#chocojarbanting Instagram Photos & Videos

chocojarbanting - 3.6k posts

Hashtag Popularity

1
average comments
21.8
average likes

Latest #chocojarbanting Posts

  • Alhamdulillah. Done COD. Trasa lama pulak ta up, maap deh cekpah agak busy itu mnyepi jek๐Ÿ˜†. Btw terima kasih kpada yg sudi dapatkan chococrispy dengan cekpah super licious๐Ÿ˜‹. 
.
Haa maka sold out sudah untuk batch ntah keberapa๐Ÿ˜‚ Alhamdulillah syukur.. Terima kasih Allah atas segala nikmat yang telah kau berikan๐Ÿ˜.
.
CHOCOJAR CRISPY
๐ŸซRM10 BERTOPPING
๐Ÿซ300+ GRAM
.
Cekpah open pre order noh.. Mana yg na booking boleh pm cekpah. Jangan lupa tekan link dibio tau๐Ÿ˜„

#soldout #chocojarviral #chococrispy #chococrispybanting #chococrispyviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocolate #chocojarbanting #chocojarkanchongdarat #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartelokpanglimagarang  #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir#chocojarolaklempit #chocojarlabuhandagang#chocojarbukitchanggang
  • Alhamdulillah. Done COD. Trasa lama pulak ta up, maap deh cekpah agak busy itu mnyepi jek๐Ÿ˜†. Btw terima kasih kpada yg sudi dapatkan chococrispy dengan cekpah super licious๐Ÿ˜‹.
    .
    Haa maka sold out sudah untuk batch ntah keberapa๐Ÿ˜‚ Alhamdulillah syukur.. Terima kasih Allah atas segala nikmat yang telah kau berikan๐Ÿ˜.
    .
    CHOCOJAR CRISPY
    ๐ŸซRM10 BERTOPPING
    ๐Ÿซ300+ GRAM
    .
    Cekpah open pre order noh.. Mana yg na booking boleh pm cekpah. Jangan lupa tekan link dibio tau๐Ÿ˜„

    #soldout #chocojarviral #chococrispy #chococrispybanting #chococrispyviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocolate #chocojarbanting #chocojarkanchongdarat #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartelokpanglimagarang #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir#chocojarolaklempit #chocojarlabuhandagang#chocojarbukitchanggang

  •  10  0  5 hours ago
  • Makan Choc Trifle yang sejuk waktu cuaca panas lit lit๐Ÿ”ฅ macam ni.. perghhh nyamannnn tekak ๐Ÿ˜†

Cepat-cepat order sebelum stock habis, jangan nangis bucu katil pulak nanti ๐Ÿ˜”

Link ada kat bio okie
  • Makan Choc Trifle yang sejuk waktu cuaca panas lit lit๐Ÿ”ฅ macam ni.. perghhh nyamannnn tekak ๐Ÿ˜†

    Cepat-cepat order sebelum stock habis, jangan nangis bucu katil pulak nanti ๐Ÿ˜”

    Link ada kat bio okie

  •  1  1  6 hours ago
  • JANGAN TENGOKโ€ผ๏ธ

Jangan tengok kalau tak nak terliur๐Ÿคค Sebab bila dah terliur, kena beli sebalang. Bila dah beli sebalang, mesti nak repeat berbalang-balang sebab Kuuunyahhhh Chocojar boleh buat korang craving sampai tak henti-henti mengunyah๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹ Baik korang grab cepat sebab sekarang kami bagi promo harga pengenalan, chocojar baby crunch dengan premium chocolate RM13 sahaja! Harga promo ni sebulan je tau. Tamat pada 31.08.2020. So cepat grab your now!๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Harga : RM13 โ€ผ๏ธPROMOโ€ผ๏ธ / NP:RM15
Berat : 250g

Cara order :
1. Whatsapp 01129135439
2. Tekan link whatsapp di bio

#chocojar #chocojarsedap #chocojardengkil #chocojarputrajaya #chocojarcyberjaya #chocojarbanting #chocolate #chocojarleleh #chocojarviral
  • JANGAN TENGOKโ€ผ๏ธ

