#cantikkankulit Instagram Photos & Videos

cantikkankulit - 9.4k posts

Hashtag Popularity

2.8
average comments
33.2
average likes

Latest #cantikkankulit Posts

  • .
Berazam nak dapat kulit cantik dan sihat? Jeles tengok #Gloeilovers semakin lama semakin cun?😍 .
.
Dapatkan Gloei sekarang!😘 Yang penting jangan berputus-asa ok?
.
Berminat Whatsapp kami dengan segera :
http://www.wasap.my/60127728976
http://www.wasap.my/60137557424
.
#beauty #gloei #beautyblogger #greenaard #herbs #cantik #skin #clean #routine #glowing #beautyblogger #beautybloggers #facecare #bodycare #jerawat
#cantikkankulit #kulitglow #kulitglowing
  • .
    Berazam nak dapat kulit cantik dan sihat? Jeles tengok #Gloeilovers semakin lama semakin cun?😍 .
    .
    Dapatkan Gloei sekarang!😘 Yang penting jangan berputus-asa ok?
    .
    Berminat Whatsapp kami dengan segera :
    http://www.wasap.my/60127728976
    http://www.wasap.my/60137557424
    .
    #beauty #gloei #beautyblogger #greenaard #herbs #cantik #skin #clean #routine #glowing #beautyblogger #beautybloggers #facecare #bodycare #jerawat
    #cantikkankulit #kulitglow #kulitglowing

  •  5  0  12 July, 2020
  • Jerawat Tidak Hilang - Hilang? Selalu Muncul Jerawat Baru?⁣
Bekas Jerawat Menghitam / Tidak Kembali Mulus?⁣
⁣⁣⁣
Nah Tahukah Kamu, Ada Solusi Praktis & Alami Tanpa Bahan-Bahan Kimia Yang Bisa Membantu Mengatasi Masalah Jerawat⁣
⁣
Berdasarkan Hasil Uji Klinis, diungkap bahwa salah satu tanaman terbaik untuk membantu menghilangkan jerawat adalah Tea Tree dengan manfaat:⁣
⁣
1.  Anti Bakteri⁣
2.  Anti Inflamasi (Peradangan)⁣
3.  Anti Septik⁣
⁣⁣
Jgn lupa follow :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@falah_essenzo⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@falah_essenzo⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@falah_essenzo⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Untuk dapat informasi menarik tentang kesehatan setiap hari⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣_________________________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Tetap ingat selalu yaa. .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
bahwa kesembuhan dari semua penyakit Itu HANYA Datang dari Allah ﷻ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
وَ إِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِيْنِ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣ “Dan apabila aku sakit, Dialah yang menyembuhkanku.” [QS Asy Syu’ara: 80]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
#jurussehatrosulullah #rahsiakecantikan #tipskecantikankulit #cantikkankulit #vitaminkulitcantik #solusirambut #kecantikanrambut #artikelkesehatan #sehatmurah #tipsehat #sehatcantikalami #solusisehatalami #sehatpraktis #kesehatanalami #alodokter #guesehat⁣
#dokterjerawat #wajahjerawat #perawatanjerawat #hapusjerawat #masalahjerawat #tipskecantikankulit⁣
⁣
  • Jerawat Tidak Hilang - Hilang? Selalu Muncul Jerawat Baru?⁣
    Bekas Jerawat Menghitam / Tidak Kembali Mulus?⁣
    ⁣⁣⁣
    Nah Tahukah Kamu, Ada Solusi Praktis & Alami Tanpa Bahan-Bahan Kimia Yang Bisa Membantu Mengatasi Masalah Jerawat⁣

    Berdasarkan Hasil Uji Klinis, diungkap bahwa salah satu tanaman terbaik untuk membantu menghilangkan jerawat adalah Tea Tree dengan manfaat:⁣

