#bodydreamsubangperdana Instagram Photos & Videos

bodydreamsubangperdana - 636 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
2.5
average likes

Latest #bodydreamsubangperdana Posts

  • KANDUNGAN COCO S
.
Swiss Coco
🍇 Meningkatkan kadar metabolisma tubuh
🍇 Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga
🍇 Melambatkan proses penuaan
🍇 Membantu menurunkan berat badan
🍇 Menguatkan tulang
🍇 Mengawal tekanan darah
🍇 Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun.
🍇 Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal mood dan selera makan
.
Flaxseed
🍇 Mengawal paras gula di dalam darah
🍇 Menurunkan tekanan darah tinggi
🍇 Memperbaiki fungsi ginjal
🍇 Mencegah perkembangan sel-sel kanser
🍇 Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari
.
Ekstrak Biji Anggur
🍇 Bersifat Anti-Oksida yang menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu kulit untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang
🍇 Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel tubuh
.
Garcinia Cambogia
🍇 Mengawal selera makan secara semula jadi
🍇 Membakar lemak
🍇 Meningkatkan tenaga
🍇 Mengurangkan tekanan dan stress
.
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
.
#legacysarraashley #LSAsquad #bodydreamhq #agentbodydream #successbeyonddreams #bodydreamshahalam #bodydreampuncakperdana #bodydreamsubangperdana #bodydreamofficial #bodydreammalaysia #bodydreamcocos #cocoslimming #cocosshahalam #kurustanpadietketat #kuruscantiksihat #everyonecankurus #uitmshahalam #bodydreamkanada #uitmpuncakperdana #codshahalam #shahalam #jomkurus #langsing #bodylovekl #bodylove #chocofit #bizzybody #aliffsyukri #terlajaklaris #terlajakmurah
  • KANDUNGAN COCO S
    .
    Swiss Coco
    🍇 Meningkatkan kadar metabolisma tubuh
    🍇 Menukarkan lemak dan kolestrol kepada tenaga
    🍇 Melambatkan proses penuaan
    🍇 Membantu menurunkan berat badan
    🍇 Menguatkan tulang
    🍇 Mengawal tekanan darah
    🍇 Menganjalkan kulit agar tidak kendur setelah berat badan menurun.
    🍇 Merangsang pengeluaran Serotonin di dalam otak yang mengawal mood dan selera makan
    .
    Flaxseed
    🍇 Mengawal paras gula di dalam darah
    🍇 Menurunkan tekanan darah tinggi
    🍇 Memperbaiki fungsi ginjal
    🍇 Mencegah perkembangan sel-sel kanser
    🍇 Mengandungi serat yang mampu membuat rasa kenyang & bertenaga sepanjang hari
    .
    Ekstrak Biji Anggur
    🍇 Bersifat Anti-Oksida yang menggalakkan pembaikan dan pembentukkan tisu kulit untuk menghasilkan kulit yang sihat, cantik dan tegang
    🍇 Menguatkan sistem imun dan menghalang radikal2 bebas merosakkan sel-sel tubuh
    .
    Garcinia Cambogia
    🍇 Mengawal selera makan secara semula jadi
    🍇 Membakar lemak
    🍇 Meningkatkan tenaga
    🍇 Mengurangkan tekanan dan stress
    .
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    .
    #legacysarraashley #LSAsquad #bodydreamhq #agentbodydream #successbeyonddreams #bodydreamshahalam #bodydreampuncakperdana #bodydreamsubangperdana #bodydreamofficial #bodydreammalaysia #bodydreamcocos #cocoslimming #cocosshahalam #kurustanpadietketat #kuruscantiksihat #everyonecankurus #uitmshahalam #bodydreamkanada #uitmpuncakperdana #codshahalam #shahalam #jomkurus #langsing #bodylovekl #bodylove #chocofit #bizzybody #aliffsyukri #terlajaklaris #terlajakmurah

