#chocolateforfitness Instagram Photos & Videos

chocolateforfitness - 45.2k posts

Hashtag Popularity

44.2
average comments
118.7
average likes

Latest #chocolateforfitness Posts

  • #Repost @zima.chocofit
• • • • • •
TESTIMONI PANAS💥
TESTIMONI PANAS💥
TESTIMONI PANAS💥

Cust menyepikan diri tanpa update sebarang info atau feedback, hanya repeat oder sahaja.. selama tempoh 10 bulan ini juga cust cik amoi diam walau pun di tanya.. sehinggalah hari ini, detik yg cik amoi tunggu2.. segala kekusutan di kepala cik amoi terjawab.. Akhirnya cust cik Amoi serah diri dengan sekeping gambar yg betul2 buat cik amoi nagis..nagis sebab terlalu happy....dalam tempoh 10 bulan juga sebanyak 21KG hilang,  segala lemak2 lebur dan bentuk badan makin kecil.. Hanya perlu konsisten Chocofit dan jaga portion mkn sahaja.. Sabar yakin dan konsisten beliau kini hilang 21KG...💃 produk kurus hebat no 1 yang mampu menurunkan berat
.
📲Whatsapp 
http://www.wasap.my/+60167733626/originalchocofitHQ
http://www.wasap.my/+601131942571/originalchocofitHQ
http://www.wasap.my/+601131942571/originalChocofitHQ
. 
Agent berdaftar 🆔HPS-057
. 
#chocofit #chocofitkl #zulin #chocofitampang #kurussihat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #tipskurus #fatburner
#slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #jomkurus  #tipscantik #carboblocker #tipskuruscepat  #lemonfit #detox  #justfollowme #chocofitkajang #chocofitkl #chocofitpj 
#chocofitbatucaves #jualanmurah #teamchocofithoneyda
  • #Repost @zima.chocofit
    • • • • • •
    TESTIMONI PANAS💥
    TESTIMONI PANAS💥
    TESTIMONI PANAS💥

    Cust menyepikan diri tanpa update sebarang info atau feedback, hanya repeat oder sahaja.. selama tempoh 10 bulan ini juga cust cik amoi diam walau pun di tanya.. sehinggalah hari ini, detik yg cik amoi tunggu2.. segala kekusutan di kepala cik amoi terjawab.. Akhirnya cust cik Amoi serah diri dengan sekeping gambar yg betul2 buat cik amoi nagis..nagis sebab terlalu happy....dalam tempoh 10 bulan juga sebanyak 21KG hilang, segala lemak2 lebur dan bentuk badan makin kecil.. Hanya perlu konsisten Chocofit dan jaga portion mkn sahaja.. Sabar yakin dan konsisten beliau kini hilang 21KG...💃 produk kurus hebat no 1 yang mampu menurunkan berat
    .
    📲Whatsapp
    http://www.wasap.my/+60167733626/originalchocofitHQ
    http://www.wasap.my/+601131942571/originalchocofitHQ
    http://www.wasap.my/+601131942571/originalChocofitHQ
    .
    Agent berdaftar 🆔HPS-057
    .
    #chocofit #chocofitkl #zulin #chocofitampang #kurussihat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #tipskurus #fatburner
    #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #jomkurus #tipscantik #carboblocker #tipskuruscepat #lemonfit #detox #justfollowme #chocofitkajang #chocofitkl #chocofitpj
    #chocofitbatucaves #jualanmurah #teamchocofithoneyda

  •  1  0  4 hours ago
  • Apa itu LEMON FIT ?*
🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!!! *Fungsi Lemon Fit :*
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam.
🍋Menganjal & mencantikkan kulit.
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan.
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *Kandungan Lemon Fit :*
🍋 Serbuk Buah Lemon
🍋 Limau Gedang
🍋 Garcinia Cambogia
🍋 Teh Hijau
🍋 Extrak Buah Sitrus
🍋 Guarana
🍋 Vitamin C & Stevia *Cara pengambilan Lemon Fit :*
🍋 Bancuh Lemon Fit dalam 120-150ml air sejuk, lebih senang gunakan shaker.
🍋 Shake sampai btl2 larut.
🍋Minum dengan segera.
🍋 Ambik waktu malam sebelum tidur.

Www.wasap.my/+60174756623
Www.wasap.my/+60174756623
Www.wasap.my/+60174756623

#chocofitputrajaya#chocofitkajang
#chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong#chocofitbangi
#chocofitsepang#chocofithq
#chocolistaputrajaya 
#teamchocolistaputrajaya
#chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #nilai
#airasiamalaysia#sepang #salaktinggi
  • Apa itu LEMON FIT ?*
    🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!!! *Fungsi Lemon Fit :*
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam.
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit.
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan.
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *Kandungan Lemon Fit :*
    🍋 Serbuk Buah Lemon
    🍋 Limau Gedang
    🍋 Garcinia Cambogia
    🍋 Teh Hijau
    🍋 Extrak Buah Sitrus
    🍋 Guarana
    🍋 Vitamin C & Stevia *Cara pengambilan Lemon Fit :*
    🍋 Bancuh Lemon Fit dalam 120-150ml air sejuk, lebih senang gunakan shaker.
    🍋 Shake sampai btl2 larut.
    🍋Minum dengan segera.
    🍋 Ambik waktu malam sebelum tidur.

