#chocofithulubernam Instagram Photos & Videos

chocofithulubernam - 58 posts

Hashtag Popularity

30.2
average comments
97.3
average likes

Latest #chocofithulubernam Posts

  • BERAT DR 68 KG NOW 62KG
TAK SAMPAI SEBULAN YER.
INCLOSS BANYAK. SAMPAI KAN TUNANG PON DH TEGUR MAKIN KURUS. 💃💃
.
BUKAN ITU JERR.. PERGI FITTING BAJU KAWEN PON DAH LONGGAR² KENE ALTER LG..
.
CHOCOFIT SGT² MEMBANTU 😍😍😍 .
🔥HOT PROMO🔥
.
🍫 dengan setiap pembelian 3 kotak CHOCOFIT + 1 kotak LEMONFIT akan dapat PERCUMA👇🏻
.
1 SHAKER EKSLUSIF ‼️
1 BEG
FREE POSTAGE ‼️
.
Jom wassap sy sekarang!!
.
Tekan jek wassap link Di bio ig sis @chocofitmakngahana @chocofitmakngahana @chocofitmakngahana utk FAST RESPOND ‼️0174832754
sis tunggu tau 🤗
.
🚘COD SETIAP HARI .
📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari)
.
#chocofittgmalim#chocofithulubernam #testimonichocofit #feedbackchocofit #chocofit #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus#teamAFviral0791
.
http://www.wasap.my/60127502258/ChocoFit
  • BERAT DR 68 KG NOW 62KG
    TAK SAMPAI SEBULAN YER.
    INCLOSS BANYAK. SAMPAI KAN TUNANG PON DH TEGUR MAKIN KURUS. 💃💃
    .
    BUKAN ITU JERR.. PERGI FITTING BAJU KAWEN PON DAH LONGGAR² KENE ALTER LG..
    .
    CHOCOFIT SGT² MEMBANTU 😍😍😍 .
    🔥HOT PROMO🔥
    .
    🍫 dengan setiap pembelian 3 kotak CHOCOFIT + 1 kotak LEMONFIT akan dapat PERCUMA👇🏻
    .
    1 SHAKER EKSLUSIF ‼️
    1 BEG
    FREE POSTAGE ‼️
    .
    Jom wassap sy sekarang!!
    .
    Tekan jek wassap link Di bio ig sis @chocofitmakngahana @chocofitmakngahana @chocofitmakngahana utk FAST RESPOND ‼️0174832754
    sis tunggu tau 🤗
    .
    🚘COD SETIAP HARI .
    📬postage seluruh malaysia (postage setiap hari)
    .
    #chocofittgmalim #chocofithulubernam #testimonichocofit #feedbackchocofit #chocofit #lemonfit #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus#teamAFviral0791
    .
    http://www.wasap.my/60127502258/ChocoFit

  •  2  0  15 March, 2020
  • Antara sebab chocofit boleh membantu misi anda kurus adalah kerana formulasinya boleh membakar kalori anda walaupun anda sedang melakukan kerja ringan! Tambhan lagi daya metabolisma dan pencernaan anda akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantutkan misi kita untuk kurus!

Say no to lemak! 🙅‍♀️ Sape brminat boleh wsap 0174832754 untuk promosi

#chocofitmalaysia#chocofithq#chocofitperak#chocofithulubernam
#EAF1909281
  • Antara sebab chocofit boleh membantu misi anda kurus adalah kerana formulasinya boleh membakar kalori anda walaupun anda sedang melakukan kerja ringan! Tambhan lagi daya metabolisma dan pencernaan anda akan stabil dengan natural! Fokus membuang lemak tepu dan lebihan minyak dalam badan yang membantutkan misi kita untuk kurus!

    Say no to lemak! 🙅‍♀️ Sape brminat boleh wsap 0174832754 untuk promosi

    #chocofitmalaysia #chocofithq #chocofitperak #chocofithulubernam
    #EAF1909281

  •  93  45  28 September, 2019
  • Jangan lupa tauu Lemonfit🍋 sebelum😴

Bangun pagi esok segala mak nenek toksik lendir hitam busuk semua keluar! Memang ringan gila badan uols!

Sesuai bg org2 tua macam mak ayah kita yg alami masalah sembelit & sakit lutut!

Mesti ramai yang sudah tahu tentang kebaikan Buah Lemon ni kan? tapi mungkin ada yang masih belum tahu kebaikan buah lemon yang terdapat dalam di dalam Lemon Fit. Lemon Fit juga mampu untuk membantu kita untuk KURUS & SIHAT ye.
.
Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk!  Uols rasa baru tauu camana best tau!
.
So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkan Chocofit sekarang sebab ada percuma Lemon Fit okay😍

Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @chocofitmakngahana
👇👇 watsap.me/send/60174832754/LF 🚗 COD SETIAP HARI..!! 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap hari

#chocofithq #chocofitperak #chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitupsi
#chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus#teamAFviral708123244
  • Jangan lupa tauu Lemonfit🍋 sebelum😴

    Bangun pagi esok segala mak nenek toksik lendir hitam busuk semua keluar! Memang ringan gila badan uols!

    Sesuai bg org2 tua macam mak ayah kita yg alami masalah sembelit & sakit lutut!

    Mesti ramai yang sudah tahu tentang kebaikan Buah Lemon ni kan? tapi mungkin ada yang masih belum tahu kebaikan buah lemon yang terdapat dalam di dalam Lemon Fit. Lemon Fit juga mampu untuk membantu kita untuk KURUS & SIHAT ye.
    .
    Sebelum tido jgn lupa minum Lemon fit ya! Rasa Lemon Fit ni best gilaa tau, paling best bila bangun je tido keluar gedebushhhhhhhh keluarr selambakkkkk! Uols rasa baru tauu camana best tau!
    .
    So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkan Chocofit sekarang sebab ada percuma Lemon Fit okay😍

    Nak lebih INFO!!!
    Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @chocofitmakngahana
    👇👇 watsap.me/send/60174832754/LF 🚗 COD SETIAP HARI..!! 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap hari

    #chocofithq #chocofitperak #chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitupsi
    #chocofit #lemonfit #lemon
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus#teamAFviral708123244

  •  85  32  3 September, 2019
  • Reposted from @cf_lf_official (@get_regrann) -  Selamat malam.. sebelum tidor, jgn lupe lemonfit dulu yer.

