#blousetakpayahgosok Instagram Photos & Videos

blousetakpayahgosok - 187k posts

Hashtag Popularity

5.9
average comments
43.4
average likes

Latest #blousetakpayahgosok Posts

  • Apa yang sis suka sangat dengan #BELLABLOUSEBYSC ? 
.
.
1) TAK PERLU GOSOK
2) MATERIAL COTTON TSHIRT
3) ADA TEKSTUR JALUR LINE YANG WOWWW😍😍😍
4) ADA CUFF TIDAK KETAT & MEMERI SENANG BERWUDUK
5) CUTTING A DOLL (MINIMAL FLOWY YANG JATUH TERLETAK) 
6) BOLEH MIX & MATCH DENGAN SKIRT, PANTS, & JEANS. 
7) BOLEH BASUH GUNA MESIN BASUH, X PERLU BASUH TANGAN
8) HARGA COMBO "YANG SANGAT BERBALOI DENGAN KUALITI" 
.
.
_______________________________________________ 😉 😉 😉 ORDER OR DETAILS boleh terus whatsapp sis, tekan whatsapp link pada bio @sisterholic.co
@sisterholic.co @sisterholic.co )

______________________________________________
#blouseplainironless #blouseironlesslabuh #blouselabuh #blouseironless #blousetravel #blousenursing #blousematernity #blousemengandung #blousetakpayahgosok #bajulabuh #bajumuslimah #bajuironless #bajujalurjalur #bajuironlessmuslimah #bajutravel #bajutravelironless #annablouse  #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #blousemuslimahjalur #blousejalurjalur #blousezera #blousemenyusu #blousemuslimahmalaysia #blousemalaysia #ironlessblouse #modelmuslimah #bellablouse
  • Apa yang sis suka sangat dengan #BELLABLOUSEBYSC ?
    .
    .
    1) TAK PERLU GOSOK
    2) MATERIAL COTTON TSHIRT
    3) ADA TEKSTUR JALUR LINE YANG WOWWW😍😍😍
    4) ADA CUFF TIDAK KETAT & MEMERI SENANG BERWUDUK
    5) CUTTING A DOLL (MINIMAL FLOWY YANG JATUH TERLETAK)
    6) BOLEH MIX & MATCH DENGAN SKIRT, PANTS, & JEANS.
    7) BOLEH BASUH GUNA MESIN BASUH, X PERLU BASUH TANGAN
    8) HARGA COMBO "YANG SANGAT BERBALOI DENGAN KUALITI"
    .
    .
    _______________________________________________ 😉 😉 😉 ORDER OR DETAILS boleh terus whatsapp sis, tekan whatsapp link pada bio @sisterholic.co
    @sisterholic.co @sisterholic.co )

    ______________________________________________
    #blouseplainironless #blouseironlesslabuh #blouselabuh #blouseironless #blousetravel #blousenursing #blousematernity #blousemengandung #blousetakpayahgosok #bajulabuh #bajumuslimah #bajuironless #bajujalurjalur #bajuironlessmuslimah #bajutravel #bajutravelironless #annablouse #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #blousemuslimahjalur #blousejalurjalur #blousezera #blousemenyusu #blousemuslimahmalaysia #blousemalaysia #ironlessblouse #modelmuslimah #bellablouse

  •  0  0  12 minutes ago
  • Kalau suka blouse Anna , mesti akan jatuh cinta dengan Amni. ❤️
.
Coming soon !
  • Kalau suka blouse Anna , mesti akan jatuh cinta dengan Amni. ❤️
    .
    Coming soon !

  •  0  1  14 minutes ago
  • Haisley blouse

Price:-
Normal Price : 1 PCS RM34
Now promo valid until 16/8 : RM30

Postage :
Follow pos laju rate

Material : Cotton

Other :
•Functional button at front
•Pocket only for design, not functional
•Off shoulder style

Measurement (inch) :

Front length 22
Back length 26.5
Shoulder 27
Sleeve 14.5
Armhole 19
Bust 45
Hips 45

whatsapp Nabila sekarang ❤️
60146628354 ataupun klik link dkt bio 😚

#bajumurahh #bajumurah #bajubergaya #bajucantik #bajuviral #bajucantikmalaysia #bajucantikmurah #blousemurah #blouselabuh #blousesimple #blousetrendterkini #blousewanita #blouse #blousekerja #blousemodern #blousekorea #blousedesigns #blousetakpayahgosok #blousemodern #blouselawa #bajulawa #bajulawamalaysia #bajulawamurah #bajuremaja #bajustudents #bajustudent #bajustudentmurah #kemejamurah #kemejacantik
  • Haisley blouse

    Price:-
    Normal Price : 1 PCS RM34
    Now promo valid until 16/8 : RM30

    Postage :
    Follow pos laju rate

    Material : Cotton

    Other :
    •Functional button at front
    •Pocket only for design, not functional
    •Off shoulder style

    Measurement (inch) :

    Front length 22
    Back length 26.5
    Shoulder 27
    Sleeve 14.5
    Armhole 19
    Bust 45
    Hips 45

    whatsapp Nabila sekarang ❤️
    60146628354 ataupun klik link dkt bio 😚

    #bajumurahh #bajumurah #bajubergaya #bajucantik #bajuviral #bajucantikmalaysia #bajucantikmurah #blousemurah #blouselabuh #blousesimple #blousetrendterkini #blousewanita #blouse #blousekerja #blousemodern #blousekorea #blousedesigns #blousetakpayahgosok #blousemodern #blouselawa #bajulawa #bajulawamalaysia #bajulawamurah #bajuremaja #bajustudents #bajustudent #bajustudentmurah #kemejamurah #kemejacantik

