#bleachingskinninaoriginal Instagram Photos & Videos

bleachingskinninaoriginal - 143 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
4.6
average likes

Latest #bleachingskinninaoriginal Posts

  • BLEACHING SKIN BY NINA SKINCARE..
 Terjamin Original by Nina (Nina Skincare)..
 2-in-1 Bleaching Set (Bleaching Liquid + BleachingPowder)..
 Perlu dicampur kedua-dua bahan untuk penggunaan..
 Mencerahkan kulit badan serta merta..
 Memudarkan & menghilangkan daki hitam di badan..
 Boleh digunakan pada seluruh badan..
 Sesuai untuk kawasan celahan & lipatan seperti ketiak & leher..
 Tidak menyakitkan & melukakan kulit..
 Kesan putih kekal..
 Kesan terus nampak selepas 10-15 minit...
-
-
-

RM30/PER BOX
BY POS ONLY (俏O COD)
POS  SM RM8  SS RM 12 (UNDER 500G)
.
.

KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
 0132577044
 0132577044
.
.

CLICK TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO 
http://www.wasap.my/60132577044
http://www.wasap.my/60132577044
http://www.wasap.my/60132577044
.
.
.
JOIN GROUP TELEGRAM 
https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
.
.
T㎞EADY STOCKT
#BLEACHINGSKIN
#BLEACHINGSKINNINA
#BLEACHINGSKINBYNINA
#BLEACHINGSKINBYNINASKINCARE
#BLEACHINGSKINMALAYSIA
#BLEACHINGSKINNINAMURAH
#BLEACHINGSKINMURAH 
#BLEACHINGSKINNINAORIGINAL
#BLEACHINGSKINNINAVIRAL
#TOMATOBLEACHINGSKIN 
#TOMATOBLEACHING 
#TOMATOSERUM 
#SANENANG 
#APPLEDETOX 
#TATISKINCARE
#TABITATRIAL
#TABITAEXCLUSIVE
#KARISMACOSMETIC 
#DNARSNORMAL 
#DNARSSKINCARE
#DMS360 
#GLOWGLOWINGEXCLUSIVE 
#GLOWINGSPEED
#DIANZVITAMINPINK 
#DEEJACOSMETICMALAYSIA 
#DIAMONDGOLDSKINCARETESTIMONI 
#SANENANGPLUSBYYACHAN 
#SANENANGORIGINALTHAILAND 
#SANENANGPLUS 
#SANENANGORIGINAL
  • BLEACHING SKIN BY NINA SKINCARE..
    Terjamin Original by Nina (Nina Skincare)..
    2-in-1 Bleaching Set (Bleaching Liquid + BleachingPowder)..
    Perlu dicampur kedua-dua bahan untuk penggunaan..
    Mencerahkan kulit badan serta merta..
    Memudarkan & menghilangkan daki hitam di badan..
    Boleh digunakan pada seluruh badan..
    Sesuai untuk kawasan celahan & lipatan seperti ketiak & leher..
    Tidak menyakitkan & melukakan kulit..
    Kesan putih kekal..
    Kesan terus nampak selepas 10-15 minit...
    -
    -
    -

    RM30/PER BOX
    BY POS ONLY (俏O COD)
    POS SM RM8 SS RM 12 (UNDER 500G)
    .
    .

    KINDLY WHATSAAPP FOR MORE INFORMATION
    TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    0132577044
    0132577044
    .
    .

    CLICK TAK PERLU SUSAH2 NK SAVE NO
    http://www.wasap.my/60132577044
    http://www.wasap.my/60132577044
    http://www.wasap.my/60132577044
    .
    .
    .
    JOIN GROUP TELEGRAM
    https://t.me/joinchat/AAAAAFGEM_DFHMvVdIkZyQ .
    .
    .
    T㎞EADY STOCKT
    #BLEACHINGSKIN
    #BLEACHINGSKINNINA
    #BLEACHINGSKINBYNINA
    #BLEACHINGSKINBYNINASKINCARE
    #BLEACHINGSKINMALAYSIA
    #BLEACHINGSKINNINAMURAH
    #BLEACHINGSKINMURAH
    #BLEACHINGSKINNINAORIGINAL
    #BLEACHINGSKINNINAVIRAL
    #TOMATOBLEACHINGSKIN
    #TOMATOBLEACHING
    #TOMATOSERUM
    #SANENANG
    #APPLEDETOX
    #TATISKINCARE
    #TABITATRIAL
    #TABITAEXCLUSIVE
    #KARISMACOSMETIC
    #DNARSNORMAL
    #DNARSSKINCARE
    #DMS360
    #GLOWGLOWINGEXCLUSIVE
    #GLOWINGSPEED
    #DIANZVITAMINPINK
    #DEEJACOSMETICMALAYSIA
    #DIAMONDGOLDSKINCARETESTIMONI
    #SANENANGPLUSBYYACHAN
    #SANENANGORIGINALTHAILAND
    #SANENANGPLUS
    #SANENANGORIGINAL

  •  0  0  17 hours ago
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA BY NINASKINCARE
.
KEBAIKAN BLEACHING :
 Mencerahkan pelipat2 hitam
 Merawat bintik2 & jerawat badan
 Melembapkan kulit
 Mencegah bakteria
 Mencerahkan kulit
 Sesuai utk semua golongan

KEBAIKAN BIDARA :
 Menaikkan seri tubuh wajah
 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
 Setiap hari sentiasa bersemangat