    Jangan tengok kalau tak nak terliur๐Ÿคค Sebab bila dah terliur, kena beli sebalang. Bila dah beli sebalang, mesti nak repeat berbalang-balang sebab Kuuunyahhhh Chocojar boleh buat korang craving sampai tak henti-henti mengunyah๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹ Baik korang grab cepat sebab sekarang kami bagi promo harga pengenalan, chocojar baby crunch dengan premium chocolate RM13 sahaja! Harga promo ni sebulan je tau. Tamat pada 31.08.2020. So cepat grab your now!๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

    Harga : RM13 โ€ผ๏ธPROMOโ€ผ๏ธ / NP:RM15
    Berat : 250g

    Cara order :
    1. Whatsapp 01129135439
    2. Tekan link whatsapp di bio

    #chocojar #chocojarsedap #chocojardengkil #chocojarputrajaya #chocojarcyberjaya #chocojarbanting #chocolate #chocojarleleh #chocojarviral

  •  5  0  20 hours ago
  • jar kami memang sangat cute & comel ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ 
.
.
ada 3 jenis ๐˜ฝ๐˜ผ๐™Ž๐™€ :-
๐Ÿฅ  ๐๐”๐๐๐‹๐„๐‘๐ˆ๐‚๐„
๐Ÿฅ  ๐Œ๐ˆ๐๐ˆ๐‚๐‘๐”๐๐‚๐‡
๐Ÿฅ  ๐Œ๐ˆ๐— (Bubblerice+Minicrunch)
.
.
ada 5 jenis ๐™๐™Š๐™‹๐™‹๐™„๐™‰๐™‚ :-
๐Ÿซ ๐Š๐ˆ๐“๐Š๐€๐“
๐Ÿซ ๐Œ&๐Œ
๐Ÿซ ๐Ž๐‘๐„๐Ž
๐Ÿซ ๐‚๐”๐ƒ๐๐”๐‘๐˜
๐Ÿซ ๐Œ๐ˆ๐‹๐Ž ๐๐”๐†๐†๐„๐“๐ฌ
.
.
โŒ๐™ˆ๐™๐˜ผ๐™†
โŒ๐™ˆ๐˜ผ๐™‰๐™„๐™Ž 
PASTI ANDA PUAS HATI !! JOM MENIKMATI ๐‚๐จ๐œ๐จ๐˜๐ฎ๐ฆ SEKARANG !! ๐™ƒ๐˜ผ๐™‰๐™”๐˜ผ ๐™๐™ˆ6 (๐™๐™๐™€๐™€ ๐™๐™Š๐™‹๐™‹๐™„๐™‰๐™‚) 
.
.
#chocojarviral #chocojarmurah #chocojarampang #chocojargombak #chocojarshahalam #chocojarpetalingjaya #chocojarsubangjaya #chocojarbanting #chocojarmuslim #chocojarmalaysia
  • jar kami memang sangat cute & comel ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    ada 3 jenis ๐˜ฝ๐˜ผ๐™Ž๐™€ :-
    ๐Ÿฅ  ๐๐”๐๐๐‹๐„๐‘๐ˆ๐‚๐„
    ๐Ÿฅ  ๐Œ๐ˆ๐๐ˆ๐‚๐‘๐”๐๐‚๐‡
    ๐Ÿฅ  ๐Œ๐ˆ๐— (Bubblerice+Minicrunch)
    .
    .
    ada 5 jenis ๐™๐™Š๐™‹๐™‹๐™„๐™‰๐™‚ :-
    ๐Ÿซ ๐Š๐ˆ๐“๐Š๐€๐“
    ๐Ÿซ ๐Œ&๐Œ
    ๐Ÿซ ๐Ž๐‘๐„๐Ž
    ๐Ÿซ ๐‚๐”๐ƒ๐๐”๐‘๐˜
    ๐Ÿซ ๐Œ๐ˆ๐‹๐Ž ๐๐”๐†๐†๐„๐“๐ฌ
    .
    .
    โŒ๐™ˆ๐™๐˜ผ๐™†
    โŒ๐™ˆ๐˜ผ๐™‰๐™„๐™Ž
    PASTI ANDA PUAS HATI !! JOM MENIKMATI ๐‚๐จ๐œ๐จ๐˜๐ฎ๐ฆ SEKARANG !! ๐™ƒ๐˜ผ๐™‰๐™”๐˜ผ ๐™๐™ˆ6 (๐™๐™๐™€๐™€ ๐™๐™Š๐™‹๐™‹๐™„๐™‰๐™‚)
    .
    .
    #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarampang #chocojargombak #chocojarshahalam #chocojarpetalingjaya #chocojarsubangjaya #chocojarbanting #chocojarmuslim #chocojarmalaysia

