#bizzicontourcream Instagram Photos & Videos

bizzicontourcream - 1.9k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
1.5
average likes

Latest #bizzicontourcream Posts

  • πŸ’ƒ BIZZI CONTOUR CREAM AS LEGACY πŸ’ƒ
.
➑➑ Nak kesan lebih cepat guna contour cream 10 Kali ganda lebih berkesan..
➑➑ Sapu bahagian yang menggelebeh, berlemak dan lembik
➑➑ Kesan bole nampak selepas 3 hari 😍😍
.
🌼 Contour Cream:
➑ Fat Burning
➑ Skin Firming
➑ Body Toning
.
🌼🌼 Apa rasa selepas menggunakan CONTOUR CREAM?? 🌼🌼
➑ Sangat panas.. Kalah tau dengan cream boddy pain
➑ Skin kita akan firm... Tegang.. Yang kendur akan jadi tegang.. Menggelebeh pun da takda
➑ Apabila anda pakai.. Anda bole bandingkan dengan sebelah yang tak pakai.. Memang akan nampak kesan... Interm of colour, lebih cerah sikit. Lebih tegang.

.

#nakputih #nakkurus #jerawat #jejarikosmetik 
#pemborongkosmetikjb #jeragat #tipskurus #tipscantik #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #agentneeded #rahsiakekalcantik #codjb #codkgmelayumajidi #codstulang #codlarkin #aslegacyjohor #bizzicontourcream

Untuk fast respon / order klik di link bio☝
  • πŸ’ƒ BIZZI CONTOUR CREAM AS LEGACY πŸ’ƒ
    .
    ➑➑ Nak kesan lebih cepat guna contour cream 10 Kali ganda lebih berkesan..
    ➑➑ Sapu bahagian yang menggelebeh, berlemak dan lembik
    ➑➑ Kesan bole nampak selepas 3 hari 😍😍
    .
    🌼 Contour Cream:
    ➑ Fat Burning
    ➑ Skin Firming
    ➑ Body Toning
    .
    🌼🌼 Apa rasa selepas menggunakan CONTOUR CREAM?? 🌼🌼
    ➑ Sangat panas.. Kalah tau dengan cream boddy pain
    ➑ Skin kita akan firm... Tegang.. Yang kendur akan jadi tegang.. Menggelebeh pun da takda
    ➑ Apabila anda pakai.. Anda bole bandingkan dengan sebelah yang tak pakai.. Memang akan nampak kesan... Interm of colour, lebih cerah sikit. Lebih tegang.

    .

    #nakputih #nakkurus #jerawat #jejarikosmetik
    #pemborongkosmetikjb #jeragat #tipskurus #tipscantik #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #agentneeded #rahsiakekalcantik #codjb #codkgmelayumajidi #codstulang #codlarkin #aslegacyjohor #bizzicontourcream

    Untuk fast respon / order klik di link bio☝

  •  0  0  21 July, 2020
  • Sekejap je masa berlalu, seminggu dua lagi kita dah menyambut Raya Aidiladha. Korang semua dah ready nak kurus??? Korang sapu je Cream Fit ni kat tempat berlemak seperti perut, peha, lengan, pinggul atau mana2 je yang korang rasa banyak lemak. 

Nangis lemak degil korang kalau kena Cream Fit ni. Mau tak nangis, dah sebati dengan tuan badan, sampai susah sangat nak berpisah. 🀣

order wa.me/6587799307/lela
order wa.me/6587673551/faiz

#teamlela #aslegacysingapore #Creamfit #newpackaging #bizzicontourcream
  • Sekejap je masa berlalu, seminggu dua lagi kita dah menyambut Raya Aidiladha. Korang semua dah ready nak kurus??? Korang sapu je Cream Fit ni kat tempat berlemak seperti perut, peha, lengan, pinggul atau mana2 je yang korang rasa banyak lemak.

