#cergas Instagram Photos & Videos

cergas - 43.8k posts

Hashtag Popularity

3
average comments
42.9
average likes

Latest #cergas Posts

  • JELITA TIMUR (JT)
☘Formulasi serbuk PERTAMA yang  berasasakan bahan2 alam semulajadi
☘Ramuan Rahsia titih bertitih yang akan merubah AURA luar dan dalam diri anda.

KANDUNGAN:
Teh Hijau, Gaircinia Cambogia, Halia, Kunyit, Herba Daun Sirih, Herba Serapat, Herba Manjakani, Herba Mas Cotek, Pinang & Lain-lain Herba.

CARA MAKAN:
• Amalkan 1 sudu setiap pagi sekali sehari. Ambil sebelum sarapan pagi.
• Boleh dikemam terus dan dibilas dengan air suam. 
• Boleh dicampur atau dikacau bersama telur dan madu.
• Boleh dikacau dengan minuman suam seperti Milo, Teh dan lain-lain.

KESAN/KEBAIKAN 

✅kembalikan berat badan ideal 
👉kurus scr drastik dr segi  ukuran lilit badan(losse inch)
✅tambah energi utk kekal cergas&aktif
✅membakar lemak dengan sangat efektif
✅kawal selera makan yg sangat optimum
✅singkirkan toksid dengan segera
✅serlahkan aura awet muda
👉ramai yg sudah berubah tampil lebih muda dari sebelumnya
✅tampilkan semangat  keyakinan diri yg tinggi
👉tidak lagi malu2 dan takut2 utk menyerlahkan diri 
✅kembalikan ghairah/ransangan seksual wanita
👉ramai suami2 yang meluahkan krn merasai sendiri “nikmat” nya itu
✅mampu hilangkan sengugut& lawas haid
✅merawat keputihan,lendir & bau
✅Kuatkan rahim & menyuburkan sistem peranakan wanita
👉alhamdulillah dah ramai yg ‘termengandung’
✅Bantu tidur yg nyenyak dan sgt mudah bagun pagi
✅Mampu hilangkan sakit2 urat & tubuh letih lesu 
✅Menjadikan kulit sihat cantik dan muka berseri
✅atasi sembelit 
✅lawas buang air & angin dlm badan

Www.wassap.my/601137286269

#jt
#jelitatimur
#langsing
#kurussihat
#cergas
#jtnew
#jelitatimur
#inovasiterkini
#bazarpaknil
#herba
#lemak
#supliemenno1
  • JELITA TIMUR (JT)
    ☘Formulasi serbuk PERTAMA yang berasasakan bahan2 alam semulajadi
    ☘Ramuan Rahsia titih bertitih yang akan merubah AURA luar dan dalam diri anda.

    KANDUNGAN:
    Teh Hijau, Gaircinia Cambogia, Halia, Kunyit, Herba Daun Sirih, Herba Serapat, Herba Manjakani, Herba Mas Cotek, Pinang & Lain-lain Herba.

    CARA MAKAN:
    • Amalkan 1 sudu setiap pagi sekali sehari. Ambil sebelum sarapan pagi.
    • Boleh dikemam terus dan dibilas dengan air suam.
    • Boleh dicampur atau dikacau bersama telur dan madu.
    • Boleh dikacau dengan minuman suam seperti Milo, Teh dan lain-lain.

    KESAN/KEBAIKAN

    ✅kembalikan berat badan ideal
    👉kurus scr drastik dr segi ukuran lilit badan(losse inch)
    ✅tambah energi utk kekal cergas&aktif
    ✅membakar lemak dengan sangat efektif
    ✅kawal selera makan yg sangat optimum
    ✅singkirkan toksid dengan segera
    ✅serlahkan aura awet muda
    👉ramai yg sudah berubah tampil lebih muda dari sebelumnya
    ✅tampilkan semangat keyakinan diri yg tinggi
    👉tidak lagi malu2 dan takut2 utk menyerlahkan diri
    ✅kembalikan ghairah/ransangan seksual wanita
    👉ramai suami2 yang meluahkan krn merasai sendiri “nikmat” nya itu
    ✅mampu hilangkan sengugut& lawas haid
    ✅merawat keputihan,lendir & bau
    ✅Kuatkan rahim & menyuburkan sistem peranakan wanita
    👉alhamdulillah dah ramai yg ‘termengandung’
    ✅Bantu tidur yg nyenyak dan sgt mudah bagun pagi
    ✅Mampu hilangkan sakit2 urat & tubuh letih lesu
    ✅Menjadikan kulit sihat cantik dan muka berseri
    ✅atasi sembelit
    ✅lawas buang air & angin dlm badan

    Www.wassap.my/601137286269

    #jt
    #jelitatimur
    #langsing
    #kurussihat
    #cergas
    #jtnew
    #jelitatimur
    #inovasiterkini
    #bazarpaknil
    #herba
    #lemak
    #supliemenno1

  •  1  0  1 hour ago
  • Siapa pernah cakap macam ni😆??
[TAG MEMBER KORANG]
.
.
.
KETUK 2× KALAU KORANG SUKA❤️❤️
.
Jom GET FIT NOW ONLINE untuk lebih FIT KURUS DAN CANTIK💪🏼💪🏼💥💥

Apa yang anda dapat daripada GFNO:
✅100% ONLINE
✅RAMAI COACH BERPENGALAMAN
✅RAMAI KAWAN DALAM MISI DIET
✅MEALPLAN YANG SEDAP & SIHAT
✅PENGISIAN ROHANI & MOTIVATION
✅HAPPENING SUPPORT GROUP
✅TOPIK DIET HARIAN YANG BEST
✅KOMBO SENAMAN
Sila klik link di bio➡️✌🏻😁👉🏻untuk daftar
20 orang terawal sahaja📚Follow INFO & TIPS percuma
.
COACH YAN
Lost 15kg

