#chocojarViral Instagram Photos & Videos

chocojarViral - 159k posts

Hashtag Popularity

550.6
average comments
652.6
average likes

Latest #chocojarViral Posts

  • ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐Ÿ…ฐ๏ธŽ๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ธ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…พ๏ธŽ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…พ๏ธŽ ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ด ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…พ๏ธŽ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…พ๏ธŽ๐Ÿ…น๐Ÿ…ฐ๏ธŽ๐Ÿ† ๐Ÿ…ต๐Ÿ…ฐ๏ธŽ๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ป๐Ÿ†ˆ: ๐Ÿ†€๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ†‚๐Ÿ†‚ ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฟ๏ธŽ โค๏ธŽ 
๐——๐—  ๐˜๐—ผ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€! ๐Ÿ˜Š
  • ๐Ÿ…ฝ๐Ÿ…ด๐Ÿ†† ๐Ÿ…ฐ๏ธŽ๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ณ๐Ÿ…ธ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…พ๏ธŽ๐Ÿ…ฝ ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…พ๏ธŽ ๐Ÿ†ƒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ด ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…พ๏ธŽ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…พ๏ธŽ๐Ÿ…น๐Ÿ…ฐ๏ธŽ๐Ÿ† ๐Ÿ…ต๐Ÿ…ฐ๏ธŽ๐Ÿ…ผ๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ป๐Ÿ†ˆ: ๐Ÿ†€๐Ÿ…บ๐Ÿ…ธ๐Ÿ†‚๐Ÿ†‚ ๐Ÿ…ฒ๐Ÿ…ท๐Ÿ…ธ๐Ÿ…ฟ๏ธŽ โค๏ธŽ
    ๐——๐—  ๐˜๐—ผ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜†๐—ผ๐˜‚๐—ฟ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€! ๐Ÿ˜Š

  •  0  1  4 minutes ago
  • *dah puas makan flavour choco milk or white milk? Mai LA Cuba falvour lain pulak *#KRUNCHYCHOCOMELTS mempunyai flavour butterscotch chocolate (butter baby)*#KRUNCHYCHOCOMELTS* cuba sekali pasti nak lagi.. mai lekas selit order nanti kempunan ajak sekali sedara mara kakak abang nenek atok semua suka hihi๐Ÿ˜

*diperbuat daripada mini koko krunch*

*6 jenis coklat luar biasa:-*
๐Ÿซ๐ŸŽ…๐Ÿป White Wizz 
(White Choc)
๐Ÿซ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Choco Queen
(Milk Choc)
๐Ÿซ๐Ÿ‘ฝ Green Hero
(Greentea Choc)
๐Ÿซ๐Ÿงˆ Butter Baby
(Butterscotch Choc)
๐Ÿซ๐Ÿฐ Velvet Hood
(Redvelvet Choc) (balang besar)
๐Ÿซ๐Ÿช Chokie Crush 
(Raya Edition)[NEW]
-Half mini koko krunch
-Half mini chocolate chips cookies
-Indulgence of pure chocolate milk

*๐Ÿ’ต Harga :-* 
-Balang Besar :
330gm - RM15.00
-Balang Besar 
[Redvelvet Choc] : 
330gm - RM16.00
-Chokie Crush :
360gm - RM20.00
-Balang Kecil :
150gm - RM9.00

*Harga Postage ๐Ÿ“ฎ :-*
( 1 - 2 balang kecik ) rm8
( 3 - 6 balang kecik ) rm10
(  1  balang besar ) rm8
( 1 - 4 balang besar ) rm10

*๐Ÿ›ต๐Ÿš— COD ๐Ÿ’ต area :-*
[Selangor] Bangiใ€‹Kajangใ€‹Rawang 
[Perak] Teluk Intanใ€‹Bagan Datoh 
Perlis  Penang 
*-Cas COD ๐Ÿ’ต mengikut tempat ๐Ÿ›ต๐Ÿš—*

Berminat bole klik link di bio ๐Ÿ˜‡

#chocolovers #chocojarleleh
#chocolatechipcookies
#chocolatepelbagaijenis #chocolatecake #doorgift #chocojarviral #chocolatechipcookies #makananhits #makanandudukrumah#chocolatelabsofinstagram #chocolate๐Ÿซ
  • *dah puas makan flavour choco milk or white milk? Mai LA Cuba falvour lain pulak * #KRUNCHYCHOCOMELTS mempunyai flavour butterscotch chocolate (butter baby)* #KRUNCHYCHOCOMELTS* cuba sekali pasti nak lagi.. mai lekas selit order nanti kempunan ajak sekali sedara mara kakak abang nenek atok semua suka hihi๐Ÿ˜

