#bleachingnina Instagram Photos & Videos

bleachingnina - 451 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
33.6
average likes

Latest #bleachingnina Posts

  • โ„ Bleaching Skin Nina โ„
.
.
Kesan terus nampak selepas 15 minit.

KANDUNGAN :
๐Ÿ’Ž Retinol
๐Ÿ’Ž Alpha Hydroxy
๐Ÿ’Ž Kojic Acid
.
.
KEBAIKAN :
โœŒMENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
โœŒ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan
.
.
CARA GUNA :
๐Ÿ‘‰ Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
๐Ÿ‘‰ Kacau sebati
๐Ÿ‘‰ Kemudian sapu di serata badan
๐Ÿ‘‰ Selepas 15-20 minit
๐Ÿ‘‰ Boleh cuci (mandi)
.
.
AMARAN :
โŒ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
โŒ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
โœ… Pakai 2 kali sebulan sahaja
.
.
#BleachingSkinByNinaSkincare #BleachingSkin
#bleachingninajohorbahru #bleachingskinjohor #bleachingnina #bleachingmurah #borongbarangkecantikanjb

.
Berminat nak try?? Jom Order Sekarang.. ๐Ÿ‘‡

โฌ‡
๐Ÿš˜ Cod area Jb
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60186608344
๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia

.
  • โ„ Bleaching Skin Nina โ„
    .
    .
    Kesan terus nampak selepas 15 minit.

    KANDUNGAN :
    ๐Ÿ’Ž Retinol
    ๐Ÿ’Ž Alpha Hydroxy
    ๐Ÿ’Ž Kojic Acid
    .
    .
    KEBAIKAN :
    โœŒMENCERAHKAN KULIT BADAN SERTA MERTA !
    โœŒ Memudarkan dan menghilangkan daki hitam di badan
    .
    .
    CARA GUNA :
    ๐Ÿ‘‰ Campurkan Bleaching powder (separuh) dan liquid (separuh)
    ๐Ÿ‘‰ Kacau sebati
    ๐Ÿ‘‰ Kemudian sapu di serata badan
    ๐Ÿ‘‰ Selepas 15-20 minit
    ๐Ÿ‘‰ Boleh cuci (mandi)
    .
    .
    AMARAN :
    โŒ Tidak boleh terkena mata dan tempat luka
    โŒ Tidak sesuai untuk ibu mengandung
    โœ… Pakai 2 kali sebulan sahaja
    .
    .
    #BleachingSkinByNinaSkincare #BleachingSkin
    #bleachingninajohorbahru #bleachingskinjohor #bleachingnina #bleachingmurah #borongbarangkecantikanjb

    .
    Berminat nak try?? Jom Order Sekarang.. ๐Ÿ‘‡

    โฌ‡
    ๐Ÿš˜ Cod area Jb
    ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60186608344
    ๐Ÿ“ฎ pos seluruh malaysia

    .

  •  1  0  3 July, 2020
  • BLEACHING FACE BY NINASKINCARE
.
Apa yang buatkan Face Bleaching Nina ni menjadi & best sangat eh!
.
.
KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
.
PIโ€ขTEโ€ขRA (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
.
GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
.
SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
.
.
Ah TERBAIK  kan untuk hanya RM40 per set ๐Ÿฅฐ
.
.
Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa?
Fast action fast results โ€ผ๏ธ
.
RM40
๐Ÿ“ฎADD POSTAGE RM8SM/RM12SS
๐Ÿ“ฑWA 0124567670
.
#bleachingnina#bleachingskinnina#nakputih#nakputihcepat#ninaskincare#ninaskincaremurah#igshopmalaysia#malaysiaig#sayajualonline#raya2020#aurainsta#bazaronline
  • BLEACHING FACE BY NINASKINCARE
    .
    Apa yang buatkan Face Bleaching Nina ni menjadi & best sangat eh!
    .
    .
    KOJIC ACID - mencerahkan kulit, memudarkan parut, memudarkan melasma & pigmentasi, anti bakteria efek & anti penuaan.
    .
    PIโ€ขTEโ€ขRA (Yies Beras) - mengecutkan jerawat, melembapkan kulit, mengecilkan liang pori, memudarkan jeragat, efek glowing serta merta & anti penuaan.
    .
    GRAPE EXTRACT - anti oksidan, mengurangkan kedutan (wrinkles), membuang sel2 kulit mati & menghaluskan kulit.
    .
    SERBUK MUTIARA - melembut & mencerahkan kulit, menggalakkan penghasilan kolagen, mematikan jerawat, mengatasi masalah pigmentasi & kulit tak sekata, mengecilkan liang pori, memudarkan parut & menggalakkan pertumbuhan sel2 kulit baru.
    .
    .
    Ah TERBAIK kan untuk hanya RM40 per set ๐Ÿฅฐ
    .
    .
    Dah bersedia nak ubah diri uols dari biasa2 ke luar biasa?
    Fast action fast results โ€ผ๏ธ
    .
    RM40
    ๐Ÿ“ฎADD POSTAGE RM8SM/RM12SS
    ๐Ÿ“ฑWA 0124567670
    .
    #bleachingnina #bleachingskinnina #nakputih #nakputihcepat #ninaskincare #ninaskincaremurah #igshopmalaysia #malaysiaig #sayajualonline #raya2020#aurainsta#bazaronline