    Nangis lemak degil korang kalau kena Cream Fit ni. Mau tak nangis, dah sebati dengan tuan badan, sampai susah sangat nak berpisah. 🀣

    order wa.me/6587799307/lela
    order wa.me/6587673551/faiz

    #teamlela #aslegacysingapore #Creamfit #newpackaging #bizzicontourcream

  •  1  0  13 July, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  31 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  31 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  31 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  31 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  31 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  1  0  31 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  21 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  21 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  21 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  17 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  17 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  17 May, 2020
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan. . InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast. . Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. . Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. . . #bizzibreakfast #creamfiit #bizzicontourcream #bizziboddy #lookfiit
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan. . InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast. . Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. . Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. . . #bizzibreakfast #creamfiit #bizzicontourcream #bizziboddy #lookfiit

  •  0  0  13 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  11 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  2  11 May, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  1  0  11 May, 2020
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
.
InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
.
Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
.
#bizzibreakfast 
#creamfiit
#bizzicontourcream 
#bizziboddy
#lookfiit
#extralooksliim
#flush4fiit 
#nakkurus 
#jagamakan
#berpuasa 
#ramadanmubarak 
#aslegacypuchongselangor 
#aslegacypuchong
#slimmingdrink
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
    .
    InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
    .
    Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
    Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
    .
    #bizzibreakfast
    #creamfiit
    #bizzicontourcream
    #bizziboddy
    #lookfiit
    #extralooksliim
    #flush4fiit
    #nakkurus
    #jagamakan
    #berpuasa
    #ramadanmubarak
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacypuchong
    #slimmingdrink

  •  4  0  22 April, 2020
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
.
InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
.
Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
.
#bizzibreakfast 
#creamfiit
#bizzicontourcream 
#bizziboddy
#lookfiit
#extralooksliim
#flush4fiit 
#nakkurus 
#jagamakan
#berpuasa 
#ramadanmubarak 
#aslegacypuchongselangor 
#aslegacypuchong
#slimmingdrink
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
    .
    InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
    .
    Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
    Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
    .
    #bizzibreakfast
    #creamfiit
    #bizzicontourcream
    #bizziboddy
    #lookfiit
    #extralooksliim
    #flush4fiit
    #nakkurus
    #jagamakan
    #berpuasa
    #ramadanmubarak
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacypuchong
    #slimmingdrink

  •  4  0  22 April, 2020
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
.
InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
.
Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
.
#bizzibreakfast 
#creamfiit
#bizzicontourcream 
#bizziboddy
#lookfiit
#extralooksliim
#flush4fiit 
#nakkurus 
#jagamakan
#berpuasa 
#ramadanmubarak 
#aslegacypuchongselangor 
#aslegacypuchong
#slimmingdrink
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
    .
    InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
    .
    Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
    Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
    .
    #bizzibreakfast
    #creamfiit
    #bizzicontourcream
    #bizziboddy
    #lookfiit
    #extralooksliim
    #flush4fiit
    #nakkurus
    #jagamakan
    #berpuasa
    #ramadanmubarak
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacypuchong
    #slimmingdrink

  •  4  0  22 April, 2020
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
.
InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
.
Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
.
#bizzibreakfast 
#creamfiit
#bizzicontourcream 
#bizziboddy
#lookfiit
#extralooksliim
#flush4fiit 
#nakkurus 
#jagamakan
#berpuasa 
#ramadanmubarak 
#aslegacypuchongselangor 
#aslegacypuchong
#slimmingdrink
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
    .
    InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
    .
    Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
    Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
    .
    #bizzibreakfast
    #creamfiit
    #bizzicontourcream
    #bizziboddy
    #lookfiit
    #extralooksliim
    #flush4fiit
    #nakkurus
    #jagamakan
    #berpuasa
    #ramadanmubarak
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacypuchong
    #slimmingdrink

