#bougasfacescrub Instagram Photos & Videos

bougasfacescrub - 139k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
177.7
average likes

Latest #bougasfacescrub Posts

  • FACIAL CLEANSER✨

Sesuai dengan pelbagai jenis kulit dan sesuai untuk lelaki dan wanita. Berfungsi untuk membersihkan kulit wajah, merawat masalah jerawat , menghilangkan parut jerawat, melembapkan dan melembutkan kulit. Hadir dengan tekstur milky gel dan kurang berbuih 🥰 serta mengandungi bahan utama seperti virgin coconut oil🥥 dan olive oil. 

#bougasbeauty #bougasserum #bougasadvancedserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougas #bougasmoisturizer #bougaslover #bougasmachang #bougastanahmerah  #bougaskelantan #kelantan #teamyasmin #TeamBougas #bougasbeautyskincare #machang  #bougasbeautymachang #bougasbeautytanahmerah #machang  #tanahmerah #bougasbeautypasirputeh #bougasbeautykualakrai #bougasbeautyjeli #bougasbeautykelantan #bougasshuji #TeamYasmin
  • FACIAL CLEANSER✨

    Sesuai dengan pelbagai jenis kulit dan sesuai untuk lelaki dan wanita. Berfungsi untuk membersihkan kulit wajah, merawat masalah jerawat , menghilangkan parut jerawat, melembapkan dan melembutkan kulit. Hadir dengan tekstur milky gel dan kurang berbuih 🥰 serta mengandungi bahan utama seperti virgin coconut oil🥥 dan olive oil.

    #bougasbeauty #bougasserum #bougasadvancedserum #bougascleanser #bougasfacescrub #bougas #bougasmoisturizer #bougaslover #bougasmachang #bougastanahmerah #bougaskelantan #kelantan #teamyasmin #TeamBougas #bougasbeautyskincare #machang #bougasbeautymachang #bougasbeautytanahmerah #machang #tanahmerah #bougasbeautypasirputeh #bougasbeautykualakrai #bougasbeautyjeli #bougasbeautykelantan #bougasshuji #TeamYasmin

  •  0  0  7 minutes ago
  • Good Morning uolss! Jangan sarapan lambat2 tau 😘
-
PENTING KE MOISTURIZER NI❓
-----------
Sebelum ni kalau korg rasa moisturizer tu tak penting (especially oily skin) sebenarnya salah tau. Moisturizer ni la yg akan lock semua produk yg korang dah apply dan utk protect skin barrier. Sebab tu moisturizer step yg paling akhir dlm rutin.

Siapa sini macam nadia dulu tak pakai moisturizer tp sejak-sejak kenal #alldaymoisturizer ni terus tak skip apply? #bougasbeauty

Siapa yang belum ada lgi moisturizer. You should try our best moisturizer! Confirm in love 😍
-
Tekan je link di bio tau @bougasbeautynadia. InshaAllah fast respond!
📍FREE COD MACHANG, TANAH MERAH
📍FREE GIFT
📍FREE CONSULTATION
-
Pst. Nadia kat Gambang sekarang. Orang2 gambang boleh selit order sampai esok 😉
WS 01119983897
  • Good Morning uolss! Jangan sarapan lambat2 tau 😘
    -
    PENTING KE MOISTURIZER NI❓
    -----------
    Sebelum ni kalau korg rasa moisturizer tu tak penting (especially oily skin) sebenarnya salah tau. Moisturizer ni la yg akan lock semua produk yg korang dah apply dan utk protect skin barrier. Sebab tu moisturizer step yg paling akhir dlm rutin.

