#bodydreamcocosmurah Instagram Photos & Videos

bodydreamcocosmurah - 2.8k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
4.1
average likes

Latest #bodydreamcocosmurah Posts

  • 💐SET COMBO (COCO-S & COCO HOTZ)💐
.
Yang mana 1 pilihan hati uolls?🤔
Rina suka semua
Sebab semuaaa best²💕
.
✔️Coco-S mainly untuk slimming
✔️Coco HOTZ sama macam Coco-S, tapi advanced formulation, double action, cepat turun berat badan

APA BEZA DUA BERADIK NI? ☕

Ingredients dia ofkos ada yang berbeza sebab COCO HOTZ dicipta menggunakan advance formula daripada COCO-S. Bahan utama coklat pun berbeza. Coco hotz guna coklat belgium, coco-s guna coklat swiss coco.

Dan bila dikatakan advance, yes kesan dia pun advance pada badan korang. Lagi-lagi yang dah minum coco-s berbulan-bulan, dah lost 10-15kg pun, tapi tiba-tiba stuck tak boleh nak lost lagi. So, ambil cock hotz untuk double effect.
.
Okay, lets say before ni korang minum coco-s dan langsung tak diet korang berjaya lost 2-3kg dalam masa 15hari. So, bila korang nak effect yang lagi power, korang digalakkan untuk consume coco hotz.

Siapa tahu dalam tempoh 10HARI SAHAJA korang boleh lost sehingga 3-5kg.

Apa-apa pun, bergantung pada usaha korang. Kalau hanya tengok feed ni berlalu pergi, tak mungkin kan dapat berat ideal sebelum raya ni. 😁
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉SET COMBO : RM125
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#bodydreamcocohotz #cocohotz #cocohotzjohorbahru #cocohotzpuchongdamansara #cocohotzbodydream #bodydreamcocos
#bodydreamcocosslimming
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamcocosmurah
#bodydreamcoco
#bodydreamcocosoriginal #cocosbodydream
#cocosbodydreamoriginal
#cocosbodydreammurah #bodydreammalaysia #bodydreamtestimoni #bodydreamjohor #bodydreamselangor #bodydreamkedah #bodydreampenang #bodydreamkualalumpur #bodydreamkedah #bodydreammurah #bodydreamterengganu
  • 💐SET COMBO (COCO-S & COCO HOTZ)💐
    .
    Yang mana 1 pilihan hati uolls?🤔
    Rina suka semua
    Sebab semuaaa best²💕
    .
    ✔️Coco-S mainly untuk slimming
    ✔️Coco HOTZ sama macam Coco-S, tapi advanced formulation, double action, cepat turun berat badan

    APA BEZA DUA BERADIK NI? ☕

    Ingredients dia ofkos ada yang berbeza sebab COCO HOTZ dicipta menggunakan advance formula daripada COCO-S. Bahan utama coklat pun berbeza. Coco hotz guna coklat belgium, coco-s guna coklat swiss coco.

    Dan bila dikatakan advance, yes kesan dia pun advance pada badan korang. Lagi-lagi yang dah minum coco-s berbulan-bulan, dah lost 10-15kg pun, tapi tiba-tiba stuck tak boleh nak lost lagi. So, ambil cock hotz untuk double effect.
    .
    Okay, lets say before ni korang minum coco-s dan langsung tak diet korang berjaya lost 2-3kg dalam masa 15hari. So, bila korang nak effect yang lagi power, korang digalakkan untuk consume coco hotz.

    Siapa tahu dalam tempoh 10HARI SAHAJA korang boleh lost sehingga 3-5kg.

    Apa-apa pun, bergantung pada usaha korang. Kalau hanya tengok feed ni berlalu pergi, tak mungkin kan dapat berat ideal sebelum raya ni. 😁
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉SET COMBO : RM125
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

    #bodydreamcocohotz #cocohotz #cocohotzjohorbahru #cocohotzpuchongdamansara #cocohotzbodydream #bodydreamcocos
    #bodydreamcocosslimming
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamcocosmurah
    #bodydreamcoco
    #bodydreamcocosoriginal #cocosbodydream
    #cocosbodydreamoriginal
    #cocosbodydreammurah #bodydreammalaysia #bodydreamtestimoni #bodydreamjohor #bodydreamselangor #bodydreamkedah #bodydreampenang #bodydreamkualalumpur #bodydreamkedah #bodydreammurah #bodydreamterengganu

  •  7  0  6 July, 2020
  • 💐COCO HOTZ💐
.
1 BOX (10 SACHETS)
.
APAKAH ITU 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 
𝑪𝑶𝑪𝑶 Adalah satu minuman tambahan berperisa coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶 ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif.

Kelebihan 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 :

SANGAT SEDAP
🌹 Berperisa coklat dan lebih efektif.

KAWAL SELERA MAKAN
🌹 Coco Hotz dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.

KENYANG LAMA
🌹 Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed.

BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
🌹 Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA.
🌹 Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).
🌹 Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan.
🌹 Anda disarankan supaya makan, ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.

LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
🌹 Tidak kelihatan letih atau tidak bermaya.

SLIM, FIT & HEALTHY WITH BODYDREAM .
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691

#bodydreamcocohotz #cocohotz #cocohotzjohorbahru #cocohotzpuchongdamansara #cocohotzbodydream #bodydreamcocos
#bodydreamcocosslimming
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamcocosmurah
#bodydreamcoco
#bodydreamcocosoriginal #cocosbodydream
#cocosbodydreamoriginal
#cocosbodydreammurah #bodydreammalaysia #bodydreamtestimoni #bodydreamjohor #bodydreamselangor #bodydreamkedah #bodydreampenang #bodydreamkualalumpur #bodydreamkedah #bodydreammurah #bodydreamterengganu
  • 💐COCO HOTZ💐
    .
    1 BOX (10 SACHETS)
    .
    APAKAH ITU 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁
    𝑪𝑶𝑪𝑶 Adalah satu minuman tambahan berperisa coklat yang dapat membantu anda mendapatkan berat yang ideal dan manawan. 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶 ini berfungsi lebih maksima dan lebih efektif.

