#chocojarterbaik Instagram Photos & Videos

chocojarterbaik - 7.6k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
29.1
average likes

Latest #chocojarterbaik Posts

  • Chocojer ni bukan level biasa2 tauu. Level retiss u knowww. Kalau tak sedap, tak menyengat, tak ketagih takkan retiss pun makan kan? Haa sekali makan komfem teringat-ingat.

Korang nak tau ke level cohojer ni macam mana dia punya ketagih? Mehh try sebalang kita tengok sejauh mana dia pergi 😝

Cepat sementara Stock masih ada..boleh ws Sya anda tekan Link bio yer 🤩🤩 untuk tahu lebih lanjut klik je di bio ig hakak ok

#chocojarsedap #chocojarrangupviral_hq #chocojarterbaik #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarmalaysia#chocojarmurah#chocojarbanjir#chocojarviral#chocojarsedap#chocojarperak#chocojartaiping#tamantasiktaiping#taipingmall#taipingsentral#ktmtaiping#hosiptaltaiping
#foodtaiping#tiktok#tiktokmalaysia#perak#kedah#perlis#kualalumpur#pahang#johor#kelantan
#terengganu#malaysia #instafamous#giftbirthday
  • Chocojer ni bukan level biasa2 tauu. Level retiss u knowww. Kalau tak sedap, tak menyengat, tak ketagih takkan retiss pun makan kan? Haa sekali makan komfem teringat-ingat.

    Korang nak tau ke level cohojer ni macam mana dia punya ketagih? Mehh try sebalang kita tengok sejauh mana dia pergi 😝

    Cepat sementara Stock masih ada..boleh ws Sya anda tekan Link bio yer 🤩🤩 untuk tahu lebih lanjut klik je di bio ig hakak ok

    #chocojarsedap #chocojarrangupviral_hq #chocojarterbaik #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarbanjir #chocojarviral #chocojarsedap#chocojarperak#chocojartaiping#tamantasiktaiping#taipingmall#taipingsentral#ktmtaiping#hosiptaltaiping
    #foodtaiping#tiktok#tiktokmalaysia#perak#kedah#perlis#kualalumpur#pahang#johor#kelantan
    #terengganu#malaysia #instafamous#giftbirthday

  •  7  0  3 hours ago
  • #feedbackchocojar
#feedbackpremiumchocojar_bynisaa

🍫 Premium Baby Crunch Chocojar 🍫
🍫 Premium Bubble Rice Chocojar 🍫

Alhamdulillah customer grab terus 3 jars 😍 

Untuk yang nak dapatkan chocojar ni, boleh whatsapp ke 011-58565815 atau just tekan link kat bio 😉 Dengan harga yang sangat murah, korang boleh dapatkan chocojar 230g dengan coklat yang limpah dan sedap 😋 

#chocojar #chocojarbangi #chocojarkajang #chocojarkl #chocojarselangor #chocojarmalaysia #chocojarbanjir #chocojarcairdimulut #chocojarcairmeleleh #chocojarcrunchy #chocojarleleh #chocojarlelehmurah #chocojarmurah #chocojarmurahsedap #chocojarmurahmalaysia #chocojarpadu #chocojarpremium #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarrm10 #chocojarsedapmurah #chocojarviral #halalfoodie #klfoodie #onlythebest #premiumchocojar #premiumchocojar_bynisaa
  • #feedbackchocojar
    #feedbackpremiumchocojar_bynisaa

    🍫 Premium Baby Crunch Chocojar 🍫
    🍫 Premium Bubble Rice Chocojar 🍫

    Alhamdulillah customer grab terus 3 jars 😍

    Untuk yang nak dapatkan chocojar ni, boleh whatsapp ke 011-58565815 atau just tekan link kat bio 😉 Dengan harga yang sangat murah, korang boleh dapatkan chocojar 230g dengan coklat yang limpah dan sedap 😋

    #chocojar #chocojarbangi #chocojarkajang #chocojarkl #chocojarselangor #chocojarmalaysia #chocojarbanjir #chocojarcairdimulut #chocojarcairmeleleh #chocojarcrunchy #chocojarleleh #chocojarlelehmurah #chocojarmurah #chocojarmurahsedap #chocojarmurahmalaysia #chocojarpadu #chocojarpremium #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarrm10 #chocojarsedapmurah #chocojarviral #halalfoodie #klfoodie #onlythebest #premiumchocojar #premiumchocojar_bynisaa