    *diperbuat daripada mini koko krunch*

    *6 jenis coklat luar biasa:-*
    ๐Ÿซ๐ŸŽ…๐Ÿป White Wizz
    (White Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Choco Queen
    (Milk Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿ‘ฝ Green Hero
    (Greentea Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿงˆ Butter Baby
    (Butterscotch Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿฐ Velvet Hood
    (Redvelvet Choc) (balang besar)
    ๐Ÿซ๐Ÿช Chokie Crush
    (Raya Edition)[NEW]
    -Half mini koko krunch
    -Half mini chocolate chips cookies
    -Indulgence of pure chocolate milk

    *๐Ÿ’ต Harga :-*
    -Balang Besar :
    330gm - RM15.00
    -Balang Besar
    [Redvelvet Choc] :
    330gm - RM16.00
    -Chokie Crush :
    360gm - RM20.00
    -Balang Kecil :
    150gm - RM9.00

    *Harga Postage ๐Ÿ“ฎ :-*
    ( 1 - 2 balang kecik ) rm8
    ( 3 - 6 balang kecik ) rm10
    ( 1 balang besar ) rm8
    ( 1 - 4 balang besar ) rm10

    *๐Ÿ›ต๐Ÿš— COD ๐Ÿ’ต area :-*
    [Selangor] Bangiใ€‹Kajangใ€‹Rawang
    [Perak] Teluk Intanใ€‹Bagan Datoh
    Perlis Penang
    *-Cas COD ๐Ÿ’ต mengikut tempat ๐Ÿ›ต๐Ÿš—*

    Berminat bole klik link di bio ๐Ÿ˜‡

    #chocolovers #chocojarleleh
    #chocolatechipcookies
    #chocolatepelbagaijenis #chocolatecake #doorgift #chocojarviral #chocolatechipcookies #makananhits #makanandudukrumah#chocolatelabsofinstagram #chocolate๐Ÿซ

  •  3  0  1 hour ago
  • *ada sesiapa kat sini penggemar greentea? Kami mempunyai berita baik buat anda *#KRUNCHYCHOCOMELTS mempunyai flavour greentea choc(green hero) buat penggemar tegar greentea*#KRUNCHYCHOCOMELTS* cuba sekali pasti nak lagi.. mai lekas selit order nanti kempunan ajak sekali sedara mara kakak abang nenek atok semua suka hihi๐Ÿ˜

*diperbuat daripada mini koko krunch*

*6 jenis coklat luar biasa:-*
๐Ÿซ๐ŸŽ…๐Ÿป White Wizz 
(White Choc)
๐Ÿซ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Choco Queen
(Milk Choc)
๐Ÿซ๐Ÿ‘ฝ Green Hero
(Greentea Choc)
๐Ÿซ๐Ÿงˆ Butter Baby
(Butterscotch Choc)
๐Ÿซ๐Ÿฐ Velvet Hood
(Redvelvet Choc) (balang besar)
๐Ÿซ๐Ÿช Chokie Crush 
(Raya Edition)[NEW]
-Half mini koko krunch
-Half mini chocolate chips cookies
-Indulgence of pure chocolate milk

*๐Ÿ’ต Harga :-* 
-Balang Besar :
330gm - RM15.00
-Balang Besar 
[Redvelvet Choc] : 
330gm - RM16.00
-Chokie Crush :
360gm - RM20.00
-Balang Kecil :
150gm - RM9.00

*Harga Postage ๐Ÿ“ฎ :-*
( 1 - 2 balang kecik ) rm8
( 3 - 6 balang kecik ) rm10
(  1  balang besar ) rm8
( 1 - 4 balang besar ) rm10

*๐Ÿ›ต๐Ÿš— COD ๐Ÿ’ต area :-*
[Selangor] Bangiใ€‹Kajangใ€‹Rawang 
[Perak] Teluk Intanใ€‹Bagan Datoh 
Perlis  Penang 
*-Cas COD ๐Ÿ’ต mengikut tempat ๐Ÿ›ต๐Ÿš—*

