#bodydreamkanada Instagram Photos & Videos

bodydreamkanada - 58.2k posts

Hashtag Popularity

5.9
average comments
439.1
average likes

Latest #bodydreamkanada Posts

  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' 😎 macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' 😎 macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  7  0  1 hour ago
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. 🤪This is new level of pose yg I challenge myself. If i didn’t consume Coco Hotz + bellasqueez consistenly, I will never able to do this pose 📸 
. 
New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.
.
Food portion.
1/4 rice or noodle (carbo).
1/4 fish, meet, chicken (protein).
1/2 vegetable & fruits.
.
Bila minum Coco Hot + bellasqueez, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
.
Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab now⤵️
.
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotzl
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. 🤪This is new level of pose yg I challenge myself. If i didn’t consume Coco Hotz + bellasqueez consistenly, I will never able to do this pose 📸
    .
    New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.
    .
    Food portion.
    1/4 rice or noodle (carbo).
    1/4 fish, meet, chicken (protein).
    1/2 vegetable & fruits.
    .
    Bila minum Coco Hot + bellasqueez, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
    .
    Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab now⤵️
    .
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotzl

  •  4  0  1 hour ago
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' 😎 macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' 😎 macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  3  0  1 hour ago
  • Tik tok tik tok tik tok ⌚😩
Alamakkk!!😱 Promo Bodydream tinggal 2hari lagi mok habis 
Bahlahh boh nangis masih sempat selit order ktkorg sebelum 15 Ogos 2020 📅😜
.
Beli 3 - 5 kotak ada FREE GIFT 😍 dapat pilih nak ney ktkorg maok TETAP ada FREE GIFT
.
Beli 3 kotak, dapat FREE GIFT 1pack (3pcs) Disposable Mask 3 ply
.
 Beli 5 kotak, dapat FREE GIFT Kerve Shapewear bernilai RM99 tapi diberik FREE jak 😍
.
COCO S  COCO HOTZ  BELLA SHAKE  LA MOCHA  BELLA SQUEEZ  PRINCESS WHITE
.
Delivery 🚗 KUCHING  SAMARAHAN  SERIAN  BAU
.
Juhhh wasap terus selit order ktkorg selagi stock agik ada kinek 01119884820 
.
Follow instagram @jossys.bodydream
https://instagram.com/jossys.bodydream
.
AGENT WANTED
Beli 5 kotak dah boleh jadi AGENT bodydream kitakorg pun dapat harga kaw kaw 😜
.
#BodyDreamTeamJossy
#bodydreamteamfara 
#weightlossjourney 
#fitness 
#fitnessmotivation 
#fitnessjourney 
#dietplan 
#dietitiansofinstagram 
#bodydreamsarawak 
#bodydreamkuching 
#sarawakonlineshop 
#kuchingcity 
#KurusSelamat 
#supplementkurus 
#supportsmallbusiness 
#metabolismbooster 
#togetherwecan 
#BodyDreamKanAda 
#BodyDreamOriginal 
#detox 
#CocoSbodydreamoriginal 
#CocoHotzOriginal 
#BellaShakeoriginal 
#BellaSqueezoriginal 
#LaMochaDrink 
#PrincessWhiteEnzymeOriginal 
#ProdukKurus 
#weightlossmotivation 
#healthylifestyle
  • Tik tok tik tok tik tok ⌚😩
    Alamakkk!!😱 Promo Bodydream tinggal 2hari lagi mok habis
    Bahlahh boh nangis masih sempat selit order ktkorg sebelum 15 Ogos 2020 📅😜
    .
    Beli 3 - 5 kotak ada FREE GIFT 😍 dapat pilih nak ney ktkorg maok TETAP ada FREE GIFT
    .
    Beli 3 kotak, dapat FREE GIFT 1pack (3pcs) Disposable Mask 3 ply
    .
    Beli 5 kotak, dapat FREE GIFT Kerve Shapewear bernilai RM99 tapi diberik FREE jak 😍
    .
    COCO S COCO HOTZ BELLA SHAKE LA MOCHA BELLA SQUEEZ PRINCESS WHITE
    .
    Delivery 🚗 KUCHING SAMARAHAN SERIAN BAU
    .
    Juhhh wasap terus selit order ktkorg selagi stock agik ada kinek 01119884820
    .
    Follow instagram @jossys.bodydream
    https://instagram.com/jossys.bodydream
    .
    AGENT WANTED
    Beli 5 kotak dah boleh jadi AGENT bodydream kitakorg pun dapat harga kaw kaw 😜
    .
    #BodyDreamTeamJossy
    #bodydreamteamfara
    #weightlossjourney
    #fitness
    #fitnessmotivation
    #fitnessjourney
    #dietplan
    #dietitiansofinstagram
    #bodydreamsarawak
    #bodydreamkuching
    #sarawakonlineshop
    #kuchingcity
    #KurusSelamat
    #supplementkurus
    #supportsmallbusiness
    #metabolismbooster
    #togetherwecan
    #BodyDreamKanAda
    #BodyDreamOriginal
    #detox
    #CocoSbodydreamoriginal
    #CocoHotzOriginal
    #BellaShakeoriginal
    #BellaSqueezoriginal
    #LaMochaDrink
    #PrincessWhiteEnzymeOriginal
    #ProdukKurus
    #weightlossmotivation
    #healthylifestyle

