#cocoslimming Instagram Photos & Videos

cocoslimming - 40.4k posts

Hashtag Popularity

24.7
average comments
1.6k
average likes

Latest #cocoslimming Posts

  • ๐Ÿ”ฅOH YEAH๐Ÿ’ช๐Ÿผ I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
Or maybe YOU ARE! Whooopsss๐Ÿ˜‰

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ๐Ÿ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before๐Ÿ˜‚ Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak๐Ÿ’ช๐Ÿผ

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH๐Ÿฅบ 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ๐Ÿ’œ yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan ๐Ÿ๐Ÿซ๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐Ÿจdan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODYโšก๏ธdengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.๐Ÿฅบ So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ๐Ÿ”ฅOH YEAH๐Ÿ’ช๐Ÿผ I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss๐Ÿ˜‰

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ๐Ÿ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before๐Ÿ˜‚ Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak๐Ÿ’ช๐Ÿผ

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH๐Ÿฅบ

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ๐Ÿ’œ yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan ๐Ÿ๐Ÿซ๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐Ÿจdan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODYโšก๏ธdengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.๐Ÿฅบ So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  3  0  12 minutes ago
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. ๐ŸคชThis is new level of pose yg I challenge myself. If i didnโ€™t consume Coco Hotz + bellasqueez consistenly, I will never able to do this pose ๐Ÿ“ธ 
. 
New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.
.
Food portion.
1/4 rice or noodle (carbo).
1/4 fish, meet, chicken (protein).
1/2 vegetable & fruits.
.
Bila minum Coco Hot + bellasqueez, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
.
Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab nowโคต๏ธ
.
๐Ÿ“ฒ0166047690 IG : @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฒ0166047690 IG : @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฒ0166047690 IG : @lamochacoffee.official 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotzl
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. ๐ŸคชThis is new level of pose yg I challenge myself. If i didnโ€™t consume Coco Hotz + bellasqueez consistenly, I will never able to do this pose ๐Ÿ“ธ
    .
    New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.
    .
    Food portion.
    1/4 rice or noodle (carbo).
    1/4 fish, meet, chicken (protein).
    1/2 vegetable & fruits.
    .
    Bila minum Coco Hot + bellasqueez, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
    .
    Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab nowโคต๏ธ
    .
    ๐Ÿ“ฒ0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฒ0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฒ0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotzl

  •  1  0  13 minutes ago
  • ๐Ÿ”ฅOH YEAH๐Ÿ’ช๐Ÿผ I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
Or maybe YOU ARE! Whooopsss๐Ÿ˜‰

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ๐Ÿ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before๐Ÿ˜‚ Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak๐Ÿ’ช๐Ÿผ

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH๐Ÿฅบ 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ๐Ÿ’œ yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan ๐Ÿ๐Ÿซ๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐Ÿจdan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODYโšก๏ธdengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.๐Ÿฅบ So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ๐Ÿ”ฅOH YEAH๐Ÿ’ช๐Ÿผ I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss๐Ÿ˜‰

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ๐Ÿ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before๐Ÿ˜‚ Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak๐Ÿ’ช๐Ÿผ

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH๐Ÿฅบ

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ๐Ÿ’œ yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan ๐Ÿ๐Ÿซ๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐Ÿจdan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODYโšก๏ธdengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.๐Ÿฅบ So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  2  0  20 minutes ago
  • Morning! Jom semak apa Kelebihan BodyDream La Mocha ni.. ๐Ÿฌ
.
.

1.	SANGAT SEDAP
Berperisa kopi campuran dan coklat yang sangat sedap dan lebih efektif.
2.	KAWAL SELERA MAKAN
La Mocha dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
3.	KENYANG LAMA
Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed dan oats.
 4.	BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER). Lemak akan dibakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
5. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.

.
.
Nak order terus klik link di bio okay ๐Ÿ˜‰
.
.

#sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #cocoslimming #cocoslimmingjb #cocokurus #bodydreamcocos #bodydreamjb #sukusukuseparuh #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodjb #jbhomedelivery #grabfoodjb #pandafoodjb #kakimakan #bodydreamsenai #bodydreamkotatinggi
  • Morning! Jom semak apa Kelebihan BodyDream La Mocha ni.. ๐Ÿฌ
    .
    .

    1. SANGAT SEDAP
    Berperisa kopi campuran dan coklat yang sangat sedap dan lebih efektif.
    2. KAWAL SELERA MAKAN
    La Mocha dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
    3. KENYANG LAMA
    Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed dan oats.
    4. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER). Lemak akan dibakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
    5. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.

    .
    .
    Nak order terus klik link di bio okay ๐Ÿ˜‰
    .
    .

    #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #cocoslimming #cocoslimmingjb #cocokurus #bodydreamcocos #bodydreamjb #sukusukuseparuh #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodjb #jbhomedelivery #grabfoodjb #pandafoodjb #kakimakan #bodydreamsenai #bodydreamkotatinggi

  •  0  0  1 hour ago
  • Morning! Jom semak apa Kelebihan BodyDream La Mocha ni.. ๐Ÿฌ
.
.

1.	SANGAT SEDAP
Berperisa kopi campuran dan coklat yang sangat sedap dan lebih efektif.
2.	KAWAL SELERA MAKAN
La Mocha dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
3.	KENYANG LAMA
Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed dan oats.
 4.	BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER). Lemak akan dibakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
5. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.

.
.
Nak order terus klik link di bio okay ๐Ÿ˜‰
.
.

#sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #cocoslimming #cocoslimmingjb #cocokurus #bodydreamcocos #bodydreamjb #sukusukuseparuh #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodjb #jbhomedelivery #grabfoodjb #pandafoodjb #kakimakan #bodydreamsenai #bodydreamkotatinggi
  • Morning! Jom semak apa Kelebihan BodyDream La Mocha ni.. ๐Ÿฌ
    .
    .

    1. SANGAT SEDAP
    Berperisa kopi campuran dan coklat yang sangat sedap dan lebih efektif.
    2. KAWAL SELERA MAKAN
    La Mocha dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
    3. KENYANG LAMA
    Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed dan oats.
    4. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER). Lemak akan dibakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
    5. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.

    .
    .
    Nak order terus klik link di bio okay ๐Ÿ˜‰
    .
    .