    1. Anti Bakteri⁣
    2. Anti Inflamasi (Peradangan)⁣
    3. Anti Septik⁣
    ⁣⁣
    Jgn lupa follow :⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @falah_essenzo⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @falah_essenzo⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @falah_essenzo⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Untuk dapat informasi menarik tentang kesehatan setiap hari⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣_________________________________⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Tetap ingat selalu yaa. .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    bahwa kesembuhan dari semua penyakit Itu HANYA Datang dari Allah ﷻ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    وَ إِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِيْنِ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣ “Dan apabila aku sakit, Dialah yang menyembuhkanku.” [QS Asy Syu’ara: 80]⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    #jurussehatrosulullah #rahsiakecantikan #tipskecantikankulit #cantikkankulit #vitaminkulitcantik #solusirambut #kecantikanrambut #artikelkesehatan #sehatmurah #tipsehat #sehatcantikalami #solusisehatalami #sehatpraktis #kesehatanalami #alodokter #guesehat⁣
    #dokterjerawat #wajahjerawat #perawatanjerawat #hapusjerawat #masalahjerawat #tipskecantikankulit⁣

  •  56  63  11 July, 2020
  • Ramai yg tak tahu tentang perlindungan kulit. 

Apakah SPF?
SPF adalah singkatan untuk sun protection factor.

Kita wajib pakai sunblock setiap hari disebabkan lapisan atmosfera kita yang semakin menipis.

Kenapa kita wajib lindungi kulit kita dari pancaran terik matahari?
Kerana kulit akan semakin menipis dan ingin kurangkan risiko masalah kulit (jerawat, jeragat,kulit menipis) dan kanser kulit.

Jom whatsapp kak el utk lebih details 
0139289089

#marykaykuantan #sunblockviral #sunblockterbaik #cantikkankulit #sunblockmarykay
  • Ramai yg tak tahu tentang perlindungan kulit.

    Apakah SPF?
    SPF adalah singkatan untuk sun protection factor.

    Kita wajib pakai sunblock setiap hari disebabkan lapisan atmosfera kita yang semakin menipis.

    Kenapa kita wajib lindungi kulit kita dari pancaran terik matahari?
    Kerana kulit akan semakin menipis dan ingin kurangkan risiko masalah kulit (jerawat, jeragat,kulit menipis) dan kanser kulit.

    Jom whatsapp kak el utk lebih details
    0139289089

    #marykaykuantan #sunblockviral #sunblockterbaik #cantikkankulit #sunblockmarykay

  •  1  0  11 July, 2020
  • 🥰SUSU MAAEZ 🥰 on sale untuk perisa asli,coklat , anggur dan strawberry yeee... jom beli skrg sementara sale 💕💕 
👉🏻KELEBIHAN SUSU MAAEZ🥰
1) Menbekalkan tenaga
2)Membantu mengatasi masalah kulit kering 
3)Membantu menghaluskan dan melembapkan kulit
4) Sebagai booster untuk memperbanyakkan susu ibu 

Jom dapatkan sekarang
👉🏻Whatsapp 016-7956512💕

#teammaaez #sisminumsisjual #susukambing #trustedbrand #cantikkankulit
  • 🥰SUSU MAAEZ 🥰 on sale untuk perisa asli,coklat , anggur dan strawberry yeee... jom beli skrg sementara sale 💕💕
    👉🏻KELEBIHAN SUSU MAAEZ🥰
    1) Menbekalkan tenaga
    2)Membantu mengatasi masalah kulit kering
    3)Membantu menghaluskan dan melembapkan kulit
    4) Sebagai booster untuk memperbanyakkan susu ibu

    Jom dapatkan sekarang
    👉🏻Whatsapp 016-7956512💕

    #teammaaez #sisminumsisjual #susukambing #trustedbrand #cantikkankulit

  •  10  0  11 July, 2020
  • Vitamin E bukan sahaja terkenal dengan kelebihan bagi menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍

Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan😱
‼️Berbaloi Sangat‼️

Antara kebaikan Vitamin E Shaklee:
🌷 Memudarkan parut & jerawat
🌷 Menyingkirkan radikal bebas
🌷 Melambatkan proses penuaan
🌷 Mengurangkan kedutan
🌷 Meningkatkan keanjalan kulit
🌷 Bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 Melancarkan peredaran darah
🌷 Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 Meningkatkan kesuburan
🌷 Mengurangkan risiko katarak
🌷 Mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 Menaikkan seri wajah
🌷 Menjadikan kulit halus dan licin
🌷 Membantu mengurangkan penyakit  Alzheimer
🌷 Mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 Boleh dijadikan sebagai masker

Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!

