#bizzyboddyaslegacy Instagram Photos & Videos

bizzyboddyaslegacy - 2.6k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
14.7
average likes

Latest #bizzyboddyaslegacy Posts

  • #Repost @kerenggahq 
Morning guyss.. Ada berapa hari je lagi kita boleh breakfast pukul 8 pagi ni..nnt bulan puasa jangan buat2 terlupa pulak makan roti canai.. Apa2 pun.. Jaga kesihatan.. Ambil kerengga kalau nak kurus.. #kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddyaslegacy #lifestylemodel #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram #mirafilzahfans #benamirr
  • #Repost @kerenggahq
    Morning guyss.. Ada berapa hari je lagi kita boleh breakfast pukul 8 pagi ni..nnt bulan puasa jangan buat2 terlupa pulak makan roti canai.. Apa2 pun.. Jaga kesihatan.. Ambil kerengga kalau nak kurus.. #kurus #kulitcantik #cantik #ramping #murahmeriah #murah #kurungplussize #body #gemuk #fatgirl #fatloss #makan #produkkecantikan #kerengga #chocofit #chocofitmedan #bizzyboddyaslegacy #lifestylemodel #beautybloggers #beauty #malaysian #susupisang #nealofa #nealofarhijab #noradanish #artistsoninstagram #mirafilzahfans #benamirr

  •  7  0  22 April, 2020
  • 😻Produk BZ Lemon Tea
📍Kelebihan BZ Lemon Tea
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit 📌  menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga 📝Cara Makan / Pengambilan 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam ,150 ml pada waktu Pagi SELEPAS SARAPAN
_________________
🍶Bizzi Body ( Bahan² )Lemon Juice Powder
📌 Lemon Juice 📌 Fructooligosaccharides
📌 Instant Tea Extract
📌 Citric acid
📌 Lemon Grass Powder
📌 Hoodia Gordoni Extract
📌 Saffron Extract
📌 Stevia Extract
📌 Tea Extract 🍹Kesan . 📌 Akan Membuang air Besar 📌 melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
📌 Anda akan kurang selera makan 🍹Bentuk Sachets,ada 15 Sachets .

www.wasap.my/60194101276/bzlemon

#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #bzlemonsgbuluh #bzlemonteakl #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bzlemontea🍋🍋🍋🍋 #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia
  • 😻Produk BZ Lemon Tea
    📍Kelebihan BZ Lemon Tea
    📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌 mengatasi masalah sembelit 📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌 Memberikan tenaga 📝Cara Makan / Pengambilan 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam ,150 ml pada waktu Pagi SELEPAS SARAPAN
    _________________
    🍶Bizzi Body ( Bahan² )Lemon Juice Powder
    📌 Lemon Juice 📌 Fructooligosaccharides
    📌 Instant Tea Extract
    📌 Citric acid
    📌 Lemon Grass Powder
    📌 Hoodia Gordoni Extract
    📌 Saffron Extract
    📌 Stevia Extract
    📌 Tea Extract 🍹Kesan . 📌 Akan Membuang air Besar 📌 melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    📌 Anda akan kurang selera makan 🍹Bentuk Sachets,ada 15 Sachets .

    www.wasap.my/60194101276/bzlemon

    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #bzlemonsgbuluh #bzlemonteakl #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bzlemontea🍋🍋🍋🍋 #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia

  •  5  0  17 February, 2020
  • 😻Produk BZ Lemon Tea
📍Kelebihan BZ Lemon Tea
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit 📌  menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga 📝Cara Makan / Pengambilan 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam ,150 ml pada waktu Pagi SELEPAS SARAPAN
_________________
🍶Bizzi Body ( Bahan² )Lemon Juice Powder
📌 Lemon Juice 📌 Fructooligosaccharides
📌 Instant Tea Extract
📌 Citric acid
📌 Lemon Grass Powder
📌 Hoodia Gordoni Extract
📌 Saffron Extract
📌 Stevia Extract
📌 Tea Extract 🍹Kesan . 📌 Akan Membuang air Besar 📌 melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
📌 Anda akan kurang selera makan 🍹Bentuk Sachets,ada 15 Sachets .

www.wasap.my/60194101276/bzlemon

#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #bzlemonsgbuluh #bzlemonteakl #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bzlemontea🍋🍋🍋🍋 #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia
  • 😻Produk BZ Lemon Tea
    📍Kelebihan BZ Lemon Tea
    📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌 mengatasi masalah sembelit 📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌 Memberikan tenaga 📝Cara Makan / Pengambilan 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam ,150 ml pada waktu Pagi SELEPAS SARAPAN
    _________________
    🍶Bizzi Body ( Bahan² )Lemon Juice Powder
    📌 Lemon Juice 📌 Fructooligosaccharides
    📌 Instant Tea Extract
    📌 Citric acid
    📌 Lemon Grass Powder
    📌 Hoodia Gordoni Extract
    📌 Saffron Extract
    📌 Stevia Extract
    📌 Tea Extract 🍹Kesan . 📌 Akan Membuang air Besar 📌 melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    📌 Anda akan kurang selera makan 🍹Bentuk Sachets,ada 15 Sachets .

    www.wasap.my/60194101276/bzlemon

    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #bzlemonsgbuluh #bzlemonteakl #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bzlemontea🍋🍋🍋🍋 #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia

  •  0  0  17 February, 2020
  • 😻Produk BZ Lemon Tea
📍Kelebihan BZ Lemon Tea
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit 📌  menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga 📝Cara Makan / Pengambilan 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam ,150 ml pada waktu Pagi SELEPAS SARAPAN
_________________
🍶Bizzi Body ( Bahan² )Lemon Juice Powder
📌 Lemon Juice 📌 Fructooligosaccharides
📌 Instant Tea Extract
📌 Citric acid
📌 Lemon Grass Powder
📌 Hoodia Gordoni Extract
📌 Saffron Extract
📌 Stevia Extract
📌 Tea Extract 🍹Kesan . 📌 Akan Membuang air Besar 📌 melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
📌 Anda akan kurang selera makan 🍹Bentuk Sachets,ada 15 Sachets .

www.wasap.my/60194101276/bzlemon

#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #bzlemonsgbuluh #bzlemonteakl #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bzlemontea🍋🍋🍋🍋 #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia
  • 😻Produk BZ Lemon Tea
    📍Kelebihan BZ Lemon Tea
    📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    📌 mengatasi masalah sembelit 📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    📌mencantikkan Kulit
    📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    📌mengurangkan masalah obesiti
    📌 Memberikan tenaga 📝Cara Makan / Pengambilan 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam ,150 ml pada waktu Pagi SELEPAS SARAPAN
    _________________
    🍶Bizzi Body ( Bahan² )Lemon Juice Powder
    📌 Lemon Juice 📌 Fructooligosaccharides
    📌 Instant Tea Extract
    📌 Citric acid
    📌 Lemon Grass Powder
    📌 Hoodia Gordoni Extract
    📌 Saffron Extract
    📌 Stevia Extract
    📌 Tea Extract 🍹Kesan . 📌 Akan Membuang air Besar 📌 melepaskan Toksin Dalam badan melalui Membuang air besar (Berak)
    📌 Anda akan kurang selera makan 🍹Bentuk Sachets,ada 15 Sachets .

    www.wasap.my/60194101276/bzlemon

    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #bzlemonsgbuluh #bzlemonteakl #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bzlemontea🍋🍋🍋🍋 #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia

  •  1  0  17 February, 2020
  • Minggu lepas sorang sahabat Tasha tanya. " Tasha, nape ya macam susah nak membuang bila dia minum jus detox buatan sendiri? " 
Dia kata, di awal awal nak keluar tu, dahi dia berpeluh Dan berkerut sebab tahan sakit nak membuang. 😰

Tasha pun rekemenkan #bizziflush. Sebab pembukaan perjalanan najis tu bagaikan gate automatic. Smooth je. Mudah bila minum bizziflush. 
Mudah sgt sgt tau, tak der berminyak melekit. Ramai kata mudah dan tak rasa penat yang selalu nak ke tandas. 😂

So, kalau ada soalan yg mcm tu, harap dah terjawab ye. boleh Cuba bizziflush. 
Pasti rasa sgt sgt selesa dan bagaikan rasa nyaman yakmat. Senyuman lega tu pun terukir.  Giteew!😘
  • Minggu lepas sorang sahabat Tasha tanya. " Tasha, nape ya macam susah nak membuang bila dia minum jus detox buatan sendiri? "
    Dia kata, di awal awal nak keluar tu, dahi dia berpeluh Dan berkerut sebab tahan sakit nak membuang. 😰

    Tasha pun rekemenkan #bizziflush. Sebab pembukaan perjalanan najis tu bagaikan gate automatic. Smooth je. Mudah bila minum bizziflush.
    Mudah sgt sgt tau, tak der berminyak melekit. Ramai kata mudah dan tak rasa penat yang selalu nak ke tandas. 😂

    So, kalau ada soalan yg mcm tu, harap dah terjawab ye. boleh Cuba bizziflush.
    Pasti rasa sgt sgt selesa dan bagaikan rasa nyaman yakmat. Senyuman lega tu pun terukir. Giteew!😘

