#bodydreamutara Instagram Photos & Videos

bodydreamutara - 2k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
5.1
average likes

Latest #bodydreamutara Posts

  • 🔥KURUS SECARA SIHAT DENGAN COCO-S🔥 :
❌TIDAK PERLU BERPANTANG MAKAN
❌TIDAK PERLU DIET REGIM
:
KEKDAHNYA SENANG JE UOLLS
:
➡️ Minum 1 cawan Coco-S setiap pagi SELEPAS breakfast
➡️ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari
➡️ Makan apa sahaja yang uolls nak bila terasa lapar (INGAT! Jangan diet!)
:
Hilang 2-6kg dalam masa 15 hari.
Mudah kan?

So apa lagi?
Mai roger mommy lekaih!
😉

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • 🔥KURUS SECARA SIHAT DENGAN COCO-S🔥 :
    ❌TIDAK PERLU BERPANTANG MAKAN
    ❌TIDAK PERLU DIET REGIM
    :
    KEKDAHNYA SENANG JE UOLLS
    :
    ➡️ Minum 1 cawan Coco-S setiap pagi SELEPAS breakfast
    ➡️ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari
    ➡️ Makan apa sahaja yang uolls nak bila terasa lapar (INGAT! Jangan diet!)
    :
    Hilang 2-6kg dalam masa 15 hari.
    Mudah kan?

    So apa lagi?
    Mai roger mommy lekaih!
    😉

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  6  0  16 August, 2019
  • 🔥KURUS SECARA SIHAT DENGAN COCO-S🔥 :
❌TIDAK PERLU BERPANTANG MAKAN
❌TIDAK PERLU DIET REGIM
:
KEKDAHNYA SENANG JE UOLLS
:
➡️ Minum 1 cawan Coco-S setiap pagi SELEPAS breakfast
➡️ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari
➡️ Makan apa sahaja yang uolls nak bila terasa lapar (INGAT! Jangan diet!)
:
Hilang 2-6kg dalam masa 15 hari.
Mudah kan?

So apa lagi?
Mai roger mommy lekaih!
😉

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • 🔥KURUS SECARA SIHAT DENGAN COCO-S🔥 :
    ❌TIDAK PERLU BERPANTANG MAKAN
    ❌TIDAK PERLU DIET REGIM
    :
    KEKDAHNYA SENANG JE UOLLS
    :
    ➡️ Minum 1 cawan Coco-S setiap pagi SELEPAS breakfast
    ➡️ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari
    ➡️ Makan apa sahaja yang uolls nak bila terasa lapar (INGAT! Jangan diet!)
    :
    Hilang 2-6kg dalam masa 15 hari.
    Mudah kan?

    So apa lagi?
    Mai roger mommy lekaih!
    😉

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  16 August, 2019
  • 🔥KURUS SECARA SIHAT DENGAN COCO-S🔥 :
❌TIDAK PERLU BERPANTANG MAKAN
❌TIDAK PERLU DIET REGIM
:
KEKDAHNYA SENANG JE UOLLS
:
➡️ Minum 1 cawan Coco-S setiap pagi SELEPAS breakfast
➡️ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari
➡️ Makan apa sahaja yang uolls nak bila terasa lapar (INGAT! Jangan diet!)
:
Hilang 2-6kg dalam masa 15 hari.
Mudah kan?

So apa lagi?
Mai roger mommy lekaih!
😉

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • 🔥KURUS SECARA SIHAT DENGAN COCO-S🔥 :
    ❌TIDAK PERLU BERPANTANG MAKAN
    ❌TIDAK PERLU DIET REGIM
    :
    KEKDAHNYA SENANG JE UOLLS
    :
    ➡️ Minum 1 cawan Coco-S setiap pagi SELEPAS breakfast
    ➡️ Amalkan minum air kosong 3 liter sehari
    ➡️ Makan apa sahaja yang uolls nak bila terasa lapar (INGAT! Jangan diet!)
    :
    Hilang 2-6kg dalam masa 15 hari.
    Mudah kan?

    So apa lagi?
    Mai roger mommy lekaih!
    😉

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  7  0  16 August, 2019
  • Morning gais.. Mommy nak share announcement dari Body Dream HQ.
👇 "PERHATIAN!!.
.
.
Untuk makluman semua pelanggan bodydream jika terdapat kesan torehan atau liqiud pada kotak bodydream coco s terutamanya pada bahgian batch no iainya bukan dari agent atau stokis hq berdaftar.
.
.
Itu adalah produk tiruan FAKE BODYDREAM yang dikeluarkan  oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dan sekiranya berlaku apa2  perkara yang tidak diingini, pihak HQ tidak akan bertanggungjawab terhadap anda.
.
.
Pihak HQ  menyarankan kepada pelanggan  di luar sana berhati hati terhadap produk tiruan BODYDREAM ni dan berharap para pelanggan membuat pembelian dengan HQ dan stokis agent berdaftar sahaja.
Jangan disebabkan  harga murah anda membeli tanpa memikirkan kesan sampingan yang bakal anda terima.
.
.
Dapatkan yang original dari hq dan stokis/ agent berdaftar sahaja. ❤💋 .

