#bodydream Instagram Photos & Videos

bodydream - 118.7k posts

Hashtag Popularity

14.2
average comments
655.4
average likes

Latest #bodydream Posts

  • 🔥JOM MULAKAN HASRAT NAK SLIM DENGAN COCO S SETIAP PAGI🔥

Nak kurus, nak kurus, tapi apa pun tak buat. Ye la, bila kerja ni, susah kan nak cari masa untuk exercise. Habis kerja, penat, nak rehat.😔 Kalau jalan-jalan kat office pun ulang pergi makan, pergi toilet. Dua tu je la. Selebihnya banyak masa duduk je depan PC buat kerja kan🥺Tau-tau banyak baju makin sendat. Sedihhh.😭 Makin stress. Dah makin stress, makin susah berat turun. Hmm😪

Sebab tu la BodyDream keluarkan Coco S ni memang sangat sesuai untuk bantu bakar lemak walaupun tak sempat exercise, terutamanya bagi yang baru rasa macam nak start berdiet.ğŸ˜Ž Sebabbb Coco S ni bila minum, rasa kenyang tu akan tahan lebih lama and rasa dia memang sedap🍫🥰 Yang penting, sebelum minum Coco S, mesti sarapan dulu okay😉 Anddd wajib minum air kosong 2-3 liter sehari✨

🔥JOM BAKAR LEMAK DENGAN COCO SğŸ˜Ž
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🔥JOM MULAKAN HASRAT NAK SLIM DENGAN COCO S SETIAP PAGI🔥

    Nak kurus, nak kurus, tapi apa pun tak buat. Ye la, bila kerja ni, susah kan nak cari masa untuk exercise. Habis kerja, penat, nak rehat.😔 Kalau jalan-jalan kat office pun ulang pergi makan, pergi toilet. Dua tu je la. Selebihnya banyak masa duduk je depan PC buat kerja kan🥺Tau-tau banyak baju makin sendat. Sedihhh.😭 Makin stress. Dah makin stress, makin susah berat turun. Hmm😪

    Sebab tu la BodyDream keluarkan Coco S ni memang sangat sesuai untuk bantu bakar lemak walaupun tak sempat exercise, terutamanya bagi yang baru rasa macam nak start berdiet.ğŸ˜Ž Sebabbb Coco S ni bila minum, rasa kenyang tu akan tahan lebih lama and rasa dia memang sedap🍫🥰 Yang penting, sebelum minum Coco S, mesti sarapan dulu okay😉 Anddd wajib minum air kosong 2-3 liter sehari✨

    🔥JOM BAKAR LEMAK DENGAN COCO SğŸ˜Ž
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    📱011-60962503 IG @cocohotz.hq
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  0  1  9 minutes ago
  • Sungai Petani

SERIOUS LA GAIS KORANG NAK KURUS💪🏻
 
Combo padu minuman supplement FAT BURNER + DETOX ni akan buat korang makin bersemangat untuk turunkan lagi dan lagi dan lagi berat badan korang🤩🤩 
 
KENAPA??🧐
 
Dengan hanya 1 set combo ni dah mampu menurunkan berat badan 3 - 6kg💪🏻💪🏻 Dengan cara pengambilan yang betul, konsisten & follow all tips yg sis akan share dengan korang, mustahil kalau berat korang langsung xberganjak🤗 Otherwise mmg korang yg nakal xnak follow tips manjaaahh sis tu😜😜
 
Yang pastinya kita wajib kekalkan tahap kesihatan dan stamina kita untuk pastikan kita kurus dengan penuh energy💪🏻💪🏻 bukan lemau & xbertenaga🥴🥴
 
Harga promo raya haji masih berjalan sehingga 15 Aug ni okkay!! Jom grab cepat2, spare stock yang cukup utk pastikan kita KONSISTEN💪🏻💪🏻 barula effective usaha yg dah kita ambil kann🤗🤗 Siapa lambat hampa terlepas🥴🥴 
 
Asyik duk tunggu.. nanti dulu, lepas raya, azam tahun depan😫😫 selagi xada action selagi tu lemak makin diternak setiap hari😜😜

💜

Nak saya guide korang?
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
@bodydream_zura
@bodydream_zura
@bodydream_zura

📲013-4878434
📲013-4878434
📲013-4878434

💜

#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak 
#detox

#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller

#BodydreamSungaiPetani
#BodydreamSungaiPetani
#bodydreamutara
  • Sungai Petani

    SERIOUS LA GAIS KORANG NAK KURUS💪🏻

    Combo padu minuman supplement FAT BURNER + DETOX ni akan buat korang makin bersemangat untuk turunkan lagi dan lagi dan lagi berat badan korang🤩🤩

    KENAPA??🧐

    Dengan hanya 1 set combo ni dah mampu menurunkan berat badan 3 - 6kg💪🏻💪🏻 Dengan cara pengambilan yang betul, konsisten & follow all tips yg sis akan share dengan korang, mustahil kalau berat korang langsung xberganjak🤗 Otherwise mmg korang yg nakal xnak follow tips manjaaahh sis tu😜😜

    Yang pastinya kita wajib kekalkan tahap kesihatan dan stamina kita untuk pastikan kita kurus dengan penuh energy💪🏻💪🏻 bukan lemau & xbertenaga🥴🥴

    Harga promo raya haji masih berjalan sehingga 15 Aug ni okkay!! Jom grab cepat2, spare stock yang cukup utk pastikan kita KONSISTEN💪🏻💪🏻 barula effective usaha yg dah kita ambil kann🤗🤗 Siapa lambat hampa terlepas🥴🥴

    Asyik duk tunggu.. nanti dulu, lepas raya, azam tahun depan😫😫 selagi xada action selagi tu lemak makin diternak setiap hari😜😜

    💜

    Nak saya guide korang?
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
    @bodydream_zura
    @bodydream_zura
    @bodydream_zura

    📲013-4878434
    📲013-4878434
    📲013-4878434

    💜

    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #detox

    #sayajual
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedseller

    #BodydreamSungaiPetani
    #BodydreamSungaiPetani
    #bodydreamutara

  •  0  0  12 minutes ago
  • Lately ni rasa macam susah kawal selera makan?? Berat badan macam dah bertambah??? Dah makan tapi still rasa lapar... yess ni lah salah satu punca terbesar berat badan naik... “sukar kawal nafsu makan”... U guyss tahu tak, COCO HOTZ ni mampu mengawal selera makan...kita akan rasa perut sentiasa kenyang dan makan dalam kuantiti yang sepatutnya shaja ... takda lah sampai perut rasa nak meletup kan🤭 hihi sooo jngan tunggu lagi, try COCO HOTZ sekarang okay😘
.
Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
Mudah kan 😘
http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz 
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming
#bellasqueez 
#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang 
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
#bellashake 
#bazaarpaknil
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedsellersurabaya
  • Lately ni rasa macam susah kawal selera makan?? Berat badan macam dah bertambah??? Dah makan tapi still rasa lapar... yess ni lah salah satu punca terbesar berat badan naik... “sukar kawal nafsu makan”... U guyss tahu tak, COCO HOTZ ni mampu mengawal selera makan...kita akan rasa perut sentiasa kenyang dan makan dalam kuantiti yang sepatutnya shaja ... takda lah sampai perut rasa nak meletup kan🤭 hihi sooo jngan tunggu lagi, try COCO HOTZ sekarang okay😘
    .
    Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
    Mudah kan 😘
    http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz
    .
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming
    #bellasqueez
    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox
    #bellashake
    #bazaarpaknil
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedsellersurabaya

  •  0  0  19 minutes ago
  • COCO HOTZ  Double Chocolate with Advance Formulation untuk menurunkan berat badan‼️ memang berkesan dan effect Coco Hotz lebih pantas !!! 😱 u guyss yang tak pernah cuba lagi Coco Hotz! Memang patut cuba sebab dah terbukti keberkesanannya, dan testimoni memang sangat ramai 😩💖👏🏻
.
Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
Mudah kan 😘
http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz 
.
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming
#bellasqueez 
#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang 
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
#bellashake 
#bazaarpaknil
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedsellersurabaya
  • COCO HOTZ Double Chocolate with Advance Formulation untuk menurunkan berat badan‼️ memang berkesan dan effect Coco Hotz lebih pantas !!! 😱 u guyss yang tak pernah cuba lagi Coco Hotz! Memang patut cuba sebab dah terbukti keberkesanannya, dan testimoni memang sangat ramai 😩💖👏🏻
    .
    Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
    Mudah kan 😘
    http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz
    .
    .
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming
    #bellasqueez
    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox
    #bellashake
    #bazaarpaknil
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedsellersurabaya

  •  0  0  21 minutes ago
  • COCO HOTZ  Kurus Tanpa Diet & Senaman yassss🦩!! Advance untuk korang yang memang mengamalkan senaman harian 👏🏻 lebih berganda-ganda berat badan korang turun.. sekejap jee, dalam masa 1 box dah boleh nampak kesan atleast Lost inch lebih S shape👏🏻✨💖
.
Double Chocolate with Advance Formulation untuk menurunkan berat badan‼️ memang berkesan dan effect Coco Hotz lebih pantas !!! 😱 u guyss yang tak pernah cuba lagi Coco Hotz! Memang patut cuba sebab dah terbukti keberkesanannya, dan testimoni memang sangat ramai 😩💖👏🏻
.
Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
Mudah kan 😘
http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz 
.
.
#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#bellasqueez 
#slimming
#bellasqueez 
#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang 
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox
#bellashake 
#bazaarpaknil
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedsellersurabaya
  • COCO HOTZ Kurus Tanpa Diet & Senaman yassss🦩!! Advance untuk korang yang memang mengamalkan senaman harian 👏🏻 lebih berganda-ganda berat badan korang turun.. sekejap jee, dalam masa 1 box dah boleh nampak kesan atleast Lost inch lebih S shape👏🏻✨💖
    .
    Double Chocolate with Advance Formulation untuk menurunkan berat badan‼️ memang berkesan dan effect Coco Hotz lebih pantas !!! 😱 u guyss yang tak pernah cuba lagi Coco Hotz! Memang patut cuba sebab dah terbukti keberkesanannya, dan testimoni memang sangat ramai 😩💖👏🏻
    .
    Klik link WhatsApp 👇ja tak payah save
    Mudah kan 😘
    http://Www.wasap.my/+601153525148/cocohotz
    .
    .
    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #bellasqueez
    #slimming
    #bellasqueez
    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox
    #bellashake
    #bazaarpaknil
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedsellersurabaya

  •  0  0  23 minutes ago
  • Coco Hotz + Bella Squeez🔥
SET LENGKAP 👍🏻 KHAS UNTUK KORANG YANG SUSAH SANGAT NAK TURUN BERAT BADAN DAN YANG ADA MASALAH SISTEM PEMBUANGAN 😖. KESAN SANGAT CEPAT, MEMANG BAGUS KALAU KORANG GRAB COMBO SET BURN FAT + DETOX 🤩!!!
.
.
Coco Hotz Double Chocolate with Advance Formulation 100% BURN FAT 🔥 + DETOX Bella Squeez membantu mempercepatkan process pembakaran lemak dan menurunkan berat badan lebih pantasss 100% Detox Terbaik No 1 in Malaysia👏🏻👏🏻
.
📲 013 4499741
📲 013 4499741
📲 013 4499741
.
IG @bodydream.dilla_klang
IG @bodydream.dilla_klang
IG @bodydream.dilla_klang
.
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz
  • Coco Hotz + Bella Squeez🔥
    SET LENGKAP 👍🏻 KHAS UNTUK KORANG YANG SUSAH SANGAT NAK TURUN BERAT BADAN DAN YANG ADA MASALAH SISTEM PEMBUANGAN 😖. KESAN SANGAT CEPAT, MEMANG BAGUS KALAU KORANG GRAB COMBO SET BURN FAT + DETOX 🤩!!!
    .
    .
    Coco Hotz Double Chocolate with Advance Formulation 100% BURN FAT 🔥 + DETOX Bella Squeez membantu mempercepatkan process pembakaran lemak dan menurunkan berat badan lebih pantasss 100% Detox Terbaik No 1 in Malaysia👏🏻👏🏻
    .
    📲 013 4499741
    📲 013 4499741
    📲 013 4499741
    .
    IG @bodydream.dilla_klang
    IG @bodydream.dilla_klang
    IG @bodydream.dilla_klang
    .
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotz

  •  0  0  33 minutes ago
  • *JANGAN BIARKAN LEMAK HINGGAP*
.
.
Alamakkkk raya aidiladha hari tu mesti korang makan ketupat lemang rendang soto & macam² lagi!
Part makan daging korban mesti berkilo kann😂 Bestnyaaaa.
.
.
Best memang best, tp mcm mana dgn lemak yg baru nak hinggap tu?? 🤔
Haaaa part tu jgn risau 😉 Dgn adanya *#COCOHOTZ* akn bantu bakar  lemak korang serta singkirkan melalui air kecil & peluh.
.
.
Campur pula dengan *DETOX* *BELLA SQUEEZ*.
Sangat padu singkirkan toksin dan lemak2 tepu  raya haji tu...

.
DILLA bantu anda sampai berjaya turunkan berat badan.
.
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
@bodydream.dilla_klang
@bodydream.dilla_klang
@bodydream.dilla_klang
.
.
📲 013 4499741
📲 013 4499741
.
.
#bellashake 
#bellasqueezedetox 
#bodydreamcocos
#bodydreamkanada 
#bodydream 
#kurussihatcantik
  • *JANGAN BIARKAN LEMAK HINGGAP*
    .
    .
    Alamakkkk raya aidiladha hari tu mesti korang makan ketupat lemang rendang soto & macam² lagi!
    Part makan daging korban mesti berkilo kann😂 Bestnyaaaa.
    .
    .
    Best memang best, tp mcm mana dgn lemak yg baru nak hinggap tu?? 🤔
    Haaaa part tu jgn risau 😉 Dgn adanya * #COCOHOTZ* akn bantu bakar lemak korang serta singkirkan melalui air kecil & peluh.
    .
    .
    Campur pula dengan *DETOX* *BELLA SQUEEZ*.
    Sangat padu singkirkan toksin dan lemak2 tepu raya haji tu...

    .
    DILLA bantu anda sampai berjaya turunkan berat badan.
    .
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
    @bodydream.dilla_klang
    @bodydream.dilla_klang
    @bodydream.dilla_klang
    .
    .
    📲 013 4499741
    📲 013 4499741
    .
    .
    #bellashake
    #bellasqueezedetox
    #bodydreamcocos
    #bodydreamkanada
    #bodydream
    #kurussihatcantik

  •  0  0  36 minutes ago
  • HI MOMMIES 🙋‍♀️
Jia nak tanya ni,

Mommies suka makan⁉️

Mommies selalu terfikir nak kuruskan badan⁉️

Tapi mommies tak sempat nak excercise atau ke gym pun kan⁉️

Sebab terlampau busy uruskan kerja di pejabat seharian, sambung pulak kerja dirumah di waktu malam,betul⁉️

Mommies yang stay at home pun terlalu busy uruskan kerja rumah seharian kan⁉️

Tahu tak mommies ada pilihan yang sangat mudah untuk turunkan berat badan yang berlebihan ataupun untuk kekalkan berat badan ideal tanpa perlu korbankan makanan kegemaran dan tanpa perlu ke gym⁉️

Walaupun tengah buat kerja di office atau di rumah, lemak dapat dibakar dengan sgt efektif!
TAK PERLU DIET, TAK PERLU PANTANG MAKAN, HANYA PERLU MINUM BODYDREAM & MINUM AIR MASAK YANG SECUKUPNYA.SANGAT SANGAT MUDAH 👍

Tertarik tak?
Nak tahu lebih lanjut tentang Body Dream?
Jangan lupa roger Jia okayh!

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0194342616

IG @firzanahaziera.jia

Click link di bio untuk direct pm me 😁

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat  #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya  #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
#tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial 
#dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
#syazwanzulkifly #lizaabdullah 
#wanitahariinitv3
  • HI MOMMIES 🙋‍♀️
    Jia nak tanya ni,

    Mommies suka makan⁉️

    Mommies selalu terfikir nak kuruskan badan⁉️

    Tapi mommies tak sempat nak excercise atau ke gym pun kan⁉️

    Sebab terlampau busy uruskan kerja di pejabat seharian, sambung pulak kerja dirumah di waktu malam,betul⁉️

    Mommies yang stay at home pun terlalu busy uruskan kerja rumah seharian kan⁉️

    Tahu tak mommies ada pilihan yang sangat mudah untuk turunkan berat badan yang berlebihan ataupun untuk kekalkan berat badan ideal tanpa perlu korbankan makanan kegemaran dan tanpa perlu ke gym⁉️

    Walaupun tengah buat kerja di office atau di rumah, lemak dapat dibakar dengan sgt efektif!
    TAK PERLU DIET, TAK PERLU PANTANG MAKAN, HANYA PERLU MINUM BODYDREAM & MINUM AIR MASAK YANG SECUKUPNYA.SANGAT SANGAT MUDAH 👍

    Tertarik tak?
    Nak tahu lebih lanjut tentang Body Dream?
    Jangan lupa roger Jia okayh!

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0194342616

    IG @firzanahaziera.jia

    Click link di bio untuk direct pm me 😁

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
    #tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial
    #dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
    #syazwanzulkifly #lizaabdullah
    #wanitahariinitv3

  •  3  0  54 minutes ago
  • HI MOMMIES 🙋‍♀️
Azie nak tanya ni,

Mommies suka makan⁉️

Mommies selalu terfikir nak kuruskan badan⁉️

Tapi mommies tak sempat nak excercise atau ke gym pun kan⁉️

Sebab terlampau busy uruskan kerja di pejabat seharian, sambung pulak kerja dirumah di waktu malam,betul⁉️

Mommies yang stay at home pun terlalu busy uruskan kerja rumah seharian kan⁉️

Tahu tak mommies ada pilihan yang sangat mudah untuk turunkan berat badan yang berlebihan ataupun untuk kekalkan berat badan ideal tanpa perlu korbankan makanan kegemaran dan tanpa perlu ke gym⁉️

Walaupun tengah buat kerja di office atau di rumah, lemak dapat dibakar dengan sgt efektif!
TAK PERLU DIET, TAK PERLU PANTANG MAKAN, HANYA PERLU MINUM BODYDREAM & MINUM AIR MASAK YANG SECUKUPNYA.SANGAT SANGAT MUDAH 👍

Tertarik tak?
Nak tahu lebih lanjut tentang Body Dream?
Jangan lupa roger Azie okayh!