  •  10  1  18 January, 2020
  • BIZZI FLUSH 😍😍 RM 75.00
.
Bizzi Flush adalah sejenis minuman kesihatan utk membantu menurunkan berat badan dan melawaskan pembuangan spt sembelit. Ia perlu diminum ptg atau mlm supaya Bizzi Flush dapat menjalankan tugasnya utk remove semua makanan seharian yg tidak diperlukan. Rasailah pembuangan yg lebih lancar tanpa menyakitkan spt cirit birit.
.
Fungsi BIZZY FLUSH
.
✔Mengatasi masalah sembelit
✔Mengawal paras gula dlm darah
✔Menguruskan badan
✔Mengurangkan kolestrol
✔Mencegah sindrom gangguan usus. ✔Memberi rasa selesa pada perut
.
walk in  our shoppe:
H.A.R. SHOPPE 
JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
.
Opened⤵️
Monday - Sunday 
10 am - 9 pm
.
atau whatsapp
📲 hajar 0163840663
📲 kedai 01131950663

#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #bizzyflushoriginal #bizzybodycountercream #bizzyflushmelaka #bizzyboddymelaka #bizzyboddyaslegacy
  • BIZZI FLUSH 😍😍 RM 75.00
    .
    Bizzi Flush adalah sejenis minuman kesihatan utk membantu menurunkan berat badan dan melawaskan pembuangan spt sembelit. Ia perlu diminum ptg atau mlm supaya Bizzi Flush dapat menjalankan tugasnya utk remove semua makanan seharian yg tidak diperlukan. Rasailah pembuangan yg lebih lancar tanpa menyakitkan spt cirit birit.
    .
    Fungsi BIZZY FLUSH
    .
    ✔Mengatasi masalah sembelit
    ✔Mengawal paras gula dlm darah
    ✔Menguruskan badan
    ✔Mengurangkan kolestrol
    ✔Mencegah sindrom gangguan usus. ✔Memberi rasa selesa pada perut
    .
    walk in our shoppe:
    H.A.R. SHOPPE
    JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
    .
    Opened⤵️
    Monday - Sunday
    10 am - 9 pm
    .
    atau whatsapp
    📲 hajar 0163840663
    📲 kedai 01131950663

    #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #bizzyflushoriginal #bizzybodycountercream #bizzyflushmelaka #bizzyboddymelaka #bizzyboddyaslegacy

  •  1  0  1 December, 2019
  • Dengan Look Fit ni korang bukan sekadar boleh menurunkan berat badan!
.
Tapi yg bestnya boleh membantu korang menurunkan kadar kolestrol yang tinggi, serta menjaga keseimbangan metabolisma tubuh badan, supaya korang lebih sihat & cergas
.
.
FEEDBACK BIZZY BODDY🔥🔥🔥🔥
.
FAST SELLING💯%
.
📲 0178852236
.
#datoaliffsyukri #greenteatime #greencoffe #diet #detoxwater #igshopmalaysia #bizzyboddy  #bizzyboddyaslegacy #teatoxmalaysia #kuruskerengga #bodykerengga #lemonex #virals #wanita #kurus #slimming #gemokisawesome #losyenkurussejuk #xsdrinkkl #pilkurusberkesan #kopikurus  #ubatkurusberkesan #lotionpanasterbaik #dherbs #bbody #maxxslimmurah #kopiratujrm #lookfiit #klubnalalehtestimoni #bazarpaknilmurah
  • Dengan Look Fit ni korang bukan sekadar boleh menurunkan berat badan!
    .
    Tapi yg bestnya boleh membantu korang menurunkan kadar kolestrol yang tinggi, serta menjaga keseimbangan metabolisma tubuh badan, supaya korang lebih sihat & cergas
    .
    .
    FEEDBACK BIZZY BODDY🔥🔥🔥🔥
    .
    FAST SELLING💯%
    .
    📲 0178852236
    .
    #datoaliffsyukri #greenteatime #greencoffe #diet #detoxwater #igshopmalaysia #bizzyboddy #bizzyboddyaslegacy #teatoxmalaysia #kuruskerengga #bodykerengga #lemonex #virals #wanita #kurus #slimming #gemokisawesome #losyenkurussejuk #xsdrinkkl #pilkurusberkesan #kopikurus #ubatkurusberkesan #lotionpanasterbaik #dherbs #bbody #maxxslimmurah #kopiratujrm #lookfiit #klubnalalehtestimoni #bazarpaknilmurah

  •  2  0  1 December, 2019
  • #bizzyboddylabuan
#bizzyboddyaslegacy
#bizzyboddysabah 🌸Bizzy Boddy (BB) adalah Supplement yang yang diformulasikan oleh Dato' Seri Aliff Syukri sendiri khusus untuk menurunkan berat badan dan membakar lemak terutamanya di bahagian lengan, perut, peha dan pinggul. 🌸Bagaimana BB bekerja? 
BB sebagai fat burner yang membantu utk membakar lemak dengan peranan yang paling utamanya adalah "mengawal selera makan". 🌸BB bertindak balas turunkan berat badan dgn naikkan metabolism rate dan supress your appetite. Bila appetite takde, food intake kurang atau anda akan kurang masukkan makanan dalam badan, dan badan terpaksa membakar dan attack lemak2 terkumpul dan degil dlm badan, dalam masa yang sama naikkan metabolism rate. 
Bila metabolism rate tinggi, anda susah gemuk dan sentiasa kurus la. ⛹🏼‍♀😊💪🏻 KEBAIKAN BIZZIBODDY
=================
✅Mengurangkan obes
✅memberi tenaga sepanjang hari
✅Mengawal keseimbangan metabolism
✅Menurun kolestrol
✅Mengawal selera makan
✅Menyingkirkan toksin dalam badan
✅Mengatasi masalah sembelit *BIZZIBODDY*
==========
❌Sakit jantung
❌Darah tinggi
❌Jantung
❌Sakit buah pinggang
✅ Kencing manis
✅ Ibu menyusu tp umur bby 6bulan keatas

PANTANG LARANG BIZZIBODDY
========================
Elakkan pengambila
❌Air gas
❌Air kelapa
❌Ais

TIPS BOOSTER RESULT
=================
Pastikan *minum* air kosong at least *2* *liter* *sehari*.
- Minum 5 GELAS AIR sblm pkl 12pm setiap hari
- Boleh minum coffee (max 1 cawan) , tp kalau boleh takyah ambik laaaa 😀 **jarakkan masa Pengambilan BB & harumnita sekurang2nya 2 jam

Kesan seawal sachet PERTAMA!!! Nak cuba???? Reply segera dan buat tindakan pantas supaya 
FAST ACTION FAST RESULT! 💳RM79.90(SM) RM82.90(SS) 📲wasap.my:60142831101/NakBizzyBoddy

#codkawasanlabuan 
#postageseluruhmalaysia
  • #bizzyboddylabuan
    #bizzyboddyaslegacy
    #bizzyboddysabah 🌸Bizzy Boddy (BB) adalah Supplement yang yang diformulasikan oleh Dato' Seri Aliff Syukri sendiri khusus untuk menurunkan berat badan dan membakar lemak terutamanya di bahagian lengan, perut, peha dan pinggul. 🌸Bagaimana BB bekerja?
    BB sebagai fat burner yang membantu utk membakar lemak dengan peranan yang paling utamanya adalah "mengawal selera makan". 🌸BB bertindak balas turunkan berat badan dgn naikkan metabolism rate dan supress your appetite. Bila appetite takde, food intake kurang atau anda akan kurang masukkan makanan dalam badan, dan badan terpaksa membakar dan attack lemak2 terkumpul dan degil dlm badan, dalam masa yang sama naikkan metabolism rate.
    Bila metabolism rate tinggi, anda susah gemuk dan sentiasa kurus la. ⛹🏼‍♀😊💪🏻 KEBAIKAN BIZZIBODDY
    =================
    ✅Mengurangkan obes
    ✅memberi tenaga sepanjang hari
    ✅Mengawal keseimbangan metabolism
    ✅Menurun kolestrol
    ✅Mengawal selera makan
    ✅Menyingkirkan toksin dalam badan
    ✅Mengatasi masalah sembelit *BIZZIBODDY*
    ==========
    ❌Sakit jantung
    ❌Darah tinggi
    ❌Jantung
    ❌Sakit buah pinggang
    ✅ Kencing manis
    ✅ Ibu menyusu tp umur bby 6bulan keatas

    PANTANG LARANG BIZZIBODDY
    ========================
    Elakkan pengambila
    ❌Air gas
    ❌Air kelapa
    ❌Ais

    TIPS BOOSTER RESULT
    =================
    Pastikan *minum* air kosong at least *2* *liter* *sehari*.
    - Minum 5 GELAS AIR sblm pkl 12pm setiap hari
    - Boleh minum coffee (max 1 cawan) , tp kalau boleh takyah ambik laaaa 😀 **jarakkan masa Pengambilan BB & harumnita sekurang2nya 2 jam

