#byayterra Instagram Photos & Videos

byayterra - 1.3k posts

Hashtag Popularity

1
average comments
47.5
average likes

Latest #byayterra Posts

  • MUKA TERUK MENGELUPAS SELEPAS PAKAI SET BIO MIRACLE ACTION JRM ? 😫
.
Healing crisis di awalan penggunaan adalah normal. BMA bertindak sangat kuat. Membantu merawat kulit jauh dari dalam dan membuang toksin dari kulit muka. Oleh kerana itu, kulit jadi kusam, naik jerawat dan berlaku iritasi.
.
Untuk permulaan guna set ini, kami syorkan dan nasihatkan supaya stop penggunaan skincare lain dahulu sekurangnya seminggu.
.
.
Harga asal
💰 #biomiracleaction - serum&cream (RM69.50)
.
PERTANYAAN 
▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
.
.
#teamayterra
#byayterra 
#breakoutskin 
#antiaging 
#staysafe
#wajargunaJRM
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
#jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
#jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya
  • MUKA TERUK MENGELUPAS SELEPAS PAKAI SET BIO MIRACLE ACTION JRM ? 😫
    .
    Healing crisis di awalan penggunaan adalah normal. BMA bertindak sangat kuat. Membantu merawat kulit jauh dari dalam dan membuang toksin dari kulit muka. Oleh kerana itu, kulit jadi kusam, naik jerawat dan berlaku iritasi.
    .
    Untuk permulaan guna set ini, kami syorkan dan nasihatkan supaya stop penggunaan skincare lain dahulu sekurangnya seminggu.
    .
    .
    Harga asal
    💰 #biomiracleaction - serum&cream (RM69.50)
    .
    PERTANYAAN
    ▶️ Klik link wasap di bio page kami.⠀⠀
    .
    .
    #teamayterra
    #byayterra
    #breakoutskin
    #antiaging
    #staysafe
    #wajargunaJRM
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem⠀⠀⠀
    #jrmns #jamuratumalayanegerisembilan⠀⠀⠀
    #jrmnsfamily #jrm #jamuratumalaya

  •  135  0  2 July, 2020
  • ✅ Luka bersalin sembuh
✅ Susu jadi banyak
.
Biasa nya orang cakap jangan ambil jamu takut anak kuning kan? Tapi untuk mustanir dari lepas keluar labour room terus ambil 2 sudu. Bagi tenaga, mempercepatkan penyembuhan selepas bersalin. .
💰 #mushtanirjrm - 400mL (RM120) .
#byayterra
#jrmkonsistenpastijadi
#mustanir
#madudhuhaakasia
  • ✅ Luka bersalin sembuh
    ✅ Susu jadi banyak
    .
    Biasa nya orang cakap jangan ambil jamu takut anak kuning kan? Tapi untuk mustanir dari lepas keluar labour room terus ambil 2 sudu. Bagi tenaga, mempercepatkan penyembuhan selepas bersalin. .
    💰 #mushtanirjrm - 400mL (RM120) .
    #byayterra
    #jrmkonsistenpastijadi
    #mustanir
    #madudhuhaakasia