CARA PEMAKAIAN :
儭Digunakan pada waktu mandi harian seperti biasa
儭Sapu mandian pada badan yg basah dan biarkan buih 5-10 minit utk kesan yg lebih cepat dan kemudian bilas
儭Boleh juga digunakan utk muka
.
KANDUNGAN :
Apricot AHA Buah bidara Vitamin C & E Glutathione Serbuk mutiara Kojic Acid
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM25
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#mandianbleachingbidara #mandianbleaching #mandianbleachingnina
#mandianbleachingbidaranina
#mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingkl #mandianbleachingbidarakl
#mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbidarabynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #ninableaching #ninableachingskin #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA BY NINASKINCARE
    .
    KEBAIKAN BLEACHING :
    Mencerahkan pelipat2 hitam
    Merawat bintik2 & jerawat badan
    Melembapkan kulit
    Mencegah bakteria
    Mencerahkan kulit
    Sesuai utk semua golongan

    KEBAIKAN BIDARA :
    Menaikkan seri tubuh wajah
    Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    Setiap hari sentiasa bersemangat

    CARA PEMAKAIAN :
    儭Digunakan pada waktu mandi harian seperti biasa
    儭Sapu mandian pada badan yg basah dan biarkan buih 5-10 minit utk kesan yg lebih cepat dan kemudian bilas
    儭Boleh juga digunakan utk muka
    .
    KANDUNGAN :
    Apricot AHA Buah bidara Vitamin C & E Glutathione Serbuk mutiara Kojic Acid
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM25
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #mandianbleachingbidara #mandianbleaching #mandianbleachingnina
    #mandianbleachingbidaranina
    #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingkl #mandianbleachingbidarakl
    #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbidarabynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #ninableaching #ninableachingskin #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  3  0  1 August, 2020
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
.
Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

Untuk siang dan malam
Sapu je dah putih攻踱∴攻
Yang penting selamat
.
KELEBIHAN :
 Memudarkan parut
 Menghilangkan bintik簡 hitam
 Melembutkan kulit seperti kulit bayi
 Menghalus & menggebukan kulit
 Mencerahkan kulit seperti kulit korea

Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
.
Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM30
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare#bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
    .
    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

    Untuk siang dan malam
    Sapu je dah putih攻踱∴攻
    Yang penting selamat
    .
    KELEBIHAN :
    Memudarkan parut
    Menghilangkan bintik簡 hitam
    Melembutkan kulit seperti kulit bayi
    Menghalus & menggebukan kulit
    Mencerahkan kulit seperti kulit korea

    Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
    .
    Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM30
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  15  0  1 August, 2020
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

KEBAIKAN :
 MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
 Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
儭Kacau sebati
儭Kemudian sapu di serata badan
儭Selepas 15-20 minit
儭Boleh cuci (mandi)
.
AMARAN :
Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
Tidak sesuai untuk ibu mengandung
儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM38
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
#bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
#serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    儭Kacau sebati
    儭Kemudian sapu di serata badan
    儭Selepas 15-20 minit
    儭Boleh cuci (mandi)
    .
    AMARAN :
    Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM38
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
    #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
    #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  10  0  1 August, 2020
  • NINA BLEACHING SKIN 
.
Tak kan nak biarkan muka putih,tngan hitam kann Haa ni ada produk Terbaik yang bole sekatakan warna kulit muka, tangan dan badan you alls 領潘
.
潘Kesan cerah terus nampak selepas 10 minit 胼潘
.
Kebaikan : memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan .
.
CARA GUNA :
 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
 Kacau sebati
 Kemudian sapu di serata badan
 Selepas 15-20 minit
 Boleh cuci (mandi)
.
AMARAN :
 Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
 Tidak sesuai untuk ibu mengandung
 Pakai 2 kali sebulan sahaja
.
#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan
#martasharosmanpemborongpasirgudang #ninaskincare #ninableaching #setbleachingnina #ninableachingliquidandpowder #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaterbaik #bleachingskinninaberkesan #bleachingninaputihmulus #bleachingskinninaborong #bleachingskinninareadystock #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinninaviral #bleachingskinninapasirgudang #bleachingskinninajohor
.
均毋毋
.
deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
.
untuk  dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha  rosman. 
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
  • NINA BLEACHING SKIN
    .
    Tak kan nak biarkan muka putih,tngan hitam kann Haa ni ada produk Terbaik yang bole sekatakan warna kulit muka, tangan dan badan you alls 領潘
    .
    潘Kesan cerah terus nampak selepas 10 minit 胼潘
    .
    Kebaikan : memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan .
    .
    CARA GUNA :
    Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    Kacau sebati
    Kemudian sapu di serata badan
    Selepas 15-20 minit
    Boleh cuci (mandi)
    .
    AMARAN :
    Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    Pakai 2 kali sebulan sahaja
    .
    #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
    #dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan
    #martasharosmanpemborongpasirgudang #ninaskincare #ninableaching #setbleachingnina #ninableachingliquidandpowder #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaterbaik #bleachingskinninaberkesan #bleachingninaputihmulus #bleachingskinninaborong #bleachingskinninareadystock #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinninaviral #bleachingskinninapasirgudang #bleachingskinninajohor
    .
    均毋毋
    .
    deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
    .
    untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
    .
    Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
    Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
    .
    #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

  •  0  0  22 July, 2020
  •  MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare
.
100% ORIGINAL潘 SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
.
PRICE : RM 21  POS ONLY .
 NO COD .
 NO URGENT ORDER .
HARGA  TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS)
.
h KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .

Serious buyer klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
.
Follow back up ig 
.
@balqiscosmeticcentre 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.
.
Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali 

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
 Mencerahkan pelipat hitam.
 Merawat bintik2 & jerawat badan.
 Melembapkan kulit.
 Mencegah bakteria.

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
 Menaikkan seri tubuh wajah
 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
 Setiap hari sentiasa bersemangat
.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah 
#caragunableachingskinnina 
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal 
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare
    .
    100% ORIGINAL潘 SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
    .
    PRICE : RM 21 POS ONLY .
    NO COD .
    NO URGENT ORDER .
    HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS)
    .
    h KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .

    Serious buyer klik link @makeupviral89 wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow back up ig
    .
    @balqiscosmeticcentre
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .
    .
    Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    Mencerahkan pelipat hitam.
    Merawat bintik2 & jerawat badan.
    Melembapkan kulit.
    Mencegah bakteria.

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    Menaikkan seri tubuh wajah
    Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    Setiap hari sentiasa bersemangat
    .
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita

  •  8  0  7 July, 2020
  • BLEACHING FACE by NINA SKIN CARE

KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.

PI㎡E㎞A (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.

GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.

SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.

1 pc RM35. 00 tak termasuk pos.
* POSTAGE kena tambah RM8 (SM) / RM12 (SS)

 100% ORIGINAL
 READY STOCK
 POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu ketiga, poslaju cuti)

Nak order, whatsapp ke 019-9667562
(KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO @auzarett_beauty)

#bleachingface #facebleaching #bleachingfacenina #bleachingfacecream #bleachingfaceset #bleachingfacebyninaskincare #ninaskincarebleaching #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #followforfollowback #likeforlikes
  • BLEACHING FACE by NINA SKIN CARE

    KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.

    PI㎡E㎞A (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.

    GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.

    SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.

    1 pc RM35. 00 tak termasuk pos.
    * POSTAGE kena tambah RM8 (SM) / RM12 (SS)

    100% ORIGINAL
    READY STOCK
    POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu ketiga, poslaju cuti)

    Nak order, whatsapp ke 019-9667562
    (KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO @auzarett_beauty)

    #bleachingface #facebleaching #bleachingfacenina #bleachingfacecream #bleachingfaceset #bleachingfacebyninaskincare #ninaskincarebleaching #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #followforfollowback #likeforlikes

  •  8  1  5 July, 2020
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA by NINA SKIN CARE

 MANDIAN BLEACHING by Nina Skincare
Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali 

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
 Mencerahkan pelipat hitam.
 Merawat bintik2 & jerawat badan.
 Melembapkan kulit.
 Mencegah bakteria.

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
 Menaikkan seri tubuh wajah
 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
 Setiap hari sentiasa bersemangat

1 pc RM22. 00 tak termasuk pos.
* POSTAGE kena tambah RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
 100% ORIGINAL
 READY STOCK
 POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu ketiga, poslaju cuti)
.
Nak order, whatsapp ke 019-9667562
(KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO @auzarett_beauty)

#bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #likeforlikes #liketolike #followtofollow #followtofollowback
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA by NINA SKIN CARE

    MANDIAN BLEACHING by Nina Skincare
    Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    Mencerahkan pelipat hitam.
    Merawat bintik2 & jerawat badan.
    Melembapkan kulit.
    Mencegah bakteria.

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    Menaikkan seri tubuh wajah
    Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    Setiap hari sentiasa bersemangat

    1 pc RM22. 00 tak termasuk pos.
    * POSTAGE kena tambah RM8 (SM) / RM12 (SS)
    .
    100% ORIGINAL
    READY STOCK
    POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu ketiga, poslaju cuti)
    .
    Nak order, whatsapp ke 019-9667562
    (KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO @auzarett_beauty)

    #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #likeforlikes #liketolike #followtofollow #followtofollowback

  •  12  0  5 July, 2020
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA BY NINASKINCARE
.
KEBAIKAN BLEACHING :
 Mencerahkan pelipat2 hitam
 Merawat bintik2 & jerawat badan
 Melembapkan kulit
 Mencegah bakteria
 Mencerahkan kulit
 Sesuai utk semua golongan

KEBAIKAN BIDARA :
 Menaikkan seri tubuh wajah
 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
 Setiap hari sentiasa bersemangat

CARA PEMAKAIAN :
儭Digunakan pada waktu mandi harian seperti biasa
儭Sapu mandian pada badan yg basah dan biarkan buih 5-10 minit utk kesan yg lebih cepat dan kemudian bilas
儭Boleh juga digunakan utk muka
.
KANDUNGAN :
Apricot AHA Buah bidara Vitamin C & E Glutathione Serbuk mutiara Kojic Acid
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM25
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#mandianbleachingbidara #mandianbleaching #mandianbleachingnina
#mandianbleachingbidaranina
#mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingkl #mandianbleachingbidarakl
#mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbidarabynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #ninableaching #ninableachingskin #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA BY NINASKINCARE
    .
    KEBAIKAN BLEACHING :
    Mencerahkan pelipat2 hitam
    Merawat bintik2 & jerawat badan
    Melembapkan kulit
    Mencegah bakteria
    Mencerahkan kulit
    Sesuai utk semua golongan

    KEBAIKAN BIDARA :
    Menaikkan seri tubuh wajah
    Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    Setiap hari sentiasa bersemangat