    Kelebihan 𝑪𝑶𝑪𝑶 𝑯𝑶𝑻𝒁 :

    SANGAT SEDAP
    🌹 Berperisa coklat dan lebih efektif.

    KAWAL SELERA MAKAN
    🌹 Coco Hotz dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.

    KENYANG LAMA
    🌹 Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed.

    BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    🌹 Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA.
    🌹 Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER).
    🌹 Lemak akan di bakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan.
    🌹 Anda disarankan supaya makan, ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.

    LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    🌹 Tidak kelihatan letih atau tidak bermaya.

    SLIM, FIT & HEALTHY WITH BODYDREAM .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691

    #bodydreamcocohotz #cocohotz #cocohotzjohorbahru #cocohotzpuchongdamansara #cocohotzbodydream #bodydreamcocos
    #bodydreamcocosslimming
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamcocosmurah
    #bodydreamcoco
    #bodydreamcocosoriginal #cocosbodydream
    #cocosbodydreamoriginal
    #cocosbodydreammurah #bodydreammalaysia #bodydreamtestimoni #bodydreamjohor #bodydreamselangor #bodydreamkedah #bodydreampenang #bodydreamkualalumpur #bodydreamkedah #bodydreammurah #bodydreamterengganu

  •  6  0  6 July, 2020
  • 💐BODY DREAM COCO-S💐
.
Slimming Drink perisa coklat☕
.
Minuman coklat panas sesuai untuk mereka yang nak kuruskan badan tapi malas nak bersenam dan berdiet🙅 boleh lah cuba ni👍😉
.
Minum masa perut kosong. Pastu boleh lah makan makanan yg kita suka😋
.
KELEBIHAN / KEBAIKAN BODYDREAM COCO-S :
🌹 Menurunkan berat badan secara sihat
🌹 Membakar lemak tepu & kalori  sepanjang hari
🌹 Tanpa diet (makan seperti biasa)
🌹 Tanpa bersenam
🌹 Tiada pantang larang
🌹Bantu mengurangkan penyakit darah tinggi, kencing manis, asma, mencegah sel2 cancer, masalah jantung, sakit sendi, gastrik dan sebagainya
🌹 Tingkatkan kadar metabolisma
🌹 Memberi tenaga sepanjang hari
🌹 Tinggi anti oksidan
🌹 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Natural suplimen yg sangat sesuai untuk ibu menyusu badan seawal  lepas habis pantang bersalin 40  hari
🌹 100% organik
.
👉PACKING BARU : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bodydream #bodydreammurah #bodydreamcocos #cocos #bodydreamcocosslimming #cocosbodydream #cocobodydream #bodydreamofficial #cocosori #cocoslimming #cocoslimmingdrink #bodydreamcocosmurah
#bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamperak #bodydreamselangor #bodydreamkedah #bodydreampenang #bodydreamkualalumpur #bodydreamcoco #bodydreamcocosoriginal #fibermaxmurah #fibermax #fibermaxbodydream #fibermaxmurah #fibermaxmalaysia #fibermaxbodydreammurah #fibermaxbodydreammalaysia #bodydreamfibermax #bodydreamfibermaxmurah
  • 💐BODY DREAM COCO-S💐
    .
    Slimming Drink perisa coklat☕
    .
    Minuman coklat panas sesuai untuk mereka yang nak kuruskan badan tapi malas nak bersenam dan berdiet🙅 boleh lah cuba ni👍😉
    .
    Minum masa perut kosong. Pastu boleh lah makan makanan yg kita suka😋
    .
    KELEBIHAN / KEBAIKAN BODYDREAM COCO-S :
    🌹 Menurunkan berat badan secara sihat
    🌹 Membakar lemak tepu & kalori sepanjang hari
    🌹 Tanpa diet (makan seperti biasa)
    🌹 Tanpa bersenam
    🌹 Tiada pantang larang
    🌹Bantu mengurangkan penyakit darah tinggi, kencing manis, asma, mencegah sel2 cancer, masalah jantung, sakit sendi, gastrik dan sebagainya
    🌹 Tingkatkan kadar metabolisma
    🌹 Memberi tenaga sepanjang hari
    🌹 Tinggi anti oksidan
    🌹 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Natural suplimen yg sangat sesuai untuk ibu menyusu badan seawal lepas habis pantang bersalin 40 hari
    🌹 100% organik
    .
    👉PACKING BARU : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bodydream #bodydreammurah #bodydreamcocos #cocos #bodydreamcocosslimming #cocosbodydream #cocobodydream #bodydreamofficial #cocosori #cocoslimming #cocoslimmingdrink #bodydreamcocosmurah
    #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #bodydreamjohor #bodydreampenang #bodydreamperak #bodydreamselangor #bodydreamkedah #bodydreampenang #bodydreamkualalumpur #bodydreamcoco #bodydreamcocosoriginal #fibermaxmurah #fibermax #fibermaxbodydream #fibermaxmurah #fibermaxmalaysia #fibermaxbodydreammurah #fibermaxbodydreammalaysia #bodydreamfibermax #bodydreamfibermaxmurah

  •  4  0  6 July, 2020
  • XS PERFECT DRINK LATTE + MOCHA 

100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. HOT ITEM🔥 HARGA DROPSHIP‼️ SELLING FAST‼️BUY NOW‼️ LIMITED STOCK‼️
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
.
PROMO PRICE : 
1 SET : RM 65
LOOSE : RM 37/BOX
.
HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .
.
Nak order klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
.
. 🍁Membantu menurunkan berat badan
🍁Membantu Melangsingkan tubuh badan
🍁Membantu Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit
🍁Membantu proses detox badan
🍁Membantu meningkatkan metabolisme badan
🍁Membantu mencantikkan dan Menganjalkan kulit
🍁Membantu memberi rasa kenyang lebih lama
🍁Membantu Menyekat selera makan
🍁Membantu Membekalkan tenaga
🍁Membantu merapatkan Miss V
🍁Membantu menganjalkan payudara
🍁Membantu melancarkan period
🍁Membantu mengurangkan keguguran rambut
.
#klubnalaleh #klubnalalehmurah #chocofit #chocofitmurah #bizzilemon #bizzilemonmurah #bizziboddymurah #lemonfit #lemonfitmurah #cocos #cocosmurah #bodydreamcocos #bodydreamcocosmurah #freakyfitz #freakyfitzmurah #trushakes #trushakesbyfazura #trushakesbytrudolly #trushakesmurah #trushakesmurahoriginal #trushakesoriginalmurah #magicalcpure #magicalcpurevitaminc #kopilontoor #kopilontoormurah #kopilontoornina #kopilontoororiginal #callamilk #callamilkmurah #callamilkcaramel
  • XS PERFECT DRINK LATTE + MOCHA