Bodydream HQ"

So uolls, nak dapatkan yg ori,yg insyaAllah akan memberikan effect yg elok dan bagus, mai whatsapp mommy okai!

Www.wasap.my/+60189505512 /cocos

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreamKelantan
#bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocosKelantan
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxkelantan
#fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvekelantan #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Morning gais.. Mommy nak share announcement dari Body Dream HQ.
    👇 "PERHATIAN!!.
    .
    .
    Untuk makluman semua pelanggan bodydream jika terdapat kesan torehan atau liqiud pada kotak bodydream coco s terutamanya pada bahgian batch no iainya bukan dari agent atau stokis hq berdaftar.
    .
    .
    Itu adalah produk tiruan FAKE BODYDREAM yang dikeluarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab dan sekiranya berlaku apa2 perkara yang tidak diingini, pihak HQ tidak akan bertanggungjawab terhadap anda.
    .
    .
    Pihak HQ menyarankan kepada pelanggan di luar sana berhati hati terhadap produk tiruan BODYDREAM ni dan berharap para pelanggan membuat pembelian dengan HQ dan stokis agent berdaftar sahaja.
    Jangan disebabkan harga murah anda membeli tanpa memikirkan kesan sampingan yang bakal anda terima.
    .
    .
    Dapatkan yang original dari hq dan stokis/ agent berdaftar sahaja. ❤💋 .

    Bodydream HQ"

    So uolls, nak dapatkan yg ori,yg insyaAllah akan memberikan effect yg elok dan bagus, mai whatsapp mommy okai!

    Www.wasap.my/+60189505512 /cocos

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreamKelantan
    #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocosKelantan
    #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermax #fibermaxkelantan
    #fibermaxcutanddetox
    #qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvelotionpenang #qurvekelantan #qurvesingapore #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  5  0  16 August, 2019
  • Uolllllssss....Mommy nak tanya ni!
Uolls rasa uolls ada memiliki ciri-ciri macam tersenarai tak?

Kalau ada tu, kiranya elok sangat lah kalau uolls start minum Coco-S.

Confirmed, lepas tu senyum lebaq sebab berat makin turun, body makin langsing, baju tukaq size, seluaq tukaq size, lengan and paha makin mengecil. Nak pakai baju kurung nikah 5 tahun lepas pun muat 🤩

Nak ke idok uolls?
Berminat nak tahu lebih lanjut, uolls mai la whatsapp mommy.
Bole nak tanya apa pun, mommy try bantu 😉

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Uolllllssss....Mommy nak tanya ni!
    Uolls rasa uolls ada memiliki ciri-ciri macam tersenarai tak?

    Kalau ada tu, kiranya elok sangat lah kalau uolls start minum Coco-S.

    Confirmed, lepas tu senyum lebaq sebab berat makin turun, body makin langsing, baju tukaq size, seluaq tukaq size, lengan and paha makin mengecil. Nak pakai baju kurung nikah 5 tahun lepas pun muat 🤩

    Nak ke idok uolls?
    Berminat nak tahu lebih lanjut, uolls mai la whatsapp mommy.
    Bole nak tanya apa pun, mommy try bantu 😉

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  3  0  15 August, 2019
  • 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Apa yang best dengan Coco-S ni?
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
1) mengandungi garcinia cambogia yang berfungsi untuk membakar lemak dgn pantas
.
2) sekali minum kenyang sampai malam, rasa lapar tu still ada. Tapi bila makan, sikit je dah memadai. Confirmed tak tambah berpinggan-pinggan
.
3) badan lebih bertenaga
.
4) tidak perlu diet sebab uolls boleh enjoy food yang uolls suka
.
5) meningkatkan metabolism badan
Wahhhhhhhh semakin teruja.. dekat mata sudah keluar love love mau beli.. kankan.. macam mana nak beli? Ok teruskan membaca….
.
[✔] SEKALI RASA NAK LAGI
Aroma Swiss Cocoa yg harum memikat. Mesti uolls xkan lupa nak minum, sbb satu2nya minuman kesihatan yg rasa sedap tapi dapat bakar lelemak tanpa sedar. Boleh pilih utk sediakan panas atau sejuk.
.
[✔] MEMBERIKAN TENAGA
Bagus utk para ibu, sambil bakar lelemak pun boleh bertenaga buat keje rumah & jaga anak2 yg aktif!
.
[✔] SWISS COCOA PERTAMA DI MALAYSIA utk Kuruss
Gabungan GARCINIA CAMBOGIA (ASAM GELUGOR) + SWISS COCOA
.
So, uolls dah decide nak beli dah?
Apa ditunggu lagi.
Silakan 👇
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
    Apa yang best dengan Coco-S ni?
    🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
    .
    1) mengandungi garcinia cambogia yang berfungsi untuk membakar lemak dgn pantas
    .
    2) sekali minum kenyang sampai malam, rasa lapar tu still ada. Tapi bila makan, sikit je dah memadai. Confirmed tak tambah berpinggan-pinggan
    .
    3) badan lebih bertenaga
    .
    4) tidak perlu diet sebab uolls boleh enjoy food yang uolls suka
    .
    5) meningkatkan metabolism badan
    Wahhhhhhhh semakin teruja.. dekat mata sudah keluar love love mau beli.. kankan.. macam mana nak beli? Ok teruskan membaca….
    .
    [✔] SEKALI RASA NAK LAGI
    Aroma Swiss Cocoa yg harum memikat. Mesti uolls xkan lupa nak minum, sbb satu2nya minuman kesihatan yg rasa sedap tapi dapat bakar lelemak tanpa sedar. Boleh pilih utk sediakan panas atau sejuk.
    .
    [✔] MEMBERIKAN TENAGA
    Bagus utk para ibu, sambil bakar lelemak pun boleh bertenaga buat keje rumah & jaga anak2 yg aktif!
    .
    [✔] SWISS COCOA PERTAMA DI MALAYSIA utk Kuruss
    Gabungan GARCINIA CAMBOGIA (ASAM GELUGOR) + SWISS COCOA
    .
    So, uolls dah decide nak beli dah?
    Apa ditunggu lagi.
    Silakan 👇
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  0  0  15 August, 2019
  • Assalmualaikum, morning!

