#chocofitoriginal Instagram Photos & Videos

chocofitoriginal - 21k posts

Hashtag Popularity

9.3
average comments
38.3
average likes

Latest #chocofitoriginal Posts

  • Kak can ku aja tiap hr konsumsi ChocoFit🤩💃

Turun 3-7kg dalam 1minggu🤩
Diet aman nyaman tanpa menyiksa!!

Fungsi CHOCOFIT 
(Setelah Sarapan Pagi) 

✔Membakar lemak&kalori yg membandel didalam tubuh
✔Meningkatkan metabolisme didalam tubuh
✔Mengurangi selera makan
✔Mempercantik kulit/lebih cerah
✔Membuang Toksin&Mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang untuk wanita
✔ Membakar lemak lengan
✔ Membakar lemak betis
✔ Membakar lemak paha
✔Lulus kementerian kesehatan
✔Memblock Kabohidrat (apabila makan nasi Chocofit akan langsung membakarnya)
✔100% tidak ada efek samping
✔Aman untuk ibu menyusui

Cara penggunaan
• Dicampur dengan Air 100-120ml hangat/dingin
• Masukkan 1saset kedalam gelas/shaker
• Aduk hingga rata
• Nikmati Rasa dan Hasilnya

Order klik link di bio💋

#chocofithq #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #chocofitblitar #chocofit #chocofitoriginal #dietsehat #dietenak #dietcoklat #dietsukses #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingperut #pelangsingampuh #coklatenak #dietkenyang #dietampuhdietmudah #chocowhite #chocowhiteoriginal #pemutihbadan #pencerahbadan #pemutih #pemutihampuh #lfl #lfl💛 #obatdiet #dietampuh #olshopjkt #olshopmlg #tiktok
  • Kak can ku aja tiap hr konsumsi ChocoFit🤩💃

    Turun 3-7kg dalam 1minggu🤩
    Diet aman nyaman tanpa menyiksa!!

    Fungsi CHOCOFIT
    (Setelah Sarapan Pagi)

    ✔Membakar lemak&kalori yg membandel didalam tubuh
    ✔Meningkatkan metabolisme didalam tubuh
    ✔Mengurangi selera makan
    ✔Mempercantik kulit/lebih cerah
    ✔Membuang Toksin&Mengempiskan perut
    ✔Mengecilkan pinggang untuk wanita
    ✔ Membakar lemak lengan
    ✔ Membakar lemak betis
    ✔ Membakar lemak paha
    ✔Lulus kementerian kesehatan
    ✔Memblock Kabohidrat (apabila makan nasi Chocofit akan langsung membakarnya)
    ✔100% tidak ada efek samping
    ✔Aman untuk ibu menyusui

    Cara penggunaan
    • Dicampur dengan Air 100-120ml hangat/dingin
    • Masukkan 1saset kedalam gelas/shaker
    • Aduk hingga rata
    • Nikmati Rasa dan Hasilnya

    Order klik link di bio💋

    #chocofithq #chocofitmalaysia #chocofitindonesia #chocofitblitar #chocofit #chocofitoriginal #dietsehat #dietenak #dietcoklat #dietsukses #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingperut #pelangsingampuh #coklatenak #dietkenyang #dietampuhdietmudah #chocowhite #chocowhiteoriginal #pemutihbadan #pencerahbadan #pemutih #pemutihampuh #lfl #lfl💛 #obatdiet #dietampuh #olshopjkt #olshopmlg #tiktok