Hanya Rm155 sahaja dan bertahan selama 4 bulan 😱😍

Berminat ❓
Whatsapp saya sekarang 👇🏻

Trusted SID Shaklee
Norra
📲 016-3649751

#vitaminE
#vitaminkulit
#cantikkankulit
#hilangkanjeragat
#hilangkanjerawat
#kulitbersih
#shakleeperak
#shakleebagandatuk
#shakleehutanmelintang
#shakleeklang
#shakleemurah
#sayajualshaklee
  • Vitamin E bukan sahaja terkenal dengan kelebihan bagi menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍

    Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan😱
    ‼️Berbaloi Sangat‼️

    Antara kebaikan Vitamin E Shaklee:
    🌷 Memudarkan parut & jerawat
    🌷 Menyingkirkan radikal bebas
    🌷 Melambatkan proses penuaan
    🌷 Mengurangkan kedutan
    🌷 Meningkatkan keanjalan kulit
    🌷 Bagus utk kulit dan rambut yg sihat
    🌷 Melancarkan peredaran darah
    🌷 Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
    🌷 Meningkatkan kesuburan
    🌷 Mengurangkan risiko katarak
    🌷 Mengandungi antioksidan yg tinggi
    🌷 Menaikkan seri wajah
    🌷 Menjadikan kulit halus dan licin
    🌷 Membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
    🌷 Mengekalkan kecergasan tubuh badan
    🌷 Boleh dijadikan sebagai masker

    Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!

    Hanya Rm155 sahaja dan bertahan selama 4 bulan 😱😍

    Berminat ❓
    Whatsapp saya sekarang 👇🏻

    Trusted SID Shaklee
    Norra
    📲 016-3649751

    #vitaminE
    #vitaminkulit
    #cantikkankulit
    #hilangkanjeragat
    #hilangkanjerawat
    #kulitbersih
    #shakleeperak
    #shakleebagandatuk
    #shakleehutanmelintang
    #shakleeklang
    #shakleemurah
    #sayajualshaklee

  •  1  0  11 July, 2020
  • Youth is natural blended cleanser that empowering the texture of skin to look younger, brighter, flawlessly and glowing! Skins improvements can be seen in a week! Pimples, pores and marks disappear without scars. What left!? only happiness ❤️ Therefore AURORA wants to give a tube of cleanser for FREEE after sixth times of purchasing... So collect orders from your friends to get one free for you!
HURRY🔥Comment DM to us noww to get detail price and offer❤️

#shakeleemurah #shakeleeipoh #youth #youthshakleemalaysia #youthshakeleeipoh #setyouthshakleemurah #shakeleeyouthipoh #toneryouthshaklee #youthshaklee #pencucimuka #kecilkanpori #cleanser #cleanseryouthshaklee #shakeleeoriginal #shakeleedistributor #youthbyshakelee #cantikkankulit #mukabersih #kulitgebu #setpencucimuka #setpencucimukashaklee #setpencucimukayouth #sethantaran #sethantaranmakeup #sethantaranlelakiperempuan #parttimejob #kerjaparttime #kerjasampingan #kerjaonline #kerjakosong
  • Youth is natural blended cleanser that empowering the texture of skin to look younger, brighter, flawlessly and glowing! Skins improvements can be seen in a week! Pimples, pores and marks disappear without scars. What left!? only happiness ❤️ Therefore AURORA wants to give a tube of cleanser for FREEE after sixth times of purchasing... So collect orders from your friends to get one free for you!
    HURRY🔥Comment DM to us noww to get detail price and offer❤️

    #shakeleemurah #shakeleeipoh #youth #youthshakleemalaysia #youthshakeleeipoh #setyouthshakleemurah #shakeleeyouthipoh #toneryouthshaklee #youthshaklee #pencucimuka #kecilkanpori #cleanser #cleanseryouthshaklee #shakeleeoriginal #shakeleedistributor #youthbyshakelee #cantikkankulit #mukabersih #kulitgebu #setpencucimuka #setpencucimukashaklee #setpencucimukayouth #sethantaran #sethantaranmakeup #sethantaranlelakiperempuan #parttimejob #kerjaparttime #kerjasampingan #kerjaonline #kerjakosong

  •  6  0  11 July, 2020
  • Youth is natural blended cleanser that empowering the texture of skin to look younger, brighter, flawlessly and glowing! Skins improvements can be seen in a week! Pimples, pores and marks disappear without scars. What left!? only happiness ❤️ Therefore AURORA wants to give a tube of cleanser for FREEE after sixth times of purchasing... So collect orders from your friends to get one free for you!
HURRY🔥Comment DM to us noww to get detail price and offer❤️