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat  #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya  #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
#tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial 
#dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
#syazwanzulkifly #lizaabdullah 
#wanitahariinitv3
  • HI MOMMIES 🙋‍♀️
    Azie nak tanya ni,

    Mommies suka makan⁉️

    Mommies selalu terfikir nak kuruskan badan⁉️

    Tapi mommies tak sempat nak excercise atau ke gym pun kan⁉️

    Sebab terlampau busy uruskan kerja di pejabat seharian, sambung pulak kerja dirumah di waktu malam,betul⁉️

    Mommies yang stay at home pun terlalu busy uruskan kerja rumah seharian kan⁉️

    Tahu tak mommies ada pilihan yang sangat mudah untuk turunkan berat badan yang berlebihan ataupun untuk kekalkan berat badan ideal tanpa perlu korbankan makanan kegemaran dan tanpa perlu ke gym⁉️

    Walaupun tengah buat kerja di office atau di rumah, lemak dapat dibakar dengan sgt efektif!
    TAK PERLU DIET, TAK PERLU PANTANG MAKAN, HANYA PERLU MINUM BODYDREAM & MINUM AIR MASAK YANG SECUKUPNYA.SANGAT SANGAT MUDAH 👍

    Tertarik tak?
    Nak tahu lebih lanjut tentang Body Dream?
    Jangan lupa roger Azie okayh!

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
    #tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial
    #dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
    #syazwanzulkifly #lizaabdullah
    #wanitahariinitv3

  •  3  0  1 hour ago
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨
.
For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!
.
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
.
🚫𝗡𝗢 𝗗𝗜𝗘𝗧
🚫𝗡𝗢 𝗣𝗔𝗡𝗧𝗔𝗡𝗚
🚫𝗡𝗢 𝗦𝗘𝗡𝗔𝗠𝗔𝗡
.
𝗠𝗮𝘀𝗶𝗵 𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 𝘁𝗲𝗿𝗹𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗺𝗲𝗺𝘂𝗹𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗯𝗲𝗿𝘀𝗮𝗺𝗮 COCO HOTZ!
.
Jangan lupa follow IG kami @bodydreamshahalam_amir  kalau nak tahu lebih details about produk ni dan juga produk2 lain...
Whatsapp
Whatsapp
Whatsapp
📲 +6019 - 324 1959
📲 +6019 - 324 1959
📲 +6019 - 324 1959
Yg penting, FAST RESPONSE! 
.
#bodydream
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamkana
#bodydreamlondonparis2018

#perutKempis
#kuruscantik 
#turunberatbadan

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨
    .
    For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!
    .
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!

    💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
    .
    🚫𝗡𝗢 𝗗𝗜𝗘𝗧
    🚫𝗡𝗢 𝗣𝗔𝗡𝗧𝗔𝗡𝗚
    🚫𝗡𝗢 𝗦𝗘𝗡𝗔𝗠𝗔𝗡
    .
    𝗠𝗮𝘀𝗶𝗵 𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 𝘁𝗲𝗿𝗹𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗺𝗲𝗺𝘂𝗹𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗯𝗲𝗿𝘀𝗮𝗺𝗮 COCO HOTZ!
    .
    Jangan lupa follow IG kami @bodydreamshahalam_amir kalau nak tahu lebih details about produk ni dan juga produk2 lain...
    Whatsapp
    Whatsapp
    Whatsapp
    📲 +6019 - 324 1959
    📲 +6019 - 324 1959
    📲 +6019 - 324 1959
    Yg penting, FAST RESPONSE!
    .
    #bodydream
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamkana
    #bodydreamlondonparis2018

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #turunberatbadan

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox

    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedseller

  •  2  0  1 hour ago
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨
.
For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!
.
Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
.
🚫𝗡𝗢 𝗗𝗜𝗘𝗧
🚫𝗡𝗢 𝗣𝗔𝗡𝗧𝗔𝗡𝗚
🚫𝗡𝗢 𝗦𝗘𝗡𝗔𝗠𝗔𝗡
.
𝗠𝗮𝘀𝗶𝗵 𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 𝘁𝗲𝗿𝗹𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗺𝗲𝗺𝘂𝗹𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗯𝗲𝗿𝘀𝗮𝗺𝗮 COCO HOTZ!
.
Jangan lupa follow IG kami @bodydream_fyfy  kalau nak tahu lebih details about produk ni dan juga produk2 lain...
Whatsapp
Whatsapp
Whatsapp
📲 +6019 - 324 1959
📲 +6019 - 324 1959
📲 +6019 - 324 1959
Yg penting, FAST RESPONSE! 
.
#bodydream
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamkana
#bodydreamlondonparis2018

#perutKempis
#kuruscantik 
#turunberatbadan

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller
  • Yeahhh!!👏🏻 I am officially 52Kg..with 22% body fat, in 1 month!💖 .. Happy giler!!🤩 Walaupun body fat tak sampai 20% lagi, But I feel great and🙈 more confident now. I dah boleh pakai balik jumpsuit i Size S nihh yeahh!!💃 So Happy and Thankful to Coco Hotz..‼️Coco Hotz Really help me throughout my weight loss Journey🏋🏼‍♀️. THE BEST SLIMMING DRINK for me so far.✨
    .
    For those yang ada target 🏃🏼‍♀️nak turunkan berat badan dalam masa sebulan macam I, 💖u guys perlu consume COCO HOTZ everyday👏🏻 untuk kesan yang lebih cepat. Bila I workout, I rasa lebih bertenaga sebab COCO HOTZ boleh bantu boost energy🧗🏼‍♀️, and membantu mengeluarkan peluh lebih banyak, selera makan pon berkurang! Yassss.. 💖LOVE IT!!!
    .
    Grab Now 📣 with PROMO PRICE (AIDILADHA), Extended promo until 15 August 2020!!!

    💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
    .
    🚫𝗡𝗢 𝗗𝗜𝗘𝗧
    🚫𝗡𝗢 𝗣𝗔𝗡𝗧𝗔𝗡𝗚
    🚫𝗡𝗢 𝗦𝗘𝗡𝗔𝗠𝗔𝗡
    .
    𝗠𝗮𝘀𝗶𝗵 𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 𝘁𝗲𝗿𝗹𝗮𝗺𝗯𝗮𝘁 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗺𝗲𝗺𝘂𝗹𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗯𝗲𝗿𝘀𝗮𝗺𝗮 COCO HOTZ!
    .
    Jangan lupa follow IG kami @bodydream_fyfy kalau nak tahu lebih details about produk ni dan juga produk2 lain...
    Whatsapp
    Whatsapp
    Whatsapp
    📲 +6019 - 324 1959
    📲 +6019 - 324 1959
    📲 +6019 - 324 1959
    Yg penting, FAST RESPONSE!
    .
    #bodydream
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamkana
    #bodydreamlondonparis2018

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #turunberatbadan

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus
    #detox

    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedseller

  •  2  0  1 hour ago
  • .
💜 NEVER FORGET JUST HOW AWESOME YOU ARE 💜.
.
Guys semua AWESOME kan customer sis ni consume SET COMBO LA MOCHA DAN BELLA SQUEEZ. Macam tak percaya je kan dengan hanya consume SEKOTAK  sahaja pun dah boleh turun berat sehingga 3kg 👏. Tapi ni lah SPECIAL nya produk BODYDREAM ni tau guys semua ğŸ˜Ž

☕ LA MOCHA + BELLA SQUEEZ 🍇
.
SET LENGKAP 👍🏻 KHAS UNTUK KORANG YANG SUSAH SANGAT NAK TURUN BERAT BADAN DAN YANG ADA MASALAH SISTEM PEMBUANGAN 😖. KESAN SANGAT CEPAT, MEMANG BAGUS KALAU KORANG GRAB COMBO SET BURN FAT + DETOX 😍!!!
.
LA MOCHA ORGANIC JAVA ARABICA COFFEE ☕ with Advance Formulation 100% BURN FAT 🔥 + DETOX BELLA SQUEEZ membantu mempercepatkan process pembakaran lemak dan menurunkan berat badan lebih pantasss 100% Detox Terbaik No 1 in Malaysia👏🏻👏🏻
.
So tunggu apa lagi guys? Nak dapat #bodydream idaman macam customer ni tak? Jom contact Anis sekarang :