  •  10  5  1 hour ago
  • • • • • • •
Yeayyy kak Anne pun consume chocofit tauuu.. korang bila lagiiii...
.
Nak kurus jangan hold lama lama rugii.. and keduanyaaa seriously chocofit sangat membantu korang utk mengawal selera makan, rasa dia sangat sedap, lepas tuuu dia mampu burn far n calories korang dgn sangat sangat laju... Kalo nak tau betul ke tak u’olls wajiblah cuba ya...
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • • • • • • •
    Yeayyy kak Anne pun consume chocofit tauuu.. korang bila lagiiii...
    .
    Nak kurus jangan hold lama lama rugii.. and keduanyaaa seriously chocofit sangat membantu korang utk mengawal selera makan, rasa dia sangat sedap, lepas tuuu dia mampu burn far n calories korang dgn sangat sangat laju... Kalo nak tau betul ke tak u’olls wajiblah cuba ya...
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  5  0  10 hours ago
  • Hi Gaissss😊😊
.
Memang sukar untuk kawal nafsu makan lebih-lebih lagi jika kita seorang pencinta makanan. Apa kata cuba minum Chocofit, 🤔🤩
.
Jom uolls slim bersama Chocofit🍫🥰
.
Kenapa Harus Chocofit🍫🤔 sebab chocofit boleh membantu misi kurus dengan  formulasi yg boleh membakar kalori  walaupun  sedang melakukan kerja-kerja rumah! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan  akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantututkan misi untuk kurus!👏👍
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • Hi Gaissss😊😊
    .
    Memang sukar untuk kawal nafsu makan lebih-lebih lagi jika kita seorang pencinta makanan. Apa kata cuba minum Chocofit, 🤔🤩
    .
    Jom uolls slim bersama Chocofit🍫🥰
    .
    Kenapa Harus Chocofit🍫🤔 sebab chocofit boleh membantu misi kurus dengan formulasi yg boleh membakar kalori walaupun sedang melakukan kerja-kerja rumah! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantututkan misi untuk kurus!👏👍
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  3  0  13 hours ago
  • Alhamdulillah.. syukur apabila mendapat feedback yang sgt2 bagus dari customer. My sister yang sangat baik and soft spoken.. dah 3 kali my sister repeat order. Sangat suka dengan lemonfit 😘
Sapa-sapa yang nak jadi mcm my sister, cepat-cepat whatsappp sis utk grab chocofit sementara stok masih ada 😉🤗
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • Alhamdulillah.. syukur apabila mendapat feedback yang sgt2 bagus dari customer. My sister yang sangat baik and soft spoken.. dah 3 kali my sister repeat order. Sangat suka dengan lemonfit 😘
    Sapa-sapa yang nak jadi mcm my sister, cepat-cepat whatsappp sis utk grab chocofit sementara stok masih ada 😉🤗
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  1  0  15 hours ago
  • Alhamdulillah.. Chocofit boleh membantu..
.
.
Teringin nak try? Meh DM kakak sekarang juga. Confirm sekali rasa ngam terus dngn uolss. Tunggu apa lagi, jom la grab sekarang!👏🏼
.
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • Alhamdulillah.. Chocofit boleh membantu..
    .
    .
    Teringin nak try? Meh DM kakak sekarang juga. Confirm sekali rasa ngam terus dngn uolss. Tunggu apa lagi, jom la grab sekarang!👏🏼
    .
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  3  0  21 hours ago
  • Sis throwback skit masa mula2 dpt tau pasal chocofit ni ya... Susah sebenarnya nk percaya product2 ni 😅😅 sbb sebelum ni dah try mcm2, dr yg murah sampai lah yg mahal2... Xjd ape... Buang duit je rasa.
.
One day tu kwn paksa beli chocofit yg die jual... Siap bgtau kalo u tak turun berat i bg balik duit u! U nk kurus, u wajib cuba Chocofit ni... Kita pun hmm ok la kalo camtu. Sis try dlm smggu je chu'olls... Berat turun 4.5kg dlm masa 8 hari!!! Macam x caye tapi kena pcayalah jugak sbb tu je yg sis telan hahaha! Mmg x menyesal beli... N x sampai sebulan sis loss weight 9.5😍
So korang yg nk kurus pun wajib cuba ya. Product ni betul2 berkesan.
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
@produkkurusonline
  • Sis throwback skit masa mula2 dpt tau pasal chocofit ni ya... Susah sebenarnya nk percaya product2 ni 😅😅 sbb sebelum ni dah try mcm2, dr yg murah sampai lah yg mahal2... Xjd ape... Buang duit je rasa.
    .
    One day tu kwn paksa beli chocofit yg die jual... Siap bgtau kalo u tak turun berat i bg balik duit u! U nk kurus, u wajib cuba Chocofit ni... Kita pun hmm ok la kalo camtu. Sis try dlm smggu je chu'olls... Berat turun 4.5kg dlm masa 8 hari!!! Macam x caye tapi kena pcayalah jugak sbb tu je yg sis telan hahaha! Mmg x menyesal beli... N x sampai sebulan sis loss weight 9.5😍
    So korang yg nk kurus pun wajib cuba ya. Product ni betul2 berkesan.
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia
    @produkkurusonline