    Www.wasap.my/+60174756623
    Www.wasap.my/+60174756623
    Www.wasap.my/+60174756623

    #chocofitputrajaya #chocofitkajang
    #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocofitbangi
    #chocofitsepang #chocofithq
    #chocolistaputrajaya
    #teamchocolistaputrajaya
    #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #nilai
    #airasiamalaysia#sepang #salaktinggi

  •  1  0  11 July, 2020
  • Apa itu LEMON FIT ?*
🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!!! *Fungsi Lemon Fit :*
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam.
🍋Menganjal & mencantikkan kulit.
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan.
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *Kandungan Lemon Fit :*
🍋 Serbuk Buah Lemon
🍋 Limau Gedang
🍋 Garcinia Cambogia
🍋 Teh Hijau
🍋 Extrak Buah Sitrus
🍋 Guarana
🍋 Vitamin C & Stevia *Cara pengambilan Lemon Fit :*
🍋 Bancuh Lemon Fit dalam 120-150ml air sejuk, lebih senang gunakan shaker.
🍋 Shake sampai btl2 larut.
🍋Minum dengan segera.
🍋 Ambik waktu malam sebelum tidur.

Www.wasap.my/+60174756623
Www.wasap.my/+60174756623
Www.wasap.my/+60174756623

#chocofitputrajaya#chocofitkajang
#chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong#chocofitbangi
#chocofitsepang#chocofithq
#chocolistaputrajaya 
#teamchocolistaputrajaya
#chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #nilai
#airasiamalaysia#sepang #salaktinggi
  • Apa itu LEMON FIT ?*
    🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!!! *Fungsi Lemon Fit :*
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam.
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit.
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan.
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *Kandungan Lemon Fit :*
    🍋 Serbuk Buah Lemon
    🍋 Limau Gedang
    🍋 Garcinia Cambogia
    🍋 Teh Hijau
    🍋 Extrak Buah Sitrus
    🍋 Guarana
    🍋 Vitamin C & Stevia *Cara pengambilan Lemon Fit :*
    🍋 Bancuh Lemon Fit dalam 120-150ml air sejuk, lebih senang gunakan shaker.
    🍋 Shake sampai btl2 larut.
    🍋Minum dengan segera.
    🍋 Ambik waktu malam sebelum tidur.

    Www.wasap.my/+60174756623
    Www.wasap.my/+60174756623
    Www.wasap.my/+60174756623

    #chocofitputrajaya #chocofitkajang
    #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocofitbangi
    #chocofitsepang #chocofithq
    #chocolistaputrajaya
    #teamchocolistaputrajaya
    #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion#klia#klia2 #nilai
    #airasiamalaysia#sepang #salaktinggi

  •  5  1  11 July, 2020
  • Hi you all♥️ Jika anda alami seperkara seperti diatas, mohon detoks dengan segera kerana penyakit tak tunggu usia mahupun masa

Dengan hanya amalkan minum LEMONFIT, seluruh badan anda akan rasa RINGAN & LEGA selepas buang  semua segala toksik dalam badan anda

Tak percaya? Boleh ws saya sekarang untuk lihat feedback positif dari pengguna❤️
.
Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
.
CHOCOFIT : RM79
LEMONFIT : RM48
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
.
To Order WhatsApp : +6017.370.4437
atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
.

#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansiha
  • Hi you all♥️ Jika anda alami seperkara seperti diatas, mohon detoks dengan segera kerana penyakit tak tunggu usia mahupun masa

    Dengan hanya amalkan minum LEMONFIT, seluruh badan anda akan rasa RINGAN & LEGA selepas buang semua segala toksik dalam badan anda

    Tak percaya? Boleh ws saya sekarang untuk lihat feedback positif dari pengguna❤️
    .
    Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
    .
    CHOCOFIT : RM79
    LEMONFIT : RM48
    Postage : RM8 sm / RM11 ss
    .
    ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
    .
    To Order WhatsApp : +6017.370.4437
    atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
    .

    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansiha

  •  0  0  10 July, 2020
  • Aku yang dulu Guys🙈🙉 Kamu Kamu pasti Bisa Kurus Juga kok.
Kamu tidak akan Pernah tau kalau tidak Mencoba.. yuk Pejuang Kurus rapat kan Barisan Minum #Chocofit yah😁

Produk The Best yg Saya temui se umur"😆 dan Nyata Hasil nya di Saya Sendiri (Owner) dan Orang" yg telah banyak sukses dgn Produk ini😎 pantas lah menjadi Produk Kurus Viral terbaik👍

Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
.
CHOCOFIT : RM79
LEMONFIT : RM48
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
.
To Order WhatsApp : +6017.370.4437
atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
.

#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansiha
  • Aku yang dulu Guys🙈🙉 Kamu Kamu pasti Bisa Kurus Juga kok.
    Kamu tidak akan Pernah tau kalau tidak Mencoba.. yuk Pejuang Kurus rapat kan Barisan Minum #Chocofit yah😁

    Produk The Best yg Saya temui se umur"😆 dan Nyata Hasil nya di Saya Sendiri (Owner) dan Orang" yg telah banyak sukses dgn Produk ini😎 pantas lah menjadi Produk Kurus Viral terbaik👍

    Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
    .
    CHOCOFIT : RM79
    LEMONFIT : RM48
    Postage : RM8 sm / RM11 ss
    .
    ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
    .
    To Order WhatsApp : +6017.370.4437
    atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
    .

    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansiha

  •  2  0  10 July, 2020
  • FRESH TESTIMONI🔥

Taknak cakap banyak, taknak tulis panjang, uols tengok je sendiri FRESH TESTIMONI yang dah BERJAYA TURUN BERAT BADAN dengan CHOCOFIT 🍫

NAK TRY? READY STOCK
Whatsapp Sekarang:
📲 0189191926
📲 0189191926
📲 0189191926
Tekan link dibio

 #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #chocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #freshtestimoni #bizibody #juzfit #tuyus #deinaslimaxjuice #trudollyhq #trudolly #quruscheta #kilafit #fairfit #nakkurus #gemuk #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
  • FRESH TESTIMONI🔥

    Taknak cakap banyak, taknak tulis panjang, uols tengok je sendiri FRESH TESTIMONI yang dah BERJAYA TURUN BERAT BADAN dengan CHOCOFIT 🍫

    NAK TRY? READY STOCK
    Whatsapp Sekarang:
    📲 0189191926
    📲 0189191926
    📲 0189191926
    Tekan link dibio

