#chocojardalambalang Instagram Photos & Videos

chocojardalambalang - 286 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
13.6
average likes

Latest #chocojardalambalang Posts

  • Orang kata coklat ni pengubat stress tau! Korang yang selalu stress fikir pasal kerja boleh la kunyah2 chocojar ni. Mood happy, tenang akan datang balik n korang boleh release tension dengan chocojar.
.
Chocojar ni boleh terus makan tak perlu nak rendam dik, akak sekalian.
Tak de la nak menunggu masa rendam stress mkin bertambah.heheh
.
Jom hilangkan stress dengan chocojar!
.
Pm/whatsapp pyka for order 012.239.6911😊
.
.

#chocojerr
#chocojarviral
#chocojarpadu
#chocojarnomborsatu
# #repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojardamansara #chocojarkotadamansara #banting #chocojar #chocojarsubangbestari #chocojarstaravenue #chocojarsgbuloh #chocojardamansaradamai #chocojarsridamansara#chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah
  • Orang kata coklat ni pengubat stress tau! Korang yang selalu stress fikir pasal kerja boleh la kunyah2 chocojar ni. Mood happy, tenang akan datang balik n korang boleh release tension dengan chocojar.
    .
    Chocojar ni boleh terus makan tak perlu nak rendam dik, akak sekalian.
    Tak de la nak menunggu masa rendam stress mkin bertambah.heheh
    .
    Jom hilangkan stress dengan chocojar!
    .
    Pm/whatsapp pyka for order 012.239.6911😊
    .
    .

    #chocojerr
    #chocojarviral
    #chocojarpadu
    #chocojarnomborsatu
    # #repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojardamansara #chocojarkotadamansara #banting #chocojar #chocojarsubangbestari #chocojarstaravenue #chocojarsgbuloh #chocojardamansaradamai #chocojarsridamansara#chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah

  •  1  0  8 June, 2020
  • Chocojar banjir crispy meleleh!
.
❌tak perlu rendam air panas
❌tak pertu tunggu lama, buka penutup gaul2 makan..krup krap krup krap
❌tak perlu bayar mahal utk dapatkan chocojar leleh
.
Jom la singgah wall kita menjamu mata. cuba rasa chocojar leleh kami pasti nak lagi.
.
πŸš— COD : - BANTING
- BUKIT CHANGGANG
- LABOHAN DAGANG
- OLAK LEMPIT
- TAMAN LANGAT MURNI
- KLIA - NILAI - PUTRAJAYA 
BANDAR SERI EHSAN
- DENGKIL dan sekitar yang berdekatan

Ada sesiapa yang nak selit order?? Boleh whatsapp zati hanya tekan link di πŸ‘‡πŸ‘‡ sahaja. πŸ“² http://www.wasap.my/60172500319/CHOCOJARVIRAL

#chocojarleleh #codlabohandagang #codbukitchanggang #selfpickuplabohandagang
#chocojarviral 
#chocojarmurah
#chocojarbanting
#coklatbalang
#chocorice
#repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojarbanting #chocojarsepang #banting #chocojarbanting #chocojarbukitchanggang #chocojarlabohandagang #chocojarolaklempit #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah
  • Chocojar banjir crispy meleleh!
    .
    ❌tak perlu rendam air panas
    ❌tak pertu tunggu lama, buka penutup gaul2 makan..krup krap krup krap
    ❌tak perlu bayar mahal utk dapatkan chocojar leleh
    .
    Jom la singgah wall kita menjamu mata. cuba rasa chocojar leleh kami pasti nak lagi.
    .
    πŸš— COD : - BANTING
    - BUKIT CHANGGANG
    - LABOHAN DAGANG
    - OLAK LEMPIT
    - TAMAN LANGAT MURNI
    - KLIA - NILAI - PUTRAJAYA
    BANDAR SERI EHSAN
    - DENGKIL dan sekitar yang berdekatan

    Ada sesiapa yang nak selit order?? Boleh whatsapp zati hanya tekan link di πŸ‘‡πŸ‘‡ sahaja. πŸ“² http://www.wasap.my/60172500319/CHOCOJARVIRAL

    #chocojarleleh #codlabohandagang #codbukitchanggang #selfpickuplabohandagang
    #chocojarviral
    #chocojarmurah
    #chocojarbanting
    #coklatbalang
    #chocorice
    #repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojarbanting #chocojarsepang #banting #chocojarbanting #chocojarbukitchanggang #chocojarlabohandagang #chocojarolaklempit #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah

  •  29  0  4 January, 2020
  • chocojar mix second batch dah sampai Guyssss!
.
DISINI JUGA KAMI INGIN MENGUMUMKAN AKAN MENGADAKAN PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN YANG BAKAL TIBA TIDAK LAMA LAGIπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
IAITU HANYA RM8 BAGI SETIAP BALANGGG!!!!
.
Cepat2 order.. stock baru sampai...jangan lepaskan peluang keemasan ini nanti kempunan mcm mana😁.
Sebarang tempahan dan order bleh trus wasap no di bio atau pm je ye.. Sepantas kilat kami balas😁😁 #Merdeka62 #selamatharimerdeka#Harikebangsaan #promotion #Chocojarmix #chocojardalambalang #coklat #sedap #murmur #coklatmurah #Promosi
  • chocojar mix second batch dah sampai Guyssss!
    .
    DISINI JUGA KAMI INGIN MENGUMUMKAN AKAN MENGADAKAN PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN YANG BAKAL TIBA TIDAK LAMA LAGIπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .
    πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ .
    .
    IAITU HANYA RM8 BAGI SETIAP BALANGGG!!!!
    .
    Cepat2 order.. stock baru sampai...jangan lepaskan peluang keemasan ini nanti kempunan mcm mana😁.
    Sebarang tempahan dan order bleh trus wasap no di bio atau pm je ye.. Sepantas kilat kami balas😁😁 #Merdeka62 #selamatharimerdeka #Harikebangsaan #promotion #Chocojarmix #chocojardalambalang #coklat #sedap #murmur #coklatmurah #Promosi

  •  5  0  26 August, 2019
  • Masih berbaki 5 hari sis dekat usm . Yang nak cod area usm atau dekat2 situ pls roger asap 😚 juai mur mur ja , cod pun dak mahai . Hampa try satg confirm repeat order πŸ˜‹ this chocojar padu dia lain macam πŸ˜‚ boleh buat gila bayang oii , angau tak tentu arah . Memang terbaik gile ,hampa mesti takk caye an an , tu sebab hampa tak try lagi πŸ˜‚ sis ni malas nak kata lah , berbalang balang πŸ˜„ even dah kenyang an tapi still rase nak makan lagi nak lagi , fuhh . Yang mana nak order ws je sis , nak sis reply tau 😍 stock dah tak banyak . JOM ANGAU SESAME DGN CHOCOJARVIRAL πŸ˜‚

#chocojarterbaik #chocoJarr #chocojarrangup #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarpenang #chocojarusm #chocojarmampumilik #chocojarkedah #chocojarusm #chocojarmeleleh #chocojardalambalang #chocojarxl #chocojar
  • Masih berbaki 5 hari sis dekat usm . Yang nak cod area usm atau dekat2 situ pls roger asap 😚 juai mur mur ja , cod pun dak mahai . Hampa try satg confirm repeat order πŸ˜‹ this chocojar padu dia lain macam πŸ˜‚ boleh buat gila bayang oii , angau tak tentu arah . Memang terbaik gile ,hampa mesti takk caye an an , tu sebab hampa tak try lagi πŸ˜‚ sis ni malas nak kata lah , berbalang balang πŸ˜„ even dah kenyang an tapi still rase nak makan lagi nak lagi , fuhh . Yang mana nak order ws je sis , nak sis reply tau 😍 stock dah tak banyak . JOM ANGAU SESAME DGN CHOCOJARVIRAL πŸ˜‚

    #chocojarterbaik #chocoJarr #chocojarrangup #chocojarsedap #chocojarterbaik #chocojarpenang #chocojarusm #chocojarmampumilik #chocojarkedah #chocojarusm #chocojarmeleleh #chocojardalambalang #chocojarxl #chocojar

  •  22  0  22 June, 2019

Top #chocojardalambalang Posts

  • THE BEST CEKELATS JAR πŸ’šLAGI BESAR LAGI SEDAP LAGI MURAHHπŸ‘TOPPING PELBAGAI. TAKYAH RENDAM DAH , BUKAK PENUTUP TERUS NGAP JE πŸ˜‹ CEKELATS LELEH SAMPAI KE BAWAH 😍 NK BUAT BREAKFAST,LUNCH SEMUA BOLEH SO APA LAGI ? LET'S ORDER πŸ“² 
PLAIN : RM11 ONLY 
1 TOPPING (RM13)
- KITKAT
- OREO - CADBURY
- KINDER BUENO
- MM

