#chocojarsepang Instagram Photos & Videos

chocojarsepang - 3.7k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
27
average likes

Latest #chocojarsepang Posts

  • Thank you abang bomba 😄
.
Bubble Rice - RM13
Baby Crunch - RM15
Qkiss Chip - RM16
.
Cod area TAMAN INDAH KLIA/SEPANG/NILAI

Nak pos pun boleh 😋
(RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
.
🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
🍫 Coklat mahal digunakan, bukan coklat masakan murahan
🍫 Produk Muslim, halal
🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

#chocojerrsepang #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar #agentchocojerrsalaktinggi #agentchocojarklia #agentchocojerrklia #chocojerrklia #stokischocojerrklia #stokischocojarklia #stokischocojarserdang #stokischocojerrserdang #stokischocojarnilai #stokischocojerrnilai #chocojardengkil #chocojerrdengkil #agentchocojarsepang #agentchocojerrsepang
  • Thank you abang bomba 😄
    .
    Bubble Rice - RM13
    Baby Crunch - RM15
    Qkiss Chip - RM16
    .
    Cod area TAMAN INDAH KLIA/SEPANG/NILAI

    Nak pos pun boleh 😋
    (RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
    .
    🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
    🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
    🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
    🍫 Coklat mahal digunakan, bukan coklat masakan murahan
    🍫 Produk Muslim, halal
    🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
    🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
    🍫 Berat sebalang 300 gram +-
    🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
    🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

    #chocojerrsepang #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar #agentchocojerrsalaktinggi #agentchocojarklia #agentchocojerrklia #chocojerrklia #stokischocojerrklia #stokischocojarklia #stokischocojarserdang #stokischocojerrserdang #stokischocojarnilai #stokischocojerrnilai #chocojardengkil #chocojerrdengkil #agentchocojarsepang #agentchocojerrsepang

  •  0  0  4 hours ago
  • #chocojarbyjayfeedback Terima kasih 😍 Cod/self pickup ada di sekitar chukai kemaman. Siapa nak, boleh terus whatsapp. Kalau DM, kita tak sedar sangat.. Self pickup di Lorong 11 Kampung Besut (surau kg besut, alik shell dari bandar ke arah bukit kuang)
.
Ready stock juga available semua perisa di Kemaman
.
Bubble Rice - RM13
Baby Crunch - RM15
Qkiss Chip - RM16
.
Cod area CHUKAI KEMAMAN, SERDANG & SEPANG

Nak pos pun boleh 😋
(RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
.
🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
🍫 Produk Muslim, halal
🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

#chocojarserdang #chocojarkemaman #stokischocojarkemaman #stokischocojerrkemaman #agentchocojerrkemaman #agentchocojarkemaman #ejenchocojarkemaman #ejenchocojerrkemaman #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar
  • #chocojarbyjayfeedback Terima kasih 😍 Cod/self pickup ada di sekitar chukai kemaman. Siapa nak, boleh terus whatsapp. Kalau DM, kita tak sedar sangat.. Self pickup di Lorong 11 Kampung Besut (surau kg besut, alik shell dari bandar ke arah bukit kuang)
    .
    Ready stock juga available semua perisa di Kemaman
    .
    Bubble Rice - RM13
    Baby Crunch - RM15
    Qkiss Chip - RM16
    .
    Cod area CHUKAI KEMAMAN, SERDANG & SEPANG

    Nak pos pun boleh 😋
    (RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
    .
    🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
    🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
    🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
    🍫 Produk Muslim, halal
    🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
    🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
    🍫 Berat sebalang 300 gram +-
    🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
    🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

    #chocojarserdang #chocojarkemaman #stokischocojarkemaman #stokischocojerrkemaman #agentchocojerrkemaman #agentchocojarkemaman #ejenchocojarkemaman #ejenchocojerrkemaman #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar

  •  2  0  4 hours ago
  • AGENT WANTED
.
Cod area TAMAN INDAH KLIA/SEPANG/NILAI

Nak pos pun boleh 😋
(RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
.
🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
🍫 Coklat mahal digunakan, bukan coklat masakan murahan
🍫 Produk Muslim, halal
🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

#chocojerrsepang #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar #agentchocojerrsalaktinggi #agentchocojarklia #agentchocojerrklia #chocojerrklia #stokischocojerrklia #stokischocojarklia #stokischocojarserdang #stokischocojerrserdang #stokischocojarnilai #stokischocojerrnilai #chocojardengkil #chocojerrdengkil #agentchocojarsepang #agentchocojerrsepang
  • AGENT WANTED
    .
    Cod area TAMAN INDAH KLIA/SEPANG/NILAI

    Nak pos pun boleh 😋
    (RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
    .
    🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
    🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
    🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
    🍫 Coklat mahal digunakan, bukan coklat masakan murahan
    🍫 Produk Muslim, halal
    🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
    🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
    🍫 Berat sebalang 300 gram +-
    🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
    🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

    #chocojerrsepang #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar #agentchocojerrsalaktinggi #agentchocojarklia #agentchocojerrklia #chocojerrklia #stokischocojerrklia #stokischocojarklia #stokischocojarserdang #stokischocojerrserdang #stokischocojarnilai #stokischocojerrnilai #chocojardengkil #chocojerrdengkil #agentchocojarsepang #agentchocojerrsepang

