#chocojarolaklempit Instagram Photos & Videos

chocojarolaklempit - 307 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
6.4
average likes

Latest #chocojarolaklempit Posts

  • Assalamualaikum. Kalau cekpah na ajak korg join team chococrispy under cekpah engkorg nak takk😙. Cekpah na buka peluang pada uollz cari side income.. Kaa engkorg ta ksah cekpah berjaya and kaya sorang²😛.
.
.
Alhamdulillah spanjang cekpah jual chococrispy nie dapt reward biskut kuning kat jari, sebiji kereta dan seisinya, and most important dapat settlekan sparuh pinjaman masa study😋. Best kaa best ?
.
.
Dizaman serba canggih dan kian maju nie jangan menolak walaupun untung hanya rm1, ditambah pulak belom tentu ada yang nak hulurkan walaupun 10 sen😌. Biarlah untung sedikit daripada langsung tadaa.. Tuah takan datang mnggolek kalau kita ta usaha.. Betul dakk ? Buatlah pilihan yg bijak hokehh😉
.
.
https://www.wasap.my/60132485854/sayanakchocojar

#miniagenwanted #dropshipwanted
#chococrispy #chococrispymurah #chococrispybanting #chocojar  #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarbanting #chocojarselangor #chocojarkanchong #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartpg #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir
#chocojarolaklempit #chocojarlabuhandagang #chocojarbukitchanggang #Alhamdulillah
  • Assalamualaikum. Kalau cekpah na ajak korg join team chococrispy under cekpah engkorg nak takk😙. Cekpah na buka peluang pada uollz cari side income.. Kaa engkorg ta ksah cekpah berjaya and kaya sorang²😛.
    .
    .
    Alhamdulillah spanjang cekpah jual chococrispy nie dapt reward biskut kuning kat jari, sebiji kereta dan seisinya, and most important dapat settlekan sparuh pinjaman masa study😋. Best kaa best ?
    .
    .
    Dizaman serba canggih dan kian maju nie jangan menolak walaupun untung hanya rm1, ditambah pulak belom tentu ada yang nak hulurkan walaupun 10 sen😌. Biarlah untung sedikit daripada langsung tadaa.. Tuah takan datang mnggolek kalau kita ta usaha.. Betul dakk ? Buatlah pilihan yg bijak hokehh😉
    .
    .
    https://www.wasap.my/60132485854/sayanakchocojar

    #miniagenwanted #dropshipwanted
    #chococrispy #chococrispymurah #chococrispybanting #chocojar #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarbanting #chocojarselangor #chocojarkanchong #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartpg #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir
    #chocojarolaklempit #chocojarlabuhandagang #chocojarbukitchanggang #Alhamdulillah

  •  28  0  9 hours ago
  • Alhamdulillah... SesungguhNya engkau yg memberi rezeki. Teerima kasih yg muamalat dengan cekpah😘. Inshaa Allah next week stock smpai lg, mana yg na booking boleh pm cekpah atau tekan link di bio hokeh😉.
.
.
CHOCOCRISPY
🍫RM10 BERTOPPING
🍫300+GRAM
.
.
.
https://www.wasap.my/60132485854/sayanakchocojar

#chococrispy #chococrispyhq #chococrispymurah #chococrispybanting #chocojar  #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarbanting #chocojarselangor #chocojarkanchong #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartpg #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir
#chocojarolaklempit #chocojarlabuhandagang #chocojarbukitchanggang #Alhamdulillah #syukur
  • Alhamdulillah... SesungguhNya engkau yg memberi rezeki. Teerima kasih yg muamalat dengan cekpah😘. Inshaa Allah next week stock smpai lg, mana yg na booking boleh pm cekpah atau tekan link di bio hokeh😉.
    .
    .
    CHOCOCRISPY
    🍫RM10 BERTOPPING
    🍫300+GRAM
    .
    .
    .
    https://www.wasap.my/60132485854/sayanakchocojar

    #chococrispy #chococrispyhq #chococrispymurah #chococrispybanting #chocojar #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarbanting #chocojarselangor #chocojarkanchong #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartpg #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir
    #chocojarolaklempit #chocojarlabuhandagang #chocojarbukitchanggang #Alhamdulillah #syukur

  •  6  0  3 July, 2020
  • Assalamualaikum dan selamat sejahtera sayang2 semua 🥰

Nak bagi tahu ni 👇🏻👇🏻 Chocolate 🍫boleh menghasilkan hormon estrogen yang mana hormon ini adalah hormon kegembiraan untuk 👉🏻ibu yang bf baby tidak boleh stress.. Salah satu agent penenang nya adalah dengan makan coklat.. Jom lah order chocojar  dengan saya 😊

