#bosku Instagram Photos & Videos

bosku - 30k posts

Hashtag Popularity

6.9
average comments
720.6
average likes

Latest #bosku Posts

  • [Hmmmmmmm siapa yaaa??]
Tagg Orang nya?? :v
•
SC : @
.
Follow @ff.eybee
Follow @eziyourbee
•
Subscribe yt aku (link d bio)
Top global Knock💢
Support me 1k slurr ✨
[ REPOST TAG SUMBERNYA ]
==========================
Maaf jika masih ada kesalahan
==========================
📝:Kine master Indonesia
🎥: @ff.eybee
📱: Tato phone :v
==========================
Nikename: ________
ID: 246937974
==========================
🎵: -
==========================
FROM INDONESIA 🇲🇨
==========================
Go follow: @eziyourbee
Go follow: @ff.eybee
Go follow: @ff.nisssaa
Go follow: @ff.ikaaa_
==========================
@freefirebgid 
@frefire.repost 
@freefire.parody 
@frontalgamingch 
@alfialfarizi ↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙
Hastag :
#freefireclips #guildfreefire #freelancer #freediving #freefireru #freefireduo #freefire #freefirenews #freefireindonesia #freefiregirls #freefirebrasil #freefirememes #freefirelatam #freefirelucu #freefirevideo #freefiregame #freefire4all #freefireparody #frontalfanbase #bosku #kancil_exe #freefirebgid #booyah #gameplay  #cintasejati #editorquotes #quoteslucu #quoteskeren #frontalgaming #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl
  • [Hmmmmmmm siapa yaaa??]
    Tagg Orang nya?? :v

    SC : @
    .
    Follow @ff.eybee
    Follow @eziyourbee

    Subscribe yt aku (link d bio)
    Top global Knock💢
    Support me 1k slurr ✨
    [ REPOST TAG SUMBERNYA ]
    ==========================
    Maaf jika masih ada kesalahan
    ==========================
    📝:Kine master Indonesia
    🎥: @ff.eybee
    📱: Tato phone :v
    ==========================
    Nikename: ________
    ID: 246937974
    ==========================
    🎵: -
    ==========================
    FROM INDONESIA 🇲🇨
    ==========================
    Go follow: @eziyourbee
    Go follow: @ff.eybee
    Go follow: @ff.nisssaa
    Go follow: @ff.ikaaa_
    ==========================
    @freefirebgid
    @frefire.repost
    @freefire.parody
    @frontalgamingch
    @alfialfarizi ↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙
    Hastag :
    #freefireclips #guildfreefire #freelancer #freediving #freefireru #freefireduo #freefire #freefirenews #freefireindonesia #freefiregirls #freefirebrasil #freefirememes #freefirelatam #freefirelucu #freefirevideo #freefiregame #freefire4all #freefireparody #frontalfanbase #bosku #kancil_exe #freefirebgid #booyah #gameplay #cintasejati #editorquotes #quoteslucu #quoteskeren #frontalgaming #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl

  •  28  4  10 hours ago
  • Maafkan mereka yang suka mengata kita
Maafkan mereka yang suka menyindir kita
Mereka tak tahu Apa yang kita lalui
Mereka tak tahu Apa yang kita sedang tanggung 
Mereka hanya melihat Zahir 
Sedangkan yang batin tersimpan rapi

Jangan lupa follow @man94garage

#rxzmembers#rxzlover#rxzstilltheboss#rxz135#rxzmeranggi#rxz#rxzfamilia#rxzmalaysia#rxzcatalyzer#yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official
  • Maafkan mereka yang suka mengata kita
    Maafkan mereka yang suka menyindir kita
    Mereka tak tahu Apa yang kita lalui
    Mereka tak tahu Apa yang kita sedang tanggung
    Mereka hanya melihat Zahir
    Sedangkan yang batin tersimpan rapi

    Jangan lupa follow @man94garage

    #rxzmembers #rxzlover #rxzstilltheboss #rxz135 #rxzmeranggi #rxz #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxzcatalyzer #yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official

