#bodydreamcocos Instagram Photos & Videos

bodydreamcocos - 62.9k posts

Hashtag Popularity

76.7
average comments
6.2k
average likes

Latest #bodydreamcocos Posts

  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' 😎 macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' 😎 macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  6  0  17 minutes ago
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. 🤪This is new level of pose yg I challenge myself. If i didn’t consume Coco Hotz + bellasqueez consistenly, I will never able to do this pose 📸 
. 
New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.
.
Food portion.
1/4 rice or noodle (carbo).
1/4 fish, meet, chicken (protein).
1/2 vegetable & fruits.
.
Bila minum Coco Hot + bellasqueez, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
.
Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab now⤵️
.
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotzl
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. 🤪This is new level of pose yg I challenge myself. If i didn’t consume Coco Hotz + bellasqueez consistenly, I will never able to do this pose 📸
    .
    New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.
    .
    Food portion.
    1/4 rice or noodle (carbo).
    1/4 fish, meet, chicken (protein).
    1/2 vegetable & fruits.
    .
    Bila minum Coco Hot + bellasqueez, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
    .
    Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab now⤵️
    .
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotzl

  •  2  0  18 minutes ago
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' 😎 macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' 😎 macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  2  0  26 minutes ago
  • 𝗝𝗢𝗠 𝗠𝗘𝗥𝗗𝗘𝗞𝗔 𝗗𝗜𝗥𝗜 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗕𝗔𝗞𝗔𝗥 𝗟𝗘𝗠𝗔𝗞 
.
.
Alamakkkk raya aidiladha hari tu mesti korang makan ketupat lemang rendang soto & macam² lagi!
Part makan daging korban mesti berkilo kann😂 Bestnyaaaa.
.
.
Best memang best, tp mcm mana dgn lemak yg baru nak hinggap tu?? 🤔
Haaaa part tu jgn risau 😉 Dgn adanya #cocos akn bantu bakar  lemak korang serta singkirkan melalui air kecil & peluh.
.
.
Campur pula dengan *DETOX* *BELLA SQUEEZ*.
Sangat padu singkirkan toksin dan lemak2 tepu  raya haji tu...
.
.
Sis tak bengang ke kalau suami dah start jeling perempuan lain.. hati2 sis sebelum terlambat
.
.
Nak 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥 cepat klik link wassap tersebut..Di bio Ig

@bodydream.cocoslimming 
@bodydream.cocoslimming 
@bodydream.cocoslimming 

#bodydream #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamtestimoni #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamzahira #bodydreamjohorbahru #bodydreamulutiram #bodydreampasirgudang #bodydreamsabah #bodydreamseremban #bodydreamoriginal #tipskurus #coachkurus #kurus #kurussihat #freepostage #sedihgemuk #viral #tiktokmalaysia #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomkurusbersamazahira #petuakurus
  • 𝗝𝗢𝗠 𝗠𝗘𝗥𝗗𝗘𝗞𝗔 𝗗𝗜𝗥𝗜 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗕𝗔𝗞𝗔𝗥 𝗟𝗘𝗠𝗔𝗞
    .
    .
    Alamakkkk raya aidiladha hari tu mesti korang makan ketupat lemang rendang soto & macam² lagi!
    Part makan daging korban mesti berkilo kann😂 Bestnyaaaa.
    .
    .
    Best memang best, tp mcm mana dgn lemak yg baru nak hinggap tu?? 🤔
    Haaaa part tu jgn risau 😉 Dgn adanya #cocos akn bantu bakar lemak korang serta singkirkan melalui air kecil & peluh.
    .
    .
    Campur pula dengan *DETOX* *BELLA SQUEEZ*.
    Sangat padu singkirkan toksin dan lemak2 tepu raya haji tu...
    .
    .
    Sis tak bengang ke kalau suami dah start jeling perempuan lain.. hati2 sis sebelum terlambat
    .
    .
    Nak 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥 cepat klik link wassap tersebut..Di bio Ig

    @bodydream.cocoslimming
    @bodydream.cocoslimming
    @bodydream.cocoslimming

    #bodydream #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamtestimoni #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamzahira #bodydreamjohorbahru #bodydreamulutiram #bodydreampasirgudang #bodydreamsabah #bodydreamseremban #bodydreamoriginal #tipskurus #coachkurus #kurus #kurussihat #freepostage #sedihgemuk #viral #tiktokmalaysia #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomkurusbersamazahira #petuakurus

  •  1  0  1 hour ago
  • Morning! Jom semak apa Kelebihan BodyDream La Mocha ni.. 🐬
.
.

1.	SANGAT SEDAP
Berperisa kopi campuran dan coklat yang sangat sedap dan lebih efektif.
2.	KAWAL SELERA MAKAN
La Mocha dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
3.	KENYANG LAMA
Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed dan oats.
 4.	BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER). Lemak akan dibakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
5. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.

.
.
Nak order terus klik link di bio okay 😉
.
.

#sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #cocoslimming #cocoslimmingjb #cocokurus #bodydreamcocos #bodydreamjb #sukusukuseparuh #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodjb #jbhomedelivery #grabfoodjb #pandafoodjb #kakimakan #bodydreamsenai #bodydreamkotatinggi
  • Morning! Jom semak apa Kelebihan BodyDream La Mocha ni.. 🐬
    .
    .

    1. SANGAT SEDAP
    Berperisa kopi campuran dan coklat yang sangat sedap dan lebih efektif.
    2. KAWAL SELERA MAKAN
    La Mocha dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
    3. KENYANG LAMA
    Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed dan oats.
    4. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER). Lemak akan dibakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
    5. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.

