#chocojar Instagram Photos & Videos

chocojar - 289.6k posts

Hashtag Popularity

8.6
average comments
972.9
average likes

Latest #chocojar Posts

  • START YOUR DAY WITH CHOCOCRISPY!
.
.
.
Kepada customer kesayangan yang nak dapatkan Chococrispy, awak boleh cepat cepat terus order dekat kami tau 💞
.
.
CHOCOCRISPY
🍫RM10 BERTOPPING
🍫300+ GRAM

Hai Chococrispy Lover!!⠀
.⠀
.⠀
.⠀
kemon, Chococrispy kan adoooo! Bukak je penutup, TAK PAYAH RENDAM, boleh terus ngap! Barulah bertambah tenaga💪⠀
.
.
017-6101152 
.
#chocojar #chocojarsedap #chocojarmurah
#dsdungun
  • START YOUR DAY WITH CHOCOCRISPY!
    .
    .
    .
    Kepada customer kesayangan yang nak dapatkan Chococrispy, awak boleh cepat cepat terus order dekat kami tau 💞
    .
    .
    CHOCOCRISPY
    🍫RM10 BERTOPPING
    🍫300+ GRAM

    Hai Chococrispy Lover!!⠀
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    kemon, Chococrispy kan adoooo! Bukak je penutup, TAK PAYAH RENDAM, boleh terus ngap! Barulah bertambah tenaga💪⠀
    .
    .
    017-6101152
    .
    #chocojar #chocojarsedap #chocojarmurah
    #dsdungun

  •  0  0  5 minutes ago
  • Mesti korang tercari cari kan chocojar sedap and murah😍 Meh grab Chococrispy ni, senangg dan mudah.. Sedapp tak hengattt pulak tu..
.
.
.
Rm10 je tauu harga 1 jar sekali dgn topping 😘..sapa nak order, boleh pm ye..Dengar- dengar banyak stok dah botak licin 🙈🙈 Baik cepat2 pi whatsapp naa💓 

017-6101152 

#chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #dsdungun
  • Mesti korang tercari cari kan chocojar sedap and murah😍 Meh grab Chococrispy ni, senangg dan mudah.. Sedapp tak hengattt pulak tu..
    .
    .
    .
    Rm10 je tauu harga 1 jar sekali dgn topping 😘..sapa nak order, boleh pm ye..Dengar- dengar banyak stok dah botak licin 🙈🙈 Baik cepat2 pi whatsapp naa💓

    017-6101152

    #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #dsdungun

  •  0  0  26 minutes ago
  • POSTAGE AVAILABLE!!
.
Untuk korang yang jauh2. Jangan risau nak beli okay. Tun wrapping cun cun supaya sapai kat korang dalam condition tip top meletop okay
.
Keep calm and lets order guys!!!
.
Yang dekat tak lupa tun boleh COD SAMPAI DEPAN RUMAH KORANG ye😁
  • POSTAGE AVAILABLE!!
    .
    Untuk korang yang jauh2. Jangan risau nak beli okay. Tun wrapping cun cun supaya sapai kat korang dalam condition tip top meletop okay
    .
    Keep calm and lets order guys!!!
    .
    Yang dekat tak lupa tun boleh COD SAMPAI DEPAN RUMAH KORANG ye😁

  •  3  1  1 hour ago
  • “BOSANNYA! RASA MACAM NAK MENGUNYAH TAPI TAKDE BENDA NAK KUNYAH!”

Worry not, we have few types of cookies for you to choose for you to munch! This brownies is one of it! Unlike other brownies, you don't have to search any brownies seller to deliver it to you anymore! This brownies we can do postage tau! Haaa! U can consider your problem has been solved!!

Our cookies are READY stock but LIMITED because many ppl grab it so fast huhu! If you want to give it a try, we have small size! We can do postage and cod area around telok panglima garang!

- dm us on ig or on whatsapp: 0124781148
- simply, tap the link on our bio.

Tags: #cookies #chocolatechipcookies #chocojar #brownies #cookiesofinstagram #chocolate #munching #cod #tpg #sijangkang #jenjarom #postage #cheap #deliciouscookies #thebestcookies #cravings #pourchocolate #dipcookies
  • “BOSANNYA! RASA MACAM NAK MENGUNYAH TAPI TAKDE BENDA NAK KUNYAH!”

