#coachidealweight Instagram Photos & Videos

coachidealweight - 24 posts

Hashtag Popularity

1.8
average comments
160.8
average likes

Latest #coachidealweight Posts

  • LUNCH APA TU...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Agakยฒ kalau ambik lunch mcm ni brp kalorinya ek? Seimbang ke? Clean ke?
.
.
Cer jwb๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
๐— ๐—จ๐——๐—”๐—› ๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ž๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ฆ ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐—œ๐—Ÿ๐— ๐—จ ๐——๐—”๐—ก ๐—š๐—จ๐—œ๐——๐—˜ ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—–๐—ข๐—”๐—–๐—›
.
๐—ก๐˜‚๐˜๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป & ๐——๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟโ €
๐Ÿฝ ๐— ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป 5๐˜… ๐˜€๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ถโ €
๐Ÿฑ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜โ €
๐Ÿ“– ๐—˜๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—™๐—ถ๐˜๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—น & ๐— ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒโ €
๐Ÿ“ฒ 24/7 ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ดโ €
๐Ÿ‘ฅ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ตโ €
๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ตโ €
๐Ÿ›’ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—Ÿ๐—ถ๐˜€๐˜โ €
๐ŸŽ ๐—›๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ ๐˜‚๐˜๐—ธ ๐—ฏ๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—น๐—ผ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ .
.
.
๐Ÿ“ฒ Click link Whatsapp di bio igย @shaz_chazย untuk detail program.
.
Follow igย @shaz_chazย untuk banyak tips kurus sihat. 
.
Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaatโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
Personally Total Lost 18kg
.
  • LUNCH APA TU...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Agakยฒ kalau ambik lunch mcm ni brp kalorinya ek? Seimbang ke? Clean ke?
    .
    .
    Cer jwb๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
    .
    .
    ๐— ๐—จ๐——๐—”๐—› ๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ž๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ฆ ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐—œ๐—Ÿ๐— ๐—จ ๐——๐—”๐—ก ๐—š๐—จ๐—œ๐——๐—˜ ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—–๐—ข๐—”๐—–๐—›
    .
    ๐—ก๐˜‚๐˜๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป & ๐——๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟโ €
    ๐Ÿฝ ๐— ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป 5๐˜… ๐˜€๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ถโ €
    ๐Ÿฑ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜โ €
    ๐Ÿ“– ๐—˜๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—™๐—ถ๐˜๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—น & ๐— ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒโ €
    ๐Ÿ“ฒ 24/7 ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ดโ €
    ๐Ÿ‘ฅ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ตโ €
    ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ตโ €
    ๐Ÿ›’ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—Ÿ๐—ถ๐˜€๐˜โ €
    ๐ŸŽ ๐—›๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ ๐˜‚๐˜๐—ธ ๐—ฏ๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—น๐—ผ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ .
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ Click link Whatsapp di bio igย @shaz_chazย untuk detail program.
    .
    Follow igย @shaz_chazย untuk banyak tips kurus sihat.
    .
    Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaatโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    Personally Total Lost 18kg
    .

  •  16  1  29 July, 2020
  • MENU WESTERN KFOC SEDAP YAKMATTT
.
Pelbagai resepi kami berikan kpd para peserta #kurusfitonlinecoaching . Nak kurus tak perlu pun berlapar. Makan ikut portion, lengkap macro dan micro nutrient nya.
.
Diet sendiri selalunya sekatยฒ makan. Langsung tak cukup khasiat. Akibatnya bdn jd lemau, lesu, lapar melampau & berat mudah naik bergandaยฒ apabila give up dgn diet yg dibuat sorgยฒ tu.
.
Dlm program kami, anda tak perlu pun berlapar. Anda boleh mkn 5-6 kali sehari tanpa rasa bersalah. Hasilnya MasyaAllah berat turun lajuuuuu je. Yg penting tanpa ubat kurus. No no no.
.
TAP 2 kali dan TAG rakanยฒ anda yg SUKA MAKAN tapi nak KURUS.
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
PERSONALLY LOST 18KG DGN 5x MAKAN.
.
  • MENU WESTERN KFOC SEDAP YAKMATTT
    .
    Pelbagai resepi kami berikan kpd para peserta #kurusfitonlinecoaching . Nak kurus tak perlu pun berlapar. Makan ikut portion, lengkap macro dan micro nutrient nya.
    .
    Diet sendiri selalunya sekatยฒ makan. Langsung tak cukup khasiat. Akibatnya bdn jd lemau, lesu, lapar melampau & berat mudah naik bergandaยฒ apabila give up dgn diet yg dibuat sorgยฒ tu.
    .
    Dlm program kami, anda tak perlu pun berlapar. Anda boleh mkn 5-6 kali sehari tanpa rasa bersalah. Hasilnya MasyaAllah berat turun lajuuuuu je. Yg penting tanpa ubat kurus. No no no.
    .
    TAP 2 kali dan TAG rakanยฒ anda yg SUKA MAKAN tapi nak KURUS.
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    PERSONALLY LOST 18KG DGN 5x MAKAN.
    .

  •  5  1  21 July, 2020
  • NAK TURUN BERAT, TAK PERLU DIET KETATยฒ.
.
Saya dulu cuba jugak pelbagai diet nak kuruskan bdn. Diet tak makan nasi, diet ambil lauk je, diet skip sarapan dan mcmยฒ diet lagilah. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sudahnye... Diet tak kurusยฒ ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
Slps jumpa ilmu diet yg betul, rupaยฒnya tak susah pun nak turun berat ni. Saya boleh sarapan, boleh lunch mkn nasi, saya mkn sedapยฒ, cukup seimbang, cukup nutrisi & cukup portion... Tup tup 18kg turun uolsss. MasyaAllah tabarakallah Alhamdulillah. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Anda teringin sgt nak turun berat 3-7kg sebulan boleh mkn 5 kali sehari mcm yg saya buat?
.
Jomm wasap no. di bwh.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
Atau klik link di bio IG @shaz_chaz 
COACH PROGRAM TURUN BERAT SECARA ONLINE
.
  • NAK TURUN BERAT, TAK PERLU DIET KETATยฒ.
    .
    Saya dulu cuba jugak pelbagai diet nak kuruskan bdn. Diet tak makan nasi, diet ambil lauk je, diet skip sarapan dan mcmยฒ diet lagilah. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    .
    Sudahnye... Diet tak kurusยฒ ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    Slps jumpa ilmu diet yg betul, rupaยฒnya tak susah pun nak turun berat ni. Saya boleh sarapan, boleh lunch mkn nasi, saya mkn sedapยฒ, cukup seimbang, cukup nutrisi & cukup portion... Tup tup 18kg turun uolsss. MasyaAllah tabarakallah Alhamdulillah. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    Anda teringin sgt nak turun berat 3-7kg sebulan boleh mkn 5 kali sehari mcm yg saya buat?
    .
    Jomm wasap no. di bwh.
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .
    Atau klik link di bio IG @shaz_chaz
    COACH PROGRAM TURUN BERAT SECARA ONLINE
    .