    .
    .
    Nak order terus klik link di bio okay 😉
    .
    .

    #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #cocoslimming #cocoslimmingjb #cocokurus #bodydreamcocos #bodydreamjb #sukusukuseparuh #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodjb #jbhomedelivery #grabfoodjb #pandafoodjb #kakimakan #bodydreamsenai #bodydreamkotatinggi

  •  0  0  1 hour ago
  • Morning! Jom semak apa Kelebihan BodyDream La Mocha ni.. 🐬
.
.

1.	SANGAT SEDAP
Berperisa kopi campuran dan coklat yang sangat sedap dan lebih efektif.
2.	KAWAL SELERA MAKAN
La Mocha dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
3.	KENYANG LAMA
Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed dan oats.
 4.	BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER). Lemak akan dibakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
5. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.

.
.
Nak order terus klik link di bio okay 😉
.
.

#sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #cocoslimming #cocoslimmingjb #cocokurus #bodydreamcocos #bodydreamjb #sukusukuseparuh #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodjb #jbhomedelivery #grabfoodjb #pandafoodjb #kakimakan #bodydreamsenai #bodydreamkotatinggi
  • Morning! Jom semak apa Kelebihan BodyDream La Mocha ni.. 🐬
    .
    .

    1. SANGAT SEDAP
    Berperisa kopi campuran dan coklat yang sangat sedap dan lebih efektif.
    2. KAWAL SELERA MAKAN
    La Mocha dapat mengawal selera makan anda dan untuk kesan yang lebih cepat anda digalakan supaya mengamalkan pemakanan yang seimbang iaitu suku : suku : separuh.
    3. KENYANG LAMA
    Anda akan rasa kenyang yang lama kerana terdapat sumber asli coco serta flaxseed dan oats.
    4. BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    Mengecilkan bahagian PERUT yang boncet, LENGAN, PEHA, PINGGANG , PINGGUL & MUKA. Bertindak sebagai pembakar lemak (FAT BURNER). Lemak akan dibakar dengan cepat dan akan dicerna dengan pantas tanpa meninggalkan lemak-lemak yang tidak diperlukan supaya tidak terkumpul di dalam badan. Anda disarankan supaya makan,ini kerana proses ini akan lebih cepat dan pantas.
    5. LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    Tidak kelihantan letih atau tidak bermanya.

    .
    .
    Nak order terus klik link di bio okay 😉
    .
    .

    #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #cocoslimming #cocoslimmingjb #cocokurus #bodydreamcocos #bodydreamjb #sukusukuseparuh #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #singaporefood #shahalamfood #sayasukamakan #foodjb #jbhomedelivery #grabfoodjb #pandafoodjb #kakimakan #bodydreamsenai #bodydreamkotatinggi

  •  2  0  1 hour ago
  • SEDAP & EFFECT POWER 🔥

Tu yang saya boleh describe pasal La Mocha 💛
Rasa memang premium.
And memang kena lah dengan tagline nya tu "LEBIH KURUS,LEBIH BERTENAGA"

Anda peminat coffee? WAJIB cuba ni.
Kalau bukan peminat pun cer try test tengok. Sis rasa uolls can easily jatuh cinta💛 tak hengat dengan La Mocha ni.

Dengan itu, sis nak belanje 
💛💛💛💛💛 lah untuk uolls.
Have a great day ahead!

XOXO, 💛

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0102974334
IG @bodydream_yantie
Www.instagram.com/bodydream_yantie
.
Click link di bio 

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat  #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya  #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
#tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial 
#dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
#syazwanzulkifly #lizaabdullah 
#wanitahariinitv3
  • SEDAP & EFFECT POWER 🔥

    Tu yang saya boleh describe pasal La Mocha 💛
    Rasa memang premium.
    And memang kena lah dengan tagline nya tu "LEBIH KURUS,LEBIH BERTENAGA"

    Anda peminat coffee? WAJIB cuba ni.
    Kalau bukan peminat pun cer try test tengok. Sis rasa uolls can easily jatuh cinta💛 tak hengat dengan La Mocha ni.

    Dengan itu, sis nak belanje
    💛💛💛💛💛 lah untuk uolls.
    Have a great day ahead!

    XOXO, 💛

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0102974334
    IG @bodydream_yantie
    Www.instagram.com/bodydream_yantie
    .
    Click link di bio

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
    #tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial
    #dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
    #syazwanzulkifly #lizaabdullah
    #wanitahariinitv3

  •  0  0  2 hours ago
  • 1,2,3,4. YES‼️ 
4 PILIHAN MINUMAN TAMBAHAN UNTUK ADA PILIH & CONSUME SETIAP PAGI SELEPAS BREAKFAST.

Tepuk dada tanya hati uolls, mana satu yang terasa macam kena, macam ngam dengan jiwa.
Tak tahu nak pilih?
OK sis bagi cadangan ok.

1. Uolls pilih berdasarkan warna favourite 🤭
2. Tak pun, pejam mata then letak jari kat screen, tengok dekat product mana yang jari uolls pergi 🤭
3. Contact sis untuk sis bantu explain further & lepas tu uolls boleh la pilih dengan senang hati 🤩

Boleh,boleh?
Kalau boleh, ajommm lah. Roger kaih!