    100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. HOT ITEM🔥 HARGA DROPSHIP‼️ SELLING FAST‼️BUY NOW‼️ LIMITED STOCK‼️
    🔥SALE🔥
    🔥SALE🔥
    🔥SALE🔥
    .
    PROMO PRICE :
    1 SET : RM 65
    LOOSE : RM 37/BOX
    .
    HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
    .
    💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .
    .
    Nak order klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
    .
    . 🍁Membantu menurunkan berat badan
    🍁Membantu Melangsingkan tubuh badan
    🍁Membantu Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit
    🍁Membantu proses detox badan
    🍁Membantu meningkatkan metabolisme badan
    🍁Membantu mencantikkan dan Menganjalkan kulit
    🍁Membantu memberi rasa kenyang lebih lama
    🍁Membantu Menyekat selera makan
    🍁Membantu Membekalkan tenaga
    🍁Membantu merapatkan Miss V
    🍁Membantu menganjalkan payudara
    🍁Membantu melancarkan period
    🍁Membantu mengurangkan keguguran rambut
    .
    #klubnalaleh #klubnalalehmurah #chocofit #chocofitmurah #bizzilemon #bizzilemonmurah #bizziboddymurah #lemonfit #lemonfitmurah #cocos #cocosmurah #bodydreamcocos #bodydreamcocosmurah #freakyfitz #freakyfitzmurah #trushakes #trushakesbyfazura #trushakesbytrudolly #trushakesmurah #trushakesmurahoriginal #trushakesoriginalmurah #magicalcpure #magicalcpurevitaminc #kopilontoor #kopilontoormurah #kopilontoornina #kopilontoororiginal #callamilk #callamilkmurah #callamilkcaramel

  •  3  0  5 July, 2020
  • XS COFFEE TRIAL BOX
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. HOT ITEM🔥 HARGA DROPSHIP‼️ SELLING FAST‼️BUY NOW‼️ LIMITED STOCK‼️
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
🔥SALE🔥
.
PROMO PRICE : 
1 SET : RM 41
.
HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .
.
Nak order klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
.
••••••••••••••••••••••••••••

Trial Set XS Mocha Latte is now available ! 

(Sgt sesuai utk yang first time nak cuba & XS Perfect Trial Box utk 8 hari penggunaan)

8 sachet latte 
8 sachet mocha

Sesuai utk siapa yg ragu2 utk cuba Xs Perfect Drink ni . Limited stock tau . First come first serve .
.
#klubnalaleh #klubnalalehmurah #chocofit #cococurvmurah #bizzilemon #bizzilemonmurah  #bizziboddymurah #lemonfit #lemonfitmurah #cocos #cocosmurah #bodydreamcocos #bodydreamcocosmurah #freakyfitz #freakyfitzmurah #trushakes #trushakesbyfazura #trushakesbytrudolly #trushakesmurah #trushakesmurahoriginal #trushakesoriginalmurah #magicalcpure #magicalcpurevitaminc #kopilontoor #kopilontoormurah #kopilontoornina #kopilontoororiginal #callamilk #callamilkmurah #callamilkcaramel
  • XS COFFEE TRIAL BOX
    100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. HOT ITEM🔥 HARGA DROPSHIP‼️ SELLING FAST‼️BUY NOW‼️ LIMITED STOCK‼️
    🔥SALE🔥
    🔥SALE🔥
    🔥SALE🔥
    .
    PROMO PRICE :
    1 SET : RM 41
    .
    HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
    .
    💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .
    .
    Nak order klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
    .
    ••••••••••••••••••••••••••••

    Trial Set XS Mocha Latte is now available !

    (Sgt sesuai utk yang first time nak cuba & XS Perfect Trial Box utk 8 hari penggunaan)

    8 sachet latte
    8 sachet mocha

    Sesuai utk siapa yg ragu2 utk cuba Xs Perfect Drink ni . Limited stock tau . First come first serve .
    .
    #klubnalaleh #klubnalalehmurah #chocofit #cococurvmurah #bizzilemon #bizzilemonmurah #bizziboddymurah #lemonfit #lemonfitmurah #cocos #cocosmurah #bodydreamcocos #bodydreamcocosmurah #freakyfitz #freakyfitzmurah #trushakes #trushakesbyfazura #trushakesbytrudolly #trushakesmurah #trushakesmurahoriginal #trushakesoriginalmurah #magicalcpure #magicalcpurevitaminc #kopilontoor #kopilontoormurah #kopilontoornina #kopilontoororiginal #callamilk #callamilkmurah #callamilkcaramel

  •  3  0  5 July, 2020
  • XS COFFEE TRIAL BOX
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
🔥PROMO🔥
🔥PROMO🔥
🔥PROMO🔥
.
PROMO PRICE : 
1 SET : RM 41
.
HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .
.
Nak order klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
.
••••••••••••••••••••••••••••

Trial Set XS Mocha Latte is now available ! 