  •  4  0  1 hour ago
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni. 
This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
.
Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
.
Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
.
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore .
.
#bodydreamsingapore 
#detoxsingapore 
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
.
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni.
    This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
    .
    Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
    Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
    .
    Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

    Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore .
    .
    #bodydreamsingapore
    #detoxsingapore
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
    .

  •  1  0  9 hours ago
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni. 
This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
.
Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
.
Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
.
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore .
.
#bodydreamsingapore 
#detoxsingapore 
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
.
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni.
    This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
    .
    Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
    Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
    .
    Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

    Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore .
    .
    #bodydreamsingapore
    #detoxsingapore
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
    .

  •  0  0  9 hours ago
  • Dulu, bagi Ilya untuk dapat badan yang macam ni mesti ambil masa yang lama dan kena usaha keras. Lama jugak Ilya idamkan badan yang macam ni. Dan Ilya memang buat bermacam jenis exercise tapi memang susah sangat nak maintain dan disiplin.
.
Bila amalkan Coco Hotz ni, one thing I realize, back fat berlapis-lapis cepat hilang. Perempuan paling tak suka lemak-lemak area ni kann. .
So Ilya memang betul-betul recommend korang untuk focus on your body lose weight during Ramadhan ni, sebab waktu makan singkat. Korang betul-betul boleh focus & happy dengan result nanti!👍🏻
.
Sekarang still ada PROMO. Ilya suggest purchase Coco Hotz untuk double effect dan result yang lebih cepat, bagi energy sepanjang pausa & bg kenyang lama. Boleh jugak purchase combo dengan Bella Squeez untuk detox⤵️
.
IG @bodydream_singapore
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore .
.
#bodydreamsingapore 
#FeedbackRajaIlya
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#cocos #bodydream #legacysarraashley  #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni
#KurusSecaraSihat 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • Dulu, bagi Ilya untuk dapat badan yang macam ni mesti ambil masa yang lama dan kena usaha keras. Lama jugak Ilya idamkan badan yang macam ni. Dan Ilya memang buat bermacam jenis exercise tapi memang susah sangat nak maintain dan disiplin.
    .
    Bila amalkan Coco Hotz ni, one thing I realize, back fat berlapis-lapis cepat hilang. Perempuan paling tak suka lemak-lemak area ni kann. .
    So Ilya memang betul-betul recommend korang untuk focus on your body lose weight during Ramadhan ni, sebab waktu makan singkat. Korang betul-betul boleh focus & happy dengan result nanti!👍🏻
    .
    Sekarang still ada PROMO. Ilya suggest purchase Coco Hotz untuk double effect dan result yang lebih cepat, bagi energy sepanjang pausa & bg kenyang lama. Boleh jugak purchase combo dengan Bella Squeez untuk detox⤵️
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore .
    .
    #bodydreamsingapore
    #FeedbackRajaIlya
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #cocos #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni
    #KurusSecaraSihat
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  2  0  9 hours ago
  • Korang nak tahu tak TIPS HILANGKAN PERUT BUNCIT??? .
BELLAS SQUEEZ laa tips nyaa, korang dah makan macam2, lepastu susah nak membuang 😖.. Makanan yang korang makan pon boleh jadi lemak tepu dan mengakibatkan Perut Buncit...
So jangan Tunggu lagi, Minum BellaSqueez ni untuk elakkan daripada perut buncit dan juga berat badan pon akan bertambah kalau korang tak jaga sistem penghadaman dari dalam perut😱

@bodydream_zura
@bodydream_zura

013-4878434
013-4878434

#bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #bellasqueez #slimming #bellasqueez #perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #bodydreamkedah #bellasqueez #feedbackmalaysia #feedback #trustedsellersungaipetani #7harimencintaiku2 #agentbodydreamsungaipetani
  • Korang nak tahu tak TIPS HILANGKAN PERUT BUNCIT??? .
    BELLAS SQUEEZ laa tips nyaa, korang dah makan macam2, lepastu susah nak membuang 😖.. Makanan yang korang makan pon boleh jadi lemak tepu dan mengakibatkan Perut Buncit...
    So jangan Tunggu lagi, Minum BellaSqueez ni untuk elakkan daripada perut buncit dan juga berat badan pon akan bertambah kalau korang tak jaga sistem penghadaman dari dalam perut😱

    @bodydream_zura
    @bodydream_zura

    013-4878434
    013-4878434

    #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #bellasqueez #slimming #bellasqueez #perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #bodydreamkedah #bellasqueez #feedbackmalaysia #feedback #trustedsellersungaipetani #7harimencintaiku2 #agentbodydreamsungaipetani