  •  6  0  22 April, 2020
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan punggong!
.
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?
.
Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi. 
Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa Bizzi Boddy Contour Cream dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang!
.
wasap 012-2934538
wasap 012-2934535
wasap 012-2934538
.
#kurustanpabersenam
#jomkurus
#kurus
#kuruscepat
#kurusbadan
#kurusdengancepat
#kurusdansihat
#turunkanberatbadan
#gemuk 
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
#kurustanpasenaman
#bizziboddy
#bizziflush
#bizzicontourcream
#kuruslepasraya
#buanglemak
#detox
#hilangkanperutbuncit  #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacyklcc #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan punggong!
    .
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?
    .
    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.
    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa Bizzi Boddy Contour Cream dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang!
    .
    wasap 012-2934538
    wasap 012-2934535
    wasap 012-2934538
    .
    #kurustanpabersenam
    #jomkurus
    #kurus
    #kuruscepat
    #kurusbadan
    #kurusdengancepat
    #kurusdansihat
    #turunkanberatbadan
    #gemuk
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy
    #kurustanpasenaman
    #bizziboddy
    #bizziflush
    #bizzicontourcream
    #kuruslepasraya
    #buanglemak
    #detox
    #hilangkanperutbuncit #aslegacyampang #aslegacykl #aslegacyklcc #aslegacykeramat #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju

  •  14  0  12 April, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  8 April, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  1  0  8 April, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  8 April, 2020
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
.
stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
.
βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
.
βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
.
βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
.
βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
.
βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
.
βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
.
βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
.
βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
.
. βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
.
βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
. .
. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
#BIZZIBODDY .
#JAMSHIRSOAP .
#BIDARASHOWERGEL .
#BIZZIFLUSH .
#BIZZICONTOURCREAM .
#FLYANDKISSMAKEUP .
COD AREA .
.
πŸš— SHAH ALAM .
.
πŸš— PUNCAK PERDANA .
.
πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
.
πŸš— SUBANG JAYA .
.
πŸš— KUALA LUMPUR .
.
www.wasap.my/60122575527/aslegacy
.
#aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia
  • TUMPANG LALU‼️‼️‼️‼️
    .
    stock landing fuhhh legaaaa ramai juga nak SLIMMING nak BERTENAGA also cantik dengan produk rangkaian ASLEGACY kann😁
    .
    βœ… BIZZI BODDY . RM79.90
    .
    βœ… BIZZI LEMON TEA . RM85.90.
    .
    βœ… BIZZI CONTOUR CREAM . RM42.
    .
    βœ… BIZZI BREAKFIRST . RM39.90.
    .
    βœ… BIZZI FLUSH . RM75.
    .
    βœ… JAMSHIR SOAP . RM25.
    .
    βœ… BIDARA SHOWER GEL . RM25.
    .
    βœ… FLY&KISS 5in1 makeup set . RM159.90.
    .
    . βœ… Refleksology Magic Slipper. RM120.
    .
    βœ… Jamshir Lotion. RM39.90.
    . .
    . πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    #BIZZIBODDY .
    #JAMSHIRSOAP .
    #BIDARASHOWERGEL .
    #BIZZIFLUSH .
    #BIZZICONTOURCREAM .
    #FLYANDKISSMAKEUP .
    COD AREA .
    .
    πŸš— SHAH ALAM .
    .
    πŸš— PUNCAK PERDANA .
    .
    πŸš— SUNWAYKAYANGAN.
    .
    πŸš— SUBANG JAYA .
    .
    πŸš— KUALA LUMPUR .
    .
    www.wasap.my/60122575527/aslegacy
    .
    #aslegacyshahalam #aslegacyselangor #agendiperlukan #codkl #aslegacymalaysia #followmyig #visitmyig #jamshir #bizziboddy #jombeli #nakkurus #nakcantik #bizzibodymalaysia #aslegacymalaysia

