAN #CODKOTABHARU #AGENTWANTED #AGENTDROPSHIP #AGENT #AGENTPRODUK
  • Jangan lah risau awak!
    Dalam #BirdnestEssence tak ada bahan KIMIA ataupun bahan terlarang tau.

    Dijamin selamat dan halal!

    Bahan bahan pun bukan biashe biashe, semua bahan sangat bagus untuk skin kita. Quality mantap sama naik dengan bau yang menyelerakan.

    Buat hati terpikat, itu pasal hari hari wajib calit Si Saka Burung ni haaaa 😋

    Korang dah cuba?

    http://www.wassap.my/60183111016/nakBNE
    .
    http://www.wassap.my/60183111016/nakBNE
    .
    http://www.wassap.my/60183111016/nakBNE
    .
    #SquadBirdNestCikna
    #TeamMamyPower #TeamDyna
    #TeamBirdnestHebat #BirdnestEssenceByPna #BirdnestEssence #BirdnestEssenceViral #BirdnestEssenceSelangor #BirdnestEssenceKedah #BirdnestEssencePerlis #BirdnestEssencePahang #BirdnestEssenceMelaka #BirdnestEssenceKelantan #BirdnestEssenceJohor #BirdnestEssenceTerengganu #BirdnestEssencepulaupinang #BirdnestEssencePerak
    #BirdnestEssenceKL
    #SerumViral #BNEMurah
    #BNEVIRAL #MASALAHKULIT #CODKELANTAN #CODKOTABHARU #AGENTWANTED #AGENTDROPSHIP #AGENT #AGENTPRODUK

  •  0  0  9 minutes ago
  • [ATTN : KULIT KUSAM] - SIAPA NAK SIS JUNNI TOLONG RAWAT KULIT KUSAM?😍⁣
⁣⁣
Kalau you all ada masalah...⁣
✅ parut jerawat⁣⁣
✅ jerawat⁣⁣
✅ kulit kering⁣⁣
✅ kulit kusam⁣⁣
✅ tona kulit tak sekata⁣⁣
⁣⁣
You all kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣
⁣
Siapa nak rawat⁣ masalah-masalah ni, komen NAK👇🏻👇🏻⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#BeautyArmySquad #lovebeautylegacy #glassskin #kulitkusam #tjcodpasirputeh #tjcodmelor #tjcodpasirtumboh #tjcodkoklanas #codkelantan #agentjunnikelantan #freegift #viralpost
#JunniSuu  #SuuJunni
  • [ATTN : KULIT KUSAM] - SIAPA NAK SIS JUNNI TOLONG RAWAT KULIT KUSAM?😍⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all ada masalah...⁣
    ✅ parut jerawat⁣⁣
    ✅ jerawat⁣⁣
    ✅ kulit kering⁣⁣
    ✅ kulit kusam⁣⁣
    ✅ tona kulit tak sekata⁣⁣
    ⁣⁣
    You all kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣

    Siapa nak rawat⁣ masalah-masalah ni, komen NAK👇🏻👇🏻⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #BeautyArmySquad #lovebeautylegacy #glassskin #kulitkusam #tjcodpasirputeh #tjcodmelor #tjcodpasirtumboh #tjcodkoklanas #codkelantan #agentjunnikelantan #freegift #viralpost
    #JunniSuu #SuuJunni

  •  1  0  1 hour ago
  • DONE HEMPAS STOCK ✅ 
.
Baru je 2 hari lepas restock harini hempas stok lagi...Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana kurniakan rezeki ini🌟🌟.
.
Laku keras demica ni.. anak #teamUna pun power2 pakat meroket belaka.. bulan 8 bulan MEROKET KEMENANGAN 🔥🔥🔥💪💪💪
.
Sape lagi nak una bantu dia untuk buat income rm5k sebulan tanpa perlu keluarkan modal pun ?? . www.wasap.my/601111924214/DemicaSquad 
.
Meh follow una rapat-rapat dan ws una secepat mungkin.🔥🔥
.
Awak lambat awak tertinggal. ORANG BERJAYA SELALU DI DEPAN 💥💥
.
#Demica #DemiCantik #demicasquad #TeamUna #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #Demicasuppliment #DemicaSerum #DemicaBengkung #DemicaKelantan #DemicaPasirMas #CODpasirmas #CODkelantan #codpasirmasrantaupanjangkotabharu #postageseluruhmalaysiasabahsarawak
  • DONE HEMPAS STOCK ✅
    .
    Baru je 2 hari lepas restock harini hempas stok lagi...Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana kurniakan rezeki ini🌟🌟.
    .
    Laku keras demica ni.. anak #teamUna pun power2 pakat meroket belaka.. bulan 8 bulan MEROKET KEMENANGAN 🔥🔥🔥💪💪💪
    .
    Sape lagi nak una bantu dia untuk buat income rm5k sebulan tanpa perlu keluarkan modal pun ?? . www.wasap.my/601111924214/DemicaSquad
    .
    Meh follow una rapat-rapat dan ws una secepat mungkin.🔥🔥
    .
    Awak lambat awak tertinggal. ORANG BERJAYA SELALU DI DEPAN 💥💥
    .
    #Demica #DemiCantik #demicasquad #TeamUna #DemicaWhiteningLotion #DemicaLipmatte #Demicasuppliment #DemicaSerum #DemicaBengkung #DemicaKelantan #DemicaPasirMas #CODpasirmas #CODkelantan #codpasirmasrantaupanjangkotabharu #postageseluruhmalaysiasabahsarawak

