#chocoglow Instagram Photos & Videos

chocoglow - 7.8k posts

Hashtag Popularity

8.8
average comments
539
average likes

Latest #chocoglow Posts

  • Hi Chocolista😍😍
.
CHOCOFIT BEST!!
CHOCOFIT BEST!!
CHOCOFIT BEST!!

Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan?

Seluar anda semakin ketat dan tidak muat? Sedih, kan?
Berat badan yang berlebihan hanya akan mengundang pelbagai masalah kesihatan.

Jangan risau jangan sedih, Chocofit membantu menyelesaikan masalah uollss,
CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!! 1 sachet Chocofit bersamaan lari 5km. Senang ke tak senang.

Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia @chocofit.istanaklangbdraja
  • Hi Chocolista😍😍
    .
    CHOCOFIT BEST!!
    CHOCOFIT BEST!!
    CHOCOFIT BEST!!

    Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan?

    Seluar anda semakin ketat dan tidak muat? Sedih, kan?
    Berat badan yang berlebihan hanya akan mengundang pelbagai masalah kesihatan.

    Jangan risau jangan sedih, Chocofit membantu menyelesaikan masalah uollss,
    CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!! 1 sachet Chocofit bersamaan lari 5km. Senang ke tak senang.

    Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia @chocofit.istanaklangbdraja

  •  0  0  1 hour ago
  • CHOCOFIT BEST!!
CHOCOFIT BEST!!
CHOCOFIT BEST!!

Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan?

Seluar anda semakin ketat dan tidak muat? Sedih, kan?
Berat badan yang berlebihan hanya akan mengundang pelbagai masalah kesihatan.

Jangan risau jangan sedih, Chocofit membantu menyelesaikan masalah uollss,
CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!! 1 sachet Chocofit bersamaan lari 5km. Senang ke tak senang.

Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • CHOCOFIT BEST!!
    CHOCOFIT BEST!!
    CHOCOFIT BEST!!

    Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan?

    Seluar anda semakin ketat dan tidak muat? Sedih, kan?
    Berat badan yang berlebihan hanya akan mengundang pelbagai masalah kesihatan.

    Jangan risau jangan sedih, Chocofit membantu menyelesaikan masalah uollss,
    CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!! 1 sachet Chocofit bersamaan lari 5km. Senang ke tak senang.

    Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  1  0  2 hours ago
  • #Repost @cococurvshahalam.seremban (with @report.for.insta)
...
APA?! Susah Nk kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫

.
Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 
.
.
🏍️ COD : SHAH ALAM / SEREMBAN / SENAWANG / SENDAYAN / SEREMBAN 2 / PORT DICKSON / NILAI / REMBAU
Whatsapp atau Click link di Bio Ig : 
@cococurvshahalam.seremban 
0137978055
utk pertanyaan dan pembelian
.
.
🚲 COD : KUANTAN
@cococurv_my
whatsapp 0122014716 Atiqah
.
🚛 COD : BATU PAHAT sekitar Ayer Hitam, Batu Pahat, UTHM boleh terus WhatsApp 0197218000 iezan ♥️
.
🚚 COD : NILAI
@cococurvnilai.futeri
WA 01110145061
.
🏍️ COD : PORT DICKSON
@cococurv_agentsah.PD
WA 0142634136 Anis
.
🛴 COD : REMBAU
@cococurv.negerisembilan
WA 0196367821 kak nora
.
.
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurvshahalam.seremban (with @report.for.insta)
    ...
    APA?! Susah Nk kawal makan? Takyah risau, sis guide sampai jadi! Minum 1 sachet je dapat turun 3kg-7kg 😱 Kalau da shake-shake 1kotak berapa kilo pulak hilang? Hebat tak hebat #CocoCurv ni?! Mesti la hebat uolls!! 😚👏🏼 Lepasni nak makan apa-apa pun, makanlah! TAPI jangan lupa CocoCurv tau! 🍫

    .
    Uolls nak kurus ramping tanpa perut buncit? Jom dapatkan Cococurv harini. Bukan itu je, sis nak bagi FREE BerryCurv & PineCurv untuk detox. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan!
    .
    .
    🏍️ COD : SHAH ALAM / SEREMBAN / SENAWANG / SENDAYAN / SEREMBAN 2 / PORT DICKSON / NILAI / REMBAU
    Whatsapp atau Click link di Bio Ig :
    @cococurvshahalam.seremban
    0137978055
    utk pertanyaan dan pembelian
    .
    .
    🚲 COD : KUANTAN
    @cococurv_my
    whatsapp 0122014716 Atiqah
    .
    🚛 COD : BATU PAHAT sekitar Ayer Hitam, Batu Pahat, UTHM boleh terus WhatsApp 0197218000 iezan ♥️
    .
    🚚 COD : NILAI
    @cococurvnilai.futeri
    WA 01110145061
    .
    🏍️ COD : PORT DICKSON
    @cococurv_agentsah.PD
    WA 0142634136 Anis
    .
    🛴 COD : REMBAU
    @cococurv.negerisembilan
    WA 0196367821 kak nora
    .
    .
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  2  0  8 August, 2020
  • Annyeonghaseyo...
Joeon achimnida!😍😍😍
Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
.
Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
.
Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

#teamaizan #chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit #chococare
#chocoglow #lanadreanskin
#chocowhite #chocofitshahalam
#chocofitklang #chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox
  • Annyeonghaseyo...
    Joeon achimnida!😍😍😍
    Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
    Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
    .
    Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
    .
    Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

    #teamaizan #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit #chococare
    #chocoglow #lanadreanskin
    #chocowhite #chocofitshahalam
    #chocofitklang #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kuruscepat
    #supplementkurus #kurussihat
    #jomkurus #detoxmalaysia
    #ramping #kuruscantik
    #kuruslangsing #tipskurus
    #senaman #detox

  •  4  0  7 August, 2020
  • 18kg hilang 😱
.
.
Macam mana nak dapatkan Chocofit @ Lemonfit @ Chocowhite @ Lana Dreamskin ???
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • 18kg hilang 😱
    .
    .
    Macam mana nak dapatkan Chocofit @ Lemonfit @ Chocowhite @ Lana Dreamskin ???
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  5  0  6 August, 2020
  • Hi Chocolista😍😍
.
CHOCOFIT BEST!!
CHOCOFIT BEST!!
CHOCOFIT BEST!!

Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan?

Seluar anda semakin ketat dan tidak muat? Sedih, kan?
Berat badan yang berlebihan hanya akan mengundang pelbagai masalah kesihatan.

Jangan risau jangan sedih, Chocofit membantu menyelesaikan masalah uollss,
CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!! 1 sachet Chocofit bersamaan lari 5km. Senang ke tak senang.

Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • Hi Chocolista😍😍
    .
    CHOCOFIT BEST!!
    CHOCOFIT BEST!!
    CHOCOFIT BEST!!

    Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan?

    Seluar anda semakin ketat dan tidak muat? Sedih, kan?
    Berat badan yang berlebihan hanya akan mengundang pelbagai masalah kesihatan.

    Jangan risau jangan sedih, Chocofit membantu menyelesaikan masalah uollss,
    CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!! 1 sachet Chocofit bersamaan lari 5km. Senang ke tak senang.

    Jom yalls dapat kan Choco Fit harini. Shake selepas breakfast, baru la berat turun! Dan akan membuatkan yalls kenyang sepanjang hari! ✨
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  6  0  6 August, 2020
  • dengan exercise. Mesti dah berpuluh kilo turun ni. Gerenti!!”
Tapi bila naik atas alat penimbang..
“Sekilo dua je turun??!!”
“Sia-sia je lah habiskan masa dengan zumba, jogging, kawal makan itu ini, tapi resultnya tak memberansangkan. Apa degil sangat lemak-lemak ni?”
“Tak ada semangat dah nak kurus lepas ni”  
HANRISAU CUCOCURV KAN ADE,,
BOLEH SELESAIKAN MAKH GEMUK.,COCOCURV  AKK BAR HABIS  SYG,,NAK...,,?
.
O1110145061
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • dengan exercise. Mesti dah berpuluh kilo turun ni. Gerenti!!”
    Tapi bila naik atas alat penimbang..
    “Sekilo dua je turun??!!”
    “Sia-sia je lah habiskan masa dengan zumba, jogging, kawal makan itu ini, tapi resultnya tak memberansangkan. Apa degil sangat lemak-lemak ni?”
    “Tak ada semangat dah nak kurus lepas ni”  
    HANRISAU CUCOCURV KAN ADE,,
    BOLEH SELESAIKAN MAKH GEMUK.,COCOCURV AKK BAR HABIS SYG,,NAK...,,?
    .
    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  4  0  5 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh trn 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat  nawww 🤩
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
www.wasap.my/601110145061 
O1110145061 
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA

    1 kotak Cococurv🍫 boleh trn 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat  nawww 🤩

    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    www.wasap.my/601110145061
    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  1  0  5 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
Hampa semua WAJIB CUBA
Beribu TESTIMONI BERJAYA
Jangan PUTUS ASA
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh trn 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat  nawww 🤩
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
.
www.wasap.my/601110145061 
O1110145061 
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    Hampa semua WAJIB CUBA
    Beribu TESTIMONI BERJAYA
    Jangan PUTUS ASA

    1 kotak Cococurv🍫 boleh trn 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemaqq perut! Hebat  nawww 🤩

    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ So sape suka makan tapi malas exersice COCOCURV lah jawapan TEPAT!
    .
    www.wasap.my/601110145061
    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  2  0  5 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
#Repost cococurv_shila.ipohperak
• • • • • •
Kome ingat lagi tak saudara Muhammad Fadzli yg minum CocoCurv 20hari trvn 10kg.
•
Hari ni kami up lagi untuk buktikan perubahan yg ketara 
30hari 15KG, COCOCURV memang POWER dan TERBAIK..Wajah pun berseri2 bertambah handsem Kome tak jeles ka😆. 
•
KOME tengok la betapa hebatnya Cococurv, Makan pagi balun je sedar2 dah kuyus🤣🤣🤣.
•
Cepat2 Rojer kami kongsikan Cara dan teknik mcm mana CocoCurv boleh tuyunkn Brt badan.🍫💪💪💪
•
https://cococurvhq.wasap.my/
O1110145061
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    #Repost cococurv_shila.ipohperak
    • • • • • •
    Kome ingat lagi tak saudara Muhammad Fadzli yg minum CocoCurv 20hari trvn 10kg.

    Hari ni kami up lagi untuk buktikan perubahan yg ketara
    30hari 15KG, COCOCURV memang POWER dan TERBAIK..Wajah pun berseri2 bertambah handsem Kome tak jeles ka😆.

    KOME tengok la betapa hebatnya Cococurv, Makan pagi balun je sedar2 dah kuyus🤣🤣🤣.

    Cepat2 Rojer kami kongsikan Cara dan teknik mcm mana CocoCurv boleh tuyunkn Brt badan.🍫💪💪💪

    https://cococurvhq.wasap.my/
    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  2  0  5 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
#Repost cococurv_shila.ipohperak
• • • • • •
Kome ingat lagi tak saudara Muhammad Fadzli yg minum CocoCurv 20hari trvn 10kg.
•
Hari ni kami up lagi untuk buktikan perubahan yg ketara 
30hari 15KG, COCOCURV memang POWER dan TERBAIK..Wajah pun berseri2 bertambah handsem Kome tak jeles ka😆. 
•
KOME tengok la betapa hebatnya Cococurv, Makan pagi balun je sedar2 dah kuyus🤣🤣🤣.
•
Cepat2 Rojer kami kongsikan Cara dan teknik mcm mana CocoCurv boleh tuyunkn Brt badan.🍫💪💪💪
•
https://cococurvhq.wasap.my/
O1110145061
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    #Repost cococurv_shila.ipohperak
    • • • • • •
    Kome ingat lagi tak saudara Muhammad Fadzli yg minum CocoCurv 20hari trvn 10kg.