    Siapa sini macam nadia dulu tak pakai moisturizer tp sejak-sejak kenal #alldaymoisturizer ni terus tak skip apply? #bougasbeauty

    Siapa yang belum ada lgi moisturizer. You should try our best moisturizer! Confirm in love 😍
    -
    Tekan je link di bio tau @bougasbeautynadia. InshaAllah fast respond!
    📍FREE COD MACHANG, TANAH MERAH
    📍FREE GIFT
    📍FREE CONSULTATION
    -
    Pst. Nadia kat Gambang sekarang. Orang2 gambang boleh selit order sampai esok 😉
    WS 01119983897

  •  1  1  10 minutes ago
  • [Parut Hitam]
.
Macam mane nk pudarkan patut jerawat❓Dah la parut tu warna hitam , dok lawa ah makeup nanti sebab ad hitam hitam 😭
.
Salah satu cara nya adalah DENGAN MENGGUNAKAN SCRUB 🔥 Lagi effektif guna scrub dari bougas beauty ni haa 🤩
.
Why❓❓❓
.
Sebab‼️
.
Scrub from bougas beauty ni dah VIRAL 🔥 Viral dengan beads yang sangat halus, bau wangi, tahan lama, ada SALICYLIC ACID and paling best RM49 je wehhh 🥳
.
RM49 tapi tahan sehingga 6 bulan❓Nak  apa lagi❓Jimat parok dah tu 🤩 Dapat sekarang okay‼️😘
.

@bougasbeauty.marang .
.
#bougasbeauty #bougas #bougasbesut #scrubbougas #bougasbeautyserum #bougasserum #marang #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasmoisturizer #bougasfeedback #besut #bbssuccess🎓‼️
  • [Parut Hitam]
    .
    Macam mane nk pudarkan patut jerawat❓Dah la parut tu warna hitam , dok lawa ah makeup nanti sebab ad hitam hitam 😭
    .
    Salah satu cara nya adalah DENGAN MENGGUNAKAN SCRUB 🔥 Lagi effektif guna scrub dari bougas beauty ni haa 🤩
    .
    Why❓❓❓
    .
    Sebab‼️
    .
    Scrub from bougas beauty ni dah VIRAL 🔥 Viral dengan beads yang sangat halus, bau wangi, tahan lama, ada SALICYLIC ACID and paling best RM49 je wehhh 🥳
    .
    RM49 tapi tahan sehingga 6 bulan❓Nak apa lagi❓Jimat parok dah tu 🤩 Dapat sekarang okay‼️😘
    .

    @bougasbeauty.marang .
    .
    #bougasbeauty #bougas #bougasbesut #scrubbougas #bougasbeautyserum #bougasserum #marang #bougasfacescrub #bougasbeautyhq #bougaslover #bougasfacialcleanser #bougasmoisturizer #bougasfeedback #besut #bbssuccess🎓‼️

  •  0  0  16 minutes ago
  • Aduhhh! Kalau tgk muka dulu dgn sekarang jauh beza seperti semut dengan harimau.
.
.
Kulit muka saya gatal gatal. Penuh jerawat. Betul lah, tak konpiden langsung nak jumpe org. Lagi lagi kerja berjumpa ramai org.
.
.
Lepas beberapa hari sis pakai Advanced Serum, wahhh kulit makin licin! Eeeee sis suka sgttt 😍😍😍
.
.
Tak susah pun nak pkai. Walaupun sikit tp jimat sgt sebab takyah pakai banyak banyak. Boleh tahan 4 - 5 minggu.
.
.
Nak kulit cntik kena invest duit utk brg kecantikan muka tauu. Okay darling? Cecepat pm sis
.
.
#bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeauty #bougasskincare #bougasmoisturiser #bougasfacescrub #bougascleanser #cleanser #localproduk #produkterbaik #instafamous #tiktok #international #tidakberbahaya #produkselamat #mcp #bougassungaibuloh #bougaskualalumpur #bougasterengganu
  • Aduhhh! Kalau tgk muka dulu dgn sekarang jauh beza seperti semut dengan harimau.
    .
    .
    Kulit muka saya gatal gatal. Penuh jerawat. Betul lah, tak konpiden langsung nak jumpe org. Lagi lagi kerja berjumpa ramai org.
    .
    .
    Lepas beberapa hari sis pakai Advanced Serum, wahhh kulit makin licin! Eeeee sis suka sgttt 😍😍😍
    .
    .
    Tak susah pun nak pkai. Walaupun sikit tp jimat sgt sebab takyah pakai banyak banyak. Boleh tahan 4 - 5 minggu.
    .
    .
    Nak kulit cntik kena invest duit utk brg kecantikan muka tauu. Okay darling? Cecepat pm sis
    .
    .
    #bougasbeauty #advancedserum #bbsfeedback #bougaslover #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasbeauty #bougasskincare #bougasmoisturiser #bougasfacescrub #bougascleanser #cleanser #localproduk #produkterbaik #instafamous #tiktok #international #tidakberbahaya #produkselamat #mcp #bougassungaibuloh #bougaskualalumpur #bougasterengganu