Apa itu LEMON FIT🍋?
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.

So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkan Chocofit & Lemon Fit skrg okay😍 
#chocofit #chocofitperak #chocofittgmalim #chocofithulubernam
#chocofitupsi #slimmingproductmalaysia #chocolatedrink #kurustanpadiet #jomkurus #lemonfit #detoxdrink #chocofitmalaysia #chocofithq
  • Reposted from @cf_lf_official (@get_regrann) - Selamat malam.. sebelum tidor, jgn lupe lemonfit dulu yer.

    Apa itu LEMON FIT🍋?
    Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
    Fungsi Lemon Fit🍋:-
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.

    So, jangan tunggu lama2 untuk bersihkan usus uols yg lama berkerak2 tu, jom dapatkan Chocofit & Lemon Fit skrg okay😍
    #chocofit #chocofitperak #chocofittgmalim #chocofithulubernam
    #chocofitupsi #slimmingproductmalaysia #chocolatedrink #kurustanpadiet #jomkurus #lemonfit #detoxdrink #chocofitmalaysia #chocofithq

  •  48  25  2 September, 2019
  • Apa itu LEMON FIT🍋?
.
Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! .

Fungsi Lemon Fit🍋:-
🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *KANDUNGAN LEMON FIT*
🍋 _Serbuk Buah Lemon_
🍋 _Limau Gedang_
🍋 _Garcinia Cambogia_
🍋 _Teh Hijau_
🍋 _Extrak Buah Sitrus_
🍋 _Guarana_
🍋 _Vitamin C & Stevia_
.
Jom dapatkan LEMONFIT sekarang!! Whatsapp kak ana terus ke 0174832754 ☎️
atau Terus tekan Link Whatsapp dekat Bio IG @chocofitmakngahana 💜 .

#chocofitperak
#chocofitmalaysia
#chocofittgmalim
#chocofithulubernam
#chocofitsgsiput
#chocofitselangor
#chocofitterbaik
#lemonfitterbaik
  • Apa itu LEMON FIT🍋?
    .
    Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! .

    Fungsi Lemon Fit🍋:-
    🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan. *KANDUNGAN LEMON FIT*
    🍋 _Serbuk Buah Lemon_
    🍋 _Limau Gedang_
    🍋 _Garcinia Cambogia_
    🍋 _Teh Hijau_
    🍋 _Extrak Buah Sitrus_
    🍋 _Guarana_
    🍋 _Vitamin C & Stevia_
    .
    Jom dapatkan LEMONFIT sekarang!! Whatsapp kak ana terus ke 0174832754 ☎️
    atau Terus tekan Link Whatsapp dekat Bio IG @chocofitmakngahana 💜 .

    #chocofitperak
    #chocofitmalaysia
    #chocofittgmalim
    #chocofithulubernam
    #chocofitsgsiput
    #chocofitselangor
    #chocofitterbaik
    #lemonfitterbaik

  •  47  18  4 August, 2019
  • Hahaha.. Tak sampai nak Kiss.. MATLAMAT NAK KURUS TU XBERJAYA JUGAK 😭😭
.
Tiap tahun pun sama je matlamat nak kurus. Tapi tak kurus. Makin menebal ada lah lemak-lemak ni 😥
.
Stressnya pikir. Dok Malaysia ni makanan semua sedap-sedap. Nak diet pun pasti kelaut
.
Haaa siapa lagi yg belum capai berat idaman tahun lepas ni!
.
Please please please you should try chocofit . Memang berkesan 🔥🔥🔥
.
Cuba lah baca feedback 👉  Ada yang turun 2 kg, 3 kg , 4 kg , 5kg , 6 kg dan 7kg jugak dalam masa kurang dari 10 hari consume chocofit ni!! Gilerrr ke apa! 🤯
.
Tak gila ye. Ini semua kebenaran!
.
Chocofit ni power sgt dalam membakar lemak 🔥🔥🔥 3x ganda lebih effektif!!
.
Pastu metabolism pun meningkat
.
Badan cergas
.
Perut cepat kenyang
.
So lupakanlah nak makan big plate. Confirm xhabis. 😂😂
.
Nak dapatkan Chocofit ? Tekan link di bio profile 
@chocofitmakngahana
@chocofitmakngahana .
Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 Www.wasap.my/+60174832754 📲 Www.wasap.my/+60174832754 📲 Www.wasap.my/
#chocofittgmalim #chocofitperak #chocofitupsi #chocofithulubernam #chocofitsgsiput #chocofitperlis #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
  • Hahaha.. Tak sampai nak Kiss.. MATLAMAT NAK KURUS TU XBERJAYA JUGAK 😭😭
    .
    Tiap tahun pun sama je matlamat nak kurus. Tapi tak kurus. Makin menebal ada lah lemak-lemak ni 😥
    .
    Stressnya pikir. Dok Malaysia ni makanan semua sedap-sedap. Nak diet pun pasti kelaut
    .
    Haaa siapa lagi yg belum capai berat idaman tahun lepas ni!
    .
    Please please please you should try chocofit . Memang berkesan 🔥🔥🔥
    .
    Cuba lah baca feedback 👉 Ada yang turun 2 kg, 3 kg , 4 kg , 5kg , 6 kg dan 7kg jugak dalam masa kurang dari 10 hari consume chocofit ni!! Gilerrr ke apa! 🤯
    .
    Tak gila ye. Ini semua kebenaran!
    .
    Chocofit ni power sgt dalam membakar lemak 🔥🔥🔥 3x ganda lebih effektif!!
    .
    Pastu metabolism pun meningkat
    .
    Badan cergas
    .
    Perut cepat kenyang
    .
    So lupakanlah nak makan big plate. Confirm xhabis. 😂😂
    .
    Nak dapatkan Chocofit ? Tekan link di bio profile
    @chocofitmakngahana
    @chocofitmakngahana .
    Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 📲 Www.wasap.my/+60174832754 📲 Www.wasap.my/+60174832754 📲 Www.wasap.my/
    #chocofittgmalim #chocofitperak #chocofitupsi #chocofithulubernam #chocofitsgsiput #chocofitperlis #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks

  •  46  20  25 July, 2019
  • The power of lemonfit 🍋  Lemonfit ni bagus dan sesuai sangat utk sesiapa yang FIRST TIME AMIK CHOCOFIT, Before amik CHOCOFIT sebaiknya malam BETTER amik LEMONFIT dulu sebab :
 LEMONFIT akan DETOX /MENCUCI USUS semua toksin yang kotor Dalam badan , segala LEMAK yang tersumbat dkt dalam Body semua akan keluar keesokan harinya, So bila esok amik CHOCOFIT baru lah akan berkesan sebab semua KOTOR yg dh berapa lama dekat dalam BODY tu dah keluar . . Bagusnya ada lemonfit sebab lemonfit ni adalah BACKUP / SUPPORT kita lagi cepat turun berat badan. FAHAM TAK KESYANGAN SEMUA?? . . 👉 JOM DAPATKAN RANGKAIAN  PRODUK CHOCOFIT, LEMONFIT & CHOCOCARE YG ORIGINAL DENGAN AGENT² YG BERDAFTAR SAHAJA ❗️❗️ ✔️JOM DAPATKAN HARI INI.. ✔️JOM CUBA DULU 📲 TEKAN LINK WHATSAPP SEKARANG 
#chocofit#chocofittgmalim#chocofithulubernam#chocofitperak
#chococare#teamAFviral0810
#agenwanted#dropshipwanted
  • The power of lemonfit 🍋 Lemonfit ni bagus dan sesuai sangat utk sesiapa yang FIRST TIME AMIK CHOCOFIT, Before amik CHOCOFIT sebaiknya malam BETTER amik LEMONFIT dulu sebab :
    LEMONFIT akan DETOX /MENCUCI USUS semua toksin yang kotor Dalam badan , segala LEMAK yang tersumbat dkt dalam Body semua akan keluar keesokan harinya, So bila esok amik CHOCOFIT baru lah akan berkesan sebab semua KOTOR yg dh berapa lama dekat dalam BODY tu dah keluar . . Bagusnya ada lemonfit sebab lemonfit ni adalah BACKUP / SUPPORT kita lagi cepat turun berat badan. FAHAM TAK KESYANGAN SEMUA?? . . 👉 JOM DAPATKAN RANGKAIAN PRODUK CHOCOFIT, LEMONFIT & CHOCOCARE YG ORIGINAL DENGAN AGENT² YG BERDAFTAR SAHAJA ❗️❗️ ✔️JOM DAPATKAN HARI INI.. ✔️JOM CUBA DULU 📲 TEKAN LINK WHATSAPP SEKARANG
    #chocofit #chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitperak
    #chococare #teamAFviral0810
    #agenwanted #dropshipwanted

  •  127  19  11 July, 2019
  • Antara sebab-sebab kenapa sesuatu yang uolls pakai & consume tu tk berkesan pada uolls👇

1. 🔥KURANG MINUM AIR MASAK 
Kalau minum air masak pun malas, jangan mimpi la nak cantik.

2. 🔥TAK DETOX BADAN TU
Badan tu penuh dengan toksin, mcm mana supplement yang korg ambik tu nak diserap dgn baik. 
3. 🔥TAK KONSISTEN
Harini ambik, esok ambik, lusa tulat ehhhhhh lupa plak nak ambik. Ingat apaaaa, mandi pun kena hari hari untuk kekal wangi kan. 
4. 🔥MALAS
Yang nie sama jaaa mcm tak konsisten tu, cumanyaaaa, malas ni lagi teruk.. Harini ambik esuk lusa tulat tunggeng dah tak ambik lepas tu kalutt la kenapa aku ambik ni itu tak jadi apa pun.. Huhh

5. 🔥TAK SABARRR
Orang tak sabar nie lg punah.. Hmmm.. Beli nie sebotol tak dan habis, dh kata " ehh benda nie tak berkesan laaaaaaa.. Beli yg lain plak.. Takdan habis sebotol, tukar lagi.. Memang sampai bila-bila pun tak nampak kesan la diknon oiii.. 6. 🔥TAK JAGA PEMAKANAN
Ok dia mcmni.. Ibaratnya tadi baru ambik vitamin, lepas tu minum air kopi.. Ingat apaa.. Tau dak kafien tu mengurangkan penyerapan vitamin C and zat besi.. Rugi jaaaa.. Kurang kurangkan la kafien tuu ye.. Atau jarakkan sekurang kurangnya 4jam selepas pengambilan vitamin/supplement.. 7. 🔥BELI PRODUCT YANG TAK ORI/TIRUAN BELI MURAH NAK KESAN LETUPSS
Yang nie hmmmmm 😌😌 semua nak murah, nampak murah nak beli, tak bandingkan kualiti, tak kesah ori ke tak yang penting murah.. 8. 🔥MAKAN SUPPLEMENT UNTUK DALAMAN, TAPI LUARAN??
Luaran taknak jaga, malas cuci muka, tido dengan pakai makeup, pakai skincare nie tukar, skincare tu tukar, bg Alasan konon product yang pakai tu bermerkuri, tak sesuai.. Bila naik jerawat salahkan product yang korang ambik.. Dapatkan rangkaian barangan @chocofithq iaitu chocofit, lemonfit, lana dreamskin, chocoglow, chocowhite dengan @chocofitmakngahana agen sah chocofit.. Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754

#chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitupsi #chocofitperak #chocofitselangor #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #slimmingproduct#teamAFviral0779
  • Antara sebab-sebab kenapa sesuatu yang uolls pakai & consume tu tk berkesan pada uolls👇

    1. 🔥KURANG MINUM AIR MASAK
    Kalau minum air masak pun malas, jangan mimpi la nak cantik.