  •  1  0  10 hours ago
  • ✨You were born to sparkle✨
.
Almost 1 month i consume COCO HOTZ! ,🤩 I am happy that i choose the right product, currently belum sampai lagi 1 month ..I already loss 3kg with coco Hotz. 
.
Swipe to left to see my first picture, masa ni baru nak start consume coco Hotz. I still remember my post on June 30, with Coco Hotz!😲.. That time, I memang chubby sebab 4 bulan MCO duduk rumah🙊, asyik menguyah layan Netflix.. So now, I dah buktikan yang COCO HOTZ memang berkesan untuk menurunkan berat badan i 😍Tak Rasa Lapar i cant tahan till up to 6-8hours 👍🏽💖
.
U guys can spot the difference at my tummy and body shape . I am MORE THAN HAPPY! 💖
and plus COCO HOTZ ni taste memang sedap gilerr, I suka minum with ICE , like COCO ICE SHAKE🤤
.
If u guys like to workout just like me? Take this Coco Hotz as your addition supplements to burn get more energy & burn more calories because I want to lose another 3KG - 5KG !!
.
Get Coco Hotz Promo Amazing  MERDEKA now! : 
. 
@bodydream_azie.jb 
@bodydream_azie.jb 
@bodydream_azie.jb 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
#bodygoals
#bodydreamjohor
#bodydreamjb
#bodydreampasirgudang
#bodydreammasai
Codpasirgudang
Codmasai
  • ✨You were born to sparkle✨
    .
    Almost 1 month i consume COCO HOTZ! ,🤩 I am happy that i choose the right product, currently belum sampai lagi 1 month ..I already loss 3kg with coco Hotz.
    .
    Swipe to left to see my first picture, masa ni baru nak start consume coco Hotz. I still remember my post on June 30, with Coco Hotz!😲.. That time, I memang chubby sebab 4 bulan MCO duduk rumah🙊, asyik menguyah layan Netflix.. So now, I dah buktikan yang COCO HOTZ memang berkesan untuk menurunkan berat badan i 😍Tak Rasa Lapar i cant tahan till up to 6-8hours 👍🏽💖
    .
    U guys can spot the difference at my tummy and body shape . I am MORE THAN HAPPY! 💖
    and plus COCO HOTZ ni taste memang sedap gilerr, I suka minum with ICE , like COCO ICE SHAKE🤤
    .
    If u guys like to workout just like me? Take this Coco Hotz as your addition supplements to burn get more energy & burn more calories because I want to lose another 3KG - 5KG !!
    .
    Get Coco Hotz Promo Amazing MERDEKA now! :
    .
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
    #bodygoals
    #bodydreamjohor
    #bodydreamjb
    #bodydreampasirgudang
    #bodydreammasai
    Codpasirgudang
    Codmasai

