#cocoskotadamansara Instagram Photos & Videos

cocoskotadamansara - 132 posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
8.9
average likes

Latest #cocoskotadamansara Posts

  • Siapa nak tau kelebihan Bella Shake ni?
.
•Membakar lemak.
•Memberi efek kenyang lebih lama.
•Meningkatkan metabolisma badan.
•Mengurangkan selera makan.
•Memberi tenaga sepanjang hari.
•Menurunkan berat badan.
•Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
•Mencantikkan kulit.
•Aroma anti-stress.
•Mengurangkan bau badan.
.
Dah tau kan? Apa lagi! Order sekarang!
.
10 orang terawal akan dapat FREE GIFT okay! Nak tau apa dia? Haaa kena order dulu 🤣
.
Klik 👇🏻 http://www.wasap.my/60182269557/NakBodydream
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • Siapa nak tau kelebihan Bella Shake ni?
    .
    •Membakar lemak.
    •Memberi efek kenyang lebih lama.
    •Meningkatkan metabolisma badan.
    •Mengurangkan selera makan.
    •Memberi tenaga sepanjang hari.
    •Menurunkan berat badan.
    •Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
    •Mencantikkan kulit.
    •Aroma anti-stress.
    •Mengurangkan bau badan.
    .
    Dah tau kan? Apa lagi! Order sekarang!
    .
    10 orang terawal akan dapat FREE GIFT okay! Nak tau apa dia? Haaa kena order dulu 🤣
    .
    Klik 👇🏻 http://www.wasap.my/60182269557/NakBodydream
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  8  0  13 February, 2020
  • Siapa nak tau kelebihan Coco S ni?
. •Membakar lemak.
•Memberi efek kenyang lebih lama.
•Meningkatkan metabolisma badan.
•Mengurangkan selera makan.
•Memberi tenaga sepanjang hari.
•Menurunkan berat badan.
•Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
.
Dah tau kan? Apa lagi! Order sekarang!
.
10 orang terawal akan dapat FREE GIFT okay! Nak tau apa dia? Haaa kena order dulu 🤣
.
Klik 👇🏻 http://www.wasap.my/60182269557/NakBodydream
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • Siapa nak tau kelebihan Coco S ni?
    . •Membakar lemak.
    •Memberi efek kenyang lebih lama.
    •Meningkatkan metabolisma badan.
    •Mengurangkan selera makan.
    •Memberi tenaga sepanjang hari.
    •Menurunkan berat badan.
    •Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
    .
    Dah tau kan? Apa lagi! Order sekarang!
    .
    10 orang terawal akan dapat FREE GIFT okay! Nak tau apa dia? Haaa kena order dulu 🤣
    .
    Klik 👇🏻 http://www.wasap.my/60182269557/NakBodydream
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  3  0  12 February, 2020
  • Nak cut selera makan? Serious lah!
.
Boleh ke? Benda ni lah paling susah ok!
.
Haaaa dah try Bella Shake ke belom?
.
Bella Shake akan membantu uolsss untuk:
.
•Membakar lemak.
•Memberi efek kenyang lebih lama.
•Meningkatkan metabolisma badan.
•Mengurangkan selera makan.
•Memberi tenaga sepanjang hari.
•Menurunkan berat badan.
•Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
•Mencantikkan kulit.
•Aroma anti-stress. •Mengurangkan bau badan.
.
Dah tak payah risau nak cut selera makan. And yang penting dapat kurang kan berat badan & cantik gituuuu 🥰
.
Haaaa apa tunggu lagi. Order sekarang untuk dapat kan FREE GIFT!
.
Klik link di bio atau 👇🏻
.
http://www.wasap.my/60182269557/NakBodydream
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocohotz #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #cocosoriginal #bellashakeoriginal #cocohotzoriginal
  • Nak cut selera makan? Serious lah!
    .
    Boleh ke? Benda ni lah paling susah ok!
    .
    Haaaa dah try Bella Shake ke belom?
    .
    Bella Shake akan membantu uolsss untuk:
    .
    •Membakar lemak.
    •Memberi efek kenyang lebih lama.
    •Meningkatkan metabolisma badan.
    •Mengurangkan selera makan.
    •Memberi tenaga sepanjang hari.
    •Menurunkan berat badan.
    •Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
    •Mencantikkan kulit.
    •Aroma anti-stress. •Mengurangkan bau badan.
    .
    Dah tak payah risau nak cut selera makan. And yang penting dapat kurang kan berat badan & cantik gituuuu 🥰
    .
    Haaaa apa tunggu lagi. Order sekarang untuk dapat kan FREE GIFT!
    .
    Klik link di bio atau 👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/60182269557/NakBodydream
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocohotz #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #cocosoriginal #bellashakeoriginal #cocohotzoriginal

