#cariakudisyurga Instagram Photos & Videos

cariakudisyurga - 54.3k posts

Hashtag Popularity

9.6
average comments
845.5
average likes

Latest #cariakudisyurga Posts

  • Amboii siannya petang aje baru keluar bilik perghhh lunyai laaahaiii
.
.
Takpe janji suami happy lagi lagi suami yang pjj gitu sesama pasangan memang kalau jumpa kena SPEND TIME BEBETUL UOLLS!!
.
.
Jadi kita kena bagi yang terbaik sampai dia dok teringat ringat kat kita isterinya .
.
.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________

______________________________________
🌏Shipped Worldwide .

#cariakudisyurga
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#imaan
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#30pesanansuara
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
  • Amboii siannya petang aje baru keluar bilik perghhh lunyai laaahaiii
    .
    .
    Takpe janji suami happy lagi lagi suami yang pjj gitu sesama pasangan memang kalau jumpa kena SPEND TIME BEBETUL UOLLS!!
    .
    .
    Jadi kita kena bagi yang terbaik sampai dia dok teringat ringat kat kita isterinya .
    .
    .

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
    ________________________________________

    ______________________________________
    🌏Shipped Worldwide .

    #cariakudisyurga
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #imaan
    #kopijamu
    #jamulicious
    #syintagila
    #30pesanansuara
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #kakkm
    #payudaramontok
    #premiumjamu
    #pinklady
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu

  •  1  0  3 hours ago
  • Waduh waduh hari hari suami mau , kalau Kak Lis surrender tak terbuat jamu kang 🤣🤣🤣
.
.
Breast pun makin tegang montok bulat , keputihan beres memang confident kita akan tetiba naturally timbul
.
.
Jom order sekarang jangan risau sebab CONFIRMED GUARANTEE MENJADI PUNYA!!!
.
.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAi!!
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .

#cariakudisyurga
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#cintaterlarang
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#30pesanansuara
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#cemburuseorangperempuan
#naqiuboboy
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
  • Waduh waduh hari hari suami mau , kalau Kak Lis surrender tak terbuat jamu kang 🤣🤣🤣
    .
    .
    Breast pun makin tegang montok bulat , keputihan beres memang confident kita akan tetiba naturally timbul
    .
    .
    Jom order sekarang jangan risau sebab CONFIRMED GUARANTEE MENJADI PUNYA!!!
    .
    .

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAi!!
    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .

    #cariakudisyurga
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #cintaterlarang
    #kopijamu
    #jamulicious
    #syintagila
    #30pesanansuara
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #kakkm
    #payudaramontok
    #cemburuseorangperempuan
    #naqiuboboy
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu

  •  1  0  3 hours ago
  • Dulu suami isteri bila nak bersama , isteri kena minta kadang kadang suami bagi alasan penat la, tak de mood la macam memang tak layan
.
.
Sampai bergaduh gaduh tiap kali bila nak bersama , isteri kecik hati sesangat
.
.
Sekarang haaa lepas dah makan Kak Lis Homemade Jamu tu dia , dah penat layan suami, tak payah sesusah nak minta bersama suami automatik datang nak jalankan tanggungjawab uolls
.
.
Dah harmony dah rumahtangga mereka syukur alhamdullilah
.
.
.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
.
#cariakudisyurga
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#cintaterlarang
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#30pesanansuara
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#cemburuseorangperempuan
#naqiuboboy
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
  • Dulu suami isteri bila nak bersama , isteri kena minta kadang kadang suami bagi alasan penat la, tak de mood la macam memang tak layan
    .
    .
    Sampai bergaduh gaduh tiap kali bila nak bersama , isteri kecik hati sesangat
    .
    .
    Sekarang haaa lepas dah makan Kak Lis Homemade Jamu tu dia , dah penat layan suami, tak payah sesusah nak minta bersama suami automatik datang nak jalankan tanggungjawab uolls
    .
    .
    Dah harmony dah rumahtangga mereka syukur alhamdullilah
    .
    .
    .

    HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
    .
    .
    Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
    .
    .
    •Longgar
    •Kentut faraj
    •Keputihan
    •Faraj gatal gatal
    •Rahim jatuh
    •Period tidak teratur
    •Faraj jerawat
    •Bau ikan hanyir
    •Berlecak
    •Berair
    •Kurang ghairah
    •Payudara lebih montok
    •Punggung lebih bulat
    •Putih Cerah Miss Faraj
    •Seri pengantin
    •Sukar mempunyai zuriat
    •PCOS / TYROID
    .
    .
    Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .

    _____________________________________________
    🌏Shipped Worldwide .
    .
    Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
    .
    #cariakudisyurga
    #farajtakberbau
    #missvlonggar
    #ubatkuat
    #jamuketat
    #zuriat
    #mandul
    #manjakani
    #jamuperapat
    #buahzuriat
    #keputihan
    #shahalam
    #payudaramontok
    #jamususukdara
    #cintaterlarang
    #kopijamu
    #jamulicious
    #syintagila
    #30pesanansuara
    #fattzura
    #jsd
    #crecionbysitinurhaliza
    #kakkm
    #payudaramontok
    #cemburuseorangperempuan
    #naqiuboboy
    #pengerasmalamjumaat
    #aliffterlajaklaris
    #kaklishomemadejamu
    #homemadejamu

  •  0  0  4 hours ago
  • BEFORE SAYA TIDUR ! SAYA TETAP NAK SHARE PESANAN NI EVEN SAYA SENDIRI TERKEDU 

Saya tak tahu nak kata apa , tapi saya harap pesanan ini mampu membuka mata hawa 

Pesanan daripada insan yang lebih berpengalaman dan mengetahui tentang nafsu seorang lelaki , esok saya share pulak pandangan seorang lelaki yang berjiwa sek* , otak luc** and bekas rapist terhadap perempuan yang seksi dan berniqab

Hati2 , sebenarnya panjang lagi pesanan dia , saya upload full dekat group ! 

Kalau nak join group ? tekan link di bio 🍃 just sila bertabah dengar saya membebel setiap hari

Al-Faqeer

TOLONG TAG PEREMPUAN MOGA
MEREKA SEDAR DAN KITA MAMPU 
SELAMATKAN LEBIH BANYAK LAGI
MARUAH KAUM KITA ❤️
SEMOGA BERMANFAAT
#cariakudisyurga
#deletesoon 
#bidadarikirimantuhan
  • BEFORE SAYA TIDUR ! SAYA TETAP NAK SHARE PESANAN NI EVEN SAYA SENDIRI TERKEDU

    Saya tak tahu nak kata apa , tapi saya harap pesanan ini mampu membuka mata hawa

    Pesanan daripada insan yang lebih berpengalaman dan mengetahui tentang nafsu seorang lelaki , esok saya share pulak pandangan seorang lelaki yang berjiwa sek* , otak luc** and bekas rapist terhadap perempuan yang seksi dan berniqab

    Hati2 , sebenarnya panjang lagi pesanan dia , saya upload full dekat group !

    Kalau nak join group ? tekan link di bio 🍃 just sila bertabah dengar saya membebel setiap hari

    Al-Faqeer

    TOLONG TAG PEREMPUAN MOGA
    MEREKA SEDAR DAN KITA MAMPU
    SELAMATKAN LEBIH BANYAK LAGI
    MARUAH KAUM KITA ❤️
    SEMOGA BERMANFAAT
    #cariakudisyurga
    #deletesoon
    #bidadarikirimantuhan