  •  2  0  6 August, 2020
  • Alhamdulillah terima kpada yg sudi dapatkan chococrispy dengan cekpah๐Ÿ˜. Terima kasih jugak kpada team selalo jadi penyelamat drpd cekpah terus dburu oleh penggemar chocojar crispy๐Ÿ˜….
.
Haa mana yg na dapatkan chococrispy boleh dapatkan dengan cekpah keh. Ta usah malu segan kehh๐Ÿ˜˜
.
CHOCOJAR CRISPY
๐ŸซRM10 BERTOPPING
๐Ÿซ300+ GRAM
.
Jangan lupa tekan link dibio tau๐Ÿ˜„

#Readystock  #chocojarviral #chococrispy #chococrispybanting #chococrispyviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocolate #chocojarbanting #chocojarkanchongdarat #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartelokpanglimagarang  #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir#chocojarolaklempit #chocojarlabuhandagang#chocojarbukitchanggang
  • Alhamdulillah terima kpada yg sudi dapatkan chococrispy dengan cekpah๐Ÿ˜. Terima kasih jugak kpada team selalo jadi penyelamat drpd cekpah terus dburu oleh penggemar chocojar crispy๐Ÿ˜….
    .
    Haa mana yg na dapatkan chococrispy boleh dapatkan dengan cekpah keh. Ta usah malu segan kehh๐Ÿ˜˜
    .
    CHOCOJAR CRISPY
    ๐ŸซRM10 BERTOPPING
    ๐Ÿซ300+ GRAM
    .
    Jangan lupa tekan link dibio tau๐Ÿ˜„

    #Readystock #chocojarviral #chococrispy #chococrispybanting #chococrispyviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocolate #chocojarbanting #chocojarkanchongdarat #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartelokpanglimagarang #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir#chocojarolaklempit #chocojarlabuhandagang#chocojarbukitchanggang

  •  25  0  5 August, 2020
  • Anda Student? 
Anda Surirumah?
Anda bekerja sepenuh masa?
Inginkan duit poket tambahan bermula dua digit pulangan sehingga 3 digit? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Daftar jadi agent dengan segera, sangat mudah
.
Kelebihannya? Boleh DM saya dan saya akan ceritakan selanjutnya
.
#chocojarbanting #chocojarking #chocojarsedap #chocojarshahalam #chocojarklang
  • Anda Student?
    Anda Surirumah?
    Anda bekerja sepenuh masa?
    Inginkan duit poket tambahan bermula dua digit pulangan sehingga 3 digit? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Daftar jadi agent dengan segera, sangat mudah
    .
    Kelebihannya? Boleh DM saya dan saya akan ceritakan selanjutnya
    .
    #chocojarbanting #chocojarking #chocojarsedap #chocojarshahalam #chocojarklang

  •  0  0  5 August, 2020
  • JUM JANA INCOME!!!!

Bila Jual chocojerr, 

๐Ÿ“† Tiap hari uolls boleh tambah pendapatan, 
๐Ÿ“ˆdemand yang tinggi buatkan stok xpernah duduk lama dengan kami
๐Ÿ”ฅSTOCK LAKU KERAS๐Ÿคซ๐Ÿคซ๐Ÿคซ 

HIDUP NI, KITA BOLEH UBAH UNTUK BERJAYA KAN?? ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚

bila lagi untuk kita mulakan langkah pertamaโ“โ“

Dengan #TeamRyanRich

๐Ÿ’ฐ tiada yuran keahlian dikenakan
๐Ÿ“ฆberbekalkan 24 balang je ๐Ÿ“ˆincome naik 2x ganda semua bahan disediakan 

jom kita #ubahhidupdengancoklat ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿปkita capai target #misibebashutang ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

nak ubah hidup?? 
 tekan link dekat bio for fast respond๐Ÿ˜˜

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #miniagentwanted #agentwanted #ministokiswanted #stokiswanted  #nakubahhidupdengancoklat #chocojarrawang #chocojardengkil #chocojarbanting #chocojarbtho #chocojarhululangat #chocojarcheras #chocojarbangi #chocojarkajang 
#chocojardamansara #chocojarkepong #chocojarpetalingjaya #chocojarsungaibuloh #chocojarklang #chocojarbangsar #chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #chocojarsubang #chocojarwangsamaju
#chocojarampang
  • JUM JANA INCOME!!!!

