#cocossingapore Instagram Photos & Videos

cocossingapore - 278 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
4.1
average likes

Latest #cocossingapore Posts

  • COCO S - Bakar Lemak, Kenyang, Tingkatkan Metabolisma Badan, Kawal Selera Makan, Bertenaga sepanjang hari.

BELLA SHAKE - Sama macam coco s, bakar lemak tapi dia ada extra formula untuk cantikkan kulit sekali, anti stress dan juga kurangkan bau badan.

BELLA SQUEEZE - Detox, Lawaskan pembuangan, kempis dan flatkan perut, menstabilkan paras glukosa dalam badan.

Whatsapp : 0127639379

atau klik link whatsapp

http://bodydreamagentsuzy
#bodydream
#legacysarraashley
#LSAagent
#HANYAYANGORIGINAL
#cocos
#teamelle
#bodydreamjohorbahru
#cocossingapore
#cocosjb
#cocosjb
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamkanada
#no1cocoslimminginMalaysia
#bodydreamtestimoni
#perutKempis #bellashakedrink #bellashake 
#kuruscantik 
#turunberatbadan
#bellasqueez #johorbahru
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
  • COCO S - Bakar Lemak, Kenyang, Tingkatkan Metabolisma Badan, Kawal Selera Makan, Bertenaga sepanjang hari.

    BELLA SHAKE - Sama macam coco s, bakar lemak tapi dia ada extra formula untuk cantikkan kulit sekali, anti stress dan juga kurangkan bau badan.

    BELLA SQUEEZE - Detox, Lawaskan pembuangan, kempis dan flatkan perut, menstabilkan paras glukosa dalam badan.

    Whatsapp : 0127639379

    atau klik link whatsapp

    http://bodydreamagentsuzy
    #bodydream
    #legacysarraashley
    #LSAagent
    #HANYAYANGORIGINAL
    #cocos
    #teamelle
    #bodydreamjohorbahru
    #cocossingapore
    #cocosjb
    #cocosjb
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamkanada
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #bodydreamtestimoni
    #perutKempis #bellashakedrink #bellashake
    #kuruscantik
    #turunberatbadan
    #bellasqueez #johorbahru
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox

  •  0  0  18 September, 2019
  • Uolls, cuba uolls pejam mata & bayangkan.

Body uolls yg skrg ni size M or L or XL teleh berubah kepada size yg lebih kecil menjelang lebaran nanti.

Bayangkan, mudahnya nak beli baju, uolls boleh melaram sakan dengan RTW collection dari pelbagai local designers.

Bayangkan, x perlu risau lagi berat badan naik walaupun makan berlebihan menjelang raya nanti.

Sebab apa?
Sebab #bodydreamkanada!

Mommy suggest uolls yg tengah cari produk utk menurunkan berat badan SERTA men'solid'kan badan, boleh whatsapp mommy utk try Body Dream ye.
Click je link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60178853077

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Uolls, cuba uolls pejam mata & bayangkan.

    Body uolls yg skrg ni size M or L or XL teleh berubah kepada size yg lebih kecil menjelang lebaran nanti.

    Bayangkan, mudahnya nak beli baju, uolls boleh melaram sakan dengan RTW collection dari pelbagai local designers.

    Bayangkan, x perlu risau lagi berat badan naik walaupun makan berlebihan menjelang raya nanti.

    Sebab apa?
    Sebab #bodydreamkanada!

    Mommy suggest uolls yg tengah cari produk utk menurunkan berat badan SERTA men'solid'kan badan, boleh whatsapp mommy utk try Body Dream ye.
    Click je link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60178853077

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  10  0  29 May, 2018
  • Eh! Dalam coco-S ada kurma ke? 
Mesti ramai yang akan tanya bila nampak ni kan?

Jawapannya TIDAK. TETAPI kami nak cerita sikit info tentang KURMA.

Kurma (Phonex dactylifera) atau Tamar merupakan sejenis tumbuhan yang berbuah dan boleh dimakan sama ada ketika ia sudah masak atau masih mentah. Ianya dikatakan tumbuhan yang mempunyai pelbagai khasiat dan kegunaan yang mana sebahagian daripadanya sudah terbukti secara saintifik. Malah dalam kitab suci al-Qur’an sahaja terdapat 21 ayat yang menyebut tentang kurma.