  •  3  0  19 December, 2019
  • Morning everyone..jom hapuskan lelemak's uolls dengan pretty Pink ni! 🍫🍫🍓🍓
⠀⠀
Cara Consume Bella Shake (BS)
⠀⠀
1. Sehari 1 sachet sahaja.
⠀⠀
2. Bancuh 1 sachet Bella Shake selepas sarapan dengan menggunakan air sejuk 150ml  dan shake sehingga larut. Digalakan mengambil sarapan pagi berat.
⠀⠀
3. Boleh diamalkan selepas hari ketiga datang bulan(period). Hari pertama datang bulan dicadangkan untuk tidak mengambil dahulu. Selepas hari kelima teruskan pengambilan Bella Shake tetapi bagi yang tidak mempunyai masalah perut sensitif teruskan minum seperti biasa.
⠀⠀
4. Anda wajib minum air kosong 2/3 liter sehari bagi memudahkan proses penurunan berat badan.
.
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
.
#legacysarraashley 
#successbeyonddreams
#bodydreamshahalam
#bodydreampuncakperdana
#bodydreamsubangperdana
#bodydreamofficial
#bodydreammalaysia
#bodydreamcocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cocosshahalam
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadietketat
#kuruscantiksihat
#everyonecankurus
#uitmshahalam
#bodydreamkanada
#uitmpuncakperdana
#codshahalam
#shahalam
#jomkurus
#langsing
  • Morning everyone..jom hapuskan lelemak's uolls dengan pretty Pink ni! 🍫🍫🍓🍓
    ⠀⠀
    Cara Consume Bella Shake (BS)
    ⠀⠀
    1. Sehari 1 sachet sahaja.
    ⠀⠀
    2. Bancuh 1 sachet Bella Shake selepas sarapan dengan menggunakan air sejuk 150ml dan shake sehingga larut. Digalakan mengambil sarapan pagi berat.
    ⠀⠀
    3. Boleh diamalkan selepas hari ketiga datang bulan(period). Hari pertama datang bulan dicadangkan untuk tidak mengambil dahulu. Selepas hari kelima teruskan pengambilan Bella Shake tetapi bagi yang tidak mempunyai masalah perut sensitif teruskan minum seperti biasa.
    ⠀⠀
    4. Anda wajib minum air kosong 2/3 liter sehari bagi memudahkan proses penurunan berat badan.
    .
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamshahalam
    #bodydreampuncakperdana
    #bodydreamsubangperdana
    #bodydreamofficial
    #bodydreammalaysia
    #bodydreamcocos
    #cocoslimming
    #cocoslimmingdrink
    #cocosshahalam
    #kurussihat
    #kuruscepat
    #kurustanpadietketat
    #kuruscantiksihat
    #everyonecankurus
    #uitmshahalam
    #bodydreamkanada
    #uitmpuncakperdana
    #codshahalam
    #shahalam
    #jomkurus
    #langsing

  •  0  1  17 December, 2019
  • Ada ke siapa2 yang malas nak minum Coco sebab tak suka minum air panas?
.
Jangan risau. Bella Shake kan ada. Yang ni korang boleh shake dengan air sejuk/ice tau. Memang best n sedap 😋
.
And yang paling penting sekali, Bella Shake ni pun sama hebat macam Coco, memang akan buat kita rasa kenyang lebih lama 😍
.
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
.
#legacysarraashley #LSAsquad #bodydreamhq #agentbodydream #successbeyonddreams #bodydreamshahalam #bodydreampuncakperdana #bodydreamsubangperdana #bodydreamofficial #bodydreammalaysia #bodydreamcocos #cocoslimming #cocosshahalam #kurustanpadietketat #kuruscantiksihat #everyonecankurus #uitmshahalam #bodydreamkanada #uitmpuncakperdana #codshahalam #shahalam #jomkurus #langsing #setiaalam #bodylove #chocofit #bizzybody #aliffsyukri #terlajaklaris #terlajakmurah
  • Ada ke siapa2 yang malas nak minum Coco sebab tak suka minum air panas?
    .
    Jangan risau. Bella Shake kan ada. Yang ni korang boleh shake dengan air sejuk/ice tau. Memang best n sedap 😋
    .
    And yang paling penting sekali, Bella Shake ni pun sama hebat macam Coco, memang akan buat kita rasa kenyang lebih lama 😍
    .
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    .
    #legacysarraashley #LSAsquad #bodydreamhq #agentbodydream #successbeyonddreams #bodydreamshahalam #bodydreampuncakperdana #bodydreamsubangperdana #bodydreamofficial #bodydreammalaysia #bodydreamcocos #cocoslimming #cocosshahalam #kurustanpadietketat #kuruscantiksihat #everyonecankurus #uitmshahalam #bodydreamkanada #uitmpuncakperdana #codshahalam #shahalam #jomkurus #langsing #setiaalam #bodylove #chocofit #bizzybody #aliffsyukri #terlajaklaris #terlajakmurah