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0102974334
IG @bodydream_yantie
Www.instagram.com/bodydream_yantie
.
Click link di bio 

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat  #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya  #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
#tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial 
#dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
#syazwanzulkifly #lizaabdullah 
#wanitahariinitv3
  • 1,2,3,4. YES‼️
    4 PILIHAN MINUMAN TAMBAHAN UNTUK ADA PILIH & CONSUME SETIAP PAGI SELEPAS BREAKFAST.

    Tepuk dada tanya hati uolls, mana satu yang terasa macam kena, macam ngam dengan jiwa.
    Tak tahu nak pilih?
    OK sis bagi cadangan ok.

    1. Uolls pilih berdasarkan warna favourite 🤭
    2. Tak pun, pejam mata then letak jari kat screen, tengok dekat product mana yang jari uolls pergi 🤭
    3. Contact sis untuk sis bantu explain further & lepas tu uolls boleh la pilih dengan senang hati 🤩

    Boleh,boleh?
    Kalau boleh, ajommm lah. Roger kaih!

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0102974334
    IG @bodydream_yantie
    Www.instagram.com/bodydream_yantie
    .
    Click link di bio

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
    #tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial
    #dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
    #syazwanzulkifly #lizaabdullah
    #wanitahariinitv3

  •  1  0  2 hours ago
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni. 
This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
.
Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
.
Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
.
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore .
.
#bodydreamsingapore 
#detoxsingapore 
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
.
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni.
    This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
    .
    Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
    Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
    .
    Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

    Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore .
    .
    #bodydreamsingapore
    #detoxsingapore
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
    .

  •  1  0  9 hours ago
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni. 
This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
.
Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
.
Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
.
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore .
.
#bodydreamsingapore 
#detoxsingapore 
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
.
  • Happy nyaaa Amy dapat consume balik Bodydream ni. Amy jadi insecure bila korang DM & tegur amy dah chubby😔 . Semua orang pun naik berat masa PKP ni.
    This time Amy terus pilih nak COMBO Coco Hotz🍫🔥 dan Bella Squeez🍇🍑 Coco Hotz ni dapt burn calorie macam Zumba 3 jam, best kan! Baru lah Amy boleh fefeeling nak OOTD baju KEBAYA hari raya ni nanti👍🏻😍
    .
    Amy perasan, Combo Coco Hotz & Bella Squeez ni power sangat🔥 Coco Hotz buat Amy cepat kenyang dan kenyang lebih lama. Waktu berbuka, makan sikit je Amy jadi kenyang dan dapat kawal selera. .
    Sebelum tidur pulak Amy memang akan detox dengan Bella Squeez. Body rasa lebih ringan, perut rasa lebih selesa lepas dah makan macam-macam waktu berbuka. Ini memang secret Amy untuk perut kempis dan tak ada lemak.🤫
    .
    Sekarang ada promosi tu lagi, cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni & uolz bole join , Amy akan share untuk posting okey? .

    Sekarang ada promosi tu lagi, jadi cepat-cepat korang dapatkan set Combo Coco Hotz dan Bella Squeez ni untuk kawal selera makan, kurus dengan cepat dan dapatkan body yang cantik lentik dengan mudah💜⤵️
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore .
    .
    #bodydreamsingapore
    #detoxsingapore
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestomoni #Kurustanpapantang #nopantang #nopantangmakan #takpayahpantang #takperlupantangmakan #BodydreamCocoslimming #WanitaHariIni #TV3 #WHI
    .

  •  0  0  9 hours ago
  • Dulu, bagi Ilya untuk dapat badan yang macam ni mesti ambil masa yang lama dan kena usaha keras. Lama jugak Ilya idamkan badan yang macam ni. Dan Ilya memang buat bermacam jenis exercise tapi memang susah sangat nak maintain dan disiplin.
.
Bila amalkan Coco Hotz ni, one thing I realize, back fat berlapis-lapis cepat hilang. Perempuan paling tak suka lemak-lemak area ni kann. .
So Ilya memang betul-betul recommend korang untuk focus on your body lose weight during Ramadhan ni, sebab waktu makan singkat. Korang betul-betul boleh focus & happy dengan result nanti!👍🏻
.
Sekarang still ada PROMO. Ilya suggest purchase Coco Hotz untuk double effect dan result yang lebih cepat, bagi energy sepanjang pausa & bg kenyang lama. Boleh jugak purchase combo dengan Bella Squeez untuk detox⤵️
.
IG @bodydream_singapore
IG @bodydream_singapore 
IG @bodydream_singapore .
.
#bodydreamsingapore 
#FeedbackRajaIlya
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#cocos #bodydream #legacysarraashley  #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni
#KurusSecaraSihat 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • Dulu, bagi Ilya untuk dapat badan yang macam ni mesti ambil masa yang lama dan kena usaha keras. Lama jugak Ilya idamkan badan yang macam ni. Dan Ilya memang buat bermacam jenis exercise tapi memang susah sangat nak maintain dan disiplin.
    .
    Bila amalkan Coco Hotz ni, one thing I realize, back fat berlapis-lapis cepat hilang. Perempuan paling tak suka lemak-lemak area ni kann. .
    So Ilya memang betul-betul recommend korang untuk focus on your body lose weight during Ramadhan ni, sebab waktu makan singkat. Korang betul-betul boleh focus & happy dengan result nanti!👍🏻
    .
    Sekarang still ada PROMO. Ilya suggest purchase Coco Hotz untuk double effect dan result yang lebih cepat, bagi energy sepanjang pausa & bg kenyang lama. Boleh jugak purchase combo dengan Bella Squeez untuk detox⤵️
    .
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore
    IG @bodydream_singapore .
    .
    #bodydreamsingapore
    #FeedbackRajaIlya
    #legacysarraashley
    #successbeyonddreams
    #cocos #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni
    #KurusSecaraSihat
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  2  0  9 hours ago
  • Korang nak tahu tak TIPS HILANGKAN PERUT BUNCIT??? .
BELLAS SQUEEZ laa tips nyaa, korang dah makan macam2, lepastu susah nak membuang 😖.. Makanan yang korang makan pon boleh jadi lemak tepu dan mengakibatkan Perut Buncit...
So jangan Tunggu lagi, Minum BellaSqueez ni untuk elakkan daripada perut buncit dan juga berat badan pon akan bertambah kalau korang tak jaga sistem penghadaman dari dalam perut😱