  •  4  0  31 minutes ago
  • [FACE SCRUB ‼️]

Don't forget to scrub your face! Penggunaan scrub penting tau utk buang kulit mati dan bersihkan pori-pori dari kekotoran. Tapi ingat tau, bukan dgn cara menghakis kulit.
.
Macam #facescrub ni, ada tekstur yg halus utk mengelakkan kulit korang dari iritasi. But still works wonder for your skin. Lepas scrub kulit kita lembut je 😍.

#bougasbeauty
#bougas_specialiststeam #bougasfacescrub
#bougasbeautyhq
#covid19
  • [FACE SCRUB ‼️]

    Don't forget to scrub your face! Penggunaan scrub penting tau utk buang kulit mati dan bersihkan pori-pori dari kekotoran. Tapi ingat tau, bukan dgn cara menghakis kulit.
    .
    Macam #facescrub ni, ada tekstur yg halus utk mengelakkan kulit korang dari iritasi. But still works wonder for your skin. Lepas scrub kulit kita lembut je 😍.

    #bougasbeauty
    #bougas_specialiststeam #bougasfacescrub
    #bougasbeautyhq
    #covid19

  •  0  0  39 minutes ago
  • PENTING KA UNTUK EXFOLIATE MUKA DENGAN SCRUB NIE ❓‼️
.
OFCOURSE PENTING ❗ ANTARA BENEFIT DIA :
.
🌱 MENGHALUSKAN KULIT
-Exfoliation membuat kulit wajah halus dan lembut bila disentuh. Proses pengelupasan sel kulit mati menjadikan kulit lebih pantas melakukan kitaran sel dan membuatnya merasa lebih lembut. Ia turut merangsang pertumbuhan sel-sel kulit yang baru.
.
🌱 MEMBANTU MELAWAN TANDA PENUAAN
- Sel-sel kulit yang mati cenderung memunculkan garis-garis dan kedutan di muka. Walaupun kulit mempunyai kitaran pertukaran sel semulajadi, kemampuannya untuk bertukar  akan melambat seiring dengan bertambahnya usia. Exfoliation dapat membantu proses ‘regenerasion’ tersebut dan menyembunyikan tanda-tanda kulit semakin tua.
.
🌱 MEMBANTU MENGATASI MASALAH JERAWAT
- Ini kerana jerawat terhasil disebabkan minyak yang tersumbat dalam pori2 dibawah permukaan kulit.
.
🌱 MENCERAHKAN KULIT
- Exfoliation membuat warna kulit lebih cerah dan seimbang kerana proses exfoliation menghilangkan sel-sel kulit mati serta ekstra kotoran dan makeup yang masih melekat pada wajah. Sel-sel kulit baru yang muncul ketika melakukan exfoliation akan kelihatan lebih segar.
.
🌱 MEMBANTU SKINCARE LAIN BEKERJA DENGAN LEBIH BAIK
- Exfoliation menghilangkan sel-sel kulit mati pada kulit sehingga memudahkan produk pelembab, dan produk lainnya menembus lebih dalam dan bekerja lebih baik. Jika jarang2 melakukan exfoliation, produk skincare mungkin tidak melakukan pekerjaan dengan baik karena tidak dapat memasuki lapisan luar kulit. Kulit akan  dapat menerima kelembapan yang lebih baik.
.
WALAUPUN EXFOLIATE TU BAGUS, JANGAN GUNAKAN SECARA BERLEBIHAN. JANGAN GUNA SETIAP HARI ‼️ CUKUP GUNA 2-3 KALI SEMINGGU 😉
  • PENTING KA UNTUK EXFOLIATE MUKA DENGAN SCRUB NIE ❓‼️
    .
    OFCOURSE PENTING ❗ ANTARA BENEFIT DIA :
    .
    🌱 MENGHALUSKAN KULIT
    -Exfoliation membuat kulit wajah halus dan lembut bila disentuh. Proses pengelupasan sel kulit mati menjadikan kulit lebih pantas melakukan kitaran sel dan membuatnya merasa lebih lembut. Ia turut merangsang pertumbuhan sel-sel kulit yang baru.
