#bleachingviral Instagram Photos & Videos

bleachingviral - 2.2k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
6.1
average likes

Latest #bleachingviral Posts

  • PAKAI JE TERUS BERKESAN 😱😱
.
❌Tak perlu tunggu 2 minggu
❌Tak perlu tunggu 2 bulan
❌Tak perlu tunggu 2 tahun

Hakak ni 2 hari dah best terukss u olls timbul urat hijau lagi.

Jom pastikan skin korg pun timbul urat hijau 😋😋

 
Click link in bio

#whiteningsecret 
#bleachingviral 
#instantwhite
#whiteningsecretsabah
  • PAKAI JE TERUS BERKESAN 😱😱
    .
    ❌Tak perlu tunggu 2 minggu
    ❌Tak perlu tunggu 2 bulan
    ❌Tak perlu tunggu 2 tahun

    Hakak ni 2 hari dah best terukss u olls timbul urat hijau lagi.

    Jom pastikan skin korg pun timbul urat hijau 😋😋


    Click link in bio

    #whiteningsecret
    #bleachingviral
    #instantwhite
    #whiteningsecretsabah

  •  4  0  5 August, 2020
  • [SEKARANG HARGA MASIH PROMO]

✔️BELI 1 PCS RM 88 + FREEPOSTAGE + FREEGIFT tauu 😍🌹🌹

✔️BELI 2 PCS RM 166 + FREEPOSTAGE + 2 FREEGIFT (lagi berbaloi)

.
😱Bukan putih je tapi kulit pun jd lembut
😱Basuh gosok mcm mane pun tak hilang
😱Mmg lekat putih dgn skin
😱Puas hati

.
.
Cuaca sgt panas skrg. Persekitaran pun tak bersih asap asap kenderaan byk mende kotor dlm udara yg menjadi faktor utama skin kita tak sihat and tak cntik. .
Jgn risau kotor mcm mane pun . Bleaching whitening secret mampu bantu korg fight semua tu 😍😍

.
#whiteningsecret
#whitening 
#whiteningskin 
#bleachingviral 
#whiteningsecretsabah 
#instantwhite 
#kotakinabalu
#kotamarudu
  • [SEKARANG HARGA MASIH PROMO]

    ✔️BELI 1 PCS RM 88 + FREEPOSTAGE + FREEGIFT tauu 😍🌹🌹

    ✔️BELI 2 PCS RM 166 + FREEPOSTAGE + 2 FREEGIFT (lagi berbaloi)

    .
    😱Bukan putih je tapi kulit pun jd lembut
    😱Basuh gosok mcm mane pun tak hilang
    😱Mmg lekat putih dgn skin
    😱Puas hati

    .
    .
    Cuaca sgt panas skrg. Persekitaran pun tak bersih asap asap kenderaan byk mende kotor dlm udara yg menjadi faktor utama skin kita tak sihat and tak cntik. .
    Jgn risau kotor mcm mane pun . Bleaching whitening secret mampu bantu korg fight semua tu 😍😍

    .
    #whiteningsecret
    #whitening
    #whiteningskin
    #bleachingviral
    #whiteningsecretsabah
    #instantwhite
    #kotakinabalu
    #kotamarudu

  •  10  0  27 July, 2020
  • GEMBIRANYA TENGOK RAMAI YANG DAH BERJAYA DAPAT SKIN MAKIN PUTIH BESERI . TENGOK TESTIMONI NI😱

 Awak mesti tertanya-tanya apa yang bestnya whitening secret ni kan, meh saya bagitahu

🌸Memutihkan kulit sepantas 20Min
🌸Merawat masalah burn
🌸Merawat masalah jerawat
🌸Merawat masalah whitehead
🌸Merawat masalah parut
🌸Melembutkan kulit
.
Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
.
❗️Klik link di bio sekarang❗️
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • GEMBIRANYA TENGOK RAMAI YANG DAH BERJAYA DAPAT SKIN MAKIN PUTIH BESERI . TENGOK TESTIMONI NI😱