    Hari ni kami up lagi untuk buktikan perubahan yg ketara
    30hari 15KG, COCOCURV memang POWER dan TERBAIK..Wajah pun berseri2 bertambah handsem Kome tak jeles ka😆.

    KOME tengok la betapa hebatnya Cococurv, Makan pagi balun je sedar2 dah kuyus🤣🤣🤣.

    Cepat2 Rojer kami kongsikan Cara dan teknik mcm mana CocoCurv boleh tuyunkn Brt badan.🍫💪💪💪

    https://cococurvhq.wasap.my/
    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  2  0  5 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
FREE FREE FREE BERRY CURV !!!
FREE FREE FREE BERRY CURV !!!
FREE FREE FREE BERRY CURV !!!

Dengan setiap pembelian 2 kotak COCOCURV anda dapat FREE BERRY CURV! Cepat cepat sementara stok masih ada uollss 😀 .
🍇KELEBIHAN BERRY CURV🍇 ✅ Membersih usus & sistem pencernaan
✅Membersihkan makanan yang tidak terhadam
✅Melawaskan/tiada lagi sembelit
✅Menganjalkan dan mencantikkan kulit
✅Menyinkirkan toksik
✅Menghalang kulit menggeleber
✅Mengempiskan perut buncit ✅Kesan sembelit seawal 4-8 jam dimana lebihan lama,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan. ❌ Minum semasa period (after period hari 3-4 baru minum)
❌ Ibu mengandung *tidak dibenarkan.
=================================== *CARA PENGAMBILAN*
BERRYCURV🍇 (Detox)
1 kotak Berrycurv = 5 sachet(boleh diambil selang sehari). -Minum sebelum tidur
-Bancuhan 120ml-150ml,boleh menggunakan air suhu biasa atau sejuk

📲 https://cococurvhq.wasap.my/

O1110145061
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    FREE FREE FREE BERRY CURV !!!
    FREE FREE FREE BERRY CURV !!!
    FREE FREE FREE BERRY CURV !!!

    Dengan setiap pembelian 2 kotak COCOCURV anda dapat FREE BERRY CURV! Cepat cepat sementara stok masih ada uollss 😀 .
    🍇KELEBIHAN BERRY CURV🍇 ✅ Membersih usus & sistem pencernaan
    ✅Membersihkan makanan yang tidak terhadam
    ✅Melawaskan/tiada lagi sembelit
    ✅Menganjalkan dan mencantikkan kulit
    ✅Menyinkirkan toksik
    ✅Menghalang kulit menggeleber
    ✅Mengempiskan perut buncit ✅Kesan sembelit seawal 4-8 jam dimana lebihan lama,lendir,minyak akan keluar melalui pembuangan. ❌ Minum semasa period (after period hari 3-4 baru minum)
    ❌ Ibu mengandung *tidak dibenarkan.
    =================================== *CARA PENGAMBILAN*
    BERRYCURV🍇 (Detox)
    1 kotak Berrycurv = 5 sachet(boleh diambil selang sehari). -Minum sebelum tidur
    -Bancuhan 120ml-150ml,boleh menggunakan air suhu biasa atau sejuk

    📲 https://cococurvhq.wasap.my/

    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  3  0  4 August, 2020
  • Annyeonghaseyo...
Joeon achimnida!😍😍😍
Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
.
Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
.
Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

#teamaizan #chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit #chococare
#chocoglow #lanadreanskin
#chocowhite #chocofitshahalam
#chocofitklang #chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox
  • Annyeonghaseyo...
    Joeon achimnida!😍😍😍
    Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
    Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
    .
    Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
    .
    Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

    #teamaizan #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit #chococare
    #chocoglow #lanadreanskin
    #chocowhite #chocofitshahalam
    #chocofitklang #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kuruscepat
    #supplementkurus #kurussihat
    #jomkurus #detoxmalaysia
    #ramping #kuruscantik
    #kuruslangsing #tipskurus
    #senaman #detox

  •  3  0  3 August, 2020
  • Annyeonghaseyo...
Joeon achimnida!😍😍😍
Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
.
Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
.
Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

#teamaizan #chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit #chococare
#chocoglow #lanadreanskin
#chocowhite #chocofitshahalam
#chocofitklang #chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox
  • Annyeonghaseyo...
    Joeon achimnida!😍😍😍
    Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
    Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
    .
    Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
    .
    Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

    #teamaizan #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit #chococare
    #chocoglow #lanadreanskin
    #chocowhite #chocofitshahalam
    #chocofitklang #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kuruscepat
    #supplementkurus #kurussihat
    #jomkurus #detoxmalaysia
    #ramping #kuruscantik
    #kuruslangsing #tipskurus
    #senaman #detox

  •  2  0  3 August, 2020
  • Annyeonghaseyo...
Joeon achimnida!😍😍😍
Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
.
Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
.
Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

#teamaizan #chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit #chococare
#chocoglow #lanadreanskin
#chocowhite #chocofitshahalam
#chocofitklang #chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox
  • Annyeonghaseyo...
    Joeon achimnida!😍😍😍
    Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
    Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
    .
    Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
    .
    Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

    #teamaizan #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit #chococare
    #chocoglow #lanadreanskin
    #chocowhite #chocofitshahalam
    #chocofitklang #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kuruscepat
    #supplementkurus #kurussihat
    #jomkurus #detoxmalaysia
    #ramping #kuruscantik
    #kuruslangsing #tipskurus
    #senaman #detox