.
#lawak #sembangstudent #lawakbahak #lawakhambar #lawakbodoh #lawaklucu #sihat #stayathome#staysafe #fit #fitness #motivation #roadbike #onroad #healthylifestyle #healthybreakfast #sihatbertenaga #cergas #100klike #100kfollowers#coachyan#teamcoacheyfa
  • Siapa pernah cakap macam ni😆??
    [TAG MEMBER KORANG]
    .
    .
    .
    KETUK 2× KALAU KORANG SUKA❤️❤️
    .
    Jom GET FIT NOW ONLINE untuk lebih FIT KURUS DAN CANTIK💪🏼💪🏼💥💥

    Apa yang anda dapat daripada GFNO:
    ✅100% ONLINE
    ✅RAMAI COACH BERPENGALAMAN
    ✅RAMAI KAWAN DALAM MISI DIET
    ✅MEALPLAN YANG SEDAP & SIHAT
    ✅PENGISIAN ROHANI & MOTIVATION
    ✅HAPPENING SUPPORT GROUP
    ✅TOPIK DIET HARIAN YANG BEST
    ✅KOMBO SENAMAN
    Sila klik link di bio➡️✌🏻😁👉🏻untuk daftar
    20 orang terawal sahaja📚Follow INFO & TIPS percuma
    .
    COACH YAN
    Lost 15kg

    .
    #lawak #sembangstudent #lawakbahak #lawakhambar #lawakbodoh #lawaklucu #sihat #stayathome #staysafe #fit #fitness #motivation #roadbike #onroad #healthylifestyle #healthybreakfast #sihatbertenaga #cergas #100klike #100kfollowers#coachyan#teamcoacheyfa

  •  4  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum & selamat pagi🌹
Meh kita jamu mata kejap pagi² nie sebelum mulakan kerja🤗🤗

Hampa ada masalah seperti dibawah👇

Selalu sakit Pinggang?

Mop umah sakit Pinggang
Sapu umah sakit Pinggang
Duduk lama adoiiiii..cramp pinggang.
😭😭😭

Surirumah
Tapi kerja rumah satu apaa tak boleh buat.
Ermmmmm..

Meh kitaa rawat pinggang awak
Ikhtiar dengan amalkan #JamuMahanis.
In sha Allah.
Badan awak cergas nanti.

1 botol rm28
4 botol rm100
5 botol rm120
6 botol rm138
8 botol rm176
#nak campur pun boleh yer

#Jomm sihatkan dalaman
#Cergas luaran
📲 Nak pm sila tekan link kat bawah👇
www.wasap.my/60142467264/AgentJM

#teamNuyusquad 
#agentkedah
#JusHerbaMahanis
#jamuhomemade 
#jamumalaysia 
#petuacantik 
#jamuketat 
#jamukeputihan
  • Assalamualaikum & selamat pagi🌹
    Meh kita jamu mata kejap pagi² nie sebelum mulakan kerja🤗🤗

    Hampa ada masalah seperti dibawah👇

    Selalu sakit Pinggang?

    Mop umah sakit Pinggang
    Sapu umah sakit Pinggang
    Duduk lama adoiiiii..cramp pinggang.
    😭😭😭

    Surirumah
    Tapi kerja rumah satu apaa tak boleh buat.
    Ermmmmm..

    Meh kitaa rawat pinggang awak
    Ikhtiar dengan amalkan #JamuMahanis.
    In sha Allah.
    Badan awak cergas nanti.

    1 botol rm28
    4 botol rm100
    5 botol rm120
    6 botol rm138
    8 botol rm176
    #nak campur pun boleh yer

    #Jomm sihatkan dalaman
    #Cergas luaran
    📲 Nak pm sila tekan link kat bawah👇
    www.wasap.my/60142467264/AgentJM

    #teamNuyusquad
    #agentkedah
    #JusHerbaMahanis
    #jamuhomemade
    #jamumalaysia
    #petuacantik
    #jamuketat
    #jamukeputihan

  •  1  0  5 hours ago
  • Bangun pagi ambik duluss 1 sachet  susu apple hijau baru badan terasa kenyang sampai petang. 

Sibuk bekerja seharian badan pun tak rasa penat dan letih,

 Amal susu apple hijau memberi kita tenaga seharian,membuang pun lawas je. 

Dengan 1 sachet Anda padat pakej *kurus+putih±sihat* 

 *JOM DAPATKAN SUSU SHOWME SEKARANG DENGAN FREEGIFT SPECIAL !* 

http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
.

 *#susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau*
  • Bangun pagi ambik duluss 1 sachet susu apple hijau baru badan terasa kenyang sampai petang.

    Sibuk bekerja seharian badan pun tak rasa penat dan letih,

    Amal susu apple hijau memberi kita tenaga seharian,membuang pun lawas je.

    Dengan 1 sachet Anda padat pakej *kurus+putih±sihat*

    *JOM DAPATKAN SUSU SHOWME SEKARANG DENGAN FREEGIFT SPECIAL !*

    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    .

    * #susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau*

  •  1  0  5 hours ago
  • Korang peminat air viral
mcm Chatime/ Tealive/ Coffee Bean... tau kan rasa serba x kena je kalau lamaaaa x pekena feveret korang kan?
.
.
Haaa camtu lah jugak dengan Mamadilova yg “ketagih” Susu Rizqi.....Rasa die memang sedap sht, memang x tersangka ianya sebenarnya #SUSUKAMBING tau?. ngeeee....
.
.
Serious.. kalau tekak kembang2 minum susu kambing.. patut cuba minum sekali pun jadila
susu rizqi ni. sebab sis YAKIN.. korang pasti tertawan. 😊
.
.
Roger2 kalau lamee dah ushar #susurizqi ni atau dok survey2 susu kambing yg sedap.