    Kesan seawal sachet PERTAMA!!! Nak cuba???? Reply segera dan buat tindakan pantas supaya
    FAST ACTION FAST RESULT! 💳RM79.90(SM) RM82.90(SS) 📲wasap.my:60142831101/NakBizzyBoddy

    #codkawasanlabuan
    #postageseluruhmalaysia

  •  2  0  31 October, 2019
  • kulit gatal -gatal jangan digaru ! 
kita sering melakukan benda yang selalu tidak sedar , bila kita mengalami masalah kulit ruam , gatal-gatal atau kena gigit serangga lalu tangan cepat mengaru.  ini punca masalah kulit yang berlarutkan . Tapi dengan adanyaa thearapy ezcema cream dapat mengatasi masalah anda diluar sana dan boleh digunakan oleh pelbaga peringkat umur

www.wasap.my/60199382549/creameczema

#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #creammelalueca #creamenzema #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia - #regrann - #regrann
  • kulit gatal -gatal jangan digaru !
    kita sering melakukan benda yang selalu tidak sedar , bila kita mengalami masalah kulit ruam , gatal-gatal atau kena gigit serangga lalu tangan cepat mengaru. ini punca masalah kulit yang berlarutkan . Tapi dengan adanyaa thearapy ezcema cream dapat mengatasi masalah anda diluar sana dan boleh digunakan oleh pelbaga peringkat umur

    www.wasap.my/60199382549/creameczema

    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #creammelalueca #creamenzema #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia - #regrann - #regrann

  •  0  0  24 October, 2019
  • 🌸🌸READY STOCK!!!🌸🌸
.
.
Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❤
.
.
SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤
.
.
JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
.
.
Makanan yang kita makan boleh detox dengan mudah.. Boleh singkirkan toksin2 yg lama dlm badan.. Kulit pon boleh jd makin cantik😱😱😱
.
.
STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
.
.
#bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizziflushbyaslegacy #aslegacykualalumpur #bizziflushkualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizziboddycontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody
  • 🌸🌸READY STOCK!!!🌸🌸
    .
    .
    Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❤
    .
    .
    SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤
    .
    .
    JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
    .
    .
    Makanan yang kita makan boleh detox dengan mudah.. Boleh singkirkan toksin2 yg lama dlm badan.. Kulit pon boleh jd makin cantik😱😱😱
    .
    .
    STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
    .
    .
    #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizziflushbyaslegacy #aslegacykualalumpur #bizziflushkualalumpur #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizziboddycontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody

  •  11  0  24 October, 2019
  • Gabungan hebat. BizzyBoddy di ambil pagi selepas breakfast Bizzy Flush di ambil sebelum tidur malam. 
#bizzyboddy
#bizzyboddymalaysia
#bizzyboddyaslegacy 
#bizzyboddylabuan 
#bizzyboddysabah 🌸 BIZZY BODDY 🌸 ✅ MENJAGA KESEIMBANGAN METABOLISMA TUBUH
✅ MENGATASI MASALAH SEMBELIT
✅ MENURUNKAN KADAR KOLESTROL
✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
✅ MENCANTIKKAN KULIT
✅ MEMBANTU MNYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
✅ MENGURANGKAN MASALAH OBES ✅ MENCANTIKKAN BADAN
✅ MEMBERI TENAGA

CARA PENGGUNAAN
📍BANCUH 1 SACHET BERSAMA 150ml MINUM PAGI SAHAJA.
📍 BANYAKKAN MINUM AIR

Dapatkan sekarang 
RM79.90SM RM82.90SS

Chat Sekarang atau whatsapp
http://www.wasap.my/60142831101
_________________
BIZZI FLUSH
#bizzyflush
#bizzyflushaslegacy
#bizzyflushaslagacymalaysia
#bizzyboddymalaysia
#bizzyboddylabuan

Kesan 10x ganda lebih pantas Mengatasi masalah seperti :
✅masalah penghadaman(susah membuang)
✅jerawat aktif
✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✅moody
✅stress
✅cepat letih
✅susah tidur
✅ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

Side effect??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas . 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

1 box ada 15 sachet yg sgt power

Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui ONLINE SAHAJA dan beli daripada MOP berdaftar seperti saya. 
http://www.wassap.my/0142831101/NakBizzyFlush
http://www.wassap.my/0142831101/NakBizzyFlush
http://www.wassap.my/0142831101/NakBizzyFlush
  • Gabungan hebat. BizzyBoddy di ambil pagi selepas breakfast Bizzy Flush di ambil sebelum tidur malam.
    #bizzyboddy
    #bizzyboddymalaysia
    #bizzyboddyaslegacy
    #bizzyboddylabuan
    #bizzyboddysabah 🌸 BIZZY BODDY 🌸 ✅ MENJAGA KESEIMBANGAN METABOLISMA TUBUH
    ✅ MENGATASI MASALAH SEMBELIT
    ✅ MENURUNKAN KADAR KOLESTROL
    ✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
    ✅ MENCANTIKKAN KULIT
    ✅ MEMBANTU MNYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
    ✅ MENGURANGKAN MASALAH OBES ✅ MENCANTIKKAN BADAN
    ✅ MEMBERI TENAGA

    CARA PENGGUNAAN
    📍BANCUH 1 SACHET BERSAMA 150ml MINUM PAGI SAHAJA.
    📍 BANYAKKAN MINUM AIR

    Dapatkan sekarang
    RM79.90SM RM82.90SS

    Chat Sekarang atau whatsapp
    http://www.wasap.my/60142831101
    _________________
    BIZZI FLUSH
    #bizzyflush
    #bizzyflushaslegacy
    #bizzyflushaslagacymalaysia
    #bizzyboddymalaysia
    #bizzyboddylabuan

    Kesan 10x ganda lebih pantas Mengatasi masalah seperti :
    ✅masalah penghadaman(susah membuang)
    ✅jerawat aktif
    ✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✅moody
    ✅stress
    ✅cepat letih
    ✅susah tidur
    ✅ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua.

    Side effect??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas . 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

    1 box ada 15 sachet yg sgt power

    Produk Ini hanya boleh di dapat kan melalui ONLINE SAHAJA dan beli daripada MOP berdaftar seperti saya.
    http://www.wassap.my/0142831101/NakBizzyFlush
    http://www.wassap.my/0142831101/NakBizzyFlush
    http://www.wassap.my/0142831101/NakBizzyFlush

  •  3  0  18 October, 2019
  • ‼‼ Suggest gabungan terbaik ‼‼ 🌸 BIZZY BODDY 🌸 
#bizzyboddymalaysia
#bizzyboddyaslegacy
#bizzyboddylabuan 
#bizzyboddysabah ✅ MENJAGA KESEIMBANGAN METABOLISMA TUBUH
✅ MENGATASI MASALAH SEMBELIT
✅ MENURUNKAN KADAR KOLESTROL
✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
✅ MENCANTIKKAN KULIT
✅ MEMBANTU MNYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
✅ MENGURANGKAN MASALAH OBES ✅ MENCANTIKKAN BADAN
✅ MEMBERI TENAGA

CARA PENGGUNAAN
📍BANCUH 1 SACHET BERSAMA 150ml MINUM PAGI SAHAJA.
📍 BANYAKKAN MINUM AIR

Dapatkan sekarang 
RM79.90SM RM82.90SS

Chat Sekarang atau whatsapp
http://www.wasap.my/60142831101/NakBBboddy

________________________________________
❤️ Bizzy Boddy CONTOUR CREAM ❤️ #bizzyboddycontourcream 
#bizzyboddycontourcreamaslegacy
Gabungan #terbaik Produk #bizzyboddy .
✅ Kesan yg lebih OPTIMA
✅ Panas2 Berangin
✅ Lemak Degil Mudah Cair
✅ Bau Wangi
✅ Cepat Meresap & Tidak Melekit

SAPU BB CONTOUR CREAM DI TEMPAT YANG MENGGELEBER ...
.
Berfungsi untuk bantu singkirkan lemak berlebihan serta selulit. Ia juga membantu menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. Mengurangkan kesan Flabby, melicinkan selulit & mengurangkan benjolan lemak.
🦋Mencairkan lemak pada bawah kulit dengan berkesan
🦋Melangsingkan badan dan sangat bagus digunakan semasa do dalam pantang sapu sebelum bengkung

So, jgn tunggu lama2 ye!  #produkterlajaklaris juge niiiiiii. Kejap je licin tau!
Produk baik kita kongsibersama.  #datoaliffsyukriterlajaklaris 
RM42 SM
RM45 SS

UNTUK PESANAN CEPAT WHATSAPP http://www.wasap.my/60142831101/BBContourCream
  • ‼‼ Suggest gabungan terbaik ‼‼ 🌸 BIZZY BODDY 🌸
    #bizzyboddymalaysia
    #bizzyboddyaslegacy
    #bizzyboddylabuan
    #bizzyboddysabah ✅ MENJAGA KESEIMBANGAN METABOLISMA TUBUH
    ✅ MENGATASI MASALAH SEMBELIT
    ✅ MENURUNKAN KADAR KOLESTROL
    ✅ MENGAWAL SELERA MAKAN
    ✅ MENCANTIKKAN KULIT
    ✅ MEMBANTU MNYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN
    ✅ MENGURANGKAN MASALAH OBES ✅ MENCANTIKKAN BADAN
    ✅ MEMBERI TENAGA