  •  1,050  0  14 hours ago
  • [Repost ulang]
•
SC : @
.
Follow @ff.eybee
Follow @eziyourbee
•
Subscribe yt aku (link d bio)
Top global Knock💢
Support me 1k slurr ✨
[ REPOST TAG SUMBERNYA ]
==========================
Maaf jika masih ada kesalahan
==========================
📝:Kine master Indonesia
🎥: @ff.eybee
📱: Tato phone :v
==========================
Nikename: ________
ID: 246937974
==========================
🎵: -
==========================
FROM INDONESIA 🇲🇨
==========================
Go follow: @eziyourbee
Go follow: @ff.eybee
Go follow: @ff.nisssaa
Go follow: @ff.ikaaa_
==========================
@freefirebgid 
@frefire.repost 
@freefire.parody 
@frontalgamingch 
@alfialfarizi ↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙
Hastag :
#freefireclips #guildfreefire #freelancer #freediving #freefireru #freefireduo #freefire #freefirenews #freefireindonesia #freefiregirls #freefirebrasil #freefirememes #freefirelatam #freefirelucu #freefirevideo #freefiregame #freefire4all #freefireparody #frontalfanbase #bosku #kancil_exe #freefirebgid #booyah #gameplay  #cintasejati #editorquotes #quoteslucu #quoteskeren #frontalgaming #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl
  • [Repost ulang]

    SC : @
    .
    Follow @ff.eybee
    Follow @eziyourbee

    Subscribe yt aku (link d bio)
    Top global Knock💢
    Support me 1k slurr ✨
    [ REPOST TAG SUMBERNYA ]
    ==========================
    Maaf jika masih ada kesalahan
    ==========================
    📝:Kine master Indonesia
    🎥: @ff.eybee
    📱: Tato phone :v
    ==========================
    Nikename: ________
    ID: 246937974
    ==========================
    🎵: -
    ==========================
    FROM INDONESIA 🇲🇨
    ==========================
    Go follow: @eziyourbee
    Go follow: @ff.eybee
    Go follow: @ff.nisssaa
    Go follow: @ff.ikaaa_
    ==========================
    @freefirebgid
    @frefire.repost
    @freefire.parody
    @frontalgamingch
    @alfialfarizi ↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙↙
    Hastag :
    #freefireclips #guildfreefire #freelancer #freediving #freefireru #freefireduo #freefire #freefirenews #freefireindonesia #freefiregirls #freefirebrasil #freefirememes #freefirelatam #freefirelucu #freefirevideo #freefiregame #freefire4all #freefireparody #frontalfanbase #bosku #kancil_exe #freefirebgid #booyah #gameplay #cintasejati #editorquotes #quoteslucu #quoteskeren #frontalgaming #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl

  •  33  5  12 August, 2020
  • Kita banyak berbuat dosa Allah masih bagi peluang kita bangun pagi untuk hirup udaranya tanda Allah masih sayang kita supaya kita dapat perbetulkan Hari semalam untuk jadikan Hari ini dan Hari yang mendatang lebih baik

Jangan lupa follow #hakimmajistret#

#rxzmembers#rxzlover#rxzstilltheboss#rxz135#rxzmeranggi#rxz#rxzfamilia#rxzmalaysia#rxzcatalyzer#yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official
  • Kita banyak berbuat dosa Allah masih bagi peluang kita bangun pagi untuk hirup udaranya tanda Allah masih sayang kita supaya kita dapat perbetulkan Hari semalam untuk jadikan Hari ini dan Hari yang mendatang lebih baik

    Jangan lupa follow #hakimmajistret#

    #rxzmembers #rxzlover #rxzstilltheboss #rxz135 #rxzmeranggi #rxz #rxzfamilia #rxzmalaysia #rxzcatalyzer#yamaharxz#yamaharxz135#jentera_kapcai1#jenterakita#jenterasado#jenterapadu#jenteraspeed_#jentera_duaroda#jenterapejuang#jentera_fly#peminatrxz125z#peminatrxz#kapcaimalaya#kapcaijahat#kapcaisado#maluapebossku#bosku#bosskita#flynicotine#jbstyle_official

  •  22  1  12 August, 2020
  • X banner Fullset Hanya 125rbu😍

@belona_design tempat recomended buat kamu yang tidak sempat keluar rumah untuk cari tempat percetakan.

