#chocoJarr Instagram Photos & Videos

chocoJarr - 3.3k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
6.7
average likes

Latest #chocoJarr Posts

  • THANK YOU FOR SUPPORTING US ♥️✨🌸
.
Kalau uolls nak tahu, adek ni dapat hadiah daripada orang tersayang. Siap dua bekas tu uolls, ada notes sweet lagi gitu. Uolls ada nak hadiahkan untuk kawan-kawan or family bolehlah order chocojar dengan kita 😄😄😄 
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurahmalaysia #chocojarcrispy #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarr #chocojarcadbury #chocoricebyme #chocoricetemerloh #chocoricemurah #asmreating  #chocojarlover #ccj #coklat #coklatmurah #coklatsedap #dessert #desserts #dessertmurah  #chocolate #cookies #chocojarviral #chocoricesedap #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoriceviral
  • THANK YOU FOR SUPPORTING US ♥️✨🌸
    .
    Kalau uolls nak tahu, adek ni dapat hadiah daripada orang tersayang. Siap dua bekas tu uolls, ada notes sweet lagi gitu. Uolls ada nak hadiahkan untuk kawan-kawan or family bolehlah order chocojar dengan kita 😄😄😄
    .
    #chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurahmalaysia #chocojarcrispy #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarr #chocojarcadbury #chocoricebyme #chocoricetemerloh #chocoricemurah #asmreating #chocojarlover #ccj #coklat #coklatmurah #coklatsedap #dessert #desserts #dessertmurah #chocolate #cookies #chocojarviral #chocoricesedap #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoriceviral

  •  12  0  2 hours ago
  • Chocojerrviral yummy delicious 😋 

🍫 Tak manis
🍫 Tak muak
🍫 Isi padat
🍫 Bijirin super duper rangup 
🍫 Isi padat habis
🍫 Coklat premium padu meleleh 🤤
🍫 Balang besar 
🍫 Tak perlu nak rerendam @ dicairkan 
🍫 Tak perlu simpan dalam peti 

Chocojar viral memang super sedap meletopss,sekali ngap kompom tak berhenti kunyah 🤤

Nikmat dia memang tak boleh nak disangkalkan lagi.

Kalau tak percaya meh cuba sebalang..

Ramai yang dah repeat oder & bagi feedback positif taw 🤗

Klik link 👇🏻 untuk oder ⤵️

http://www.wasap.my/0102655837/nakchocose
#Chocojarr #chocojar #chocobalang
  • Chocojerrviral yummy delicious 😋

    🍫 Tak manis
    🍫 Tak muak
    🍫 Isi padat
    🍫 Bijirin super duper rangup
    🍫 Isi padat habis
    🍫 Coklat premium padu meleleh 🤤
    🍫 Balang besar
    🍫 Tak perlu nak rerendam @ dicairkan
    🍫 Tak perlu simpan dalam peti

    Chocojar viral memang super sedap meletopss,sekali ngap kompom tak berhenti kunyah 🤤

    Nikmat dia memang tak boleh nak disangkalkan lagi.

    Kalau tak percaya meh cuba sebalang..

    Ramai yang dah repeat oder & bagi feedback positif taw 🤗

    Klik link 👇🏻 untuk oder ⤵️

    http://www.wasap.my/0102655837/nakchocose
    #Chocojarr #chocojar #chocobalang

  •  1  0  4 hours ago
  • Chocojerrviral yummy delicious 😋 

🍫 Tak manis
🍫 Tak muak
🍫 Isi padat
🍫 Bijirin super duper rangup 
🍫 Isi padat habis
🍫 Coklat premium padu meleleh 🤤
🍫 Balang besar 
🍫 Tak perlu nak rerendam @ dicairkan 
🍫 Tak perlu simpan dalam peti 

Chocojar viral memang super sedap meletopss,sekali ngap kompom tak berhenti kunyah 🤤

Nikmat dia memang tak boleh nak disangkalkan lagi.

Kalau tak percaya meh cuba sebalang..