    #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #chocofit #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #freshtestimoni #bizibody #juzfit #tuyus #deinaslimaxjuice #trudollyhq #trudolly #quruscheta #kilafit #fairfit #nakkurus #gemuk #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

  •  4  0  10 July, 2020
  • [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
.
Jangan tanya kenapa produk CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️
•

KENAPA CHOCOFIT?
✔️💯 LULUS KKM
✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN
•

KELEBIHAN CHOCOFIT?
•
✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
✅ TIDAK PERLU BERDIET
✅ MENAMBAH TENAGA
✅ MEMBUANG TOKSIN
✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
✅ TIADA PANTANG LARANG
✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN
•
APA KANDUNGAN CHOCOFIT?
•
💙 CHOCOLATE BELGIUM
💙 GUARANA
💙 ALOE VERA
💙 HOODIA
💙 GARNIACIA CAMBOGIA
•
READY STOCK🍫🍋
Whatsapp sekarang:
📲0189191926

WAJIB FOLLOW sy untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!
•
•
#chocofitcodkl  #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl  #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat
  • [CHOCOFIT DAH BANTU RAMAI ORANG DISELURUH NEGARA ASIA] ❗️
    .
    Jangan tanya kenapa produk CHOCOFIT LAKU KERASZZ sekarang ni sebab apa? Sebab dah ramai sangat TESTIMONI BERJAYA turunkan berat badan mereka walau dgn hanya SEKOTAK CHOCOFIT. Dahla tak perlu diet, makan je apa korang nak makan, asalkan minum chocofit ni setiap pagi selepas breakfast. Konpem! Korang akan rasa KENYANG, BERTENAGA dan AKTIF sebab apa? Sebab kandungan bahan dalam chocofit ni sendiri yang sangat berkhasiat dan bermutu TINGGI! ♥️


    KENAPA CHOCOFIT?
    ✔️💯 LULUS KKM
    ✔️ BANYAK TESTIMONI BERJAYA
    ✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
    ✔️ TIADA KESAN SAMPINGAN
    ✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
    ✔️ SESUAI UTK LELAKI DAN PEREMPUAN


    KELEBIHAN CHOCOFIT?

    ✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
    ✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
    ✅ TIDAK PERLU BERDIET
    ✅ MENAMBAH TENAGA
    ✅ MEMBUANG TOKSIN
    ✅ MEMECAHKAN LEMAK TEPU
    ✅ MEREMAJAKAN KULIT SEMULAJADI
    ✅ RASA COKLAT BELGIUM LAZAT
    ✅ TIADA PANTANG LARANG
    ✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN

    APA KANDUNGAN CHOCOFIT?

    💙 CHOCOLATE BELGIUM
    💙 GUARANA
    💙 ALOE VERA
    💙 HOODIA
    💙 GARNIACIA CAMBOGIA

    READY STOCK🍫🍋
    Whatsapp sekarang:
    📲0189191926

    WAJIB FOLLOW sy untuk lihat sendiri TESTIMONI BERJAYA turun berat badan HANYA dengan SEKOTAK CHOCOFIT!


    #chocofitcodkl #feedbacksquadcodkl #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #belgiumcoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #appecutt #trudolly #dreamfit #tuyus #quruscheta #kilafit #bizibodyterlajaklaris #lookfit #cococurv #gemuk #juzfit #deinaslimaxjuice #nakkurus #slimmingproductmalaysia #dropshipwanted #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

  •  6  1  10 July, 2020
  • When you want chocolate for breakfast, have it!

Always have frozen bananas and cacao in the house (plus a heap of other ‘superfoods’!)
  • When you want chocolate for breakfast, have it!

    Always have frozen bananas and cacao in the house (plus a heap of other ‘superfoods’!)

  •  12  7  9 July, 2020
  • 16 parcel received... Baru pos 7hb. Hari ni sume parcel dah terima. Laju Betul #poslaju skg... Alhamdulillah... TQ abg2 posmen😘😘
.
Yang nak selit order boleh terus wsap Fara skg ya.

Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
.
CHOCOFIT : RM79
LEMONFIT : RM48
Postage : RM8 sm / RM11 ss
.
ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
.
To Order WhatsApp : +6017.370.4437
atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
.

#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat
  • 16 parcel received... Baru pos 7hb. Hari ni sume parcel dah terima. Laju Betul #poslaju skg... Alhamdulillah... TQ abg2 posmen😘😘
    .
    Yang nak selit order boleh terus wsap Fara skg ya.

    Mudah kan? Nak perubahan ketara meh order lelaju !! Jangan tangguh².
    .
    CHOCOFIT : RM79
    LEMONFIT : RM48
    Postage : RM8 sm / RM11 ss
    .
    ORDER TRIAL SET : RM135 (sm) / RM145 (ss)
    .
    To Order WhatsApp : +6017.370.4437
    atau hanya klik link di bio @chocofit.official_my
    .

    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat

  •  4  0  8 July, 2020
  • Hi u olls! 
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253
.
#chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #zulinAziz #chococurve 
#losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus 
#fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat
  • Hi u olls!
    SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

    1kotak boleh turun 3-7kg😱
    2kotak boleh turun 5-10kg😱
    3kotak boleh turun 10-15kg😱

    Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
    CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
    ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
    ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
    ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
    ✅ Sesuai juga diambil bersama ais
    ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

    Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253
    .
    #chocofitofficialmy #chocofitputrajaya #chocofitindonesia #chocofitcyberjaya #chocofitdengkil #chocofitklcc #chocolateforfitness #chocofitdengkil #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #plussizelife #obesity
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #zulinAziz #chococurve
    #losyenkurus #slimminglotion #slimmingproduct #suplemenkurus
    #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #agensahchocofit #chocobarsoap #chocofithq #jualchocofit #jualonline #sayajualchocofit #perfectbody #chocofit #jomkurusdansihat

