#cocossubangperdana Instagram Photos & Videos

cocossubangperdana - 44 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
1.9
average likes

Latest #cocossubangperdana Posts

  • COCOS

Apa yang best pasal cocos ni.  Sudah bertahun bertahan dan membantu ramai sangat untuk dapatkan bentuk badan ideal tanpa perlu berlapar. 
Sesuai juga untuk ibu mengandung dan tidak membuatkan berat badan naik mendadak apabila stop consume cocos.

Tak perlu tunggu dan pikir panjang lagi jom watsapp di no 0133338266 atau tekan jer link diatas

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • COCOS

    Apa yang best pasal cocos ni. Sudah bertahun bertahan dan membantu ramai sangat untuk dapatkan bentuk badan ideal tanpa perlu berlapar.
    Sesuai juga untuk ibu mengandung dan tidak membuatkan berat badan naik mendadak apabila stop consume cocos.

    Tak perlu tunggu dan pikir panjang lagi jom watsapp di no 0133338266 atau tekan jer link diatas

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  1  0  27 February, 2020
  • As salam selamat pagi.  Dah sarapan ke belum? Jangan lupa minum cocos selepas breakfast yer.

Yang belum cuba jom tengok apa kandungan dalam cocos ni yang boleh membantu turunkan berat badan tanpa diet.

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • As salam selamat pagi. Dah sarapan ke belum? Jangan lupa minum cocos selepas breakfast yer.

    Yang belum cuba jom tengok apa kandungan dalam cocos ni yang boleh membantu turunkan berat badan tanpa diet.

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  0  0  20 February, 2020
  • Tengok sapa yang consisten minum PW ni.  Kulit bersih jer walau suka berjemur.

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Tengok sapa yang consisten minum PW ni. Kulit bersih jer walau suka berjemur.

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  1  0  18 February, 2020
  • Such an honored to be part of Mek Kembang Cotton Fashion show 2020 as one of sponsor. . .

Baju2 collection  Mek Kembang tahun ni memang semua lawa2.. sampai tak sabar nak pakai, princess pakai baju kebaya Mek Kembang, mmg cantik ala2 perempuan Melayu terakhir agithewwwww. Beli dan minum Bodydream Coco S Awal, bila pakai Baju Raya Mek Kembang Cotton lebih cun dan confident. 💜 . .

Dapatkan Coco S Now, skrg ada promo! 
#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Such an honored to be part of Mek Kembang Cotton Fashion show 2020 as one of sponsor. . .

    Baju2 collection Mek Kembang tahun ni memang semua lawa2.. sampai tak sabar nak pakai, princess pakai baju kebaya Mek Kembang, mmg cantik ala2 perempuan Melayu terakhir agithewwwww. Beli dan minum Bodydream Coco S Awal, bila pakai Baju Raya Mek Kembang Cotton lebih cun dan confident. 💜 . .

    Dapatkan Coco S Now, skrg ada promo!
    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  0  0  13 February, 2020
  • Jadi tunggu apa lagi?  Tak kan nak tunggu 2 tahun anak menyusu baru nak kurus kan?

Yang best lagi ramai dah ibu yang ckp susu makin banyak.  Wahhhhh ibu cantik anak pun kenyang.

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Jadi tunggu apa lagi? Tak kan nak tunggu 2 tahun anak menyusu baru nak kurus kan?

    Yang best lagi ramai dah ibu yang ckp susu makin banyak. Wahhhhh ibu cantik anak pun kenyang.

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  0  0  13 February, 2020
  • Congratulations Mek Kembang Cotton for your newest collection this Aidil Fitri ,Material best pakai yg penting stretchable , Bodydream COCO S jadi one of sponsor goodie bag. Nak pakai baju2 raya Mek Kembang Raya yg cantik tahun niee.. kena la kurus lebih awal dengan consume coco S 
#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Congratulations Mek Kembang Cotton for your newest collection this Aidil Fitri ,Material best pakai yg penting stretchable , Bodydream COCO S jadi one of sponsor goodie bag. Nak pakai baju2 raya Mek Kembang Raya yg cantik tahun niee.. kena la kurus lebih awal dengan consume coco S
    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  2  0  12 February, 2020
  • Cocos sponsor untuk mek kembang cotton.  Dah ber COCOS baru la pakai kebaya tahun ni baru best.

Mana nak tambah pendapatan boleh watsapp akak yer.

