#cabaranturunberatbadan Instagram Photos & Videos

cabaranturunberatbadan - 59.9k posts

Hashtag Popularity

5.6
average comments
230.3
average likes

Latest #cabaranturunberatbadan Posts

  • Ni kan, dh macam acara tahunan tau. Every year mesti nak tengok. 
.
Banyak lesson boleh belajar dari citer ni, family ties, how you respect olders, tak mengharapkan bantuan orang lain, hard works pay off, mom’s blessing. Eh macam-macam lagi la.
.
And of coz la sebab music arrangement by AR Rahman. Memang best. Mengimbau kenangan p Penang ikut arwah abah, abah amik stok VCD, sis beli kaset soundtrack Padaiyappa. End up beli 3 kali kot, sebab rosak kerap sgt dengaq. Hahahhaha. Padahal sepatah pun tak faham.
.
Tapi apa nak kata, 3 jam gakla melangut tengok cerita ni. Sambil lipat baju, susun baju, update list. Macam-macam la settle. Sampai snacking pun amik shake je, sbb tu yang paling cepat. Punya tak mau tinggal tv.
.
#mewholovegoodmusic
#HerbalifeWorkingMom
#JomKurusSihatCantik
  • Ni kan, dh macam acara tahunan tau. Every year mesti nak tengok.
    .
    Banyak lesson boleh belajar dari citer ni, family ties, how you respect olders, tak mengharapkan bantuan orang lain, hard works pay off, mom’s blessing. Eh macam-macam lagi la.
    .
    And of coz la sebab music arrangement by AR Rahman. Memang best. Mengimbau kenangan p Penang ikut arwah abah, abah amik stok VCD, sis beli kaset soundtrack Padaiyappa. End up beli 3 kali kot, sebab rosak kerap sgt dengaq. Hahahhaha. Padahal sepatah pun tak faham.
    .
    Tapi apa nak kata, 3 jam gakla melangut tengok cerita ni. Sambil lipat baju, susun baju, update list. Macam-macam la settle. Sampai snacking pun amik shake je, sbb tu yang paling cepat. Punya tak mau tinggal tv.
    .
    #mewholovegoodmusic
    #HerbalifeWorkingMom
    #JomKurusSihatCantik

  •  2  1  1 hour ago
  • [ LOWER BELLY FAT ]
.
.
Lower belly fat workout, let's complete our 20% 💪
.
𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐀𝐊𝐄 𝐎𝐆𝐎𝐒 𝐃𝐈𝐁𝐔𝐊𝐀 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!

✅Turun 4-7KG Dalam Satu Musim
✅Meal Plan Kurus Harian
✅Tips & Ilmu Kurus Dari Rumah
✅Idea Senaman Dari Rumah
✅Simple + Fun + Easy Coaching
✅Group Support & Personal Guide
✅100 % Komitmen dari Coach + Peserta
✅COACH PERIBADI
.
𝐌𝐞𝐚𝐥 𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐊𝐚𝐦𝐢:
🍚Boleh MAKAN NASI hari-hari
🍛Resepi & Idea Masakan Selera Kita
🥘Meal Plan yang Mudah & TAK COMPLICATED
🥗Kita  fokus pada keseimbangan & Gaya Hidup Sihat
🍛Flexible Meal Plan & Boleh Je Makan Luar untuk Kurus
🥙Tak Perlu Eat Clean,Just Fokus MAKAN SIHAT
.
Jom Join Sampai Kurus bersama #CabaranKurusOnline
.
Untuk Daftar Boleh WHATAAPS atau KLIK LINK di Bio
•COACH ZUZANA
•Total lose weight 16.7kg in program cabaran kurus online
📱 013-4896238 atau Klik Link Di Bio Untuk Info & Details Program Coaching 

#CoachKurusOnline #CoachTurunBeratBadan #herbachampionteam
  • [ LOWER BELLY FAT ]
    .
    .
    Lower belly fat workout, let's complete our 20% 💪
    .
    𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐀𝐊𝐄 𝐎𝐆𝐎𝐒 𝐃𝐈𝐁𝐔𝐊𝐀 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!

    ✅Turun 4-7KG Dalam Satu Musim
    ✅Meal Plan Kurus Harian
    ✅Tips & Ilmu Kurus Dari Rumah
    ✅Idea Senaman Dari Rumah
    ✅Simple + Fun + Easy Coaching
    ✅Group Support & Personal Guide
    ✅100 % Komitmen dari Coach + Peserta
    ✅COACH PERIBADI
    .
    𝐌𝐞𝐚𝐥 𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐊𝐚𝐦𝐢:
    🍚Boleh MAKAN NASI hari-hari
    🍛Resepi & Idea Masakan Selera Kita
    🥘Meal Plan yang Mudah & TAK COMPLICATED
    🥗Kita fokus pada keseimbangan & Gaya Hidup Sihat
    🍛Flexible Meal Plan & Boleh Je Makan Luar untuk Kurus
    🥙Tak Perlu Eat Clean,Just Fokus MAKAN SIHAT
    .
    Jom Join Sampai Kurus bersama #CabaranKurusOnline
    .
    Untuk Daftar Boleh WHATAAPS atau KLIK LINK di Bio
    •COACH ZUZANA
    •Total lose weight 16.7kg in program cabaran kurus online
    📱 013-4896238 atau Klik Link Di Bio Untuk Info & Details Program Coaching

    #CoachKurusOnline #CoachTurunBeratBadan #herbachampionteam

  •  1  1  1 hour ago
  • BAYANGKAN MINGGU PERTAMA JE DAH TURUN LEBIH 3KG. KALAU SEBULAN? PERGH GEMPAK SIS! 🔥🔥🔥
.
Alhamdulillah august intake  ni memang the best & highest energy sgt!! Rasa macam semua sangat flow . All coachee makan bukan tak makan tapi still turun berat. Fuhhhh 🤩 Eeee tak sabar nak tunggu result final all coachee esok😍
.
Next intake nanti memang special untuk yang serius nak FOCUS 🔥bakar lemak🔥 bakar lemak di bahagian perut dan peha.. EXPRESS MODE! Yeahhh body transformation project!!! Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama kami.
.
Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama saya.
.
Click link di bio ig @ckhaslina untuk mendaftar 👆🏼
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team programme kami offer?
✔ Meal Plan terbaek secara harian!
✔ Group Coaching Online
✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
✔️ Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team kami.. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
.
.
Coach Lin +60199195466
http//ckhaslina.wasap.my
.
#teamckhaslina
#teamckrosliza
#Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #brunei #nakturunberat #naklangsing #fitness #cabaranturunberatbadan #coachturunberat
#onlinecoaching #instagramers #nona #majalah3 #tv3 #bajusaizbesar #produkcantik  #jubahmurah #sarawak # dramamelayu #plussize
  • BAYANGKAN MINGGU PERTAMA JE DAH TURUN LEBIH 3KG. KALAU SEBULAN? PERGH GEMPAK SIS! 🔥🔥🔥
    .
    Alhamdulillah august intake ni memang the best & highest energy sgt!! Rasa macam semua sangat flow . All coachee makan bukan tak makan tapi still turun berat. Fuhhhh 🤩 Eeee tak sabar nak tunggu result final all coachee esok😍
    .
    Next intake nanti memang special untuk yang serius nak FOCUS 🔥bakar lemak🔥 bakar lemak di bahagian perut dan peha.. EXPRESS MODE! Yeahhh body transformation project!!! Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama kami.
    .
    Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama saya.
    .
    Click link di bio ig @ckhaslina untuk mendaftar 👆🏼
    .
    Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
    ❌ tak ada bimbingan coach
    ❌ tak tahu nak makan apa
    ❌ tak ada orang monitor progress
    ❌ tak ada target yang realistik
    ❌ kurang faham konsep turun berat badan
    ❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
    .
    Apa yang team programme kami offer?
    ✔ Meal Plan terbaek secara harian!
    ✔ Group Coaching Online
    ✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
    ✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
    ✔️ Teknik diet yang mudah & fun!!!
    .
    Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team kami.. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
    .
    .
    Coach Lin +60199195466
    http//ckhaslina.wasap.my
    .
    #teamckhaslina
    #teamckrosliza
    #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #brunei #nakturunberat #naklangsing #fitness #cabaranturunberatbadan #coachturunberat
    #onlinecoaching #instagramers #nona #majalah3 #tv3 #bajusaizbesar #produkcantik  #jubahmurah #sarawak # dramamelayu #plussize

  •  3  0  1 hour ago
  • Ikut je meal plan betul2, pasti berhasil.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Yg bestnya, mealplan SuriKurus 5 meals a day, wajib makan nasi, tak perlu eatclean, boleh je makan lauk kedai, boleh je makan lauk melayu, makan ayam/ikan goreng pun takde hal.. ok la kan? Jom cuba..😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
=============================
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0126127762
✔️ Turun Berat 5-50kg in 2020!
✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
 ✔️Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 turun berat bagi yg ikut guideline
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•••••
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•••••
Start Now 📲0126127762
30 DAYS TRIAL AVAILABLE
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⚫️ Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Ikut je meal plan betul2, pasti berhasil.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Yg bestnya, mealplan SuriKurus 5 meals a day, wajib makan nasi, tak perlu eatclean, boleh je makan lauk kedai, boleh je makan lauk melayu, makan ayam/ikan goreng pun takde hal.. ok la kan? Jom cuba..😘
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    =============================
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0126127762
    ✔️ Turun Berat 5-50kg in 2020!
    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 turun berat bagi yg ikut guideline
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    •••••
    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    •••••
    Start Now 📲0126127762
    30 DAYS TRIAL AVAILABLE
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN!
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  1  1  2 hours ago
  • DAFTAR SEKARANG ‼️
Start your journey with us today! ✨
.
📲Coach Lynda : +60172868966 (Whatsapp Only)
(Follow @lynda_coachhbl)
  • DAFTAR SEKARANG ‼️
    Start your journey with us today! ✨
    .
    📲Coach Lynda : +60172868966 (Whatsapp Only)
    (Follow @lynda_coachhbl)