  •  7  0  4 February, 2020
  • Teringin nak makan itu ini, tapi kena control sebab takut berat naik 😱
.
Penat kan asyik nak control makan sebab nak dapat kan berat badan yang ideal?
.
Jangan risau! Coco S ada untuk membantu anda 😁
.
Bodydream Coco S akan membantu uolsss untuk:
•Membakar lemak.
•Memberi efek kenyang lebih lama.
•Meningkatkan metabolisma badan.
•Mengurangkan selera makan.
•Memberi tenaga sepanjang hari.
•Menurunkan berat badan.
•Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
.
Dah tak payah risau nak control makan. And yang penting dapat kurang kan berat badan gituuuu 🥰
.
Haaaa apa tunggu lagi. Order sekarang untuk dapat kan FREE GIFT!
.
Klik link di bio atau 👇🏻
.
http://www.wasap.my/60182269557/NakBodydream
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocohotz #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #cocosoriginal #bellashakeoriginal #cocohotzoriginal
  • Teringin nak makan itu ini, tapi kena control sebab takut berat naik 😱
    .
    Penat kan asyik nak control makan sebab nak dapat kan berat badan yang ideal?
    .
    Jangan risau! Coco S ada untuk membantu anda 😁
    .
    Bodydream Coco S akan membantu uolsss untuk:
    •Membakar lemak.
    •Memberi efek kenyang lebih lama.
    •Meningkatkan metabolisma badan.
    •Mengurangkan selera makan.
    •Memberi tenaga sepanjang hari.
    •Menurunkan berat badan.
    •Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
    .
    Dah tak payah risau nak control makan. And yang penting dapat kurang kan berat badan gituuuu 🥰
    .
    Haaaa apa tunggu lagi. Order sekarang untuk dapat kan FREE GIFT!
    .
    Klik link di bio atau 👇🏻
    .
    http://www.wasap.my/60182269557/NakBodydream
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocohotz #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #cocosoriginal #bellashakeoriginal #cocohotzoriginal

  •  11  0  30 January, 2020
  • 💜 *HAPPY CHINESE NEW YEAR MANYAK ONGG 2020* 💜
.
Permulaan 2020 yang banyak ONG dimulakan dengan Promosi diskaun semperna Tahun Baru Cina🐀🎉 Jadi memang permulaan yang baik sangat untuk kita lebih cun, fit dan berpenampilan WOW tahun 2020 ni. Pastinya dengan #BodydreamKanAda 💜
.
Penjimatan berganda khas buat #BodydreamLover 💜
.
☕Coco-S🍫 : Jimat RM 4⃣8⃣
. 🥛Bella Shake🍓 : Jimat RM4⃣1⃣
. 🍷Bella Squeez🍇 : Jimat RM3⃣0⃣
. 👑Princess White Enzyme✨ : Jimat RM4⃣8⃣
. ☕Coco Hotz❗🍫 : Jimat RM4⃣1⃣
.
Jom dapatkan berat yang ideal dengan cara sihat dan selamat dan dapatkan penampilan yang CUN FIT WOW ❕dengan #Bodydream ⤵️
.
📱018-2269557 ➡ Instagram : @bodydreampuchong.syafiqah .

#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
  • 💜 *HAPPY CHINESE NEW YEAR MANYAK ONGG 2020* 💜
    .
    Permulaan 2020 yang banyak ONG dimulakan dengan Promosi diskaun semperna Tahun Baru Cina🐀🎉 Jadi memang permulaan yang baik sangat untuk kita lebih cun, fit dan berpenampilan WOW tahun 2020 ni. Pastinya dengan #BodydreamKanAda 💜
    .
    Penjimatan berganda khas buat #BodydreamLover 💜
    .
    ☕Coco-S🍫 : Jimat RM 4⃣8⃣
    . 🥛Bella Shake🍓 : Jimat RM4⃣1⃣
    . 🍷Bella Squeez🍇 : Jimat RM3⃣0⃣
    . 👑Princess White Enzyme✨ : Jimat RM4⃣8⃣
    . ☕Coco Hotz❗🍫 : Jimat RM4⃣1⃣
    .
    Jom dapatkan berat yang ideal dengan cara sihat dan selamat dan dapatkan penampilan yang CUN FIT WOW ❕dengan #Bodydream ⤵️
    .
    📱018-2269557 ➡ Instagram : @bodydreampuchong.syafiqah .

