#bzboddy Instagram Photos & Videos

bzboddy - 66 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
4.8
average likes

Latest #bzboddy Posts

  • BIZZY BODDY 😍💃💃 👉Kelebihan Bizzi Body 📌 Menjaga keseimbangan  metabolism dalam tubuh
📌 Mengatasi masalah sembelit
📌 Menurunkan kadar kolestrol  dan mengawa selera makan
📌Mencantikkan kulit
📌Membantu menyingkirkan  toksin dalam badan
📌Mengurangkan masalah  obesiti
📌Memberikan tenaga 👉Selalu vustomer akan  bertanya... BILA STOP BOLEH GEMOK  BALIK TAK?? 👇 😘Berat badan akan naik sekiranya tidak mengawal cara pemakanan😘 👉Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
.
📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. . ❤GASTRIK. :  1/2 JAM LEPAS MAKAN
❤MENYUSU :  LEPAS BABY 4 BULAN
❤SAKIT KRONIK :  TAK  DIGALAKKAN 
Harga : RM79.90

Berminat boleh wasap 📳⤵️
https://zalisfa.wasap.my/bzboddy
https://zalisfa.wasap.my/bzboddy
www.wasap.my/60122369726/bzboddy
www.wasap.my/60122369726/boddy 🌹AZAH - Mobile Partner (ID : MOP06132) 
AS Legacy Selangor
Cawangan Selayang

Bizzi Boddy AsLegacy
#AwesomeTeam
#DatoAliffSyukriTerlajakLaris
#aslegacy_azselayang
#zslegacy
#kejayaantanpabatasan 
#terlajaklaris
#terlajaklaku
#agentwanted
#Aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherb
#bzboddy
  • BIZZY BODDY 😍💃💃 👉Kelebihan Bizzi Body 📌 Menjaga keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌 Mengatasi masalah sembelit
    📌 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawa selera makan
    📌Mencantikkan kulit
    📌Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    📌Mengurangkan masalah obesiti
    📌Memberikan tenaga 👉Selalu vustomer akan bertanya... BILA STOP BOLEH GEMOK BALIK TAK?? 👇 😘Berat badan akan naik sekiranya tidak mengawal cara pemakanan😘 👉Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
    .
    📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. . ❤GASTRIK. : 1/2 JAM LEPAS MAKAN
    ❤MENYUSU : LEPAS BABY 4 BULAN
    ❤SAKIT KRONIK : TAK DIGALAKKAN
    Harga : RM79.90

    Berminat boleh wasap 📳⤵️
    https://zalisfa.wasap.my/bzboddy
    https://zalisfa.wasap.my/bzboddy
    www.wasap.my/60122369726/bzboddy
    www.wasap.my/60122369726/boddy 🌹AZAH - Mobile Partner (ID : MOP06132)
    AS Legacy Selangor
    Cawangan Selayang

    Bizzi Boddy AsLegacy
    #AwesomeTeam
    #DatoAliffSyukriTerlajakLaris
    #aslegacy_azselayang
    #zslegacy
    #kejayaantanpabatasan
    #terlajaklaris
    #terlajaklaku
    #agentwanted
    #Aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherb
    #bzboddy

  •  2  0  13 February, 2020
  • * Slimming Bizzi Boddy*
perisa : 🍵Green Tea🍃
Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃 *BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan: 
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan BIZZI BODDY: tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

Tips untuk kesan lebih cepat ✔
💧Banyakkan minum 
air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘 📲☎️ https://aslegacyinda.wasap.my/

#datoalifsyukriterlajaklaris 
#aslegacymalaysia 
#aslegacykelantan 
#teamsisbee
#bzboddy
  • * Slimming Bizzi Boddy*
    perisa : 🍵Green Tea🍃
    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat.  bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. 🍃 *BIZZI BODDY*🍃 🎀 Cara penyediaan:
    Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 🌞 Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik. 🍃Kesan BIZZI BODDY: tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak

    Tips untuk kesan lebih cepat ✔
    💧Banyakkan minum
    air kosong utk dapatkan kesan yang optimum. 👉 Sangat berkesan & badan rasa bertenaga  sepanjang hari 😘 📲☎️ https://aslegacyinda.wasap.my/