    Awak mesti tertanya-tanya apa yang bestnya whitening secret ni kan, meh saya bagitahu

    🌸Memutihkan kulit sepantas 20Min
    🌸Merawat masalah burn
    🌸Merawat masalah jerawat
    🌸Merawat masalah whitehead
    🌸Merawat masalah parut
    🌸Melembutkan kulit
    .
    Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
    .
    ❗️Klik link di bio sekarang❗️
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  2  1  27 July, 2020
  • 1 SAPUAN JE BOLEH DAPAT KULIT PUTIH BERSERI macam ni
.
.
Tengok skin sheyra ni hari-hari jatuh cinta tengok. Makin di sapu selalu makin putih melampau lampau jadinya. Kulit gelap dah takde, kulit sunburn dah hilang, kulit kusam dah hilang sebab penangan WHITENING SECRET jer
.
.
kulit tangan dan muka bahagian paling susah nak hilang tapi sebab  WHITENING SECRET ni sekelip mata je boleh cerah 
.
.
❗️Klik link di bio sekarang❗️
http://wasap.my/+60198401763/nakordersnowwhite/
.
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • 1 SAPUAN JE BOLEH DAPAT KULIT PUTIH BERSERI macam ni
    .
    .
    Tengok skin sheyra ni hari-hari jatuh cinta tengok. Makin di sapu selalu makin putih melampau lampau jadinya. Kulit gelap dah takde, kulit sunburn dah hilang, kulit kusam dah hilang sebab penangan WHITENING SECRET jer
    .
    .
    kulit tangan dan muka bahagian paling susah nak hilang tapi sebab WHITENING SECRET ni sekelip mata je boleh cerah
    .
    .
    ❗️Klik link di bio sekarang❗️
    http://wasap.my/+60198401763/nakordersnowwhite/
    .
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  4  0  27 July, 2020
  • Good morning 😍🌹

"My fav losyen bleaching ever 😍"

 Ni bukan bleaching yang sapu pastu tona kulit jadi luntur dan pakai bahan2 kimia . No no ni Losyen Bleaching effect dia putih macam bleaching tapi bahan yang kami gunakan dari sumber yang selamat. So bila pakai takde effect mengelupas ke , gatal ke or side effect yang lain. Sebab tu bole sapu kat muka sebagai base makeup , losyen harian . 

Bila korang pakai hari2 memang akan dapat effect putih yang kekal sambil tu akan merawat sekali masalah kulit  Setiap kali nak keluar rumah Sheyra mmg sapu #whiteningsecret losyen bleaching ni sebagai base makeup dan pakai kat tangan biar skin nampak cerah berseri 😍 Terbukti produk ni best ! dah banyak feedback dari customer yang dah jatuh cinta dengan produk ni ❤️

#bleachingviral 
#whiteningsecret 
#whiteningsecretsabah 
#snowite 
#Sabahan 
#skincare 
#skinglowing 
#kotamarudu
  • Good morning 😍🌹

    "My fav losyen bleaching ever 😍"

    Ni bukan bleaching yang sapu pastu tona kulit jadi luntur dan pakai bahan2 kimia . No no ni Losyen Bleaching effect dia putih macam bleaching tapi bahan yang kami gunakan dari sumber yang selamat. So bila pakai takde effect mengelupas ke , gatal ke or side effect yang lain. Sebab tu bole sapu kat muka sebagai base makeup , losyen harian .

    Bila korang pakai hari2 memang akan dapat effect putih yang kekal sambil tu akan merawat sekali masalah kulit Setiap kali nak keluar rumah Sheyra mmg sapu #whiteningsecret losyen bleaching ni sebagai base makeup dan pakai kat tangan biar skin nampak cerah berseri 😍 Terbukti produk ni best ! dah banyak feedback dari customer yang dah jatuh cinta dengan produk ni ❤️

    #bleachingviral
    #whiteningsecret
    #whiteningsecretsabah
    #snowite
    #Sabahan
    #skincare
    #skinglowing
    #kotamarudu

