#bysiszeea Instagram Photos & Videos

bysiszeea - 1.1k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
14.5
average likes

Latest #bysiszeea Posts

  • MIRACLE SERUM SOME BY MI .
.
Original 100%
Isi : 50ml
Sesuai untuk semua jenis kulit
. .
Dengan kandungan AHA, BHA dan PHA bekerja secara efektif untuk membuat kulit lebih bersih dan lebih bersinar, mengandung 10.000 ppm ekstrak pohon teh alami yang secara efektif meningkatkan elastisitas dan menutrisi kulit Anda tanpa efek iritasi karena tidak mengandung 20 bahan dan pewarna berbahaya.

AHA : Berfungsi mengangkat sel kulit mati dan mengatasi Flek
BHA : Mengatasi minyak berlebih yang dapat menyumbat pori-pori 
PHA : Menutrisi kulit dan mengembalikan kelembaban 
Centella Asiatica : Mengatasi Bekas Jerawat atau Luka

Fungsi Produk:
Membantu penyembuhan pada kulit berjerawat
Mengontrol minyak berlebih
Mencegah penuaan dini
Mengecilkan pori-pori pada wajah dan mengatasi komedo
Mencerahkan kulit wajah 
Menutrisi kulit dan mengangkat sel kulit mati.

Cara Penggunaan :
Sebelum pakai serum ini pastikan wajah kamu dalam keadaan bersih tanpa kotoran/makeup, teteskan 3-4 tetes serum di tangan, lalu usapkan perlahan ke wajah hingga merata. 
SERUM dapat digunakan setiap hari.
Gunakan setelah aktifitas rutin membersihkan wajahmu setiap pagi dan sore lebih baik digunakan setelah Toner Some By Mi, dapat juga di gunakan tersendiri tanpa toner.
. .
#serumwajah #serumglowing #serumsomebyme #miracletoner #miracletonersomebymi #serumbulumata #redjellymsglow #creamjerawat #serumjerawat #albamask #purewhite2in1 #toppingbalmplus #glutacelena #kanamask #mykana #acneglutafoam #puresoapbyjelly #serumsomebymimurah #bysiszeea #dzeea_beauty #koreanmakeup #wardahbeauty #makeovercosmetics #serumbulumata #somebyme #miracleserum
  • MIRACLE SERUM SOME BY MI .
    .
    Original 100%
    Isi : 50ml
    Sesuai untuk semua jenis kulit
    . .
    Dengan kandungan AHA, BHA dan PHA bekerja secara efektif untuk membuat kulit lebih bersih dan lebih bersinar, mengandung 10.000 ppm ekstrak pohon teh alami yang secara efektif meningkatkan elastisitas dan menutrisi kulit Anda tanpa efek iritasi karena tidak mengandung 20 bahan dan pewarna berbahaya.

    AHA : Berfungsi mengangkat sel kulit mati dan mengatasi Flek
    BHA : Mengatasi minyak berlebih yang dapat menyumbat pori-pori
    PHA : Menutrisi kulit dan mengembalikan kelembaban
    Centella Asiatica : Mengatasi Bekas Jerawat atau Luka

    Fungsi Produk:
    Membantu penyembuhan pada kulit berjerawat
    Mengontrol minyak berlebih
    Mencegah penuaan dini
    Mengecilkan pori-pori pada wajah dan mengatasi komedo
    Mencerahkan kulit wajah
    Menutrisi kulit dan mengangkat sel kulit mati.

    Cara Penggunaan :
    Sebelum pakai serum ini pastikan wajah kamu dalam keadaan bersih tanpa kotoran/makeup, teteskan 3-4 tetes serum di tangan, lalu usapkan perlahan ke wajah hingga merata.
    SERUM dapat digunakan setiap hari.
    Gunakan setelah aktifitas rutin membersihkan wajahmu setiap pagi dan sore lebih baik digunakan setelah Toner Some By Mi, dapat juga di gunakan tersendiri tanpa toner.
    . .
    #serumwajah #serumglowing #serumsomebyme #miracletoner #miracletonersomebymi #serumbulumata #redjellymsglow #creamjerawat #serumjerawat #albamask #purewhite2in1 #toppingbalmplus #glutacelena #kanamask #mykana #acneglutafoam #puresoapbyjelly #serumsomebymimurah #bysiszeea #dzeea_beauty #koreanmakeup #wardahbeauty #makeovercosmetics #serumbulumata #somebyme #miracleserum