    Worry not, we have few types of cookies for you to choose for you to munch! This brownies is one of it! Unlike other brownies, you don't have to search any brownies seller to deliver it to you anymore! This brownies we can do postage tau! Haaa! U can consider your problem has been solved!!

    Our cookies are READY stock but LIMITED because many ppl grab it so fast huhu! If you want to give it a try, we have small size! We can do postage and cod area around telok panglima garang!

    - dm us on ig or on whatsapp: 0124781148
    - simply, tap the link on our bio.

    Tags: #cookies #chocolatechipcookies #chocojar #brownies #cookiesofinstagram #chocolate #munching #cod #tpg #sijangkang #jenjarom #postage #cheap #deliciouscookies #thebestcookies #cravings #pourchocolate #dipcookies

  •  3  0  1 hour ago

Top #chocojar Posts

  • crunchy rice krispies + homemade cookies + melted cadbury = 🔥
💸RM12/400g
📬postage RM4.66
LINK @ BIO
  • crunchy rice krispies + homemade cookies + melted cadbury = 🔥
    💸RM12/400g
    📬postage RM4.66
    LINK @ BIO

  •  175  6  30 June, 2020
  • CRISPYCHOCOTUB .
.
Yang pertama di Malaysia.. Dah bosan sangat makan coklat biasa? Sekarang kita ada #ChocoTub. .

APA BESTNYA CRISPY CHOCO TUB niii? . .
👉🏻Saiz GEDABAKKK .
👉🏻Coklat sedap Meleleh-leleh .
👉🏻 Coco Rice & Mini Crunch ranggupp
👉🏻Mudah dimakan Sudu dah aderr .
👉🏻Ready to Eat ngapp errr .
👉🏻Tak Mudah pecah! .
👉🏻Senang dibawa kemana-mana .
.

BERMINAT BOLEH WHATSAPP 
www.wasap.my/601139029500 .
.
‎. "LEBIH BESAR, LEBIH PUAS" .
.
.
#crispychocotub #chocojar #crispychocojar #NIMS #Onlythebest #lebihbesarlebihpuas #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarviral #chocojarkelantan #chocojarpenang #penang #nimschocotubpenang #nimschocotubpenangisland #penangfoodie
  • CRISPYCHOCOTUB .
    .
    Yang pertama di Malaysia.. Dah bosan sangat makan coklat biasa? Sekarang kita ada #ChocoTub. .

    APA BESTNYA CRISPY CHOCO TUB niii? . .
    👉🏻Saiz GEDABAKKK .
    👉🏻Coklat sedap Meleleh-leleh .
    👉🏻 Coco Rice & Mini Crunch ranggupp
    👉🏻Mudah dimakan Sudu dah aderr .
    👉🏻Ready to Eat ngapp errr .
    👉🏻Tak Mudah pecah! .
    👉🏻Senang dibawa kemana-mana .
    .

    BERMINAT BOLEH WHATSAPP
    www.wasap.my/601139029500 .
    .
    ‎. "LEBIH BESAR, LEBIH PUAS" .
    .
    .
    #crispychocotub #chocojar #crispychocojar #NIMS #Onlythebest #lebihbesarlebihpuas #chocojarleleh #chocojarmurahmalaysia #chocojarviral #chocojarkelantan #chocojarpenang #penang #nimschocotubpenang #nimschocotubpenangisland #penangfoodie

  •  234  19  22 January, 2020
  • Janji?
.
.
.
.
Okay ! Since ramai yg ingat #PopCadJar ni sama dengan #Chocojar 🤯 kami nak bagitahu perbezaan dan keistimewaan #PopCadJar ni 🧕🏻

🍫 Diperbuat daripada Popia yg berkualiti tinggi
🍫 Disalut oleh 100% coklat CADBURY tanpa ada apa2 campuran 
🍫 Rasa sekali mesti addicted
🍫 Bahan2 berkualiti tinggi uollz
🍫 Dibuat dengan penuh kasih sayang 🙈

Inshaa Allah korang takkan menyesal beli #PopCadJar ni sebab kami memang tak kedekut coklat asalkan pelanggan kami semuanya happy & berpuas hati 🤍