  •  3,420  37  4 hours ago
  • Ingat kan cinta sampai ke jannah..Diet pun boleh rupanya..😅
.
Niat nak kurus pun bagus tp dengan tindakan buat berniat saja.Nak kurus harus rajin klu malas habislah semua tak menjadi.⠀
.⠀
Sekarang ni dah masuk bulan july 2020 tau.Ada yang tak mula2 lagi ke?
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
.
𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @anisnafisha._
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi August  untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
•
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
•
#nasikerabuuntukcheabe#7harimencintaimu #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy#gegarvaganza2019
#turunnaikchallenges #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #bukangadisbiasa #buanglemak #turunberatdarirumah #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat  #pelamin2019 #cariakudisyurga #kurusselepasraya #nakkurus #kurussebelumraya #semuasalahku  #menusihat  #instafamosperutkempis #resepisimple
  • Ingat kan cinta sampai ke jannah..Diet pun boleh rupanya..😅
    .
    Niat nak kurus pun bagus tp dengan tindakan buat berniat saja.Nak kurus harus rajin klu malas habislah semua tak menjadi.⠀
    .⠀
    Sekarang ni dah masuk bulan july 2020 tau.Ada yang tak mula2 lagi ke?
    .
    Share n tag kawan-kawan anda.
    .
    .
    𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @anisnafisha._
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi August untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥

    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Anis📲+60174670437

    #nasikerabuuntukcheabe #7harimencintaimu #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy #gegarvaganza2019
    #turunnaikchallenges #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #bukangadisbiasa #buanglemak #turunberatdarirumah #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat #pelamin2019 #cariakudisyurga #kurusselepasraya #nakkurus #kurussebelumraya #semuasalahku #menusihat #instafamosperutkempis #resepisimple

  •  57  1  4 hours ago
  • Kalau bab makan,memang dia tak boleh😅🤭
.
.
.
Share n tag kawan-kawan anda.
.
.
𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @anisnafisha._
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi August  untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
•
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
•
#nasikerabuuntukcheabe#7harimencintaimu #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy#gegarvaganza2019
#turunnaikchallenges #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #bukangadisbiasa #buanglemak #turunberatdarirumah #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat  #pelamin2019 #cariakudisyurga #kurusselepasraya #nakkurus #kurussebelumraya #semuasalahku  #menusihat  #instafamosperutkempis #resepisimple
  • Kalau bab makan,memang dia tak boleh😅🤭
    .
    .
    .
    Share n tag kawan-kawan anda.
    .
    .
    𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @anisnafisha._
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi August untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥

    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Anis📲+60174670437

    #nasikerabuuntukcheabe #7harimencintaimu #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy #gegarvaganza2019
    #turunnaikchallenges #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #bukangadisbiasa #buanglemak #turunberatdarirumah #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat #pelamin2019 #cariakudisyurga #kurusselepasraya #nakkurus #kurussebelumraya #semuasalahku #menusihat #instafamosperutkempis #resepisimple

  •  66  0  5 hours ago
  • Terharuuuu and super duper happy dapat feedback keberkesanan Love Potion dan Wonder Bloom. .
Mengapa HUSH HUSH sangat berkesan sehingga 95% testimoni berjaya?
.
1. Keluaran Muslim Bumiputera-  Krim Love Potion dan Sabun Wonder Bloom keluaran Hush Hush diformulasi dan dihasikan oleh kilang muslim bertaraf GMP dengan menjaga rapi semua aspek penting.

2. 100%  Bahan Aktif Berkualiti – Krim Love Potion dan Sabun Wonder Bloom keluaran Hush Hush menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya agak sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A.

3. Tanpa Kesan Sampingan – Pengguna produk kami tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang selamat dan diluluskan KKM dan mendapat sijil pengesahan Pusat Racun Negara.

4. Kesan Yang Lebih Cepat – Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan lebih pantas.
.
Whatsapp HUSH to 019-2045654 atau click link di BIO untuk grab promo free postage seluruh malaysia
.
#hushhushperak #lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #jomjagaaset #testimonihushhush #pia #cariakudisyurga #foodie #emas916malaysia - #regrann - #regrann - #regrann
  • Terharuuuu and super duper happy dapat feedback keberkesanan Love Potion dan Wonder Bloom. .
    Mengapa HUSH HUSH sangat berkesan sehingga 95% testimoni berjaya?
    .
    1. Keluaran Muslim Bumiputera-  Krim Love Potion dan Sabun Wonder Bloom keluaran Hush Hush diformulasi dan dihasikan oleh kilang muslim bertaraf GMP dengan menjaga rapi semua aspek penting.