Berminat bole klik link di bio ๐Ÿ˜‡

#chocolovers #chocojarleleh
#chocolatechipcookies
#chocolatepelbagaijenis #chocolatecake #doorgift #chocojarviral #chocolatechipcookies #makananhits #makanandudukrumah#chocolatelabsofinstagram #chocolate๐Ÿซ
  • *ada sesiapa kat sini penggemar greentea? Kami mempunyai berita baik buat anda * #KRUNCHYCHOCOMELTS mempunyai flavour greentea choc(green hero) buat penggemar tegar greentea* #KRUNCHYCHOCOMELTS* cuba sekali pasti nak lagi.. mai lekas selit order nanti kempunan ajak sekali sedara mara kakak abang nenek atok semua suka hihi๐Ÿ˜

    *diperbuat daripada mini koko krunch*

    *6 jenis coklat luar biasa:-*
    ๐Ÿซ๐ŸŽ…๐Ÿป White Wizz
    (White Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Choco Queen
    (Milk Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿ‘ฝ Green Hero
    (Greentea Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿงˆ Butter Baby
    (Butterscotch Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿฐ Velvet Hood
    (Redvelvet Choc) (balang besar)
    ๐Ÿซ๐Ÿช Chokie Crush
    (Raya Edition)[NEW]
    -Half mini koko krunch
    -Half mini chocolate chips cookies
    -Indulgence of pure chocolate milk

    *๐Ÿ’ต Harga :-*
    -Balang Besar :
    330gm - RM15.00
    -Balang Besar
    [Redvelvet Choc] :
    330gm - RM16.00
    -Chokie Crush :
    360gm - RM20.00
    -Balang Kecil :
    150gm - RM9.00

    *Harga Postage ๐Ÿ“ฎ :-*
    ( 1 - 2 balang kecik ) rm8
    ( 3 - 6 balang kecik ) rm10
    ( 1 balang besar ) rm8
    ( 1 - 4 balang besar ) rm10

    *๐Ÿ›ต๐Ÿš— COD ๐Ÿ’ต area :-*
    [Selangor] Bangiใ€‹Kajangใ€‹Rawang
    [Perak] Teluk Intanใ€‹Bagan Datoh
    Perlis Penang
    *-Cas COD ๐Ÿ’ต mengikut tempat ๐Ÿ›ต๐Ÿš—*

    Berminat bole klik link di bio ๐Ÿ˜‡

    #chocolovers #chocojarleleh
    #chocolatechipcookies
    #chocolatepelbagaijenis #chocolatecake #doorgift #chocojarviral #chocolatechipcookies #makananhits #makanandudukrumah#chocolatelabsofinstagram #chocolate๐Ÿซ

  •  0  0  1 hour ago
  • *ada sesiapa kat sini yang tak gemar choco milk?jangan risau anak ii sekalian.. KCM juga mempunyai flavour white chocolate(white wizz) *#KRUNCHYCHOCOMELTS* cuba sekali pasti nak lagi.. mai lekas selit order nanti kempunan ๐Ÿ˜

*diperbuat daripada mini koko krunch*

*6 jenis coklat luar biasa:-*
๐Ÿซ๐ŸŽ…๐Ÿป White Wizz 
(White Choc)
๐Ÿซ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Choco Queen
(Milk Choc)
๐Ÿซ๐Ÿ‘ฝ Green Hero
(Greentea Choc)
๐Ÿซ๐Ÿงˆ Butter Baby
(Butterscotch Choc)
๐Ÿซ๐Ÿฐ Velvet Hood
(Redvelvet Choc) (balang besar)
๐Ÿซ๐Ÿช Chokie Crush 
(Raya Edition)[NEW]
-Half mini koko krunch
-Half mini chocolate chips cookies
-Indulgence of pure chocolate milk

*๐Ÿ’ต Harga :-* 
-Balang Besar :
330gm - RM15.00
-Balang Besar 
[Redvelvet Choc] : 
330gm - RM16.00
-Chokie Crush :
360gm - RM20.00
-Balang Kecil :
150gm - RM9.00

*Harga Postage ๐Ÿ“ฎ :-*
( 1 - 2 balang kecik ) rm8
( 3 - 6 balang kecik ) rm10
(  1  balang besar ) rm8
( 1 - 4 balang besar ) rm10

*๐Ÿ›ต๐Ÿš— COD ๐Ÿ’ต area :-*
[Selangor] Bangiใ€‹Kajangใ€‹Rawang 
[Perak] Teluk Intanใ€‹Bagan Datoh 
Perlis  Penang 
*-Cas COD ๐Ÿ’ต mengikut tempat ๐Ÿ›ต๐Ÿš—*