  •  0  0  25 June, 2020
  • ISTIMEWA HERBAL CRYO SPRAY ✅ rawatan terapeutik menggunakan terapi sejuk (cryotherapy) melalui semburan aromaterapi yang difomulasikan untuk melegakan kesakitan.
.
✅ Mengandungi magnesium chloride(garam flakes), menthol dan herba seperti Daun Pudina, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak Pokok Pine.
.
✅ Kandungan Menthol memberikan kesan sejuk dan berangin.
.
✅ Herbal Cryo Spray tidak mengandungi sebarang ubat tahan sakit di dalam kandungan bahan.
.
.
💰 #herbalcryospray - 20mL (RM39)
.
#byayterra
#jrmkonsistenpastijadi
#promojrm
#teamnogoriohsem
#jrmdeliverjb
#jrmdeliverymelaka
#jrmdeliverysingapore
#jrmlarkin
#jrmjohorbahru
#jrmtampoi
#jrmbbu
#jrmkgmelayu
#wajargunaJRM
#bondarozitaibrahim
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarjohor
#beautylover
#beautyobsessed
  • ISTIMEWA HERBAL CRYO SPRAY ✅ rawatan terapeutik menggunakan terapi sejuk (cryotherapy) melalui semburan aromaterapi yang difomulasikan untuk melegakan kesakitan.
    .
    ✅ Mengandungi magnesium chloride(garam flakes), menthol dan herba seperti Daun Pudina, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak Pokok Pine.
    .
    ✅ Kandungan Menthol memberikan kesan sejuk dan berangin.
    .
    ✅ Herbal Cryo Spray tidak mengandungi sebarang ubat tahan sakit di dalam kandungan bahan.
    .
    .
    💰 #herbalcryospray - 20mL (RM39)
    .
    #byayterra
    #jrmkonsistenpastijadi
    #promojrm
    #teamnogoriohsem
    #jrmdeliverjb
    #jrmdeliverymelaka
    #jrmdeliverysingapore
    #jrmlarkin
    #jrmjohorbahru
    #jrmtampoi
    #jrmbbu
    #jrmkgmelayu
    #wajargunaJRM
    #bondarozitaibrahim
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarjohor
    #beautylover
    #beautyobsessed

  •  3  0  24 June, 2020
  • ISTIMEWA HERBAL CRYO SPRAY ✅ rawatan terapeutik menggunakan terapi sejuk (cryotherapy) melalui semburan aromaterapi yang difomulasikan untuk melegakan kesakitan.
.
✅ Mengandungi magnesium chloride(garam flakes), menthol dan herba seperti Daun Pudina, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak Pokok Pine.
.
✅ Kandungan Menthol memberikan kesan sejuk dan berangin.
.
✅ Herbal Cryo Spray tidak mengandungi sebarang ubat tahan sakit di dalam kandungan bahan.
.
.
💰 #herbalcryospray - 20mL (RM39)
.
#byayterra
#jrmkonsistenpastijadi
#promojrm
#teamnogoriohsem
#jrmdeliverjb
#jrmdeliverymelaka
#jrmdeliverysingapore
#jrmlarkin
#jrmjohorbahru
#jrmtampoi
#jrmbbu
#jrmkgmelayu
#wajargunaJRM
#bondarozitaibrahim
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarjohor
#beautylover
#beautyobsessed
  • ISTIMEWA HERBAL CRYO SPRAY ✅ rawatan terapeutik menggunakan terapi sejuk (cryotherapy) melalui semburan aromaterapi yang difomulasikan untuk melegakan kesakitan.
    .
    ✅ Mengandungi magnesium chloride(garam flakes), menthol dan herba seperti Daun Pudina, Camphor, Bunga Matahari dan Minyak Pokok Pine.
    .
    ✅ Kandungan Menthol memberikan kesan sejuk dan berangin.
    .
    ✅ Herbal Cryo Spray tidak mengandungi sebarang ubat tahan sakit di dalam kandungan bahan.
    .
    .
    💰 #herbalcryospray - 20mL (RM39)
    .
    #byayterra
    #jrmkonsistenpastijadi
    #promojrm
    #teamnogoriohsem
    #jrmdeliverjb
    #jrmdeliverymelaka
    #jrmdeliverysingapore
    #jrmlarkin
    #jrmjohorbahru
    #jrmtampoi
    #jrmbbu
    #jrmkgmelayu
    #wajargunaJRM
    #bondarozitaibrahim
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarjohor
    #beautylover
    #beautyobsessed

  •  5  0  24 June, 2020
  • Ramai yang cari produk bersalin ke?

Nah warm up, untuk produk Sendayu Tinggi. start dengan produk bersalin Amme 60 days.