  •  18  2  3 July, 2020
  • TESTIMONI BERHASIL
•
LAGI, testimoni customer chocofit yg berhasil turunkan berat badan! Dari berat 74kg TURUN 63kg😱
•
Alhamdulillah senang luar biasa beb bisa mambantu orang2 diluar sana yg betul2 ada passion ingin turunkan berat badan secara SEHAT.
•
Dengan hanya minum CHOCOFIT, satu sachet pun bisa langsung terasa BADAN MENJADI RINGAN, FIT, KULIT WAJAH PUN IKUTAN GLOWING semua itu ada dalam satu sachet beb!
•
KENAPA CHOCOFIT? .
✔️💯 LULUS KEMENTERIAN KESEHATAN MALAYSIA
✔️ BANYAK TESTIMONI BERHASIL
✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
✔️ TIDAK ADA EFEK SAMPING
✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
✔️ COCOK UNTUK PRIA/WANITA
.
KELEBIHAN CHOCOFIT?
.
✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
✅ MENAHWN SELERA MAKAN
✅ TIDAK PERLU DIET KERAS
✅ MENAMBAH TENAGA
✅ MEMBUANG TOKSIN
✅ MEMECAHKAN LEMAK JENUH
✅ MEREMAJAKAN KULIT
✅ RASA COKLAT BELGIUM LEZAT
✅ TIDAK ADA PANTANGAN
✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN
.
APA KANDUNGAN CHOCOFIT?
.
💙 CHOCOLATE BELGIUM
💙 GUARANA
💙 ALOE VERA
💙 GARNIACIA CAMBOGIA
.
#chocofit #chocofitmedanmurah #chocofitmedan #chocofitmurah #jualchocofit #jualchocofitmurahmedan #chocofitoriginal #chocofitmurahmedan #lemonfit #lemonfitmurah
  • TESTIMONI BERHASIL

    LAGI, testimoni customer chocofit yg berhasil turunkan berat badan! Dari berat 74kg TURUN 63kg😱

    Alhamdulillah senang luar biasa beb bisa mambantu orang2 diluar sana yg betul2 ada passion ingin turunkan berat badan secara SEHAT.

    Dengan hanya minum CHOCOFIT, satu sachet pun bisa langsung terasa BADAN MENJADI RINGAN, FIT, KULIT WAJAH PUN IKUTAN GLOWING semua itu ada dalam satu sachet beb!

    KENAPA CHOCOFIT? .
    ✔️💯 LULUS KEMENTERIAN KESEHATAN MALAYSIA
    ✔️ BANYAK TESTIMONI BERHASIL
    ✔️ BEBAS BAHAN KIMIA
    ✔️ TIDAK ADA EFEK SAMPING
    ✔️ TURUN BERAT 3-7 KG SEMINGGU
    ✔️ COCOK UNTUK PRIA/WANITA
    .
    KELEBIHAN CHOCOFIT?
    .
    ✅ MEMBAKAR LEMAK LEBIH EFEKTIF
    ✅ MENAHWN SELERA MAKAN
    ✅ TIDAK PERLU DIET KERAS
    ✅ MENAMBAH TENAGA
    ✅ MEMBUANG TOKSIN
    ✅ MEMECAHKAN LEMAK JENUH
    ✅ MEREMAJAKAN KULIT
    ✅ RASA COKLAT BELGIUM LEZAT
    ✅ TIDAK ADA PANTANGAN
    ✅ MELANCARKAN SISTEM PENCERNAAN
    .
    APA KANDUNGAN CHOCOFIT?
    .
    💙 CHOCOLATE BELGIUM
    💙 GUARANA
    💙 ALOE VERA
    💙 GARNIACIA CAMBOGIA
    .
    #chocofit #chocofitmedanmurah #chocofitmedan #chocofitmurah #jualchocofit #jualchocofitmurahmedan #chocofitoriginal #chocofitmurahmedan #lemonfit #lemonfitmurah