#shakeleemurah #shakeleeipoh #youth #youthshakleemalaysia #youthshakeleeipoh #setyouthshakleemurah #shakeleeyouthipoh #toneryouthshaklee #youthshaklee #pencucimuka #kecilkanpori #cleanser #cleanseryouthshaklee #shakeleeoriginal #shakeleedistributor #youthbyshakelee #cantikkankulit #mukabersih #kulitgebu #setpencucimuka #setpencucimukashaklee #setpencucimukayouth #sethantaran #sethantaranmakeup #sethantaranlelakiperempuan #parttimejob #kerjaparttime #kerjasampingan #kerjaonline #kerjakosong
  • Youth is natural blended cleanser that empowering the texture of skin to look younger, brighter, flawlessly and glowing! Skins improvements can be seen in a week! Pimples, pores and marks disappear without scars. What left!? only happiness ❤️ Therefore AURORA wants to give a tube of cleanser for FREEE after sixth times of purchasing... So collect orders from your friends to get one free for you!
    HURRY🔥Comment DM to us noww to get detail price and offer❤️

    #shakeleemurah #shakeleeipoh #youth #youthshakleemalaysia #youthshakeleeipoh #setyouthshakleemurah #shakeleeyouthipoh #toneryouthshaklee #youthshaklee #pencucimuka #kecilkanpori #cleanser #cleanseryouthshaklee #shakeleeoriginal #shakeleedistributor #youthbyshakelee #cantikkankulit #mukabersih #kulitgebu #setpencucimuka #setpencucimukashaklee #setpencucimukayouth #sethantaran #sethantaranmakeup #sethantaranlelakiperempuan #parttimejob #kerjaparttime #kerjasampingan #kerjaonline #kerjakosong

  •  1  0  11 July, 2020
  • Selamat pagi semua💞💗
Sekarang MCP lagi berharga daripada Coklet🤣🤣 Siapa nak buat surprise tu boleh surprise kan dgn MCP🥰

Berminat untuk oder bg tuk yg trsayang boleh tekan link.. 👇
http://www.wasap.my/60126103296 📲

#MagicalCPure #VitaminC #cantikkankulit
  • Selamat pagi semua💞💗
    Sekarang MCP lagi berharga daripada Coklet🤣🤣 Siapa nak buat surprise tu boleh surprise kan dgn MCP🥰

    Berminat untuk oder bg tuk yg trsayang boleh tekan link.. 👇
    http://www.wasap.my/60126103296 📲

    #MagicalCPure #VitaminC #cantikkankulit

  •  1  0  10 July, 2020
  • Youth is natural blended cleanser that empowering the texture of skin to look younger, brighter, flawlessly and glowing! Skins improvements can be seen in a week! Pimples, pores and marks disappear without scars. What left!? only happiness ❤️ Therefore AURORA wants to give a tube of cleanser for FREEE after sixth times of purchasing... So collect orders from your friends to get one free for you!
HURRY🔥Comment DM to us noww to get detail price and offer❤️

#shakeleemurah #shakeleeipoh #youth #youthshakleemalaysia #youthshakeleeipoh #setyouthshakleemurah #shakeleeyouthipoh #toneryouthshaklee #youthshaklee #pencucimuka #kecilkanpori #cleanser #cleanseryouthshaklee #shakeleeoriginal #shakeleedistributor #youthbyshakelee #cantikkankulit #mukabersih #kulitgebu #setpencucimuka #setpencucimukashaklee #setpencucimukayouth #sethantaran #sethantaranmakeup #sethantaranlelakiperempuan #parttimejob #kerjaparttime #kerjasampingan #kerjaonline #kerjakosong
  • Youth is natural blended cleanser that empowering the texture of skin to look younger, brighter, flawlessly and glowing! Skins improvements can be seen in a week! Pimples, pores and marks disappear without scars. What left!? only happiness ❤️ Therefore AURORA wants to give a tube of cleanser for FREEE after sixth times of purchasing... So collect orders from your friends to get one free for you!
    HURRY🔥Comment DM to us noww to get detail price and offer❤️