  •  6  0  3 August, 2020
  • #Repost @cococurv_hq (with @report.for.insta)
...
#Repost @cococurv.liena
• • • • • •
Sharing Permulaan @cococurvsufiisyuhada_pj  dari dropship
sekarang mampu restock min 300 2 kali seminggu.. 
.
p.s sorry tau kak liena tak berapa sihat a few days heheh so kurang sikit energy hahahha
.
So pandailah cari peluang yang bagus untuk buat side income. 
.
So setakat ni Cococurv banyak bantu seller yang tak pernah dan pernah buat side income. Asalkan berani mencuba dan ada keinginan untuk ubah hidup... yesss.... 
.
O1110145061
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#cococurv #cococurvhq #cococurvliena
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm
  • #Repost @cococurv_hq (with @report.for.insta)
    ...
    #Repost @cococurv.liena
    • • • • • •
    Sharing Permulaan @cococurvsufiisyuhada_pj dari dropship
    sekarang mampu restock min 300 2 kali seminggu..
    .
    p.s sorry tau kak liena tak berapa sihat a few days heheh so kurang sikit energy hahahha
    .
    So pandailah cari peluang yang bagus untuk buat side income.
    .
    So setakat ni Cococurv banyak bantu seller yang tak pernah dan pernah buat side income. Asalkan berani mencuba dan ada keinginan untuk ubah hidup... yesss....
    .
    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #cococurv #cococurvhq #cococurvliena
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm

  •  4  0  3 August, 2020
  • #Repost @cococurv_hq (with @report.for.insta)
...
#Repost @cococurv.liena
• • • • • •
Sharing Permulaan @cococurvsufiisyuhada_pj  dari dropship
sekarang mampu restock min 300 2 kali seminggu.. 
.
p.s sorry tau kak liena tak berapa sihat a few days heheh so kurang sikit energy hahahha
.
So pandailah cari peluang yang bagus untuk buat side income. 
.
So setakat ni Cococurv banyak bantu seller yang tak pernah dan pernah buat side income. Asalkan berani mencuba dan ada keinginan untuk ubah hidup... yesss.... 
.
O1110145061
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#cococurv #cococurvhq #cococurvliena
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm
  • #Repost @cococurv_hq (with @report.for.insta)
    ...
    #Repost @cococurv.liena
    • • • • • •
    Sharing Permulaan @cococurvsufiisyuhada_pj dari dropship
    sekarang mampu restock min 300 2 kali seminggu..
    .
    p.s sorry tau kak liena tak berapa sihat a few days heheh so kurang sikit energy hahahha
    .
    So pandailah cari peluang yang bagus untuk buat side income.
    .
    So setakat ni Cococurv banyak bantu seller yang tak pernah dan pernah buat side income. Asalkan berani mencuba dan ada keinginan untuk ubah hidup... yesss....
    .
    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #cococurv #cococurvhq #cococurvliena
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm

  •  4  0  3 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
COCOCURV 
.
Perut kempis. 
Muka makin runcing. 
Lengan mengecil. 
Peha pun mengecil. 
.
Ingat senang ke nak dpt hasil mcm ni?
.
Konsisten minum COCOCURV hari2 sedar2 dh kurus tau. 
.
💗free shaker
💗free detox
📲 https://cococurvhq.wasap.my/
.
O1110145061
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA
🚘SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG
🚘SENDAYAN
🚘SEMARAK
🚘SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
Www.wasap.my/601110145061 
www.wasap.my/601110145061
@cococurvnilai.futeri 
@futeri_nur_balqis
.
#dabbellabiutyspa
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    COCOCURV
    .
    Perut kempis.
    Muka makin runcing.
    Lengan mengecil.
    Peha pun mengecil.
    .
    Ingat senang ke nak dpt hasil mcm ni?
    .
    Konsisten minum COCOCURV hari2 sedar2 dh kurus tau.
    .
    💗free shaker
    💗free detox
    📲 https://cococurvhq.wasap.my/
    .
    O1110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA
    🚘SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG
    🚘SENDAYAN
    🚘SEMARAK
    🚘SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    Www.wasap.my/601110145061
    www.wasap.my/601110145061
    @cococurvnilai.futeri
    @futeri_nur_balqis
    .
    #dabbellabiutyspa
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  2  0  3 August, 2020
  • Alhamdulillah..Rezeki hari SABTU DAN  AHAD MALAM..Terimakasih customer cutik cntik dn osem.hendsem  Bukit canggang-sepang-klia-kolej global-nilai 3-sndayan nilai perdana, Happy  sbb dapat tunaikn tugas bantu customers  dapat Cococurv..
Thanks..u oll
 Maafkn sy jika ade yg terlepas pandang..
Yg  masih berminat nak repeats..sila wasp 
Bru nk try Cococurv  CLICK  link di atas👆
.
www.wasap.my/601110145061 
www.wasap.my/601110145061 
.
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • Alhamdulillah..Rezeki hari SABTU DAN AHAD MALAM..Terimakasih customer cutik cntik dn osem.hendsem Bukit canggang-sepang-klia-kolej global-nilai 3-sndayan nilai perdana, Happy sbb dapat tunaikn tugas bantu customers dapat Cococurv..
    Thanks..u oll
    Maafkn sy jika ade yg terlepas pandang..
    Yg masih berminat nak repeats..sila wasp
    Bru nk try Cococurv CLICK link di atas👆
    .
    www.wasap.my/601110145061
    www.wasap.my/601110145061
    .
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  3  0  2 August, 2020
  • Morning.. Chuolllsssss, makanan juga boleh mempengaruhi tidur uollsss tahu. Sebab tu penting untuk chuolls tahu makanan apa yang penting untuk penghadaman chuolls.
.
.
Jadi lepas ni jangan Nk makan lewat2 malam,sgt bahaya..Kot lahhh tiba tiba chuollss tak boleh tidur ke kann😘😘😘
.
.
Jom Risik-risik sampai jadi. Consume CocoCurv🍫 & Berry Curv 🍇 confirm meleleh orang yang suka body shamming tu. 1 kotak Berry Curv 🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = Berlari 10 pusingan padang 🤾
.
.
🏍️ COD : PORT KLANG/KLANG/SHAH ALAM / SEREMBAN / SENAWANG / SENDAYAN / SEREMBAN 2 / PORT DICKSON / NILAI / REMBAU
Whatsapp atau Click link di Bio Ig : 
@cococurvportklangsenawang
016-9643904
utk pertanyaan dan pembelian
.
.
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvportklang #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau #cococurvsendayan #cococurvportklangsenawang
  • Morning.. Chuolllsssss, makanan juga boleh mempengaruhi tidur uollsss tahu. Sebab tu penting untuk chuolls tahu makanan apa yang penting untuk penghadaman chuolls.
    .
    .
    Jadi lepas ni jangan Nk makan lewat2 malam,sgt bahaya..Kot lahhh tiba tiba chuollss tak boleh tidur ke kann😘😘😘
    .
    .
    Jom Risik-risik sampai jadi. Consume CocoCurv🍫 & Berry Curv 🍇 confirm meleleh orang yang suka body shamming tu. 1 kotak Berry Curv 🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
    1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = Berlari 10 pusingan padang 🤾
    .
    .
    🏍️ COD : PORT KLANG/KLANG/SHAH ALAM / SEREMBAN / SENAWANG / SENDAYAN / SEREMBAN 2 / PORT DICKSON / NILAI / REMBAU
    Whatsapp atau Click link di Bio Ig :
    @cococurvportklangsenawang
    016-9643904
    utk pertanyaan dan pembelian
    .
    .
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvportklang #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau #cococurvsendayan #cococurvportklangsenawang