(Sgt sesuai utk yang first time nak cuba & XS Perfect Trial Box utk 8 hari penggunaan)

8 sachet latte 
8 sachet mocha

Sesuai utk siapa yg ragu2 utk cuba Xs Perfect Drink ni . Limited stock tau . First come first serve .
.
#klubnalaleh #klubnalalehmurah #chocofit #cococurvmurah #bizzilemon #bizzilemonmurah  #bizziboddymurah #lemonfit #lemonfitmurah #cocos #cocosmurah #bodydreamcocos #bodydreamcocosmurah #freakyfitz #freakyfitzmurah #trushakes #trushakesbyfazura #trushakesbytrudolly #trushakesmurah #trushakesmurahoriginal #trushakesoriginalmurah #magicalcpure #magicalcpurevitaminc #kopilontoor #kopilontoormurah #kopilontoornina #kopilontoororiginal #callamilk #callamilkmurah #callamilkcaramel
  • XS COFFEE TRIAL BOX
    100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
    🔥PROMO🔥
    🔥PROMO🔥
    🔥PROMO🔥
    .
    PROMO PRICE :
    1 SET : RM 41
    .
    HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
    .
    💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .
    .
    Nak order klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
    .
    ••••••••••••••••••••••••••••

    Trial Set XS Mocha Latte is now available !

    (Sgt sesuai utk yang first time nak cuba & XS Perfect Trial Box utk 8 hari penggunaan)

    8 sachet latte
    8 sachet mocha

    Sesuai utk siapa yg ragu2 utk cuba Xs Perfect Drink ni . Limited stock tau . First come first serve .
    .
    #klubnalaleh #klubnalalehmurah #chocofit #cococurvmurah #bizzilemon #bizzilemonmurah #bizziboddymurah #lemonfit #lemonfitmurah #cocos #cocosmurah #bodydreamcocos #bodydreamcocosmurah #freakyfitz #freakyfitzmurah #trushakes #trushakesbyfazura #trushakesbytrudolly #trushakesmurah #trushakesmurahoriginal #trushakesoriginalmurah #magicalcpure #magicalcpurevitaminc #kopilontoor #kopilontoormurah #kopilontoornina #kopilontoororiginal #callamilk #callamilkmurah #callamilkcaramel

  •  6  0  2 July, 2020
  • XS PERFECT DRINK LATTE + MOCHA .
100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
🔥PROMO🔥
🔥PROMO🔥
🔥PROMO🔥
.
PROMO PRICE : 
1 SET : RM 65
LOOSE : RM 37/BOX
.
HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
.
💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
.
❌ NO COD .
✅ POS ONLY .
❌ NO URGENT ORDER .
.
Nak order klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
.
. 🍁Membantu menurunkan berat badan
🍁Membantu Melangsingkan tubuh badan
🍁Membantu Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit
🍁Membantu proses detox badan
🍁Membantu meningkatkan metabolisme badan
🍁Membantu mencantikkan dan Menganjalkan kulit
🍁Membantu memberi rasa kenyang lebih lama
🍁Membantu Menyekat selera makan
🍁Membantu Membekalkan tenaga
🍁Membantu merapatkan Miss V
🍁Membantu menganjalkan payudara
🍁Membantu melancarkan period
🍁Membantu mengurangkan keguguran rambut
.
#klubnalaleh #klubnalalehmurah #chocofit #cococurvmurah #bizzilemon #bizzilemonmurah  #bizziboddymurah #lemonfit #lemonfitmurah #cocos #cocosmurah #bodydreamcocos #bodydreamcocosmurah #freakyfitz #freakyfitzmurah #trushakes #trushakesbyfazura #trushakesbytrudolly #trushakesmurah #trushakesmurahoriginal #trushakesoriginalmurah #magicalcpure #magicalcpurevitaminc #kopilontoor #kopilontoormurah #kopilontoornina #kopilontoororiginal #callamilk #callamilkmurah #callamilkcaramel
  • XS PERFECT DRINK LATTE + MOCHA .
    100% ORIGINAL HQ‼️ SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI .
    🔥PROMO🔥
    🔥PROMO🔥
    🔥PROMO🔥
    .
    PROMO PRICE :
    1 SET : RM 65
    LOOSE : RM 37/BOX
    .
    HARGA ❌ TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM8(SM)/ RM12(SS)
    .
    💢💢 KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .
    .
    ❌ NO COD .
    ✅ POS ONLY .
    ❌ NO URGENT ORDER .
    .
    Nak order klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
    .
    . 🍁Membantu menurunkan berat badan
    🍁Membantu Melangsingkan tubuh badan
    🍁Membantu Melancarkan proses pembuangan air besar / sembelit
    🍁Membantu proses detox badan
    🍁Membantu meningkatkan metabolisme badan
    🍁Membantu mencantikkan dan Menganjalkan kulit
    🍁Membantu memberi rasa kenyang lebih lama
    🍁Membantu Menyekat selera makan
    🍁Membantu Membekalkan tenaga
    🍁Membantu merapatkan Miss V
    🍁Membantu menganjalkan payudara
    🍁Membantu melancarkan period
    🍁Membantu mengurangkan keguguran rambut
    .
    #klubnalaleh #klubnalalehmurah #chocofit #cococurvmurah #bizzilemon #bizzilemonmurah #bizziboddymurah #lemonfit #lemonfitmurah #cocos #cocosmurah #bodydreamcocos #bodydreamcocosmurah #freakyfitz #freakyfitzmurah #trushakes #trushakesbyfazura #trushakesbytrudolly #trushakesmurah #trushakesmurahoriginal #trushakesoriginalmurah #magicalcpure #magicalcpurevitaminc #kopilontoor #kopilontoormurah #kopilontoornina #kopilontoororiginal #callamilk #callamilkmurah #callamilkcaramel

