#bizzicountourcream Instagram Photos & Videos

bizzicountourcream - 36 posts

Hashtag Popularity

3.5
average comments
19
average likes

Latest #bizzicountourcream Posts

  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! .
.
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , .
.
Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit.
.
.
 Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. .
.
Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi. 
Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dapay mengatasi masalah korang tau.

Agen wanted
Whatsapp www.wasap.my/601116256424

#AwesomeTeam
#kejayantanpabatasan
#kuruslangsing 
#aslegacymalaysia 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacykl
#aslegacywangsamaju 
#bizzicountourcream
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! .
    .
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , .
    .
    Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit.
    .
    .
    Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. .
    .
    Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.
    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dapay mengatasi masalah korang tau.

    Agen wanted
    Whatsapp www.wasap.my/601116256424

    #AwesomeTeam
    #kejayantanpabatasan
    #kuruslangsing
    #aslegacymalaysia
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #aslegacykl
    #aslegacywangsamaju
    #bizzicountourcream

  •  1  0  6 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA
.
Menjadikan Anda Kembali Perawan😍
.
Gabungan Herba Nusantara Semulajadi
.
Isi Kandungan :
Manjakani 30%
Catechu 30%
Aglaiae Folium 40%
.
Khasiat dan Kegunaan : .
🔥 Mengempiskan perut
🔥 Mengubati keputihan
🔥 Mengetatkan kembali otot-otot faraj
🔥 Mengubati sakit pinggang .
🔥 Memberi lebih tenaga
🔥 Menganjalkan payudara dan punggung
🔥 Menghilangkan sengugut dan melancarkan haid
🔥 Menghilangkan bau badan .
🔥 Awet muda

Cara Pengambilan :
Ambil secara teratur 3x3
pil sehari se belum makan. (boleh bercampur dengan ubat yang lain) jarakkan 1-2jam
100% Natural Ingredients 
Isi : 120 biji

RM49.90SM / RM52.90SS  @aslegacy_serembann9 
#teamsisnad#teamkakyan
#/portdickson #aslegacy#aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson
  • GENTEL HARUMNITA
    .
    Menjadikan Anda Kembali Perawan😍
    .
    Gabungan Herba Nusantara Semulajadi
    .
    Isi Kandungan :
    Manjakani 30%
    Catechu 30%
    Aglaiae Folium 40%
    .
    Khasiat dan Kegunaan : .
    🔥 Mengempiskan perut
    🔥 Mengubati keputihan
    🔥 Mengetatkan kembali otot-otot faraj
    🔥 Mengubati sakit pinggang .
    🔥 Memberi lebih tenaga
    🔥 Menganjalkan payudara dan punggung
    🔥 Menghilangkan sengugut dan melancarkan haid
    🔥 Menghilangkan bau badan .
    🔥 Awet muda

    Cara Pengambilan :
    Ambil secara teratur 3x3
    pil sehari se belum makan. (boleh bercampur dengan ubat yang lain) jarakkan 1-2jam
    100% Natural Ingredients
    Isi : 120 biji

    RM49.90SM / RM52.90SS @aslegacy_serembann9
    #teamsisnad #teamkakyan
    #/portdickson #aslegacy #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson

  •  17  2  10 June, 2019
  • ☝☝☝☝ Assalamualaikum..selamat tengahari semua.. 🤗

Haa ni sis nak cerita sikit pasal Bizzi Boddy yg terlajak hebat ni.. Uolls yg dah pakai Bizzi Boddy dah kurus kan?? Berat dah loss..tapi lemak2 degil kat peha, legan perut pulak menggeleber.. acane nak buat?? Okay uolss kalau nak cepat hilangkan lelemaks sume tu.. pakailaa Bizzi Boddy Contour Cream ni confirm dalam masa 3 hari je dah nampak perubahan..hilang semua lelemaks yg over tu..haaa kan senang.. 😉

Btw BB Contour Cream ni wangi tau..yg bestnya cream ni x panas..berangin je uolls..yg lepas2 bersalin tu..wajib okay guna ni..nak cepat kempis kan perut tu..kalau sakit2 sendi pun boleh jugak.. Berminat nak cuba?? Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇

http://www.wasap.my/60122934538

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#bizziboddykl
#bizziboddyampang
#bizziboddytamanbukitindah
#bizziboddyterlajaklariss
#terapiinstagram
#produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus
  • ☝☝☝☝ Assalamualaikum..selamat tengahari semua.. 🤗

    Haa ni sis nak cerita sikit pasal Bizzi Boddy yg terlajak hebat ni.. Uolls yg dah pakai Bizzi Boddy dah kurus kan?? Berat dah loss..tapi lemak2 degil kat peha, legan perut pulak menggeleber.. acane nak buat?? Okay uolss kalau nak cepat hilangkan lelemaks sume tu.. pakailaa Bizzi Boddy Contour Cream ni confirm dalam masa 3 hari je dah nampak perubahan..hilang semua lelemaks yg over tu..haaa kan senang.. 😉