  •  5  0  1 August, 2020
  • READY  STOCK..
BISMILLAHIRAHMANIRAHI,,
ALHAMDULILLAH..
.
FUTERI NURBALQIS: BAGAIMANA UNTUK MENGHILANGKAN 39 KG selama 1BULAN?? 
KARENA SAYA TAK ADA UNTUK BERSENAM...DAN KUAT MAKAN..
. 
[Jika tuan,puan,sis.abg... sudah tentukn pilihan untuk menurunkan berat badan dengan Cococurv...
Sis akan share lagin tipsy2 yg hebat..]
.
Adakah TUAN,PUAN bosan dengan berat badan berlebihan?Adakah anda gagal mengurangkan berat badan? Atau adakah anda cenderung untuk mengalami semula kenaikan berat badan sebaik sahaja anda berjaya menurunkannya?Anda mahu memakai pakaian kegemaran anda, tetapi tidak 'muat' dan membeli pakaian yang cantik adalah masalah besar untuk anda?
 Anda perlu minum sekali sehari, sebaik-baiknya pada waktu pagi. Kemudian semua lebihan kalori yang diperolehi tubuh anda pada siang hari takkan disimpan sebagai lemak. Boleh anda bayangkan?!sebab Cococurv viral MAGIC'S  mampu bakar lemak dgil .. yg bertepu dinpunggung paha,perut terutama..InshAllah dengan ijn Allah..

www.wasap.my/601110145061 
www.wasap.my/601110145061 
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG/SENDAYAN
🚘SEMARAK/SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
,
@cococurvnilai.futeri 
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061 
IG:@futeri_nur_balqis.
.
#cococurvmimiernida
https://www.instagram.com/p/
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • READY STOCK..
    BISMILLAHIRAHMANIRAHI,,
    ALHAMDULILLAH..
    .
    FUTERI NURBALQIS: BAGAIMANA UNTUK MENGHILANGKAN 39 KG selama 1BULAN??
    KARENA SAYA TAK ADA UNTUK BERSENAM...DAN KUAT MAKAN..

    [Jika tuan,puan,sis.abg... sudah tentukn pilihan untuk menurunkan berat badan dengan Cococurv...
    Sis akan share lagin tipsy2 yg hebat..]
    .
    Adakah TUAN,PUAN bosan dengan berat badan berlebihan?Adakah anda gagal mengurangkan berat badan? Atau adakah anda cenderung untuk mengalami semula kenaikan berat badan sebaik sahaja anda berjaya menurunkannya?Anda mahu memakai pakaian kegemaran anda, tetapi tidak 'muat' dan membeli pakaian yang cantik adalah masalah besar untuk anda?
    Anda perlu minum sekali sehari, sebaik-baiknya pada waktu pagi. Kemudian semua lebihan kalori yang diperolehi tubuh anda pada siang hari takkan disimpan sebagai lemak. Boleh anda bayangkan?!sebab Cococurv viral MAGIC'S mampu bakar lemak dgil .. yg bertepu dinpunggung paha,perut terutama..InshAllah dengan ijn Allah..