Mommy nak tanya ni, uolls dah sarapan ke belum? 🤭
Kalau dah, BAGUS!

Next question, uolls dah minum Bella Shake 🧐
Belum lagi ye? Haaa, ni mommy nak babap ni.

Uolls tau dak, Bella Shake ni bagusssss sgt untuk bantu uolls dapatkan berat badan idaman DAN glowingkan kulit uolls tanpa perlu berpantang makan.

Walaupun uolls makan nasi kandaq, nasi beriyani, kambing golek, ayam turki, kurma unta sekali pun, jangan risau, badan makin slim, makin helok, kulit pun glowing glowing cam founder kite gittew.

So apa lagi, jom grab sekotak. Lepas tu mommy sure, uolls akan fall in love teruih dengan Bella Shake ni.

Whatsapp cepat naa!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Assalmualaikum, morning!

    Mommy nak tanya ni, uolls dah sarapan ke belum? 🤭
    Kalau dah, BAGUS!

    Next question, uolls dah minum Bella Shake 🧐
    Belum lagi ye? Haaa, ni mommy nak babap ni.

    Uolls tau dak, Bella Shake ni bagusssss sgt untuk bantu uolls dapatkan berat badan idaman DAN glowingkan kulit uolls tanpa perlu berpantang makan.

    Walaupun uolls makan nasi kandaq, nasi beriyani, kambing golek, ayam turki, kurma unta sekali pun, jangan risau, badan makin slim, makin helok, kulit pun glowing glowing cam founder kite gittew.

    So apa lagi, jom grab sekotak. Lepas tu mommy sure, uolls akan fall in love teruih dengan Bella Shake ni.

    Whatsapp cepat naa!

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  15 August, 2019
  • Minggu ni minggu mommy meetings & trainings & meetings & trainings sampai lebam.

Sebab boss dari US datang, so dia nak spent time dengan we all betul-betul. Clearkan apa yang tak clear.
Susah wooo komunikasi jarak jauh, meeting masa tak tentu sebab merentas benua. So now, dia suruh focus 🧐

Walaupun meeting room jauh dari cubicle mommy, tapi still tau, I boleh enjoy Coco-S setiap pagi.
Sebabnya, 4 sachets teruih I letak dalam beg I. Stock Selasa sampai Jumaat 🤭
Ni pun mommy tengah mengunyah food ni, sambil tunggu boss g production visit.
Sempat jugak lah nak update media sosial 😆

Btw, uolls yang nak beli, boleh whatsapp mommy okai. Nak mommy delivery ke sekitar Penang, insyaAllah boleh usahakan.
Nak mommy post ke seluruh Malaysia pun boleh. FREE POSTAGE TAU!

So apa lagi, cepat whatsapp segera!
Mommy tunggu ampa 😉😉 Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Minggu ni minggu mommy meetings & trainings & meetings & trainings sampai lebam.

    Sebab boss dari US datang, so dia nak spent time dengan we all betul-betul. Clearkan apa yang tak clear.
    Susah wooo komunikasi jarak jauh, meeting masa tak tentu sebab merentas benua. So now, dia suruh focus 🧐

    Walaupun meeting room jauh dari cubicle mommy, tapi still tau, I boleh enjoy Coco-S setiap pagi.
    Sebabnya, 4 sachets teruih I letak dalam beg I. Stock Selasa sampai Jumaat 🤭
    Ni pun mommy tengah mengunyah food ni, sambil tunggu boss g production visit.
    Sempat jugak lah nak update media sosial 😆

    Btw, uolls yang nak beli, boleh whatsapp mommy okai. Nak mommy delivery ke sekitar Penang, insyaAllah boleh usahakan.
    Nak mommy post ke seluruh Malaysia pun boleh. FREE POSTAGE TAU!