  •  4  0  9 hours ago
  • PAKAI 3 BARANG JE DAH SIAP MAKEUP ❓⠀
⠀
Makeup look pinkish2 la ni 🤪 haa korang pakai 3 barang je dah boleh dah buat look pinkish2 ni tak perlu guna banyak banyak  barang nak lawa ⠀
⠀
Dengan 3 barang ni je korang dah boleh dapat DISKAUN 5% tau ! ⠀
⠀
📌 Cushion foundation * Code light ⠀
📌 Mascara ⠀
📌 Lipmatte dan liptint * Lipcare edition⠀
⠀
JOM GRAB DISKAUN 5% ni ❗️⠀
⠀
🚗 Cod area tumpat / wakaf bharu ⠀
📬 Postage setiap hari⠀
📦 Freegift untuk setiap pembelian ⠀
🛒 Whatsapp link di bio
  • PAKAI 3 BARANG JE DAH SIAP MAKEUP ❓⠀

    Makeup look pinkish2 la ni 🤪 haa korang pakai 3 barang je dah boleh dah buat look pinkish2 ni tak perlu guna banyak banyak barang nak lawa ⠀

    Dengan 3 barang ni je korang dah boleh dapat DISKAUN 5% tau ! ⠀

    📌 Cushion foundation * Code light ⠀
    📌 Mascara ⠀
    📌 Lipmatte dan liptint * Lipcare edition⠀

    JOM GRAB DISKAUN 5% ni ❗️⠀

    🚗 Cod area tumpat / wakaf bharu ⠀
    📬 Postage setiap hari⠀
    📦 Freegift untuk setiap pembelian ⠀
    🛒 Whatsapp link di bio

  •  12  1  11 hours ago
  • JOM BINA MASJID BERSAMA 
WAWA ZAINAL & AERIL ZAFREL 🕌

 Replika Masjid pertama di Malaysia! Uniknya ada set makeup tau. RM79.90 sahaja untuk 7 items! MURAH SANGAT.

✨ 2 LIPMATTE
✨ 2 PERFUME 
✨ BLUSHER
✨ EYESHADOW
✨ HIGHLIGHTER

Rm79.90 / 1 set
Rm155 / 2 set 

❤ COD : PASIR PUTEH - KOTA BHARU

#wawaglamraya #codkelantan #teamdayahjo
  • JOM BINA MASJID BERSAMA
    WAWA ZAINAL & AERIL ZAFREL 🕌

    Replika Masjid pertama di Malaysia! Uniknya ada set makeup tau. RM79.90 sahaja untuk 7 items! MURAH SANGAT.