    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #aslegacymalaysia
    #aslegacykelantan
    #teamsisbee
    #bzboddy

  •  2  0  29 October, 2019
  • Nak badan cantik tak susah😇
.
.
Kita yg buat jadi susah
Kadang dah diet tp berat badan tak turun2
.
.
Tu tanda bdn penuh toksin, so mmg wajib kena detox usus kita hokeyy..
.
Bizzi Flush pilihan terbaik uols. Jom?? 😍😍 Clik link..
http://www.wasap.my/60192647097/bizziflush

#teammamazuera
#teamaniza
#detoxterbaik
#bizziflush
#bzboddy
  • Nak badan cantik tak susah😇
    .
    .
    Kita yg buat jadi susah
    Kadang dah diet tp berat badan tak turun2
    .
    .
    Tu tanda bdn penuh toksin, so mmg wajib kena detox usus kita hokeyy..
    .
    Bizzi Flush pilihan terbaik uols. Jom?? 😍😍 Clik link..
    http://www.wasap.my/60192647097/bizziflush

    #teammamazuera
    #teamaniza
    #detoxterbaik
    #bizziflush
    #bzboddy

  •  3  0  17 October, 2019
  • B-CUT  ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
Boleh COD
.
.
Ws 0175026723 atau klik di link bio
#aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant
  • B-CUT ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
    BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
    B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
    Boleh COD
    .
    .
    Ws 0175026723 atau klik di link bio
    #aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant

  •  5  0  23 May, 2019
  • B-CUT  ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . Barang insyallah saya cuba dapatkan readystok sebelom bulan 5 ni . Kalau lambat Takot korang tak sempat nak kurus sebelom raya pulak . Kikiki
.
BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
Boleh COD
.
.
Ws 0175026723 atau klik di link bio
#aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant
  • B-CUT ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . Barang insyallah saya cuba dapatkan readystok sebelom bulan 5 ni . Kalau lambat Takot korang tak sempat nak kurus sebelom raya pulak . Kikiki
    .
    BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
    B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
    Boleh COD
    .
    .
    Ws 0175026723 atau klik di link bio
    #aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant

  •  3  0  23 May, 2019
  • B-CUT  ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . .
BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
Boleh COD
.
.
Ws 0175026723 atau klik di link bio
#aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant
  • B-CUT ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . .
    BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
    B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
    Boleh COD
    .
    .
    Ws 0175026723 atau klik di link bio
    #aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant

  •  3  0  23 May, 2019
  • B-CUT  ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
Boleh COD
.
.
Ws 0175026723 atau klik di link bio
#aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant
  • B-CUT ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
    BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
    B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
    Boleh COD
    .
    .
    Ws 0175026723 atau klik di link bio
    #aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant

  •  4  1  23 May, 2019
  • B-CUT  ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
Boleh COD
.
.
Ws 0175026723 atau klik di link bio
#aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant
  • B-CUT ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
    BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
    B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
    Boleh COD
    .
    .
    Ws 0175026723 atau klik di link bio
    #aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant

  •  2  0  23 May, 2019
  • B-CUT  ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
Boleh COD
.
.
Ws 0175026723 atau klik di link bio
#aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant
  • B-CUT ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
    BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
    B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
    Boleh COD
    .
    .
    Ws 0175026723 atau klik di link bio
    #aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant

  •  1  0  23 May, 2019
  • Cantik atau tak??? Cantik kan sinonim sangat dengan wanita masa kini.... Mesti takut orang kata kita punya lipstick cepat hilang la... pekat sangat la.. macam sirap tumpah kat bibir la... Lagi lagi bulan puasa ni mesti ramai ada masalah bibir kering dan pecah...
So.. Apa lagi... rawat bibir anda dengan #puffysmooch  Dari @as.legacymalaysia  @aliffsyukriterlajaklaris ... taw tak kandungannya dibuat dari herba asli dan collagen yg boleh mencantikkan dan merawat bibir anda... jom cantik raya bersama kami .... Pm segera
0167709343

