#cherasbaru Instagram Photos & Videos

cherasbaru - 7k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
7
average likes

Latest #cherasbaru Posts

  • Alhamdulillah ibu ema done restock 🤲🏼
.
Bukan biasa-biasa ya permintaan VSL ni, permintaan seluruh Malaysia u alls 🥰
.
Ibu ema nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan bantuan untuk mengurangkan masalah pada skin u alls.u alls boleh text ibu ema laju-laju ya.
.
Dengan VSL ni kami bukan sahaja mencantikkan skin kami sendiri,malah kami membantu mereka yang ingin mengurangkn masalah skin mereka serta membantu menjana pendapatan juga 💪🏻
.
Suri rumah atau penganggur yang ingin menambah pendapatan dengan VSL,boleh text ibu ema 
laju-laju ya 😘
.
Semoga ada manfaat buat kita semua aamiin aamiin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
.
VSL BEAUTY CARE AGENT 
#cheras 
#bandartunhusseinonn 
#bandartunrazakcheras 
#bandartasikpermaisuricheras 
#cherasbaru 
#jalankuari 
#pandanperdana 
#shamelinperkasa 
#pandanjaya 
#pandanindah 
#tamanmaluri
  • Alhamdulillah ibu ema done restock 🤲🏼
    .
    Bukan biasa-biasa ya permintaan VSL ni, permintaan seluruh Malaysia u alls 🥰
    .
    Ibu ema nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan bantuan untuk mengurangkan masalah pada skin u alls.u alls boleh text ibu ema laju-laju ya.
    .
    Dengan VSL ni kami bukan sahaja mencantikkan skin kami sendiri,malah kami membantu mereka yang ingin mengurangkn masalah skin mereka serta membantu menjana pendapatan juga 💪🏻
    .
    Suri rumah atau penganggur yang ingin menambah pendapatan dengan VSL,boleh text ibu ema
    laju-laju ya 😘
    .
    Semoga ada manfaat buat kita semua aamiin aamiin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
    .
    VSL BEAUTY CARE AGENT
    #cheras
    #bandartunhusseinonn
    #bandartunrazakcheras
    #bandartasikpermaisuricheras
    #cherasbaru
    #jalankuari
    #pandanperdana
    #shamelinperkasa
    #pandanjaya
    #pandanindah
    #tamanmaluri

  •  4  0  11 August, 2020
  • Alhamdulillah ibu ema done restock 🤲🏼
.
Bukan biasa-biasa ya permintaan VSL ni, permintaan seluruh Malaysia u alls 🥰
.
Ibu ema nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan bantuan untuk mengurangkan masalah pada skin u alls.u alls boleh text ibu ema laju-laju ya.
.
Dengan VSL ni kami bukan sahaja mencantikkan skin kami sendiri,malah kami membantu mereka yang ingin mengurangkn masalah skin mereka serta membantu menjana pendapatan juga 💪🏻
.
Suri rumah atau penganggur yang ingin menambah pendapatan dengan VSL,boleh text ibu ema 
laju-laju ya 😘
.
Semoga ada manfaat buat kita semua aamiin aamiin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
.
VSL BEAUTY CARE AGENT 
#cheras 
#bandartunhusseinonn 
#bandartunrazakcheras 
#bandartasikpermaisuricheras 
#cherasbaru 
#jalankuari 
#pandanperdana 
#shamelinperkasa 
#pandanjaya 
#pandanindah 
#tamanmaluri
  • Alhamdulillah ibu ema done restock 🤲🏼
    .
    Bukan biasa-biasa ya permintaan VSL ni, permintaan seluruh Malaysia u alls 🥰
    .
    Ibu ema nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan bantuan untuk mengurangkan masalah pada skin u alls.u alls boleh text ibu ema laju-laju ya.
    .
    Dengan VSL ni kami bukan sahaja mencantikkan skin kami sendiri,malah kami membantu mereka yang ingin mengurangkn masalah skin mereka serta membantu menjana pendapatan juga 💪🏻
    .
    Suri rumah atau penganggur yang ingin menambah pendapatan dengan VSL,boleh text ibu ema
    laju-laju ya 😘
    .
    Semoga ada manfaat buat kita semua aamiin aamiin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
    .
    VSL BEAUTY CARE AGENT
    #cheras
    #bandartunhusseinonn
    #bandartunrazakcheras
    #bandartasikpermaisuricheras
    #cherasbaru
    #jalankuari
    #pandanperdana
    #shamelinperkasa
    #pandanjaya
    #pandanindah
    #tamanmaluri