-Tidak perlu capek" Keluar rumah, cukup pesan dngan melalui whatsapp
-Bahan berkualitas
-Pengerjaan cepat
-Bisa di antarkan ketempat kamu

Ayoo tunggu apalagi!!!
Cetak di @belona_design aja bosku😊

Untuk info lebih lanjut hub:
WA : 0822 5944 1680

#percetakanonline 
#cetakdirumahaja 
#cetak #spanduk #xbanner #baliho #kartunama #brosur#daftarmenu #mugcostum #polaroid 
#percetakanmurah 
#desaingrafis#murah
#percetakanpalu #percetakanmakassar 
#infopalu #soalpalu #palubangkit
#desainlogo
#bisnismurah#bosku 
#coreldraw #coreldrawx7 #coreldrawindonesia #vektorkartun #percetakan
#riopurba
#desaingrafisindonesia 
#percetakanmakassar
  • X banner Fullset Hanya 125rbu😍

    @belona_design tempat recomended buat kamu yang tidak sempat keluar rumah untuk cari tempat percetakan.

    -Tidak perlu capek" Keluar rumah, cukup pesan dngan melalui whatsapp
    -Bahan berkualitas
    -Pengerjaan cepat
    -Bisa di antarkan ketempat kamu

    Ayoo tunggu apalagi!!!
    Cetak di @belona_design aja bosku😊

    Untuk info lebih lanjut hub:
    WA : 0822 5944 1680

    #percetakanonline
    #cetakdirumahaja
    #cetak #spanduk #xbanner #baliho #kartunama #brosur #daftarmenu #mugcostum #polaroid
    #percetakanmurah
    #desaingrafis#murah
    #percetakanpalu #percetakanmakassar
    #infopalu #soalpalu #palubangkit
    #desainlogo
    #bisnismurah#bosku
    #coreldraw #coreldrawx7 #coreldrawindonesia #vektorkartun #percetakan
    #riopurba
    #desaingrafisindonesia
    #percetakanmakassar

  •  11  0  12 August, 2020
  • Cetak spanduk Hanya 25rbu / meter. 

-Tidak perlu capek" Keluar rumah, cukup pesan dngan melalui whatsapp
-Bahan berkualitas
-Pengerjaan cepat
-Bisa di antarkan ketempat kamu

Ayoo tunggu apalagi!!!
Cetak di @belona_design aja boskuu😊

Untuk info lebih lanjut hub:
WA : 0822 5944 1680

#percetakanonline 
#cetakdirumahaja 
#cetak #spanduk #xbanner #baliho #kartunama #brosur#daftarmenu #mugcostum #polaroid 
#percetakanmurah 
#desaingrafis#murah
#percetakanpalu #percetakanmakassar 
#infopalu #soalpalu #palubangkit
#desainlogo
#bisnismurah#bosku 
#coreldraw #coreldrawx7 #coreldrawindonesia #vektorkartun #percetakan
#riopurba
#desaingrafisindonesia 
#percetakanmakassar
  • Cetak spanduk Hanya 25rbu / meter.

    -Tidak perlu capek" Keluar rumah, cukup pesan dngan melalui whatsapp
    -Bahan berkualitas
    -Pengerjaan cepat
    -Bisa di antarkan ketempat kamu

    Ayoo tunggu apalagi!!!
    Cetak di @belona_design aja boskuu😊

    Untuk info lebih lanjut hub:
    WA : 0822 5944 1680

    #percetakanonline
    #cetakdirumahaja
    #cetak #spanduk #xbanner #baliho #kartunama #brosur #daftarmenu #mugcostum #polaroid
    #percetakanmurah
    #desaingrafis#murah
    #percetakanpalu #percetakanmakassar
    #infopalu #soalpalu #palubangkit
    #desainlogo
    #bisnismurah#bosku
    #coreldraw #coreldrawx7 #coreldrawindonesia #vektorkartun #percetakan
    #riopurba
    #desaingrafisindonesia
    #percetakanmakassar