@bodydream_zura
@bodydream_zura

013-4878434
013-4878434

#bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #bellasqueez #slimming #bellasqueez #perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #bodydreamkedah #bellasqueez #feedbackmalaysia #feedback #trustedsellersungaipetani #7harimencintaiku2 #agentbodydreamsungaipetani
  • Korang nak tahu tak TIPS HILANGKAN PERUT BUNCIT??? .
    BELLAS SQUEEZ laa tips nyaa, korang dah makan macam2, lepastu susah nak membuang 😖.. Makanan yang korang makan pon boleh jadi lemak tepu dan mengakibatkan Perut Buncit...
    So jangan Tunggu lagi, Minum BellaSqueez ni untuk elakkan daripada perut buncit dan juga berat badan pon akan bertambah kalau korang tak jaga sistem penghadaman dari dalam perut😱

    @bodydream_zura
    @bodydream_zura

    013-4878434
    013-4878434

    #bodydreamkanada #bodydreamcocos #bodygoals #cocos #bellasqueez #slimming #bellasqueez #perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #bodydreamkedah #bellasqueez #feedbackmalaysia #feedback #trustedsellersungaipetani #7harimencintaiku2 #agentbodydreamsungaipetani

  •  1  0  10 hours ago
  • 💢PUKULAN DETOX PALING SEDAP PALING RAMAI ORANG PUJI & REPEAT BELI‼️‼️‼️💢
.
Pernah dengar orang suka minum detox??
Pernah dengar minuman detox tu sangat sedap??
Pernah cuba2 detox yg membuang tak cirit & terbabas?? 😆
.
Ini kali bukan feedbacks main2 sembang kari‼️
Sekali cuba mesti repeat lagi.
Sebab tak rugi beli detox sehebat dan sesedap ni 😋
.
Korang sebelum tido kalau tak nak perut meragam yg bukan-bukan,
Jangan lupa minum 🍇𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX)‼️
Ingat apa kakak pesan ya,
Kalau tak berlanjutan — menakutkan perut boncit ke depan 🙈
.
DETOX BELLA SQUEEZ ADA PROMO PROMO PROMO‼️
Paling susah nak promo tak lain tak bukan 🍇𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX)
.
Cecepat dapatkan.
While stock last ⤵️⤵️⤵️
📞WhatsApp 017 - 727 3191
📞WhatsApp 017 - 727 3191
📞WhatsApp 017 - 727 3191
.
📲 http://www.wasap.my/60177273191/detoxbellasqueez / Click Link Whatsapp di Profile IG ♥️
.
Follow Us:
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@bodydream_ezzah.konchong
⏩@sweetbunny.jb
⏩@sweetbunny.jb
⏩@sweetbunny.jb
▶Turn on post notification
.
JOM RAMAI-RAMAI SHARE PADA KAWAN YANG ADA MASALAH RISAU & BENGANG LEMAK MELANDA TAK KU DUGA‼️
.
#chocolatedrink
#chocolatelover
#chocolover
#tipskurus
#tipskurusmudah
#tipskurusberkesan 
#testimonibodydream 
#bodydreamtestimoni 
#detoxbellasqueze 
#cocotrim 
#bellasqueez 
#bodydreamcocos 
#bodydreamjohor 
#cocotrimmontkiara
#bodydreamlovers 
#cocotrimlovers 
#terlajaklaris 
#produkkurus 
#produkviral 
#promosimurah 
#sales2020
#slimmingworld 
#kurussebelumraya 
#kuruscantek 
#kurussihat 
#kurussihatcantik 
#fatburnermalaysia 
#stayfitness 
#menusihat 
#jomdetox 
#bellasqueez
  • 💢PUKULAN DETOX PALING SEDAP PALING RAMAI ORANG PUJI & REPEAT BELI‼️‼️‼️💢
    .
    Pernah dengar orang suka minum detox??
    Pernah dengar minuman detox tu sangat sedap??
    Pernah cuba2 detox yg membuang tak cirit & terbabas?? 😆
    .
    Ini kali bukan feedbacks main2 sembang kari‼️
    Sekali cuba mesti repeat lagi.
    Sebab tak rugi beli detox sehebat dan sesedap ni 😋
    .
    Korang sebelum tido kalau tak nak perut meragam yg bukan-bukan,
    Jangan lupa minum 🍇𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX)‼️
    Ingat apa kakak pesan ya,
    Kalau tak berlanjutan — menakutkan perut boncit ke depan 🙈
    .
    DETOX BELLA SQUEEZ ADA PROMO PROMO PROMO‼️
    Paling susah nak promo tak lain tak bukan 🍇𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 (DETOX)
    .
    Cecepat dapatkan.
    While stock last ⤵️⤵️⤵️
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    📞WhatsApp 017 - 727 3191
    .
    📲 http://www.wasap.my/60177273191/detoxbellasqueez / Click Link Whatsapp di Profile IG ♥️
    .
    Follow Us:
    @bodydream_ezzah.konchong
    @bodydream_ezzah.konchong
    @bodydream_ezzah.konchong
    @sweetbunny.jb
    @sweetbunny.jb
    @sweetbunny.jb
    ▶Turn on post notification
    .
    JOM RAMAI-RAMAI SHARE PADA KAWAN YANG ADA MASALAH RISAU & BENGANG LEMAK MELANDA TAK KU DUGA‼️
    .
    #chocolatedrink
    #chocolatelover
    #chocolover
    #tipskurus
    #tipskurusmudah
    #tipskurusberkesan
    #testimonibodydream
    #bodydreamtestimoni
    #detoxbellasqueze
    #cocotrim
    #bellasqueez
    #bodydreamcocos
    #bodydreamjohor
    #cocotrimmontkiara
    #bodydreamlovers
    #cocotrimlovers
    #terlajaklaris
    #produkkurus
    #produkviral
    #promosimurah
    #sales2020
    #slimmingworld
    #kurussebelumraya
    #kuruscantek
    #kurussihat
    #kurussihatcantik
    #fatburnermalaysia
    #stayfitness
    #menusihat
    #jomdetox
    #bellasqueez