  •  15  2  9 December, 2018
  • Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk semua ku telan 😜
.
Mixberry rasa yang sungguh sedap, masam masam manis gittew 🀀
.
Kurus tanpa perlu skip nasi !Jom cuba amalkan QuRose! Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai ☺
.
βœ”FREE TIPS
βœ”FREE GUIDE
βœ”FREE COACHING
. 
I memang betul2 Suggest korang try produk ni sebab Qurose ni CONFIRM MENJADI.πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Alhamdulilah . Kini qurose dah ade trial pack !!! . Haa excited nyaa kita . Hehehe . πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Okay disebabkan ramai sgt yg pm kn tak mampu nk repeat order balik sbb regular tu besau plus mahal sikit kan ? . Haaa . Lepasni korang semua jangan risau sebab TrialPackQurose dh ade dah . Heee . Harga pun berptutan tau .!!! . Jimat kan !!! . Siapa yang nak kurus muruss meyhh pm ! .
.
Nak? Whatsapp cepat di
πŸ“²0185788594
πŸ“²0185788594
πŸ“²0185788594
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .

#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #malaysia #trending 
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
  • Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk semua ku telan 😜
    .
    Mixberry rasa yang sungguh sedap, masam masam manis gittew 🀀
    .
    Kurus tanpa perlu skip nasi !Jom cuba amalkan QuRose! Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai ☺
    .
    βœ”FREE TIPS
    βœ”FREE GUIDE
    βœ”FREE COACHING
    .
    I memang betul2 Suggest korang try produk ni sebab Qurose ni CONFIRM MENJADI.πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
    .
    Alhamdulilah . Kini qurose dah ade trial pack !!! . Haa excited nyaa kita . Hehehe . πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
    .
    Okay disebabkan ramai sgt yg pm kn tak mampu nk repeat order balik sbb regular tu besau plus mahal sikit kan ? . Haaa . Lepasni korang semua jangan risau sebab TrialPackQurose dh ade dah . Heee . Harga pun berptutan tau .!!! . Jimat kan !!! . Siapa yang nak kurus muruss meyhh pm ! .
    .
    Nak? Whatsapp cepat di
    πŸ“²0185788594
    πŸ“²0185788594
    πŸ“²0185788594
    .
    Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .

    #sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #malaysia #trending
    Feel free to tag your friend
    .
    Have a nice day ahead. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

  •  19  0  1 August, 2017
  • Fungsi #SureGlowLotion :
.
β€’ Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
β€’ Menghaluskan kulit
β€’ Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
β€’ Memberi kelembapan berpanjangan
β€’ Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
β€’ Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
β€’ Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
β€’ Menjadikan kulit selembut kulit bayi
β€’ Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 01133729895 ☺️
.
.
#bysiszeea #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
  • Fungsi #SureGlowLotion :
    .
    β€’ Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
    β€’ Menghaluskan kulit
    β€’ Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
    β€’ Memberi kelembapan berpanjangan
    β€’ Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
    β€’ Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
    β€’ Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
    β€’ Menjadikan kulit selembut kulit bayi
    β€’ Membuang daki2 lama
    .
    Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
    Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
    Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 01133729895 ☺️
    .
    .
    #bysiszeea #like4like
    #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
    #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih

  •  7  3  14 July, 2017
  • Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?
.
Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas β˜€
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
.
β€’ Akan Mempercepat proses penuaan
β€’ Membuat kulit terbakar.
β€’ Kulit akan menjadi gelap.
β€’ Meningkatkan risiko kanser kulit.
β€’ Bintik-bintik pada kulit
.
Jom whatsapp #SUREGLOW ke 011-33729895kalau uols nak putih gebu. ☺
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #bysiszeea #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #like4like
  • Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?
    .
    Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas β˜€
    .
    Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
    .
    β€’ Akan Mempercepat proses penuaan
    β€’ Membuat kulit terbakar.
    β€’ Kulit akan menjadi gelap.
    β€’ Meningkatkan risiko kanser kulit.
    β€’ Bintik-bintik pada kulit
    .
    Jom whatsapp #SUREGLOW ke 011-33729895kalau uols nak putih gebu. ☺
    .
    .
    #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
    #SayangiKulitAnda #bysiszeea #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
    #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #like4like