    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara

  •  7  0  19 January, 2020
  • 💜 *HAPPY CHINESE NEW YEAR MANYAK ONGG 2020* 💜
.
Permulaan 2020 yang banyak ONG dimulakan dengan Promosi diskaun semperna Tahun Baru Cina🐀🎉 Jadi memang permulaan yang baik sangat untuk kita lebih cun, fit dan berpenampilan WOW tahun 2020 ni. Pastinya dengan #BodydreamKanAda 💜
.
Penjimatan berganda khas buat #BodydreamLover 💜
.
☕Coco-S🍫 : Jimat RM 4⃣8⃣
. 🥛Bella Shake🍓 : Jimat RM4⃣1⃣
. 🍷Bella Squeez🍇 : Jimat RM3⃣0⃣
. 👑Princess White Enzyme✨ : Jimat RM4⃣8⃣
. ☕Coco Hotz❗🍫 : Jimat RM4⃣1⃣
.
Jom dapatkan berat yang ideal dengan cara sihat dan selamat dan dapatkan penampilan yang CUN FIT WOW ❕dengan #Bodydream ⤵️
.
📱018-2269557 ➡ Instagram : @bodydreampuchong.syafiqah .

#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
  • 💜 *HAPPY CHINESE NEW YEAR MANYAK ONGG 2020* 💜
    .
    Permulaan 2020 yang banyak ONG dimulakan dengan Promosi diskaun semperna Tahun Baru Cina🐀🎉 Jadi memang permulaan yang baik sangat untuk kita lebih cun, fit dan berpenampilan WOW tahun 2020 ni. Pastinya dengan #BodydreamKanAda 💜
    .
    Penjimatan berganda khas buat #BodydreamLover 💜
    .
    ☕Coco-S🍫 : Jimat RM 4⃣8⃣
    . 🥛Bella Shake🍓 : Jimat RM4⃣1⃣
    . 🍷Bella Squeez🍇 : Jimat RM3⃣0⃣
    . 👑Princess White Enzyme✨ : Jimat RM4⃣8⃣
    . ☕Coco Hotz❗🍫 : Jimat RM4⃣1⃣
    .
    Jom dapatkan berat yang ideal dengan cara sihat dan selamat dan dapatkan penampilan yang CUN FIT WOW ❕dengan #Bodydream ⤵️
    .
    📱018-2269557 ➡ Instagram : @bodydreampuchong.syafiqah .

    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara

  •  5  0  19 January, 2020
  • 💜 *HAPPY CHINESE NEW YEAR MANYAK ONGG 2020* 💜
.
Permulaan 2020 yang banyak ONG dimulakan dengan Promosi diskaun semperna Tahun Baru Cina🐀🎉 Jadi memang permulaan yang baik sangat untuk kita lebih cun, fit dan berpenampilan WOW tahun 2020 ni. Pastinya dengan #BodydreamKanAda 💜
.
Penjimatan berganda khas buat #BodydreamLover 💜
.
☕Coco-S🍫 : Jimat RM 4⃣8⃣
. 🥛Bella Shake🍓 : Jimat RM4⃣1⃣
. 🍷Bella Squeez🍇 : Jimat RM3⃣0⃣
. 👑Princess White Enzyme✨ : Jimat RM4⃣8⃣
. ☕Coco Hotz❗🍫 : Jimat RM4⃣1⃣
.
Jom dapatkan berat yang ideal dengan cara sihat dan selamat dan dapatkan penampilan yang CUN FIT WOW ❕dengan #Bodydream ⤵️
.
📱018-2269557 ➡ Instagram : @bodydreampuchong.syafiqah .

#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
  • 💜 *HAPPY CHINESE NEW YEAR MANYAK ONGG 2020* 💜
    .
    Permulaan 2020 yang banyak ONG dimulakan dengan Promosi diskaun semperna Tahun Baru Cina🐀🎉 Jadi memang permulaan yang baik sangat untuk kita lebih cun, fit dan berpenampilan WOW tahun 2020 ni. Pastinya dengan #BodydreamKanAda 💜
    .
    Penjimatan berganda khas buat #BodydreamLover 💜
    .
    ☕Coco-S🍫 : Jimat RM 4⃣8⃣
    . 🥛Bella Shake🍓 : Jimat RM4⃣1⃣
    . 🍷Bella Squeez🍇 : Jimat RM3⃣0⃣
    . 👑Princess White Enzyme✨ : Jimat RM4⃣8⃣
    . ☕Coco Hotz❗🍫 : Jimat RM4⃣1⃣
    .
    Jom dapatkan berat yang ideal dengan cara sihat dan selamat dan dapatkan penampilan yang CUN FIT WOW ❕dengan #Bodydream ⤵️
    .
    📱018-2269557 ➡ Instagram : @bodydreampuchong.syafiqah .

