#chocojarxl Instagram Photos & Videos

chocojarxl - 452 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
14.4
average likes

Latest #chocojarxl Posts

  • Orang kata coklat ni pengubat stress tau! Korang yang selalu stress fikir pasal kerja boleh la kunyah2 chocojar ni. Mood happy, tenang akan datang balik n korang boleh release tension dengan chocojar.
.
Chocojar ni boleh terus makan tak perlu nak rendam dik, akak sekalian.
Tak de la nak menunggu masa rendam stress mkin bertambah.heheh
.
Jom hilangkan stress dengan chocojar!
.
Pm/whatsapp pyka for order 012.239.6911😊
.
.

#chocojerr
#chocojarviral
#chocojarpadu
#chocojarnomborsatu
# #repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojardamansara #chocojarkotadamansara #banting #chocojar #chocojarsubangbestari #chocojarstaravenue #chocojarsgbuloh #chocojardamansaradamai #chocojarsridamansara#chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah
  • Orang kata coklat ni pengubat stress tau! Korang yang selalu stress fikir pasal kerja boleh la kunyah2 chocojar ni. Mood happy, tenang akan datang balik n korang boleh release tension dengan chocojar.
    .
    Chocojar ni boleh terus makan tak perlu nak rendam dik, akak sekalian.
    Tak de la nak menunggu masa rendam stress mkin bertambah.heheh
    .
    Jom hilangkan stress dengan chocojar!
    .
    Pm/whatsapp pyka for order 012.239.6911😊
    .
    .

    #chocojerr
    #chocojarviral
    #chocojarpadu
    #chocojarnomborsatu
    # #repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojardamansara #chocojarkotadamansara #banting #chocojar #chocojarsubangbestari #chocojarstaravenue #chocojarsgbuloh #chocojardamansaradamai #chocojarsridamansara#chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah

  •  1  0  8 June, 2020
  • Chocojar banjir crispy meleleh!
.
❌tak perlu rendam air panas
❌tak pertu tunggu lama, buka penutup gaul2 makan..krup krap krup krap
❌tak perlu bayar mahal utk dapatkan chocojar leleh
.
Jom la singgah wall kita menjamu mata. cuba rasa chocojar leleh kami pasti nak lagi.
.
πŸš— COD : - BANTING
- BUKIT CHANGGANG
- LABOHAN DAGANG
- OLAK LEMPIT
- TAMAN LANGAT MURNI
- KLIA - NILAI - PUTRAJAYA 
BANDAR SERI EHSAN
- DENGKIL dan sekitar yang berdekatan

Ada sesiapa yang nak selit order?? Boleh whatsapp zati hanya tekan link di πŸ‘‡πŸ‘‡ sahaja. πŸ“² http://www.wasap.my/60172500319/CHOCOJARVIRAL

#chocojarleleh #codlabohandagang #codbukitchanggang #selfpickuplabohandagang
#chocojarviral 
#chocojarmurah
#chocojarbanting
#coklatbalang
#chocorice
#repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojarbanting #chocojarsepang #banting #chocojarbanting #chocojarbukitchanggang #chocojarlabohandagang #chocojarolaklempit #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah
  • Chocojar banjir crispy meleleh!
    .
    ❌tak perlu rendam air panas
    ❌tak pertu tunggu lama, buka penutup gaul2 makan..krup krap krup krap
    ❌tak perlu bayar mahal utk dapatkan chocojar leleh
    .
    Jom la singgah wall kita menjamu mata. cuba rasa chocojar leleh kami pasti nak lagi.
    .
    πŸš— COD : - BANTING
    - BUKIT CHANGGANG
    - LABOHAN DAGANG
    - OLAK LEMPIT
    - TAMAN LANGAT MURNI
    - KLIA - NILAI - PUTRAJAYA
    BANDAR SERI EHSAN
    - DENGKIL dan sekitar yang berdekatan

    Ada sesiapa yang nak selit order?? Boleh whatsapp zati hanya tekan link di πŸ‘‡πŸ‘‡ sahaja. πŸ“² http://www.wasap.my/60172500319/CHOCOJARVIRAL

    #chocojarleleh #codlabohandagang #codbukitchanggang #selfpickuplabohandagang
    #chocojarviral
    #chocojarmurah
    #chocojarbanting
    #coklatbalang
    #chocorice
    #repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojarbanting #chocojarsepang #banting #chocojarbanting #chocojarbukitchanggang #chocojarlabohandagang #chocojarolaklempit #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah

  •  29  0  4 January, 2020
  • Alhamdulillah, 
Loyalty Card Chocojar sudah siap

Wah best kan.. Lepas ni, setiap pembelian 10 balang Chocojar size XL, 
Anda layak menebus 1 balang Chocojar size XL topping 
1.Kinder Bueno
2.Oreo
3. Cadbury Spread