    CARA PEMAKAIAN :
    儭Digunakan pada waktu mandi harian seperti biasa
    儭Sapu mandian pada badan yg basah dan biarkan buih 5-10 minit utk kesan yg lebih cepat dan kemudian bilas
    儭Boleh juga digunakan utk muka
    .
    KANDUNGAN :
    Apricot AHA Buah bidara Vitamin C & E Glutathione Serbuk mutiara Kojic Acid
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM25
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #mandianbleachingbidara #mandianbleaching #mandianbleachingnina
    #mandianbleachingbidaranina
    #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingkl #mandianbleachingbidarakl
    #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbidarabynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #ninableaching #ninableachingskin #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  2  0  5 July, 2020
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
.
Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

Untuk siang dan malam
Sapu je dah putih攻踱∴攻
Yang penting selamat
.
KELEBIHAN :
 Memudarkan parut
 Menghilangkan bintik簡 hitam
 Melembutkan kulit seperti kulit bayi
 Menghalus & menggebukan kulit
 Mencerahkan kulit seperti kulit korea

Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
.
Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM30
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare#bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
    .
    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

    Untuk siang dan malam
    Sapu je dah putih攻踱∴攻
    Yang penting selamat
    .
    KELEBIHAN :
    Memudarkan parut
    Menghilangkan bintik簡 hitam
    Melembutkan kulit seperti kulit bayi
    Menghalus & menggebukan kulit
    Mencerahkan kulit seperti kulit korea

    Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
    .
    Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM30
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  1  0  5 July, 2020
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

KEBAIKAN :
 MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
 Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
儭Kacau sebati
儭Kemudian sapu di serata badan
儭Selepas 15-20 minit
儭Boleh cuci (mandi)
.
AMARAN :
Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
Tidak sesuai untuk ibu mengandung
儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM38
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
#bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
#serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    儭Kacau sebati
    儭Kemudian sapu di serata badan
    儭Selepas 15-20 minit
    儭Boleh cuci (mandi)
    .
    AMARAN :
    Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM38
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
    #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
    #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  2  0  5 July, 2020
  • BLEACHING SKIN by NINA SKINCARE

KANDUNGAN :
 Retinol
 Alpha Hydroxy
 Kojic Acid
.
KEBAIKAN :
MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
 Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan
.
CARA GUNA :
 Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
 Kacau sebati
 Kemudian sapu di serata badan
 Selepas 15-20 minit
 Boleh cuci (mandi)
.
AMARAN :
 Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
 Tidak sesuai untuk ibu mengandung
 Pakai 2 kali sebulan sahaja

#bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal

1 pc RM30. 00 tak termasuk pos.
* POSTAGE kena tambah RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
 100% ORIGINAL
 READY STOCK
 POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu ketiga, poslaju cuti)
.
Nak order, whatsapp ke 019-9667562
(KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO @auzarett_beauty)
  • BLEACHING SKIN by NINA SKINCARE

    KANDUNGAN :
    Retinol
    Alpha Hydroxy
    Kojic Acid
    .
    KEBAIKAN :
    MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan
    .
    CARA GUNA :
    Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    Kacau sebati
    Kemudian sapu di serata badan
    Selepas 15-20 minit
    Boleh cuci (mandi)
    .
    AMARAN :
    Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    Pakai 2 kali sebulan sahaja

    #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal

    1 pc RM30. 00 tak termasuk pos.
    * POSTAGE kena tambah RM8 (SM) / RM12 (SS)
    .
    100% ORIGINAL
    READY STOCK
    POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu ketiga, poslaju cuti)
    .
    Nak order, whatsapp ke 019-9667562
    (KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO @auzarett_beauty)

  •  3  0  4 July, 2020
  • -
SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE* -

Serum Bleach Nina

REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

Kelebihan :-
-Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-Menambahkan glOwing
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
RM15
10ML

Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam.. Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan.. Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya.. Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN... Kandungan:-
HyalurOnic acid
Alpha Arbutin
Vit C & E
With hazel

Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..?? jom order dengan kami 

01110181669
01110181669
01110181669

#serumbleaching #serumbleachingninaskincare #serumbleach.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
#caragunableachingskinnina
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang
  • -
    SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE* -

    Serum Bleach Nina

    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    Kelebihan :-
    -Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -Menambahkan glOwing
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    RM15
    10ML

    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
    Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam.. Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan.. Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya.. Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN... Kandungan:-
    HyalurOnic acid
    Alpha Arbutin
    Vit C & E
    With hazel

    Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..?? jom order dengan kami

    01110181669
    01110181669
    01110181669

    #serumbleaching #serumbleachingninaskincare #serumbleach.
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang

  •  1  0  25 June, 2020
  • NINA EMPIRE : BLEACHING FACE
.
.
KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
.
PI㎡E㎞A (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
.
GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
.
SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
.
#bleachingface #facebleaching #bleachingfacenina #bleachingfacecream #bleachingfaceset #bleachingfacebyninaskincare #ninaskincarebleaching #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #followforfollowback #likeforlikes
  • NINA EMPIRE : BLEACHING FACE
    .
    .
    KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
    .
    PI㎡E㎞A (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
    .
    GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
    .
    SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
    .
    #bleachingface #facebleaching #bleachingfacenina #bleachingfacecream #bleachingfaceset #bleachingfacebyninaskincare #ninaskincarebleaching #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #followforfollowback #likeforlikes