  •  7  0  24 July, 2020
  • TENGOK TESTIMONI NI😱

 Awak mesti tertanya-tanya apa yang bestnya whitening secret ni kan, meh saya bagitahu

🌸Memutihkan kulit sepantas 20Min
🌸Merawat masalah burn
🌸Merawat masalah jerawat
🌸Merawat masalah whitehead
🌸Merawat masalah parut
🌸Melembutkan kulit
.
Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
.
❗️Klik link di bio sekarang❗️
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • TENGOK TESTIMONI NI😱

    Awak mesti tertanya-tanya apa yang bestnya whitening secret ni kan, meh saya bagitahu

    🌸Memutihkan kulit sepantas 20Min
    🌸Merawat masalah burn
    🌸Merawat masalah jerawat
    🌸Merawat masalah whitehead
    🌸Merawat masalah parut
    🌸Melembutkan kulit
    .
    Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
    .
    ❗️Klik link di bio sekarang❗️
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  1  0  23 July, 2020
  • BAYANGKAN!!!!! kulit awak yang gelap tu esok terus cerah macam korea. Jerawat penuh satu muka terus kecut. Segala parut yang ada esok terus licin macam kulit baby. Kulit kusa awk tu esok terus glowing blink blink hanya satu ktim sahaja

Dah terjual lebih 95.7 ribu unit dlm masa 1 bulan. Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan

❗️Klik link di bio sekarang❗️
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • BAYANGKAN!!!!! kulit awak yang gelap tu esok terus cerah macam korea. Jerawat penuh satu muka terus kecut. Segala parut yang ada esok terus licin macam kulit baby. Kulit kusa awk tu esok terus glowing blink blink hanya satu ktim sahaja

    Dah terjual lebih 95.7 ribu unit dlm masa 1 bulan. Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan

    ❗️Klik link di bio sekarang❗️
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  5  0  23 July, 2020
  • BAYANGKAN!!!!! kulit awak yang gelap tu esok terus cerah macam korea. Jerawat penuh satu muka terus kecut. Segala parut yang ada esok terus licin macam kulit baby. Kulit kusam awk tu esok terus glowing blink blink hanya satu ktim sahaja

Dah terjual lebih 95.7 ribu unit dlm masa 1 bulan. Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan

❗️Klik link di bio sekarang❗️
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • BAYANGKAN!!!!! kulit awak yang gelap tu esok terus cerah macam korea. Jerawat penuh satu muka terus kecut. Segala parut yang ada esok terus licin macam kulit baby. Kulit kusam awk tu esok terus glowing blink blink hanya satu ktim sahaja

    Dah terjual lebih 95.7 ribu unit dlm masa 1 bulan. Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan

    ❗️Klik link di bio sekarang❗️
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  3  0  23 July, 2020
  • KULIT MAKIN LEMBUT, KULIT MAKIN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM &KERING❗️❗️❗️
.
.
Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak, confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20 minit!! DIJAMIN BERKESAN !
.
.
Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
.
.
Harga RM89 untuk 100 orang yang terawal ok, akk nak payung FREE POSTAGE & FREE GIFT SPECIAL  untuk korang
.
.
Klik di link bio untuk pembelian, jangan lepaskan peluang keemasan ni ok😘
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • KULIT MAKIN LEMBUT, KULIT MAKIN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM &KERING❗️❗️❗️
    .
    .
    Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak, confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20 minit!! DIJAMIN BERKESAN !
    .
    .
    Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
    .
    .
    Harga RM89 untuk 100 orang yang terawal ok, akk nak payung FREE POSTAGE & FREE GIFT SPECIAL untuk korang
    .
    .
    Klik di link bio untuk pembelian, jangan lepaskan peluang keemasan ni ok😘
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  1  0  23 July, 2020
  • TESTIMONI TESTIMONI

 Awak mesti tertanya-tanya apa yang bestnya whitening secret ni kan, meh saya bagitahu

🌸Memutihkan kulit sepantas 20Min
🌸Merawat masalah burn
🌸Merawat masalah jerawat
🌸Merawat masalah whitehead
🌸Merawat masalah parut
🌸Melembutkan kulit
.
Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
.
❗️Klik link di bio sekarang❗️
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • TESTIMONI TESTIMONI