  •  8  0  11 August, 2020
  • Alhamdulillah ibu ema done restock 🤲🏼
.
Bukan biasa-biasa ya permintaan VSL ni, permintaan seluruh Malaysia u alls 🥰
.
Ibu ema nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan bantuan untuk mengurangkan masalah pada skin u alls.u alls boleh text ibu ema laju-laju ya.
.
Dengan VSL ni kami bukan sahaja mencantikkan skin kami sendiri,malah kami membantu mereka yang ingin mengurangkn masalah skin mereka serta membantu menjana pendapatan juga 💪🏻
.
Suri rumah atau penganggur yang ingin menambah pendapatan dengan VSL,boleh text ibu ema 
laju-laju ya 😘
.
Semoga ada manfaat buat kita semua aamiin aamiin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
.
VSL BEAUTY CARE AGENT 
#cheras 
#bandartunhusseinonn 
#bandartunrazakcheras 
#bandartasikpermaisuricheras 
#cherasbaru 
#jalankuari 
#pandanperdana 
#shamelinperkasa 
#pandanjaya 
#pandanindah 
#tamanmaluri
  • Alhamdulillah ibu ema done restock 🤲🏼
    .
    Bukan biasa-biasa ya permintaan VSL ni, permintaan seluruh Malaysia u alls 🥰
    .
    Ibu ema nak bantu sesiapa sahaja yang ingin mendapatkan bantuan untuk mengurangkan masalah pada skin u alls.u alls boleh text ibu ema laju-laju ya.
    .
    Dengan VSL ni kami bukan sahaja mencantikkan skin kami sendiri,malah kami membantu mereka yang ingin mengurangkn masalah skin mereka serta membantu menjana pendapatan juga 💪🏻
    .
    Suri rumah atau penganggur yang ingin menambah pendapatan dengan VSL,boleh text ibu ema
    laju-laju ya 😘
    .
    Semoga ada manfaat buat kita semua aamiin aamiin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
    .
    VSL BEAUTY CARE AGENT
    #cheras
    #bandartunhusseinonn
    #bandartunrazakcheras
    #bandartasikpermaisuricheras
    #cherasbaru
    #jalankuari
    #pandanperdana
    #shamelinperkasa
    #pandanjaya
    #pandanindah
    #tamanmaluri

  •  7  0  11 August, 2020
  • VSL bukan sahaja ada skin care,VSL pun ada cosmetic ye u alls,i love the way i’m wearing lip matte from vsl 💋
.
VSL BEAUTY CARE CONSULTANT ANDA 😘
.
ᴠsʟ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟᴇʀ ᴄʜᴇʀᴀs
.
ᴀɢᴇɴᴛ sᴀʜ ᴠsʟ : ɪᴅ ᴠsʟ 𝟶𝟸-𝟶𝟷
.
ʙᴏʟᴇʜ ᴛᴇʀᴜs ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴇᴍᴀ ᴅɪ ʟɪɴᴋ ʏᴀɴɢ ᴇᴍᴀ sᴇᴅɪᴀᴋᴀɴ ᴅɪ ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ 👇🏼
.
https://wa.me/601159038082
.
#bandarseripermaisuri #bandartunrazak #tamanshamelin #pandanindah #pandanperdana #pandanjaya #ampang #bandartunhusseinonn #cherasbaru #jalankuari #cheras #kualalumpur #tamanmidah #kajang #alamdamai #sungaibesi #tamanmaluri 
.
#vslibuema
#vslcheras
#vslteamsween
#vslteamsema
  • VSL bukan sahaja ada skin care,VSL pun ada cosmetic ye u alls,i love the way i’m wearing lip matte from vsl 💋
    .
    VSL BEAUTY CARE CONSULTANT ANDA 😘
    .
    ᴠsʟ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟᴇʀ ᴄʜᴇʀᴀs
    .
    ᴀɢᴇɴᴛ sᴀʜ ᴠsʟ : ɪᴅ ᴠsʟ 𝟶𝟸-𝟶𝟷
    .
    ʙᴏʟᴇʜ ᴛᴇʀᴜs ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴇᴍᴀ ᴅɪ ʟɪɴᴋ ʏᴀɴɢ ᴇᴍᴀ sᴇᴅɪᴀᴋᴀɴ ᴅɪ ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ 👇🏼
    .
    https://wa.me/601159038082
    .
    #bandarseripermaisuri #bandartunrazak #tamanshamelin #pandanindah #pandanperdana #pandanjaya #ampang #bandartunhusseinonn #cherasbaru #jalankuari #cheras #kualalumpur #tamanmidah #kajang #alamdamai #sungaibesi #tamanmaluri
    .
    #vslibuema
    #vslcheras
    #vslteamsween
    #vslteamsema