    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara

  •  9  0  19 January, 2020
  • 💜 *HAPPY CHINESE NEW YEAR MANYAK ONGG 2020* 💜
.
Permulaan 2020 yang banyak ONG dimulakan dengan Promosi diskaun semperna Tahun Baru Cina🐀🎉 Jadi memang permulaan yang baik sangat untuk kita lebih cun, fit dan berpenampilan WOW tahun 2020 ni. Pastinya dengan #BodydreamKanAda 💜
.
Penjimatan berganda khas buat #BodydreamLover 💜
.
☕Coco-S🍫 : Jimat RM 4⃣8⃣
. 🥛Bella Shake🍓 : Jimat RM4⃣1⃣
. 🍷Bella Squeez🍇 : Jimat RM3⃣0⃣
. 👑Princess White Enzyme✨ : Jimat RM4⃣8⃣
. ☕Coco Hotz❗🍫 : Jimat RM4⃣1⃣
.
Jom dapatkan berat yang ideal dengan cara sihat dan selamat dan dapatkan penampilan yang CUN FIT WOW ❕dengan #Bodydream ⤵️
.
📱018-2269557 ➡ Instagram : @bodydreampuchong.syafiqah .

#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
  • 💜 *HAPPY CHINESE NEW YEAR MANYAK ONGG 2020* 💜
    .
    Permulaan 2020 yang banyak ONG dimulakan dengan Promosi diskaun semperna Tahun Baru Cina🐀🎉 Jadi memang permulaan yang baik sangat untuk kita lebih cun, fit dan berpenampilan WOW tahun 2020 ni. Pastinya dengan #BodydreamKanAda 💜
    .
    Penjimatan berganda khas buat #BodydreamLover 💜
    .
    ☕Coco-S🍫 : Jimat RM 4⃣8⃣
    . 🥛Bella Shake🍓 : Jimat RM4⃣1⃣
    . 🍷Bella Squeez🍇 : Jimat RM3⃣0⃣
    . 👑Princess White Enzyme✨ : Jimat RM4⃣8⃣
    . ☕Coco Hotz❗🍫 : Jimat RM4⃣1⃣
    .
    Jom dapatkan berat yang ideal dengan cara sihat dan selamat dan dapatkan penampilan yang CUN FIT WOW ❕dengan #Bodydream ⤵️
    .
    📱018-2269557 ➡ Instagram : @bodydreampuchong.syafiqah .

    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara

  •  11  1  19 January, 2020
  • BREAKFAST NASI LEMAK PARU, DONUT 2 TAK SEDAR DIRI! 😱
.
Lepas makan dok depan cermin, mengeluh meratap tengok lemak-lemak berlebihan dekat diri sendiri. Mula lah plan nak diet esok. Sejam lepas tu perut kriuk kriuk mintak makanan! HAHAHA mula lah pi bukak peti ais cari makanan nak kunyah.
.
Mengaku cepat siapa macam ni hari-hari? Haaa siapa macam tu, meh #Pyka nak introduce dekat korang Coco Hotz, new produk dari Bodydream. Barang baekkkkk punya weh! 👍🏻
.
Kenapa baekkkkk sangat Coco Hotz ni? .
SANGAT SEDAP
Berperisa coklat dan lebih efektif.
.
KAWAL SELERA MAKAN
Coco Hotz dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
.
KENYANG LAMA
Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed.
.
BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet,LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan.Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
.
LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
Tidak kelihatan letih atau tidak bermaya.
.
Jom try COCO HOTZ! 
RM79 je sekotak!
Nak murah lagi?
Jom klik link di bawah utk dapatkan harga PROMO & FREE GIFT!
TERHAD UTK 30 ORG JE! .
Cepat! Jangan lambat-lambat!
Nanti melepas! . 
Lepasni dah tak perlu meratap dpn cermin tengok lemak-lemak jahat tu lg! 🤭
.
Klik link 👇🏻
www.wasap.my/60182269557/NakCocoS
.

#cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
#kurusonlinecoaching #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietsihat #dietmalaysia #turunlemak  #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #dietselamat #kurussebelumkahwin
  • BREAKFAST NASI LEMAK PARU, DONUT 2 TAK SEDAR DIRI! 😱
    .
    Lepas makan dok depan cermin, mengeluh meratap tengok lemak-lemak berlebihan dekat diri sendiri. Mula lah plan nak diet esok. Sejam lepas tu perut kriuk kriuk mintak makanan! HAHAHA mula lah pi bukak peti ais cari makanan nak kunyah.
    .
    Mengaku cepat siapa macam ni hari-hari? Haaa siapa macam tu, meh #Pyka nak introduce dekat korang Coco Hotz, new produk dari Bodydream. Barang baekkkkk punya weh! 👍🏻
    .
    Kenapa baekkkkk sangat Coco Hotz ni? .
    SANGAT SEDAP
    Berperisa coklat dan lebih efektif.
    .
    KAWAL SELERA MAKAN
    Coco Hotz dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
    .
    KENYANG LAMA
    Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed.
    .
    BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet,LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan.Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
    .
    LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    Tidak kelihatan letih atau tidak bermaya.
    .
    Jom try COCO HOTZ!
    RM79 je sekotak!
    Nak murah lagi?
    Jom klik link di bawah utk dapatkan harga PROMO & FREE GIFT!
    TERHAD UTK 30 ORG JE! .
    Cepat! Jangan lambat-lambat!
    Nanti melepas! .
    Lepasni dah tak perlu meratap dpn cermin tengok lemak-lemak jahat tu lg! 🤭
    .
    Klik link 👇🏻
    www.wasap.my/60182269557/NakCocoS
    .