Set ni memang ringkas je. 6 botol Amme Complete dengan Body Tone (param & pilis yang melekat ala ala lotion tak berabuk)
.
Body Tone berfungsi untuk mencegah angin masuk ke badan. Selain, menegangkan kulit selepas bersalin.
. 
Amme Complete ni sangat memudahkan para ibu semasa sedang berpantang. Tak perlu lagi nak rebus-rebus akar kayu, herba-herba dan daun-daun herba lagi. Semuanya dah ST rumuskan lengkap dalam set 6 botol Amme Complete ni.
.
Cara pengambilannya senang je, 2 kapsul 3 kali sehari.
.
Amme Capsule RM35.00 (Ahli RM33.25)
Body Tone RM35. 00 (Ahli RM31. 50)
.
#byayterra
#sendayutinggi
#amme60days
  • Ramai yang cari produk bersalin ke?

    Nah warm up, untuk produk Sendayu Tinggi. start dengan produk bersalin Amme 60 days.

    Set ni memang ringkas je. 6 botol Amme Complete dengan Body Tone (param & pilis yang melekat ala ala lotion tak berabuk)
    .
    Body Tone berfungsi untuk mencegah angin masuk ke badan. Selain, menegangkan kulit selepas bersalin.
    .
    Amme Complete ni sangat memudahkan para ibu semasa sedang berpantang. Tak perlu lagi nak rebus-rebus akar kayu, herba-herba dan daun-daun herba lagi. Semuanya dah ST rumuskan lengkap dalam set 6 botol Amme Complete ni.
    .
    Cara pengambilannya senang je, 2 kapsul 3 kali sehari.
    .
    Amme Capsule RM35.00 (Ahli RM33.25)
    Body Tone RM35. 00 (Ahli RM31. 50)
    .
    #byayterra
    #sendayutinggi
    #amme60days

  •  1  0  23 June, 2020
  • ➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD, ANKOU, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
.
.
● PERIUK KAYU
HARGA ASAL 1 RM59.90
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM24.90
.
● BEG ANYAMAN (ROTAN)
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM30
JIMAT RM15
.
● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
HARGA ASAL RM 80
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM30
.
● MANGKUK TINGKAT
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM38
JIMAT RM7
.
● ANKAO ( BELI 2 PERCUMA 1)
HARGA PROMOSI RM38
.
.
Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
#byayterra
#begrotan
#gift
#presents🎁
#specialgift
#likeforlikes
#like4likes
  • ➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD, ANKOU, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
    .
    .
    ● PERIUK KAYU
    HARGA ASAL 1 RM59.90
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM24.90
    .
    ● BEG ANYAMAN (ROTAN)
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM30
    JIMAT RM15
    .
    ● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
    HARGA ASAL RM 80
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM30
    .
    ● MANGKUK TINGKAT
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM38
    JIMAT RM7
    .
    ● ANKAO ( BELI 2 PERCUMA 1)
    HARGA PROMOSI RM38
    .
    .
    Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    #byayterra
    #begrotan
    #gift
    #presents🎁
    #specialgift
    #likeforlikes
    #like4likes

  •  7  2  19 June, 2020
  • ➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD, ANKOU, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
.
.
● PERIUK KAYU
HARGA ASAL 1 RM59.90
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM24.90
.
● BEG ANYAMAN (ROTAN)
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM30
JIMAT RM15
.
● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
HARGA ASAL RM 80
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM30
.
● MANGKUK TINGKAT
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM38
JIMAT RM7
.
● ANKAO ( BELI 2 PERCUMA 1)
HARGA PROMOSI RM38
.
.
Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
#byayterra
#promosi
#begrotan
#handbagmurah
#deliverysingapore
#deliveryjb
#deliverymelaka
  • ➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD, ANKOU, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
    .
    .
    ● PERIUK KAYU
    HARGA ASAL 1 RM59.90
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM24.90
    .
    ● BEG ANYAMAN (ROTAN)
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM30
    JIMAT RM15
    .
    ● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
    HARGA ASAL RM 80
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM30
    .
    ● MANGKUK TINGKAT
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM38
    JIMAT RM7
    .
    ● ANKAO ( BELI 2 PERCUMA 1)
    HARGA PROMOSI RM38
    .
    .
    Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    #byayterra
    #promosi
    #begrotan
    #handbagmurah
    #deliverysingapore
    #deliveryjb
    #deliverymelaka