    #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #cocoslimming #cocoslimmingjb #cocokurus #bodydreamcocos #bodydreamjb #sukusukuseparuh #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodjb #jbhomedelivery #grabfoodjb #pandafoodjb #kakimakan #bodydreamsenai #bodydreamkotatinggi

  •  2  0  1 hour ago
  • โœจYou were born to sparkleโœจ
.
Almost 1 month i consume COCO HOTZ! ,๐Ÿคฉ I am happy that i choose the right product, currently belum sampai lagi 1 month ..I already loss 3kg with coco Hotz. 
.
Swipe to left to see my first picture, masa ni baru nak start consume coco Hotz. I still remember my post on June 30, with Coco Hotz!๐Ÿ˜ฒ.. That time, I memang chubby sebab 4 bulan MCO duduk rumah๐Ÿ™Š, asyik menguyah layan Netflix.. So now, I dah buktikan yang COCO HOTZ memang berkesan untuk menurunkan berat badan i ๐Ÿ˜Tak Rasa Lapar i cant tahan till up to 6-8hours ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ’–
.
U guys can spot the difference at my tummy and body shape . I am MORE THAN HAPPY! ๐Ÿ’–
and plus COCO HOTZ ni taste memang sedap gilerr, I suka minum with ICE , like COCO ICE SHAKE๐Ÿคค
.
If u guys like to workout just like me? Take this Coco Hotz as your addition supplements to burn get more energy & burn more calories because I want to lose another 3KG - 5KG !!
.
Get Coco Hotz Promo Amazing  MERDEKA now! : 
. 
@bodydream_azie.jb 
@bodydream_azie.jb 
@bodydream_azie.jb 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
#bodygoals
#bodydreamjohor
#bodydreamjb
#bodydreampasirgudang
#bodydreammasai
Codpasirgudang
Codmasai
  • โœจYou were born to sparkleโœจ
    .
    Almost 1 month i consume COCO HOTZ! ,๐Ÿคฉ I am happy that i choose the right product, currently belum sampai lagi 1 month ..I already loss 3kg with coco Hotz.
    .
    Swipe to left to see my first picture, masa ni baru nak start consume coco Hotz. I still remember my post on June 30, with Coco Hotz!๐Ÿ˜ฒ.. That time, I memang chubby sebab 4 bulan MCO duduk rumah๐Ÿ™Š, asyik menguyah layan Netflix.. So now, I dah buktikan yang COCO HOTZ memang berkesan untuk menurunkan berat badan i ๐Ÿ˜Tak Rasa Lapar i cant tahan till up to 6-8hours ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ’–
    .
    U guys can spot the difference at my tummy and body shape . I am MORE THAN HAPPY! ๐Ÿ’–
    and plus COCO HOTZ ni taste memang sedap gilerr, I suka minum with ICE , like COCO ICE SHAKE๐Ÿคค
    .
    If u guys like to workout just like me? Take this Coco Hotz as your addition supplements to burn get more energy & burn more calories because I want to lose another 3KG - 5KG !!
    .
    Get Coco Hotz Promo Amazing MERDEKA now! :
    .
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
    #bodygoals
    #bodydreamjohor
    #bodydreamjb
    #bodydreampasirgudang
    #bodydreammasai
    Codpasirgudang
    Codmasai

  •  2  0  11 hours ago
  • ๐Ÿ’ฅEH EH JAPPP!! JANGAN TIDUR LAGIIII๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ

Iyaaa, jangan tidur lagi selagi belum minum Bella Squeez, the only detox drink from BodyDream, yang berperisa blackcurrant๐Ÿ‡

Bagi yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan, macam ni lah,๐Ÿ˜Ž sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,๐Ÿค๐Ÿขberlemak,๐Ÿฆ๐ŸŽ‚ tinggi kalori ๐Ÿซ๐Ÿฅค๐Ÿฅ˜yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!๐Ÿ˜…

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!๐Ÿ”ฅ Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt ๐Ÿคฐ๐Ÿปtu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!๐Ÿ”ฅ

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!๐Ÿค—
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ๐Ÿ’ฅEH EH JAPPP!! JANGAN TIDUR LAGIIII๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฅ

    Iyaaa, jangan tidur lagi selagi belum minum Bella Squeez, the only detox drink from BodyDream, yang berperisa blackcurrant๐Ÿ‡

    Bagi yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan, macam ni lah,๐Ÿ˜Ž sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,๐Ÿค๐Ÿขberlemak,๐Ÿฆ๐ŸŽ‚ tinggi kalori ๐Ÿซ๐Ÿฅค๐Ÿฅ˜yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!๐Ÿ˜…

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!๐Ÿ”ฅ Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt ๐Ÿคฐ๐Ÿปtu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!๐Ÿ”ฅ

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!๐Ÿค—
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  9  1  11 hours ago
  • โšก๏ธNAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK๐Ÿค”โšก๏ธ

Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu๐Ÿ˜…

Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.๐Ÿ˜Ž Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,๐Ÿค๐Ÿขberlemak,๐Ÿฆ๐ŸŽ‚ tinggi kalori ๐Ÿซ๐Ÿฅค๐Ÿฅ˜yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!๐Ÿ˜…

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!๐Ÿ”ฅ Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt ๐Ÿคฐ๐Ÿปtu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!๐Ÿ”ฅ

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!๐Ÿค—
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • โšก๏ธNAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK๐Ÿค”โšก๏ธ

    Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu๐Ÿ˜…

    Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.๐Ÿ˜Ž Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,๐Ÿค๐Ÿขberlemak,๐Ÿฆ๐ŸŽ‚ tinggi kalori ๐Ÿซ๐Ÿฅค๐Ÿฅ˜yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!๐Ÿ˜…

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!๐Ÿ”ฅ Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt ๐Ÿคฐ๐Ÿปtu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!๐Ÿ”ฅ

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!๐Ÿค—
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  7  1  11 hours ago
  • Yeahhh!!๐Ÿ‘๐Ÿป I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!๐Ÿ’– .. Happy giler!!๐Ÿคฉ Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and๐Ÿ™ˆ more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!๐Ÿ’ƒ So Happy and Thankful to Coco Hotz..โ€ผ๏ธCoco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.โœจโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
For those yang ada target ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธnak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, ๐Ÿ’–u guys perlu consume COCO HOTZ everyday๐Ÿ‘๐Ÿป untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธ, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. ๐Ÿ’–LOVE IT!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Grab Now ๐Ÿ“ฃ with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ+6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#successbeyonddreamsโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanadaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang
  • Yeahhh!!๐Ÿ‘๐Ÿป I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!๐Ÿ’– .. Happy giler!!๐Ÿคฉ Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and๐Ÿ™ˆ more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!๐Ÿ’ƒ So Happy and Thankful to Coco Hotz..โ€ผ๏ธCoco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.โœจโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    For those yang ada target ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธnak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, ๐Ÿ’–u guys perlu consume COCO HOTZ everyday๐Ÿ‘๐Ÿป untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธ, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. ๐Ÿ’–LOVE IT!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Grab Now ๐Ÿ“ฃ with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ+6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #successbeyonddreamsโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanadaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang

  •  3  0  14 hours ago
  • Yeahhh!!๐Ÿ‘๐Ÿป I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!๐Ÿ’– .. Happy giler!!๐Ÿคฉ Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and๐Ÿ™ˆ more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!๐Ÿ’ƒ So Happy and Thankful to Coco Hotz..โ€ผ๏ธCoco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.โœจโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
For those yang ada target ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธnak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, ๐Ÿ’–u guys perlu consume COCO HOTZ everyday๐Ÿ‘๐Ÿป untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธ, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. ๐Ÿ’–LOVE IT!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Grab Now ๐Ÿ“ฃ with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ+6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#successbeyonddreamsโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanadaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang
  • Yeahhh!!๐Ÿ‘๐Ÿป I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!๐Ÿ’– .. Happy giler!!๐Ÿคฉ Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and๐Ÿ™ˆ more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!๐Ÿ’ƒ So Happy and Thankful to Coco Hotz..โ€ผ๏ธCoco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.โœจโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    For those yang ada target ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธnak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, ๐Ÿ’–u guys perlu consume COCO HOTZ everyday๐Ÿ‘๐Ÿป untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธ, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. ๐Ÿ’–LOVE IT!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Grab Now ๐Ÿ“ฃ with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ+6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #successbeyonddreamsโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanadaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang

  •  5  0  14 hours ago
  • Yeahhh!!๐Ÿ‘๐Ÿป I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!๐Ÿ’– .. Happy giler!!๐Ÿคฉ Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and๐Ÿ™ˆ more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!๐Ÿ’ƒ So Happy and Thankful to Coco Hotz..โ€ผ๏ธCoco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.โœจโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
For those yang ada target ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธnak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, ๐Ÿ’–u guys perlu consume COCO HOTZ everyday๐Ÿ‘๐Ÿป untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธ, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. ๐Ÿ’–LOVE IT!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Grab Now ๐Ÿ“ฃ with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ+6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#successbeyonddreamsโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanadaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang
  • Yeahhh!!๐Ÿ‘๐Ÿป I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!๐Ÿ’– .. Happy giler!!๐Ÿคฉ Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and๐Ÿ™ˆ more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!๐Ÿ’ƒ So Happy and Thankful to Coco Hotz..โ€ผ๏ธCoco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.โœจโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    For those yang ada target ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธnak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, ๐Ÿ’–u guys perlu consume COCO HOTZ everyday๐Ÿ‘๐Ÿป untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธ, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. ๐Ÿ’–LOVE IT!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Grab Now ๐Ÿ“ฃ with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ+6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    ๐Ÿ“ฒ +6019518 5800 IG: @azwani.beauteโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #successbeyonddreamsโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanadaโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang

  •  3  0  14 hours ago
  • โšก๏ธNAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK๐Ÿค”โšก๏ธ

Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu๐Ÿ˜…

Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.๐Ÿ˜Ž Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,๐Ÿค๐Ÿขberlemak,๐Ÿฆ๐ŸŽ‚ tinggi kalori ๐Ÿซ๐Ÿฅค๐Ÿฅ˜yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!๐Ÿ˜…

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!๐Ÿ”ฅ Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt ๐Ÿคฐ๐Ÿปtu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!๐Ÿ”ฅ

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!๐Ÿค—
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
.
#bodydreamsingapore #stockistsingapore #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • โšก๏ธNAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK๐Ÿค”โšก๏ธ

    Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu๐Ÿ˜…

    Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.๐Ÿ˜Ž Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,๐Ÿค๐Ÿขberlemak,๐Ÿฆ๐ŸŽ‚ tinggi kalori ๐Ÿซ๐Ÿฅค๐Ÿฅ˜yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!๐Ÿ˜…

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!๐Ÿ”ฅ Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt ๐Ÿคฐ๐Ÿปtu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!๐Ÿ”ฅ

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!๐Ÿค—
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    .
    #bodydreamsingapore #stockistsingapore #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  1  0  14 hours ago
  • Sekarang ni baru Amy faham perasaan #CoffeeLover yang tak boleh hidup 1 hari tanpa minum coffee. Baru ada bau orang bancuh coffee sikit je dah mula terliur๐Ÿคค Paling yang tak boleh nak tahan nafsu tu, jenis suka minum coffee kawkaw punya๐Ÿ‘๐Ÿป Pekat, berlemak dan manis๐Ÿคค Tapi tak sedar dan salahkan makanan pulak bila dah naik berat badan. Daripada minum coffee yang manis-manis, berlemak-lemak tapi tak healthy, Amy memang HIGHLY RECOMMEND untuk tukar kepada La Mocha.
.
Jangan cakap Amy curang dengan Coco Hotz tauuu๐Ÿ™…๐Ÿป Amy setiaaa dengan Coco Hotz yang dah buat berat amy sampai cecah 48kg sekarang. Sebab tu Amy decide nak try La Mocha ni pulak. La Mocha ni new flavor dari Bodydream HQ. Khas untuk #CoffeeLover yang nak control makan & minum manis-manis tu dan burn fat 3x lebih cepat. Korang memang wajib tukar ke La Mocha sebab LEBIH KENYANG, LEBIH BERTENAGA & LEBIH KURUSโ˜•๐Ÿ’œโคต๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ0169537749 IG @bodydream_princesswhite ๐Ÿ“ฑ0169537749 IG @bodydream_princesswhite ๐Ÿ“ฑ0169537749 IG @princesswhiteofficial.hq .
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • Sekarang ni baru Amy faham perasaan #CoffeeLover yang tak boleh hidup 1 hari tanpa minum coffee. Baru ada bau orang bancuh coffee sikit je dah mula terliur๐Ÿคค Paling yang tak boleh nak tahan nafsu tu, jenis suka minum coffee kawkaw punya๐Ÿ‘๐Ÿป Pekat, berlemak dan manis๐Ÿคค Tapi tak sedar dan salahkan makanan pulak bila dah naik berat badan. Daripada minum coffee yang manis-manis, berlemak-lemak tapi tak healthy, Amy memang HIGHLY RECOMMEND untuk tukar kepada La Mocha.
    .
    Jangan cakap Amy curang dengan Coco Hotz tauuu๐Ÿ™…๐Ÿป Amy setiaaa dengan Coco Hotz yang dah buat berat amy sampai cecah 48kg sekarang. Sebab tu Amy decide nak try La Mocha ni pulak. La Mocha ni new flavor dari Bodydream HQ. Khas untuk #CoffeeLover yang nak control makan & minum manis-manis tu dan burn fat 3x lebih cepat. Korang memang wajib tukar ke La Mocha sebab LEBIH KENYANG, LEBIH BERTENAGA & LEBIH KURUSโ˜•๐Ÿ’œโคต๏ธ
    .
    ๐Ÿ“ฑ0169537749 IG @bodydream_princesswhite ๐Ÿ“ฑ0169537749 IG @bodydream_princesswhite ๐Ÿ“ฑ0169537749 IG @princesswhiteofficial.hq .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  2  0  14 hours ago
  • Kuning Buat awak pening๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜›...
Kuning-kuning manjahhhh gituu๐Ÿคฃ,
korang sendiri nampak body Amy sekarang lebih Slim & dan amy pon da suka dgn body skrg ๐Ÿ’›  LA MOCHA slimming drink kaya dengan 1001 rasa Organic Java Arabica Coffee 100% semula jadi๐Ÿ˜ฑ. Mampu membakar calories seluruh badan Amy. Kalau korang yang suka kan Flavour lain dari yg lain , dan yang peminat coffeee korang patut cuba La Mocha.. Taste memang sedap gileee & effect memang best๐Ÿ‘๐Ÿป
.
"Mocha Hot Drink Premium", Nak body cantik  kannn??๐Ÿ˜ Korang kena lah consume La Mocha setiap pagi selepas Breakfast. Sebab Amy hanya akan share Tips dengan followers Amy yang betul-betul nak cantik kurus & teringin nak ada body S shape macam Amy. Rugi tauu kalau korang tak cuba  product yang boleh buat korang Hilang berat badan 5Kg -10 Kg..โค๏ธ
.
JOm dapatkan sekarang La Mocha Slimming Drink๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ฒ0169537749 @bodydream_princesswhite 
๐Ÿ“ฒ0169537749 @bodydream_princesswhite 
๐Ÿ“ฒ0169537749 @princesswhiteofficial.hq 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Kuning Buat awak pening๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜›...
    Kuning-kuning manjahhhh gituu๐Ÿคฃ,
    korang sendiri nampak body Amy sekarang lebih Slim & dan amy pon da suka dgn body skrg ๐Ÿ’› LA MOCHA slimming drink kaya dengan 1001 rasa Organic Java Arabica Coffee 100% semula jadi๐Ÿ˜ฑ. Mampu membakar calories seluruh badan Amy. Kalau korang yang suka kan Flavour lain dari yg lain , dan yang peminat coffeee korang patut cuba La Mocha.. Taste memang sedap gileee & effect memang best๐Ÿ‘๐Ÿป
    .
    "Mocha Hot Drink Premium", Nak body cantik kannn??๐Ÿ˜ Korang kena lah consume La Mocha setiap pagi selepas Breakfast. Sebab Amy hanya akan share Tips dengan followers Amy yang betul-betul nak cantik kurus & teringin nak ada body S shape macam Amy. Rugi tauu kalau korang tak cuba product yang boleh buat korang Hilang berat badan 5Kg -10 Kg..โค๏ธ
    .
    JOm dapatkan sekarang La Mocha Slimming Drink๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    ๐Ÿ“ฒ0169537749 @bodydream_princesswhite
    ๐Ÿ“ฒ0169537749 @bodydream_princesswhite
    ๐Ÿ“ฒ0169537749 @princesswhiteofficial.hq
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  4  0  14 hours ago
  • ๐Ÿ”ฅTINGGAL 3 HARI SAHAJA LAGI SEBELUM AIDILADHA EXTENDED PROMO TAMAT!!!!๐Ÿ”ฅ