  •  25  1  9 June, 2020
  • FORMULA LUNCH/MOREH UTK TURUN BERATโ €
.โ €
Nak turunkan berat ni mudah je. Sentiasa ingat formula ni utk lunch/moreh anda.โ €
.โ €
.โ €
1) Nasi segenggam โœŠ๐Ÿšโ €
2) Pilih protein ( ikan / ayam ) sebesar tapak tangan โœ‹ โ €
3) Sayur jangan over over. Sbb sayur pun karbo jugak ๐Ÿฅฆ๐Ÿฅฌ๐Ÿฅ’โ €
4) Pilih ikan / ayam yg bukan digoreng ๐ŸŸ๐Ÿ—โ €
.โ €
PERLU DIINGAT! Nasi dan umur bukan penghalang untuk turun berat badan. ๐Ÿ˜โ €
.โ €
๐Ÿง•Coach Chazโ €
๐Ÿ“ฒ 0176499615โ €
.
  • FORMULA LUNCH/MOREH UTK TURUN BERATโ €
    .โ €
    Nak turunkan berat ni mudah je. Sentiasa ingat formula ni utk lunch/moreh anda.โ €
    .โ €
    .โ €
    1) Nasi segenggam โœŠ๐Ÿšโ €
    2) Pilih protein ( ikan / ayam ) sebesar tapak tangan โœ‹ โ €
    3) Sayur jangan over over. Sbb sayur pun karbo jugak ๐Ÿฅฆ๐Ÿฅฌ๐Ÿฅ’โ €
    4) Pilih ikan / ayam yg bukan digoreng ๐ŸŸ๐Ÿ—โ €
    .โ €
    PERLU DIINGAT! Nasi dan umur bukan penghalang untuk turun berat badan. ๐Ÿ˜โ €
    .โ €
    ๐Ÿง•Coach Chazโ €
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615โ €
    .

  •  23  1  20 May, 2020
  • DUIT GAJI HABIS UTK RAWAT SAKIT JE..
.
Tak best kan bila duit gaji kita berhabis semataยฒ utk beli ubat dan rawatan hospital?
.
Alangkah baiknya duit hasil titik peluh kita tu digunakan utk beli makanan sihat & berkhasiat.
.
Maka akan berkurang la risiko berhabis utk rawat sakit.
.
Ayuh semua fikirkan yg terbaik. Jgn la berkira sgt nak jaga makan & kesihatan dr skrg. Belanja hospital bukannya murah wehh. ๐Ÿ˜ซ
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • DUIT GAJI HABIS UTK RAWAT SAKIT JE..
    .
    Tak best kan bila duit gaji kita berhabis semataยฒ utk beli ubat dan rawatan hospital?
    .
    Alangkah baiknya duit hasil titik peluh kita tu digunakan utk beli makanan sihat & berkhasiat.
    .
    Maka akan berkurang la risiko berhabis utk rawat sakit.
    .
    Ayuh semua fikirkan yg terbaik. Jgn la berkira sgt nak jaga makan & kesihatan dr skrg. Belanja hospital bukannya murah wehh. ๐Ÿ˜ซ
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  63  1  2 April, 2020
  • Tiada sekatan nak makan dessert sedap semasa berdiet.
.
Asalkan tahu dessert apa yg berkhasiat dimakan yg langsung tak naikkan berat.
.
Kami ajar resepi dessert sihat dan sedap yg boleh dimakan semasa snacking pagi atau petang dlm program kurus online kami.
.
๐Ÿ”ฅMelalui online pun boleh kurus๐Ÿ”ฅ
๐Ÿฅฐ Nak kurus pun boleh makan dessert ๐Ÿฅฐ
.
ON NOTIFICATION supaya anda tak terlepas infoยฒ menarik.
.
TAG sahabat anda di komen yg suka makan dessert.
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • Tiada sekatan nak makan dessert sedap semasa berdiet.
    .
    Asalkan tahu dessert apa yg berkhasiat dimakan yg langsung tak naikkan berat.
    .
    Kami ajar resepi dessert sihat dan sedap yg boleh dimakan semasa snacking pagi atau petang dlm program kurus online kami.
    .
    ๐Ÿ”ฅMelalui online pun boleh kurus๐Ÿ”ฅ
    ๐Ÿฅฐ Nak kurus pun boleh makan dessert ๐Ÿฅฐ
    .
    ON NOTIFICATION supaya anda tak terlepas infoยฒ menarik.
    .
    TAG sahabat anda di komen yg suka makan dessert.
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  21  1  22 March, 2020
  • {IBU CZER PUN BOLEH TURUN BERAT TERUS NAMPAK MACAM ANAK DARA}
.
Ini Adilah. Alhamdulillah Adilah berjaya turunkan berat selepas bersalin czer. Lepas pantang turun berat sikit je, Alhamdulillah dgn panduan pemakanan yg betul, Adilah berjaya turunkan berat dgn selamat dan mudah tanpa exercise .โ €
.โ €
Kalau ikutkan boleh je Adilah tangguh diet dulu. Sbb berat time tu baru 62kg. ๐Ÿ˜ Tapi sbb Adilah dah start rasa sakit kaki, baju dah mula ketat & low confident, Adilah terus decide utk berubah .โ €
.โ €
See, skrg Adilah kelihatan semakin muda mcm anak dara kan? ๐Ÿ˜
.
Anda seorang ibu bersalin czer yg tgh tercariยฒ cara turun berat? Komen "SAYA" ๐Ÿ™‹โ€โ™€
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • {IBU CZER PUN BOLEH TURUN BERAT TERUS NAMPAK MACAM ANAK DARA}
    .
    Ini Adilah. Alhamdulillah Adilah berjaya turunkan berat selepas bersalin czer. Lepas pantang turun berat sikit je, Alhamdulillah dgn panduan pemakanan yg betul, Adilah berjaya turunkan berat dgn selamat dan mudah tanpa exercise .โ €
    .โ €
    Kalau ikutkan boleh je Adilah tangguh diet dulu. Sbb berat time tu baru 62kg. ๐Ÿ˜ Tapi sbb Adilah dah start rasa sakit kaki, baju dah mula ketat & low confident, Adilah terus decide utk berubah .โ €
    .โ €
    See, skrg Adilah kelihatan semakin muda mcm anak dara kan? ๐Ÿ˜
    .
    Anda seorang ibu bersalin czer yg tgh tercariยฒ cara turun berat? Komen "SAYA" ๐Ÿ™‹โ€โ™€
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  26  1  16 March, 2020
  • Salah satu alat yg perempuan takut nak pijak adalah penimbang. Betul ke betul? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Tapi kehilangan yg paling perempuan suka adalah hilang berat. Setuju ke setuju?๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
Kakakยฒ sila komen sikit. Uols yg mana satu? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€
.
.
  • Salah satu alat yg perempuan takut nak pijak adalah penimbang. Betul ke betul? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    .
    Tapi kehilangan yg paling perempuan suka adalah hilang berat. Setuju ke setuju?๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    Kakakยฒ sila komen sikit. Uols yg mana satu? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€
    .
    .