  •  2  0  13 hours ago
  • Ready stock available semua perisa di Kemaman, Serdang & Sepang
.
Bubble Rice - RM13
Baby Crunch - RM15
Qkiss Chip - RM16
.
Cod area CHUKAI KEMAMAN, SERDANG & SEPANG

Nak pos pun boleh 😋
(RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
.
🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
🍫 Produk Muslim, halal
🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

AGENT WANTED

#chocojarserdang #chocojarkemaman #stokischocojarkemaman #stokischocojerrkemaman #agentchocojerrkemaman #agentchocojarkemaman #ejenchocojarkemaman #ejenchocojerrkemaman #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar
  • Ready stock available semua perisa di Kemaman, Serdang & Sepang
    .
    Bubble Rice - RM13
    Baby Crunch - RM15
    Qkiss Chip - RM16
    .
    Cod area CHUKAI KEMAMAN, SERDANG & SEPANG

    Nak pos pun boleh 😋
    (RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
    .
    🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
    🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
    🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
    🍫 Produk Muslim, halal
    🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
    🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
    🍫 Berat sebalang 300 gram +-
    🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
    🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

    AGENT WANTED

    #chocojarserdang #chocojarkemaman #stokischocojarkemaman #stokischocojerrkemaman #agentchocojerrkemaman #agentchocojarkemaman #ejenchocojarkemaman #ejenchocojerrkemaman #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar

  •  4  0  13 hours ago
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Ada yang masih tercari-cari mana nak beli chocojar coklat leleh ni?⁣⁣
⁣⁣
➡️ Sangat Crunchy⁣
➡️ Tak perlu nak rendam⁣⁣
➡️ Coklat Meleleh⁣⁣
➡️ 1 balang untuk 2-3 orang sekali makan⁣⁣
➡️ Balang besar 300++ gram⁣⁣
➡️ Tak muak sebab coklat bukan jenis yang manis sangat. ⁣⁣
⁣⁣
🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣⁣⁣⁣
🚲 self pickup B.B.S.T Sepang⁣
📱  601156558587 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
⁣
#chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarbangiavenue #ubahhidupdengancoklat  #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #ubahhidupdenganchocojerr #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #chocojarcempakanilai  #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Ada yang masih tercari-cari mana nak beli chocojar coklat leleh ni?⁣⁣
    ⁣⁣
    ➡️ Sangat Crunchy⁣
    ➡️ Tak perlu nak rendam⁣⁣
    ➡️ Coklat Meleleh⁣⁣
    ➡️ 1 balang untuk 2-3 orang sekali makan⁣⁣
    ➡️ Balang besar 300++ gram⁣⁣
    ➡️ Tak muak sebab coklat bukan jenis yang manis sangat. ⁣⁣
    ⁣⁣
    🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣⁣⁣⁣
    🚲 self pickup B.B.S.T Sepang⁣
    📱 601156558587 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣


    #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarbangiavenue #ubahhidupdengancoklat #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #ubahhidupdenganchocojerr #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #chocojarcempakanilai #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted

  •  4  0  6 August, 2020
  • Thank you customer 😍
.
Bubble Rice - RM13
Baby Crunch - RM15
Qkiss Chip - RM16
.
Cod area TAMAN INDAH KLIA/SEPANG/NILAI

Nak pos pun boleh 😋
(RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
.
🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
🍫 Coklat mahal digunakan, bukan coklat masakan murahan
🍫 Produk Muslim, halal
🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

#chocojerrsepang #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar #agentchocojerrsalaktinggi #agentchocojarklia #agentchocojerrklia #chocojerrklia #stokischocojerrklia #stokischocojarklia #stokischocojarserdang #stokischocojerrserdang #stokischocojarnilai #stokischocojerrnilai #chocojardengkil #chocojerrdengkil #agentchocojarsepang #agentchocojerrsepang
  • Thank you customer 😍
    .
    Bubble Rice - RM13
    Baby Crunch - RM15
    Qkiss Chip - RM16
    .
    Cod area TAMAN INDAH KLIA/SEPANG/NILAI

    Nak pos pun boleh 😋
    (RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
    .
    🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
    🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
    🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
    🍫 Coklat mahal digunakan, bukan coklat masakan murahan
    🍫 Produk Muslim, halal
    🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
    🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
    🍫 Berat sebalang 300 gram +-
    🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
    🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

    #chocojerrsepang #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar #agentchocojerrsalaktinggi #agentchocojarklia #agentchocojerrklia #chocojerrklia #stokischocojerrklia #stokischocojarklia #stokischocojarserdang #stokischocojerrserdang #stokischocojarnilai #stokischocojerrnilai #chocojardengkil #chocojerrdengkil #agentchocojarsepang #agentchocojerrsepang