    #shakeleemurah #shakeleeipoh #youth #youthshakleemalaysia #youthshakeleeipoh #setyouthshakleemurah #shakeleeyouthipoh #toneryouthshaklee #youthshaklee #pencucimuka #kecilkanpori #cleanser #cleanseryouthshaklee #shakeleeoriginal #shakeleedistributor #youthbyshakelee #cantikkankulit #mukabersih #kulitgebu #setpencucimuka #setpencucimukashaklee #setpencucimukayouth #sethantaran #sethantaranmakeup #sethantaranlelakiperempuan #parttimejob #kerjaparttime #kerjasampingan #kerjaonline #kerjakosong

  •  3  0  10 July, 2020
  • Youth is natural blended cleanser that empowering the texture of skin to look younger, brighter, flawlessly and glowing! Skins improvements can be seen in a week! Pimples, pores and marks disappear without scars. What left!? only happiness ❤️ Therefore AURORA wants to give a tube of cleanser for FREEE after sixth times of purchasing... So collect orders from your friends to get one free for you!
HURRY🔥Comment DM to us noww to get detail price and offer❤️

#shakeleemurah #shakeleeipoh #youth #youthshakleemalaysia #youthshakeleeipoh #setyouthshakleemurah #shakeleeyouthipoh #toneryouthshaklee #youthshaklee #pencucimuka #kecilkanpori #cleanser #cleanseryouthshaklee #shakeleeoriginal #shakeleedistributor #youthbyshakelee #cantikkankulit #mukabersih #kulitgebu #setpencucimuka #setpencucimukashaklee #setpencucimukayouth #sethantaran #sethantaranmakeup #sethantaranlelakiperempuan #parttimejob #kerjaparttime #kerjasampingan #kerjaonline #kerjakosong
  • Youth is natural blended cleanser that empowering the texture of skin to look younger, brighter, flawlessly and glowing! Skins improvements can be seen in a week! Pimples, pores and marks disappear without scars. What left!? only happiness ❤️ Therefore AURORA wants to give a tube of cleanser for FREEE after sixth times of purchasing... So collect orders from your friends to get one free for you!
    HURRY🔥Comment DM to us noww to get detail price and offer❤️

    #shakeleemurah #shakeleeipoh #youth #youthshakleemalaysia #youthshakeleeipoh #setyouthshakleemurah #shakeleeyouthipoh #toneryouthshaklee #youthshaklee #pencucimuka #kecilkanpori #cleanser #cleanseryouthshaklee #shakeleeoriginal #shakeleedistributor #youthbyshakelee #cantikkankulit #mukabersih #kulitgebu #setpencucimuka #setpencucimukashaklee #setpencucimukayouth #sethantaran #sethantaranmakeup #sethantaranlelakiperempuan #parttimejob #kerjaparttime #kerjasampingan #kerjaonline #kerjakosong

  •  1  0  10 July, 2020

Top #cantikkankulit Posts

  • Face Oil Paling MAGIC ❗ 
Magic sebab tak melekit langsung bila sapu, sepantas dua saat terus meresap masuk kedalam kulit paling dalam. 
Perasan tak ? 
Bila makin lama konsisten, kulit makin nampak halus, licin dan glowing secara semulajadi tanpa makeup. 
Sebab Marula Oil ni tekstur dia sangat sangat #halus, so memang cepat bertindak merawat kulit. So yang ada masalah kulit kusam, jerawat, kering dan berparut. 
Disyorkan sangat sapu si minyak sihir ni 👍😘 #marulaoiladvance 
#treatmentOil
#covid19
#stayathome 
#staysafe
#glowinglajak 
#glowingpantas3saat 
#cantikkankulit 
#oilmurah
#oilhebat
  • Face Oil Paling MAGIC ❗
    Magic sebab tak melekit langsung bila sapu, sepantas dua saat terus meresap masuk kedalam kulit paling dalam.
    Perasan tak ?
    Bila makin lama konsisten, kulit makin nampak halus, licin dan glowing secara semulajadi tanpa makeup.
    Sebab Marula Oil ni tekstur dia sangat sangat #halus, so memang cepat bertindak merawat kulit. So yang ada masalah kulit kusam, jerawat, kering dan berparut.
    Disyorkan sangat sapu si minyak sihir ni 👍😘 #marulaoiladvance
    #treatmentOil
    #covid19
    #stayathome
    #staysafe
    #glowinglajak
    #glowingpantas3saat
    #cantikkankulit
    #oilmurah
    #oilhebat