  •  4  2  8 July, 2020
  • Oh hey, look! 👀 Another post showing another way to eat chocolate for breakfast. How out of character for me... NOT! 🤣. No lie friends, I probably have one meal or snack a day that incorporates some type of chocolatey flavor and that’s just what I need to keep me happy and not have crazy sugar cravings 🤷🏼‍♀️. I have a SUCH a sweet tooth but it’s amazing that just eating things that taste chocolatey without all the sugar tricks me into thinking it’s dessert 😏. Whoever says you can’t be healthy if you eat chocolate is 1) I’m sure incredibly unhappy and 2) full of crap 👎🏻. Anywayssss...today’s CHOCOLATE SWEET POTATO WAFFLE is brought to you by a roasted sweet potato that was abandoned in my fridge and @ancientnutrition chocolate bone broth protein (my FAVE! 🙌🏻). 
•
Ingredients: 1 small sweet potato, 2 scoops @ancientnutrition chocolate protein powder (use code fuelingwithgoodfood for 20% off your order!) , 1 egg, 1/2 cup almond milk, 1/4 cup almond flour, 1 tsp cinnamon and baking soda, 1 tbsp @kivahealthfood cacao powder. Topped with @wild_friends chocolate peanut butter and @purely_elizabeth banana nut grain-free granola 🤩
  • Oh hey, look! 👀 Another post showing another way to eat chocolate for breakfast. How out of character for me... NOT! 🤣. No lie friends, I probably have one meal or snack a day that incorporates some type of chocolatey flavor and that’s just what I need to keep me happy and not have crazy sugar cravings 🤷🏼‍♀️. I have a SUCH a sweet tooth but it’s amazing that just eating things that taste chocolatey without all the sugar tricks me into thinking it’s dessert 😏. Whoever says you can’t be healthy if you eat chocolate is 1) I’m sure incredibly unhappy and 2) full of crap 👎🏻. Anywayssss...today’s CHOCOLATE SWEET POTATO WAFFLE is brought to you by a roasted sweet potato that was abandoned in my fridge and @ancientnutrition chocolate bone broth protein (my FAVE! 🙌🏻).

    Ingredients: 1 small sweet potato, 2 scoops @ancientnutrition chocolate protein powder (use code fuelingwithgoodfood for 20% off your order!) , 1 egg, 1/2 cup almond milk, 1/4 cup almond flour, 1 tsp cinnamon and baking soda, 1 tbsp @kivahealthfood cacao powder. Topped with @wild_friends chocolate peanut butter and @purely_elizabeth banana nut grain-free granola 🤩

  •  435  269  8 July, 2020
  • CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!
.
Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻
.
🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi??
.
🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍
.
CHOCO FIT
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan
.
10 FUNGSI CHOCO FIT
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakkan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru
.
Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253
.
INGREDIENT CHOCO FIT
🍫GUARANA
🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER
.
CARA MINUM CHOCOFIT ☕
✅ Tuang 200ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong
.
Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi.
.
www.wasap.my/60174756623
www.wasap.my/60174756623
www.wasap.my/60174756623
.
#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus
  • CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!
    .
    Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻
    .
    🤔 Anda stress nak kurus??
    🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
    🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
    🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
    🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi??
    .
    🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍
    .
    CHOCO FIT
    ❌NO side effect
    ❌Turun berat 3kg seminggu
    ❌Tak perlu berlapar
    ❌Tak perlu bersenam
    ✅Sesuai utk lelaki & perempuan
    .
    10 FUNGSI CHOCO FIT
    ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
    ✅Membakar lemak
    ✅Membuang toksin
    ✅Anti penuaan
    ✅Antioxident
    ✅Mengelakkan sembelit
    ✅Memperbaiki sistem pensernaan
    ✅Meningkatkan metabolisma
    ✅Mengurangkan selera makan
    ✅Menghalang pembetukan lemak baru
    .
    Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253
    .
    INGREDIENT CHOCO FIT
    🍫GUARANA
    🍫ALOE VERA
    🍫HOODIA
    🍫FRUCTOSE
    🍫COCOA POWDER
    🍫NON DAIRY CREAMER
    .
    CARA MINUM CHOCOFIT ☕
    ✅ Tuang 200ml air sejuk ke dalam shaker
    ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
    ✅ shake sampai sebati
    ✅ Sesuai juga diambil bersama ais
    ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
    ✅ Minum bnyk air kosong
    .
    Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi.
    .
    www.wasap.my/60174756623
    www.wasap.my/60174756623
    www.wasap.my/60174756623
    .
    #chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus

  •  1  0  8 July, 2020
  • CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!
.
Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻
.
🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi??
.
🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍
.
CHOCO FIT
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan
.
10 FUNGSI CHOCO FIT
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakkan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru
.
Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253
.
INGREDIENT CHOCO FIT
🍫GUARANA
🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER
.
CARA MINUM CHOCOFIT ☕
✅ Tuang 200ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong
.
Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi.
.
www.wasap.my/60174756623
www.wasap.my/60174756623
www.wasap.my/60174756623
.
#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus
  • CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!
    .
    Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻
    .
    🤔 Anda stress nak kurus??
    🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
    🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
    🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
    🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi??
    .
    🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍
    .
    CHOCO FIT
    ❌NO side effect
    ❌Turun berat 3kg seminggu
    ❌Tak perlu berlapar
    ❌Tak perlu bersenam
    ✅Sesuai utk lelaki & perempuan
    .
    10 FUNGSI CHOCO FIT
    ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
    ✅Membakar lemak
    ✅Membuang toksin
    ✅Anti penuaan
    ✅Antioxident
    ✅Mengelakkan sembelit
    ✅Memperbaiki sistem pensernaan
    ✅Meningkatkan metabolisma
    ✅Mengurangkan selera makan
    ✅Menghalang pembetukan lemak baru
    .
    Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253
    .
    INGREDIENT CHOCO FIT
    🍫GUARANA
    🍫ALOE VERA
    🍫HOODIA
    🍫FRUCTOSE
    🍫COCOA POWDER
    🍫NON DAIRY CREAMER
    .
    CARA MINUM CHOCOFIT ☕
    ✅ Tuang 200ml air sejuk ke dalam shaker
    ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
    ✅ shake sampai sebati
    ✅ Sesuai juga diambil bersama ais
    ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
    ✅ Minum bnyk air kosong
    .
    Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi.
    .
    www.wasap.my/60174756623
    www.wasap.my/60174756623
    www.wasap.my/60174756623
    .
    #chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus

  •  8  0  8 July, 2020
  • So I’m sitting here drinking my shake after my run, thinking ‘common Stef pull yourself together and get dressed’ 
Does anyone else feel like this once you’ve sat down after a run? 
I did not want to go this morning at all!!! It was wet outside, I was sleepy, but I DID IT! Because I think it would be so easy to get back into the he habit of not doing anything! 
I feel so much better after a run, but sometimes the struggle of getting out there and doing it is real! 
(Perfectly aware I need to sort my eyebrows out, that’s on today’s todo list 🙈) 
.
.
.
.
.
#chocolateforbreakfast #chocolateforfitness #underarmourwomen #morningrun #justdoit #nikerunningshoes #exercisemotivation #healthylondon #healthylifestyle #runninginbarnes #trainyourbrain #energise #supportyourbody #riverrun
  • So I’m sitting here drinking my shake after my run, thinking ‘common Stef pull yourself together and get dressed’
    Does anyone else feel like this once you’ve sat down after a run?
    I did not want to go this morning at all!!! It was wet outside, I was sleepy, but I DID IT! Because I think it would be so easy to get back into the he habit of not doing anything!
    I feel so much better after a run, but sometimes the struggle of getting out there and doing it is real!
    (Perfectly aware I need to sort my eyebrows out, that’s on today’s todo list 🙈)
    .
    .
    .
    .
    .
    #chocolateforbreakfast #chocolateforfitness #underarmourwomen #morningrun #justdoit #nikerunningshoes #exercisemotivation #healthylondon #healthylifestyle #runninginbarnes #trainyourbrain #energise #supportyourbody #riverrun

  •  27  3  8 July, 2020
  • What a chocolaty start of the day...😋😋
Add some flaxseed powder and cinnamon to your 
Sugarfree Banana-Cocoa Milkshake...
It is super deliciously healthy and keeps you full for longer...
#banana #milkshake #breakfast #morningvibes #happy #happytummy #cocoa #sugarfree #momslife #flaxseed #cinnamon #firstmeal #superyummy #chocolateforfitness #chocolaty #tasty #keepsyoufull #fiber #postworkout #healthierchoices #healthyrecipes #milkprotein #healthbhitastebhi #goodvibes #goodstart #goodmorning #ratikakirasoi #mykitchen
  • What a chocolaty start of the day...😋😋
    Add some flaxseed powder and cinnamon to your
    Sugarfree Banana-Cocoa Milkshake...
    It is super deliciously healthy and keeps you full for longer...
    #banana #milkshake #breakfast #morningvibes #happy #happytummy #cocoa #sugarfree #momslife #flaxseed #cinnamon #firstmeal #superyummy #chocolateforfitness #chocolaty #tasty #keepsyoufull #fiber #postworkout #healthierchoices #healthyrecipes #milkprotein #healthbhitastebhi #goodvibes #goodstart #goodmorning #ratikakirasoi #mykitchen

  •  69  6  8 July, 2020

Top #chocolateforfitness Posts

  • RECEITA EMBAIXO,⤵️⤵️⤵️
--
🚨ATENÇÃO o Instagram só está liberando as Receitas para 10% dos seguidores, se você está vendo essa publicação deixe um ❤ nos comentários para eu saber que ela chegou até você!
--
Obg queridas!! Um ótimo fim de semana para vocês 🤗🤗
--
Se você está aqui pela primeira vez não esqueça de nos seguir por favor @emagreceendo.saudavel
--
⤵️⤵️
Receita de BROWNIE😍
--
➡️Ingredientes
- 2 ovos;
- 6 col. De sopa de óleo de coco;
- 1 xícara de farinha de aveia (usei farelo e deu super certo);
- 1 barra de chocolate 60% ou outro da sua preferência (100g);
- 1 xícara de açúcar mascavo (ou outro);
- 1 col. De chá de canela em pó;
--
➡️Preparo
Derreta o chocolate e deixe esfriar. Com ele frio (temp.ambiente), bata no liquidificador o chocolate, os ovos, o açúcar e o óleo de coco.
Em outro recipiente misture a farinha de aveia com a canela. Depois, adicione a mistura do liquidificador ao recipiente com a farinha e a canela e misture até ficar homogêneo. Use papel manteiga ou unte uma forma (não tão grande), despeje a massa e leve ao forno pré-aquecido por 25-30 minutos a 190C. Confira com um palitinho se está cozido!
--
Receita maravilhosa da @nutrideboracorrea! Juro, vocês precisam fazer!
  • RECEITA EMBAIXO,⤵️⤵️⤵️
    --
    🚨ATENÇÃO o Instagram só está liberando as Receitas para 10% dos seguidores, se você está vendo essa publicação deixe um ❤ nos comentários para eu saber que ela chegou até você!
    --
    Obg queridas!! Um ótimo fim de semana para vocês 🤗🤗
    --
    Se você está aqui pela primeira vez não esqueça de nos seguir por favor @emagreceendo.saudavel
    --
    ⤵️⤵️
    Receita de BROWNIE😍
    --
    ➡️Ingredientes
    - 2 ovos;
    - 6 col. De sopa de óleo de coco;
    - 1 xícara de farinha de aveia (usei farelo e deu super certo);
    - 1 barra de chocolate 60% ou outro da sua preferência (100g);
    - 1 xícara de açúcar mascavo (ou outro);
    - 1 col. De chá de canela em pó;
    --
    ➡️Preparo
    Derreta o chocolate e deixe esfriar. Com ele frio (temp.ambiente), bata no liquidificador o chocolate, os ovos, o açúcar e o óleo de coco.
    Em outro recipiente misture a farinha de aveia com a canela. Depois, adicione a mistura do liquidificador ao recipiente com a farinha e a canela e misture até ficar homogêneo. Use papel manteiga ou unte uma forma (não tão grande), despeje a massa e leve ao forno pré-aquecido por 25-30 minutos a 190C. Confira com um palitinho se está cozido!
    --
    Receita maravilhosa da @nutrideboracorrea! Juro, vocês precisam fazer!