  •  3  0  5 August, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣
Hai gaissss! ⁣
⁣
Chocojerr sedap sangat tiada tandingan. Kita klau nak beli something mesti taknak ada perasaan menyesal kan ? kalau boleh nak puas hati lah barang yg kita beli tu.. mmg nnti takkan menyesal lah klau beli. Dia lain tau dari chocojar yg lain. Ramai customer sy yang ckap try brand lain tp bila beli Chocojerr ni jugak yang paling memuaskan hati. ⁣
⁣
So tunggu apa lagi ? Jom order sekarang 😋⁣
⁣
Cov⁣
COD Area = Sepang / Nilai / Bangi ⁣
⁣
Utk order boleh klik link di BIO⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣
#miniagentchocojerrwanted #miniagentwanted #miniagentchocojerr #agentchocojerr #sepang #bangi #nilai⁣⁣ #dengkil⁣ #kajang #serikembangan⁣⁣
#bantingsepang #agentwanted #agentchocojerrwanted #chocojerrviral #chocojarviralhq #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojerr #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarbangi #ubahhidupdenganchocojerr #ubahhidupdengancoklat #agentchocojerrsepang
  • ⁣⁣⁣⁣
    Hai gaissss! ⁣

    Chocojerr sedap sangat tiada tandingan. Kita klau nak beli something mesti taknak ada perasaan menyesal kan ? kalau boleh nak puas hati lah barang yg kita beli tu.. mmg nnti takkan menyesal lah klau beli. Dia lain tau dari chocojar yg lain. Ramai customer sy yang ckap try brand lain tp bila beli Chocojerr ni jugak yang paling memuaskan hati. ⁣

    So tunggu apa lagi ? Jom order sekarang 😋⁣

    Cov⁣
    COD Area = Sepang / Nilai / Bangi ⁣

    Utk order boleh klik link di BIO⁣

    ⁣⁣⁣⁣
    #miniagentchocojerrwanted #miniagentwanted #miniagentchocojerr #agentchocojerr #sepang #bangi #nilai⁣⁣ #dengkil#kajang #serikembangan⁣⁣
    #bantingsepang #agentwanted #agentchocojerrwanted #chocojerrviral #chocojarviralhq #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojerr #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarbangi #ubahhidupdenganchocojerr #ubahhidupdengancoklat #agentchocojerrsepang

  •  2  0  5 August, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣
GOOD MORNING!!⁣
⁣⁣Breakfast apa tu? ⁣
⁣
Pening kan fikir nak beli apa laa pagi2 untuk sarapan 💆🏻💆🏻⁣
⁣
Kalau tak tahu sangat nak breakfast apa, mari lah kita bersarapan bersama #chocojerr #chocojarviral ..⁣
⁣
Bukak ,terus makan je serta air teh panas 😋😋⁣
⁣
Dapat laa buat alas perut sementara nak dapat jawapan untuk breakfast apa kan 😅😅⁣
⁣
Don't worry nak dapatkan #chocojerr senang je .. ⁣
⁣
Whatsapp 01156558587 @ klink link di BIO ⁣
⁣⁣⁣
⁣
#chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap  #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral  #chocojarnilaiimpian  #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #chocojarklia2 #chocojarsouthville  #chocojarkotawarisan #chocojarjenderam #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #ubahhidupdenganchocojerr #chocojarsedapmurah #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted
  • ⁣⁣⁣⁣
    GOOD MORNING!!⁣
    ⁣⁣Breakfast apa tu? ⁣

    Pening kan fikir nak beli apa laa pagi2 untuk sarapan 💆🏻💆🏻⁣

    Kalau tak tahu sangat nak breakfast apa, mari lah kita bersarapan bersama #chocojerr #chocojarviral ..⁣

    Bukak ,terus makan je serta air teh panas 😋😋⁣

    Dapat laa buat alas perut sementara nak dapat jawapan untuk breakfast apa kan 😅😅⁣

    Don't worry nak dapatkan #chocojerr senang je .. ⁣

    Whatsapp 01156558587 @ klink link di BIO ⁣
    ⁣⁣⁣

    #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarnilaiimpian #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #chocojarklia2 #chocojarsouthville #chocojarkotawarisan #chocojarjenderam #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #ubahhidupdenganchocojerr #chocojarsedapmurah #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted

  •  2  0  4 August, 2020
  • 🌸Tatyda Homemade Chocojar 🌸

Harga: RM 13 sebalang 😊

💯 100% Coklat Beryls Premium
💯 Tidak terlalu manis
💯 Tidak mengandungi minyak
💯 Muslim product
💯 Freshly made everyday
💯 Tak perlu rendam dalam air panas
💯 Semua penutup di sealed kemas untuk menjamin kualiti dan kebersihan. Kompem tak lemau 😋👍🏻

Ada pelbagai topping yang boleh dipilih 😊

🍫 Crunchy Kit Kat
🍫 Milky Cadbury
🍫 Crispy Oreo
🍫 Milo Nugget

COD AREA:

Rembau = FREE
Tampin = RM1 
Seremban = RM1
Nilai = RM2
Bagan Lalang = RM2 
Sungai Pelek = RM2 
Banghuris = RM1 

🚚 Pos juga disediakan 

So, kalau berminat nak try sejar dua, boleh whatsapp atau DM sahaja 😊

📞Aiman - 0167200387

#tatydachocojar #chocojarmurah #chocojarrembau 
#chocojarseremban #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarviralkl
  • 🌸Tatyda Homemade Chocojar 🌸