  •  3  0  19 June, 2020
  • Leopard bag ni sesuai dijadikan hadiah untuk orang tersayang. Time promo ni laa kena grab chance untuk beli! Beli set kombo bag rotan & leopard bag dengan berharga RM50 SAHAJA ‼️
.
.
➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD SAH DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
.
.
● PERIUK KAYU
HARGA ASAL 1 RM59.90
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM24.90
.
● BEG ANYAMAN (ROTAN)
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM30
JIMAT RM15
.
● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
HARGA ASAL RM 80
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM30
.
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589 .
#byayterra 
#jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #ankoujrm #mangkuktingkatjrm #periukkayujrm #bagrotanjrm #bagleopardjrm
#beautylover
#beautyobsessed
#nakcantik
  • Leopard bag ni sesuai dijadikan hadiah untuk orang tersayang. Time promo ni laa kena grab chance untuk beli! Beli set kombo bag rotan & leopard bag dengan berharga RM50 SAHAJA ‼️
    .
    .
    ➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD SAH DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
    .
    .
    ● PERIUK KAYU
    HARGA ASAL 1 RM59.90
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM24.90
    .
    ● BEG ANYAMAN (ROTAN)
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM30
    JIMAT RM15
    .
    ● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
    HARGA ASAL RM 80
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM30
    .
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589 .
    #byayterra
    #jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #ankoujrm #mangkuktingkatjrm #periukkayujrm #bagrotanjrm #bagleopardjrm
    #beautylover
    #beautyobsessed
    #nakcantik

  •  1  0  13 June, 2020
  • Leopard bag ni sesuai dijadikan hadiah untuk orang tersayang. Time promo ni laa kena grab chance untuk beli! Beli set kombo bag rotan & leopard bag dengan berharga RM50 SAHAJA ‼️
.
.
➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD SAH DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
.
.
● PERIUK KAYU
HARGA ASAL 1 RM59.90
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM24.90
.
● BEG ANYAMAN (ROTAN)
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM30
JIMAT RM15
.
● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
HARGA ASAL RM 80
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM30
.
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589 .
#byayterra 
#jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #ankoujrm #mangkuktingkatjrm #periukkayujrm #bagrotanjrm #bagleopardjrm
#beautylover
#beautyobsessed
#nakcantik
  • Leopard bag ni sesuai dijadikan hadiah untuk orang tersayang. Time promo ni laa kena grab chance untuk beli! Beli set kombo bag rotan & leopard bag dengan berharga RM50 SAHAJA ‼️
    .
    .
    ➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD SAH DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
    .
    .
    ● PERIUK KAYU
    HARGA ASAL 1 RM59.90
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM24.90
    .
    ● BEG ANYAMAN (ROTAN)
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM30
    JIMAT RM15
    .
    ● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
    HARGA ASAL RM 80
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM30
    .
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589 .
    #byayterra
    #jrm #jrmns #jamuratumalaya #jamuratumalayanegerisembilan #promosi #ankoujrm #mangkuktingkatjrm #periukkayujrm #bagrotanjrm #bagleopardjrm
    #beautylover
    #beautyobsessed
    #nakcantik