  •  3  0  8 December, 2019
  • Siapa cakap lelaki tak boleh consume Coco S? 😍
.
Siapa yg ckp tu meh sini nak cubit..
Haaa tgk abg hensem kita, turun 11kg! Bkn sikit2 tau!
.
Mnm Coco S @ Bella Shake mmg tak lapar, tgk makanan pun mcm sebelah mata je, tak teringin langsung..
Sampai makanan pun ckp “Eh berlagak eh kau?” 😆
.
Malam pulak detox dgn Bella Squeeze..
Perfect combo!
.
Makin kurus, lemak hilang, perut kempis, kulit cantik dabomb!
Ya ampunnnn...
Taktau la nak ckp mcmana lagi!
.
You all kena try je, senang cakap money guarantee back la kalau tak jadi 😪
SEBAB TAK PERNAH TAK JADI!
.
Berminat?
Tekan link di profile utk direct whatsapp atau 👇🏻
.
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
.
#legacysarraashley 
#successbeyonddreams 
#selamathariraya
#bodydreamshahalam
#bodydreampuncakperdana
#bodydreamsubangperdana
#bodydreamofficial
#bodydreammalaysia
#bodydreamcocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cocosshahalam
#cocossenai
#cocoslimmingjohor
#senaiinternationalairport
#cocosmelaka
#melaka
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadietketat
#kuruscantiksihat
#everyonecankurus
#uitmshahalam
#bodydreamkanada
#uitmpuncakperdana
#codshahalam
#shahalam
#jomkurus
#langsing
  • Siapa cakap lelaki tak boleh consume Coco S? 😍
    .
    Siapa yg ckp tu meh sini nak cubit..
    Haaa tgk abg hensem kita, turun 11kg! Bkn sikit2 tau!
    .
    Mnm Coco S @ Bella Shake mmg tak lapar, tgk makanan pun mcm sebelah mata je, tak teringin langsung..
    Sampai makanan pun ckp “Eh berlagak eh kau?” 😆
    .
    Malam pulak detox dgn Bella Squeeze..
    Perfect combo!
    .
    Makin kurus, lemak hilang, perut kempis, kulit cantik dabomb!
    Ya ampunnnn...
    Taktau la nak ckp mcmana lagi!
    .
    You all kena try je, senang cakap money guarantee back la kalau tak jadi 😪
    SEBAB TAK PERNAH TAK JADI!
    .
    Berminat?
    Tekan link di profile utk direct whatsapp atau 👇🏻
    .
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #selamathariraya
    #bodydreamshahalam
    #bodydreampuncakperdana
    #bodydreamsubangperdana
    #bodydreamofficial
    #bodydreammalaysia
    #bodydreamcocos
    #cocoslimming
    #cocoslimmingdrink
    #cocosshahalam
    #cocossenai
    #cocoslimmingjohor
    #senaiinternationalairport
    #cocosmelaka
    #melaka
    #kurussihat
    #kuruscepat
    #kurustanpadietketat
    #kuruscantiksihat
    #everyonecankurus
    #uitmshahalam
    #bodydreamkanada
    #uitmpuncakperdana
    #codshahalam
    #shahalam
    #jomkurus
    #langsing

  •  8  0  1 December, 2019
  • Sis masih tak percaya sis boleh turun 20kg 🤭 sis ingat sampai tua sis akak obese je. Sebab bila diet n exercise macam apa. Tapi berat sikit pun takmau turun 🤷🏻‍♀️
.
Bila cuba je Coco, berat sis turun sikit sikit, sampai la 20kg total lost 😱 masa tu rasa. Kenapa la tak dijodohkan dengan coco dari awal lagi.
.
Dulu kalau nak beli baju, sis pening cari baju. Sebab semua tak muat. Ketat sana ketat sini 😬
.
Tapi sekarang ni kalau nak shopping baju, sis pening lain pulak. Pening tak tau nak pilih yang mana. Semua pun muat. Rasa nak beli semua je 🤭😂
.
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
.
#legacysarraashley #LSAsquad #bodydreamhq #agentbodydream #successbeyonddreams #bodydreamshahalam #bodydreampuncakperdana #bodydreamsubangperdana #bodydreamofficial #bodydreammalaysia #bodydreamcocos #cocoslimming #cocosshahalam #kurustanpadietketat #kuruscantiksihat #everyonecankurus #uitmshahalam #bodydreamkanada #uitmpuncakperdana #codshahalam #shahalam #jomkurus #langsing #bodylovekl #bodylove #chocofit #bizzybody #aliffsyukri #terlajaklaris #terlajakmurah
  • Sis masih tak percaya sis boleh turun 20kg 🤭 sis ingat sampai tua sis akak obese je. Sebab bila diet n exercise macam apa. Tapi berat sikit pun takmau turun 🤷🏻‍♀️
    .
    Bila cuba je Coco, berat sis turun sikit sikit, sampai la 20kg total lost 😱 masa tu rasa. Kenapa la tak dijodohkan dengan coco dari awal lagi.
    .
    Dulu kalau nak beli baju, sis pening cari baju. Sebab semua tak muat. Ketat sana ketat sini 😬
    .
    Tapi sekarang ni kalau nak shopping baju, sis pening lain pulak. Pening tak tau nak pilih yang mana. Semua pun muat. Rasa nak beli semua je 🤭😂
    .
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    .
    #legacysarraashley #LSAsquad #bodydreamhq #agentbodydream #successbeyonddreams #bodydreamshahalam #bodydreampuncakperdana #bodydreamsubangperdana #bodydreamofficial #bodydreammalaysia #bodydreamcocos #cocoslimming #cocosshahalam #kurustanpadietketat #kuruscantiksihat #everyonecankurus #uitmshahalam #bodydreamkanada #uitmpuncakperdana #codshahalam #shahalam #jomkurus #langsing #bodylovekl #bodylove #chocofit #bizzybody #aliffsyukri #terlajaklaris #terlajakmurah