  •  0  0  18 minutes ago
  • Haisley blouse

Price:-
Normal Price : 1 PCS RM34
Now promo valid until 16/8 : RM30

Postage :
Follow pos laju rate

Material : Cotton

Other :
•Functional button at front
•Pocket only for design, not functional
•Off shoulder style

Measurement (inch) :

Front length 22
Back length 26.5
Shoulder 27
Sleeve 14.5
Armhole 19
Bust 45
Hips 45

whatsapp Nabila sekarang ❤️
60146628354 ataupun klik link dkt bio 😚

#bajumurahh #bajumurah #bajubergaya #bajucantik #bajuviral #bajucantikmalaysia #bajucantikmurah #blousemurah #blouselabuh #blousesimple #blousetrendterkini #blousewanita #blouse #blousekerja #blousemodern #blousekorea #blousedesigns #blousetakpayahgosok #blousemodern #blouselawa #bajulawa #bajulawamalaysia #bajulawamurah #bajuremaja #bajustudents #bajustudent #bajustudentmurah #kemejamurah #kemejacantik
  • Haisley blouse

    Price:-
    Normal Price : 1 PCS RM34
    Now promo valid until 16/8 : RM30

    Postage :
    Follow pos laju rate

    Material : Cotton

    Other :
    •Functional button at front
    •Pocket only for design, not functional
    •Off shoulder style

    Measurement (inch) :

    Front length 22
    Back length 26.5
    Shoulder 27
    Sleeve 14.5
    Armhole 19
    Bust 45
    Hips 45

    whatsapp Nabila sekarang ❤️
    60146628354 ataupun klik link dkt bio 😚

    #bajumurahh #bajumurah #bajubergaya #bajucantik #bajuviral #bajucantikmalaysia #bajucantikmurah #blousemurah #blouselabuh #blousesimple #blousetrendterkini #blousewanita #blouse #blousekerja #blousemodern #blousekorea #blousedesigns #blousetakpayahgosok #blousemodern #blouselawa #bajulawa #bajulawamalaysia #bajulawamurah #bajuremaja #bajustudents #bajustudent #bajustudentmurah #kemejamurah #kemejacantik

  •  0  0  18 minutes ago
  • Haisley blouse

Price:-
Normal Price : 1 PCS RM34
Now promo valid until 16/8 : RM30

Postage :
Follow pos laju rate

Material : Cotton

Other :
•Functional button at front
•Pocket only for design, not functional
•Off shoulder style

Measurement (inch) :

Front length 22
Back length 26.5
Shoulder 27
Sleeve 14.5
Armhole 19
Bust 45
Hips 45

whatsapp Nabila sekarang ❤️
60146628354 ataupun klik link dkt bio 😚

#bajumurahh #bajumurah #bajubergaya #bajucantik #bajuviral #bajucantikmalaysia #bajucantikmurah #blousemurah #blouselabuh #blousesimple #blousetrendterkini #blousewanita #blouse #blousekerja #blousemodern #blousekorea #blousedesigns #blousetakpayahgosok #blousemodern #blouselawa #bajulawa #bajulawamalaysia #bajulawamurah #bajuremaja #bajustudents #bajustudent #bajustudentmurah #kemejamurah #kemejacantik
  • Haisley blouse

    Price:-
    Normal Price : 1 PCS RM34
    Now promo valid until 16/8 : RM30

    Postage :
    Follow pos laju rate

    Material : Cotton

    Other :
    •Functional button at front
    •Pocket only for design, not functional
    •Off shoulder style

    Measurement (inch) :

    Front length 22
    Back length 26.5
    Shoulder 27
    Sleeve 14.5
    Armhole 19
    Bust 45
    Hips 45

    whatsapp Nabila sekarang ❤️
    60146628354 ataupun klik link dkt bio 😚

    #bajumurahh #bajumurah #bajubergaya #bajucantik #bajuviral #bajucantikmalaysia #bajucantikmurah #blousemurah #blouselabuh #blousesimple #blousetrendterkini #blousewanita #blouse #blousekerja #blousemodern #blousekorea #blousedesigns #blousetakpayahgosok #blousemodern #blouselawa #bajulawa #bajulawamalaysia #bajulawamurah #bajuremaja #bajustudents #bajustudent #bajustudentmurah #kemejamurah #kemejacantik