  •  47  1  19 February, 2020
  • Selamat tghari semuaaaa ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€
.
Lunch apa tuuu?
Mmg rambang mata kan tengok lauk sedapยฒ yg mak masak atau sendiri masak kat rumah?
Yg kat kedai makan pun tak kurang menyelerakan kan?
.
Makan sedap ni bkn org tgh diet tak boleh makan.
Peserta KFOC pun makan sedapยฒ jugak, lauk pun kena dgn tekak melayu kita ni.
Bukan terpaksa mkn makanan omputeh je. ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
Jom samaยฒ saji mata lihat menu lunch peserta KFOC dlm video ni.
.
Pastu komen "SEDAP KE SEDAP?" ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
  • Selamat tghari semuaaaa ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€
    .
    Lunch apa tuuu?
    Mmg rambang mata kan tengok lauk sedapยฒ yg mak masak atau sendiri masak kat rumah?
    Yg kat kedai makan pun tak kurang menyelerakan kan?
    .
    Makan sedap ni bkn org tgh diet tak boleh makan.
    Peserta KFOC pun makan sedapยฒ jugak, lauk pun kena dgn tekak melayu kita ni.
    Bukan terpaksa mkn makanan omputeh je. ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    Jom samaยฒ saji mata lihat menu lunch peserta KFOC dlm video ni.
    .
    Pastu komen "SEDAP KE SEDAP?" ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .

  •  7  1  4 February, 2020
  • Nak turun berat? Nak kurus?
.
Haaaa semuanya terletak pd mindset kita.
.
Fikir BOLEH buat, InsyaAllah MAMPU utk capai.
.
Tiada raguยฒ.
Di mana ada KEMAHUAN, di situ ada JALAN.
.
Kami hanya boleh bantu org yg mahu bantu diri sendiri. Andakah org nya?
.
So, buktikan pd diri sendiri, anda KOMITED dan DISIPLIN.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
Coach Kurus Online
.
  • Nak turun berat? Nak kurus?
    .
    Haaaa semuanya terletak pd mindset kita.
    .
    Fikir BOLEH buat, InsyaAllah MAMPU utk capai.
    .
    Tiada raguยฒ.
    Di mana ada KEMAHUAN, di situ ada JALAN.
    .
    Kami hanya boleh bantu org yg mahu bantu diri sendiri. Andakah org nya?
    .
    So, buktikan pd diri sendiri, anda KOMITED dan DISIPLIN.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    Coach Kurus Online
    .

  •  12  1  3 February, 2020
  • Hai semuaaa..
.
Coach ade je ni. Tgh check mata.. Nak buat spek baru. Lama dah coach tak tukar spek. ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
Lps ni makin CLEAR lah VISION dan GOALS coach utk 5 ke 10 tahun akan dtg. Wahhh gituuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
  • Hai semuaaa..
    .
    Coach ade je ni. Tgh check mata.. Nak buat spek baru. Lama dah coach tak tukar spek. ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    Lps ni makin CLEAR lah VISION dan GOALS coach utk 5 ke 10 tahun akan dtg. Wahhh gituuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .

  •  23  1  14 January, 2020
  • "Coach, saya suka mkn mlm ramaiยฒ kdgยฒ dgn kwnยฒ, kdgยฒ dgn family dan kdgยฒ berdua je ngan suami. Boleh ke saya kurus coach?"
.
Kita perlu faham, kita turun berat ni apabila berlakunya DEFISIT KALORI. .
CALORIE IN LESS THAN CALORIE OUT.
.
So, anda makan je apa shj asalkan kalori yg masuk dlm bdn anda kurg drpd kalori yg keluar.
.
Jelas?
.
Utk lbh faham lagi ttg makanan dan kalori ni, saya sarankan anda join program KFOC intake Januari 2020 ni. Saya dan coaches yg lain akan guide anda ilmu diet yg betul utk kurus. Tanpa sekat makan, tanpa diet ketat, tanpa ubat kurus.
.
Klik link di bio @shaz_chaz utk tahu details program kurus sihat secara online coaching.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • "Coach, saya suka mkn mlm ramaiยฒ kdgยฒ dgn kwnยฒ, kdgยฒ dgn family dan kdgยฒ berdua je ngan suami. Boleh ke saya kurus coach?"
    .
    Kita perlu faham, kita turun berat ni apabila berlakunya DEFISIT KALORI. .
    CALORIE IN LESS THAN CALORIE OUT.
    .
    So, anda makan je apa shj asalkan kalori yg masuk dlm bdn anda kurg drpd kalori yg keluar.
    .
    Jelas?
    .
    Utk lbh faham lagi ttg makanan dan kalori ni, saya sarankan anda join program KFOC intake Januari 2020 ni. Saya dan coaches yg lain akan guide anda ilmu diet yg betul utk kurus. Tanpa sekat makan, tanpa diet ketat, tanpa ubat kurus.
    .
    Klik link di bio @shaz_chaz utk tahu details program kurus sihat secara online coaching.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  27  1  26 December, 2019
  • BUNCIT TANDA BAHAGIA? 
ATAU BAHAYA?!
.
Cuba tanya diri masingยฒ yg tgh alami PJK (Perut Jalan Ke depan) ni, anda happy? Betulยฒ happy?
.
Atau anda sebenarnya sgtยฒ runsing dgn keadaan perut bagai pregnant tak beranakยฒ lagi tu?
.
Malah ramai yg dok tanya, "eh eh pregnant ke.. Bila due?"
Dan setiap kali naik public transport, anda selalu diberikan penghormatan utk duduk di seat sbb disangkakan mengandung.
.
Hakikatnya, inilah tanda bahaya utk anda atasi secepat mungkin. Lemakยฒ terkumpul dlm bdn punca kpd kolestrol dan drh tggi serta sakit jantung. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Anda ingin hapuskan lemak perut tapi tak tahu cara?
.
Klik link di bio @shaz_chaz utk ketahui details program mkn 5 kali tp perut kempis semula.
.
Lekas bertindak sblm sakit menyerang!!!
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • BUNCIT TANDA BAHAGIA?
    ATAU BAHAYA?!
    .
    Cuba tanya diri masingยฒ yg tgh alami PJK (Perut Jalan Ke depan) ni, anda happy? Betulยฒ happy?
    .
    Atau anda sebenarnya sgtยฒ runsing dgn keadaan perut bagai pregnant tak beranakยฒ lagi tu?
    .
    Malah ramai yg dok tanya, "eh eh pregnant ke.. Bila due?"
    Dan setiap kali naik public transport, anda selalu diberikan penghormatan utk duduk di seat sbb disangkakan mengandung.
    .
    Hakikatnya, inilah tanda bahaya utk anda atasi secepat mungkin. Lemakยฒ terkumpul dlm bdn punca kpd kolestrol dan drh tggi serta sakit jantung. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Anda ingin hapuskan lemak perut tapi tak tahu cara?
    .
    Klik link di bio @shaz_chaz utk ketahui details program mkn 5 kali tp perut kempis semula.
    .
    Lekas bertindak sblm sakit menyerang!!!
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  27  1  22 December, 2019
  • Janji Allah itu pasti. Yakin shj dgn janjiNya.
.
Segala kesulitan dan cabaran dlm hidup ni pasti ade hikmahnya.
.
Berdoalah dgn sabar, usahakan dgn tabah dan bertawakkal dgn penuh kebergantungan hanya kpd Allah.
.
Feeling good and be present moment.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
#coachkurusonline 
#kurusfitonlinecoaching
  • Janji Allah itu pasti. Yakin shj dgn janjiNya.
    .
    Segala kesulitan dan cabaran dlm hidup ni pasti ade hikmahnya.
    .
    Berdoalah dgn sabar, usahakan dgn tabah dan bertawakkal dgn penuh kebergantungan hanya kpd Allah.
    .
    Feeling good and be present moment.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    #coachkurusonline
    #kurusfitonlinecoaching

