#calitcalitcantik Instagram Photos & Videos

calitcalitcantik - 121.2k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
41
average likes

Latest #calitcalitcantik Posts

  • Korang ada masalah jerawat yang teruk ke? Dah cuba macam macam produk tapi masih belum berhasil. Jangan putus asa. Si comel WD kan ada.

Calit calit je, tak payah nak tepek macam macam, tak perlu nak telan itu ini hanis duit ribu riban. 😭

Meh kak liza bantu untuk selesaikan masalah jerawat, luar dalam terawat, kulit tegang, anjal, cerah 1 body dan yang lagi best dapat pakej awet muda dan lagi super Best sidia makin sayang😘

#calitcalitcantik
#teganganjalcerahawetmuda
  • Korang ada masalah jerawat yang teruk ke? Dah cuba macam macam produk tapi masih belum berhasil. Jangan putus asa. Si comel WD kan ada.

    Calit calit je, tak payah nak tepek macam macam, tak perlu nak telan itu ini hanis duit ribu riban. 😭

    Meh kak liza bantu untuk selesaikan masalah jerawat, luar dalam terawat, kulit tegang, anjal, cerah 1 body dan yang lagi best dapat pakej awet muda dan lagi super Best sidia makin sayang😘

    #calitcalitcantik
    #teganganjalcerahawetmuda

  •  0  0  1 hour ago
  • “Siapa tu? Emak awak ke?”

Adududuuu sedihnyaaa bila terkena macam nie ehh. Kita ni punyalah seorang KAKAK dia boleh kata kita EMAK!!

Stress kan kalau muka nampak lebih tua dari usia? Tua macam mana, tua yg kita nampak lesu dkt muka, kedutan halus dkt muka. Hm a BIG NO!

Tu kita ni bagi cara haluuusss je dkt awak utk konsisten apply BIRDNEST ESSENCE sebab taknak orang misjudge kakak dgn emak. 

Nak cantik, nak kulit anjal biar sama2 sis! Barulah girl power gitu🌟

#Teamiragojess #Teamsherilbillionaire #birdnestessencebypna #teambne_ftnrzna #skincareroutine #skincaretips #kulitbersih #kulitputih #kulitcerah #tanpajerawat #tanpajeragat #parutpudar #jerawatkecut #skincareterbaik #serumwajah #birdnestdihati #calitcalitcantik #kulitglowing #flawlessskin #luluskkm #sesuaiuntuksemua #lelakidanperempuan #kanakkanak #rawatluka #sangatberkesan #jomgrabbne #lovebirdnest #produkhalal #birdnestutara #birdnestkedah
  • “Siapa tu? Emak awak ke?”

    Adududuuu sedihnyaaa bila terkena macam nie ehh. Kita ni punyalah seorang KAKAK dia boleh kata kita EMAK!!

    Stress kan kalau muka nampak lebih tua dari usia? Tua macam mana, tua yg kita nampak lesu dkt muka, kedutan halus dkt muka. Hm a BIG NO!

    Tu kita ni bagi cara haluuusss je dkt awak utk konsisten apply BIRDNEST ESSENCE sebab taknak orang misjudge kakak dgn emak.

    Nak cantik, nak kulit anjal biar sama2 sis! Barulah girl power gitu🌟

    #Teamiragojess #Teamsherilbillionaire #birdnestessencebypna #teambne_ftnrzna #skincareroutine #skincaretips #kulitbersih #kulitputih #kulitcerah #tanpajerawat #tanpajeragat #parutpudar #jerawatkecut #skincareterbaik #serumwajah #birdnestdihati #calitcalitcantik #kulitglowing #flawlessskin #luluskkm #sesuaiuntuksemua #lelakidanperempuan #kanakkanak #rawatluka #sangatberkesan #jomgrabbne #lovebirdnest #produkhalal #birdnestutara #birdnestkedah

  •  2  0  2 hours ago
  • Ramai yang tanya BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?

• Dekat NADI itulah terdapatnya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Rujuk gambar ya. 

MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI?

Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi).

Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah ? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).

• Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima mungkin selaju darah yang mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesannya juga pantas.

Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyak angin.

Tubuh badan kita mudah absorb  bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yang mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.

Bagi peluang WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum dapat hasil yang baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? 

#wdkualalumpur #wdshahalam #calitcalitcantik #awetmuda #kulitbebascela #like4likes #likeforlikes #likeforlikeback #likeforliketeam #calitcalitcantik #calitcalitawetmuda #calitcalitnadi #instaboomakademi #global
  • Ramai yang tanya BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi?

    • Dekat NADI itulah terdapatnya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Rujuk gambar ya.

    MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI?

    Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi).

    Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah ? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).

    • Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima mungkin selaju darah yang mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesannya juga pantas.

    Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyak angin.

    Tubuh badan kita mudah absorb bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yang mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor.

    Bagi peluang WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum dapat hasil yang baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas?

    #wdkualalumpur #wdshahalam #calitcalitcantik #awetmuda #kulitbebascela #like4likes #likeforlikes #likeforlikeback #likeforliketeam #calitcalitcantik #calitcalitawetmuda #calitcalitnadi #instaboomakademi #global

  •  2  0  3 hours ago
  • #JERAGAT NI MAKIN HARI MAKIN BANYAK PULAK BERPETA KAT MUKA.

Sedih nyaa, rasa nak selubung muka dalam selimut😢

Dah tepek dengan foundation pun tetap nampak tompok tompok hitam tu. Tengok orang lain kulit cantikk lagi la stress.

Nak jumpa kawan kawan pun segan. Apetah lagi laga laga pipi.

Tapii tak sangka pulak, bila try konsisten pakai krim teknologi nano #WD hanya calit di 3 point nadi kulit makin bersihhh, glowing. 

Fefeling artis Kpop giteww 😁

Jeragat dah lari ntah kemana, kulit makin lembab, berserii seriii. Betul la kata orang, bila dalaman bersih kulit kita jadi cantikk.

Tetambah wd ni ada @ARBUTIN yang sangat bagus untuk pudarkan bintik bintik hitam. Ada efek mencerah jugak.

Bestt kann??

Senyum manjang jela Kak Mah kita sekarang, udah cantikk🤭

#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#wdinfo
💖💖💖💖💖💖💖💖💖
💖💖💖💖💖💖💖💖💖
💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Wasap.my/60194045194/WD
  • #JERAGAT NI MAKIN HARI MAKIN BANYAK PULAK BERPETA KAT MUKA.