  •  1  0  27 November, 2019
  • Ramai yang PM sis akan tanya apa beza dua angels ni 😅 ni sis share okay 👇🏻
.
COCO S - Bakar lemak, efek kenyang lama, tingkatkan metabolisma badan, kurangkan selera makan, bertenaga sepanjang hari.
⠀⠀
BELLA SHAKE - Sama macam Coco S, tapi ada fungsi extra, mencantikkan kulit, anti stress dan kurangkan bau badan.
.
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
.
#legacysarraashley #LSAsquad #bodydreamhq #agentbodydream #successbeyonddreams #bodydreamshahalam #bodydreampuncakperdana #bodydreamsubangperdana #bodydreamofficial #bodydreammalaysia #bodydreamcocos #cocoslimming #cocosshahalam #kurustanpadietketat #kuruscantiksihat #everyonecankurus #uitmshahalam #bodydreamkanada #uitmpuncakperdana #codshahalam #shahalam #jomkurus #langsing #bodylovekl #bodylove #chocofit #bizzybody #aliffsyukri #terlajaklaris #terlajakmurah
  • Ramai yang PM sis akan tanya apa beza dua angels ni 😅 ni sis share okay 👇🏻
    .
    COCO S - Bakar lemak, efek kenyang lama, tingkatkan metabolisma badan, kurangkan selera makan, bertenaga sepanjang hari.
    ⠀⠀
    BELLA SHAKE - Sama macam Coco S, tapi ada fungsi extra, mencantikkan kulit, anti stress dan kurangkan bau badan.
    .
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    .
    #legacysarraashley #LSAsquad #bodydreamhq #agentbodydream #successbeyonddreams #bodydreamshahalam #bodydreampuncakperdana #bodydreamsubangperdana #bodydreamofficial #bodydreammalaysia #bodydreamcocos #cocoslimming #cocosshahalam #kurustanpadietketat #kuruscantiksihat #everyonecankurus #uitmshahalam #bodydreamkanada #uitmpuncakperdana #codshahalam #shahalam #jomkurus #langsing #bodylovekl #bodylove #chocofit #bizzybody #aliffsyukri #terlajaklaris #terlajakmurah