  •  5  0  10 hours ago
  • ✨You were born to sparkle✨
.
Almost 1 month i consume COCO HOTZ! ,🤩 I am happy that i choose the right product, currently belum sampai lagi 1 month ..I already loss 3kg with coco Hotz. 
.
Swipe to left to see my first picture, masa ni baru nak start consume coco Hotz. I still remember my post on June 30, with Coco Hotz!😲.. That time, I memang chubby sebab 4 bulan MCO duduk rumah🙊, asyik menguyah layan Netflix.. So now, I dah buktikan yang COCO HOTZ memang berkesan untuk menurunkan berat badan i 😍Tak Rasa Lapar i cant tahan till up to 6-8hours 👍🏽💖
.
U guys can spot the difference at my tummy and body shape . I am MORE THAN HAPPY! 💖
and plus COCO HOTZ ni taste memang sedap gilerr, I suka minum with ICE , like COCO ICE SHAKE🤤
.
If u guys like to workout just like me? Take this Coco Hotz as your addition supplements to burn get more energy & burn more calories because I want to lose another 3KG - 5KG !!
.
Get Coco Hotz Promo Amazing  MERDEKA now! : 
. 
@bodydream_azie.jb 
@bodydream_azie.jb 
@bodydream_azie.jb 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
#bodygoals
#bodydreamjohor
#bodydreamjb
#bodydreampasirgudang
#bodydreammasai
Codpasirgudang
Codmasai
  • ✨You were born to sparkle✨
    .
    Almost 1 month i consume COCO HOTZ! ,🤩 I am happy that i choose the right product, currently belum sampai lagi 1 month ..I already loss 3kg with coco Hotz.
    .
    Swipe to left to see my first picture, masa ni baru nak start consume coco Hotz. I still remember my post on June 30, with Coco Hotz!😲.. That time, I memang chubby sebab 4 bulan MCO duduk rumah🙊, asyik menguyah layan Netflix.. So now, I dah buktikan yang COCO HOTZ memang berkesan untuk menurunkan berat badan i 😍Tak Rasa Lapar i cant tahan till up to 6-8hours 👍🏽💖
    .
    U guys can spot the difference at my tummy and body shape . I am MORE THAN HAPPY! 💖
    and plus COCO HOTZ ni taste memang sedap gilerr, I suka minum with ICE , like COCO ICE SHAKE🤤
    .
    If u guys like to workout just like me? Take this Coco Hotz as your addition supplements to burn get more energy & burn more calories because I want to lose another 3KG - 5KG !!
    .
    Get Coco Hotz Promo Amazing MERDEKA now! :
    .
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    @bodydream_azie.jb
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
    #bodygoals
    #bodydreamjohor
    #bodydreamjb
    #bodydreampasirgudang
    #bodydreammasai
    Codpasirgudang
    Codmasai

  •  2  0  11 hours ago
  • 💥EH EH JAPPP!! JANGAN TIDUR LAGIIII😱💥

Iyaaa, jangan tidur lagi selagi belum minum Bella Squeez, the only detox drink from BodyDream, yang berperisa blackcurrant🍇

Bagi yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan, macam ni lah,😎 sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 💥EH EH JAPPP!! JANGAN TIDUR LAGIIII😱💥

    Iyaaa, jangan tidur lagi selagi belum minum Bella Squeez, the only detox drink from BodyDream, yang berperisa blackcurrant🍇

    Bagi yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan, macam ni lah,😎 sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  9  1  11 hours ago
  • BELLA SQUEEZ YANG UMPHH‼
:
:
👉Uollls ada masalah melawas?
👉Ada masalah perut buncit tapi bahagian lain semua helok?
👉Ada masalah sembelit 😖😖😖?
:
:
Apa kata you guys try minum Bella Squeez ni.
:
•Mommy jamin, proses membuang berjalan lancar, takde tersekat-sekat 👏
•Lepas tu badan rasa ringan aje tau❤
•Lebih syok, perut makin kempis, dah takde buncit-buncit🤩
•Pakai skirt/seluar semua elok aje 😍
:
🎉Hanya RM 70 sekotak skrg ni (PROMO AIDILADHA) ada 10 sachets.
🎉Tak perlu minum hari-hari pun OK, uolls boleh selang hari or amalkan 3 kali seminggu.