  •  7  0  1 July, 2020
  • JANGAN LUPA DETOX DENGAN BELLA SQUEEZ DULU SEBELUM TIDUR YA.. 🤩
.
BANGUN PAGI TAK ADA MASALAH MEMBUANG, LANCAR JE... PERUT PUN MAKIN KEMPIS 😍😍😍 YANG PENTING MASIH BERTENAGA BERPANJANGAN ❤
.
SIAPA YANG ADA MASALAH PERUT BUNCIT TU SILA AMBIL BELLA SQUEEZ YA. 📢
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSDamansaraDamai
#CocoSSriDamansara
#bellasqueezeSungaiBuloh
#CocoHotzDamansaraDamai
#BodyDreamDamansaraDamau
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamDamansara
#BodyDreamSelangor
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeDamansaraDamai
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
  • JANGAN LUPA DETOX DENGAN BELLA SQUEEZ DULU SEBELUM TIDUR YA.. 🤩
    .
    BANGUN PAGI TAK ADA MASALAH MEMBUANG, LANCAR JE... PERUT PUN MAKIN KEMPIS 😍😍😍 YANG PENTING MASIH BERTENAGA BERPANJANGAN ❤
    .
    SIAPA YANG ADA MASALAH PERUT BUNCIT TU SILA AMBIL BELLA SQUEEZ YA. 📢
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSDamansaraDamai
    #CocoSSriDamansara
    #bellasqueezeSungaiBuloh
    #CocoHotzDamansaraDamai
    #BodyDreamDamansaraDamau
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamDamansara
    #BodyDreamSelangor
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeDamansaraDamai
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat

  •  4  0  30 June, 2020
  • TESTIMONI LA MOCHA.
Sambil minum coffee sambil bakar lemak. Daripada minum coffee yang sedap untuk tekak je, baik minum coffee yang ada kebaikan macam LA MOCHA ni.
.
✅ SEDAP
✅ BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
✅ MENGENYANGKAN
✅ KAWAL NAFSU MAKAN
✅ TAK PERLU DIET
✅ TAK PERLU PANTANG
✅ BERTENAGA SEPANJANG HARI
.
Sekarang kena pandai memilih. Btw, PROMO LAST DAY NI. BOLEH CLICK LINK KAT BAWAH UNTUK PLACE ORDER OKAY. 😘
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSDamansaraDamai
#CocoSSriDamansara
#bellasqueezeSungaiBuloh
#CocoHotzDamansaraDamai
#BodyDreamDamansaraDamau
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamDamansara
#BodyDreamSelangor
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeDamansaraDamai
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
  • TESTIMONI LA MOCHA.
    Sambil minum coffee sambil bakar lemak. Daripada minum coffee yang sedap untuk tekak je, baik minum coffee yang ada kebaikan macam LA MOCHA ni.
    .
    ✅ SEDAP
    ✅ BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    ✅ MENGENYANGKAN
    ✅ KAWAL NAFSU MAKAN
    ✅ TAK PERLU DIET
    ✅ TAK PERLU PANTANG
    ✅ BERTENAGA SEPANJANG HARI
    .
    Sekarang kena pandai memilih. Btw, PROMO LAST DAY NI. BOLEH CLICK LINK KAT BAWAH UNTUK PLACE ORDER OKAY. 😘
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSDamansaraDamai
    #CocoSSriDamansara
    #bellasqueezeSungaiBuloh
    #CocoHotzDamansaraDamai
    #BodyDreamDamansaraDamau
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamDamansara
    #BodyDreamSelangor
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeDamansaraDamai
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat

  •  3  0  30 June, 2020
  • Hai selamat petang semua.. korang keliru ke nak COCO HOTZ atau LA MOCHA. Ambil je dua-dua sebab keduanya MEMANG BAKAR LEMAK DENGAN PANTAS!! Hari ni minum coco hotz, esok rasa macam nak minum coffee, ambil la mocha pulak. Best kan.. walaupon minum coco and coffee.. korang tetap slim fit. Gitchewww. 😘😘😘
.
Promo raya dah nak sampai hujung dah. Jangan tunggu lagi.. terus grab sekarang. Stock kat HQ pon dah low dah uols. Maybe tak ada promo lagi lepas ni. .
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSDamansaraDamai
#CocoSSriDamansara
#bellasqueezeSungaiBuloh
#CocoHotzDamansaraDamai
#BodyDreamDamansaraDamau
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamDamansara
#BodyDreamSelangor
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeDamansaraDamai
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
  • Hai selamat petang semua.. korang keliru ke nak COCO HOTZ atau LA MOCHA. Ambil je dua-dua sebab keduanya MEMANG BAKAR LEMAK DENGAN PANTAS!! Hari ni minum coco hotz, esok rasa macam nak minum coffee, ambil la mocha pulak. Best kan.. walaupon minum coco and coffee.. korang tetap slim fit. Gitchewww. 😘😘😘
    .
    Promo raya dah nak sampai hujung dah. Jangan tunggu lagi.. terus grab sekarang. Stock kat HQ pon dah low dah uols. Maybe tak ada promo lagi lepas ni. .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSDamansaraDamai
    #CocoSSriDamansara
    #bellasqueezeSungaiBuloh
    #CocoHotzDamansaraDamai
    #BodyDreamDamansaraDamau
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamDamansara
    #BodyDreamSelangor
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeDamansaraDamai
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat

  •  4  0  29 June, 2020
  • SAYANG-SAYANG SEMUA... PROMO RAYA LAGI DAH NAK SAMPAI KE PENGHUJUNGNYA ‼
.
Nak cakap ni, baik grab masa tengah promo... berbaloi baloi.. berbelanja untuk diri sendiri juga.. nak cantik kan? Kita enhance curve kita tu.. letops uols..
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSDamansaraDamai
#CocoSSriDamansara
#bellasqueezeSungaiBuloh
#CocoHotzDamansaraDamai
#BodyDreamDamansaraDamau
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamDamansara
#BodyDreamSelangor
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeDamansaraDamai
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
  • SAYANG-SAYANG SEMUA... PROMO RAYA LAGI DAH NAK SAMPAI KE PENGHUJUNGNYA ‼
    .
    Nak cakap ni, baik grab masa tengah promo... berbaloi baloi.. berbelanja untuk diri sendiri juga.. nak cantik kan? Kita enhance curve kita tu.. letops uols..
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSDamansaraDamai
    #CocoSSriDamansara
    #bellasqueezeSungaiBuloh
    #CocoHotzDamansaraDamai
    #BodyDreamDamansaraDamau
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamDamansara
    #BodyDreamSelangor
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeDamansaraDamai
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat

  •  5  0  28 June, 2020
  • 📢📢📢PROMO RAYA HAMPIR TAMAT‼ 📢📢📢
.
Siapa cepat dia dapat okay. Yang mana lambat bertindak, lambatlah dapat bodydream.
.
JANGAN PERNAH RASA RUGI BERBELANJA UNTUK DIRI SENDIRI. Berbelanja untuk badan sendiri tu perlu sebab badan kita, kita yang jaga. Siapa lagi nak jagakan kalau bukan kita. Nak ternak lemak lama-lama buat apa? Bukan mendatangkan faedah. Lagi mendatangkan penyakit adalah. So tunggu apa lagi?
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSDamansaraDamai
#CocoSSriDamansara
#bellasqueezeSungaiBuloh
#CocoHotzDamansaraDamai
#BodyDreamDamansaraDamau
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamDamansara
#BodyDreamSelangor
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeDamansaraDamai
#BellaShakeAmpang
  • 📢📢📢PROMO RAYA HAMPIR TAMAT‼ 📢📢📢
    .
    Siapa cepat dia dapat okay. Yang mana lambat bertindak, lambatlah dapat bodydream.
    .
    JANGAN PERNAH RASA RUGI BERBELANJA UNTUK DIRI SENDIRI. Berbelanja untuk badan sendiri tu perlu sebab badan kita, kita yang jaga. Siapa lagi nak jagakan kalau bukan kita. Nak ternak lemak lama-lama buat apa? Bukan mendatangkan faedah. Lagi mendatangkan penyakit adalah. So tunggu apa lagi?
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSDamansaraDamai
    #CocoSSriDamansara
    #bellasqueezeSungaiBuloh
    #CocoHotzDamansaraDamai
    #BodyDreamDamansaraDamau
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamDamansara
    #BodyDreamSelangor
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeDamansaraDamai
    #BellaShakeAmpang

  •  5  0  26 June, 2020
  • YA ALLAH SERONOKNYA DAPAT BUANG BERKILO-KILO LEMAK DALAM BADAN NI. PALING BEST TAK PAYAH NAK PANTANG, TAK PAYAH NAK BERLAPAR.
.
Sekarang nak slim semula senang je. Mak-mak yang bermasalah nak turunkan berat badan tu boleh PM cikrot okay. Kita bantu awak semua dapatkan semula badan slim fit tu.
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSDamansaraDamai
#CocoSSriDamansara
#bellasqueezeSungaiBuloh
#CocoHotzDamansaraDamai
#BodyDreamDamansaraDamau
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamDamansara
#BodyDreamSelangor
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeDamansaraDamai
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
  • YA ALLAH SERONOKNYA DAPAT BUANG BERKILO-KILO LEMAK DALAM BADAN NI. PALING BEST TAK PAYAH NAK PANTANG, TAK PAYAH NAK BERLAPAR.
    .
    Sekarang nak slim semula senang je. Mak-mak yang bermasalah nak turunkan berat badan tu boleh PM cikrot okay. Kita bantu awak semua dapatkan semula badan slim fit tu.
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSDamansaraDamai
    #CocoSSriDamansara
    #bellasqueezeSungaiBuloh
    #CocoHotzDamansaraDamai
    #BodyDreamDamansaraDamau
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamDamansara
    #BodyDreamSelangor
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeDamansaraDamai
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley

  •  4  0  25 June, 2020
  • DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN TANPA LAPAR! BESTNYA 😍😍😍
.
CANTIK-CANTIK DENGAN BODYDREAM. NAK YANG MANA? PILIH IKUT CITARASA KORANG. COCO S, COCO HOTZ, BELLA SHAKE, LA MOCHA DAN BELLA SQUEEZ.
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSDamansaraDamai
#CocoSSriDamansara
#bellasqueezeSungaiBuloh
#CocoHotzDamansaraDamai
#BodyDreamDamansaraDamau
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamDamansara
#BodyDreamSelangor
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeDamansaraDamai
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
  • DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN TANPA LAPAR! BESTNYA 😍😍😍
    .
    CANTIK-CANTIK DENGAN BODYDREAM. NAK YANG MANA? PILIH IKUT CITARASA KORANG. COCO S, COCO HOTZ, BELLA SHAKE, LA MOCHA DAN BELLA SQUEEZ.
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSDamansaraDamai
    #CocoSSriDamansara
    #bellasqueezeSungaiBuloh
    #CocoHotzDamansaraDamai
    #BodyDreamDamansaraDamau
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamDamansara
    #BodyDreamSelangor
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeDamansaraDamai
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat

  •  2  0  25 June, 2020

Top #bodydreamcocosmurah Posts

  • Dah Bella Squeez ke belum tu uols..? Sebelum tidur wajib ambil 1 sachet dengan air sejuk ya. Detox badan kita. Esok perut flat uols.. best kan dah xde muffin top! 🤩🤩🤩
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah 👇🏻
Http://www.wasap.my/60193595949/BodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSAmpang
#CocoSAmpang
#bellasqueezeAmpang
#CocoHotzAmpang
#BodyDreamAmpang
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
#bodydream
#cocohotz
#bellasqueeze
  • Dah Bella Squeez ke belum tu uols..? Sebelum tidur wajib ambil 1 sachet dengan air sejuk ya. Detox badan kita. Esok perut flat uols.. best kan dah xde muffin top! 🤩🤩🤩
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah 👇🏻
    Http://www.wasap.my/60193595949/BodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSAmpang
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BodyDreamAmpang
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat
    #bodydream
    #cocohotz
    #bellasqueeze