  •  6  0  11 August, 2020
  • VSL bukan sahaja ada skin care,VSL pun ada cosmetic ye u alls,i love the way i’m wearing lip matte from vsl 💋
.
VSL BEAUTY CARE CONSULTANT ANDA 😘
.
ᴠsʟ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟᴇʀ ᴄʜᴇʀᴀs
.
ᴀɢᴇɴᴛ sᴀʜ ᴠsʟ : ɪᴅ ᴠsʟ 𝟶𝟸-𝟶𝟷
.
ʙᴏʟᴇʜ ᴛᴇʀᴜs ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴇᴍᴀ ᴅɪ ʟɪɴᴋ ʏᴀɴɢ ᴇᴍᴀ sᴇᴅɪᴀᴋᴀɴ ᴅɪ ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ 👇🏼
.
https://wa.me/601159038082
.
#bandarseripermaisuri #bandartunrazak #tamanshamelin #pandanindah #pandanperdana #pandanjaya #ampang #bandartunhusseinonn #cherasbaru #jalankuari #cheras #kualalumpur #tamanmidah #kajang #alamdamai #sungaibesi #tamanmaluri 
.
#vslibuema
#vslcheras
#vslteamsween
#vslteamsema
  • VSL bukan sahaja ada skin care,VSL pun ada cosmetic ye u alls,i love the way i’m wearing lip matte from vsl 💋
    .
    VSL BEAUTY CARE CONSULTANT ANDA 😘
    .
    ᴠsʟ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟᴇʀ ᴄʜᴇʀᴀs
    .
    ᴀɢᴇɴᴛ sᴀʜ ᴠsʟ : ɪᴅ ᴠsʟ 𝟶𝟸-𝟶𝟷
    .
    ʙᴏʟᴇʜ ᴛᴇʀᴜs ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴇᴍᴀ ᴅɪ ʟɪɴᴋ ʏᴀɴɢ ᴇᴍᴀ sᴇᴅɪᴀᴋᴀɴ ᴅɪ ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ 👇🏼
    .
    https://wa.me/601159038082
    .
    #bandarseripermaisuri #bandartunrazak #tamanshamelin #pandanindah #pandanperdana #pandanjaya #ampang #bandartunhusseinonn #cherasbaru #jalankuari #cheras #kualalumpur #tamanmidah #kajang #alamdamai #sungaibesi #tamanmaluri
    .
    #vslibuema
    #vslcheras
    #vslteamsween
    #vslteamsema