  •  0  0  19 minutes ago
  • KURUNG EASY 
🏷️SEPASANG RM99
🏷️COMBO RM180 (Jimat Rm18)
.
.
📮Postage sepasang
🏷️ SS RM10 , SABAH RM16 , SARAWAK RM14
.
.
SLIDE untuk refer ukuran 👉
.
.
Easynya dengan kurung ini !
.
.
✨Material Korean Moss Crepe
✨Satu set Baju & Kain
✨Berpoket disebelah kanan
✨Cuff selesa yang mudah berwuduk
✨ Zip 12 inci untuk mudah pakai & nursing
✨ Potongan belahan disebelah kiri dan kanan
✨ Boleh digayakan sebagai kurung atau blouse
✨Potongan baju potongan A cut
✨ Potongan kain potongan A cut
✨ Solat ready
.
.
Sebarang order  pertanyaan boleh terus whatsapp ain ;
📲 0169421365  tekan link dibio IG
.
.
#kurungeasy #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya2020 #bajurayahaji #bajukurungsedondon #bajukurungmurahmalaysia #easykurung #bajukurungmurah #bajurayamurah #blouseplain #blousetakpayahgosok #blouseplainmurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahmalaysia #bajukurungtakpayahgosok #bajuraya #bajumosscrepe #belloscarves #hargastudent #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram
  • KURUNG EASY
    🏷️SEPASANG RM99
    🏷️COMBO RM180 (Jimat Rm18)
    .
    .
    📮Postage sepasang
    🏷️ SS RM10 , SABAH RM16 , SARAWAK RM14
    .
    .
    SLIDE untuk refer ukuran 👉
    .
    .
    Easynya dengan kurung ini !
    .
    .
    ✨Material Korean Moss Crepe
    ✨Satu set Baju & Kain
    ✨Berpoket disebelah kanan
    ✨Cuff selesa yang mudah berwuduk
    ✨ Zip 12 inci untuk mudah pakai & nursing
    ✨ Potongan belahan disebelah kiri dan kanan
    ✨ Boleh digayakan sebagai kurung atau blouse
    ✨Potongan baju potongan A cut
    ✨ Potongan kain potongan A cut
    ✨ Solat ready
    .
    .
    Sebarang order pertanyaan boleh terus whatsapp ain ;
    📲 0169421365 tekan link dibio IG
    .
    .
    #kurungeasy #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya2020 #bajurayahaji #bajukurungsedondon #bajukurungmurahmalaysia #easykurung #bajukurungmurah #bajurayamurah #blouseplain #blousetakpayahgosok #blouseplainmurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahmalaysia #bajukurungtakpayahgosok #bajuraya #bajumosscrepe #belloscarves #hargastudent #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  49 minutes ago
  • KURUNG EASY 
🏷️SEPASANG RM99
🏷️COMBO RM180 (Jimat Rm18)
.
.
📮Postage sepasang
🏷️ SS RM10 , SABAH RM16 , SARAWAK RM14
.
.
SLIDE untuk refer ukuran 👉
.
.
Easynya dengan kurung ini !
.
.
✨Material Korean Moss Crepe
✨Satu set Baju & Kain
✨Berpoket disebelah kanan
✨Cuff selesa yang mudah berwuduk
✨ Zip 12 inci untuk mudah pakai & nursing
✨ Potongan belahan disebelah kiri dan kanan
✨ Boleh digayakan sebagai kurung atau blouse
✨Potongan baju potongan A cut
✨ Potongan kain potongan A cut
✨ Solat ready
.
.
Sebarang order  pertanyaan boleh terus whatsapp ain ;
📲 0169421365  tekan link dibio IG
.
.
#kurungeasy #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya2020 #bajurayahaji #bajukurungsedondon #bajukurungmurahmalaysia #easykurung #bajukurungmurah #bajurayamurah #blouseplain #blousetakpayahgosok #blouseplainmurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahmalaysia #bajukurungtakpayahgosok #bajuraya #bajumosscrepe #belloscarves #hargastudent #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram
  • KURUNG EASY
    🏷️SEPASANG RM99
    🏷️COMBO RM180 (Jimat Rm18)
    .
    .
    📮Postage sepasang
    🏷️ SS RM10 , SABAH RM16 , SARAWAK RM14
    .
    .
    SLIDE untuk refer ukuran 👉
    .
    .
    Easynya dengan kurung ini !
    .
    .
    ✨Material Korean Moss Crepe
    ✨Satu set Baju & Kain
    ✨Berpoket disebelah kanan
    ✨Cuff selesa yang mudah berwuduk
    ✨ Zip 12 inci untuk mudah pakai & nursing
    ✨ Potongan belahan disebelah kiri dan kanan
    ✨ Boleh digayakan sebagai kurung atau blouse
    ✨Potongan baju potongan A cut
    ✨ Potongan kain potongan A cut
    ✨ Solat ready
    .
    .
    Sebarang order pertanyaan boleh terus whatsapp ain ;
    📲 0169421365 tekan link dibio IG
    .
    .
    #kurungeasy #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya2020 #bajurayahaji #bajukurungsedondon #bajukurungmurahmalaysia #easykurung #bajukurungmurah #bajurayamurah #blouseplain #blousetakpayahgosok #blouseplainmurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahmalaysia #bajukurungtakpayahgosok #bajuraya #bajumosscrepe #belloscarves #hargastudent #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  50 minutes ago
  • KURUNG EASY 
🏷️SEPASANG RM99
🏷️COMBO RM180 (Jimat Rm18)
.
.
📮Postage sepasang
🏷️ SS RM10 , SABAH RM16 , SARAWAK RM14
.
.
SLIDE untuk refer ukuran 👉
.
.
Easynya dengan kurung ini !
.
.
✨Material Korean Moss Crepe
✨Satu set Baju & Kain
✨Berpoket disebelah kanan
✨Cuff selesa yang mudah berwuduk
✨ Zip 12 inci untuk mudah pakai & nursing
✨ Potongan belahan disebelah kiri dan kanan
✨ Boleh digayakan sebagai kurung atau blouse
✨Potongan baju potongan A cut
✨ Potongan kain potongan A cut
✨ Solat ready
.
.
Sebarang order  pertanyaan boleh terus whatsapp ain ;
📲 0169421365  tekan link dibio IG
.
.
#kurungeasy #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya2020 #bajurayahaji #bajukurungsedondon #bajukurungmurahmalaysia #easykurung #bajukurungmurah #bajurayamurah #blouseplain #blousetakpayahgosok #blouseplainmurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahmalaysia #bajukurungtakpayahgosok #bajuraya #bajumosscrepe #belloscarves #hargastudent #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram
  • KURUNG EASY
    🏷️SEPASANG RM99
    🏷️COMBO RM180 (Jimat Rm18)
    .
    .
    📮Postage sepasang
    🏷️ SS RM10 , SABAH RM16 , SARAWAK RM14
    .
    .
    SLIDE untuk refer ukuran 👉
    .
    .
    Easynya dengan kurung ini !
    .
    .
    ✨Material Korean Moss Crepe
    ✨Satu set Baju & Kain
    ✨Berpoket disebelah kanan
    ✨Cuff selesa yang mudah berwuduk
    ✨ Zip 12 inci untuk mudah pakai & nursing
    ✨ Potongan belahan disebelah kiri dan kanan
    ✨ Boleh digayakan sebagai kurung atau blouse
    ✨Potongan baju potongan A cut
    ✨ Potongan kain potongan A cut
    ✨ Solat ready
    .
    .
    Sebarang order pertanyaan boleh terus whatsapp ain ;
    📲 0169421365 tekan link dibio IG
    .
    .
    #kurungeasy #bajukurung #bajukurungplain #bajuraya2020 #bajurayahaji #bajukurungsedondon #bajukurungmurahmalaysia #easykurung #bajukurungmurah #bajurayamurah #blouseplain #blousetakpayahgosok #blouseplainmurah #blousemurahmalaysia #blousecantik #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemuslimahmurahmalaysia #bajukurungtakpayahgosok #bajuraya #bajumosscrepe #belloscarves #hargastudent #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram

  •  1  0  50 minutes ago
  • .
Blouse Jenny . Blouse yang sesuai sangat untuk awak pakai keluar jalan2 . Lepak2 . Santai2 . Contohnya macam hari weekend ni . 😍
.
.
Meh whatsapp : 0134443904 (Link on Bio)
  • .
    Blouse Jenny . Blouse yang sesuai sangat untuk awak pakai keluar jalan2 . Lepak2 . Santai2 . Contohnya macam hari weekend ni . 😍
    .
    .
    Meh whatsapp : 0134443904 (Link on Bio)

  •  2  1  1 hour ago
  • Baru perasan baju sendiri dah lama tak berganti, hihi. Sibuk dengan macam macam urusan sampai takdan shopping sejak PkP ni. 

Takper, apa kata kami poskan jer terus ker office atau ke rumah. 

Pilih jer warna dan design yang nak😘

http://www.wasap.my/60134300812/blousetakpayahgosok

#yeaytakpayahgosok 
#blousetakpayahgosok
  • Baru perasan baju sendiri dah lama tak berganti, hihi. Sibuk dengan macam macam urusan sampai takdan shopping sejak PkP ni.

    Takper, apa kata kami poskan jer terus ker office atau ke rumah.

    Pilih jer warna dan design yang nak😘

    http://www.wasap.my/60134300812/blousetakpayahgosok

    #yeaytakpayahgosok
    #blousetakpayahgosok

  •  5  0  1 hour ago
  • Jangan #DOWN kalau tertambah berat😅
Biasalah tu hidup ada turun naik.
Berat badan pun sama kan. 

Mujur blouse ni kalau ternaik terturun sikit berat takde nampak sangat, Kalau berisi orang tak perasan. tapi kalau kurus orang perasan🙈

apa apa pun tetap jaga kesihatan yaa😘

#blousetakpayahgosok 
#yeaytakpayahgosok
  • Jangan #DOWN kalau tertambah berat😅
    Biasalah tu hidup ada turun naik.
    Berat badan pun sama kan.

    Mujur blouse ni kalau ternaik terturun sikit berat takde nampak sangat, Kalau berisi orang tak perasan. tapi kalau kurus orang perasan🙈

    apa apa pun tetap jaga kesihatan yaa😘

    #blousetakpayahgosok
    #yeaytakpayahgosok

  •  0  0  1 hour ago
  • I'm selling Blouse Zahira Tak payah Gosok at 14% off! RM59.34 only. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/product/30348419/7845689459?v=27a
#blouse #blousetakpayahgosok
  • I'm selling Blouse Zahira Tak payah Gosok at 14% off! RM59.34 only. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/product/30348419/7845689459?v=27a
    #blouse #blousetakpayahgosok

  •  0  0  1 hour ago
  • 🌹 BLOUSE ZAHIRA 🌹

✅ Moss crepe
✅ Kain sejuk mendayu
✅ Tidak perlu gosok
✅ Labuh dan tidak ketat
✅ Cutting loose
✅ 11 pilihan warna yang cantik
✅ Bf friendly untuk para ibu
✅ Wudhu friendly
✅ Poket disebelah kanan
✅ Saiz S - 4XL
#blouse #blousetakpayahgosok #blousezahira
  • 🌹 BLOUSE ZAHIRA 🌹

    ✅ Moss crepe
    ✅ Kain sejuk mendayu
    ✅ Tidak perlu gosok
    ✅ Labuh dan tidak ketat
    ✅ Cutting loose
    ✅ 11 pilihan warna yang cantik
    ✅ Bf friendly untuk para ibu
    ✅ Wudhu friendly
    ✅ Poket disebelah kanan
    ✅ Saiz S - 4XL
    #blouse #blousetakpayahgosok #blousezahira

  •  0  0  1 hour ago
  • Rasa tak tentu arah bila tengok disusun susun baju macam ni 😆

Agak agak korang pilih yang mana eh?🙈🙈🙈

Assalamualaikum, selamat pagi. 😊

#yeaytakpayahgosok 
#blousetakpayahgosok
  • Rasa tak tentu arah bila tengok disusun susun baju macam ni 😆

    Agak agak korang pilih yang mana eh?🙈🙈🙈

    Assalamualaikum, selamat pagi. 😊

    #yeaytakpayahgosok
    #blousetakpayahgosok

  •  0  0  1 hour ago
  • Pagi ni nak ajak korang cuci mata dulu. Nak keluar jalan-jalan senang nak cari blouse yang tak payah gosok kan. Jimat masa. Jimat electric. 