Wasap 👉🏻 013-4424480.
.
✅POS SETIAP HARI
✅COD SETIAP HARI
✅ SERVIS KASIH SAYANG❤️😊

Ayu agen sah yeee. berdaftar gitu. 

#susurizqi #healthierkidsandfamily
#thenewbeautiful #TFM #teamferrarimamajie
#mamadilukayperdana
#mamadilbukitantarabangsa
#mamadiltamankeramat
#mamadilmelawati
#mamadilwangsamaju
#mamadilampang
#sayapercaya #sedaplazatbwrkhasiat
#kulitcantik #cergas #ekzema #alahan
#susukambing #agenM101021
  • Korang peminat air viral
    mcm Chatime/ Tealive/ Coffee Bean... tau kan rasa serba x kena je kalau lamaaaa x pekena feveret korang kan?
    .
    .
    Haaa camtu lah jugak dengan Mamadilova yg “ketagih” Susu Rizqi.....Rasa die memang sedap sht, memang x tersangka ianya sebenarnya #SUSUKAMBING tau?. ngeeee....
    .
    .
    Serious.. kalau tekak kembang2 minum susu kambing.. patut cuba minum sekali pun jadila
    susu rizqi ni. sebab sis YAKIN.. korang pasti tertawan. 😊
    .
    .
    Roger2 kalau lamee dah ushar #susurizqi ni atau dok survey2 susu kambing yg sedap.

    Wasap 👉🏻 013-4424480.
    .
    ✅POS SETIAP HARI
    ✅COD SETIAP HARI
    ✅ SERVIS KASIH SAYANG❤️😊

    Ayu agen sah yeee. berdaftar gitu.

    #susurizqi #healthierkidsandfamily
    #thenewbeautiful #TFM #teamferrarimamajie
    #mamadilukayperdana
    #mamadilbukitantarabangsa
    #mamadiltamankeramat
    #mamadilmelawati
    #mamadilwangsamaju
    #mamadilampang
    #sayapercaya #sedaplazatbwrkhasiat
    #kulitcantik #cergas #ekzema #alahan
    #susukambing #agenM101021

  •  0  0  14 hours ago
  • Dengan 1 sachet  susu apple hijau baru badan terasa kenyang sampai petang. 

Sibuk bekerja seharian badan pun tak rasa penat dan letih,

 Amal susu apple hijau memberi kita tenaga seharian,membuang pun lawas je. 

Dengan 1 sachet Anda padat pakej *kurus+putih±sihat* 

 *JOM DAPATKAN SUSU SHOWME SEKARANG DENGAN FREEGIFT SPECIAL !

 *#susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau*
  • Dengan 1 sachet susu apple hijau baru badan terasa kenyang sampai petang.

    Sibuk bekerja seharian badan pun tak rasa penat dan letih,

    Amal susu apple hijau memberi kita tenaga seharian,membuang pun lawas je.

    Dengan 1 sachet Anda padat pakej *kurus+putih±sihat*

    *JOM DAPATKAN SUSU SHOWME SEKARANG DENGAN FREEGIFT SPECIAL !

    * #susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau*

  •  2  0  15 hours ago
  • SUSU APPLE VIRAL
.
2 IN 1
PUTEH + KRUS
.
cukup pakej dengan hanya amal susu apple showme tiap hari kulit skrg makin gebu je
.
dah tak perlu make up lagi utk bersiap

JOM DAPATKAN SUSU SHOWME SEKARANG DENGAN FREEGIFT SPECIAL ! 

http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
.

 *#susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau*
  • SUSU APPLE VIRAL
    .
    2 IN 1
    PUTEH + KRUS
    .
    cukup pakej dengan hanya amal susu apple showme tiap hari kulit skrg makin gebu je
    .
    dah tak perlu make up lagi utk bersiap

    JOM DAPATKAN SUSU SHOWME SEKARANG DENGAN FREEGIFT SPECIAL !

    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    .

    * #susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau*

  •  2  0  18 hours ago
  • Alhamdullillah..Atas sambutan yang menggalakkan, stock BeauSiti hampir kehabisan. Ramai pelanggan yang mempercayai dan berpuas hati dengan kesan dan kebaikan @beausitiofficial. 

untuk menjadi sebahagian dari team kami klik link dibawah

www.wasap.my/0199907854/teambeausiti

Saya juga merancang untuk sesuatu yang hebat buat pelanggan dan juga usahawan-usahawan BeauSiti. Nantikan ia akan jadi kenyataan tidak lama lagi. Saya dalam perancangan untuk menambah rangkaian produk BeauSiti. Jom kongsikan bersama saya, apa produk Health & Wellness yang anda inginkan, sila komen di bawah

COD SEKITAR KUANTAN POS SELURUH MALAYSIA #wargakuantan #pantaitimur #aslegacy #jamu #berkaseh #cergas #abg #delima
  • Alhamdullillah..Atas sambutan yang menggalakkan, stock BeauSiti hampir kehabisan. Ramai pelanggan yang mempercayai dan berpuas hati dengan kesan dan kebaikan @beausitiofficial.

    untuk menjadi sebahagian dari team kami klik link dibawah

    www.wasap.my/0199907854/teambeausiti

    Saya juga merancang untuk sesuatu yang hebat buat pelanggan dan juga usahawan-usahawan BeauSiti. Nantikan ia akan jadi kenyataan tidak lama lagi. Saya dalam perancangan untuk menambah rangkaian produk BeauSiti. Jom kongsikan bersama saya, apa produk Health & Wellness yang anda inginkan, sila komen di bawah

    COD SEKITAR KUANTAN POS SELURUH MALAYSIA #wargakuantan #pantaitimur #aslegacy #jamu #berkaseh #cergas #abg #delima

  •  1  0  19 hours ago
  • CEPATNYA STOCK SUSU HABIS!!!

.
.
.

Itu la situasi yang buat Yana happy sangat!