2 TOPPINGS (RM14)
- OREO KINDER
- OREO KITKAT
- OREO CADBURY
- MILO KINDER
- MILO KITKAT
- MILO CADBURY
- KINDER MM
- KITKAT MM
- CADBURY MM 
KINDLY PM ME FOR ORDER WWW.WASAP.MY/601125711928 
ps: cod available utk area kelantan je sekarang sebab sis cuti sem πŸ˜‰ yg jauh , kita blh post

#cekelatsviral #cekelatssedap #cekelatsrangup #cekelatsmurah #chocojarmurah #chocojardalambalang #chocojar #cekelats #chocolover #murah #rangup #sedap
  • THE BEST CEKELATS JAR πŸ’šLAGI BESAR LAGI SEDAP LAGI MURAHHπŸ‘TOPPING PELBAGAI. TAKYAH RENDAM DAH , BUKAK PENUTUP TERUS NGAP JE πŸ˜‹ CEKELATS LELEH SAMPAI KE BAWAH 😍 NK BUAT BREAKFAST,LUNCH SEMUA BOLEH SO APA LAGI ? LET'S ORDER πŸ“²
    PLAIN : RM11 ONLY
    1 TOPPING (RM13)
    - KITKAT
    - OREO - CADBURY
    - KINDER BUENO
    - MM

    2 TOPPINGS (RM14)
    - OREO KINDER
    - OREO KITKAT
    - OREO CADBURY
    - MILO KINDER
    - MILO KITKAT
    - MILO CADBURY
    - KINDER MM
    - KITKAT MM
    - CADBURY MM
    KINDLY PM ME FOR ORDER WWW.WASAP.MY/601125711928
    ps: cod available utk area kelantan je sekarang sebab sis cuti sem πŸ˜‰ yg jauh , kita blh post

    #cekelatsviral #cekelatssedap #cekelatsrangup #cekelatsmurah #chocojarmurah #chocojardalambalang #chocojar #cekelats #chocolover #murah #rangup #sedap

  •  65  3  24 January, 2019
  • Salam Jumaat, salam menjemput rezeki!!! .
OPEN ORDER OPEN ORDER OPEN ORDER CHOCO JAR VIRAL LELEH. Sapu roti pun sedap!!! πŸ˜‹
.
ON ❌ ON 🍫 RM13 SAHAJA!!!! LEBIH 4 BALANG RM10 πŸ˜‹
🍫 READY-TO-EAT
🍫 BALANG BESAR COKLAT BANJIR MELELEH
🍫 TAK PERLU RENDAM
🍫 MURAH DAN CRUNCHY
πŸš— COD : BANTING / BUKIT CHANGGANG / LABOHAN DAGANG / OLAK LEMPIT / TAMAN LANGAT MURNI / SEPANG / KLIA / NILAI / PUTRAJAYA / SEREMBAN / SALAK TINGGI / BANGI / DENGKIL dan berdekatan sekitarnya. πŸ“¦ POS : SM & SS

#chocojarleleh
#chocojarviral 
#chocojarmurah
#chocojarbanting
#coklatbalang
#chocorice
#repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojarbanting #chocojarsepang #banting #chocojarbanting #chocojarbukitchanggang #chocojarlabohandagang #chocojarolaklempit #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah
  • Salam Jumaat, salam menjemput rezeki!!! .
    OPEN ORDER OPEN ORDER OPEN ORDER CHOCO JAR VIRAL LELEH. Sapu roti pun sedap!!! πŸ˜‹
    .
    ON ❌ ON 🍫 RM13 SAHAJA!!!! LEBIH 4 BALANG RM10 πŸ˜‹
    🍫 READY-TO-EAT
    🍫 BALANG BESAR COKLAT BANJIR MELELEH
    🍫 TAK PERLU RENDAM
    🍫 MURAH DAN CRUNCHY
    πŸš— COD : BANTING / BUKIT CHANGGANG / LABOHAN DAGANG / OLAK LEMPIT / TAMAN LANGAT MURNI / SEPANG / KLIA / NILAI / PUTRAJAYA / SEREMBAN / SALAK TINGGI / BANGI / DENGKIL dan berdekatan sekitarnya. πŸ“¦ POS : SM & SS

    #chocojarleleh
    #chocojarviral
    #chocojarmurah
    #chocojarbanting
    #coklatbalang
    #chocorice
    #repost #review #chocojarterbaik #chocojarViral #chocoJarr #chocojarbanting #chocojarsepang #banting #chocojarbanting #chocojarbukitchanggang #chocojarlabohandagang #chocojarolaklempit #chocojarsepang #chocojarnilai #chocojarsedap #chocojarmeleleh #chocojarsedap #chocojardalambalang #chocolicious #rangup #leleh #balangbesar #chocojarxl #chocojarmurah

  •  7  2  22 March, 2019