    2. 🔥TAK DETOX BADAN TU
    Badan tu penuh dengan toksin, mcm mana supplement yang korg ambik tu nak diserap dgn baik.
    3. 🔥TAK KONSISTEN
    Harini ambik, esok ambik, lusa tulat ehhhhhh lupa plak nak ambik. Ingat apaaaa, mandi pun kena hari hari untuk kekal wangi kan.
    4. 🔥MALAS
    Yang nie sama jaaa mcm tak konsisten tu, cumanyaaaa, malas ni lagi teruk.. Harini ambik esuk lusa tulat tunggeng dah tak ambik lepas tu kalutt la kenapa aku ambik ni itu tak jadi apa pun.. Huhh

    5. 🔥TAK SABARRR
    Orang tak sabar nie lg punah.. Hmmm.. Beli nie sebotol tak dan habis, dh kata " ehh benda nie tak berkesan laaaaaaa.. Beli yg lain plak.. Takdan habis sebotol, tukar lagi.. Memang sampai bila-bila pun tak nampak kesan la diknon oiii.. 6. 🔥TAK JAGA PEMAKANAN
    Ok dia mcmni.. Ibaratnya tadi baru ambik vitamin, lepas tu minum air kopi.. Ingat apaa.. Tau dak kafien tu mengurangkan penyerapan vitamin C and zat besi.. Rugi jaaaa.. Kurang kurangkan la kafien tuu ye.. Atau jarakkan sekurang kurangnya 4jam selepas pengambilan vitamin/supplement.. 7. 🔥BELI PRODUCT YANG TAK ORI/TIRUAN BELI MURAH NAK KESAN LETUPSS
    Yang nie hmmmmm 😌😌 semua nak murah, nampak murah nak beli, tak bandingkan kualiti, tak kesah ori ke tak yang penting murah.. 8. 🔥MAKAN SUPPLEMENT UNTUK DALAMAN, TAPI LUARAN??
    Luaran taknak jaga, malas cuci muka, tido dengan pakai makeup, pakai skincare nie tukar, skincare tu tukar, bg Alasan konon product yang pakai tu bermerkuri, tak sesuai.. Bila naik jerawat salahkan product yang korang ambik.. Dapatkan rangkaian barangan @chocofithq iaitu chocofit, lemonfit, lana dreamskin, chocoglow, chocowhite dengan @chocofitmakngahana agen sah chocofit.. Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754

    #chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitupsi #chocofitperak #chocofitselangor #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #slimmingproduct #teamAFviral0779

  •  126  18  2 July, 2019
  • Nak murah sangat kan.. Sayangi lah diri sendiri sayang ku.. Beli chocofit hanya dengan agen yg sah sahaja.. Check id dengan @chocofithq mana2 agen yg jual murah tuh.. Jangan sampai merana badan tau.. Badan nak pakai lama.. Kalau ada yang sah,  buat apa nak beli yg tak ori.. Gittew.. *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 *CHOCO FIT*🍫🍫
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan

10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakkan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER *CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong
.
.
sapa2 nak dapatkan chocofit dengan harga promosi raya dan byk FREE GIFT..boleh dm atau whatapps sis ya.. 😘💖
.
.
Agent sah chocofit (MPA001-A24)
.
@chocofitmakngahana
@chocofitmakngahana
@chocofitmakngahana
.
Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754
.
#chocofithq 
#chocofithulubernam
#chocofittgmalim
#chocofitupsi 
#chocofitsgsiput#teamAFviral0690#jomkurussebelumraya
#jomkurusdansihat 
#lemonfit 
#puasa
#ramadhan
#chocofitraya 
#selamathariraya
  • Nak murah sangat kan.. Sayangi lah diri sendiri sayang ku.. Beli chocofit hanya dengan agen yg sah sahaja.. Check id dengan @chocofithq mana2 agen yg jual murah tuh.. Jangan sampai merana badan tau.. Badan nak pakai lama.. Kalau ada yang sah, buat apa nak beli yg tak ori.. Gittew.. *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
    🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
    🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
    🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
    🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 *CHOCO FIT*🍫🍫
    ❌NO side effect
    ❌Turun berat 3kg seminggu
    ❌Tak perlu berlapar
    ❌Tak perlu bersenam
    ✅Sesuai utk lelaki & perempuan

    10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
    ✅Membakar lemak
    ✅Membuang toksin
    ✅Anti penuaan
    ✅Antioxident
    ✅Mengelakkan sembelit
    ✅Memperbaiki sistem pensernaan
    ✅Meningkatkan metabolisma
    ✅Mengurangkan selera makan
    ✅Menghalang pembetukan lemak baru

    Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
    🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
    🍫HOODIA
    🍫FRUCTOSE
    🍫COCOA POWDER
    🍫NON DAIRY CREAMER *CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
    ✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
    ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
    ✅ shake sampai sebati
    ✅ Sesuai juga diambil bersama ais
    ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
    ✅ Minum bnyk air kosong
    .
    .
    sapa2 nak dapatkan chocofit dengan harga promosi raya dan byk FREE GIFT..boleh dm atau whatapps sis ya.. 😘💖
    .
    .
    Agent sah chocofit (MPA001-A24)
    .
    @chocofitmakngahana
    @chocofitmakngahana
    @chocofitmakngahana
    .
    Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754
    .
    #chocofithq
    #chocofithulubernam
    #chocofittgmalim
    #chocofitupsi
    #chocofitsgsiput #teamAFviral0690 #jomkurussebelumraya
    #jomkurusdansihat
    #lemonfit
    #puasa
    #ramadhan
    #chocofitraya
    #selamathariraya

  •  116  29  31 May, 2019
  • Tengoklah kandungan chocowhite apa kan.. Hehhehe.. Patotlah fungsi dia mmg terbaik.. Sis minum utk sahur ni.. CHOCO WHITE 🥰✨
Kelebihan choco white untuk kulit peloles:
💕 Mencerahkan dan mengebukan kulit seluruh badan
🌤 Menjadikan kulit glowing secara natural
🌸 Menambah Vitamin pada
kulit
💕 pertumbuhan sel baru dalaman
🌤Tona kulit sekata
🌸 Mencerahkan kulit
💕 Mecegah garis halus
🌤 Menyuburkan kulit dari dalaman
🌸 kulit lebih anjal dan berseri 💕 Mengurangkan kulit yang berminyak
🌸 Menjaga struktur kolagen tubuh badan
💕 Memperbaiki sel-sel kulit
🌼 menjadikan kulit kelihatan natural
💕 Membantu mengurangkan kekeringan wajah
🌼 Membantu menyimbangkan warna kulit 💕 Mengecilkan pori - pori
🌤 Memberikan kulit cantik dan sihat
🌸 Melindungi warna kulit tona
🌼 Kelembapan sepanjang hari
💕 meningkatkan kulit dalaman
❤ Melebatkan rambut & mengatasi rambut gugur
❤ Menguatkat kuku
❤ Menghaluskan & menggebukan kulit
❤ Memerahkan bibir secara semulajadi

