#chocojarleleh Instagram Photos & Videos

chocojarleleh - 87.5k posts

Hashtag Popularity

553
average comments
664.9
average likes

Latest #chocojarleleh Posts

  • Yayy stok dah sampai 😍 Boleh place order ya! Cod and postage disediakan 💕
.
150g - RM9
330g - RM15/16

#codskudai #codjb #makanmakan #skudai #jb #johorbahru #fooddeliveryskudai #chocojar #chocojarmurah #chocojarhalal #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarskudai #chocojarjb #chocojarviraljohor #chocojarviraljb #chocojarviralskudai #krunchychocomelts #chocomeltsskudai #chocomeltsjb #chocojarredvelvet #chocojarwhitechocolate #chocojargreentea #setiatropika #mutiararini #impianemas #chocojarbutterscotch
  • Yayy stok dah sampai 😍 Boleh place order ya! Cod and postage disediakan 💕
    .
    150g - RM9
    330g - RM15/16

    #codskudai #codjb #makanmakan #skudai #jb #johorbahru #fooddeliveryskudai #chocojar #chocojarmurah #chocojarhalal #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarskudai #chocojarjb #chocojarviraljohor #chocojarviraljb #chocojarviralskudai #krunchychocomelts #chocomeltsskudai #chocomeltsjb #chocojarredvelvet #chocojarwhitechocolate #chocojargreentea #setiatropika #mutiararini #impianemas #chocojarbutterscotch

  •  0  0  7 minutes ago
  • "ADUHH! LAPAR NYA. NAK MASAK MALAS, TAPI PERUT DAH LAPAR SANGAT NIE." 
.
ehhh Lupa! Kita ada cokolattt, of course lah from CHOCOPE
.
admin sendiri kalau tak sempat nak beakfast or lunch, admin akan grab sebalang untuk alas perut
. 
Ingatkan alas perut je, rupanya terus kenyang makan sebalang yang besar gedabak. Fuhhh, korang kene try
.
so jangan pening-2 nak masak apa bila masa korang dah terhad. Ambil tindakan yang bijak. Benda senang nak buat ape pilih yang susah? CHOCOPE KAN ADA❤️
.
#inlovewithchocope #chocope #kayakanhidupdenganchocope #coklatchocojar #chocolate #coklatsedap #coklatleleh #sayajualchocojar #sayajualcoklatmurah #chocojarjb #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarjbmurah #chocojarmalaysia #chocojarmalaysiamurah #chocojarviral #chocojar1malaysia #codareajb #postage1malaysia
  • "ADUHH! LAPAR NYA. NAK MASAK MALAS, TAPI PERUT DAH LAPAR SANGAT NIE."
    .
    ehhh Lupa! Kita ada cokolattt, of course lah from CHOCOPE
    .
    admin sendiri kalau tak sempat nak beakfast or lunch, admin akan grab sebalang untuk alas perut
    .
    Ingatkan alas perut je, rupanya terus kenyang makan sebalang yang besar gedabak. Fuhhh, korang kene try
    .
    so jangan pening-2 nak masak apa bila masa korang dah terhad. Ambil tindakan yang bijak. Benda senang nak buat ape pilih yang susah? CHOCOPE KAN ADA❤️
    .
    #inlovewithchocope #chocope #kayakanhidupdenganchocope #coklatchocojar #chocolate #coklatsedap #coklatleleh #sayajualchocojar #sayajualcoklatmurah #chocojarjb #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarrangup #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojarjbmurah #chocojarmalaysia #chocojarmalaysiamurah #chocojarviral #chocojar1malaysia #codareajb #postage1malaysia

  •  14  0  40 minutes ago
  • TUMPANG LALU JAP.
haaa sis dah restock nih! Minggu lepas sekejap je dah habis kat tangan sis, tak sampai seminggu pun.
Sekarang sis amik stock lebih tau.
Supaya korang semua boleh rasa.
Siapa cepat dia dapat! 😆😆
Jom jom rasa dulu, dah rasa nanti repeat la berkali kali punnn boleh.
Tekan link kat BIO untuk cop sebalang dulu.
.
.
.
.
.
#coperto #copertomalaysia #copertohq #copertojar #chocolatejar #minicococrunch #chocojarmurah #chocojarperak #chocojarviral #chocojarbota #chocojarbatugajah #chocojarsedap #chocojarleleh #mukbang #makananviral #perakviral #perak #station18 #ipoh #ipohviral #j&t #dropship #makanmakan #review #customer #chocojarmurahmalaysia #dropshipchocojar #dropship
  • TUMPANG LALU JAP.
    haaa sis dah restock nih! Minggu lepas sekejap je dah habis kat tangan sis, tak sampai seminggu pun.
    Sekarang sis amik stock lebih tau.
    Supaya korang semua boleh rasa.
    Siapa cepat dia dapat! 😆😆
    Jom jom rasa dulu, dah rasa nanti repeat la berkali kali punnn boleh.
    Tekan link kat BIO untuk cop sebalang dulu.
    .
    .
    .
    .
    .
    #coperto #copertomalaysia #copertohq #copertojar #chocolatejar #minicococrunch #chocojarmurah #chocojarperak #chocojarviral #chocojarbota #chocojarbatugajah #chocojarsedap #chocojarleleh #mukbang #makananviral #perakviral #perak #station18 #ipoh #ipohviral #j&t #dropship #makanmakan #review #customer #chocojarmurahmalaysia #dropshipchocojar #dropship