    CARA PENGGUNAAN
    📍BANCUH 1 SACHET BERSAMA 150ml MINUM PAGI SAHAJA.
    📍 BANYAKKAN MINUM AIR

    Dapatkan sekarang
    RM79.90SM RM82.90SS

    Chat Sekarang atau whatsapp
    http://www.wasap.my/60142831101/NakBBboddy

    ________________________________________
    ❤️ Bizzy Boddy CONTOUR CREAM ❤️ #bizzyboddycontourcream
    #bizzyboddycontourcreamaslegacy
    Gabungan #terbaik Produk #bizzyboddy .
    ✅ Kesan yg lebih OPTIMA
    ✅ Panas2 Berangin
    ✅ Lemak Degil Mudah Cair
    ✅ Bau Wangi
    ✅ Cepat Meresap & Tidak Melekit

    SAPU BB CONTOUR CREAM DI TEMPAT YANG MENGGELEBER ...
    .
    Berfungsi untuk bantu singkirkan lemak berlebihan serta selulit. Ia juga membantu menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. Mengurangkan kesan Flabby, melicinkan selulit & mengurangkan benjolan lemak.
    🦋Mencairkan lemak pada bawah kulit dengan berkesan
    🦋Melangsingkan badan dan sangat bagus digunakan semasa do dalam pantang sapu sebelum bengkung

    So, jgn tunggu lama2 ye! #produkterlajaklaris juge niiiiiii. Kejap je licin tau!
    Produk baik kita kongsibersama. #datoaliffsyukriterlajaklaris
    RM42 SM
    RM45 SS

    UNTUK PESANAN CEPAT WHATSAPP http://www.wasap.my/60142831101/BBContourCream

  •  2  0  18 October, 2019
  • #bizzyboddy 
#bizzyboddylabuan 
#bizzyboddyaslegacy 
#bizzyboddysabah 
#bizzyboddymalaysia 🌸Bizzy Boddy (BB) adalah Supplement yang yang diformulasikan oleh Dato' Seri Aliff Syukri sendiri khusus untuk menurunkan berat badan dan membakar lemak terutamanya di bahagian lengan, perut, peha dan pinggul. 🌸Bagaimana BB bekerja? 
BB sebagai fat burner yang membantu utk membakar lemak dengan peranan yang paling utamanya adalah "mengawal selera makan". 🌸BB bertindak balas turunkan berat badan dgn naikkan metabolism rate dan supress your appetite. Bila appetite takde, food intake kurang atau anda akan kurang masukkan makanan dalam badan, dan badan terpaksa membakar dan attack lemak2 terkumpul dan degil dlm badan, dalam masa yang sama naikkan metabolism rate. 
Bila metabolism rate tinggi, anda susah gemuk dan sentiasa kurus la. ⛹🏼‍♀😊💪🏻 KEBAIKAN BIZZIBODDY
=================
✅Mengurangkan obes
✅memberi tenaga sepanjang hari
✅Mengawal keseimbangan metabolism
✅Menurun kolestrol
✅Mengawal selera makan
✅Menyingkirkan toksin dalam badan
✅Mengatasi masalah sembelit *BIZZIBODDY*
==========
❌Sakit jantung
❌Darah tinggi
❌Jantung
❌Sakit buah pinggang
✅ Kencing manis
✅ Ibu menyusu tp umur bby 6bulan keatas

PANTANG LARANG BIZZIBODDY
========================
Elakkan pengambila
❌Air gas
❌Air kelapa
❌Ais

TIPS BOOSTER RESULT
=================
Pastikan *minum* air kosong at least *2* *liter* *sehari*.
- Minum 5 GELAS AIR sblm pkl 12pm setiap hari
- Boleh minum coffee (max 1 cawan) , tp kalau boleh takyah ambik laaaa 😀 **jarakkan masa Pengambilan BB & harumnita sekurang2nya 2 jam

Kesan seawal sachet PERTAMA!!! Nak cuba???? Reply segera dan buat tindakan pantas supaya 
FAST ACTION FAST RESULT! 💳RM79.90(SM) RM82.90(SS) 📲wasap.my:60142831101/NakBizzyBoddy

#codkawasanlabuan 
#postageseluruhmalaysia
  • #bizzyboddy
    #bizzyboddylabuan
    #bizzyboddyaslegacy
    #bizzyboddysabah
    #bizzyboddymalaysia 🌸Bizzy Boddy (BB) adalah Supplement yang yang diformulasikan oleh Dato' Seri Aliff Syukri sendiri khusus untuk menurunkan berat badan dan membakar lemak terutamanya di bahagian lengan, perut, peha dan pinggul. 🌸Bagaimana BB bekerja?
    BB sebagai fat burner yang membantu utk membakar lemak dengan peranan yang paling utamanya adalah "mengawal selera makan". 🌸BB bertindak balas turunkan berat badan dgn naikkan metabolism rate dan supress your appetite. Bila appetite takde, food intake kurang atau anda akan kurang masukkan makanan dalam badan, dan badan terpaksa membakar dan attack lemak2 terkumpul dan degil dlm badan, dalam masa yang sama naikkan metabolism rate.
    Bila metabolism rate tinggi, anda susah gemuk dan sentiasa kurus la. ⛹🏼‍♀😊💪🏻 KEBAIKAN BIZZIBODDY
    =================
    ✅Mengurangkan obes
    ✅memberi tenaga sepanjang hari
    ✅Mengawal keseimbangan metabolism
    ✅Menurun kolestrol
    ✅Mengawal selera makan
    ✅Menyingkirkan toksin dalam badan
    ✅Mengatasi masalah sembelit *BIZZIBODDY*
    ==========
    ❌Sakit jantung
    ❌Darah tinggi
    ❌Jantung
    ❌Sakit buah pinggang
    ✅ Kencing manis
    ✅ Ibu menyusu tp umur bby 6bulan keatas

    PANTANG LARANG BIZZIBODDY
    ========================
    Elakkan pengambila
    ❌Air gas
    ❌Air kelapa
    ❌Ais

    TIPS BOOSTER RESULT
    =================
    Pastikan *minum* air kosong at least *2* *liter* *sehari*.
    - Minum 5 GELAS AIR sblm pkl 12pm setiap hari
    - Boleh minum coffee (max 1 cawan) , tp kalau boleh takyah ambik laaaa 😀 **jarakkan masa Pengambilan BB & harumnita sekurang2nya 2 jam

    Kesan seawal sachet PERTAMA!!! Nak cuba???? Reply segera dan buat tindakan pantas supaya
    FAST ACTION FAST RESULT! 💳RM79.90(SM) RM82.90(SS) 📲wasap.my:60142831101/NakBizzyBoddy

    #codkawasanlabuan
    #postageseluruhmalaysia

  •  1  0  18 October, 2019
  • BIZZI FLUSH 😍😍 .
Bizzi Flush adalah sejenis minuman kesihatan utk membantu menurunkan berat badan dan melawaskan pembuangan spt sembelit. Ia perlu diminum ptg atau mlm supaya Bizzi Flush dapat menjalankan tugasnya utk remove semua makanan seharian yg tidak diperlukan. Rasailah pembuangan yg lebih lancar tanpa menyakitkan spt cirit birit.
.
Fungsi BIZZY FLUSH
.
✔Mengatasi masalah sembelit
✔Mengawal paras gula dlm darah
✔Menguruskan badan
✔Mengurangkan kolestrol
✔Mencegah sindrom gangguan usus. ✔Memberi rasa selesa pada perut
.
RM 75.00
.
walk in our shoppe:
H.A.R. SHOPPE 
JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
.
Opened⤵️
Monday - Sunday 
10 am - 9 pm
.
atau whatsapp
📲 hajar 0163840663
📲 kedai 01131950663

#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #bizzyflushoriginal #bizzybodycountercream #bizzyboddymelaka #bizzyboddy #bizzyflushoriginalmelaka #aslegacymalaysia #aslegacymelaka #aslegacy #bizzyboddyaslegacy
  • BIZZI FLUSH 😍😍 .
    Bizzi Flush adalah sejenis minuman kesihatan utk membantu menurunkan berat badan dan melawaskan pembuangan spt sembelit. Ia perlu diminum ptg atau mlm supaya Bizzi Flush dapat menjalankan tugasnya utk remove semua makanan seharian yg tidak diperlukan. Rasailah pembuangan yg lebih lancar tanpa menyakitkan spt cirit birit.
    .
    Fungsi BIZZY FLUSH
    .
    ✔Mengatasi masalah sembelit
    ✔Mengawal paras gula dlm darah
    ✔Menguruskan badan
    ✔Mengurangkan kolestrol
    ✔Mencegah sindrom gangguan usus. ✔Memberi rasa selesa pada perut
    .
    RM 75.00
    .
    walk in our shoppe:
    H.A.R. SHOPPE
    JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
    .
    Opened⤵️
    Monday - Sunday
    10 am - 9 pm
    .
    atau whatsapp
    📲 hajar 0163840663
    📲 kedai 01131950663