  •  5  0  7 June, 2020
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA BY NINASKINCARE
.
KEBAIKAN BLEACHING :
 Mencerahkan pelipat2 hitam
 Merawat bintik2 & jerawat badan
 Melembapkan kulit
 Mencegah bakteria
 Mencerahkan kulit
 Sesuai utk semua golongan

KEBAIKAN BIDARA :
 Menaikkan seri tubuh wajah
 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
 Setiap hari sentiasa bersemangat

CARA PEMAKAIAN :
儭Digunakan pada waktu mandi harian seperti biasa
儭Sapu mandian pada badan yg basah dan biarkan buih 5-10 minit utk kesan yg lebih cepat dan kemudian bilas
儭Boleh juga digunakan utk muka
.
KANDUNGAN :
Apricot AHA Buah bidara Vitamin C & E Glutathione Serbuk mutiara Kojic Acid
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM25
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#mandianbleachingbidara #mandianbleaching #mandianbleachingnina
#mandianbleachingbidaranina
#mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingkl #mandianbleachingbidarakl
#mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbidarabynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #ninableaching #ninableachingskin #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA BY NINASKINCARE
    .
    KEBAIKAN BLEACHING :
    Mencerahkan pelipat2 hitam
    Merawat bintik2 & jerawat badan
    Melembapkan kulit
    Mencegah bakteria
    Mencerahkan kulit
    Sesuai utk semua golongan

    KEBAIKAN BIDARA :
    Menaikkan seri tubuh wajah
    Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    Setiap hari sentiasa bersemangat

    CARA PEMAKAIAN :
    儭Digunakan pada waktu mandi harian seperti biasa
    儭Sapu mandian pada badan yg basah dan biarkan buih 5-10 minit utk kesan yg lebih cepat dan kemudian bilas
    儭Boleh juga digunakan utk muka
    .
    KANDUNGAN :
    Apricot AHA Buah bidara Vitamin C & E Glutathione Serbuk mutiara Kojic Acid
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM25
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #mandianbleachingbidara #mandianbleaching #mandianbleachingnina
    #mandianbleachingbidaranina
    #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingkl #mandianbleachingbidarakl
    #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbidarabynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #ninableaching #ninableachingskin #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  7  0  17 May, 2020
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
.
Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

Untuk siang dan malam
Sapu je dah putih攻踱∴攻
Yang penting selamat
.
KELEBIHAN :
 Memudarkan parut
 Menghilangkan bintik簡 hitam
 Melembutkan kulit seperti kulit bayi
 Menghalus & menggebukan kulit
 Mencerahkan kulit seperti kulit korea

Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
.
Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM30
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare#bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
    .
    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

    Untuk siang dan malam
    Sapu je dah putih攻踱∴攻
    Yang penting selamat
    .
    KELEBIHAN :
    Memudarkan parut
    Menghilangkan bintik簡 hitam
    Melembutkan kulit seperti kulit bayi
    Menghalus & menggebukan kulit
    Mencerahkan kulit seperti kulit korea

    Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
    .
    Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM30
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  5  0  17 May, 2020
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

KEBAIKAN :
 MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
 Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
儭Kacau sebati
儭Kemudian sapu di serata badan
儭Selepas 15-20 minit
儭Boleh cuci (mandi)
.
AMARAN :
Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
Tidak sesuai untuk ibu mengandung
儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM38
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
#bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
#serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    儭Kacau sebati
    儭Kemudian sapu di serata badan
    儭Selepas 15-20 minit
    儭Boleh cuci (mandi)
    .
    AMARAN :
    Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM38
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
    #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
    #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  5  0  17 May, 2020
  • NINA EMPIRE : BLEACHING FACE
.
.
KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
.
PI㎡E㎞A (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
.
GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
.
SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
.
#bleachingface #facebleaching #bleachingfacenina #bleachingfacecream #bleachingfaceset #bleachingfacebyninaskincare #ninaskincarebleaching #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #followforfollowback #likeforlikes
.
訌M35.00 exclude postage
*add postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
*limited time offer 
*availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju / J&T courier services).
.
.
Grab yours now!!! 
Whatsapp me at 013-5269766
Click  wasap.my/60135269766

Follow our Instagram accounts as below:
@beauty.enthusiasm
@lulu_beauteempire
@auzarett_beauty
  • NINA EMPIRE : BLEACHING FACE
    .
    .
    KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
    .
    PI㎡E㎞A (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
    .
    GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
    .
    SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
    .
    #bleachingface #facebleaching #bleachingfacenina #bleachingfacecream #bleachingfaceset #bleachingfacebyninaskincare #ninaskincarebleaching #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #followforfollowback #likeforlikes
    .
    訌M35.00 exclude postage
    *add postage RM8 (SM) / RM12 (SS)
    *limited time offer
    *availability: payment sebelum 2pm setiap hari (Monday to Saturday) order akan di pos hari yg sama (Poslaju / J&T courier services).
    .
    .
    Grab yours now!!!
    Whatsapp me at 013-5269766
    Click wasap.my/60135269766

    Follow our Instagram accounts as below:
    @beauty.enthusiasm
    @lulu_beauteempire
    @auzarett_beauty

  •  13  1  24 April, 2020
  • -
SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE* -

Serum Bleach Nina

REPAIR DAMAGED SKIN
WHITENING & BRIGHTENING

Kelebihan :-
-Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
-Mengekalkan kelembapan kulit
-Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
-Menambahkan glOwing
-Makeup tahan lebih lama
-Mencerahkan kulit naturally

PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
RM15
10ML

Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam.. Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan.. Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya.. Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN... Kandungan:-
HyalurOnic acid
Alpha Arbutin
Vit C & E
With hazel

Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..?? jom order dengan kami 

01110181669
01110181669
01110181669

#serumbleaching #serumbleachingninaskincare #serumbleach.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
#caragunableachingskinnina
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang
  • -
    SERUM BLEACHING BY NINASKINCARE* -

    Serum Bleach Nina

    REPAIR DAMAGED SKIN
    WHITENING & BRIGHTENING

    Kelebihan :-
    -Mencantikkan lagi kulit nampak berseri2
    -Mengekalkan kelembapan kulit
    -Merawat kulit yg tidak sihat dan kusam
    -Menambahkan glOwing
    -Makeup tahan lebih lama
    -Mencerahkan kulit naturally

    PAKAI MALAM DAN SIANG SEBELUM PELEMBAP
    RM15
    10ML

    Serum bertekstur ringan ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit,wanita lelaki..
    Tidak kisah apa masalah kulit yg dialami masalah jerawat yg teruk..jeragat & kusam.. Ianya mampu menghalang pertumbuhan jerawat dan menghapus kesan jerawat dengan berkesan.. Serum ni juga mampu untuk menghapus sel-sel kulit mati agar tiada lg masalah kulit kusam dan tidak bermaya.. Bukan hanya itu sahaja,ia juga menghalang penghasilan sebum minyak yg berlebihan pada kulit wajah,mengecilkan liang pOri terbuka dan memudarkan bintik hitam..Ianya juga melembut dan melembapkan kulit dan menjadikan tOna kulit kembali sekata dengan penggunaan serum secara KONSISTEN... Kandungan:-
    HyalurOnic acid
    Alpha Arbutin
    Vit C & E
    With hazel

    Dah bersedia nk ubah kulit uOls dari biasa2 ke luar biasa,bebas jerawat,jeragat,putih gebu..?? jom order dengan kami

    01110181669
    01110181669
    01110181669

    #serumbleaching #serumbleachingninaskincare #serumbleach.
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang

  •  1  0  21 April, 2020
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA BY NINASKINCARE
.
KEBAIKAN BLEACHING :
 Mencerahkan pelipat2 hitam
 Merawat bintik2 & jerawat badan
 Melembapkan kulit
 Mencegah bakteria
 Mencerahkan kulit
 Sesuai utk semua golongan

KEBAIKAN BIDARA :
 Menaikkan seri tubuh wajah
 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
 Setiap hari sentiasa bersemangat

CARA PEMAKAIAN :
儭Digunakan pada waktu mandi harian seperti biasa
儭Sapu mandian pada badan yg basah dan biarkan buih 5-10 minit utk kesan yg lebih cepat dan kemudian bilas
儭Boleh juga digunakan utk muka
.
KANDUNGAN :
Apricot AHA Buah bidara Vitamin C & E Glutathione Serbuk mutiara Kojic Acid
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM25
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#mandianbleachingbidara #mandianbleaching #mandianbleachingnina
#mandianbleachingbidaranina
#mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingkl #mandianbleachingbidarakl
#mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbidarabynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #ninableaching #ninableachingskin #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA BY NINASKINCARE
    .
    KEBAIKAN BLEACHING :
    Mencerahkan pelipat2 hitam
    Merawat bintik2 & jerawat badan
    Melembapkan kulit
    Mencegah bakteria
    Mencerahkan kulit
    Sesuai utk semua golongan

    KEBAIKAN BIDARA :
    Menaikkan seri tubuh wajah
    Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    Setiap hari sentiasa bersemangat

    CARA PEMAKAIAN :
    儭Digunakan pada waktu mandi harian seperti biasa
    儭Sapu mandian pada badan yg basah dan biarkan buih 5-10 minit utk kesan yg lebih cepat dan kemudian bilas
    儭Boleh juga digunakan utk muka
    .
    KANDUNGAN :
    Apricot AHA Buah bidara Vitamin C & E Glutathione Serbuk mutiara Kojic Acid
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM25
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #mandianbleachingbidara #mandianbleaching #mandianbleachingnina
    #mandianbleachingbidaranina
    #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingkl #mandianbleachingbidarakl
    #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbidarabynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #ninableaching #ninableachingskin #lotionputihbleachingnina #serumbleachingnina #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  1  0  15 April, 2020
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
.
Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

Untuk siang dan malam
Sapu je dah putih攻踱∴攻
Yang penting selamat
.
KELEBIHAN :
 Memudarkan parut
 Menghilangkan bintik簡 hitam
 Melembutkan kulit seperti kulit bayi
 Menghalus & menggebukan kulit
 Mencerahkan kulit seperti kulit korea

Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
.
Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM30
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare#bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
    .
    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

    Untuk siang dan malam
    Sapu je dah putih攻踱∴攻
    Yang penting selamat
    .
    KELEBIHAN :
    Memudarkan parut
    Menghilangkan bintik簡 hitam
    Melembutkan kulit seperti kulit bayi
    Menghalus & menggebukan kulit
    Mencerahkan kulit seperti kulit korea

    Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
    .
    Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM30
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  1  0  15 April, 2020
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

KEBAIKAN :
 MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
 Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
儭Kacau sebati
儭Kemudian sapu di serata badan
儭Selepas 15-20 minit
儭Boleh cuci (mandi)
.
AMARAN :
Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
Tidak sesuai untuk ibu mengandung
儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM38
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
#bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
#serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    儭Kacau sebati
    儭Kemudian sapu di serata badan
    儭Selepas 15-20 minit
    儭Boleh cuci (mandi)
    .
    AMARAN :
    Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM38
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
    #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
    #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  1  0  15 April, 2020
  • -
MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare* -  MANDIAN BLEACHING by Nina Skincare

Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali 

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
 Mencerahkan pelipat hitam.
 Merawat bintik2 & jerawat badan.
 Melembapkan kulit.
 Mencegah bakteria.