Ramai yang dah repeat oder & bagi feedback positif taw 🤗

Klik link 👇🏻 untuk oder ⤵️

http://www.wasap.my/0102655837/nakchocose
#Chocojarr #chocojar #chocobalang
  • Chocojerrviral yummy delicious 😋

    🍫 Tak manis
    🍫 Tak muak
    🍫 Isi padat
    🍫 Bijirin super duper rangup
    🍫 Isi padat habis
    🍫 Coklat premium padu meleleh 🤤
    🍫 Balang besar
    🍫 Tak perlu nak rerendam @ dicairkan
    🍫 Tak perlu simpan dalam peti

    Chocojar viral memang super sedap meletopss,sekali ngap kompom tak berhenti kunyah 🤤

    Nikmat dia memang tak boleh nak disangkalkan lagi.

    Kalau tak percaya meh cuba sebalang..

    Ramai yang dah repeat oder & bagi feedback positif taw 🤗

    Klik link 👇🏻 untuk oder ⤵️

    http://www.wasap.my/0102655837/nakchocose
    #Chocojarr #chocojar #chocobalang

  •  1  0  5 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrtamancempakamelaka
#codchocojartamancempakamelaka

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrtamancempakamelaka
    #codchocojartamancempakamelaka

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  1  0  7 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrklebangmelaka
#codchocojardataranmelaka

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrklebangmelaka
    #codchocojardataranmelaka

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  1  0  7 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrhighschobatupahat
#codchocojarhighschoolbatupahat

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrtamanputetiindah
#chocojerrbp
#chocojerrjoho
#chocojerrskdatinonnjaffar
#chocojerrdataranbatupahat
#chocojerrtamannira
#chocojerraeonbig
#chocojerrsummitbatupahat
#chocojerrtamanmaju
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrbatupahat
#chocojarbatupahat
#chocojerrtamanputeriindah
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrhighschobatupahat
    #codchocojarhighschoolbatupahat

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrtamanputetiindah
    #chocojerrbp
    #chocojerrjoho
    #chocojerrskdatinonnjaffar
    #chocojerrdataranbatupahat
    #chocojerrtamannira
    #chocojerraeonbig
    #chocojerrsummitbatupahat
    #chocojerrtamanmaju
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrbatupahat
    #chocojarbatupahat
    #chocojerrtamanputeriindah

  •  1  0  7 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrtanjungminyak
#codchocojartanjungminyak

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrtanjungminyak
    #codchocojartanjungminyak

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  1  0  7 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrbatupahat
#codchocojarbatupahat

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrtamanputetiindah
#chocojerrbp
#chocojerrjoho
#chocojerrskdatinonnjaffar
#chocojerrdataranbatupahat
#chocojerrtamannira
#chocojerraeonbig
#chocojerrsummitbatupahat
#chocojerrtamanmaju
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrbatupahat
#chocojarbatupahat
#chocojerrtamanputeriindah
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrbatupahat
    #codchocojarbatupahat

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrtamanputetiindah
    #chocojerrbp
    #chocojerrjoho
    #chocojerrskdatinonnjaffar
    #chocojerrdataranbatupahat
    #chocojerrtamannira
    #chocojerraeonbig
    #chocojerrsummitbatupahat
    #chocojerrtamanmaju
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrbatupahat
    #chocojarbatupahat
    #chocojerrtamanputeriindah

  •  1  0  7 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerr
#codchocojar

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerr
    #codchocojar

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  1  0  7 hours ago
  • Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
#chocojerrbatupahat
#chocojarbatupahat
#chocojerrtamanputeriindah
#chocojerrsummitbatupahat
  • Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam
    #chocojerrbatupahat
    #chocojarbatupahat
    #chocojerrtamanputeriindah
    #chocojerrsummitbatupahat

  •  1  0  10 hours ago
  • Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
#chocojerrbatupahat
#chocojarbatupahat
#chocojerrtamanputeriindah
#chocojerrsummitbatupahat
  • Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam
    #chocojerrbatupahat
    #chocojarbatupahat
    #chocojerrtamanputeriindah
    #chocojerrsummitbatupahat

  •  1  0  10 hours ago
  • Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
#chocojerrbatupahat
#chocojarbatupahat
#chocojerrtamanputeriindah
#chocojerrsummitbatupahat
  • Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam
    #chocojerrbatupahat
    #chocojarbatupahat
    #chocojerrtamanputeriindah
    #chocojerrsummitbatupahat

  •  2  0  11 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrbukitkatil
#codchocojarbukitkatil

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrbukitkatil
    #codchocojarbukitkatil