    So apa lagi, cepat whatsapp segera!
    Mommy tunggu ampa 😉😉 Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  1  0  14 August, 2019
  • 🧐🧐Promo tinggal hari ni & dan esok sahaja!
Tak sampai 2 hari tau.
Cepat siapa yang nak grab promo terbaik dari ladang ni dengan segera, boleh la roger mommy.
:
Mommy ada dekat area Lembah Klang sekarang ni. Ikut husband buat tour bahagian central settle kan urusan dia.
Yang berminat, cepat-cepat naaa 🔥🔥
:
Reposted from @bodydream_bellashake_original (@get_regrann) -  Tudia!
Tudia!
Tudiaaaaaaaaa‼‼‼‼ PROMO RAYA HAJI pulak dah 😍

Terbuntang mata mommy dapat promo update ni dari HQ. Terbayang keseronokan customers mommy yang nak restock. Boleh la berjimat sikit. Ye dak?

Uolls kalau nak cuba, toksah malu, toksah segan. Teruihhhhhh whatsapp mommy. 
Malas nak ingat number, tak yah risau!
Ikut ja 👇

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki - #regrann
  • 🧐🧐Promo tinggal hari ni & dan esok sahaja!
    Tak sampai 2 hari tau.
    Cepat siapa yang nak grab promo terbaik dari ladang ni dengan segera, boleh la roger mommy.
    :
    Mommy ada dekat area Lembah Klang sekarang ni. Ikut husband buat tour bahagian central settle kan urusan dia.
    Yang berminat, cepat-cepat naaa 🔥🔥
    :
    Reposted from @bodydream_bellashake_original (@get_regrann) - Tudia!
    Tudia!
    Tudiaaaaaaaaa‼‼‼‼ PROMO RAYA HAJI pulak dah 😍

    Terbuntang mata mommy dapat promo update ni dari HQ. Terbayang keseronokan customers mommy yang nak restock. Boleh la berjimat sikit. Ye dak?

    Uolls kalau nak cuba, toksah malu, toksah segan. Teruihhhhhh whatsapp mommy.
    Malas nak ingat number, tak yah risau!
    Ikut ja 👇

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki - #regrann

  •  1  0  9 August, 2019
  • Minum 1 sachet Bella Shake setiap pagi selepas breakfast boleh buat body uolls bertukar dari XL ke S tau!
:
Bukan setakat tu je, dengan adanya Qinoa dalam Bella Shake, dapat jugak membantu MENCANTIKKAN KULIT anda dan dan dan MENGURANGKAN BAU BADAN serta merupakan minuman ANTI STRESS❗ 😱😱😱
:
Kalau tak percaya, uollls patut cuba tau.
Grab cepat sementara promo raya haji sedang berjalan ni.
Jangan lepaskan peluang ni 😍

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Minum 1 sachet Bella Shake setiap pagi selepas breakfast boleh buat body uolls bertukar dari XL ke S tau!
    :
    Bukan setakat tu je, dengan adanya Qinoa dalam Bella Shake, dapat jugak membantu MENCANTIKKAN KULIT anda dan dan dan MENGURANGKAN BAU BADAN serta merupakan minuman ANTI STRESS❗ 😱😱😱
    :
    Kalau tak percaya, uollls patut cuba tau.
    Grab cepat sementara promo raya haji sedang berjalan ni.
    Jangan lepaskan peluang ni 😍

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  9 August, 2019
  • Alhamdulillah, tak menang tangan mommy minggu ni.
Ramai nak grab promo raya haji.
Laju je stock jalan.

Ada tak yang nak start niaga?
Why not uolls mulakan dengan jadi dropshipper mommy. TAPI MAKE SURE uolls kena rajin la.
Rajin post post post and post social media.
Tak de order day 1, move on, usaha lagi day 2. InsyaAllah ada hasil untuk setiap yang berusaha.

Berminat nak join team mommy?
Message lah.
Mommy cerita A-Z ❤

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Alhamdulillah, tak menang tangan mommy minggu ni.
    Ramai nak grab promo raya haji.
    Laju je stock jalan.

    Ada tak yang nak start niaga?
    Why not uolls mulakan dengan jadi dropshipper mommy. TAPI MAKE SURE uolls kena rajin la.
    Rajin post post post and post social media.
    Tak de order day 1, move on, usaha lagi day 2. InsyaAllah ada hasil untuk setiap yang berusaha.

    Berminat nak join team mommy?
    Message lah.
    Mommy cerita A-Z ❤

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  8 August, 2019
  • 📢📢📢 May I have your attention pleaseeeee 📢📢📢
:
Orang-orang Shah Alam/Klang atau kawasan sekitarnya, siapa nak beli Coco-S/BellaShake/BellaSqueez and nak mommy delivery kat uolls, boleh cepat whatsapp untuk book yours ok.