    .
    🌱 MEMBANTU MELAWAN TANDA PENUAAN
    - Sel-sel kulit yang mati cenderung memunculkan garis-garis dan kedutan di muka. Walaupun kulit mempunyai kitaran pertukaran sel semulajadi, kemampuannya untuk bertukar akan melambat seiring dengan bertambahnya usia. Exfoliation dapat membantu proses ‘regenerasion’ tersebut dan menyembunyikan tanda-tanda kulit semakin tua.
    .
    🌱 MEMBANTU MENGATASI MASALAH JERAWAT
    - Ini kerana jerawat terhasil disebabkan minyak yang tersumbat dalam pori2 dibawah permukaan kulit.
    .
    🌱 MENCERAHKAN KULIT
    - Exfoliation membuat warna kulit lebih cerah dan seimbang kerana proses exfoliation menghilangkan sel-sel kulit mati serta ekstra kotoran dan makeup yang masih melekat pada wajah. Sel-sel kulit baru yang muncul ketika melakukan exfoliation akan kelihatan lebih segar.
    .
    🌱 MEMBANTU SKINCARE LAIN BEKERJA DENGAN LEBIH BAIK
    - Exfoliation menghilangkan sel-sel kulit mati pada kulit sehingga memudahkan produk pelembab, dan produk lainnya menembus lebih dalam dan bekerja lebih baik. Jika jarang2 melakukan exfoliation, produk skincare mungkin tidak melakukan pekerjaan dengan baik karena tidak dapat memasuki lapisan luar kulit. Kulit akan dapat menerima kelembapan yang lebih baik.
    .
    WALAUPUN EXFOLIATE TU BAGUS, JANGAN GUNAKAN SECARA BERLEBIHAN. JANGAN GUNA SETIAP HARI ‼️ CUKUP GUNA 2-3 KALI SEMINGGU 😉

  •  0  1  1 hour ago
  • WEEKEND MEANS SCRUB DAYY 😍

Kalau tak sempat nak scrub hri weekdays so hari weekend its a must tau! So jangan malas2 okay 😉

Exfoliate penting sebab boleh removes all dead skin cells, then senang segala nutrients daripada toner, serum mosturiser untuk serap ke dalam skin. And dia akan membersihkan & mengecilkan pori. So kulit kita akan sihat & glowing 😍

So don't forget to exfoliate tau!

Free Consultation do click link on my bio 😍.
.

✅ Loyalty Card
✅ Free Gift

📲 0136885884 (link on my bio)

#mskinstoryteam #bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub  #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykedah #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyteam #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #kulitkusam #jeragat #parutjerawat #kulitsensitive #kulitglowing #tipskecantikan #tipsflawless #jeragat #breakoutskin #bougaslover #icsyvm #icanseeyourvoicemalaysia #misicantiksebelumraya #serumjerawat #teamshu #wanyhasrita #mirafilzah
  • WEEKEND MEANS SCRUB DAYY 😍

    Kalau tak sempat nak scrub hri weekdays so hari weekend its a must tau! So jangan malas2 okay 😉

    Exfoliate penting sebab boleh removes all dead skin cells, then senang segala nutrients daripada toner, serum mosturiser untuk serap ke dalam skin. And dia akan membersihkan & mengecilkan pori. So kulit kita akan sihat & glowing 😍

    So don't forget to exfoliate tau!