Chocowhite ready yaa ,,,,👇 Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754
@chocofitmakngahana
@chocofitmakngahana

#chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitperlis #chocofitperak #chocofitsgsiput  #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz
  • Tengoklah kandungan chocowhite apa kan.. Hehhehe.. Patotlah fungsi dia mmg terbaik.. Sis minum utk sahur ni.. CHOCO WHITE 🥰✨
    Kelebihan choco white untuk kulit peloles:
    💕 Mencerahkan dan mengebukan kulit seluruh badan
    🌤 Menjadikan kulit glowing secara natural
    🌸 Menambah Vitamin pada
    kulit
    💕 pertumbuhan sel baru dalaman
    🌤Tona kulit sekata
    🌸 Mencerahkan kulit
    💕 Mecegah garis halus
    🌤 Menyuburkan kulit dari dalaman
    🌸 kulit lebih anjal dan berseri 💕 Mengurangkan kulit yang berminyak
    🌸 Menjaga struktur kolagen tubuh badan
    💕 Memperbaiki sel-sel kulit
    🌼 menjadikan kulit kelihatan natural
    💕 Membantu mengurangkan kekeringan wajah
    🌼 Membantu menyimbangkan warna kulit 💕 Mengecilkan pori - pori
    🌤 Memberikan kulit cantik dan sihat
    🌸 Melindungi warna kulit tona
    🌼 Kelembapan sepanjang hari
    💕 meningkatkan kulit dalaman
    ❤ Melebatkan rambut & mengatasi rambut gugur
    ❤ Menguatkat kuku
    ❤ Menghaluskan & menggebukan kulit
    ❤ Memerahkan bibir secara semulajadi

    Chocowhite ready yaa ,,,,👇 Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754
    @chocofitmakngahana
    @chocofitmakngahana

    #chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitperlis #chocofitperak #chocofitsgsiput #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz

  •  53  25  21 May, 2019
  • Jerawat tak bg kerjasama langsung.. Tak yah bincang lagi.. Ayuh lana.. . Meh sy share pasal LANA DREAMSKIN dari @lanadreamskinhq.. LANA DREAM SKIN 🌛😘 Kelebihan Lana untuk kulit peloles: 🍅 Membantutkan pertumbuhan jerawat 🥑 Menghapuskan bekas parut jerawat 🥒 Menambah Vitamin pada kulit
🍅 Melembapkan kulit
🥑 Menyihatkan kulit
🥒 Mencerahkan kulit 🍅 Mecegah garis halus
🥑 Mendetoksifikasi kulit
🥒 Meremajakan kulit
🍅 Mengurangkan radang kulit 🥑 Mencegah penuaan 🥒 Memudarkan jeragat
🍅 Memudarkan bintik hitam 🥑 Menghilangkan Mata panda 🥒 Membersihkan pori-pori wajah
🍅 Mengawal minyak berlebihan 🥑 Memperbaiki kulit tidak sekata 🥒 Mengatasi masalah sunburn 🍅 Mengatasi masalah radang kulit

Kandungan yg terdapat dlm LANA😍

LANA SATIN FINISH DAY CREAM 5g 🌤
NOT 190107638K
☘Persea Gratissima Avocado Oil ☘Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract ☘Alor Barbandensis Leaf Extract ☘Vitamin B3
☘Fragrance (wangian) ☘glycolic acid(pudar jerawat, jeragat)

LANA RADIANCE NIGHT CREAM 5g🌜
NOT 190107639K
🥑Persea Gratissima Avocado Oil
🥑Arbutin
🥑Glycyrrhiza Glabra (Licorice) root extract 🥑Glutathione
🥑Vitamin B3
🥑Vitamin C
🥑 Vitamin E

LANA SILKY TREATMENT  TONER 15ml
NOT 190107641K
🥒Collagen
🥒Cucumis Sativus(Cucumber) Fruit extract 🥒 Mentha Piperita (Papermint) extract 🥒Vitamin B3
🥒Vitamin C
🥒Vitamin E

MIRACLE SOAP (40gram) 
NOT 190107640K
🍅Olea Europaea (olive) Fruit Oil
🍅Carica Papaya Fruit Oil
🍅Aloe Barbadensis Extract 🍅Tomato Fruit Extract 🍅Vitamin B3
🍅Vitamin C
🍅Vitamin E

PASTI wajah² kesayangan hamba cantik dan encem sepanjang zaman bila konsisten.. Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754
@chocofitmakngahana
@chocofitmakngahana
@chocofithq
@lanadreamskinhq

#lanadreamskintgmalim
#lanadreamskinhulubernam
#chocowhite 
#chocowhiteviral
#chocoglow
#chocofit #chocofittgmalim #chocofithulubernam  #chocofitupsi #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit  #zulinAziz
  • Jerawat tak bg kerjasama langsung.. Tak yah bincang lagi.. Ayuh lana.. . Meh sy share pasal LANA DREAMSKIN dari @lanadreamskinhq.. LANA DREAM SKIN 🌛😘 Kelebihan Lana untuk kulit peloles: 🍅 Membantutkan pertumbuhan jerawat 🥑 Menghapuskan bekas parut jerawat 🥒 Menambah Vitamin pada kulit
    🍅 Melembapkan kulit
    🥑 Menyihatkan kulit
    🥒 Mencerahkan kulit 🍅 Mecegah garis halus
    🥑 Mendetoksifikasi kulit
    🥒 Meremajakan kulit
    🍅 Mengurangkan radang kulit 🥑 Mencegah penuaan 🥒 Memudarkan jeragat
    🍅 Memudarkan bintik hitam 🥑 Menghilangkan Mata panda 🥒 Membersihkan pori-pori wajah
    🍅 Mengawal minyak berlebihan 🥑 Memperbaiki kulit tidak sekata 🥒 Mengatasi masalah sunburn 🍅 Mengatasi masalah radang kulit