  •  258  14  28 March, 2020
  • In-between all the busy and mundane, make sure you’re making time to do things for you. Things that light you up and remind you that you’re living the only life you got 👏🏻🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
A few things I’ve been loving:
✨running just for fun with my son
✨sipping on my coffee real slow ☕️
✨staying up late with my husband talking about everything and nothing
✨making an additional cup of coffee 🙏🏻
✨watching junky YouTube videos - I’m a sucker for grocery hauls
✨stopping all my work to go outside and feel the sun on my face ☀️
✨schooling my kids in Go Fish 🙋🏼‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We have a lot going on - you know?? Let’s do it with a full heart. ♥️ what are some of your favorite things to do lately?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@angelicbakehouse 7-grain wrap with chocolate protein mixed with @pb2foods , banana slices, cinnamon and chopped up @hukitchen gems 💎 (code: healthyharmony)
.
.
.
  • In-between all the busy and mundane, make sure you’re making time to do things for you. Things that light you up and remind you that you’re living the only life you got 👏🏻🌿
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    A few things I’ve been loving:
    ✨running just for fun with my son
    ✨sipping on my coffee real slow ☕️
    ✨staying up late with my husband talking about everything and nothing
    ✨making an additional cup of coffee 🙏🏻
    ✨watching junky YouTube videos - I’m a sucker for grocery hauls
    ✨stopping all my work to go outside and feel the sun on my face ☀️
    ✨schooling my kids in Go Fish 🙋🏼‍♀️
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    We have a lot going on - you know?? Let’s do it with a full heart. ♥️ what are some of your favorite things to do lately?
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    @angelicbakehouse 7-grain wrap with chocolate protein mixed with @pb2foods , banana slices, cinnamon and chopped up @hukitchen gems 💎 (code: healthyharmony)
    .
    .
    .

  •  1,101  256  7 July, 2020
  • Oh hey, look! 👀 Another post showing another way to eat chocolate for breakfast. How out of character for me... NOT! 🤣. No lie friends, I probably have one meal or snack a day that incorporates some type of chocolatey flavor and that’s just what I need to keep me happy and not have crazy sugar cravings 🤷🏼‍♀️. I have a SUCH a sweet tooth but it’s amazing that just eating things that taste chocolatey without all the sugar tricks me into thinking it’s dessert 😏. Whoever says you can’t be healthy if you eat chocolate is 1) I’m sure incredibly unhappy and 2) full of crap 👎🏻. Anywayssss...today’s CHOCOLATE SWEET POTATO WAFFLE is brought to you by a roasted sweet potato that was abandoned in my fridge and @ancientnutrition chocolate bone broth protein (my FAVE! 🙌🏻). 
•
Ingredients: 1 small sweet potato, 2 scoops @ancientnutrition chocolate protein powder (use code fuelingwithgoodfood for 20% off your order!) , 1 egg, 1/2 cup almond milk, 1/4 cup almond flour, 1 tsp cinnamon and baking soda, 1 tbsp @kivahealthfood cacao powder. Topped with @wild_friends chocolate peanut butter and @purely_elizabeth banana nut grain-free granola 🤩
  • Oh hey, look! 👀 Another post showing another way to eat chocolate for breakfast. How out of character for me... NOT! 🤣. No lie friends, I probably have one meal or snack a day that incorporates some type of chocolatey flavor and that’s just what I need to keep me happy and not have crazy sugar cravings 🤷🏼‍♀️. I have a SUCH a sweet tooth but it’s amazing that just eating things that taste chocolatey without all the sugar tricks me into thinking it’s dessert 😏. Whoever says you can’t be healthy if you eat chocolate is 1) I’m sure incredibly unhappy and 2) full of crap 👎🏻. Anywayssss...today’s CHOCOLATE SWEET POTATO WAFFLE is brought to you by a roasted sweet potato that was abandoned in my fridge and @ancientnutrition chocolate bone broth protein (my FAVE! 🙌🏻).

    Ingredients: 1 small sweet potato, 2 scoops @ancientnutrition chocolate protein powder (use code fuelingwithgoodfood for 20% off your order!) , 1 egg, 1/2 cup almond milk, 1/4 cup almond flour, 1 tsp cinnamon and baking soda, 1 tbsp @kivahealthfood cacao powder. Topped with @wild_friends chocolate peanut butter and @purely_elizabeth banana nut grain-free granola 🤩

  •  435  269  8 July, 2020
  • If you’re ever craving something sweet in the morning these BAKED COOKIE DOUGH OATS 🍪 are one of my faves and take just 20 minutes to make! And  tastes so rich and yummy 😍🙌🏼
•
𝕕𝔼𝔸𝕋𝕊:
1/2 mashed banana
1/2 cup oats
1 tbsp flax seeds
1/2 cup almond milk (or any milk)
1 tsp vanilla
1 tbsp peanut butter (any nut butter but Pb is #goat)
1 tbsp protein powder (I used a mocha booster)
1 tbsp maple syrup (or honey)
Handful of choc chips
•
Bake for 20 minutes at 400 degrees F
•
Altered from @thechowdown !
•
•
•
•
•
#fitsponotthinspo #bakinglove #bakingtime #oats #bakedoats #oatsforbreakfast #chocolateforfitness #healthybreakfast #healthydessert #dessertforbreakfast #healthybaking #balancedmeals
  • If you’re ever craving something sweet in the morning these BAKED COOKIE DOUGH OATS 🍪 are one of my faves and take just 20 minutes to make! And tastes so rich and yummy 😍🙌🏼