  •  2  1  30 June, 2020
  • Benda ni lahh duk buat cust ketagih duk calit. Makin dicalit makin menjadi-jadi !
.
.
Mana tak nye kalau dah sekali terkena tu Cik Jerawat lari pecut terus. Tu belum part Cik Parut hilang dari radar 😱
.
.
Labur RM20 pun boleh cantik tau uolls ❤️ .
.
Wasap 011-27242486 atau terus klik link di bio

#cantikkankulit #kulitsihatcantik #wanita #lelaki #ibumengandung #ibudalampantang #ibumenyusu #selamat #kkm #bahansemulajadi #jerawathilang #jeragatpudar #kulitgelap  #cantikcaramudah #neelofa #bneviral #viral #bnesingapore #bneori #bnebypna #janapendapatan #modalmurah #agentserendahrm75 #jutawan #surirumah #jombuatduit
  • Benda ni lahh duk buat cust ketagih duk calit. Makin dicalit makin menjadi-jadi !
    .
    .
    Mana tak nye kalau dah sekali terkena tu Cik Jerawat lari pecut terus. Tu belum part Cik Parut hilang dari radar 😱
    .
    .
    Labur RM20 pun boleh cantik tau uolls ❤️ .
    .
    Wasap 011-27242486 atau terus klik link di bio

    #cantikkankulit #kulitsihatcantik #wanita #lelaki #ibumengandung #ibudalampantang #ibumenyusu #selamat #kkm #bahansemulajadi #jerawathilang #jeragatpudar #kulitgelap #cantikcaramudah #neelofa #bneviral #viral #bnesingapore #bneori #bnebypna #janapendapatan #modalmurah #agentserendahrm75 #jutawan #surirumah #jombuatduit

  •  5  1  27 May, 2020
  • INFO BNE .
1) BNE adalah produk pertama yang menggunakan pati asli sarang burung walit sebanyak 90% .
2) BNE dikilangkan dikilang bertaraf GMP .
3) BNE berdaftar dengan KKM .
4) BNE lulus ujian makmal, bersih dan bebas dari logam bahaya mercuri, lead, cadmium dan arsenic .
5) Fokus BNE adalah untuk merawat skin bermasalah. Sesiapa sahaja yg sedang mengalami masalah kulit muka dan juga badan boleh menggunakan BNE .
6) BNE boleh digunakan oleh semua golongan. Sesuai utk semua jenis kulit, baby dan ibu yg mengandung juga boleh menggunakan BNE .
7) BNE juga mengandungi bahan2 selamat lain yg tinggi dgn antioksidan dan kaya dengan vitamin spt kurma, tomato, timun, rapeseed oil dan argan oil .
8) Penggunaan yang konsisten boleh mengembalikan keserian dan kecantikan wajah 
mengikut tahap keseriusan kulit seseorang
.
Rm20sm/rm25ss
15ml
.
Wasap 011-27242486 atau terus klik link di bio

#bneshahalam
#bneklang
#joinagenserendahrm75 #postageseluruhmalaysia #calitcalitcantik #kulitcantik #cantikkankulit #cantiksemulajadi
  • INFO BNE .
    1) BNE adalah produk pertama yang menggunakan pati asli sarang burung walit sebanyak 90% .
    2) BNE dikilangkan dikilang bertaraf GMP .
    3) BNE berdaftar dengan KKM .
    4) BNE lulus ujian makmal, bersih dan bebas dari logam bahaya mercuri, lead, cadmium dan arsenic .
    5) Fokus BNE adalah untuk merawat skin bermasalah. Sesiapa sahaja yg sedang mengalami masalah kulit muka dan juga badan boleh menggunakan BNE .
    6) BNE boleh digunakan oleh semua golongan. Sesuai utk semua jenis kulit, baby dan ibu yg mengandung juga boleh menggunakan BNE .
    7) BNE juga mengandungi bahan2 selamat lain yg tinggi dgn antioksidan dan kaya dengan vitamin spt kurma, tomato, timun, rapeseed oil dan argan oil .
    8) Penggunaan yang konsisten boleh mengembalikan keserian dan kecantikan wajah
    mengikut tahap keseriusan kulit seseorang
    .
    Rm20sm/rm25ss
    15ml
    .
    Wasap 011-27242486 atau terus klik link di bio

    #bneshahalam
    #bneklang
    #joinagenserendahrm75 #postageseluruhmalaysia #calitcalitcantik #kulitcantik #cantikkankulit #cantiksemulajadi

  •  6  0  1 June, 2020
  • KYRA SKIN JOURNEY ! Yezza ! Kyra adalah mangsa produk merkuri .