Nak pakai pegi keje pun boleh. Selesa dan longgar. 

Nah kat bawah ni ada details. 

🌹MORISSA BLOUSE 🌹
 
✅ Moss Crepe made in Korea
✅ Kain sejuk mendayu
✅ Tidak perlu gosok
✅ Labuh
✅ Cutting LOOSE
✅ Size XS-5XL
✅ pilihan warna MELETOPS

HARGA ASAL:
RM79/helai

HARGA PROMO SUPER DUPER COMBO🔥🔥🔥: RM99/3 helai*

Kalau lambat rugi yang amat sis...

Jom order sekarang dengan menekan link ini https://wa.me/60193747567/morissa

*harga tidak termasuk kos penghantaran
*sila add rm5/helai untuk saiz 4xl dan 5xl

#Sabella
#teamticertiqah
#BajuTanpaGosok
#EllaSukaSabella
#BlouseTanpaGosok
#PromoRamadan
#BendaTakPayahGosokBuatApaNakGosok
#blouse
#blouseraya 
#blousetakpayahgosok
#ejensabellaipoh
#sabellaipoh
  • Pagi ni nak ajak korang cuci mata dulu. Nak keluar jalan-jalan senang nak cari blouse yang tak payah gosok kan. Jimat masa. Jimat electric.

    Nak pakai pegi keje pun boleh. Selesa dan longgar.

    Nah kat bawah ni ada details.

    🌹MORISSA BLOUSE 🌹

    ✅ Moss Crepe made in Korea
    ✅ Kain sejuk mendayu
    ✅ Tidak perlu gosok
    ✅ Labuh
    ✅ Cutting LOOSE
    ✅ Size XS-5XL
    ✅ pilihan warna MELETOPS

    HARGA ASAL:
    RM79/helai

    HARGA PROMO SUPER DUPER COMBO🔥🔥🔥: RM99/3 helai*

    Kalau lambat rugi yang amat sis...

    Jom order sekarang dengan menekan link ini https://wa.me/60193747567/morissa

    *harga tidak termasuk kos penghantaran
    *sila add rm5/helai untuk saiz 4xl dan 5xl

    #Sabella
    #teamticertiqah
    #BajuTanpaGosok
    #EllaSukaSabella
    #BlouseTanpaGosok
    #PromoRamadan
    #BendaTakPayahGosokBuatApaNakGosok
    #blouse
    #blouseraya
    #blousetakpayahgosok
    #ejensabellaipoh
    #sabellaipoh

  •  0  0  1 hour ago

Top #blousetakpayahgosok Posts

  • Harini bersiaran dari pantai hihihi picnic dengan #blousetakpayahgosok 😆 sis ngandung pakaii blouse luna je ni size s lagi tu , slim ke tidakk 😜😝🤣 

#blousetakpayahgosok
  • Harini bersiaran dari pantai hihihi picnic dengan #blousetakpayahgosok 😆 sis ngandung pakaii blouse luna je ni size s lagi tu , slim ke tidakk 😜😝🤣

    #blousetakpayahgosok

  •  142  1  11 July, 2020
  • Klu mntk org tu amik gambo mcm tu la, x la dia ckp suh btulkan kaki ke ape men snap je kan. Alhamdulillah selesai utk mggu ni. Jumpa lg mggu depan. Panassss btulkn skrg. So bakal pgntin boleh la try tuam ais kt muka sblm tido 2 - 3 hr sblm majlis & sblm mua dtg. Smga terkawal peluh tu nk kuar masa mjlis nti. Tips ni pun kak af dpt masa kelas. Cubalah mana tau serasi tips ni. Gambar sat lg kak af post. 
Agent blouse x yah gosok sila munculkan diri di ruangan comment sbb ade yg tnya kak af beli mana blouse tu. kak af beli dgn @mama_mia_aqif klu dh lmbt x yah nk gosok sarung je dah siappp. 
#blousetakpayahgosok
  • Klu mntk org tu amik gambo mcm tu la, x la dia ckp suh btulkan kaki ke ape men snap je kan. Alhamdulillah selesai utk mggu ni. Jumpa lg mggu depan. Panassss btulkn skrg. So bakal pgntin boleh la try tuam ais kt muka sblm tido 2 - 3 hr sblm majlis & sblm mua dtg. Smga terkawal peluh tu nk kuar masa mjlis nti. Tips ni pun kak af dpt masa kelas. Cubalah mana tau serasi tips ni. Gambar sat lg kak af post.
    Agent blouse x yah gosok sila munculkan diri di ruangan comment sbb ade yg tnya kak af beli mana blouse tu. kak af beli dgn @mama_mia_aqif klu dh lmbt x yah nk gosok sarung je dah siappp.
    #blousetakpayahgosok