    #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #semabok #uitmbandarayamelaka #uitmlendu #utem #mmustudent #makeupviral #makeupmurah #kipmart #mahkotaparade #dataranpahlawan #krubong #bizzyflushoriginal #bizzybodycountercream #bizzyboddymelaka #bizzyboddy #bizzyflushoriginalmelaka #aslegacymalaysia #aslegacymelaka #aslegacy #bizzyboddyaslegacy

  •  1  0  17 October, 2019
  • 🌸🌸READY STOCK!!!🌸🌸
.
.
Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❤
.
.
SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤
.
.
JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
.
.
Makanan yang kita makan boleh detox dengan mudah.. Boleh singkirkan toksin2 yg lama dlm badan.. Kulit pon boleh jd makin cantik😱😱😱
.
.
STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
.
.
#bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizziflushbyaslegacy #aslegacykualalumpur #bizziflushkualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizziboddycontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody
  • 🌸🌸READY STOCK!!!🌸🌸
    .
    .
    Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❤
    .
    .
    SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤
    .
    .
    JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
    .
    .
    Makanan yang kita makan boleh detox dengan mudah.. Boleh singkirkan toksin2 yg lama dlm badan.. Kulit pon boleh jd makin cantik😱😱😱
    .
    .
    STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
    .
    .
    #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizziflushbyaslegacy #aslegacykualalumpur #bizziflushkualalumpur #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizziboddycontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody

  •  31  0  17 October, 2019
  • TESTIMONI PENGGUNA BIZZI BODDY. TAKKAN NAK SEDIH BERAT TETAP SAMA WALAU DAH BERDIET DAN BERSENAM?
.
Paling penting azamkan dalam diri bahawa Bizzi Boddy bukan ubat kurus tetapi membantu KICK START  penurunan berat badan dan membantu mendisiplinkan diri untuk makan seperti biasa tetapi dengan teknik pemilihan makanan yang lebih sihat!
.
Teena tidak suka bila sesiapa bagitahu Teena nak kurus tolong jangan makan nasi!😡😡😡
.
Dia tahu tak nasi lebih baik daripada roti? Selain daripada itu orang Malaysia secara logiknya macam Teena boleh ke elak nasi selamanya?
.
Takkan nak berat turun dan naik macam yoyo?!!!
.
So, bila Teena diperkenalkan dengan Bizzi Boddy memang Teena masih makan nasi tetapi makan dengan kuantiti yang sikit dan makan on time, serta kerap. .
Jom whatsapp Teena, Meh Teena ajar macam mana nak turunkan berat badan macam Teena dan still makan nasi serta meal plan untuk bantu turunkan berat badan berlebihan tu. .
Jangan Takut!!! Teena tak makan orang, Teena makan nasi. Teena akan explain cara penggunaan yang betul.
.
Lets Ber Bizzi Boddy💖💖💖
.
Nak Murah? Boleh ada caranya Whatsapp Teena.
.
🛒📲+6012-7906601
🛒📲+6012-7906601
🛒📲+6012-7906601
  • TESTIMONI PENGGUNA BIZZI BODDY. TAKKAN NAK SEDIH BERAT TETAP SAMA WALAU DAH BERDIET DAN BERSENAM?
    .
    Paling penting azamkan dalam diri bahawa Bizzi Boddy bukan ubat kurus tetapi membantu KICK START penurunan berat badan dan membantu mendisiplinkan diri untuk makan seperti biasa tetapi dengan teknik pemilihan makanan yang lebih sihat!
    .
    Teena tidak suka bila sesiapa bagitahu Teena nak kurus tolong jangan makan nasi!😡😡😡
    .
    Dia tahu tak nasi lebih baik daripada roti? Selain daripada itu orang Malaysia secara logiknya macam Teena boleh ke elak nasi selamanya?
    .
    Takkan nak berat turun dan naik macam yoyo?!!!
    .
    So, bila Teena diperkenalkan dengan Bizzi Boddy memang Teena masih makan nasi tetapi makan dengan kuantiti yang sikit dan makan on time, serta kerap. .
    Jom whatsapp Teena, Meh Teena ajar macam mana nak turunkan berat badan macam Teena dan still makan nasi serta meal plan untuk bantu turunkan berat badan berlebihan tu. .
    Jangan Takut!!! Teena tak makan orang, Teena makan nasi. Teena akan explain cara penggunaan yang betul.
    .
    Lets Ber Bizzi Boddy💖💖💖
    .
    Nak Murah? Boleh ada caranya Whatsapp Teena.
    .
    🛒📲+6012-7906601
    🛒📲+6012-7906601
    🛒📲+6012-7906601

  •  9  1  15 October, 2019
  • APA YANG BOLEH DILAKUKAN UNTUK RASA KENYANG DAN TAK LAPAR SEPANJANG MASA!
.
Kemon lah, perut ni asyik lapar je padahal dah diet kot!
.
Mestilah kalau makan terlalu sikit mestilah lapar sebab kalori yang masuk terlalu sikit. .
Kadang kala kita rasa lapar sebab badan kita memerlukan air, bukan makanan tau! Cuba minum air dulu, tunggu 30 minit.
.
Makanan yang kita makan pun mengakibatkan kita sama ada cepat atau lambat lapar. Kalau kita makan makanan yang mengandungi tinggi gula kita akan cepat rasa lapar. .
Tapi kalau kita makanan makanan yang tinggi protein, tinggi fiber dan karbohidrat kompleks atau Lemak sihat selerti avocado, kekacang dan lain-lain, badan kita akan lebih lama kenyang.
.
Stress juga akan mengakibatkan badan kita menghasilkan sejenis hormon yang merangsang nafsu lapar! Jadi sila kawal dan manage stress sayangku 💖
.
Cara paling senang, setiap pagi guna je shaker free gift Teena bagi kalau beli Bizzi Boddy dengan Teena, dan koyakkan 1 sachet Bizzi Boddy, tuang 150ml air suam, dan shake, shake.. Minum 😍😍😍
.
Minum Bizzi Boddy bukan sahaja menahan selera makan berlebihan, tapi boleh meningkatkan metabolism, membakar lemak berlebihan, memberikan tenaga, dan mencantikkan kulit!🤩
.
Jom Ambil Handphone dan Whatsapp Teena tau, 📲+6012-7906601
  • APA YANG BOLEH DILAKUKAN UNTUK RASA KENYANG DAN TAK LAPAR SEPANJANG MASA!
    .
    Kemon lah, perut ni asyik lapar je padahal dah diet kot!
    .
    Mestilah kalau makan terlalu sikit mestilah lapar sebab kalori yang masuk terlalu sikit. .
    Kadang kala kita rasa lapar sebab badan kita memerlukan air, bukan makanan tau! Cuba minum air dulu, tunggu 30 minit.
    .
    Makanan yang kita makan pun mengakibatkan kita sama ada cepat atau lambat lapar. Kalau kita makan makanan yang mengandungi tinggi gula kita akan cepat rasa lapar. .
    Tapi kalau kita makanan makanan yang tinggi protein, tinggi fiber dan karbohidrat kompleks atau Lemak sihat selerti avocado, kekacang dan lain-lain, badan kita akan lebih lama kenyang.
    .
    Stress juga akan mengakibatkan badan kita menghasilkan sejenis hormon yang merangsang nafsu lapar! Jadi sila kawal dan manage stress sayangku 💖
    .
    Cara paling senang, setiap pagi guna je shaker free gift Teena bagi kalau beli Bizzi Boddy dengan Teena, dan koyakkan 1 sachet Bizzi Boddy, tuang 150ml air suam, dan shake, shake.. Minum 😍😍😍
    .
    Minum Bizzi Boddy bukan sahaja menahan selera makan berlebihan, tapi boleh meningkatkan metabolism, membakar lemak berlebihan, memberikan tenaga, dan mencantikkan kulit!🤩
    .
    Jom Ambil Handphone dan Whatsapp Teena tau, 📲+6012-7906601