    Awak mesti tertanya-tanya apa yang bestnya whitening secret ni kan, meh saya bagitahu

    🌸Memutihkan kulit sepantas 20Min
    🌸Merawat masalah burn
    🌸Merawat masalah jerawat
    🌸Merawat masalah whitehead
    🌸Merawat masalah parut
    🌸Melembutkan kulit
    .
    Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
    .
    ❗️Klik link di bio sekarang❗️
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  0  0  23 July, 2020
  • KULIT MAKIN LEMBUT, KULIT MAKIN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM &KERING❗️❗️❗️
.
.
Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak, confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20 minit!! DIJAMIN BERKESAN !
.
.
Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
.
.
Harga RM89 untuk 100 orang yang terawal ok, akk nak payung FREE POSTAGE & FREE GIFT SPECIAL  untuk korang
.
.
Klik di link bio untuk pembelian, jangan lepaskan peluang keemasan ni ok😘
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • KULIT MAKIN LEMBUT, KULIT MAKIN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM &KERING❗️❗️❗️
    .
    .
    Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak, confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20 minit!! DIJAMIN BERKESAN !
    .
    .
    Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
    .
    .
    Harga RM89 untuk 100 orang yang terawal ok, akk nak payung FREE POSTAGE & FREE GIFT SPECIAL untuk korang
    .
    .
    Klik di link bio untuk pembelian, jangan lepaskan peluang keemasan ni ok😘
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  2  0  22 July, 2020
  • Jwapannya mudah JER....
.
Sebab u olls belum jumpa and belum kenal Whitening Secret. Nahh... skrg dah kenal apa tgu lagi kwn kwn lain semua menyesal bru skrg kenal WS lepas dah habis beribu ribu try mcm mcm tapi masih tak putih putih. Beli 1 box WS pun dah bleh buat ketagih repeat. Menyesal ke tak menyesal tu? 🙊

#putihsebelumrayahaji🥰 
#putihgebu
#bleachingviral 
#whiteningsecret
  • Jwapannya mudah JER....
    .
    Sebab u olls belum jumpa and belum kenal Whitening Secret. Nahh... skrg dah kenal apa tgu lagi kwn kwn lain semua menyesal bru skrg kenal WS lepas dah habis beribu ribu try mcm mcm tapi masih tak putih putih. Beli 1 box WS pun dah bleh buat ketagih repeat. Menyesal ke tak menyesal tu? 🙊

    #putihsebelumrayahaji🥰
    #putihgebu
    #bleachingviral
    #whiteningsecret

  •  0  0  21 July, 2020
  • Kalau dulu nak keluar mesti kena mekap tebal2 sebab nak cover cela. Sekarang ni senang je, just sapu whitening secret . No more capuk-capuk kat tepi tudung ke kat mask sbb teksture ws ni terus meresap dalam kulit . Pastu pulak tak melekat dan melekit pun tau . Ringan macam x pakai apa2 tp skins onzzzz cun letops hihi. 

Order klik bio ok gais . Now tengah in promo. Sempat sangat kalau uolls nk putih sebelum raya haji😘 Nak free pos? Wasap sekarang

#whiteningsecret
#bleachingviral 
#putihgebu
  • Kalau dulu nak keluar mesti kena mekap tebal2 sebab nak cover cela. Sekarang ni senang je, just sapu whitening secret . No more capuk-capuk kat tepi tudung ke kat mask sbb teksture ws ni terus meresap dalam kulit . Pastu pulak tak melekat dan melekit pun tau . Ringan macam x pakai apa2 tp skins onzzzz cun letops hihi.