Kenapa 3 topping ini saja..
Sebab 3topping ni adalah top sale bagi Chocojar ChocologsπŸ˜‰. Kami nak anda rasa topping terbaik kami. 
So lepas ni boleh dapatkan pada vendor2 kami yaπŸ˜‰πŸ˜ #chocojar
#chocojarmurah
#chocojarXL
#chocojarGiant
#chocojarKluang
#chocojarmalaysia
#chocojarviral
#chocoricemalaysia
#chocojartopping
#chocojarunbrand
#chocojarkinderbueno
#chocojarcadbury
#chocojarmilo
#chocojarkitkat
#chocojaroreo
#chocojarunik
#teamchocologs
#loyatlcard
#buy10free1
#buymorefreemore
  • Alhamdulillah,
    Loyalty Card Chocojar sudah siap

    Wah best kan.. Lepas ni, setiap pembelian 10 balang Chocojar size XL,
    Anda layak menebus 1 balang Chocojar size XL topping
    1.Kinder Bueno
    2.Oreo
    3. Cadbury Spread

    Kenapa 3 topping ini saja..
    Sebab 3topping ni adalah top sale bagi Chocojar ChocologsπŸ˜‰. Kami nak anda rasa topping terbaik kami.
    So lepas ni boleh dapatkan pada vendor2 kami yaπŸ˜‰πŸ˜ #chocojar
    #chocojarmurah
    #chocojarXL
    #chocojarGiant
    #chocojarKluang
    #chocojarmalaysia
    #chocojarviral
    #chocoricemalaysia
    #chocojartopping
    #chocojarunbrand
    #chocojarkinderbueno
    #chocojarcadbury
    #chocojarmilo
    #chocojarkitkat
    #chocojaroreo
    #chocojarunik
    #teamchocologs
    #loyatlcard
    #buy10free1
    #buymorefreemore

  •  7  0  24 October, 2019
  • Masih berbaki 5 hari sis dekat usm . Yang nak cod area usm atau dekat2 situ pls roger asap 😚 juai mur mur ja , cod pun dak mahai . Hampa try satg confirm repeat order πŸ˜‹ this chocojar padu dia lain macam πŸ˜‚ boleh buat gila bayang oii , angau tak tentu arah . Memang terbaik gile ,hampa mesti takk caye an an , tu sebab hampa tak try lagi πŸ˜‚ sis ni malas nak kata lah , berbalang balang πŸ˜„ even dah kenyang an tapi still rase nak makan lagi nak lagi , fuhh . Yang mana nak order ws je sis , nak sis reply tau 😍 stock dah tak banyak . JOM ANGAU SESAME DGN CHOCOJARVIRAL πŸ˜‚

#chocojarterbaik #chocoJarr #chocojarrangup #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarpenang #chocojarusm #chocojarmampumilik #chocojarkedah #chocojarusm #chocojarmeleleh #chocojardalambalang #chocojarxl #chocojar
  • Masih berbaki 5 hari sis dekat usm . Yang nak cod area usm atau dekat2 situ pls roger asap 😚 juai mur mur ja , cod pun dak mahai . Hampa try satg confirm repeat order πŸ˜‹ this chocojar padu dia lain macam πŸ˜‚ boleh buat gila bayang oii , angau tak tentu arah . Memang terbaik gile ,hampa mesti takk caye an an , tu sebab hampa tak try lagi πŸ˜‚ sis ni malas nak kata lah , berbalang balang πŸ˜„ even dah kenyang an tapi still rase nak makan lagi nak lagi , fuhh . Yang mana nak order ws je sis , nak sis reply tau 😍 stock dah tak banyak . JOM ANGAU SESAME DGN CHOCOJARVIRAL πŸ˜‚

    #chocojarterbaik #chocoJarr #chocojarrangup #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarpenang #chocojarusm #chocojarmampumilik #chocojarkedah #chocojarusm #chocojarmeleleh #chocojardalambalang #chocojarxl #chocojar

  •  22  0  22 June, 2019

Top #chocojarxl Posts

  • Bukak2 ws je , ramai agent baru yang nak restok . Tau tak dieoarang amik stok bila ? minggu lepas . Laju betul kan dieorang ni buat sales ? -

Ada mula dengan sekotak dulu . Ada yang terus dengan 2 kotak . Ada start dengan minimum pembelian (modal bawah rm100 je tau uollss) ☺
-

Alhamdulillah rezeki dengan #chocojarxl kami . -

Selamat Pagi 😍
#chocoJarAgentWanted
  • Bukak2 ws je , ramai agent baru yang nak restok . Tau tak dieoarang amik stok bila ? minggu lepas . Laju betul kan dieorang ni buat sales ? -

    Ada mula dengan sekotak dulu . Ada yang terus dengan 2 kotak . Ada start dengan minimum pembelian (modal bawah rm100 je tau uollss) ☺
    -

    Alhamdulillah rezeki dengan #chocojarxl kami . -

    Selamat Pagi 😍
    #chocoJarAgentWanted

  •  6  1  22 February, 2019
  • Good morning!! Bersedia utk pouring coklat

Nyam nyam..
  • Good morning!! Bersedia utk pouring coklat

    Nyam nyam..

  •  14  5  21 February, 2019
  •  0  4  8 April, 2019