  •  4  1  15 October, 2019
  • APA YANG BOLEH DILAKUKAN UNTUK RASA KENYANG DAN TAK LAPAR SEPANJANG MASA!
.
Kemon lah, perut ni asyik lapar je padahal dah diet kot!
.
Mestilah kalau makan terlalu sikit mestilah lapar sebab kalori yang masuk terlalu sikit. .
Kadang kala kita rasa lapar sebab badan kita memerlukan air, bukan makanan tau! Cuba minum air dulu, tunggu 30 minit.
.
Makanan yang kita makan pun mengakibatkan kita sama ada cepat atau lambat lapar. Kalau kita makan makanan yang mengandungi tinggi gula kita akan cepat rasa lapar. .
Tapi kalau kita makanan makanan yang tinggi protein, tinggi fiber dan karbohidrat kompleks atau Lemak sihat selerti avocado, kekacang dan lain-lain, badan kita akan lebih lama kenyang.
.
Stress juga akan mengakibatkan badan kita menghasilkan sejenis hormon yang merangsang nafsu lapar! Jadi sila kawal dan manage stress sayangku 💖
.
Cara paling senang, setiap pagi guna je shaker free gift Teena bagi kalau beli Bizzi Boddy dengan Teena, dan koyakkan 1 sachet Bizzi Boddy, tuang 150ml air suam, dan shake, shake.. Minum 😍😍😍
.
Minum Bizzi Boddy bukan sahaja menahan selera makan berlebihan, tapi boleh meningkatkan metabolism, membakar lemak berlebihan, memberikan tenaga, dan mencantikkan kulit!🤩
.
Jom Ambil Handphone dan Whatsapp Teena tau, 📲+6012-7906601
  • APA YANG BOLEH DILAKUKAN UNTUK RASA KENYANG DAN TAK LAPAR SEPANJANG MASA!
    .
    Kemon lah, perut ni asyik lapar je padahal dah diet kot!
    .
    Mestilah kalau makan terlalu sikit mestilah lapar sebab kalori yang masuk terlalu sikit. .
    Kadang kala kita rasa lapar sebab badan kita memerlukan air, bukan makanan tau! Cuba minum air dulu, tunggu 30 minit.
    .
    Makanan yang kita makan pun mengakibatkan kita sama ada cepat atau lambat lapar. Kalau kita makan makanan yang mengandungi tinggi gula kita akan cepat rasa lapar. .
    Tapi kalau kita makanan makanan yang tinggi protein, tinggi fiber dan karbohidrat kompleks atau Lemak sihat selerti avocado, kekacang dan lain-lain, badan kita akan lebih lama kenyang.
    .
    Stress juga akan mengakibatkan badan kita menghasilkan sejenis hormon yang merangsang nafsu lapar! Jadi sila kawal dan manage stress sayangku 💖
    .
    Cara paling senang, setiap pagi guna je shaker free gift Teena bagi kalau beli Bizzi Boddy dengan Teena, dan koyakkan 1 sachet Bizzi Boddy, tuang 150ml air suam, dan shake, shake.. Minum 😍😍😍
    .
    Minum Bizzi Boddy bukan sahaja menahan selera makan berlebihan, tapi boleh meningkatkan metabolism, membakar lemak berlebihan, memberikan tenaga, dan mencantikkan kulit!🤩
    .
    Jom Ambil Handphone dan Whatsapp Teena tau, 📲+6012-7906601

  •  3  1  15 October, 2019
  • Lupa ke misi kita dah hari 4 dengan Bizzi Boddy.
.
Pagi ni minum bizzi breakfast
.
Lunch makan capati sekeping dengan puri.
.
No snacking cuma curi 2 keping kerepek pisang tadi teringin.
.
Dinner makan lebihan capati walid belikan hari ni sebenarnya untuk sarapan hehehe. Kita wrapkan aje, jangan membazir!!
.
Kan ada kita simpan grilled chicken breast malam tadi separuh, panaskan dalam microwave dan hiris separuh je ok.. bukan all.. letak fresh bawang holland sikit, salad 2 keping, jalapeño pickle.. dah siap.!!!
.
Sebelum tu blend 1 belimbing muda fresh, tapis tak tambah ais atau gula atau madu, minum sebelum dinner untuk detox. Rasa macam tak cukup vege dan buah hari ni 😅
.
Nak tips nak kawan sepanjang weight loss journey jom whatsapp Teena .
😊📲+6012-7906601
  • Lupa ke misi kita dah hari 4 dengan Bizzi Boddy.
    .
    Pagi ni minum bizzi breakfast
    .
    Lunch makan capati sekeping dengan puri.
    .
    No snacking cuma curi 2 keping kerepek pisang tadi teringin.
    .
    Dinner makan lebihan capati walid belikan hari ni sebenarnya untuk sarapan hehehe. Kita wrapkan aje, jangan membazir!!
    .
    Kan ada kita simpan grilled chicken breast malam tadi separuh, panaskan dalam microwave dan hiris separuh je ok.. bukan all.. letak fresh bawang holland sikit, salad 2 keping, jalapeño pickle.. dah siap.!!!
    .
    Sebelum tu blend 1 belimbing muda fresh, tapis tak tambah ais atau gula atau madu, minum sebelum dinner untuk detox. Rasa macam tak cukup vege dan buah hari ni 😅
    .
    Nak tips nak kawan sepanjang weight loss journey jom whatsapp Teena .
    😊📲+6012-7906601

  •  5  1  9 October, 2019
  • Mudah je nak kurus dengan #JuicyRaspberry ni. Tak perlu minum berkali - kali pun. Hanya sehari sekali je dah cukup tau.

Tengok customer i seorang ni baru 10 hari minum #JR🍒 dah rasa badan dia ringan. Bukan badan ja ringan tau peha, lengan & muka pun dah mengecil sikit. Ni baru 10 hari wei belum lagi sebulan. Kalau sebulan gerenti result nya meletops letopss. Silap hari bulan baju lama yang dulu nya tak muat sebab ketat dah jadi baju kelawar pulak 😂

#JuicyRaspberry #jomkurus #kurusdenganmudah #kuruslangsing #jomkurus #kurussebelumnikah #produkkurusselepasbersalin #testimonikurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #juskurus #productviralkurusno1 #bizzyboddycontourcream #bizzyboddyaslegacy #klubna #klubnalaleh #testimonijuscantik #juicyraspberrytestimoni #JuicyRaspberryperak #stokisjuicyraspberry #stokisjr #jusfiber
  • Mudah je nak kurus dengan #JuicyRaspberry ni. Tak perlu minum berkali - kali pun. Hanya sehari sekali je dah cukup tau.

    Tengok customer i seorang ni baru 10 hari minum #JR🍒 dah rasa badan dia ringan. Bukan badan ja ringan tau peha, lengan & muka pun dah mengecil sikit. Ni baru 10 hari wei belum lagi sebulan. Kalau sebulan gerenti result nya meletops letopss. Silap hari bulan baju lama yang dulu nya tak muat sebab ketat dah jadi baju kelawar pulak 😂

    #JuicyRaspberry #jomkurus #kurusdenganmudah #kuruslangsing #jomkurus #kurussebelumnikah #produkkurusselepasbersalin #testimonikurus #coachkurus #jomkurus1malaysia #juskurus #productviralkurusno1 #bizzyboddycontourcream #bizzyboddyaslegacy #klubna #klubnalaleh #testimonijuscantik #juicyraspberrytestimoni #JuicyRaspberryperak #stokisjuicyraspberry #stokisjr #jusfiber

  •  2  0  4 October, 2019
  • 🍓🍓BIZZY FLUSH RM75🍓🍓(15 sachet)

SAY NO TO SEMBELIT..YEY...🤗🤗
ADA MASALAH NAK BUANG AIR BESAR? 3 HARI SEKALI? XELOK TU SEBENARNYA... 👉 sedut sedut jer dah slimm😱😱😱
Dah cuba mcm2 produk tapi tak menjadi??? Amalkan BIZZI FLUSH🍓
Ambik 1 sachet petang@malam selepas makan.koyak terus tuang dalam mulut.Siap😀! 🍓 #bizziflush ni memang best sebab rasa die sedap rasa strawberry. 👍Bila ambik ni x ada cirit birit tau Dan dalam masa 3-5jam terus senang terberak dan rasa 
Tak memulas perut pun...
pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari..... 🍓 semua lemak dan lendir keluar macam air
Paip time berak.. Perut kempis dan badan boleh slim💃💃Dalam masa 3-6 hari.... 🍓Bizziflush setanding dengan bizziboddy tau u all...Harga tak mahal rugi tak cuba 🍓KELEBIHAN BIZZIFLUSH
💥mampu membersihkan kolon
💥membantu turunkan berat badan
💥mengurangkan jerawat 💥mengurangkan stress
💥mengatasi masalah sukar tidur

DETOX - Amalkan sebelum apa2 program diet, sangat di galakkan supaya proses penyerapan lebih lancar, cepat nmpak kesan

Kalau badan kita banyak toksin, Memang susah nak nampak perubahan bila ambil apa-apa supplement, Salah satu cara senang, minum je BIZZI FLUSH untuk detox badan kita lebih cepat.