    Order klik bio ok gais . Now tengah in promo. Sempat sangat kalau uolls nk putih sebelum raya haji😘 Nak free pos? Wasap sekarang

    #whiteningsecret
    #bleachingviral
    #putihgebu

  •  0  0  21 July, 2020
  • ❤KULIT JADI CERAH SEKATA!
❤JERAWAT CEPAT KECUT!
❤PUTIH KEKAL!! 😱
.
.
Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak, confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20minit!! DIJAMIN BERKESAN!
.
.
Tak rugi pun awak melabur untuk produk yang berkesan .
.
Normal price RM89 . Sekarang ada special  promo . Sempat lagi grab untuk yang nak putih sebelum rata haji tu ! 1tube Rm88 . Combo 2 tube Rm166 . Untuk yang grab sekarang kita belanja lagi Free pos satu malaysia 😘
.
.
Klik link di bio @ 📲
.
.

#whiteningsecret 
#teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret 
#bleaching #bleachingviral
.
 #stokiswanted 
#agenwanted 
#dropshipwanted
  • ❤KULIT JADI CERAH SEKATA!
    ❤JERAWAT CEPAT KECUT!
    ❤PUTIH KEKAL!! 😱
    .
    .
    Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak, confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20minit!! DIJAMIN BERKESAN!
    .
    .
    Tak rugi pun awak melabur untuk produk yang berkesan .
    .
    Normal price RM89 . Sekarang ada special promo . Sempat lagi grab untuk yang nak putih sebelum rata haji tu ! 1tube Rm88 . Combo 2 tube Rm166 . Untuk yang grab sekarang kita belanja lagi Free pos satu malaysia 😘
    .
    .
    Klik link di bio @ 📲
    .
    .

    #whiteningsecret
    #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret
    #bleaching #bleachingviral
    .
    #stokiswanted
    #agenwanted
    #dropshipwanted

  •  0  0  20 July, 2020
  • One of our team agent gigih buat testing nak inform dkt customer ade merkuri ke tak 
bleaching #whiteningsecret♥️(as customer request)
.
as u all know #whiteningsecret takda harmful side effect,sbb our product base dari ektrak buah2an.dan founder dah siap2 buat lab test,semestinya #whiteningsecret diluluskan oleh KKM.
.
ade je customer ckp belum tentu ada KKM selamat❗️atleast founder ada ikut  rules utk memastikan product kita ada buat lab test dan ikot piawan dr KKM.
.
so masih ragu2❓tak perlu ragu2 ramai dah puas hati bagi feedback positif tanpa reka2😉
.
🌸spreadlovenothate
.
#trustedseller
#whiteningsecret
#teamwsfarrah
#putihmerawat
#stokissahwhiteningsecret
#bleachingviral
  • One of our team agent gigih buat testing nak inform dkt customer ade merkuri ke tak
    bleaching #whiteningsecret♥️(as customer request)
    .
    as u all know #whiteningsecret takda harmful side effect,sbb our product base dari ektrak buah2an.dan founder dah siap2 buat lab test,semestinya #whiteningsecret diluluskan oleh KKM.
    .
    ade je customer ckp belum tentu ada KKM selamat❗️atleast founder ada ikut rules utk memastikan product kita ada buat lab test dan ikot piawan dr KKM.
    .
    so masih ragu2❓tak perlu ragu2 ramai dah puas hati bagi feedback positif tanpa reka2😉
    .
    🌸spreadlovenothate
    .
    #trustedseller
    #whiteningsecret
    #teamwsfarrah
    #putihmerawat
    #stokissahwhiteningsecret
    #bleachingviral

  •  12  1  16 July, 2020
  • Woww.... nampak tak perbezaannya 😍🌹

 .
.
BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Berminat??
dm /click link in bio
.
#whiteningsecret
#bleachingviral
#instantwhite
#Sabahan 
#kotamarudu
  • Woww.... nampak tak perbezaannya 😍🌹

    .
    .
    BUKAN CERITA DONGENG
    .
    MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
    .
    ❌Supplement mahal kesan bapak lama
    ❌Penat jaga pantang larang
    ❌Penat nak jaga masa pakai
    .
    Sekarang jgn risau kami ada solution dia
    .
    ✅PANTAS
    ✅BERKESAN
    ✅MUDAH
    ✅SELAMAT
    .
    Berminat??
    dm /click link in bio
    .
    #whiteningsecret
    #bleachingviral
    #instantwhite
    #Sabahan
    #kotamarudu