  •  4  0  2 June, 2020
  • Ade peminat coffee ke kat sini? Bodydream ade product baru taw. Korang yang minat coffee tu boleh try ambik LA MOCHA ni. Sambil minum sambil bakar lemak... senangnya kurus dengan Bodydream.
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSAmpang
#CocoSAmpang
#bellasqueezeAmpang
#CocoHotzAmpang
#BodyDreamAmpang
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
#bodydream
#cocohotz
#bellasqueeze
  • Ade peminat coffee ke kat sini? Bodydream ade product baru taw. Korang yang minat coffee tu boleh try ambik LA MOCHA ni. Sambil minum sambil bakar lemak... senangnya kurus dengan Bodydream.
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSAmpang
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BodyDreamAmpang
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat
    #bodydream
    #cocohotz
    #bellasqueeze

  •  2  0  4 June, 2020
  • RAYA SALE!! GRAB CEPAT UOLS... HARI NI LAST DAY UNTUK POST SEBELUM RAYA YA.. 🤩 NAK SELIT ORDER TAK? .
BESTNYA DAPAT KURUS SEBELUM RAYA! 🤩🤩🤩
.
✅ KECILKAN SAIZ PINGGANG
✅ KECILKAN SAIZ PEHA
✅ KECILKAN SAIZ LENGAN
✅ KEMPISKAN PERUT
. 📌
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah 👇🏻
Http://www.wasap.my/60193595949/BodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSAmpang
#CocoSAmpang
#bellasqueezeAmpang
#CocoHotzAmpang
#BodyDreamAmpang
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
#bodydream
#cocohotz
#bellasqueeze
  • RAYA SALE!! GRAB CEPAT UOLS... HARI NI LAST DAY UNTUK POST SEBELUM RAYA YA.. 🤩 NAK SELIT ORDER TAK? .
    BESTNYA DAPAT KURUS SEBELUM RAYA! 🤩🤩🤩
    .
    ✅ KECILKAN SAIZ PINGGANG
    ✅ KECILKAN SAIZ PEHA
    ✅ KECILKAN SAIZ LENGAN
    ✅ KEMPISKAN PERUT
    . 📌
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah 👇🏻
    Http://www.wasap.my/60193595949/BodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSAmpang
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BodyDreamAmpang
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat
    #bodydream
    #cocohotz
    #bellasqueeze

  •  1  0  18 May, 2020
  • RAYA SALE!!! 😱😱😱
.
Setakat ni, i think this is the best detox yg i pernah consume sebab TAK ADA SAKIT PERUT. TAK KERAP KE TOILET.  I tak suka pergi toilet banyak kali, so this 1 is good for me. Setiap malam ambil 1 sachet sebelum tidur, esok pagi kita akan membuang dengan lawas. LAWAS BUKAN CIRIT BIRIT. THATS THE BEST PART. 💖 Untuk mereka yang tak suka detox jenis cirit birit, boleh try Bella squeez ni okay. Recommended and proven!
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah 👇🏻
Http://www.wasap.my/60193595949/BodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSAmpang
#CocoSAmpang
#bellasqueezeAmpang
#CocoHotzAmpang
#BodyDreamAmpang
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
#bodydream
#cocohotz
#bellasqueeze
  • RAYA SALE!!! 😱😱😱
    .
    Setakat ni, i think this is the best detox yg i pernah consume sebab TAK ADA SAKIT PERUT. TAK KERAP KE TOILET. I tak suka pergi toilet banyak kali, so this 1 is good for me. Setiap malam ambil 1 sachet sebelum tidur, esok pagi kita akan membuang dengan lawas. LAWAS BUKAN CIRIT BIRIT. THATS THE BEST PART. 💖 Untuk mereka yang tak suka detox jenis cirit birit, boleh try Bella squeez ni okay. Recommended and proven!
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah 👇🏻
    Http://www.wasap.my/60193595949/BodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSAmpang
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BodyDreamAmpang
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat
    #bodydream
    #cocohotz
    #bellasqueeze

  •  1  0  19 May, 2020
  • Yummy! LA MOCHA nampak menarik kan? Rasa lagi menarik... Kesan dia pon sangat menarik uols.. 🥰 sambil-sambil menikmati rasa mocha, sambil bakar lemak. 🥰🥰🥰
.
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah:
http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSDamansara
#CocoSAmpang
#bellasqueezeDamansaraDamai
#CocoHotzSungaiBuloh
#BodyDreamSriDamansara
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
  • Yummy! LA MOCHA nampak menarik kan? Rasa lagi menarik... Kesan dia pon sangat menarik uols.. 🥰 sambil-sambil menikmati rasa mocha, sambil bakar lemak. 🥰🥰🥰
    .
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah:
    http://www.wasap.my/60193595949/NakBodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSDamansara
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeDamansaraDamai
    #CocoHotzSungaiBuloh
    #BodyDreamSriDamansara
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat

  •  1  0  4 June, 2020
  • Done restock untuk cualls kesayangan! Ramai yg nak kurus bulan puasa nihh! Jom kita kurus ramai ramai. Sempat lagi ni sebelum raya. 📌

Just klik kat bawah 
Http://www.wasap.my/60147948794/cocos .
📱014-7948784 .
#BellaSqueezeAmpang #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSAmpang
#CocoSAmpang
#bellasqueezeAmpang
#CocoHotzAmpang
#BodyDreamAmpang
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
#bodydream
#cocohotz
#bellasqueeze
  • Done restock untuk cualls kesayangan! Ramai yg nak kurus bulan puasa nihh! Jom kita kurus ramai ramai. Sempat lagi ni sebelum raya. 📌

    Just klik kat bawah
    Http://www.wasap.my/60147948794/cocos .
    📱014-7948784 .
    #BellaSqueezeAmpang #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSAmpang
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BodyDreamAmpang
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat
    #bodydream
    #cocohotz
    #bellasqueeze