Berminat bole klik link di bio ๐Ÿ˜‡

#chocolovers #chocojarleleh
#chocolatechipcookies
#chocolatepelbagaijenis #chocolatecake #doorgift #chocojarviral #chocolatechipcookies #makananhits #makanandudukrumah#chocolatelabsofinstagram #chocolate๐Ÿซ
  • *ada sesiapa kat sini yang tak gemar choco milk?jangan risau anak ii sekalian.. KCM juga mempunyai flavour white chocolate(white wizz) * #KRUNCHYCHOCOMELTS* cuba sekali pasti nak lagi.. mai lekas selit order nanti kempunan ๐Ÿ˜

    *diperbuat daripada mini koko krunch*

    *6 jenis coklat luar biasa:-*
    ๐Ÿซ๐ŸŽ…๐Ÿป White Wizz
    (White Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Choco Queen
    (Milk Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿ‘ฝ Green Hero
    (Greentea Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿงˆ Butter Baby
    (Butterscotch Choc)
    ๐Ÿซ๐Ÿฐ Velvet Hood
    (Redvelvet Choc) (balang besar)
    ๐Ÿซ๐Ÿช Chokie Crush
    (Raya Edition)[NEW]
    -Half mini koko krunch
    -Half mini chocolate chips cookies
    -Indulgence of pure chocolate milk

    *๐Ÿ’ต Harga :-*
    -Balang Besar :
    330gm - RM15.00
    -Balang Besar
    [Redvelvet Choc] :
    330gm - RM16.00
    -Chokie Crush :
    360gm - RM20.00
    -Balang Kecil :
    150gm - RM9.00

    *Harga Postage ๐Ÿ“ฎ :-*
    ( 1 - 2 balang kecik ) rm8
    ( 3 - 6 balang kecik ) rm10
    ( 1 balang besar ) rm8
    ( 1 - 4 balang besar ) rm10

    *๐Ÿ›ต๐Ÿš— COD ๐Ÿ’ต area :-*
    [Selangor] Bangiใ€‹Kajangใ€‹Rawang
    [Perak] Teluk Intanใ€‹Bagan Datoh
    Perlis Penang
    *-Cas COD ๐Ÿ’ต mengikut tempat ๐Ÿ›ต๐Ÿš—*

    Berminat bole klik link di bio ๐Ÿ˜‡

    #chocolovers #chocojarleleh
    #chocolatechipcookies
    #chocolatepelbagaijenis #chocolatecake #doorgift #chocojarviral #chocolatechipcookies #makananhits #makanandudukrumah#chocolatelabsofinstagram #chocolate๐Ÿซ

  •  2  0  1 hour ago
  • JANGAN LEPASKAN PELUANG INI untuk ย merasai CHOCOCRISPY  JAR๐Ÿซ 300 g lebih dengan hanya
 RM 10 (HARGA ASAL)๐Ÿ˜ณ
RM 9 ( HARGA PROMOSI 6-7 JULY 2020)๐Ÿ˜ซ
FREE TOPPING LAGI ๐Ÿ˜
.
.

๐Ÿ”ฅChocojar yang tak perlu direndam๐Ÿ˜

๐Ÿ”ฅBuka sahaja balang boleh terus makan๐Ÿ˜‹

๐Ÿ”ฅKerangupan bubble rice dan mini crunch 

๐Ÿ”ฅ๐ŸซCoklat terSEDAP dan cair di mulutย 

๐Ÿ”ฅX cukup satu jar๐Ÿ˜…

๐Ÿ”ฅTopping2 yang BEST๐Ÿ˜

๐Ÿ”ฅHarga mampu MILIK๐Ÿ‘

.

Meh order Chococrispy ๐Ÿ˜‹ 
๐Ÿ“ฒ https://api.whatsapp.com/send?phone=60137476683&text=nakcrispychocojar

#chocojar #chocojarmurah #chocojarcrispy #chcojarcrispymurah #chocolate #confirmorderlagi #chocojarmalaysia #malaysia #kitajagakita #coklat #chocojarketagih #desert #snack #oreo #kitkat #bueno #milo #sedap #cod #postage #selamatmenjamuselera #chocojarviral #chocojarviralmalaysia
  • JANGAN LEPASKAN PELUANG INI untuk ย merasai CHOCOCRISPY JAR๐Ÿซ 300 g lebih dengan hanya
    RM 10 (HARGA ASAL)๐Ÿ˜ณ
    RM 9 ( HARGA PROMOSI 6-7 JULY 2020)๐Ÿ˜ซ
    FREE TOPPING LAGI ๐Ÿ˜
    .
    .