    www.wasap.my/601110145061
    www.wasap.my/601110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG/SENDAYAN
    🚘SEMARAK/SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    ,
    @cococurvnilai.futeri
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    IG:@futeri_nur_balqis.
    .
    #cococurvmimiernida
    https://www.instagram.com/p/
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  1  0  1 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
T3stim0ni again! 
.
cik abe ni trvn 16 kg hanya 4 k0tak je gais! ko rasa! trbaik la.. syukur alhmdulillah suke tgk org dpt cpai trget msing2.
.
nk 0der cococurv? 
.
www.wasap.my/601110145061 
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG/SENDAYAN
🚘SEMARAK/SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061 
IG:@futeri_nur_balqis.
.
#cococurvmimiernida
https://www.instagram.com/p/
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting 
.
.
pm ana tekan link dibio
#cococurv #cococurvhq #cococurvmalaysia #cococurvkl #cococurvoriginal #coklatviral #coklatkurusviral #coklatkurus #kembarameals #diet #dietfood #zumba #fitness
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    T3stim0ni again!
    .
    cik abe ni trvn 16 kg hanya 4 k0tak je gais! ko rasa! trbaik la.. syukur alhmdulillah suke tgk org dpt cpai trget msing2.
    .
    nk 0der cococurv?
    .
    www.wasap.my/601110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG/SENDAYAN
    🚘SEMARAK/SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    IG:@futeri_nur_balqis.
    .
    #cococurvmimiernida
    https://www.instagram.com/p/
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting
    .
    .
    pm ana tekan link dibio
    #cococurv #cococurvhq #cococurvmalaysia #cococurvkl #cococurvoriginal #coklatviral #coklatkurusviral #coklatkurus #kembarameals #diet #dietfood #zumba #fitness

  •  4  0  1 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
T3stim0ni again! 
.
cik abe ni trvn 16 kg hanya 4 k0tak je gais! ko rasa! trbaik la.. syukur alhmdulillah suke tgk org dpt cpai trget msing2.
.
nk 0der cococurv? 
.
www.wasap.my/601110145061 
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG/SENDAYAN
🚘SEMARAK/SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061 
IG:@futeri_nur_balqis.
.
#cococurvmimiernida
https://www.instagram.com/p/
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting 
.
.
pm ana tekan link dibio
#cococurv #cococurvhq #cococurvmalaysia #cococurvkl #cococurvoriginal #coklatviral #coklatkurusviral #coklatkurus #kembarameals #diet #dietfood #zumba #fitness
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    T3stim0ni again!
    .
    cik abe ni trvn 16 kg hanya 4 k0tak je gais! ko rasa! trbaik la.. syukur alhmdulillah suke tgk org dpt cpai trget msing2.
    .
    nk 0der cococurv?
    .
    www.wasap.my/601110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG/SENDAYAN
    🚘SEMARAK/SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    IG:@futeri_nur_balqis.
    .
    #cococurvmimiernida
    https://www.instagram.com/p/
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting
    .
    .
    pm ana tekan link dibio
    #cococurv #cococurvhq #cococurvmalaysia #cococurvkl #cococurvoriginal #coklatviral #coklatkurusviral #coklatkurus #kembarameals #diet #dietfood #zumba #fitness

  •  4  0  1 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
Test!m0ni ‼️‼️
.
cus ni trvn 12kg hnya dgn 2box (pakej2 ) sahja..
.
nk tgk je ke gais meh pm 
.
https://cococurvhq.wasap.my/
.
www.wasap.my/601110145061 
www.wasap.my/601110145061 
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI/ SELURUH NILAI
🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG/SENDAYAN
🚘SEMARAK/SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061 
IG:@futeri_nur_balqis.
.
#cococurvmimiernida
https://www.instagram.com/p/
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    Test!m0ni ‼️‼️
    .
    cus ni trvn 12kg hnya dgn 2box (pakej2 ) sahja..
    .
    nk tgk je ke gais meh pm
    .
    https://cococurvhq.wasap.my/
    .
    www.wasap.my/601110145061
    www.wasap.my/601110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI/ SELURUH NILAI
    🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG/SENDAYAN
    🚘SEMARAK/SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    IG:@futeri_nur_balqis.
    .
    #cococurvmimiernida
    https://www.instagram.com/p/
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  2  0  1 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
Test!m0ni ‼️‼️
.
cus ni trvn 12kg hnya dgn 2box (pakej2 ) sahja..
.
nk tgk je ke gais meh pm 
.
https://cococurvhq.wasap.my/
.
www.wasap.my/601110145061 
www.wasap.my/601110145061 
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI/ SELURUH NILAI
🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG/SENDAYAN
🚘SEMARAK/SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI
WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061 
IG:@futeri_nur_balqis.
.
#cococurvmimiernida
https://www.instagram.com/p/
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    Test!m0ni ‼️‼️
    .
    cus ni trvn 12kg hnya dgn 2box (pakej2 ) sahja..
    .
    nk tgk je ke gais meh pm
    .
    https://cococurvhq.wasap.my/
    .
    www.wasap.my/601110145061
    www.wasap.my/601110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI/ SELURUH NILAI
    🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG/SENDAYAN
    🚘SEMARAK/SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI
    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    IG:@futeri_nur_balqis.
    .
    #cococurvmimiernida
    https://www.instagram.com/p/
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  3  0  1 August, 2020
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
...
Ternak lemakk bertahun² boleh hilang camtu je bila amalkan Cococurcv 🍫 ni tau. 

Yang penting konsisten konsisten konsisten.!!

Tak caya cuba dulu..baru boleh tau dia pnye pg mcm mna..
.
www.wasap.my/601110145061 
Www.wasap.my/601110145061 
📮SELURUH MALAYSIA
🏠COD NILAI
🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
🚘LABU/SEREMBAN 
🚘SENAWANG/SENDAYAN
🚘SEMARAK/SEKITARNYA
🚘BADAR BARU NILAI.

WhatsApp atau link di Bio ig
www.wasap.my/601110145061 
IG:@futeri_nur_balqis.
.
#cococurvmimiernida
https://www.instagram.com/p/
#cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
#eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau
  • #Repost @cococurv_original_hq (with @report.for.insta)
    ...
    Ternak lemakk bertahun² boleh hilang camtu je bila amalkan Cococurcv 🍫 ni tau.

    Yang penting konsisten konsisten konsisten.!!

