#blackkackp6 Instagram Photos & Videos

blackkackp6 - 279 posts

Hashtag Popularity

4.7
average comments
422.5
average likes

Latest #blackkackp6 Posts

  • Bila duduk2 saja tu.. cuba pegang jap perut kita, peha kita, lengan kita... agak2 nya banyak yang kuning ke atau banyak yang merah kat situ 🤔
.
.
Komen ‘SAYA NAK’ di bawah ni dan saya akan dm anda details berkenaan intake special #kurusselepasraya bulan SEPT. Nak lagi cepat boleh tekan link terus di bio @coachqaseh
Ambil peluang kali ni untuk #kempiskanperut #kecilkanpeha dan transform body di musim raya. Tapi kena ikut teknik yang betul senang je meh saya ajar 👍🏼
.
Coach Qaseh 📲+60177139213
.
#kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet 
#travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart  #viral #blackkackp6 #profmuhaya
#pujaanhatikanda #missu #dietsihat
#bruneifitness #bruneisihat #bruneifm
  • Bila duduk2 saja tu.. cuba pegang jap perut kita, peha kita, lengan kita... agak2 nya banyak yang kuning ke atau banyak yang merah kat situ 🤔
    .
    .
    Komen ‘SAYA NAK’ di bawah ni dan saya akan dm anda details berkenaan intake special #kurusselepasraya bulan SEPT. Nak lagi cepat boleh tekan link terus di bio @coachqaseh
    Ambil peluang kali ni untuk #kempiskanperut #kecilkanpeha dan transform body di musim raya. Tapi kena ikut teknik yang betul senang je meh saya ajar 👍🏼
    .
    Coach Qaseh 📲+60177139213
    .
    #kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet
    #travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #viral #blackkackp6 #profmuhaya
    #pujaanhatikanda #missu #dietsihat
    #bruneifitness #bruneisihat #bruneifm

  •  19  0  10 August, 2020
  • Cuba korang bayangkan yang dalam gambar tu korang.. Pe perasaan korang agaknya.. .
.
Kalau korang nak jadi macam tu.. Jangan laa tengok je... Buat laa sesuatu... Korang pun boleh jadi macam dia kalau korang nak.. .
..
Komen "DM SAYA" 
.
Coach Qaseh 📲+60177139213
.
#kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet 
#travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
#pujaanhatikanda #missu #dietsihat
#bruneifitness #bruneisihat #bruneifm
  • Cuba korang bayangkan yang dalam gambar tu korang.. Pe perasaan korang agaknya.. .
    .
    Kalau korang nak jadi macam tu.. Jangan laa tengok je... Buat laa sesuatu... Korang pun boleh jadi macam dia kalau korang nak.. .
    ..
    Komen "DM SAYA"
    .
    Coach Qaseh 📲+60177139213
    .
    #kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet
    #travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
    #pujaanhatikanda #missu #dietsihat
    #bruneifitness #bruneisihat #bruneifm

  •  29  2  9 August, 2020
  • Teringin nak makan spagetti / pasta time diet....boleh jer🤗
.
Sekarnag dah ada pasta sihat. Yang mana kandungannya diperbuat dari wholemeal/ bijirin penuh. Sangat sesuai untuk yang nak turun berat.
.
Tips kurus bila nak makan spagettie :
.
1. Pilih wholemeal pasta / spagetti. Kenyang lebih lama.
.
2. Pastikan seimbang. Ada sumber protein. The best adalah adalah ayam bahagian dada dan ikan salmon....Buat bebola ikan sendiri pon boleh..Apa salahnya kan😍guna ikan kembung
.
3. Elakkan cheese atau gravy atau kuah instant kerana ada kalori yang tersembunyi dan pengawet.
.
4. Lebih baik buat kuah sendiri blend tomato dan cili kering jika suka pedas dan sedikit bawang putih pun sedap. Letak dengan bawang putih, sedikit garam, herbs dan blackpeper.
.
5. Portion yang betul. Kalau dh clean tapi tak jaga portion pun tak kurus jugak🤭🤭
.
Bestkan turun berat badan dengan cara yang kita suka dan enjoy ?
.
Yang penting ada ilmu dan apply. Dalam program coaching kami memang tekankan ilmu yang betul untuk turun berat badan dan maintain berat badan smpai bila bila tak naik naik.
.
#bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet 
#travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
#pujaanhatikanda #missu #dietsihat
#bruneifitness #bruneisihat #bruneifm
  • Teringin nak makan spagetti / pasta time diet....boleh jer🤗
    .
    Sekarnag dah ada pasta sihat. Yang mana kandungannya diperbuat dari wholemeal/ bijirin penuh. Sangat sesuai untuk yang nak turun berat.
    .
    Tips kurus bila nak makan spagettie :
    .
    1. Pilih wholemeal pasta / spagetti. Kenyang lebih lama.
    .
    2. Pastikan seimbang. Ada sumber protein. The best adalah adalah ayam bahagian dada dan ikan salmon....Buat bebola ikan sendiri pon boleh..Apa salahnya kan😍guna ikan kembung
    .
    3. Elakkan cheese atau gravy atau kuah instant kerana ada kalori yang tersembunyi dan pengawet.
    .
    4. Lebih baik buat kuah sendiri blend tomato dan cili kering jika suka pedas dan sedikit bawang putih pun sedap. Letak dengan bawang putih, sedikit garam, herbs dan blackpeper.
    .
    5. Portion yang betul. Kalau dh clean tapi tak jaga portion pun tak kurus jugak🤭🤭
    .
    Bestkan turun berat badan dengan cara yang kita suka dan enjoy ?
    .
    Yang penting ada ilmu dan apply. Dalam program coaching kami memang tekankan ilmu yang betul untuk turun berat badan dan maintain berat badan smpai bila bila tak naik naik.
    .
    #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet
    #travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
    #pujaanhatikanda #missu #dietsihat
    #bruneifitness #bruneisihat #bruneifm