    Free Consultation do click link on my bio 😍.
    .

    ✅ Loyalty Card
    ✅ Free Gift

    📲 0136885884 (link on my bio)

    #mskinstoryteam #bougasbeauty #bougasadvanceserum #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasbeautyalorsetar #bougasbeautykedah #bougasbeautyfeedback #bougasbeautyteam #jerawat #jerawatpasir #jerawatbatu #kulitkusam #jeragat #parutjerawat #kulitsensitive #kulitglowing #tipskecantikan #tipsflawless #jeragat #breakoutskin #bougaslover #icsyvm #icanseeyourvoicemalaysia #misicantiksebelumraya #serumjerawat #teamshu #wanyhasrita #mirafilzah

  •  4  0  8 hours ago
  • .
Tadi suruh husband CODkan bahagian area atas BATU14 sbb bella pn NAK COD area bawah IJM. Rasanyaaa tak larat nak COD jauh2😂 Ehhh pejam celik berapa minit dah sampai dgn adek manis. Dah 3X repeat Bougas Beauty. Klu benda dah repeat2 berkali2 rasanyaaa produk tu bestkah tak best? 🧐Kali ni grab full set terus. Mmg dlm box dia full kau2 dgn free gift kena lagi dpt bag makeup sebab dah mlebihi pembelian ke-5. Korang tgok la sendiri. Dijamin puas hati tapi HARGA SAMA ! 😂 Terima kasih adek manis sebab sentiasa memberi kepercayaan dgn bella & sanggup tunggu box kita sampai ❤️ Semoga produk Bougas Beauty memberi manfaat utk ur skin 😘
.
.
.

#bougasbeautyserum #bougasfeedbackofficial #bougaslover #bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #sandakanagent #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautytawau #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum  #bougasbeautysemporna #tyaadnan #ernibougas #bougasbeautysarawak #alifazizterlajaklaris  #mskinstoryteam #BBTeamBella #pkp #agentwanted #teambougas #wanyhasrita #odeenviral #mschampions
  • .
    Tadi suruh husband CODkan bahagian area atas BATU14 sbb bella pn NAK COD area bawah IJM. Rasanyaaa tak larat nak COD jauh2😂 Ehhh pejam celik berapa minit dah sampai dgn adek manis. Dah 3X repeat Bougas Beauty. Klu benda dah repeat2 berkali2 rasanyaaa produk tu bestkah tak best? 🧐Kali ni grab full set terus. Mmg dlm box dia full kau2 dgn free gift kena lagi dpt bag makeup sebab dah mlebihi pembelian ke-5. Korang tgok la sendiri. Dijamin puas hati tapi HARGA SAMA ! 😂 Terima kasih adek manis sebab sentiasa memberi kepercayaan dgn bella & sanggup tunggu box kita sampai ❤️ Semoga produk Bougas Beauty memberi manfaat utk ur skin 😘
    .
    .
    .

    #bougasbeautyserum #bougasfeedbackofficial #bougaslover #bougasbeauty #bougasbeautykotakinabalu #sandakanagent #bougasbeautylahaddatu #bougasbeautytawau #bougasbeautysabah #bougasbeautysandakan #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser #bougasadvancedserum #bougasbeautysemporna #tyaadnan #ernibougas #bougasbeautysarawak #alifazizterlajaklaris #mskinstoryteam #BBTeamBella #pkp #agentwanted #teambougas #wanyhasrita #odeenviral #mschampions