Wah, lama dah kan berlalu Raya AidilAdha. Bagi yang tak tahu, kita memang lanjutkan promo AidilAdha sampai 15/08/2020 (Sabtu) ni sahaja!!!!โšก๏ธ

TINGGAL 3 HARI JE LAGIII๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ

So, bagi yang belum pernah try BodyDream product, inilah masanya untuk bantu korang turunkan berat badan dengan lebih mudah dan selamat dengan harga promo lagi!๐Ÿค— And bagi semua regular customer kami, bolehlah top up siap2 untuk stock bulan depan yerrr๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ

WANITA YANG BIJAK TAKKAN LEPASKAN PELUANG NI๐Ÿ˜Ž

KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ๐Ÿ”ฅTINGGAL 3 HARI SAHAJA LAGI SEBELUM AIDILADHA EXTENDED PROMO TAMAT!!!!๐Ÿ”ฅ

    Wah, lama dah kan berlalu Raya AidilAdha. Bagi yang tak tahu, kita memang lanjutkan promo AidilAdha sampai 15/08/2020 (Sabtu) ni sahaja!!!!โšก๏ธ

    TINGGAL 3 HARI JE LAGIII๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ

    So, bagi yang belum pernah try BodyDream product, inilah masanya untuk bantu korang turunkan berat badan dengan lebih mudah dan selamat dengan harga promo lagi!๐Ÿค— And bagi semua regular customer kami, bolehlah top up siap2 untuk stock bulan depan yerrr๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ

    WANITA YANG BIJAK TAKKAN LEPASKAN PELUANG NI๐Ÿ˜Ž

    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    ๐Ÿ“ฑ011-60962503 IG @cocohotz.hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  12  1  16 hours ago
  • ๐Ÿ”ฅOH YEAH๐Ÿ’ช๐Ÿผ I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
Or maybe YOU ARE! Whooopsss๐Ÿ˜‰

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ๐Ÿ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before๐Ÿ˜‚ Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak๐Ÿ’ช๐Ÿผ

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH๐Ÿฅบ 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ๐Ÿ’œ yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan ๐Ÿ๐Ÿซ๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐Ÿจdan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODYโšก๏ธdengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.๐Ÿฅบ So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ“ฑ017-8892622
๐Ÿ“ฑ017-8892622
๐Ÿ“ฑ017-8892622
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ๐Ÿ”ฅOH YEAH๐Ÿ’ช๐Ÿผ I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss๐Ÿ˜‰

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ๐Ÿ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before๐Ÿ˜‚ Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak๐Ÿ’ช๐Ÿผ

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH๐Ÿฅบ

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ๐Ÿ’œ yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan ๐Ÿ๐Ÿซ๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐Ÿจdan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODYโšก๏ธdengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.๐Ÿฅบ So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿ“ฑ017-8892622
    ๐Ÿ“ฑ017-8892622
    ๐Ÿ“ฑ017-8892622
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  3  0  17 hours ago
  • ๐˜š๐˜๐˜š ๐˜›๐˜ˆ๐˜’ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜š๐˜๐˜š ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ต ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ช๐˜ฃ๐˜ฆ-๐˜ต๐˜ช๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ญ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜š๐˜œ๐˜ˆ๐˜”๐˜ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ค๐˜ช๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ณ,,๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ถ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜š๐˜๐˜š ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ... ๐Ÿ˜ก๐Ÿคฌ๐Ÿฅต๐˜š๐˜ˆ๐˜’๐˜๐˜› ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ˆ๐˜’๐˜๐˜› ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ช ๐˜ต๐˜ฐ....๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค

โˆ™
โˆ™
๐—ก๐—”๐—ž ๐—ฆ๐—”๐—ฌ๐—” ๐—•๐—”๐—ก๐—ง๐—จ ๐—ฆ๐—œ๐—ฆ ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—ฆ๐—”๐—œ ๐— ๐—”๐—ฆ๐—”๐—Ÿ๐—”๐—› ๐—ฆ๐—œ๐—ฆ ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฆ๐—”๐— ๐—ฃ๐—”๐—œ ๐—ง๐—”๐—ž ๐—•๐—ข๐—Ÿ๐—˜๐—› ๐—Ÿ๐—˜๐—ก๐—” ๐—™๐—œ๐—ž๐—œ๐—ฅ๐—ž๐—”๐—ก๐—ก๐—ฌ๐—˜๐—˜..
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
โ€ข
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
.
@bodydream.cocoslimming 
@bodydream.cocoslimming 
@bodydream.cocoslimming .
#cocohotz #cocohotzjohor #cocohotzjb #cocohotzpasirgudang #cocohotzjohorbahru #johorbahru #bodydreammalaysia #cocoslim 
#cocoslimming 
#codbodydreamjb 
#bodydreamjohor
#bodydreamjb
#bodydreampasirgudang
#bodydreammasai #mestikurus #kuruscepatdanselamat 
#codpasirgudang #codjohorbahru 
#mestikurus #tiktok #lamocha #bodydreamjohorbahru #bodydreammalaysia #bodydreamjohorbharu #bodydreamulutiram #bodydreamputriwangsa #bodydreampelangiindah #bodydreamsetiatropika #bodydreamsetiaindah #bodydreamtamanmolek #codbodydreampasirgudang #bodydreamtamanrinting
  • ๐˜š๐˜๐˜š ๐˜›๐˜ˆ๐˜’ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜š๐˜๐˜š ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ต ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ช๐˜ฃ๐˜ฆ-๐˜ต๐˜ช๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ถ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ญ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ซ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ณ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ๐˜ข ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜š๐˜œ๐˜ˆ๐˜”๐˜ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ญ๐˜ถ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ช๐˜ด ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ค๐˜ช๐˜ฌ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฉ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ณ,,๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ถ ๐˜บ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜š๐˜๐˜š ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ... ๐Ÿ˜ก๐Ÿคฌ๐Ÿฅต๐˜š๐˜ˆ๐˜’๐˜๐˜› ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜š๐˜ˆ๐˜’๐˜๐˜› ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต๐˜ช ๐˜ต๐˜ฐ....๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค

    โˆ™
    โˆ™
    ๐—ก๐—”๐—ž ๐—ฆ๐—”๐—ฌ๐—” ๐—•๐—”๐—ก๐—ง๐—จ ๐—ฆ๐—œ๐—ฆ ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—ฆ๐—”๐—œ ๐— ๐—”๐—ฆ๐—”๐—Ÿ๐—”๐—› ๐—ฆ๐—œ๐—ฆ ๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐—ฆ๐—”๐— ๐—ฃ๐—”๐—œ ๐—ง๐—”๐—ž ๐—•๐—ข๐—Ÿ๐—˜๐—› ๐—Ÿ๐—˜๐—ก๐—” ๐—™๐—œ๐—ž๐—œ๐—ฅ๐—ž๐—”๐—ก๐—ก๐—ฌ๐—˜๐—˜..
    ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
    โ€ข
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
    .
    @bodydream.cocoslimming
    @bodydream.cocoslimming
    @bodydream.cocoslimming .
    #cocohotz #cocohotzjohor #cocohotzjb #cocohotzpasirgudang #cocohotzjohorbahru #johorbahru #bodydreammalaysia #cocoslim
    #cocoslimming
    #codbodydreamjb
    #bodydreamjohor
    #bodydreamjb
    #bodydreampasirgudang
    #bodydreammasai #mestikurus #kuruscepatdanselamat
    #codpasirgudang #codjohorbahru
    #mestikurus #tiktok #lamocha #bodydreamjohorbahru #bodydreammalaysia #bodydreamjohorbharu #bodydreamulutiram #bodydreamputriwangsa #bodydreampelangiindah #bodydreamsetiatropika #bodydreamsetiaindah #bodydreamtamanmolek #codbodydreampasirgudang #bodydreamtamanrinting

  •  3  0  17 hours ago
  • Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
.
Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita๐Ÿฅฐ  Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
.
Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @lamochacoffee.official  je. Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas, boleh terus guna purchase code : AAMYLIAA4 โคต๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
#FeedbackAamyliaaKesah
#legacysarraashley
#successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox
  • Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
    .
    Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita๐Ÿฅฐ Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
    .
    Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @lamochacoffee.official je. Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas, boleh terus guna purchase code : AAMYLIAA4 โคต๏ธ
    .
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    #FeedbackAamyliaaKesah
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox

  •  4  1  17 hours ago
  • Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
.
Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita๐Ÿฅฐ  Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
.
Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @lamochacoffee.official Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas โคต๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official 
๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
#FeedbackAamyliaaKesah
#legacysarraashley
#successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox
  • Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
    .
    Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita๐Ÿฅฐ Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
    .
    Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @lamochacoffee.official Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas โคต๏ธ
    .
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    ๐Ÿ“ฑ0166047690 IG @lamochacoffee.official
    #FeedbackAamyliaaKesah
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox

  •  18  2  17 hours ago
  • โšก๏ธNAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK๐Ÿค”โšก๏ธ

Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu๐Ÿ˜…

Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.๐Ÿ˜Ž Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,๐Ÿค๐Ÿขberlemak,๐Ÿฆ๐ŸŽ‚ tinggi kalori ๐Ÿซ๐Ÿฅค๐Ÿฅ˜yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!๐Ÿ˜…

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!๐Ÿ”ฅ Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt ๐Ÿคฐ๐Ÿปtu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!๐Ÿ”ฅ

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!๐Ÿค—
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • โšก๏ธNAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK๐Ÿค”โšก๏ธ

    Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu๐Ÿ˜…

    Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.๐Ÿ˜Ž Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,๐Ÿค๐Ÿขberlemak,๐Ÿฆ๐ŸŽ‚ tinggi kalori ๐Ÿซ๐Ÿฅค๐Ÿฅ˜yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!๐Ÿ˜…

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!๐Ÿ”ฅ Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt ๐Ÿคฐ๐Ÿปtu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!๐Ÿ”ฅ

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!๐Ÿค—
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    ๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
    ๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
    ๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  10  3  17 hours ago
  • Posted @withregram โ€ข @cocohotz.official Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
.
Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita๐Ÿฅฐ  Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
.
Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @bodydream.official je. Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas, boleh terus guna purchase code : AAMYLIAA4 โคต๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
.
#FeedbackAamyliaaKesah
#legacysarraashley
#successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox
  • Posted @withregram โ€ข @cocohotz.official Kalau kita consume any supplement, tapi kita tak pernah detox badan kita, semua supplement yang kita consume tu akan lambat berhasil dan mungkin tak akan menjadi langsung! Sebab dalam badan kita penuh dengan toksin, jadi susah nak serap kebaikan produk kita consume tu.
    .
    Untuk yang nak perut kempis dan sentiasa ada bentuk yang mantap macam Amy, Amy amalkan detox dengan Bella Squeez. Barulah kita as wanita ni boleh dapatkan BodyGoal kita๐Ÿฅฐ Segala jenis lemak dan toksin cepat je flushed away. Dan Amy paling suka sebab boleh bakar lemak degil Amy jugak. So, dapat bantu Amy maintain berat dengan cara paling selamat dan cepat.
    .
    Kalau yang asyek tanya pasal body Amy ni buatan ke ori, Amy just suggest @bodydream.official je. Korang akan tahu sendiri nanti. Siapa yang serious nak PERUT FLAT, KURUS DAN DETOX dengan cara selamat dan pantas, boleh terus guna purchase code : AAMYLIAA4 โคต๏ธ
    .
    ๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
    ๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
    ๐Ÿ“ฑ010-8943630 IG @cocohotz.official
    .
    #FeedbackAamyliaaKesah
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #hotchocolate #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamkanada #BellaSqueez #DetoxDrink #Detox #PerutKempis #detox #minumandetox