  •  2  0  3 July, 2020
  • Chocofit membantu anda membakar lemak 2x ganda lebih mudah Dan Selamat. Dengan 1 sachet awak seperti berlari 5km tau.
.
Nak kurus ? Nak turun berat badan?  Nak Body cantik? Meyh try Chocofit. Whatsapp saya laju2 okayy.
.
.
Kenapa perlukan Chocofit ni?? ☕
.
☕CHOCOFIT bantu anda turunkan berat badan dengan SELAMAT
☕CHOCOFIT bantu anda DIET sihat  tanpa perlu BERLAPAR
☕CHOCOFIT memudahkan anda dari setiap minggu bersenam sebab 1 sachet BERSAMAAN 5KM!
☕CHOCOFIT bantu ANDA CAPAI impian anda.
.
Cepat whatsapp saya,  Saya GUIDE sampai jadi. 1 KOTAK mampu TURUN 3 KE 5KG tauu!
.
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofitampang #chocofitoriginal #chocofithq #chocofit #chocofitcheras #chocofitkualalumpur #zulinaziz #chocofitpuchong #chocofitselangor #chocofitkeramat #chocofitgombak #chcoofithululangat #chocofitdamansara #chocofitshahalam #chocofitmelaka #chocofitpermaisuri #chocofitbangsar #chocofitpahang #chocofitsgbesi #chocofitwangsamaju #chocofitperak #chocofitserdang #chocofitpetalingjaya #chocofitsetapak #slimmingproductmalaysia #pandanindah #covid19 #looseweight #turunberatbadan #kurus
  • Chocofit membantu anda membakar lemak 2x ganda lebih mudah Dan Selamat. Dengan 1 sachet awak seperti berlari 5km tau.
    .
    Nak kurus ? Nak turun berat badan? Nak Body cantik? Meyh try Chocofit. Whatsapp saya laju2 okayy.
    .
    .
    Kenapa perlukan Chocofit ni?? ☕
    .
    ☕CHOCOFIT bantu anda turunkan berat badan dengan SELAMAT
    ☕CHOCOFIT bantu anda DIET sihat tanpa perlu BERLAPAR
    ☕CHOCOFIT memudahkan anda dari setiap minggu bersenam sebab 1 sachet BERSAMAAN 5KM!
    ☕CHOCOFIT bantu ANDA CAPAI impian anda.
    .
    Cepat whatsapp saya, Saya GUIDE sampai jadi. 1 KOTAK mampu TURUN 3 KE 5KG tauu!
    .
    📱Whatsapp : 018 3505263
    📱Whatsapp : 018 3505263
    📱Whatsapp : 018 3505263
    .
    ❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
    ✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
    .
    #chocofitampang #chocofitoriginal #chocofithq #chocofit #chocofitcheras #chocofitkualalumpur #zulinaziz #chocofitpuchong #chocofitselangor #chocofitkeramat #chocofitgombak #chcoofithululangat #chocofitdamansara #chocofitshahalam #chocofitmelaka #chocofitpermaisuri #chocofitbangsar #chocofitpahang #chocofitsgbesi #chocofitwangsamaju #chocofitperak #chocofitserdang #chocofitpetalingjaya #chocofitsetapak #slimmingproductmalaysia #pandanindah #covid19 #looseweight #turunberatbadan #kurus

  •  3  0  3 July, 2020
  • Excuse me... Tumpang lalu...
Testimoni terbaru dr team chocofit... wahhh!!! Tahniah!!!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Dgn sekotak chocofit! Konsistent selama smggu dgn excercise! Berjaya turun berat badan sebanyak 5kg! Mmg woww sgt... Kalo korang minum choco fit, lepastu rajin buat senaman, proses pembakaran lemak lg cepat berlaku... Jadi tunggu ape lg, sementara tgh offer ni cepat2 la grab!

Diet dgn Chocofit,
❌ Tidak perlu berlapar!(chocofit buat kite kenyang sepanjang hari)
❌ Tiada pantang larang!(mkn lah ape saje tp dlm kuantiti sedikit, biasa mmg automatic akn ambil sikit sbb perut cepat kenyang)
❌ Tidak perlu bersenam!(kalo buat lg bagus, kalo malas x payah pun xpe!)
❌ Tiada kesan sampingan!(ini berdasarkn testimoni n pengguna sy sendiri!)
.
Chocofit,
🔥Memberi tenaga!
🔥meningkat metabolisma!
🔥mengeluarkn toksin dlm badan
🔥Buat kita perbeluh sama seperti kita berlari 5km!
🔥Membakar lemak degil yg dh bertahun2!
🔥membentuk pinggang yg ramping bg wanita!
🔥memudarkn parut seluruh badan!
🔥Mencantikkn kulit!