    Sedih nyaa, rasa nak selubung muka dalam selimut😢

    Dah tepek dengan foundation pun tetap nampak tompok tompok hitam tu. Tengok orang lain kulit cantikk lagi la stress.

    Nak jumpa kawan kawan pun segan. Apetah lagi laga laga pipi.

    Tapii tak sangka pulak, bila try konsisten pakai krim teknologi nano #WD hanya calit di 3 point nadi kulit makin bersihhh, glowing.

    Fefeling artis Kpop giteww 😁

    Jeragat dah lari ntah kemana, kulit makin lembab, berserii seriii. Betul la kata orang, bila dalaman bersih kulit kita jadi cantikk.

    Tetambah wd ni ada @ARBUTIN yang sangat bagus untuk pudarkan bintik bintik hitam. Ada efek mencerah jugak.

    Bestt kann??

    Senyum manjang jela Kak Mah kita sekarang, udah cantikk🤭

    #DealerAdleesyaBeauty
    #calitcalitcantik
    #wdinfo
    💖💖💖💖💖💖💖💖💖
    💖💖💖💖💖💖💖💖💖
    💖💖💖💖💖💖💖💖💖
    Wasap.my/60194045194/WD

  •  2  0  3 hours ago
  • CANTIK,SIHAT ATAU  PUTIH? 

95% wanita dok bayang dalam kepala kalau cantik mesti putih. Kan kan?

Selain putih kalau nak kelihatan cantik wajah mesti berseri, anjal, glowing, awet muda gitew. Bukan sikit-sikit produk mesti guna untuk dapatkan kecantikan sebenar camni

Tapi kan dengan Women Desiree sahaja uols boleh miliki tau semua kecantikan yang memang kebanyakan wanita idamkan. Syok kan?

Uols calit je WD pada nadi utama, lepas seminggu mesti terkejut punya hihi. Lepas sebulan syok. Lepas setahun rasa wowww

Eh cik sao pun tak terasa dah cecalit hampir nk masuk 3 tahun.Padan la terasa semakin awek terlazak muda.
hahh😝

http://GengawekMuda.wasap.my

#wasap.my/+60102983025
#Cik sao
#Calitcalitcantik
  • CANTIK,SIHAT ATAU PUTIH?

    95% wanita dok bayang dalam kepala kalau cantik mesti putih. Kan kan?

    Selain putih kalau nak kelihatan cantik wajah mesti berseri, anjal, glowing, awet muda gitew. Bukan sikit-sikit produk mesti guna untuk dapatkan kecantikan sebenar camni

    Tapi kan dengan Women Desiree sahaja uols boleh miliki tau semua kecantikan yang memang kebanyakan wanita idamkan. Syok kan?

    Uols calit je WD pada nadi utama, lepas seminggu mesti terkejut punya hihi. Lepas sebulan syok. Lepas setahun rasa wowww

    Eh cik sao pun tak terasa dah cecalit hampir nk masuk 3 tahun.Padan la terasa semakin awek terlazak muda.
    hahh😝

    http://GengawekMuda.wasap.my

    #wasap.my/+60102983025
    #Cik sao
    #Calitcalitcantik

  •  1  0  3 hours ago
  • BERITA GEMBIRA BUAT SEMUA PENCINTA WD*

PROMOSI WD jimat PKP dilanjutkan sampai 30 OGOS 2020.

Alhamdulillah,masih berpeluang dapat harga jimat.Ni antara penghargaan buat customer semoga semua boleh calit-calit cantik.💃🏻
Yeahh harga Mampu milik setiap wanita.😍
Happy soping,tq semua😘
Wasap.my/60194045194/wd
#calitcalitcantik
  • BERITA GEMBIRA BUAT SEMUA PENCINTA WD*

    PROMOSI WD jimat PKP dilanjutkan sampai 30 OGOS 2020.

    Alhamdulillah,masih berpeluang dapat harga jimat.Ni antara penghargaan buat customer semoga semua boleh calit-calit cantik.💃🏻
    Yeahh harga Mampu milik setiap wanita.😍
    Happy soping,tq semua😘
    Wasap.my/60194045194/wd
    #calitcalitcantik

  •  1  0  3 hours ago
  • Ramai yang mengadu,

Macammana nak rawat masalah jeragat. Dah guna macam macam skincare pon masih lagi tak mampu merawat.

Nak tahu Sebabnya,

Skincare anda hanya mampu merawat di permukaan wajah sahaja. Yang selebihnya kita perlu fokus untuk merawat di lapisan dalam kulit.

Kenapa?

Tahukah anda. 

Jeragat bukan berpunca dari luar lapisan kulit mula kita. Tapi akarnya tumbuh bermula di 5 lapisan dalam dan lama kelamaan ianya timbul di permukaan wajah.

Jadi apa yang perlu kita buat untuk atasi masalah ini?

1) Glutathione : Fungsi utama Glutathione ini adalah untuk merawat jeragat dari dalam iaitu dari akar. Ia juga menghilangkan jeragat dari dalam supaya ia tidak muncul di wajah kita lagi.

2) Hyaluronic acid (Ha) : Ia juga adalah bahan yang penting untuk masalah jeragat, ia berfungsi untuk mencegah jeragat dari merebak dari luar. Bila kita dah rawat jeragat dari dalam, dari luar juga kita perlu cegah kan?

HA ini juga dapat mengunci kelembapan pada wajah agar ia tidak akan merebak secara ekstrim.

2) Vitamin C : Bila kita dah rawat jeragat daripada luar & dalam dengan Glutathione & HA tadi kita memerlukan Vitamin C untuk membantu menggantikan sel-sel kulit lama kepada sel-sel kulit baru.

Jadi bagi yang ada masalah jeragat anda boleh mula mengambil sumplement yang mempunyai khasiat seperti gluthatione, Hyaluronic Acid dan ambil juga Vit C setiap hari. 

Yang paling penting rawat ia dari dalam dan jangan lupa pula pakai pelindung wajah di luar seperti sunscreens atau sunblock di wajah.

Supaya ada yang melindung lapisan kulit wajah kita dari terkena sinaran uv yang menjadi salah satu punca jeragat. 

#Share kan info ini, supaya kita dapat membantu ramai wanita yang buntu untuk merawat masalah jeragat.