  •  8  0  12 May, 2020
  • .
๐‘ณ๐’Š๐’‡๐’† ๐’Š๐’” ๐‘ท๐‘ฌ๐‘น๐‘ญ๐‘ฌ๐‘ช๐‘ป ๐’˜๐’‰๐’†๐’ ๐’š๐’๐’– ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐‘ฉ๐‘ณ๐‘ฌ๐‘จ๐‘ช๐‘ฏ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘บ๐‘ฒ๐‘ฐ๐‘ต ๐‘ต๐‘ฐ๐‘ต๐‘จ ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
-
Ye dak?
Buat 10minit nampak hasil.
Sape takmo kan ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
-
Kerugian la sape yg takmo borong masa PROMO ni.
Tak selalu weyh kami bagi DISKAUN โ€ผ๏ธ
-
Wsp ๐Ÿ“ฒ 016-793 4782
.
#bleachingskinnina #bleachingnina 
#bleachingkulit #bleachingmurah #polishfacenina #ibuputihnina #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputihlaserserum #ibuputih #produkmalaysia #lotionbleaching #lotionputihviral #jelitaskincare #serummuka #serumantijerawat  #IbuPutihLaserSerumNina #bleachingskinnina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #patiibuputih #malaysiafollower #igmonsta #cikguseo #terapiinstagram #sabahonline 
#kitajagakita #stayhome #kitamestimenang
#bukangadisbiasa #aidajebat
  • .
    ๐‘ณ๐’Š๐’‡๐’† ๐’Š๐’” ๐‘ท๐‘ฌ๐‘น๐‘ญ๐‘ฌ๐‘ช๐‘ป ๐’˜๐’‰๐’†๐’ ๐’š๐’๐’– ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐‘ฉ๐‘ณ๐‘ฌ๐‘จ๐‘ช๐‘ฏ๐‘ฐ๐‘ต๐‘ฎ ๐‘บ๐‘ฒ๐‘ฐ๐‘ต ๐‘ต๐‘ฐ๐‘ต๐‘จ ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    -
    Ye dak?
    Buat 10minit nampak hasil.
    Sape takmo kan ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
    -
    Kerugian la sape yg takmo borong masa PROMO ni.
    Tak selalu weyh kami bagi DISKAUN โ€ผ๏ธ
    -
    Wsp ๐Ÿ“ฒ 016-793 4782
    .
    #bleachingskinnina #bleachingnina
    #bleachingkulit #bleachingmurah #polishfacenina #ibuputihnina #ninaskincare #ninaskincareoriginal #ibuputihlaserserum #ibuputih #produkmalaysia #lotionbleaching #lotionputihviral #jelitaskincare #serummuka #serumantijerawat #IbuPutihLaserSerumNina #bleachingskinnina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #patiibuputih #malaysiafollower #igmonsta #cikguseo #terapiinstagram #sabahonline
    #kitajagakita #stayhome #kitamestimenang
    #bukangadisbiasa #aidajebat