Untuk tengok feedback dari customers kami, boleh pergi ke story highlight okay 🤩

Untuk pertanyaan lanjut boleh dm atau tekan link di bio okay 💃🏼 @crispyyummy.cad

#crispyyummycadbury
#PopCadJar

#kertasmomen #komikreview #paidreview
  • Janji?
    .
    .
    .
    .
    Okay ! Since ramai yg ingat #PopCadJar ni sama dengan #Chocojar 🤯 kami nak bagitahu perbezaan dan keistimewaan #PopCadJar ni 🧕🏻

    🍫 Diperbuat daripada Popia yg berkualiti tinggi
    🍫 Disalut oleh 100% coklat CADBURY tanpa ada apa2 campuran
    🍫 Rasa sekali mesti addicted
    🍫 Bahan2 berkualiti tinggi uollz
    🍫 Dibuat dengan penuh kasih sayang 🙈

    Inshaa Allah korang takkan menyesal beli #PopCadJar ni sebab kami memang tak kedekut coklat asalkan pelanggan kami semuanya happy & berpuas hati 🤍

    Untuk tengok feedback dari customers kami, boleh pergi ke story highlight okay 🤩

    Untuk pertanyaan lanjut boleh dm atau tekan link di bio okay 💃🏼 @crispyyummy.cad

    #crispyyummycadbury
    #PopCadJar

    #kertasmomen #komikreview #paidreview

  •  13,566  46  11 August, 2020
  • Setelah sekian lama akhirnya dapat jugak makan beramai2 dekat seoul garden. Ikutkan masa bulan 3 lagi dah plan nak gi reramai, harini baru sempat.
.
Setahun lepas team office Mamasab cuma ada Rahman & @ms.deeliora je toleh kanan kiri orang sama je 😂
.
Peningkatan gila mendadak & drastik dorang semua ni lah team office Mamasab sekarang. Rahman bersama Mamasab waktu ada 2 branch lagi, now dah 10 branch.
.
Rahman happy giler dengan journey life. In sha Allah aku akan be somebody soon. Orang akan nampak aku & aku dapat bagi more pada society.
.

.
.

.
.
Nak belajar buat bisnes Mamasab jual kek pun boleh jana 3-7 angka sebulan klik link di bio !

#RahmanAmin #PapamanLegacy #MamasabWarrior #MamasabBakery #MamasabxNeelofa #NeelofaxMamasab #Youngandglow #Nilofa #Naelofar #neelofa #dropship #stokis #dropshipmalaysia #chocojar #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan
  • Setelah sekian lama akhirnya dapat jugak makan beramai2 dekat seoul garden. Ikutkan masa bulan 3 lagi dah plan nak gi reramai, harini baru sempat.
    .
    Setahun lepas team office Mamasab cuma ada Rahman & @ms.deeliora je toleh kanan kiri orang sama je 😂
    .
    Peningkatan gila mendadak & drastik dorang semua ni lah team office Mamasab sekarang. Rahman bersama Mamasab waktu ada 2 branch lagi, now dah 10 branch.
    .
    Rahman happy giler dengan journey life. In sha Allah aku akan be somebody soon. Orang akan nampak aku & aku dapat bagi more pada society.
    .

    .
    .

    .
    .
    Nak belajar buat bisnes Mamasab jual kek pun boleh jana 3-7 angka sebulan klik link di bio !

    #RahmanAmin #PapamanLegacy #MamasabWarrior #MamasabBakery #MamasabxNeelofa #NeelofaxMamasab #Youngandglow #Nilofa #Naelofar #neelofa #dropship #stokis #dropshipmalaysia #chocojar #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan

  •  203  4  11 August, 2020
  • NEW IN ✨
🍪DOUBLE CHOC CHIP COOKIES
homemade & chewy
+ crunchy rice krispies
+ melted cadbury
💵RM12/400g
LINK @ BIO
  • NEW IN ✨
    🍪DOUBLE CHOC CHIP COOKIES
    homemade & chewy
    + crunchy rice krispies
    + melted cadbury
    💵RM12/400g
    LINK @ BIO

  •  106  2  21 June, 2020