#TipsKecantikanWanita
#DealerSaHWDTA 
#CalitCalitCantik
#TeamFizaBest
  • Ramai yang mengadu,

    Macammana nak rawat masalah jeragat. Dah guna macam macam skincare pon masih lagi tak mampu merawat.

    Nak tahu Sebabnya,

    Skincare anda hanya mampu merawat di permukaan wajah sahaja. Yang selebihnya kita perlu fokus untuk merawat di lapisan dalam kulit.

    Kenapa?

    Tahukah anda.

    Jeragat bukan berpunca dari luar lapisan kulit mula kita. Tapi akarnya tumbuh bermula di 5 lapisan dalam dan lama kelamaan ianya timbul di permukaan wajah.

    Jadi apa yang perlu kita buat untuk atasi masalah ini?

    1) Glutathione : Fungsi utama Glutathione ini adalah untuk merawat jeragat dari dalam iaitu dari akar. Ia juga menghilangkan jeragat dari dalam supaya ia tidak muncul di wajah kita lagi.

    2) Hyaluronic acid (Ha) : Ia juga adalah bahan yang penting untuk masalah jeragat, ia berfungsi untuk mencegah jeragat dari merebak dari luar. Bila kita dah rawat jeragat dari dalam, dari luar juga kita perlu cegah kan?

    HA ini juga dapat mengunci kelembapan pada wajah agar ia tidak akan merebak secara ekstrim.

    2) Vitamin C : Bila kita dah rawat jeragat daripada luar & dalam dengan Glutathione & HA tadi kita memerlukan Vitamin C untuk membantu menggantikan sel-sel kulit lama kepada sel-sel kulit baru.

    Jadi bagi yang ada masalah jeragat anda boleh mula mengambil sumplement yang mempunyai khasiat seperti gluthatione, Hyaluronic Acid dan ambil juga Vit C setiap hari.

    Yang paling penting rawat ia dari dalam dan jangan lupa pula pakai pelindung wajah di luar seperti sunscreens atau sunblock di wajah.

    Supaya ada yang melindung lapisan kulit wajah kita dari terkena sinaran uv yang menjadi salah satu punca jeragat.

    #Share kan info ini, supaya kita dapat membantu ramai wanita yang buntu untuk merawat masalah jeragat.

    #TipsKecantikanWanita
    #DealerSaHWDTA
    #CalitCalitCantik
    #TeamFizaBest

  •  1  0  4 hours ago
  • Omeii omeiii semua kakak syantek, awetmudaa terlajak sangat niee 🥰

Nie telan WD buekk ulam ko . Boleh dapat result macamni. Hahaha jangan arah mokda gegurau jaa 😂
.
.
Tak perlu telan telan krim wd tu sayang..cuma calit di nadi sahaja  buat awakk tampil cantikk yakin dan awetmuda.
.
.
Sepantas abc jer nak guna.Wd bukan biasher biasher

#wdcerah#wdanjal#wdtegang
#wdawetmuda
#wdcerahsatubadan #effectsatubody
#calitcalitcantik
  • Omeii omeiii semua kakak syantek, awetmudaa terlajak sangat niee 🥰

    Nie telan WD buekk ulam ko . Boleh dapat result macamni. Hahaha jangan arah mokda gegurau jaa 😂
    .
    .
    Tak perlu telan telan krim wd tu sayang..cuma calit di nadi sahaja buat awakk tampil cantikk yakin dan awetmuda.
    .
    .
    Sepantas abc jer nak guna.Wd bukan biasher biasher

    #wdcerah #wdanjal #wdtegang
    #wdawetmuda
    #wdcerahsatubadan #effectsatubody
    #calitcalitcantik

  •  1  0  4 hours ago
  • Nama saya #WD

Siapa yang dah kenal dengan saya pasti akan jatuh cinta dengan keberkesannya.Kuasa Calitan yang membuatkan ramai wanita bertukar menjadi lebih awet muda 5tahun dari usia.

Woww bukan itu jur, 

Kulit yang semakin cerah seluruh badan.Makin lembut dan anjal seperti membelai kulit baby. Tiada lagi masalah kulit yang merungsingkan.

Setiap calitan terasa kesegarannya,sesegar bau lavender yang ada di dalam kandungan bahannya yang amat mengasyikkan.Semakin hari semakin tenang dan semakin bahagia dengan perubahan positif yang di alami setiap hari.

Apalah sangat pelaburan yang di keluarkan untuk WD, Berbanding apa yang di miliki selepas berkenal kenalan dengannya. Tetambah pulak mudah sesangat nak pakai, jimat masa, mudah di bawak ke mana mana. 

Orang kata tak kenal tak cinta.Dah kenal terus jatuh cinta ❤

Tambah jatuh cinta lagi kalau ramai memuji muji keserian wajah uuolss raya ni kan 😄

#DealerAdleesyaBeauty
#Calitcalitcantik
  • Nama saya #WD

    Siapa yang dah kenal dengan saya pasti akan jatuh cinta dengan keberkesannya.Kuasa Calitan yang membuatkan ramai wanita bertukar menjadi lebih awet muda 5tahun dari usia.

    Woww bukan itu jur,

    Kulit yang semakin cerah seluruh badan.Makin lembut dan anjal seperti membelai kulit baby. Tiada lagi masalah kulit yang merungsingkan.

    Setiap calitan terasa kesegarannya,sesegar bau lavender yang ada di dalam kandungan bahannya yang amat mengasyikkan.Semakin hari semakin tenang dan semakin bahagia dengan perubahan positif yang di alami setiap hari.

    Apalah sangat pelaburan yang di keluarkan untuk WD, Berbanding apa yang di miliki selepas berkenal kenalan dengannya. Tetambah pulak mudah sesangat nak pakai, jimat masa, mudah di bawak ke mana mana.

    Orang kata tak kenal tak cinta.Dah kenal terus jatuh cinta ❤

    Tambah jatuh cinta lagi kalau ramai memuji muji keserian wajah uuolss raya ni kan 😄

    #DealerAdleesyaBeauty
    #Calitcalitcantik

  •  2  0  4 hours ago
  • WD bukan setakat cream kecantikan, malah adalah sejenis cream multi fungsi yg sgt banyak menafaatnya  dari segi kecantikan juga kesihatan..
Tak hairan lah cream ni jadi buruan para pengguna👍🏽🤗

🔍WDTA  ni apa? 

Apa Kelebihannya?

Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda 

#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.

Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

Kelebihan #WDTA  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama

💥Nak Cantik Nak Lawa Cari Amiati Pakai WD 

Utk Info lanjut & tawaran istimewa  hubungi 
#Amiati yr
#frenly  #generous #trusted dealer⤵️⤵️
📲📲

http://watsap.my/+6596238572/⚘wdta⚘

#AmDealerAdleesyaBeautySingapore
#WDTASingapore
#WomanDesireTripleAdvance 
#MisiSyantikRaya
#KrimMultifungsi
#CalitCalitCantik
#KrimAwetMuda
#Tmh020720
#cantikdalamcantiklagiluaran
  • WD bukan setakat cream kecantikan, malah adalah sejenis cream multi fungsi yg sgt banyak menafaatnya dari segi kecantikan juga kesihatan..
    Tak hairan lah cream ni jadi buruan para pengguna👍🏽🤗

    🔍WDTA ni apa?

    Apa Kelebihannya?

    Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda

    #WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.

    Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

    Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

    Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama

    💥Nak Cantik Nak Lawa Cari Amiati Pakai WD

    Utk Info lanjut & tawaran istimewa hubungi
    #Amiati yr
    #frenly #generous #trusted dealer⤵️⤵️
    📲📲

    http://watsap.my/+6596238572/⚘wdta⚘

    #AmDealerAdleesyaBeautySingapore
    #WDTASingapore
    #WomanDesireTripleAdvance
    #MisiSyantikRaya
    #KrimMultifungsi
    #CalitCalitCantik
    #KrimAwetMuda
    #Tmh020720
    #cantikdalamcantiklagiluaran

  •  2  1  4 hours ago
  • Ok zati nak belanja semua orang harga PROMOSI gila gila ni dekat korang.  Lagi banyak korang order,  lagi banyak yang korang JIMAT. 
_
1 Unit WD boleh tahan 5-6 minggu.  Harga asal RM100 sekarang hanyalah RM80. korang JIMAT RM20 dari harga asal. 
_
2 Unit wd boleh tahan 3 bulan.  3 bulan ni korang boleh konsisten pemakaian WD ni.  Harga asal RM200. tapi harini zati nak bagi special harga RM150 untuk 2 Unit.  Korang jimat RM75 dari harga asal. 
_
3 Unit WD ni boleh tahan 4 bulan setengah. Lebih lama korang konsisten pakai WD ni.  Dan kesan pun makin wow.  Harga asal untuk 3 Unit WD ni RM300. tapi special harini,  korang akan dapat dengan harga RM225. Jimat RM75.

_
Untuk 4 unit WD ni korang boleh konsisten pakai selama 6 bulan. So lagi lama lah.  Lagi lama korang pakai, lagi sebati WD dengan korang.  So harini harga Special RM300 sahaja. 
_
So korang tunggu apa lagi.  Jom la submit order sekarang.  Stok dah nyawa-nyawa ikan ni. Raw material tak boleh nak import dari luar.  Untuk order klik je link di bio hokey. 
_
#wdkedah #wdtakedah #wdkulim #wdtakulim #KrimSyantikAjaib #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #calitNadiCantikSatuBody #calitcalitcantik #krimbioteknologinano #stopcovic19 #hapuscovid19 #kitajagakita #staysafe #stayhealthy #stayhome #stayathome
  • Ok zati nak belanja semua orang harga PROMOSI gila gila ni dekat korang. Lagi banyak korang order, lagi banyak yang korang JIMAT.
    _
    1 Unit WD boleh tahan 5-6 minggu. Harga asal RM100 sekarang hanyalah RM80. korang JIMAT RM20 dari harga asal.
    _
    2 Unit wd boleh tahan 3 bulan. 3 bulan ni korang boleh konsisten pemakaian WD ni. Harga asal RM200. tapi harini zati nak bagi special harga RM150 untuk 2 Unit. Korang jimat RM75 dari harga asal.
    _
    3 Unit WD ni boleh tahan 4 bulan setengah. Lebih lama korang konsisten pakai WD ni. Dan kesan pun makin wow. Harga asal untuk 3 Unit WD ni RM300. tapi special harini, korang akan dapat dengan harga RM225. Jimat RM75.

    _
    Untuk 4 unit WD ni korang boleh konsisten pakai selama 6 bulan. So lagi lama lah. Lagi lama korang pakai, lagi sebati WD dengan korang. So harini harga Special RM300 sahaja.
    _
    So korang tunggu apa lagi. Jom la submit order sekarang. Stok dah nyawa-nyawa ikan ni. Raw material tak boleh nak import dari luar. Untuk order klik je link di bio hokey.
    _
    #wdkedah #wdtakedah #wdkulim #wdtakulim #KrimSyantikAjaib #KrimAwetMuda #KrimKalisUsia #calitNadiCantikSatuBody #calitcalitcantik #krimbioteknologinano #stopcovic19 #hapuscovid19 #kitajagakita #staysafe #stayhealthy #stayhome #stayathome

  •  5  0  4 hours ago
  • Masih confuse apa itu WDTA?

Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
.

1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. 
.
2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja. 
.
3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam.  Bukan krim sekadar luaran. 
.
4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi). 
.
5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
.
7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. 
.
8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. 
.
9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. 
.

WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.
.

#calitcalitcantik #wdtatetapdihati #lelaki
#penjagaanwajah #antijeragat #antijerawat #produkkecantikan #produktanpakimia #produkviral #produkkecantikanmurah #kulitsehat #kulitlembab #kulitsensitif #kulitsihat #antipenuaan #skinglowing #skincaremmalaysia #routineskincare #rawatanwajah #rawatankulit #kulitgelap #cantiktanpamakeup #cantiktanpakimia #skinglowing #testimoni #testimoniwdta #stayhome #staysafe #kitajagakita #malaysia #covid19
  • Masih confuse apa itu WDTA?

    Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
    .

    1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN.
    .
    2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja.
    .
    3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam. Bukan krim sekadar luaran.
    .
    4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi).
    .
    5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
    .
    6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
    .
    7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan.
    .
    8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat.
    .
    9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara.
    .

    WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.
    .