    Tak caya cuba dulu..baru boleh tau dia pnye pg mcm mna..
    .
    www.wasap.my/601110145061
    Www.wasap.my/601110145061
    📮SELURUH MALAYSIA
    🏠COD NILAI
    🚘SEPANG/KOTA SERIEMAS
    🚘LABU/SEREMBAN
    🚘SENAWANG/SENDAYAN
    🚘SEMARAK/SEKITARNYA
    🚘BADAR BARU NILAI.

    WhatsApp atau link di Bio ig
    www.wasap.my/601110145061
    IG:@futeri_nur_balqis.
    .
    #cococurvmimiernida
    https://www.instagram.com/p/
    #cococurv #berrycurv #chocofit #lemonfit #lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #cococurvshahalam #cococurvseremban #cococurvnegerisembilan #cococurvseremban2
    #eatclean #eatcleanmalaysia #intermittentfasting #jomkurus1malaysia #jomsihat #cococurvkuantan #cococurvpekan #cococurvbatupahat #cococurvayerhitam #cococurvuthm #uthm #cococurvmantin #cococurvnilai #cococurvsenawang #cococurvportdickson #cococurvrembau

  •  1  0  1 August, 2020

Top #chocoglow Posts

  • Way too excited to try this edible Choco Glow Mask from @belovedbeautyofficial (*gifted)

I don’t think I’ve ever come across an edible skincare product and yes I am going to have a little taster😜

Beloved Beauty also do a Honey Cleanse which is also edible...how crazy? I think I’ll deffo have to be giving that one a try!

Who’s used edible skincare before and what did you think of it?
.
.
.
#blogger #bloggersofinstagram #igblog #edibleskincare #skincareproducts #bloggerskincare #skincaretips #chocoglow #facemask #ediblefacemask #cacaofacemask #bloggersunder2k #discoverunder2k #bloggingcommunity #bloggershare #bloggerstyle #bloggerlife #bloggingbabes #bloggergirls #ukblog #ukblogger #bloggingforfun #bblog #bblogger #beautyblogger #bloggingtips #bloggertribe
  • Way too excited to try this edible Choco Glow Mask from @belovedbeautyofficial (*gifted)

    I don’t think I’ve ever come across an edible skincare product and yes I am going to have a little taster😜

    Beloved Beauty also do a Honey Cleanse which is also edible...how crazy? I think I’ll deffo have to be giving that one a try!

    Who’s used edible skincare before and what did you think of it?
    .
    .
    .
    #blogger #bloggersofinstagram #igblog #edibleskincare #skincareproducts #bloggerskincare #skincaretips #chocoglow #facemask #ediblefacemask #cacaofacemask #bloggersunder2k #discoverunder2k #bloggingcommunity #bloggershare #bloggerstyle #bloggerlife #bloggingbabes #bloggergirls #ukblog #ukblogger #bloggingforfun #bblog #bblogger #beautyblogger #bloggingtips #bloggertribe

  •  150  21  4 June, 2020
  • Your melanin is 100% safe with us💯💯💯💯
.

Glow kit for dark skinned (can be used by both male and female)👌
This combo will glow you evenly 💫
Made of best skin glowing ingredients.
.
Specially formulated to tackle rough skin, dry skin, dull appearance.
.
Get that glowing melanin you’ve been dreaming of💯
.......
The kit contains:
* Glow cream
* Glow oil
* Glow soap
* Body scrub
—————————
Price- 12k
.

To place order or make enquiries, please send a dm or use the following means👇

Call/WhatsApp 08079284815
Email: jmk_beautyworld@yahoo.com
Worldwide delivery 🌎 ✈️
———————————————————
.
Our UK distributor
@jmk_beautyworld_uk
Call/WhatsApp 00447732274228
jmkbeautyuk@gmail.com
———————————————————
.
WHOLESALES DEALS ALSO AVAILABLE AND YOU CAN ALSO BUY AND REBRAND
  • Your melanin is 100% safe with us💯💯💯💯
    .

    Glow kit for dark skinned (can be used by both male and female)👌
    This combo will glow you evenly 💫
    Made of best skin glowing ingredients.
    .
    Specially formulated to tackle rough skin, dry skin, dull appearance.
    .
    Get that glowing melanin you’ve been dreaming of💯
    .......
    The kit contains:
    * Glow cream
    * Glow oil
    * Glow soap
    * Body scrub
    —————————
    Price- 12k
    .

    To place order or make enquiries, please send a dm or use the following means👇

    Call/WhatsApp 08079284815
    Email: jmk_beautyworld@yahoo.com
    Worldwide delivery 🌎 ✈️
    ———————————————————
    .
    Our UK distributor
    @jmk_beautyworld_uk
    Call/WhatsApp 00447732274228
    jmkbeautyuk@gmail.com
    ———————————————————
    .
    WHOLESALES DEALS ALSO AVAILABLE AND YOU CAN ALSO BUY AND REBRAND

  •  112  5  15 May, 2020
  • Hello tout le monde! Day off aujourd'hui, on commence par une matinée cocooning avec un bon bain, un gommage #chocoglow d'@hellobody_fr et ensuite Brunch 🙌🏻 Enfin le retour des brunchs à Porto-Vecchio, je vais kiffer je pense ! 😍
Sinon je vous en ai parlé rapidement sur snapchat il y a quelques jours mais j'ai reçu le petit nouveau d'Hellobody, le "ChocoGlow" : honnêtement je ne vois pas une grande différence avec le CocoGlow si ce n'est une petite odeur de cacao, mais j'adore toujours autant ce gommage ! Si vous les avez testé, vous aimez ces gommages ?
Vous avez -15% sur tout le site hello-body.fr avec le code EATCLEANFIT pour celles que ça intéresse.
Bonne journée mes chats, je file me préparer pour aller bruncher ! 😘❤️
#dayoff #cocooning #sunday #withlove #brunch #portovecchio
  • Hello tout le monde! Day off aujourd'hui, on commence par une matinée cocooning avec un bon bain, un gommage #chocoglow d'@hellobody_fr et ensuite Brunch 🙌🏻 Enfin le retour des brunchs à Porto-Vecchio, je vais kiffer je pense ! 😍
    Sinon je vous en ai parlé rapidement sur snapchat il y a quelques jours mais j'ai reçu le petit nouveau d'Hellobody, le "ChocoGlow" : honnêtement je ne vois pas une grande différence avec le CocoGlow si ce n'est une petite odeur de cacao, mais j'adore toujours autant ce gommage ! Si vous les avez testé, vous aimez ces gommages ?
    Vous avez -15% sur tout le site hello-body.fr avec le code EATCLEANFIT pour celles que ça intéresse.
    Bonne journée mes chats, je file me préparer pour aller bruncher ! 😘❤️
    #dayoff #cocooning #sunday #withlove #brunch #portovecchio