Jom kita kenali kelebihan buah kegemaran Nabi Muhammad SAW kita.πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Dan jangan lupa minum 1 sachet bodydream coco S semasa berbuka dan 1 sachet fibermax sebelum tidur.
Selamat Berbuka Semua 😊

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Eh! Dalam coco-S ada kurma ke?
    Mesti ramai yang akan tanya bila nampak ni kan?

    Jawapannya TIDAK. TETAPI kami nak cerita sikit info tentang KURMA.

    Kurma (Phonex dactylifera) atau Tamar merupakan sejenis tumbuhan yang berbuah dan boleh dimakan sama ada ketika ia sudah masak atau masih mentah. Ianya dikatakan tumbuhan yang mempunyai pelbagai khasiat dan kegunaan yang mana sebahagian daripadanya sudah terbukti secara saintifik. Malah dalam kitab suci al-Qur’an sahaja terdapat 21 ayat yang menyebut tentang kurma.

    Jom kita kenali kelebihan buah kegemaran Nabi Muhammad SAW kita.πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Dan jangan lupa minum 1 sachet bodydream coco S semasa berbuka dan 1 sachet fibermax sebelum tidur.
    Selamat Berbuka Semua 😊

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  6  0  17 May, 2018
  • Regrann from @sarrashahrin ・・・
Ini adalah Announcement Contest Menang London & Paris version tengah order food. Lavaaaaar! 😁... anyway guys.... how to join this contest:

1. Beli minimum 1 box coco s/ fibermax sebulan dan total 6 box untuk 6 bulan sehingga 25 october 2018 ( korang pun dah kurus masa tu minum coco S 😍)
2. Hanya SAH pada pembelian harga rm95 sekotak. 
3. Simpan kesemua box yang anda beli berserta resit pembelian/ resit online transfer daripada HQ atau agent bodydream. 
4. Hanya SAH untuk box yang  mempunyai sticker dan batch number. .

All The Best! See u all on London & Paris October 2018. πŸ’‹βœˆοΈ #dreamcometruewithbodydream 
#londonparis2018bodydream 
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Regrann from @sarrashahrin ・・・
    Ini adalah Announcement Contest Menang London & Paris version tengah order food. Lavaaaaar! 😁... anyway guys.... how to join this contest:

    1. Beli minimum 1 box coco s/ fibermax sebulan dan total 6 box untuk 6 bulan sehingga 25 october 2018 ( korang pun dah kurus masa tu minum coco S 😍)
    2. Hanya SAH pada pembelian harga rm95 sekotak.
    3. Simpan kesemua box yang anda beli berserta resit pembelian/ resit online transfer daripada HQ atau agent bodydream.
    4. Hanya SAH untuk box yang mempunyai sticker dan batch number. .

    All The Best! See u all on London & Paris October 2018. πŸ’‹βœˆοΈ #dreamcometruewithbodydream
    #londonparis2018bodydream
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  2  0  17 May, 2018
  • Uolls, cuba uolls pejam mata & bayangkan.

Body uolls yg skrg ni size M or L or XL teleh berubah kepada size yg lebih kecil menjelang lebaran nanti.

Bayangkan, mudahnya nak beli baju, uolls boleh melaram sakan dengan RTW collection dari pelbagai local designers.

Bayangkan, x perlu risau lagi berat badan naik walaupun makan berlebihan menjelang raya nanti.

Sebab apa?
Sebab #bodydreamkanada!

Mommy suggest uolls yg tengah cari produk utk menurunkan berat badan SERTA men'solid'kan badan, boleh whatsapp mommy utk try Body Dream ye.
Click je link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Uolls, cuba uolls pejam mata & bayangkan.

    Body uolls yg skrg ni size M or L or XL teleh berubah kepada size yg lebih kecil menjelang lebaran nanti.

    Bayangkan, mudahnya nak beli baju, uolls boleh melaram sakan dengan RTW collection dari pelbagai local designers.

    Bayangkan, x perlu risau lagi berat badan naik walaupun makan berlebihan menjelang raya nanti.

    Sebab apa?
    Sebab #bodydreamkanada!