Macam mana tak cepat habis oiii kalau dah hari2 Mama duk suap macam2 #supplement kat mulut dia.

Bagi #tambahselera sikit.

Boleh reward #kulitcantik,#putih,#otakcergas dan #takmudahsakit💃💃💃.

Purata 3 botol susu bersamaan 150ml/per botol sehari sepatutnya jumlah yang disyorkan.

Tapi!!!!

5 hingga 6 botol sehari ditibainya!!!

Acaner tu.

Bukan marah sebab kene beli lagi stock baru.

Tapi seronok.Yeayyyyy.Jap lagi bambam la awak nak.Hihihihihi.

#Mealshakes
#Nutriferon
#Omegaguard

3 #supplement ni wajib Khalish ambik sehari.

Pandai2 la Mama set time yang sesuai.

💖💖💖

Semoga anak Mama sentiasa,#sihat,#kuat,#cergas,#pintar dan #comel.

Khalish anak #sensvyanajuly2020
#carbonusfirststagejuly2020

 Nak cuba untuk anak korang?

Ha meh la try.
  • CEPATNYA STOCK SUSU HABIS!!!

    .
    .
    .

    Itu la situasi yang buat Yana happy sangat!

    Macam mana tak cepat habis oiii kalau dah hari2 Mama duk suap macam2 #supplement kat mulut dia.

    Bagi #tambahselera sikit.

    Boleh reward #kulitcantik, #putih, #otakcergas dan #takmudahsakit💃💃💃.

    Purata 3 botol susu bersamaan 150ml/per botol sehari sepatutnya jumlah yang disyorkan.

    Tapi!!!!

    5 hingga 6 botol sehari ditibainya!!!

    Acaner tu.

    Bukan marah sebab kene beli lagi stock baru.

    Tapi seronok.Yeayyyyy.Jap lagi bambam la awak nak.Hihihihihi.

    #Mealshakes
    #Nutriferon
    #Omegaguard

    3 #supplement ni wajib Khalish ambik sehari.

    Pandai2 la Mama set time yang sesuai.

    💖💖💖

    Semoga anak Mama sentiasa,#sihat,#kuat,#cergas,#pintar dan #comel.

    Khalish anak #sensvyanajuly2020
    #carbonusfirststagejuly2020

    Nak cuba untuk anak korang?

    Ha meh la try.

  •  1  0  19 hours ago
  • RES V ~ RM510 sebotol
---
Dalam Res V ada juga polifenol macam dalam Vivix.
---
Dalam Res V banyak buah buahan dan sayur sayuran terbaik.
---
Bila diri senditi susah nak makan buah dan sayur marilah kita mengambil supplement sebagai makanan tambahan untuk cergas dna cerdas.
---
Order klik link di bio. .
Atau
.
📲012.480.3554
📲012.480.3554
📲012.480.3554
---
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#shaklee #vitamin #supplement #youth #skincare #skin #putrajaya #cyberjaya #dengkil #serdang #kajang #serikembangan #sayajual #sayajualshaklee #sayajualyouth #sihat #diet #cergas #cerdas #stayhome #staysafe #stayhealthy #kitajagakita #pkp #pkpb #mco #rmo #dudukrumah #covid19 #malaysia
  • RES V ~ RM510 sebotol
    ---
    Dalam Res V ada juga polifenol macam dalam Vivix.
    ---
    Dalam Res V banyak buah buahan dan sayur sayuran terbaik.
    ---
    Bila diri senditi susah nak makan buah dan sayur marilah kita mengambil supplement sebagai makanan tambahan untuk cergas dna cerdas.
    ---
    Order klik link di bio. .
    Atau
    .
    📲012.480.3554
    📲012.480.3554
    📲012.480.3554
    ---
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    #shaklee #vitamin #supplement #youth #skincare #skin #putrajaya #cyberjaya #dengkil #serdang #kajang #serikembangan #sayajual #sayajualshaklee #sayajualyouth #sihat #diet #cergas #cerdas #stayhome #staysafe #stayhealthy #kitajagakita #pkp #pkpb #mco #rmo #dudukrumah #covid19 #malaysia

  •  2  0  20 hours ago
  • KENAPA SUSU SHOWME DIKATAKAN SUSU TERBAIK UNTUK PUTEHKAN KULIT & KHURUSKAN BADAN? 

Lihatlah kandungan semua bahan bahan yang terpilih & terbaik untuk kulit & kesihatan tubuh badan kita.
.
Bahan bahan susu showme⤵️
🍏Aprikot 
🍏Birdnest
🍏Dextrose 
🍏Habbatusauda
🍏Pure madu
🍏Susu kambing asli
🍏Chia seed
🍏Pure apple green
🍏Krimer
.

#susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau
  • KENAPA SUSU SHOWME DIKATAKAN SUSU TERBAIK UNTUK PUTEHKAN KULIT & KHURUSKAN BADAN?

    Lihatlah kandungan semua bahan bahan yang terpilih & terbaik untuk kulit & kesihatan tubuh badan kita.
    .
    Bahan bahan susu showme⤵️
    🍏Aprikot
    🍏Birdnest
    🍏Dextrose
    🍏Habbatusauda
    🍏Pure madu
    🍏Susu kambing asli
    🍏Chia seed
    🍏Pure apple green
    🍏Krimer
    .

    #susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau

  •  1  0  20 hours ago
  • SUSU RIZQI VANILA HADIR DENGAN WAJAH BARU

Akhirnya terjawab Susu Rizqi untuk yang ketiga ni. Masih lagi perisa Vanila. Tapi, hadir dengan kotak baru.

Nampak lebih cute kan packaging baru ni? Sekali tengok pun dah tahu mesti sedap macam AISKRIM.🤤

Korang rasa macam mana kotak baru ni? Cantik tak?😍
 
Korang nak tahu tak, sebenarnya susu Rizqi ni menggunakan SUSU KAMBING yang DIIMPORT khas dari HOLLAND taw. 