  •  23  0  22 July, 2020
  • MasyaAllah sapa nak result mcm ne 😍😍😍 @anaa_razali
.
Amazing resultt... Ini adalah result my client. Dapat turun berat & rezeki Top 2 challenge loss weight. Alhamdulillah dapat hadiah rm 500. 😍😍
.
Pendaftaran sesi JULAI kini dibuka 💜💜
.
Coach Anaa +60169861985
#teamAnarazali ..
#kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet 
#travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #singapore #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
#pujaanhatikanda #missu #dietsihat
#bruneifitness #bruneisihat #bruneifm
  • MasyaAllah sapa nak result mcm ne 😍😍😍 @anaa_razali
    .
    Amazing resultt... Ini adalah result my client. Dapat turun berat & rezeki Top 2 challenge loss weight. Alhamdulillah dapat hadiah rm 500. 😍😍
    .
    Pendaftaran sesi JULAI kini dibuka 💜💜
    .
    Coach Anaa +60169861985
    #teamAnarazali ..
    #kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet
    #travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #singapore #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
    #pujaanhatikanda #missu #dietsihat
    #bruneifitness #bruneisihat #bruneifm

  •  11  0  8 June, 2020
  • Saya akan guide anda...
Jaga anda dan jadi personal coach anda hingga anda berjaya turun berat mininum antara 3-10kg dlm 1musim..
Komen "DM SAYA"
...
PENDAFTARAN INTAKE JUN DIBUKA SKRG❤️
.
✅ HEALTHY RECIPE VIDEO
✅ VIDEO COMBO WORKOUT
✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari
.
Follow IG @Coachqaseh
Coach Qaseh 📲+60177139213
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team #getfitnowonline offer?
✔ Meal Plan terbaek secara harian!
✔ Group Coaching Online
✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
✔️ Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team #getfitnowonline.. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
.
Tag & share ajak kawan2 anda ajak join sekali jommm 🔥 .

#kurusbadan #bajubesar 
#dietsenang#misimengecil 
#jalanjalancarimakan
#dietmalaysia #jomsihat 
#primavalet #travel 
#kempiskanperut 
#onlinecoaching #tipsdiet 
#slim&fit #nakcantik 
#dietstartsmonday #arianisale -
#psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6
#profmuhaya
#pujaanhatikanda #missu 
#dietsihat #Untukkkkite2ajerrr
  • Saya akan guide anda...
    Jaga anda dan jadi personal coach anda hingga anda berjaya turun berat mininum antara 3-10kg dlm 1musim..
    Komen "DM SAYA"
    ...
    PENDAFTARAN INTAKE JUN DIBUKA SKRG❤️
    .
    ✅ HEALTHY RECIPE VIDEO
    ✅ VIDEO COMBO WORKOUT
    ✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari
    .
    Follow IG @Coachqaseh
    Coach Qaseh 📲+60177139213
    .
    Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
    ❌ tak ada bimbingan coach
    ❌ tak tahu nak makan apa
    ❌ tak ada orang monitor progress
    ❌ tak ada target yang realistik
    ❌ kurang faham konsep turun berat badan
    ❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
    .
    Apa yang team #getfitnowonline offer?
    ✔ Meal Plan terbaek secara harian!
    ✔ Group Coaching Online
    ✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
    ✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
    ✔️ Teknik diet yang mudah & fun!!!
    .
    Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team #getfitnowonline.. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
    .
    Tag & share ajak kawan2 anda ajak join sekali jommm 🔥 .