  •  1  0  26 November, 2019

Top #bodydreamsubangperdana Posts

  • 👑FUN FACT ABT COCO S👑
⠀⠀
1 SACHET BODYDREAM bersamaan anda melakukan aktiviti larian sejauh 5KM 🏃‍♀🏃‍♂
.
TAK PERCAYA?!!!
Meh order dari sis dan alami sendiri..
Tak payah ssh2 tahan nafsu makan, ssh payah struggle exercise, telan detox, membuang sampai lembik dan tak bertenaga.. TAK PAYAH!
.
Breakfast like a king 🤴
.
Bancuh 1 sachet, minum lepas breakfast..
Seharian rasa kenyang dan bertenaga..
SEDAR2 BERAT DAH TURUN! 😍😍😍😍 Eiii bestnya!!!!
.
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
.
#legacysarraashley 
#successbeyonddreams
#bodydreamshahalam
#bodydreampuncakperdana
#bodydreamsubangperdana
#bodydreamofficial
#bodydreammalaysia
#bodydreamcocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cocosshahalam
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadietketat
#kuruscantiksihat
#everyonecankurus
#uitmshahalam
#bodydreamkanada
#uitmpuncakperdana
#codshahalam
#shahalam
#jomkurus
#langsing
  • 👑FUN FACT ABT COCO S👑
    ⠀⠀
    1 SACHET BODYDREAM bersamaan anda melakukan aktiviti larian sejauh 5KM 🏃‍♀🏃‍♂
    .
    TAK PERCAYA?!!!
    Meh order dari sis dan alami sendiri..
    Tak payah ssh2 tahan nafsu makan, ssh payah struggle exercise, telan detox, membuang sampai lembik dan tak bertenaga.. TAK PAYAH!
    .
    Breakfast like a king 🤴
    .
    Bancuh 1 sachet, minum lepas breakfast..
    Seharian rasa kenyang dan bertenaga..
    SEDAR2 BERAT DAH TURUN! 😍😍😍😍 Eiii bestnya!!!!
    .
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamshahalam
    #bodydreampuncakperdana
    #bodydreamsubangperdana
    #bodydreamofficial
    #bodydreammalaysia
    #bodydreamcocos
    #cocoslimming
    #cocoslimmingdrink
    #cocosshahalam
    #kurussihat
    #kuruscepat
    #kurustanpadietketat
    #kuruscantiksihat
    #everyonecankurus
    #uitmshahalam
    #bodydreamkanada
    #uitmpuncakperdana
    #codshahalam
    #shahalam
    #jomkurus
    #langsing

  •  6  1  17 July, 2019
  • Memperkenalkan minuman berperisa PINK CHOCOLATE PERTAMA di MALAYSIA! 💖
⠀⠀
Yang dapat membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkan bentuk badan yang langsing. 
Sangat sedap dan sesuai diminum bersama air sejuk.
⠀⠀
Rasanya persis Aiskrim PADDLE POP 🍧🍦😍 Jom kita tengok apa itu BELLA SHAKE:
⠀⠀
1. RASA SANGAT SEDAP - Berperisa Strawberry dan rasa seperti Ice Cream.
⠀⠀
2. Sangat SEDAP, SENSASI & WANGI, AROMA ANTI STRESS
⠀⠀
3. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Menggunakan White Chocolate Coco Butter & Wild Strawberry sebagai bahan utama.
⠀⠀
4. SENANG & MUDAH - Mudah dibawa kemana-mana sahaja.Jika anda tidak berkesempatan minum di sebelah pagi anda juga boleh mengambil Bella Shake pada waktu makan tengah hari sebelum makan.
⠀⠀
5. KAWAL SELERA MAKAN - Bella Shake dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya kurangkan pengambilan nasi serta makanan yang berlemak. Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli daripada Oat Powder dan Quinoa Powder.
⠀⠀
6. TAK PERLU BERSENAM - Bella Shake dapat membantu anda membakar lemak tanpa perlu bersenam. Cuma, disarankan untuk mengambil air kosong dalam kuantiti yang banyak bagi proses penurunan berat badan yang cepat.
⠀⠀
7. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
⠀⠀
8. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Tidak kelihantan letih dan lesu serta tidak bermanya. Sentiasa bertenaga dan cergas.
⠀⠀
9. KULIT CANTIK & BADAN TIDAK BERBAU - Membersihkan kulit, Kulit nampak lebih sihat, anjal & glowing. Mengurangkan bau peluh dan anti stress.
.
#legacysarraashley 
#successbeyonddreams 
#selamathariraya
#bodydreamshahalam
#bodydreampuncakperdana
#bodydreamsubangperdana
#bodydreamofficial
#bodydreammalaysia
#bodydreamcocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cocosshahalam
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadietketat
#kuruscantiksihat
  • Memperkenalkan minuman berperisa PINK CHOCOLATE PERTAMA di MALAYSIA! 💖
    ⠀⠀
    Yang dapat membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkan bentuk badan yang langsing.
    Sangat sedap dan sesuai diminum bersama air sejuk.
    ⠀⠀
    Rasanya persis Aiskrim PADDLE POP 🍧🍦😍 Jom kita tengok apa itu BELLA SHAKE:
    ⠀⠀
    1. RASA SANGAT SEDAP - Berperisa Strawberry dan rasa seperti Ice Cream.
    ⠀⠀
    2. Sangat SEDAP, SENSASI & WANGI, AROMA ANTI STRESS
    ⠀⠀
    3. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Menggunakan White Chocolate Coco Butter & Wild Strawberry sebagai bahan utama.
    ⠀⠀
    4. SENANG & MUDAH - Mudah dibawa kemana-mana sahaja.Jika anda tidak berkesempatan minum di sebelah pagi anda juga boleh mengambil Bella Shake pada waktu makan tengah hari sebelum makan.
    ⠀⠀
    5. KAWAL SELERA MAKAN - Bella Shake dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya kurangkan pengambilan nasi serta makanan yang berlemak. Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli daripada Oat Powder dan Quinoa Powder.
    ⠀⠀
    6. TAK PERLU BERSENAM - Bella Shake dapat membantu anda membakar lemak tanpa perlu bersenam. Cuma, disarankan untuk mengambil air kosong dalam kuantiti yang banyak bagi proses penurunan berat badan yang cepat.
    ⠀⠀
    7. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
    ⠀⠀
    8. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Tidak kelihantan letih dan lesu serta tidak bermanya. Sentiasa bertenaga dan cergas.
    ⠀⠀
    9. KULIT CANTIK & BADAN TIDAK BERBAU - Membersihkan kulit, Kulit nampak lebih sihat, anjal & glowing. Mengurangkan bau peluh dan anti stress.
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #selamathariraya
    #bodydreamshahalam
    #bodydreampuncakperdana
    #bodydreamsubangperdana
    #bodydreamofficial
    #bodydreammalaysia
    #bodydreamcocos
    #cocoslimming
    #cocoslimmingdrink
    #cocosshahalam
    #kurussihat
    #kuruscepat
    #kurustanpadietketat
    #kuruscantiksihat