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
 Menaikkan seri tubuh wajah
 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
 Setiap hari sentiasa bersemangat

Jom order uols,  
01110181669
01110181669
01110181669 -
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
#caragunableachingskinnina
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang
  • -
    MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare* - MANDIAN BLEACHING by Nina Skincare

    Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    Mencerahkan pelipat hitam.
    Merawat bintik2 & jerawat badan.
    Melembapkan kulit.
    Mencegah bakteria.

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    Menaikkan seri tubuh wajah
    Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    Setiap hari sentiasa bersemangat

    Jom order uols,
    01110181669
    01110181669
    01110181669 -
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #maysarabeauty #maysaracollection #kedaikosmetiksenawang

  •  3  0  30 March, 2020

Top #bleachingskinninaoriginal Posts

  • BLEACHING FACE by NINA SKIN CARE

KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.

PI㎡E㎞A (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.

GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.

SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.

1 pc RM35. 00 tak termasuk pos.
* POSTAGE kena tambah RM8 (SM) / RM12 (SS)

 100% ORIGINAL
 READY STOCK
 POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu ketiga, poslaju cuti)

Nak order, whatsapp ke 019-9667562
(KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO @auzarett_beauty)

#bleachingface #facebleaching #bleachingfacenina #bleachingfacecream #bleachingfaceset #bleachingfacebyninaskincare #ninaskincarebleaching #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #followforfollowback #likeforlikes
  • BLEACHING FACE by NINA SKIN CARE

    KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.

    PI㎡E㎞A (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.

    GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.

    SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.

    1 pc RM35. 00 tak termasuk pos.
    * POSTAGE kena tambah RM8 (SM) / RM12 (SS)

    100% ORIGINAL
    READY STOCK
    POST OUT MONDAY - SATURDAY (kecuali Sabtu minggu ketiga, poslaju cuti)

    Nak order, whatsapp ke 019-9667562
    (KLIK LINK WHATSAPP KAT BIO @auzarett_beauty)

    #bleachingface #facebleaching #bleachingfacenina #bleachingfacecream #bleachingfaceset #bleachingfacebyninaskincare #ninaskincarebleaching #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninamurah #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinnina #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinnina2in1 #bleachingskinninaborong #bleachingskinninaempire #ninaempire #productninaempire #bleachingskin #bleachingskinmurah #bleachingskinoriginal #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaramurah #mandianbleachingbidaranina #mandianbleachingbidarabyninaskincare #mandianbleachingbidarabyninaskincaremurah #mandianbleachingbidarabyninaskincareoriginal #followforfollowback #likeforlikes

  •  8  1  5 July, 2020
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare
.
100% ORIGINAL潘 SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
.
PRICE : RM 21  POS ONLY .
 NO COD .
 NO URGENT ORDER .
HARGA  TIDAK TERMASUK POSTAGE 
TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS)
.
h KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .

Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
.
Follow back up ig 
.
@makeupviral89 
@pilginsengtambahberatbadan 
@balqisbeautycentre .
.
.
Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali 

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
 Mencerahkan pelipat hitam.
 Merawat bintik2 & jerawat badan.
 Melembapkan kulit.
 Mencegah bakteria.

KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
 Menaikkan seri tubuh wajah
 Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
 Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
 Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
 Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
 Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
 Setiap hari sentiasa bersemangat
.
#mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah 
#caragunableachingskinnina 
#bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal 
#ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita
  • MANDIAN BLEACHING BIDARA by Nina Skincare
    .
    100% ORIGINAL潘 SILA JGN TANYA BERULANG2 TAK PERCAYA JGN BELI.. MONEY BACK GUARANTEE JIKA TIRUAN
    .
    PRICE : RM 21 POS ONLY .
    NO COD .
    NO URGENT ORDER .
    HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE
    TAMBAH POS RM 8 (SM)/ RM12 (SS)
    .
    h KOS POS ADALAH BERUBAH2 MENGIKUT BERAT & SIZE BARANG .

    Serious buyer klik link @balqiscosmeticcentre wasap.my/60149507987 .
    .
    Follow back up ig
    .
    @makeupviral89
    @pilginsengtambahberatbadan
    @balqisbeautycentre .
    .
    .
    Bleaching dicampur dengan daun bidara sekali. Dapat putih dapat buang bende2 tak baik dekat badan sekali

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    Mencerahkan pelipat hitam.
    Merawat bintik2 & jerawat badan.
    Melembapkan kulit.
    Mencegah bakteria.