    #kurusbadan #bajubesar
    #dietsenang #misimengecil
    #jalanjalancarimakan
    #dietmalaysia #jomsihat
    #primavalet #travel
    #kempiskanperut
    #onlinecoaching #tipsdiet
    #slim&fit #nakcantik
    #dietstartsmonday #arianisale -
    #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6
    #profmuhaya
    #pujaanhatikanda #missu
    #dietsihat #Untukkkkite2ajerrr

  •  11  0  11 May, 2020
  • DAPATKN RESEPI LENGKAP CARA ONLINE 😍
...
Siapa nak jom komen "DM SAYA" 🙋
Share n tag kawan-kawan anda.
...
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips2 atau info daripada sya .
...
Pendaftaran bagi sesi MEI kini dibukakan,utk daftar segera klik link bio ig @Coachqaseh 🔥🔥🔥🔥
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul?
Mudahnya KURUS bila ada ILMU PERMAKANAN dan TEAM SUPPORT
.
 Follow IG @Coachqaseh
Coach Qaseh 📲+60177139213
.
#kurusbadan 
#bajubesar 
#dietsenang
 #misimengecil 
#jalanjalancarimakan
 #dietmalaysia 
#jomsihat 
#primavalet 
#travel 
#kempiskanperut 
#onlinecoaching 
#tipsdiet 
#slim&fit 
#nakcantik 
#dietstartsmonday 
#arianisale -
#psychedelicart 
#emmamaembongofficial #viral
#blackkackp6
#profmuhaya
#pujaanhatikanda 
#missu
  • DAPATKN RESEPI LENGKAP CARA ONLINE 😍
    ...
    Siapa nak jom komen "DM SAYA" 🙋
    Share n tag kawan-kawan anda.
    ...
    Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips2 atau info daripada sya .
    ...
    Pendaftaran bagi sesi MEI kini dibukakan,utk daftar segera klik link bio ig @Coachqaseh 🔥🔥🔥🔥
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul?
    Mudahnya KURUS bila ada ILMU PERMAKANAN dan TEAM SUPPORT
    .
    Follow IG @Coachqaseh
    Coach Qaseh 📲+60177139213
    .
    #kurusbadan
    #bajubesar
    #dietsenang
    #misimengecil
    #jalanjalancarimakan
    #dietmalaysia
    #jomsihat
    #primavalet
    #travel
    #kempiskanperut
    #onlinecoaching
    #tipsdiet
    #slim&fit
    #nakcantik
    #dietstartsmonday
    #arianisale -
    #psychedelicart
    #emmamaembongofficial #viral
    #blackkackp6
    #profmuhaya
    #pujaanhatikanda
    #missu

  •  12  0  19 April, 2020
  • DAPATKN RESEPI LENGKAP CARA ONLINE 😍
...
Siapa nak jom komen "DM SAYA" 🙋
Share n tag kawan-kawan anda.
...
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips2 atau info daripada sya .
...
Pendaftaran bagi sesi MEI kini dibukakan,utk daftar segera klik link bio ig @Coachqaseh 🔥🔥🔥🔥
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul?
Mudahnya KURUS bila ada ILMU PERMAKANAN dan TEAM SUPPORT
.
 Follow IG @Coachqaseh
Coach Qaseh 📲+60177139213
.
#kurusbadan 
#bajubesar 
#dietsenang
 #misimengecil 
#jalanjalancarimakan
 #dietmalaysia 
#jomsihat 
#primavalet 
#travel 
#kempiskanperut 
#onlinecoaching 
#tipsdiet 
#slim&fit 
#nakcantik 
#dietstartsmonday 
#arianisale -
#psychedelicart 
#emmamaembongofficial #viral
#blackkackp6
#profmuhaya
#pujaanhatikanda 
#missu
  • DAPATKN RESEPI LENGKAP CARA ONLINE 😍
    ...
    Siapa nak jom komen "DM SAYA" 🙋
    Share n tag kawan-kawan anda.
    ...
    Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips2 atau info daripada sya .
    ...
    Pendaftaran bagi sesi MEI kini dibukakan,utk daftar segera klik link bio ig @Coachqaseh 🔥🔥🔥🔥
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul?
    Mudahnya KURUS bila ada ILMU PERMAKANAN dan TEAM SUPPORT
    .
    Follow IG @Coachqaseh
    Coach Qaseh 📲+60177139213
    .
    #kurusbadan
    #bajubesar
    #dietsenang
    #misimengecil
    #jalanjalancarimakan
    #dietmalaysia
    #jomsihat
    #primavalet
    #travel
    #kempiskanperut
    #onlinecoaching
    #tipsdiet
    #slim&fit
    #nakcantik
    #dietstartsmonday
    #arianisale -
    #psychedelicart
    #emmamaembongofficial #viral
    #blackkackp6
    #profmuhaya
    #pujaanhatikanda
    #missu

  •  12  1  15 April, 2020
  • Dituntut PD Jumaat agar kita perbanyakkan Sholawat.. Dn bersyukur dgn segala nikmat Allah  utk kita semua

ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
.
وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
.
"Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
(QS. An Nahl [16]: 53) .
.
 @jentikhati
. .
Syukur selalu

@coachzulnasir_blackjackp6
60104347915

#blackkackp6
#getfitnowonline #coachkurusonline
#syukurselalu #sholawatan
#mzn #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati 
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb
#jubahbesar #yuksholawatan #yukngaji #sholawatan #sholawatyuks
#blackjackp6 #fatonline #kuruscepat #kurusonline #kurusdarirumah #mznzm #klubnalalehputrajaya #kurusdenganilmu #kuruscantik
  • Dituntut PD Jumaat agar kita perbanyakkan Sholawat.. Dn bersyukur dgn segala nikmat Allah utk kita semua

    ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
    .
    وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
    .
    "Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
    (QS. An Nahl [16]: 53) .
    .
    @jentikhati
    . .
    Syukur selalu

    @coachzulnasir_blackjackp6
    60104347915

    #blackkackp6
    #getfitnowonline #coachkurusonline
    #syukurselalu #sholawatan
    #mzn #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati
    #videojentikhati
    #sentapbeb
    #jubahbesar #yuksholawatan #yukngaji #sholawatan #sholawatyuks
    #blackjackp6 #fatonline #kuruscepat #kurusonline #kurusdarirumah #mznzm #klubnalalehputrajaya #kurusdenganilmu #kuruscantik

  •  230  10  13 March, 2020
  • ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
.
وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
.
"Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
(QS. An Nahl [16]: 53).
.
 وَإِذۡ تَأَذَّنَ رَبُّكُمۡ لَٮِٕن شَڪَرۡتُمۡ لَأَزِيدَنَّكُمۡ‌ۖ وَلَٮِٕن ڪَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِيدٌ۬ .
.
"Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan, “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya adzab-Ku sangat pedih”.
(QS. Ibrahim [14]: 7).
.
Semoga engkau tidak menguji kami melebihi batas mampu kami aminn

#pejuangsubuh
#yukngaji #yuksholawatan #blackkackp6 #jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati 
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb
#tarbiahsentap #happy #ulangtahun #tausiyah #salam #kicauburung #alhamdulillah #waliband #wali
#getfitnowonline
  • ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
    .
    وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
    .
    "Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
    (QS. An Nahl [16]: 53).
    .
     وَإِذۡ تَأَذَّنَ رَبُّكُمۡ لَٮِٕن شَڪَرۡتُمۡ لَأَزِيدَنَّكُمۡ‌ۖ وَلَٮِٕن ڪَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِيدٌ۬ .
    .
    "Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan, “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya adzab-Ku sangat pedih”.
    (QS. Ibrahim [14]: 7).
    .
    Semoga engkau tidak menguji kami melebihi batas mampu kami aminn

    #pejuangsubuh
    #yukngaji #yuksholawatan #blackkackp6 #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati
    #videojentikhati
    #sentapbeb
    #tarbiahsentap #happy #ulangtahun #tausiyah #salam #kicauburung #alhamdulillah #waliband #wali
    #getfitnowonline

  •  374  4  1 March, 2020
  • Reposted from @coachzulnasir_blackjackp6 -  Jgn lupa bersyukur atas segala nikmat yang ALLAH beri🙂.
.
Termasuk nikmat kesihatan, sehingga kita boleh bertemu bulan Ramadhan yang tinggal sebentar lagi.. 😊.
.
ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
.
وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
.
"Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
(QS. An Nahl [16]: 53).
.
 وَإِذۡ تَأَذَّنَ رَبُّكُمۡ لَٮِٕن شَڪَرۡتُمۡ لَأَزِيدَنَّكُمۡ‌ۖ وَلَٮِٕن ڪَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِيدٌ۬ .
.
"Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan, “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya adzab-Ku sangat pedih”.
(QS. Ibrahim [14]: 7).
.
. . .
Syukur selalu

@coachzulnasir_blackjackp6
60104347915

#blackkackp6
#getfitnowonline #coachkurusonline
#syukurselalu #sholawatan
#mzn #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati 
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb
#mznzm #jentikhati #kicauburung #pejuangsubuh #sholawatan #sholawatyuks #savegaza #indahnya #dakwahsentap #niqabsquad #muslimahfashion #yuksholawatan
  • Reposted from @coachzulnasir_blackjackp6 - Jgn lupa bersyukur atas segala nikmat yang ALLAH beri🙂.
    .
    Termasuk nikmat kesihatan, sehingga kita boleh bertemu bulan Ramadhan yang tinggal sebentar lagi.. 😊.
    .
    ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
    .
    وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
    .
    "Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
    (QS. An Nahl [16]: 53).
    .
     وَإِذۡ تَأَذَّنَ رَبُّكُمۡ لَٮِٕن شَڪَرۡتُمۡ لَأَزِيدَنَّكُمۡ‌ۖ وَلَٮِٕن ڪَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِيدٌ۬ .
    .
    "Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan, “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya adzab-Ku sangat pedih”.
    (QS. Ibrahim [14]: 7).
    .
    . . .
    Syukur selalu