  •  2  0  7 August, 2019
  • Memperkenalkan minuman berperisa PINK CHOCOLATE PERTAMA di MALAYSIA! 💖
⠀⠀
Yang dapat membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkan bentuk badan yang langsing. 
Sangat sedap dan sesuai diminum bersama air sejuk.
⠀⠀
Rasanya persis Aiskrim PADDLE POP 🍧🍦😍 Jom kita tengok apa itu BELLA SHAKE:
⠀⠀
1. RASA SANGAT SEDAP - Berperisa Strawberry dan rasa seperti Ice Cream.
⠀⠀
2. Sangat SEDAP, SENSASI & WANGI, AROMA ANTI STRESS
⠀⠀
3. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Menggunakan White Chocolate Coco Butter & Wild Strawberry sebagai bahan utama.
⠀⠀
4. SENANG & MUDAH - Mudah dibawa kemana-mana sahaja.Jika anda tidak berkesempatan minum di sebelah pagi anda juga boleh mengambil Bella Shake pada waktu makan tengah hari sebelum makan.
⠀⠀
5. KAWAL SELERA MAKAN - Bella Shake dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya kurangkan pengambilan nasi serta makanan yang berlemak. Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli daripada Oat Powder dan Quinoa Powder.
⠀⠀
6. TAK PERLU BERSENAM - Bella Shake dapat membantu anda membakar lemak tanpa perlu bersenam. Cuma, disarankan untuk mengambil air kosong dalam kuantiti yang banyak bagi proses penurunan berat badan yang cepat.
⠀⠀
7. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
⠀⠀
8. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Tidak kelihantan letih dan lesu serta tidak bermanya. Sentiasa bertenaga dan cergas.
⠀⠀
9. KULIT CANTIK & BADAN TIDAK BERBAU - Membersihkan kulit, Kulit nampak lebih sihat, anjal & glowing. Mengurangkan bau peluh dan anti stress.
.
#legacysarraashley 
#successbeyonddreams 
#selamathariraya
#bodydreamshahalam
#bodydreampuncakperdana
#bodydreamsubangperdana
#bodydreamofficial
#bodydreammalaysia
#bodydreamcocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cocosshahalam
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadietketat
#kuruscantiksihat
  • Memperkenalkan minuman berperisa PINK CHOCOLATE PERTAMA di MALAYSIA! 💖
    ⠀⠀
    Yang dapat membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkan bentuk badan yang langsing.
    Sangat sedap dan sesuai diminum bersama air sejuk.
    ⠀⠀
    Rasanya persis Aiskrim PADDLE POP 🍧🍦😍 Jom kita tengok apa itu BELLA SHAKE:
    ⠀⠀
    1. RASA SANGAT SEDAP - Berperisa Strawberry dan rasa seperti Ice Cream.
    ⠀⠀
    2. Sangat SEDAP, SENSASI & WANGI, AROMA ANTI STRESS
    ⠀⠀
    3. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Menggunakan White Chocolate Coco Butter & Wild Strawberry sebagai bahan utama.
    ⠀⠀
    4. SENANG & MUDAH - Mudah dibawa kemana-mana sahaja.Jika anda tidak berkesempatan minum di sebelah pagi anda juga boleh mengambil Bella Shake pada waktu makan tengah hari sebelum makan.
    ⠀⠀
    5. KAWAL SELERA MAKAN - Bella Shake dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya kurangkan pengambilan nasi serta makanan yang berlemak. Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli daripada Oat Powder dan Quinoa Powder.
    ⠀⠀
    6. TAK PERLU BERSENAM - Bella Shake dapat membantu anda membakar lemak tanpa perlu bersenam. Cuma, disarankan untuk mengambil air kosong dalam kuantiti yang banyak bagi proses penurunan berat badan yang cepat.
    ⠀⠀
    7. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
    ⠀⠀
    8. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Tidak kelihantan letih dan lesu serta tidak bermanya. Sentiasa bertenaga dan cergas.
    ⠀⠀
    9. KULIT CANTIK & BADAN TIDAK BERBAU - Membersihkan kulit, Kulit nampak lebih sihat, anjal & glowing. Mengurangkan bau peluh dan anti stress.
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #selamathariraya
    #bodydreamshahalam
    #bodydreampuncakperdana
    #bodydreamsubangperdana
    #bodydreamofficial
    #bodydreammalaysia
    #bodydreamcocos
    #cocoslimming
    #cocoslimmingdrink
    #cocosshahalam
    #kurussihat
    #kuruscepat
    #kurustanpadietketat
    #kuruscantiksihat