  •  4  0  11 August, 2020
  • VSL bukan sahaja ada skin care,VSL pun ada cosmetic ye u alls,i love the way i’m wearing lip matte from vsl 💋
.
VSL BEAUTY CARE CONSULTANT ANDA 😘
.
ᴠsʟ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟᴇʀ ᴄʜᴇʀᴀs
.
ᴀɢᴇɴᴛ sᴀʜ ᴠsʟ : ɪᴅ ᴠsʟ 𝟶𝟸-𝟶𝟷
.
ʙᴏʟᴇʜ ᴛᴇʀᴜs ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴇᴍᴀ ᴅɪ ʟɪɴᴋ ʏᴀɴɢ ᴇᴍᴀ sᴇᴅɪᴀᴋᴀɴ ᴅɪ ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ 👇🏼
.
https://wa.me/601159038082
.
#bandarseripermaisuri #bandartunrazak #tamanshamelin #pandanindah #pandanperdana #pandanjaya #ampang #bandartunhusseinonn #cherasbaru #jalankuari #cheras #kualalumpur #tamanmidah #kajang #alamdamai #sungaibesi #tamanmaluri 
.
#vslibuema
#vslcheras
#vslteamsween
#vslteamsema
  • VSL bukan sahaja ada skin care,VSL pun ada cosmetic ye u alls,i love the way i’m wearing lip matte from vsl 💋
    .
    VSL BEAUTY CARE CONSULTANT ANDA 😘
    .
    ᴠsʟ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟᴇʀ ᴄʜᴇʀᴀs
    .
    ᴀɢᴇɴᴛ sᴀʜ ᴠsʟ : ɪᴅ ᴠsʟ 𝟶𝟸-𝟶𝟷
    .
    ʙᴏʟᴇʜ ᴛᴇʀᴜs ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴇᴍᴀ ᴅɪ ʟɪɴᴋ ʏᴀɴɢ ᴇᴍᴀ sᴇᴅɪᴀᴋᴀɴ ᴅɪ ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ 👇🏼
    .
    https://wa.me/601159038082
    .
    #bandarseripermaisuri #bandartunrazak #tamanshamelin #pandanindah #pandanperdana #pandanjaya #ampang #bandartunhusseinonn #cherasbaru #jalankuari #cheras #kualalumpur #tamanmidah #kajang #alamdamai #sungaibesi #tamanmaluri
    .
    #vslibuema
    #vslcheras
    #vslteamsween
    #vslteamsema

  •  5  0  11 August, 2020
  • Lelaki juga konsisten dengan penggunaan product tau u alls ❤️ konsisten dari tahun 2018 sampai la sekarang masih lagi konsisten.
.
Customer ibu ema ni dah pergi macam-macam tempat untuk buat rawatan, finally dia giveup dan cuba VSL,syukur berkat kesabaran yang dia ada.dia just tunggu result dan maintain.
.
Ibu ema ingat lagi ayat dia,i faham masalah skin i,i mesti kena mau sabar.I dah habis banyak wang untuk buat treatment tapi x dapat hasil.Ini ada u untuk guide i,i buat betul-betul la 💪🏻👏🏻
.
Finally dia dapat result dia yang sangat menggembirakan dia and ibu ema.yang bestnya lagi.skin dia lagi wow pada ibu ema 🤣 ye la kan dorg ni minum air kosong mcm mana pula kan 🤗
.
Boleh tekan link di bio ibu ema ya untuk u alls tahu lebih lanjut tentang VSL ❤️
.
VSL BEAUTY CARE AGENT 
#cheras 
#bandartunhusseinonn 
#bandartunrazakcheras 
#bandartasikpermaisuricheras 
#cherasbaru 
#jalankuari 
#pandanperdana 
#shamelinperkasa 
#pandanjaya 
#pandanindah 
#tamanmaluri
  • Lelaki juga konsisten dengan penggunaan product tau u alls ❤️ konsisten dari tahun 2018 sampai la sekarang masih lagi konsisten.
    .
    Customer ibu ema ni dah pergi macam-macam tempat untuk buat rawatan, finally dia giveup dan cuba VSL,syukur berkat kesabaran yang dia ada.dia just tunggu result dan maintain.
    .
    Ibu ema ingat lagi ayat dia,i faham masalah skin i,i mesti kena mau sabar.I dah habis banyak wang untuk buat treatment tapi x dapat hasil.Ini ada u untuk guide i,i buat betul-betul la 💪🏻👏🏻
    .
    Finally dia dapat result dia yang sangat menggembirakan dia and ibu ema.yang bestnya lagi.skin dia lagi wow pada ibu ema 🤣 ye la kan dorg ni minum air kosong mcm mana pula kan 🤗
    .
    Boleh tekan link di bio ibu ema ya untuk u alls tahu lebih lanjut tentang VSL ❤️
    .
    VSL BEAUTY CARE AGENT
    #cheras
    #bandartunhusseinonn
    #bandartunrazakcheras
    #bandartasikpermaisuricheras
    #cherasbaru
    #jalankuari
    #pandanperdana
    #shamelinperkasa
    #pandanjaya
    #pandanindah
    #tamanmaluri