  •  3,563  41  9 April, 2017
  • Voilà enfin mon avis sur la marque @hellobody_fr ! 💖La fameuse marque qu'on voit de partout sur Instagram... Je vous laisse découvrir l'article sur mon blog (lien dans ma Bio ⬆️)
Qui a déjà testé ?
Si vous voulez essayer, voici mon code promo -15% ➡️ FANNYDELAYE
- - - -
#fitfrenchies #fitfam #pliglace #blogocrew #blogolyon #octolyfamily #cocoglam #chocoglow #hellobody #fitgirl #beaute #style #look #modelagency #lyonnaise #bodygoals #healthygirl #slim #fitnessgoal #teamshape #summerishere #tbc #fitguy #blogueuse #vlog
  • Voilà enfin mon avis sur la marque @hellobody_fr ! 💖La fameuse marque qu'on voit de partout sur Instagram... Je vous laisse découvrir l'article sur mon blog (lien dans ma Bio ⬆️)
    Qui a déjà testé ?
    Si vous voulez essayer, voici mon code promo -15% ➡️ FANNYDELAYE
    - - - -
    #fitfrenchies #fitfam #pliglace #blogocrew #blogolyon #octolyfamily #cocoglam #chocoglow #hellobody #fitgirl #beaute #style #look #modelagency #lyonnaise #bodygoals #healthygirl #slim #fitnessgoal #teamshape #summerishere #tbc #fitguy #blogueuse #vlog

  •  748  20  19 July, 2017
  • Hello la team ! J'espère que vous avez passé une bonne journée malgré le mauvais temps!?
Du coup journée repos pour moi et j'en profite pour prendre  soin de ma peau surtout à l'approche de l'été!☀️
Je vous recommande l'huile coco slim de @hellobody_fr une huile pour le corps raffermissante à l’huile de noix de coco 🌴 comment vous dire que l'odeur vous fait voyager ✈️🌴top pour lutter contre la cellulite et raffermir votre peau 👍🏼😉 vous avez -15% de remise avec le code "CAROCLN" sur  www.hello-body.fr
-
 #cruetlyfree #hellobody #cocoshine #cocoglow #chocoglow #cocoslim #cocoglam #cococlear #cocokis #cocorich #cocofresh #ad #teamcln #fitnessgirl #lovemyfollowers #loveyouguys #fitnessinfluencer #musculation #motivation @agencejb
  • Hello la team ! J'espère que vous avez passé une bonne journée malgré le mauvais temps!?
    Du coup journée repos pour moi et j'en profite pour prendre soin de ma peau surtout à l'approche de l'été!☀️
    Je vous recommande l'huile coco slim de @hellobody_fr une huile pour le corps raffermissante à l’huile de noix de coco 🌴 comment vous dire que l'odeur vous fait voyager ✈️🌴top pour lutter contre la cellulite et raffermir votre peau 👍🏼😉 vous avez -15% de remise avec le code "CAROCLN" sur www.hello-body.fr
    -
    #cruetlyfree #hellobody #cocoshine #cocoglow #chocoglow #cocoslim #cocoglam #cococlear #cocokis #cocorich #cocofresh #ad #teamcln #fitnessgirl #lovemyfollowers #loveyouguys #fitnessinfluencer #musculation #motivation @agencejb

  •  9,477  55  18 May, 2017
  • Mein absolutes Sonntagsritual 🙏🏼 egal wie viel ich zu tun habe, meine @hellobody Auszeit muss immer sein 😊

Uuuuund nur noch HEUTE gibt es sogar 25% auf alles 😱😍 Mit dem Code: Glambody 😊

Wer von euch hat denn alles Produkte von Hello Body? Und was sind eure Lieblingsprodukte? 😍

Ich LIEBE das choco Glow & den Lip Scrub 😍😍 Ich liege jetzt noch im Bett und lerne immer noch für Wirtschaft. Morgen steht eine Klausur an und diesmal bin ich bei weitem nicht so gut vorbereitet wie letztes Mal 😭

#hellobody #wahreliebe #chocoglow #lipscrub #sponsored
  • Mein absolutes Sonntagsritual 🙏🏼 egal wie viel ich zu tun habe, meine @hellobody Auszeit muss immer sein 😊

    Uuuuund nur noch HEUTE gibt es sogar 25% auf alles 😱😍 Mit dem Code: Glambody 😊

    Wer von euch hat denn alles Produkte von Hello Body? Und was sind eure Lieblingsprodukte? 😍

    Ich LIEBE das choco Glow & den Lip Scrub 😍😍 Ich liege jetzt noch im Bett und lerne immer noch für Wirtschaft. Morgen steht eine Klausur an und diesmal bin ich bei weitem nicht so gut vorbereitet wie letztes Mal 😭

    #hellobody #wahreliebe #chocoglow #lipscrub #sponsored

  •  3,863  98  26 March, 2017