    Bila Jual chocojerr,

    ๐Ÿ“† Tiap hari uolls boleh tambah pendapatan,
    ๐Ÿ“ˆdemand yang tinggi buatkan stok xpernah duduk lama dengan kami
    ๐Ÿ”ฅSTOCK LAKU KERAS๐Ÿคซ๐Ÿคซ๐Ÿคซ

    HIDUP NI, KITA BOLEH UBAH UNTUK BERJAYA KAN?? ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚

    bila lagi untuk kita mulakan langkah pertamaโ“โ“

    Dengan #TeamRyanRich

    ๐Ÿ’ฐ tiada yuran keahlian dikenakan
    ๐Ÿ“ฆberbekalkan 24 balang je ๐Ÿ“ˆincome naik 2x ganda semua bahan disediakan

    jom kita #ubahhidupdengancoklat ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿปkita capai target #misibebashutang ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป

    nak ubah hidup??
    tekan link dekat bio for fast respond๐Ÿ˜˜

    #chocojar #chocojarviral #chocojerr #miniagentwanted #agentwanted #ministokiswanted #stokiswanted #nakubahhidupdengancoklat #chocojarrawang #chocojardengkil #chocojarbanting #chocojarbtho #chocojarhululangat #chocojarcheras #chocojarbangi #chocojarkajang
    #chocojardamansara #chocojarkepong #chocojarpetalingjaya #chocojarsungaibuloh #chocojarklang #chocojarbangsar #chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #chocojarsubang #chocojarwangsamaju
    #chocojarampang

  •  15  0  5 August, 2020
  • Enjoynyeeee!

Dah lah cekelat tak kedekut. Premium pulak tu๐Ÿ˜

Nikmatnya sampai rasa nak terbang ke langit ke tujuh yeahaaaa๐Ÿ’ƒ

Chocojerr ni boleh dapatkan dengan harga mampu milik taw. Gunakan coklat dari brand ternama di Malaysia~ Shedapnya bila masuk mulut. Teringat jaman main pasir dolu2 makan koko krunch dengan air milo~

Jom jom beli 1 rm15 jerr, nak lagi murah boleh grab combo kami

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #miniagentwanted #agentwanted #ministokiswanted #stokiswanted  #nakubahhidupdengancoklat #chocojarrawang #chocojardengkil #chocojarbanting #chocojarbtho #chocojarhululangat #chocojarcheras #chocojarbangi #chocojarkajang 
#chocojardamansara #chocojarkepong #chocojarpetalingjaya #chocojarsungaibuloh #chocojarkl #chocojarklang #chocojarbangsar #chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #chocojarsubang #chocojarwangsamaju
#chocojarampang
  • Enjoynyeeee!

    Dah lah cekelat tak kedekut. Premium pulak tu๐Ÿ˜

    Nikmatnya sampai rasa nak terbang ke langit ke tujuh yeahaaaa๐Ÿ’ƒ

    Chocojerr ni boleh dapatkan dengan harga mampu milik taw. Gunakan coklat dari brand ternama di Malaysia~ Shedapnya bila masuk mulut. Teringat jaman main pasir dolu2 makan koko krunch dengan air milo~

    Jom jom beli 1 rm15 jerr, nak lagi murah boleh grab combo kami

    #chocojar #chocojarviral #chocojerr #miniagentwanted #agentwanted #ministokiswanted #stokiswanted #nakubahhidupdengancoklat #chocojarrawang #chocojardengkil #chocojarbanting #chocojarbtho #chocojarhululangat #chocojarcheras #chocojarbangi #chocojarkajang
    #chocojardamansara #chocojarkepong #chocojarpetalingjaya #chocojarsungaibuloh #chocojarkl #chocojarklang #chocojarbangsar #chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #chocojarsubang #chocojarwangsamaju
    #chocojarampang

  •  7  0  5 August, 2020
  • Enjoynyeeee!