  •  5  0  10 August, 2020
  • Lelaki juga konsisten dengan penggunaan product tau u alls ❤️ konsisten dari tahun 2018 sampai la sekarang masih lagi konsisten.
.
Customer ibu ema ni dah pergi macam-macam tempat untuk buat rawatan, finally dia giveup dan cuba VSL,syukur berkat kesabaran yang dia ada.dia just tunggu result dan maintain.
.
Ibu ema ingat lagi ayat dia,i faham masalah skin i,i mesti kena mau sabar.I dah habis banyak wang untuk buat treatment tapi x dapat hasil.Ini ada u untuk guide i,i buat betul-betul la 💪🏻👏🏻
.
Finally dia dapat result dia yang sangat menggembirakan dia and ibu ema.yang bestnya lagi.skin dia lagi wow pada ibu ema 🤣 ye la kan dorg ni minum air kosong mcm mana pula kan 🤗
.
Boleh tekan link di bio ibu ema ya untuk u alls tahu lebih lanjut tentang VSL ❤️
.
VSL BEAUTY CARE AGENT 
#cheras 
#bandartunhusseinonn 
#bandartunrazakcheras 
#bandartasikpermaisuricheras 
#cherasbaru 
#jalankuari 
#pandanperdana 
#shamelinperkasa 
#pandanjaya 
#pandanindah 
#tamanmaluri
  • Lelaki juga konsisten dengan penggunaan product tau u alls ❤️ konsisten dari tahun 2018 sampai la sekarang masih lagi konsisten.
    .
    Customer ibu ema ni dah pergi macam-macam tempat untuk buat rawatan, finally dia giveup dan cuba VSL,syukur berkat kesabaran yang dia ada.dia just tunggu result dan maintain.
    .
    Ibu ema ingat lagi ayat dia,i faham masalah skin i,i mesti kena mau sabar.I dah habis banyak wang untuk buat treatment tapi x dapat hasil.Ini ada u untuk guide i,i buat betul-betul la 💪🏻👏🏻
    .
    Finally dia dapat result dia yang sangat menggembirakan dia and ibu ema.yang bestnya lagi.skin dia lagi wow pada ibu ema 🤣 ye la kan dorg ni minum air kosong mcm mana pula kan 🤗
    .
    Boleh tekan link di bio ibu ema ya untuk u alls tahu lebih lanjut tentang VSL ❤️
    .
    VSL BEAUTY CARE AGENT
    #cheras
    #bandartunhusseinonn
    #bandartunrazakcheras
    #bandartasikpermaisuricheras
    #cherasbaru
    #jalankuari
    #pandanperdana
    #shamelinperkasa
    #pandanjaya
    #pandanindah
    #tamanmaluri