Baru la senang nak serap khasiat Bizzi Boddy atau apa2 supplement!!
Untuk maintain slim dan kekal cantik. *apa beza BIZZIBODY Vs BIZZI FLUSH*🤔 🍵BIZZIBODY GREEN TEA diekat dan kawal selera makan kita, Ianya buat kita rasa kenyang, dan tak mengebabkan kita sakit perut, cara pengambilan adalah pada *wktu pagi sahaja selepas sarapan* 🍓BIZZIFLUSH berfungsi untuk detox badan kita, dia buang toksin dalam badan kita dan melawaskan (senang membuang), cara pengambilan adalah pada *waktu malam pada pukul 7 mlm - 12 mlm, kesan dia pada pagi keesokan, memudahkan kita membuang*
.
RM75.00
.
walk in our shoppe:
H.A.R. SHOPPE 
JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
.
Opened⤵️
Monday - Sunday 
10 am - 9 pm
.
atau whatsapp
📲 hajar 0163840663
📲 kedai 01131950663

#harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #bizzyflush #bizzyflushmelaka #bizzyboddymelaka #bizzybodycountercream #bizzyboddyaslegacy
  • 🍓🍓BIZZY FLUSH RM75🍓🍓(15 sachet)

    SAY NO TO SEMBELIT..YEY...🤗🤗
    ADA MASALAH NAK BUANG AIR BESAR? 3 HARI SEKALI? XELOK TU SEBENARNYA... 👉 sedut sedut jer dah slimm😱😱😱
    Dah cuba mcm2 produk tapi tak menjadi??? Amalkan BIZZI FLUSH🍓
    Ambik 1 sachet petang@malam selepas makan.koyak terus tuang dalam mulut.Siap😀! 🍓 #bizziflush ni memang best sebab rasa die sedap rasa strawberry. 👍Bila ambik ni x ada cirit birit tau Dan dalam masa 3-5jam terus senang terberak dan rasa
    Tak memulas perut pun...
    pembuangan secara normal je 1-2 kali sehari..... 🍓 semua lemak dan lendir keluar macam air
    Paip time berak.. Perut kempis dan badan boleh slim💃💃Dalam masa 3-6 hari.... 🍓Bizziflush setanding dengan bizziboddy tau u all...Harga tak mahal rugi tak cuba 🍓KELEBIHAN BIZZIFLUSH
    💥mampu membersihkan kolon
    💥membantu turunkan berat badan
    💥mengurangkan jerawat 💥mengurangkan stress
    💥mengatasi masalah sukar tidur

    DETOX - Amalkan sebelum apa2 program diet, sangat di galakkan supaya proses penyerapan lebih lancar, cepat nmpak kesan

    Kalau badan kita banyak toksin, Memang susah nak nampak perubahan bila ambil apa-apa supplement, Salah satu cara senang, minum je BIZZI FLUSH untuk detox badan kita lebih cepat.

    Baru la senang nak serap khasiat Bizzi Boddy atau apa2 supplement!!
    Untuk maintain slim dan kekal cantik. *apa beza BIZZIBODY Vs BIZZI FLUSH*🤔 🍵BIZZIBODY GREEN TEA diekat dan kawal selera makan kita, Ianya buat kita rasa kenyang, dan tak mengebabkan kita sakit perut, cara pengambilan adalah pada *wktu pagi sahaja selepas sarapan* 🍓BIZZIFLUSH berfungsi untuk detox badan kita, dia buang toksin dalam badan kita dan melawaskan (senang membuang), cara pengambilan adalah pada *waktu malam pada pukul 7 mlm - 12 mlm, kesan dia pada pagi keesokan, memudahkan kita membuang*
    .
    RM75.00
    .
    walk in our shoppe:
    H.A.R. SHOPPE
    JALAN BUKIT KATIL, 75450 MELAKA
    .
    Opened⤵️
    Monday - Sunday
    10 am - 9 pm
    .
    atau whatsapp
    📲 hajar 0163840663
    📲 kedai 01131950663

    #harshoppe #kosmetikmurahmelaka #selfpickupbukitkatil #codmelakatengah #bukitkatil #duyung #ayermolek #ayerkeroh #bizzyflush #bizzyflushmelaka #bizzyboddymelaka #bizzybodycountercream #bizzyboddyaslegacy

  •  2  0  28 September, 2019
  • 💞💖BIZZI BODDY 💖 💖NAK KURUS NAK CANTIK✔✔✔ Nak kurus tapi tak nak kulit jadi lembik? Nk kurus tapi tak nak berlapar?Dengan izin Allah , produk ini dapat mengembalikan awet muda mantop kita gaiss.. Bizzi Body keluaran dato Aliff Syukri Terlajak Laris ni mmg lariss sangat2...
.
Yes dear this is the solution. Keluaran produk terbaru iaitu AS Beauty by Dato Aliff Syukri ni memang dapat membantu korang menurunkan berat badan.. Memang hebat meletop tak tipu lah function teroks ni.
.

#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia -
  • 💞💖BIZZI BODDY 💖 💖NAK KURUS NAK CANTIK✔✔✔ Nak kurus tapi tak nak kulit jadi lembik? Nk kurus tapi tak nak berlapar?Dengan izin Allah , produk ini dapat mengembalikan awet muda mantop kita gaiss.. Bizzi Body keluaran dato Aliff Syukri Terlajak Laris ni mmg lariss sangat2...
    .
    Yes dear this is the solution. Keluaran produk terbaru iaitu AS Beauty by Dato Aliff Syukri ni memang dapat membantu korang menurunkan berat badan.. Memang hebat meletop tak tipu lah function teroks ni.
    .

    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia -

  •  6  0  27 September, 2019
  • HANYA dengan consume BIZZI BODY dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya iaitu kurang selera makan😊
.
Rasanya juga sangat2 best....
.
Ia malah membantu anda :-
.
✔ mengawal nafsu makan
.
✔ mengatasi masalah sembelit
.
✔ mencantikkan kulit
.
✔ menurunkan kadar kolestrol
.
✔ memberikan tenaga
.
✔ menyingkirkan toksin dalam badan
.
✔ menjaga keseimbangan metabolisme tubuh
.
.
UNTUK KESAN YANG LEBIH BOMBASTIK.....
💣💣💣💣💣💥💥💥💥💥
.
❌ JANGAN makan makanan berminyak / berlemak
.
✔ BUAT senaman ringan
.
✔ BANYAKKAN minum air kosong
.
.
Bertambah KEBABOM result die bila apply sekali dgn BIZZI BODDY CONTOUR CREAM tau!!
DIJAMIN 100%
Ianya amat berkesan dan semua testimoni kami terbukti telah berjaya menurunkan berat badan mereka 😁

APA NAK TUNGGU LAGI.... JANGAN TUNGGU LAMA2... WHATSAPP KAMI SEGERA!!!! wasap.my/60136073463/bizziboddy

#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyseberangjaya #bizzybodypenaga  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddybertam #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykepalabatas #bizzibodymalaysia
  • HANYA dengan consume BIZZI BODY dalam masa seawal 3 jam anda akan rasa kesannya iaitu kurang selera makan😊
    .
    Rasanya juga sangat2 best....
    .
    Ia malah membantu anda :-
    .
    ✔ mengawal nafsu makan
    .
    ✔ mengatasi masalah sembelit
    .
    ✔ mencantikkan kulit
    .
    ✔ menurunkan kadar kolestrol
    .
    ✔ memberikan tenaga
    .
    ✔ menyingkirkan toksin dalam badan
    .
    ✔ menjaga keseimbangan metabolisme tubuh
    .
    .
    UNTUK KESAN YANG LEBIH BOMBASTIK.....
    💣💣💣💣💣💥💥💥💥💥
    .
    ❌ JANGAN makan makanan berminyak / berlemak
    .
    ✔ BUAT senaman ringan
    .
    ✔ BANYAKKAN minum air kosong
    .
    .
    Bertambah KEBABOM result die bila apply sekali dgn BIZZI BODDY CONTOUR CREAM tau!!
    DIJAMIN 100%
    Ianya amat berkesan dan semua testimoni kami terbukti telah berjaya menurunkan berat badan mereka 😁

    APA NAK TUNGGU LAGI.... JANGAN TUNGGU LAMA2... WHATSAPP KAMI SEGERA!!!! wasap.my/60136073463/bizziboddy

    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacyseberangjaya #bizzybodypenaga  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddybertam #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykepalabatas #bizzibodymalaysia

  •  2  0  27 September, 2019

Top #bizzyboddyaslegacy Posts

  • ALHAMDULILLAH HAPPY SANGAT SANGAT.... Setakat ni saya tak rasa lapar sangat dan Bizzi Boddy ni sangat sangat membantu!!! ❤️❤️ ehh sayang lah kat awk BB! Perisa dah lah sedap green tea, sedapp.. sehari sekali tp mcm nak 2sachet sehari lak sebab sedapppp... thanks @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris terbaikkkk 👍🏻👍🏻👍🏻 saya cakap sbb sy minum ni tiap pagi, baru mencuba dah besttt tak smp seminggu lg #bizziboddy #bizzyboddyslimming #bizzyboddyaslegacy #aslegacy
  • ALHAMDULILLAH HAPPY SANGAT SANGAT.... Setakat ni saya tak rasa lapar sangat dan Bizzi Boddy ni sangat sangat membantu!!! ❤️❤️ ehh sayang lah kat awk BB! Perisa dah lah sedap green tea, sedapp.. sehari sekali tp mcm nak 2sachet sehari lak sebab sedapppp... thanks @as.legacymalaysia @aliffsyukriterlajaklaris terbaikkkk 👍🏻👍🏻👍🏻 saya cakap sbb sy minum ni tiap pagi, baru mencuba dah besttt tak smp seminggu lg #bizziboddy #bizzyboddyslimming #bizzyboddyaslegacy #aslegacy