Haa, mesti ada yang baru tahu kan?😉
 
Kualiti susu tu tak payah cakap lah kan. Memang berkualiti tinggi. Setanding harganya.

Untuk yang belum tahu, susu Rizqi ni terus mendapat sambutan hingga sekarang walaupun diperkenalkan sejak tahun 2014 lagi.
.
.
Alhamdulillah kesan utamanya ialah untuk mereka yang alami MASALAH KULIT. Apa saja masalah kulit insyaAllah sangat membantu.

Selain tu banyaklah, untuk ENERGY BOOSTER, untuk sakit-sakit  ringan seperti LELAH, GASTRIK, BATUK dan SELESEMA.

Setok SANGAT TERHAD. Korang kena dapatkan cepat sementara setok batch pertama ni masih ada.

Boleh klik link kat BIO .. atau terus wasap ke no:
.
.
📲013-4424480. 
.
.
Ingat, hanya membeli dengan STOKIS dan AGENT Mamadil yang berdaftar sahaja.
.
.

#susurizqi #healthierkidsandfamily
#thenewbeautiful #TFM #teamferrarimamajie
#mamadilukayperdana
#mamadilbukitantarabangsa
#mamadiltamankeramat
#mamadilmelawati
#mamadilwangsamaju
#mamadilampang
#sayapercaya #sedaplazatbwrkhasiat
#kulitcantik #cergas #ekzema #alahan
#susukambing #agenM101021
  • SUSU RIZQI VANILA HADIR DENGAN WAJAH BARU

    Akhirnya terjawab Susu Rizqi untuk yang ketiga ni. Masih lagi perisa Vanila. Tapi, hadir dengan kotak baru.

    Nampak lebih cute kan packaging baru ni? Sekali tengok pun dah tahu mesti sedap macam AISKRIM.🤤

    Korang rasa macam mana kotak baru ni? Cantik tak?😍

    Korang nak tahu tak, sebenarnya susu Rizqi ni menggunakan SUSU KAMBING yang DIIMPORT khas dari HOLLAND taw.

    Haa, mesti ada yang baru tahu kan?😉

    Kualiti susu tu tak payah cakap lah kan. Memang berkualiti tinggi. Setanding harganya.

    Untuk yang belum tahu, susu Rizqi ni terus mendapat sambutan hingga sekarang walaupun diperkenalkan sejak tahun 2014 lagi.
    .
    .
    Alhamdulillah kesan utamanya ialah untuk mereka yang alami MASALAH KULIT. Apa saja masalah kulit insyaAllah sangat membantu.

    Selain tu banyaklah, untuk ENERGY BOOSTER, untuk sakit-sakit ringan seperti LELAH, GASTRIK, BATUK dan SELESEMA.

    Setok SANGAT TERHAD. Korang kena dapatkan cepat sementara setok batch pertama ni masih ada.

    Boleh klik link kat BIO .. atau terus wasap ke no:
    .
    .
    📲013-4424480.
    .
    .
    Ingat, hanya membeli dengan STOKIS dan AGENT Mamadil yang berdaftar sahaja.
    .
    .

    #susurizqi #healthierkidsandfamily
    #thenewbeautiful #TFM #teamferrarimamajie
    #mamadilukayperdana
    #mamadilbukitantarabangsa
    #mamadiltamankeramat
    #mamadilmelawati
    #mamadilwangsamaju
    #mamadilampang
    #sayapercaya #sedaplazatbwrkhasiat
    #kulitcantik #cergas #ekzema #alahan
    #susukambing #agenM101021

  •  2  0  23 hours ago
  • RES V ~ RM510 sebotol
---
Dalam Res V ada juga polifenol macam dalam Vivix.
---
Dalam Res V tiada bahan pengawet dan dibuat secara semulajadi untuk mendapatkan khasiat semulajadi.
---
Order klik link di bio. .
Atau
.
📲012.480.3554
📲012.480.3554
📲012.480.3554
---
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#shaklee #vitamin #supplement #youth #skincare #skin #putrajaya #cyberjaya #dengkil #serdang #kajang #serikembangan #sayajual #sayajualshaklee #sayajualyouth #sihat #diet #cergas #cerdas #stayhome #staysafe #stayhealthy #kitajagakita #pkp #pkpb #mco #rmo #dudukrumah #covid19 #malaysia
  • RES V ~ RM510 sebotol
    ---
    Dalam Res V ada juga polifenol macam dalam Vivix.
    ---
    Dalam Res V tiada bahan pengawet dan dibuat secara semulajadi untuk mendapatkan khasiat semulajadi.
    ---
    Order klik link di bio. .
    Atau
    .
    📲012.480.3554
    📲012.480.3554
    📲012.480.3554
    ---
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    #shaklee #vitamin #supplement #youth #skincare #skin #putrajaya #cyberjaya #dengkil #serdang #kajang #serikembangan #sayajual #sayajualshaklee #sayajualyouth #sihat #diet #cergas #cerdas #stayhome #staysafe #stayhealthy #kitajagakita #pkp #pkpb #mco #rmo #dudukrumah #covid19 #malaysia

  •  2  0  6 July, 2020
  • Siapa pernah cakap macam ni😆??
[TAG MEMBER KORANG]
.
.
.
KETUK 2× KALAU KORANG SUKA❤️❤️
.
Jom join Tuisyen Kurus Online TKO untuk lebih FIT💪🏼💪🏼💥💥