Sebabnya, nanti mommy tak bawak banyak stocks. So siapa cepat, dia dapat 😘

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • 📢📢📢 May I have your attention pleaseeeee 📢📢📢
    :
    Orang-orang Shah Alam/Klang atau kawasan sekitarnya, siapa nak beli Coco-S/BellaShake/BellaSqueez and nak mommy delivery kat uolls, boleh cepat whatsapp untuk book yours ok.

    Sebabnya, nanti mommy tak bawak banyak stocks. So siapa cepat, dia dapat 😘

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  2  0  8 August, 2019
  • BODY DREAM COCO S SLIMMING DRINK🍫 📲www.wasap.my/+60192800792/cocoS 
Sapa yg pernah cuba slimming drink @ ubat kurus tapi tetap tiada kesan pun....‼️‼️‼️
----------------------
☕ Dengan BODY DREAM SLIMMING DRINK ramai customer yang berpuas hati dan telah banyak testimoni yang saya dapat...!! 🍃KKM
🍃GMP
🍃HALAL
🍃BUATAN MALAYSIA

BODY DREAM Slimming Drink
🍫 Chocolate Flavour ☕ 1 box 15sachet boleh hilangkan 2kg hingga 5kg
☕ Sesuai utk lelaki & wanita
☕ Mempunyai kelulusan KKM
☕ Mudah dibancuh setiap hari
☕ Perasa coklat yg lazat
☕ Dapat mengawal selera makan
☕ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit & muntah atau sebagainya
☕ Selamat utk ibu yg menyusukan bby berusia sebulan ke atas
☕ Tiada pantang larang
☕ Tak perlu tahan lapar
☕ Tiada jadual pemakanan utk diet
☕ Memberikan tenaga sepanjang hari
☕ Badan tidak mudah lesu

BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK 😱😱😱 KELEBIHAN BODY DREAM :

WANITA :
💅 Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
💅 Mengecilkan lengan
💅 Menganjalkan & memantapkan payudara
💅 Mengempis & membuang lemak bahagian perut
💅 Merampingkan pinggang S - Shape
💅 Menganjalkan & memantapkan punggung
💅 Mengecilkan peha

LELAKI :
💪 Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
💪 Memantapkan otot dada
💪 Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak bahagian perut

#bodydreamcocos #bodydreamutara #kurusdenganbodydream #cocoslimmingdrinkrayapromo
  • BODY DREAM COCO S SLIMMING DRINK🍫 📲www.wasap.my/+60192800792/cocoS
    Sapa yg pernah cuba slimming drink @ ubat kurus tapi tetap tiada kesan pun....‼️‼️‼️
    ----------------------
    ☕ Dengan BODY DREAM SLIMMING DRINK ramai customer yang berpuas hati dan telah banyak testimoni yang saya dapat...!! 🍃KKM
    🍃GMP
    🍃HALAL
    🍃BUATAN MALAYSIA

    BODY DREAM Slimming Drink
    🍫 Chocolate Flavour ☕ 1 box 15sachet boleh hilangkan 2kg hingga 5kg
    ☕ Sesuai utk lelaki & wanita
    ☕ Mempunyai kelulusan KKM
    ☕ Mudah dibancuh setiap hari
    ☕ Perasa coklat yg lazat
    ☕ Dapat mengawal selera makan
    ☕ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit & muntah atau sebagainya
    ☕ Selamat utk ibu yg menyusukan bby berusia sebulan ke atas
    ☕ Tiada pantang larang
    ☕ Tak perlu tahan lapar
    ☕ Tiada jadual pemakanan utk diet
    ☕ Memberikan tenaga sepanjang hari
    ☕ Badan tidak mudah lesu

    BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK 😱😱😱 KELEBIHAN BODY DREAM :

    WANITA :
    💅 Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
    💅 Mengecilkan lengan
    💅 Menganjalkan & memantapkan payudara
    💅 Mengempis & membuang lemak bahagian perut
    💅 Merampingkan pinggang S - Shape
    💅 Menganjalkan & memantapkan punggung
    💅 Mengecilkan peha

    LELAKI :
    💪 Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
    💪 Memantapkan otot dada
    💪 Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak bahagian perut

    #bodydreamcocos #bodydreamutara #kurusdenganbodydream #cocoslimmingdrinkrayapromo

  •  2  0  7 August, 2019
  • Ramai tanya mommy, betui ka Coco-S ni boleh menurunkan berat badan.

Sungguh aihhhh!
Tak tipu!
Secara healthy lagi tau dak 😍

Sis ni baru minum 3 hari, dah loss 2.2kg 😱
Bayangkan kalau 15 hari? Bukan ke dekat 10kg penurunan tu. 
And suka mommy nak ingatkan yang penurunan adalah mengikut badan seseorg. Ada yang cepat ada yang lambat. Just kita kena sabar dan konsisten.
InsyaAllah ada hasilnya 😎

Berminat ke nak cuba?
Apa kata uolls whatsapp mommy.
Leh sembang lebih details.
Pasal Coco-S, Bella Shake, Bella Squeez.
Mommy akan bantu uolls.
Jangan risau 🙂

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Ramai tanya mommy, betui ka Coco-S ni boleh menurunkan berat badan.