Jom try untuk lenyapkan masalah perut buncit tu. Anda mampu mengubahnya 😉

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat  #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya  #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
#tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial 
#dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
#syazwanzulkifly #lizaabdullah 
#wanitahariinitv3
  • BELLA SQUEEZ YANG UMPHH‼
    :
    :
    👉Uollls ada masalah melawas?
    👉Ada masalah perut buncit tapi bahagian lain semua helok?
    👉Ada masalah sembelit 😖😖😖?
    :
    :
    Apa kata you guys try minum Bella Squeez ni.
    :
    •Mommy jamin, proses membuang berjalan lancar, takde tersekat-sekat 👏
    •Lepas tu badan rasa ringan aje tau❤
    •Lebih syok, perut makin kempis, dah takde buncit-buncit🤩
    •Pakai skirt/seluar semua elok aje 😍
    :
    🎉Hanya RM 70 sekotak skrg ni (PROMO AIDILADHA) ada 10 sachets.
    🎉Tak perlu minum hari-hari pun OK, uolls boleh selang hari or amalkan 3 kali seminggu.

    Jom try untuk lenyapkan masalah perut buncit tu. Anda mampu mengubahnya 😉

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
    #tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial
    #dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
    #syazwanzulkifly #lizaabdullah
    #wanitahariinitv3

  •  2  0  11 hours ago
  • ⚡️NAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK🤔⚡️

Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu😅

Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.😎 Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • ⚡️NAK SLIM JERRR, KENAPA NAK KENA DETOX PULAKKK🤔⚡️

    Mesti pernah kan jumpa orang macam ni, nak slim down, tapi taknak detox dulu. Tapi dalam masa yang sama, nak cepat kurus. Acanooo tu😅

    Okay takpe, kita faham mungkin ada yang kurang tahu kenapa perlunya detox ni kan.😎 Macam ni lah, sebelum awak buat keputusan untuk berdiet, untuk tekad kuruskan badan, hari-hari sebelum tu selama berapa lamanya tu, dah macam-macam jenis makanan berminak,🍤🍢berlemak,🍦🎂 tinggi kalori 🍫🥤🥘yang dah masuk dalam badan? Tak mampu nak ingat banyaknyaaa kan!😅

    Sebab tu lah, antara step yang paling penting bila dah bertekad nak kuruskan badan ialah DETOX!🔥 Sebab, bila detox ni, memang membantu sistem penghadaman kita jadi lebih lancar, perut-perut yang munchettt 🤰🏻tu pun dah mundurrr. Secara tak langsung, kita sendiri boleh rasa badan kita ni lebih ringan. Bila sistem badan dah bersih macam ni, nak serap fungsi untuk kuruskan badan pun, jadi lebih lancar dan mudah tau!🔥

    Haaa tunggu apa lagi? JOM DETOX dengan Bella Squeez!🤗
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  7  1  11 hours ago
  • Jom consume 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 😊‼️
. 
Bila sebut DETOX je ramai yang takut nak minum sebab selalunye DETOX akan buat kita sakit perut. Ada je yang sampai sanggup berkurung jer kat umah sebab takut asik kena ke toilet🤣 ..
.
DETOX dengan 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 tak macam tu taw. Cuma ke toilet pagi tu untuk DETOX. Bukannye sampai berkampung kat toilet.🤣
. 
Selain DETOX mampu bersihkan usus kita ... 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 jugak mampu kempiskan perut yang boroi kita😍 ..
.
Jom minum dan rasai kesannya 🍇

DM i & jangan lupe follow i 
@bodydreampasirgudang_byarfeeza
@bodydreampasirgudang_byarfeeza
@bodydreampasirgudang_byarfeeza

Or 

Whatsapp i at 017-7710629 / click link nie 👉🏻 https://wa.me/60177710629

#fitnessjourney #WHI #agentbodydreamjb 
#bodydreampasirgudang #bodydreamjbfarina #bodydreamjohorbahru #tv3malaysia #nakkurus #kurusmudah #dietplan #kuruscantik #dietplan #fitnessjourney #dietcaramudah #jbfood #jbhomefooddelivery #jdt 
#bodydreamcocos #bodydreambellasqueeze #detoxdrinkmaalysia #detox #slimmingworldrecipes #slimmingdrink
  • Jom consume 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 😊‼️
    .
    Bila sebut DETOX je ramai yang takut nak minum sebab selalunye DETOX akan buat kita sakit perut. Ada je yang sampai sanggup berkurung jer kat umah sebab takut asik kena ke toilet🤣 ..
    .
    DETOX dengan 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 tak macam tu taw. Cuma ke toilet pagi tu untuk DETOX. Bukannye sampai berkampung kat toilet.🤣
    .
    Selain DETOX mampu bersihkan usus kita ... 𝑩𝑬𝑳𝑳𝑨 𝑺𝑸𝑼𝑬𝑬𝒁 jugak mampu kempiskan perut yang boroi kita😍 ..
    .
    Jom minum dan rasai kesannya 🍇

    DM i & jangan lupe follow i
    @bodydreampasirgudang_byarfeeza
    @bodydreampasirgudang_byarfeeza
    @bodydreampasirgudang_byarfeeza