    Kandungan yg terdapat dlm LANA😍

    LANA SATIN FINISH DAY CREAM 5g 🌤
    NOT 190107638K
    ☘Persea Gratissima Avocado Oil ☘Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract ☘Alor Barbandensis Leaf Extract ☘Vitamin B3
    ☘Fragrance (wangian) ☘glycolic acid(pudar jerawat, jeragat)

    LANA RADIANCE NIGHT CREAM 5g🌜
    NOT 190107639K
    🥑Persea Gratissima Avocado Oil
    🥑Arbutin
    🥑Glycyrrhiza Glabra (Licorice) root extract 🥑Glutathione
    🥑Vitamin B3
    🥑Vitamin C
    🥑 Vitamin E

    LANA SILKY TREATMENT TONER 15ml
    NOT 190107641K
    🥒Collagen
    🥒Cucumis Sativus(Cucumber) Fruit extract 🥒 Mentha Piperita (Papermint) extract 🥒Vitamin B3
    🥒Vitamin C
    🥒Vitamin E

    MIRACLE SOAP (40gram)
    NOT 190107640K
    🍅Olea Europaea (olive) Fruit Oil
    🍅Carica Papaya Fruit Oil
    🍅Aloe Barbadensis Extract 🍅Tomato Fruit Extract 🍅Vitamin B3
    🍅Vitamin C
    🍅Vitamin E

    PASTI wajah² kesayangan hamba cantik dan encem sepanjang zaman bila konsisten.. Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754
    @chocofitmakngahana
    @chocofitmakngahana
    @chocofithq
    @lanadreamskinhq

    #lanadreamskintgmalim
    #lanadreamskinhulubernam
    #chocowhite
    #chocowhiteviral
    #chocoglow
    #chocofit #chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitupsi #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #zulinAziz

  •  129  30  19 May, 2019
  • Benda tak perlu risau kan ada CHOCOFIT...
🌸Jangan stress2 tau...😊 Just enjoy moment tu..Ia pasti jadi satu kenangan terindah buat korang..🌸TAK CAYA MEH CUBA *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 *CHOCO FIT*🍫🍫
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan

10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakkan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru ✅Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 
Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi. 
10 sachet X 20 gram . 🤩🤩🤩🤩
RM 79 FOR 1 BOX🤩🤩🤩 AGENT SAH CHOCOFIT TGMALIM HULU BERNAM 
Www.wasap.my/+60174832754
Www.wasap.my/+60174832754
@chocofitmakngahana
@chocofitmakngahana  #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit  #fatburner #carboblocker #detoxdetoks 
#zulinAziz 
#Readycod
#chocofitareatgmalim
#chocofithulubernam
#nakkurus
#cepatkurus  #bestslimmingproductmalaysia
#tipskurus 
#tipscantik 
#cepatkurus
  • Benda tak perlu risau kan ada CHOCOFIT...
    🌸Jangan stress2 tau...😊 Just enjoy moment tu..Ia pasti jadi satu kenangan terindah buat korang..🌸TAK CAYA MEH CUBA *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻🤔 Anda stress nak kurus??
    🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
    🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
    🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
    🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 *CHOCO FIT*🍫🍫
    ❌NO side effect
    ❌Turun berat 3kg seminggu
    ❌Tak perlu berlapar
    ❌Tak perlu bersenam
    ✅Sesuai utk lelaki & perempuan

    10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
    ✅Membakar lemak
    ✅Membuang toksin
    ✅Anti penuaan
    ✅Antioxident
    ✅Mengelakkan sembelit
    ✅Memperbaiki sistem pensernaan
    ✅Meningkatkan metabolisma
    ✅Mengurangkan selera makan
    ✅Menghalang pembetukan lemak baru ✅Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253
    Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi.
    10 sachet X 20 gram . 🤩🤩🤩🤩
    RM 79 FOR 1 BOX🤩🤩🤩 AGENT SAH CHOCOFIT TGMALIM HULU BERNAM
    Www.wasap.my/+60174832754
    Www.wasap.my/+60174832754
    @chocofitmakngahana
    @chocofitmakngahana #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #fatburner #carboblocker #detoxdetoks
    #zulinAziz
    #Readycod
    #chocofitareatgmalim
    #chocofithulubernam
    #nakkurus
    #cepatkurus #bestslimmingproductmalaysia
    #tipskurus
    #tipscantik
    #cepatkurus

  •  157  33  17 May, 2019
  • -  Diejek mengandung lelaki ini tekad kuruskan badan 🤩SAPE KATA CHOCOFIT LELAKI TAK BOLEH MINUM...NI BUKTI NYA....
Sekarang tengokla perubahan dia.memang wow sangat!
.
Sekotak boleh loss weight 3-5kg dan ade yg loss lebih lagi! Lengan, peha, pinggang semua dah loss inch...perut yg buncit/boroi dah kempis hanya dengan minuman coklat CHOCOFIT☕🍫 KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫 ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
✔100% tiada kesan sampingan
✔Sesuai untuk ibu menyusu

Berminat?? Jom oder sekarang produk laku sangat tau.. www.wasap.my/60174832754 /chocofit
.
#chocofit #chocofittgmalim#kurussihat #chocofithulubernam  #zulinaziz#kuruscantiksihat#sayanakkurus#chocofitviral
  • - Diejek mengandung lelaki ini tekad kuruskan badan 🤩SAPE KATA CHOCOFIT LELAKI TAK BOLEH MINUM...NI BUKTI NYA....
    Sekarang tengokla perubahan dia.memang wow sangat!
    .
    Sekotak boleh loss weight 3-5kg dan ade yg loss lebih lagi! Lengan, peha, pinggang semua dah loss inch...perut yg buncit/boroi dah kempis hanya dengan minuman coklat CHOCOFIT☕🍫 KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫 ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
    ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
    ✔Mengurangkan selera makan
    ✔Mencantikkan kulit
    ✔Membuang toksin & mengempiskan perut
    ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
    ✔Lulus kementerian kesihatan
    ✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
    ✔100% tiada kesan sampingan
    ✔Sesuai untuk ibu menyusu

    Berminat?? Jom oder sekarang produk laku sangat tau.. www.wasap.my/60174832754 /chocofit
    .
    #chocofit #chocofittgmalim #kurussihat #chocofithulubernam #zulinaziz #kuruscantiksihat #sayanakkurus #chocofitviral

  •  61  22  14 May, 2019
  • IMPIAN KINI SEMKIN MENJADI KENYATAAN
.
Mana taknya berat makin kurus u olls. 9 kg dah lost. Terbaikk.. adik manis ni stop sekejap minum chocofit pun xde msalah. Berat still maintain, tak naik.. terbaik kan???
.
Adik manis Ain ni msih lagi teruskan untuk capai target dia. Cayok2 my dear. .

KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫
( *selepas heavy breakfast* ) ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
✔100% tiada kesan sampingan
✔Sesuai untuk ibu menyusu •
•
.

Klik www.wasap.my/60174832754/CHOCOFIT

#chocofitmakngahana
#chocofittgmalim
#chocofithulubernam
#chocofitterbaik
#chocofitmenjadi #chocofit #fitness #zumba #zulinaziz #chocofithq#teamAFviral0638#kurustanpadiet #kurussihat #kuruslangsing #
  • IMPIAN KINI SEMKIN MENJADI KENYATAAN
    .
    Mana taknya berat makin kurus u olls. 9 kg dah lost. Terbaikk.. adik manis ni stop sekejap minum chocofit pun xde msalah. Berat still maintain, tak naik.. terbaik kan???
    .
    Adik manis Ain ni msih lagi teruskan untuk capai target dia. Cayok2 my dear. .

    KELEBIHAN CHOCOFIT 🍫
    ( *selepas heavy breakfast* ) ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
    ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
    ✔Mengurangkan selera makan
    ✔Mencantikkan kulit
    ✔Membuang toksin & mengempiskan perut
    ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
    ✔Lulus kementerian kesihatan
    ✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
    ✔100% tiada kesan sampingan
    ✔Sesuai untuk ibu menyusu •

    .

    Klik www.wasap.my/60174832754/CHOCOFIT

    #chocofitmakngahana
    #chocofittgmalim
    #chocofithulubernam
    #chocofitterbaik
    #chocofitmenjadi #chocofit #fitness #zumba #zulinaziz #chocofithq#teamAFviral0638#kurustanpadiet #kurussihat #kuruslangsing #

  •  147  28  10 May, 2019
  • http://www.wasap.my/+60174832754

Akak askarrr lagiii... ngok badan beruniformmm berchocofit oulss..😍😍😍😍😍 Before n after... Agak2, kalau g slimming centre braper kos nk selimm gni??? Akak ni invest RM79 hinggit jer tauu.. 😍😍 🚗cod seluruh tgmalim,hulubernam,upsi
🚗cod perlis,perak
📪postage setiap hari

#chocofithq
#chocofittgmalim
#chocofithulubernam
#kurustanpadiet#makanapasaha
#chocofitkanada
  • http://www.wasap.my/+60174832754

    Akak askarrr lagiii... ngok badan beruniformmm berchocofit oulss..😍😍😍😍😍 Before n after... Agak2, kalau g slimming centre braper kos nk selimm gni??? Akak ni invest RM79 hinggit jer tauu.. 😍😍 🚗cod seluruh tgmalim,hulubernam,upsi
    🚗cod perlis,perak
    📪postage setiap hari

    #chocofithq
    #chocofittgmalim
    #chocofithulubernam
    #kurustanpadiet #makanapasaha
    #chocofitkanada

  •  78  27  9 May, 2019
  • Chocofit n Lemonfit sgt membantu mempercepatkan usaha kurus kita. tp, First thing first.. Back to reality. Nak kurus mmg ni yg pertama dan utama. 
Elak atau kurangkan pengambilan GULA seharian. Klau sesiapa approach sis utk beli Chocofit n Lemonfit, mmg ni yg sis bgtau awal2. Sebab GULA = GEMUK. .
Kita top up dgn CHOCOFIT N LEMONFIT - produk yg berkualiti dan terbukti efektif membakar kalori dgn pantas dan mampu mempercepatkan penurunan berat badan dan mengurangkan inchloss dgn ketara.
.
Jom ubah sedikit demi sedikit cara pemakanan kita ke arah yg lebih sihat.
.
Kurus dgn berdiet tanpa stress.
.
Call/wasap 0174832754 utk kak ana bantu uolls - konsultasi dan rekomendasi produk.

#kurussebelumraya #chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitupsi #chocofitprotoncity #diettanpastress #diettanpalapar #teamkakAna#teammekni#teammekla
  • Chocofit n Lemonfit sgt membantu mempercepatkan usaha kurus kita. tp, First thing first.. Back to reality. Nak kurus mmg ni yg pertama dan utama.
    Elak atau kurangkan pengambilan GULA seharian. Klau sesiapa approach sis utk beli Chocofit n Lemonfit, mmg ni yg sis bgtau awal2. Sebab GULA = GEMUK. .
    Kita top up dgn CHOCOFIT N LEMONFIT - produk yg berkualiti dan terbukti efektif membakar kalori dgn pantas dan mampu mempercepatkan penurunan berat badan dan mengurangkan inchloss dgn ketara.
    .
    Jom ubah sedikit demi sedikit cara pemakanan kita ke arah yg lebih sihat.
    .
    Kurus dgn berdiet tanpa stress.
    .
    Call/wasap 0174832754 utk kak ana bantu uolls - konsultasi dan rekomendasi produk.

    #kurussebelumraya #chocofittgmalim #chocofithulubernam #chocofitupsi #chocofitprotoncity #diettanpastress #diettanpalapar #teamkakAna #teammekni #teammekla

  •  49  13  8 May, 2019

Top #chocofithulubernam Posts

  • #Repost @chocofitmakngahana (@get_repost)
・・・
Selamat malam kesayangan kak ana ramai yg xsabar dengan kelahiran baby baru kembaq 3 Chococare di bawah rangkaian Chocofit Kan?? Sape yg pernah Cuba produk di bawah rangkaian Chocofit sahaja yang akan tau produk kami semuanya BERKUALITI, KESAN PANTAS, SELAMAT & of coz SEDAP!! •
Pastu banyak FREE GIFT kan❤
•
So, sape2 nk dapatkan produk baru daripada kami yg bakal booming seperti Chocofit insyallah , boleh dm agent2 kami yg sah ya🥰
•
Coming soon, ❤ Lana Dream Skin 4 in 1 (RM89)
❤ Choco Glow Treatment Foundation FREE Pro Glow Beauty Blender (RM49)
❤ ChocoWhite Jumbo Pack ( 2kotak RM79) •
Jadila org terawal untuk Cuba rangkaian Chococare ya

#comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus#chocofittgmalim#chocofithulubernam#teamAFviral04
  • #Repost @chocofitmakngahana (@get_repost)
    ・・・
    Selamat malam kesayangan kak ana ramai yg xsabar dengan kelahiran baby baru kembaq 3 Chococare di bawah rangkaian Chocofit Kan?? Sape yg pernah Cuba produk di bawah rangkaian Chocofit sahaja yang akan tau produk kami semuanya BERKUALITI, KESAN PANTAS, SELAMAT & of coz SEDAP!! •
    Pastu banyak FREE GIFT kan❤

    So, sape2 nk dapatkan produk baru daripada kami yg bakal booming seperti Chocofit insyallah , boleh dm agent2 kami yg sah ya🥰

    Coming soon, ❤ Lana Dream Skin 4 in 1 (RM89)
    ❤ Choco Glow Treatment Foundation FREE Pro Glow Beauty Blender (RM49)
    ❤ ChocoWhite Jumbo Pack ( 2kotak RM79) •
    Jadila org terawal untuk Cuba rangkaian Chococare ya

    #comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
    #chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus#chocofittgmalim#chocofithulubernam#teamAFviral04

  •  159  65  1 April, 2019
  • Selamat malam kesayangan kak ana ramai yg xsabar dengan kelahiran baby baru kembaq 3 Chococare di bawah rangkaian Chocofit Kan?? Sape yg pernah Cuba produk di bawah rangkaian Chocofit sahaja yang akan tau produk kami semuanya BERKUALITI, KESAN PANTAS, SELAMAT & of coz SEDAP!! •
Pastu banyak FREE GIFT kan❤
•
So, sape2 nk dapatkan produk baru daripada kami yg bakal booming seperti Chocofit insyallah , boleh dm agent2 kami yg sah ya🥰
•
Coming soon, ❤ Lana Dream Skin 4 in 1 (RM89)
❤ Choco Glow Treatment Foundation FREE Pro Glow Beauty Blender (RM49)
❤ ChocoWhite Jumbo Pack ( 2kotak RM79) •
Jadila org terawal untuk Cuba rangkaian Chococare ya

#comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus#chocofittgmalim#chocofithulubernam#teamAFviral04
  • Selamat malam kesayangan kak ana ramai yg xsabar dengan kelahiran baby baru kembaq 3 Chococare di bawah rangkaian Chocofit Kan?? Sape yg pernah Cuba produk di bawah rangkaian Chocofit sahaja yang akan tau produk kami semuanya BERKUALITI, KESAN PANTAS, SELAMAT & of coz SEDAP!! •
    Pastu banyak FREE GIFT kan❤

    So, sape2 nk dapatkan produk baru daripada kami yg bakal booming seperti Chocofit insyallah , boleh dm agent2 kami yg sah ya🥰

    Coming soon, ❤ Lana Dream Skin 4 in 1 (RM89)
    ❤ Choco Glow Treatment Foundation FREE Pro Glow Beauty Blender (RM49)
    ❤ ChocoWhite Jumbo Pack ( 2kotak RM79) •
    Jadila org terawal untuk Cuba rangkaian Chococare ya

    #comingsoon #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
    #chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus#chocofittgmalim#chocofithulubernam#teamAFviral04

  •  161  58  1 April, 2019
  • ... KELEBIHAN CHOCOFIT🍫🍫🍫 ✔Membakar lemak &kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit<
✔Membuang toksin &mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
✔100% tiada kesan sampingan
✔Sesuai untuk ibu menyusu .

KELEBIHAN LEMON FIT🍋🍋 🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi! 
Fungsi Lemon Fit🍋. 🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
🍋Menganjal & mencantikkan kulit
🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
.

DILARANG MINUM KEPADA
• IBU MENGANDUNG
• SAKIT JANTUNG
• IBU BERPANTANG DIGALAKKAN SELEPAS BABY 4 BULAN

CARA PENGAMBILAN CHOCOFIT CHOCOLATE
☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.
❌Tiada pantang larang.
🥛Minum air putih secukupnya. 📩DM for purchase 
https://wa.me/60174832754

#chocofit #chocofittgmalim #chocofitmuaalim  #chocofithulubernam
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #jomkurus #tipskurus #tipscantik #teamAFviral0524
  • ... KELEBIHAN CHOCOFIT🍫🍫🍫 ✔Membakar lemak &kalori dgn pantas
    ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
    ✔Mengurangkan selera makan
    ✔Mencantikkan kulit<
    ✔Membuang toksin &mengempiskan perut
    ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
    ✔Lulus kementerian kesihatan
    ✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
    ✔100% tiada kesan sampingan
    ✔Sesuai untuk ibu menyusu .

    KELEBIHAN LEMON FIT🍋🍋 🍋 Lemon fit adalah minuman Pati Lemon yang mengandungi kandungan vitamin C yg sgt tinggi!
    Fungsi Lemon Fit🍋. 🍋 Membersihkan usus & sistem pencernaan.
    🍋Membersihkan lebihan makanan yg tidak terhadam
    🍋Menganjal & mencantikkan kulit
    🍋Bekerja bersama Chocofit dengan lebih kuat untuk nyah toksin daripada badan
    🍋Kesan dapat seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, lendir, minyak akan keluar melalui pembuangan.
    .

    DILARANG MINUM KEPADA
    • IBU MENGANDUNG
    • SAKIT JANTUNG
    • IBU BERPANTANG DIGALAKKAN SELEPAS BABY 4 BULAN

    CARA PENGAMBILAN CHOCOFIT CHOCOLATE
    ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.
    ❌Tiada pantang larang.
    🥛Minum air putih secukupnya. 📩DM for purchase
    https://wa.me/60174832754

    #chocofit #chocofittgmalim #chocofitmuaalim #chocofithulubernam
    #chocolateforfitness
    #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #jomkurus #tipskurus #tipscantik #teamAFviral0524

  •  201  71  14 April, 2019