    Sungguh aihhhh!
    Tak tipu!
    Secara healthy lagi tau dak 😍

    Sis ni baru minum 3 hari, dah loss 2.2kg 😱
    Bayangkan kalau 15 hari? Bukan ke dekat 10kg penurunan tu.
    And suka mommy nak ingatkan yang penurunan adalah mengikut badan seseorg. Ada yang cepat ada yang lambat. Just kita kena sabar dan konsisten.
    InsyaAllah ada hasilnya 😎

    Berminat ke nak cuba?
    Apa kata uolls whatsapp mommy.
    Leh sembang lebih details.
    Pasal Coco-S, Bella Shake, Bella Squeez.
    Mommy akan bantu uolls.
    Jangan risau 🙂

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  0  0  6 August, 2019
  • Gemorning uolls!
Ampa breakfast apa tadi?

Mommy pekena sebungkuih nasi lemak seringgit dengan mee goreng seringgit & of course diakhiri dengan secawan Coco-S. #breakfastlikeaqueen👸

Ampa pernah try Coco-S dak?
Kalau belum, ampa kena try. Sebab sedap ya amat! Kurang manis tapi mampu memberikan tenaga berpanjangan.
Yang paling best, haruslah dapat menurunkan berat badan uolls.
Lepas minum sekotak, ampa akan perasan, lengan/paha/perut berkurang incinya. Kena tukaq hat baru belaka baju seluaq semua 🤪

Berminat nak try dak?
Lekaih roger mommy naa.
Kita ada promo sempena raya haji ni.
So jangan lepaskan peluang keemasan ni 👇

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Gemorning uolls!
    Ampa breakfast apa tadi?

    Mommy pekena sebungkuih nasi lemak seringgit dengan mee goreng seringgit & of course diakhiri dengan secawan Coco-S. #breakfastlikeaqueen👸

    Ampa pernah try Coco-S dak?
    Kalau belum, ampa kena try. Sebab sedap ya amat! Kurang manis tapi mampu memberikan tenaga berpanjangan.
    Yang paling best, haruslah dapat menurunkan berat badan uolls.
    Lepas minum sekotak, ampa akan perasan, lengan/paha/perut berkurang incinya. Kena tukaq hat baru belaka baju seluaq semua 🤪

    Berminat nak try dak?
    Lekaih roger mommy naa.
    Kita ada promo sempena raya haji ni.
    So jangan lepaskan peluang keemasan ni 👇

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  1  0  1 August, 2019
  • Assalamualaikum.
Sekejap je dah masuk Ogos kan?
Cepat sungguh masa berlalu 😅

Azam 2019 uolls macam mana? Ada yang dah tercapai tak?
Ada yang in progress?
Or ada yang belum start langsung lagi?

We have exactly 5 months before kita melangkah ke 2020. So still ada masa guys‼

Yang mana pernah berazam nak keluar dari masalah kewangan, pernah berazam nak tukar size baju dari XL-M atau S, uolls boleh contact mommy.
Mommy dari LSA Squad boleh bantu uolls. Kita sama-sama work together utk realisasikan azam tahun 2019 uolls 💪

Jom sembang! 👇
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Assalamualaikum.
    Sekejap je dah masuk Ogos kan?
    Cepat sungguh masa berlalu 😅

    Azam 2019 uolls macam mana? Ada yang dah tercapai tak?
    Ada yang in progress?
    Or ada yang belum start langsung lagi?

    We have exactly 5 months before kita melangkah ke 2020. So still ada masa guys‼

    Yang mana pernah berazam nak keluar dari masalah kewangan, pernah berazam nak tukar size baju dari XL-M atau S, uolls boleh contact mommy.
    Mommy dari LSA Squad boleh bantu uolls. Kita sama-sama work together utk realisasikan azam tahun 2019 uolls 💪

    Jom sembang! 👇
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  1  0  1 August, 2019
  • Assalamualaikum lovelies!
'Menyorok' dakgi?
:
Haaa! Sapa tau maksud menyorok 👆 ?
Sapa tatau, boleh google lekaih 🤭! :
Tips mulakan hari dengan baik dari mommy 👇
1. Solat subuh, doa semoga dipermudahkan segala urusan kita.
2. Bersihkan diri dan pakai pakaian yang bersih & dapat boost semangat kita.
3. Get to work, dalam kereta tu baca surah-surah amalan, ayat seribu dinar & etc. (Off radio)
4. Reflect diri kita sepanjang driving tu. Set affirmation dalam otak kita, what do we want now, today, this week, this month , the whole year & in the future. Set target kita. (Off radio)
5. On radio balik, dapatkan sedikit hiburan sebelum kita sampai office.
6. Reached office, keluarkan bekal breakfast, terus g pantry & bancuh 1 cawan Coco-S & refill air kosong dalam botoi ayaq tupperware kesayangan kita 🤪
7. Enjoy your breakfast sambil go through emails. Jangan lupa minum Coco-S once dah habis breakfast.
8. Mula buat kerja dengan bersemangat. Doa sentiasa agar segalanya dipermudahkan. InsyaAllah, Allah bantu usaha kita.
:
Sekian, perkongsian tak seberapa mommy. Semoga dapat membantu sedikit sebanyak 😘