    Mommy suggest uolls yg tengah cari produk utk menurunkan berat badan SERTA men'solid'kan badan, boleh whatsapp mommy utk try Body Dream ye.
    Click je link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  3  0  15 May, 2018
  • Regrann from @mieraleyana
・・・
Siapa kata tak sempat nak Kurus sebelum raya? Miera sendiri dari size M now dah bole muat size XS dalam masa 6 bulan minum coco S ni ( size down from M to XS! ) 
then only now Miera berani nak try dress2 ikut body.  Ok, so u all jangan stress atau susah hati. Start amalkan coco S bodydream sekarang. Selain dari tu , bodydream coco S juga bagi kenyang lebih lama & give u all extra energy, tak penat time puasa nanti. Try now!

Yeaaahhhh! Betul sgt ckp Miera ni, dengan Coco-s membantu uolls bertenaga ketika berpuasa. Uollls harus cuba!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Regrann from @mieraleyana
    ・・・
    Siapa kata tak sempat nak Kurus sebelum raya? Miera sendiri dari size M now dah bole muat size XS dalam masa 6 bulan minum coco S ni ( size down from M to XS! )
    then only now Miera berani nak try dress2 ikut body. Ok, so u all jangan stress atau susah hati. Start amalkan coco S bodydream sekarang. Selain dari tu , bodydream coco S juga bagi kenyang lebih lama & give u all extra energy, tak penat time puasa nanti. Try now!

    Yeaaahhhh! Betul sgt ckp Miera ni, dengan Coco-s membantu uolls bertenaga ketika berpuasa. Uollls harus cuba!

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  5  0  24 April, 2018
  • Assalamualaikum.

Mommy nak share kandungan Coco-S dan kebaikannya.

Bila kita nak beli something, kita kena ada awareness tentang produk tersebut.

Banyak tanya tak apa, asalkan kita dapat yg betul-betul terbaik.

Lagi 1, mommy nak igtkan kalau org jual harga murah daripada harga retail, belum confirm yg produk tersebut original tau.

Pastikan beli yg terbaik dan original sahaja. Biar mahal sikit, asalkan original dan dapat kesan yg diharapkan bukan sebaliknya.

Sekian omelan mommy utk hari ni. 😚

Yang nak order Coco-S or Fibermaxboleh whatsapp mommy okai!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Assalamualaikum.

    Mommy nak share kandungan Coco-S dan kebaikannya.

    Bila kita nak beli something, kita kena ada awareness tentang produk tersebut.

    Banyak tanya tak apa, asalkan kita dapat yg betul-betul terbaik.

    Lagi 1, mommy nak igtkan kalau org jual harga murah daripada harga retail, belum confirm yg produk tersebut original tau.

    Pastikan beli yg terbaik dan original sahaja. Biar mahal sikit, asalkan original dan dapat kesan yg diharapkan bukan sebaliknya.

    Sekian omelan mommy utk hari ni. 😚

    Yang nak order Coco-S or Fibermaxboleh whatsapp mommy okai!

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  7  0  24 April, 2018
  • Assalamualaikum.

Ramai yang tanya mommy, especially those yang tinggal di Sabah Sarawak.

FREE POSTAGE jugak ke kalau ke SS?

Jawapannya: YE UOLLS, free jugak! Yeay!

Happy dak uolls, mommy tau setiap on9 buyer paling happy kalau dengaq dapat FREE POSTAGE. Sebab mommy pun on9 buyer tegar jugak πŸ˜‚

So sapa nak order Body Dream, mai order lekaih! Whatsapp mommy naaa.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Assalamualaikum.

    Ramai yang tanya mommy, especially those yang tinggal di Sabah Sarawak.

    FREE POSTAGE jugak ke kalau ke SS?

    Jawapannya: YE UOLLS, free jugak! Yeay!

    Happy dak uolls, mommy tau setiap on9 buyer paling happy kalau dengaq dapat FREE POSTAGE. Sebab mommy pun on9 buyer tegar jugak πŸ˜‚

    So sapa nak order Body Dream, mai order lekaih! Whatsapp mommy naaa.

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  4  0  17 April, 2018
  • Assalamualaikum, hari ni mommy nak cerita pasal FIBERMAX
.
JANGAN LUPA AMBIK FIBERMAX 1 SACHET SEBELUM TIDO
.
.

Produk terhangat & laku keras kini! Bagi yang tak tahu lagi, FIBERMAX ni mengandungi bahan-bahan yang sangat efektif untuk:
.
🍏Membantu membuang toksin di dalam tubuh
🍏Membantu mengekalkan berat badan ideal
🍏Membantu menurunkan berat badan 🍏Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
🍏Membantu meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
.
Hanya 1 Sachet  shj dapat membantu anda untuk DETOX. Mudah kan?