  •  2  0  11 hours ago
  • Hai orang #kuchingcity #sarawakian dah breakfast ngan Coco Hot? Dah detox usus ngan Bella Squeez? Bahh lom gik kah 😱 juhh wasap kmk selit order ktkorg, kinek masih PROMO sampe 15 Ogos 2020 
.
Beli 3 - 5 kotak ada FREE GIFT 😍 dapat pilih nak ney ktkorg maok TETAP ada FREE GIFT
.
Beli 3 kotak, dapat FREE GIFT 1pack (3pcs) Disposable Mask 3 ply
.
 Beli 5 kotak, dapat FREE GIFT Kerve Shapewear bernilai RM99 tapi diberik FREE jak 😍
.
COCO S  COCO HOTZ  BELLA SHAKE  LA MOCHA  BELLA SQUEEZ  PRINCESS WHITE
.
Delivery 🚗 KUCHING  SAMARAHAN  SERIAN  BAU
.
Juhhh wasap terus selit order ktkorg selagi stock agik ada kinek 01119884820 
.
Follow instagram @jossys.bodydream
https://instagram.com/jossys.bodydream
.
AGENT WANTED
Beli 5 kotak dah boleh jadi AGENT bodydream kitakorg pun dapat harga kaw kaw 😜
.
#BodyDreamTeamJossy
#bodydreamteamfara 
#weightlossjourney 
#fitness 
#fitnessmotivation 
#fitnessjourney 
#dietplan 
#dietitiansofinstagram 
#bodydreamsarawak 
#bodydreamkuching 
#sarawakonlineshop 
#kuchingcity 
#KurusSelamat 
#supplementkurus 
#supportsmallbusiness 
#metabolismbooster 
#togetherwecan 
#BodyDreamKanAda 
#BodyDreamOriginal 
#detox 
#CocoSbodydreamoriginal 
#CocoHotzOriginal 
#BellaShakeoriginal 
#BellaSqueezoriginal 
#LaMochaDrink 
#PrincessWhiteEnzymeOriginal 
#ProdukKurus 
#weightlossmotivation 
#healthylifestyle
  • Hai orang #kuchingcity #sarawakian dah breakfast ngan Coco Hot? Dah detox usus ngan Bella Squeez? Bahh lom gik kah 😱 juhh wasap kmk selit order ktkorg, kinek masih PROMO sampe 15 Ogos 2020
    .
    Beli 3 - 5 kotak ada FREE GIFT 😍 dapat pilih nak ney ktkorg maok TETAP ada FREE GIFT
    .
    Beli 3 kotak, dapat FREE GIFT 1pack (3pcs) Disposable Mask 3 ply
    .
    Beli 5 kotak, dapat FREE GIFT Kerve Shapewear bernilai RM99 tapi diberik FREE jak 😍
    .
    COCO S COCO HOTZ BELLA SHAKE LA MOCHA BELLA SQUEEZ PRINCESS WHITE
    .
    Delivery 🚗 KUCHING SAMARAHAN SERIAN BAU
    .
    Juhhh wasap terus selit order ktkorg selagi stock agik ada kinek 01119884820
    .
    Follow instagram @jossys.bodydream
    https://instagram.com/jossys.bodydream
    .
    AGENT WANTED
    Beli 5 kotak dah boleh jadi AGENT bodydream kitakorg pun dapat harga kaw kaw 😜
    .
    #BodyDreamTeamJossy
    #bodydreamteamfara
    #weightlossjourney
    #fitness
    #fitnessmotivation
    #fitnessjourney
    #dietplan
    #dietitiansofinstagram
    #bodydreamsarawak
    #bodydreamkuching
    #sarawakonlineshop
    #kuchingcity
    #KurusSelamat
    #supplementkurus
    #supportsmallbusiness
    #metabolismbooster
    #togetherwecan
    #BodyDreamKanAda
    #BodyDreamOriginal
    #detox
    #CocoSbodydreamoriginal
    #CocoHotzOriginal
    #BellaShakeoriginal
    #BellaSqueezoriginal
    #LaMochaDrink
    #PrincessWhiteEnzymeOriginal
    #ProdukKurus
    #weightlossmotivation
    #healthylifestyle

  •  4  0  12 hours ago
  • 💥EH EH JAPPP!! JANGAN TIDUR LAGIIII😱💥

Iyaaa, jangan tidur lagi selagi belum minum Bella Squeez, the only detox drink from BodyDream, yang berperisa blackcurrant🍇

Bagi yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan, macam ni lah,😎 sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 💥EH EH JAPPP!! JANGAN TIDUR LAGIIII😱💥

    Iyaaa, jangan tidur lagi selagi belum minum Bella Squeez, the only detox drink from BodyDream, yang berperisa blackcurrant🍇

    Bagi yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan, macam ni lah,😎 sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  9  1  12 hours ago
  • ⚡️NAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK🤔⚡️

Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu😅

Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.😎 Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ⚡️NAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK🤔⚡️

    Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu😅

    Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.😎 Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  7  1  12 hours ago
  • Gabungan 2 beradik yg sangat mantop gitu.
.
🔥𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 🍫 + 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 🍇🔥

𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 🍫
• Dapat membakar lemak dari dalam
• Dgn 1 sachet dpt bakar 700 kalori dalam badan
• Dapat turunkan bacaan darah tinggi anda
• Dapat kurangkan bacaan kencing manis
• Memberi tenaga sepanjang hari
• Badan akan rasa lebih fit tanpa mengelebeh
• Sesuai utk ibu yg sedang menyusukan baby 1 bln ke atas
• Kurus dgn sihat tanpa perlu berpantang
• Dapat turunkan berat badan 5 - 30kg bergantung pd jenis berat anda
.
𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX) 🍇
• Detox, lawas dan lancarkan sistem pembuangan, mengempiskan & flatkan perut.
.
Anda boleh grab COMBO DEALS untuk hasil 💥💥💥
InsyAllah sangat2 membantu & ramai yg da berjaya hasil 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 & 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX)
Mana tahu lepas ni giliran anda pula 😻
.
Click link di Bio Profile 😘
While stock last ⤵️⤵️⤵️
.
📲 http://www.wasap.my/60177273191/combococohotz / Click Link Whatsapp di Profile IG ♥️
.
Follow Us:
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@sweetbunny.jb
⏩@sweetbunny.jb
⏩@sweetbunny.jb
▶Turn on post notification
.
📞WhatsApp 017 - 727 3191
📞WhatsApp 017 - 727 3191
📞WhatsApp 017 - 727 3191
.
#kuruscepat 
#stayhealthy 
#tipskurus 
#sayanakslim 
#nakubahhidup 
#kurusbadan 
#realitiimpianwanita
#detox 
#spontanazizan 
#zahirah 
#kurussihat 
#sayanakkurus 
#jomkurussihat 
#hangat 
#tipturunberatbadan 
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#trendinginmalaysia 
#astrogempak 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#bodydreamkanada 
#stokisbodydream
#perfect 
#cocohotzjohorbahru
  • Gabungan 2 beradik yg sangat mantop gitu.
    .
    🔥𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 🍫 + 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 🍇🔥

    𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 🍫
    • Dapat membakar lemak dari dalam
    • Dgn 1 sachet dpt bakar 700 kalori dalam badan
    • Dapat turunkan bacaan darah tinggi anda
    • Dapat kurangkan bacaan kencing manis
    • Memberi tenaga sepanjang hari
    • Badan akan rasa lebih fit tanpa mengelebeh
    • Sesuai utk ibu yg sedang menyusukan baby 1 bln ke atas
    • Kurus dgn sihat tanpa perlu berpantang
    • Dapat turunkan berat badan 5 - 30kg bergantung pd jenis berat anda
    .
    𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX) 🍇
    • Detox, lawas dan lancarkan sistem pembuangan, mengempiskan & flatkan perut.
    .
    Anda boleh grab COMBO DEALS untuk hasil 💥💥💥
    InsyAllah sangat2 membantu & ramai yg da berjaya hasil 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 & 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX)
    Mana tahu lepas ni giliran anda pula 😻
    .
    Click link di Bio Profile 😘
    While stock last ⤵️⤵️⤵️
    .
    📲 http://www.wasap.my/60177273191/combococohotz / Click Link Whatsapp di Profile IG ♥️
    .
    Follow Us:
    @bodydream_ezzah.konchong
    @bodydream_ezzah.konchong
    @bodydream_ezzah.konchong
    @sweetbunny.jb
    @sweetbunny.jb
    @sweetbunny.jb
    ▶Turn on post notification
    .
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    .
    #kuruscepat
    #stayhealthy
    #tipskurus
    #sayanakslim
    #nakubahhidup
    #kurusbadan
    #realitiimpianwanita
    #detox
    #spontanazizan
    #zahirah
    #kurussihat
    #sayanakkurus
    #jomkurussihat
    #hangat
    #tipturunberatbadan
    #lawakhangit
    #instastory
    #mstaronline
    #trendinginmalaysia
    #astrogempak
    #paidreviewmalaysia
    #igreviewmalaysia
    #motifviralmalaysia
    #igshopmalaysia
    #tv3
    #tv9
    #bodydreamkanada
    #stokisbodydream
    #perfect
    #cocohotzjohorbahru

  •  9  0  13 hours ago
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲+6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#successbeyonddreams⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲+6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #successbeyonddreams⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang

  •  3  0  14 hours ago
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲+6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#successbeyonddreams⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲+6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #successbeyonddreams⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang

  •  5  0  14 hours ago
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲+6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#successbeyonddreams⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲+6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    📲 +6019518 5800 IG: @azwani.beaute⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #successbeyonddreams⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz #bodydreambangi #bodydreamputrajaya #bodydreamkl #bodydreamserikembangan #bodydreambalakong #bodydreamnilai #bodydreamkajang

  •  3  0  15 hours ago
  • ⚡️NAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK🤔⚡️

Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu😅

Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.😎 Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
.
#bodydreamsingapore #stockistsingapore #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ⚡️NAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK🤔⚡️

    Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu😅

    Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.😎 Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    .
    #bodydreamsingapore #stockistsingapore #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  1  0  15 hours ago
  • Sekarang ni baru Amy faham perasaan #CoffeeLover yang tak boleh hidup 1 hari tanpa minum coffee. Baru ada bau orang bancuh coffee sikit je dah mula terliur🤤 Paling yang tak boleh nak tahan nafsu tu, jenis suka minum coffee kawkaw punya👍🏻 Pekat, berlemak dan manis🤤 Tapi tak sedar dan salahkan makanan pulak bila dah naik berat badan. Daripada minum coffee yang manis-manis, berlemak-lemak tapi tak healthy, Amy memang HIGHLY RECOMMEND untuk tukar kepada La Mocha.
.
Jangan cakap Amy curang dengan Coco Hotz tauuu🙅🏻 Amy setiaaa dengan Coco Hotz yang dah buat berat amy sampai cecah 48kg sekarang. Sebab tu Amy decide nak try La Mocha ni pulak. La Mocha ni new flavor dari Bodydream HQ. Khas untuk #CoffeeLover yang nak control makan & minum manis-manis tu dan burn fat 3x lebih cepat. Korang memang wajib tukar ke La Mocha sebab LEBIH KENYANG, LEBIH BERTENAGA & LEBIH KURUS☕💜⤵️
.
📱0169537749 IG @bodydream_princesswhite 📱0169537749 IG @bodydream_princesswhite 📱0169537749 IG @princesswhiteofficial.hq .
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • Sekarang ni baru Amy faham perasaan #CoffeeLover yang tak boleh hidup 1 hari tanpa minum coffee. Baru ada bau orang bancuh coffee sikit je dah mula terliur🤤 Paling yang tak boleh nak tahan nafsu tu, jenis suka minum coffee kawkaw punya👍🏻 Pekat, berlemak dan manis🤤 Tapi tak sedar dan salahkan makanan pulak bila dah naik berat badan. Daripada minum coffee yang manis-manis, berlemak-lemak tapi tak healthy, Amy memang HIGHLY RECOMMEND untuk tukar kepada La Mocha.
    .
    Jangan cakap Amy curang dengan Coco Hotz tauuu🙅🏻 Amy setiaaa dengan Coco Hotz yang dah buat berat amy sampai cecah 48kg sekarang. Sebab tu Amy decide nak try La Mocha ni pulak. La Mocha ni new flavor dari Bodydream HQ. Khas untuk #CoffeeLover yang nak control makan & minum manis-manis tu dan burn fat 3x lebih cepat. Korang memang wajib tukar ke La Mocha sebab LEBIH KENYANG, LEBIH BERTENAGA & LEBIH KURUS☕💜⤵️
    .
    📱0169537749 IG @bodydream_princesswhite 📱0169537749 IG @bodydream_princesswhite 📱0169537749 IG @princesswhiteofficial.hq .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  2  0  15 hours ago