Yang nak kurus wajib la watsapp akak.

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #sayanakkurus #cocosbangi #detox #salemalaysia
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Cocos sponsor untuk mek kembang cotton. Dah ber COCOS baru la pakai kebaya tahun ni baru best.

    Mana nak tambah pendapatan boleh watsapp akak yer.

    Yang nak kurus wajib la watsapp akak.

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #sayanakkurus #cocosbangi #detox #salemalaysia
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  2  0  12 February, 2020
  • Big Day Is Coming?!!!!👰🏼
.
Fitting baju dah dekat! Berat tak turun lagi, mesti segan sangat if bila fitting nanti baju ketat! Time kahwin la kita nak nampak PALING CANTIK! i feeeeeel u! Sb kita pun macam tuuuu. Nak tau apa rahsia, meh dekat dekat whatsapp kita meh✨
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Big Day Is Coming?!!!!👰🏼
    .
    Fitting baju dah dekat! Berat tak turun lagi, mesti segan sangat if bila fitting nanti baju ketat! Time kahwin la kita nak nampak PALING CANTIK! i feeeeeel u! Sb kita pun macam tuuuu. Nak tau apa rahsia, meh dekat dekat whatsapp kita meh✨
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  1  0  24 October, 2019
  • Perut kenyang, hati pun happy!
.
Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Perut kenyang, hati pun happy!
    .
    Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  1  0  24 October, 2019
  • Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  0  0  24 October, 2019
  • Wow!!! 16kg?!! Perbezaan yang sangat ketara 😍 Before dah cantik, sekarang lepas kurus semakin cantik!! Kalau dia boleh, korang pun confirm boleh💪🏿
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, insyaAllah dengan izinNya, kalau korang follow betul betul, tak mustahil korang berjaya dapatkan bentuk badan yang anda inginkan❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Wow!!! 16kg?!! Perbezaan yang sangat ketara 😍 Before dah cantik, sekarang lepas kurus semakin cantik!! Kalau dia boleh, korang pun confirm boleh💪🏿
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, insyaAllah dengan izinNya, kalau korang follow betul betul, tak mustahil korang berjaya dapatkan bentuk badan yang anda inginkan❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  1  0  2 July, 2019
  • Wow!!! 11kg?!! Makin handsome and muda abang kita ni tauuu!! Kalau dia boleh, korang pun confirm boleh💪🏿
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, insyaAllah dengan izinNya, kalau korang follow betul betul, tak mustahil korang berjaya dapatkan bentuk badan yang anda inginkan❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Wow!!! 11kg?!! Makin handsome and muda abang kita ni tauuu!! Kalau dia boleh, korang pun confirm boleh💪🏿
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, insyaAllah dengan izinNya, kalau korang follow betul betul, tak mustahil korang berjaya dapatkan bentuk badan yang anda inginkan❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  2  0  2 July, 2019
  • Wow!!! 17kg?!! Before dah cantik, sekarang lepas kurus semakin cantik!! Kalau dia boleh, korang pun confirm boleh💪🏿
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, insyaAllah dengan izinNya, kalau korang follow betul betul, tak mustahil korang berjaya dapatkan bentuk badan yang anda inginkan❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Wow!!! 17kg?!! Before dah cantik, sekarang lepas kurus semakin cantik!! Kalau dia boleh, korang pun confirm boleh💪🏿
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, insyaAllah dengan izinNya, kalau korang follow betul betul, tak mustahil korang berjaya dapatkan bentuk badan yang anda inginkan❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  4  0  2 July, 2019
  • Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  2  0  2 July, 2019
  • Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  3  0  2 July, 2019
  • Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
.
.
If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
.
.
Diet? NO!❌
Pantang? NO!❌
Makan macam biasa sahaja..
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • Body Dream Slimming Coco S ni rasa chocolate yang sangat sedap! Tak manis sangat, and for korang yang suka chocolate, ini memang terbaik!✨
    .
    .
    If you still ragu ragu, jangan segan jangan malu, whatsapp je I, I will explain and guide, chocolate drink yang super sedap and boleh bantu untuk kurus! Rugi tau kalau tak cuba❤️
    .
    .
    Diet? NO!❌
    Pantang? NO!❌
    Makan macam biasa sahaja..
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG TAU📲)
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  0  0  2 July, 2019
  • SILA BACA BETUL2 DAN SAMPAI HABIS
.
.
Bodydream HQ dan Agent sah bodydream tidak bertanggungjawab untuk sebarang kerugian atau side effect daripada product bodydream Fake. Product Fake bukan keluaran dari kilang Bodydream HQ , tetapi di keluarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
.
Pihak BODYDREAM HQ sudah menegaskan & inform kepada setiap customer mengenai product FAKE , tetapi ramai juga customer yang masih berdegil disebabkan mereka hanya inginkan harga yang murah. .
Oleh sebab itu, Jika ada Risiko Barang tidak sampai dari Seller  Scammers ATAU produk ada side effect, harus di tanggung oleh pihak customer sendiri. .
SEKADAR PERINGATAN
BODYDREAM ORIGINAL HQ TIDAK DI JUAL DI KEDAI JAMU, LAZADA, SHOPPE
atau HARGA YANG MURAH DARIPADA HARGA YANG TELAH DI TETAPKAN OLEH PIHAK HQ. .
Terima Kasih -BODYDREAMHQ
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • SILA BACA BETUL2 DAN SAMPAI HABIS
    .
    .
    Bodydream HQ dan Agent sah bodydream tidak bertanggungjawab untuk sebarang kerugian atau side effect daripada product bodydream Fake. Product Fake bukan keluaran dari kilang Bodydream HQ , tetapi di keluarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
    .
    Pihak BODYDREAM HQ sudah menegaskan & inform kepada setiap customer mengenai product FAKE , tetapi ramai juga customer yang masih berdegil disebabkan mereka hanya inginkan harga yang murah. .
    Oleh sebab itu, Jika ada Risiko Barang tidak sampai dari Seller Scammers ATAU produk ada side effect, harus di tanggung oleh pihak customer sendiri. .
    SEKADAR PERINGATAN
    BODYDREAM ORIGINAL HQ TIDAK DI JUAL DI KEDAI JAMU, LAZADA, SHOPPE
    atau HARGA YANG MURAH DARIPADA HARGA YANG TELAH DI TETAPKAN OLEH PIHAK HQ. .
    Terima Kasih -BODYDREAMHQ
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  5  0  12 June, 2019
  • SILA BACA BETUL2 DAN SAMPAI HABIS
.
.
Bodydream HQ dan Agent sah bodydream tidak bertanggungjawab untuk sebarang kerugian atau side effect daripada product bodydream Fake. Product Fake bukan keluaran dari kilang Bodydream HQ , tetapi di keluarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
.
Pihak BODYDREAM HQ sudah menegaskan & inform kepada setiap customer mengenai product FAKE , tetapi ramai juga customer yang masih berdegil disebabkan mereka hanya inginkan harga yang murah. .
Oleh sebab itu, Jika ada Risiko Barang tidak sampai dari Seller  Scammers ATAU produk ada side effect, harus di tanggung oleh pihak customer sendiri. .
SEKADAR PERINGATAN
BODYDREAM ORIGINAL HQ TIDAK DI JUAL DI KEDAI JAMU, LAZADA, SHOPPE
atau HARGA YANG MURAH DARIPADA HARGA YANG TELAH DI TETAPKAN OLEH PIHAK HQ. .
Terima Kasih -BODYDREAMHQ