  •  6  0  5 hours ago
  • #feedbackchocojar
#feedbackpremiumchocojar_bynisaa

🍫 Premium Baby Crunch Chocojar 🍫
🍫 Premium Bubble Rice Chocojar 🍫

Alhamdulillah customer grab terus 3 jars 😍 

Untuk yang nak dapatkan chocojar ni, boleh whatsapp ke 011-58565815 atau just tekan link kat bio 😉 Dengan harga yang sangat murah, korang boleh dapatkan chocojar 230g dengan coklat yang limpah dan sedap 😋 

#chocojar #chocojarbangi #chocojarkajang #chocojarkl #chocojarselangor #chocojarmalaysia #chocojarbanjir #chocojarcairdimulut #chocojarcairmeleleh #chocojarcrunchy #chocojarleleh #chocojarlelehmurah #chocojarmurah #chocojarmurahsedap #chocojarmurahmalaysia #chocojarpadu #chocojarpremium #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarrm10 #chocojarsedapmurah #chocojarviral #halalfoodie #klfoodie #onlythebest #premiumchocojar #premiumchocojar_bynisaa
  • #feedbackchocojar
    #feedbackpremiumchocojar_bynisaa

    🍫 Premium Baby Crunch Chocojar 🍫
    🍫 Premium Bubble Rice Chocojar 🍫

    Alhamdulillah customer grab terus 3 jars 😍

    Untuk yang nak dapatkan chocojar ni, boleh whatsapp ke 011-58565815 atau just tekan link kat bio 😉 Dengan harga yang sangat murah, korang boleh dapatkan chocojar 230g dengan coklat yang limpah dan sedap 😋

    #chocojar #chocojarbangi #chocojarkajang #chocojarkl #chocojarselangor #chocojarmalaysia #chocojarbanjir #chocojarcairdimulut #chocojarcairmeleleh #chocojarcrunchy #chocojarleleh #chocojarlelehmurah #chocojarmurah #chocojarmurahsedap #chocojarmurahmalaysia #chocojarpadu #chocojarpremium #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarrm10 #chocojarsedapmurah #chocojarviral #halalfoodie #klfoodie #onlythebest #premiumchocojar #premiumchocojar_bynisaa

  •  8  0  5 hours ago
  • 📢📢Berita baik untuk warga #johorbahru area #tamandaya #addaheight #datoonn &sekitar kawasan berdekatan. 
.
Sekian lama chocojar by " #Chocope @chocope.officialhq kini kembali beraksi. 🔥🔥.
.
Bukan "Chocojar shaja ,"baju bundle by @bundlewakberk pun hadoo.. Sambil mmbeli chocojar boleh lah uolls cuci mata tengok baju2 bundle. 
.😍😍
.
So korang jangan lupa datang okay. Support kami. 
.open bonet bersebelahan "RESTORAN QASEH BONDA".
.
TAK JUMPA?? CALL SY 0127083024 OKAY..
.
#inlovewithchocope #coklatchocojar #chocolate #coklatsedap #coklatleleh #sayajualchocojar #sayajualcoklatmurah #chocojarjb #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarjbmurah #chocojarmalaysia #chocojarmalaysiamurah #chocojarviral #chocojar1malaysia #codareajb #postage1malaysia #chocojartmndaya #chocopetmndayaain
  • 📢📢Berita baik untuk warga #johorbahru area #tamandaya #addaheight #datoonn &sekitar kawasan berdekatan.
    .
    Sekian lama chocojar by " #Chocope @chocope.officialhq kini kembali beraksi. 🔥🔥.
    .
    Bukan "Chocojar shaja ,"baju bundle by @bundlewakberk pun hadoo.. Sambil mmbeli chocojar boleh lah uolls cuci mata tengok baju2 bundle.
    .😍😍
    .
    So korang jangan lupa datang okay. Support kami.
    .open bonet bersebelahan "RESTORAN QASEH BONDA".
    .
    TAK JUMPA?? CALL SY 0127083024 OKAY..
    .
    #inlovewithchocope #coklatchocojar #chocolate #coklatsedap #coklatleleh #sayajualchocojar #sayajualcoklatmurah #chocojarjb #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarjbmurah #chocojarmalaysia #chocojarmalaysiamurah #chocojarviral #chocojar1malaysia #codareajb #postage1malaysia #chocojartmndaya #chocopetmndayaain