  •  4  0  8 hours ago
  • TAK SEMPAT GRAB? 😱
.
Psstt, kte ade lagi 2 box Bougas Special Edition. Anyone yang tak sempat grab, nk buat surprise birthday gift! 🥳Ni lah masanyaa korang membahagiakan yang tercinta❤️
.
Dengan harga RM258 korang akan dapat : 
🎁 Full set Bougas
🎁 Bougas’ Handsanitizer
🎁 Bougas’ Cleansing tool
🎁 Bougas’ Trial Sunscreen
🎁 2 EXTRA GIFTS FROM ME! 
.
Ni dah bukan berbaloi, tapi berbaloi sangat sangat! 😍 Meh cepat ketuk pintu whatsapp Aimy.
  • TAK SEMPAT GRAB? 😱
    .
    Psstt, kte ade lagi 2 box Bougas Special Edition. Anyone yang tak sempat grab, nk buat surprise birthday gift! 🥳Ni lah masanyaa korang membahagiakan yang tercinta❤️
    .
    Dengan harga RM258 korang akan dapat :
    🎁 Full set Bougas
    🎁 Bougas’ Handsanitizer
    🎁 Bougas’ Cleansing tool
    🎁 Bougas’ Trial Sunscreen
    🎁 2 EXTRA GIFTS FROM ME!
    .
    Ni dah bukan berbaloi, tapi berbaloi sangat sangat! 😍 Meh cepat ketuk pintu whatsapp Aimy.

  •  11  2  9 hours ago
  • Nak tahu tak selain mengekalkan kelembapan dan mengelakan kulit daripada mengelupas ada lagi kebaikan #alldaymoisturizer ni tau sebernanya.

Mesti ramai tak tahu kan? Dalam  #alldaymoisturizer ada satu bahan yang dipanggil BEE VENOM. BEE VENOM INI bertindak sebagai antibakteria pada muka kita untuk membasmi kuman yang ada pada kulit kita. Selain itu, ia juga dapar melancarkan peredaran darah untuk membantu pertumbuhan sel sel kulit baharu.

Jadi kalau kulit lapisan korang dah rosak, korang boleh laa try #alldaymoisturizer ni. 
Siapa sini skin dah mula tunjuk kesan lepas guna Bouga Beauty ❤

#bougasserum #bougasbeautymarida #bougasbeautyserumsendayan #bougasbeautyserumportdickson #bougasbeautykualapilah #bougasbeautyseremban #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyuitms3  #bougasbeautyrasahjaya #bougasbeautyserum #neolofa #zouk #fatzura #ctdk #babyctdk #bougasbeautyseremban3 #bougasbeautyseremban2 #bougasbeautyhq #bougaslovers #bougasfacescrub #bougasbeautyserembanjaya #bougasbeautysenawang #bougasbeautyampangan #bougasbeautyparoi #bougasbeautyrembau #bougasbeautyrahang #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautysripagi
  • Nak tahu tak selain mengekalkan kelembapan dan mengelakan kulit daripada mengelupas ada lagi kebaikan #alldaymoisturizer ni tau sebernanya.

    Mesti ramai tak tahu kan? Dalam #alldaymoisturizer ada satu bahan yang dipanggil BEE VENOM. BEE VENOM INI bertindak sebagai antibakteria pada muka kita untuk membasmi kuman yang ada pada kulit kita. Selain itu, ia juga dapar melancarkan peredaran darah untuk membantu pertumbuhan sel sel kulit baharu.

    Jadi kalau kulit lapisan korang dah rosak, korang boleh laa try #alldaymoisturizer ni.
    Siapa sini skin dah mula tunjuk kesan lepas guna Bouga Beauty ❤

    #bougasserum #bougasbeautymarida #bougasbeautyserumsendayan #bougasbeautyserumportdickson #bougasbeautykualapilah #bougasbeautyseremban #bougasbeautycleanser #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyuitms3 #bougasbeautyrasahjaya #bougasbeautyserum #neolofa #zouk #fatzura #ctdk #babyctdk #bougasbeautyseremban3 #bougasbeautyseremban2 #bougasbeautyhq #bougaslovers #bougasfacescrub #bougasbeautyserembanjaya #bougasbeautysenawang #bougasbeautyampangan #bougasbeautyparoi #bougasbeautyrembau #bougasbeautyrahang #bougasbeautyadvancedserum #bougasbeautysripagi