  •  771  9  19 December, 2019
  • TAG RAKAN ANDA YG DIET DAH BERTAHUNยฒ TAPI TAK KURUSยฒ.
.
.
Intake JANUARI 2020 Program Kurus Fit Online Coaching masih dibuka.
.
Apa yg anda akan dapat bila join KFOC??? .
โœ… Meal Plan 25 hari lengkap, 5x makan sehari.
โœ… groceries list diberikan
โœ… topik2 kurus and sihat setiap hari
โœ… makanan gantian untuk breakfast & dinner 30 hari.
โœ… plan senaman lengkap.
โœ… group coaching yg active.
โœ… personal coaching dengan coach yg dah berjaya lost weight 16kg ๐Ÿ˜.
.
FAST ACTION, FAST PROVEN RESULT. Klik link wasap di bio @shaz_chaz utk tahu details program.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • TAG RAKAN ANDA YG DIET DAH BERTAHUNยฒ TAPI TAK KURUSยฒ.
    .
    .
    Intake JANUARI 2020 Program Kurus Fit Online Coaching masih dibuka.
    .
    Apa yg anda akan dapat bila join KFOC??? .
    โœ… Meal Plan 25 hari lengkap, 5x makan sehari.
    โœ… groceries list diberikan
    โœ… topik2 kurus and sihat setiap hari
    โœ… makanan gantian untuk breakfast & dinner 30 hari.
    โœ… plan senaman lengkap.
    โœ… group coaching yg active.
    โœ… personal coaching dengan coach yg dah berjaya lost weight 16kg ๐Ÿ˜.
    .
    FAST ACTION, FAST PROVEN RESULT. Klik link wasap di bio @shaz_chaz utk tahu details program.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  1,470  6  13 December, 2019
  • BETULKAN PERSPEKTIF ANDA TENTANG DIET.
.
DIET ni bukannya makan sehari sekali atau makan terlalu sedikit setiap kali waktu makan.
.
DIET adalah pemakanan kita sehariยฒ. Sama ada makan banyak, makan sikit, makan sihat ataupun makan kurg sihat. Itulah definisi DIET yg sbnrnya.
.
DIET yg BETUL adalah DIET SEIMBANG. Spt yg diamalkan dlm program kurus online kami.
.
Makan 5-6 kali sehari, cukup portion makro dan mikro nutriennya dan lengkap semua khasiat mengikut piramid makanan.
.
Hasilnya boleh turunkan berat dan kurus secara sihat dan betul. Apabila bdn dah ringan, barulah add on dgn senaman.
.
Faham ke Faham? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€
.
Coach Chaz
Pakar Diet Seimbang
๐Ÿ“ฒ0176499615
.
  • BETULKAN PERSPEKTIF ANDA TENTANG DIET.
    .
    DIET ni bukannya makan sehari sekali atau makan terlalu sedikit setiap kali waktu makan.
    .
    DIET adalah pemakanan kita sehariยฒ. Sama ada makan banyak, makan sikit, makan sihat ataupun makan kurg sihat. Itulah definisi DIET yg sbnrnya.
    .
    DIET yg BETUL adalah DIET SEIMBANG. Spt yg diamalkan dlm program kurus online kami.
    .
    Makan 5-6 kali sehari, cukup portion makro dan mikro nutriennya dan lengkap semua khasiat mengikut piramid makanan.
    .
    Hasilnya boleh turunkan berat dan kurus secara sihat dan betul. Apabila bdn dah ringan, barulah add on dgn senaman.
    .
    Faham ke Faham? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€
    .
    Coach Chaz
    Pakar Diet Seimbang
    ๐Ÿ“ฒ0176499615
    .

  •  86  4  11 December, 2019
  • Allah menciptakan air kosong tu ZERO CALORIE. MasyaAllah hebatnya Maha Pencipta. Betapa air kosong tu merupakan nikmatNya yg sgt berharga.
.
Nikmatilah air kosong dgn rasa syukur. Syukur sbb dpt hilangkan dahaga. Syukur sbb dpt minum tanpa rasa bersalah. Alhamdulillah.
.
Kempen saya pd mlm ni.
JOM TUKAR MINUMAN MANIS KPD AIR KOSONG DEMI KESIHATAN DAN AWET MUDA. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Turn ON Notification di post @shaz_chaz supaya tak terlepas tips kurus, sihat dan cantik.
  • Allah menciptakan air kosong tu ZERO CALORIE. MasyaAllah hebatnya Maha Pencipta. Betapa air kosong tu merupakan nikmatNya yg sgt berharga.
    .
    Nikmatilah air kosong dgn rasa syukur. Syukur sbb dpt hilangkan dahaga. Syukur sbb dpt minum tanpa rasa bersalah. Alhamdulillah.
    .
    Kempen saya pd mlm ni.
    JOM TUKAR MINUMAN MANIS KPD AIR KOSONG DEMI KESIHATAN DAN AWET MUDA. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    Turn ON Notification di post @shaz_chaz supaya tak terlepas tips kurus, sihat dan cantik.