Pada ssiapa yg nk cuba2 dulu chocofit ni dont worry, sis ade jual dlm bentuk sachet juga!
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • Excuse me... Tumpang lalu...
    Testimoni terbaru dr team chocofit... wahhh!!! Tahniah!!!👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
    Dgn sekotak chocofit! Konsistent selama smggu dgn excercise! Berjaya turun berat badan sebanyak 5kg! Mmg woww sgt... Kalo korang minum choco fit, lepastu rajin buat senaman, proses pembakaran lemak lg cepat berlaku... Jadi tunggu ape lg, sementara tgh offer ni cepat2 la grab!

    Diet dgn Chocofit,
    ❌ Tidak perlu berlapar!(chocofit buat kite kenyang sepanjang hari)
    ❌ Tiada pantang larang!(mkn lah ape saje tp dlm kuantiti sedikit, biasa mmg automatic akn ambil sikit sbb perut cepat kenyang)
    ❌ Tidak perlu bersenam!(kalo buat lg bagus, kalo malas x payah pun xpe!)
    ❌ Tiada kesan sampingan!(ini berdasarkn testimoni n pengguna sy sendiri!)
    .
    Chocofit,
    🔥Memberi tenaga!
    🔥meningkat metabolisma!
    🔥mengeluarkn toksin dlm badan
    🔥Buat kita perbeluh sama seperti kita berlari 5km!
    🔥Membakar lemak degil yg dh bertahun2!
    🔥membentuk pinggang yg ramping bg wanita!
    🔥memudarkn parut seluruh badan!
    🔥Mencantikkn kulit!

    Pada ssiapa yg nk cuba2 dulu chocofit ni dont worry, sis ade jual dlm bentuk sachet juga!
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  8  0  2 July, 2020
  • Hi Uolls😊😍
.
Usah difikirkan apa punca menjadi gemuk, sekarang cuba fikir macammana untuk kurus🤔
.
Jom uolls slim bersama Chocofit🍫🥰
.
Kenapa Harus Chocofit🍫🤔 sebab chocofit boleh membantu misi kurus dengan  formulasi yg boleh membakar kalori  walaupun  sedang melakukan kerja-kerja rumah! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan  akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantututkan misi untuk kurus!👏👍
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
.👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
@julie_chocofit.shahalam
Or whatsapp me;
.
http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

Dapatkan ChocoFit/LemonFit
Choco Glow/Choco White
Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
📍Self pick up petronas seksyen6
🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

#teamaizan #squadjulie
#chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit
#chococare #chocoglow
#lanadreanskin #chocowhite
#chocofitshahalam
#chocofitklang 
#chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kurussihat
#supplementkurus #jomkurus
#detoxmalaysia #ramping
#kuruscantik #kuruslangsing
#tipskurus #senaman
#detox #kempisperut
@ Shah Alam, Malaysia
  • Hi Uolls😊😍
    .
    Usah difikirkan apa punca menjadi gemuk, sekarang cuba fikir macammana untuk kurus🤔
    .
    Jom uolls slim bersama Chocofit🍫🥰
    .
    Kenapa Harus Chocofit🍫🤔 sebab chocofit boleh membantu misi kurus dengan formulasi yg boleh membakar kalori walaupun sedang melakukan kerja-kerja rumah! Tambahan lagi daya metabolisma dan pencernaan akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantututkan misi untuk kurus!👏👍
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig ni
    .👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
    @julie_chocofit.shahalam
    Or whatsapp me;
    .
    http://juliechocofitshahalam.wasap.my/

    Dapatkan ChocoFit/LemonFit
    Choco Glow/Choco White
    Lana Dream Skin dgn sis yaa...!!!
    📍Self pick up petronas seksyen6
    🚘 Cod seluruh shah alam setiap hari
    📮 Postage seluruh Malaysia setiap hari

    #teamaizan #squadjulie
    #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit
    #chococare #chocoglow
    #lanadreanskin #chocowhite
    #chocofitshahalam
    #chocofitklang
    #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kurussihat
    #supplementkurus #jomkurus
    #detoxmalaysia #ramping
    #kuruscantik #kuruslangsing
    #tipskurus #senaman
    #detox #kempisperut
    @ Shah Alam, Malaysia