✔ FREE GUIDE sehingga capai Bodygoals yang diingini 💪
✔ FAST RESPOND kepada pertanyaan In Sha Allah 💕
.
📲+60127745060 IG: @bodydream_kuantan
📲+60127745060 IG: @bodydream_kuantan
📲+60127745060 IG: @bodydream_kuantan
.
#bodydreamtestimoni #bodydreamtv3 #WanitaHariIni #slimmingcoffee #promoaidiladha #bodydreamkuantan #bodydreamtamantas #bodydreampermatangbadak #bodydreamsungaiisap #bodydreamtanahputih #bodydreaminderamahkota #bodydreamkotasas #bodydreambukitistana #bodydreambukitbayroute #bodydreamcenderawasih #bodydreambukitsetongkol #bodydreambukitubi #bodydreambukitsekilau #bodydreamsetalimaju #bodydreamsemambu #bodydreamairputih #bodydreamtanjunglumpur #bodydreamtelukchempedak #bodydreamkubangbuaya #bodydreamalorakar #bodydreambeserah #bodydreamsungaikarang #bodydreambalok #trustedseller
  • .
    💜 NEVER FORGET JUST HOW AWESOME YOU ARE 💜.
    .
    Guys semua AWESOME kan customer sis ni consume SET COMBO LA MOCHA DAN BELLA SQUEEZ. Macam tak percaya je kan dengan hanya consume SEKOTAK sahaja pun dah boleh turun berat sehingga 3kg 👏. Tapi ni lah SPECIAL nya produk BODYDREAM ni tau guys semua ğŸ˜Ž

    ☕ LA MOCHA + BELLA SQUEEZ 🍇
    .
    SET LENGKAP 👍🏻 KHAS UNTUK KORANG YANG SUSAH SANGAT NAK TURUN BERAT BADAN DAN YANG ADA MASALAH SISTEM PEMBUANGAN 😖. KESAN SANGAT CEPAT, MEMANG BAGUS KALAU KORANG GRAB COMBO SET BURN FAT + DETOX 😍!!!
    .
    LA MOCHA ORGANIC JAVA ARABICA COFFEE ☕ with Advance Formulation 100% BURN FAT 🔥 + DETOX BELLA SQUEEZ membantu mempercepatkan process pembakaran lemak dan menurunkan berat badan lebih pantasss 100% Detox Terbaik No 1 in Malaysia👏🏻👏🏻
    .
    So tunggu apa lagi guys? Nak dapat #bodydream idaman macam customer ni tak? Jom contact Anis sekarang :

    ✔ FREE GUIDE sehingga capai Bodygoals yang diingini 💪
    ✔ FAST RESPOND kepada pertanyaan In Sha Allah 💕
    .
    📲+60127745060 IG: @bodydream_kuantan
    📲+60127745060 IG: @bodydream_kuantan
    📲+60127745060 IG: @bodydream_kuantan
    .
    #bodydreamtestimoni #bodydreamtv3 #WanitaHariIni #slimmingcoffee #promoaidiladha #bodydreamkuantan #bodydreamtamantas #bodydreampermatangbadak #bodydreamsungaiisap #bodydreamtanahputih #bodydreaminderamahkota #bodydreamkotasas #bodydreambukitistana #bodydreambukitbayroute #bodydreamcenderawasih #bodydreambukitsetongkol #bodydreambukitubi #bodydreambukitsekilau #bodydreamsetalimaju #bodydreamsemambu #bodydreamairputih #bodydreamtanjunglumpur #bodydreamtelukchempedak #bodydreamkubangbuaya #bodydreamalorakar #bodydreambeserah #bodydreamsungaikarang #bodydreambalok #trustedseller

  •  4  0  1 hour ago
  • .
💜 NEVER FORGET JUST HOW AWESOME YOU ARE 💜.
.
Guys semua AWESOME kan customer sis ni consume SET COMBO LA MOCHA DAN BELLA SQUEEZ. Macam tak percaya je kan dengan hanya consume SEKOTAK  sahaja pun dah boleh turun berat sehingga 3kg 👏. Tapi ni lah SPECIAL nya produk BODYDREAM ni tau guys semua ğŸ˜Ž

☕ LA MOCHA + BELLA SQUEEZ 🍇
.
SET LENGKAP 👍🏻 KHAS UNTUK KORANG YANG SUSAH SANGAT NAK TURUN BERAT BADAN DAN YANG ADA MASALAH SISTEM PEMBUANGAN 😖. KESAN SANGAT CEPAT, MEMANG BAGUS KALAU KORANG GRAB COMBO SET BURN FAT + DETOX 😍!!!
.
LA MOCHA ORGANIC JAVA ARABICA COFFEE ☕ with Advance Formulation 100% BURN FAT 🔥 + DETOX BELLA SQUEEZ membantu mempercepatkan process pembakaran lemak dan menurunkan berat badan lebih pantasss 100% Detox Terbaik No 1 in Malaysia👏🏻👏🏻
.
So tunggu apa lagi guys? Nak dapat #bodydream idaman macam customer ni tak? Jom contact Anis sekarang :

✔ FREE GUIDE sehingga capai #bodygoals yang diingini 💪
✔ FAST RESPOND kepada pertanyaan In Sha Allah 💕
.
📲+60127745060 IG: @bodydream_anis
📲+60127745060 IG: @bodydream_anis
📲+60127745060 IG: @bodydream_anis
.
#bodydreamtestimoni #bodydreamtv3 #whi #legacysarraashley #WanitaHariIni #bodydreamlamocha #bodydreambellasqueez #slimmingcoffee #slimmingdrink #produkviral #detox #lamocha #bellasqueez #promoaidiladha #bodydreamputrajaya #bodydreamcyberjaya #bodydreambangi #bodydreamkajang #bodydreamserikembangan #bodydreamserdang #bodydreamsungaibesi #bodydreambandarsaujanaputra #bodydreamkualalumpur #bodydreamdamansara #bodydreamaradamansara #bodydreamsubang #bodydreamkuantan #trustedseller
  • .
    💜 NEVER FORGET JUST HOW AWESOME YOU ARE 💜.
    .
    Guys semua AWESOME kan customer sis ni consume SET COMBO LA MOCHA DAN BELLA SQUEEZ. Macam tak percaya je kan dengan hanya consume SEKOTAK sahaja pun dah boleh turun berat sehingga 3kg 👏. Tapi ni lah SPECIAL nya produk BODYDREAM ni tau guys semua ğŸ˜Ž

    ☕ LA MOCHA + BELLA SQUEEZ 🍇
    .
    SET LENGKAP 👍🏻 KHAS UNTUK KORANG YANG SUSAH SANGAT NAK TURUN BERAT BADAN DAN YANG ADA MASALAH SISTEM PEMBUANGAN 😖. KESAN SANGAT CEPAT, MEMANG BAGUS KALAU KORANG GRAB COMBO SET BURN FAT + DETOX 😍!!!
    .
    LA MOCHA ORGANIC JAVA ARABICA COFFEE ☕ with Advance Formulation 100% BURN FAT 🔥 + DETOX BELLA SQUEEZ membantu mempercepatkan process pembakaran lemak dan menurunkan berat badan lebih pantasss 100% Detox Terbaik No 1 in Malaysia👏🏻👏🏻
    .
    So tunggu apa lagi guys? Nak dapat #bodydream idaman macam customer ni tak? Jom contact Anis sekarang :

    ✔ FREE GUIDE sehingga capai #bodygoals yang diingini 💪
    ✔ FAST RESPOND kepada pertanyaan In Sha Allah 💕
    .
    📲+60127745060 IG: @bodydream_anis
    📲+60127745060 IG: @bodydream_anis
    📲+60127745060 IG: @bodydream_anis
    .
    #bodydreamtestimoni #bodydreamtv3 #whi #legacysarraashley #WanitaHariIni #bodydreamlamocha #bodydreambellasqueez #slimmingcoffee #slimmingdrink #produkviral #detox #lamocha #bellasqueez #promoaidiladha #bodydreamputrajaya #bodydreamcyberjaya #bodydreambangi #bodydreamkajang #bodydreamserikembangan #bodydreamserdang #bodydreamsungaibesi #bodydreambandarsaujanaputra #bodydreamkualalumpur #bodydreamdamansara #bodydreamaradamansara #bodydreamsubang #bodydreamkuantan #trustedseller

  •  5  0  1 hour ago
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ğŸ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ğŸ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  11  0  1 hour ago
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. 🤪This is new level of pose yg I challenge myself. If i didn’t consume Coco Hotz + bellasqueez consistenly, I will never able to do this pose 📸 
. 
New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.
.
Food portion.
1/4 rice or noodle (carbo).
1/4 fish, meet, chicken (protein).
1/2 vegetable & fruits.
.
Bila minum Coco Hot + bellasqueez, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
.
Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab now⤵️
.
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official 
.
#successbeyonddreams
#bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming 
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotzl
  • Jangam kecam latest pose bodygoals Ilya. 🤪This is new level of pose yg I challenge myself. If i didn’t consume Coco Hotz + bellasqueez consistenly, I will never able to do this pose 📸
    .
    New knowledge yang Ilya nak share dengan you guys. Coco hotz ni memang betul-betul bantu anda follow Saranan Pinggan Malaysia.
    .
    Food portion.
    1/4 rice or noodle (carbo).
    1/4 fish, meet, chicken (protein).
    1/2 vegetable & fruits.
    .
    Bila minum Coco Hot + bellasqueez, automatic boleh control selera makan & food portion healthy je. This is super amazing! Balance diet yang you all boleh follow and consume for long term.
    .
    Sekarang ni ada promotion and its last day! You guys boleh grab now⤵️
    .
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    📲0166047690 IG : @lamochacoffee.official
    .
    #successbeyonddreams
    #bodydream #legacysarraashley #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #Kerve #KerveShapewear #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildinglimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi #bodydreamcocohotzl