  •  30  1  10 December, 2019
  • MEAL PLAN YG TERBUKTI BERKESAN MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT BAKAL REVEAL SEASON AKAN DATANG.
.
Selamat tghari semuaaaa.. Lunch apa tuuu?
.
TARAAAA!!! Tengok la apa yg coach post ni. Wahhhh I can't waiittttt!! Tazabar nak tahu apakah meal plan utk season bakal bermula 3 OKT iniiii..
.
Dah terbukti bantu ramaiiii org turunkan berat badan dlm tempoh 4 tahun ni.. Setiap season, resepi dan meal plan nya berbeza2 gaisss..
.
Peserta follow meal plan rapat2 dan makan ikut yg kami plan utk diorg..
. 
Hasilnya sangat2 amazing sbb tanpa diet yg ketat mahupun produk kurus, diorg tetap berjaya kurus secara sihat dan tak mudah naik berat lagi.
.
Sape sini rasa apa yg anda makan selama ni tak bantu anda utk turunkan berat malah buatkan anda makin gemuk?
.
Wasap coach cepat2 utk coach bantu anda dptkan pemakanan yg betul utk kurus dan sihat.
.
Klik link di bio coach @chaz_slimcoach skrg.
.
#makansedapbolehkurus #makansihat #makanlimakalisehari #coachkurusanda #coachidealweight #coachdietsihat #jomkurus1malaysia #kurusfitonlinecoaching #dietseimbang #jjcm #kurustanpalapar #tutorialmekap #kurustanpadietketat #meletop #mingguanwanita #grabfood #jubahmuslimahlabuh #pakejperkahwinan #majalah3 #motifviral #fraganzapremiumparfum #muzikallawaksuperstar #abpbh32 #tutorialshawl #setbersalin #pakejpantang
  • MEAL PLAN YG TERBUKTI BERKESAN MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA SIHAT BAKAL REVEAL SEASON AKAN DATANG.
    .
    Selamat tghari semuaaaa.. Lunch apa tuuu?
    .
    TARAAAA!!! Tengok la apa yg coach post ni. Wahhhh I can't waiittttt!! Tazabar nak tahu apakah meal plan utk season bakal bermula 3 OKT iniiii..
    .
    Dah terbukti bantu ramaiiii org turunkan berat badan dlm tempoh 4 tahun ni.. Setiap season, resepi dan meal plan nya berbeza2 gaisss..
    .
    Peserta follow meal plan rapat2 dan makan ikut yg kami plan utk diorg..
    .
    Hasilnya sangat2 amazing sbb tanpa diet yg ketat mahupun produk kurus, diorg tetap berjaya kurus secara sihat dan tak mudah naik berat lagi.
    .
    Sape sini rasa apa yg anda makan selama ni tak bantu anda utk turunkan berat malah buatkan anda makin gemuk?
    .
    Wasap coach cepat2 utk coach bantu anda dptkan pemakanan yg betul utk kurus dan sihat.
    .
    Klik link di bio coach @chaz_slimcoach skrg.
    .
    #makansedapbolehkurus #makansihat #makanlimakalisehari #coachkurusanda #coachidealweight #coachdietsihat #jomkurus1malaysia #kurusfitonlinecoaching #dietseimbang #jjcm #kurustanpalapar #tutorialmekap #kurustanpadietketat #meletop #mingguanwanita #grabfood #jubahmuslimahlabuh #pakejperkahwinan #majalah3 #motifviral #fraganzapremiumparfum #muzikallawaksuperstar #abpbh32 #tutorialshawl #setbersalin #pakejpantang

  •  7  0  28 September, 2019
  • SEDAPNYA KO MAKAN DIKKK. AWAT COMEL SGT ๐Ÿฅฐ..
.
Nasib baik comey, siapa dari kecik mmg dah comey gini sampai lah ke besar..
.
Ada rasa nak berubah nampak canttik dan sihat sebelum 2020?
.
Jom tanya coach caranya.. klik link wasap di bio @chaz_slimcoach.
.
Tag rakan anda yg ada pipi pau.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
#makansedap #makanmakan #masakmasak #pipipau #selerabesar #kurusfitonlinecoaching #kfoc #jjcm #makansihat #healthyslimfit #jomkurus1malaysia #coachidealweight #coachdietsihat #beratideal #wanitahariini #mingguanwanita #senamandarirumah #kurusbolehmakannasi #kurustanpadietketat #kurustanpalapar
  • SEDAPNYA KO MAKAN DIKKK. AWAT COMEL SGT ๐Ÿฅฐ..
    .
    Nasib baik comey, siapa dari kecik mmg dah comey gini sampai lah ke besar..
    .
    Ada rasa nak berubah nampak canttik dan sihat sebelum 2020?
    .
    Jom tanya coach caranya.. klik link wasap di bio @chaz_slimcoach.
    .
    Tag rakan anda yg ada pipi pau.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .
    #makansedap #makanmakan #masakmasak #pipipau #selerabesar #kurusfitonlinecoaching #kfoc #jjcm #makansihat #healthyslimfit #jomkurus1malaysia #coachidealweight #coachdietsihat #beratideal #wanitahariini #mingguanwanita #senamandarirumah #kurusbolehmakannasi #kurustanpadietketat #kurustanpalapar

  •  74  3  27 September, 2019
  • MAKAN 5X SEHARI TURUN BERAT 3-7KG SEBULAN!
.
Dgn makan 5x seharilah saya BERJAYA turunkan 13KG lemak jahat dlm badan saya. Saya bersarapan, ambil snacking pagi, makan tengahari, ambil pula snacking ptg dan makan malam. Tanpa skip 1 meals pun.
.
Alhamdulillah, seminggu pertama je saya dah berjaya turunkan 2KG. Sblm2 ni nak turunkan 1kg sebulan dgn diet sendiri pun susah. Kini tak lagi sbb dah ada ilmu dan faham cara yg betul dgn guide drpd personal coach melalui online coaching.
.
Now selepas saya dah dpt result yg amazing, saya berniat nak bantu kalian pula turun 3-7kg sebulan dgn meal plan makan 5x sehari boleh makan nasi.  Anda berminat?
.
Kurus fit online coaching INTAKE SEPT masih dibuka. Dah nak masuk season ke-49. 10 SLOT je open utk season depan. JOM FAST ACTION sblm slot penuh. .
Jom FOLLOW IG saya @chaz_slimcoach
Klik link wasap di BIO utk keterangan lanjut ttg program.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 017-6499615
SUCCESSFULLY LOST 13KG
.
#programkurus #kurusfitonlinecoaching #dietseimbang #menusihat #makanlimakali #kurusmakannasi #tanpasenamanberat #majalahnona #mhi #whi #kopitiam #fitness #healthyslimfit #makansedap #dramasweetdreams #coachidealweight #instafamous #motifviral #jjcm #jomsihat1malaysia
  • MAKAN 5X SEHARI TURUN BERAT 3-7KG SEBULAN!
    .
    Dgn makan 5x seharilah saya BERJAYA turunkan 13KG lemak jahat dlm badan saya. Saya bersarapan, ambil snacking pagi, makan tengahari, ambil pula snacking ptg dan makan malam. Tanpa skip 1 meals pun.
    .
    Alhamdulillah, seminggu pertama je saya dah berjaya turunkan 2KG. Sblm2 ni nak turunkan 1kg sebulan dgn diet sendiri pun susah. Kini tak lagi sbb dah ada ilmu dan faham cara yg betul dgn guide drpd personal coach melalui online coaching.
    .
    Now selepas saya dah dpt result yg amazing, saya berniat nak bantu kalian pula turun 3-7kg sebulan dgn meal plan makan 5x sehari boleh makan nasi. Anda berminat?
    .
    Kurus fit online coaching INTAKE SEPT masih dibuka. Dah nak masuk season ke-49. 10 SLOT je open utk season depan. JOM FAST ACTION sblm slot penuh. .
    Jom FOLLOW IG saya @chaz_slimcoach
    Klik link wasap di BIO utk keterangan lanjut ttg program.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 017-6499615
    SUCCESSFULLY LOST 13KG
    .
    #programkurus #kurusfitonlinecoaching #dietseimbang #menusihat #makanlimakali #kurusmakannasi #tanpasenamanberat #majalahnona #mhi #whi #kopitiam #fitness #healthyslimfit #makansedap #dramasweetdreams #coachidealweight #instafamous #motifviral #jjcm #jomsihat1malaysia