  •  10  0  12 August, 2020
  • Bila long sampai.. abng tinggal belakang ya..
Support me.. 💯🔥🔥👍👍 
Follow @honda_rs150r_repsol_kedah 
Follow @honda_rs150r_repsol_kedah 
.
.
.
🔥 #bosku                    🔥#maluapabossku 
🔥 #hondars                🔥#hondars150rmalaysia 
🔥 #kapcaiborneo      🔥#kapcaimalaya 
🔥 #kapcailover          🔥#kapcaijahatkakitapau 
🔥 #kapcaijahat          🔥#kapcaimalayahouse 
🔥 #kapcaisado          🔥#kapcaiduaroda 
🔥 #jenteraidola         🔥#jenterasado 
🔥 #jentera_duaroda 🔥 #jentera 
🔥 #jentikhati             🔥#jentera_kapcai1 
🔥 #jentera_fly          🔥#jenterakita 
🔥 #jenterapadu        🔥#jenterapejuang 
🔥 #motorkapcai_1  🔥#motor 
🔥#motogp                 🔥 #motorbike
🔥#motors                  🔥#y15zr 
🔥#y15malaysia        🔥#honda_rs150r 🔥🔥🔥🔥🔥
Follower_me... Thanks you
  • Bila long sampai.. abng tinggal belakang ya..
    Support me.. 💯🔥🔥👍👍
    Follow @honda_rs150r_repsol_kedah
    Follow @honda_rs150r_repsol_kedah
    .
    .
    .
    🔥 #bosku                    🔥 #maluapabossku
    🔥 #hondars                🔥 #hondars150rmalaysia
    🔥 #kapcaiborneo      🔥 #kapcaimalaya
    🔥 #kapcailover          🔥 #kapcaijahatkakitapau
    🔥 #kapcaijahat          🔥 #kapcaimalayahouse
    🔥 #kapcaisado          🔥#kapcaiduaroda
    🔥 #jenteraidola         🔥#jenterasado
    🔥 #jentera_duaroda 🔥 #jentera
    🔥 #jentikhati             🔥#jentera_kapcai1
    🔥 #jentera_fly          🔥#jenterakita
    🔥 #jenterapadu        🔥#jenterapejuang
    🔥 #motorkapcai_1  🔥#motor
    🔥#motogp                 🔥 #motorbike
    🔥#motors                  🔥#y15zr
    🔥#y15malaysia        🔥#honda_rs150r 🔥🔥🔥🔥🔥
    Follower_me... Thanks you

  •  3,056  63  12 August, 2020
  • Walkie Talkie BAOFENG bukan biasa2 , Features dia tu terbaik long range communication also battery tahan lama lagi 🥺 plus betul kerr BELI DUA UNIT RM120 Jerr? 🤯 Murahnya kalau kat tempat lain dah Rm18*+++ KORANG
.
TUNGGU APA LAGI? Tekan je link di Bio utk order!
.
Kami menawarkan pelbagai jenis barangan gajet 🤙
.
#boskushopee #walkietalkie #walkietalkiemurah #gajetmurah #bosku #sayajual #earpods #gajetmalaysia #gajetmurahmalaysia #powerbank #powerbankmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #sayajualspek #sayajualjam #sayajualspeaker #powerbankmurah #powerbankwireless #kotabharu #kelantan #murahmurah #sale
  • Walkie Talkie BAOFENG bukan biasa2 , Features dia tu terbaik long range communication also battery tahan lama lagi 🥺 plus betul kerr BELI DUA UNIT RM120 Jerr? 🤯 Murahnya kalau kat tempat lain dah Rm18*+++ KORANG
    .
    TUNGGU APA LAGI? Tekan je link di Bio utk order!
    .
    Kami menawarkan pelbagai jenis barangan gajet 🤙
    .
    #boskushopee #walkietalkie #walkietalkiemurah #gajetmurah #bosku #sayajual #earpods #gajetmalaysia #gajetmurahmalaysia #powerbank #powerbankmurah #sayajualshawl #sayajualbaju #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #sayajualspek #sayajualjam #sayajualspeaker #powerbankmurah #powerbankwireless #kotabharu #kelantan #murahmurah #sale