  •  4  0  1 hour ago
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ğŸ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺 

So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
.
KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
.
#bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
#KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
#bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi
  • 🔥OH YEAH💪🏼 I'M THE HOT LADY IN BLACK THAT YOU'LL ADORE😍🔥
    Or maybe YOU ARE! Whooopsss😉

    Yess finally!!! Dapat jugak 'HOT POSE' ğŸ˜Ž macam ni tanpa perlu sembunyikan any part of my body like before😂 Memang betul lah body kita ni bila dah SLIMMING DOWN, lebih mudah untuk Ilya to GET FIT and focus on strength pulak💪🏼

    And of course, nak sampai ke tahap sekarang ni, mungkin nampak senang, tapi sebenarnya memang BUKAN MUDAH🥺

    So,Ilya memang sangattttt berterima kasih dengan COCOHOTZ💜 yang memang berperanan besarrr membantu Ilya untuk mengawal selera makan 🍝🍫🍰🍦🍨dan meningkatkan body metabolism sekaligus memudahkan Ilya untuk dapatkan my DREAM BODY⚡️dengan cara yang sihat TANPA PERLU BERLAPAR punnn😉😉😉

    Ilya share sebab Ilya tahu ramaiii kat luar sana yang memang nak slim down tapi tak tahu nak mula dari mana kan.🥺 So, jangan tunggu lagi, terus dapatkan Cocohotz dari BodyDream okay😉🥰
    .
    KINDLY WHATSAPP OR DM 👇🏼
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    📱0166047690 IG @lamochacoffee.official
    .
    #bodydream #legacysarraashley #cocohotzhq #bodydreamcocos #cocoslimming #LaMocha #CocoHotz #CocoS #BellaSqueez #BellaShake #PrincessWhite #bodydreamkanada
    #KurusSecaraSihat #jomkurussihat #bodybuildingslimming
    #bodydreamcocoslimming #bodydreamtv3 #slotwanitahariini #whi

  •  4  0  1 hour ago
  • Hempasan #bodydream 💃 💅
Hi orang orang jb and singapore bole carik Weollss kalau nk Restock coco ye🤗
.
Weollss adalah testimony sendiri hokay from XL to XS 😍
Best kan product bodydream ni....
mudah ringkas dan selamat digunakan yang penting FAST RESULT okay💪.
.
Korang yang belom cuba wajib cuba taw lagi dua hari Promo tamat 😬
.
JOM GRAB PROMOTION PRICE WHILE STOCK LAST 🤗
READY STOCK AND AVAILABLE NOW!!
WasapğŸ“ž0177055309 sis farena
Or korang bole p click bio sis di profile👆👆👆www.my.wasap/60177055309 .
.
Jangan lupa follow kami di Facebook Page 
@bodydreamjb_farina
.
#fitnessmotivation #WHI #stokisbodydreamjb #tv3malaysia #wanitahariini #sale  #nakkurus #kurusmudah #dietplan #dietfood #kevinzahari #fitnessjourney #intermittentfasting #dietIF #Dietcaramudah #stayathome #hijabstyle
#superring #jbfooddelivery #jbfood #fooddeliveryjb #makansedapjb #surirumah #jbhomefooddelivery #susahmembuang
  • Hempasan #bodydream 💃 💅
    Hi orang orang jb and singapore bole carik Weollss kalau nk Restock coco ye🤗
    .
    Weollss adalah testimony sendiri hokay from XL to XS 😍
    Best kan product bodydream ni....
    mudah ringkas dan selamat digunakan yang penting FAST RESULT okay💪.
    .
    Korang yang belom cuba wajib cuba taw lagi dua hari Promo tamat 😬
    .
    JOM GRAB PROMOTION PRICE WHILE STOCK LAST 🤗
    READY STOCK AND AVAILABLE NOW!!
    WasapğŸ“ž0177055309 sis farena
    Or korang bole p click bio sis di profile👆👆👆www.my.wasap/60177055309 .
    .
    Jangan lupa follow kami di Facebook Page
    @bodydreamjb_farina
    .
    #fitnessmotivation #WHI #stokisbodydreamjb #tv3malaysia #wanitahariini #sale #nakkurus #kurusmudah #dietplan #dietfood #kevinzahari #fitnessjourney #intermittentfasting #dietIF #Dietcaramudah #stayathome #hijabstyle
    #superring #jbfooddelivery #jbfood #fooddeliveryjb #makansedapjb #surirumah #jbhomefooddelivery #susahmembuang

  •  5  0  1 hour ago
  • 𝗝𝗢𝗠 ğ— ğ—˜ğ—¥ğ——ğ—˜ğ—žğ—” 𝗗𝗜𝗥𝗜 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 ğ—•ğ—”ğ—žğ—”ğ—¥ ğ—Ÿğ—˜ğ— ğ—”ğ—ž 
.
.
Alamakkkk raya aidiladha hari tu mesti korang makan ketupat lemang rendang soto & macam² lagi!
Part makan daging korban mesti berkilo kann😂 Bestnyaaaa.
.
.
Best memang best, tp mcm mana dgn lemak yg baru nak hinggap tu?? 🤔
Haaaa part tu jgn risau 😉 Dgn adanya #cocos akn bantu bakar  lemak korang serta singkirkan melalui air kecil & peluh.
.
.
Campur pula dengan *DETOX* *BELLA SQUEEZ*.
Sangat padu singkirkan toksin dan lemak2 tepu  raya haji tu...
.
.
Sis tak bengang ke kalau suami dah start jeling perempuan lain.. hati2 sis sebelum terlambat
.
.
Nak 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥 cepat klik link wassap tersebut..Di bio Ig

@bodydream.cocoslimming 
@bodydream.cocoslimming 
@bodydream.cocoslimming 

#bodydream #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamtestimoni #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamzahira #bodydreamjohorbahru #bodydreamulutiram #bodydreampasirgudang #bodydreamsabah #bodydreamseremban #bodydreamoriginal #tipskurus #coachkurus #kurus #kurussihat #freepostage #sedihgemuk #viral #tiktokmalaysia #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomkurusbersamazahira #petuakurus
  • 𝗝𝗢𝗠 ğ— ğ—˜ğ—¥ğ——ğ—˜ğ—žğ—” 𝗗𝗜𝗥𝗜 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 ğ—•ğ—”ğ—žğ—”ğ—¥ ğ—Ÿğ—˜ğ— ğ—”ğ—ž
    .
    .
    Alamakkkk raya aidiladha hari tu mesti korang makan ketupat lemang rendang soto & macam² lagi!
    Part makan daging korban mesti berkilo kann😂 Bestnyaaaa.
    .
    .
    Best memang best, tp mcm mana dgn lemak yg baru nak hinggap tu?? 🤔
    Haaaa part tu jgn risau 😉 Dgn adanya #cocos akn bantu bakar lemak korang serta singkirkan melalui air kecil & peluh.
    .
    .
    Campur pula dengan *DETOX* *BELLA SQUEEZ*.
    Sangat padu singkirkan toksin dan lemak2 tepu raya haji tu...
    .
    .
    Sis tak bengang ke kalau suami dah start jeling perempuan lain.. hati2 sis sebelum terlambat
    .
    .
    Nak 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥 cepat klik link wassap tersebut..Di bio Ig

    @bodydream.cocoslimming
    @bodydream.cocoslimming
    @bodydream.cocoslimming

    #bodydream #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming #bodydreamtestimoni #bodydreamjohor #bodydreamjb #bodydreamzahira #bodydreamjohorbahru #bodydreamulutiram #bodydreampasirgudang #bodydreamsabah #bodydreamseremban #bodydreamoriginal #tipskurus #coachkurus #kurus #kurussihat #freepostage #sedihgemuk #viral #tiktokmalaysia #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomkurusbersamazahira #petuakurus

  •  4  0  2 hours ago
  • SEDAP & EFFECT POWER 🔥

Tu yang saya boleh describe pasal La Mocha 💛
Rasa memang premium.
And memang kena lah dengan tagline nya tu "LEBIH KURUS,LEBIH BERTENAGA"

Anda peminat coffee? WAJIB cuba ni.
Kalau bukan peminat pun cer try test tengok. Sis rasa uolls can easily jatuh cinta💛 tak hengat dengan La Mocha ni.

Dengan itu, sis nak belanje 
💛💛💛💛💛 lah untuk uolls.
Have a great day ahead!