  •  10  0  1 September, 2019
  • KURUS DAN SIHAT MELALUI PROGRAM KURUS FIT ONLINE COACHING
.
Sebuah program yang menarik di mana boleh turun 3-7KG sebulan dengan 5x makan. .
Banyak kelebihan yang anda akan  dapat dalam prgram #kfoc. Antaranya: โœ… Meal plan lengkap beserta resepi โœ… Workout video oleh certified personal trainer โœ… PEMANTAUAN & BIMBINGAN MENGAMBIL PORTION PLATE LUNCH YG BETUL
*PLATE PINGGAN ANDA AKAN DI RATING OLEH COACH DAN ADA REWARDS UTK RATING PLATE ANDA* โœ… WASSUP GROUP COACHING YG MANA SETIAP HARI ADA
TOPIK2 PENTING UTK *TURUN & MAINTAIN BERAT* SECARA SIHAT ๐Ÿ’ฐBERPELUANG MENANG HAMPER BERNILAI: RM 1000 (tempat pertama), RM 500 (tempat kedua) atau RM 150 (tempat ketiga)

Jom Follow IG utk lbh byk lg tips kurus: @chaz_slimcoach
.
Klik link di BIO utk saya bantu anda kurus.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 017-6499615
Coach Diet Sihat Anda
.
#kurusfitonlinecoaching #turunberat7kg #dietseimbang #menusihat #coachkurusanda #coachdietsihat #coachidealweight #coachdiet #makanmakan #masakmasak #senamanringan #tanpasenamanberat #dramasweetdreams #hidupsihat #hidupbahagia #healthierandhappier #betterlifestyle #muzikallawaksuperstar #jomkurus #healthyslimfit
  • KURUS DAN SIHAT MELALUI PROGRAM KURUS FIT ONLINE COACHING
    .
    Sebuah program yang menarik di mana boleh turun 3-7KG sebulan dengan 5x makan. .
    Banyak kelebihan yang anda akan dapat dalam prgram #kfoc. Antaranya: โœ… Meal plan lengkap beserta resepi โœ… Workout video oleh certified personal trainer โœ… PEMANTAUAN & BIMBINGAN MENGAMBIL PORTION PLATE LUNCH YG BETUL
    *PLATE PINGGAN ANDA AKAN DI RATING OLEH COACH DAN ADA REWARDS UTK RATING PLATE ANDA* โœ… WASSUP GROUP COACHING YG MANA SETIAP HARI ADA
    TOPIK2 PENTING UTK *TURUN & MAINTAIN BERAT* SECARA SIHAT ๐Ÿ’ฐBERPELUANG MENANG HAMPER BERNILAI: RM 1000 (tempat pertama), RM 500 (tempat kedua) atau RM 150 (tempat ketiga)

    Jom Follow IG utk lbh byk lg tips kurus: @chaz_slimcoach
    .
    Klik link di BIO utk saya bantu anda kurus.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 017-6499615
    Coach Diet Sihat Anda
    .
    #kurusfitonlinecoaching #turunberat7kg #dietseimbang #menusihat #coachkurusanda #coachdietsihat #coachidealweight #coachdiet #makanmakan #masakmasak #senamanringan #tanpasenamanberat #dramasweetdreams #hidupsihat #hidupbahagia #healthierandhappier #betterlifestyle #muzikallawaksuperstar #jomkurus #healthyslimfit

  •  23  0  1 September, 2019

Top #coachidealweight Posts

  • TAG RAKAN ANDA YG DIET DAH BERTAHUNยฒ TAPI TAK KURUSยฒ.
.
.
Intake JANUARI 2020 Program Kurus Fit Online Coaching masih dibuka.
.
Apa yg anda akan dapat bila join KFOC??? .
โœ… Meal Plan 25 hari lengkap, 5x makan sehari.
โœ… groceries list diberikan
โœ… topik2 kurus and sihat setiap hari
โœ… makanan gantian untuk breakfast & dinner 30 hari.
โœ… plan senaman lengkap.
โœ… group coaching yg active.
โœ… personal coaching dengan coach yg dah berjaya lost weight 16kg ๐Ÿ˜.
.
FAST ACTION, FAST PROVEN RESULT. Klik link wasap di bio @shaz_chaz utk tahu details program.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • TAG RAKAN ANDA YG DIET DAH BERTAHUNยฒ TAPI TAK KURUSยฒ.
    .
    .
    Intake JANUARI 2020 Program Kurus Fit Online Coaching masih dibuka.
    .
    Apa yg anda akan dapat bila join KFOC??? .
    โœ… Meal Plan 25 hari lengkap, 5x makan sehari.
    โœ… groceries list diberikan
    โœ… topik2 kurus and sihat setiap hari
    โœ… makanan gantian untuk breakfast & dinner 30 hari.
    โœ… plan senaman lengkap.
    โœ… group coaching yg active.
    โœ… personal coaching dengan coach yg dah berjaya lost weight 16kg ๐Ÿ˜.
    .
    FAST ACTION, FAST PROVEN RESULT. Klik link wasap di bio @shaz_chaz utk tahu details program.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  1,470  6  13 December, 2019
  • Janji Allah itu pasti. Yakin shj dgn janjiNya.
.
Segala kesulitan dan cabaran dlm hidup ni pasti ade hikmahnya.
.
Berdoalah dgn sabar, usahakan dgn tabah dan bertawakkal dgn penuh kebergantungan hanya kpd Allah.
.
Feeling good and be present moment.
.
Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
#coachkurusonline 
#kurusfitonlinecoaching
  • Janji Allah itu pasti. Yakin shj dgn janjiNya.
    .
    Segala kesulitan dan cabaran dlm hidup ni pasti ade hikmahnya.
    .
    Berdoalah dgn sabar, usahakan dgn tabah dan bertawakkal dgn penuh kebergantungan hanya kpd Allah.
    .
    Feeling good and be present moment.
    .
    Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    #coachkurusonline
    #kurusfitonlinecoaching