    #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
    #kurusonlinecoaching #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietsihat #dietmalaysia #turunlemak #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #dietselamat #kurussebelumkahwin

  •  15  2  18 January, 2020
  • ASYIK PAKAI SIZE XL JE? BILA NAK PAKAI SIZE S NI?
.
Haaaa dah lama teringin pakai baju seluar size S tak pernah tercapai. Sebab apa? Sebab diet selalu terbabas. Oppssss!
.
Jangan risau. Dengan Coco S, impian anda untuk memakai size S akan tercapai.
.
Coco S akan memberikan effect kenyang yang lebih lama, kurangkan selera makan, membakar lemak dan yang penting membantu menurunkan berat badan.
.
Dah 2020 ni, bila lagi kita nak berubah?
.
Klik link dibawah untuk dapatkan Coco S sekarang:
.
www.wasap.my/60182269557/NakCocoS
.
Berminat jugak untuk menambah pendapatan pada tahun 2020? Nak buat side income dengan #TeamPyka ? Jom jadi agent Bodydream denfan #TeamPyka . #TeamPyka akan guide korang sampai duit berkepuk-kepuk!
.
Klik link dibawah untuk info mengenai agent:
.
www.wasap.my/60182269557/NakJadiAgent
.
#cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
#kurusonlinecoaching #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietsihat #dietmalaysia #turunlemak  #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #dietselamat #kurussebelumkahwin
  • ASYIK PAKAI SIZE XL JE? BILA NAK PAKAI SIZE S NI?
    .
    Haaaa dah lama teringin pakai baju seluar size S tak pernah tercapai. Sebab apa? Sebab diet selalu terbabas. Oppssss!
    .
    Jangan risau. Dengan Coco S, impian anda untuk memakai size S akan tercapai.
    .
    Coco S akan memberikan effect kenyang yang lebih lama, kurangkan selera makan, membakar lemak dan yang penting membantu menurunkan berat badan.
    .
    Dah 2020 ni, bila lagi kita nak berubah?
    .
    Klik link dibawah untuk dapatkan Coco S sekarang:
    .
    www.wasap.my/60182269557/NakCocoS
    .
    Berminat jugak untuk menambah pendapatan pada tahun 2020? Nak buat side income dengan #TeamPyka ? Jom jadi agent Bodydream denfan #TeamPyka . #TeamPyka akan guide korang sampai duit berkepuk-kepuk!
    .
    Klik link dibawah untuk info mengenai agent:
    .
    www.wasap.my/60182269557/NakJadiAgent
    .
    #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
    #kurusonlinecoaching #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietsihat #dietmalaysia #turunlemak #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #dietselamat #kurussebelumkahwin

  •  10  0  16 January, 2020
  • Turun 19kg? Serious lah!! 😱
.
Tak percaya? Jom cuba Coco S sekarang!
.
APA FUNGSI BODYDREAM COCO S?
•Membakar lemak.
•Memberi efek kenyang lebih lama.
•Meningkatkan metabolisma badan.
•Mengurangkan selera makan.
•Memberi tenaga sepanjang hari.
•Menurunkan berat badan.
•Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
.
WhatsApp sekarang:
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
#kurusonlinecoaching #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietsihat #dietmalaysia #turunlemak  #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #dietselamat #kurussebelumkahwin
  • Turun 19kg? Serious lah!! 😱
    .
    Tak percaya? Jom cuba Coco S sekarang!
    .
    APA FUNGSI BODYDREAM COCO S?
    •Membakar lemak.
    •Memberi efek kenyang lebih lama.
    •Meningkatkan metabolisma badan.
    •Mengurangkan selera makan.
    •Memberi tenaga sepanjang hari.
    •Menurunkan berat badan.
    •Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
    .
    WhatsApp sekarang:
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara
    #kurusonlinecoaching #kurustanpaberlapar #kurusselepasbersalin #dietsihat #dietmalaysia #turunlemak #kurusnakkahwin #kurusbonusnyacantik #dietselamat #kurussebelumkahwin