Kalau uolls nak double action, esok pagi bangun minum CoCo-S pulak. Haruslah badan uolls meletop kebabom macam retis!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Assalamualaikum, hari ni mommy nak cerita pasal FIBERMAX
    .
    JANGAN LUPA AMBIK FIBERMAX 1 SACHET SEBELUM TIDO
    .
    .

    Produk terhangat & laku keras kini! Bagi yang tak tahu lagi, FIBERMAX ni mengandungi bahan-bahan yang sangat efektif untuk:
    .
    🍏Membantu membuang toksin di dalam tubuh
    🍏Membantu mengekalkan berat badan ideal
    🍏Membantu menurunkan berat badan 🍏Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
    🍏Membantu meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
    .
    Hanya 1 Sachet shj dapat membantu anda untuk DETOX. Mudah kan?

    Kalau uolls nak double action, esok pagi bangun minum CoCo-S pulak. Haruslah badan uolls meletop kebabom macam retis!

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  1  0  11 April, 2018
  • Regrann from @mieraleyana
・・・
Siapa nak turunkan berat badan sebelum raya 2018??😍
The best ever slimming drinks supplement #bodydreamcocos.Miera dah consume hampir 4 bulan.
Miera still enjoy all food tapi berat maintain jer.Tengok kt meja tu..banyakkan benda makanπŸ˜‹ 😘 
So guys don’t forget drink 1 cup of Bodydream dulu after breakfast ye.Rasa kenyang yang lama n u guys tak perlu pantang ok.πŸ’‹ Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Regrann from @mieraleyana
    ・・・
    Siapa nak turunkan berat badan sebelum raya 2018??😍
    The best ever slimming drinks supplement #bodydreamcocos.Miera dah consume hampir 4 bulan.
    Miera still enjoy all food tapi berat maintain jer.Tengok kt meja tu..banyakkan benda makanπŸ˜‹ 😘
    So guys don’t forget drink 1 cup of Bodydream dulu after breakfast ye.Rasa kenyang yang lama n u guys tak perlu pantang ok.πŸ’‹ Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  6  0  11 April, 2018
  • Assalamualaikum. Salam Jumaat.
It's 40 more days to Ramadan.

Dah habis ganti puasa ke uolls?
Jangan lupa ganti tau.
Jangan culas ye 😊

Kalau nak bertenaga sepanjang berpuasa, uolls kena amalkan minum Coco-S selepas sahur.

InsyaAllah, tenaga untuk the whole day TIP TOP.
Di samping tu, badan pun selim melim la uolls!

Coco-S, ampa patut try. Rugi tak try.
Contact mommy for further details ye.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Assalamualaikum. Salam Jumaat.
    It's 40 more days to Ramadan.

    Dah habis ganti puasa ke uolls?
    Jangan lupa ganti tau.
    Jangan culas ye 😊

    Kalau nak bertenaga sepanjang berpuasa, uolls kena amalkan minum Coco-S selepas sahur.

    InsyaAllah, tenaga untuk the whole day TIP TOP.
    Di samping tu, badan pun selim melim la uolls!

    Coco-S, ampa patut try. Rugi tak try.
    Contact mommy for further details ye.

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  4  0  6 April, 2018

Top #cocossingapore Posts

  • Apa azam 2018 anda?

Mesti ramai yang selit azam tak nak gemuk among azam-azam yang lain kan?

Nak berjaya dapatkan berat badan ideal, harus wajib mesti minum Coco-S & Fibermax dari Body Dream.

Tak menyesal punyalah, yang menyesal nye kalau uolls tak minum πŸ˜†

Whatsapp or pm je mommy ok!

Details seperti tertera dibawah or digambar.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore
  • Apa azam 2018 anda?

    Mesti ramai yang selit azam tak nak gemuk among azam-azam yang lain kan?

    Nak berjaya dapatkan berat badan ideal, harus wajib mesti minum Coco-S & Fibermax dari Body Dream.

    Tak menyesal punyalah, yang menyesal nye kalau uolls tak minum πŸ˜†

    Whatsapp or pm je mommy ok!

    Details seperti tertera dibawah or digambar.
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydreamshahalam #cocospenang #cocossingapore
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxpenang #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvepenang #qurvesingapore

  •  3  0  26 December, 2017