XOXO, 💛

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0102974334
IG @bodydream_yantie
Www.instagram.com/bodydream_yantie
.
Click link di bio 

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat  #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya  #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
#tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial 
#dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
#syazwanzulkifly #lizaabdullah 
#wanitahariinitv3
  • SEDAP & EFFECT POWER 🔥

    Tu yang saya boleh describe pasal La Mocha 💛
    Rasa memang premium.
    And memang kena lah dengan tagline nya tu "LEBIH KURUS,LEBIH BERTENAGA"

    Anda peminat coffee? WAJIB cuba ni.
    Kalau bukan peminat pun cer try test tengok. Sis rasa uolls can easily jatuh cinta💛 tak hengat dengan La Mocha ni.

    Dengan itu, sis nak belanje
    💛💛💛💛💛 lah untuk uolls.
    Have a great day ahead!

    XOXO, 💛

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0102974334
    IG @bodydream_yantie
    Www.instagram.com/bodydream_yantie
    .
    Click link di bio

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
    #tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial
    #dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
    #syazwanzulkifly #lizaabdullah
    #wanitahariinitv3

  •  0  0  3 hours ago
  • 1,2,3,4. YES‼️ 
4 PILIHAN MINUMAN TAMBAHAN UNTUK ADA PILIH & CONSUME SETIAP PAGI SELEPAS BREAKFAST.

Tepuk dada tanya hati uolls, mana satu yang terasa macam kena, macam ngam dengan jiwa.
Tak tahu nak pilih?
OK sis bagi cadangan ok.

1. Uolls pilih berdasarkan warna favourite 🤭
2. Tak pun, pejam mata then letak jari kat screen, tengok dekat product mana yang jari uolls pergi 🤭
3. Contact sis untuk sis bantu explain further & lepas tu uolls boleh la pilih dengan senang hati 🤩

Boleh,boleh?
Kalau boleh, ajommm lah. Roger kaih!

Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
📱0102974334
IG @bodydream_yantie
Www.instagram.com/bodydream_yantie
.
Click link di bio 

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat  #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya  #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
#tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial 
#dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
#syazwanzulkifly #lizaabdullah 
#wanitahariinitv3
  • 1,2,3,4. YES‼️
    4 PILIHAN MINUMAN TAMBAHAN UNTUK ADA PILIH & CONSUME SETIAP PAGI SELEPAS BREAKFAST.

    Tepuk dada tanya hati uolls, mana satu yang terasa macam kena, macam ngam dengan jiwa.
    Tak tahu nak pilih?
    OK sis bagi cadangan ok.

    1. Uolls pilih berdasarkan warna favourite 🤭
    2. Tak pun, pejam mata then letak jari kat screen, tengok dekat product mana yang jari uolls pergi 🤭
    3. Contact sis untuk sis bantu explain further & lepas tu uolls boleh la pilih dengan senang hati 🤩

    Boleh,boleh?
    Kalau boleh, ajommm lah. Roger kaih!

    Coco-S/Coco-Hotz/Bella Shake/Bella Squeez/La Mocha/LSA Team Azie
    📱0102974334
    IG @bodydream_yantie
    Www.instagram.com/bodydream_yantie
    .
    Click link di bio

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
    #tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial
    #dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
    #syazwanzulkifly #lizaabdullah
    #wanitahariinitv3

  •  1  0  3 hours ago
  • Every dream is achievable when you take that first step & never look back!

Assalamualaikum & good morning 🔥

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink 
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos 
#bellashake 
#bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat  #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus 
#kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya  #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
#tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial 
#dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
#syazwanzulkifly #lizaabdullah 
#wanitahariinitv3
  • Every dream is achievable when you take that first step & never look back!

    Assalamualaikum & good morning 🔥

    Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

    #LSATeamAzie #bodydream #bodydreamslimmingdrink
    #cocosslimmingdrink #bodydreamcocos
    #bellashake
    #bellasqueez #cocohotz #Lamocha #jomkurussihat #weightlostjourney #MeleTOP #testimonikurus
    #kurusselepasbersalin #rayajangangemuk #kurusselepasraya #7harimencintaiku2 #nakkuruskanbadan #kurus2020 #bodydreamtestimoni
    #tv3 #tv3malaysia #dramasangatofficial
    #dramasangat #slotakasia #shukriyahaya #sitisaleha
    #syazwanzulkifly #lizaabdullah
    #wanitahariinitv3

  •  5  0  4 hours ago
  • ⭕SUPER BONUS ⭕
EFFESTETICA + EPILUX 
Sinergia vincente 

✔️Inizia una NUOVA ZONA o
un PERCORSO LASER

💲Effestetica ti REGALA il  50% di quello che spendi in 
🔺Trattamenti Avanzati Viso o Corpo🆒

Offerta valida fino al 15/10/2020
  • ⭕SUPER BONUS ⭕
    EFFESTETICA + EPILUX
    Sinergia vincente

    ✔️Inizia una NUOVA ZONA o
    un PERCORSO LASER

    💲Effestetica ti REGALA il 50% di quello che spendi in
    🔺Trattamenti Avanzati Viso o Corpo🆒

    Offerta valida fino al 15/10/2020

  •  12  1  7 hours ago

Top #bodydream Posts

  • New gymwear from @doyouevenwomen 🔥 Do you like it?😍
🇵🇱 Nowy set na siłownię od @doyoueven, podoba wam się? Mi bardzo! Dziś miałam okazję już w nim być na siłowni :)
Jutro kręcę daily vloga na you tube Andzia There z uwzględnieniem mojego treningu👏🏼 Co jeszcze powinnam w nim pokazać?✨
Ps. Oczywiście musiałam kupić coś z nowej kolekcji @gym_glamour 😆 Niebawem chyba trzeba będzie nagrać haul z ubraniami na siłownię 🙈
#getfitted #lovemyoutfit #trufit #fitgoal #gettothegym #gympost #womengym #gymnastgirl #gymforlife #gymgang #atthegym #gympic #ciało #przemiana  #fitdziewczyna #bodydream #bodyworkout #fitnessoutfit #followforfitness #realfitness #bodybuilding_and_fitness_ #galerafitness #olsztyn #outfit #gymfashion #doyoueven
  • New gymwear from @doyouevenwomen 🔥 Do you like it?😍
    🇵🇱 Nowy set na siłownię od @doyoueven, podoba wam się? Mi bardzo! Dziś miałam okazję już w nim być na siłowni :)
    Jutro kręcę daily vloga na you tube Andzia There z uwzględnieniem mojego treningu👏🏼 Co jeszcze powinnam w nim pokazać?✨
    Ps. Oczywiście musiałam kupić coś z nowej kolekcji @gym_glamour 😆 Niebawem chyba trzeba będzie nagrać haul z ubraniami na siłownię 🙈
    #getfitted #lovemyoutfit #trufit #fitgoal #gettothegym #gympost #womengym #gymnastgirl #gymforlife #gymgang #atthegym #gympic #ciało #przemiana #fitdziewczyna #bodydream #bodyworkout #fitnessoutfit #followforfitness #realfitness #bodybuilding_and_fitness_ #galerafitness #olsztyn #outfit #gymfashion #doyoueven