  •  5  1  2 hours ago
  • [ JANGAN TAKUT NAK DIET ]
.
.
Kalau berat badan kita lebih 10-30kg dari berat ideal, kena la kita diet untuk kurangkan berat badan. 
.
Ramai yang takut nak diet, sebab tak boleh nak beri commit dan tinggalkan makanan2 viral kegemaran korang tu. 
.
Cari ilmu dan plan yang betul, baru lah faham cara diet yang efektif.
.
PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
.
•Meal plan makan 5 kali sehari
•Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
•Group Coaching & One-On-One Coaching
•Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
•COACH PERIBADI
.
CABARAN KURUS ONLINE
Coach Zuzana
📱013-4896238 atau klik link di bio untuk daftar.
  • [ JANGAN TAKUT NAK DIET ]
    .
    .
    Kalau berat badan kita lebih 10-30kg dari berat ideal, kena la kita diet untuk kurangkan berat badan.
    .
    Ramai yang takut nak diet, sebab tak boleh nak beri commit dan tinggalkan makanan2 viral kegemaran korang tu.
    .
    Cari ilmu dan plan yang betul, baru lah faham cara diet yang efektif.
    .
    PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
    .
    •Meal plan makan 5 kali sehari
    •Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    •Group Coaching & One-On-One Coaching
    •Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
    •COACH PERIBADI
    .
    CABARAN KURUS ONLINE
    Coach Zuzana
    📱013-4896238 atau klik link di bio untuk daftar.

  •  3  1  3 hours ago
  • KISAH SAYA TURUN BERAT DARI 73KG KEPADA 55KG SECARA ONLINE HANYA DARI RUMAH .
Alhamdulillah saya berjaya turun berat sebanyak 18kg dengan CARA YANG BETUL DAN SIHAT. Saya sama sekali tidak pernah menyangka saya akan turun sebanyak ini.. Suami pun turun sebanyak 13kg walaupun hanya terkena ‘tempias’ sahaja.
.
Dulu sebelum kurus, saya biasa pakai baju hanya XXL atau XXXL sahaja. Tapi bila berat turun kepada 55KG baju saiz S pun pinggang longgar..Ohh sungguh x percaya saya boleh pakai baju SAIZ S. Diet dengan ilmu yang betul dan cukup nutrisi menjadikan badan saya lebih ‘reshape’ berbanding dulu.
.
Dulu berat badan saya hampir mencecah 78kg, pada waktu itu saya sangat ‘enjoy’ makan. Pagi nasi lemak, mee goreng, tengah hari makanan ayam goreng, ikan goreng, gulai daging, budu, sambal belacan wajib. Makan malam perghh nasi goreng kampung + air milo, sup tulang. Nak solat pun kadang tu rasa payah, lutut selalu sakit, peha ‘bergesel’ sebab ‘melimpah’..huhu orang yang pernah gemuk dia pasti ada pengalaman ini.
.
Pernah saya ditanya makcik bawang “nak makcik tolong carikan ubat kurus? Tak takut suami tinggal ke?” saya jawab “memang saya dah beri izin suami kawin lagi sejak awal kawin lagi”hehe.. ada juga makcik yang tegur direct “kenapalah x jaga badan sampai gemuk sangat” dan juga “ko tengok dia tu gemuk gedempol sekarang”, sambil memberitahu kepada anaknya yang badan seperti anak dara walaupun dah ada anak.
.
Semua tu saya x kisah..Sehinggalah saya mengandung anak kedua, saya disahkan KENCING MANIS. 😞teruk sangat ke cara aku makan selama ini itu yg slalu saya fikir. Suami pula sakit gout Disitulah bermulanya kesedaran untuk diet. Sebab saya nak SIHAT suami isteri. Saya pernah cuba beberapa ubat kurus, namun tidak berapa berjaya. Turun hanya seketika, kemudian naik semula sbb diet x berilmu. Bergaantung ubat kurus. KESEDARAN sahaja tidak cukup, saya perlukan ILMU. Saya pun start ‘google’..dan cuba diet lagi hinggalah saya jumpa kawan lama saya sama belajar, coach lin. Saya terus join progrm ELWO dengan ikut segala arahan coach. alhamdulilllah saya dapat hasil yg saya nak. Inilah teknik kurus secara sihat yang sangat BERKESAN!! Iaitu kombinasi KESEDARAN + ILMU + DISIPLIN
  • KISAH SAYA TURUN BERAT DARI 73KG KEPADA 55KG SECARA ONLINE HANYA DARI RUMAH .
    Alhamdulillah saya berjaya turun berat sebanyak 18kg dengan CARA YANG BETUL DAN SIHAT. Saya sama sekali tidak pernah menyangka saya akan turun sebanyak ini.. Suami pun turun sebanyak 13kg walaupun hanya terkena ‘tempias’ sahaja.
    .
    Dulu sebelum kurus, saya biasa pakai baju hanya XXL atau XXXL sahaja. Tapi bila berat turun kepada 55KG baju saiz S pun pinggang longgar..Ohh sungguh x percaya saya boleh pakai baju SAIZ S. Diet dengan ilmu yang betul dan cukup nutrisi menjadikan badan saya lebih ‘reshape’ berbanding dulu.
    .
    Dulu berat badan saya hampir mencecah 78kg, pada waktu itu saya sangat ‘enjoy’ makan. Pagi nasi lemak, mee goreng, tengah hari makanan ayam goreng, ikan goreng, gulai daging, budu, sambal belacan wajib. Makan malam perghh nasi goreng kampung + air milo, sup tulang. Nak solat pun kadang tu rasa payah, lutut selalu sakit, peha ‘bergesel’ sebab ‘melimpah’..huhu orang yang pernah gemuk dia pasti ada pengalaman ini.
    .
    Pernah saya ditanya makcik bawang “nak makcik tolong carikan ubat kurus? Tak takut suami tinggal ke?” saya jawab “memang saya dah beri izin suami kawin lagi sejak awal kawin lagi”hehe.. ada juga makcik yang tegur direct “kenapalah x jaga badan sampai gemuk sangat” dan juga “ko tengok dia tu gemuk gedempol sekarang”, sambil memberitahu kepada anaknya yang badan seperti anak dara walaupun dah ada anak.
    .
    Semua tu saya x kisah..Sehinggalah saya mengandung anak kedua, saya disahkan KENCING MANIS. 😞teruk sangat ke cara aku makan selama ini itu yg slalu saya fikir. Suami pula sakit gout Disitulah bermulanya kesedaran untuk diet. Sebab saya nak SIHAT suami isteri. Saya pernah cuba beberapa ubat kurus, namun tidak berapa berjaya. Turun hanya seketika, kemudian naik semula sbb diet x berilmu. Bergaantung ubat kurus. KESEDARAN sahaja tidak cukup, saya perlukan ILMU. Saya pun start ‘google’..dan cuba diet lagi hinggalah saya jumpa kawan lama saya sama belajar, coach lin. Saya terus join progrm ELWO dengan ikut segala arahan coach. alhamdulilllah saya dapat hasil yg saya nak. Inilah teknik kurus secara sihat yang sangat BERKESAN!! Iaitu kombinasi KESEDARAN + ILMU + DISIPLIN

  •  3  1  3 hours ago
  • Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN 
Daftar Sekarang !!
 ❌Kurus tanpa stres
 ❌Tak wajib masak /eatclean
 ❌Wajib Bersenam
 ❌Kurus Tanpa Berlapar
🍚Boleh makan Nasi Setiap Hari 
✔Boleh makan Masakkan Melayu 
.
.
✔Turun Berat 5-50kg
✔Group Coaching Wanita Sahaja
✔Mealplan Personalize MUDAH 
✔Coaching Group yang Supportive
✔Grocery List & Snacks
✔Kelas Kurus Online 
✔Recognitions & Reward
✔100% ONLINE & EFFECTIVE 
💯 Turun Berat Bagi Yang ikut Guideline
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
.
.
#makansihat  #coachkurus #pakejherbalife #kurusdenganherbalife #mudahkurus #ubatkurus #kurusdalam2minggu #turun5kgsebulan #cabaranturunberatbadan #setkurus #setkurusjimat #suplementmurah #produkurusberkesan #dietseimbangdansihat #teamsurikurus #bajukurung #plussize #fitmalaysia #fitmom #positivevibes #poslajuseluruhmalaysia #kurusdarirumah #sarapansihat #tingginutrisi #dietmakanenak #fitnessmalaysia #musimkenduri #jalanjalancarimakan #onlinecoaching
  • Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN
    Daftar Sekarang !!
    ❌Kurus tanpa stres
    ❌Tak wajib masak /eatclean
    ❌Wajib Bersenam
    ❌Kurus Tanpa Berlapar
    🍚Boleh makan Nasi Setiap Hari
    ✔Boleh makan Masakkan Melayu
    .
    .
    ✔Turun Berat 5-50kg
    ✔Group Coaching Wanita Sahaja
    ✔Mealplan Personalize MUDAH
    ✔Coaching Group yang Supportive
    ✔Grocery List & Snacks
    ✔Kelas Kurus Online
    ✔Recognitions & Reward
    ✔100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 Turun Berat Bagi Yang ikut Guideline
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach
    .
    .
    #makansihat #coachkurus #pakejherbalife #kurusdenganherbalife #mudahkurus #ubatkurus #kurusdalam2minggu #turun5kgsebulan #cabaranturunberatbadan #setkurus #setkurusjimat #suplementmurah #produkurusberkesan #dietseimbangdansihat #teamsurikurus #bajukurung #plussize #fitmalaysia #fitmom #positivevibes #poslajuseluruhmalaysia #kurusdarirumah #sarapansihat #tingginutrisi #dietmakanenak #fitnessmalaysia #musimkenduri #jalanjalancarimakan #onlinecoaching