  •  12  3  14 January, 2020
  • Kakak-kakak Abang-abang yang nak kurus cantik dan bertenaga, boleh dapatkan Coco S & Bella Shake sekarang.
.
Stock tinggal banyak ni je. Cepat cepat order sekarang sebelum out of stock. Nanti kena tunggu restock 😂
.
Siapa nak postage boleh bagi tau awal2, postage everyday .
.
Siapa nak COD, kita boleh COD weekend.
.
Lepas ni I akan restock Coco Hotz so stay tuned ye!
.
WhatsApp sekarang untuk dapatkan stock terakhir. Hehe.
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • Kakak-kakak Abang-abang yang nak kurus cantik dan bertenaga, boleh dapatkan Coco S & Bella Shake sekarang.
    .
    Stock tinggal banyak ni je. Cepat cepat order sekarang sebelum out of stock. Nanti kena tunggu restock 😂
    .
    Siapa nak postage boleh bagi tau awal2, postage everyday .
    .
    Siapa nak COD, kita boleh COD weekend.
    .
    Lepas ni I akan restock Coco Hotz so stay tuned ye!
    .
    WhatsApp sekarang untuk dapatkan stock terakhir. Hehe.
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  21  0  13 January, 2020
  • Surround yourself with positive people and don’t let negativity come near you.
.
Everything will be fine as long as you are committed!
.
So glad that i’ve made the right decision to join yesterday’s talk.
.
Haaaa nampak happening kan semua orang?They are such a positive people. So siapa nak join kitorang buat income kencang 2020 dan misi bantu kurus, boleh PM tepi sis ye 🥰
.

@hanis.azharr
@bodydreamcoco.rhe
@bodydream.mizzsheenakl
@bodydreamfieza_selangor
@bodydreampuchong.syafiqah
@bodydreamcocos_petalingjaya
@bodydreamsaujanautama.iman
@bodydream.eyza
@bodydreamkl_alia
@Alwayzwind_bodydream
@bodydreamcocos_n9
@snvdjoe
@cocoslimfit_my
@bodydream.kelantan
@findmefionka
@bodydream_arabia
@bodydream_tasya_skudai
@bodydream_nonykl
@cocoslimming.shahalam
@bodydreammelaka_nuorcanteq
@bodydream.damansara.kl
@bodydream_azie
@bodydream.johor
@bodydream.original_mas
@bodydreamoriginal.nsyahira
@bodydreamampang.effa
@ bodydream_miszdellaz
@bodydream_originall
@bodydreamcocosoriginal_my
@bodydream_dv_senai
@fiezamohdnor
@bodydream_liya.jb
@bodydream_azie.jb
@cocosmelaka.bodydream
@bodydreamshahalam.liyana
@bodydream_yann
@bodydreamperlis_lyza
@bodydream.official.my
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydreammuar_miza
@bodydreamjb_farena
@bodydream.lina_batupahat
@bodydream.artisdell
@bodydream.yourdreamweightloss
@bodydream.coconad
@bodydream.bibi.melawati
@bodydreamkl.ayue
.
#SeminarGoalSettingBodydream2020 #Incomekencangbodydream #incomekencangbodydream2020 #succesbeyonddreams #bodydreamluarbiasa #bodydream #artisbodydream #bodydreamcocos
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • Surround yourself with positive people and don’t let negativity come near you.
    .
    Everything will be fine as long as you are committed!
    .
    So glad that i’ve made the right decision to join yesterday’s talk.
    .
    Haaaa nampak happening kan semua orang?They are such a positive people. So siapa nak join kitorang buat income kencang 2020 dan misi bantu kurus, boleh PM tepi sis ye 🥰
    .