  •  3  2  9 hours ago

Top #chocojarterbaik Posts

  • “INGAT MIMPI RUPANYA NYATA. AWAL PAGI CHECK ACC BANK, EH DAH BERTAMBAH KE 5 ANGKA 😱.”
.
nie hah. dengan jual coklat jek duit saving awak boleh keching-2 setiap hari. TAPI bukan semudah tu. Of course lah awak kena rajin dan usaha tu seiring. nanti baru nampak result
.
masih kurang jelas? masih ragu-2? tak usah bimbang.cepat-2 click link dekat bio tu. saya akan terangkan lagi details. 😉
.
“JOM GRAB PELUANG DEPAN MATA. SEBAB DUIT TU TAK AKAN DATANG SENDIRI KALAU BUKAN KITA YANG CARI”
.
#inlovewithchocope #chocope #kayakanhidupdenganchocope #coklatchocojar #chocolate #coklatsedap #coklatleleh #sayajualchocojar #sayajualcoklatmurah #chocojarjb #chocojarkulai #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarjbmurah #chocojarkulai #chocojarmalaysia #chocojarmalaysiamurah #chocojarviral  #chocojar1malaysia #codareajb #codareakulai #codareapontian #postage1malaysia
  • “INGAT MIMPI RUPANYA NYATA. AWAL PAGI CHECK ACC BANK, EH DAH BERTAMBAH KE 5 ANGKA 😱.”
    .
    nie hah. dengan jual coklat jek duit saving awak boleh keching-2 setiap hari. TAPI bukan semudah tu. Of course lah awak kena rajin dan usaha tu seiring. nanti baru nampak result
    .
    masih kurang jelas? masih ragu-2? tak usah bimbang.cepat-2 click link dekat bio tu. saya akan terangkan lagi details. 😉
    .
    “JOM GRAB PELUANG DEPAN MATA. SEBAB DUIT TU TAK AKAN DATANG SENDIRI KALAU BUKAN KITA YANG CARI”
    .
    #inlovewithchocope #chocope #kayakanhidupdenganchocope #coklatchocojar #chocolate #coklatsedap #coklatleleh #sayajualchocojar #sayajualcoklatmurah #chocojarjb #chocojarkulai #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarjbmurah #chocojarkulai #chocojarmalaysia #chocojarmalaysiamurah #chocojarviral #chocojar1malaysia #codareajb #codareakulai #codareapontian #postage1malaysia