    Btw BB Contour Cream ni wangi tau..yg bestnya cream ni x panas..berangin je uolls..yg lepas2 bersalin tu..wajib okay guna ni..nak cepat kempis kan perut tu..kalau sakit2 sendi pun boleh jugak.. Berminat nak cuba?? Klik link ini untuk detail lebih lanjut 👇

    http://www.wasap.my/60122934538

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #bizziboddykl
    #bizziboddyampang
    #bizziboddytamanbukitindah
    #bizziboddyterlajaklariss
    #terapiinstagram
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus

  •  25  2  28 May, 2019
  • Lemak tepu dan selulit degil dekat peha,bawah lengan, perut dan bawah punggung tu da hilang ke belum? Puasa 18 hari dah, tak lama lagi nak raya...dah dapat badan idaman ke belum?... Nak fast result , kene rajin sapu bizzi contour ni tauuuu..... boleh hilangkan lenguh2 tu sekali....Jom dapatkan segera .. 012-2934538 #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat#turunkanberatbadan#gemuk #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#bizziboddykl
#bizziboddyampang
#bizziboddytamanbukitinda
#produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus
  • Lemak tepu dan selulit degil dekat peha,bawah lengan, perut dan bawah punggung tu da hilang ke belum? Puasa 18 hari dah, tak lama lagi nak raya...dah dapat badan idaman ke belum?... Nak fast result , kene rajin sapu bizzi contour ni tauuuu..... boleh hilangkan lenguh2 tu sekali....Jom dapatkan segera .. 012-2934538 #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #turunkanberatbadan #gemuk #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #bizziboddykl
    #bizziboddyampang
    #bizziboddytamanbukitinda
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus

  •  21  3  23 May, 2019
  • Lemak tepu dan selulit degil dekat peha,bawah lengan, perut dan bawah punggung tu da hilang ke belum? Puasa 13 hari dah, tak lama lagi nak raya...dah dapat badan idaman ke belum?... Nak fast result , kene rajin sapu bizzi contour ni tauuuu..... boleh hilangkan lenguh2 tu sekali....Jom dapatkan segera .. #jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat#kurusdansihat  #aliffsyukriterlajaklaris #realtestimonibizziboddy
#bizziboddykl
#bizziboddyampang
#bizziboddytamanbukitindah
#bizziboddyterlajaklariss
#terapiinstagram
#produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus
  • Lemak tepu dan selulit degil dekat peha,bawah lengan, perut dan bawah punggung tu da hilang ke belum? Puasa 13 hari dah, tak lama lagi nak raya...dah dapat badan idaman ke belum?... Nak fast result , kene rajin sapu bizzi contour ni tauuuu..... boleh hilangkan lenguh2 tu sekali....Jom dapatkan segera .. #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #kurusdansihat #aliffsyukriterlajaklaris #realtestimonibizziboddy
    #bizziboddykl
    #bizziboddyampang
    #bizziboddytamanbukitindah
    #bizziboddyterlajaklariss
    #terapiinstagram
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus

  •  27  3  18 May, 2019
  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna:
-----------------
🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
wassap 0133296695
wassap 0133296695
wassap 0133296695
.
Check out testimoni Bizzi Boddy @aliffsyukri.online
.

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#bizziboddykl
#bizziboddyampang
#bizziboddytamanbukitindah
#bizziboddyterlajaklariss
#terapiinstagram
#produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus
  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna:
    -----------------
    🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    wassap 0133296695
    wassap 0133296695
    wassap 0133296695
    .
    Check out testimoni Bizzi Boddy @aliffsyukri.online
    .

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #bizziboddykl
    #bizziboddyampang
    #bizziboddytamanbukitindah
    #bizziboddyterlajaklariss
    #terapiinstagram
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus

  •  12  1  12 May, 2019
  • Inilah produk Jamshir Body Scrub yang tengah VIRAL tu. Kalau anda masalah ketiak hitam, siku hitam, hitam dkt celah2 peha or betis tu bagus guna produk ni tau.

CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
* Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
🧼Kulit badan berdaki
🧼Mengatasi Bau Badan
🧼Berjerawat
🧼Kulit Berpanau
🧼Kulit Kusam
🧼Kulit Gelap
🧼Kulit Kering
🧼Ruam
🧼Kulit Sensetif
.
HARGA : RM25 SAHAJA
(Tidak termasuk postage)
Free COD🥰 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .

Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
📲 : 016-2328705 ID: 00424
.
#teamsisnad#teamkakyan
#aslegacysendayan/portdickson #aslegacy#aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson
  • Inilah produk Jamshir Body Scrub yang tengah VIRAL tu. Kalau anda masalah ketiak hitam, siku hitam, hitam dkt celah2 peha or betis tu bagus guna produk ni tau.

    CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
    * Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.

    JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
    🧼Kulit badan berdaki
    🧼Mengatasi Bau Badan
    🧼Berjerawat
    🧼Kulit Berpanau
    🧼Kulit Kusam
    🧼Kulit Gelap
    🧼Kulit Kering
    🧼Ruam
    🧼Kulit Sensetif
    .
    HARGA : RM25 SAHAJA
    (Tidak termasuk postage)
    Free COD🥰 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .

    Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
    📲 : 016-2328705 ID: 00424
    .
    #teamsisnad #teamkakyan
    #aslegacysendayan/portdickson #aslegacy #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson

  •  5  0  1 May, 2019
  • ‼️ COD. Cepat  Watsap ‼️
.
‼️ SENDAYAN / PORT DICKSON ‼️
.
‼️READY STOCK
Bizzy Body 🌸RM79.90
Contour Cream 🌼RM42.00
Bizzi Flush 🌻RM75.00
Jamshir 🌹RM25.00
Bidara Shower Gel 💐RM25.00
Harumnita 🥀RM49.90
Pucuk Harumnita 🍀RM69.90
Melaleuca Cream. 🍁RM39.90 .
Pada yang telah ORDER, 
akan sampai ya.. 🥰 ‼️
.
.
🔥ITEM READY STOCK🔥
🔥Cod SENDAYAN / PORT DICKSON 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .
.
Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
📲 : 016-2328705 ID: 00424
@aslegacy_serembann9 
#teamsisnad#teamkakyan
#aslegacysendayan/portdickson #aslegacy#aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson
  • ‼️ COD. Cepat Watsap ‼️
    .
    ‼️ SENDAYAN / PORT DICKSON ‼️
    .
    ‼️READY STOCK
    Bizzy Body 🌸RM79.90
    Contour Cream 🌼RM42.00
    Bizzi Flush 🌻RM75.00
    Jamshir 🌹RM25.00
    Bidara Shower Gel 💐RM25.00
    Harumnita 🥀RM49.90
    Pucuk Harumnita 🍀RM69.90
    Melaleuca Cream. 🍁RM39.90 .
    Pada yang telah ORDER,
    akan sampai ya.. 🥰 ‼️
    .
    .
    🔥ITEM READY STOCK🔥
    🔥Cod SENDAYAN / PORT DICKSON 🔥Postage 1 malaysia. #malaysia .
    .
    Follow ig : @aslegacy_sendayanportdickson
    📲 : 016-2328705 ID: 00424
    @aslegacy_serembann9
    #teamsisnad #teamkakyan
    #aslegacysendayan/portdickson #aslegacy #aslegacyn9 #aslegacymalaysia #aslegacyhq #poslajumalaysia #dherb #datoaliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzybody#jamshirbodyscrub#gelmandianbidara#bizzicountourcream#ezcema#bizziflush#harumnita#datoaliffsyukri#seremban2 #seremban #codseremban#codsendayan#codportdickson

  •  12  0  13 April, 2019

Top #bizzicountourcream Posts

  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

Cara Guna:
-----------------
🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
.
wassap 0133296695
wassap 0133296695
wassap 0133296695
.
Check out testimoni Bizzi Boddy @aliffsyukri.online
.

#jomkurus #jomkurus1malaysia#kurus#kuruscepat#kurusbadan#kurusdengancepat #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#bizziboddykl
#bizziboddyampang
#bizziboddytamanbukitindah
#bizziboddyterlajaklariss
#terapiinstagram
#produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus
  • BIZZI BODY CONTOUR CREAM ALL NATURAL 🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan. 🌹 Memecahkan bonjolan serta ikatan lemak yang degil & mengurangkan selulit. 🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan mengelambir / kendur. 🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan. 🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus. 🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam. Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

    Cara Guna:
    -----------------
    🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi 🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap ke dalam kulit dan kering 🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan
    .
    wassap 0133296695
    wassap 0133296695
    wassap 0133296695
    .
    Check out testimoni Bizzi Boddy @aliffsyukri.online
    .

    #jomkurus #jomkurus1malaysia #kurus #kuruscepat #kurusbadan #kurusdengancepat #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #bizziboddykl
    #bizziboddyampang
    #bizziboddytamanbukitindah
    #bizziboddyterlajaklariss
    #terapiinstagram
    #produkviral #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacycheras #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacymasjidjamek #creampanas #creamkempisperut #krimkempisperut #bajuraya2019 #kuihraya2019 #bizzicountourcream #contourcream #krimkurus

  •  12  1  12 May, 2019
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! .
.
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , .
.
Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit.
.
.
 Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. .
.
Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi. 
Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dapay mengatasi masalah korang tau.

Agen wanted
Whatsapp www.wasap.my/601116256424

#AwesomeTeam
#kejayantanpabatasan
#kuruslangsing 
#aslegacymalaysia 
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacykl
#aslegacywangsamaju 
#bizzicountourcream
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! .
    .
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , .
    .
    Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit.
    .
    .
    Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. .
    .
    Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.
    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa bizzi boddy cream contour dapay mengatasi masalah korang tau.

    Agen wanted
    Whatsapp www.wasap.my/601116256424

    #AwesomeTeam
    #kejayantanpabatasan
    #kuruslangsing
    #aslegacymalaysia
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #aslegacykl
    #aslegacywangsamaju
    #bizzicountourcream

  •  1  0  6 July, 2019