  •  2  0  13 June, 2020
  • Periuk kayu sangat cantik kalau nak jadikan hidangan di atas meja makan. Eksklusif dan cantik je 😍 TENGAH PROMO NI BETTER DAPATKAN SEKARANG ‼️
.
➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD, ANKOU, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
.
.
● PERIUK KAYU
HARGA ASAL 1 RM59.90
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM24.90
.
● BEG ANYAMAN (ROTAN)
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM30
JIMAT RM15
.
● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
HARGA ASAL RM 80
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM30
.
● MANGKUK TINGKAT
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM38
JIMAT RM7
.
● ANKAO ( BELI 2 PERCUMA 1)
HARGA PROMOSI RM38
.
Whatsapp
📲013-2221589
📲013-2221589
📲013-2221589
.
#byayterra
#promojrm
#periukkayujrm
#deratubutik
#bondarozitaibrahim
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#jamuratumalaya
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#johorbahru
  • Periuk kayu sangat cantik kalau nak jadikan hidangan di atas meja makan. Eksklusif dan cantik je 😍 TENGAH PROMO NI BETTER DAPATKAN SEKARANG ‼️
    .
    ➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD, ANKOU, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
    .
    .
    ● PERIUK KAYU
    HARGA ASAL 1 RM59.90
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM24.90
    .
    ● BEG ANYAMAN (ROTAN)
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM30
    JIMAT RM15
    .
    ● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
    HARGA ASAL RM 80
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM30
    .
    ● MANGKUK TINGKAT
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM38
    JIMAT RM7
    .
    ● ANKAO ( BELI 2 PERCUMA 1)
    HARGA PROMOSI RM38
    .
    Whatsapp
    📲013-2221589
    📲013-2221589
    📲013-2221589
    .
    #byayterra
    #promojrm
    #periukkayujrm
    #deratubutik
    #bondarozitaibrahim
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #johorbahru

  •  0  0  13 June, 2020
  • Periuk kayu sangat cantik kalau nak jadikan hidangan di atas meja makan. Eksklusif dan cantik je 😍 TENGAH PROMO NI BETTER DAPATKAN SEKARANG ‼️
.
➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD, ANKOU, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
.
.
● PERIUK KAYU
HARGA ASAL 1 RM59.90
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM24.90
.
● BEG ANYAMAN (ROTAN)
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM30
JIMAT RM15
.
● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
HARGA ASAL RM 80
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM30
.
● MANGKUK TINGKAT
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM38
JIMAT RM7
.
● ANKAO ( BELI 2 PERCUMA 1)
HARGA PROMOSI RM38
.
Whatsapp
📲013-2221589
📲013-2221589
📲013-2221589
.
#byayterra
#promojrm
#periukkayujrm
#deratubutik
#bondarozitaibrahim
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#jamuratumalaya
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#johorbahru
  • Periuk kayu sangat cantik kalau nak jadikan hidangan di atas meja makan. Eksklusif dan cantik je 😍 TENGAH PROMO NI BETTER DAPATKAN SEKARANG ‼️
    .
    ➡️ PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD, ANKOU, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 22 JUN 2020
    .
    .
    ● PERIUK KAYU
    HARGA ASAL 1 RM59.90
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM24.90
    .
    ● BEG ANYAMAN (ROTAN)
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM30
    JIMAT RM15
    .
    ● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
    HARGA ASAL RM 80
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM30
    .
    ● MANGKUK TINGKAT
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM38
    JIMAT RM7
    .
    ● ANKAO ( BELI 2 PERCUMA 1)
    HARGA PROMOSI RM38
    .
    Whatsapp
    📲013-2221589
    📲013-2221589
    📲013-2221589
    .
    #byayterra
    #promojrm
    #periukkayujrm
    #deratubutik
    #bondarozitaibrahim
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #johorbahru

  •  9  0  13 June, 2020
  • Sambungan khasiat Royal V

Royal V & wanita menapous?

Boleh amalkan atau tak?

Boleh amalkan, ni video lama tau kakAi bagi tau awal awal sebelum tukar packaging & adanya Mega Ratu.

Sekarang dah ada Mega Ratu, memang kakAi syorkan terus untuk umur 40an ke atas.