  •  41  0  25 July, 2020
  • Siapa yang suka lava cake??⁣⁣
⁣⁣
Beli atau Bikin?? Dari pada beli mending coba buat dirumah yuk, milonya bisa diganti coklat batangan/bubuk ya. Sesuai selera⁣⁣
⁣⁣
Resep Milo lava cake ini diambil dari youtube trivina kitchen⁣⁣
⁣⁣
Milo lava cake⁣⁣
⁣⁣
Bahan:⁣⁣
Milo 2 sachet @22 gr (total 44gr)⁣⁣
Gula 2 sdm⁣⁣
Telur 1 bj⁣⁣
Tepung terigu serbaguna 3 sdm⁣⁣
Mentega/margarin 3 sdm cairkan⁣⁣
⁣⁣
Cara buat:⁣⁣
- panas kan kukusan terlebih dahulu⁣⁣
- larutkan milo dengan 1 sdm air panas, sisihkan⁣⁣
- kocok gula dan telur, masukan terigu kemudian kocok, masukan milo kocok lagi, masukan mentega cair kocok lagi. Kocok Hingga tercampur rata⁣⁣
- oles loyang dengan margarin, tuang adonan pada loyang⁣⁣
- kukus hingga pas matang lava cake nya dengan api sedang, untuk ukuran loyang yg hel pakai di video itu jadi 3 loyang dan lama kukus sekitar 7 menit (lama kukusan bisa beda2 ya tiap orang)⁣⁣
- setelah jadi diamkan lava cake 5 menit baru keluarkan dari loyang, hias dengan taburan milo⁣⁣
- sajikan⁣⁣
⁣⁣
Note⁣⁣
- kalo loyang lebih besar otomatis waktu kukus jadi lebih lama ya. Kalo waktu kukus kecepatan cake bisa gampang pecah kalo kelamaan malah gak lumer, jadi mesti cari2 sendiri waktu yg pas⁣⁣
- saat tuang mentega cair pastikan tidak panas ya⁣⁣
⁣⁣
Credit @cookingwithhel ⁣⁣
⁣⁣
Save, share, & tag temanmu⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Pusat baju batik modern 👉 @bebatikanjogja⁣⁣
Inspirasi gaun/kebaya pesta 👉 @pergikepesta⁣⁣
Tips karir & keuangan 👉 @perempuanberkarir⁣⁣
Ide DIY 👉 @diyhacksvideo⁣⁣
Tips parenting 👉 @celotehmamah⁣⁣⁣⁣
Resep makanan 👉 @masakmakanan⁣⁣⁣⁣
Resep kue 👉 @berbagai_resep_makanan⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#lavacake #cookiesncream #meltedchocolate #chocoholic #strawberrycheesecake #sweettoothforever #oreocheesecake #dessertporn #chocolatetruffles #pineappleupsidedowncake #banoffeepie #giantcookie #browniesofinstagram #browniesundae #bakedgoods #peanutbuttercups #coklatleleh #coklatviral #chocorice #coklatpremium #chocojarmelaka #chocojarterbaik #chocojaripoh #chocojarjb #chocojarkelantan #coklatcair #chocojerr #chocojarrm10 #chocolatesedap #pecanbutterscotch
  • Siapa yang suka lava cake??⁣⁣
    ⁣⁣
    Beli atau Bikin?? Dari pada beli mending coba buat dirumah yuk, milonya bisa diganti coklat batangan/bubuk ya. Sesuai selera⁣⁣
    ⁣⁣
    Resep Milo lava cake ini diambil dari youtube trivina kitchen⁣⁣
    ⁣⁣
    Milo lava cake⁣⁣
    ⁣⁣
    Bahan:⁣⁣
    Milo 2 sachet @22 gr (total 44gr)⁣⁣
    Gula 2 sdm⁣⁣
    Telur 1 bj⁣⁣
    Tepung terigu serbaguna 3 sdm⁣⁣
    Mentega/margarin 3 sdm cairkan⁣⁣
    ⁣⁣
    Cara buat:⁣⁣
    - panas kan kukusan terlebih dahulu⁣⁣
    - larutkan milo dengan 1 sdm air panas, sisihkan⁣⁣
    - kocok gula dan telur, masukan terigu kemudian kocok, masukan milo kocok lagi, masukan mentega cair kocok lagi. Kocok Hingga tercampur rata⁣⁣
    - oles loyang dengan margarin, tuang adonan pada loyang⁣⁣
    - kukus hingga pas matang lava cake nya dengan api sedang, untuk ukuran loyang yg hel pakai di video itu jadi 3 loyang dan lama kukus sekitar 7 menit (lama kukusan bisa beda2 ya tiap orang)⁣⁣
    - setelah jadi diamkan lava cake 5 menit baru keluarkan dari loyang, hias dengan taburan milo⁣⁣
    - sajikan⁣⁣
    ⁣⁣
    Note⁣⁣
    - kalo loyang lebih besar otomatis waktu kukus jadi lebih lama ya. Kalo waktu kukus kecepatan cake bisa gampang pecah kalo kelamaan malah gak lumer, jadi mesti cari2 sendiri waktu yg pas⁣⁣
    - saat tuang mentega cair pastikan tidak panas ya⁣⁣
    ⁣⁣
    Credit @cookingwithhel ⁣⁣
    ⁣⁣
    Save, share, & tag temanmu⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Pusat baju batik modern 👉 @bebatikanjogja⁣⁣
    Inspirasi gaun/kebaya pesta 👉 @pergikepesta⁣⁣
    Tips karir & keuangan 👉 @perempuanberkarir⁣⁣
    Ide DIY 👉 @diyhacksvideo⁣⁣
    Tips parenting 👉 @celotehmamah⁣⁣⁣⁣
    Resep makanan 👉 @masakmakanan⁣⁣⁣⁣
    Resep kue 👉 @berbagai_resep_makanan⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    #lavacake #cookiesncream #meltedchocolate #chocoholic #strawberrycheesecake #sweettoothforever #oreocheesecake #dessertporn #chocolatetruffles #pineappleupsidedowncake #banoffeepie #giantcookie #browniesofinstagram #browniesundae #bakedgoods #peanutbuttercups #coklatleleh #coklatviral #chocorice #coklatpremium #chocojarmelaka #chocojarterbaik #chocojaripoh #chocojarjb #chocojarkelantan #coklatcair #chocojerr #chocojarrm10 #chocolatesedap #pecanbutterscotch