Taw tak banyak sangat yang saya rasa bila lihat kurta aslegacy ni.. dengan didatangkan dengan kekemasan yang sangat maksima.. disematkan dengan butang yang hitam cantik terletak amat sesuai digunakan dipagi hari raya... Ramai orang kata... mesti mahal harganya... sebab kurta ini cantik gila kan.. Tapi percaya atau tidak... aslegacy mengeluarkan kurta yg kemas , selesa dan cantik ini dengan harga yang mampu milik... Terima kasih Dato Aliff Syukri Terlajak Laris kerana anda menghargai Rakyat malaysia.. lagi-lagi nak Raya ni... Alhamdulilah... jika anda nak dapatkan segera PM saya untuk sama2 bergaya raya ini.... 0167709343
0167709343
0167709343

#datoalifsyukri #produkviral #aslegacy #bizzibody #produk #viral #aslegacyjohor #bbbody #bzbody #bizziboddy #bzboddy #bzlemon #bizzilemon #lemon #kurus #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #cepat #baik #produkbaik #produkbagus #produkkurus #produkkurusmurah #teamzul #teamaslegacyjohor
  • Cantik atau tak??? Cantik kan sinonim sangat dengan wanita masa kini.... Mesti takut orang kata kita punya lipstick cepat hilang la... pekat sangat la.. macam sirap tumpah kat bibir la... Lagi lagi bulan puasa ni mesti ramai ada masalah bibir kering dan pecah...
    So.. Apa lagi... rawat bibir anda dengan #puffysmooch Dari @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris ... taw tak kandungannya dibuat dari herba asli dan collagen yg boleh mencantikkan dan merawat bibir anda... jom cantik raya bersama kami .... Pm segera
    0167709343

    Taw tak banyak sangat yang saya rasa bila lihat kurta aslegacy ni.. dengan didatangkan dengan kekemasan yang sangat maksima.. disematkan dengan butang yang hitam cantik terletak amat sesuai digunakan dipagi hari raya... Ramai orang kata... mesti mahal harganya... sebab kurta ini cantik gila kan.. Tapi percaya atau tidak... aslegacy mengeluarkan kurta yg kemas , selesa dan cantik ini dengan harga yang mampu milik... Terima kasih Dato Aliff Syukri Terlajak Laris kerana anda menghargai Rakyat malaysia.. lagi-lagi nak Raya ni... Alhamdulilah... jika anda nak dapatkan segera PM saya untuk sama2 bergaya raya ini.... 0167709343
    0167709343
    0167709343

    #datoalifsyukri #produkviral #aslegacy #bizzibody #produk #viral #aslegacyjohor #bbbody #bzbody #bizziboddy #bzboddy #bzlemon #bizzilemon #lemon #kurus #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #cepat #baik #produkbaik #produkbagus #produkkurus #produkkurusmurah #teamzul #teamaslegacyjohor

  •  7  2  16 May, 2019
  • Taw tak banyak sangat yang saya rasa bila lihat kurta aslegacy ni.. dengan didatangkan dengan kekemasan yang sangat maksima.. disematkan dengan butang yang hitam cantik terletak amat sesuai digunakan dipagi hari raya... Ramai orang kata... mesti mahal harganya... sebab kurta ini cantik gila kan.. Tapi percaya atau tidak... aslegacy mengeluarkan kurta yg kemas , selesa dan cantik ini dengan harga yang mampu milik... Terima kasih Dato Aliff Syukri Terlajak Laris kerana anda menghargai Rakyat malaysia.. lagi-lagi nak Raya ni... Alhamdulilah... jika anda nak dapatkan segera PM saya untuk sama2 bergaya raya ini.... 0167709343
0167709343
0167709343