  •  5  0  10 August, 2020
  • Lelaki juga konsisten dengan penggunaan product tau u alls ❤️ konsisten dari tahun 2018 sampai la sekarang masih lagi konsisten.
.
Customer ibu ema ni dah pergi macam-macam tempat untuk buat rawatan, finally dia giveup dan cuba VSL,syukur berkat kesabaran yang dia ada.dia just tunggu result dan maintain.
.
Ibu ema ingat lagi ayat dia,i faham masalah skin i,i mesti kena mau sabar.I dah habis banyak wang untuk buat treatment tapi x dapat hasil.Ini ada u untuk guide i,i buat betul-betul la 💪🏻👏🏻
.
Finally dia dapat result dia yang sangat menggembirakan dia and ibu ema.yang bestnya lagi.skin dia lagi wow pada ibu ema 🤣 ye la kan dorg ni minum air kosong mcm mana pula kan 🤗
.
Boleh tekan link di bio ibu ema ya untuk u alls tahu lebih lanjut tentang VSL ❤️
.
VSL BEAUTY CARE AGENT 
#cheras 
#bandartunhusseinonn 
#bandartunrazakcheras 
#bandartasikpermaisuricheras 
#cherasbaru 
#jalankuari 
#pandanperdana 
#shamelinperkasa 
#pandanjaya 
#pandanindah 
#tamanmaluri
  • Lelaki juga konsisten dengan penggunaan product tau u alls ❤️ konsisten dari tahun 2018 sampai la sekarang masih lagi konsisten.
    .
    Customer ibu ema ni dah pergi macam-macam tempat untuk buat rawatan, finally dia giveup dan cuba VSL,syukur berkat kesabaran yang dia ada.dia just tunggu result dan maintain.
    .
    Ibu ema ingat lagi ayat dia,i faham masalah skin i,i mesti kena mau sabar.I dah habis banyak wang untuk buat treatment tapi x dapat hasil.Ini ada u untuk guide i,i buat betul-betul la 💪🏻👏🏻
    .
    Finally dia dapat result dia yang sangat menggembirakan dia and ibu ema.yang bestnya lagi.skin dia lagi wow pada ibu ema 🤣 ye la kan dorg ni minum air kosong mcm mana pula kan 🤗
    .
    Boleh tekan link di bio ibu ema ya untuk u alls tahu lebih lanjut tentang VSL ❤️
    .
    VSL BEAUTY CARE AGENT
    #cheras
    #bandartunhusseinonn
    #bandartunrazakcheras
    #bandartasikpermaisuricheras
    #cherasbaru
    #jalankuari
    #pandanperdana
    #shamelinperkasa
    #pandanjaya
    #pandanindah
    #tamanmaluri

  •  8  0  10 August, 2020
  • Hah tu tengah scrub muka tu 😅 mesti ada yang mengeluh kan?banyak nya step nak kena jaga skin ni?hah memang begitula sayang-sayangku kalaau kita nak skin kita bersih pori kita bersih 😘
.
Best laaaa,layan tauuu.bila kita dah biasa dengan rutin kita,mesti kita nak yang terbaik untuk skin kita 🥰
.
VSL BEAUTY CARE CONSULTANT ANDA 😘
.
ᴠsʟ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟᴇʀ ᴄʜᴇʀᴀs
.
ᴀɢᴇɴᴛ sᴀʜ ᴠsʟ : ɪᴅ ᴠsʟ 𝟶𝟸-𝟶𝟷
.
ʙᴏʟᴇʜ ᴛᴇʀᴜs ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴇᴍᴀ ᴅɪ ʟɪɴᴋ ʏᴀɴɢ ᴇᴍᴀ sᴇᴅɪᴀᴋᴀɴ ᴅɪ ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ 👇🏼
.
https://wa.me/601159038082
.
#bandarseripermaisuri #bandartunrazak #tamanshamelin #pandanindah #pandanperdana #pandanjaya #ampang #bandartunhusseinonn #cherasbaru #jalankuari #cheras #kualalumpur #tamanmidah #kajang #alamdamai #sungaibesi #tamanmaluri 
.
#vslibuema
#vslcheras
#vslteamsween
#vslteamsema
  • Hah tu tengah scrub muka tu 😅 mesti ada yang mengeluh kan?banyak nya step nak kena jaga skin ni?hah memang begitula sayang-sayangku kalaau kita nak skin kita bersih pori kita bersih 😘
    .
    Best laaaa,layan tauuu.bila kita dah biasa dengan rutin kita,mesti kita nak yang terbaik untuk skin kita 🥰
    .
    VSL BEAUTY CARE CONSULTANT ANDA 😘
    .
    ᴠsʟ ʙᴇᴀᴜᴛʏ ᴄᴀʀᴇ ᴅᴇᴀʟᴇʀ ᴄʜᴇʀᴀs
    .
    ᴀɢᴇɴᴛ sᴀʜ ᴠsʟ : ɪᴅ ᴠsʟ 𝟶𝟸-𝟶𝟷
    .
    ʙᴏʟᴇʜ ᴛᴇʀᴜs ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴇᴍᴀ ᴅɪ ʟɪɴᴋ ʏᴀɴɢ ᴇᴍᴀ sᴇᴅɪᴀᴋᴀɴ ᴅɪ ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ 👇🏼
    .
    https://wa.me/601159038082
    .
    #bandarseripermaisuri #bandartunrazak #tamanshamelin #pandanindah #pandanperdana #pandanjaya #ampang #bandartunhusseinonn #cherasbaru #jalankuari #cheras #kualalumpur #tamanmidah #kajang #alamdamai #sungaibesi #tamanmaluri
    .
    #vslibuema
    #vslcheras
    #vslteamsween
    #vslteamsema