    @hanis.azharr
    @bodydreamcoco.rhe
    @bodydream.mizzsheenakl
    @bodydreamfieza_selangor
    @bodydreampuchong.syafiqah
    @bodydreamcocos_petalingjaya
    @bodydreamsaujanautama.iman
    @bodydream.eyza
    @bodydreamkl_alia
    @Alwayzwind_bodydream
    @bodydreamcocos_n9
    @snvdjoe
    @cocoslimfit_my
    @bodydream.kelantan
    @findmefionka
    @bodydream_arabia
    @bodydream_tasya_skudai
    @bodydream_nonykl
    @cocoslimming.shahalam
    @bodydreammelaka_nuorcanteq
    @bodydream.damansara.kl
    @bodydream_azie
    @bodydream.johor
    @bodydream.original_mas
    @bodydreamoriginal.nsyahira
    @bodydreamampang.effa
    @ bodydream_miszdellaz
    @bodydream_originall
    @bodydreamcocosoriginal_my
    @bodydream_dv_senai
    @fiezamohdnor
    @bodydream_liya.jb
    @bodydream_azie.jb
    @cocosmelaka.bodydream
    @bodydreamshahalam.liyana
    @bodydream_yann
    @bodydreamperlis_lyza
    @bodydream.official.my
    @bodydream.cocobellaeyzah.jb
    @bodydreammuar_miza
    @bodydreamjb_farena
    @bodydream.lina_batupahat
    @bodydream.artisdell
    @bodydream.yourdreamweightloss
    @bodydream.coconad
    @bodydream.bibi.melawati
    @bodydreamkl.ayue
    .
    #SeminarGoalSettingBodydream2020 #Incomekencangbodydream #incomekencangbodydream2020 #succesbeyonddreams #bodydreamluarbiasa #bodydream #artisbodydream #bodydreamcocos
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  22  2  12 January, 2020
  • Hi! Dah breakfast ke? Dah minum Bella Shake?
.
Kalau belum, minum cepattt!
.
Kalau tak de Bella Shake, jom dapatkan sekarang!
.
Jom kita kurus & cantik bersama!
.
Berminat untuk jana income lebih tahun 2020 ni? Jom sama-sama kita jana income kencang tahun ni! Berminat?
.
WhatsApp 👇🏻 sekarang!
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#SeminarGoalSettingBodydream2020 #Incomekencangbodydream #incomekencangbodydream2020 #succesbeyonddreams #bodydreamluarbiasa #bodydream #artisbodydream #bodydreamcocos
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • Hi! Dah breakfast ke? Dah minum Bella Shake?
    .
    Kalau belum, minum cepattt!
    .
    Kalau tak de Bella Shake, jom dapatkan sekarang!
    .
    Jom kita kurus & cantik bersama!
    .
    Berminat untuk jana income lebih tahun 2020 ni? Jom sama-sama kita jana income kencang tahun ni! Berminat?
    .
    WhatsApp 👇🏻 sekarang!
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #SeminarGoalSettingBodydream2020 #Incomekencangbodydream #incomekencangbodydream2020 #succesbeyonddreams #bodydreamluarbiasa #bodydream #artisbodydream #bodydreamcocos
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  11  0  12 January, 2020
  • SEMINAR GOALS SETTING 2020. .
Such an inspiring session with the one and only @stirlingomar .
.
Misi income kencang 2020 dengan Bodydream. Siapa nak buat income kencang dengan Bodydream 2020? Jom share, comment & tag your friend untuk sama-sama jana income dengan Bodydream! PM for more information or WhatsApp 👇🏻
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#artisbodydream #SeminarGoalSettingBodydream2020 #Incomekencangbodydream #incomekencangbodydream2020 #succesbeyonddreams
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • SEMINAR GOALS SETTING 2020. .
    Such an inspiring session with the one and only @stirlingomar .
    .
    Misi income kencang 2020 dengan Bodydream. Siapa nak buat income kencang dengan Bodydream 2020? Jom share, comment & tag your friend untuk sama-sama jana income dengan Bodydream! PM for more information or WhatsApp 👇🏻
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #artisbodydream #SeminarGoalSettingBodydream2020 #Incomekencangbodydream #incomekencangbodydream2020 #succesbeyonddreams
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  27  12  11 January, 2020
  • Siapa setiap tahun azam tahun baru dia nak kurus, cantik bertenaga? Tapi tak pernah berjaya capai azam tahun baru?
.
Haaa sempena tahun baru ni, jom jadikan impian anda kenyataan. Dapatkan Coco S untuk kurus, cantik dan kekal bertenaga.
.
WhatsApp sekarang untuk dapatkan 👇🏻
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal #ipreview via @preview.app
  • Siapa setiap tahun azam tahun baru dia nak kurus, cantik bertenaga? Tapi tak pernah berjaya capai azam tahun baru?
    .
    Haaa sempena tahun baru ni, jom jadikan impian anda kenyataan. Dapatkan Coco S untuk kurus, cantik dan kekal bertenaga.
    .
    WhatsApp sekarang untuk dapatkan 👇🏻
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal #ipreview via @preview.app