    @coachzulnasir_blackjackp6
    60104347915

    #blackkackp6
    #getfitnowonline #coachkurusonline
    #syukurselalu #sholawatan
    #mzn #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati
    #videojentikhati
    #sentapbeb
    #mznzm #jentikhati #kicauburung #pejuangsubuh #sholawatan #sholawatyuks #savegaza #indahnya #dakwahsentap #niqabsquad #muslimahfashion #yuksholawatan

  •  37  1  9 February, 2020
  • Jgn lupa bersyukur atas segala nikmat yang ALLAH beri🙂.
.
Termasuk nikmat kesihatan, sehingga kita boleh bertemu bulan Ramadhan yang tinggal sebentar lagi.. 😊.
.
ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
.
وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
.
"Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
(QS. An Nahl [16]: 53).
.
 وَإِذۡ تَأَذَّنَ رَبُّكُمۡ لَٮِٕن شَڪَرۡتُمۡ لَأَزِيدَنَّكُمۡ‌ۖ وَلَٮِٕن ڪَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِيدٌ۬ .
.
"Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan, “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya adzab-Ku sangat pedih”.
(QS. Ibrahim [14]: 7).
.
. . .
Syukur selalu

@coachzulnasir_blackjackp6
60104347915

#blackkackp6
#getfitnowonline #coachkurusonline
#syukurselalu #sholawatan
#mzn #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati 
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb
#mznzm #jentikhati #kicauburung #pejuangsubuh #sholawatan #sholawatyuks #savegaza #indahnya #dakwahsentap #niqabsquad #muslimahfashion #yuksholawatan
  • Jgn lupa bersyukur atas segala nikmat yang ALLAH beri🙂.
    .
    Termasuk nikmat kesihatan, sehingga kita boleh bertemu bulan Ramadhan yang tinggal sebentar lagi.. 😊.
    .
    ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
    .
    وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
    .
    "Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
    (QS. An Nahl [16]: 53).
    .
     وَإِذۡ تَأَذَّنَ رَبُّكُمۡ لَٮِٕن شَڪَرۡتُمۡ لَأَزِيدَنَّكُمۡ‌ۖ وَلَٮِٕن ڪَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِيدٌ۬ .
    .
    "Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan, “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya adzab-Ku sangat pedih”.
    (QS. Ibrahim [14]: 7).
    .
    . . .
    Syukur selalu

    @coachzulnasir_blackjackp6
    60104347915

    #blackkackp6
    #getfitnowonline #coachkurusonline
    #syukurselalu #sholawatan
    #mzn #tarbiahsentap #tarbiah #anaksolehah #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati
    #videojentikhati
    #sentapbeb
    #mznzm #jentikhati #kicauburung #pejuangsubuh #sholawatan #sholawatyuks #savegaza #indahnya #dakwahsentap #niqabsquad #muslimahfashion #yuksholawatan

  •  73  0  7 February, 2020
  • "ROTI TELUR, CHEESE & DAGING!"
.
Tambah lah salad, baru lengkap😉👍
..
Mungkin ade yg xde idea nk lunch nnti boleh try resepi ne, sja share pagi² nee supaya senang korang nk dpt kn bahan lebih awal 😁😁
...
Semoga bermanfaat dn jdi luar biasa
.
Coach Qaseh 📲+6738634847

#bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet 
#travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
#pujaanhatikanda #missu #dietsihat
#bruneifitness #bruneisihat #bruneifm
  • "ROTI TELUR, CHEESE & DAGING!"
    .
    Tambah lah salad, baru lengkap😉👍
    ..
    Mungkin ade yg xde idea nk lunch nnti boleh try resepi ne, sja share pagi² nee supaya senang korang nk dpt kn bahan lebih awal 😁😁
    ...
    Semoga bermanfaat dn jdi luar biasa
    .
    Coach Qaseh 📲+6738634847

    #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet
    #travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
    #pujaanhatikanda #missu #dietsihat
    #bruneifitness #bruneisihat #bruneifm

  •  101  0  3 February, 2020
  • Akan jadi mudah bila kita NAK!!
Akan jadi susah bila kita TAK NAK!!
...
Average turun kg dlm sbulan antara 3-7 kg kalau x Buat senaman Tp kalau add on senaman boleh Lost smpai 10-15 kg

kalau betul2 follow Mp & Buat apa yg akan Di ajar InsyaAllah mmg akan doh best result camni