  •  4  0  9 August, 2020

Top #cherasbaru Posts

  • Creamhorn menjuarai carta musim MRO. Samperit, Cranberry cornflakes, Nutella Butter Cookies dan milky choc cookies untuk kudapan time duduk rumah. TQ buat semua yg ordered.Self-pickup sekitar Pandan Indah, delivery tru runner dan lalamove ke Bukit Jalil dan Ukay Perdana. Next akan delivery ke BTHO. Yg mau selit order, pm yer. 
#ovenmcna #sayajual #creamhorn #cookiesraya2020 #kudapan #sedap #foodlovers #igfoodie #order #tempahan #lalamove #runner #ampang #pandanindah #cherasbaru #wa0136165468
  • Creamhorn menjuarai carta musim MRO. Samperit, Cranberry cornflakes, Nutella Butter Cookies dan milky choc cookies untuk kudapan time duduk rumah. TQ buat semua yg ordered.Self-pickup sekitar Pandan Indah, delivery tru runner dan lalamove ke Bukit Jalil dan Ukay Perdana. Next akan delivery ke BTHO. Yg mau selit order, pm yer.
    #ovenmcna #sayajual #creamhorn #cookiesraya2020 #kudapan #sedap #foodlovers #igfoodie #order #tempahan #lalamove #runner #ampang #pandanindah #cherasbaru #wa0136165468

  •  23  0  5 April, 2020
  • Assalamualaikum..Alhamdulillah menjadi menjadi dengan baik. 
#buttercake

Apabila buah kurma banyak sangat masa pkp haritu jadi akak buat kek butter kurma.
.
. 👇
Macam mana nak order? 📞boleh ws saya 017 3991327 .. Kalau nak order , sila buat pembayaran full payment untuk confirm order seawal 3 hari before collection date 😊.lagi awal lagi bagus. Senang nak prepare bahan. .
. *DELIVERY WITH CHARGES* .
.
 #kekbutter #kekbuttermoist #sayajualdessert #desserts #serdang #setiawangsa #sayajualkek #cheras #birthdaycake #dessert #ampang  #alamdamai #bandartunhusseinonn #dulanghantaran #kemsungaibesi #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #hospitalampang  #cherasbaru #hantaran #pandanindah #silahcakes
  • Assalamualaikum..Alhamdulillah menjadi menjadi dengan baik.
    #buttercake

    Apabila buah kurma banyak sangat masa pkp haritu jadi akak buat kek butter kurma.
    .
    . 👇
    Macam mana nak order? 📞boleh ws saya 017 3991327 .. Kalau nak order , sila buat pembayaran full payment untuk confirm order seawal 3 hari before collection date 😊.lagi awal lagi bagus. Senang nak prepare bahan. .
    . *DELIVERY WITH CHARGES* .
    .
    #kekbutter #kekbuttermoist #sayajualdessert #desserts #serdang #setiawangsa #sayajualkek #cheras #birthdaycake #dessert #ampang #alamdamai #bandartunhusseinonn #dulanghantaran #kemsungaibesi #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #hospitalampang #cherasbaru #hantaran #pandanindah #silahcakes

  •  11  2  28 June, 2020
  • Assalamualaikum,

Tercari2 menu simple untuk berbuka atau moreh hari ni? Ni nurul share resepi yg confirm memenuhi kehendak tekak dengan mengunakan #shoshedapsaltedeggpowder  Full resepi kt bawah ni ya ☺️ #Repost @ashhryyyyy with @make_repost
・・・
Cendawan Enoki Shoshedap Pap Pap

Cendawan Enoki
Shsohedap salted egg powder
Jajan Flamitoz @adabi_consumer
Tepung  serbaguna @adabi_consumer
Telur

Okay kali ni simple simpel je buat moreh nanti, asyik bagi makan kek je mungkin laki kau boring.