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki
  • Assalamualaikum lovelies!
    'Menyorok' dakgi?
    :
    Haaa! Sapa tau maksud menyorok 👆 ?
    Sapa tatau, boleh google lekaih 🤭! :
    Tips mulakan hari dengan baik dari mommy 👇
    1. Solat subuh, doa semoga dipermudahkan segala urusan kita.
    2. Bersihkan diri dan pakai pakaian yang bersih & dapat boost semangat kita.
    3. Get to work, dalam kereta tu baca surah-surah amalan, ayat seribu dinar & etc. (Off radio)
    4. Reflect diri kita sepanjang driving tu. Set affirmation dalam otak kita, what do we want now, today, this week, this month , the whole year & in the future. Set target kita. (Off radio)
    5. On radio balik, dapatkan sedikit hiburan sebelum kita sampai office.
    6. Reached office, keluarkan bekal breakfast, terus g pantry & bancuh 1 cawan Coco-S & refill air kosong dalam botoi ayaq tupperware kesayangan kita 🤪
    7. Enjoy your breakfast sambil go through emails. Jangan lupa minum Coco-S once dah habis breakfast.
    8. Mula buat kerja dengan bersemangat. Doa sentiasa agar segalanya dipermudahkan. InsyaAllah, Allah bantu usaha kita.
    :
    Sekian, perkongsian tak seberapa mommy. Semoga dapat membantu sedikit sebanyak 😘

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
    #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

  •  3  0  31 July, 2019

Top #bodydreamutara Posts

  • .
My dearest cust tq for your purchase😍 sorry for the delay in delivery..😊
.
Ada lagi yg mimpi nak CUN FIT WOW!! ??..Consume LSA BODYDREAM mimpi hampa boleh jadi kenyataan..😍
.
Mai set order, hari, masa & location utk kami postage atau delivery utk hampa..follow👇👇
.
Grab produk LSA BODYDREAM (*area Penang Island)
.
COCO S|| COCO HOTZ
BELLA SQUEEZ || BELLA SHAKE
.
Klik link at BIO.. IG @bodydream_miszdella
📲 011 35388280
📲 011 35388280
📲 011 35388280

Klik link Whatsapp..
FB #bodydream_miszdellaz 📲https://missbodydream.wasap.my
.
.
#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang  #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming  #pinkchocolatepertamamalaysia #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #membelisambilberamal #kongsirezeki #legacysarraashley #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat #penangkini
#codpenang #codpenangarea
#Covid19Malaysia
#CoronaVirusMalaysia
  • .
    My dearest cust tq for your purchase😍 sorry for the delay in delivery..😊
    .
    Ada lagi yg mimpi nak CUN FIT WOW!! ??..Consume LSA BODYDREAM mimpi hampa boleh jadi kenyataan..😍
    .
    Mai set order, hari, masa & location utk kami postage atau delivery utk hampa..follow👇👇
    .
    Grab produk LSA BODYDREAM (*area Penang Island)
    .
    COCO S|| COCO HOTZ
    BELLA SQUEEZ || BELLA SHAKE
    .
    Klik link at BIO.. IG @bodydream_miszdella
    📲 011 35388280
    📲 011 35388280
    📲 011 35388280

    Klik link Whatsapp..
    FB #bodydream_miszdellaz 📲https://missbodydream.wasap.my
    .
    .
    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #pinkchocolatepertamamalaysia #bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #membelisambilberamal #kongsirezeki #legacysarraashley #JomKurus #nakkurus #KurusSecaraSihat #penangkini
    #codpenang #codpenangarea
    #Covid19Malaysia
    #CoronaVirusMalaysia

  •  7  3  17 May, 2020
  • COCO HOTZ
BELLA SHAKE
COCO-S
BELLA SQUEEZ 🔥 PRODUCT BUKAN KALENG²🔥

Nilah yang dapat bantu uolls makan makan makan tanpa kenaikan berat badan di musim kenduri ni.
InsyaAllah menjadi sebab hanya yang terbaik kami sajikan untuk anda. Berminat?
Jom roger mommy ❤

Ingat azam 2020 kita semua. Nak kurus secara sihat 😎

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
.
Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
.
Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara 
#bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz  #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #jomkahwin
  • COCO HOTZ
    BELLA SHAKE
    COCO-S
    BELLA SQUEEZ 🔥 PRODUCT BUKAN KALENG²🔥

    Nilah yang dapat bantu uolls makan makan makan tanpa kenaikan berat badan di musim kenduri ni.
    InsyaAllah menjadi sebab hanya yang terbaik kami sajikan untuk anda. Berminat?
    Jom roger mommy ❤