Mmg ada Peserta sblom ni dapat hasil camni

InsyaAllah xde kesan Sampingan Sbb kita belajar cara mkn yg betul..follow mp yg Berasaskan p mknn yg sihat
...
Follow @fitby_qaseh
Qaseh 📲+6738634847
... #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet 
#travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
#pujaanhatikanda #missu #dietsihat
#bruneifitness #bruneisihat #bruneifm
  • Akan jadi mudah bila kita NAK!!
    Akan jadi susah bila kita TAK NAK!!
    ...
    Average turun kg dlm sbulan antara 3-7 kg kalau x Buat senaman Tp kalau add on senaman boleh Lost smpai 10-15 kg

    kalau betul2 follow Mp & Buat apa yg akan Di ajar InsyaAllah mmg akan doh best result camni

    Mmg ada Peserta sblom ni dapat hasil camni

    InsyaAllah xde kesan Sampingan Sbb kita belajar cara mkn yg betul..follow mp yg Berasaskan p mknn yg sihat
    ...
    Follow @fitby_qaseh
    Qaseh 📲+6738634847
    ... #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet
    #travel #kempiskanperut #onlinecoaching #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #dietstartsmonday #arianisale #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral #blackkackp6 #profmuhaya
    #pujaanhatikanda #missu #dietsihat
    #bruneifitness #bruneisihat #bruneifm

  •  6  0  9 January, 2020

Top #blackkackp6 Posts

  • Saja je nk share,, cantik kn Neelofa ne. 😍
...
Alhamdulillah, semakin dekat nk melangkah 2020, ramai prempuan kat luar sna suke letak gambar artis kat phone, sbb suka kecantikan mereka. Cube start bulan ni upgrade anda punya result. ...
Why not anda Jadi Cantik??
...
Kenapa artis cantik2 bdn n kulit. orang jwb “die makan produk itu ini”
Sbnrnya bukan sbb mereka “makan produk itu ini” mereka mempunyai “BIG WHY “ kenapa perlu kekal cantik dan sihat.Sbb tu adalah MINAT mereka
...
Mereka manusia biasa. Kita pun boleh jadi macam mereka sekiranya kita mempunyai MINAT yang sama
...
Saya buka slot pendaftaran JANUARY 2020 utk anda yg berminat nk turun berat badan 3-10kg dlm 1musim. 
Follow @anaa_razali
.
Coach Anaa 📲+0169861985
#kurusbadan 
#bajubesar 
#dietsenang
 #misimengecil 
#jalanjalancarimakan
 #dietmalaysia 
#jomsihat 
#primavalet 
#travel 
#kempiskanperut 
#onlinecoaching 
#tipsdiet 
#slim&fit 
#nakcantik 
#dietstartsmonday 
#arianisale -
#psychedelicart #emmamaembongofficial #viral
#blackkackp6
#profmuhaya
#pujaanhatikanda 
#missu 
#dietsihat
  • Saja je nk share,, cantik kn Neelofa ne. 😍
    ...
    Alhamdulillah, semakin dekat nk melangkah 2020, ramai prempuan kat luar sna suke letak gambar artis kat phone, sbb suka kecantikan mereka. Cube start bulan ni upgrade anda punya result. ...
    Why not anda Jadi Cantik??
    ...
    Kenapa artis cantik2 bdn n kulit. orang jwb “die makan produk itu ini”
    Sbnrnya bukan sbb mereka “makan produk itu ini” mereka mempunyai “BIG WHY “ kenapa perlu kekal cantik dan sihat.Sbb tu adalah MINAT mereka
    ...
    Mereka manusia biasa. Kita pun boleh jadi macam mereka sekiranya kita mempunyai MINAT yang sama
    ...
    Saya buka slot pendaftaran JANUARY 2020 utk anda yg berminat nk turun berat badan 3-10kg dlm 1musim.
    Follow @anaa_razali
    .
    Coach Anaa 📲+0169861985
    #kurusbadan
    #bajubesar
    #dietsenang
    #misimengecil
    #jalanjalancarimakan
    #dietmalaysia
    #jomsihat
    #primavalet
    #travel
    #kempiskanperut
    #onlinecoaching
    #tipsdiet
    #slim&fit
    #nakcantik
    #dietstartsmonday
    #arianisale -
    #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral
    #blackkackp6
    #profmuhaya
    #pujaanhatikanda
    #missu
    #dietsihat