  •  0  0  1 April, 2020

Top #bizzicontourcream Posts

  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
.
InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
.
Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
.
#bizzibreakfast 
#creamfiit
#bizzicontourcream 
#bizziboddy
#lookfiit
#extralooksliim
#flush4fiit 
#nakkurus 
#jagamakan
#berpuasa 
#ramadanmubarak 
#aslegacypuchongselangor 
#aslegacypuchong
#slimmingdrink
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
    .
    InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
    .
    Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
    Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
    .
    #bizzibreakfast
    #creamfiit
    #bizzicontourcream
    #bizziboddy
    #lookfiit
    #extralooksliim
    #flush4fiit
    #nakkurus
    #jagamakan
    #berpuasa
    #ramadanmubarak
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacypuchong
    #slimmingdrink

  •  6  0  22 April, 2020
  • 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Krim ni mmg power sgt2 best n tahan lama terasa keberkesanannya sepanjang hari. Sapu2 je dh kempis perut😘
.
1 kotak Bizzi Contour Cream RM42sm/RM45ss.

Pembelian 3 unit mana2 produk dari kami akan diberikan FREE POSTAGE
.
Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❀
.
.
SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❀
JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
.
.
STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
.
.
Hubungi/ whatsapp 
www.wasap.my/60195606895 
www.wasap.my/60195606895 
www.wasap.my/60195606895 .
#bizzibreakfast #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #bizziflushbyaslegacy #aslegacytemerloh#bizziboddypahang#bizziboddymalaysia #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody  #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizzicontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody
  • 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Krim ni mmg power sgt2 best n tahan lama terasa keberkesanannya sepanjang hari. Sapu2 je dh kempis perut😘
    .
    1 kotak Bizzi Contour Cream RM42sm/RM45ss.

    Pembelian 3 unit mana2 produk dari kami akan diberikan FREE POSTAGE
    .
    Jom kita berusaha utk capai berat badan yang diidamkan..😘😘😘 ❀
    .
    .
    SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❀
    JUS DETOX VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱
    .
    .
    STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!!
    .
    .
    Hubungi/ whatsapp
    www.wasap.my/60195606895
    www.wasap.my/60195606895
    www.wasap.my/60195606895 .
    #bizzibreakfast #bizziflush #detox #sembelit #bizziflushmalaysia #bizzybody #minumankurus #bizziflushbyaslegacy #aslegacytemerloh #bizziboddypahang#bizziboddymalaysia #juskurus #kuruscepat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpadiet #aslegacy #bizzibody #bizzibodymalaysia #fashasandhaxbizziboddy #produkkurus #bizzicontourcream #bizzybodycontourcream #krimbizziboddy #losyenbizziboddy #bbbody

  •  1  0  25 August, 2019
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
.
InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
.
Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
.
#bizzibreakfast 
#creamfiit
#bizzicontourcream 
#bizziboddy
#lookfiit
#extralooksliim
#flush4fiit 
#nakkurus 
#jagamakan
#berpuasa 
#ramadanmubarak 
#aslegacypuchongselangor 
#aslegacypuchong
#slimmingdrink
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
    .
    InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
    .
    Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
    Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
    .
    #bizzibreakfast
    #creamfiit
    #bizzicontourcream
    #bizziboddy
    #lookfiit
    #extralooksliim
    #flush4fiit
    #nakkurus
    #jagamakan
    #berpuasa
    #ramadanmubarak
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacypuchong
    #slimmingdrink

  •  4  0  22 April, 2020
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
.
InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
.
Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
.
#bizzibreakfast 
#creamfiit
#bizzicontourcream 
#bizziboddy
#lookfiit
#extralooksliim
#flush4fiit 
#nakkurus 
#jagamakan
#berpuasa 
#ramadanmubarak 
#aslegacypuchongselangor 
#aslegacypuchong
#slimmingdrink
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
    .
    InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
    .
    Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
    Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
    .
    #bizzibreakfast
    #creamfiit
    #bizzicontourcream
    #bizziboddy
    #lookfiit
    #extralooksliim
    #flush4fiit
    #nakkurus
    #jagamakan
    #berpuasa
    #ramadanmubarak
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacypuchong
    #slimmingdrink