  •  0  0  14 July, 2017
  • MENYESAL TAK BELI AWAL2 SUREGLOW NI.
.
Wah dapat pujian dari cust lagi. Mestilah sureglow ni wangi tau dan melekit uolss. Kulit pun dah semakin cerah dan lembut. Dan paling BEST dah makin FLAWLESS ❀️. Sampaikan satu famly fall in love dengan Sureglow ni 😘. So tak payah la nak cari pakai bedak. Sureglow dah memang GLOWING.
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 011-33729895
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #bysiszeea #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #likeforlike
  • MENYESAL TAK BELI AWAL2 SUREGLOW NI.
    .
    Wah dapat pujian dari cust lagi. Mestilah sureglow ni wangi tau dan melekit uolss. Kulit pun dah semakin cerah dan lembut. Dan paling BEST dah makin FLAWLESS ❀️. Sampaikan satu famly fall in love dengan Sureglow ni 😘. So tak payah la nak cari pakai bedak. Sureglow dah memang GLOWING.
    .
    Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
    .
    For more details, kindly whatsapp 011-33729895
    .
    #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
    #SayangiKulitAnda #bysiszeea #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
    #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #likeforlike

  •  4  0  14 July, 2017
  • Hi syg semuaa. 😚😚😚😚 ramai whatsapp tanya lelaki bole amik tak #qurose ni??..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
YESSSSS .YESSS YESSS!!!!!! πŸ“’πŸ“’πŸ“’ sis nak CONFIRMKAN  yg lelaki pon boleh amik #qurose if diorang nak kurus 😝😝 dont worry xde effect pape pun gaiss
.
ni sis share testimoni golongan lelaki yg try produk sis ni πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œkalau nk tengok testimoni dri abam abam sado kita yg lain, rajin2 la diri anda scroll semua feedbck dlm ig sis okay ..😚😚😚 APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke 011 337 29895☺️
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
  • Hi syg semuaa. 😚😚😚😚 ramai whatsapp tanya lelaki bole amik tak #qurose ni??..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
    .
    YESSSSS .YESSS YESSS!!!!!! πŸ“’πŸ“’πŸ“’ sis nak CONFIRMKAN yg lelaki pon boleh amik #qurose if diorang nak kurus 😝😝 dont worry xde effect pape pun gaiss
    .
    ni sis share testimoni golongan lelaki yg try produk sis ni πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œkalau nk tengok testimoni dri abam abam sado kita yg lain, rajin2 la diri anda scroll semua feedbck dlm ig sis okay ..😚😚😚 APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
    JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
    . .
    Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
    .
    Jom whatsapp 'Qurose' ke 011 337 29895☺️
    .
    #kevinzahri #programkurus #produkkurus
    #sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
    #malaysia

  •  9  1  5 July, 2017
  • Wahh tak ikut tips sis bagi pun tetap hilang 5KG.
.
Alhamdulillah betul2 berkesan Qurose ni. Kalau ikut tips sis bg mesti lagi banyak turun kan? Haa kalau tak menjadi tak kan la dia nak repeat order kan?
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
Jom Whatsapp.. πŸ“² 0139662224
πŸ“² 0139662224
πŸ“² 0139662224
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #bysiszeea #like4like #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #qurose #qurose #Alhamdulillah
  • Wahh tak ikut tips sis bagi pun tetap hilang 5KG.
    .
    Alhamdulillah betul2 berkesan Qurose ni. Kalau ikut tips sis bg mesti lagi banyak turun kan? Haa kalau tak menjadi tak kan la dia nak repeat order kan?
    .
    Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
    .
    Jom Whatsapp.. πŸ“² 0139662224
    πŸ“² 0139662224
    πŸ“² 0139662224
    .
    #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #bysiszeea #like4like #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #qurose #qurose #Alhamdulillah

  •  22  0  21 June, 2017
  • FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .😍😍
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam πŸ’πŸ»
. .
Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .😊😊😊
.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp πŸ“²+60183822890
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #bysiszeea #like4like
  • FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .😍😍
    .
    1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
    2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
    3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
    4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
    5. Sangat GLOWING bila pakai.
    6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
    .
    .
    Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
    Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam πŸ’πŸ»
    . .
    Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
    .
    Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .😊😊😊
    .
    .
    NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
    .
    Whatsapp πŸ“²+60183822890
    .
    .
    #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
    #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
    #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #bysiszeea #like4like