  •  2,584  0  20 December, 2019
  • Saja je nk share,, cantik kn Neelofa ne. 😍
...
Alhamdulillah, semakin dekat nk melangkah 2020, ramai prempuan kat luar sna suke letak gambar artis kat phone, sbb suka kecantikan mereka. Cube start bulan ni upgrade anda punya result. ...
Why not anda Jadi Cantik??
...
Kenapa artis cantik2 bdn n kulit. orang jwb “die makan produk itu ini”
Sbnrnya bukan sbb mereka “makan produk itu ini” mereka mempunyai “BIG WHY “ kenapa perlu kekal cantik dan sihat.Sbb tu adalah MINAT mereka
...
Mereka manusia biasa. Kita pun boleh jadi macam mereka sekiranya kita mempunyai MINAT yang sama
...
Saya buka slot pendaftaran JANUARY 2020 utk anda yg berminat nk turun berat badan 3-10kg dlm 1musim. 
Follow @suriati.omar .
Coach Sue 01161003215
#kurusbadan 
#bajubesar 
#dietsenang
 #misimengecil 
#jalanjalancarimakan
 #dietmalaysia 
#jomsihat 
#primavalet 
#travel 
#kempiskanperut 
#onlinecoaching 
#tipsdiet 
#slim&fit 
#nakcantik 
#dietstartsmonday 
#arianisale -
#psychedelicart #emmamaembongofficial #viral
#blackkackp6
#profmuhaya
#pujaanhatikanda 
#missu 
#dietsihat
  • Saja je nk share,, cantik kn Neelofa ne. 😍
    ...
    Alhamdulillah, semakin dekat nk melangkah 2020, ramai prempuan kat luar sna suke letak gambar artis kat phone, sbb suka kecantikan mereka. Cube start bulan ni upgrade anda punya result. ...
    Why not anda Jadi Cantik??
    ...
    Kenapa artis cantik2 bdn n kulit. orang jwb “die makan produk itu ini”
    Sbnrnya bukan sbb mereka “makan produk itu ini” mereka mempunyai “BIG WHY “ kenapa perlu kekal cantik dan sihat.Sbb tu adalah MINAT mereka
    ...
    Mereka manusia biasa. Kita pun boleh jadi macam mereka sekiranya kita mempunyai MINAT yang sama
    ...
    Saya buka slot pendaftaran JANUARY 2020 utk anda yg berminat nk turun berat badan 3-10kg dlm 1musim.
    Follow @suriati.omar .
    Coach Sue 01161003215
    #kurusbadan
    #bajubesar
    #dietsenang
    #misimengecil
    #jalanjalancarimakan
    #dietmalaysia
    #jomsihat
    #primavalet
    #travel
    #kempiskanperut
    #onlinecoaching
    #tipsdiet
    #slim&fit
    #nakcantik
    #dietstartsmonday
    #arianisale -
    #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral
    #blackkackp6
    #profmuhaya
    #pujaanhatikanda
    #missu
    #dietsihat

  •  1,872  3  21 December, 2019
  • ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
.
وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
.
"Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
(QS. An Nahl [16]: 53).
.
 وَإِذۡ تَأَذَّنَ رَبُّكُمۡ لَٮِٕن شَڪَرۡتُمۡ لَأَزِيدَنَّكُمۡ‌ۖ وَلَٮِٕن ڪَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِيدٌ۬ .
.
"Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan, “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya adzab-Ku sangat pedih”.
(QS. Ibrahim [14]: 7).
.
Semoga engkau tidak menguji kami melebihi batas mampu kami aminn

#pejuangsubuh
#yukngaji #yuksholawatan #blackkackp6 #jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati 
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb
#tarbiahsentap #happy #ulangtahun #tausiyah #salam #kicauburung #alhamdulillah #waliband #wali
#getfitnowonline
  • ALLAH سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى berfirman,
    .
    وَمَا بِكُم مِّن نِّعۡمَةٍ۬ فَمِنَ ٱللَّهِ‌ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ ٱلضُّرُّ فَإِلَيۡهِ تَجۡـَٔرُونَ .
    .
    "Dan, apa saja nikmat yang ada pada kamu, maka dari ALLAH-lah (datangnya), dan bila kamu ditimpa oleh kemudharatan, maka hanya kepada-Nya-lah kamu meminta pertolongan.”
    (QS. An Nahl [16]: 53).
    .
     وَإِذۡ تَأَذَّنَ رَبُّكُمۡ لَٮِٕن شَڪَرۡتُمۡ لَأَزِيدَنَّكُمۡ‌ۖ وَلَٮِٕن ڪَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِى لَشَدِيدٌ۬ .
    .
    "Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan, “Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya adzab-Ku sangat pedih”.
    (QS. Ibrahim [14]: 7).
    .
    Semoga engkau tidak menguji kami melebihi batas mampu kami aminn

    #pejuangsubuh
    #yukngaji #yuksholawatan #blackkackp6 #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati
    #videojentikhati
    #sentapbeb
    #tarbiahsentap #happy #ulangtahun #tausiyah #salam #kicauburung #alhamdulillah #waliband #wali
    #getfitnowonline