  •  269  7  9 February, 2020
  • #PROMOSI 3HELAI RM100😱
.
YEAR END SALE (Y.E.S)
Bermula 26.11.19 hingga 31.12.19
.
.
BLOUSE NAIRAA / ZAHLIA / MAYRAA .
📌RM49/HELAI
.
📌COMBO 3HELAI RM100 + FREE POSTAGE 🔥
*boleh campur design .
.
JIMAT BANYAK TAU!😍
.
================
SIZE : S, M, L, XL, XXL
MATERIAL : PREMIUM COMO CREPE
================
✅ MESRA WUDHUK
Lengan berzip so senang la nk ambil wudhuk
✅ BREASTFEED FRIENDLY
Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb ada zip kt dada
================
.
.
.
LIMITED STOCK‼️
FAST PAYMENT ⚠️
.
.
Jom dapatkan sekarang sebelum saiz dan warna yang diminati habis.😘
.
.
Untuk order boleh klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️😉
.
.
.
.
.
#tuniklabuh #tunik #blouselabuh #blousemenyusu #tunikmurah #tunikmenyusu #tunikmenyusumurah #blousemenyusulabuh #blousemurah #blouseplain #blousemuslimah #bajumenyusu #bajumenyusumurah #ctdk #sitinordiana #mirafilzah #wanyhasrita #dramasweetdreams #hadiahuntukisteri #hadiah #baju #bajublouse #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #blouselabuh #blouse #blousemuslimahmurah #blousetakpayahgosok #blousemoscrepemurah
  • #PROMOSI 3HELAI RM100😱
    .
    YEAR END SALE (Y.E.S)
    Bermula 26.11.19 hingga 31.12.19
    .
    .
    BLOUSE NAIRAA / ZAHLIA / MAYRAA .
    📌RM49/HELAI
    .
    📌COMBO 3HELAI RM100 + FREE POSTAGE 🔥
    *boleh campur design .
    .
    JIMAT BANYAK TAU!😍
    .
    ================
    SIZE : S, M, L, XL, XXL
    MATERIAL : PREMIUM COMO CREPE
    ================
    ✅ MESRA WUDHUK
    Lengan berzip so senang la nk ambil wudhuk
    ✅ BREASTFEED FRIENDLY
    Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb ada zip kt dada
    ================
    .
    .
    .
    LIMITED STOCK‼️
    FAST PAYMENT ⚠️
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang sebelum saiz dan warna yang diminati habis.😘
    .
    .
    Untuk order boleh klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️😉
    .
    .
    .
    .
    .
    #tuniklabuh #tunik #blouselabuh #blousemenyusu #tunikmurah #tunikmenyusu #tunikmenyusumurah #blousemenyusulabuh #blousemurah #blouseplain #blousemuslimah #bajumenyusu #bajumenyusumurah #ctdk #sitinordiana #mirafilzah #wanyhasrita #dramasweetdreams #hadiahuntukisteri #hadiah #baju #bajublouse #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #blouselabuh #blouse #blousemuslimahmurah #blousetakpayahgosok #blousemoscrepemurah

  •  191  4  6 December, 2019
  • " NAK KEMANA2 JUST SARUNGKAN JER..TERUS NAMPAK KEMAS & CANTIK😊👍 "
.
🌹BLOUSE TAK PAYAH GOSOK - MARYAM🌹
.
Special Design Ada Ropol 
Material Korean Moss Crepe
Tak Perlu Iron, Jimat Masa & Tenaga😊👍
.
✔️Ada Poket Sebelah Kanan, Boleh Simpan Brg Berharga
✔️Ada Zip Didada, Mudahkan Ibu2 yg BF
✔️Cutting A Cut, Longgar, Tak Melekap Di Badan
✔️Cuff Yang Mudah Tarik, Stretchable, Wuduk Friendly
✔️Ada Byk Pilihan Warna & Size
.
.
HARGA
RM59 sehelai
RM100 utk 2helai ( diskaun RM18 )
.
Tak termasuk pos
.
.
.
.
BERMINAT
www.wasap.my/60197630591
Klik link dibio
.
.
.
.
.
#blousetakpayahgosok
#ironlessblouse
#blousemaryam
#teamAFCV200246
  • " NAK KEMANA2 JUST SARUNGKAN JER..TERUS NAMPAK KEMAS & CANTIK😊👍 "
    .
    🌹BLOUSE TAK PAYAH GOSOK - MARYAM🌹
    .
    Special Design Ada Ropol
    Material Korean Moss Crepe
    Tak Perlu Iron, Jimat Masa & Tenaga😊👍
    .
    ✔️Ada Poket Sebelah Kanan, Boleh Simpan Brg Berharga
    ✔️Ada Zip Didada, Mudahkan Ibu2 yg BF
    ✔️Cutting A Cut, Longgar, Tak Melekap Di Badan
    ✔️Cuff Yang Mudah Tarik, Stretchable, Wuduk Friendly
    ✔️Ada Byk Pilihan Warna & Size
    .
    .
    HARGA
    RM59 sehelai
    RM100 utk 2helai ( diskaun RM18 )
    .
    Tak termasuk pos
    .
    .
    .
    .
    BERMINAT
    www.wasap.my/60197630591
    Klik link dibio
    .
    .
    .
    .
    .
    #blousetakpayahgosok
    #ironlessblouse
    #blousemaryam
    #teamAFCV200246