  •  47  1  1 June, 2017
  • REPOST @sureglow_qurose Pasangan sweet couple ni pun minum Qurose tau πŸ’• Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Qurose 😊😊😊
.
Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Qurose ni masih Iagi baru dipasaran tapi telah banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘
.
Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
cara menggunakannya hanya bancuh dengan air mineral jerr.😚😚😚
.
Btw sekarang ada PROMOSI tau. Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2.
.
Bermula 1/5/2017 sampai stok PROMOSI HABIS πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ .
🌹PROMOSI QUROSE , SUREGLOW & TrialPackQurose ni TERHADDDD!!!
.
Atas permintaan dan sambutan yang banyak pihak HQ ingin mengadakan promosi untuk anda.
.
So tunggu apa lagi, harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. Jom kuruskan badan anda semua sekarang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
❀BONUS!
❀FREE POSTAGE to SM!
β™‘ADD ON RM5 JEE UTK POSTAGE to SS! 😚😚😚😚
.
Nak? Whatsapp cepat di
πŸ“²017 362 5664
πŸ“²017 362 5664
πŸ“²017 362 5664
.
Stok mgkin akan habis pada bila2 masa sahaja.πŸ”«πŸ”«πŸ”«πŸ”«πŸ”«
.
Sape cepat dia dapat kurus dulu. Nanti stok promosi dah habis harga kembali macam asal yer.
.
Jom whatsapp sis "PROMOSI QR LABOUR DAY 2017" ke 017 362 5664 tuk dapatkan harga promosi.
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending #youcandoit .
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
  • REPOST @sureglow_qurose Pasangan sweet couple ni pun minum Qurose tau πŸ’• Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Qurose 😊😊😊
    .
    Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Qurose ni masih Iagi baru dipasaran tapi telah banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘
    .
    Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
    .
    Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
    cara menggunakannya hanya bancuh dengan air mineral jerr.😚😚😚
    .
    Btw sekarang ada PROMOSI tau. Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2.
    .
    Bermula 1/5/2017 sampai stok PROMOSI HABIS πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ .
    🌹PROMOSI QUROSE , SUREGLOW & TrialPackQurose ni TERHADDDD!!!
    .
    Atas permintaan dan sambutan yang banyak pihak HQ ingin mengadakan promosi untuk anda.
    .
    So tunggu apa lagi, harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. Jom kuruskan badan anda semua sekarang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    .
    ❀BONUS!
    ❀FREE POSTAGE to SM!
    β™‘ADD ON RM5 JEE UTK POSTAGE to SS! 😚😚😚😚
    .
    Nak? Whatsapp cepat di
    πŸ“²017 362 5664
    πŸ“²017 362 5664
    πŸ“²017 362 5664
    .
    Stok mgkin akan habis pada bila2 masa sahaja.πŸ”«πŸ”«πŸ”«πŸ”«πŸ”«
    .
    Sape cepat dia dapat kurus dulu. Nanti stok promosi dah habis harga kembali macam asal yer.
    .
    Jom whatsapp sis "PROMOSI QR LABOUR DAY 2017" ke 017 362 5664 tuk dapatkan harga promosi.
    .
    Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
    .
    #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
    #malaysia #trending #youcandoit .
    Feel free to tag your friend
    .
    Have a nice day ahead. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

  •  8  1  6 May, 2017

Top #bysiszeea Posts

  • FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .😍😍
.
1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
5. Sangat GLOWING bila pakai.
6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam πŸ’πŸ»
. .
Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .😊😊😊
.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp πŸ“²+60183822890
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #bysiszeea #like4like
  • FALL IN LOVE DENGAN SUREGLOW .😍😍
    .
    1. Bila pakai sureglow n kulit always LEMBUT.
    2. Sureglow ni sangat wangi & tak perlu dah nak pakai perfume. Satu bilik WANGI bau lotion ni.
    3. Sureglow berbeza dgn lotion lain sebab TAK BERMINYAK dan TAK MELEKIT.
    4. Dapat HILANG SUNBURN dalam beberapa saat.
    5. Sangat GLOWING bila pakai.
    6. Tak payah pakai MAKEUP pun dah cantik.
    .
    .
    Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
    Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam πŸ’πŸ»
    . .
    Macam MAGIC je #Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
    .
    Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .😊😊😊
    .
    .
    NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
    .
    Whatsapp πŸ“²+60183822890
    .
    .
    #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
    #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
    #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #bysiszeea #like4like