Kenapa?

Dari segi dos khasiat Mega Ratu lebih tinggi.
Kos maintenance bulanan MR lebih murah. Beza RM20😅 Mega Ratu RM100 keperluan RV sebulan 2 botol RM60x2.

Jimatkan.

Tak kisah Royal V ke Mega Ratu dua dua power💪💪💪
.
#byayterra
#jrmkonsistenpastijadi
#royalv
#megaratu
#deliverysingapore
#deliveryjb
#deliverymelaka
#likeforlikes
#like4likes
#kurmadhuha
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#jrmbbu
#jrmkgmelayu
#likeforlikes
#like4likes
#naksihat
#nakcantik
#bazarpaknil
#bazarjohor
#bazarsingapore
#bazargeylang
  • Sambungan khasiat Royal V

    Royal V & wanita menapous?

    Boleh amalkan atau tak?

    Boleh amalkan, ni video lama tau kakAi bagi tau awal awal sebelum tukar packaging & adanya Mega Ratu.

    Sekarang dah ada Mega Ratu, memang kakAi syorkan terus untuk umur 40an ke atas.

    Kenapa?

    Dari segi dos khasiat Mega Ratu lebih tinggi.
    Kos maintenance bulanan MR lebih murah. Beza RM20😅 Mega Ratu RM100 keperluan RV sebulan 2 botol RM60x2.

    Jimatkan.

    Tak kisah Royal V ke Mega Ratu dua dua power💪💪💪
    .
    #byayterra
    #jrmkonsistenpastijadi
    #royalv
    #megaratu
    #deliverysingapore
    #deliveryjb
    #deliverymelaka
    #likeforlikes
    #like4likes
    #kurmadhuha
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #jrmbbu
    #jrmkgmelayu
    #likeforlikes
    #like4likes
    #naksihat
    #nakcantik
    #bazarpaknil
    #bazarjohor
    #bazarsingapore
    #bazargeylang

  •  25  5  11 June, 2020

Top #byayterra Posts

  • Terapi kecantikan secara holistic jd rebutan dah lah murah dgn kotak mewah ada Putik telaga dara bekas terbaru just intro yg akan dtg packaging nya akan diperbaharui.. !!
.
.
bonda bagi promosi harga jimat.. harga asal RM145 dn kini promosi 1 box dgn harga RM125 shj (Jimat RM20)..!! sesuai utk lelaki & wanita yg nak berkahwin ataupun yg sudah lama berumah tangga..wanit dlm pntang , mengandung ataupun wanita nk jaga badan biar tegang berseri kulit pakailah pakej ni ..sy buat produk mmg yg ter" greatnesses " sbb nak kasi tau herba dn holistic terbaik utk manusia
.
.
Sutra lamuni body butter dn Cenderai putih body scrub merupakan produk baru yg sgt bagus utk mencantikkan kulit badan dn melembapkan.. trutamanya wanita yg nak menaikkan seri kulit dn utk menghilangkan kerak kematu keras pd celah2 dn kulit badan ,  badan sgt segar dn lembut
.
.
Kedua produk ini mmg paling unik dn susah nak mncari produk yg sebagus yg sy buat kat market.. the only jrm & bonda asalnya sy xmahu menjualnya scara komersial , eksklusif hanya utk rumah hutan tapi bila sy fikirkan balik.. ia mmberi menafaat yg baik utk wanita yg kurang brkemampuan ataupun x ada masa utk dtg ke rumah hutan mlakukan spa seri inai perindu
. 
sekarang promosi sampai selasa
. 
RM125 NP RM140
.
Limited stok!!
.
#byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
#jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore 
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#setkecantikanholistik
#putiktelagadara
#gelmandianbidara
  • Terapi kecantikan secara holistic jd rebutan dah lah murah dgn kotak mewah ada Putik telaga dara bekas terbaru just intro yg akan dtg packaging nya akan diperbaharui.. !!
    .
    .
    bonda bagi promosi harga jimat.. harga asal RM145 dn kini promosi 1 box dgn harga RM125 shj (Jimat RM20)..!! sesuai utk lelaki & wanita yg nak berkahwin ataupun yg sudah lama berumah tangga..wanit dlm pntang , mengandung ataupun wanita nk jaga badan biar tegang berseri kulit pakailah pakej ni ..sy buat produk mmg yg ter" greatnesses " sbb nak kasi tau herba dn holistic terbaik utk manusia
    .
    .
    Sutra lamuni body butter dn Cenderai putih body scrub merupakan produk baru yg sgt bagus utk mencantikkan kulit badan dn melembapkan.. trutamanya wanita yg nak menaikkan seri kulit dn utk menghilangkan kerak kematu keras pd celah2 dn kulit badan , badan sgt segar dn lembut
    .
    .
    Kedua produk ini mmg paling unik dn susah nak mncari produk yg sebagus yg sy buat kat market.. the only jrm & bonda asalnya sy xmahu menjualnya scara komersial , eksklusif hanya utk rumah hutan tapi bila sy fikirkan balik.. ia mmberi menafaat yg baik utk wanita yg kurang brkemampuan ataupun x ada masa utk dtg ke rumah hutan mlakukan spa seri inai perindu
    .
    sekarang promosi sampai selasa
    .
    RM125 NP RM140
    .
    Limited stok!!
    .
    #byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarpaknil
    #likeforlikes
    #like4likes
    #setkecantikanholistik
    #putiktelagadara
    #gelmandianbidara