  •  4  0  3 hours ago
  • .
.
Masya Allah sedapnya😋resepi kerabu ikan kembung. Simple je nak buat kan? Okay sok kita cuti boleh buat menu sihat untuk family😍

.
PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
•Meal plan makan 5 kali sehari
•Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
•Group Coaching & One-On-One Coaching
•Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
•COACH PERIBADI
.
CABARAN KURUS ONLINE
Coach Mardiah
📱010-4026997 atau klik link di bio untuk daftar
  • .
    .
    Masya Allah sedapnya😋resepi kerabu ikan kembung. Simple je nak buat kan? Okay sok kita cuti boleh buat menu sihat untuk family😍

    .
    PROGRAM KURUS SAMBIL MAKAN NASI SETIAP HARI
    •Meal plan makan 5 kali sehari
    •Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    •Group Coaching & One-On-One Coaching
    •Tips,Info & Ilmu pemakanan hari-hari
    •COACH PERIBADI
    .
    CABARAN KURUS ONLINE
    Coach Mardiah
    📱010-4026997 atau klik link di bio untuk daftar

  •  3  1  4 hours ago
  • Kalau kita tak jaga diri kita, sapa lagi kan?
.
============================
.
MULA DISINI📲 0193763228

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
.
.
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Kalau kita tak jaga diri kita, sapa lagi kan?
    .
    ============================
    .
    MULA DISINI📲 0193763228

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    .
    .
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  1  1  5 hours ago
  • Coach Chacha TURUN 22 KG 😱😱
Giler ohsem la kan 👏👏👏
.
🧕🏻 WANITA KALAU NAK KURUS SELEPAS RAYA, BACA NI SAMPAI HABIS!!! 👇🏼
.
Dari bulan puasa tahun lepas berazam nak kurus.. turun 2-3kg pastu raya naik balik 5-10kg. Penat lah asyik turun naik je. Macam roller coaster pulak 😭
.
Kali ni... apa kata anda nekad dan tekad.. kasi TURUN LEMAK kaw kaw 5-10kg dan TAK naik balik berat tu! Sebab dah pandai jaga makan, pilih diet yang betul dan dapat unlock rahsia kurus selama ni yang asyik MENGGAGALKAN diet korang 😲
.
Apa beza diet sendiri dengan join program #getfitnowonline ni?
.
Diet sendiri :
.
❌ Tak ada bimbingan Coach
❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai
❌ Tak serius sebab tak ada orang monitor progress
❌ Tak tahu senaman yg sesuai
❌ Tak ada MOTIVASI
❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi.
❌ Kalau turun berat banyak pun tak ada orang nak bagi Hadiah 🤗
.
---------------------------------
Apa kelebihan #getfitnowonline Coaching?
---------------------------------
.
✔ MEMUDAHKAN hidup korang. Tak perlu runsing fikir apa nak makan untuk sarapan pagi dan makan malam. Kami akan bekalkan makanan ni. Korang tinggal nak masuk mulut je.
.
✔ MENGELAKKAN korang membazir duit beli makanan yang tak mambantu turun berat. Nak beli makanan diluar boleh, tapi ada TIPS ✅
.
✔ MEMAKSA korang turun berat badan dengan makan nasi hari hari. Kalau korang tak nak makan nasi tu korang punya hal.. Yang penting saya hari hari makan nasi pun boleh turun 12kg.
.
✔ MEMBANTU korang dapatkan balik keyakinan diri dengan dorongan dari Coach dan support group yang positif dan bersemangat!
.
✔ MEMPUNYAI mentor atau Coach yang akan motivate korang selalu especially bila korang tengah down dan kena perli dengan orang sekeliling.
.
✔ 100% ONLINE. Coaching dan monitoring melalui whatsapp group. Cepat, mudah dan berkesan.
.
Untuk FAST RESPONSE atau sebarang persoalan yang berkaitan dengan program, terus click link di bio ig ini untuk mendaftar ya 👆🏼
.
Coach el, 0192109262
#getfitnowonline
  • Coach Chacha TURUN 22 KG 😱😱
    Giler ohsem la kan 👏👏👏
    .
    🧕🏻 WANITA KALAU NAK KURUS SELEPAS RAYA, BACA NI SAMPAI HABIS!!! 👇🏼
    .
    Dari bulan puasa tahun lepas berazam nak kurus.. turun 2-3kg pastu raya naik balik 5-10kg. Penat lah asyik turun naik je. Macam roller coaster pulak 😭
    .
    Kali ni... apa kata anda nekad dan tekad.. kasi TURUN LEMAK kaw kaw 5-10kg dan TAK naik balik berat tu! Sebab dah pandai jaga makan, pilih diet yang betul dan dapat unlock rahsia kurus selama ni yang asyik MENGGAGALKAN diet korang 😲
    .
    Apa beza diet sendiri dengan join program #getfitnowonline ni?
    .
    Diet sendiri :
    .
    ❌ Tak ada bimbingan Coach
    ❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai
    ❌ Tak serius sebab tak ada orang monitor progress
    ❌ Tak tahu senaman yg sesuai
    ❌ Tak ada MOTIVASI
    ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi.
    ❌ Kalau turun berat banyak pun tak ada orang nak bagi Hadiah 🤗
    .
    ---------------------------------
    Apa kelebihan #getfitnowonline Coaching?
    ---------------------------------
    .
    ✔ MEMUDAHKAN hidup korang. Tak perlu runsing fikir apa nak makan untuk sarapan pagi dan makan malam. Kami akan bekalkan makanan ni. Korang tinggal nak masuk mulut je.
    .
    ✔ MENGELAKKAN korang membazir duit beli makanan yang tak mambantu turun berat. Nak beli makanan diluar boleh, tapi ada TIPS ✅
    .
    ✔ MEMAKSA korang turun berat badan dengan makan nasi hari hari. Kalau korang tak nak makan nasi tu korang punya hal.. Yang penting saya hari hari makan nasi pun boleh turun 12kg.
    .
    ✔ MEMBANTU korang dapatkan balik keyakinan diri dengan dorongan dari Coach dan support group yang positif dan bersemangat!
    .
    ✔ MEMPUNYAI mentor atau Coach yang akan motivate korang selalu especially bila korang tengah down dan kena perli dengan orang sekeliling.
    .
    ✔ 100% ONLINE. Coaching dan monitoring melalui whatsapp group. Cepat, mudah dan berkesan.
    .
    Untuk FAST RESPONSE atau sebarang persoalan yang berkaitan dengan program, terus click link di bio ig ini untuk mendaftar ya 👆🏼
    .
    Coach el, 0192109262
    #getfitnowonline

  •  4  1  8 hours ago
  • Lunch Plate dari peserta harini..masya allah,sedap lah pylak nengok kan...lapau balik di buatnya ni...
.

Dalam program kami,kami sediakan mealplan zig zag dan resepi untuk turun berat,tapi ok je kalau peserta nak makan nasi hari2 tapi pastikan nasi yang di luluskan dan mengikut sukatan yang di beri...
.

Program gaya hidup sihat utk mengubah TABIAT & GAYA PEMAKANAN anda
.

Supaya anda kekal FIT dan sihat!
Dapatkan shape Terbaik utk badan kesayangan anda!!
.
.

Pendaftaran 25 HARI KURUS SEPTEMBER masih dibuka sekarang! SLOT SANGAT TERHAD!
 ______________________
.
✔️Support group - sentiasa menyokong anda sepanjang program.
✔️Meal Plan yang lengkap - makan 5x sehari!
✔️Coach pastikan anda komited sehingga mencapai target impian anda
✔️ Meal check by coach setiap hari!
✔️Consultation bila bila masa dari coach .

@ekinnufail
0172344850
Online weight loss
.

UNTUK FIT HANYA BERMULA DI HUJUNG JARI ANDA
.

#kurusselepasrayahaji #kurusmerdeka #merdekakanlemak #kurusonlinecoaching #kurussihat #kuruscepat #turunberatdarirumah #penjawatawam #marykaymalaysia #arianilovers #dietsihat #plussizemalaysia #plussizeonline #jururawatmalaysia #tipskurusmudah #gemukair #gemokisawesome #coachherbalifemalaysia #cabarankurusonline #cabaranturunberatbadan #turunberat5kgsebulan #ibupantang #tudungbawal #shawlchiffon #tv3malaysia #kempisperut #jklm #jururawat  #cikgusekolah #sarapansihat
  • Lunch Plate dari peserta harini..masya allah,sedap lah pylak nengok kan...lapau balik di buatnya ni...
    .

    Dalam program kami,kami sediakan mealplan zig zag dan resepi untuk turun berat,tapi ok je kalau peserta nak makan nasi hari2 tapi pastikan nasi yang di luluskan dan mengikut sukatan yang di beri...
    .

    Program gaya hidup sihat utk mengubah TABIAT & GAYA PEMAKANAN anda
    .

    Supaya anda kekal FIT dan sihat!
    Dapatkan shape Terbaik utk badan kesayangan anda!!
    .
    .

    Pendaftaran 25 HARI KURUS SEPTEMBER masih dibuka sekarang! SLOT SANGAT TERHAD!
    ______________________
    .
    ✔️Support group - sentiasa menyokong anda sepanjang program.
    ✔️Meal Plan yang lengkap - makan 5x sehari!
    ✔️Coach pastikan anda komited sehingga mencapai target impian anda
    ✔️ Meal check by coach setiap hari!
    ✔️Consultation bila bila masa dari coach .