    ๐Ÿ”ฅChocojar yang tak perlu direndam๐Ÿ˜

    ๐Ÿ”ฅBuka sahaja balang boleh terus makan๐Ÿ˜‹

    ๐Ÿ”ฅKerangupan bubble rice dan mini crunch

    ๐Ÿ”ฅ๐ŸซCoklat terSEDAP dan cair di mulutย 

    ๐Ÿ”ฅX cukup satu jar๐Ÿ˜…

    ๐Ÿ”ฅTopping2 yang BEST๐Ÿ˜

    ๐Ÿ”ฅHarga mampu MILIK๐Ÿ‘

    .

    Meh order Chococrispy ๐Ÿ˜‹
    ๐Ÿ“ฒ https://api.whatsapp.com/send?phone=60137476683&text=nakcrispychocojar

    #chocojar #chocojarmurah #chocojarcrispy #chcojarcrispymurah #chocolate #confirmorderlagi #chocojarmalaysia #malaysia #kitajagakita #coklat #chocojarketagih #desert #snack #oreo #kitkat #bueno #milo #sedap #cod #postage #selamatmenjamuselera #chocojarviral #chocojarviralmalaysia

  •  2  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum semua.
Selamat pagi๐Ÿ˜Š
Selamat berhujung minggu.
Korang share lah apa aktiviti korang harini๐Ÿ˜
.

Mulakan hari anda dengan senyuman,
Jangan pagi-pagi dah buat muka masam ok guyss :))
.

So, apa yang saya nak sharekan dekat korang harini ialah mengenai produk makanan kami ini namanya QChocojarCrispy.
Dengar nama pun dah macam WOW kan belum rasa dengan lidah lagi๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.

Apa yang suka dengan chocojar ni ialah dia xperlu rendam dengan air panas dan boleh terus dimakan. Saya juga suka sebab saya jenis yang tak boleh duduk diam dan selalu bergerak kesana kesini and kalau ada  benda yang saya pegang mesti terjatuh ke lantai. Jadi kalau saya bawa chocojar ni saya tak perlu risau dah sebab ianya berada dalam bekas plastik dan bukan bekas kaca ok guyss. Saya juga suka kedua dua perisa coklat dan coklat putih sebab dia sangat sedappp !! Memang kegemaran ramai niii. 
Saya sukaaa sebab sayaa sukaaa sangatt, i love it๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Jika berminat sila pm no ni
http://Www.wasap.my/60142008551/Nakbabychococrunchy

#chocojarviral#chocojarsedap#chocojarmurah #chocojarleleh #chocojar #chocolatelovers #chocojarmalaysia #whitechocolate #iloveit #chocojarlovers 

BY: NUR NAYLI NASUHA
  • Assalamualaikum semua.
    Selamat pagi๐Ÿ˜Š
    Selamat berhujung minggu.
    Korang share lah apa aktiviti korang harini๐Ÿ˜
    .

    Mulakan hari anda dengan senyuman,
    Jangan pagi-pagi dah buat muka masam ok guyss :))
    .

    So, apa yang saya nak sharekan dekat korang harini ialah mengenai produk makanan kami ini namanya QChocojarCrispy.
    Dengar nama pun dah macam WOW kan belum rasa dengan lidah lagi๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
    .

    Apa yang suka dengan chocojar ni ialah dia xperlu rendam dengan air panas dan boleh terus dimakan. Saya juga suka sebab saya jenis yang tak boleh duduk diam dan selalu bergerak kesana kesini and kalau ada benda yang saya pegang mesti terjatuh ke lantai. Jadi kalau saya bawa chocojar ni saya tak perlu risau dah sebab ianya berada dalam bekas plastik dan bukan bekas kaca ok guyss. Saya juga suka kedua dua perisa coklat dan coklat putih sebab dia sangat sedappp !! Memang kegemaran ramai niii.
    Saya sukaaa sebab sayaa sukaaa sangatt, i love it๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Jika berminat sila pm no ni
    http://Www.wasap.my/60142008551/Nakbabychococrunchy