    #calitcalitcantik #wdtatetapdihati #lelaki
    #penjagaanwajah  #antijeragat  #antijerawat  #produkkecantikan  #produktanpakimia  #produkviral  #produkkecantikanmurah #kulitsehat #kulitlembab #kulitsensitif #kulitsihat #antipenuaan #skinglowing #skincaremmalaysia #routineskincare #rawatanwajah #rawatankulit #kulitgelap #cantiktanpamakeup #cantiktanpakimia #skinglowing #testimoni #testimoniwdta #stayhome #staysafe #kitajagakita #malaysia #covid19

  •  1  1  5 hours ago
  • Boleh dikatakan seminggu 3,4 kali cust berlainan share FEEDBACK.
.
.
kali ni kak suzieliana share muka dah makin ok,Dari jerawat parut sampai malu dengan kengkawan sekarang dah licin bersih.
.
.
Dulu guna produk ada mercury sekali stop habis muka mencanakk jerawat nanah besau-besau akak Suzi cakap.
.
.
Alhamdulillah sekarang dahh ok.
Baru ni Syah g cod pun syantik sangat akak.Muka nampak muda walaupun dah 40 an😍
.
.
Alhamdulillah antara nikmat tak terhingga bila cust bagi khabo cenggini.
.
.
Ajomm uolss yang ada masalah kulit wajah,meh kak Syah guide,kita makin calit-calit ajee yang penting makin cantik sihatt🥰
.
.
Wd Masih Promosi jimat uolss wasap Kak Syah 013-6309563 atau klik link di bio ig,Kak Syah lanje postage + gift jugak tau harini.

#KakSyahWd
#TeamSyahSucces
#TeamMokyamPower

#kulitcerah #kulitputih #kulitcantik  #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeGemas
#WomenDesireeNegeriSembilan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty
  • Boleh dikatakan seminggu 3,4 kali cust berlainan share FEEDBACK.
    .
    .
    kali ni kak suzieliana share muka dah makin ok,Dari jerawat parut sampai malu dengan kengkawan sekarang dah licin bersih.
    .
    .
    Dulu guna produk ada mercury sekali stop habis muka mencanakk jerawat nanah besau-besau akak Suzi cakap.
    .
    .
    Alhamdulillah sekarang dahh ok.
    Baru ni Syah g cod pun syantik sangat akak.Muka nampak muda walaupun dah 40 an😍
    .
    .
    Alhamdulillah antara nikmat tak terhingga bila cust bagi khabo cenggini.
    .
    .
    Ajomm uolss yang ada masalah kulit wajah,meh kak Syah guide,kita makin calit-calit ajee yang penting makin cantik sihatt🥰
    .
    .
    Wd Masih Promosi jimat uolss wasap Kak Syah 013-6309563 atau klik link di bio ig,Kak Syah lanje postage + gift jugak tau harini.

    #KakSyahWd
    #TeamSyahSucces
    #TeamMokyamPower

    #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #kulitmulus #kulitkering #kulitberminyak #kulitbersih #kulitkusam #kulitsihat #kulitlembut #bebasjerawat #jerawat #bebasjeragat #jeragat #gebugebas #glowingskin #awetmuda #sayanakcantik #calitcalitcantik #WomenDesireeGemas
    #WomenDesireeNegeriSembilan #WomenDesireeMalaysia #wdecmurah #dealeradleesyabeauty

  •  6  0  5 hours ago
  • Ramai yang tanya BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi? Hairan kan
.
Ok, uolls baca sampai habis tauu
.
Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar) ☝🏼
.
MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??
.
.
Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).
.
.
Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??
Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.
.
.
Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).
.
.
Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas
.
Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin
.
Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor
.
Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow IG kami tau utk info dan tips WD.😉
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut info wd
Klik saje link di bio.

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore  #skincare
  • Ramai yang tanya BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi? Hairan kan
    .
    Ok, uolls baca sampai habis tauu
    .
    Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar) ☝🏼
    .
    MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??
    .
    .
    Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).
    .
    .
    Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??
    Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.
    .
    .
    Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).
    .
    .
    Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas
    .
    Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin
    .
    Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor
    .
    Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow IG kami tau utk info dan tips WD.😉
    .
    .
    Berminat nak tahu lebih lanjut info wd
    Klik saje link di bio.

    #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #skincare

  •  1  0  6 hours ago
  • Masih confuse apa itu WDTA?
.
.
Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
.
.

1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. 
.
.
2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja. 
.
.
3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam.  Bukan krim sekadar luaran. 
.
.
4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi). 
.
.
5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
.
6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
.
.
7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. 
.
.
8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. 
.
.
9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. 
.
.
WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.
.
.
#calitcalitcantik
#wdjohor
  • Masih confuse apa itu WDTA?
    .
    .
    Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
    .
    .

    1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN.
    .
    .
    2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja.
    .
    .
    3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam. Bukan krim sekadar luaran.
    .
    .
    4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi).
    .
    .
    5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
    .
    .
    6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
    .
    .
    7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan.
    .
    .
    8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat.
    .
    .
    9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara.
    .
    .
    WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.
    .
    .
    #calitcalitcantik
    #wdjohor

  •  9  0  6 hours ago
  • Ni lah dia kakak yang berumur 57 tahun calit wdta tu. Baru 1 botol gais. Tapi tengoklah kulit kakak ni.

Fuhhhsss kompem ramai jeles amatttt. 
Baru 1 botol tapi ketara tompokan jeragat tu makin pudar. 

Kulit pun nampak cerah cantik berseri sejak calit wdta ni. Halahhh bukan susah pun calit di 3 point utama pagi dan malam.

Tapi ingat yer, kesan setiap individu berbeza beza. Yang penting awak konsisten guna dan follow ajer tipsnya ye. 

Wdta ni semua peringkat umur boleh guna tau.

Memang berbaloii

#KrimAwetMuda
#calitcalitcantik
#KrimTeknologiNano
#CikAyuWD
  • Ni lah dia kakak yang berumur 57 tahun calit wdta tu. Baru 1 botol gais. Tapi tengoklah kulit kakak ni.

    Fuhhhsss kompem ramai jeles amatttt.
    Baru 1 botol tapi ketara tompokan jeragat tu makin pudar.

    Kulit pun nampak cerah cantik berseri sejak calit wdta ni. Halahhh bukan susah pun calit di 3 point utama pagi dan malam.

    Tapi ingat yer, kesan setiap individu berbeza beza. Yang penting awak konsisten guna dan follow ajer tipsnya ye.

    Wdta ni semua peringkat umur boleh guna tau.

    Memang berbaloii

    #KrimAwetMuda
    #calitcalitcantik
    #KrimTeknologiNano
    #CikAyuWD

  •  0  0  6 hours ago
  • Bila kita start ambil produk kan, kunci dia wajib konsisten.