    @ekinnufail
    0172344850
    Online weight loss
    .

    UNTUK FIT HANYA BERMULA DI HUJUNG JARI ANDA
    .

    #kurusselepasrayahaji #kurusmerdeka #merdekakanlemak #kurusonlinecoaching #kurussihat #kuruscepat #turunberatdarirumah #penjawatawam #marykaymalaysia #arianilovers #dietsihat #plussizemalaysia #plussizeonline #jururawatmalaysia #tipskurusmudah #gemukair #gemokisawesome #coachherbalifemalaysia #cabarankurusonline #cabaranturunberatbadan #turunberat5kgsebulan #ibupantang #tudungbawal #shawlchiffon #tv3malaysia #kempisperut #jklm #jururawat #cikgusekolah #sarapansihat

  •  8  0  8 hours ago
  • -
-
Resepi sihat sebegini memang membantu kita dalam proses nak turun berat badan. Yang penting jaga portion! Jangan dah sedap terlebih pulak makan 🤭
-
-
𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄  𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐒𝐈 𝐒𝐄𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐇𝐀𝐑𝐈
Intake Terbaru Dibuka Sekarang!!!
-
:: Meal Plan Makan Harian
:: Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
:: Group Coaching & One-On-One Coaching
:: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari
:: COACH PERIBADI
-
-
Klik link di bio @coach_muhainiidris untuk detail
-
𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗶𝗻𝗶 : 𝟬𝟭𝟯𝟮𝟲𝟳𝟵𝟭𝟵𝟲
𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐁𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐫
𝗜𝗯𝘂 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟯 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗮𝗸
𝗡𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟴 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗰𝘂𝗰𝘂
𝗨𝗺𝘂𝗿 𝟲𝟬 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻
𝗣𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗷𝗮𝗮𝗻
𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹 𝘁𝘂𝗿𝘂𝗻 𝟮𝟬𝗞𝗚
-
Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk info dan tips mudah kurus dan sihat.
  • -
    -
    Resepi sihat sebegini memang membantu kita dalam proses nak turun berat badan. Yang penting jaga portion! Jangan dah sedap terlebih pulak makan 🤭
    -
    -
    𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎
    𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐒𝐈 𝐒𝐄𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐇𝐀𝐑𝐈
    Intake Terbaru Dibuka Sekarang!!!
    -
    :: Meal Plan Makan Harian
    :: Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    :: Group Coaching & One-On-One Coaching
    :: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari
    :: COACH PERIBADI
    -
    -
    Klik link di bio @coach_muhainiidris untuk detail
    -
    𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗶𝗻𝗶 : 𝟬𝟭𝟯𝟮𝟲𝟳𝟵𝟭𝟵𝟲
    𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐁𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐫
    𝗜𝗯𝘂 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟯 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗮𝗸
    𝗡𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟴 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗰𝘂𝗰𝘂
    𝗨𝗺𝘂𝗿 𝟲𝟬 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻
    𝗣𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗷𝗮𝗮𝗻
    𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹 𝘁𝘂𝗿𝘂𝗻 𝟮𝟬𝗞𝗚
    -
    Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk info dan tips mudah kurus dan sihat.

  •  0  1  9 hours ago
  • -
-
Resepi sihat sebegini memang membantu kita dalam proses nak turun berat badan. Yang penting jaga portion! Jangan dah sedap terlebih pulak makan 🤭
-
-
𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄  𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐒𝐈 𝐒𝐄𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐇𝐀𝐑𝐈
Intake Terbaru Dibuka Sekarang!!!
-
:: Meal Plan Makan Harian
:: Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
:: Group Coaching & One-On-One Coaching
:: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari
:: COACH PERIBADI
-
-
Klik link di bio @coach_muhainiidris untuk detail
-
𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗶𝗻𝗶 : 𝟬𝟭𝟯𝟮𝟲𝟳𝟵𝟭𝟵𝟲
𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐁𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐫
𝗜𝗯𝘂 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟯 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗮𝗸
𝗡𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟴 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗰𝘂𝗰𝘂
𝗨𝗺𝘂𝗿 𝟲𝟬 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻
𝗣𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗷𝗮𝗮𝗻
𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹 𝘁𝘂𝗿𝘂𝗻 𝟮𝟬𝗞𝗚
-
Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk info dan tips mudah kurus dan sihat.
  • -
    -
    Resepi sihat sebegini memang membantu kita dalam proses nak turun berat badan. Yang penting jaga portion! Jangan dah sedap terlebih pulak makan 🤭
    -
    -
    𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎
    𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐈𝐋 𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐍𝐀𝐒𝐈 𝐒𝐄𝐓𝐈𝐀𝐏 𝐇𝐀𝐑𝐈
    Intake Terbaru Dibuka Sekarang!!!
    -
    :: Meal Plan Makan Harian
    :: Nutrition untuk Sarapan & Dinner disediakan
    :: Group Coaching & One-On-One Coaching
    :: Tips, Info & Ilmu Pemakanan Hari-hari
    :: COACH PERIBADI
    -
    -
    Klik link di bio @coach_muhainiidris untuk detail
    -
    𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗠𝘂𝗵𝗮𝗶𝗻𝗶 : 𝟬𝟭𝟯𝟮𝟲𝟳𝟵𝟭𝟵𝟲
    𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐁𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐫
    𝗜𝗯𝘂 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟯 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗮𝗻𝗮𝗸
    𝗡𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝟴 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗰𝘂𝗰𝘂
    𝗨𝗺𝘂𝗿 𝟲𝟬 𝘁𝗮𝗵𝘂𝗻
    𝗣𝗲𝘀𝗮𝗿𝗮 𝗞𝗲𝗿𝗮𝗷𝗮𝗮𝗻
    𝗧𝗼𝘁𝗮𝗹 𝘁𝘂𝗿𝘂𝗻 𝟮𝟬𝗞𝗚
    -
    Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk info dan tips mudah kurus dan sihat.

  •  10  1  9 hours ago
  • MAKE SURE BADAN CUKUP AIR.
Untuk nak lose weight ni, air sangat penting!
.
🌻Boost metabolism
🌻Buang toksik
🌻Lancarkan segala sistem badan
.
Berapa tu nak kena minum?
3-4 Liter sehari.
.
Tips best minum air
🌸Minum dengan straw
🌸Letak hirisan lemon atau buah fav korang
🌸Set alarm untuk remind minum air
🌸Minum 250 ml setiap sejam.
.
Dalam #getfitnowonline memang coachee akan dilatih selama 21 hari berturut. At the end of the program, inshaAllah ada result & habit minum air. Logic ke logic?
.
Love, coach el
#getfitnowonline
  • MAKE SURE BADAN CUKUP AIR.
    Untuk nak lose weight ni, air sangat penting!
    .
    🌻Boost metabolism
    🌻Buang toksik
    🌻Lancarkan segala sistem badan
    .
    Berapa tu nak kena minum?
    3-4 Liter sehari.
    .
    Tips best minum air
    🌸Minum dengan straw
    🌸Letak hirisan lemon atau buah fav korang
    🌸Set alarm untuk remind minum air
    🌸Minum 250 ml setiap sejam.
    .
    Dalam #getfitnowonline memang coachee akan dilatih selama 21 hari berturut. At the end of the program, inshaAllah ada result & habit minum air. Logic ke logic?
    .
    Love, coach el
    #getfitnowonline

  •  6  1  9 hours ago
  • Korang makan nasi lauk apa hari ni dan hari2 lain? Sebab akak hari2 makan lauk macam ni kalau masak dekat rumah. 

Di sebabkan lauk macam ni lah akak turun berat 20kg kalau korang nak tahu dan sebab tu akak kata mealplan surikurus ni berhantu, bukan sikit hantunya tapi banyak👻 makan sedap hari2 tapi turun berat🤣

KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0145470510
☑️ Turun Berat 5-50kg
☑️ Group Coachinh Wanita Sahaja
☑️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
☑️ Coaching Group yang supportive
☑️ Kelas Kurus Online
☑️ Food Diary Checking, Reward
☑️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat Bagi Yang Ikut Guideline
.
TENTANG PROGRAM KAMI
❌ Kurus Tanpa Stress
❌ Tak Wajib Masak/eat clean
❌ Tak Wajib Bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Makan Nasi Setiap Hari
☑️ Boleh Makan Masakan Melayu
.
.
START NOW📲0145470510
30 DAYS TRAIL AVAILABLE.
❤️ Herbalife Coach
❤️ Online weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#Teamsurikurus
#ProgramKurus30hari
#Coachkurusonline
#Herbalifecoachmalaysia
#Herbalifemalaysia
  • Korang makan nasi lauk apa hari ni dan hari2 lain? Sebab akak hari2 makan lauk macam ni kalau masak dekat rumah.