Chocojar yang saya jual 🍫tidak muak 🍫tidak terlampau manis..coklatnya sedang2 sahaja gitew😱 🍫coklat yang kita guna tidak pahit taw .. 😱😱 🍫ready to eat ❌ *tak perlu rendam guna air panas bagai ,No ! No !* 🍫Coklat yang melimpah ruah ,serious kami tak kedekut coklat . 🍫packaging tersangatlah kemas dan menarik 🥰🥰 Tunggu apa lagi jom hiburkan hati orang yang tersayang dengan chocojerrr viral 🤗pasti senyum sepanjang hari .. Terdapat 2 jenis chocojar 👉🏻Original 👉🏻Babychrunch

Harga berapa? *RM15 sahaja sebalang* ,beli banyak saya bagi harga kasih sayang punya ..😱😱😍😍🤗 Tekan link di bio profile untuk order 
#chocojarsijangkang #chocojartpg #chocojarbanting #chocojarjenjarom #chocojarsricheeding #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojarolaklempit #chocojarsetiaalam
  • Assalamualaikum dan selamat sejahtera sayang2 semua 🥰

    Nak bagi tahu ni 👇🏻👇🏻 Chocolate 🍫boleh menghasilkan hormon estrogen yang mana hormon ini adalah hormon kegembiraan untuk 👉🏻ibu yang bf baby tidak boleh stress.. Salah satu agent penenang nya adalah dengan makan coklat.. Jom lah order chocojar dengan saya 😊

    Chocojar yang saya jual 🍫tidak muak 🍫tidak terlampau manis..coklatnya sedang2 sahaja gitew😱 🍫coklat yang kita guna tidak pahit taw .. 😱😱 🍫ready to eat ❌ *tak perlu rendam guna air panas bagai ,No ! No !* 🍫Coklat yang melimpah ruah ,serious kami tak kedekut coklat . 🍫packaging tersangatlah kemas dan menarik 🥰🥰 Tunggu apa lagi jom hiburkan hati orang yang tersayang dengan chocojerrr viral 🤗pasti senyum sepanjang hari .. Terdapat 2 jenis chocojar 👉🏻Original 👉🏻Babychrunch

    Harga berapa? *RM15 sahaja sebalang* ,beli banyak saya bagi harga kasih sayang punya ..😱😱😍😍🤗 Tekan link di bio profile untuk order
    #chocojarsijangkang #chocojartpg #chocojarbanting #chocojarjenjarom #chocojarsricheeding #chocojarshahalam #chocojarklang #chocojarolaklempit #chocojarsetiaalam

  •  6  0  25 June, 2020
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
.
RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
    .
    RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫

  •  4  1  17 June, 2020
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
.
RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
    .
    RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫

  •  3  1  17 June, 2020
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
.
RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫
.
Siapa lagi yang nak chococrispy cepat2 la ws tira skrg sbb stock dah tak banyak!
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
    .
    RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫
    .
    Siapa lagi yang nak chococrispy cepat2 la ws tira skrg sbb stock dah tak banyak!

  •  9  1  17 June, 2020
  • [ THANKYOU FOR YOUR FEEDBACK ] ❤️✨
.
Wow bubble rice nya crunchy gitewww sedap tauuuu!!!! Semua sedap! Tengok sampai nak repeat tanya ada lebih tak hehehehe
  • [ THANKYOU FOR YOUR FEEDBACK ] ❤️✨
    .
    Wow bubble rice nya crunchy gitewww sedap tauuuu!!!! Semua sedap! Tengok sampai nak repeat tanya ada lebih tak hehehehe

  •  3  1  15 June, 2020
  • Which flavour is ur favourite? 🤩
.
Korang beli satu jar pun tak cukup tau, kadang beli 2 pun tak cukup ha sedap sedap iler buat kudap2 time lapar hehe 😋
.
ADA 4 JENIS TOPPING YA ‼️
RM10 FREE TOPPING UOLLS ‼️
  • Which flavour is ur favourite? 🤩
    .
    Korang beli satu jar pun tak cukup tau, kadang beli 2 pun tak cukup ha sedap sedap iler buat kudap2 time lapar hehe 😋
    .
    ADA 4 JENIS TOPPING YA ‼️
    RM10 FREE TOPPING UOLLS ‼️

  •  5  1  12 June, 2020
  • [ THANKYOU FOR YOUR FEEDBACK ] ❤️✨
-
Wowwww chocojar paling sedap okie! Berbaloi pulak tuuuuuu sebab apa? Sbb RM10 AND FREE TOPPING 😍🍫
-
So siapa belum try kena la try!
  • [ THANKYOU FOR YOUR FEEDBACK ] ❤️✨
    -
    Wowwww chocojar paling sedap okie! Berbaloi pulak tuuuuuu sebab apa? Sbb RM10 AND FREE TOPPING 😍🍫
    -
    So siapa belum try kena la try!