  •  5  0  8 May, 2020
  • Mesti sakit mata kan โ‰๏ธ bila tengok ada part - part badan kita yang GELAP๐Ÿ˜ฑ contoh ketiak ,  siku , buku lali, celah pelipat , and lain ....
.
.
.
Jangan lupa pagi dan malam apply dulu ibu pati nina rm70.00 dan ibu laser nina rm50.00.
.
.
.
Sapu-sapu je boleh apply dekat muka & badan . Tak rugi,kalau grab .....
.
.
.
#bleachingnina .
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina
  • Mesti sakit mata kan โ‰๏ธ bila tengok ada part - part badan kita yang GELAP๐Ÿ˜ฑ contoh ketiak , siku , buku lali, celah pelipat , and lain ....
    .
    .
    .
    Jangan lupa pagi dan malam apply dulu ibu pati nina rm70.00 dan ibu laser nina rm50.00.
    .
    .
    .
    Sapu-sapu je boleh apply dekat muka & badan . Tak rugi,kalau grab .....
    .
    .
    .
    #bleachingnina .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina

  •  7  0  13 April, 2020
  • Mesti sakit mata kan โ‰๏ธ bila tengok ada part - part badan kita yang GELAP๐Ÿ˜ฑ contoh ketiak ,  siku , buku lali, celah pelipat , and lain ....
.
.
.
Jangan lupa pagi dan malam apply dulu ibu pati nina rm70.00 dan ibu laser nina rm50.00.
.
.
.
Sapu-sapu je boleh apply dekat muka & badan . Tak rugi,kalau grab .....
.
.
.
#bleachingnina .
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina
  • Mesti sakit mata kan โ‰๏ธ bila tengok ada part - part badan kita yang GELAP๐Ÿ˜ฑ contoh ketiak , siku , buku lali, celah pelipat , and lain ....
    .
    .
    .
    Jangan lupa pagi dan malam apply dulu ibu pati nina rm70.00 dan ibu laser nina rm50.00.
    .
    .
    .
    Sapu-sapu je boleh apply dekat muka & badan . Tak rugi,kalau grab .....
    .
    .
    .
    #bleachingnina .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina

  •  8  0  13 April, 2020
  • Mesti sakit mata kan โ‰๏ธ bila tengok ada part - part badan kita yang GELAP๐Ÿ˜ฑ contoh ketiak ,  siku , buku lali, celah pelipat , and lain ....
.
.
.
Jangan lupa pagi dan malam apply dulu ibu pati nina rm70.00 dan ibu laser nina rm50.00.
.
.
.
Sapu-sapu je boleh apply dekat muka & badan . Tak rugi,kalau grab .....
.
.
.
#bleachingnina .
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina
  • Mesti sakit mata kan โ‰๏ธ bila tengok ada part - part badan kita yang GELAP๐Ÿ˜ฑ contoh ketiak , siku , buku lali, celah pelipat , and lain ....
    .
    .
    .
    Jangan lupa pagi dan malam apply dulu ibu pati nina rm70.00 dan ibu laser nina rm50.00.
    .
    .
    .
    Sapu-sapu je boleh apply dekat muka & badan . Tak rugi,kalau grab .....
    .
    .
    .
    #bleachingnina .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina

  •  4  0  13 April, 2020
  • Mesti sakit mata kan โ‰๏ธ bila tengok ada part - part badan kita yang GELAP๐Ÿ˜ฑ contoh ketiak ,  siku , buku lali, celah pelipat , and lain ....
.
.
.
Jangan lupa pagi dan malam apply dulu ibu pati nina rm70.00 dan ibu laser nina rm50.00.
.
.
.
Sapu-sapu je boleh apply dekat muka & badan . Tak rugi,kalau grab .....
.
.
.
#bleachingnina .
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina
  • Mesti sakit mata kan โ‰๏ธ bila tengok ada part - part badan kita yang GELAP๐Ÿ˜ฑ contoh ketiak , siku , buku lali, celah pelipat , and lain ....
    .
    .
    .
    Jangan lupa pagi dan malam apply dulu ibu pati nina rm70.00 dan ibu laser nina rm50.00.
    .
    .
    .
    Sapu-sapu je boleh apply dekat muka & badan . Tak rugi,kalau grab .....
    .
    .
    .
    #bleachingnina .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina

  •  7  0  12 April, 2020
  • ๐Ÿ”ฅ NINA BLEACHING SKIN ๐Ÿ”ฅ

Miracle sangat 10min-15min kulit putih dan licin..!!! ๐Ÿ”ฅ Product hot selling nowdays!!!.
๐Ÿ”ฅ Bagi yg mengalami masalah sunburn, kulit gelap xsekata, daki degi..
๐Ÿ”ฅ Instant putih dan kekal hanya 15-20 min.. anda dapat kulit yang di ingin...
๐Ÿ”ฅ Cara penggunaan yang mudah & effective
๐Ÿ”ฅ Harga berbaloi & mampu dimiliki
๐Ÿ”ฅ Penggunaan 2 kali sebulan sudah memadai untuk memiliki kulit yang putih kekal. โœด๏ธ Produk 2 in 1โœด๏ธ
-2 botol inclusive :-
-1 botol powder/serbuk - 30g -1 botol cream/cecair -80ml โœด๏ธ Cara-Cara Penggunaa โœด๏ธ - Tuangkan separuh botol serbuk/powder & liquid/cream di dalam bekas bancuhan.
- Kacau sehingga sebati menggunakan berus.
- Jangan gunakan jari untuk membancuh untuk mengelakkan jika anda mempunyai masalah kulit tapak tangan yang sentisif
- Sapu dengan menggunakan berus di bahagian yang anda mahu dan biarkan selama 10-20 min
- Basuh dan bilas atau mandi.
- Kenakan atau pakai losyen selepas mnggunakan produk ini. โš ๏ธ AMARANโš ๏ธ
- Jangan gunakan produk ini dibahagian yang mengalami luka.
- Tidak sesuai bagi ibu mengandung
- Tidak sesuai di gunakan di bahagian muka jika anda mengalami masalah kulit sensitive
.
RM 35.00
.
walk in  our shoppe:
H.A.R. SHOPPE 
JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
.
Opened Operasi ketika PKPโคต๏ธ
Monday - Sunday 
10 am - 5 pm
.
atau whatsapp
๐Ÿ“ฒ hajar 0163840663
๐Ÿ“ฒ kedai 01131950663

#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #bleachingnina #bleachingskinmurah #bleachingskinmelaka #bleachingskinborong #bleachingskinbyninaskincare #mandianbidaranina
  • ๐Ÿ”ฅ NINA BLEACHING SKIN ๐Ÿ”ฅ

    Miracle sangat 10min-15min kulit putih dan licin..!!! ๐Ÿ”ฅ Product hot selling nowdays!!!.
    ๐Ÿ”ฅ Bagi yg mengalami masalah sunburn, kulit gelap xsekata, daki degi..
    ๐Ÿ”ฅ Instant putih dan kekal hanya 15-20 min.. anda dapat kulit yang di ingin...
    ๐Ÿ”ฅ Cara penggunaan yang mudah & effective
    ๐Ÿ”ฅ Harga berbaloi & mampu dimiliki
    ๐Ÿ”ฅ Penggunaan 2 kali sebulan sudah memadai untuk memiliki kulit yang putih kekal. โœด๏ธ Produk 2 in 1โœด๏ธ
    -2 botol inclusive :-
    -1 botol powder/serbuk - 30g -1 botol cream/cecair -80ml โœด๏ธ Cara-Cara Penggunaa โœด๏ธ - Tuangkan separuh botol serbuk/powder & liquid/cream di dalam bekas bancuhan.
    - Kacau sehingga sebati menggunakan berus.
    - Jangan gunakan jari untuk membancuh untuk mengelakkan jika anda mempunyai masalah kulit tapak tangan yang sentisif
    - Sapu dengan menggunakan berus di bahagian yang anda mahu dan biarkan selama 10-20 min
    - Basuh dan bilas atau mandi.
    - Kenakan atau pakai losyen selepas mnggunakan produk ini. โš ๏ธ AMARANโš ๏ธ
    - Jangan gunakan produk ini dibahagian yang mengalami luka.
    - Tidak sesuai bagi ibu mengandung
    - Tidak sesuai di gunakan di bahagian muka jika anda mengalami masalah kulit sensitive
    .
    RM 35.00
    .
    walk in our shoppe:
    H.A.R. SHOPPE
    JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
    .
    Opened Operasi ketika PKPโคต๏ธ
    Monday - Sunday
    10 am - 5 pm
    .
    atau whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ hajar 0163840663
    ๐Ÿ“ฒ kedai 01131950663

    #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #bleachingnina #bleachingskinmurah #bleachingskinmelaka #bleachingskinborong #bleachingskinbyninaskincare #mandianbidaranina

  •  0  0  10 April, 2020
  • ๐ŸŒน LOTION PUTIH BLEACHING BY NINA (50gm) ๐ŸŒน

Skin Repair & Whitening Lotion with SPF50

Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina.