  •  1  0  2 July, 2020

Top #chocofitoriginal Posts

  • 🙋 TRUSTED AGENT 🙋
.
Dah lama ushaaa je Chocofit tapi risau kann banyak isu FAKE. No worriess guys, Saya Trusted Agent dari Hq. Sy jual dan saya juga minum 😋
.
Pembelian dengan saya,  saya kasi guide secara percuma. Yang penting jangan MALU untuk bertanya.
.
Jom whatsapp saya untuk detail Produk 💖
.
📤 POSTAGE SETIAP HARI
🏇 COD SEPANTAS KILAT *
.
📱Whatsapp :0174832754
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofitoriginal #chocofithq #chocofitperak #chocofitipoh #chocofitkl #hospitalipoh #chocofitselangor #chocofitgombak #kuruscepat  #chocofitkualalumpur #tescoampang #pudu #chocofitpahang #ampang #selangor #chocofitkedah #viral #zulinaziz#teamAFCV200256
  • 🙋 TRUSTED AGENT 🙋
    .
    Dah lama ushaaa je Chocofit tapi risau kann banyak isu FAKE. No worriess guys, Saya Trusted Agent dari Hq. Sy jual dan saya juga minum 😋
    .
    Pembelian dengan saya, saya kasi guide secara percuma. Yang penting jangan MALU untuk bertanya.
    .
    Jom whatsapp saya untuk detail Produk 💖
    .
    📤 POSTAGE SETIAP HARI
    🏇 COD SEPANTAS KILAT *
    .
    📱Whatsapp :0174832754
    .
    ❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
    ✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
    .
    #chocofitoriginal #chocofithq #chocofitperak #chocofitipoh #chocofitkl #hospitalipoh #chocofitselangor #chocofitgombak #kuruscepat #chocofitkualalumpur #tescoampang #pudu #chocofitpahang #ampang #selangor #chocofitkedah #viral #zulinaziz#teamAFCV200256

  •  146  52  6 March, 2020
  • Jommm kita sahut cabaran untuk turunkn kn kg sebelum rayaaaaaaa🤗🥳🥳🥳
.
*SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
.
Bahan utama Chocofit🍫🍫
✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
*KESAN SELEPAS MINUM*☕
2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
.
*PANTANG*
❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
.
🍫🍫 Diet dgn Chocofit ni best! Sebabnya👇
❌ Tidak perlu berlapar!
(chocofit buat kite kenyang sepanjang hari)
❌ Tiada pantang larang!
(makan lah ape saje tapi dalam kuantiti sedikit, biasa mmg automatic akan ambil sikit sbb perut cepat kenyang)
❌ Tidak perlu bersenam!
(kalo buat lagi bagus, kalo malas tak payah pun takpe!)
❌ Tiada kesan sampingan!
(ini berdasarkn testimoni & pengguna saya sendiri!) .
.
🔥Memberi tenaga!
🔥meningkat metabolisma!
🔥mengeluarkan toksin dlm badan
🔥Buat kita perbeluh sama seperti kita berlari 5km!
🔥Membakar lemak degil yang dah bertahun2!
🔥membentuk pinggang yang ramping bagi wanita!
🔥memudarkn parut seluruh badan!
🔥Mencantikkan kulit!
.
✅Sesuai utk lelaki & perempuan👫
.
Nak lebih INFO💡💡
📲WhatsApp di link 👇👇
.
www.wassap.my/60174832754/chocofit 👉🏻COD SETIAP HARI🍫🍫
👉🏻📮Postage SELURUH MALAYSIA
✅ READY STOK
✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN
. .