  •  5  0  56 minutes ago
  • ⁣
Siapa peminat coklat?⁣
⁣⁣⁣
Wajib rasa chocojar ni.⁣Bubblerice dan babycrunch⁣
⁣⁣⁣
Cuba sekali,pasti nak lagi 
⁣⁣⁣⁣
Akan tersangat puas hati makan, saiz balang besar 300++ gram. Boleh share 2-3 orang sekali ngap.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Yang penting ⁣tak terlalu manis.Seorang makan, boleh tahan 2-3 hari.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Memang berbaloi.
⁣⁣⁣⁣
Siapa yang belum rasa chocojar ni. Meh la order. Komfem puas hati
⁣⁣⁣
🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣⁣
🚲 self pickup B.B.S.T Sepang / Bangi Sentral
📱  http://www.wasap.my/601156558587 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
#chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarbangiavenue #chocojarnilaiimpian  #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #chocojarsouthville #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #chocojarcempakanilai  #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted

  • Siapa peminat coklat?⁣
    ⁣⁣⁣
    Wajib rasa chocojar ni.⁣Bubblerice dan babycrunch⁣
    ⁣⁣⁣
    Cuba sekali,pasti nak lagi
    ⁣⁣⁣⁣
    Akan tersangat puas hati makan, saiz balang besar 300++ gram. Boleh share 2-3 orang sekali ngap.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Yang penting ⁣tak terlalu manis.Seorang makan, boleh tahan 2-3 hari.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Memang berbaloi.
    ⁣⁣⁣⁣
    Siapa yang belum rasa chocojar ni. Meh la order. Komfem puas hati
    ⁣⁣⁣
    🚗 COD Sepang/Bangi/Nilai⁣⁣
    🚲 self pickup B.B.S.T Sepang / Bangi Sentral
    📱 http://www.wasap.my/601156558587 @ klik terus no di Bio🔺⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarbangi #chocojarbangisentral #chocojarbangiavenue #chocojarnilaiimpian #chocojarkptm #chocojarusim #chocojarinticollege #chocojarnilai #chocojarsepang #chocojarsalaktinggi #chocojarbandarbarusalaktinggi #bangi #chocojarsouthville #chocojardengkil #chocojarkotawarisan #chocojarviralhq #chocojarseribangi #nilai #chocojarsedapmurah #sepang #chocojarviral #chocojarcempakanilai #agentchocojarsepang #miniagentwanted #agentwanted

  •  0  0  56 minutes ago
  • Bilaaa dah waktu petang ni mula la mata mengantuk plus perut laparrr 😬 
.
Kan bagus ada simpan stock chocotub mini crunch ni 😋 huh! Nak layan dulu lah. 
.
.
Korang dah beli belum? Cepat cepat grab chocotub dengan agent agent seluruh malaysia. 🙃 yang pasti kami ada ready stock untuk chocotub lovers,meh komen NAK...
.
.
.
.
.
.
.
#nims #onlythebest #adeliciousz #crispychocojar #crispychocotub #chocojar #Chocotub #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocotubsdap #chocotubviral #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocorice #coklatsedap #chococrispy #crispyrice #bubblerice #cococrunch #minicococrunch #chocotubkapar #chocotubklang #chocotubrantaupanjang #chocotubmeru #chocotubbukittinggi #chocotubkgjawa #chocotubbukitkapar #surprisedelivery
  • Bilaaa dah waktu petang ni mula la mata mengantuk plus perut laparrr 😬
    .
    Kan bagus ada simpan stock chocotub mini crunch ni 😋 huh! Nak layan dulu lah.
    .
    .
    Korang dah beli belum? Cepat cepat grab chocotub dengan agent agent seluruh malaysia. 🙃 yang pasti kami ada ready stock untuk chocotub lovers,meh komen NAK...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #nims #onlythebest #adeliciousz #crispychocojar #crispychocotub #chocojar #Chocotub #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocotubsdap #chocotubviral #chocojarshahalam #chocojarselangor #chocorice #coklatsedap #chococrispy #crispyrice #bubblerice #cococrunch #minicococrunch #chocotubkapar #chocotubklang #chocotubrantaupanjang #chocotubmeru #chocotubbukittinggi #chocotubkgjawa #chocotubbukitkapar #surprisedelivery

  •  4  0  1 hour ago
  • JANGAN LEPASKAN PELUANG INI untuk  merasai CHOCOCRISPY  JAR🍫 300 g lebih dengan hanya RM 10 . FREE TOPPING LAGI 😍
.
.