  •  165  4  23 November, 2019
  • [#testimonizinniamagenta]
[#testimonibiomiracleaction]
[#testimonimarjaneoil]

Pakai #zinniamagenta, #biomiracleaction & #marjaneoil.

Awal pemakaian muka jadi gelap ni ialah reaksi terhadap produk yang ada bahan kimia berbahaya sebelum ini.
.
Bio Miracle Action bertindak untuk buang toksin dari permukaan bawah kulit. Proses ni ambil masa dalam berapa bulan. Produk natural memang mengambil masa. Kalau produk yang ada bahan kimia memang janjikan seminggu flawless😅😅
. 
Produk JRM tak ye.
100% bebas bahan kimia berbahaya.
. 
Promo Combo Zinnia + Bio Miracle Action RM85
berakhir hari ni ye!
.
Cepat lock order sebelum terlambat!
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
Penghantaran JB Melaka & Spore
.
#byayterra
#jrmnsfamily
#jrmpromosi
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#ctdk #mfmirafilzah #zinniamagenta
#biomiracleaction
#marjaneoiljrm
#kulitcantik
  • [ #testimonizinniamagenta]
    [ #testimonibiomiracleaction]
    [ #testimonimarjaneoil]

    Pakai #zinniamagenta, #biomiracleaction & #marjaneoil.

    Awal pemakaian muka jadi gelap ni ialah reaksi terhadap produk yang ada bahan kimia berbahaya sebelum ini.
    .
    Bio Miracle Action bertindak untuk buang toksin dari permukaan bawah kulit. Proses ni ambil masa dalam berapa bulan. Produk natural memang mengambil masa. Kalau produk yang ada bahan kimia memang janjikan seminggu flawless😅😅
    .
    Produk JRM tak ye.
    100% bebas bahan kimia berbahaya.
    .
    Promo Combo Zinnia + Bio Miracle Action RM85
    berakhir hari ni ye!
    .
    Cepat lock order sebelum terlambat!
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    Penghantaran JB Melaka & Spore
    .
    #byayterra
    #jrmnsfamily
    #jrmpromosi
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #ctdk #mfmirafilzah #zinniamagenta
    #biomiracleaction
    #marjaneoiljrm
    #kulitcantik

  •  151  0  27 September, 2019
  • Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

Royal V dirumus khas untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser dan melemahkan sistem peranakan