#datoalifsyukri #produkviral #aslegacy #bizzibody #produk #viral #aslegacyjohor #bbbody #bzbody #bizziboddy #bzboddy #bzlemon #bizzilemon #lemon #kurus #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #cepat #kurus #aslegacyraya
  • Taw tak banyak sangat yang saya rasa bila lihat kurta aslegacy ni.. dengan didatangkan dengan kekemasan yang sangat maksima.. disematkan dengan butang yang hitam cantik terletak amat sesuai digunakan dipagi hari raya... Ramai orang kata... mesti mahal harganya... sebab kurta ini cantik gila kan.. Tapi percaya atau tidak... aslegacy mengeluarkan kurta yg kemas , selesa dan cantik ini dengan harga yang mampu milik... Terima kasih Dato Aliff Syukri Terlajak Laris kerana anda menghargai Rakyat malaysia.. lagi-lagi nak Raya ni... Alhamdulilah... jika anda nak dapatkan segera PM saya untuk sama2 bergaya raya ini.... 0167709343
    0167709343
    0167709343

    #datoalifsyukri #produkviral #aslegacy #bizzibody #produk #viral #aslegacyjohor #bbbody #bzbody #bizziboddy #bzboddy #bzlemon #bizzilemon #lemon #kurus #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #cepat #kurus #aslegacyraya

  •  12  3  16 May, 2019
  • Customer yg dh suka.. dh serasi.. menjadi.. pasti repeat lagi.. ❤ nak dapat kan rangkaian produk ASLegacy area Sri Wangi / Sri Medan. Boleh je PM direct Nona Adryana. Insha allah produk zasss sampi dpn rumah..
#ASLegacyBP
#BzBoddy
  • Customer yg dh suka.. dh serasi.. menjadi.. pasti repeat lagi.. ❤ nak dapat kan rangkaian produk ASLegacy area Sri Wangi / Sri Medan. Boleh je PM direct Nona Adryana. Insha allah produk zasss sampi dpn rumah..
    #ASLegacyBP
    #BzBoddy

  •  2  0  11 May, 2019
  • *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

_Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

_Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

HARGA / PRICE👇🏻
*RM 69.90 WM*
*RM 72.90 EM*
*S$ 30.00 S’PORE*
*B$ 30.00 BRUNEI*

Cara pengambilan / Recommended Consumption :
Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

Kandungan :
✅ Pinang
✅ Madu
✅ Kacip Fatimah
✅ Manggis
✅ Temukunci
✅ Mascotek
✅ Panax Ginseng
✅ Delima
✅ Manjakani
✅ Halba
✅ Astragalus
✅ Angelica Sinensis

30 ml * 15 paket / packet

Berat Bersih / Net Weight :
450 gram

Khasiat :
👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
👍🏻 Menyingkirkan toksin
👍🏻 Mengetatkan otot faraj
👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

_Istimewa Untuk Wanita_

Ready stock!!! Dptkan skrg

www.wasap.my/601133010297/pucukharumnita

#aslegacymuar#aslegacymsia#codmuar#postsatumsia#gentelharumnita#whi#beritatv3#bzflush#bzlemon#bzboddy##sayagunasayajual#awetmuda#naikkanseriwajah#
#teamchampion
  • *PUCUK HARUMNITA* ( Minuman botani madu, temukunci & angelica sinensis (dong quai) )

    _Kekalkan kesejahteraan rumah tangga_

    _Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu_ *BUATAN MALAYSIA*

    HARGA / PRICE👇🏻
    *RM 69.90 WM*
    *RM 72.90 EM*
    *S$ 30.00 S’PORE*
    *B$ 30.00 BRUNEI*

    Cara pengambilan / Recommended Consumption :
    Ambil 1 atau 2 paket sehari, sebelum sarapan pagi & sebelum tidur.

    Consume 1 or 2 packet per day, before breakfast & sleep.

    Kandungan :
    ✅ Pinang
    ✅ Madu
    ✅ Kacip Fatimah
    ✅ Manggis
    ✅ Temukunci
    ✅ Mascotek
    ✅ Panax Ginseng
    ✅ Delima
    ✅ Manjakani
    ✅ Halba
    ✅ Astragalus
    ✅ Angelica Sinensis

    30 ml * 15 paket / packet

    Berat Bersih / Net Weight :
    450 gram

    Khasiat :
    👍🏻 Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    👍🏻 Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    👍🏻 Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    👍🏻 Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    👍🏻 Menyingkirkan toksin
    👍🏻 Mengetatkan otot faraj
    👍🏻 Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    👍🏻 Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    👍🏻 Menganjalkan & membesarkan saiz payudara