  •  4  0  14 July, 2020

Top #bleachingviral Posts

  • KULIT MAKIN LEMBUT, KULIT MAKIN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM &KERING❗️❗️❗️
.
.
Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak, confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20 minit!! DIJAMIN BERKESAN !
.
.
Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
.
.
Harga RM89 untuk 100 orang yang terawal ok, akk nak payung FREE POSTAGE & FREE GIFT SPECIAL  untuk korang
.
.
Klik di link bio untuk pembelian, jangan lepaskan peluang keemasan ni ok😘
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • KULIT MAKIN LEMBUT, KULIT MAKIN CERAH, SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM &KERING❗️❗️❗️
    .
    .
    Hanya sapu bleaching #whiteningsecret je awak, confirm awak akan repeat berkali kali. Kesan seawal 20 minit!! DIJAMIN BERKESAN !
    .
    .
    Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
    .
    .
    Harga RM89 untuk 100 orang yang terawal ok, akk nak payung FREE POSTAGE & FREE GIFT SPECIAL untuk korang
    .
    .
    Klik di link bio untuk pembelian, jangan lepaskan peluang keemasan ni ok😘
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  2  0  22 July, 2020
  • 1 SAPUAN JE BOLEH DAPAT KULIT PUTIH BERSERI macam ni
.
.
Tengok skin sheyra ni hari-hari jatuh cinta tengok. Makin di sapu selalu makin putih melampau lampau jadinya. Kulit gelap dah takde, kulit sunburn dah hilang, kulit kusam dah hilang sebab penangan WHITENING SECRET jer
.
.
kulit tangan dan muka bahagian paling susah nak hilang tapi sebab  WHITENING SECRET ni sekelip mata je boleh cerah 
.
.
❗️Klik link di bio sekarang❗️
http://wasap.my/+60198401763/nakordersnowwhite/
.
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • 1 SAPUAN JE BOLEH DAPAT KULIT PUTIH BERSERI macam ni
    .
    .
    Tengok skin sheyra ni hari-hari jatuh cinta tengok. Makin di sapu selalu makin putih melampau lampau jadinya. Kulit gelap dah takde, kulit sunburn dah hilang, kulit kusam dah hilang sebab penangan WHITENING SECRET jer
    .
    .
    kulit tangan dan muka bahagian paling susah nak hilang tapi sebab WHITENING SECRET ni sekelip mata je boleh cerah
    .
    .
    ❗️Klik link di bio sekarang❗️
    http://wasap.my/+60198401763/nakordersnowwhite/
    .
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  4  0  27 July, 2020
  • TENGOK TESTIMONI NI😱

 Awak mesti tertanya-tanya apa yang bestnya whitening secret ni kan, meh saya bagitahu

🌸Memutihkan kulit sepantas 20Min
🌸Merawat masalah burn
🌸Merawat masalah jerawat
🌸Merawat masalah whitehead
🌸Merawat masalah parut
🌸Melembutkan kulit
.
Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
.
❗️Klik link di bio sekarang❗️
http://wasap.my/+60198401763/orderWS
.
#bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret 
#teameeyzawhiteningsecret #teameeyza
  • TENGOK TESTIMONI NI😱

    Awak mesti tertanya-tanya apa yang bestnya whitening secret ni kan, meh saya bagitahu

    🌸Memutihkan kulit sepantas 20Min
    🌸Merawat masalah burn
    🌸Merawat masalah jerawat
    🌸Merawat masalah whitehead
    🌸Merawat masalah parut
    🌸Melembutkan kulit
    .
    Tak rugi pon melabur untuk produk yang berkesan
    .
    ❗️Klik link di bio sekarang❗️
    http://wasap.my/+60198401763/orderWS
    .
    #bleachingviral #leadersheyraeauty #leaderwhiteningsecret #whiteningsecret
    #teameeyzawhiteningsecret #teameeyza

  •  1  0  23 July, 2020