Dah lah cekelat tak kedekut. Premium pulak tu๐Ÿ˜

Nikmatnya sampai rasa nak terbang ke langit ke tujuh yeahaaaa๐Ÿ’ƒ

Chocojerr ni boleh dapatkan dengan harga mampu milik taw. Gunakan coklat dari brand ternama di Malaysia~ Shedapnya bila masuk mulut. Teringat jaman main pasir dolu2 makan koko krunch dengan air milo~

Jom jom beli 1 rm15 jerr, nak lagi murah boleh grab combo kami

#chocojar #chocojarviral #chocojerr #miniagentwanted #agentwanted #ministokiswanted #stokiswanted  #nakubahhidupdengancoklat #chocojarrawang #chocojardengkil #chocojarbanting #chocojarbtho #chocojarhululangat #chocojarcheras #chocojarbangi #chocojarkajang 
#chocojardamansara #chocojarkepong #chocojarpetalingjaya #chocojarsungaibuloh #chocojarkl #chocojarklang #chocojarbangsar #chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #chocojarsubang #chocojarwangsamaju
#chocojarampang
  • Enjoynyeeee!

    Dah lah cekelat tak kedekut. Premium pulak tu๐Ÿ˜

    Nikmatnya sampai rasa nak terbang ke langit ke tujuh yeahaaaa๐Ÿ’ƒ

    Chocojerr ni boleh dapatkan dengan harga mampu milik taw. Gunakan coklat dari brand ternama di Malaysia~ Shedapnya bila masuk mulut. Teringat jaman main pasir dolu2 makan koko krunch dengan air milo~

    Jom jom beli 1 rm15 jerr, nak lagi murah boleh grab combo kami

    #chocojar #chocojarviral #chocojerr #miniagentwanted #agentwanted #ministokiswanted #stokiswanted #nakubahhidupdengancoklat #chocojarrawang #chocojardengkil #chocojarbanting #chocojarbtho #chocojarhululangat #chocojarcheras #chocojarbangi #chocojarkajang
    #chocojardamansara #chocojarkepong #chocojarpetalingjaya #chocojarsungaibuloh #chocojarkl #chocojarklang #chocojarbangsar #chocojarshahalam #chocojarsetiaalam #chocojarsubang #chocojarwangsamaju
    #chocojarampang

  •  9  0  5 August, 2020
  • Suhada agent Perlis . Seorang student ,dalam Masa yg sama dia jual chocojerr secara part time . Alhamdulillah berkat kerja kuat Dan Rajin . Sales sentiasa meroket ๐Ÿš€ . Konsisten ๐Ÿ’ช Dan sabar kunci berjaya. 
:
Suhada  Dari KANGAR PERLIS #Teamrichroseulhaqโฃ๏ธ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿ‘

Korg yng  cover area
๐Ÿ“ Kangar
๐Ÿ“Arau
๐Ÿ“simpang Empat
๐Ÿ“Padang Besar
๐Ÿ“ Kuala Perlis
Boleh beli chocojerr dgn Suhada ya. @chocojerrbywada sekarang โฃ๏ธ๐Ÿฅฐ!
.
.
Siapa yg berminat untuk buat duit tepi ke jual full-time jom join #teamrichroseulhaq 
Sy akak ajar Macam Mana nak Buat bisnes dgn menggunakan handphone je ๐Ÿ˜Š.
.
.
Boleh tekan link dekat bio untuk pertanyaan lanjut & fast response ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

#chocojerrselangor #chocojerrdamansaradamai #chocojerrsunway
#chocojardamansaraintan #chocojarkotadamansara #chocojardamansarautama #chocojarttdi  #chocojarpantaidalam #chocojarkl 
#chocojarkelanajaya #chocojarsubangjaya #chocojarperlis #chocojarkangararau #chocojarkualaperlis #chocojarpadangbesar #chocojarrawang #chocojarjalansultanismail 
#chocojarbanting #chocojarlimbang #chocojarsarawak #chocojarsungaibuloh #chocojarsridamansara #chocojardamansaradamai #chocojarsubangbestaru #chocojarbukitrahmanputra
  • Suhada agent Perlis . Seorang student ,dalam Masa yg sama dia jual chocojerr secara part time . Alhamdulillah berkat kerja kuat Dan Rajin . Sales sentiasa meroket ๐Ÿš€ . Konsisten ๐Ÿ’ช Dan sabar kunci berjaya.
    :
    Suhada Dari KANGAR PERLIS #Teamrichroseulhaqโฃ๏ธ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช๐Ÿ‘