    2. 100%  Bahan Aktif Berkualiti – Krim Love Potion dan Sabun Wonder Bloom keluaran Hush Hush menggunakan 100% bahan aktif berkualiti tinggi yang sesetengahnya agak sukar diperolehi dan dikelaskan sebagai bahan aktif kelas A.

    3. Tanpa Kesan Sampingan – Pengguna produk kami tidak akan mendapat sebarang kesan sampingan kerana 100% bahan aktif yang selamat dan diluluskan KKM dan mendapat sijil pengesahan Pusat Racun Negara.

    4. Kesan Yang Lebih Cepat – Memandangkan ia mengandungi ramuan yang terbaik, maka kesannya boleh dilihat dengan lebih pantas.
    .
    Whatsapp HUSH to 019-2045654 atau click link di BIO untuk grab promo free postage seluruh malaysia
    .
    #hushhushperak #lovepotionbyhushhush #wonderbloombyhushhush #jomjagaaset #testimonihushhush #pia #cariakudisyurga #foodie #emas916malaysia - #regrann - #regrann - #regrann

  •  0  0  5 hours ago
  • Ramai yg tanya...Coach ais boleh ke minum???🤔
.
Tips mudah untk tingkatkan metabolisma dengan minum air kosong 3-4 liter sehari membantu  untk turunkan berat badan
.
1)Mencantikkan kulit
2)Melambatkan penuaan
3)Baik untuk jantung
4)Menurunkan berat badan
5)Penawar pelbagai jenis penyakit
.
Air kosong 0 kalori,minum la banyak macm mana pun..lagi banyak anda minum lagi cepat kurus,bonus kulit glowing😍.
.
Tak perlu percaya JUST DO IT!!Tgk diri  results dekat diri awak.. Mashaallah Tabarakallah banyak kelebihan Allah swt beri.
.
.
𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @anisnafisha._
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi August  untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
•
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
•
#nasikerabuuntukcheabe#7harimencintaimu #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy#gegarvaganza2019
#turunnaikchallenges #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #bukangadisbiasa #buanglemak #turunberatdarirumah #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat  #pelamin2019 #cariakudisyurga #kurusselepasraya #nakkurus #kurussebelumraya #semuasalahku  #menusihat  #instafamosperutkempis #resepisimple
  • Ramai yg tanya...Coach ais boleh ke minum???🤔
    .
    Tips mudah untk tingkatkan metabolisma dengan minum air kosong 3-4 liter sehari membantu untk turunkan berat badan
    .
    1)Mencantikkan kulit
    2)Melambatkan penuaan
    3)Baik untuk jantung
    4)Menurunkan berat badan
    5)Penawar pelbagai jenis penyakit
    .
    Air kosong 0 kalori,minum la banyak macm mana pun..lagi banyak anda minum lagi cepat kurus,bonus kulit glowing😍.
    .
    Tak perlu percaya JUST DO IT!!Tgk diri results dekat diri awak.. Mashaallah Tabarakallah banyak kelebihan Allah swt beri.
    .
    .
    𝑻𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒏 𝒏𝒐𝒕𝒊𝒇𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 𝒂𝒏𝒅𝒂,𝒂𝒈𝒂𝒓 𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒕𝒊𝒅𝒂𝒌 𝒌𝒆𝒕𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂𝒍𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒊𝒑𝒔2 𝒂𝒕𝒂𝒖 𝒊𝒏𝒇𝒐 𝒅𝒂𝒓𝒊𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒔𝒚 @anisnafisha._
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi August untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥

    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Anis📲+60174670437

    #nasikerabuuntukcheabe #7harimencintaimu #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy #gegarvaganza2019
    #turunnaikchallenges #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #bukangadisbiasa #buanglemak #turunberatdarirumah #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat #pelamin2019 #cariakudisyurga #kurusselepasraya #nakkurus #kurussebelumraya #semuasalahku #menusihat #instafamosperutkempis #resepisimple

  •  799  4  6 hours ago
  • Betul ke kalau cleanser tu byk buih, maknanya cleanser tu bagus?