    _Istimewa Untuk Wanita_

    Ready stock!!! Dptkan skrg

    www.wasap.my/601133010297/pucukharumnita

    #aslegacymuar #aslegacymsia #codmuar #postsatumsia #gentelharumnita #whi #beritatv3 #bzflush #bzlemon #bzboddy##sayagunasayajual#awetmuda#naikkanseriwajah#
    #teamchampion

  •  4  0  4 May, 2019
  • Fasha Sandha Penguna Setia Bizzi Flush Tau , Nak Body Cantik  Cepat Dapatkan Bizzi Flush . 
WOW produk baru dari AS Legacy 💃🏻
Bizzi Flush 🙌🏼 Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. 
Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali! Bila lagi nak dapatkan produk Bizzi Flush ni? 
Klik link utk terus inbox👇

http://www.wasap.my/601133010297/BF ✅Free Cod: Muar
✅Ready Stock

#teamchampion
#tiadajualdikedaihanyadionline
#bzfluah#bzboddy#bbcream#codmuar#possatumsia#nakkurus#takperludiet#takperlusenaman#slimsebelumraya#misiloas10kg
  • Fasha Sandha Penguna Setia Bizzi Flush Tau , Nak Body Cantik Cepat Dapatkan Bizzi Flush .
    WOW produk baru dari AS Legacy 💃🏻
    Bizzi Flush 🙌🏼 Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu.
    Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali! Bila lagi nak dapatkan produk Bizzi Flush ni?
    Klik link utk terus inbox👇

    http://www.wasap.my/601133010297/BF ✅Free Cod: Muar
    ✅Ready Stock

    #teamchampion
    #tiadajualdikedaihanyadionline
    #bzfluah #bzboddy #bbcream #codmuar #possatumsia #nakkurus #takperludiet #takperlusenaman#slimsebelumraya#misiloas10kg

  •  7  0  1 May, 2019
  • 🔴BIZZY BODY ( Bukan sahaja untuk turun berat badan tapi memantapkan ) 🔴Produk kurus tengah VIRAL daripada DS Aliff Syukri...Hanya 3 hari Sahaja sudah nampak perubahan..
KEBAIKAN BIZZY BODY
✔Mengurangkan obes
✔memberi tenaga sepanjang hari
✔Mengawal keseimbangan metabolism
✔Menurun kolestrol
✔Mengawal selera makan
✔Menyinkirkan toksin dalam badan
✔Mengatasi masalah sembelit
✔Membekal vitamin ke dalam badan 🔴Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnya...jom grab sekaranggg!!! Trusted seller As Legacy👍👍 http://www.wasap.my/601160562195/BB

#AsLegacy #AsLegacymuar #Teamchampion#kejayaantanpabatasan#bzlemon#bbcream#sapu2 kurus#misiloss10kg#bzboddy#bzflush#harumnita#gelharumnita#bidaragel#sabunjamshir#awetmuda#whi#zarinazainuddin
  • 🔴BIZZY BODY ( Bukan sahaja untuk turun berat badan tapi memantapkan ) 🔴Produk kurus tengah VIRAL daripada DS Aliff Syukri...Hanya 3 hari Sahaja sudah nampak perubahan..
    KEBAIKAN BIZZY BODY
    ✔Mengurangkan obes
    ✔memberi tenaga sepanjang hari
    ✔Mengawal keseimbangan metabolism
    ✔Menurun kolestrol
    ✔Mengawal selera makan
    ✔Menyinkirkan toksin dalam badan
    ✔Mengatasi masalah sembelit
    ✔Membekal vitamin ke dalam badan 🔴Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnya...jom grab sekaranggg!!! Trusted seller As Legacy👍👍 http://www.wasap.my/601160562195/BB

    #AsLegacy #AsLegacymuar #Teamchampion #kejayaantanpabatasan #bzlemon #bbcream #sapu2 kurus #misiloss10kg #bzboddy #bzflush#harumnita#gelharumnita#bidaragel#sabunjamshir#awetmuda#whi#zarinazainuddin

  •  7  0  30 April, 2019
  • LEBIH SEDAP LEBIH HEBAT ..DENGAN BZ LEMON TEA ♥️‼️ HAA...nampak tak muka teruja sgt dgn perasa baru tu, Lemon tea kan kegemaran ramai. Korang mesti cuba tau!! Untuk sesiapa yang x boleh minum Green tea 🍵... Awak awak boleh cuba BZ LEMON 🍋 TEA
.