  •  0  0  9 hours ago
  • MENGGUNAKAN KUASA CLEANSER & SCRUB 🔥🔥 TERUS MENINGGAL TINY BUMP TU😆
-
-
Kandungan dalam Cleanser bougas ada coconut oil & virgin oil memang bagus lah untuk melembut,
-
-
Kandungan scrub pulak ada cera alba yang bagus untuk bersihkan pori & hilangkan jerawat pasir !
-
-
Kalau  mau hilangkan tiny bump berbenjol benjol di dahi tu mari lah cuba dua item yang HOTZSS ni !
-
-
READY STOCK YUGAISS 📲 WHATSAPP 0136613532
🚙 FREE COD TAWAU SABAH
🎁 FREE GIFT AVAILABLE
🇲🇾 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
  • MENGGUNAKAN KUASA CLEANSER & SCRUB 🔥🔥 TERUS MENINGGAL TINY BUMP TU😆
    -
    -
    Kandungan dalam Cleanser bougas ada coconut oil & virgin oil memang bagus lah untuk melembut,
    -
    -
    Kandungan scrub pulak ada cera alba yang bagus untuk bersihkan pori & hilangkan jerawat pasir !
    -
    -
    Kalau mau hilangkan tiny bump berbenjol benjol di dahi tu mari lah cuba dua item yang HOTZSS ni !
    -
    -
    READY STOCK YUGAISS 📲 WHATSAPP 0136613532
    🚙 FREE COD TAWAU SABAH
    🎁 FREE GIFT AVAILABLE
    🇲🇾 POSTAGE SELURUH MALAYSIA

  •  6  1  9 hours ago
  • CLEANSER TAKDE BUIH⁉️
.
.
Ya tak dinafikan bougas cleanser memang takde buih dan siapa kata cleanser takde buah tak mampu nak buang kotoran dimuka? 🤪
.
Cleanser yang takde buih la sangat gentle untuk semua kulit. Even sensitif skin pun boleh pakai tau.
.
Ada bau manja2 sikit minyak kelapa dara dan minyak zaitun.
.
So korang nak tunggu apa lagi 🔥 jom WhatsApp Adda sekarang ‼️
.
📲012-5368695
📲012-5368695
📲012-5368695
.
Atau korang boleh je click link di bio 💃🏻
  • CLEANSER TAKDE BUIH⁉️
    .
    .
    Ya tak dinafikan bougas cleanser memang takde buih dan siapa kata cleanser takde buah tak mampu nak buang kotoran dimuka? 🤪
    .
    Cleanser yang takde buih la sangat gentle untuk semua kulit. Even sensitif skin pun boleh pakai tau.
    .
    Ada bau manja2 sikit minyak kelapa dara dan minyak zaitun.
    .
    So korang nak tunggu apa lagi 🔥 jom WhatsApp Adda sekarang ‼️
    .
    📲012-5368695
    📲012-5368695
    📲012-5368695
    .
    Atau korang boleh je click link di bio 💃🏻

  •  1  1  9 hours ago
  • APO NI WANY CUCI MUKA PUN CANTIK 😣
.
Tengoklah skin @wanyhasrita ni bersih macam mana! Best feeling ever lepas cuci muka dengan Bougas nie sebab kulit confirm rasa lembut ja. Bersih!
.
Dalam Bougas Beauty Cleanser nie ada Virgin Coconut Oil & juga Olive Oil sebagai bahan utama. No wonder la pengguna2 dia semua kulit jadi sihat sebab benefit dua ingredients ni memang bagus untum kulit.
.
Mau tau lebih? Whatsapp sis ok. Free consultation!
  • APO NI WANY CUCI MUKA PUN CANTIK 😣
    .
    Tengoklah skin @wanyhasrita ni bersih macam mana! Best feeling ever lepas cuci muka dengan Bougas nie sebab kulit confirm rasa lembut ja. Bersih!
    .
    Dalam Bougas Beauty Cleanser nie ada Virgin Coconut Oil & juga Olive Oil sebagai bahan utama. No wonder la pengguna2 dia semua kulit jadi sihat sebab benefit dua ingredients ni memang bagus untum kulit.
    .
    Mau tau lebih? Whatsapp sis ok. Free consultation!