    Or

    Whatsapp i at 017-7710629 / click link nie 👉🏻 https://wa.me/60177710629

    #fitnessjourney #WHI #agentbodydreamjb
    #bodydreampasirgudang #bodydreamjbfarina #bodydreamjohorbahru #tv3malaysia #nakkurus #kurusmudah #dietplan #kuruscantik #dietplan #fitnessjourney #dietcaramudah #jbfood #jbhomefooddelivery #jdt
    #bodydreamcocos #bodydreambellasqueeze #detoxdrinkmaalysia #detox #slimmingworldrecipes #slimmingdrink

  •  0  0  12 hours ago

Top #bodydreamcocos Posts

  • Alhamdulillah. Untuk bulan ini ada 35 orang agent yg masih baru yang saya kena  bimbing & coach sehingga berjaya . Bila agent restock product.. this is a trust and responsibility for both me and my agent . Amanah utk saya guide mereka sampai mereka bole jualan rm100,000 sebulan.. dan juga responsibility & kepercayaan yg parent, husband, wife & family mereka da bagi.. guna kan modal sebaik mungkin, so the next following month mereka bole guna modal & profit untuk rolling duit, dpt beli stock lg banyak, sales & profit lg tinggi utk bahagiakan Family... yg penting RAJIN 😉💜 Remember that... banyak mana support yg kita terima dari rakan2, leader & family, our lives will never change if we dont have willingness & consistency to be success. 
Doa kan semoga saya selalu di beri kesihatan yg baik yeee....banyak program yg sy da arrange this month utk support agent2 saya capai impian mereka tahun nie.. 🌈 Sbb lately saya always kena migrain especially bila cuaca terlalu panas.. apa saya kena buat? 😭🤯 . . .
.

Love,
Princess
#bodydreamfounder .
.

Cut Fit Wow 
BODYDREAM LUAR BIASA. 
#bodydream #bodydreamagent 
#WHI #TV3 #WanitaHariIni #bodydreamfounder #FounderBodydream #Bodydream #BodydreamCocoS #BellaSqueez #KerveShapewear #princesswhitebeauty
  • Alhamdulillah. Untuk bulan ini ada 35 orang agent yg masih baru yang saya kena bimbing & coach sehingga berjaya . Bila agent restock product.. this is a trust and responsibility for both me and my agent . Amanah utk saya guide mereka sampai mereka bole jualan rm100,000 sebulan.. dan juga responsibility & kepercayaan yg parent, husband, wife & family mereka da bagi.. guna kan modal sebaik mungkin, so the next following month mereka bole guna modal & profit untuk rolling duit, dpt beli stock lg banyak, sales & profit lg tinggi utk bahagiakan Family... yg penting RAJIN 😉💜 Remember that... banyak mana support yg kita terima dari rakan2, leader & family, our lives will never change if we dont have willingness & consistency to be success.
    Doa kan semoga saya selalu di beri kesihatan yg baik yeee....banyak program yg sy da arrange this month utk support agent2 saya capai impian mereka tahun nie.. 🌈 Sbb lately saya always kena migrain especially bila cuaca terlalu panas.. apa saya kena buat? 😭🤯 . . .
    .

    Love,
    Princess
    #bodydreamfounder .
    .

    Cut Fit Wow
    BODYDREAM LUAR BIASA.
    #bodydream #bodydreamagent
    #WHI #TV3 #WanitaHariIni #bodydreamfounder #FounderBodydream #Bodydream #BodydreamCocoS #BellaSqueez #KerveShapewear #princesswhitebeauty

  •  490  15  28 February, 2020
  • Ramai yg berazam nak kurus tahun 2020. 
Klu kita fokus nak kurus saja .. mmg akan turun berat & kurus, but mostly in dangerous way. 
Lansung x nak makan.. minum air x cukup.. x tido cukup..
End up body jadi sluggish, nampak cengkung. 
Jadi moody & tak productive

This year, jom ramai2 change mindset drp nak Kurus je.. to
SIHAT dan KURUS. 
Bila kita dah set nak SIHAT , nak KURUS
There goes... we start to pick the healthy meals.
Banyak makan sayur, salad, 
Makanan beralkali tinggi which is really good for healthy body...
Kurangkan food2 yg merepek2 yg menyebabkan asid tinggi dlm badan. 
Junk food.. dessert.. canned drinks.. Korang sendiri pun tau food2 mcm tu kan 😹. So Advantage bila consume Coco S , 
Kenyang lebih lama.. bole control selera makan..
So guna kan kelebihan ini utk korang 
Create healthy food and lifestyle. ( sebab selera nak makan aneh2 tu controlled by Coco S)

So one of my goals dan niat this year..
To help more Malaysian become healthy 
Reduce kadar obesity tertinggi Kat Asia. 
Doa kan Saya ye? 
Thank You for keep supporting me. 
Lets do this together! 💜💜
#kurussihatdenganbodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydream #bodydreamcocos
  • Ramai yg berazam nak kurus tahun 2020.
    Klu kita fokus nak kurus saja .. mmg akan turun berat & kurus, but mostly in dangerous way.
    Lansung x nak makan.. minum air x cukup.. x tido cukup..
    End up body jadi sluggish, nampak cengkung.
    Jadi moody & tak productive

    This year, jom ramai2 change mindset drp nak Kurus je.. to
    SIHAT dan KURUS.
    Bila kita dah set nak SIHAT , nak KURUS
    There goes... we start to pick the healthy meals.
    Banyak makan sayur, salad,
    Makanan beralkali tinggi which is really good for healthy body...
    Kurangkan food2 yg merepek2 yg menyebabkan asid tinggi dlm badan.
    Junk food.. dessert.. canned drinks.. Korang sendiri pun tau food2 mcm tu kan 😹. So Advantage bila consume Coco S ,
    Kenyang lebih lama.. bole control selera makan..
    So guna kan kelebihan ini utk korang
    Create healthy food and lifestyle. ( sebab selera nak makan aneh2 tu controlled by Coco S)