  •  7,287  89  30 May, 2019
  • Сідниці!
Як зробити шикарні булочки?
⠀
Мене особисто не дуже нагородила природа шикарним ягідки 🤷🏽♀️, тому доводиться трудиться в поті чола 😤
Гортай карусель, там попа майже 2 роки тому-березень 2018👍🏽🙈 і Ñ†Ñ–Ğ»ÑŽĞ»Ñ–Ñ‚Ñ–Ğº, то я вже на Ğ¿Ğ¿ Ñ‚Ğ° схудла)
(ĞŸ.с. Скоро березень 2020😅, якщо що))⠀.
⠀
Почнемо Ğ· того,що основну масу сідниць ÑĞºĞ»Ğ°Ğ´Ğ°ÑŽÑ‚ÑŒ 3 м'яза (великий сідничний, малий сідничний, середній сідничний) і жирочок😅.
Скупчення жиру на сідницях обумовлено, в першу чергу, гормональним фоном, Ğ° також через неправильним харчування((
⠀
Як же тренувати сідниці щоб ĞžÑ‚Ñ€Ğ¸Ğ¼Ğ°Ñ‚Ğ¸ максимальний результат?
⠀
☑️1. Відчуття.
Ви повинні Ğ¡Ğ˜Ğ›Ğ¬ĞĞž відчувати роботу сідниць Ğ¿Ñ–Ğ´ час підходу!
⠀
Якщо цього не відбувається, то:
Ğ°) порушується техніка виконання;
б) неправильно підібраний вага;
в) вибрана вправа не підходить вам в силу анатомічних особливостей вашого тіла.
⠀
Винятком є, хіба що, важкі базові вправи, на зразок присідань.
⠀
☑️2. Навантаження.
Зверніть увагу, наскільки важко вам Ğ´Ğ°ÑŽÑ‚ÑŒÑÑ тренування.
⠀
Якщо ви НЕ Ğ²Ñ‚Ğ¾Ğ¼Ğ»ÑŽÑ”Ñ‚ĞµÑÑŒ, якщо ви робите 15 повторень в підході і можете зробити ще 15, якщо вам вистачає 20 секунд відпочинку, щоб виконати такий же Ğ¿Ñ–Ğ´Ñ…Ñ–Ğ´, як і попередній - навантаження ДУЖЕ мале і його необхідно збільшити.
⠀
Адже нарощування м'язів - це адаптація організму до зовнішнього фізичного впливу.
⠀
Коли цього впливу немає або воно занадто слабке, організм не буде відчувати необхідність збільшувати м'язи.
Не ÑˆĞºĞ¾Ğ´ÑƒÑŽ себе, адже результат того вартий!
⠀
☑️3. Стиль тренувань.
Не забувай про те, що для максимально ефективного результату, необхідно безперервно тримати м'яз Ğ¿Ñ–Ğ´ навантаженням від початку до кінця підходу.
Тому, слід уникати відпочинку між повтореннями.
Крім того, важливо ĞºĞ¾Ğ½Ñ‚Ñ€Ğ¾Ğ»ÑŽĞ²Ğ°Ñ‚Ğ¸ швидкість як позитивної, так і негативної фази руху - якщо допускати занадто швидкі ривки, на конкретному відрізку амплітуди, вага рухатиметься Ğ·Ğ° Ñ–Ğ½ĞµÑ€Ñ†Ñ–Ñ”ÑŽ, що НЕ дозволить м'язам Ğ²Ñ–Ğ´Ğ¿Ñ€Ğ°Ñ†ÑŽĞ²Ğ°Ñ‚Ğ¸ на 100%. Тому- вперед💪🏻до результату!!!! #post #coach #motivation #sexy #girlpower #girl #качаемпопу #качаемся #тренируйсяправильно #техникатренировок #bodybuilding #dreambody #bodydream #bikinigirls
  • Сідниці!
    Як зробити шикарні булочки?
    ⠀
    Мене особисто не дуже нагородила природа шикарним ягідки 🤷🏽♀️, тому доводиться трудиться в поті чола 😤
    Гортай карусель, там попа майже 2 роки тому-березень 2018👍🏽🙈 і Ñ†Ñ–Ğ»ÑŽĞ»Ñ–Ñ‚Ñ–Ğº, то я вже на Ğ¿Ğ¿ Ñ‚Ğ° схудла)
    (ĞŸ.с. Скоро березень 2020😅, якщо що))⠀.
    ⠀
    Почнемо Ğ· того,що основну масу сідниць ÑĞºĞ»Ğ°Ğ´Ğ°ÑŽÑ‚ÑŒ 3 м'яза (великий сідничний, малий сідничний, середній сідничний) і жирочок😅.
    Скупчення жиру на сідницях обумовлено, в першу чергу, гормональним фоном, Ğ° також через неправильним харчування((
    ⠀
    Як же тренувати сідниці щоб ĞžÑ‚Ñ€Ğ¸Ğ¼Ğ°Ñ‚Ğ¸ максимальний результат?
    ⠀
    ☑️1. Відчуття.
    Ви повинні Ğ¡Ğ˜Ğ›Ğ¬ĞĞž відчувати роботу сідниць Ğ¿Ñ–Ğ´ час підходу!
    ⠀
    Якщо цього не відбувається, то:
    Ğ°) порушується техніка виконання;
    б) неправильно підібраний вага;
    в) вибрана вправа не підходить вам в силу анатомічних особливостей вашого тіла.
    ⠀
    Винятком є, хіба що, важкі базові вправи, на зразок присідань.
    ⠀
    ☑️2. Навантаження.
    Зверніть увагу, наскільки важко вам Ğ´Ğ°ÑŽÑ‚ÑŒÑÑ тренування.
    ⠀
    Якщо ви НЕ Ğ²Ñ‚Ğ¾Ğ¼Ğ»ÑŽÑ”Ñ‚ĞµÑÑŒ, якщо ви робите 15 повторень в підході і можете зробити ще 15, якщо вам вистачає 20 секунд відпочинку, щоб виконати такий же Ğ¿Ñ–Ğ´Ñ…Ñ–Ğ´, як і попередній - навантаження ДУЖЕ мале і його необхідно збільшити.
    ⠀
    Адже нарощування м'язів - це адаптація організму до зовнішнього фізичного впливу.
    ⠀
    Коли цього впливу немає або воно занадто слабке, організм не буде відчувати необхідність збільшувати м'язи.
    Не ÑˆĞºĞ¾Ğ´ÑƒÑŽ себе, адже результат того вартий!
    ⠀
    ☑️3. Стиль тренувань.
    Не забувай про те, що для максимально ефективного результату, необхідно безперервно тримати м'яз Ğ¿Ñ–Ğ´ навантаженням від початку до кінця підходу.
    Тому, слід уникати відпочинку між повтореннями.
    Крім того, важливо ĞºĞ¾Ğ½Ñ‚Ñ€Ğ¾Ğ»ÑŽĞ²Ğ°Ñ‚Ğ¸ швидкість як позитивної, так і негативної фази руху - якщо допускати занадто швидкі ривки, на конкретному відрізку амплітуди, вага рухатиметься Ğ·Ğ° Ñ–Ğ½ĞµÑ€Ñ†Ñ–Ñ”ÑŽ, що НЕ дозволить м'язам Ğ²Ñ–Ğ´Ğ¿Ñ€Ğ°Ñ†ÑŽĞ²Ğ°Ñ‚Ğ¸ на 100%. Тому- вперед💪🏻до результату!!!! #post #coach #motivation #sexy #girlpower #girl #качаемпопу #качаемся #тренируйсяправильно #техникатренировок #bodybuilding #dreambody #bodydream #bikinigirls