Bukan pakai sekejap tak nampak result dah mula pattah hati. Hukhuk

Macam krim WD triple Advance ni, Fasa awal zat estrak tree peony dalam krim ni akan cuci darah kita buang segala toksin toksin beku. Masa ni takkan nampak lagi kulit tu terus putih gebu.

Fasa kedua, kulit badan kita akan repair. Yang mana rosak semua akan diperbaiki satu persatu. 

Memang amik masa sangat untuk sesetengah orang kan. Ye la, badan tak sama. Ada yang toksin dia tinggi. Ada yang dalaman dia sel kulit rosak sana sini. 

Semua pun bergantung pada apa yang kita makan, keturunan, cara hidup kita kannn.

Fasa akhir, bila sistem badan dah makin elok, clean and clearrr, baru lah nampak kesan kulit tu dari luar. Gelowing memancor gitew. 

Kalau sebelum ni kulit asyik kuarkan jerawat, darah bersih jerawat pon takde

Kalau dulu kulit kering dan berjeragat, sel kulit makin sihattt bila konsisten amalkan. Kulit pun makin lembap dan lebih berseri

Yang penting konsisten kurang-kurang 3 bulan. Jangan cepat givap bila calit 6, 7 kali tapi tak nampak result. Bagi masa pada badan nak buat kerja dia.

Even, formula wd triple advance ni dah di upgrade 3x ganda, tapi proses tetap sama. Bukan untuk jadi putih gebu terus

Bahan dalam tu semua herba herba terpilih. Memang boleh mencerahkan, tapi bukan sekelip mata .

Yang penting rawat dalaman dulu, repair sel sel kulit yang rosakkk. End dia nanti baru nampak kulit sihat bersinar tak kusam tenggelam.

Buktinya, tengok je testimoni yang lalu lalang hari hari wow kannn. Diri sendiri pun tak percaya berubah camtu sekali😍

Jadi, mulai sekarang sabar oteyy sabar. Bolehhh? 🤙

#KrimTeknologiNano
#CalitNadiCantikSatuBody
#calitcalitcantik
#CikAyuWD
  • Bila kita start ambil produk kan, kunci dia wajib konsisten.

    Bukan pakai sekejap tak nampak result dah mula pattah hati. Hukhuk

    Macam krim WD triple Advance ni, Fasa awal zat estrak tree peony dalam krim ni akan cuci darah kita buang segala toksin toksin beku. Masa ni takkan nampak lagi kulit tu terus putih gebu.

    Fasa kedua, kulit badan kita akan repair. Yang mana rosak semua akan diperbaiki satu persatu.

    Memang amik masa sangat untuk sesetengah orang kan. Ye la, badan tak sama. Ada yang toksin dia tinggi. Ada yang dalaman dia sel kulit rosak sana sini.

    Semua pun bergantung pada apa yang kita makan, keturunan, cara hidup kita kannn.

    Fasa akhir, bila sistem badan dah makin elok, clean and clearrr, baru lah nampak kesan kulit tu dari luar. Gelowing memancor gitew.

    Kalau sebelum ni kulit asyik kuarkan jerawat, darah bersih jerawat pon takde

    Kalau dulu kulit kering dan berjeragat, sel kulit makin sihattt bila konsisten amalkan. Kulit pun makin lembap dan lebih berseri

    Yang penting konsisten kurang-kurang 3 bulan. Jangan cepat givap bila calit 6, 7 kali tapi tak nampak result. Bagi masa pada badan nak buat kerja dia.

    Even, formula wd triple advance ni dah di upgrade 3x ganda, tapi proses tetap sama. Bukan untuk jadi putih gebu terus

    Bahan dalam tu semua herba herba terpilih. Memang boleh mencerahkan, tapi bukan sekelip mata .

    Yang penting rawat dalaman dulu, repair sel sel kulit yang rosakkk. End dia nanti baru nampak kulit sihat bersinar tak kusam tenggelam.

    Buktinya, tengok je testimoni yang lalu lalang hari hari wow kannn. Diri sendiri pun tak percaya berubah camtu sekali😍

    Jadi, mulai sekarang sabar oteyy sabar. Bolehhh? 🤙

    #KrimTeknologiNano
    #CalitNadiCantikSatuBody
    #calitcalitcantik
    #CikAyuWD

  •  1  0  6 hours ago
  • Masih confuse apa itu WDTA?

Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
.

1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN. 
.
2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja. 
.
3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam.  Bukan krim sekadar luaran. 
.
4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi). 
.
5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
.
6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
.
7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan. 
.
8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat. 
.
9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara. 
.

WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.

#calitcalitcantik
#wdtamelaka
  • Masih confuse apa itu WDTA?

    Jom baca 9 INFO TENTANG WDTA 👇🏻
    .

    1️⃣ Adalah sejenis KRIM KECANTIKAN.
    .
    2️⃣ Tiada SET. BUKAN skincare. Hanya 1 produk sahaja.
    .
    3️⃣ Bukan krim kecantikan biasa dimana ianya krim khusus untuk merawat kulit dari dalam. Bukan krim sekadar luaran.
    .
    4️⃣ Menggunakan revolusi BIO TEKNOLOGI NANO yg meresap 12 kali ganda lebih pantas ke bawah lapisan kulit dan terus menyerap ke dalam pembuluh darah ( yang terdapat dikawasan nadi).
    .
    5️⃣ Pembuluh darah adalah tempat dimana darah di pam laju ke seluruh tubuh badan, jadi agen-agen pengangkut darah ni akan bawa zat-zat yg ada pada WD ini untuk 'melancong' ke seluruh tubuh badan.
    .
    6️⃣ Berfungsi untuk mencerahkan, menegangkan, menganjalkan dan yang penting boleh mengembalikan kembali keremajaan anda luaran dan dalaman.
    .
    7️⃣ Tekstur licin dan tidak berminyak. Tidak kesat, tidak rasa serdak serdak dan ianya amat pantas meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan sebarang kesan.
    .
    8️⃣ Mengaktifkan sel sel yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari. Supaya kulit korang cantik, cerah gebu, awet muda, bebas jerawat.
    .
    9️⃣ Formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman 15 tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara.
    .

    WD sangat multifungsi. Malah sangat bagus untuk wanita yang menitikberatkan masalah dalaman dan luaran badan.