Apa yang anda dapat daripada TKO :
✅100% ONLINE
✅RAMAI COACH BERPENGALAMAN
✅RAMAI KAWAN DALAM MISI DIET
✅MEALPLAN YANG SEDAP & SIHAT
✅PENGISIAN ROHANI & MOTIVATION
✅HAPPENING SUPPORT GROUP
✅TOPIK DIET HARIAN YANG BEST
✅KOMBO SENAMAN
Sila klik link di bio➡️✌🏻😁👉🏻untuk daftar
20 orang terawal sahaja📚Follow INFO & TIPS percuma
.
Arif Akrami
@coach_akramie
Lost 18 kg
Jurulatih Kesihatan & Kecergasan
.
#tuisyenkurusonline #lawak #sembangstudent #lawakbahak #lawakhambar #lawakbodoh #lawaklucu #sihat #stayathome#staysafe #fit #fitness #motivation #roadbike #onroad #mtb #healthylifestyle #healthybreakfast #sihatbertenaga #cergas #100klike #100kfollowers
  • Siapa pernah cakap macam ni😆??
    [TAG MEMBER KORANG]
    .
    .
    .
    KETUK 2× KALAU KORANG SUKA❤️❤️
    .
    Jom join Tuisyen Kurus Online TKO untuk lebih FIT💪🏼💪🏼💥💥

    Apa yang anda dapat daripada TKO :
    ✅100% ONLINE
    ✅RAMAI COACH BERPENGALAMAN
    ✅RAMAI KAWAN DALAM MISI DIET
    ✅MEALPLAN YANG SEDAP & SIHAT
    ✅PENGISIAN ROHANI & MOTIVATION
    ✅HAPPENING SUPPORT GROUP
    ✅TOPIK DIET HARIAN YANG BEST
    ✅KOMBO SENAMAN
    Sila klik link di bio➡️✌🏻😁👉🏻untuk daftar
    20 orang terawal sahaja📚Follow INFO & TIPS percuma
    .
    Arif Akrami
    @coach_akramie
    Lost 18 kg
    Jurulatih Kesihatan & Kecergasan
    .
    #tuisyenkurusonline #lawak #sembangstudent #lawakbahak #lawakhambar #lawakbodoh #lawaklucu #sihat #stayathome #staysafe #fit #fitness #motivation #roadbike #onroad #mtb #healthylifestyle #healthybreakfast #sihatbertenaga #cergas #100klike #100kfollowers

  •  54  0  6 July, 2020
  • KENAPA SUSU SHOWME DIKATAKAN SUSU TERBAIK UNTUK PUTEHKAN KULIT & KHURUSKAN BADAN? 

Lihatlah kandungan semua bahan bahan yang terpilih & terbaik untuk kulit & kesihatan tubuh badan kita.
.
Bahan bahan susu showme⤵️
🍏Aprikot 
🍏Birdnest
🍏Dextrose 
🍏Habbatusauda
🍏Pure madu
🍏Susu kambing asli
🍏Chia seed
🍏Pure apple green
🍏Krimer
.

#susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau
  • KENAPA SUSU SHOWME DIKATAKAN SUSU TERBAIK UNTUK PUTEHKAN KULIT & KHURUSKAN BADAN?

    Lihatlah kandungan semua bahan bahan yang terpilih & terbaik untuk kulit & kesihatan tubuh badan kita.
    .
    Bahan bahan susu showme⤵️
    🍏Aprikot
    🍏Birdnest
    🍏Dextrose
    🍏Habbatusauda
    🍏Pure madu
    🍏Susu kambing asli
    🍏Chia seed
    🍏Pure apple green
    🍏Krimer
    .

    #susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau

  •  2  0  6 July, 2020
  • BODYDREAM SUNGAI PETANI

Slimming Drink ‼️VIRAL‼️
Kenapa VIRAL?? 😱
Haaa Coco Hotz! Ni 100% Untuk menurunkan berat badan , Kalau tak percaya kena cubaa👏🏻 Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, Coco hotz juga mampu Memberi tenaga sepanjang hari.. So memang sesuai laa untuk uolls yg selalu melakukan aktiviti2 Bersenam!😍 yang tak bersenam tu ponnn Akan cepat berpeluh🤣
.
Cuba Dulu! dapatkan Keberkesanan dan rasakan perbezaan selepas consume COCO HOTZ! ni okayyy🔥
.
📲013-4878434 IG : @bodydream_zura
📲013-4878434 IG : @bodydream_zura
📲013-4878434 IG : @bodydream_zura

.
#bodydreamcocohotz #trusttheprocess #bodydreamcocohotz #singkirlemak #KurusSecaraSihat #cocohotz #kurustanpalapar #balanceddiet #bodydreamoriginal #bodydreamcocos #bodygoals #boosterkurus #bodydream #healthylifestyle #rahsiaterbongkar #bodydreamcocos #hotchocolatedrink #LegacySarraAshley #breastfeedingfriendly #badansihat #cergas #bertenaga #agentbodydreamsungaipetani
  • BODYDREAM SUNGAI PETANI

    Slimming Drink ‼️VIRAL‼️
    Kenapa VIRAL?? 😱
    Haaa Coco Hotz! Ni 100% Untuk menurunkan berat badan , Kalau tak percaya kena cubaa👏🏻 Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, Coco hotz juga mampu Memberi tenaga sepanjang hari.. So memang sesuai laa untuk uolls yg selalu melakukan aktiviti2 Bersenam!😍 yang tak bersenam tu ponnn Akan cepat berpeluh🤣
    .
    Cuba Dulu! dapatkan Keberkesanan dan rasakan perbezaan selepas consume COCO HOTZ! ni okayyy🔥
    .
    📲013-4878434 IG : @bodydream_zura
    📲013-4878434 IG : @bodydream_zura
    📲013-4878434 IG : @bodydream_zura

    .
    #bodydreamcocohotz #trusttheprocess #bodydreamcocohotz #singkirlemak #KurusSecaraSihat #cocohotz #kurustanpalapar #balanceddiet #bodydreamoriginal #bodydreamcocos #bodygoals #boosterkurus #bodydream #healthylifestyle #rahsiaterbongkar #bodydreamcocos #hotchocolatedrink #LegacySarraAshley #breastfeedingfriendly #badansihat #cergas #bertenaga #agentbodydreamsungaipetani