    Di sebabkan lauk macam ni lah akak turun berat 20kg kalau korang nak tahu dan sebab tu akak kata mealplan surikurus ni berhantu, bukan sikit hantunya tapi banyak👻 makan sedap hari2 tapi turun berat🤣

    KURUS 30 HARI SURIKURUS ONLINE COACHING 📲0145470510
    ☑️ Turun Berat 5-50kg
    ☑️ Group Coachinh Wanita Sahaja
    ☑️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ☑️ Coaching Group yang supportive
    ☑️ Kelas Kurus Online
    ☑️ Food Diary Checking, Reward
    ☑️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 Turun Berat Bagi Yang Ikut Guideline
    .
    TENTANG PROGRAM KAMI
    ❌ Kurus Tanpa Stress
    ❌ Tak Wajib Masak/eat clean
    ❌ Tak Wajib Bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Makan Nasi Setiap Hari
    ☑️ Boleh Makan Masakan Melayu
    .
    .
    START NOW📲0145470510
    30 DAYS TRAIL AVAILABLE.
    ❤️ Herbalife Coach
    ❤️ Online weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #Teamsurikurus
    #ProgramKurus30hari
    #Coachkurusonline
    #Herbalifecoachmalaysia
    #Herbalifemalaysia

  •  15  1  9 hours ago
  • Habaq siap-siap la na. Kami memang tak da caj yuran coaching ka apa. Bayar ikut pakej product yang hangpa pilih then kami bantu untuk penggunaan product secara optimum selama 30 hari.
.
Lepas 30 hari, nak rejoin balik ka atau nak berehat dulu ka, boleh ja. Tapi kebanyakkan rejoin sbb dalam 30hari pun turun ber kg2 jugak dan enjoy sangat dok dalam group. Dan yang penting semua seronok dengan ilmu dan tips yang depa belajaq.
.
Cakap dulu siap-siap, supaya takde rasa tertipu ke, caj selindung ke, sebab ni memang nak bantu untuk turun berat badan dengan mengamalkan pemakanan secara yang sihat.
.
Kot ada lagi yang tak jelas, jangan segan mai wasap kami tau. Kami suka kalau banyak-banyak tanya ni. Janji hangpa faham dan puas hati. Boleh na.
.
Sayang semua.
.
.
============================
.
MULA DISINI📲 0193763228

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
.
.
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Habaq siap-siap la na. Kami memang tak da caj yuran coaching ka apa. Bayar ikut pakej product yang hangpa pilih then kami bantu untuk penggunaan product secara optimum selama 30 hari.
    .
    Lepas 30 hari, nak rejoin balik ka atau nak berehat dulu ka, boleh ja. Tapi kebanyakkan rejoin sbb dalam 30hari pun turun ber kg2 jugak dan enjoy sangat dok dalam group. Dan yang penting semua seronok dengan ilmu dan tips yang depa belajaq.
    .
    Cakap dulu siap-siap, supaya takde rasa tertipu ke, caj selindung ke, sebab ni memang nak bantu untuk turun berat badan dengan mengamalkan pemakanan secara yang sihat.
    .
    Kot ada lagi yang tak jelas, jangan segan mai wasap kami tau. Kami suka kalau banyak-banyak tanya ni. Janji hangpa faham dan puas hati. Boleh na.
    .
    Sayang semua.
    .
    .
    ============================
    .
    MULA DISINI📲 0193763228

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    .
    .
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  2  1  10 hours ago
  • Korang rasa RANGKA korang yang besar ke atau LEMAK korang yang besar...?
.

Ramai spekulasi mengatakan aku susah nak kurus sebab rangka aku besar,tu ko nampak aku kurus pun tak nampak kurus...🙊
.

Nak tau jawapannya,jom join 👇👇👇
.
.

Program gaya hidup sihat utk mengubah TABIAT & GAYA PEMAKANAN anda
.

Supaya anda kekal FIT dan sihat!
Dapatkan shape Terbaik utk badan kesayangan anda!!
.
.

Pendaftaran 25 HARI KURUS SEPTEMBER masih dibuka sekarang! SLOT SANGAT TERHAD!
 ______________________
.
✔️Support group - sentiasa menyokong anda sepanjang program.
✔️Meal Plan yang lengkap - makan 5x sehari!
✔️Coach pastikan anda komited sehingga mencapai target impian anda
✔️ Meal check by coach setiap hari!
✔️Consultation bila bila masa dari coach .

@ekinnufail
0172344850
Online weight loss
.

UNTUK FIT HANYA BERMULA DI HUJUNG JARI ANDA
.

#kurusselepasrayahaji #kurusmerdeka #merdekakanlemak #kurusonlinecoaching #kurussihat #kuruscepat #turunberatdarirumah #penjawatawam #marykaymalaysia #arianilovers #dietsihat #plussizemalaysia #plussizeonline #jururawatmalaysia #tipskurusmudah #gemukair #gemokisawesome #coachherbalifemalaysia #cabarankurusonline #cabaranturunberatbadan #turunberat5kgsebulan #ibupantang #tudungbawal #shawlchiffon #tv3malaysia #kempisperut #jklm #jururawat  #cikgusekolah #sarapansihat
  • Korang rasa RANGKA korang yang besar ke atau LEMAK korang yang besar...?
    .

    Ramai spekulasi mengatakan aku susah nak kurus sebab rangka aku besar,tu ko nampak aku kurus pun tak nampak kurus...🙊
    .

    Nak tau jawapannya,jom join 👇👇👇
    .
    .

    Program gaya hidup sihat utk mengubah TABIAT & GAYA PEMAKANAN anda
    .

    Supaya anda kekal FIT dan sihat!
    Dapatkan shape Terbaik utk badan kesayangan anda!!
    .
    .

    Pendaftaran 25 HARI KURUS SEPTEMBER masih dibuka sekarang! SLOT SANGAT TERHAD!
    ______________________
    .
    ✔️Support group - sentiasa menyokong anda sepanjang program.
    ✔️Meal Plan yang lengkap - makan 5x sehari!
    ✔️Coach pastikan anda komited sehingga mencapai target impian anda
    ✔️ Meal check by coach setiap hari!
    ✔️Consultation bila bila masa dari coach .

    @ekinnufail
    0172344850
    Online weight loss
    .

    UNTUK FIT HANYA BERMULA DI HUJUNG JARI ANDA
    .

    #kurusselepasrayahaji #kurusmerdeka #merdekakanlemak #kurusonlinecoaching #kurussihat #kuruscepat #turunberatdarirumah #penjawatawam #marykaymalaysia #arianilovers #dietsihat #plussizemalaysia #plussizeonline #jururawatmalaysia #tipskurusmudah #gemukair #gemokisawesome #coachherbalifemalaysia #cabarankurusonline #cabaranturunberatbadan #turunberat5kgsebulan #ibupantang #tudungbawal #shawlchiffon #tv3malaysia #kempisperut #jklm #jururawat #cikgusekolah #sarapansihat

  •  6  0  10 hours ago
  • Kitorang cikgu2 jabatan pendidikan umum tak pernah buat air masa potluck. So semalam tu 1st time. Haa ni sesi membawang lah ni😂😂😂
.
Sekali 5 air yang keluar weh😅🤦🏻‍♀️
.
Program KURUS 30 HARI
100% ONLINE
Paling MUDAH & BERKESAN
📲01119716995
⚫️ Herbalife Coach 
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Kitorang cikgu2 jabatan pendidikan umum tak pernah buat air masa potluck. So semalam tu 1st time. Haa ni sesi membawang lah ni😂😂😂
    .
    Sekali 5 air yang keluar weh😅🤦🏻‍♀️
    .
    Program KURUS 30 HARI
    100% ONLINE
    Paling MUDAH & BERKESAN
    📲01119716995
    ⚫️ Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  25  1  11 hours ago
  • Sejenis badan besar dibahagian atas.. Lengan besar, perut besar, tapi bahagian kaki kecil . Senang sgt naik bahagian perut dan selalu nampak sado .
.
Good news is jenis badan ni mempunyai jisim otot yg tinggi.. sebab tu mempunyai badan yg lebih pejal dan bila kita turun berat , kurang sikit flabby ya....
.
Focus pd pemakanan yg betul  kurangkan ambil karbo dan benda2 manis.. workout yg fokus pada bahagian atas dan bykkan buat leg workout utk dptkan saiz kaki lebih besar... so that nampak la lebih seimbangnya.
.

INTAKE PERTENGAHAN OGOS MASIH DIBUKA 
.

TURN ON NOTIFICATIONS AGAR TAK TERLEPAS UPDATE DRPD KAMI .
.
📱TEKAN LINK WASAP DI BIO UNTUK SERTAI PROTRAM ADVANCE COACHING .
.
♥️KELEBIHAN ONLINE COACHING
• personal coaching bersama coach AidaFahmi
• group support yg positif
• meal replacement pgi dan malam
• meal plan beserta resipi di berikan
• workout plan di rumah jer
• diari TPFM
• food journal
• daily topics
.
follow ig @fahmi.zohri
follow ig @fahmi.zohri
follow ig @fahmi.zohri
utk dapatkan tips2 kurus sihat dari rumah
.
#jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #wlconline #nakturunberat #naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachturunberat
#onlinecoaching #instagramers #nona #majalah3 #tv3 #bajusaizbesar #produkcantik  #jubahmurah #pakatanharapan #begbirkinhermes #dramamelayu #azamnakkurus
  • Sejenis badan besar dibahagian atas.. Lengan besar, perut besar, tapi bahagian kaki kecil . Senang sgt naik bahagian perut dan selalu nampak sado .
    .
    Good news is jenis badan ni mempunyai jisim otot yg tinggi.. sebab tu mempunyai badan yg lebih pejal dan bila kita turun berat , kurang sikit flabby ya....
    .
    Focus pd pemakanan yg betul kurangkan ambil karbo dan benda2 manis.. workout yg fokus pada bahagian atas dan bykkan buat leg workout utk dptkan saiz kaki lebih besar... so that nampak la lebih seimbangnya.
    .

    INTAKE PERTENGAHAN OGOS MASIH DIBUKA
    .