Ramai pengguna setia produk ini telah kongsi feedback kepada kami tentang keberkesanan produk. Royal V terbukti membantu golongan wanita dari segi meningkatkan hormone, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman

Royal V RM60.00 (EM RM63.00)

Promo RM52..
Cepat dapatkan stok sekarang!
Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
#byayterra
#malaysia
#deliverysingapore
#deliveryjb
#deliverymelaka
#jamuratumalayajb
#jamuratumalayasingapore
#jamuratumalayamelaka
#bazarpaknil
#bazarjohor
#bazarmalaysia
#kurmadhuha
#mustanir
#putiktelagadara
#RoyalV #JamuRatuMalaya
  • Bila kekurangan hormon, wanita akan mengalami masalah kesihatan dan ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

    Royal V dirumus khas untuk wanita dan mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser dan melemahkan sistem peranakan

    Ramai pengguna setia produk ini telah kongsi feedback kepada kami tentang keberkesanan produk. Royal V terbukti membantu golongan wanita dari segi meningkatkan hormone, memori ingatan kembali kuat, sendi semakin pulih sekaligus mencantikkan luaran dan dalaman

    Royal V RM60.00 (EM RM63.00)

    Promo RM52..
    Cepat dapatkan stok sekarang!
    Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    #byayterra
    #malaysia
    #deliverysingapore
    #deliveryjb
    #deliverymelaka
    #jamuratumalayajb
    #jamuratumalayasingapore
    #jamuratumalayamelaka
    #bazarpaknil
    #bazarjohor
    #bazarmalaysia
    #kurmadhuha
    #mustanir
    #putiktelagadara
    #RoyalV #JamuRatuMalaya

  •  113  6  4 October, 2019
  • Royal V produk khas untuk wanita mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

Penggunaan perancang boleh mengganggu keseimbangan hormon dan menjurus kepada masalah ketidaksuburan

Selain dari period tidak teratur, kekurangan hormon menyebabkan golongan wanita mengalami masalah kesihatan, ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

Royal V 
RM60.00
.
Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
.
Whatsapp
📲 013-2221589
📲 013-2221589
📲 013-2221589
.
#byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
#jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore 
#malaysia
#malaysian
#sayajual
#sayajualonline
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#likeforlikes
#like4likes
#RoyalV
#JamuRatuMalaya
  • Royal V produk khas untuk wanita mengandungi bahan aktif yang bersifat organik bagi menggalakkan hormon untuk mengimbang secara semulajadi! Bukan dari bahan sintetik merbahaya yang mampu mengundang kanser atau melemahkan sistem peranakan

    Penggunaan perancang boleh mengganggu keseimbangan hormon dan menjurus kepada masalah ketidaksuburan

    Selain dari period tidak teratur, kekurangan hormon menyebabkan golongan wanita mengalami masalah kesihatan, ingatan jadi lemah, gemuk dan susah tidur, cepat sakit sbb sistem antibody tak kuat lawan penyakit

    Antara bahan alam yang terkandung dalam RV ialah Royal Jelly, Kunyit Hitam dan Kulit Manggis yang terlampau kaya dengan khasiat nutrien seperti protein dan mempunyai 8 jenis asid amino , asid-asid lemak yang penting, glucose, sterols dan kompaun phosphorous

    Royal V
    RM60.00
    .
    Penghantaran ➡️➡️JB Melaka & Spore
    .
    Whatsapp
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    📲 013-2221589
    .
    #byayterra #promojrm #projrm2019 #jamuratumalaya
    #jamuratumalayajb #jamuratumalayasingapore #jamuratumalayamelaka #johorbahru #melakadelivery #singapore
    #malaysia
    #malaysian
    #sayajual
    #sayajualonline
    #bazaarpaknil
    #bazarpaknil
    #likeforlikes
    #like4likes
    #RoyalV
    #JamuRatuMalaya

  •  107  5  4 October, 2019