#chocofitmalaysia #lemonfit #ctdk#chocofithq #chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat
  • Jommm kita sahut cabaran untuk turunkn kn kg sebelum rayaaaaaaa🤗🥳🥳🥳
    .
    *SERBUK COKLAT AJAIB TURUN BERAT BADAN*
    .
    Bahan utama Chocofit🍫🍫
    ✅Coklat Belgium ✅Aloe Vera
    ✅Guarana ✅Garcinia cambogia .
    *KESAN SELEPAS MINUM*☕
    2⃣4⃣ *JAM* (kenyang, bertenaga,badan ringan)
    0⃣7⃣ *HARI* (turun 3-7kg)
    2⃣1⃣ *HARI* (perut kempis,peha kecil,body fit)
    .
    *PANTANG*
    ❌Tiada pantang larang
    🥛Minum air putih secukupnya
    ❌NO side effect
    ❌Turun berat 3kg -7kg seminggu
    ❌Tak perlu berlapar
    ❌Tak perlu bersenam
    .
    🍫🍫 Diet dgn Chocofit ni best! Sebabnya👇
    ❌ Tidak perlu berlapar!
    (chocofit buat kite kenyang sepanjang hari)
    ❌ Tiada pantang larang!
    (makan lah ape saje tapi dalam kuantiti sedikit, biasa mmg automatic akan ambil sikit sbb perut cepat kenyang)
    ❌ Tidak perlu bersenam!
    (kalo buat lagi bagus, kalo malas tak payah pun takpe!)
    ❌ Tiada kesan sampingan!
    (ini berdasarkn testimoni & pengguna saya sendiri!) .
    .
    🔥Memberi tenaga!
    🔥meningkat metabolisma!
    🔥mengeluarkan toksin dlm badan
    🔥Buat kita perbeluh sama seperti kita berlari 5km!
    🔥Membakar lemak degil yang dah bertahun2!
    🔥membentuk pinggang yang ramping bagi wanita!
    🔥memudarkn parut seluruh badan!
    🔥Mencantikkan kulit!
    .
    ✅Sesuai utk lelaki & perempuan👫
    .
    Nak lebih INFO💡💡
    📲WhatsApp di link 👇👇
    .
    www.wassap.my/60174832754/chocofit 👉🏻COD SETIAP HARI🍫🍫
    👉🏻📮Postage SELURUH MALAYSIA
    ✅ READY STOK
    ✅ AGENT / DROPSHIP DIPERLUKAN
    . .

    #chocofitmalaysia #lemonfit #ctdk #chocofithq #chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat

  •  166  45  16 March, 2020
  • Siapa ada masalah berat badan yang tak turun2??! Dah bermacam product awk guna dan beli tapi still macam tu jeee. Frustkannn??
.
Dengan Chocofit semua jadi mudah !
❌TAK PERLU DIET TERUK
❌TAK PERLU SENAM HARI2
❌TAK PERLU CONTROL 24JAM PEMAKANAN
✔SELAMAT DAN MUDAH UTK DIAMALKAN
.
Jom cepat whatsapp saya. Dapatkan harini dan mulakan semangat baru. READY STOCK guysss.
.
📤 POSTAGE SETIAP HARI
🏇 COD SEPANTAS KILAT *
.
📱Whatsapp : 0174832754
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
. 
#chocofithq #chocofitoriginal #chocofitperak#turunberatbadan #diet #slimmingproduct #ampang #alamdamai #setapak #setiawangsa #gombak #ipoh #kpj #keramat #Detox #zulinaziz #pahang #perak #teamAFCV200167
  • Siapa ada masalah berat badan yang tak turun2??! Dah bermacam product awk guna dan beli tapi still macam tu jeee. Frustkannn??
    .
    Dengan Chocofit semua jadi mudah !
    ❌TAK PERLU DIET TERUK
    ❌TAK PERLU SENAM HARI2
    ❌TAK PERLU CONTROL 24JAM PEMAKANAN
    ✔SELAMAT DAN MUDAH UTK DIAMALKAN
    .
    Jom cepat whatsapp saya. Dapatkan harini dan mulakan semangat baru. READY STOCK guysss.
    .
    📤 POSTAGE SETIAP HARI
    🏇 COD SEPANTAS KILAT *
    .
    📱Whatsapp : 0174832754
    .
    ❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
    ✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
    .
    #chocofithq #chocofitoriginal #chocofitperak #turunberatbadan #diet #slimmingproduct #ampang #alamdamai #setapak #setiawangsa #gombak #ipoh #kpj #keramat #Detox #zulinaziz #pahang #perak #teamAFCV200167

  •  127  40  6 February, 2020
  • Hai korang😁😁😁Dah seharian makan mcm2 hari ni so malam ni sebelum tido detoxs la dulu yer🤪
.
Apa itu LEMON FIT🍋?
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan

#chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #zulinaziz #kuruscepat #selfie #ctdk 
#teamAFCV011120
  • Hai korang😁😁😁Dah seharian makan mcm2 hari ni so malam ni sebelum tido detoxs la dulu yer🤪
    .
    Apa itu LEMON FIT🍋?
    Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
    Fungsi Lemon Fit🍋:-
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan

    #chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #zulinaziz #kuruscepat #selfie #ctdk
    #teamAFCV011120

  •  126  43  2 December, 2019