  •  317  2  6 July, 2020
  • Kotak kotak ni dah pergi serata Malaysia. Makin ramai yang kenal chocojarviral ! Alhamdulillah terime kasih Allah ❤️
.
Untuk yang berminat join agent ajommm join #teamcikyafighter ! Jangan takut takut, lagi fikir lagi awak lambat dapat result ! InsyaAllah tak rugi join kami 💪🏻
.
Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
📲 0145102086
📲 0145102086
📲 0145102086
.
.
.
#DropshipWanted
#MiniAgentWanted
#Chocojarviralcikya
  • Kotak kotak ni dah pergi serata Malaysia. Makin ramai yang kenal chocojarviral ! Alhamdulillah terime kasih Allah ❤️
    .
    Untuk yang berminat join agent ajommm join #teamcikyafighter ! Jangan takut takut, lagi fikir lagi awak lambat dapat result ! InsyaAllah tak rugi join kami 💪🏻
    .
    Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    .
    .
    .
    #DropshipWanted
    #MiniAgentWanted
    #Chocojarviralcikya

  •  139  1  5 March, 2020
  • Yeahhh, can't wait. Nextwekk baby baru bakal tiba. Qkiss nama diberi. Siapa nak try boleh wassap cikya 😉
  • Yeahhh, can't wait. Nextwekk baby baru bakal tiba. Qkiss nama diberi. Siapa nak try boleh wassap cikya 😉

  •  104  2  1 May, 2020
  • Kotak kotak ni dah pergi serata Malaysia. Makin ramai yang kenal chocojarviral ! Alhamdulillah terime kasih Allah ❤️
.
Untuk yang berminat join agent ajommm join #teamcikyafighter ! Jangan takut takut, lagi fikir lagi awak lambat dapat result ! InsyaAllah tak rugi join kami 💪🏻
.
Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
📲 0145102086
📲 0145102086
📲 0145102086
.
.
.
#DropshipWanted
#MiniAgentWanted
#Chocojarviralcikya
  • Kotak kotak ni dah pergi serata Malaysia. Makin ramai yang kenal chocojarviral ! Alhamdulillah terime kasih Allah ❤️
    .
    Untuk yang berminat join agent ajommm join #teamcikyafighter ! Jangan takut takut, lagi fikir lagi awak lambat dapat result ! InsyaAllah tak rugi join kami 💪🏻
    .
    Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    .
    .
    .
    #DropshipWanted
    #MiniAgentWanted
    #Chocojarviralcikya

  •  114  1  5 March, 2020
  • *🍫CAIR DI MULUT, LEKAT DI HATI🍫*

🔸Asyik pandang jeling² je tak nak cuba ke?

🔸Cuba Bayangkan saat ia berada di genggaman.

🔸Penutup botol dibuka perlahan, *#chocojerr* disudu lalu disuap ke dalam mulut, dikunyah perlahan dengan penuh kenikmatan.

🔸Aliran coklatnya cair di dalam mulut, masuk terus terasa nikmatnya.🤤🤤🤤

🔸Sedap tak terkata,lazat sehingga menjilat sudu😋😋😋

*Sekali cuba terkenang setiap masa. Nak pandang je??? Rugi tak cuba....Kalau tak cuba mana nak tahu rasanya.*

*Mana lagi nak dapat #chocojar crunchyz yg  mewah dengan rasa coklat.*

*"COKLAT CAIR DI MULUT, LEKAT DI HATI"*
#chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarterengganu #chocojarterbaik #chocojarmalaysia #chocojarbukitpayung
  • *🍫CAIR DI MULUT, LEKAT DI HATI🍫*

    🔸Asyik pandang jeling² je tak nak cuba ke?

    🔸Cuba Bayangkan saat ia berada di genggaman.

    🔸Penutup botol dibuka perlahan, * #chocojerr* disudu lalu disuap ke dalam mulut, dikunyah perlahan dengan penuh kenikmatan.

    🔸Aliran coklatnya cair di dalam mulut, masuk terus terasa nikmatnya.🤤🤤🤤

    🔸Sedap tak terkata,lazat sehingga menjilat sudu😋😋😋

    *Sekali cuba terkenang setiap masa. Nak pandang je??? Rugi tak cuba....Kalau tak cuba mana nak tahu rasanya.*

    *Mana lagi nak dapat #chocojar crunchyz yg mewah dengan rasa coklat.*

    *"COKLAT CAIR DI MULUT, LEKAT DI HATI"*
    #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarterengganu #chocojarterbaik #chocojarmalaysia #chocojarbukitpayung

  •  193  13  21 July, 2020
  • Yeahhh, can't wait. Nextwekk baby baru bakal tiba. Qkiss nama diberi. Siapa nak try boleh wassap cikya 😉
  • Yeahhh, can't wait. Nextwekk baby baru bakal tiba. Qkiss nama diberi. Siapa nak try boleh wassap cikya 😉

  •  103  1  1 May, 2020