  •  170  51  2 March, 2020
  • #PROMOSI 3HELAI RM100😱
.
YEAR END SALE (Y.E.S)
Bermula 26.11.19 hingga 31.12.19
.
.
BLOUSE NAIRAA / ZAHLIA / MAYRAA .
📌RM49/HELAI
.
📌COMBO 3HELAI RM100 + FREE POSTAGE 🔥
*boleh campur design .
.
JIMAT BANYAK TAU!😍
.
================
SIZE : S, M, L, XL, XXL
MATERIAL : PREMIUM COMO CREPE
================
✅ MESRA WUDHUK
Lengan berzip so senang la nk ambil wudhuk
✅ BREASTFEED FRIENDLY
Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb ada zip kt dada
================
.
.
.
LIMITED STOCK‼️
FAST PAYMENT ⚠️
.
.
Jom dapatkan sekarang sebelum saiz dan warna yang diminati habis.😘
.
.
Untuk order boleh klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️😉
.
.
.
.
.
#tuniklabuh #tunik #blouselabuh #blousemenyusu #tunikmurah #tunikmenyusu #tunikmenyusumurah #blousemenyusulabuh #blousemurah #blouseplain #blousemuslimah #bajumenyusu #bajumenyusumurah #ctdk #sitinordiana #mirafilzah #wanyhasrita #dramasweetdreams #hadiahuntukisteri #hadiah #baju #bajublouse #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #blouselabuh #blouse #blousemuslimahmurah #blousetakpayahgosok #blousemoscrepemurah
  • #PROMOSI 3HELAI RM100😱
    .
    YEAR END SALE (Y.E.S)
    Bermula 26.11.19 hingga 31.12.19
    .
    .
    BLOUSE NAIRAA / ZAHLIA / MAYRAA .
    📌RM49/HELAI
    .
    📌COMBO 3HELAI RM100 + FREE POSTAGE 🔥
    *boleh campur design .
    .
    JIMAT BANYAK TAU!😍
    .
    ================
    SIZE : S, M, L, XL, XXL
    MATERIAL : PREMIUM COMO CREPE
    ================
    ✅ MESRA WUDHUK
    Lengan berzip so senang la nk ambil wudhuk
    ✅ BREASTFEED FRIENDLY
    Dah xyah risau dah kalau nk breastfeed sbb ada zip kt dada
    ================
    .
    .
    .
    LIMITED STOCK‼️
    FAST PAYMENT ⚠️
    .
    .
    Jom dapatkan sekarang sebelum saiz dan warna yang diminati habis.😘
    .
    .
    Untuk order boleh klik link whatsapp dibahagian bio ⬆️⬆️😉
    .
    .
    .
    .
    .
    #tuniklabuh #tunik #blouselabuh #blousemenyusu #tunikmurah #tunikmenyusu #tunikmenyusumurah #blousemenyusulabuh #blousemurah #blouseplain #blousemuslimah #bajumenyusu #bajumenyusumurah #ctdk #sitinordiana #mirafilzah #wanyhasrita #dramasweetdreams #hadiahuntukisteri #hadiah #baju #bajublouse #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #blouselabuh #blouse #blousemuslimahmurah #blousetakpayahgosok #blousemoscrepemurah

  •  168  4  6 December, 2019
  • Saya bukanlah seorang wanita yang suka melebihkan perhatian pada hal-hal pakaian. Apa yang ada dalam almari, itulah yang saya pakai. Prinsip saya, asalkan pakaian tu senang dipakai, tak perlu iron, longgar, labuh dan sederhana hiasannya, saya okay je. Sebab tu dalam urusan tak rasmi, saya kerap memakai tshirt labuh, sebab tshirt lah yang menepati kriteria yang saya selesa dan semestinya cepat untuk bersiap. Dan sikap ni berterusan hinggalah saya dah berkahwin. 
Selepas kahwin, suami berpesan kepada saya, "Kita dua kena ingat, kita dua saling menjaga maruah antara satu sama lain." Lama saya fikir, ada maksud tersirat ke sebenarnya ni. Tiba-tiba suatu hari suami bagitahu ada seorang kawannya nak datang rumah hantar barang. Yang saya pelik, bersungguh beliau bersiap, siap sikat rambut lagi. Saya tanya pada beliau, kenapa beriya sangat bersiap ni? Bukannya kita yang keluar😂

Jawapannya mudah dan sangat mengesankan,
"Abang kena jaga maruah mirah. Kalau orang nampak abang kemas, orang akan tahu yang isteri abang jaga abang dengan sangat baik." Seremeh-remeh hal itu, perlu diberi perhatian rupa-rupanya.

Sejak tu, bila keluar rumah untuk berjalan-jalan, sedaya upaya saya cuba menjaga penampilan agar bukan sahaja kemas, bahkan presentable.

Satu kesyukuran terbesar ialah, bila kakak saya Adilah Kamal Azizi, menghadiahkan beberapa helai #blousetakpayahgosok untuk saya bawa ke sini. Alhamdulillah sepanjang kehamilan hinggalah kelahiran anak pertama kami, blouse yang kakak kasi sentiasa muat dan selesa dipakai. 
Setelah berfikir dengan mendalam tentang manfaat pakaian ini, harini saya memutuskan untuk menjadi salah seorang DROPSHIPPER kepada  #blousetakpayahgosok ni. Pada saya, biar apa yang saya jual ni, benar-benar memuaskan hati, mudah dipakai dan boleh diguna pada bila-bila masa dan dalam jangka masa yang panjang. 
Alhamdulillah blouse ni dah menemani saya sejak saya kerja travel Kedah-Johor, Malaysia-UK, dan dipakai pada musim winter, spring dan summer. Mudah bersiap dan sentiasa kemas. Alhamdulillah evergreen😊 
Semoga pakaian yang baik ini menjadi pilihan ramai wanita dan ibu-ibu yang ingin kelihatan kemas  di hadapan insan-insan penting❤️
  • Saya bukanlah seorang wanita yang suka melebihkan perhatian pada hal-hal pakaian. Apa yang ada dalam almari, itulah yang saya pakai. Prinsip saya, asalkan pakaian tu senang dipakai, tak perlu iron, longgar, labuh dan sederhana hiasannya, saya okay je. Sebab tu dalam urusan tak rasmi, saya kerap memakai tshirt labuh, sebab tshirt lah yang menepati kriteria yang saya selesa dan semestinya cepat untuk bersiap. Dan sikap ni berterusan hinggalah saya dah berkahwin.
    Selepas kahwin, suami berpesan kepada saya, "Kita dua kena ingat, kita dua saling menjaga maruah antara satu sama lain." Lama saya fikir, ada maksud tersirat ke sebenarnya ni. Tiba-tiba suatu hari suami bagitahu ada seorang kawannya nak datang rumah hantar barang. Yang saya pelik, bersungguh beliau bersiap, siap sikat rambut lagi. Saya tanya pada beliau, kenapa beriya sangat bersiap ni? Bukannya kita yang keluar😂