Padan muka sendiri ! Nak putih sangat , hamekk ! Pedih and sakit masa menggelupas . Alhamdulillah , kyra happy gilerr bila AinaaBeaut dapat bantu kyra. Pulihkan balik skin kyra .

Lebih-lebih lagi part last skali tu . Tak sia-sia setia dengan #AinaBeauty . Ingat senang nak dapat kulit licin bak model skincare 🤣
.
  • KYRA SKIN JOURNEY ! Yezza ! Kyra adalah mangsa produk merkuri .

    Padan muka sendiri ! Nak putih sangat , hamekk ! Pedih and sakit masa menggelupas . Alhamdulillah , kyra happy gilerr bila AinaaBeaut dapat bantu kyra. Pulihkan balik skin kyra .

    Lebih-lebih lagi part last skali tu . Tak sia-sia setia dengan #AinaBeauty . Ingat senang nak dapat kulit licin bak model skincare 🤣
    .

  •  67  3  25 April, 2020
  • SIAPA JE YANG BOLEH CONSUME MAAEZ WHITE COFFEE ☕?
.
🌺 Lelaki & Wanita berumur 13 tahun dan ke atas.
🌺 Wanita mengandung/menyusu/berpantang 6 bulan dan ke atas.
🌺 Kulit kusam
🌺 Kulit sunburn
🌺 Kulit gelap
🌺 Parut jerawat sederhana
🌺 Mild acne
.
Nak order?
.
‼️ CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER PANTAS ‼️
.
#MaaezHQ #MaaezWarrior #MaaezBeauty #Maaez #SofieyaBeautyHQ #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #DropshipWanted #SusuMaaezKulitPutih #SusuPudarParut #SusuUntukEkzema  #SsuMaaezTerbaik #SusuUntukSemua #SusuUntukKulitCantik #SusuKambingMaaez  #PutihKulitDenganSelamat #PutihBerseri #KulitLembap #KulitSihat #PutihSeluruhBadan #KulitLicin #SihatDanPutih #Glowing #Flawless #CantikkanKulit
  • SIAPA JE YANG BOLEH CONSUME MAAEZ WHITE COFFEE ☕?
    .
    🌺 Lelaki & Wanita berumur 13 tahun dan ke atas.
    🌺 Wanita mengandung/menyusu/berpantang 6 bulan dan ke atas.
    🌺 Kulit kusam
    🌺 Kulit sunburn
    🌺 Kulit gelap
    🌺 Parut jerawat sederhana
    🌺 Mild acne
    .
    Nak order?
    .
    ‼️ CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER PANTAS ‼️
    .
    #MaaezHQ #MaaezWarrior #MaaezBeauty #Maaez #SofieyaBeautyHQ #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #DropshipWanted #SusuMaaezKulitPutih #SusuPudarParut #SusuUntukEkzema #SsuMaaezTerbaik #SusuUntukSemua #SusuUntukKulitCantik #SusuKambingMaaez #PutihKulitDenganSelamat #PutihBerseri #KulitLembap #KulitSihat #PutihSeluruhBadan #KulitLicin #SihatDanPutih #Glowing #Flawless #CantikkanKulit

  •  7  1  27 April, 2020
  • Sekarang MCP lagi berharga daripada Coklet🤣🤣 Siapa nak buat surprise tu boleh surprise kan dgn MCP🥰
-
Berminat untuk oder bg tuk yg trsayang boleh tekan link.. 👇
📲Www.wasap.my/60192156831/infomcp
-
#MagicalCPure #VitaminC #cantikkankulit
Reposted from @easyforbeauty
  • Sekarang MCP lagi berharga daripada Coklet🤣🤣 Siapa nak buat surprise tu boleh surprise kan dgn MCP🥰
    -
    Berminat untuk oder bg tuk yg trsayang boleh tekan link.. 👇
    📲Www.wasap.my/60192156831/infomcp
    -
    #MagicalCPure #VitaminC #cantikkankulit
    Reposted from @easyforbeauty

  •  1  0  3 June, 2020