    ✨ 2 LIPMATTE
    ✨ 2 PERFUME
    ✨ BLUSHER
    ✨ EYESHADOW
    ✨ HIGHLIGHTER

    Rm79.90 / 1 set
    Rm155 / 2 set

    ❤ COD : PASIR PUTEH - KOTA BHARU

    #wawaglamraya #codkelantan #teamdayahjo

  •  9  1  11 hours ago

Top #codKelantan Posts

  • BELAJAR MENSYUKURI BILA KITA DAPAT NIKMAT DARINYA 💛
_
Susah senang semua ujian dari Allah. Hatta bila mana kita hidup susah atau senang lenang adalah ujian dariNya. 
_
Bila mana kita susah, Allah nak tengok usaha kita untuk BANGKIT dari kesusahan tu. Kita kena ubah diri kita sdri. " Allah takkan ubah nasib kaum tu selagi kita tak berusaha utk ubah nasib kita dulu".
_
Bila mana kita kayaa, Allah nak tengok macam mana kita mengurus kekayaan kita. Adakah kita membantu orang lain? Sedekah? Zakat? Atau kita kaya sorang-sorang . Allah dah kata" Bila mana engkau bersyukur, maka aku akan tambah". 😊
_
Setiap perkara semua berbalik kepada kita utk handlee. In positive ways or negative way 💪😊
_ 
#bougasbeautykelantan #bougasbeauty #codkelantan #bbssupernova #bbssupernovaroadtosuccess #bbslitlit #leader #story #journey #sobella #aifacosmetic
  • BELAJAR MENSYUKURI BILA KITA DAPAT NIKMAT DARINYA 💛
    _
    Susah senang semua ujian dari Allah. Hatta bila mana kita hidup susah atau senang lenang adalah ujian dariNya.
    _
    Bila mana kita susah, Allah nak tengok usaha kita untuk BANGKIT dari kesusahan tu. Kita kena ubah diri kita sdri. " Allah takkan ubah nasib kaum tu selagi kita tak berusaha utk ubah nasib kita dulu".
    _
    Bila mana kita kayaa, Allah nak tengok macam mana kita mengurus kekayaan kita. Adakah kita membantu orang lain? Sedekah? Zakat? Atau kita kaya sorang-sorang . Allah dah kata" Bila mana engkau bersyukur, maka aku akan tambah". 😊
    _
    Setiap perkara semua berbalik kepada kita utk handlee. In positive ways or negative way 💪😊
    _
    #bougasbeautykelantan #bougasbeauty #codkelantan #bbssupernova #bbssupernovaroadtosuccess #bbslitlit #leader #story #journey #sobella #aifacosmetic

  •  148  7  15 June, 2020
  • NAK CANTIK MACAM ADIK MANIS NI?😘😘
.
Korang nak tak lawa dan menawan macam akak cantik ( @nurhaaisha_caca ) 💕 sorang ni? Nak sedap mata memandang? Nak sentiasa yakin bila bergambar ? Nak sentiasa nampak helok dalam gambar tanpa risau kene kecam makcik/pakcik bawang?

MochaFT je jawapannya😎😎 Minuman kesihatan yang  dapat membantu korang:
- LANGSING dan mempunyai badan idaman
- SIHAT dan dalaman yang sihat hasil dari detox
- AWET MUDA agar sentiasa kelihatan macam anak dara
- BERTENAGA sangat sesuai untuk anda yang aktif

Dah jumpa kan penyelesaiannya? Tak perlu cari lain, hanya dengan MochaFt, semua masalah korang akan selesai
.
DM SEKARANG untuk pakej harga yang menarik. Lambat jangan nangis tau! Hanya yang terawal jeeee
.
Sementara boleh cantik sekarang, kenapa nak tunggu musim depan?😚
.
#audela
#audelabeauty
#audelalovers
#nadzainal
#MakinMudaMakinSihatSetiapHari
#makingyouyoungerandhealthiereveryday
#imochayou
#samasamanaik
#audelawonderwomen
  • NAK CANTIK MACAM ADIK MANIS NI?😘😘
    .
    Korang nak tak lawa dan menawan macam akak cantik ( @nurhaaisha_caca ) 💕 sorang ni? Nak sedap mata memandang? Nak sentiasa yakin bila bergambar ? Nak sentiasa nampak helok dalam gambar tanpa risau kene kecam makcik/pakcik bawang?

    MochaFT je jawapannya😎😎 Minuman kesihatan yang dapat membantu korang:
    - LANGSING dan mempunyai badan idaman
    - SIHAT dan dalaman yang sihat hasil dari detox
    - AWET MUDA agar sentiasa kelihatan macam anak dara
    - BERTENAGA sangat sesuai untuk anda yang aktif

    Dah jumpa kan penyelesaiannya? Tak perlu cari lain, hanya dengan MochaFt, semua masalah korang akan selesai
    .
    DM SEKARANG untuk pakej harga yang menarik. Lambat jangan nangis tau! Hanya yang terawal jeeee
    .
    Sementara boleh cantik sekarang, kenapa nak tunggu musim depan?😚
    .
    #audela
    #audelabeauty
    #audelalovers
    #nadzainal
    #MakinMudaMakinSihatSetiapHari
    #makingyouyoungerandhealthiereveryday
    #imochayou
    #samasamanaik
    #audelawonderwomen

  •  143  45  5 June, 2020