Untuk siang dan malam. Sapu je dah putih yang penting selamat dan tidak menjadikan kulit sensitif & menggelupas.

Lotion putih mampu bertindak sebagai sunblok juga tau Sebab ada SPF50 sbg pelindung sinar UV.

KELEBIHAN LOTION PUTIH BLEACHING NINA :
๐Ÿ’• Memudarkan parut.
๐Ÿ’• Menghilangkan bintikยฒ hitam.
๐Ÿ’• Melembutkan kulit seperti kulit bayi.
๐Ÿ’• Menghalus & menggebukan kulit.
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang
#bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #pasirgudang #bukitdahlia
#bleachingnina #bleachingskinnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingterusputih #lotionputihbleachingspf50 #lotionputihbleachingoriginal #lotionputihbleachingpasirgudang ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿงกโค๐Ÿ–ค๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›
deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
  • ๐ŸŒน LOTION PUTIH BLEACHING BY NINA (50gm) ๐ŸŒน

    Skin Repair & Whitening Lotion with SPF50

    Bongkarkan Rahsia Kulit Jadi Cerah Dalam Masa Singkat Dengan Hanya Menggunakan Losen Putih Bleaching Nina.

    Untuk siang dan malam. Sapu je dah putih yang penting selamat dan tidak menjadikan kulit sensitif & menggelupas.

    Lotion putih mampu bertindak sebagai sunblok juga tau Sebab ada SPF50 sbg pelindung sinar UV.

    KELEBIHAN LOTION PUTIH BLEACHING NINA :
    ๐Ÿ’• Memudarkan parut.
    ๐Ÿ’• Menghilangkan bintikยฒ hitam.
    ๐Ÿ’• Melembutkan kulit seperti kulit bayi.
    ๐Ÿ’• Menghalus & menggebukan kulit.
    ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit.

    #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
    #dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang
    #bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #pasirgudang #bukitdahlia
    #bleachingnina #bleachingskinnina #lotionputihbleaching #lotionputihbleachingterusputih #lotionputihbleachingspf50 #lotionputihbleachingoriginal #lotionputihbleachingpasirgudang ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿงกโค๐Ÿ–ค๐Ÿ’œ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›
    deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
    .
    untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
    .
    Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
    Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
    .
    #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

  •  1  0  6 April, 2020
  • Semua produk nina harga mampu milik , jangan lupa  grab our best item set bleaching nina Rm35.00 & ibu putih nina  rm70.00,  sahaja . Siapa yang ada masalah jerawat Di belakang bdn mmg recommend ambil mandian Bleaching Rm25.00
.
.
.
Korang pening tak tahu nak beli yang mana satu โ“tak tahu nak start yang mana satu โ“
.
.
.
WhatsApp kita nnti kita guide n terang lebih detail ,...
.
.
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina
  • Semua produk nina harga mampu milik , jangan lupa grab our best item set bleaching nina Rm35.00 & ibu putih nina rm70.00, sahaja . Siapa yang ada masalah jerawat Di belakang bdn mmg recommend ambil mandian Bleaching Rm25.00
    .
    .
    .
    Korang pening tak tahu nak beli yang mana satu โ“tak tahu nak start yang mana satu โ“
    .
    .
    .
    WhatsApp kita nnti kita guide n terang lebih detail ,...
    .
    .
    .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina

  •  2  0  10 March, 2020
  • Semua produk nina harga mampu milik , jangan lupa  grab our best item set bleaching nina Rm35.00 & ibu putih nina  rm70.00,  sahaja . Siapa yang ada masalah jerawat Di belakang bdn mmg recommend ambil mandian Bleaching Rm25.00
.
.
.
Korang pening tak tahu nak beli yang mana satu โ“tak tahu nak start yang mana satu โ“
.
.
.
WhatsApp kita nnti kita guide n terang lebih detail ,...
.
.
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina
  • Semua produk nina harga mampu milik , jangan lupa grab our best item set bleaching nina Rm35.00 & ibu putih nina rm70.00, sahaja . Siapa yang ada masalah jerawat Di belakang bdn mmg recommend ambil mandian Bleaching Rm25.00
    .
    .
    .
    Korang pening tak tahu nak beli yang mana satu โ“tak tahu nak start yang mana satu โ“
    .
    .
    .
    WhatsApp kita nnti kita guide n terang lebih detail ,...
    .
    .
    .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina

  •  7  0  10 March, 2020
  • NINA LOTION PUTIH BLEACHING

Produk nina antara yang murah dan boleh dipercayai tau.๐Ÿ’ƒ Dapat jimat dapat cantik sekali tau ๐Ÿ˜˜

Nina lotion putih bleaching antara yang terbaru tau sekali sapu je dah nampak kesan tak perlu la nak cucuk2 ke inject2 ke haa guna je lotion nina terus putih ๐Ÿฅฐ

Lagi satu yang best lotion dia ada bau bombshell tau ๐Ÿ™ˆ

KELEBIHAN NINA LOTION PUTIH BLEACHING ๐Ÿ‚ Memudarkan parut.
๐Ÿ‚ Menghilangkan bintikยฒ hitam.
๐Ÿ‚ Melembutkan kulit seperti kulit bayi.
๐Ÿ‚ Menghalus & menggebukan kulit.
๐Ÿ‚ Mencerahkan kulit seperti kulit korea.
๐Ÿ‚ Mampu bertindak sebagai SUNBLOCK untuk melindungi kulit dari sinaran matahari
.
RM 25.00
.
walk in  our shoppe:
H.A.R. SHOPPE 
JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
.
Openedโคต๏ธ
Monday - Sunday 
10 am - 9 pm
.
atau whatsapp
๐Ÿ“ฒ hajar 0163840663
๐Ÿ“ฒ kedai 01131950663

#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #bleachingnina #lotionbleachingnina #bidarableachingskin #bleachingskinmelaka
  • NINA LOTION PUTIH BLEACHING

    Produk nina antara yang murah dan boleh dipercayai tau.๐Ÿ’ƒ Dapat jimat dapat cantik sekali tau ๐Ÿ˜˜

    Nina lotion putih bleaching antara yang terbaru tau sekali sapu je dah nampak kesan tak perlu la nak cucuk2 ke inject2 ke haa guna je lotion nina terus putih ๐Ÿฅฐ

    Lagi satu yang best lotion dia ada bau bombshell tau ๐Ÿ™ˆ

    KELEBIHAN NINA LOTION PUTIH BLEACHING ๐Ÿ‚ Memudarkan parut.
    ๐Ÿ‚ Menghilangkan bintikยฒ hitam.
    ๐Ÿ‚ Melembutkan kulit seperti kulit bayi.
    ๐Ÿ‚ Menghalus & menggebukan kulit.
    ๐Ÿ‚ Mencerahkan kulit seperti kulit korea.
    ๐Ÿ‚ Mampu bertindak sebagai SUNBLOCK untuk melindungi kulit dari sinaran matahari
    .
    RM 25.00
    .
    walk in our shoppe:
    H.A.R. SHOPPE
    JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
    .
    Openedโคต๏ธ
    Monday - Sunday
    10 am - 9 pm
    .
    atau whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ hajar 0163840663
    ๐Ÿ“ฒ kedai 01131950663

    #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #bleachingnina #lotionbleachingnina #bidarableachingskin #bleachingskinmelaka

  •  2  0  9 March, 2020
  • Siapa dekat sini ada masalah .
.
Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
.
Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina 
Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
.
.
.
Set bleaching nina rm35.00
Lotion bleaching nina Rm25.00 
Mandian Bleaching nina Rm25.00
Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina
  • Siapa dekat sini ada masalah .
    .
    Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
    .
    .
    Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina
    Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
    .
    .
    .
    Set bleaching nina rm35.00
    Lotion bleaching nina Rm25.00
    Mandian Bleaching nina Rm25.00
    Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
    .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina

  •  1  0  7 March, 2020
  • Siapa dekat sini ada masalah .
.
Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
.
Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina 
Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
.
.
.
Set bleaching nina rm35.00
Lotion bleaching nina Rm25.00 
Mandian Bleaching nina Rm25.00
Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina
  • Siapa dekat sini ada masalah .
    .
    Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
    .
    .
    Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina
    Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
    .
    .
    .
    Set bleaching nina rm35.00
    Lotion bleaching nina Rm25.00
    Mandian Bleaching nina Rm25.00
    Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
    .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina

  •  5  0  7 March, 2020
  • Siapa dekat sini ada masalah .
.
Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
.
Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina 
Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
.
.
.
Set bleaching nina rm35.00
Lotion bleaching nina Rm25.00 
Mandian Bleaching nina Rm25.00
Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina
  • Siapa dekat sini ada masalah .
    .
    Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
    .
    .
    Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina
    Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
    .
    .
    .
    Set bleaching nina rm35.00
    Lotion bleaching nina Rm25.00
    Mandian Bleaching nina Rm25.00
    Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
    .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina

  •  2  0  2 March, 2020
  • Siapa dekat sini ada masalah .
.
Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
.
Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina 
Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
.
.
.
Set bleaching nina rm35.00
Lotion bleaching nina Rm25.00 
Mandian Bleaching nina Rm25.00
Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina
  • Siapa dekat sini ada masalah .
    .
    Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
    .
    .
    Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina
    Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
    .
    .
    .
    Set bleaching nina rm35.00
    Lotion bleaching nina Rm25.00
    Mandian Bleaching nina Rm25.00
    Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
    .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina

  •  2  0  2 March, 2020
  • Siapa dekat sini ada masalah .
.
Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
.
.
Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina 
Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
.
.
.
Set bleaching nina rm35.00
Lotion bleaching nina Rm25.00 
Mandian Bleaching nina Rm25.00
Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
.
#mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina
  • Siapa dekat sini ada masalah .
    .
    Ketiak hitam โ‰๏ธ buku lali hitam โ‰๏ธ leher berdaki โ‰๏ธ ataupun masalah celah pelipat gelapโ‰๏ธ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
    .
    .
    Set bleaching by NINA N lotion bleaching nina
    Wajib beli untuk yang ada masalah tempat yang gelap.
    .
    .
    .
    Set bleaching nina rm35.00
    Lotion bleaching nina Rm25.00
    Mandian Bleaching nina Rm25.00
    Ibu pati nina rm70 + postage Rm9sm rm12ss .
    .
    #mixberry #shalicious #collagenmixberry #mixglow #gloweeoat #ibuhamil #seusiamuda #johorbahru #melaka #kedah #pulaupinang #pahang #perlis #negerisembilan #seremban2 #datarancentrio #sendayan #sarawak #sabah #india #cennai #indonesia #singapore #brunei #mixberryshlicious #bleachingnina #lotionbleachingnina #setbleachingnina #putihdengannina

  •  2  0  2 March, 2020

Top #bleachingnina Posts

  •  0  1  12 April, 2020
  •  0  0  12 April, 2020
  • Pernah dengar tentang BLEACHING SKIN tapi tak tahu maksud dia? Baca ni!
.
.
Bleaching adalah proses menghilangkan atau mengurangi pigmen yang berwarna gelap yang dihasilkan oleh sel melanosit (melanin) dengan cara menggunakan KRIM BLEACHING yang menggunakan bahan seperti peroksida, amonia, hydroquinone, kojic acid, dan asam azelaic. Melanin itulah yang dapat merubah warna kulit kamu menjadi lebih gelap.
.
.
So conclusionnya, BLEACHING TU WAJIB kalau nak kulit putih serta merta!
.
.
#bleachingskin #whiteskin #fairskin #bleaching #bleachingskinnina #bleachingtreatment #fairandwhite #safe #bleachingbadan #bleachingcream #skincareroutine #skinbleaching #bleachingbadanmurah #murah #bleachingpemutih #ninaskincare #bleachingnina #sulambedak #sulamketiak #sulambibir #ibuputih #putihgebu
  • Pernah dengar tentang BLEACHING SKIN tapi tak tahu maksud dia? Baca ni!
    .
    .
    Bleaching adalah proses menghilangkan atau mengurangi pigmen yang berwarna gelap yang dihasilkan oleh sel melanosit (melanin) dengan cara menggunakan KRIM BLEACHING yang menggunakan bahan seperti peroksida, amonia, hydroquinone, kojic acid, dan asam azelaic. Melanin itulah yang dapat merubah warna kulit kamu menjadi lebih gelap.
    .
    .
    So conclusionnya, BLEACHING TU WAJIB kalau nak kulit putih serta merta!
    .
    .
    #bleachingskin #whiteskin #fairskin #bleaching #bleachingskinnina #bleachingtreatment #fairandwhite #safe #bleachingbadan #bleachingcream #skincareroutine #skinbleaching #bleachingbadanmurah #murah #bleachingpemutih #ninaskincare #bleachingnina #sulambedak #sulamketiak #sulambibir #ibuputih #putihgebu

  •  9  1  4 September, 2019