    #calitcalitcantik
    #wdtamelaka

  •  0  0  7 hours ago
  • Apa kebaikan lipmatte kekasih ?? Apa bahan dalam lipmatte ?? Ha mai eqa bagitahu supaya korang tak was2 dgn produk kekasih😘😘
.
.
Dalam lipmatte ada 3 bahan yang boleh merawat bibir kehitaman,melembapkan bibir yang paling penting ❌bahan kimia 
.
.
3 bahan utama✅
🍫shea butter
🍫argan oil
🍫vitamin E
RM39/box dapat 2 pcs lipmatte 
.
.
#kekasihpercuma #teameyqaasquad #kekasihteamshuhana #ragakekasih #calitcalitcantik
  • Apa kebaikan lipmatte kekasih ?? Apa bahan dalam lipmatte ?? Ha mai eqa bagitahu supaya korang tak was2 dgn produk kekasih😘😘
    .
    .
    Dalam lipmatte ada 3 bahan yang boleh merawat bibir kehitaman,melembapkan bibir yang paling penting ❌bahan kimia
    .
    .
    3 bahan utama✅
    🍫shea butter
    🍫argan oil
    🍫vitamin E
    RM39/box dapat 2 pcs lipmatte
    .
    .
    #kekasihpercuma #teameyqaasquad #kekasihteamshuhana #ragakekasih #calitcalitcantik

  •  4  0  8 hours ago

Top #calitcalitcantik Posts

  • Nak beli 1 ke 2 wd ni?

Beli 1 RM100 tapi kalau beli 2 RM160.
Kalau saya, mesti nak yang 2 kotak RM160.
Macam rugi je beli satu.Hihi

Dua kotak boleh jimat RM40.
Alang alang beli boleh buat stok takut terputus calit.
Yela bila dah start calit ni memang takleh tinggal walau sehari.

Satu kotak ni boleh tahan sehingga 2 bulan.
Jimat kan?
So berbaloi dengan harga korang beli.
Berbaloi dan berkesan🥰

Bertindak sekarang,grab 2 atau lebih😁

#MagikaSusukModen #womendesiree #wdta #wdec #WD #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skincareroutine #skincaremalaysia #KrimMultifungsi #KrimCantikAjaib #glowingskin #skinglass #muda #menawan #viralkini #viralmalaysia #calitcalitcantik #cantikcaramudah #LulusKKM #halal #LuckyDrawRM15000 #wdkelantan #wdputrajaya #wdkualalumpur #wdsingapura #wdbrunei
  • Nak beli 1 ke 2 wd ni?

    Beli 1 RM100 tapi kalau beli 2 RM160.
    Kalau saya, mesti nak yang 2 kotak RM160.
    Macam rugi je beli satu.Hihi

    Dua kotak boleh jimat RM40.
    Alang alang beli boleh buat stok takut terputus calit.
    Yela bila dah start calit ni memang takleh tinggal walau sehari.

    Satu kotak ni boleh tahan sehingga 2 bulan.
    Jimat kan?
    So berbaloi dengan harga korang beli.
    Berbaloi dan berkesan🥰

    Bertindak sekarang,grab 2 atau lebih😁

    #MagikaSusukModen #womendesiree #wdta #wdec #WD #ubatjeragat #ubatjerawat #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skincareroutine #skincaremalaysia #KrimMultifungsi #KrimCantikAjaib #glowingskin #skinglass #muda #menawan #viralkini #viralmalaysia #calitcalitcantik #cantikcaramudah #LulusKKM #halal #LuckyDrawRM15000 #wdkelantan #wdputrajaya #wdkualalumpur #wdsingapura #wdbrunei

  •  173  1  7 February, 2020
  • #WD ni botol dia kecik je. Tapi uolss nak tau tak sebotol tu sesilap boleh tahan dekat 2 bulan.
Dah la comey. Senang bawa memana.

Harga dia tu kalau nak dibandingkan dengan manfaat yang uolss dapat memang berbaloi libu libu lemon.

Acer bayangkan calit calit kat 3 point nadi je, tapi boleh cerahkan kulit satu badan,hilangkan  jerawat , hilangkan jeragat, naikkan seri muka, dalaman mantop dan awet muda.

Perghhh kalau nak dikira satu satu supplement boleh habis ribu riban. Ni WD tapaw semua. Uollss rilek je dok silang kaki atas sofa empuk sesambil mencalit. 
Kalau umah blackout pon boleh calit uuollss. Rabaaa raba je calit siap.😝 Nampak tak sikit punya #MUDAH nak pakai wd ni. Pssttt jangan tesilap calit kat orang sebelah pulakk . Tu tunggu malam eh 😁

#DealerAdleesyaBeautyKelantan #Calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #jerawathilang #jeragathilang #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skinglass #muda #menawan #viralkini #viralmalaysia #LuckyDrawRM15000 #belisetkombo #cantikcaramudah #CantikDalaman #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdselangor #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD
  • #WD ni botol dia kecik je. Tapi uolss nak tau tak sebotol tu sesilap boleh tahan dekat 2 bulan.
    Dah la comey. Senang bawa memana.

    Harga dia tu kalau nak dibandingkan dengan manfaat yang uolss dapat memang berbaloi libu libu lemon.

    Acer bayangkan calit calit kat 3 point nadi je, tapi boleh cerahkan kulit satu badan,hilangkan jerawat , hilangkan jeragat, naikkan seri muka, dalaman mantop dan awet muda.