    Harga: RM 13 sebalang 😊

    💯 100% Coklat Beryls Premium
    💯 Tidak terlalu manis
    💯 Tidak mengandungi minyak
    💯 Muslim product
    💯 Freshly made everyday
    💯 Tak perlu rendam dalam air panas
    💯 Semua penutup di sealed kemas untuk menjamin kualiti dan kebersihan. Kompem tak lemau 😋👍🏻

    Ada pelbagai topping yang boleh dipilih 😊

    🍫 Crunchy Kit Kat
    🍫 Milky Cadbury
    🍫 Crispy Oreo
    🍫 Milo Nugget

    COD AREA:

    Rembau = FREE
    Tampin = RM1
    Seremban = RM1
    Nilai = RM2
    Bagan Lalang = RM2
    Sungai Pelek = RM2
    Banghuris = RM1

    🚚 Pos juga disediakan

    So, kalau berminat nak try sejar dua, boleh whatsapp atau DM sahaja 😊

    📞Aiman - 0167200387

    #tatydachocojar #chocojarmurah #chocojarrembau
    #chocojarseremban #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarviralkl

  •  9  0  4 August, 2020
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~ 

so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰 

jom ubah hidup dengan coklat ^.~

#squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
#ChocojarLangat
#chocojarsungaibuloh
#chocojarsaujanautama
#nakbuatduitdengancoklat
#chocojarsepang
#ubahhidupdengancoklat
#chocojarpantaidalam #chocojarkl
#chocojarshahalam
#chocojarwangsamaju
#Chocojarampang
#ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

    sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~

    so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰

    jom ubah hidup dengan coklat ^.~

    #squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
    #ChocojarLangat
    #chocojarsungaibuloh
    #chocojarsaujanautama
    #nakbuatduitdengancoklat
    #chocojarsepang
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojarpantaidalam #chocojarkl
    #chocojarshahalam
    #chocojarwangsamaju
    #Chocojarampang
    #ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya

  •  3  0  4 August, 2020
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~ 

so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰 

jom ubah hidup dengan coklat ^.~

#squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
#ChocojarLangat
#chocojarsungaibuloh
#chocojarsaujanautama
#nakbuatduitdengancoklat
#chocojarsepang
#ubahhidupdengancoklat
#chocojarpantaidalam #chocojarkl
#chocojarshahalam
#chocojarwangsamaju
#Chocojarampang
#ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

    sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~

    so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰

    jom ubah hidup dengan coklat ^.~

    #squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
    #ChocojarLangat
    #chocojarsungaibuloh
    #chocojarsaujanautama
    #nakbuatduitdengancoklat
    #chocojarsepang
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojarpantaidalam #chocojarkl
    #chocojarshahalam
    #chocojarwangsamaju
    #Chocojarampang
    #ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya

  •  0  0  4 August, 2020
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~ 

so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰 

jom ubah hidup dengan coklat ^.~

#squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
#ChocojarLangat
#chocojarsungaibuloh
#chocojarsaujanautama
#nakbuatduitdengancoklat
#chocojarsepang
#ubahhidupdengancoklat
#chocojarpantaidalam #chocojarkl
#chocojarshahalam
#chocojarwangsamaju
#Chocojarampang
#ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

    sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~

    so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰

    jom ubah hidup dengan coklat ^.~

    #squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
    #ChocojarLangat
    #chocojarsungaibuloh
    #chocojarsaujanautama
    #nakbuatduitdengancoklat
    #chocojarsepang
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojarpantaidalam #chocojarkl
    #chocojarshahalam
    #chocojarwangsamaju
    #Chocojarampang
    #ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya

  •  2  0  4 August, 2020
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~ 

so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰 

jom ubah hidup dengan coklat ^.~

#squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
#ChocojarLangat
#chocojarsungaibuloh
#chocojarsaujanautama
#nakbuatduitdengancoklat
#chocojarsepang
#ubahhidupdengancoklat
#chocojarpantaidalam #chocojarkl
#chocojarshahalam
#chocojarwangsamaju
#Chocojarampang
#ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

    sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~

    so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰

    jom ubah hidup dengan coklat ^.~

    #squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
    #ChocojarLangat
    #chocojarsungaibuloh
    #chocojarsaujanautama
    #nakbuatduitdengancoklat
    #chocojarsepang
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojarpantaidalam #chocojarkl
    #chocojarshahalam
    #chocojarwangsamaju
    #Chocojarampang
    #ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya

  •  2  0  4 August, 2020
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~ 

so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰 

jom ubah hidup dengan coklat ^.~

#squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
#ChocojarLangat
#chocojarsungaibuloh
#chocojarsaujanautama
#nakbuatduitdengancoklat
#chocojarsepang
#ubahhidupdengancoklat
#chocojarpantaidalam #chocojarkl
#chocojarshahalam
#chocojarwangsamaju
#Chocojarampang
#ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

    sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~

    so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰

    jom ubah hidup dengan coklat ^.~

    #squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
    #ChocojarLangat
    #chocojarsungaibuloh
    #chocojarsaujanautama
    #nakbuatduitdengancoklat
    #chocojarsepang
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojarpantaidalam #chocojarkl
    #chocojarshahalam
    #chocojarwangsamaju
    #Chocojarampang
    #ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya

  •  0  0  4 August, 2020
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~ 

so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰 

jom ubah hidup dengan coklat ^.~

#squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
#ChocojarLangat
#chocojarsungaibuloh
#chocojarsaujanautama
#nakbuatduitdengancoklat
#chocojarsepang
#ubahhidupdengancoklat
#chocojarpantaidalam #chocojarkl
#chocojarshahalam
#chocojarwangsamaju
#Chocojarampang
#ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya
  • Dulu dee target setiap negeri ada 1 ejen & dee dah dapat termasuk sabah & sarawak tau 😁😁 alhamdulillah. Allah maha kaya. dia bagi pada siapa yang berusaha ^^

    sekarang dee target seorang ejen di 1 daerah dalam 1 negeri ~

    so????? hii awak.. yerrr awak lerrr.. awak daerah mana tu??? 🥰🥰

    jom ubah hidup dengan coklat ^.~

    #squaddeerich #chocojerrviral #stokischocojarviral #deemalik #Chocojarviral #Chocojarpuncakalam
    #ChocojarLangat
    #chocojarsungaibuloh
    #chocojarsaujanautama
    #nakbuatduitdengancoklat
    #chocojarsepang
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojarpantaidalam #chocojarkl
    #chocojarshahalam
    #chocojarwangsamaju
    #Chocojarampang
    #ChocojarCheras #chocojarkajang #Chocojardamansara #Chocojarpetalingjaya #Chocojarbangsar #Chocojarsubang #Chocojarpayajaras #chocojarrawang #chocojarkualaselangor #chocojarselangor #chocojarbukitberuntung #chocojarkepong #chocojarsubangjaya

  •  2  0  4 August, 2020
  • ⁣
#Chocojerr kudapan yang boleh makan semudah 1 2 3, bukak penutup dan terus ngapppp tanpa rendam dengan air panas . ⁣
⁣
*Harga RM 18 sebab kuantiti 300+ gram dan menggunakan coklat premium (makan terus cair dalam mulut)* ⁣
⁣
Anda wajib cuba. tak perlu rendam. Gaul gaul terus ngap😋. Mudah kan? ⁣
⁣
⁣
#chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarbangiavenue #chocojarnilaiimpian  #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #chocojarsouthville #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #chocojarcempakanilai  #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted

  • #Chocojerr kudapan yang boleh makan semudah 1 2 3, bukak penutup dan terus ngapppp tanpa rendam dengan air panas . ⁣

    *Harga RM 18 sebab kuantiti 300+ gram dan menggunakan coklat premium (makan terus cair dalam mulut)* ⁣

    Anda wajib cuba. tak perlu rendam. Gaul gaul terus ngap😋. Mudah kan? ⁣


    #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarbangiavenue #chocojarnilaiimpian #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #chocojarsouthville #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #chocojarcempakanilai #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted

  •  5  0  4 August, 2020
  • #chocojarbyjayfeedback Terima kasih wife bomba minta cod kepada husbandnya 😍 Esok cod/self pickup ada di chukai kemaman. Siapa nak, boleh terus whatsapp malam ni. Self pickup di Lorong 11 Kampung Besut (surau kg besut, alik shell dari bandar ke arah bukit kuang)
.
Ready stock juga available semua perisa di Kemaman
.
Bubble Rice - RM13
Baby Crunch - RM15
Qkiss Chip - RM16
.
Cod area CHUKAI KEMAMAN, SERDANG & SEPANG

Nak pos pun boleh 😋
(RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
.
🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
🍫 Produk Muslim, halal
🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
🍫  Berat sebalang 300 gram +-
🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

#chocojarserdang #chocojarkemaman #stokischocojarkemaman #stokischocojerrkemaman #agentchocojerrkemaman #agentchocojarkemaman #ejenchocojarkemaman #ejenchocojerrkemaman #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar
  • #chocojarbyjayfeedback Terima kasih wife bomba minta cod kepada husbandnya 😍 Esok cod/self pickup ada di chukai kemaman. Siapa nak, boleh terus whatsapp malam ni. Self pickup di Lorong 11 Kampung Besut (surau kg besut, alik shell dari bandar ke arah bukit kuang)
    .
    Ready stock juga available semua perisa di Kemaman
    .
    Bubble Rice - RM13
    Baby Crunch - RM15
    Qkiss Chip - RM16
    .
    Cod area CHUKAI KEMAMAN, SERDANG & SEPANG

    Nak pos pun boleh 😋
    (RM6 1-12 jars/mini agent), (RM9 24 jars/agent)
    .
    🍫Bubble Rice - Bertih beras krup krap dengan coklat mewah
    🍫 Qkiss Chip - Mini koko crunch + cookie crisp original nestle
    🍫 Baby crunch - Mini koko crunch krup krap rangup disaluti coklat mewah
    🍫 Produk Muslim, halal
    🍫 Tahan 5-6 bulan sebelum buka, 1 bulan selepas buka
    🍫 Ada seal aluminium kedap udara, tidak masuk angin & tidak lemau
    🍫 Berat sebalang 300 gram +-
    🍫 Tak perlu rendam air panas, boleh terus makan
    🍫 Cara simpan tak perlu masuk peti sejuk. Letak kat luar sahaja pada suhu bilik