  •  6  1  18 hours ago
  • ๐Ÿ”ฅMy Favourite Dance Workout Routine๐Ÿ”ฅ

Sila focus tengok my tummy. Hasil minum coco hotz for 2 months ๐Ÿ’œ
Bila dah lose weight from 60kg to 52kg IN A MONTH ni, Fuhhhhhโšก๏ธrasa ringan jerrr badan ni! Gelek kiri boleh, kanan boleh, depan belakang pun semua boleh baaaaโšก๏ธ Seriously memang energetic ching chingggsss!!๐Ÿ’ช๐Ÿผ 

Thank you soo much for being part of my weight loss journey COCOHOTZ !!โœจNew target 50kg with 19% body fat !! Letโ€™s do it ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ”ฅ

๐Ÿ”ฅJommm sama-sama join my journey to have a FIT and HEALTHY lifestyle. ๐Ÿ’ช๐ŸผTogether we achieve our DREAM BODY with BodyDream Cocohotz๐Ÿ˜‰โœจ
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ๐Ÿ”ฅMy Favourite Dance Workout Routine๐Ÿ”ฅ

    Sila focus tengok my tummy. Hasil minum coco hotz for 2 months ๐Ÿ’œ
    Bila dah lose weight from 60kg to 52kg IN A MONTH ni, Fuhhhhhโšก๏ธrasa ringan jerrr badan ni! Gelek kiri boleh, kanan boleh, depan belakang pun semua boleh baaaaโšก๏ธ Seriously memang energetic ching chingggsss!!๐Ÿ’ช๐Ÿผ

    Thank you soo much for being part of my weight loss journey COCOHOTZ !!โœจNew target 50kg with 19% body fat !! Letโ€™s do it ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ”ฅ

    ๐Ÿ”ฅJommm sama-sama join my journey to have a FIT and HEALTHY lifestyle. ๐Ÿ’ช๐ŸผTogether we achieve our DREAM BODY with BodyDream Cocohotz๐Ÿ˜‰โœจ
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  6  0  18 hours ago
  • ๐Ÿ”ฅOH YEAH๐Ÿ’ช๐Ÿผ I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
Or maybe YOU ARE! Whooopsss๐Ÿ˜‰

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ๐Ÿ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before๐Ÿ˜‚ Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak๐Ÿ’ช๐Ÿผ

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH๐Ÿฅบ 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ๐Ÿ’œ yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan ๐Ÿ๐Ÿซ๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐Ÿจdan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODYโšก๏ธdengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.๐Ÿฅบ So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ๐Ÿ”ฅOH YEAH๐Ÿ’ช๐Ÿผ I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss๐Ÿ˜‰

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ๐Ÿ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before๐Ÿ˜‚ Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak๐Ÿ’ช๐Ÿผ

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH๐Ÿฅบ

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ๐Ÿ’œ yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan ๐Ÿ๐Ÿซ๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐Ÿจdan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODYโšก๏ธdengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.๐Ÿฅบ So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay๐Ÿ˜‰๐Ÿฅฐ
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  16  0  19 hours ago
  • โœจAaaaaaaaa...SEMUA MENGECIL DAH KENAPAAAAA?!!โœจ

Dah lama tak try test  pakaian yang dah lama tergantung jerrr kat dalam almari tuuu, dan tiba-tiba bila nak try, rasa semua baju seluar semua kat dalam tu dah mengecil aaaaaa๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Ilya sure, bukan Ilya sorang je macam ni. Mesti ramai jugak kan pernah rasa macam ni, especially perempuan kannnn!!!๐Ÿคซ

Tapiiii,,, tu semua duluuu jerr sebabbb after Ilya dah consume COCOHOTZ, tiba-tiba eh, perut Ilya yang mengecil sebabb COCOHOTZ ni memang sangat membantu Ilya untuk rasa kenyang lebih lama than before this. Bestnyaaa dapat pakai mana-mana baju yang kita suka kannn๐Ÿ˜
Anddd, paling best sebab Ilya dah tak kisah nak posing dari depan, tepi, belakang semua boleh!๐Ÿ”ฅKalau tak sebelum ni, ada jugak, nak cover lemak-lemak tersembunyi yang tersembul kalau salah posing. Eh terbocor rahsia pulak eh eh ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ
Siapa yang nak tengok jarum penimbang dia makin ke kiri jugak, jangan tunggu-tunggu lagiii๐Ÿ˜Ž
.
KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • โœจAaaaaaaaa...SEMUA MENGECIL DAH KENAPAAAAA?!!โœจ

    Dah lama tak try test pakaian yang dah lama tergantung jerrr kat dalam almari tuuu, dan tiba-tiba bila nak try, rasa semua baju seluar semua kat dalam tu dah mengecil aaaaaa๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
    Ilya sure, bukan Ilya sorang je macam ni. Mesti ramai jugak kan pernah rasa macam ni, especially perempuan kannnn!!!๐Ÿคซ

    Tapiiii,,, tu semua duluuu jerr sebabbb after Ilya dah consume COCOHOTZ, tiba-tiba eh, perut Ilya yang mengecil sebabb COCOHOTZ ni memang sangat membantu Ilya untuk rasa kenyang lebih lama than before this. Bestnyaaa dapat pakai mana-mana baju yang kita suka kannn๐Ÿ˜
    Anddd, paling best sebab Ilya dah tak kisah nak posing dari depan, tepi, belakang semua boleh!๐Ÿ”ฅKalau tak sebelum ni, ada jugak, nak cover lemak-lemak tersembunyi yang tersembul kalau salah posing. Eh terbocor rahsia pulak eh eh ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ
    Siapa yang nak tengok jarum penimbang dia makin ke kiri jugak, jangan tunggu-tunggu lagiii๐Ÿ˜Ž
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    ๐Ÿ“ฑ011-3606 0818 โžก Instagram : @cocoslimming_hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  20  0  19 hours ago

Top #cocoslimming Posts

  • CHEESEKUT yg sgt lembut  bersama @naddrybeaute_hq โ™ฅ๏ธ
.
NO OVEN NO MICROWAVE. Fridge only โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
Bahan yg diperlukan 
Biskut hup seng
250g cream cheese
Susu pekat 1 cup
3 sudu fresh milk
Dan fresh milk for celup2
.
 Decoration milo cereal and cornflakes , nak deco benda lain pun boleh ikut mana korang minat .
Blend sampai gebu dan sebati taw. Paling sng!  Best result masuk peti 4 jam ๐Ÿคค
.

KURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
@naddrybeaute_hq 
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
.
Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
#paidreview .
TAG NO BAKE LOVER โ™ฅ๏ธ
  • CHEESEKUT yg sgt lembut bersama @naddrybeaute_hq โ™ฅ๏ธ
    .
    NO OVEN NO MICROWAVE. Fridge only โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
    .
    Bahan yg diperlukan
    Biskut hup seng
    250g cream cheese
    Susu pekat 1 cup
    3 sudu fresh milk
    Dan fresh milk for celup2
    .
    Decoration milo cereal and cornflakes , nak deco benda lain pun boleh ikut mana korang minat .
    Blend sampai gebu dan sebati taw. Paling sng! Best result masuk peti 4 jam ๐Ÿคค
    .

    KURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
    โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
    Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    .
    Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
    #paidreview .
    TAG NO BAKE LOVER โ™ฅ๏ธ

  •  9,230  156  21 October, 2019
  • Bila berat badan i naik sikit je, barulah I ingat nak diet. Tapi V memang tak boleh diet yang TAK MAKAN CARBO ni.
.
Bagi V, you gemuk or kurus, Carbo memang sangat penting untuk pastikan you ada tenaga untuk aktiviti harian you. So bila nak diet, V memang sangat avoid diet yang tak sihat. Makan salad & buah je konon. Tapi bila dah lapar kebulur, haaa kau melantak macam kenduri 7 hari 7 malam! Lepstu berat naik 4x ganda.
.
V mmg highly recommend Coco-S ni sebab sangat bagus, kenyang lebih lama, boleh kawal selera nak makan yg aneh-aneh ni, tak buat V memulas macam makan julap & yang paling V suka V dapat KURUS DENGAN CEPAT DAN SIHAT.
.
Yang penting muka V makin shaping, kalah Barbie Doll. Korang tak payah makan hati sangat, pergi order cepat-cepat Coco-S ni dan kita bole turunkan berat badan sama-samaโคต๏ธ
.
Coco-S๐Ÿ“ฑ01136060818 IG @cocoslimming_hq
Coco-S๐Ÿ“ฑ01136060818 IG @cocoslimming_hq
Coco-S๐Ÿ“ฑ01136060818 IG @cocoslimming_hq
.
V challenge korang yang berazam nak kurus dgn coco S, turun 5kg, V bagi hadiah, NAK?
.
#FeedbackVivianaAbdullah
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #bellashake_official #bellashake #pinkchocolatepertamamalaysia #bellashake_hq #testimonibellashake  #kiniviralmalaysia  #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
#pinkchocolatepertamamalaysia
#KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming
  • Bila berat badan i naik sikit je, barulah I ingat nak diet. Tapi V memang tak boleh diet yang TAK MAKAN CARBO ni.
    .
    Bagi V, you gemuk or kurus, Carbo memang sangat penting untuk pastikan you ada tenaga untuk aktiviti harian you. So bila nak diet, V memang sangat avoid diet yang tak sihat. Makan salad & buah je konon. Tapi bila dah lapar kebulur, haaa kau melantak macam kenduri 7 hari 7 malam! Lepstu berat naik 4x ganda.
    .
    V mmg highly recommend Coco-S ni sebab sangat bagus, kenyang lebih lama, boleh kawal selera nak makan yg aneh-aneh ni, tak buat V memulas macam makan julap & yang paling V suka V dapat KURUS DENGAN CEPAT DAN SIHAT.
    .
    Yang penting muka V makin shaping, kalah Barbie Doll. Korang tak payah makan hati sangat, pergi order cepat-cepat Coco-S ni dan kita bole turunkan berat badan sama-samaโคต๏ธ
    .
    Coco-S๐Ÿ“ฑ01136060818 IG @cocoslimming_hq
    Coco-S๐Ÿ“ฑ01136060818 IG @cocoslimming_hq
    Coco-S๐Ÿ“ฑ01136060818 IG @cocoslimming_hq
    .
    V challenge korang yang berazam nak kurus dgn coco S, turun 5kg, V bagi hadiah, NAK?
    .
    #FeedbackVivianaAbdullah
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #bellashake_official #bellashake #pinkchocolatepertamamalaysia #bellashake_hq #testimonibellashake #kiniviralmalaysia #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
    #pinkchocolatepertamamalaysia
    #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming

  •  4,163  338  24 October, 2019
  • CHICKEN MOZARELLA STICK STYLE BAKED , nak lebih crunchy. Naikkan suhu sikit dan bake it more longer .
.
BERKURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
@naddrybeaute_hq 
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
.
Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
#paidreview .
.
Bahan yg diperlukn 
Kulit popia
mozarella cheese
Chicken slice
Olive oil

Kalau tak nak bake, boleh deep fry or oakai air fryer . Ikit masing2  punya cara ๐Ÿ˜ saje nk try bake , suhu 180c for 15 minit . . 
TAG CHEESE LOVER โ™ฅ๏ธ
  • CHICKEN MOZARELLA STICK STYLE BAKED , nak lebih crunchy. Naikkan suhu sikit dan bake it more longer .
    .
    BERKURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
    โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
    Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    .
    Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
    #paidreview .
    .
    Bahan yg diperlukn
    Kulit popia
    mozarella cheese
    Chicken slice
    Olive oil

    Kalau tak nak bake, boleh deep fry or oakai air fryer . Ikit masing2 punya cara ๐Ÿ˜ saje nk try bake , suhu 180c for 15 minit . .
    TAG CHEESE LOVER โ™ฅ๏ธ

  •  2,652  17  5 January, 2020
  • CHOCOLATE CUPCAKE WITH PEANUT BUTTER . The tast just like reeseโ€™s chocolate ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ its all about chocolate with @naddrybeaute_hq .

BERKURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
@naddrybeaute_hq 
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
.
Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
#paidreview .
.
Bahan yg diperlukan
1/2 cup Peanut butter
( i pakai yg crunchy lebih sedap )
Powder sugar 2 tbsp ( nak lgi manis letak 3 )
1 cup Chocolate coin .
Masuk peti atleast 1 hour, for best result over night ๐Ÿ˜‹ . But bfore makan tue biarkn dlm room temp for 5 minit .
.
Boleh wt dlm cupcake kecil or besar, depends . Sukatan tue dpt 6 cupcake besar . Boleh simpan dalam peti and makan bile rasa nak mengunyahhh ๐Ÿ˜
.
TAG CHOCOLATE LOVER โ™ฅ๏ธ
  • CHOCOLATE CUPCAKE WITH PEANUT BUTTER . The tast just like reeseโ€™s chocolate ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ its all about chocolate with @naddrybeaute_hq .

    BERKURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
    โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
    Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    .
    Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
    #paidreview .
    .
    Bahan yg diperlukan
    1/2 cup Peanut butter
    ( i pakai yg crunchy lebih sedap )
    Powder sugar 2 tbsp ( nak lgi manis letak 3 )
    1 cup Chocolate coin .
    Masuk peti atleast 1 hour, for best result over night ๐Ÿ˜‹ . But bfore makan tue biarkn dlm room temp for 5 minit .
    .
    Boleh wt dlm cupcake kecil or besar, depends . Sukatan tue dpt 6 cupcake besar . Boleh simpan dalam peti and makan bile rasa nak mengunyahhh ๐Ÿ˜
    .
    TAG CHOCOLATE LOVER โ™ฅ๏ธ

  •  3,928  21  29 December, 2019
  • PUMPKIN SOUP with coco trim @naddrybeaute_hq , btw pumpkin soup for rayyan . kalau dewasa nak makan boleh campur garam or anything klau nak cukup rasa. Tapi dah cukup rasa bgi yanie, sbb pumpkin dah manis , jgn beli yg masam ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
.
Pumpkin 
Cooking cream .
Dah rebus sampai empuk, blend sekejap je . Lepas tu masak je sampai pekat balik .

KURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
@naddrybeaute_hq 
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
.
Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
#paidreview .
  • PUMPKIN SOUP with coco trim @naddrybeaute_hq , btw pumpkin soup for rayyan . kalau dewasa nak makan boleh campur garam or anything klau nak cukup rasa. Tapi dah cukup rasa bgi yanie, sbb pumpkin dah manis , jgn beli yg masam ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
    .
    Pumpkin
    Cooking cream .
    Dah rebus sampai empuk, blend sekejap je . Lepas tu masak je sampai pekat balik .

    KURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
    โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
    Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    .
    Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
    #paidreview .

  •  2,475  16  8 December, 2019
  • Yeahhh!!๐Ÿ‘๐Ÿป I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!๐Ÿ’– .. Happy giler!!๐Ÿคฉ Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and๐Ÿ™ˆ more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!๐Ÿ’ƒ 
.
So Happy and Thankful to Coco Hotz..โ€ผ๏ธCoco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.โœจ
.
For those yang ada target ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธnak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, ๐Ÿ’–u guys perlu consume COCO HOTZ everyday๐Ÿ‘๐Ÿป untuk kesan yang lebih cepat. 
.
.
๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ฏBila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธ, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. ๐Ÿ’–LOVE IT!!!
.
Grab Now ๐Ÿ“ฃ with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!
๐Ÿ“ฒ+60172663078 IG: @bodydream.official
๐Ÿ“ฒ+60172663078 IG: @bodydream.official
๐Ÿ“ฒ+60172663078 IG: @bodydream.official
๐Ÿ“ฒ+60172663078 IG: @bodydream.official
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Yeahhh!!๐Ÿ‘๐Ÿป I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!๐Ÿ’– .. Happy giler!!๐Ÿคฉ Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and๐Ÿ™ˆ more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!๐Ÿ’ƒ
    .
    So Happy and Thankful to Coco Hotz..โ€ผ๏ธCoco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.โœจ
    .
    For those yang ada target ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธnak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, ๐Ÿ’–u guys perlu consume COCO HOTZ everyday๐Ÿ‘๐Ÿป untuk kesan yang lebih cepat.
    .
    .
    ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ฏBila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy๐Ÿง—๐Ÿผโ€โ™€๏ธ, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. ๐Ÿ’–LOVE IT!!!
    .
    Grab Now ๐Ÿ“ฃ with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!
    ๐Ÿ“ฒ+60172663078 IG: @bodydream.official
    ๐Ÿ“ฒ+60172663078 IG: @bodydream.official
    ๐Ÿ“ฒ+60172663078 IG: @bodydream.official
    ๐Ÿ“ฒ+60172663078 IG: @bodydream.official
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  10,078  105  3 August, 2020
  • Korang yang nak body ala ala BODYGOALS Perempuan Melayu Terakhir, tapi mulut tu asyik krup krap non stop makan. Tak boleh la macam tu sayang.
.
Kak V consume Bodydream Coco-S je untuk kekal cantik, kurus dan bertenaga. Korang ingat senang ke nak bercakap depan camera? Lagi-lagi nak buat Live Instagram & Show tu? Kalau ikutkan, satu periuk nasi akak V boleh habiskan sebab lapar & energy banyak keluar.
.
Bodydream Coco-S ni yang bagusnya, dapat kawal lapar, kawal nafsu makan korang yang craving aneh-aneh tu. Janji, korang kena amalkan healthy food jugak! Kak V rasa nak hempukkk je dengan rambut kepuk-kepuk ala Ziana Zaini ni kat kepala WANITA-WANITA TULEN yang ada mindset PRODUK KURUS BOLEH BUAT MAGIC ๐Ÿ’ฏ! Hari ni baru consume, esok terus turun 10kg! Ayyoooo, salah mindset tu yee! .
You might lost few KG dengan Bodydream Coco-S tanpa buat apa-apa, but if you consume and practicing a HEALTHY LIFESTYLE at the same time, CONFIRM akan hilang 4X GANDA sayang, best kan?
.
Jadi, cepat-cepat order sekarang, guna code : #viviana22 . Nanti Founder Bodydream nak kasi special gifts untuk followers akak yang guna code ni. Contact cepatโคต๏ธ
.
๐Ÿ“ฑ017-266 3078 IG @bodydream.official
๐Ÿ“ฑ017-266 3078 IG @bodydream.official
๐Ÿ“ฑ017-266 3078 IG @bodydream.official
.
#FeedbackVivianaAbdullah
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan  #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate  #testimonibellashake  #kiniviralmalaysia  #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
#KurusSecaraSihat  #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming
#bodydreamcocoslimming
#ubatkurus
#kurus
#kurustanpalapar #bodydream
  • Korang yang nak body ala ala BODYGOALS Perempuan Melayu Terakhir, tapi mulut tu asyik krup krap non stop makan. Tak boleh la macam tu sayang.
    .
    Kak V consume Bodydream Coco-S je untuk kekal cantik, kurus dan bertenaga. Korang ingat senang ke nak bercakap depan camera? Lagi-lagi nak buat Live Instagram & Show tu? Kalau ikutkan, satu periuk nasi akak V boleh habiskan sebab lapar & energy banyak keluar.
    .
    Bodydream Coco-S ni yang bagusnya, dapat kawal lapar, kawal nafsu makan korang yang craving aneh-aneh tu. Janji, korang kena amalkan healthy food jugak! Kak V rasa nak hempukkk je dengan rambut kepuk-kepuk ala Ziana Zaini ni kat kepala WANITA-WANITA TULEN yang ada mindset PRODUK KURUS BOLEH BUAT MAGIC ๐Ÿ’ฏ! Hari ni baru consume, esok terus turun 10kg! Ayyoooo, salah mindset tu yee! .
    You might lost few KG dengan Bodydream Coco-S tanpa buat apa-apa, but if you consume and practicing a HEALTHY LIFESTYLE at the same time, CONFIRM akan hilang 4X GANDA sayang, best kan?
    .
    Jadi, cepat-cepat order sekarang, guna code : #viviana22 . Nanti Founder Bodydream nak kasi special gifts untuk followers akak yang guna code ni. Contact cepatโคต๏ธ
    .
    ๐Ÿ“ฑ017-266 3078 IG @bodydream.official
    ๐Ÿ“ฑ017-266 3078 IG @bodydream.official
    ๐Ÿ“ฑ017-266 3078 IG @bodydream.official
    .
    #FeedbackVivianaAbdullah
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #cocos #bodydream #legacysarraashley #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #bodydreamcocos #cocoslimming #bodydreamkanada #hotchocolate #testimonibellashake #kiniviralmalaysia #PerutKempis #JomKurus #nakkurus
    #KurusSecaraSihat #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming
    #ubatkurus
    #kurus
    #kurustanpalapar #bodydream

  •  1,398  53  22 November, 2019