  •  5  1  11 June, 2020
  • Hai korang! .
.
Dah dapatkan Chococrispy ke belum ni?? Siapa belum try , cepat cepat order dengan kita, lambat takut habis je 😜
.
.
yang nak repeat pun boleh ordee. stock panas2 kami buat okayy😘
.
.
#chococrispy #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojar
  • Hai korang! .
    .
    Dah dapatkan Chococrispy ke belum ni?? Siapa belum try , cepat cepat order dengan kita, lambat takut habis je 😜
    .
    .
    yang nak repeat pun boleh ordee. stock panas2 kami buat okayy😘
    .
    .
    #chococrispy #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojar

  •  5  1  11 June, 2020
  • Chuols! Dah dapatkan Chococrispy dengan kita belum? Kalau belum, cepat cepat whatsApp untuk order. Sebabnya stock kita laju jee habis! Tahu tahu dah licin😭 .
.
.
Kalau dah lebih 3 kali teringat Chococrispy, tu kira WAJIB kena grab dah 🤭
.
.
.
RM10 FREE TOPPING🍫‼️
BELI 3 KEATAS FREE COD 🤩😍
  • Chuols! Dah dapatkan Chococrispy dengan kita belum? Kalau belum, cepat cepat whatsApp untuk order. Sebabnya stock kita laju jee habis! Tahu tahu dah licin😭 .
    .
    .
    Kalau dah lebih 3 kali teringat Chococrispy, tu kira WAJIB kena grab dah 🤭
    .
    .
    .
    RM10 FREE TOPPING🍫‼️
    BELI 3 KEATAS FREE COD 🤩😍

  •  2  1  10 June, 2020
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
.
RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
    .
    RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫

  •  5  1  10 June, 2020
  • [ 5 FAKTA TENTANG CHOCOCRISPY ] 🍫
.⠀
.⠀
sis tahu, mesti chuols dah tahu kan apa yang bestnya tentang CHOCOCRISPY ni!⠀
.⠀
.⠀
heehehe, sis share lagi okay!⠀
.⠀
.⠀
siapa nak dapatkan Chococrispy, boleh cepat cepat whatsApp sis tau!!⠀
.⠀
.⠀
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah
  • [ 5 FAKTA TENTANG CHOCOCRISPY ] 🍫
    .⠀
    .⠀
    sis tahu, mesti chuols dah tahu kan apa yang bestnya tentang CHOCOCRISPY ni!⠀
    .⠀
    .⠀
    heehehe, sis share lagi okay!⠀
    .⠀
    .⠀
    siapa nak dapatkan Chococrispy, boleh cepat cepat whatsApp sis tau!!⠀
    .⠀
    .⠀
    #chocojar #chocojarviral #chocojarmurah

  •  4  1  10 June, 2020
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
.
RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫
  • [ THANKYOU BELI CHOCOCRISPY DENGAN KITA ] ❤️🥰
    .
    RM10 JURR DAH DAPAT FREE TOPPING 🤩🍫

  •  7  1  9 June, 2020

Top #chocojarolaklempit Posts

  • Salam Jumaat, salam menjemput rezeki!!! .
OPEN ORDER OPEN ORDER OPEN ORDER CHOCO JAR VIRAL LELEH. Sapu roti pun sedap!!! 😋
.
ON ❌ ON 🍫 RM13 SAHAJA!!!! LEBIH 4 BALANG RM10 😋
🍫 READY-TO-EAT
🍫 BALANG BESAR COKLAT BANJIR MELELEH
🍫 TAK PERLU RENDAM
🍫 MURAH DAN CRUNCHY
🚗 COD : BANTING / BUKIT CHANGGANG / LABOHAN DAGANG / OLAK LEMPIT / TAMAN LANGAT MURNI / SEPANG / KLIA / NILAI / PUTRAJAYA / SEREMBAN / SALAK TINGGI / BANGI / DENGKIL dan berdekatan sekitarnya. 📦 POS : SM & SS

#chocojarleleh
#chocojarviral 
#chocojarmurah
#chocojarbanting
#coklatbalang
#chocorice
#repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojarbanting #chocojarsepang #banting #chocojarbanting #chocojarbukitchanggang #chocojarlabohandagang #chocojarolaklempit #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah
  • Salam Jumaat, salam menjemput rezeki!!! .
    OPEN ORDER OPEN ORDER OPEN ORDER CHOCO JAR VIRAL LELEH. Sapu roti pun sedap!!! 😋
    .
    ON ❌ ON 🍫 RM13 SAHAJA!!!! LEBIH 4 BALANG RM10 😋
    🍫 READY-TO-EAT
    🍫 BALANG BESAR COKLAT BANJIR MELELEH
    🍫 TAK PERLU RENDAM
    🍫 MURAH DAN CRUNCHY
    🚗 COD : BANTING / BUKIT CHANGGANG / LABOHAN DAGANG / OLAK LEMPIT / TAMAN LANGAT MURNI / SEPANG / KLIA / NILAI / PUTRAJAYA / SEREMBAN / SALAK TINGGI / BANGI / DENGKIL dan berdekatan sekitarnya. 📦 POS : SM & SS

    #chocojarleleh
    #chocojarviral
    #chocojarmurah
    #chocojarbanting
    #coklatbalang
    #chocorice
    #repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojarbanting #chocojarsepang #banting #chocojarbanting #chocojarbukitchanggang #chocojarlabohandagang #chocojarolaklempit #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah

  •  7  2  22 March, 2019