  •  0  0  6 July, 2020
  • Harini kualiti video kureng sikit, cahaya lampu shy2 di rumah. Harini kita cuba produk terbaru dari @breadwinnersandbedwetters iaitu hip circles. Boleh tahan terbakar punggung. Haha 🔥😂. Berjaya set berat baharu 15RM untuk squat. 💪
.
Penggunaan hip circles membantu mengaktifkan otot punggung dengan lebih padu melalui pergerakan hip external rotation atau/dan hip abduction secara dinamik atau/dan isometrik, bergantung kepada kreativiti anda.
.
Dalam contoh keadaan lain juga, hip circles boleh digunakan ketika warm-up set dalam squat untuk mengelakkan pergerakan valgus lutut (lutut terkepit kedalam).
.
Banyak manfaat lain yang boleh didapati daripada hip circles ini.
.
Kepada yang berminat, bolehlah dapatkan di website adaroti.com dan gunakan kod, “AKASAHIP” untuk diskaun 10%. 😃👍
.
#BreadWinnersandBedWetters
  • Harini kualiti video kureng sikit, cahaya lampu shy2 di rumah. Harini kita cuba produk terbaru dari @breadwinnersandbedwetters iaitu hip circles. Boleh tahan terbakar punggung. Haha 🔥😂. Berjaya set berat baharu 15RM untuk squat. 💪
    .
    Penggunaan hip circles membantu mengaktifkan otot punggung dengan lebih padu melalui pergerakan hip external rotation atau/dan hip abduction secara dinamik atau/dan isometrik, bergantung kepada kreativiti anda.
    .
    Dalam contoh keadaan lain juga, hip circles boleh digunakan ketika warm-up set dalam squat untuk mengelakkan pergerakan valgus lutut (lutut terkepit kedalam).
    .
    Banyak manfaat lain yang boleh didapati daripada hip circles ini.
    .
    Kepada yang berminat, bolehlah dapatkan di website adaroti.com dan gunakan kod, “AKASAHIP” untuk diskaun 10%. 😃👍
    .
    #BreadWinnersandBedWetters

  •  41  2  5 July, 2020
  • DAH TAK PERLU RISAU LAGI NAK AMALKAN RUTIN HARIAN DAN CONSUME SUSU SHOWME SETIAP HARI.

SEBAB APA?

sebab susu SHOWME sudah diiktiraf GMP , dan telah di lulus akta pengelasan produk. Jadi susu SHOWME sudah di uji di test lab dan maklumat pemakanan / nutrisi fact pun sudah dikeluarkan. 

JADI kita sebagai pengguna dah boleh amalkan setiap hari utk supplement badan kita dengan selamat dan sihat

JOM DAPATKAN SUSU SHOWME SEKARANG DENGAN FREEGIFT SPECIAL ! 

http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
.

#susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau
  • DAH TAK PERLU RISAU LAGI NAK AMALKAN RUTIN HARIAN DAN CONSUME SUSU SHOWME SETIAP HARI.

    SEBAB APA?

    sebab susu SHOWME sudah diiktiraf GMP , dan telah di lulus akta pengelasan produk. Jadi susu SHOWME sudah di uji di test lab dan maklumat pemakanan / nutrisi fact pun sudah dikeluarkan.

    JADI kita sebagai pengguna dah boleh amalkan setiap hari utk supplement badan kita dengan selamat dan sihat

    JOM DAPATKAN SUSU SHOWME SEKARANG DENGAN FREEGIFT SPECIAL !

    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    http://www.wasap.my/6019668543/naksusuepal
    .

    #susushowme #susuepal #showmehq #susushowme #putih #kurus #sihat #kekalbertenaga #merawatekzema #tipscantik #tipskurus #tipscerah #coachkurus #cergas #susuepalhijau

  •  0  0  4 July, 2020

Top #cergas Posts

  • [TULANG SIHAT, BADAN KUAT]
.
.
Amalkan 2 tips mudah ni untuk jaga tulang anda!
.
Kalau rumah anda takde tangga, kat ofis, jauhkan lif dan eskalator.
.
Kita tukar hari ni. Ke arah hidup lebih sihat dan bermakna! .
Jom dapatkan #pomegplus
.
.
#Audela  #trending #cantiksihat #slimdanputihserentak #toksin #detox  #audelaberbezadariyanglain #kurus  #putih #cerah #antipenuaan #sihat #cergas #AudelabyNadZainal  #audelateam #detoxwithaudela #jomkurus #jomcantik #jbarea #produkpalinghangat #johor #selangor #shahalam #brunei #singapore #kualalumpur #putihgebu #kurusputihserentak
  • [TULANG SIHAT, BADAN KUAT]
    .
    .
    Amalkan 2 tips mudah ni untuk jaga tulang anda!
    .
    Kalau rumah anda takde tangga, kat ofis, jauhkan lif dan eskalator.
    .
    Kita tukar hari ni. Ke arah hidup lebih sihat dan bermakna! .
    Jom dapatkan #pomegplus
    .
    .
    #Audela #trending #cantiksihat #slimdanputihserentak #toksin #detox #audelaberbezadariyanglain #kurus #putih #cerah #antipenuaan #sihat #cergas #AudelabyNadZainal #audelateam #detoxwithaudela #jomkurus #jomcantik #jbarea #produkpalinghangat #johor #selangor #shahalam #brunei #singapore #kualalumpur #putihgebu #kurusputihserentak