Cleanser yg bagus utk kulit ialah cleanser yg tak mengeringkan, tak ganggu skin barrier dan paling penting membersihkan dari kekotoran. Kalau korang pakai toner dgn cotton pad, dan bila korang nmpk ada lagi kesan kekotoran maksudnya cleanser korang tak cukup bg kebersihan pada skin.

Alhamdulillah, so far #facialcleanser dah bantu ramai org.
✅ Tak mengeringkan
✅ pH rendah
✅ Tak sumbatkan pori
✅ Kurang berbuih
✅ Membersihkan kekotoran

Siapa kat sini yg baru tahu cara nak cari cleanser yg betul? Takpe, belum terlambat ok. Start now 😉 
#bougasbeauty #bougasmalaysia #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #bougasalldaymoisturizer #bougasscrub #bougastyqi #bougasbysis #cariakudisyurga #jujurlahnikahiaku #nabilarazali #amiraothman #elfiraloy #neelofa #bougasmostwanted
  • Betul ke kalau cleanser tu byk buih, maknanya cleanser tu bagus?

    Cleanser yg bagus utk kulit ialah cleanser yg tak mengeringkan, tak ganggu skin barrier dan paling penting membersihkan dari kekotoran. Kalau korang pakai toner dgn cotton pad, dan bila korang nmpk ada lagi kesan kekotoran maksudnya cleanser korang tak cukup bg kebersihan pada skin.

    Alhamdulillah, so far #facialcleanser dah bantu ramai org.
    ✅ Tak mengeringkan
    ✅ pH rendah
    ✅ Tak sumbatkan pori
    ✅ Kurang berbuih
    ✅ Membersihkan kekotoran

    Siapa kat sini yg baru tahu cara nak cari cleanser yg betul? Takpe, belum terlambat ok. Start now 😉
    #bougasbeauty #bougasmalaysia #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #bougasalldaymoisturizer #bougasscrub #bougastyqi #bougasbysis #cariakudisyurga #jujurlahnikahiaku #nabilarazali #amiraothman #elfiraloy #neelofa #bougasmostwanted

  •  5  0  9 hours ago
  • I memang susah sikit nak share gambar family dalam ig nie..😜
.
My mom anak dah 4 still maintain sampai sekarang,this is my mom(Coach Aniza) dlm sebulan😁lost 6kg💥💥.My mom dah 11tahun dalam nie..so I pun dah terikut sekali😅🤣.
.
Bila kita particular dgn jaga pemakanan dan aktif.. insha'Allah,sesiapa pun deserve capai ideal weight🤗
.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi August  untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
.
•
Click link di bio ig utk direct WhatsApp
Coach Anis📲+60174670437
•

#tuandanial #7harimencintaiku2 #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy#gegarvaganza2019
#turunnaikchallenges #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #bukangadisbiasa #buanglemak #turunberatdarirumah #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat  #pelamin2019 #cariakudisyurga #kurusselepasraya #nakkurus #kurussebelumraya #semuasalahku  #menusihat  #instafamosperutkempis #resepisimple
  • I memang susah sikit nak share gambar family dalam ig nie..😜
    .
    My mom anak dah 4 still maintain sampai sekarang,this is my mom(Coach Aniza) dlm sebulan😁lost 6kg💥💥.My mom dah 11tahun dalam nie..so I pun dah terikut sekali😅🤣.
    .
    Bila kita particular dgn jaga pemakanan dan aktif.. insha'Allah,sesiapa pun deserve capai ideal weight🤗
    .
    .
    Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi August untuk daftar segera Click link di bio ig @anisnafisha._ .🔥🔥🔥🔥
    .