    Korg yng cover area
    ๐Ÿ“ Kangar
    ๐Ÿ“Arau
    ๐Ÿ“simpang Empat
    ๐Ÿ“Padang Besar
    ๐Ÿ“ Kuala Perlis
    Boleh beli chocojerr dgn Suhada ya. @chocojerrbywada sekarang โฃ๏ธ๐Ÿฅฐ!
    .
    .
    Siapa yg berminat untuk buat duit tepi ke jual full-time jom join #teamrichroseulhaq
    Sy akak ajar Macam Mana nak Buat bisnes dgn menggunakan handphone je ๐Ÿ˜Š.
    .
    .
    Boleh tekan link dekat bio untuk pertanyaan lanjut & fast response ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

    #chocojerrselangor #chocojerrdamansaradamai #chocojerrsunway
    #chocojardamansaraintan #chocojarkotadamansara #chocojardamansarautama #chocojarttdi #chocojarpantaidalam #chocojarkl
    #chocojarkelanajaya #chocojarsubangjaya #chocojarperlis #chocojarkangararau #chocojarkualaperlis #chocojarpadangbesar #chocojarrawang #chocojarjalansultanismail
    #chocojarbanting #chocojarlimbang #chocojarsarawak #chocojarsungaibuloh #chocojarsridamansara #chocojardamansaradamai #chocojarsubangbestaru #chocojarbukitrahmanputra

  •  5  0  4 August, 2020
  • JANGAN TENGOKโ€ผ๏ธ

Jangan tengok kalau tak nak terliur๐Ÿคค Sebab bila dah terliur, kena beli sebalang. Bila dah beli sebalang, mesti nak repeat berbalang-balang sebab Kuuunyahhhh Chocojar boleh buat korang craving sampai tak henti-henti mengunyah๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹ Baik korang grab cepat sebab sekarang kami bagi promo harga pengenalan, chocojar baby crunch dengan premium chocolate RM13 sahaja! Harga promo ni sebulan je tau. Tamat pada 31.08.2020. So cepat grab your now!๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Harga : RM13 โ€ผ๏ธPROMOโ€ผ๏ธ / NP:RM15
Berat : 250g
Bahan : baby crunch, premium chocolate

Cara order :
1. Whatsapp 01129135439
2. Tekan link whatsapp di bio

#chocojar #chocojarsedap #chocojardengkil #chocojarputrajaya #chocojarcyberjaya #chocojarbanting #chocolate #chocojarleleh #chocojarviral
  • JANGAN TENGOKโ€ผ๏ธ

    Jangan tengok kalau tak nak terliur๐Ÿคค Sebab bila dah terliur, kena beli sebalang. Bila dah beli sebalang, mesti nak repeat berbalang-balang sebab Kuuunyahhhh Chocojar boleh buat korang craving sampai tak henti-henti mengunyah๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹ Baik korang grab cepat sebab sekarang kami bagi promo harga pengenalan, chocojar baby crunch dengan premium chocolate RM13 sahaja! Harga promo ni sebulan je tau. Tamat pada 31.08.2020. So cepat grab your now!๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

    Harga : RM13 โ€ผ๏ธPROMOโ€ผ๏ธ / NP:RM15
    Berat : 250g
    Bahan : baby crunch, premium chocolate

    Cara order :
    1. Whatsapp 01129135439
    2. Tekan link whatsapp di bio

    #chocojar #chocojarsedap #chocojardengkil #chocojarputrajaya #chocojarcyberjaya #chocojarbanting #chocolate #chocojarleleh #chocojarviral

  •  12  0  31 July, 2020
  • JANGAN TENGOKโ€ผ๏ธ

Jangan tengok kalau tak nak terliur๐Ÿคค Sebab bila dah terliur, kena beli sebalang. Bila dah beli sebalang, mesti nak repeat berbalang-balang sebab Kuuunyahhhh Chocojar boleh buat korang craving sampai tak henti-henti mengunyah๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹ Baik korang grab cepat sebab sekarang kami bagi promo harga pengenalan, chocojar baby crunch dengan premium chocolate RM13 sahaja! Harga promo ni sebulan je tau. Tamat pada 31.08.2020. So cepat grab your now!๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Harga : RM13 โ€ผ๏ธPROMOโ€ผ๏ธ / NP:RM15
Berat : 250g
Bahan : baby crunch, premium chocolate