Pecahkan telur, masukkan dalam bekas. Tepung masuk kan dalam pinggan, flamitoz tumbuk sampai hancur then masukkan dalam bekas asing asing jugak.

Lepas tu celup cendanwan dalam telur, tepung, jajan flamitoz lepas tu goreng sampai warna keemasan & kekuningan . Lepas tu dah siap, kau toskan minyak.

Lepas tu susun kat pinggang cantik cantik okay. Lepas tu taburkan salted egg powder shoshedap. Lepas tu dah siap, makan makan hmm shoshedap shoshedap. Tiberrrr

Selamat mencuba.

Mana nk cari shoshedap? Meh dm or click bio nurul to order guys.. confirm xmenyesal.. mcm2 menu uols boleh cuba 😬 🚘 COD available
🚗 Masjid Jamek / Central Market
🚗 Ikea Cheras/ Aeon Maluri / Tesco Cheras
🚗 Cheras Baru
🚗 Taman-Taman area Ampang-cheras
🚗 Pandan Perdana
🚗 Taman shemelin

#throwbackshoshedapkl
#shoshedapkl
#agentsahshoshedap
#shoshedap 
#shoshedapsaltedeggpowder
#shoshenang
#kualalumpur
#masjidjamek
#centralmarket
#cheras
#ikeacheras
#cherasbaru
#dbkl
#sogo
#jalanrajalaut
#puduraya
#bukitbintang 
#agentcheras
#agentampang
#agentkl
#ashhmasak
#pandanjaya
#pandanperdana
#tamanshamelin
  • Assalamualaikum,

    Tercari2 menu simple untuk berbuka atau moreh hari ni? Ni nurul share resepi yg confirm memenuhi kehendak tekak dengan mengunakan #shoshedapsaltedeggpowder Full resepi kt bawah ni ya ☺️ #Repost @ashhryyyyy with @make_repost
    ・・・
    Cendawan Enoki Shoshedap Pap Pap

    Cendawan Enoki
    Shsohedap salted egg powder
    Jajan Flamitoz @adabi_consumer
    Tepung serbaguna @adabi_consumer
    Telur

    Okay kali ni simple simpel je buat moreh nanti, asyik bagi makan kek je mungkin laki kau boring.

    Pecahkan telur, masukkan dalam bekas. Tepung masuk kan dalam pinggan, flamitoz tumbuk sampai hancur then masukkan dalam bekas asing asing jugak.

    Lepas tu celup cendanwan dalam telur, tepung, jajan flamitoz lepas tu goreng sampai warna keemasan & kekuningan . Lepas tu dah siap, kau toskan minyak.

    Lepas tu susun kat pinggang cantik cantik okay. Lepas tu taburkan salted egg powder shoshedap. Lepas tu dah siap, makan makan hmm shoshedap shoshedap. Tiberrrr

    Selamat mencuba.

    Mana nk cari shoshedap? Meh dm or click bio nurul to order guys.. confirm xmenyesal.. mcm2 menu uols boleh cuba 😬 🚘 COD available
    🚗 Masjid Jamek / Central Market
    🚗 Ikea Cheras/ Aeon Maluri / Tesco Cheras
    🚗 Cheras Baru
    🚗 Taman-Taman area Ampang-cheras
    🚗 Pandan Perdana
    🚗 Taman shemelin

    #throwbackshoshedapkl
    #shoshedapkl
    #agentsahshoshedap
    #shoshedap
    #shoshedapsaltedeggpowder
    #shoshenang
    #kualalumpur
    #masjidjamek
    #centralmarket
    #cheras
    #ikeacheras
    #cherasbaru
    #dbkl
    #sogo
    #jalanrajalaut
    #puduraya
    #bukitbintang
    #agentcheras
    #agentampang
    #agentkl
    #ashhmasak
    #pandanjaya
    #pandanperdana
    #tamanshamelin

  •  6  1  19 May, 2020