    Click link di bio ig utk direct WhatsApp
    Coach Anis📲+60174670437


    #tuandanial #7harimencintaiku2 #rinduyangterindah #turun5kgsebulan #icsyvmy #gegarvaganza2019
    #turunnaikchallenges #gemokisawesome #sayamasak #resepi_ala_kampung #bukangadisbiasa #buanglemak #turunberatdarirumah #sayakurus #johor #malaysiaku #kurus #makansiangsehat #pelamin2019 #cariakudisyurga #kurusselepasraya #nakkurus #kurussebelumraya #semuasalahku #menusihat #instafamosperutkempis #resepisimple

  •  26  0  10 hours ago

Top #cariakudisyurga Posts

  • Sedikit perkongsian , semoga bermanfaat buat sang lelaki jika ad sikap2 mcm tu tolong ubah dan perbaiki majority perempuan memang x kan bileh tahan klau sikap kalian sebegini if ad yg sanggup bertahan pun itu kerana dia dh buta dengan cinta dia sendiri💜💯
.
.
 TAG DAN SHARE💘
.
.
#mohonmaaf #dakwahislam #dakwahtauhid  #dakwahmuslimah 
#ayatsentap #cariakudisyurga
  • Sedikit perkongsian , semoga bermanfaat buat sang lelaki jika ad sikap2 mcm tu tolong ubah dan perbaiki majority perempuan memang x kan bileh tahan klau sikap kalian sebegini if ad yg sanggup bertahan pun itu kerana dia dh buta dengan cinta dia sendiri💜💯
    .
    .
    TAG DAN SHARE💘
    .
    .
    #mohonmaaf #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahmuslimah
    #ayatsentap #cariakudisyurga

  •  3,247  34  12 June, 2020
  • diwajibkan ke atas wanita adalah mengenakan pakaian yang satu (sekeping) yang lurus dari atas hinggalah ke bawah, yakni hingga ke mata kaki. Maksud milhafah/mula’ah (Arab) adalah pakaian yang dikenakan sebagai pakaian luar [di dalamnya masih ada pakaian dalam (pakaian rumah) atau pakaian sehari-hari tetapi bukan hanya coli dan seluar dalam] lalu diulurkan ke bawah hingga menutupi kedua mata kakinya. Untuk pakaian atas, wanita disyariatkan/diwajibkan memakai “khimar” iaitu tudung atau apa sahaja bahan/kain yang serupa dengannya yang berfungsi menutupi seluruh kepala, leher, dan lubang leher baju di dada.

Dalil mengenai wajibnya mengenakan pakaian bahagian atas (khimar/tudung) adalah Firman Allah, “Hendaklah mereka menutupkan kain tudung ke dada mereka” [TMQ An-Nur (24):31].
TAG DAN SHARE💘

#selamatberpuasa
#ramadhan
#marhabanyaramadhan #mohonmaaf #dakwahislam #dakwahtauhid  #dakwahmuslimah 
#ayatsentap #cariakudisyurga
  • diwajibkan ke atas wanita adalah mengenakan pakaian yang satu (sekeping) yang lurus dari atas hinggalah ke bawah, yakni hingga ke mata kaki. Maksud milhafah/mula’ah (Arab) adalah pakaian yang dikenakan sebagai pakaian luar [di dalamnya masih ada pakaian dalam (pakaian rumah) atau pakaian sehari-hari tetapi bukan hanya coli dan seluar dalam] lalu diulurkan ke bawah hingga menutupi kedua mata kakinya. Untuk pakaian atas, wanita disyariatkan/diwajibkan memakai “khimar” iaitu tudung atau apa sahaja bahan/kain yang serupa dengannya yang berfungsi menutupi seluruh kepala, leher, dan lubang leher baju di dada.