  •  771  9  19 December, 2019
  • DUIT GAJI HABIS UTK RAWAT SAKIT JE..
.
Tak best kan bila duit gaji kita berhabis semataยฒ utk beli ubat dan rawatan hospital?
.
Alangkah baiknya duit hasil titik peluh kita tu digunakan utk beli makanan sihat & berkhasiat.
.
Maka akan berkurang la risiko berhabis utk rawat sakit.
.
Ayuh semua fikirkan yg terbaik. Jgn la berkira sgt nak jaga makan & kesihatan dr skrg. Belanja hospital bukannya murah wehh. ๐Ÿ˜ซ
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • DUIT GAJI HABIS UTK RAWAT SAKIT JE..
    .
    Tak best kan bila duit gaji kita berhabis semataยฒ utk beli ubat dan rawatan hospital?
    .
    Alangkah baiknya duit hasil titik peluh kita tu digunakan utk beli makanan sihat & berkhasiat.
    .
    Maka akan berkurang la risiko berhabis utk rawat sakit.
    .
    Ayuh semua fikirkan yg terbaik. Jgn la berkira sgt nak jaga makan & kesihatan dr skrg. Belanja hospital bukannya murah wehh. ๐Ÿ˜ซ
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  63  1  2 April, 2020
  • Salah satu alat yg perempuan takut nak pijak adalah penimbang. Betul ke betul? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Tapi kehilangan yg paling perempuan suka adalah hilang berat. Setuju ke setuju?๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
Kakakยฒ sila komen sikit. Uols yg mana satu? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€
.
.
  • Salah satu alat yg perempuan takut nak pijak adalah penimbang. Betul ke betul? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    .
    Tapi kehilangan yg paling perempuan suka adalah hilang berat. Setuju ke setuju?๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    Kakakยฒ sila komen sikit. Uols yg mana satu? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๐Ÿ™‹โ€โ™€
    .
    .

  •  47  1  19 February, 2020
  • FORMULA LUNCH/MOREH UTK TURUN BERATโ €
.โ €
Nak turunkan berat ni mudah je. Sentiasa ingat formula ni utk lunch/moreh anda.โ €
.โ €
.โ €
1) Nasi segenggam โœŠ๐Ÿšโ €
2) Pilih protein ( ikan / ayam ) sebesar tapak tangan โœ‹ โ €
3) Sayur jangan over over. Sbb sayur pun karbo jugak ๐Ÿฅฆ๐Ÿฅฌ๐Ÿฅ’โ €
4) Pilih ikan / ayam yg bukan digoreng ๐ŸŸ๐Ÿ—โ €
.โ €
PERLU DIINGAT! Nasi dan umur bukan penghalang untuk turun berat badan. ๐Ÿ˜โ €
.โ €
๐Ÿง•Coach Chazโ €
๐Ÿ“ฒ 0176499615โ €
.
  • FORMULA LUNCH/MOREH UTK TURUN BERATโ €
    .โ €
    Nak turunkan berat ni mudah je. Sentiasa ingat formula ni utk lunch/moreh anda.โ €
    .โ €
    .โ €
    1) Nasi segenggam โœŠ๐Ÿšโ €
    2) Pilih protein ( ikan / ayam ) sebesar tapak tangan โœ‹ โ €
    3) Sayur jangan over over. Sbb sayur pun karbo jugak ๐Ÿฅฆ๐Ÿฅฌ๐Ÿฅ’โ €
    4) Pilih ikan / ayam yg bukan digoreng ๐ŸŸ๐Ÿ—โ €
    .โ €
    PERLU DIINGAT! Nasi dan umur bukan penghalang untuk turun berat badan. ๐Ÿ˜โ €
    .โ €
    ๐Ÿง•Coach Chazโ €
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615โ €
    .

  •  23  1  20 May, 2020
  • NAK TURUN BERAT, TAK PERLU DIET KETATยฒ.
.
Saya dulu cuba jugak pelbagai diet nak kuruskan bdn. Diet tak makan nasi, diet ambil lauk je, diet skip sarapan dan mcmยฒ diet lagilah. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sudahnye... Diet tak kurusยฒ ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
.
Slps jumpa ilmu diet yg betul, rupaยฒnya tak susah pun nak turun berat ni. Saya boleh sarapan, boleh lunch mkn nasi, saya mkn sedapยฒ, cukup seimbang, cukup nutrisi & cukup portion... Tup tup 18kg turun uolsss. MasyaAllah tabarakallah Alhamdulillah. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
Anda teringin sgt nak turun berat 3-7kg sebulan boleh mkn 5 kali sehari mcm yg saya buat?
.
Jomm wasap no. di bwh.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
Atau klik link di bio IG @shaz_chaz 
COACH PROGRAM TURUN BERAT SECARA ONLINE
.
  • NAK TURUN BERAT, TAK PERLU DIET KETATยฒ.
    .
    Saya dulu cuba jugak pelbagai diet nak kuruskan bdn. Diet tak makan nasi, diet ambil lauk je, diet skip sarapan dan mcmยฒ diet lagilah. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    .
    Sudahnye... Diet tak kurusยฒ ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    .
    Slps jumpa ilmu diet yg betul, rupaยฒnya tak susah pun nak turun berat ni. Saya boleh sarapan, boleh lunch mkn nasi, saya mkn sedapยฒ, cukup seimbang, cukup nutrisi & cukup portion... Tup tup 18kg turun uolsss. MasyaAllah tabarakallah Alhamdulillah. ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    Anda teringin sgt nak turun berat 3-7kg sebulan boleh mkn 5 kali sehari mcm yg saya buat?
    .
    Jomm wasap no. di bwh.
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .
    Atau klik link di bio IG @shaz_chaz
    COACH PROGRAM TURUN BERAT SECARA ONLINE
    .