  •  514  26  7 December, 2019
  • 𝑭𝒊𝒕𝒈𝒊𝒓𝒍 👩🏽,
ğ–°ğ—Žğ–¾ 𝗌𝗂𝗀𝗇𝗂𝖿𝗂𝖾 𝖼𝖾 𝗆𝗈𝗍 𝖽𝗈𝗇𝗍 𝖻𝗂𝖾𝗇 𝖽𝖾𝗌 𝗉𝖾𝗋𝗌𝗈𝗇𝗇𝖾𝗌 𝗇𝖾 𝖼𝗈𝗇𝗇𝖺𝗂𝗌𝗌𝖾𝗇𝗍 𝗉𝖺𝗌 𝗅𝖺 𝗋é𝖾𝗅𝗅𝖾 𝗌𝗂𝗀𝗇𝗂𝖿𝗂𝖼𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇 ? ğ–³ğ—ˆğ—Žğ— 𝗌𝗂𝗆𝗉𝗅𝖾𝗆𝖾𝗇𝗍, Â«Â ğ—Žğ—‡ğ–¾ 𝖿𝗂𝗅𝗅𝖾 ğ—Šğ—Žğ—‚ ğ—‰ğ—‹ğ–ºğ—ğ—‚ğ—Šğ—Žğ–¾ ğ–½ğ—Ž 𝖥𝗂𝗍𝗇𝖾𝗌𝗌 ». ✔️
.
.
 ğ–³ğ—ˆğ—Žğ—ğ–¾ğ—Œ 𝖼𝖾𝗌 𝖿𝖾𝗆𝗆𝖾𝗌 ğ—Šğ—Žğ—‚ ğ—‰ğ—‹ğ–ºğ—ğ—‚ğ—Šğ—Žğ–¾ğ—‡ğ— 𝗅𝖾 𝖿𝗂𝗍𝗇𝖾𝗌𝗌 𝗌𝗈𝗇𝗍 𝖽𝖾𝗌 𝖥𝖨𝖳𝖦𝖨𝖱𝖫, 𝖼𝖺𝗋 𝖾𝗅𝗅𝖾𝗌 𝗉𝖺𝗋𝗍𝖺𝗀𝖾𝗇𝗍 ğ—Žğ—‡ğ–¾ 𝗉𝖺𝗌𝗌𝗂𝗈𝗇 ğ–¼ğ—ˆğ—†ğ—†ğ—Žğ—‡ğ–¾ : 𝗅𝖾 𝖿𝗂𝗍𝗇𝖾𝗌𝗌. 𝖤𝗍 𝖼̧𝖺 𝗌’𝖺𝗋𝗋𝖾̂𝗍𝖾 𝗅𝖺̀, 𝗂𝗅 𝗇’𝗒 𝖺 ğ–ºğ—Žğ–¼ğ—Žğ—‡ğ–¾ 𝖿𝖾𝗆𝗆𝖾 ğ—Šğ—Žğ—‚ 𝖽𝗈𝗂𝗍 𝖾̂𝗍𝗋𝖾 𝗆𝗂𝗌𝖾 𝖺̀ 𝗅’𝖾́𝖼𝖺𝗋𝗍 𝖽𝖾 𝖼𝖾 ğ—Œğ—Žğ—‹ğ—‡ğ—ˆğ—† 𝖼𝖺𝗋 𝖾𝗅𝗅𝖾 ğ—‡â€™ğ–ºğ—Žğ—‹ğ–ºğ—‚ğ— 𝗉𝖺𝗌 𝗅𝖾 Â«Â ğ—‰ğ—ğ—’ğ—Œğ—‚ğ—Šğ—Žğ–¾Â Â» 𝖽𝖾 𝗅𝖺 𝖿𝗂𝗅𝗅𝖾 ğ—†ğ—Žğ—Œğ–¼ğ—…é𝖾  𝖾𝗍 « 𝖻𝗂𝖾𝗇 ğ–¿ğ—ˆğ—Žğ—ğ—Žğ–¾Â Â».
.
.
𝖢𝖾 𝗌𝗉𝗈𝗋𝗍 𝖽𝗈𝗂𝗍 ê𝗍𝗋𝖾 𝗉𝖾𝗋cÌ§ğ—Ž 𝖼𝗈𝗆𝗆𝖾 ğ—Žğ—‡ğ–¾ 𝗆𝖺𝗇𝗂è𝗋𝖾 𝖽𝖾 𝗌𝖾 𝗋𝖺𝗌𝗌𝖾𝗆𝖻𝗅𝖾𝗋 𝖾𝗍 𝖽𝖾 𝗏𝗈𝗂𝗋 𝖽𝖾𝗌 𝗉𝗈𝗂𝗇𝗍𝗌 ğ–¼ğ—ˆğ—†ğ—†ğ—Žğ—‡ğ—Œ ğ—Šğ—Žğ–¾ 𝗅’𝗈𝗇 𝗉𝖺𝗋𝗍𝖺𝗀𝖾 𝖺𝗏𝖾𝖼 ğ–½â€™ğ–ºğ—Žğ—ğ—‹ğ–¾ğ—Œ 𝖾𝗍 𝗇𝗈𝗇 𝗅𝖾 𝖿𝖺𝗂𝗌 𝖽’ê𝗍𝗋𝖾 ğ–¼ğ—‹ğ—‚ğ—ğ—‚ğ—Šğ—Žé ❌.
•
•
•
•
#fitfam #girlfitness #fitgirl #firgirls #fitfluencer #shapeyourbody #bodyshape #bodydream #fitgram #fitnesspost #gymvibes #gymlooks #musculationfrance
  • 𝑭𝒊𝒕𝒈𝒊𝒓𝒍 👩🏽,
    ğ–°ğ—Žğ–¾ 𝗌𝗂𝗀𝗇𝗂𝖿𝗂𝖾 𝖼𝖾 𝗆𝗈𝗍 𝖽𝗈𝗇𝗍 𝖻𝗂𝖾𝗇 𝖽𝖾𝗌 𝗉𝖾𝗋𝗌𝗈𝗇𝗇𝖾𝗌 𝗇𝖾 𝖼𝗈𝗇𝗇𝖺𝗂𝗌𝗌𝖾𝗇𝗍 𝗉𝖺𝗌 𝗅𝖺 𝗋é𝖾𝗅𝗅𝖾 𝗌𝗂𝗀𝗇𝗂𝖿𝗂𝖼𝖺𝗍𝗂𝗈𝗇 ? ğ–³ğ—ˆğ—Žğ— 𝗌𝗂𝗆𝗉𝗅𝖾𝗆𝖾𝗇𝗍, Â«Â ğ—Žğ—‡ğ–¾ 𝖿𝗂𝗅𝗅𝖾 ğ—Šğ—Žğ—‚ ğ—‰ğ—‹ğ–ºğ—ğ—‚ğ—Šğ—Žğ–¾ ğ–½ğ—Ž 𝖥𝗂𝗍𝗇𝖾𝗌𝗌 ». ✔️
    .
    .
    ğ–³ğ—ˆğ—Žğ—ğ–¾ğ—Œ 𝖼𝖾𝗌 𝖿𝖾𝗆𝗆𝖾𝗌 ğ—Šğ—Žğ—‚ ğ—‰ğ—‹ğ–ºğ—ğ—‚ğ—Šğ—Žğ–¾ğ—‡ğ— 𝗅𝖾 𝖿𝗂𝗍𝗇𝖾𝗌𝗌 𝗌𝗈𝗇𝗍 𝖽𝖾𝗌 𝖥𝖨𝖳𝖦𝖨𝖱𝖫, 𝖼𝖺𝗋 𝖾𝗅𝗅𝖾𝗌 𝗉𝖺𝗋𝗍𝖺𝗀𝖾𝗇𝗍 ğ—Žğ—‡ğ–¾ 𝗉𝖺𝗌𝗌𝗂𝗈𝗇 ğ–¼ğ—ˆğ—†ğ—†ğ—Žğ—‡ğ–¾ : 𝗅𝖾 𝖿𝗂𝗍𝗇𝖾𝗌𝗌. 𝖤𝗍 𝖼̧𝖺 𝗌’𝖺𝗋𝗋𝖾̂𝗍𝖾 𝗅𝖺̀, 𝗂𝗅 𝗇’𝗒 𝖺 ğ–ºğ—Žğ–¼ğ—Žğ—‡ğ–¾ 𝖿𝖾𝗆𝗆𝖾 ğ—Šğ—Žğ—‚ 𝖽𝗈𝗂𝗍 𝖾̂𝗍𝗋𝖾 𝗆𝗂𝗌𝖾 𝖺̀ 𝗅’𝖾́𝖼𝖺𝗋𝗍 𝖽𝖾 𝖼𝖾 ğ—Œğ—Žğ—‹ğ—‡ğ—ˆğ—† 𝖼𝖺𝗋 𝖾𝗅𝗅𝖾 ğ—‡â€™ğ–ºğ—Žğ—‹ğ–ºğ—‚ğ— 𝗉𝖺𝗌 𝗅𝖾 Â«Â ğ—‰ğ—ğ—’ğ—Œğ—‚ğ—Šğ—Žğ–¾Â Â» 𝖽𝖾 𝗅𝖺 𝖿𝗂𝗅𝗅𝖾 ğ—†ğ—Žğ—Œğ–¼ğ—…é𝖾 𝖾𝗍 « 𝖻𝗂𝖾𝗇 ğ–¿ğ—ˆğ—Žğ—ğ—Žğ–¾Â Â».
    .
    .
    𝖢𝖾 𝗌𝗉𝗈𝗋𝗍 𝖽𝗈𝗂𝗍 ê𝗍𝗋𝖾 𝗉𝖾𝗋cÌ§ğ—Ž 𝖼𝗈𝗆𝗆𝖾 ğ—Žğ—‡ğ–¾ 𝗆𝖺𝗇𝗂è𝗋𝖾 𝖽𝖾 𝗌𝖾 𝗋𝖺𝗌𝗌𝖾𝗆𝖻𝗅𝖾𝗋 𝖾𝗍 𝖽𝖾 𝗏𝗈𝗂𝗋 𝖽𝖾𝗌 𝗉𝗈𝗂𝗇𝗍𝗌 ğ–¼ğ—ˆğ—†ğ—†ğ—Žğ—‡ğ—Œ ğ—Šğ—Žğ–¾ 𝗅’𝗈𝗇 𝗉𝖺𝗋𝗍𝖺𝗀𝖾 𝖺𝗏𝖾𝖼 ğ–½â€™ğ–ºğ—Žğ—ğ—‹ğ–¾ğ—Œ 𝖾𝗍 𝗇𝗈𝗇 𝗅𝖾 𝖿𝖺𝗂𝗌 𝖽’ê𝗍𝗋𝖾 ğ–¼ğ—‹ğ—‚ğ—ğ—‚ğ—Šğ—Žé ❌.
    •
    •
    •
    •
    #fitfam #girlfitness #fitgirl #firgirls #fitfluencer #shapeyourbody #bodyshape #bodydream #fitgram #fitnesspost #gymvibes #gymlooks #musculationfrance

  •  1,026  134  1 May, 2020
  • Cind ma uit la aceasta poza foamea imi trece imediat! 😂Ba mai mult, chiar mi-am lipit-o pe frigider sa ma abtin de la mincare, indeosebi dupa 18:00. 😂Spuneti sincer, cite kilograme ati adaugat de la inceputul pandemie? - eu 5 😱😱😱😱 acesta poza e din vara 2019, dupa 3 luni de antrenamente intensive #bodypositive #bodydream #slowfeetdonteat #moldova #motivation #squats #pain #quarantine
  • Cind ma uit la aceasta poza foamea imi trece imediat! 😂Ba mai mult, chiar mi-am lipit-o pe frigider sa ma abtin de la mincare, indeosebi dupa 18:00. 😂Spuneti sincer, cite kilograme ati adaugat de la inceputul pandemie? - eu 5 😱😱😱😱 acesta poza e din vara 2019, dupa 3 luni de antrenamente intensive #bodypositive #bodydream #slowfeetdonteat #moldova #motivation #squats #pain #quarantine

  •  196  5  27 April, 2020
  • “Work it, make it, do it, makes us
Harder, better, faster, stronger.” .
.
-Me sigam em minha conta profissional: @personaltrainer_juan
.
. -Follow me on my professional account: @personaltrainer_juan
  • “Work it, make it, do it, makes us
    Harder, better, faster, stronger.” .
    .
    -Me sigam em minha conta profissional: @personaltrainer_juan
    .
    . -Follow me on my professional account: @personaltrainer_juan

  •  233  22  29 January, 2020