    Ingat azam 2020 kita semua. Nak kurus secara sihat 😎

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    .
    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    .
    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara
    #bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #jomkahwin

  •  5  0  11 March, 2020
  • Wahhh! Excited sangat tengok gambar ni. 
Memories from 2 years ago, 2018.
Diam tak diam dah masuk 3 tahun tau mommy dengan Body Dream ❤

Ada tak yang nak tau perjalanan mommy dengan Body Dream ni? Rasa macam nak buat story telling pulak 🤭

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara 
#bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz  #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #testimonikurus #perutbuncitnomore
  • Wahhh! Excited sangat tengok gambar ni.
    Memories from 2 years ago, 2018.
    Diam tak diam dah masuk 3 tahun tau mommy dengan Body Dream ❤

    Ada tak yang nak tau perjalanan mommy dengan Body Dream ni? Rasa macam nak buat story telling pulak 🤭

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara
    #bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #testimonikurus #perutbuncitnomore

  •  3  0  16 March, 2020
  • SQUAD! BARIS SEDIA! 
HAAA. INILAH BARISAN YANG DAPAT MEMBANTU UOLLS MELAWAN NAFSU MAKAN🤭

MEMBANTU MEMECAHKAN LELEMAK GANAS DAN DEGIL DALAM BADAN TU🔥

MEMBANTU BUAT BENTUK BADAN UOLLS TIPTOP 😍

SIAPA NAK KURUS SEBELUM RAYA?
CEPAT CEPAT CONTACT MOMMY.

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara 
#bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz  #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #jomkahwin #perutbuncitnomore
  • SQUAD! BARIS SEDIA!
    HAAA. INILAH BARISAN YANG DAPAT MEMBANTU UOLLS MELAWAN NAFSU MAKAN🤭

    MEMBANTU MEMECAHKAN LELEMAK GANAS DAN DEGIL DALAM BADAN TU🔥

    MEMBANTU BUAT BENTUK BADAN UOLLS TIPTOP 😍

    SIAPA NAK KURUS SEBELUM RAYA?
    CEPAT CEPAT CONTACT MOMMY.

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara
    #bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #jomkahwin #perutbuncitnomore

  •  4  0  14 March, 2020
  • TURUN 19KG!!! 😱
:
TOO MANY TESTIMONIALS YANG KAMI ADA. KAMI TAK TIPU YE. NI SEMUA TESTIMONIALS YANG BETUL² VALID. TAK MAIN LA TIPU² TAU.

TERBAKAR 🔥🔥 TAK TENGOK PERUBAHAN NI?
UOLLSS TAKNAK JADI MACAM NI JUGAK KE?

KALAU NAK, CER WASAP MOMMY 👇

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara 
#bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz  #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #testimonikurus #perutbuncitnomore
  • TURUN 19KG!!! 😱
    :
    TOO MANY TESTIMONIALS YANG KAMI ADA. KAMI TAK TIPU YE. NI SEMUA TESTIMONIALS YANG BETUL² VALID. TAK MAIN LA TIPU² TAU.

    TERBAKAR 🔥🔥 TAK TENGOK PERUBAHAN NI?
    UOLLSS TAKNAK JADI MACAM NI JUGAK KE?

    KALAU NAK, CER WASAP MOMMY 👇

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara
    #bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #testimonikurus #perutbuncitnomore

  •  3  0  15 March, 2020
  • TURUN 28KG!!! 😱
:
TOO MANY TESTIMONIALS YANG KAMI ADA. KAMI TAK TIPU YE. NI SEMUA TESTIMONIALS YANG BETUL² VALID. TAK MAIN LA TIPU² TAU.

TERBAKAR 🔥🔥 TAK TENGOK PERUBAHAN NI?
UOLLSS TAKNAK JADI MACAM NI JUGAK KE?

KALAU NAK, CER WASAP MOMMY 👇

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
📱0197000351
IG @bodydream_azie
.
Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara 
#bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz  #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #testimonikurus #perutbuncitnomore
  • TURUN 28KG!!! 😱
    :
    TOO MANY TESTIMONIALS YANG KAMI ADA. KAMI TAK TIPU YE. NI SEMUA TESTIMONIALS YANG BETUL² VALID. TAK MAIN LA TIPU² TAU.

    TERBAKAR 🔥🔥 TAK TENGOK PERUBAHAN NI?
    UOLLSS TAKNAK JADI MACAM NI JUGAK KE?

    KALAU NAK, CER WASAP MOMMY 👇

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/LSA Team Azie
    📱0197000351
    IG @bodydream_azie
    .
    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang #bodydreamkulim #cocospenang
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake #bellashakepenang #bellashakekulim #bellashakeutara
    #bellasqueez #bellasqueezpenang #bellasqueezkulim #cocohotz #cocohotzpenang #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #jomkurussihat #zahirAH #icsyvm3 #badancantik #weightlostjourney #kurussebelumraya #perutkempis #kurussebelumkahwin #kulitcantik #testimonikurus #perutbuncitnomore

  •  3  0  15 March, 2020