    So one of my goals dan niat this year..
    To help more Malaysian become healthy
    Reduce kadar obesity tertinggi Kat Asia.
    Doa kan Saya ye?
    Thank You for keep supporting me.
    Lets do this together! 💜💜
    #kurussihatdenganbodydreamcocos #bodydreamkanada #bodydream #bodydreamcocos

  •  489  8  10 January, 2020
  • ada yg kata bestnya Jadi mcm  Sarra yg berjaya, ada business sendiri dan duit sendiri sebagai seorang wanita, but not many of you know how struggle i am to be until this level. 
Tidur x pernah cukup setiap hari... Segala emosi,  kesakitan dan pengorbanan yang sy lakukan...terlalu banyak jika ingin d ceritakan... kalau incess cerita satu2.. berbaldi2 air mata korang nanti 😭. .

Apa yg pasti , Bila Allah bagi kita kegagalan sebelum ini, kepayahan  dan tekanan dalam hidup Sbb Dia tahu kita bole go thru semuanya dan sebenarnya nak jadikan kita orang yang BERJAYA dan LUAR BIASA. Success is like a diamond. NO PRESSURE NO DIAMOND. 💎 
tekanan yg berjaya kita lalui akan buat kita jadi kuat dari sebelumnya.
. .

Yg penting, untuk Berjaya kena sentiasa ada CINTA & CONSISTENCY dalam setiap apa yg kita usahakan. 
Walaupun Harini Cuaca Panas.. lagi panas  isu Politik Negara ni.. yang penting rambut Incess tetap Kepukzz , TETAPPP ramai yang Nak kurus sebelum raya nie. Jumpa skejap lg di Live İnstagram 4.30ptg ni ye. . .

HEMPASSS. 
Cut Fit Wow 
BODYDREAM LUAR BIASA. 
#bodydream #bodydreamagent 
#WHI #TV3 #WanitaHariIni #bodydreamfounder #FounderBodydream #Bodydream #BodydreamCocoS #BellaSqueez #KerveShapewear #princesswhitebeauty
  • ada yg kata bestnya Jadi mcm Sarra yg berjaya, ada business sendiri dan duit sendiri sebagai seorang wanita, but not many of you know how struggle i am to be until this level.
    Tidur x pernah cukup setiap hari... Segala emosi, kesakitan dan pengorbanan yang sy lakukan...terlalu banyak jika ingin d ceritakan... kalau incess cerita satu2.. berbaldi2 air mata korang nanti 😭. .

    Apa yg pasti , Bila Allah bagi kita kegagalan sebelum ini, kepayahan dan tekanan dalam hidup Sbb Dia tahu kita bole go thru semuanya dan sebenarnya nak jadikan kita orang yang BERJAYA dan LUAR BIASA. Success is like a diamond. NO PRESSURE NO DIAMOND. 💎
    tekanan yg berjaya kita lalui akan buat kita jadi kuat dari sebelumnya.
    . .

    Yg penting, untuk Berjaya kena sentiasa ada CINTA & CONSISTENCY dalam setiap apa yg kita usahakan.
    Walaupun Harini Cuaca Panas.. lagi panas isu Politik Negara ni.. yang penting rambut Incess tetap Kepukzz , TETAPPP ramai yang Nak kurus sebelum raya nie. Jumpa skejap lg di Live İnstagram 4.30ptg ni ye. . .

    HEMPASSS.
    Cut Fit Wow
    BODYDREAM LUAR BIASA.
    #bodydream #bodydreamagent
    #WHI #TV3 #WanitaHariIni #bodydreamfounder #FounderBodydream #Bodydream #BodydreamCocoS #BellaSqueez #KerveShapewear #princesswhitebeauty

  •  394  15  24 February, 2020
  • 🥳Yeay 🥳Finally I get to try Coco Hotz. Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 . 
.
Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
.
So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
.
Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing. 
.
💪🏽Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys. 
.
🙌🏽🤩Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
.
📲+60172663078 IG: @bodydream.official
📲+60172663078 IG: @bodydream.official
📲+60172663078 IG: @bodydream.official
.
#successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🥳Yeay 🥳Finally I get to try Coco Hotz. Actually I baru nak start shooting balik after berbulan-bulan tergendala due to #MCO and #Covid19 .
    .
    Berat naik balik since 4 months stay home ni. Asyik makan, sampai pagi pun still mengunyah sambil layan netflix😩
    .
    So, I've been searching the best weight loss suppliments to boost my energy, helps to control my appetite and maintain my bodyshape. Coz I dah a bit bambam🤭😭
    .
    Ramai my friends yang highly recommend me to try Bodydream Coco Hotz & the feedback pun amazing.
    .
    💪🏽Here is my first picture (now tengah chubby🙈) with Coco Hotz as a witness to you guys.
    .
    🙌🏽🤩Cant wait to share my progress and journey transformation sebagai seorang pengguna with Coco Hotz💜 💋 ⤵️
    .
    📲+60172663078 IG: @bodydream.official
    📲+60172663078 IG: @bodydream.official
    📲+60172663078 IG: @bodydream.official
    .
    #successbeyonddreams #bodydreamcocohotz
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  14,519  99  30 June, 2020