    TURN ON NOTIFICATIONS AGAR TAK TERLEPAS UPDATE DRPD KAMI .
    .
    📱TEKAN LINK WASAP DI BIO UNTUK SERTAI PROTRAM ADVANCE COACHING .
    .
    ♥️KELEBIHAN ONLINE COACHING
    • personal coaching bersama coach AidaFahmi
    • group support yg positif
    • meal replacement pgi dan malam
    • meal plan beserta resipi di berikan
    • workout plan di rumah jer
    • diari TPFM
    • food journal
    • daily topics
    .
    follow ig @fahmi.zohri
    follow ig @fahmi.zohri
    follow ig @fahmi.zohri
    utk dapatkan tips2 kurus sihat dari rumah
    .
    #jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #wlconline #nakturunberat #naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachturunberat
    #onlinecoaching #instagramers #nona #majalah3 #tv3 #bajusaizbesar #produkcantik  #jubahmurah #pakatanharapan #begbirkinhermes #dramamelayu #azamnakkurus

  •  4  0  11 hours ago
  • Sebenarnya apa saja diet atau program kita buat kena back to akar / penyebab kita iaitu : mindset, tabiat, target dan kesedaran...
.
Untuk menghasilkan buah ( result ) yang baik, kita perlu ada akar ( penyebab ) yg kukuh.... manakan pokok boleh hasilkan buah yg baik tanpa akar yg baik yg perlu di baja setiap hari... sama juga dgn manusia..nak dptkan hasil result utk prog turun berat, pastikan kita perlu ada WHY / SEBAB yg kukuh...kalau tak mmg pi mai tang tu je.
.

INTAKE PERTENGAHAN OGOS MASIH DIBUKA 
.

TURN ON NOTIFICATIONS AGAR TAK TERLEPAS UPDATE DRPD KAMI .
.
📱TEKAN LINK WASAP DI BIO UNTUK SERTAI PROTRAM ADVANCE COACHING .
.
♥️KELEBIHAN ONLINE COACHING
• personal coaching bersama coach AidaFahmi
• group support yg positif
• meal replacement pgi dan malam
• meal plan beserta resipi di berikan
• workout plan di rumah jer
• diari TPFM
• food journal
• daily topics
.
follow ig @fahmi.zohri
follow ig @fahmi.zohri
follow ig @fahmi.zohri
utk dapatkan tips2 kurus sihat dari rumah
.
#jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #wlconline #nakturunberat #naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachturunberat
#onlinecoaching #instagramers #nona #majalah3 #tv3 #bajusaizbesar #produkcantik  #jubahmurah #pakatanharapan #begbirkinhermes #dramamelayu #azamnakkurus
  • Sebenarnya apa saja diet atau program kita buat kena back to akar / penyebab kita iaitu : mindset, tabiat, target dan kesedaran...
    .
    Untuk menghasilkan buah ( result ) yang baik, kita perlu ada akar ( penyebab ) yg kukuh.... manakan pokok boleh hasilkan buah yg baik tanpa akar yg baik yg perlu di baja setiap hari... sama juga dgn manusia..nak dptkan hasil result utk prog turun berat, pastikan kita perlu ada WHY / SEBAB yg kukuh...kalau tak mmg pi mai tang tu je.
    .

    INTAKE PERTENGAHAN OGOS MASIH DIBUKA
    .

    TURN ON NOTIFICATIONS AGAR TAK TERLEPAS UPDATE DRPD KAMI .
    .
    📱TEKAN LINK WASAP DI BIO UNTUK SERTAI PROTRAM ADVANCE COACHING .
    .
    ♥️KELEBIHAN ONLINE COACHING
    • personal coaching bersama coach AidaFahmi
    • group support yg positif
    • meal replacement pgi dan malam
    • meal plan beserta resipi di berikan
    • workout plan di rumah jer
    • diari TPFM
    • food journal
    • daily topics
    .
    follow ig @fahmi.zohri
    follow ig @fahmi.zohri
    follow ig @fahmi.zohri
    utk dapatkan tips2 kurus sihat dari rumah
    .
    #jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #wlconline #nakturunberat #naklangsing #fitnesssakinah #cabaranturunberatbadan #coachturunberat
    #onlinecoaching #instagramers #nona #majalah3 #tv3 #bajusaizbesar #produkcantik  #jubahmurah #pakatanharapan #begbirkinhermes #dramamelayu #azamnakkurus

  •  3  0  11 hours ago
  • Macam heloook jer.
Jarang berkenan barang2 kemas ni.
Tapi hat ni macam capture my eyes.
.
Bawak tido dulu, kalau termimpi, kena buka tabung ayam yang baru ler.
.
Orang kata kena berangan dulukan, pastu work for it. If you can dream it, you can achieve it.
Let’s work for it!
.
#herbalifeWorkingMom
#TeamSuriKurus
#JomKurusSihatCantik
#ProgramKurus30Hari
  • Macam heloook jer.
    Jarang berkenan barang2 kemas ni.
    Tapi hat ni macam capture my eyes.
    .
    Bawak tido dulu, kalau termimpi, kena buka tabung ayam yang baru ler.
    .
    Orang kata kena berangan dulukan, pastu work for it. If you can dream it, you can achieve it.
    Let’s work for it!
    .
    #herbalifeWorkingMom
    #TeamSuriKurus
    #JomKurusSihatCantik
    #ProgramKurus30Hari

  •  6  1  12 hours ago
  • Boleh ke kurus?
:
Boleh kalau join program Coach Yatt. Tapiii kalau asik scroll je tak dapat 100% penurunan lah 😁
:
:
Program gaya hidup sihat utk mengubah TABIAT & GAYA PEMAKANAN anda
:
Supaya anda kekal FIT dan sihat!
Dapatkan shape Terbaik utk badan kesayangan anda!!
.
📲 DM Coach now!
.
Pendaftaran 25 HARI KURUS SEPTEMBER masih dibuka sekarang! SLOT SANGAT TERHAD!
 ______________________
.
✔️Support group - sentiasa menyokong anda sepanjang program.
✔️Meal Plan yang lengkap - makan 5x sehari!
✔️Coach pastikan anda komited sehingga mencapai target impian anda
✔️ Meal check by coach setiap hari!
✔️Consultation bila bila masa dari coach .
📲 0123161911
.
UNTUK FIT HANYA BERMULA DI HUJUNG JARI ANDA
:
#kurusonlinecoaching #kurussihat #kuruscepat #turunberatdarirumah #penjawatawam #marykaymalaysia #arianilovers #dietsihat #plussizemalaysia #plussizeonline #jururawatmalaysia #tipskurusmudah #gemukair #gemokisawesome #coachherbalifemalaysia #cabarankurusonline #cabaranturunberatbadan #turunberat5kgsebulan #ibupantang #tudungbawal #shawlchiffon #tv3malaysia #kempisperut #kempiskanperut #kurusonline #sarapansihat
  • Boleh ke kurus?
    :
    Boleh kalau join program Coach Yatt. Tapiii kalau asik scroll je tak dapat 100% penurunan lah 😁
    :
    :
    Program gaya hidup sihat utk mengubah TABIAT & GAYA PEMAKANAN anda
    :
    Supaya anda kekal FIT dan sihat!
    Dapatkan shape Terbaik utk badan kesayangan anda!!
    .
    📲 DM Coach now!
    .
    Pendaftaran 25 HARI KURUS SEPTEMBER masih dibuka sekarang! SLOT SANGAT TERHAD!
    ______________________
    .
    ✔️Support group - sentiasa menyokong anda sepanjang program.
    ✔️Meal Plan yang lengkap - makan 5x sehari!
    ✔️Coach pastikan anda komited sehingga mencapai target impian anda
    ✔️ Meal check by coach setiap hari!
    ✔️Consultation bila bila masa dari coach .
    📲 0123161911
    .
    UNTUK FIT HANYA BERMULA DI HUJUNG JARI ANDA
    :
    #kurusonlinecoaching #kurussihat #kuruscepat #turunberatdarirumah #penjawatawam #marykaymalaysia #arianilovers #dietsihat #plussizemalaysia #plussizeonline #jururawatmalaysia #tipskurusmudah #gemukair #gemokisawesome #coachherbalifemalaysia #cabarankurusonline #cabaranturunberatbadan #turunberat5kgsebulan #ibupantang #tudungbawal #shawlchiffon #tv3malaysia #kempisperut #kempiskanperut #kurusonline #sarapansihat

  •  28  3  12 hours ago
  • 😍Loss 10kg
Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN 
Daftar Sekarang !!
 ❌Kurus tanpa stres
 ❌Tak wajib masak /eatclean
 ❌Wajib Bersenam
 ❌Kurus Tanpa Berlapar
🍚Boleh makan Nasi Setiap Hari 
✔Boleh makan Masakkan Melayu 
.
.
✔Turun Berat 5-50kg
✔Group Coaching Wanita Sahaja
✔Mealplan Personalize MUDAH 
✔Coaching Group yang Supportive
✔Grocery List & Snacks
✔Kelas Kurus Online 
✔Recognitions & Reward
✔100% ONLINE & EFFECTIVE 
💯 Turun Berat Bagi Yang ikut Guideline
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
.
.
#makansihat  #coachkurus #pakejherbalife #kurusdenganherbalife #mudahkurus #ubatkurus #kurusdalam2minggu #turun5kgsebulan #cabaranturunberatbadan #setkurus #setkurusjimat #suplementmurah #produkurusberkesan #dietseimbangdansihat #teamsurikurus #bajukurung #plussize #fitmalaysia #fitmom #positivevibes #poslajuseluruhmalaysia #kurusdarirumah #sarapansihat #tingginutrisi #dietmakanenak #fitnessmalaysia #musimkenduri #jalanjalancarimakan #onlinecoaching
  • 😍Loss 10kg
    Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN
    Daftar Sekarang !!
    ❌Kurus tanpa stres
    ❌Tak wajib masak /eatclean
    ❌Wajib Bersenam
    ❌Kurus Tanpa Berlapar
    🍚Boleh makan Nasi Setiap Hari
    ✔Boleh makan Masakkan Melayu
    .
    .
    ✔Turun Berat 5-50kg
    ✔Group Coaching Wanita Sahaja
    ✔Mealplan Personalize MUDAH
    ✔Coaching Group yang Supportive
    ✔Grocery List & Snacks
    ✔Kelas Kurus Online
    ✔Recognitions & Reward
    ✔100% ONLINE & EFFECTIVE
    💯 Turun Berat Bagi Yang ikut Guideline
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach
    .
    .
    #makansihat #coachkurus #pakejherbalife #kurusdenganherbalife #mudahkurus #ubatkurus #kurusdalam2minggu #turun5kgsebulan #cabaranturunberatbadan #setkurus #setkurusjimat #suplementmurah #produkurusberkesan #dietseimbangdansihat #teamsurikurus #bajukurung #plussize #fitmalaysia #fitmom #positivevibes #poslajuseluruhmalaysia #kurusdarirumah #sarapansihat #tingginutrisi #dietmakanenak #fitnessmalaysia #musimkenduri #jalanjalancarimakan #onlinecoaching