Cara order :
1. Whatsapp 01129135439
2. Tekan link whatsapp di bio

#chocojar #chocojarsedap #chocojardengkil #chocojarputrajaya #chocojarcyberjaya #chocojarbanting #chocolate #chocojarleleh #chocojarviral
  • JANGAN TENGOKโ€ผ๏ธ

    Jangan tengok kalau tak nak terliur๐Ÿคค Sebab bila dah terliur, kena beli sebalang. Bila dah beli sebalang, mesti nak repeat berbalang-balang sebab Kuuunyahhhh Chocojar boleh buat korang craving sampai tak henti-henti mengunyah๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‹ Baik korang grab cepat sebab sekarang kami bagi promo harga pengenalan, chocojar baby crunch dengan premium chocolate RM13 sahaja! Harga promo ni sebulan je tau. Tamat pada 31.08.2020. So cepat grab your now!๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

    Harga : RM13 โ€ผ๏ธPROMOโ€ผ๏ธ / NP:RM15
    Berat : 250g
    Bahan : baby crunch, premium chocolate

    Cara order :
    1. Whatsapp 01129135439
    2. Tekan link whatsapp di bio

    #chocojar #chocojarsedap #chocojardengkil #chocojarputrajaya #chocojarcyberjaya #chocojarbanting #chocolate #chocojarleleh #chocojarviral

  •  8  0  30 July, 2020

Top #chocojarbanting Posts

  • Yuols dah cuba  Premium Choco Leleh by mamahelina @chocoleleh_viral_hq ?

Dekat gambar ni ada 2perisa, yaitu:
Bubble Rice Dark Chocolate
Baby Crunch Dark Chocolate

Rangup, sedap dan tak muak.
Jom pakat cuba!

Untuk maklumat lanjut sila hubungi,
IG: @chocoleleh_viral_hq
WHATSAPP: 011 19313703
  • Yuols dah cuba Premium Choco Leleh by mamahelina @chocoleleh_viral_hq ?

    Dekat gambar ni ada 2perisa, yaitu:
    Bubble Rice Dark Chocolate
    Baby Crunch Dark Chocolate

    Rangup, sedap dan tak muak.
    Jom pakat cuba!

    Untuk maklumat lanjut sila hubungi,
    IG: @chocoleleh_viral_hq
    WHATSAPP: 011 19313703

  •  463  21  8 July, 2019
  • BUKTIโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
COKLAT MELIMPAH.
.
.
Coklat yang tuang dalam TUB jni isi padu nya sangat banyak dan cukup untuk merasai kesedapannya. Ianya juga sebati digaul bersama dengan Kasih SAYANG.
.
.
Coklat ini kelihatan sedikit pekat dan padu apa bila dibuka penutup nya. Memang cukup ngam ngam. Untuk pastikan Ianya sentiasa cair letak kan di tempat yang lebih sedikit panas, bagi mengekalkan kecairan Coklat tersebut.
.
.
Kalau nak lebih sedap lagi, masukkan #crispychocotub atau #crispychocojar ini kedalam mulut anda ๐Ÿ˜‹
.
.
DAH tak sabar nak Cuba? Atau berminat untuk mencari income dengan produk yang sangat-sangat Mudah untuk di jual ini? Dan paling penting THE BEST ๐Ÿ‘ dan paling RARE โ€ผ๏ธ Lain dari lain dan LEBIH BESAR ๐Ÿ˜‰
.
.
017 7005766
017 7005766
017 7005766
.
.
#nims #onlythebest #adeliciousz #crispychocojar #crispychocotub #chocojar #Chocotub #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocotubsdap #chocotubviral #chocojarbanting #chocojarselangor #chocorice #coklatsedap #chococrispy #crispyrice #bubblerice #cococrunch #minicococrunch #cocoball
  • BUKTIโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
    COKLAT MELIMPAH.
    .
    .
    Coklat yang tuang dalam TUB jni isi padu nya sangat banyak dan cukup untuk merasai kesedapannya. Ianya juga sebati digaul bersama dengan Kasih SAYANG.
    .
    .
    Coklat ini kelihatan sedikit pekat dan padu apa bila dibuka penutup nya. Memang cukup ngam ngam. Untuk pastikan Ianya sentiasa cair letak kan di tempat yang lebih sedikit panas, bagi mengekalkan kecairan Coklat tersebut.
    .
    .
    Kalau nak lebih sedap lagi, masukkan #crispychocotub atau #crispychocojar ini kedalam mulut anda ๐Ÿ˜‹
    .
    .
    DAH tak sabar nak Cuba? Atau berminat untuk mencari income dengan produk yang sangat-sangat Mudah untuk di jual ini? Dan paling penting THE BEST ๐Ÿ‘ dan paling RARE โ€ผ๏ธ Lain dari lain dan LEBIH BESAR ๐Ÿ˜‰
    .
    .
    017 7005766
    017 7005766
    017 7005766
    .
    .
    #nims #onlythebest #adeliciousz #crispychocojar #crispychocotub #chocojar #Chocotub #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chocotubsdap #chocotubviral #chocojarbanting #chocojarselangor #chocorice #coklatsedap #chococrispy #crispyrice #bubblerice #cococrunch #minicococrunch #cocoball