Top #bodydreamkanada Posts

  • Merengek rengek, belai kejap terus lelap.. Asalkan dapat bau je dah cukup la ya.. Alahai sayang mummy..🥰💖.
.
Alhamdulilah selesai 44hari berpantang untuk kami berdua, dan berbaki 56hari lagi pantang makan untuk mummy. Yeah!
.
Walaupun pantang makan, supplement tambahan Coco-s pun kena ambil juga untuk kekal bertenaga sepanjang hari, susu bertambah meriah, dan yang pasti dapat kurus secara sihat dan selamat. Apa pun, Mummy akan buat sampai jadi okay!
Let’s Pray for me! 😆💕.
.
#roadto50kg 
#breastfeedingmom 
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#cocohotz 
#cocos 
#kurussihat
  • Merengek rengek, belai kejap terus lelap.. Asalkan dapat bau je dah cukup la ya.. Alahai sayang mummy..🥰💖.
    .
    Alhamdulilah selesai 44hari berpantang untuk kami berdua, dan berbaki 56hari lagi pantang makan untuk mummy. Yeah!
    .
    Walaupun pantang makan, supplement tambahan Coco-s pun kena ambil juga untuk kekal bertenaga sepanjang hari, susu bertambah meriah, dan yang pasti dapat kurus secara sihat dan selamat. Apa pun, Mummy akan buat sampai jadi okay!
    Let’s Pray for me! 😆💕.
    .
    #roadto50kg
    #breastfeedingmom
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #cocohotz
    #cocos
    #kurussihat

  •  102  5  13 January, 2020
  • 🥳Yeay 🥳Finally I get to try Coco Hotz. Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 . 
.
Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
.
So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
.
Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing. 
.
💪🏽Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys. 
.
🙌🏽🤩Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
.
📲+60172663078 IG: @bodydream.official
📲+60172663078 IG: @bodydream.official
📲+60172663078 IG: @bodydream.official
.
#successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🥳Yeay 🥳Finally I get to try Coco Hotz. Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 .
    .
    Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
    .
    So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
    .
    Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing.
    .
    💪🏽Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys.
    .
    🙌🏽🤩Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
    .
    📲+60172663078 IG: @bodydream.official
    📲+60172663078 IG: @bodydream.official
    📲+60172663078 IG: @bodydream.official
    .
    #successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  14,519  99  30 June, 2020
  • Terima Kasih semua Yg penonton, agent, family dan kawan2 yg menonton  Princess di Kaca TV3 td.. first time masuk TV3.. nervouss sampai habis bersiaran terus kena migrain. 😹... terima Kasih juga Sebab menjadi pengguna setia Coco S. Harapan semoga lebih ramai yg lebih sihat, kurangkan rate obesity di Malaysia dgn semua produk BODYDREAM.
Princess sayang andaahhh semua. . . 💜💜💜 Dapatkan COCO S, BELLA SQUEEZE Drp agent2 SAH saya okey. I love u All. . .

CUN FIT WOW! Bodydream Luar  Biasaaa! . .

LIKE, COMMENT, SHARE 
My dress from @shanellharun . .

#tv3 #tv3malaysia #wanitahariini #artisbodydream #bodydream #bodydreamcocoslimming #artisbodydream #bodydreamtv3 #princessarraashley #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreamcocosslimming
  • Terima Kasih semua Yg penonton, agent, family dan kawan2 yg menonton Princess di Kaca TV3 td.. first time masuk TV3.. nervouss sampai habis bersiaran terus kena migrain. 😹... terima Kasih juga Sebab menjadi pengguna setia Coco S. Harapan semoga lebih ramai yg lebih sihat, kurangkan rate obesity di Malaysia dgn semua produk BODYDREAM.
    Princess sayang andaahhh semua. . . 💜💜💜 Dapatkan COCO S, BELLA SQUEEZE Drp agent2 SAH saya okey. I love u All. . .