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  1  0  11 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrmelakabaru
#codchocojarmelakabaru

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrmelakabaru
    #codchocojarmelakabaru

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  1  0  11 hours ago
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrtamanbalangpadang
#codchocojartamanbalngpadang

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrtamanbalangpadang
    #codchocojartamanbalngpadang

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  1  0  11 hours ago
  • Selamat petang semuanya. 
Amacam planning kerja hari ini? Inshaallah kita akan start buat postage pada 6 Ogos ini tau. Rad dah start open order untuk uolls. Jom cuba #chocoricebyme sekali uolls makan mmg tak henti punyalah ! Jangan tunggu lama-lama tau. Tekan link di bio 😆😆😆
.
www.wassap.my/+601128738549/NakChocojar
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurahmalaysia #chocojarcrispy #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarr #chocojarcadbury #chocoricebyme #chocoricetemerloh #chocoricemurah #asmreating  #chocojarlover #ccj #coklat #coklatmurah #coklatsedap #dessert #desserts #dessertmurah  #chocolate #cookies #chocojarviral #chocoricesedap #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoriceviral
  • Selamat petang semuanya.
    Amacam planning kerja hari ini? Inshaallah kita akan start buat postage pada 6 Ogos ini tau. Rad dah start open order untuk uolls. Jom cuba #chocoricebyme sekali uolls makan mmg tak henti punyalah ! Jangan tunggu lama-lama tau. Tekan link di bio 😆😆😆
    .
    www.wassap.my/+601128738549/NakChocojar
    .
    #chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurahmalaysia #chocojarcrispy #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarr #chocojarcadbury #chocoricebyme #chocoricetemerloh #chocoricemurah #asmreating #chocojarlover #ccj #coklat #coklatmurah #coklatsedap #dessert #desserts #dessertmurah #chocolate #cookies #chocojarviral #chocoricesedap #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoriceviral

  •  12  0  3 August, 2020
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrpadangtemu
#codchocojarpadangtemu

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrpadangtemu
    #codchocojarpadangtemu

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  3  0  2 August, 2020
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrtamanpandanjayamelaka 
#codchocojartamanpandanjayamelaka

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrtamanpandanjayamelaka
    #codchocojartamanpandanjayamelaka

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  2  0  2 August, 2020
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrtamanwiduribacang
#codchocojartamanwiduribacang

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrtamanwiduribacang
    #codchocojartamanwiduribacang

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  4  0  2 August, 2020
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrbatuberendam
#codchocojarbatuberendam

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrbatuberendam
    #codchocojarbatuberendam

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  2  0  2 August, 2020
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrbatuberendam
#codchocojarbatuberendam

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrbatuberendam
    #codchocojarbatuberendam

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  2  0  2 August, 2020
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrtamantasekbatupahat
#codchocojartamantasekbatupahat

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojarbatupahat
#chocojerrbatupahat
#chocojerrtamanputeriindah
#chocojerrselfpickuptamanputeriindahbatupahat
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrtamantasekbatupahat
    #codchocojartamantasekbatupahat

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojarbatupahat
    #chocojerrbatupahat
    #chocojerrtamanputeriindah
    #chocojerrselfpickuptamanputeriindahbatupahat
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  4  0  2 August, 2020
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
#FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
#codchocojerrtamanchengria
#codchocojartamanchengria

Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

Korang tunggu apa lagi tuu😆
Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
__
Kelebihan CHOCOJERR

🍫tahan lama
🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
🍫 bersalut coklat premium
🍫 bekas besar, berbaloi
🍫 tak manis
🍫 boleh makan 3-4 orang
🍫 sangat crunchy
__
Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
NAK atau NAK SANGATTT?
Apa tunggu lagi tuuuu?
Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
__
#teamchocojerrhanis
#ubahhidupdengancoklat
#chocojar
#chocojarr
#chocojarmelaka
#chocojarbatuberendam
#chocojerr
#chocojerrviral
#chcoojerrsedap
#chocojerrofficialhq
#chocojerrmurah
#chocojerrmelaka
#chocojerrbatuberendam
#chocojerrayerkeroh
#chocojerrbukitberuang
#chocojerrbukitkatil
#chocojerrjasin
#chocojerrmasjidtanah
#chocojerrcheng
#chocojerralorgajah
#chocojerrkrubong
#chocojerrduriantunggal
#chocojerrviralmelaka
#chocojerrviralayerkeroh
#chocojerrmalaysia
#chocojerrselfpickupbatuberendam
  • #FEEDBACKCHOCOJERR
    #FEEDBACKCHOCOJERRHANIS
    #codchocojerrtamanchengria
    #codchocojartamanchengria