  •  7  0  7 January, 2020
  • *FUNGSI BELLA SHAKE:*
.
•Membakar lemak.
•Memberi efek kenyang lebih lama.
•Meningkatkan metabolisma badan.
•Mengurangkan selera makan.
•Memberi tenaga sepanjang hari.
•Menurunkan berat badan.
•Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
•Mencantikkan kulit. •Aroma anti-stress. •Mengurangkan bau badan.
.
WhatsApp sekarang untuk dapatkan
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • *FUNGSI BELLA SHAKE:*
    .
    •Membakar lemak.
    •Memberi efek kenyang lebih lama.
    •Meningkatkan metabolisma badan.
    •Mengurangkan selera makan.
    •Memberi tenaga sepanjang hari.
    •Menurunkan berat badan.
    •Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
    •Mencantikkan kulit. •Aroma anti-stress. •Mengurangkan bau badan.
    .
    WhatsApp sekarang untuk dapatkan
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  6  0  2 January, 2020
  • *FUNGSI COCO S:*
•Membakar lemak.
•Memberi efek kenyang lebih lama.
•Meningkatkan metabolisma badan.
•Mengurangkan selera makan.
•Memberi tenaga sepanjang hari.
•Menurunkan berat badan.
•Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
.
WhatsApp sekarang untuk dapatkan
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • *FUNGSI COCO S:*
    •Membakar lemak.
    •Memberi efek kenyang lebih lama.
    •Meningkatkan metabolisma badan.
    •Mengurangkan selera makan.
    •Memberi tenaga sepanjang hari.
    •Menurunkan berat badan.
    •Mengurangkan ukur lilit badan (inchloss).
    .
    WhatsApp sekarang untuk dapatkan
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  3  0  2 January, 2020
  • Nak kurus tapi asyik nak makan sedap je?
.
Haaaa jom consume Bella Shake. Tak perlu risau masalah berat badan.
.
Jom dapatkan sekarang! WhatsApp 👇🏻
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557

#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • Nak kurus tapi asyik nak makan sedap je?
    .
    Haaaa jom consume Bella Shake. Tak perlu risau masalah berat badan.
    .
    Jom dapatkan sekarang! WhatsApp 👇🏻
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557

    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  5  0  28 December, 2019
  • Good morning everyoneee! Dah breakfast? Jangan lupa consume Coco S selepas breakfast untuk kenyang lebih lama dan kekal bertenaga.
.
WhatsApp 👇🏻 untuk order Coco S
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • Good morning everyoneee! Dah breakfast? Jangan lupa consume Coco S selepas breakfast untuk kenyang lebih lama dan kekal bertenaga.
    .
    WhatsApp 👇🏻 untuk order Coco S
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  6  0  14 December, 2019
  • Happy sangat bila kita dapat tolong customer untuk turunkan berat badan, dapat berat badan macam dulu dulu.
.
So sesiapa yang nak dapatkan berat badan yang diidamkan, kurus tanpa pantang, jom WhatsApp 👇🏻 untuk dapatkan Coco S/Bella Shake sekarang .
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • Happy sangat bila kita dapat tolong customer untuk turunkan berat badan, dapat berat badan macam dulu dulu.
    .
    So sesiapa yang nak dapatkan berat badan yang diidamkan, kurus tanpa pantang, jom WhatsApp 👇🏻 untuk dapatkan Coco S/Bella Shake sekarang .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdengancocos #kuruswithcocos #kurusdenganbellashake #kuruswithbellashake #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #kurustanpapantang #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  10  0  8 December, 2019

Top #cocoskotadamansara Posts

  • SEMINAR GOALS SETTING 2020. .
Such an inspiring session with the one and only @stirlingomar .
.
Misi income kencang 2020 dengan Bodydream. Siapa nak buat income kencang dengan Bodydream 2020? Jom share, comment & tag your friend untuk sama-sama jana income dengan Bodydream! PM for more information or WhatsApp 👇🏻
.
📱 0182269557
📱 0182269557
📱 0182269557
.
#artisbodydream #SeminarGoalSettingBodydream2020 #Incomekencangbodydream #incomekencangbodydream2020 #succesbeyonddreams
#bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong  #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya  #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal
  • SEMINAR GOALS SETTING 2020. .
    Such an inspiring session with the one and only @stirlingomar .
    .
    Misi income kencang 2020 dengan Bodydream. Siapa nak buat income kencang dengan Bodydream 2020? Jom share, comment & tag your friend untuk sama-sama jana income dengan Bodydream! PM for more information or WhatsApp 👇🏻
    .
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    📱 0182269557
    .
    #artisbodydream #SeminarGoalSettingBodydream2020 #Incomekencangbodydream #incomekencangbodydream2020 #succesbeyonddreams
    #bodydream #cocos #bellashake #cocospuchong #cocosputrajaya #cocoscyberjaya #cocoskotadamansara #bellashakepuchong #bellashakeputrajaya #bellashakecyberjaya #bellashakekotadamansra #bodydreampuchong #bodydreamcyberjaya #bodydreamputrajaya #bodydreamkotadamansara #kurusdenganbodydream #kuruswithbodydream #codpuchong #codputrajaya #codcyberjaya #codkotadamansara #bodydreamoriginal #cocosoriginal #bellashakeoriginal

  •  27  12  11 January, 2020