  •  142  63  16 April, 2020
  • Boleh berjimat..tapi jangan kedekut...lagi lagi dengan ahli keluarga terdekat dan kawan kawan...kedekut apa??? Kedekut ilmu...allah akan luaskan rezeki bila kita kongsi rezeki bersama sama..ilmu pun dianggap rezeki..
.
.
Jom join saya..saya nak berkongsi ilmu tentang kecergsan..korang nanti boleh la bantu bantu dan share ilmu ni pada yang memerlukn💪🏼😉
#teamariffinfitness #fitnessmodell #cergas #senaman #senamankurus #senamanringan #senamancardio #cardio #mrafd #mrenrich #gymmotivation #wira #malaysiamodel #fitnesslife
  • Boleh berjimat..tapi jangan kedekut...lagi lagi dengan ahli keluarga terdekat dan kawan kawan...kedekut apa??? Kedekut ilmu...allah akan luaskan rezeki bila kita kongsi rezeki bersama sama..ilmu pun dianggap rezeki..
    .
    .
    Jom join saya..saya nak berkongsi ilmu tentang kecergsan..korang nanti boleh la bantu bantu dan share ilmu ni pada yang memerlukn💪🏼😉
    #teamariffinfitness #fitnessmodell #cergas #senaman #senamankurus #senamanringan #senamancardio #cardio #mrafd #mrenrich #gymmotivation #wira #malaysiamodel #fitnesslife

  •  152  5  8 January, 2020
  • .
Bagi wanita yang dah lepas berpantang tu, macam mana, best tak berpantang? Ada yang berjaya lose weight & dapat bentuk tubuh yang diingini tak? Tapi jangan ingat penjagaan lepas bersalin tu tamat selepas habis 60 hari berpantang tau. Kena teruskan untuk kekalkan kesihatan dan kecantikan diri.
.
For sure, wanita yang dah habis berpantang ni masih menyusu kan? Ha, kalau macam tu penting untuk kita tak lapar dan kekal bertenaga. Yang risau berat badan naik kalau makan terlalu banyak, boleh amalkan pengambilan Chocolate fiber ni. Yang nak elak dari jadi mengantuk dan lesu pula, amalkan Kopi Ratu pada waktu tengah hari.
.
Bila bersalin ni, keadaan dalaman badan wanita ni dah banyak berubah tau, so penting untuk kita sentiasa jaga kesihatan dalaman ni. Pengambilan Royal v @ Mega ratu ni memang akan bantu untuk menguatkan rahim dan bantu galakkan penghasilan hormon estrogen. Yang bercadang untuk mempunyai zuriat lagi pun sesuai amalkan 2 produk ni.
.
Siapa yang suka dengan badan berbau & kotor kan? So, make sure sentiasa bersihkan diri setiap hari. Untuk kebersihan dan kesegaran Miss V, cuci dengan Putik Telaga Dara. Untuk kebersihan dan kesegaran badan pula, guna Gel Mandian bidara waktu pagi, dan bila waktu petang boleh guna Supr Moist Soap.
.
Chocolate Fiber Life RM63.00
Kopi Ratu RM43.00
Royal V RM60.00 
Mega Ratu RM100.00 
Putik Telaga Dara RM22.00
Gel Mandian Bidara RM50.00
Super Moist Soap RM18.00
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
📲📲012 - 914 8189
Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#jamuratumalaya #royalv #kopiratu #chocolatefiberlife #supermoistsoap #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #putiktelagadara #megaratu #mandianbidara #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang
  • .
    Bagi wanita yang dah lepas berpantang tu, macam mana, best tak berpantang? Ada yang berjaya lose weight & dapat bentuk tubuh yang diingini tak? Tapi jangan ingat penjagaan lepas bersalin tu tamat selepas habis 60 hari berpantang tau. Kena teruskan untuk kekalkan kesihatan dan kecantikan diri.
    .
    For sure, wanita yang dah habis berpantang ni masih menyusu kan? Ha, kalau macam tu penting untuk kita tak lapar dan kekal bertenaga. Yang risau berat badan naik kalau makan terlalu banyak, boleh amalkan pengambilan Chocolate fiber ni. Yang nak elak dari jadi mengantuk dan lesu pula, amalkan Kopi Ratu pada waktu tengah hari.
    .
    Bila bersalin ni, keadaan dalaman badan wanita ni dah banyak berubah tau, so penting untuk kita sentiasa jaga kesihatan dalaman ni. Pengambilan Royal v @ Mega ratu ni memang akan bantu untuk menguatkan rahim dan bantu galakkan penghasilan hormon estrogen. Yang bercadang untuk mempunyai zuriat lagi pun sesuai amalkan 2 produk ni.
    .
    Siapa yang suka dengan badan berbau & kotor kan? So, make sure sentiasa bersihkan diri setiap hari. Untuk kebersihan dan kesegaran Miss V, cuci dengan Putik Telaga Dara. Untuk kebersihan dan kesegaran badan pula, guna Gel Mandian bidara waktu pagi, dan bila waktu petang boleh guna Supr Moist Soap.
    .
    Chocolate Fiber Life RM63.00
    Kopi Ratu RM43.00
    Royal V RM60.00
    Mega Ratu RM100.00
    Putik Telaga Dara RM22.00
    Gel Mandian Bidara RM50.00
    Super Moist Soap RM18.00
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    💠Jom rapat² wasap Fiza 😘 jangan segan² .Fast service..free consultation.. Saya bantu anda jd sihat dan cantik!..hanya klik untuk whatsapp fiza😊
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    📲📲012 - 914 8189
    Cara mudah klik sahaja pada bio fiza untuk order yg lebih cepat😍😃
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    #jamuratumalaya #royalv #kopiratu #chocolatefiberlife #supermoistsoap #pengedarsahjrm #jrmrawang #produkbestjrm #bondarozitaibrahim #putiktelagadara #megaratu #mandianbidara #sihat #cergas #cantikdalamdanluaran #collagen #herbaekslusif #herbaterbaik #kulitcantik #bandarcountryhome #sgbuloh #bukittunku #sunwayputramall #pwtc #aeonrawang #rawang

  •  102  2  15 October, 2019
  • #CERGAS ✔️
  • #CERGAS ✔️

  •  380  5  7 July, 2019