  •  47  1  1 June, 2017
  • Hi syg semuaa. 😚😚😚😚 ramai whatsapp tanya lelaki bole amik tak #qurose ni??..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
YESSSSS .YESSS YESSS!!!!!! πŸ“’πŸ“’πŸ“’ sis nak CONFIRMKAN  yg lelaki pon boleh amik #qurose if diorang nak kurus 😝😝 dont worry xde effect pape pun gaiss
.
ni sis share testimoni golongan lelaki yg try produk sis ni πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œkalau nk tengok testimoni dri abam abam sado kita yg lain, rajin2 la diri anda scroll semua feedbck dlm ig sis okay ..😚😚😚 APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
. .
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Jom whatsapp 'Qurose' ke 011 337 29895☺️
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus 
#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia
  • Hi syg semuaa. 😚😚😚😚 ramai whatsapp tanya lelaki bole amik tak #qurose ni??..πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
    .
    YESSSSS .YESSS YESSS!!!!!! πŸ“’πŸ“’πŸ“’ sis nak CONFIRMKAN yg lelaki pon boleh amik #qurose if diorang nak kurus 😝😝 dont worry xde effect pape pun gaiss
    .
    ni sis share testimoni golongan lelaki yg try produk sis ni πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œkalau nk tengok testimoni dri abam abam sado kita yg lain, rajin2 la diri anda scroll semua feedbck dlm ig sis okay ..😚😚😚 APA LAGI?!πŸ™ŒπŸ»
    JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIHπŸ’Έ
    . .
    Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
    .
    Jom whatsapp 'Qurose' ke 011 337 29895☺️
    .
    #kevinzahri #programkurus #produkkurus
    #sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
    #malaysia

  •  9  1  5 July, 2017
  • Wahh tak ikut tips sis bagi pun tetap hilang 5KG.
.
Alhamdulillah betul2 berkesan Qurose ni. Kalau ikut tips sis bg mesti lagi banyak turun kan? Haa kalau tak menjadi tak kan la dia nak repeat order kan?
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
Jom Whatsapp.. πŸ“² 0139662224
πŸ“² 0139662224
πŸ“² 0139662224
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #bysiszeea #like4like #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #qurose #qurose #Alhamdulillah
  • Wahh tak ikut tips sis bagi pun tetap hilang 5KG.
    .
    Alhamdulillah betul2 berkesan Qurose ni. Kalau ikut tips sis bg mesti lagi banyak turun kan? Haa kalau tak menjadi tak kan la dia nak repeat order kan?
    .
    Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
    .
    Jom Whatsapp.. πŸ“² 0139662224
    πŸ“² 0139662224
    πŸ“² 0139662224
    .
    #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #bysiszeea #like4like #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #qurose #qurose #Alhamdulillah

  •  22  0  21 June, 2017
  • Fungsi #SureGlowLotion :
.
β€’ Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
β€’ Menghaluskan kulit
β€’ Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
β€’ Memberi kelembapan berpanjangan
β€’ Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
β€’ Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
β€’ Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
β€’ Menjadikan kulit selembut kulit bayi
β€’ Membuang daki2 lama
.
Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 01133729895 ☺️
.
.
#bysiszeea #like4like
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih
  • Fungsi #SureGlowLotion :
    .
    β€’ Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
    β€’ Menghaluskan kulit
    β€’ Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
    β€’ Memberi kelembapan berpanjangan
    β€’ Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
    β€’ Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
    β€’ Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
    β€’ Menjadikan kulit selembut kulit bayi
    β€’ Membuang daki2 lama
    .
    Ada lagi tak yg nak putih dalam 2 saat???
    Tak kan nak tengok je orang lain putih. Korang bila lagi???? .
    Jom whatsapp 'SUREGLOW' ke 01133729895 ☺️
    .
    .
    #bysiszeea #like4like
    #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
    #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihbersih

  •  7  3  14 July, 2017
  • REPOST @sureglow_qurose Pasangan sweet couple ni pun minum Qurose tau πŸ’• Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Qurose 😊😊😊
.
Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Qurose ni masih Iagi baru dipasaran tapi telah banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘
.
Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
cara menggunakannya hanya bancuh dengan air mineral jerr.😚😚😚
.
Btw sekarang ada PROMOSI tau. Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2.
.
Bermula 1/5/2017 sampai stok PROMOSI HABIS πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ .
🌹PROMOSI QUROSE , SUREGLOW & TrialPackQurose ni TERHADDDD!!!
.
Atas permintaan dan sambutan yang banyak pihak HQ ingin mengadakan promosi untuk anda.
.
So tunggu apa lagi, harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. Jom kuruskan badan anda semua sekarang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
❀BONUS!
❀FREE POSTAGE to SM!
β™‘ADD ON RM5 JEE UTK POSTAGE to SS! 😚😚😚😚
.
Nak? Whatsapp cepat di
πŸ“²017 362 5664
πŸ“²017 362 5664
πŸ“²017 362 5664
.
Stok mgkin akan habis pada bila2 masa sahaja.πŸ”«πŸ”«πŸ”«πŸ”«πŸ”«
.
Sape cepat dia dapat kurus dulu. Nanti stok promosi dah habis harga kembali macam asal yer.
.
Jom whatsapp sis "PROMOSI QR LABOUR DAY 2017" ke 017 362 5664 tuk dapatkan harga promosi.
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
#malaysia #trending #youcandoit .
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
  • REPOST @sureglow_qurose Pasangan sweet couple ni pun minum Qurose tau πŸ’• Ramai di antara kita yang ada masalah berat badan & dah cuba macam-macam produk kurus tapi masih tak kurus-kurus. Duit dah banyak habis tapi berat masih tak turun-turun.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Bertenang kami ada jalan penyelesaiannya. Memperkenalkan Qurose 😊😊😊
    .
    Yang mana ada masalah berat badan kami boleh tolong korang.. Produk Qurose ni masih Iagi baru dipasaran tapi telah banyak testimoni, Alhamdulillah kami banyak menerima positive feedback dari custumer..😘😘😘
    .
    Kami juga akan guide anda hingga anda kurus. kami juga akan berikan Tips2 yang berguna kepada anda. jika anda TEGUH HATI untuk laksanakan, Insyaallah akan berjaya.πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
    .
    Dengan rasa MixBerry yang sedap memang menambah selera kita.!!
    cara menggunakannya hanya bancuh dengan air mineral jerr.😚😚😚
    .
    Btw sekarang ada PROMOSI tau. Haa stok terhad uolss, yg mana nak borong buat stok jom whatsapp sis cepat2.
    .
    Bermula 1/5/2017 sampai stok PROMOSI HABIS πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ .
    🌹PROMOSI QUROSE , SUREGLOW & TrialPackQurose ni TERHADDDD!!!
    .
    Atas permintaan dan sambutan yang banyak pihak HQ ingin mengadakan promosi untuk anda.
    .
    So tunggu apa lagi, harga dah murah, boleh la borong banyak2 buat stok. Jom kuruskan badan anda semua sekarang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    .
    ❀BONUS!
    ❀FREE POSTAGE to SM!
    β™‘ADD ON RM5 JEE UTK POSTAGE to SS! 😚😚😚😚
    .
    Nak? Whatsapp cepat di
    πŸ“²017 362 5664
    πŸ“²017 362 5664
    πŸ“²017 362 5664
    .
    Stok mgkin akan habis pada bila2 masa sahaja.πŸ”«πŸ”«πŸ”«πŸ”«πŸ”«
    .
    Sape cepat dia dapat kurus dulu. Nanti stok promosi dah habis harga kembali macam asal yer.
    .
    Jom whatsapp sis "PROMOSI QR LABOUR DAY 2017" ke 017 362 5664 tuk dapatkan harga promosi.
    .
    Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .
    .
    #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamazizan
    #malaysia #trending #youcandoit .
    Feel free to tag your friend
    .
    Have a nice day ahead. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

  •  8  1  6 May, 2017
  • MENYESAL TAK BELI AWAL2 SUREGLOW NI.
.
Wah dapat pujian dari cust lagi. Mestilah sureglow ni wangi tau dan melekit uolss. Kulit pun dah semakin cerah dan lembut. Dan paling BEST dah makin FLAWLESS ❀️. Sampaikan satu famly fall in love dengan Sureglow ni 😘. So tak payah la nak cari pakai bedak. Sureglow dah memang GLOWING.
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
.
For more details, kindly whatsapp 011-33729895
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #bysiszeea #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #likeforlike
  • MENYESAL TAK BELI AWAL2 SUREGLOW NI.
    .
    Wah dapat pujian dari cust lagi. Mestilah sureglow ni wangi tau dan melekit uolss. Kulit pun dah semakin cerah dan lembut. Dan paling BEST dah makin FLAWLESS ❀️. Sampaikan satu famly fall in love dengan Sureglow ni 😘. So tak payah la nak cari pakai bedak. Sureglow dah memang GLOWING.
    .
    Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan? .
    .
    For more details, kindly whatsapp 011-33729895
    .
    #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
    #SayangiKulitAnda #bysiszeea #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
    #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #likeforlike