    Thank you repeat order chocojerr😘😘😘😘😘😘

    Korang tunggu apa lagi tuu😆
    Kami dah grab Choco Jerr korang bila lagi?
    __
    Kelebihan CHOCOJERR

    🍫tahan lama
    🍫 tak perlu rendam, boleh terus makan
    🍫 bersalut coklat premium
    🍫 bekas besar, berbaloi
    🍫 tak manis
    🍫 boleh makan 3-4 orang
    🍫 sangat crunchy
    __
    Jomlah order CHOCOJERR secepat mungkin🥳
    Rasa memang confirm sedap💯💯💯💯
    Stock makin lama makin surut😏😏😏😏
    NAK atau NAK SANGATTT?
    Apa tunggu lagi tuuuu?
    Nak order click link biru di bio ig @chocojermelaka_
    __
    #teamchocojerrhanis
    #ubahhidupdengancoklat
    #chocojar
    #chocojarr
    #chocojarmelaka
    #chocojarbatuberendam
    #chocojerr
    #chocojerrviral
    #chcoojerrsedap
    #chocojerrofficialhq
    #chocojerrmurah
    #chocojerrmelaka
    #chocojerrbatuberendam
    #chocojerrayerkeroh
    #chocojerrbukitberuang
    #chocojerrbukitkatil
    #chocojerrjasin
    #chocojerrmasjidtanah
    #chocojerrcheng
    #chocojerralorgajah
    #chocojerrkrubong
    #chocojerrduriantunggal
    #chocojerrviralmelaka
    #chocojerrviralayerkeroh
    #chocojerrmalaysia
    #chocojerrselfpickupbatuberendam

  •  2  0  2 August, 2020

Top #chocoJarr Posts

  • ADUHH NAK MANA SATU NI ??? 😥😥😥
.
Don't worry uolls, ketiga2 dekat atas ni semua available. Topping pun macam2 ada. Boleh pilih ikut kesukaan uolls tau haaaa. Recommended topping pun ada ala2 hot sales gitchew 😜🔥😜🔥😜🔥
.
Nak tengok topping apa yang ada? Stay tuned untuk next post okiesss 🍫😆
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurahmalaysia #chocojarcrispy #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarr #chocojarcadbury #chocoricebyme #chocoricetemerloh #chocoricemurah #asmreating  #chocojarlover #ccj #coklat #coklatmurah #coklatsedap #dessert #desserts #dessertmurah  #chocolate #cookies #chocojarviral #chocoricesedap #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoriceviral
  • ADUHH NAK MANA SATU NI ??? 😥😥😥
    .
    Don't worry uolls, ketiga2 dekat atas ni semua available. Topping pun macam2 ada. Boleh pilih ikut kesukaan uolls tau haaaa. Recommended topping pun ada ala2 hot sales gitchew 😜🔥😜🔥😜🔥
    .
    Nak tengok topping apa yang ada? Stay tuned untuk next post okiesss 🍫😆
    .
    #chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurahmalaysia #chocojarcrispy #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarr #chocojarcadbury #chocoricebyme #chocoricetemerloh #chocoricemurah #asmreating #chocojarlover #ccj #coklat #coklatmurah #coklatsedap #dessert #desserts #dessertmurah #chocolate #cookies #chocojarviral #chocoricesedap #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoriceviral

  •  13  2  30 May, 2020
  • Morning❤️ dah breakfast ke tuuuuu 😋😋
.
.
Korang jangan tak tau.. #chocojerrviral ni boleh buat bfast jugakkk tauuu.. sedappp weyyyy kruppppp krapp kruppp krapppp!!! .
.
Nak order??? Tekan link dekat bio sis.. tak pun contact sis cepat -0136933516..POSTAGE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI... sis buat COD jygak.. sis cover area 👇👇
- kota damansara
- damansara utama
- bandar utama
- kelana jaya
.
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojerrviral #chocojarkotadamansara #chocojardamansaraperdana #chocolate #foodporn #foodie #instafood #makanbestkl #chocolatecake #choco #chocojarr #chocojer #chocojarviral #chocojarsedap#teamrichsophie #chocojarpetalingjaya #chocojarbandarutama #chocojarkelanajaya #chocojardamansarautama #ubahhidupdengancoklat
  • Morning❤️ dah breakfast ke tuuuuu 😋😋
    .
    .
    Korang jangan tak tau.. #chocojerrviral ni boleh buat bfast jugakkk tauuu.. sedappp weyyyy kruppppp krapp kruppp krapppp!!! .
    .
    Nak order??? Tekan link dekat bio sis.. tak pun contact sis cepat -0136933516..POSTAGE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI... sis buat COD jygak.. sis cover area 👇👇
    - kota damansara
    - damansara utama
    - bandar utama
    - kelana jaya
    .
    .
    #chocojar #chocojarmurah #chocojerrviral #chocojarkotadamansara #chocojardamansaraperdana #chocolate #foodporn #foodie #instafood #makanbestkl #chocolatecake #choco #chocojarr #chocojer #chocojarviral #chocojarsedap#teamrichsophie #chocojarpetalingjaya #chocojarbandarutama #chocojarkelanajaya #chocojardamansarautama #ubahhidupdengancoklat

  •  14  0  15 June, 2020
  • RM28 JERRRR!!!! 😱😱😱
.
Ye u olllssss.. sis saja bagi promo diskaun kat korang... Sebab bulan ni birthday sis.. so rase happy terlebih..🤭🤭 selalu sebalang RM15 kan.. kita kasi droppp kali ni.. jimaaaatt RM2...! If nak mix dengan yg lain pun bolehhhhh.. dm tepii..hehehe.. .
.
Korang bayangkan........... Bijirin rangup dengan coklat melimpah ni...cair dimulut... Terus lalu kt tekak... Dgn rasa coklat mewah.... Perghhhhh!!!!! Memang terbaikkkkkk 🤤🤤🤤🤤🤤 if nak baik cepat selagi STOK ADAAA.. if takde bye2 lerrr 😉
.
.
Nak order??? Tekan link dekat bio sis.. tak pun contact sis cepat -0136933516..POSTAGE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI... sis buat COD jygak.. sis cover area 👇👇
- kota damansara
- damansara utama
- bandar utama
- kelana jaya
.
.
#chocojar #chocojarmurah #chocojerrviral #chocojarkotadamansara #chocojardamansaraperdana #chocolate #foodporn #foodie #instafood #makanbestkl #chocolatecake #choco #chocojarr #chocojer #chocojarviral #chocojarsedap#teamrichsophie #chocojarpetalingjaya #chocojarbandarutama #chocojarkelanajaya #chocojardamansarautama #ubahhidupdengancoklat
  • RM28 JERRRR!!!! 😱😱😱
    .
    Ye u olllssss.. sis saja bagi promo diskaun kat korang... Sebab bulan ni birthday sis.. so rase happy terlebih..🤭🤭 selalu sebalang RM15 kan.. kita kasi droppp kali ni.. jimaaaatt RM2...! If nak mix dengan yg lain pun bolehhhhh.. dm tepii..hehehe.. .
    .
    Korang bayangkan........... Bijirin rangup dengan coklat melimpah ni...cair dimulut... Terus lalu kt tekak... Dgn rasa coklat mewah.... Perghhhhh!!!!! Memang terbaikkkkkk 🤤🤤🤤🤤🤤 if nak baik cepat selagi STOK ADAAA.. if takde bye2 lerrr 😉
    .
    .
    Nak order??? Tekan link dekat bio sis.. tak pun contact sis cepat -0136933516..POSTAGE SELURUH MALAYSIA SETIAP HARI... sis buat COD jygak.. sis cover area 👇👇
    - kota damansara
    - damansara utama
    - bandar utama
    - kelana jaya
    .
    .
    #chocojar #chocojarmurah #chocojerrviral #chocojarkotadamansara #chocojardamansaraperdana #chocolate #foodporn #foodie #instafood #makanbestkl #chocolatecake #choco #chocojarr #chocojer #chocojarviral #chocojarsedap#teamrichsophie #chocojarpetalingjaya #chocojarbandarutama #chocojarkelanajaya #chocojardamansarautama #ubahhidupdengancoklat