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • SILA BACA BETUL2 DAN SAMPAI HABIS
    .
    .
    Bodydream HQ dan Agent sah bodydream tidak bertanggungjawab untuk sebarang kerugian atau side effect daripada product bodydream Fake. Product Fake bukan keluaran dari kilang Bodydream HQ , tetapi di keluarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
    .
    Pihak BODYDREAM HQ sudah menegaskan & inform kepada setiap customer mengenai product FAKE , tetapi ramai juga customer yang masih berdegil disebabkan mereka hanya inginkan harga yang murah. .
    Oleh sebab itu, Jika ada Risiko Barang tidak sampai dari Seller Scammers ATAU produk ada side effect, harus di tanggung oleh pihak customer sendiri. .
    SEKADAR PERINGATAN
    BODYDREAM ORIGINAL HQ TIDAK DI JUAL DI KEDAI JAMU, LAZADA, SHOPPE
    atau HARGA YANG MURAH DARIPADA HARGA YANG TELAH DI TETAPKAN OLEH PIHAK HQ. .
    Terima Kasih -BODYDREAMHQ
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  2  1  12 June, 2019
  • SILA BACA BETUL2 DAN SAMPAI HABIS
.
.
Bodydream HQ dan Agent sah bodydream tidak bertanggungjawab untuk sebarang kerugian atau side effect daripada product bodydream Fake. Product Fake bukan keluaran dari kilang Bodydream HQ , tetapi di keluarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
.
Pihak BODYDREAM HQ sudah menegaskan & inform kepada setiap customer mengenai product FAKE , tetapi ramai juga customer yang masih berdegil disebabkan mereka hanya inginkan harga yang murah. .
Oleh sebab itu, Jika ada Risiko Barang tidak sampai dari Seller  Scammers ATAU produk ada side effect, harus di tanggung oleh pihak customer sendiri. .
SEKADAR PERINGATAN
BODYDREAM ORIGINAL HQ TIDAK DI JUAL DI KEDAI JAMU, LAZADA, SHOPPE
atau HARGA YANG MURAH DARIPADA HARGA YANG TELAH DI TETAPKAN OLEH PIHAK HQ. .
Terima Kasih -BODYDREAMHQ
.
.
#no1cocoslimminginMalaysia 
#LiaNatalia 
#BodyDream 
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada 
#PerutKempis 
#JomKurus
#FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat 
#Kurus 
#Langsing
#KekalKurus 
#bodydreamkanada 
#bellasqueezedetox 
#jomkurussihat 
#bodybuilding 
#cocoslimming 
#slim 
#cocos 
#slimmingworld 
#rahsiahatiperempuan 
#perempuan
#cocossubangjaya
#cocosselangor
#cocossubangperdana
#cocospuncakalam
#cocospuncakperdana
  • SILA BACA BETUL2 DAN SAMPAI HABIS
    .
    .
    Bodydream HQ dan Agent sah bodydream tidak bertanggungjawab untuk sebarang kerugian atau side effect daripada product bodydream Fake. Product Fake bukan keluaran dari kilang Bodydream HQ , tetapi di keluarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.
    .
    Pihak BODYDREAM HQ sudah menegaskan & inform kepada setiap customer mengenai product FAKE , tetapi ramai juga customer yang masih berdegil disebabkan mereka hanya inginkan harga yang murah. .
    Oleh sebab itu, Jika ada Risiko Barang tidak sampai dari Seller Scammers ATAU produk ada side effect, harus di tanggung oleh pihak customer sendiri. .
    SEKADAR PERINGATAN
    BODYDREAM ORIGINAL HQ TIDAK DI JUAL DI KEDAI JAMU, LAZADA, SHOPPE
    atau HARGA YANG MURAH DARIPADA HARGA YANG TELAH DI TETAPKAN OLEH PIHAK HQ. .
    Terima Kasih -BODYDREAMHQ
    .
    .
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #LiaNatalia
    #BodyDream
    #BodyDreamCocoS
    #BodyDreamCocoSSlimming
    #BodyDreamkanada
    #PerutKempis
    #JomKurus
    #FirstCocoInMalaysia
    #KurusSecaraSihat
    #Kurus
    #Langsing
    #KekalKurus
    #bodydreamkanada
    #bellasqueezedetox
    #jomkurussihat
    #bodybuilding
    #cocoslimming
    #slim
    #cocos
    #slimmingworld
    #rahsiahatiperempuan
    #perempuan
    #cocossubangjaya
    #cocosselangor
    #cocossubangperdana
    #cocospuncakalam
    #cocospuncakperdana