  •  18  2  7 May, 2020
  • Hai uols... bodydream check... 😁 Ade yang makin naik berat badan ke tu? Ade yang seluar makin ketat ke tu? Ade yang masih tak gagal turunkan berat badan ke tu? Jom PM i, kita bincang macam mana nak tolong uols..
.
Just click link kat bio atau click link kat bawah ni okay.. Http://www.wasap.my/60193595949/BodyDream
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSAmpang
#CocoSAmpang
#bellasqueezeAmpang
#CocoHotzAmpang
#BodyDreamAmpang
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
#bodydream
#cocohotz
#bellasqueeze
  • Hai uols... bodydream check... 😁 Ade yang makin naik berat badan ke tu? Ade yang seluar makin ketat ke tu? Ade yang masih tak gagal turunkan berat badan ke tu? Jom PM i, kita bincang macam mana nak tolong uols..
    .
    Just click link kat bio atau click link kat bawah ni okay.. Http://www.wasap.my/60193595949/BodyDream
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSAmpang
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BodyDreamAmpang
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat
    #bodydream
    #cocohotz
    #bellasqueeze

  •  3  0  1 June, 2020
  • Hi awak❤
Berat naik ke tu?😏 Auch! Qyra dah 5kilo turun. Kau hado? 
Esok dah last puasa. Dan akan bermulalah juadah lebaran yang tinggi kalori,tinggi kolestrol,tinggi segalanya yang pasti semua juadah tu sedap sedap. Lemang,ketupat,rendang,kuah kacang, dan macam2 je is kuih manis. Uuuhhhaaaiii! Semua sedap! Makan ngap ngap setahun sekali lah katakan. Haa makanya akan bermula sekali lagi sesi ternak lemak beramai ramai. Fuhh! Nasib lah Qyra ada COCO HOTZ #BodyDreamLuarBiasa  yang dapat control nafsu makan yang membuak buak dan BELLA SQUEEZE untuk lawas pembuangan. Kita kasi flush habis segala toksin dalam badan. Barulah raya nanti tak ada nak mencekik segala jenis juadah. Kesian perut kita. 
NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
📲 Just klik link kat bawah 👇🏻
Http://www.wasap.my/60147948784/BodyDream
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSAmpang
#CocoSAmpang
#bellasqueezeAmpang
#CocoHotzAmpang
#BodyDreamAmpang
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
#bodydream
#cocohotz
#bellasqueeze
  • Hi awak❤
    Berat naik ke tu?😏 Auch! Qyra dah 5kilo turun. Kau hado?
    Esok dah last puasa. Dan akan bermulalah juadah lebaran yang tinggi kalori,tinggi kolestrol,tinggi segalanya yang pasti semua juadah tu sedap sedap. Lemang,ketupat,rendang,kuah kacang, dan macam2 je is kuih manis. Uuuhhhaaaiii! Semua sedap! Makan ngap ngap setahun sekali lah katakan. Haa makanya akan bermula sekali lagi sesi ternak lemak beramai ramai. Fuhh! Nasib lah Qyra ada COCO HOTZ #BodyDreamLuarBiasa yang dapat control nafsu makan yang membuak buak dan BELLA SQUEEZE untuk lawas pembuangan. Kita kasi flush habis segala toksin dalam badan. Barulah raya nanti tak ada nak mencekik segala jenis juadah. Kesian perut kita.
    NAK SLIM CANTIK DAN SIHAT TAK?
    📲 Just klik link kat bawah 👇🏻
    Http://www.wasap.my/60147948784/BodyDream
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSAmpang
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BodyDreamAmpang
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat
    #bodydream
    #cocohotz
    #bellasqueeze

  •  35  3  22 May, 2020
  • Cerita petang tadi Qyra dok sebok men'delivery' #bodydream Hakak ni beli set combo terus untuk kesan yang sepantas kilat. Korang bila lagi? Promo MCO dah nak habis tau! Cepat cepat stock up #bodydream korang!! .
Jomm order sekarang👇🏻
Cepat whatsapp❤️
Ready stock🧚‍♀️
📲 http://www.wasap.my/60147948784 ‼️PROMO RAYA SAMPAI 31 MAY JE CUALLS‼️
.
.
#BellaSqueezeAmpang
#BodyDreamDamansara
#BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
#KitaJagaKita
#StayAtHome
#covid_19
.
💜💜💜💜
#BodydreamCocoSMurah
#CocoSAmpang
#CocoSAmpang
#bellasqueezeAmpang
#CocoHotzAmpang
#BodyDreamAmpang
#BodyDreamLuarBiasa
#BodyDreamTestimoni
#BodydreamAmpang
#BodyDreamKL
#IncomeKencangBodyDream2020
#BODYDREAMTV3
#CocoHotzAmpang
#CocoHotzAmpang
#BellaShakeAmpang
#BellaShakeAmpang
#LegacySarraAshley
#KurusSelamat
#bodydream
#cocohotz
#bellasqueeze
  • Cerita petang tadi Qyra dok sebok men'delivery' #bodydream Hakak ni beli set combo terus untuk kesan yang sepantas kilat. Korang bila lagi? Promo MCO dah nak habis tau! Cepat cepat stock up #bodydream korang!! .
    Jomm order sekarang👇🏻
    Cepat whatsapp❤️
    Ready stock🧚‍♀️
    📲 http://www.wasap.my/60147948784 ‼️PROMO RAYA SAMPAI 31 MAY JE CUALLS‼️
    .
    .
    #BellaSqueezeAmpang
    #BodyDreamDamansara
    #BodydreamTeamFara #PrincessWhiteBeautyMurah #PerintahKawalanPergerakan #RMO #MakcikKiah #WanitaHariIni #TV3
    #KitaJagaKita
    #StayAtHome
    #covid_19
    .
    💜💜💜💜
    #BodydreamCocoSMurah
    #CocoSAmpang
    #CocoSAmpang
    #bellasqueezeAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BodyDreamAmpang
    #BodyDreamLuarBiasa
    #BodyDreamTestimoni
    #BodydreamAmpang
    #BodyDreamKL
    #IncomeKencangBodyDream2020
    #BODYDREAMTV3
    #CocoHotzAmpang
    #CocoHotzAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #BellaShakeAmpang
    #LegacySarraAshley
    #KurusSelamat
    #bodydream
    #cocohotz
    #bellasqueeze

  •  24  0  29 May, 2020