    Jawapannya mudah dan sangat mengesankan,
    "Abang kena jaga maruah mirah. Kalau orang nampak abang kemas, orang akan tahu yang isteri abang jaga abang dengan sangat baik." Seremeh-remeh hal itu, perlu diberi perhatian rupa-rupanya.

    Sejak tu, bila keluar rumah untuk berjalan-jalan, sedaya upaya saya cuba menjaga penampilan agar bukan sahaja kemas, bahkan presentable.

    Satu kesyukuran terbesar ialah, bila kakak saya Adilah Kamal Azizi, menghadiahkan beberapa helai #blousetakpayahgosok untuk saya bawa ke sini. Alhamdulillah sepanjang kehamilan hinggalah kelahiran anak pertama kami, blouse yang kakak kasi sentiasa muat dan selesa dipakai.
    Setelah berfikir dengan mendalam tentang manfaat pakaian ini, harini saya memutuskan untuk menjadi salah seorang DROPSHIPPER kepada #blousetakpayahgosok ni. Pada saya, biar apa yang saya jual ni, benar-benar memuaskan hati, mudah dipakai dan boleh diguna pada bila-bila masa dan dalam jangka masa yang panjang.
    Alhamdulillah blouse ni dah menemani saya sejak saya kerja travel Kedah-Johor, Malaysia-UK, dan dipakai pada musim winter, spring dan summer. Mudah bersiap dan sentiasa kemas. Alhamdulillah evergreen😊
    Semoga pakaian yang baik ini menjadi pilihan ramai wanita dan ibu-ibu yang ingin kelihatan kemas di hadapan insan-insan penting❤️

  •  235  13  24 June, 2020
  • Tengok Ratu balqis dah jatuh cinta dgn hiasan button yang comel

Tengok Soffa blouse pulak gundah gulana jiwa kalau tak pilih niii 🤣

Tengok blouse Qalam, alahai macam kena try jugakkk best betul extra labuh, comel betullll sampai tiga tingkat. 
Banyak pilihan. Mang best blouse tak payah gosok.😍 #blouseqalam #blousecantik 
#blousetakpayahgosok #blouseprincess #blousemuslimah
  • Tengok Ratu balqis dah jatuh cinta dgn hiasan button yang comel

    Tengok Soffa blouse pulak gundah gulana jiwa kalau tak pilih niii 🤣

    Tengok blouse Qalam, alahai macam kena try jugakkk best betul extra labuh, comel betullll sampai tiga tingkat.
    Banyak pilihan. Mang best blouse tak payah gosok.😍 #blouseqalam #blousecantik
    #blousetakpayahgosok #blouseprincess #blousemuslimah

  •  137  16  4 May, 2020
  • " BLOUSE YG MUDAHKAN MUSLIMAH, TAK PERLU GOSOK TETAP NAMPAK KEMAS DAN CANTIK 😊👍"
.
🌹BLOUSE TAK PAYAH GOSOK - RATU🌹
.
Special Design Ada Butang Hiasan
Material Korean Moss Crepe
Tak Perlu Iron, Jimat Masa & Tenaga😊👍
.
✔️Ada Poket Sebelah Kanan, Boleh Simpan Brg Berharga
✔️Ada Zip Didada, Mudahkan Ibu2 yg BF
✔️Cutting A Cut, Longgar, Tak Melekap Di Badan
✔️Cuff Yang Mudah Tarik, Stretchable, Wuduk Friendly
✔️Ada Byk Pilihan Warna & Size
.
.
HARGA
RM69 sehelai
RM120 utk 2helai ( diskaun RM18 )
.
Tak termasuk pos
.
.
.
.
BERMINAT
www.wasap.my/60197630591
Klik link dibio
.
.
.
.
.
#blousetakpayahgosok
#blouseratubalqis
  • " BLOUSE YG MUDAHKAN MUSLIMAH, TAK PERLU GOSOK TETAP NAMPAK KEMAS DAN CANTIK 😊👍"
    .
    🌹BLOUSE TAK PAYAH GOSOK - RATU🌹
    .
    Special Design Ada Butang Hiasan
    Material Korean Moss Crepe
    Tak Perlu Iron, Jimat Masa & Tenaga😊👍
    .
    ✔️Ada Poket Sebelah Kanan, Boleh Simpan Brg Berharga
    ✔️Ada Zip Didada, Mudahkan Ibu2 yg BF
    ✔️Cutting A Cut, Longgar, Tak Melekap Di Badan
    ✔️Cuff Yang Mudah Tarik, Stretchable, Wuduk Friendly
    ✔️Ada Byk Pilihan Warna & Size
    .
    .
    HARGA
    RM69 sehelai
    RM120 utk 2helai ( diskaun RM18 )
    .
    Tak termasuk pos
    .
    .
    .
    .
    BERMINAT
    www.wasap.my/60197630591
    Klik link dibio
    .
    .
    .
    .
    .
    #blousetakpayahgosok
    #blouseratubalqis

  •  152  67  6 April, 2020