    𝕕𝔼𝔸𝕋𝕊:
    1/2 mashed banana
    1/2 cup oats
    1 tbsp flax seeds
    1/2 cup almond milk (or any milk)
    1 tsp vanilla
    1 tbsp peanut butter (any nut butter but Pb is #goat)
    1 tbsp protein powder (I used a mocha booster)
    1 tbsp maple syrup (or honey)
    Handful of choc chips

    Bake for 20 minutes at 400 degrees F

    Altered from @thechowdown !





    #fitsponotthinspo #bakinglove #bakingtime #oats #bakedoats #oatsforbreakfast #chocolateforfitness #healthybreakfast #healthydessert #dessertforbreakfast #healthybaking #balancedmeals

  •  317  78  28 June, 2020
  • Can you believe there are greens in my chocolate protein muffin? 🧐
This has been on repeat for breakfast this week EXCEPT I have tweaked the OG recipe slightly - instead of cacao powder I have been using the chocolate greens powder from @365nourish 🍫👌🏽.
RECIPE:
• 1 scoop @happywayau vegan chocolate protein - hands down the absolute best protein to bake with! Code: HAPPYBLONDE.
• 1 tbsp @naturally_sweet_australia stevia blend - you can rest assured this is totally gut friendly with no hidden nasties! Code: BLONDE10.
• 1 tbsp @365nourish chocolate greens (or cacao powder)
• 1 tbsp coconut flour NOT a heaped tbsp, keep it small as coco flour is very absorbent.
• 1/2 tsp baking powder
• sprinkle of ground cinnamon
• 1/4 cup egg whites or 1 egg
• 1/3 cup almond milk (I originally said 1/4 but was always adding more! Just keep adding milk until you have a smooth cake mix texture.
Mix everything together and transfer to a LARGE coffee mug or two normal coffee mugs.
Microwave for approximately 2 minutes - you may need 15 seconds more depending on your microwave.
The very middle might seem a little underdone - allow it to rest on the bench for 5 minutes before turning out onto a plate. I serve with @nudiejuice vanilla coconut yoghurt, chia seeds, ground cinnamon and a tiny drizzle of @queenfinefoods sugar free maple.
Enjoy 🤗 tag me or comment below if you try the recipe ❤️
  • Can you believe there are greens in my chocolate protein muffin? 🧐
    This has been on repeat for breakfast this week EXCEPT I have tweaked the OG recipe slightly - instead of cacao powder I have been using the chocolate greens powder from @365nourish 🍫👌🏽.
    RECIPE:
    • 1 scoop @happywayau vegan chocolate protein - hands down the absolute best protein to bake with! Code: HAPPYBLONDE.
    • 1 tbsp @naturally_sweet_australia stevia blend - you can rest assured this is totally gut friendly with no hidden nasties! Code: BLONDE10.
    • 1 tbsp @365nourish chocolate greens (or cacao powder)
    • 1 tbsp coconut flour NOT a heaped tbsp, keep it small as coco flour is very absorbent.
    • 1/2 tsp baking powder
    • sprinkle of ground cinnamon
    • 1/4 cup egg whites or 1 egg
    • 1/3 cup almond milk (I originally said 1/4 but was always adding more! Just keep adding milk until you have a smooth cake mix texture.
    Mix everything together and transfer to a LARGE coffee mug or two normal coffee mugs.
    Microwave for approximately 2 minutes - you may need 15 seconds more depending on your microwave.
    The very middle might seem a little underdone - allow it to rest on the bench for 5 minutes before turning out onto a plate. I serve with @nudiejuice vanilla coconut yoghurt, chia seeds, ground cinnamon and a tiny drizzle of @queenfinefoods sugar free maple.
    Enjoy 🤗 tag me or comment below if you try the recipe ❤️

  •  231  67  1 July, 2020
  • FUN FACT FRIDAY 🌟✨ did you know that bananas or other fruit purée can be used as a binder in recipes instead of oil?! 🍌🤯 I tried it out on this amazing HEALTHY CHOCOLATE 🍫GRANOLA recipe and it was so delicious! And who doesn’t love a little chocolate in the morning? 🥰 This recipe is also low calorie due to using puffed brown rice as it’s main base and only a little bit of oats, and it does NOT disappoint in the flavor or crunch-factor that is very very important when eating granola. Talk about a WIN WIN WIN🤩, check out the recipe below! ⬇️
.
.
.

Ingredients
* 1 Very Very Very Ripe Banana
* 1 TBSP Maple Syrup
* 2 TBSP Cacao Powder
* 3 Cups of Puffed Brown Rice
* 1/2 Cup of Rolled Oats
.
.
Directions
1. Preheat oven to 325 degrees F
2. Mash banana and combine with maple syrup and cacao powder in a saucepan on low heat
3. Mix until combined and continuously stir for about 3 minutes
4. Turn off heat
5. Add in the puffed brown rice and rolled oats
6. Mix until fully coated and combined
7. Spread in an even layer on a foil-covered tray (use non-stick spray before putting the granola on it)
8. Bake for 10 min
9. Check on it, flipping the clusters
10. Bake for another 7-10 minutes depending on the heat strength of your oven
11. Take out and let sit until completely cool (this makes it extra crunchy!)
12. Add to a smoothie bowl, chia seed pudding or honestly just eat it on it’s own because it’s THAT good!
.
.
.
.
.
.
.
. 
#healthygranola #healthygranolarecipe #plantbasedmeals #oilfreegranola #vegangranola #plantbasedgranola #veganbaking #veganrecipes #bestveganfood #bestveganrecipes #breakfastideas #easybreakfast #easybreakfast #healthybreakfastrecipes #healthybreakfastideas #granolarecipe #chocolategranola #chiaseedpudding #healthybaking #chocolateforbreakfast #chocolateforfitness #bostonfoodies #bostonfoodblogger #recipecreator #recipecreation #easybreakfastideas #recipeoftheday #foodblogfeed #bananarecipes #feastytravels
  • FUN FACT FRIDAY 🌟✨ did you know that bananas or other fruit purée can be used as a binder in recipes instead of oil?! 🍌🤯 I tried it out on this amazing HEALTHY CHOCOLATE 🍫GRANOLA recipe and it was so delicious! And who doesn’t love a little chocolate in the morning? 🥰 This recipe is also low calorie due to using puffed brown rice as it’s main base and only a little bit of oats, and it does NOT disappoint in the flavor or crunch-factor that is very very important when eating granola. Talk about a WIN WIN WIN🤩, check out the recipe below! ⬇️
    .
    .
    .