  •  1  0  7 August, 2019
  • Memperkenalkan minuman berperisa PINK CHOCOLATE PERTAMA di MALAYSIA! 💖
⠀⠀
Yang dapat membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkan bentuk badan yang langsing. 
Sangat sedap dan sesuai diminum bersama air sejuk.
⠀⠀
Rasanya persis Aiskrim PADDLE POP 🍧🍦😍 Jom kita tengok apa itu BELLA SHAKE:
⠀⠀
1. RASA SANGAT SEDAP - Berperisa Strawberry dan rasa seperti Ice Cream.
⠀⠀
2. Sangat SEDAP, SENSASI & WANGI, AROMA ANTI STRESS
⠀⠀
3. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Menggunakan White Chocolate Coco Butter & Wild Strawberry sebagai bahan utama.
⠀⠀
4. SENANG & MUDAH - Mudah dibawa kemana-mana sahaja.Jika anda tidak berkesempatan minum di sebelah pagi anda juga boleh mengambil Bella Shake pada waktu makan tengah hari sebelum makan.
⠀⠀
5. KAWAL SELERA MAKAN - Bella Shake dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya kurangkan pengambilan nasi serta makanan yang berlemak. Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli daripada Oat Powder dan Quinoa Powder.
⠀⠀
6. TAK PERLU BERSENAM - Bella Shake dapat membantu anda membakar lemak tanpa perlu bersenam. Cuma, disarankan untuk mengambil air kosong dalam kuantiti yang banyak bagi proses penurunan berat badan yang cepat.
⠀⠀
7. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
⠀⠀
8. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Tidak kelihantan letih dan lesu serta tidak bermanya. Sentiasa bertenaga dan cergas.
⠀⠀
9. KULIT CANTIK & BADAN TIDAK BERBAU - Membersihkan kulit, Kulit nampak lebih sihat, anjal & glowing. Mengurangkan bau peluh dan anti stress.
.
#legacysarraashley 
#successbeyonddreams 
#selamathariraya
#bodydreamshahalam
#bodydreampuncakperdana
#bodydreamsubangperdana
#bodydreamofficial
#bodydreammalaysia
#bodydreamcocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cocosshahalam
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadietketat
#kuruscantiksihat
  • Memperkenalkan minuman berperisa PINK CHOCOLATE PERTAMA di MALAYSIA! 💖
    ⠀⠀
    Yang dapat membantu anda menurunkan berat badan dan mengekalkan bentuk badan yang langsing.
    Sangat sedap dan sesuai diminum bersama air sejuk.
    ⠀⠀
    Rasanya persis Aiskrim PADDLE POP 🍧🍦😍 Jom kita tengok apa itu BELLA SHAKE:
    ⠀⠀
    1. RASA SANGAT SEDAP - Berperisa Strawberry dan rasa seperti Ice Cream.
    ⠀⠀
    2. Sangat SEDAP, SENSASI & WANGI, AROMA ANTI STRESS
    ⠀⠀
    3. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Menggunakan White Chocolate Coco Butter & Wild Strawberry sebagai bahan utama.
    ⠀⠀
    4. SENANG & MUDAH - Mudah dibawa kemana-mana sahaja.Jika anda tidak berkesempatan minum di sebelah pagi anda juga boleh mengambil Bella Shake pada waktu makan tengah hari sebelum makan.
    ⠀⠀
    5. KAWAL SELERA MAKAN - Bella Shake dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya kurangkan pengambilan nasi serta makanan yang berlemak. Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli daripada Oat Powder dan Quinoa Powder.
    ⠀⠀
    6. TAK PERLU BERSENAM - Bella Shake dapat membantu anda membakar lemak tanpa perlu bersenam. Cuma, disarankan untuk mengambil air kosong dalam kuantiti yang banyak bagi proses penurunan berat badan yang cepat.
    ⠀⠀
    7. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT - Mengecilkan bahagian PERUT yang BUNCIT, LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA.Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
    ⠀⠀
    8. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI - Tidak kelihantan letih dan lesu serta tidak bermanya. Sentiasa bertenaga dan cergas.
    ⠀⠀
    9. KULIT CANTIK & BADAN TIDAK BERBAU - Membersihkan kulit, Kulit nampak lebih sihat, anjal & glowing. Mengurangkan bau peluh dan anti stress.
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #selamathariraya
    #bodydreamshahalam
    #bodydreampuncakperdana
    #bodydreamsubangperdana
    #bodydreamofficial
    #bodydreammalaysia
    #bodydreamcocos
    #cocoslimming
    #cocoslimmingdrink
    #cocosshahalam
    #kurussihat
    #kuruscepat
    #kurustanpadietketat
    #kuruscantiksihat