    #chocojarserdang #chocojarkemaman #stokischocojarkemaman #stokischocojerrkemaman #agentchocojerrkemaman #agentchocojarkemaman #ejenchocojarkemaman #ejenchocojerrkemaman #agentchocojar #agentchocojerr #chocojarsepang #ejenchocojar #ejenchocojerr #agentkokojar #ejenkokojar

  •  7  0  4 August, 2020
  • ⁣
UFO kukis choco jar in the house!!⁣
⁣
Apa yang menarik tentang UFO kukis choco jar ni? Haa coklat yang digunakan untuk UFO kukis choco jar ni adalah guna coklat mahal tau. Rasanya yang sangat sedap dan paling penting tak muak! Sekali makan pasti susah nak stop 😋⁣
⁣
Harga pun jangan risau tak mahal mana pun. RM15 je satu jar. Confirm tak rugi kalau beli tau.⁣
⁣
Tunggu apa lagi? Ws now to order...⁣
Stock akn smpai dlm minggu depan⁣
⁣
www.wasap.my/601156558587/ufokukis⁣
⁣
#ufokukis #ufokukischocojar #sepang #nilai #bangi #ufokukissepang #ufokukisbangi #ufokukisnilai #ufokukismurah #ufokukissedap #cookiescrisp #malaysia #stayathome #codsepang #codbangi #codnilai , #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarbangi #chocojarsedapmurah #chocojarsedap

  • UFO kukis choco jar in the house!!⁣

    Apa yang menarik tentang UFO kukis choco jar ni? Haa coklat yang digunakan untuk UFO kukis choco jar ni adalah guna coklat mahal tau. Rasanya yang sangat sedap dan paling penting tak muak! Sekali makan pasti susah nak stop 😋⁣

    Harga pun jangan risau tak mahal mana pun. RM15 je satu jar. Confirm tak rugi kalau beli tau.⁣

    Tunggu apa lagi? Ws now to order...⁣
    Stock akn smpai dlm minggu depan⁣

    www.wasap.my/601156558587/ufokukis⁣

    #ufokukis #ufokukischocojar #sepang #nilai #bangi #ufokukissepang #ufokukisbangi #ufokukisnilai #ufokukismurah #ufokukissedap #cookiescrisp #malaysia #stayathome #codsepang #codbangi #codnilai , #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarbangi #chocojarsedapmurah #chocojarsedap

  •  4  0  4 August, 2020

Top #chocojarsepang Posts

  • Kotak kotak ni dah pergi serata Malaysia. Makin ramai yang kenal chocojarviral ! Alhamdulillah terime kasih Allah ❤️
.
Untuk yang berminat join agent ajommm join #teamcikyafighter ! Jangan takut takut, lagi fikir lagi awak lambat dapat result ! InsyaAllah tak rugi join kami 💪🏻
.
Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
📲 0145102086
📲 0145102086
📲 0145102086
.
.
.
#DropshipWanted
#MiniAgentWanted
#Chocojarviralcikya
  • Kotak kotak ni dah pergi serata Malaysia. Makin ramai yang kenal chocojarviral ! Alhamdulillah terime kasih Allah ❤️
    .
    Untuk yang berminat join agent ajommm join #teamcikyafighter ! Jangan takut takut, lagi fikir lagi awak lambat dapat result ! InsyaAllah tak rugi join kami 💪🏻
    .
    Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    .
    .
    .
    #DropshipWanted
    #MiniAgentWanted
    #Chocojarviralcikya

  •  114  1  5 March, 2020
  • Yeahhh, can't wait. Nextwekk baby baru bakal tiba. Qkiss nama diberi. Siapa nak try boleh wassap cikya 😉
  • Yeahhh, can't wait. Nextwekk baby baru bakal tiba. Qkiss nama diberi. Siapa nak try boleh wassap cikya 😉

  •  103  1  1 May, 2020
  • Yeahhh, can't wait. Nextwekk baby baru bakal tiba. Qkiss nama diberi. Siapa nak try boleh wassap cikya 😉
  • Yeahhh, can't wait. Nextwekk baby baru bakal tiba. Qkiss nama diberi. Siapa nak try boleh wassap cikya 😉

  •  104  2  1 May, 2020
  • Kotak kotak ni dah pergi serata Malaysia. Makin ramai yang kenal chocojarviral ! Alhamdulillah terime kasih Allah ❤️
.
Untuk yang berminat join agent ajommm join #teamcikyafighter ! Jangan takut takut, lagi fikir lagi awak lambat dapat result ! InsyaAllah tak rugi join kami 💪🏻
.
Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
📲 0145102086
📲 0145102086
📲 0145102086
.
.
.
#DropshipWanted
#MiniAgentWanted
#Chocojarviralcikya
  • Kotak kotak ni dah pergi serata Malaysia. Makin ramai yang kenal chocojarviral ! Alhamdulillah terime kasih Allah ❤️
    .
    Untuk yang berminat join agent ajommm join #teamcikyafighter ! Jangan takut takut, lagi fikir lagi awak lambat dapat result ! InsyaAllah tak rugi join kami 💪🏻
    .
    Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    .
    .
    .
    #DropshipWanted
    #MiniAgentWanted
    #Chocojarviralcikya

  •  139  1  5 March, 2020
  • Halamakkk tak boleh lah tengok cik pink pink purplee ni. Mesti teringat kesedapan coklat dia, kerangupan bijirin mini coco crunch. Krupp krup krapp Fuhhhhh
.