  •  374  4  1 March, 2020
  • Saja je nk share,, cantik kn Neelofa ne. 😍
...
Alhamdulillah, semakin dekat nk melangkah 2020, ramai prempuan kat luar sna suke letak gambar artis kat phone, sbb suka kecantikan mereka. Cube start bulan ni upgrade anda punya result. ...
Why not anda Jadi Cantik??
...
Kenapa artis cantik2 bdn n kulit. orang jwb “die makan produk itu ini”
Sbnrnya bukan sbb mereka “makan produk itu ini” mereka mempunyai “BIG WHY “ kenapa perlu kekal cantik dan sihat.Sbb tu adalah MINAT mereka
...
Mereka manusia biasa. Kita pun boleh jadi macam mereka sekiranya kita mempunyai MINAT yang sama
...
Saya buka slot pendaftaran JANUARY 2020 utk anda yg berminat nk turun berat badan 3-10kg dlm 1musim. 
Follow @coach.quqaseh
.
Coach Qaseh 📲+6738634847
#kurusbadan 
#bajubesar 
#dietsenang
 #misimengecil 
#jalanjalancarimakan
 #dietmalaysia 
#jomsihat 
#primavalet 
#travel 
#kempiskanperut 
#onlinecoaching 
#tipsdiet 
#slim&fit 
#nakcantik 
#dietstartsmonday 
#arianisale -
#psychedelicart #emmamaembongofficial #viral
#blackkackp6
#profmuhaya
#pujaanhatikanda 
#missu 
#dietsihat
  • Saja je nk share,, cantik kn Neelofa ne. 😍
    ...
    Alhamdulillah, semakin dekat nk melangkah 2020, ramai prempuan kat luar sna suke letak gambar artis kat phone, sbb suka kecantikan mereka. Cube start bulan ni upgrade anda punya result. ...
    Why not anda Jadi Cantik??
    ...
    Kenapa artis cantik2 bdn n kulit. orang jwb “die makan produk itu ini”
    Sbnrnya bukan sbb mereka “makan produk itu ini” mereka mempunyai “BIG WHY “ kenapa perlu kekal cantik dan sihat.Sbb tu adalah MINAT mereka
    ...
    Mereka manusia biasa. Kita pun boleh jadi macam mereka sekiranya kita mempunyai MINAT yang sama
    ...
    Saya buka slot pendaftaran JANUARY 2020 utk anda yg berminat nk turun berat badan 3-10kg dlm 1musim.
    Follow @coach.quqaseh
    .
    Coach Qaseh 📲+6738634847
    #kurusbadan
    #bajubesar
    #dietsenang
    #misimengecil
    #jalanjalancarimakan
    #dietmalaysia
    #jomsihat
    #primavalet
    #travel
    #kempiskanperut
    #onlinecoaching
    #tipsdiet
    #slim&fit
    #nakcantik
    #dietstartsmonday
    #arianisale -
    #psychedelicart #emmamaembongofficial #viral
    #blackkackp6
    #profmuhaya
    #pujaanhatikanda
    #missu
    #dietsihat

  •  912  2  20 December, 2019
  • MANA SATU PILIHAN SARAPAN SIHAT ANDA??
.
Kalau diberi pilihan mana satu korang nk mkn pagi ni? Nk kurus mudah je, pastikan makan makanan yg seimbang cukup protein, karbo, fibernya. Itu la pentingnya ilmu psl bab makan ni.
.

Penting jgak utk ambil ye sarapan ni jgn skip atau sekalikan dgn lunch..mcm bahasa kita panggil "brunch" ye.Badan kita perlukan makanan utk proses dgn baik, mestilah kita nk bersemangat dan brtenaga mulakan hari kita kan?
.

Orite, harap korang dpt belajar sesuatu😊
.

Mudahnya kurus dengan Ilmu, Coach dan Group Support. Klik link dibio ig @coach_nina.jamalulail utk mendaftar sekarang.
.

Coach Nina
+60132588586
.
Credit 📷 to original owner.
.
.
#kurussecarasihat #kurusdarirumah #getfitnowonline #sarapan #pagi
  • MANA SATU PILIHAN SARAPAN SIHAT ANDA??
    .
    Kalau diberi pilihan mana satu korang nk mkn pagi ni? Nk kurus mudah je, pastikan makan makanan yg seimbang cukup protein, karbo, fibernya. Itu la pentingnya ilmu psl bab makan ni.
    .

    Penting jgak utk ambil ye sarapan ni jgn skip atau sekalikan dgn lunch..mcm bahasa kita panggil "brunch" ye.Badan kita perlukan makanan utk proses dgn baik, mestilah kita nk bersemangat dan brtenaga mulakan hari kita kan?
    .

    Orite, harap korang dpt belajar sesuatu😊
    .

    Mudahnya kurus dengan Ilmu, Coach dan Group Support. Klik link dibio ig @coach_nina.jamalulail utk mendaftar sekarang.
    .

    Coach Nina
    +60132588586
    .
    Credit 📷 to original owner.
    .
    .
    #kurussecarasihat #kurusdarirumah #getfitnowonline #sarapan #pagi

  •  245  1  26 December, 2019