  •  3  0  28 August, 2019
  • *Cara Consume BODYDREAM*
.
1⃣ Sehari *1 sachet* sahaja tidak boleh lebih takut sistem body tidak boleh support 😊
.
2⃣ Minum 1 sachet body dream selepas breakfast/lunch. Bancuh dalam air suam 100-120ml (setengah cawan)
.
✅SEELOK-ELOKNYA SELEPAS BREAKFAST/LUNCH YANG BERAT✅
.
3⃣ Boleh dibancuh menggunakan air suam/ panas
.
4⃣ Boleh Diamalkan selepas hari ketiga *Period*
.
5⃣ Darah rendah better ambik separuh sachet dengan air suam 150ml selepas breakfast
.
6⃣ Darah tinggi ambil separuh sachet dengan air suam 150ml before breakfast
.
7⃣ Pastikan minum air 2/3 Liter air putih
.
8⃣ Breast Feeding mother boleh consume seawal baby 1 bulan😊😻🎉
.
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
📱Whatspp : 0122066372
.
#legacysarraashley 
#successbeyonddreams
#bodydreamshahalam
#bodydreampuncakperdana
#bodydreamsubangperdana
#bodydreamofficial
#bodydreammalaysia
#bodydreamcocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cocosshahalam
#kurussihat
#kuruscepat
#kurustanpadietketat
#kuruscantiksihat
#everyonecankurus
#uitmshahalam
#bodydreamkanada
#uitmpuncakperdana
#codshahalam
#shahalam
#jomkurus
#langsing
  • *Cara Consume BODYDREAM*
    .
    1⃣ Sehari *1 sachet* sahaja tidak boleh lebih takut sistem body tidak boleh support 😊
    .
    2⃣ Minum 1 sachet body dream selepas breakfast/lunch. Bancuh dalam air suam 100-120ml (setengah cawan)
    .
    ✅SEELOK-ELOKNYA SELEPAS BREAKFAST/LUNCH YANG BERAT✅
    .
    3⃣ Boleh dibancuh menggunakan air suam/ panas
    .
    4⃣ Boleh Diamalkan selepas hari ketiga *Period*
    .
    5⃣ Darah rendah better ambik separuh sachet dengan air suam 150ml selepas breakfast
    .
    6⃣ Darah tinggi ambil separuh sachet dengan air suam 150ml before breakfast
    .
    7⃣ Pastikan minum air 2/3 Liter air putih
    .
    8⃣ Breast Feeding mother boleh consume seawal baby 1 bulan😊😻🎉
    .
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    📱Whatspp : 0122066372
    .
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamshahalam
    #bodydreampuncakperdana
    #bodydreamsubangperdana
    #bodydreamofficial
    #bodydreammalaysia
    #bodydreamcocos
    #cocoslimming
    #cocoslimmingdrink
    #cocosshahalam
    #kurussihat
    #kuruscepat
    #kurustanpadietketat
    #kuruscantiksihat
    #everyonecankurus
    #uitmshahalam
    #bodydreamkanada
    #uitmpuncakperdana
    #codshahalam
    #shahalam
    #jomkurus
    #langsing

  •  3  0  28 August, 2019