Lagi bertambah paduuu sebab bahan utamanya LEMON 🍋 😍😍😍
Makin cepattlahhh kurus sebelum raya lepas ni... 🍋BZ LEMON TEA 🍋
.
.
RASA YANG.................
LEBIH SEDAP❗ 
LEBIH HEBAT ❗ .
.
🔥 Menjaga Keseimbangan Metobolisme tubuh
🔥Mengatasi Masalah sembelit
🔥Menurunkan Kadar Kolestrol
🔥Mengawal Selera Makan
🔥Mencantikkan Kulit
🔥Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🔥Mengurangkan Masalah Obes
🔥Memberi Tenaga
🔥 Boleh Dibancuh dengan Air Sejuk

Berminat untuk mencuba??? Tunggu apa lagi jom Wassap 👇👇👇👇 .
.
www.wasap.my/601133010297/bzlemon

#loss10kg#misikirussebelumraya#bbcream#bzboddy#bzflush#kurustanpadiet#tanpasenaman#bidaragel#jamshir#harumnita#bodymantop#awetmuda#codmuar#sayagunasayajual#produkdatoalifsyukri#dainshahida#zarinazainuddin#pucukharumnita#femininwash
  • LEBIH SEDAP LEBIH HEBAT ..DENGAN BZ LEMON TEA ♥️‼️ HAA...nampak tak muka teruja sgt dgn perasa baru tu, Lemon tea kan kegemaran ramai. Korang mesti cuba tau!! Untuk sesiapa yang x boleh minum Green tea 🍵... Awak awak boleh cuba BZ LEMON 🍋 TEA
    .

    Lagi bertambah paduuu sebab bahan utamanya LEMON 🍋 😍😍😍
    Makin cepattlahhh kurus sebelum raya lepas ni... 🍋BZ LEMON TEA 🍋
    .
    .
    RASA YANG.................
    LEBIH SEDAP❗
    LEBIH HEBAT ❗ .
    .
    🔥 Menjaga Keseimbangan Metobolisme tubuh
    🔥Mengatasi Masalah sembelit
    🔥Menurunkan Kadar Kolestrol
    🔥Mengawal Selera Makan
    🔥Mencantikkan Kulit
    🔥Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🔥Mengurangkan Masalah Obes
    🔥Memberi Tenaga
    🔥 Boleh Dibancuh dengan Air Sejuk

    Berminat untuk mencuba??? Tunggu apa lagi jom Wassap 👇👇👇👇 .
    .
    www.wasap.my/601133010297/bzlemon

    #loss10kg #misikirussebelumraya #bbcream #bzboddy #bzflush #kurustanpadiet #tanpasenaman #bidaragel #jamshir #harumnita#bodymantop#awetmuda#codmuar#sayagunasayajual#produkdatoalifsyukri#dainshahida#zarinazainuddin#pucukharumnita#femininwash

  •  4  0  30 April, 2019
  • BIZZI BODDY + BIZZI FLUSH 
Bizzi Boddy

7 Hari Mesti Turun !!
🍵Rasanya sedap..perisa milk green tea tapi rasa macam teh tarik ☺
🍵Rasa kenyang di perut..selera makan pun kurang..tapi jgn tak makan langsung. jaga pemakanan yer..insha allah 💋. . 
Kebaikan Bizzi Boddy🥛
🍂Menjaga keseimbangan metabolisme
🍂Mengatasi masalah sembelit
🍂Menurunkan kadar kolestrol
🍂Mengawal selera makan
🍂Mencantikkan Kulit
🍂Mengurangkan masalah Obes
🍂Memberi tenaga