  •  22  0  12 August, 2020
  • 🧘🏼‍♀️TESTIMONI🧘🏼‍♀️
.
FEEDBACK ‼️
LOSS 6kg 🔥🔥 Fantastic!! .
BERAT SEBELUM 101kg
BERAT SELEPAS 95kg
.
KURUS TANPA PERLU BERPANTANG!! _Tiada apa yang mustahil dengan consume cocoS Happy tengok perubahan sis kita ni.. Muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size XXL..tapi sekarang dah boleh pakai size M..sapa yang tak happy kan.. Sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. Jom Kurus Sesama
_
Jom WHATSAPP_
📱0123881794 
_
#bellashake_official#bellashake
#pinkchocolatepertamamalaysia#bellashake_hq #sedap #testimonibellashake #testimoni #kiniviralmalaysia #PerutKempis #JomKurus
#pinkchocolatepertamamalaysia
#KurusSecaraSihat #Kurus#produk #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #london#bosku #slim #smoothiebowls #testimonibodydream
  • 🧘🏼‍♀️TESTIMONI🧘🏼‍♀️
    .
    FEEDBACK ‼️
    LOSS 6kg 🔥🔥 Fantastic!! .
    BERAT SEBELUM 101kg
    BERAT SELEPAS 95kg
    .
    KURUS TANPA PERLU BERPANTANG!! _Tiada apa yang mustahil dengan consume cocoS Happy tengok perubahan sis kita ni.. Muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size XXL..tapi sekarang dah boleh pakai size M..sapa yang tak happy kan.. Sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. Jom Kurus Sesama
    _
    Jom WHATSAPP_
    📱0123881794
    _
    #bellashake_official #bellashake
    #pinkchocolatepertamamalaysia #bellashake_hq #sedap #testimonibellashake #testimoni #kiniviralmalaysia #PerutKempis #JomKurus
    #pinkchocolatepertamamalaysia
    #KurusSecaraSihat #Kurus#produk #langsingcantik #jomkurussihat #bodybuildinglimming #london#bosku #slim #smoothiebowls #testimonibodydream

  •  0  0  12 August, 2020
  • 🧘🏼‍♀️TESTIMONI🧘🏼‍♀️
.
FEEDBACK ‼️
LOSS 7KG 🔥🔥 Fantastic!! .
BERAT SEBELUM 77KG
BERAT SELEPAS 70KG
.
KURUS TANPA PERLU BERPANTANG!! _Tiada apa yang mustahil dengan consume#bellashake Happy tengok perubahan sis kita ni.. Muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size XXL..tapi sekarang dah boleh pakai size M..sapa yang tak happy kan.. Sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. Jom Kurus Sesama
_
Jom cuba sekarang!
Klik bio/whatsapp 0123881794 
_
#bellashake_official#bellashake#pinkchocolatepertamamalaysia#bellashake_hq#sedap#testimonibellashake#testimoni #kiniviralmalaysia  #LiaNatalia #PerutKempis #JomKurus
#pinkchocolatepertamamalaysia
#KurusSecaraSihat #Kurus#produk #langsingcantik#jomkurussihat #bodybuildinglimming #london#bosku #slim #smoothiebowls #testimonibodydream
  • 🧘🏼‍♀️TESTIMONI🧘🏼‍♀️
    .
    FEEDBACK ‼️
    LOSS 7KG 🔥🔥 Fantastic!! .
    BERAT SEBELUM 77KG
    BERAT SELEPAS 70KG
    .
    KURUS TANPA PERLU BERPANTANG!! _Tiada apa yang mustahil dengan consume #bellashake Happy tengok perubahan sis kita ni.. Muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size XXL..tapi sekarang dah boleh pakai size M..sapa yang tak happy kan.. Sudah terbukti dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. Jom Kurus Sesama
    _
    Jom cuba sekarang!
    Klik bio/whatsapp 0123881794
    _
    #bellashake_official #bellashake #pinkchocolatepertamamalaysia #bellashake_hq #sedap #testimonibellashake #testimoni #kiniviralmalaysia #LiaNatalia #PerutKempis #JomKurus
    #pinkchocolatepertamamalaysia
    #KurusSecaraSihat #Kurus#produk #langsingcantik#jomkurussihat #bodybuildinglimming #london#bosku #slim #smoothiebowls #testimonibodydream