  •  12  1  25 June, 2020
  • TERUS GRAB 2 BEKAS 😱😱
.
Self pick-up available je tau 😘😘Semalam punya kisah, semangat dan happy betul adek ni tak sabar nak rasa chocojar 😆 Thank you so much ! Anytime bolehlah repeat lagi 😉
.
Haaa jom uolls, kita ada postage hari Jumaat which is ESOK ! Cepat sebelum uolls terlepas stesen lagi. Tekan link dekat bio je, kita sembang dekat whatsapp okay 📲📲📲
.
#chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurahmalaysia #chocojarcrispy #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarr #chocojarcadbury #chocoricebyme #chocoricetemerloh #chocoricemurah #asmreating  #chocojarlover #ccj #coklat #coklatmurah #coklatsedap #dessert #desserts #dessertmurah  #chocolate #cookies #chocojarviral #chocoricesedap #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoriceviral
  • TERUS GRAB 2 BEKAS 😱😱
    .
    Self pick-up available je tau 😘😘Semalam punya kisah, semangat dan happy betul adek ni tak sabar nak rasa chocojar 😆 Thank you so much ! Anytime bolehlah repeat lagi 😉
    .
    Haaa jom uolls, kita ada postage hari Jumaat which is ESOK ! Cepat sebelum uolls terlepas stesen lagi. Tekan link dekat bio je, kita sembang dekat whatsapp okay 📲📲📲
    .
    #chocojar #chocojarviral #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarleleh #chocojarmalaysia #chocojarmurahmalaysia #chocojarcrispy #chocojarkitkat #chocojaroreo #chocojarr #chocojarcadbury #chocoricebyme #chocoricetemerloh #chocoricemurah #asmreating #chocojarlover #ccj #coklat #coklatmurah #coklatsedap #dessert #desserts #dessertmurah #chocolate #cookies #chocojarviral #chocoricesedap #chocoricebanjir #chocoricecrispy #chocoriceviral

  •  10  3  2 July, 2020
  • *Butter Baby* it's a butter scotch😱 how do you think?🤔The best flavour, untuk peminat butter scoth tk menyesal beli, mini crunch with butterscoth sangat sedap, more creamy n so sweeties😋

Postage 🇲🇾
COD 🚙  KEPONG | SEGAMBUT | SENTUL | BATU CAVES | KOTA DAMANSARA | DAMANSARA DAMAI | DESA AMAN PURI | TAMAN EHSAN | KL | SRI DAMANSARA | SELAYANG | GOMBAK | 
Nak tanya tanya boleh klik link @raraonlyyy

#crunchychocomelts🍫 #chocojarviralmurah #chocolovers #chocojarmurah #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarmurahmalaysia #chocojarselangor #chocojarborong #chocojarviralhq #chocojarcrispy #chocojarsedapmurah #chocojarselayang #chocojarr #chocojarrm9 #chocojargombak #chocojarpadu #chocojarpadu #chocojarterbaik #chocojarbalangbesar #chocojarmurahsedap #chocojarrangup #chocojarjerr #chocojarlahh
  • *Butter Baby* it's a butter scotch😱 how do you think?🤔The best flavour, untuk peminat butter scoth tk menyesal beli, mini crunch with butterscoth sangat sedap, more creamy n so sweeties😋

    Postage 🇲🇾
    COD 🚙 KEPONG | SEGAMBUT | SENTUL | BATU CAVES | KOTA DAMANSARA | DAMANSARA DAMAI | DESA AMAN PURI | TAMAN EHSAN | KL | SRI DAMANSARA | SELAYANG | GOMBAK |
    Nak tanya tanya boleh klik link @raraonlyyy

    #crunchychocomelts🍫 #chocojarviralmurah #chocolovers #chocojarmurah #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarmalaysia #chocojarleleh #chocojarkl #chocojarmurahmalaysia #chocojarselangor #chocojarborong #chocojarviralhq #chocojarcrispy #chocojarsedapmurah #chocojarselayang #chocojarr #chocojarrm9 #chocojargombak #chocojarpadu #chocojarpadu #chocojarterbaik #chocojarbalangbesar #chocojarmurahsedap #chocojarrangup #chocojarjerr #chocojarlahh

  •  11  6  20 June, 2020