  •  188  13  10 January, 2019
  • 5 TIPS KAWAL NAFSU DINASOUR!
.
Senang sangat nak tambat nafsu dinasour bab lapar ni :
.
💡Makan Sarapan Pagi yang berkhasiat. Tinggi Protein dan Fiber, atau Karbohidrat Kompleks.
.
💡Minum air kosong yang mencukupi, 2-3 Liter sehari.
.
💡Pastikan ada sumber protein dalam diet harian.
.
💡Pilih snek yang sedap tapi menyihatkan seperti kekacang, buah-buahan dan lain-lain lagi.
.
💡Kurangkan kandungan gula dalam makanan harian kerana gula boleh membuatkan nafsu makan kita bukan bersaiz dinasour lagi mungkin sebesar benua 😅
.
Cara paling mudah dan berkesan untuk tambat nafsu makan tu adalah untuk minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan 👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻
.
Tak mahal, tapi sedap dan berperisa Matcha Green Tea, yummm!
.
🛒📲+6012-7906601
.
🛒📲+6012-7906601
.
🛒📲+6012-7906601
  • 5 TIPS KAWAL NAFSU DINASOUR!
    .
    Senang sangat nak tambat nafsu dinasour bab lapar ni :
    .
    💡Makan Sarapan Pagi yang berkhasiat. Tinggi Protein dan Fiber, atau Karbohidrat Kompleks.
    .
    💡Minum air kosong yang mencukupi, 2-3 Liter sehari.
    .
    💡Pastikan ada sumber protein dalam diet harian.
    .
    💡Pilih snek yang sedap tapi menyihatkan seperti kekacang, buah-buahan dan lain-lain lagi.
    .
    💡Kurangkan kandungan gula dalam makanan harian kerana gula boleh membuatkan nafsu makan kita bukan bersaiz dinasour lagi mungkin sebesar benua 😅
    .
    Cara paling mudah dan berkesan untuk tambat nafsu makan tu adalah untuk minum 1 sachet Bizzi Boddy setiap pagi sebelum sarapan 👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻
    .
    Tak mahal, tapi sedap dan berperisa Matcha Green Tea, yummm!
    .
    🛒📲+6012-7906601
    .
    🛒📲+6012-7906601
    .
    🛒📲+6012-7906601

  •  6  2  16 September, 2019
  • 💞💖BIZZI BODDY 💖 💖NAK KURUS NAK CANTIK✔✔✔ Nak kurus tapi tak nak kulit jadi lembik? Nk kurus tapi tak nak berlapar?Dengan izin Allah , produk ini dapat mengembalikan awet muda mantop kita gaiss.. Bizzi Body keluaran dato Aliff Syukri Terlajak Laris ni mmg lariss sangat2...
.
Yes dear this is the solution. Keluaran produk terbaru iaitu AS Beauty by Dato Aliff Syukri ni memang dapat membantu korang menurunkan berat badan.. Memang hebat meletop tak tipu lah function teroks ni.
.

#datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia - #regrann
  • 💞💖BIZZI BODDY 💖 💖NAK KURUS NAK CANTIK✔✔✔ Nak kurus tapi tak nak kulit jadi lembik? Nk kurus tapi tak nak berlapar?Dengan izin Allah , produk ini dapat mengembalikan awet muda mantop kita gaiss.. Bizzi Body keluaran dato Aliff Syukri Terlajak Laris ni mmg lariss sangat2...
    .
    Yes dear this is the solution. Keluaran produk terbaru iaitu AS Beauty by Dato Aliff Syukri ni memang dapat membantu korang menurunkan berat badan.. Memang hebat meletop tak tipu lah function teroks ni.
    .

    #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia - #regrann

  •  7  0  25 May, 2019
  • *_SAKIT HATI BILA NAK PAKAI BAJU TERASA SENDAT SANGAT, LEMAK  TERSEMBUL SANA SINI_* 😡🤬
. 
Macam mana ni .. 🤦🏻‍♀ Nak maintain body balik 😭
.
.
🤢 Nak pakai semua patern baju serba tak kena 🤢 Lebihan Lemak menggelebeh tang pinggang, perut dan belikat 🤢 Badan rasa macam banyak naaaa penyakit la 🙋🏻‍♀ *_Jangan risau, In shaa Allah BIZZI BODDY blh bantu_* 💪🏽 Selesaikan masalah ketul ketul badan yang macam doh donut 💪🏽 Dapat bergaya dan pakai je baju ikut fesyen yg di inginkan *_In Sha Allah_* , dengan amalkan *BIZZI BODDY*, anda akan dapat cutting badan idaman di mata cik abang awak ❤
.
.
Meh la , *_BIZZI BODDY bantu anda_*
.
. ⤵️ *_PM Admin_* ✅ : www.wasap.my/60172252926

#bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia
  • *_SAKIT HATI BILA NAK PAKAI BAJU TERASA SENDAT SANGAT, LEMAK TERSEMBUL SANA SINI_* 😡🤬
    .
    Macam mana ni .. 🤦🏻‍♀ Nak maintain body balik 😭
    .
    .
    🤢 Nak pakai semua patern baju serba tak kena 🤢 Lebihan Lemak menggelebeh tang pinggang, perut dan belikat 🤢 Badan rasa macam banyak naaaa penyakit la 🙋🏻‍♀ *_Jangan risau, In shaa Allah BIZZI BODDY blh bantu_* 💪🏽 Selesaikan masalah ketul ketul badan yang macam doh donut 💪🏽 Dapat bergaya dan pakai je baju ikut fesyen yg di inginkan *_In Sha Allah_* , dengan amalkan *BIZZI BODDY*, anda akan dapat cutting badan idaman di mata cik abang awak ❤
    .
    .
    Meh la , *_BIZZI BODDY bantu anda_*
    .
    . ⤵️ *_PM Admin_* ✅ : www.wasap.my/60172252926

    #bizzybody #minumankurus #slimmingjuice #bizzybodybyaslegacy #aslegacymalaysia #aslegacykualalumpur #bizzybodykualalumpur  #bizziboddy #bizziboddymalaysia #bizziboddykualalumpur #bizzyboddyaslegacy #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodykualalumpur #bizzibodymalaysia

  •  206  10  3 March, 2019
  • Dah ramai yang berjaya menurunkan berat badan dengan🔥BIZZY BODDY🔥Formulasi terbaik As Legacy oleh Dato' Sri Aliff Syukri. ANDA BILA LAGI!! Jom kurus dengan selamat dan cepat!!
.

KEBAIKAN BIZZI BODY:
✅Mengurangkan obes
✅memberi tenaga sepanjang hari
✅Mengawal keseimbangan metabolism
✅Menurun kolestrol
✅Mengawal selera makan
✅Menyinkirkan toksin dalam badan
✅Mengatasi masalah sembelit
✅supply vitamin ke dalam badan

Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab stok xbanyak dah ni..
.
.
JOM KURUS SEBELUM RAYA!!
💵BIZZI BODY RM79.90
.
Pos 🇲🇾 sm8/ss12

#bizziboddymalaysia #bizzyboddyaslegacy #bizzybodybyaslegacy #BizzyBoddy #bizzyboddyalifsyukri #bizzyboddyslimming #bizzyboddyslim #aliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #fashasanda #fashakurussayapunnakkurus #fashasandhaxbizziboddy #kurus #cantik #kurusuntukibadah #kurusuntuksihat #kurusuntuksuami #semuabolehkurus #betulkanniat #syukur #alhamdulillah #rezekiallahluas #rezekiallahbagi - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann
  • Dah ramai yang berjaya menurunkan berat badan dengan🔥BIZZY BODDY🔥Formulasi terbaik As Legacy oleh Dato' Sri Aliff Syukri. ANDA BILA LAGI!! Jom kurus dengan selamat dan cepat!!
    .

    KEBAIKAN BIZZI BODY:
    ✅Mengurangkan obes
    ✅memberi tenaga sepanjang hari
    ✅Mengawal keseimbangan metabolism
    ✅Menurun kolestrol
    ✅Mengawal selera makan
    ✅Menyinkirkan toksin dalam badan
    ✅Mengatasi masalah sembelit
    ✅supply vitamin ke dalam badan

    Anda akan rasa kelainan 100%%% jaminan selepas consume produk ini!!.... cuba dulu baru tahu hasilnyaaa...jom grab stok xbanyak dah ni..
    .
    .
    JOM KURUS SEBELUM RAYA!!
    💵BIZZI BODY RM79.90
    .
    Pos 🇲🇾 sm8/ss12

    #bizziboddymalaysia #bizzyboddyaslegacy #bizzybodybyaslegacy #BizzyBoddy #bizzyboddyalifsyukri #bizzyboddyslimming #bizzyboddyslim #aliffsyukriterlajaklaris #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #fashasanda #fashakurussayapunnakkurus #fashasandhaxbizziboddy #kurus #cantik #kurusuntukibadah #kurusuntuksihat #kurusuntuksuami #semuabolehkurus #betulkanniat #syukur #alhamdulillah #rezekiallahluas #rezekiallahbagi - #regrann - #regrann - #regrann - #regrann

  •  3  3  11 June, 2019