  •  4  0  14 July, 2017
  • Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?
.
Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas β˜€
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
.
β€’ Akan Mempercepat proses penuaan
β€’ Membuat kulit terbakar.
β€’ Kulit akan menjadi gelap.
β€’ Meningkatkan risiko kanser kulit.
β€’ Bintik-bintik pada kulit
.
Jom whatsapp #SUREGLOW ke 011-33729895kalau uols nak putih gebu. ☺
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #bysiszeea #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #like4like
  • Kenapa perlu pakai #SureGlowLotion?
    .
    Salah satu fungsi #SureGlowLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas β˜€
    .
    Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat apa2 perlindungan??
    .
    β€’ Akan Mempercepat proses penuaan
    β€’ Membuat kulit terbakar.
    β€’ Kulit akan menjadi gelap.
    β€’ Meningkatkan risiko kanser kulit.
    β€’ Bintik-bintik pada kulit
    .
    Jom whatsapp #SUREGLOW ke 011-33729895kalau uols nak putih gebu. ☺
    .
    .
    #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
    #SayangiKulitAnda #bysiszeea #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
    #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri - #like4like

  •  0  0  14 July, 2017
  • Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk semua ku telan 😜
.
Mixberry rasa yang sungguh sedap, masam masam manis gittew 🀀
.
Kurus tanpa perlu skip nasi !Jom cuba amalkan QuRose! Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai ☺
.
βœ”FREE TIPS
βœ”FREE GUIDE
βœ”FREE COACHING
. 
I memang betul2 Suggest korang try produk ni sebab Qurose ni CONFIRM MENJADI.πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
Alhamdulilah . Kini qurose dah ade trial pack !!! . Haa excited nyaa kita . Hehehe . πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Okay disebabkan ramai sgt yg pm kn tak mampu nk repeat order balik sbb regular tu besau plus mahal sikit kan ? . Haaa . Lepasni korang semua jangan risau sebab TrialPackQurose dh ade dah . Heee . Harga pun berptutan tau .!!! . Jimat kan !!! . Siapa yang nak kurus muruss meyhh pm ! .
.
Nak? Whatsapp cepat di
πŸ“²0185788594
πŸ“²0185788594
πŸ“²0185788594
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .

#sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #malaysia #trending 
Feel free to tag your friend
.
Have a nice day ahead. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
  • Busy mana pun jangan pernah skip consume #Qurose . Consume Qurose dulu baru boleh makan, baru la dapat kawal nafsu makan. Kalau tak dengan pinggan mangkuk semua ku telan 😜
    .
    Mixberry rasa yang sungguh sedap, masam masam manis gittew 🀀
    .
    Kurus tanpa perlu skip nasi !Jom cuba amalkan QuRose! Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai ☺
    .
    βœ”FREE TIPS
    βœ”FREE GUIDE
    βœ”FREE COACHING
    .
    I memang betul2 Suggest korang try produk ni sebab Qurose ni CONFIRM MENJADI.πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
    .
    Alhamdulilah . Kini qurose dah ade trial pack !!! . Haa excited nyaa kita . Hehehe . πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
    .
    Okay disebabkan ramai sgt yg pm kn tak mampu nk repeat order balik sbb regular tu besau plus mahal sikit kan ? . Haaa . Lepasni korang semua jangan risau sebab TrialPackQurose dh ade dah . Heee . Harga pun berptutan tau .!!! . Jimat kan !!! . Siapa yang nak kurus muruss meyhh pm ! .
    .
    Nak? Whatsapp cepat di
    πŸ“²0185788594
    πŸ“²0185788594
    πŸ“²0185788594
    .
    Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? .

    #sayajual #qurose #sayajualquroseΒ  #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #bysiszeea #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #malaysia #trending
    Feel free to tag your friend
    .
    Have a nice day ahead. πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

  •  19  0  1 August, 2017