Sedapnyaa laaahai 😋
.

Kami memang menggunakan premium coklat. Eksklusif dengan resepi ilham founder kita sendiri semestinya ianya hadir dari Allah s.w.t 🤲🏻.
.

Bekas, bijirin, sticker mungkin orang boleh buat seakan akan sama tapi untuk RASA, itulah kekuatan kami insyaAllah. Semoga ianya kekal, Aminnn ya rabbal alamin.
.
🚗 Available COD ⬇️
✔️ Usim
✔️ Bandar Baru Nilai
✔️ Bandar Enstek
✔️ Taman Semarak
✔️ Taman Cempaka
✔️ Kota Warisan
✔️ Manipal University
✔️ Batang Benar
✔️ Pekan Nilai
✔️ Uitm Dengkil
✔️ Bandar Seri Putra
✔️ KUIS
✔️ UKM
.
Jom order sekarang atau nak join #teamcikyafighter, wassap :
📲 0145102086
📲 0145102086
📲 0145102086

ATAU CLICK LINK DI BIO IG.
  • Halamakkk tak boleh lah tengok cik pink pink purplee ni. Mesti teringat kesedapan coklat dia, kerangupan bijirin mini coco crunch. Krupp krup krapp Fuhhhhh
    .

    Sedapnyaa laaahai 😋
    .

    Kami memang menggunakan premium coklat. Eksklusif dengan resepi ilham founder kita sendiri semestinya ianya hadir dari Allah s.w.t 🤲🏻.
    .

    Bekas, bijirin, sticker mungkin orang boleh buat seakan akan sama tapi untuk RASA, itulah kekuatan kami insyaAllah. Semoga ianya kekal, Aminnn ya rabbal alamin.
    .
    🚗 Available COD ⬇️
    ✔️ Usim
    ✔️ Bandar Baru Nilai
    ✔️ Bandar Enstek
    ✔️ Taman Semarak
    ✔️ Taman Cempaka
    ✔️ Kota Warisan
    ✔️ Manipal University
    ✔️ Batang Benar
    ✔️ Pekan Nilai
    ✔️ Uitm Dengkil
    ✔️ Bandar Seri Putra
    ✔️ KUIS
    ✔️ UKM
    .
    Jom order sekarang atau nak join #teamcikyafighter, wassap :
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    📲 0145102086

    ATAU CLICK LINK DI BIO IG.

  •  129  1  6 March, 2020
  • .
‼️CHOCOJAR VIRAL MELELEH BAKHANG‼️
. 
Alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan. 
High demand! 
Cikya masih mencari 10 orang 𝗗𝗥𝗢𝗣𝗦𝗛𝗜𝗣 @ 𝗠𝗜𝗡𝗜 𝗔𝗚𝗘𝗡𝗧 seluruh Malaysia 🇲🇾
.
Siapa yang berminat nak cuba bisnes online makanan, boleh jadi grab pakej 𝗗𝗥𝗢𝗣𝗦𝗛𝗜𝗣 @ 𝗠𝗜𝗡𝗜 𝗔𝗚𝗘𝗡𝗧 CHOCOJAR VIRAL ni! Ramai sangat yang suka makan coklat. 💯 coklat beryls.
.
𝗦𝗣𝗘𝗦𝗬𝗘𝗟 𝗖𝗛𝗢𝗖𝗢𝗝𝗔𝗥 𝗩𝗜𝗥𝗔𝗟 :
👉choc melimpah
👉tidak terlalu manis
👉tidak muak
👉bubble rice rangup
👉topping banyak
👉balang besar
👉boleh terus dimakan
.
. 
Jomjomsss be part of #teamcikyafighter
.
🔥Cikya mempunyai experience almost 2 year dalam bidang kecantikan dan juga makanan Alhamdulillah archive 4 figures
🔥Setiap hari support group hyper aktif!
🔥Private coaching growth business
🔥Cikya akan guide from ZERO TO HERO
.
Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
📲 0145102086
📲 0145102086
📲 0145102086
.
.
.
#DropshipWanted
#MiniAgentWanted
#Chocojarviralcikya
  • .
    ‼️CHOCOJAR VIRAL MELELEH BAKHANG‼️
    .
    Alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan.
    High demand!
    Cikya masih mencari 10 orang 𝗗𝗥𝗢𝗣𝗦𝗛𝗜𝗣 @ 𝗠𝗜𝗡𝗜 𝗔𝗚𝗘𝗡𝗧 seluruh Malaysia 🇲🇾
    .
    Siapa yang berminat nak cuba bisnes online makanan, boleh jadi grab pakej 𝗗𝗥𝗢𝗣𝗦𝗛𝗜𝗣 @ 𝗠𝗜𝗡𝗜 𝗔𝗚𝗘𝗡𝗧 CHOCOJAR VIRAL ni! Ramai sangat yang suka makan coklat. 💯 coklat beryls.
    .
    𝗦𝗣𝗘𝗦𝗬𝗘𝗟 𝗖𝗛𝗢𝗖𝗢𝗝𝗔𝗥 𝗩𝗜𝗥𝗔𝗟 :
    👉choc melimpah
    👉tidak terlalu manis
    👉tidak muak
    👉bubble rice rangup
    👉topping banyak
    👉balang besar
    👉boleh terus dimakan
    .
    .
    Jomjomsss be part of #teamcikyafighter
    .
    🔥Cikya mempunyai experience almost 2 year dalam bidang kecantikan dan juga makanan Alhamdulillah archive 4 figures
    🔥Setiap hari support group hyper aktif!
    🔥Private coaching growth business
    🔥Cikya akan guide from ZERO TO HERO
    .
    Ayuhhh, mula langkah anda untuk click button 𝗟𝗜𝗡𝗞 𝗗𝗜 𝗕𝗜𝗢 𝗜𝗚 @ WhatsaApp
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    .
    .
    .
    #DropshipWanted
    #MiniAgentWanted
    #Chocojarviralcikya