  •  6  0  14 hours ago
  • SKIP SARAPAN BUATKAN BERAT ANDA TURUN PERLAHAN..😔
.⠀
Kunci kejayaan DIET yg SIHAT, Bermula dari seawal pagi & akan memberi kesan pada seluruh sistem badan & metabolisme..😘
.
Kenapa konsep skip makan ni tak bagus dalam proses turun berat? Nak tahu tak?
.⠀
Badan kita ni dia cerdik..Bila kita dah kerap skip makan contohnya sarapan pagi, setiap pagi tu lah metabolisme badan akan berada ditahap yang rendah..Sebabnya? Nak simpan tenaga (lemak) dari digunakan badan..Macam beruang kutub berhibernasi masa musim sejuk..⠀
.⠀
So, apa tak bagusnya untuk diet? Bila metabolisme rendah, maksudnya kadar pembakaran kalori pun rendah..Anda bayangkan anda makan banyak, badan anda ada banyak tenaga, tapi sedikit je yang metabolisme bakar untuk anda buat kerja, baki tenaga akan disimpan dalam bentuk lemak..😔
.⠀
Lemak sedia ada dah banyak, tambah lagi lemak hasil dari metabolisme tak optimum, maka bertambah-tambah comel la anda nanti..😁
.
EVERYONE LOSE WEIGHT ONLINE
~Coach Nadia~
📲014-8055976
https://hubungicoachcknadia.wasap.my/
atau klik link di bio saya untuk daftar Program.
.
Follow ig @cknadiackteh untuk tips efektif turun berat badan
  • SKIP SARAPAN BUATKAN BERAT ANDA TURUN PERLAHAN..😔
    .⠀
    Kunci kejayaan DIET yg SIHAT, Bermula dari seawal pagi & akan memberi kesan pada seluruh sistem badan & metabolisme..😘
    .
    Kenapa konsep skip makan ni tak bagus dalam proses turun berat? Nak tahu tak?
    .⠀
    Badan kita ni dia cerdik..Bila kita dah kerap skip makan contohnya sarapan pagi, setiap pagi tu lah metabolisme badan akan berada ditahap yang rendah..Sebabnya? Nak simpan tenaga (lemak) dari digunakan badan..Macam beruang kutub berhibernasi masa musim sejuk..⠀
    .⠀
    So, apa tak bagusnya untuk diet? Bila metabolisme rendah, maksudnya kadar pembakaran kalori pun rendah..Anda bayangkan anda makan banyak, badan anda ada banyak tenaga, tapi sedikit je yang metabolisme bakar untuk anda buat kerja, baki tenaga akan disimpan dalam bentuk lemak..😔
    .⠀
    Lemak sedia ada dah banyak, tambah lagi lemak hasil dari metabolisme tak optimum, maka bertambah-tambah comel la anda nanti..😁
    .
    EVERYONE LOSE WEIGHT ONLINE
    ~Coach Nadia~
    📲014-8055976
    https://hubungicoachcknadia.wasap.my/
    atau klik link di bio saya untuk daftar Program.
    .
    Follow ig @cknadiackteh untuk tips efektif turun berat badan

  •  4  1  16 hours ago
  • Nak lose weight kena sabar. Bukan hari ni diet, esok dah ideal weight, kalau semudah itu xkan ada org obesiti di dunia ni
.
The key is SABAR, Allah love people yg SABAR, ada dlm Al Quraan
.
TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di IG @zilajohar_
. 
PERHATIAN INTAKE  ADVANCE COACHING TRANSFORMASI POWERFIT ONLINE DAH DIBUKA DAN SLOT SANGAT TERHAD
. 
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT
.
ADVANCE COACHING TRANSFORMASI POWERFIT ONLINE TURUN 4 - 12 kg sebulan dengan :
.
✔ilmu yang betul
✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje
✔meal plan -makan 5 kali
✔Online workout percuma
✔kelas teori online khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
.
Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA
. 
Tekan link bio coachjczila.wasap.my 
. 
JC ZILA 
T.E.A.M POWERFITMALAYSIA
. 
#cabaranturunberatbadan
#bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #7harimencintaiku #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #herbalife #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #tipskuruspantas #tutorialmakeupmalaysia #teamnuriliana
  • Nak lose weight kena sabar. Bukan hari ni diet, esok dah ideal weight, kalau semudah itu xkan ada org obesiti di dunia ni
    .
    The key is SABAR, Allah love people yg SABAR, ada dlm Al Quraan
    .
    TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di IG @zilajohar_
    .
    PERHATIAN INTAKE ADVANCE COACHING TRANSFORMASI POWERFIT ONLINE DAH DIBUKA DAN SLOT SANGAT TERHAD
    .
    MUDAHNYA KURUS BILA ADA
    1. ILMU
    2. COACH
    3. GROUP SUPPORT
    .
    ADVANCE COACHING TRANSFORMASI POWERFIT ONLINE TURUN 4 - 12 kg sebulan dengan :
    .
    ✔ilmu yang betul
    ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje
    ✔meal plan -makan 5 kali
    ✔Online workout percuma
    ✔kelas teori online khas utk peserta
    ✔suasana positif dan awesome teamwork
    .
    Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA
    .
    Tekan link bio coachjczila.wasap.my
    .
    JC ZILA
    T.E.A.M POWERFITMALAYSIA
    .
    #cabaranturunberatbadan
    #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #7harimencintaiku #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #herbalife #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #tipskuruspantas #tutorialmakeupmalaysia #teamnuriliana

  •  6  0  16 hours ago
  • Mulut orang kan, bukan bleh p katup. Bagus sis ni just ignore the negativity dan terus focus pada kesihatan.
.
Alhamdulillah, ketara sangat perubahan. Dah macam dua orang berbeza ye.
.
Jom mulakan program korang disini!
.
.
MULA DISINI📲 0193763228

Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

✔️ Group Coaching Wanita sahaja
✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
✔️ Coaching Group yang supportive
✔️ Grocery List & Snack Ideas
✔️ Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, HomeWork
✔️ Recognitions and Reward
.
.
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib masak/eat clean
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
✔️ Boleh makan masakan Melayu

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Mulut orang kan, bukan bleh p katup. Bagus sis ni just ignore the negativity dan terus focus pada kesihatan.
    .
    Alhamdulillah, ketara sangat perubahan. Dah macam dua orang berbeza ye.
    .
    Jom mulakan program korang disini!
    .
    .
    MULA DISINI📲 0193763228

    Dapat sekali semua ni terus👇🏻 (inclusive with products purchase)

    ✔️ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️ Mealplan PERSONALIZE MUDAH
    ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️ Grocery List & Snack Ideas
    ✔️ Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️ Recognitions and Reward
    .
    .
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib masak/eat clean
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    ✔️ Boleh makan masakan Melayu

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  10  1  13 August, 2020
  • PILIH HABIT SIHAT YANG LEBIH BAIK

Habit baru akan create kita yang baru & lifestyle yang baru. Pilih habit yang lebih sihat, baik, & positif.

Siapa sini ada azam nak create NEW ME tahun ini?? Komen NAK.

📍𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄
FOLLOW IG @noorsyazana_coach untuk lebih info dan tips sihat yang bermanfaat!.

~ Coach Nana 🧕🏻
8 Years Coach Turun Berat Badan.
📲 0126111326  Klik Link Di Bio IG @noorsyazana_coach untuk detail program.

𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎.
🔹KURUS DENGAN SIHAT.
🔹Turun 5KG-30KG Tahun Ini
🔹Meal Plan Sihat Disediakan.
🔹Group & Personal Coaching
🔹Info+Ilmu+Tips Kurus secara sihat
🔹COACH PERIBADI
.
#CabaranKurusOnline
#HerbaChampionTeam 
#CoachKurusOnline
  • PILIH HABIT SIHAT YANG LEBIH BAIK

    Habit baru akan create kita yang baru & lifestyle yang baru. Pilih habit yang lebih sihat, baik, & positif.

    Siapa sini ada azam nak create NEW ME tahun ini?? Komen NAK.

    📍𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄
    FOLLOW IG @noorsyazana_coach untuk lebih info dan tips sihat yang bermanfaat!.

    ~ Coach Nana 🧕🏻
    8 Years Coach Turun Berat Badan.
    📲 0126111326 Klik Link Di Bio IG @noorsyazana_coach untuk detail program.

    𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝟐𝟎𝟐𝟎.
    🔹KURUS DENGAN SIHAT.
    🔹Turun 5KG-30KG Tahun Ini
    🔹Meal Plan Sihat Disediakan.
    🔹Group & Personal Coaching
    🔹Info+Ilmu+Tips Kurus secara sihat
    🔹COACH PERIBADI
    .
    #CabaranKurusOnline
    #HerbaChampionTeam
    #CoachKurusOnline

  •  11  1  13 August, 2020
  • Siapa ada sindrom yang sama macam ne?Aku pun kadang gini juga.Tapi it’s okey start sahaja semula.
.
Never too late to start.Let’s go grab your pakej kurus today.
.
.
📲Coach Lynda : +60172868966 (Whatsapp Only)
(Follow @lynda_coachhbl)
  • Siapa ada sindrom yang sama macam ne?Aku pun kadang gini juga.Tapi it’s okey start sahaja semula.
    .
    Never too late to start.Let’s go grab your pakej kurus today.
    .
    .
    📲Coach Lynda : +60172868966 (Whatsapp Only)
    (Follow @lynda_coachhbl)

  •  18  3  13 August, 2020

Top #cabaranturunberatbadan Posts

  • Alhamdulillah, kita kat ganu takder lagi kes aktif COVID-19..Negeri pertama bebas covid 19..tahniah org ganu kiter..terbaikk!!
.
Jom org ganu kiter terus amalkan kebersihan seperti saranan Kementerian Kesihatan.💪
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
KLIK LINK DI BIO IG 👆UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE:
.
Coach Lin +60199195466
http://ckhaslina.wasap.my
.
#teamckhaslina
#teamckrosliza
#Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #sarawak #nakturunberat #naklangsing #fitness #cabaranturunberatbadan #makansedap
#onlinecoaching #noradanish #makeup #ootdraya #astro #bajusaizbesar #produkcantik  #jubahmurah #sarawak #mariedwomen #plussize
  • Alhamdulillah, kita kat ganu takder lagi kes aktif COVID-19..Negeri pertama bebas covid 19..tahniah org ganu kiter..terbaikk!!
    .
    Jom org ganu kiter terus amalkan kebersihan seperti saranan Kementerian Kesihatan.💪
    .
    .
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    KLIK LINK DI BIO IG 👆UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR KURUS ONLINE:
    .
    Coach Lin +60199195466
    http://ckhaslina.wasap.my
    .
    #teamckhaslina
    #teamckrosliza
    #Jomdiet #jubahbesar #saizbesar #turunberatsebelumraya #jomturunberat #sarawak #nakturunberat #naklangsing #fitness #cabaranturunberatbadan #makansedap
    #onlinecoaching #noradanish #makeup #ootdraya #astro #bajusaizbesar #produkcantik  #jubahmurah #sarawak #mariedwomen #plussize

  •  146  4  30 May, 2020
  • Alhamdulilah. Syukur. Semua yang berlaku adalah kehendak Allah. Dibukakan hati saya untuk berubah menjadi lebih sihat. Untuk menghargai nikmat kesihatan semula. Di umur 26 tahun saya dah mula ambil ubat darah tinggi. Keluar masuk hospital. Bulan September 2019 bulan paling indah. Saya ubah hidup saya 360 darjah. Bermula dengan *145.7KG* dan kini *januari 2020* berat saya *119.4KG*. Turun *26KG* dalam masa 4 bulan. MasyaAllah. TabarakaAllah. .
So gais TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di IG @aishahshahira92
. 
PERHATIAN INTAKE  ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE DAH DIBUKA DAN SLOT SANGAT TERHAD
. 
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT
.
ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE TURUN 4 - 12 kg sebulan dengan :
.
✔ilmu yang betul
✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje
✔meal plan -makan 5 kali
✔Online workout percuma
✔kelas teori online khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
.
Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA
. 
Wasap terus 0136622979 atau boleh terus tekan di link di profile . 
Junior Coach Shasha
T.E.A.M POWERFITMALAYSIA . 
#cabaranturunberatbadan
#bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #herbalife #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl
  • Alhamdulilah. Syukur. Semua yang berlaku adalah kehendak Allah. Dibukakan hati saya untuk berubah menjadi lebih sihat. Untuk menghargai nikmat kesihatan semula. Di umur 26 tahun saya dah mula ambil ubat darah tinggi. Keluar masuk hospital. Bulan September 2019 bulan paling indah. Saya ubah hidup saya 360 darjah. Bermula dengan *145.7KG* dan kini *januari 2020* berat saya *119.4KG*. Turun *26KG* dalam masa 4 bulan. MasyaAllah. TabarakaAllah. .
    So gais TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di IG @aishahshahira92
    .
    PERHATIAN INTAKE ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE DAH DIBUKA DAN SLOT SANGAT TERHAD
    .
    MUDAHNYA KURUS BILA ADA
    1. ILMU
    2. COACH
    3. GROUP SUPPORT
    .
    ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE TURUN 4 - 12 kg sebulan dengan :
    .
    ✔ilmu yang betul
    ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje
    ✔meal plan -makan 5 kali
    ✔Online workout percuma
    ✔kelas teori online khas utk peserta
    ✔suasana positif dan awesome teamwork
    .
    Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA
    .
    Wasap terus 0136622979 atau boleh terus tekan di link di profile .
    Junior Coach Shasha
    T.E.A.M POWERFITMALAYSIA .
    #cabaranturunberatbadan
    #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #herbalife #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl

  •  105  22  25 January, 2020
  • YES-YES FOOD♥️
I love fruits. Dulu tak suka tapi latih diri jadikan habit, lama2 jadi suka sgt. Haziq (my 2nd son) pun dah start suka makan apples (bila dia tahu betapa powerfulnya apple punya effect utk perut 😅). Everyday mintak bekalkan apple pergi sekolah buat snacking waktu rehat.😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#realfood #yesyesfood
#herbalifeMOM #herbalifecoach #teamsurikurus
  • YES-YES FOOD♥️
    I love fruits. Dulu tak suka tapi latih diri jadikan habit, lama2 jadi suka sgt. Haziq (my 2nd son) pun dah start suka makan apples (bila dia tahu betapa powerfulnya apple punya effect utk perut 😅). Everyday mintak bekalkan apple pergi sekolah buat snacking waktu rehat.😍
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #realfood #yesyesfood
    #herbalifeMOM #herbalifecoach #teamsurikurus

  •  108  2  17 February, 2020
  • Semua orang mesti pernah diet kan? Anda pernah buat yg manaa?
.
😘😍😍😍😍😘😘😘
.
TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di IG @anazrafael
. 
PERHATIAN INTAKE  ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE DAH DIBUKA DAN SLOT SANGAT TERHAD
. 
MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT
.
ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE TURUN 4 - 12 kg sebulan dengan :
.
✔ilmu yang betul
✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje
✔meal plan -makan 5 kali
✔Online workout percuma
✔kelas teori online khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
.
Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA
. 
Wasap terus 0176745538
. 
Coach Naz
Certified GFit by FiTM 
Coach Pemakanan 
T.E.A.M POWERFITMALAYSIA
FITnJOY Instructor
. 
#cabaranturunberatbadan
#bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #herbalife #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl
  • Semua orang mesti pernah diet kan? Anda pernah buat yg manaa?
    .
    😘😍😍😍😍😘😘😘
    .
    TURN ON NOTIFICATIONS untuk tips kurus dan info sihat di IG @anazrafael
    .
    PERHATIAN INTAKE ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE DAH DIBUKA DAN SLOT SANGAT TERHAD
    .
    MUDAHNYA KURUS BILA ADA
    1. ILMU
    2. COACH
    3. GROUP SUPPORT
    .
    ADVANCE COACHING TRANSFORMASI KURUS ONLINE TURUN 4 - 12 kg sebulan dengan :
    .
    ✔ilmu yang betul
    ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje
    ✔meal plan -makan 5 kali
    ✔Online workout percuma
    ✔kelas teori online khas utk peserta
    ✔suasana positif dan awesome teamwork
    .
    Slot untuk cabaran turun berat badan DIBUKA
    .
    Wasap terus 0176745538
    .
    Coach Naz
    Certified GFit by FiTM
    Coach Pemakanan
    T.E.A.M POWERFITMALAYSIA
    FITnJOY Instructor
    .
    #cabaranturunberatbadan
    #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #herbalife #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muamalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muakl

  •  144  9  19 July, 2020
  • 1 Keping roti wholemeal + telur mata yang digoreng menggunakan minyak + sos tomato.
.
Cuba bagi komen sikit gambar meal ni, pass atau tidak untuk turun berat dan sarapan ?.
.
Jika lulus kenapa , dan kalau tidak kenapa ?.
.
Jom sy buat quiz sikit pagi pagi ni lepas sahur 😍
.
#teamFH #fithealthyforlife 
Coach Fadhlina +60133436011.
.
#ariani #akasia #raya #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #ramadhan #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #raya#tunM#tv3 #onlineshopping #abambocey
  • 1 Keping roti wholemeal + telur mata yang digoreng menggunakan minyak + sos tomato.
    .
    Cuba bagi komen sikit gambar meal ni, pass atau tidak untuk turun berat dan sarapan ?.
    .
    Jika lulus kenapa , dan kalau tidak kenapa ?.
    .
    Jom sy buat quiz sikit pagi pagi ni lepas sahur 😍
    .
    #teamFH #fithealthyforlife
    Coach Fadhlina +60133436011.
    .
    #ariani #akasia #raya #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #ramadhan #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #raya#tunM#tv3 #onlineshopping #abambocey

  •  535  10  30 April, 2020
  • KAMI MENCARI 27 ORANG YG BETUL2 NAK TURUNKAN BERAT BADAN
.
ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? 
2hari lost 3kg anggaran
1 minggu lost 5kg anggaran
1 bulan lost 10kg anggaran
.
Komen "nak"
.
Atau boleh Klik je link wasap di bio.
.
@deina.secret
  • KAMI MENCARI 27 ORANG YG BETUL2 NAK TURUNKAN BERAT BADAN
    .
    ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x?
    2hari lost 3kg anggaran
    1 minggu lost 5kg anggaran
    1 bulan lost 10kg anggaran
    .
    Komen "nak"
    .
    Atau boleh Klik je link wasap di bio.
    .
    @deina.secret

  •  811  21  29 July, 2019