    Perghhh kalau nak dikira satu satu supplement boleh habis ribu riban. Ni WD tapaw semua. Uollss rilek je dok silang kaki atas sofa empuk sesambil mencalit.
    Kalau umah blackout pon boleh calit uuollss. Rabaaa raba je calit siap.😝 Nampak tak sikit punya #MUDAH nak pakai wd ni. Pssttt jangan tesilap calit kat orang sebelah pulakk . Tu tunggu malam eh 😁

    #DealerAdleesyaBeautyKelantan #Calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #jerawathilang #jeragathilang #kulitkusamhilang #kulitberminyakhilang #kulitkeringhilang #skinglass #muda #menawan #viralkini #viralmalaysia #LuckyDrawRM15000 #belisetkombo #cantikcaramudah #CantikDalaman #wdkelantan #wdterengganu #wdpahang #wdselangor #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD

  •  167  0  17 February, 2020
  • MAKIN CALIT, MAKIN AWET MUDA.
.
Haa, dah kenapa tu kan? Yela, gara gara WD, kastemer yang dah sedia cantik sebelum ni bertambah tambah cantik sejak terjebak sapu sapu cantik ni.
.
Padahal sapu kat nadi dan ari ari je kan, tu pun 3 point jeerr, tapiii kesannya mak aiii, whole body pula. Aummm.
.
Cik arbutin ngan cik gluthathione kata mungkin dah jodoh mereka, bersatu memeterai cinta, berjanji penuh setia memberikan yang terbaek pada pengguna WD.
.
Gabungan mantap mereka berdua membuatkan pengguna #WD makin gebuuuu,cerah dan berseri seri jadinya. Ehhh, kedutan pon dah takde lagi.
.
Sebab tu takde lagi misteri misteri ni, sebab kehebatan WD ni bukan lagi satu rahsia yang sengaja disembunyi sembunyi, ianya memang realiti jadi kalau korang setia sapu hehari, pasti cantik bak bidadari. In shaa Allah.
.
Cecepat korang dapatkan WDTA, tengah promosi jimat RM20 ni. Klik je link di bio ⬆️ ok.
.
.
#Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #WdtaMuar #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #Brunei #Malaysia #Singapore #TestimoniWD
  • MAKIN CALIT, MAKIN AWET MUDA.
    .
    Haa, dah kenapa tu kan? Yela, gara gara WD, kastemer yang dah sedia cantik sebelum ni bertambah tambah cantik sejak terjebak sapu sapu cantik ni.
    .
    Padahal sapu kat nadi dan ari ari je kan, tu pun 3 point jeerr, tapiii kesannya mak aiii, whole body pula. Aummm.
    .
    Cik arbutin ngan cik gluthathione kata mungkin dah jodoh mereka, bersatu memeterai cinta, berjanji penuh setia memberikan yang terbaek pada pengguna WD.
    .
    Gabungan mantap mereka berdua membuatkan pengguna #WD makin gebuuuu,cerah dan berseri seri jadinya. Ehhh, kedutan pon dah takde lagi.
    .
    Sebab tu takde lagi misteri misteri ni, sebab kehebatan WD ni bukan lagi satu rahsia yang sengaja disembunyi sembunyi, ianya memang realiti jadi kalau korang setia sapu hehari, pasti cantik bak bidadari. In shaa Allah.
    .
    Cecepat korang dapatkan WDTA, tengah promosi jimat RM20 ni. Klik je link di bio ⬆️ ok.
    .
    .
    #Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #WdtaMuar #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #Brunei #Malaysia #Singapore #TestimoniWD

  •  149  10  27 September, 2019
  • KURUNG AAFIYA
.
Less is better. Nampak sedap mata memandang walaupun simple.
.
KEISTIMEWAAN KURUNG AAFIYA
📌 Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti.
📌 Design minimal tapi masih tampak sylish.
📌 Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan
📌 Lightly iron. Jimat masa.
📌 Line yang dibuat menggunakan kain. Pasti tidak mudah rosak.
📌 Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada.
📌 Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan.
📌 Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas.
📌 7 pilihan warna yang buat awk rambang mata!!
📌 Ada 5 saiz, S hingga XXL.
.
.
___
.
Aurat Terpelihara
Keayuan Terserlah
.
Hubungi #jejakajualbaju
Whatsapp 📲+60145164512
Channel Telgram t.me/jejakajualbaju
.
___
.
#kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuraya2018 #kurungmalaysia #kurungmini #kurungcantik #kurungplain #bawalplain
#bawalruffle #bawalsakura #teamapplescarf #ootdmalaysia #cikgusekolah #thiraalongtop #calitcalitcantik #bajubridesmaid #jubahmurah #kurungaafiya #kurungpahang #ajimaura #dexandra #jubahmurah #jubahmalaysia #whiteningbooster #pipipink #quputeh #medinablouse #emmamaembong
  • KURUNG AAFIYA
    .
    Less is better. Nampak sedap mata memandang walaupun simple.
    .
    KEISTIMEWAAN KURUNG AAFIYA
    📌 Menggunakan fabrik Korean Crepe yang berkualiti.
    📌 Design minimal tapi masih tampak sylish.
    📌 Potongan yang longgar, tidak mengikut bentuk badan
    📌 Lightly iron. Jimat masa.
    📌 Line yang dibuat menggunakan kain. Pasti tidak mudah rosak.
    📌 Nursing friendly. Zip sorok dibahagian dada.
    📌 Wuduk friendly. Zip di kedua-dua pergelangan tangan.
    📌 Shoulder pad di bahu buat tampak lebih kemas.
    📌 7 pilihan warna yang buat awk rambang mata!!
    📌 Ada 5 saiz, S hingga XXL.
    .
    .
    ___
    .
    Aurat Terpelihara
    Keayuan Terserlah
    .
    Hubungi #jejakajualbaju
    Whatsapp 📲+60145164512
    Channel Telgram t.me/jejakajualbaju
    .
    ___
    .
    #kurungmoden #kurungmurah #kurungraya #bajuraya2018 #kurungmalaysia #kurungmini #kurungcantik #kurungplain #bawalplain
    #bawalruffle #bawalsakura #teamapplescarf #ootdmalaysia #cikgusekolah #thiraalongtop #calitcalitcantik #bajubridesmaid #jubahmurah #kurungaafiya #kurungpahang #ajimaura #dexandra #jubahmurah #jubahmalaysia #whiteningbooster #pipipink #quputeh #medinablouse #emmamaembong

  •  109  2  1 July, 2018
  • Sampai tertarik-tarik jerawat pasir kat muka lepas pakai #DianzMasknMoist!! Haa, kalau berani tumbuh la lagi jerawat pasir kat muka tu! 😋 follow @dianzbeauty_original
.
.
.
.
.
.
HARGA ?

RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni 
cod atau pos harga sama , 
TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN .
wasap 0134963612
  • Sampai tertarik-tarik jerawat pasir kat muka lepas pakai #DianzMasknMoist!! Haa, kalau berani tumbuh la lagi jerawat pasir kat muka tu! 😋 follow @dianzbeauty_original
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    HARGA ?

    RM59 sahaja untuk 2 item berkembar ni
    cod atau pos harga sama ,
    TIADA CAS POS TAMBAHAN DI KENAKAN .
    wasap 0134963612

  •  121  5  4 September, 2018