  •  130  1  6 March, 2020
  • Halamakkk tak boleh lah tengok cik pink pink purplee ni. Mesti teringat kesedapan coklat dia, kerangupan bijirin mini coco crunch. Krupp krup krapp Fuhhhhh
.

Sedapnyaa laaahai 😋
.

Kami memang menggunakan premium coklat. Eksklusif dengan resepi ilham founder kita sendiri semestinya ianya hadir dari Allah s.w.t 🤲🏻.
.

Bekas, bijirin, sticker mungkin orang boleh buat seakan akan sama tapi untuk RASA, itulah kekuatan kami insyaAllah. Semoga ianya kekal, Aminnn ya rabbal alamin.
. 🚗 Available COD ⬇️
✔️ Usim
✔️ Bandar Baru Nilai
✔️ Bandar Enstek
✔️ Taman Semarak
✔️ Taman Cempaka
✔️ Kota Warisan
✔️ Manipal University
✔️ Batang Benar
✔️ Pekan Nilai
✔️ Uitm Dengkil
✔️ Bandar Seri Putra
✔️ KUIS
✔️ UKM
.
Jom order sekarang atau nak join #teamcikyafighter, wassap :
📲 0145102086
📲 0145102086
📲 0145102086

ATAU CLICK LINK DI BIO IG.
  • Halamakkk tak boleh lah tengok cik pink pink purplee ni. Mesti teringat kesedapan coklat dia, kerangupan bijirin mini coco crunch. Krupp krup krapp Fuhhhhh
    .

    Sedapnyaa laaahai 😋
    .

    Kami memang menggunakan premium coklat. Eksklusif dengan resepi ilham founder kita sendiri semestinya ianya hadir dari Allah s.w.t 🤲🏻.
    .

    Bekas, bijirin, sticker mungkin orang boleh buat seakan akan sama tapi untuk RASA, itulah kekuatan kami insyaAllah. Semoga ianya kekal, Aminnn ya rabbal alamin.
    . 🚗 Available COD ⬇️
    ✔️ Usim
    ✔️ Bandar Baru Nilai
    ✔️ Bandar Enstek
    ✔️ Taman Semarak
    ✔️ Taman Cempaka
    ✔️ Kota Warisan
    ✔️ Manipal University
    ✔️ Batang Benar
    ✔️ Pekan Nilai
    ✔️ Uitm Dengkil
    ✔️ Bandar Seri Putra
    ✔️ KUIS
    ✔️ UKM
    .
    Jom order sekarang atau nak join #teamcikyafighter, wassap :
    📲 0145102086
    📲 0145102086
    📲 0145102086

    ATAU CLICK LINK DI BIO IG.

  •  130  1  6 March, 2020
  • Assalamualaikum. Hi 😍⁣⁣
⁣⁣
Siapa Chocolate Lover?⁣⁣ 🙋‍♀
⁣⁣
Jom cuba chocojar coklat ni !!! InsyaAllah cuba sekali, mesti nak lagi!💞⁣⁣
⁣⁣
Balang pun saiz besar 300+ gram tau, memang Puas hati makan!⁣⁣
⁣⁣
Mudah je nak makan chocojar ni : 
1. Terbalik kan, Just shake botol chocojar, buka penutup dan terus ngapppp!⁣
⁣
🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣
🚲 self pickup B.B.S.T Sepang / Bangi Sentral
📮 postage monday
📱  http://www.wasap.my/601156558587 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
#chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarbangiavenue #chocojarnilaiimpian  #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #chocojarsouthville #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #chocojarcempakanilai  #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted
  • Assalamualaikum. Hi 😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa Chocolate Lover?⁣⁣ 🙋‍♀
    ⁣⁣
    Jom cuba chocojar coklat ni !!! InsyaAllah cuba sekali, mesti nak lagi!💞⁣⁣
    ⁣⁣
    Balang pun saiz besar 300+ gram tau, memang Puas hati makan!⁣⁣
    ⁣⁣
    Mudah je nak makan chocojar ni :
    1. Terbalik kan, Just shake botol chocojar, buka penutup dan terus ngapppp!⁣

    🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣
    🚲 self pickup B.B.S.T Sepang / Bangi Sentral
    📮 postage monday
    📱 http://www.wasap.my/601156558587 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣

    #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarbangiavenue #chocojarnilaiimpian #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #chocojarsouthville #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #chocojarcempakanilai #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted

  •  1  2  17 July, 2020