    #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarmurah #chocojarleleh #chocojar #chocolatelovers #chocojarmalaysia #whitechocolate #iloveit #chocojarlovers

    BY: NUR NAYLI NASUHA

  •  1  0  1 hour ago

Top #chocojarViral Posts

  • PADU GILA BABY CRUNCH DARI @KRUNCHYCHOCOMELTSHQ
โ €
AWAS! jangan sampai ketagih! 
Mereka cakap makan KCM tak puas, sebab botol kecik, tak sepadan dengan selera BESAR dia. โ €
PILIH 4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT KCM
๐Ÿ‘ธCHOCO QUEEN
๐Ÿง™โ€โ™‚WHITE WIZZ
๐ŸงŸโ€โ™‚GREEN HERO
๐Ÿ‘ถ๐ŸผBUTTER BABY
โ €
Nahhhhh KCMV2 muncul yang BESAR DABAK, sebab nak PUASSSS....makan.
Every weekend ada SALES uolss!
Hanya yang PREMIUM di sini
Klik link wasep di bio @krunchychocomeltshq
โ €
#hantucoklat #asmreating #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dropshipper #uitm #chocojarviral #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen#chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong
  • PADU GILA BABY CRUNCH DARI @KRUNCHYCHOCOMELTSHQ
    โ €
    AWAS! jangan sampai ketagih!
    Mereka cakap makan KCM tak puas, sebab botol kecik, tak sepadan dengan selera BESAR dia. โ €
    PILIH 4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT KCM
    ๐Ÿ‘ธCHOCO QUEEN
    ๐Ÿง™โ€โ™‚WHITE WIZZ
    ๐ŸงŸโ€โ™‚GREEN HERO
    ๐Ÿ‘ถ๐ŸผBUTTER BABY
    โ €
    Nahhhhh KCMV2 muncul yang BESAR DABAK, sebab nak PUASSSS....makan.
    Every weekend ada SALES uolss!
    Hanya yang PREMIUM di sini
    Klik link wasep di bio @krunchychocomeltshq
    โ €
    #hantucoklat #asmreating #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dropshipper #uitm #chocojarviral #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen#chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong

  •  8,717  80  12 December, 2019
  • CRISPYCHOCOTUB .
.
Yang pertama di Malaysia.. Dah bosan sangat makan coklat biasa? Sekarang kita ada #ChocoTub. .

APA BESTNYA CRISPY CHOCO TUB niii? . .
๐Ÿ‘‰๐ŸปSaiz GEDABAKKK .
๐Ÿ‘‰๐ŸปCoklat sedap Meleleh-leleh .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Coco Rice & Mini Crunch ranggupp
๐Ÿ‘‰๐ŸปMudah dimakan Sudu dah aderr .
๐Ÿ‘‰๐ŸปReady to Eat ngapp errr .
๐Ÿ‘‰๐ŸปTak Mudah pecah! .
๐Ÿ‘‰๐ŸปSenang dibawa kemana-mana .
.

BERMINAT BOLEH WHATSAPP 
www.wasap.my/601139029500 .
.
โ€Ž. "LEBIH BESAR, LEBIH PUAS" .
.
.
#crispychocotub #chocojar #crispychocojar #NIMS #Onlythebest #lebihbesarlebihpuas #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarviral #chocojarkelantan #chocojarpenang #penang #nimschocotubpenang #nimschocotubpenangisland #penangfoodie
  • CRISPYCHOCOTUB .
    .
    Yang pertama di Malaysia.. Dah bosan sangat makan coklat biasa? Sekarang kita ada #ChocoTub. .

    APA BESTNYA CRISPY CHOCO TUB niii? . .
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปSaiz GEDABAKKK .
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปCoklat sedap Meleleh-leleh .
    ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Coco Rice & Mini Crunch ranggupp
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปMudah dimakan Sudu dah aderr .
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปReady to Eat ngapp errr .
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปTak Mudah pecah! .
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปSenang dibawa kemana-mana .
    .

    BERMINAT BOLEH WHATSAPP
    www.wasap.my/601139029500 .
    .
    โ€Ž. "LEBIH BESAR, LEBIH PUAS" .
    .
    .
    #crispychocotub #chocojar #crispychocojar #NIMS #Onlythebest #lebihbesarlebihpuas #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarviral #chocojarkelantan #chocojarpenang #penang #nimschocotubpenang #nimschocotubpenangisland #penangfoodie

  •  206  16  22 January, 2020