    KEBAIKAN MANDIAN BLEACHING:
    Menaikkan seri tubuh wajah
    Hubungan dengan pasangan bertambah baik. Mudah bertolak ansur
    Tiada lagi mimpi pelik dan boleh tidur lena
    Tidak mudah marah dan mampu mengawal emosi
    Lebam-lebam di anggota badan tiada lagi
    Sakit kepala berkurangan dan terasa ringan
    Setiap hari sentiasa bersemangat
    .
    #mandianbleaching #mandianbleachingnina #mandianbleachingbidara #mandianbleachingbidaranina #ninamandianbleaching #ninamandianbleachingoriginal #mandianbleachingbidaramurah
    #caragunableachingskinnina
    #bleachingskinbynina #bleachingskinnina #bleachingskinninaskincare #bleachingliquid #bleachingskinninamurah #bleachingskinninaoriginal
    #ninaibuputih #ninaibuputihskincare #ninaibuputihskincare4in1 #ninaibuputihskincareoriginal #ninaibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincarejelita #ibuputihskincarebynina #ibuputihskincare #ibuputihskincaremurah #ninaibuputihskincareborong #ibuputihskincarejelita

  •  9  0  13 January, 2020
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

KEBAIKAN :
 MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
 Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
儭Kacau sebati
儭Kemudian sapu di serata badan
儭Selepas 15-20 minit
儭Boleh cuci (mandi)
.
AMARAN :
Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
Tidak sesuai untuk ibu mengandung
儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM38
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
#bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
#serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    儭Kacau sebati
    儭Kemudian sapu di serata badan
    儭Selepas 15-20 minit
    儭Boleh cuci (mandi)
    .
    AMARAN :
    Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM38
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
    #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
    #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  7  0  24 March, 2020
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
.
Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

Untuk siang dan malam
Sapu je dah putih攻踱∴攻
Yang penting selamat
.
KELEBIHAN :
 Memudarkan parut
 Menghilangkan bintik簡 hitam
 Melembutkan kulit seperti kulit bayi
 Menghalus & menggebukan kulit
 Mencerahkan kulit seperti kulit korea

Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
.
Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM30
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare#bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
    .
    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

    Untuk siang dan malam
    Sapu je dah putih攻踱∴攻
    Yang penting selamat
    .
    KELEBIHAN :
    Memudarkan parut
    Menghilangkan bintik簡 hitam
    Melembutkan kulit seperti kulit bayi
    Menghalus & menggebukan kulit
    Mencerahkan kulit seperti kulit korea

    Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
    .
    Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM30
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  4  0  21 December, 2019
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
.
Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

Untuk siang dan malam
Sapu je dah putih攻踱∴攻
Yang penting selamat
.
KELEBIHAN :
 Memudarkan parut
 Menghilangkan bintik簡 hitam
 Melembutkan kulit seperti kulit bayi
 Menghalus & menggebukan kulit
 Mencerahkan kulit seperti kulit korea

Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
.
Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM30
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare#bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • LOTION PUTIH BLEACHING NINA (50 GRAM)
    .
    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina

    Untuk siang dan malam
    Sapu je dah putih攻踱∴攻
    Yang penting selamat
    .
    KELEBIHAN :
    Memudarkan parut
    Menghilangkan bintik簡 hitam
    Melembutkan kulit seperti kulit bayi
    Menghalus & menggebukan kulit
    Mencerahkan kulit seperti kulit korea

    Tak perlu risau jika terkena matahari kerana lotion ini mampu bertindak sebagai sunblok untuk melindungi kulit dari sinaran matahari, selain mencerah.
    .
    Sweet almond Glycerin Castor oil Milky booster Ibu booster Kojic acid Shea butter Fruits extract Vit A C & E Soy bean Arbutin
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM30
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #lotionputih #lotionputihbleachingnina #lotionputihnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingbynina #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinkl #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  1  0  15 April, 2020
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

KEBAIKAN :
 MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
 Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

CARA GUNA :
儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
儭Kacau sebati
儭Kemudian sapu di serata badan
儭Selepas 15-20 minit
儭Boleh cuci (mandi)
.
AMARAN :
Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
Tidak sesuai untuk ibu mengandung
儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
.
儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
.
HARGA : RM38
FREE POS SM / ADD RM6 SS
100% ORIGINAL
WHATSAPP 0197330691

#bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
#bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
#serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
#ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum
  • BLEACHING SKIN BY NINASKINCARE
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    Retinol Alpha Hydroxy Kojic Acid

    KEBAIKAN :
    MENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan

    CARA GUNA :
    儭Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    儭Kacau sebati
    儭Kemudian sapu di serata badan
    儭Selepas 15-20 minit
    儭Boleh cuci (mandi)
    .
    AMARAN :
    Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    儭Pakai 2 kali sebulan sahaja.
    .
    儭Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami
    .
    HARGA : RM38
    FREE POS SM / ADD RM6 SS
    100% ORIGINAL
    WHATSAPP 0197330691

    #bleachingskin #bleachingskinnina #bleachingskinbynina #bleachingskinbyninaskincare #bleachingskinmalaysia #bleachingskinninamurah #bleachingskinmurah #bleachingskinninaskincare #bleachingskinninaviral #bleachingskinkl
    #bleachingskintreatment #bleachingskinninaoriginal #bleachingskinshahalam #bleachingskinborong #ninableaching #ninableachingskin #mandianbleachingnina #lotionputihbleachingnina
    #serumbleachingnina #ninableachingbidara #ninableachingscrub #bleachingskinninamurah
    #ninableachingoriginal #mandianbleachingbidaranina #ninableachingliquidpowder #ninableachingliquidandpowder #ninableachingpowder #ninableachingliquidpowdermalaysia #ninableachinglotion #ninableachingcream #ninableachingserum

  •  5  0  17 May, 2020