  •  0  0  12 August, 2020

Top #bosku Posts

  • Good Morning and happy working. Another happy customer 😊 a wise man once said, life isn’t perfect but your sneakers can be 🤗🤗 enjoy your fresh kicks 💯💯
.
Thank you for trusting our service. Keeping you guys happy with our service thats our aim 🔥🔥
.
Do visit & follow our page
@theshoeslaundry (All Klang Valley)
@theshoeslaundry.bangi (Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Serdang, Puchong)
.
#TSL #TheShoesLaundry #kl #y15 #bundles #hustledemihasil #bosku #klkix #klsole #jbkix #shoecleaning #sneakercleaning #cleaningcrew #sneaker #sneakers #shoes #sneakerhead #sneakerlah #sneakermalaysia #sneakerservices #shoecleaning #sneakercleaning #sneakerholics #sneakeroftheday #sneakerservices #kicks #kicksonfire #kickstagram #instakicks #cleankicks #dirtykicks #restoration #notforsale
  • Good Morning and happy working. Another happy customer 😊 a wise man once said, life isn’t perfect but your sneakers can be 🤗🤗 enjoy your fresh kicks 💯💯
    .
    Thank you for trusting our service. Keeping you guys happy with our service thats our aim 🔥🔥
    .
    Do visit & follow our page
    @theshoeslaundry (All Klang Valley)
    @theshoeslaundry.bangi (Bangi, Putrajaya, Cyberjaya, Kajang, Serdang, Puchong)
    .
    #TSL #TheShoesLaundry #kl #y15 #bundles #hustledemihasil #bosku #klkix #klsole #jbkix #shoecleaning #sneakercleaning #cleaningcrew #sneaker #sneakers #shoes #sneakerhead #sneakerlah #sneakermalaysia #sneakerservices #shoecleaning #sneakercleaning #sneakerholics #sneakeroftheday #sneakerservices #kicks #kicksonfire #kickstagram #instakicks #cleankicks #dirtykicks #restoration #notforsale

  •  198  4  1 June, 2020
  • 𝓚𝓪𝓾 𝓙𝓮 𝓑𝓮𝓻𝓲𝓪 𝓢𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓓𝓲𝓪 , 𝓓𝓲𝓪 𝓣𝓪𝓴 𝓢𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓚𝓪𝓾 𝓟𝓾𝓷 🤣 @amiypiaaa_
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
#explore #explorepage #exploremore #lightroom #edits #funimateedits #jodoh #raya #y #ysukufamilia #ysuku #125z #kronilampupetakofficial #lampupetak #ex5 #ex5malaysia #awekmelayu #tiktok #padu #bosku #explorepage #akuyangpostkauyangpanas #gelek 
#snapchat👻 #kurung #stayhome #staysafe #pkp #masihraya #raya2020 #coronavirus
  • 𝓚𝓪𝓾 𝓙𝓮 𝓑𝓮𝓻𝓲𝓪 𝓢𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓓𝓲𝓪 , 𝓓𝓲𝓪 𝓣𝓪𝓴 𝓢𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓚𝓪𝓾 𝓟𝓾𝓷 🤣 @amiypiaaa_
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    . .
    .
    .
    .
    #explore #explorepage #exploremore #lightroom #edits #funimateedits #jodoh #raya #y #ysukufamilia #ysuku #125z #kronilampupetakofficial #lampupetak #ex5 #ex5malaysia #awekmelayu #tiktok #padu #bosku #explorepage #akuyangpostkauyangpanas #gelek
    #snapchat👻 #kurung #stayhome #staysafe #pkp #masihraya #raya2020 #coronavirus

  •  450  3  4 June, 2020