    CUN FIT WOW! Bodydream Luar Biasaaa! . .

    LIKE, COMMENT, SHARE
    My dress from @shanellharun . .

    #tv3 #tv3malaysia #wanitahariini #artisbodydream #bodydream #bodydreamcocoslimming #artisbodydream #bodydreamtv3 #princessarraashley #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreamcocosslimming

  •  487  43  22 January, 2020
  • 1 BOX COCO S LOSS 5KG!!.
.
.
Alhamdulliah. Adik ni berjaya turunkan berat badan dengan hanya 1 kotak coco s sahaja..
.
❌perlu pantang..
❌perlu diet..
✅Makan macam biasa.
.
.
Follow the tips dan cara consume by coach ain..
Berat dari 54kg dah turun 49kg 😁😁😁
.
.
Good luck dear. Semoga cepat2 capai target. Ada sapa2 kat sini nak kurus secara sihat lagi?
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
@Bodydreamborneo
0128186284
.
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink  #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah  #bodydreamlangkawi  #bodydreamkualalumpur  #bodydreamperak #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia  #bodydreamsabah
  • 1 BOX COCO S LOSS 5KG!!.
    .
    .
    Alhamdulliah. Adik ni berjaya turunkan berat badan dengan hanya 1 kotak coco s sahaja..
    .
    ❌perlu pantang..
    ❌perlu diet..
    ✅Makan macam biasa.
    .
    .
    Follow the tips dan cara consume by coach ain..
    Berat dari 54kg dah turun 49kg 😁😁😁
    .
    .
    Good luck dear. Semoga cepat2 capai target. Ada sapa2 kat sini nak kurus secara sihat lagi?
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
    @Bodydreamborneo
    0128186284
    .
    .
    #detoxjuice #detox #detoxdrink #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #bodydreamlangkawi #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #bodydreamsabah

  •  117  0  6 October, 2019
  • Dulu nak Masuk cover page Majalah Nona tak layak.. Lelemak Cheese Beger Di perut 3 lapis. Sekarang ada tak agak2 sudi invite saya jadi Cover page Majalah ? 😜 #taksalahberangan #bodydream #bodydreamkanada
  • Dulu nak Masuk cover page Majalah Nona tak layak.. Lelemak Cheese Beger Di perut 3 lapis. Sekarang ada tak agak2 sudi invite saya jadi Cover page Majalah ? 😜 #taksalahberangan #bodydream #bodydreamkanada

  •  257  13  12 April, 2017
  • BODYDREAM COCO S
.
.
Ada sape2 rasa yang sama tak?
.
.
selalu terbabas..kalau diet
tak bleh tahan makan sedappp😃🤣
.
.

Jom ai nak share sikit bagaiman mana
CoCo S dapat bantu korg untuk turunkan berat badan
.
.

Salah satu bahan yang terdapat didlm nya ialah -GARCINIA CAMBOGIA
-DAPAT MENGAWAL SELERA MAKAN SECARA SEMULAJADI
-MEMBAKAR LEMAK -BERTINDAK MENGHALANG PENUKARAN MAKANAN BERGULA DAN BERKANJI KEPADA LEMAK

WHATSAPP 💜
.
📱012-8186284
📱012-8186284
📱012-8186284
@bodydreamborneo
.
.

#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax 
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller
  • BODYDREAM COCO S
    .
    .
    Ada sape2 rasa yang sama tak?
    .
    .
    selalu terbabas..kalau diet
    tak bleh tahan makan sedappp😃🤣
    .
    .

    Jom ai nak share sikit bagaiman mana
    CoCo S dapat bantu korg untuk turunkan berat badan
    .
    .

    Salah satu bahan yang terdapat didlm nya ialah -GARCINIA CAMBOGIA
    -DAPAT MENGAWAL SELERA MAKAN SECARA SEMULAJADI
    -MEMBAKAR LEMAK -BERTINDAK MENGHALANG PENUKARAN MAKANAN BERGULA DAN BERKANJI KEPADA LEMAK

    WHATSAPP 💜
    .
    📱012-8186284
    📱012-8186284
    📱012-8186284
    @bodydreamborneo
    .
    .