    Ingredients
    * 1 Very Very Very Ripe Banana
    * 1 TBSP Maple Syrup
    * 2 TBSP Cacao Powder
    * 3 Cups of Puffed Brown Rice
    * 1/2 Cup of Rolled Oats
    .
    .
    Directions
    1. Preheat oven to 325 degrees F
    2. Mash banana and combine with maple syrup and cacao powder in a saucepan on low heat
    3. Mix until combined and continuously stir for about 3 minutes
    4. Turn off heat
    5. Add in the puffed brown rice and rolled oats
    6. Mix until fully coated and combined
    7. Spread in an even layer on a foil-covered tray (use non-stick spray before putting the granola on it)
    8. Bake for 10 min
    9. Check on it, flipping the clusters
    10. Bake for another 7-10 minutes depending on the heat strength of your oven
    11. Take out and let sit until completely cool (this makes it extra crunchy!)
    12. Add to a smoothie bowl, chia seed pudding or honestly just eat it on it’s own because it’s THAT good!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #healthygranola #healthygranolarecipe #plantbasedmeals #oilfreegranola #vegangranola #plantbasedgranola #veganbaking #veganrecipes #bestveganfood #bestveganrecipes #breakfastideas #easybreakfast #easybreakfast #healthybreakfastrecipes #healthybreakfastideas #granolarecipe #chocolategranola #chiaseedpudding #healthybaking #chocolateforbreakfast #chocolateforfitness #bostonfoodies #bostonfoodblogger #recipecreator #recipecreation #easybreakfastideas #recipeoftheday #foodblogfeed #bananarecipes #feastytravels

  •  112  56  26 June, 2020
  • Smooth(ie) sailing into this long weekend with a WENDYS CHOCOLATE FROSTY REMAKE 🍫😍🙌🏻. I’ve always been a huge fan of Wendy’s frostys and I’ve finally found a smoothie recipe that is just as good as one and without all the sugar 🤩. Honestly I think it is really the chocolate @perfectbreakfastprotein protein powder that brought it all together 😋. So if you need me, you can find me with my @ninjakitchen blender making one of these every day 🤤.
•
Smoothie #dEATs: 
1 cup frozen sweet potato + 1/2 banana (or 1 small) 3 scoops @perfectbreakfastprotein protein + 3 tbsp @bobsredmill flax meal + 1 tsp cinnamon, 3/4 cup almond milk + handful of ice.
•
I hope everyone has a great long weekend! Any fun plans? 😊. Jacob and I will be going up to his parents house for a couple days! I’m excited for the getaway.
  • Smooth(ie) sailing into this long weekend with a WENDYS CHOCOLATE FROSTY REMAKE 🍫😍🙌🏻. I’ve always been a huge fan of Wendy’s frostys and I’ve finally found a smoothie recipe that is just as good as one and without all the sugar 🤩. Honestly I think it is really the chocolate @perfectbreakfastprotein protein powder that brought it all together 😋. So if you need me, you can find me with my @ninjakitchen blender making one of these every day 🤤.

    Smoothie #dEATs:
    1 cup frozen sweet potato + 1/2 banana (or 1 small) 3 scoops @perfectbreakfastprotein protein + 3 tbsp @bobsredmill flax meal + 1 tsp cinnamon, 3/4 cup almond milk + handful of ice.

    I hope everyone has a great long weekend! Any fun plans? 😊. Jacob and I will be going up to his parents house for a couple days! I’m excited for the getaway.

  •  518  340  30 August, 2019
  • Current situation: I graduated this Tuesday and life already feels different. What am I doing next? Well today’s de some sandwiches🥪
.
Homemade bread with all the toppings! Can you guess everything on top?🍞
.
Added @unicornsuperfoods beetroot powder🦄
  • Current situation: I graduated this Tuesday and life already feels different. What am I doing next? Well today’s de some sandwiches🥪
    .
    Homemade bread with all the toppings! Can you guess everything on top?🍞
    .
    Added @unicornsuperfoods beetroot powder🦄

  •  302  183  11 June, 2020
  • My homegrown strawberries are finally ripe! What’s a better way to try them, than with chocolate?!
.
Chocolate porridge
1 1/2 dl oats
4 dl water
1/2 scoop protein powder (wish I had chocolate)
.
On top we have homegrown strawberries, passion fruit, rye cereal and @oatly yogurt with @unicornsuperfoods antioxidant blend🦄🍓
  • My homegrown strawberries are finally ripe! What’s a better way to try them, than with chocolate?!
    .
    Chocolate porridge
    1 1/2 dl oats
    4 dl water
    1/2 scoop protein powder (wish I had chocolate)
    .
    On top we have homegrown strawberries, passion fruit, rye cereal and @oatly yogurt with @unicornsuperfoods antioxidant blend🦄🍓

  •  314  122  25 June, 2020