🔥Chocojar yang tak perlu direndam😍
🔥Buka sahaja balang boleh terus makan😋
🔥Kerangupan bubble rice dan mini crunch 
🔥🍫Coklat terSEDAP dan cair di mulut 
🔥X cukup satu jar😅
🔥Topping2 yang BEST😍
🔥Harga mampu MILIK👍
.

Meh order Chococrispy 😋 
📲0173263245
#chocojarviral #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarleleh #murah #viral #padubeb
  • JANGAN LEPASKAN PELUANG INI untuk  merasai CHOCOCRISPY JAR🍫 300 g lebih dengan hanya RM 10 . FREE TOPPING LAGI 😍
    .
    .

    🔥Chocojar yang tak perlu direndam😍
    🔥Buka sahaja balang boleh terus makan😋
    🔥Kerangupan bubble rice dan mini crunch
    🔥🍫Coklat terSEDAP dan cair di mulut 
    🔥X cukup satu jar😅
    🔥Topping2 yang BEST😍
    🔥Harga mampu MILIK👍
    .

    Meh order Chococrispy 😋
    📲0173263245
    #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarleleh #murah #viral #padubeb

  •  0  0  1 hour ago

Top #chocojarleleh Posts

  • PADU GILA BABY CRUNCH DARI @KRUNCHYCHOCOMELTSHQ
⠀
AWAS! jangan sampai ketagih! 
Mereka cakap makan KCM tak puas, sebab botol kecik, tak sepadan dengan selera BESAR dia. ⠀
PILIH 4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT KCM
👸CHOCO QUEEN
🧙‍♂WHITE WIZZ
🧟‍♂GREEN HERO
👶🏼BUTTER BABY
⠀
Nahhhhh KCMV2 muncul yang BESAR DABAK, sebab nak PUASSSS....makan.
Every weekend ada SALES uolss!
Hanya yang PREMIUM di sini
Klik link wasep di bio @krunchychocomeltshq
⠀
#hantucoklat #asmreating #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dropshipper #uitm #chocojarviral #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen#chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong
  • PADU GILA BABY CRUNCH DARI @KRUNCHYCHOCOMELTSHQ

    AWAS! jangan sampai ketagih!
    Mereka cakap makan KCM tak puas, sebab botol kecik, tak sepadan dengan selera BESAR dia. ⠀
    PILIH 4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT KCM
    👸CHOCO QUEEN
    🧙‍♂WHITE WIZZ
    🧟‍♂GREEN HERO
    👶🏼BUTTER BABY

    Nahhhhh KCMV2 muncul yang BESAR DABAK, sebab nak PUASSSS....makan.
    Every weekend ada SALES uolss!
    Hanya yang PREMIUM di sini
    Klik link wasep di bio @krunchychocomeltshq

    #hantucoklat #asmreating #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dropshipper #uitm #chocojarviral #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen#chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong

  •  8,728  80  12 December, 2019
  • CRISPYCHOCOTUB .
.
Yang pertama di Malaysia.. Dah bosan sangat makan coklat biasa? Sekarang kita ada #ChocoTub. .

APA BESTNYA CRISPY CHOCO TUB niii? . .
👉🏻Saiz GEDABAKKK .
👉🏻Coklat sedap Meleleh-leleh .
👉🏻 Coco Rice & Mini Crunch ranggupp
👉🏻Mudah dimakan Sudu dah aderr .
👉🏻Ready to Eat ngapp errr .
👉🏻Tak Mudah pecah! .
👉🏻Senang dibawa kemana-mana .
.

BERMINAT BOLEH WHATSAPP 
www.wasap.my/601139029500 .
.
‎. "LEBIH BESAR, LEBIH PUAS" .
.
.
#crispychocotub #chocojar #crispychocojar #NIMS #Onlythebest #lebihbesarlebihpuas #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarviral #chocojarkelantan #chocojarpenang #penang #nimschocotubpenang #nimschocotubpenangisland #penangfoodie
  • CRISPYCHOCOTUB .
    .
    Yang pertama di Malaysia.. Dah bosan sangat makan coklat biasa? Sekarang kita ada #ChocoTub. .

    APA BESTNYA CRISPY CHOCO TUB niii? . .
    👉🏻Saiz GEDABAKKK .
    👉🏻Coklat sedap Meleleh-leleh .
    👉🏻 Coco Rice & Mini Crunch ranggupp
    👉🏻Mudah dimakan Sudu dah aderr .
    👉🏻Ready to Eat ngapp errr .
    👉🏻Tak Mudah pecah! .
    👉🏻Senang dibawa kemana-mana .
    .

    BERMINAT BOLEH WHATSAPP
    www.wasap.my/601139029500 .
    .
    ‎. "LEBIH BESAR, LEBIH PUAS" .
    .
    .
    #crispychocotub #chocojar #crispychocojar #NIMS #Onlythebest #lebihbesarlebihpuas #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarviral #chocojarkelantan #chocojarpenang #penang #nimschocotubpenang #nimschocotubpenangisland #penangfoodie

  •  219  17  22 January, 2020