    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #fibermax
    #slimming

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #ubatkurus
    #cuciusus
    #detox

    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedseller

  •  121  7  6 October, 2019
  • Siapa yg tak sempat breakfast tadi??😱
Ok. Yg nk "Brunch" tu JANGAN LUPA COCO-S! 😘 
Uols masih boleh makan nasi seperti biasa!
.
TAPI, uols kena minum Coco-S dlu baru mkn
sebab uols tak sempat breakfast tadi kn..
.
Haa TAK PERLU PANTANG! BESTKAN?!
Uols cuma perlu kawal pemakanan dan
tahu waktu yg sesuai untuk mkn makanan berat
iaitu 9 pagi sehingga 6 petang je! 😘
.
Yang bestnya Bodydream Coco-S ni :
✔ Rasa Sedap & kenyang hingga petang!
✔ Mengawal selera makan & lebih bertenaga!
✔ Tiada pantang!
✔ Penurunan berat badan Cepat & Selamat!
✔ Tidak perlu bersenam!
✔ Tiada kesan sakit perut!
.
JOM! Dapatkan Coco-S  sekarang!
.
Whatsapp sekarang ok?! .
📲 014 3434886
.
FREE POSTAGE : YES!
. 
FREE GIFT : YES! 🎁 .
DI MONITOR SEHINGGA KURUS! 💃

#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax 
#slimming

#PerutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
  • Siapa yg tak sempat breakfast tadi??😱
    Ok. Yg nk "Brunch" tu JANGAN LUPA COCO-S! 😘
    Uols masih boleh makan nasi seperti biasa!
    .
    TAPI, uols kena minum Coco-S dlu baru mkn
    sebab uols tak sempat breakfast tadi kn..
    .
    Haa TAK PERLU PANTANG! BESTKAN?!
    Uols cuma perlu kawal pemakanan dan
    tahu waktu yg sesuai untuk mkn makanan berat
    iaitu 9 pagi sehingga 6 petang je! 😘
    .
    Yang bestnya Bodydream Coco-S ni :
    ✔ Rasa Sedap & kenyang hingga petang!
    ✔ Mengawal selera makan & lebih bertenaga!
    ✔ Tiada pantang!
    ✔ Penurunan berat badan Cepat & Selamat!
    ✔ Tidak perlu bersenam!
    ✔ Tiada kesan sakit perut!
    .
    JOM! Dapatkan Coco-S sekarang!
    .
    Whatsapp sekarang ok?! .
    📲 014 3434886
    .
    FREE POSTAGE : YES!
    .
    FREE GIFT : YES! 🎁 .
    DI MONITOR SEHINGGA KURUS! 💃

    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #fibermax
    #slimming

    #PerutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox

    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #MisiKurusSihat

  •  370  17  30 November, 2017
  • Okey malam ni mekdura belanja korang semua testimoni diri mekdura sendiri..siapa pernah jumpe mekdura??
.
Alhamdulillah mekdura sendiri berjaya turunkan berat badan 6KG dengan hanya consume 1 kotak #bodydreamcocos ☺️
.
nak tips kurus cepat??nak lossweight banyak macam customers mekdura yg lain..kene beli #bodydreamcocos dengan mekdura dulu okey..rahsia cara pengambilan yang power mekdura bagi korang !!
.
AGENT BODYDREAM COCO S HERE 🙋🏻
.
🔥HOT PROMO🔥
.
Dengan setiap pembelian 1 kotak COCO S + 1 kotak BELLA SQUEEZ akan dapat PERCUMA👇🏻
.
1 SHAKER EKSLUSIF ‼️
FREE POSTAGE ‼️
.
Jom wassap mekdura sekarang!!
.
Tekan jek wassap link di bio ig @bodydream.co @bodydream.co 
@bodydream.co 
Wasup mekdura 📲 0196758377 utk FAST RESPOND ‼️
sis tunggu tau 🤗
.
🚘COD SETIAP HARI AREA PENANG
.
#bodydreamhq #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreammalaysia #bodydreamtestimoni #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus  #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #bellasqueez #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermaxcutanddetox #pinkchocolatepertamamalaysia
  • Okey malam ni mekdura belanja korang semua testimoni diri mekdura sendiri..siapa pernah jumpe mekdura??
    .
    Alhamdulillah mekdura sendiri berjaya turunkan berat badan 6KG dengan hanya consume 1 kotak #bodydreamcocos ☺️
    .
    nak tips kurus cepat??nak lossweight banyak macam customers mekdura yg lain..kene beli #bodydreamcocos dengan mekdura dulu okey..rahsia cara pengambilan yang power mekdura bagi korang !!
    .
    AGENT BODYDREAM COCO S HERE 🙋🏻
    .
    🔥HOT PROMO🔥
    .
    Dengan setiap pembelian 1 kotak COCO S + 1 kotak BELLA SQUEEZ akan dapat PERCUMA👇🏻
    .
    1 SHAKER EKSLUSIF ‼️
    FREE POSTAGE ‼️
    .
    Jom wassap mekdura sekarang!!
    .
    Tekan jek wassap link di bio ig @bodydream.co @bodydream.co
    @bodydream.co
    Wasup mekdura 📲 0196758377 utk FAST RESPOND ‼️
    sis tunggu tau 🤗
    .
    🚘COD SETIAP HARI AREA PENANG
    .
    #bodydreamhq #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreammalaysia #bodydreamtestimoni #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #kuruscepat #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkurus #bellasqueez #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang  #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
    #fibermaxcutanddetox #pinkchocolatepertamamalaysia

  •  148  13  21 July, 2019