    Dalil mengenai wajibnya mengenakan pakaian bahagian atas (khimar/tudung) adalah Firman Allah, “Hendaklah mereka menutupkan kain tudung ke dada mereka” [TMQ An-Nur (24):31].
    TAG DAN SHARE💘

    #selamatberpuasa
    #ramadhan
    #marhabanyaramadhan #mohonmaaf #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahmuslimah
    #ayatsentap #cariakudisyurga

  •  1,747  9  10 June, 2020
  • BEFORE SAYA TIDUR ! SAYA TETAP NAK SHARE PESANAN NI EVEN SAYA SENDIRI TERKEDU 

Saya tak tahu nak kata apa , tapi saya harap pesanan ini mampu membuka mata hawa 

Pesanan daripada insan yang lebih berpengalaman dan mengetahui tentang nafsu seorang lelaki , esok saya share pulak pandangan seorang lelaki yang berjiwa sek* , otak luc** and bekas rapist terhadap perempuan yang seksi dan berniqab

Hati2 , sebenarnya panjang lagi pesanan dia , saya upload full dekat group ! 

Kalau nak join group ? tekan link di bio 🍃 just sila bertabah dengar saya membebel setiap hari

Al-Faqeer

TOLONG TAG PEREMPUAN MOGA
MEREKA SEDAR DAN KITA MAMPU 
SELAMATKAN LEBIH BANYAK LAGI
MARUAH KAUM KITA ❤️
SEMOGA BERMANFAAT
#cariakudisyurga
#deletesoon 
#bidadarikirimantuhan
  • BEFORE SAYA TIDUR ! SAYA TETAP NAK SHARE PESANAN NI EVEN SAYA SENDIRI TERKEDU

    Saya tak tahu nak kata apa , tapi saya harap pesanan ini mampu membuka mata hawa

    Pesanan daripada insan yang lebih berpengalaman dan mengetahui tentang nafsu seorang lelaki , esok saya share pulak pandangan seorang lelaki yang berjiwa sek* , otak luc** and bekas rapist terhadap perempuan yang seksi dan berniqab

    Hati2 , sebenarnya panjang lagi pesanan dia , saya upload full dekat group !

    Kalau nak join group ? tekan link di bio 🍃 just sila bertabah dengar saya membebel setiap hari

    Al-Faqeer

    TOLONG TAG PEREMPUAN MOGA
    MEREKA SEDAR DAN KITA MAMPU
    SELAMATKAN LEBIH BANYAK LAGI
    MARUAH KAUM KITA ❤️
    SEMOGA BERMANFAAT
    #cariakudisyurga
    #deletesoon
    #bidadarikirimantuhan

  •  3,420  37  4 hours ago
  • Jodoh dan pertemuan itu tentunya adalah rahsia yang diketahui oleh Allah SWT.
Sebagai hambanya, manusia mempunyai fitrah untuk hidup bersama. Sejak zaman sekolah, kita akan tertarik dengan seseorang. Kemudian, isi hati semakin dikenali dengan lebih mendalam sehinggalah korang bercinta bertahun lamanya🌻

Bagi wanita yang mula jatuh cinta pada lelaki sila lihat ugama beliau dan fikir apa tujuan hubungan ini utk ALlah dan akhirat atau sebaliknya🤏🏻 ❤️Jangan bazirkan masa, emosi, wang dan kehidupan dengan aktiviti sia-sia tanpa terus pada tujuan perkahwinan dan membina diri ke arah menjadi ibu bapa mithali.” Jika si dia tak mempunyai perancangan jangka masa panjang, buat apa kita hendak terus bersamanya? Bukanlah bermaksud korang perlu mendesak si dia untuk pantas berkahwin. Guarantee dia lari!