  •  5  0  12 June, 2019

Top #cocossubangperdana Posts

  • COCOS

Apa yang best pasal cocos ni.  Sudah bertahun bertahan dan membantu ramai sangat untuk dapatkan bentuk badan ideal tanpa perlu berlapar. 
Sesuai juga untuk ibu mengandung dan tidak membuatkan berat badan naik mendadak apabila stop consume cocos.

Tak perlu tunggu dan pikir panjang lagi jom watsapp di no 0133338266 atau tekan jer link diatas

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • COCOS

    Apa yang best pasal cocos ni. Sudah bertahun bertahan dan membantu ramai sangat untuk dapatkan bentuk badan ideal tanpa perlu berlapar.
    Sesuai juga untuk ibu mengandung dan tidak membuatkan berat badan naik mendadak apabila stop consume cocos.

    Tak perlu tunggu dan pikir panjang lagi jom watsapp di no 0133338266 atau tekan jer link diatas

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  1  0  27 February, 2020
  • Cocos sponsor untuk mek kembang cotton.  Dah ber COCOS baru la pakai kebaya tahun ni baru best.

Mana nak tambah pendapatan boleh watsapp akak yer.

Yang nak kurus wajib la watsapp akak.

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #sayanakkurus #cocosbangi #detox #salemalaysia
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Cocos sponsor untuk mek kembang cotton. Dah ber COCOS baru la pakai kebaya tahun ni baru best.

    Mana nak tambah pendapatan boleh watsapp akak yer.

    Yang nak kurus wajib la watsapp akak.

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #sayanakkurus #cocosbangi #detox #salemalaysia
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  2  0  12 February, 2020
  • As salam selamat pagi.  Dah sarapan ke belum? Jangan lupa minum cocos selepas breakfast yer.

Yang belum cuba jom tengok apa kandungan dalam cocos ni yang boleh membantu turunkan berat badan tanpa diet.

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • As salam selamat pagi. Dah sarapan ke belum? Jangan lupa minum cocos selepas breakfast yer.

    Yang belum cuba jom tengok apa kandungan dalam cocos ni yang boleh membantu turunkan berat badan tanpa diet.

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  0  0  20 February, 2020
  • Congratulations Mek Kembang Cotton for your newest collection this Aidil Fitri ,Material best pakai yg penting stretchable , Bodydream COCO S jadi one of sponsor goodie bag. Nak pakai baju2 raya Mek Kembang Raya yg cantik tahun niee.. kena la kurus lebih awal dengan consume coco S 
#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Congratulations Mek Kembang Cotton for your newest collection this Aidil Fitri ,Material best pakai yg penting stretchable , Bodydream COCO S jadi one of sponsor goodie bag. Nak pakai baju2 raya Mek Kembang Raya yg cantik tahun niee.. kena la kurus lebih awal dengan consume coco S
    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  2  0  12 February, 2020
  • Tengok sapa yang consisten minum PW ni.  Kulit bersih jer walau suka berjemur.

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Tengok sapa yang consisten minum PW ni. Kulit bersih jer walau suka berjemur.

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  1  0  18 February, 2020
  • Such an honored to be part of Mek Kembang Cotton Fashion show 2020 as one of sponsor. . .

Baju2 collection  Mek Kembang tahun ni memang semua lawa2.. sampai tak sabar nak pakai, princess pakai baju kebaya Mek Kembang, mmg cantik ala2 perempuan Melayu terakhir agithewwwww. Beli dan minum Bodydream Coco S Awal, bila pakai Baju Raya Mek Kembang Cotton lebih cun dan confident. 💜 . .

Dapatkan Coco S Now, skrg ada promo! 
#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Such an honored to be part of Mek Kembang Cotton Fashion show 2020 as one of sponsor. . .

    Baju2 collection Mek Kembang tahun ni memang semua lawa2.. sampai tak sabar nak pakai, princess pakai baju kebaya Mek Kembang, mmg cantik ala2 perempuan Melayu terakhir agithewwwww. Beli dan minum Bodydream Coco S Awal, bila pakai Baju Raya Mek Kembang Cotton lebih cun dan confident. 💜 . .

    Dapatkan Coco S Now, skrg ada promo!
    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  0  0  13 February, 2020
  • Jadi tunggu apa lagi?  Tak kan nak tunggu 2 tahun anak menyusu baru nak kurus kan?

Yang best lagi ramai dah ibu yang ckp susu makin banyak.  Wahhhhh ibu cantik anak pun kenyang.

#choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz  #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
#cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur
  • Jadi tunggu apa lagi? Tak kan nak tunggu 2 tahun anak menyusu baru nak kurus kan?

    Yang best lagi ramai dah ibu yang ckp susu makin banyak. Wahhhhh ibu cantik anak pun kenyang.

    #choco #chocomalaysia #cocos #kurus #plussizemalaysia #cocohotz #likes #likemypost #pleaselike #instalike #jubahplussize #jomkurus #nakkurus #bajuplussize #cocohotzshahalam #cocosbangi #detox #cocosnilai
    #cocoskajang #cocosputrajaya #chocobangi #chocokajang #chocoputrajaya #bellasqueez #bellasqueezbangi #bellasqueezputrajaya #bellashakebangi #bellashakeputrajaya #cocossubangperdana #cocoskualalumpur

  •  0  0  13 February, 2020