  •  25  1  9 June, 2020
  • LUNCH APA TU...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Agakยฒ kalau ambik lunch mcm ni brp kalorinya ek? Seimbang ke? Clean ke?
.
.
Cer jwb๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
.
๐— ๐—จ๐——๐—”๐—› ๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ž๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ฆ ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐—œ๐—Ÿ๐— ๐—จ ๐——๐—”๐—ก ๐—š๐—จ๐—œ๐——๐—˜ ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—–๐—ข๐—”๐—–๐—›
.
๐—ก๐˜‚๐˜๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป & ๐——๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟโ €
๐Ÿฝ ๐— ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป 5๐˜… ๐˜€๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ถโ €
๐Ÿฑ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜โ €
๐Ÿ“– ๐—˜๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—™๐—ถ๐˜๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—น & ๐— ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒโ €
๐Ÿ“ฒ 24/7 ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ดโ €
๐Ÿ‘ฅ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ตโ €
๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ตโ €
๐Ÿ›’ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—Ÿ๐—ถ๐˜€๐˜โ €
๐ŸŽ ๐—›๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ ๐˜‚๐˜๐—ธ ๐—ฏ๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—น๐—ผ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ .
.
.
๐Ÿ“ฒ Click link Whatsapp di bio igย @shaz_chazย untuk detail program.
.
Follow igย @shaz_chazย untuk banyak tips kurus sihat. 
.
Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaatโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
Personally Total Lost 18kg
.
  • LUNCH APA TU...๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Agakยฒ kalau ambik lunch mcm ni brp kalorinya ek? Seimbang ke? Clean ke?
    .
    .
    Cer jwb๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
    .
    .
    ๐— ๐—จ๐——๐—”๐—› ๐—ก๐—ฌ๐—” ๐—ž๐—จ๐—ฅ๐—จ๐—ฆ ๐——๐—˜๐—ก๐—š๐—”๐—ก ๐—œ๐—Ÿ๐— ๐—จ ๐——๐—”๐—ก ๐—š๐—จ๐—œ๐——๐—˜ ๐——๐—”๐—ฅ๐—œ ๐—–๐—ข๐—”๐—–๐—›
    .
    ๐—ก๐˜‚๐˜๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—ฆ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป & ๐——๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟโ €
    ๐Ÿฝ ๐— ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป 5๐˜… ๐˜€๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ถโ €
    ๐Ÿฑ ๐—ฅ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐—ถ๐—ต๐—ฎ๐˜โ €
    ๐Ÿ“– ๐—˜๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—™๐—ถ๐˜๐—ป๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—น & ๐— ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒโ €
    ๐Ÿ“ฒ 24/7 ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ดโ €
    ๐Ÿ‘ฅ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—–๐—ผ๐—ฎ๐—ฐ๐—ตโ €
    ๐Ÿ‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ ๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ผ ๐—ฆ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ ๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ตโ €
    ๐Ÿ›’ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—Ÿ๐—ถ๐˜€๐˜โ €
    ๐ŸŽ ๐—›๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐—ต ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ ๐˜‚๐˜๐—ธ ๐—ฏ๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—น๐—ผ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ .
    .
    .
    ๐Ÿ“ฒ Click link Whatsapp di bio igย @shaz_chazย untuk detail program.
    .
    Follow igย @shaz_chazย untuk banyak tips kurus sihat.
    .
    Jangan lupa double tap dan share tanda anda sayang badan anda dan tips ni bermanfaatโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    Personally Total Lost 18kg
    .

  •  16  1  29 July, 2020
  • Tiada sekatan nak makan dessert sedap semasa berdiet.
.
Asalkan tahu dessert apa yg berkhasiat dimakan yg langsung tak naikkan berat.
.
Kami ajar resepi dessert sihat dan sedap yg boleh dimakan semasa snacking pagi atau petang dlm program kurus online kami.
.
๐Ÿ”ฅMelalui online pun boleh kurus๐Ÿ”ฅ
๐Ÿฅฐ Nak kurus pun boleh makan dessert ๐Ÿฅฐ
.
ON NOTIFICATION supaya anda tak terlepas infoยฒ menarik.
.
TAG sahabat anda di komen yg suka makan dessert.
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • Tiada sekatan nak makan dessert sedap semasa berdiet.
    .
    Asalkan tahu dessert apa yg berkhasiat dimakan yg langsung tak naikkan berat.
    .
    Kami ajar resepi dessert sihat dan sedap yg boleh dimakan semasa snacking pagi atau petang dlm program kurus online kami.
    .
    ๐Ÿ”ฅMelalui online pun boleh kurus๐Ÿ”ฅ
    ๐Ÿฅฐ Nak kurus pun boleh makan dessert ๐Ÿฅฐ
    .
    ON NOTIFICATION supaya anda tak terlepas infoยฒ menarik.
    .
    TAG sahabat anda di komen yg suka makan dessert.
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  21  1  22 March, 2020
  • {IBU CZER PUN BOLEH TURUN BERAT TERUS NAMPAK MACAM ANAK DARA}
.
Ini Adilah. Alhamdulillah Adilah berjaya turunkan berat selepas bersalin czer. Lepas pantang turun berat sikit je, Alhamdulillah dgn panduan pemakanan yg betul, Adilah berjaya turunkan berat dgn selamat dan mudah tanpa exercise .โ €
.โ €
Kalau ikutkan boleh je Adilah tangguh diet dulu. Sbb berat time tu baru 62kg. ๐Ÿ˜ Tapi sbb Adilah dah start rasa sakit kaki, baju dah mula ketat & low confident, Adilah terus decide utk berubah .โ €
.โ €
See, skrg Adilah kelihatan semakin muda mcm anak dara kan? ๐Ÿ˜
.
Anda seorang ibu bersalin czer yg tgh tercariยฒ cara turun berat? Komen "SAYA" ๐Ÿ™‹โ€โ™€
.
๐Ÿง• Coach Chaz
๐Ÿ“ฒ 0176499615
.
  • {IBU CZER PUN BOLEH TURUN BERAT TERUS NAMPAK MACAM ANAK DARA}
    .
    Ini Adilah. Alhamdulillah Adilah berjaya turunkan berat selepas bersalin czer. Lepas pantang turun berat sikit je, Alhamdulillah dgn panduan pemakanan yg betul, Adilah berjaya turunkan berat dgn selamat dan mudah tanpa exercise .โ €
    .โ €
    Kalau ikutkan boleh je Adilah tangguh diet dulu. Sbb berat time tu baru 62kg. ๐Ÿ˜ Tapi sbb Adilah dah start rasa sakit kaki, baju dah mula ketat & low confident, Adilah terus decide utk berubah .โ €
    .โ €
    See, skrg Adilah kelihatan semakin muda mcm anak dara kan? ๐Ÿ˜
    .
    Anda seorang ibu bersalin czer yg tgh tercariยฒ cara turun berat? Komen "SAYA" ๐Ÿ™‹โ€โ™€
    .
    ๐Ÿง• Coach Chaz
    ๐Ÿ“ฒ 0176499615
    .

  •  26  1  16 March, 2020