But at some point, this topic should be filled into your conversation. ❤️Kepada kaum Adam, pilihlah seseorang akan menjadi ibu bakal anak-anak kita iaitu guru pertama anak kita.” Kasih sayang ibu itu tak terperi nilainya. Jadi semasa memilih GF, fikir sebentar jika si dia itu dapat menjadi ibu yang baik untuk bakal anak korang. Kalau tak dapat imagine – hhm. ❤️Jangan menyesal kerana tersilap pilih semata-mata nafsu saja. Kecantikan akan hilang tetapi akhlak kekal.” Ingat, bukan lelaki saja yang bernafsu. Perempuan pun ada nafsunya. Jadi janganlah kita mendekati si dia hanya disebabkan hartanya, rupanya, tubuh badannya dan segala ciri-ciri fizikal.

Harta boleh bertambah-tambah. Namun personaliti seseorang itu sukar sekali untuk berubah. Once a trash (habiskan ayat di bawah 15 patah perkataan, go!) ❤️Gambaran cara wanita itu dibesarkan adalah cerminan keluarga beliau.” Pernah dengar tak seseorang menyebut, “Lihat cara lelaki melayan ibunya. Itulah cara dia akan melayang bakal isterinya. Atau, “Lihat cara perempuan berkata-kata. Itulah perkataan yang akan dikatakannya kepada bakal anaknya.” ❤️Pilih keluarga yang kita nak jadikan sebagai keluarga kita. Baru tidak berlaku masaalah mertua dan menantu.
#mohonmaaf #dakwahislam #dakwahtauhid  #dakwahmuslimah 
#ayatsentap #cariakudisyurga
  • Jodoh dan pertemuan itu tentunya adalah rahsia yang diketahui oleh Allah SWT.
    Sebagai hambanya, manusia mempunyai fitrah untuk hidup bersama. Sejak zaman sekolah, kita akan tertarik dengan seseorang. Kemudian, isi hati semakin dikenali dengan lebih mendalam sehinggalah korang bercinta bertahun lamanya🌻

    Bagi wanita yang mula jatuh cinta pada lelaki sila lihat ugama beliau dan fikir apa tujuan hubungan ini utk ALlah dan akhirat atau sebaliknya🤏🏻 ❤️Jangan bazirkan masa, emosi, wang dan kehidupan dengan aktiviti sia-sia tanpa terus pada tujuan perkahwinan dan membina diri ke arah menjadi ibu bapa mithali.” Jika si dia tak mempunyai perancangan jangka masa panjang, buat apa kita hendak terus bersamanya? Bukanlah bermaksud korang perlu mendesak si dia untuk pantas berkahwin. Guarantee dia lari!

    But at some point, this topic should be filled into your conversation. ❤️Kepada kaum Adam, pilihlah seseorang akan menjadi ibu bakal anak-anak kita iaitu guru pertama anak kita.” Kasih sayang ibu itu tak terperi nilainya. Jadi semasa memilih GF, fikir sebentar jika si dia itu dapat menjadi ibu yang baik untuk bakal anak korang. Kalau tak dapat imagine – hhm. ❤️Jangan menyesal kerana tersilap pilih semata-mata nafsu saja. Kecantikan akan hilang tetapi akhlak kekal.” Ingat, bukan lelaki saja yang bernafsu. Perempuan pun ada nafsunya. Jadi janganlah kita mendekati si dia hanya disebabkan hartanya, rupanya, tubuh badannya dan segala ciri-ciri fizikal.

    Harta boleh bertambah-tambah. Namun personaliti seseorang itu sukar sekali untuk berubah. Once a trash (habiskan ayat di bawah 15 patah perkataan, go!) ❤️Gambaran cara wanita itu dibesarkan adalah cerminan keluarga beliau.” Pernah dengar tak seseorang menyebut, “Lihat cara lelaki melayan ibunya. Itulah cara dia akan melayang bakal isterinya. Atau, “Lihat cara perempuan berkata-kata. Itulah perkataan yang akan dikatakannya kepada bakal anaknya.” ❤️Pilih keluarga yang kita nak jadikan sebagai keluarga kita. Baru tidak berlaku masaalah mertua dan menantu.
    #mohonmaaf #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahmuslimah
    #ayatsentap #cariakudisyurga

  •  1,256  8  11 June, 2020