  •  5  0  13 July, 2020
  • Jom cepat dapatkan smentara masih ada. Stock makin susut tau, lambat tinggal๐Ÿ’ƒ
.
Boleh tekan link dibio atau whatsapp cekpah terus keh๐Ÿ˜‰ https://www.wasap.my/60132485854/sayanakchocojar

#Readystock  #chococrispy #chococrispyhq #chococrispymurah #chococrispybanting #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarbanting #chocojarselangor #chocojarkanchong #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarjugra #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartelokpanglimagarang  #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir #chocojarolaklempit #chocojatlabuhandagang #chocojarbukitchanggang
  • Jom cepat dapatkan smentara masih ada. Stock makin susut tau, lambat tinggal๐Ÿ’ƒ
    .
    Boleh tekan link dibio atau whatsapp cekpah terus keh๐Ÿ˜‰ https://www.wasap.my/60132485854/sayanakchocojar

    #Readystock #chococrispy #chococrispyhq #chococrispymurah #chococrispybanting #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarbanting #chocojarselangor #chocojarkanchong #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarjugra #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #chocojartelokpanglimagarang #chocojarjugra #chocojarpermatangpasir #chocojarolaklempit #chocojatlabuhandagang #chocojarbukitchanggang

  •  35  1  24 July, 2020
  • Hye korang.. korang dahh dapat chococrispy belom ? Kalau belom mari dapatkan dengan cekpah๐Ÿค—
.
.
Korang nampak tak tu sebenarnya isi dan coklat dia bnyakk tau.. paling best nampak macam kecik tp sbenarnya bersaiz besar tauu.. sama macam harga engkorang beli harga belasยฒ kat luar sana๐Ÿคซ
.
.
Rm10 kita kasi package free topping tau๐Ÿคช haa best kaa best ? Jom cepat dpatkan dengan cekpah๐Ÿ™ˆ
.
.
#chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chococrispyhq #chococrispymurah #chococrispymalaysia #chococrispypadu #chococrispybanting #chocojarbanting #chocojarselangor #chocojarkanchong #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #telokpanglimagarang  #chocojarjugra #permatangpasir
  • Hye korang.. korang dahh dapat chococrispy belom ? Kalau belom mari dapatkan dengan cekpah๐Ÿค—
    .
    .
    Korang nampak tak tu sebenarnya isi dan coklat dia bnyakk tau.. paling best nampak macam kecik tp sbenarnya bersaiz besar tauu.. sama macam harga engkorang beli harga belasยฒ kat luar sana๐Ÿคซ
    .
    .
    Rm10 kita kasi package free topping tau๐Ÿคช haa best kaa best ? Jom cepat dpatkan dengan cekpah๐Ÿ™ˆ
    .
    .
    #chocojarviral #chocojarmalaysia #chocojarmurah #chocojarsedap #chococrispyhq #chococrispymurah #chococrispymalaysia #chococrispypadu #chococrispybanting #chocojarbanting #chocojarselangor #chocojarkanchong #chocojarbantingbaru #chocojarkelanang #chocojarmorib #chocojarsgbuaya #chocojarchodoi #chocojarkgbandar #chocojarsglang #chocojarsgkelambu #chocojartelokdatok #telokpanglimagarang #chocojarjugra #permatangpasir

  •  19  3  6 July, 2020