  •  16  1  6 August, 2020

Top #bougasfacescrub Posts

  • Selamat petang!!! Hai semua, Advanced serum bougas ni kegilaan ramai tauu. hanya pakai serum dh boleh hilang jerawat dan pudarkan parut❤️❤️ jom grab sekarang.jangan malu2 jom kita cantik sama2
  • Selamat petang!!! Hai semua, Advanced serum bougas ni kegilaan ramai tauu. hanya pakai serum dh boleh hilang jerawat dan pudarkan parut❤️❤️ jom grab sekarang.jangan malu2 jom kita cantik sama2

  •  148  3  11 June, 2020
  • WAJIB APPLY BOUGAS SERUM KALAU TAK APPLY, BOLEH MURUNG
.
Sape ade experience short stok serum, tertinggal serum kat kampung, tak boleh nak apply serum, terus rasa murung & spoil terus mood haritu 😂
.
We feel you sistur. So nasihat acik jangan short serum, cepat dapatkan serum bougas 2,3 botol utk simpanan masa depan 😂
  • WAJIB APPLY BOUGAS SERUM KALAU TAK APPLY, BOLEH MURUNG
    .
    Sape ade experience short stok serum, tertinggal serum kat kampung, tak boleh nak apply serum, terus rasa murung & spoil terus mood haritu 😂
    .
    We feel you sistur. So nasihat acik jangan short serum, cepat dapatkan serum bougas 2,3 botol utk simpanan masa depan 😂

  •  222  9  18 November, 2019
  • Korang selalu scrub muka berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muka, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nnti kulit akan senang untuk burn & ber-jeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun tkpe 😉
-
Btw korang boleh COD tau untuk dptkan produk Bougas Beauty. Kita cover sekitar Shah Alam & Klang. Jom set timing nanti chap chuss kita sampai dekat awak 🤗

#bougasbeautybysyawalrina #bougaslover #bougasteamrose #bougasadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasklang #bougasserumklang #bougasshahalam #bougasserumshahalam #bougasipoh #bougasserumipoh #bougaskotakemuning #lowphfacialcleanser #bougascodklang #bougascodshahalam #bougascodipoh #bougasuitmshahalam #bougascoduitmshahalam #serumviral #bougasbeautyoriginal #bougasfreepostage #serumhalalmalaysia #serumhalal #bougasfeedback #uitmshahalam
  • Korang selalu scrub muka berapa kali seminggu? Jangan terlalu rajin sangat scrub muka, nanti kulit boleh rosak tau. Makin nipis nnti kulit akan senang untuk burn & ber-jeragat. Seeloknya, 2-3 kali seminggu sahaja okay! Kalau korang kulit kering, seminggu sekali atau nak jarakkan 2 minggu sekali pun tkpe 😉
    -
    Btw korang boleh COD tau untuk dptkan produk Bougas Beauty. Kita cover sekitar Shah Alam & Klang. Jom set timing nanti chap chuss kita sampai dekat awak 🤗

    #bougasbeautybysyawalrina #bougaslover #bougasteamrose #bougasadvancedserum #bougasbeautyserum #bougasserum #bougascleanser #bougasscrub #bougasfacialcleanser #bougasfacescrub #bougasklang #bougasserumklang #bougasshahalam #bougasserumshahalam #bougasipoh #bougasserumipoh #bougaskotakemuning #lowphfacialcleanser #bougascodklang #bougascodshahalam #bougascodipoh #bougasuitmshahalam #bougascoduitmshahalam #serumviral #bougasbeautyoriginal #bougasfreepostage #serumhalalmalaysia #serumhalal #bougasfeedback #uitmshahalam

  •  218  0  18 November, 2019