Bizzi Flush

Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti :
✅Masalah penghadaman (susah membuang)
✅Jerawat aktif
✅Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅Moody & stress
✅Cepat letih
✅Susah tidur
✅Ketagih makan makanan manis.
. 
Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.
. 
Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅Badan jadi cergas
. 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄.
.
Nak order boleh terus pm atau klik je link kat bawah ni⬇

www.wasap.my/601133010297/nak kurus

#aslegacy#produkviral#slim mcm fashasandha#whi#biflush#bzboddy#kurustanpadiet#kwlnafsumakan#takpeelusenaman#asetmontok#
  • BIZZI BODDY + BIZZI FLUSH
    Bizzi Boddy

    7 Hari Mesti Turun !!
    🍵Rasanya sedap..perisa milk green tea tapi rasa macam teh tarik ☺
    🍵Rasa kenyang di perut..selera makan pun kurang..tapi jgn tak makan langsung. jaga pemakanan yer..insha allah 💋. .
    Kebaikan Bizzi Boddy🥛
    🍂Menjaga keseimbangan metabolisme
    🍂Mengatasi masalah sembelit
    🍂Menurunkan kadar kolestrol
    🍂Mengawal selera makan
    🍂Mencantikkan Kulit
    🍂Mengurangkan masalah Obes
    🍂Memberi tenaga

    Bizzi Flush

    Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ Mengatasi masalah seperti :
    ✅Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✅Jerawat aktif
    ✅Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅Moody & stress
    ✅Cepat letih
    ✅Susah tidur
    ✅Ketagih makan makanan manis.
    .
    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.
    .
    Side effect??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅Badan jadi cergas
    . 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄.
    .
    Nak order boleh terus pm atau klik je link kat bawah ni⬇

    www.wasap.my/601133010297/nak kurus

    #aslegacy #produkviral #slim mcm fashasandha #whi #biflush #bzboddy #kurustanpadiet #kwlnafsumakan #takpeelusenaman #asetmontok#

  •  5  2  29 April, 2019

Top #bzboddy Posts

  • *💥BIZZI FLUSH💥* *💥RM75.00* *15sachet*

Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ *Mengatasi masalah seperti :* 💥 Masalah penghadaman(susah membuang)
💥 Jerawat aktif
💥 Susah turun berat badan walaupun 💥 Moody
💥 Stress, cepat letih, susah tidur
💥 Ketagih makan makanan manis. *😰😰Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua*🤭🤭 Side effect??😍😍
💥 Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
💥 Badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄

#aslegacy #bzboddy #bzboddyflush
  • *💥BIZZI FLUSH💥* *💥RM75.00* *15sachet*

    Kesan 10x ganda lebih pantas ⚡⚡ *Mengatasi masalah seperti :* 💥 Masalah penghadaman(susah membuang)
    💥 Jerawat aktif
    💥 Susah turun berat badan walaupun 💥 Moody
    💥 Stress, cepat letih, susah tidur
    💥 Ketagih makan makanan manis. *😰😰Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua*🤭🤭 Side effect??😍😍
    💥 Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    💥 Badan jadi cergas 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut👄

    #aslegacy #bzboddy #bzboddyflush

  •  1  1  8 April, 2019
  • B-CUT  ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
Boleh COD
.
.
Ws 0175026723 atau klik di link bio
#aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant
  • B-CUT ICED LEMON TEA . produk terbaru dari AS LEGACY . Sama macam bizzibody . Dia mengenyangkan . Tapi ramai complain nak cuba bizzi body tapi tak suka green tea . Ada yang tak suka susu . Jadi kita buatkan perisa ice lemon tea . Nampak macam sedap je kalau minum dengan ais kan 😂😂😂 . Marilah kita kurus sebelom raya . Tp untuk perisa iced lemon tea ni harga berbeza sikit ya . Hehehe . .
    BIZZI BODY GREEN TEA = RM79.90
    B-CUT ICED LEMON TEA = RM85.90
    Boleh COD
    .
    .
    Ws 0175026723 atau klik di link bio
    #aslegacy #datoalifsyukri #mandianbidara #bzboddy #bzboddylemon #beautiful #bb #nakcantik #elegant

  •  4  1  23 May, 2019