  •  4  0  22 April, 2020
  • I'm selling READY STOK BIZZI CONTOUR CREAM BY ASL LEGASY MASALAH SELULIT for RM42.00. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/product/38466622/2875870435?smtt=0.0.9

Bizzi Contour Cream 
80ml
RM42 / SM
RM45 / SS

MENGATASI MASALAH #SELULIT DAN LEMAK YANG BERLEBIHAN

Bizzi Contour Cream membantu membuang lemak berlebihan terutama di perut utk hasil yang ramping serta mendapat pinggang yang langsing... Bukan sahaja boleh digunakan di perut, tapi bahagian2 badan yang lain juga seperti lengan, peha & betis... Bahan-bahan
🌿 Shea Butter
🌿 Olea Europaea (Olive)
🌿 Globularia Cordifolia
🌿 Zingiber Zerumbet

Kelebihan #BizziContour Cream 🌿 tidak melekit (water based)
🌿 #memecahkanlemak
🌿 mengurangkan #perutbuncit
🌿 melegakan sakit senggugut & sakit sendi
🌿 mengurangkan pembentukkan selulit
🌿 melangsingkan dan mencantikkan bentuk badan
🌿 #menyingkirkan lebihan angin dalam badan

Cara #Penggunaan 🌿 sapu pada bahagian #berlemak 2 kali sehari selepas mandi dan urut secara bulatan
🌿 penggunaan semasa berpantang sangat2 digalakkan 🌿 bagi yang berkulit tebal, kesannya agak lambat berbanding yang berkulit nipis
🌿 #sapukan sedikit terlebih dahulu untuk menyesuaikan kesan panas pada kulit

Gunakan tanpa was2

#AsLegacyHAVOC
#AsLegacyAliffSyukriHQ
#BizziContourCream
#HotCream
  • I'm selling READY STOK BIZZI CONTOUR CREAM BY ASL LEGASY MASALAH SELULIT for RM42.00. Get it on Shopee now! https://shopee.com.my/product/38466622/2875870435?smtt=0.0.9

    Bizzi Contour Cream
    80ml
    RM42 / SM
    RM45 / SS

    MENGATASI MASALAH #SELULIT DAN LEMAK YANG BERLEBIHAN

    Bizzi Contour Cream membantu membuang lemak berlebihan terutama di perut utk hasil yang ramping serta mendapat pinggang yang langsing... Bukan sahaja boleh digunakan di perut, tapi bahagian2 badan yang lain juga seperti lengan, peha & betis... Bahan-bahan
    🌿 Shea Butter
    🌿 Olea Europaea (Olive)
    🌿 Globularia Cordifolia
    🌿 Zingiber Zerumbet

    Kelebihan #BizziContour Cream 🌿 tidak melekit (water based)
    🌿 #memecahkanlemak
    🌿 mengurangkan #perutbuncit
    🌿 melegakan sakit senggugut & sakit sendi
    🌿 mengurangkan pembentukkan selulit
    🌿 melangsingkan dan mencantikkan bentuk badan
    🌿 #menyingkirkan lebihan angin dalam badan

    Cara #Penggunaan 🌿 sapu pada bahagian #berlemak 2 kali sehari selepas mandi dan urut secara bulatan
    🌿 penggunaan semasa berpantang sangat2 digalakkan 🌿 bagi yang berkulit tebal, kesannya agak lambat berbanding yang berkulit nipis
    🌿 #sapukan sedikit terlebih dahulu untuk menyesuaikan kesan panas pada kulit

    Gunakan tanpa was2

    #AsLegacyHAVOC
    #AsLegacyAliffSyukriHQ
    #BizziContourCream
    #HotCream

  •  1  0  23 September, 2019
  • Mama nak terangkan sikit pasal produk AS Legacy yang dok meletopSssss nie. Kesemua produk BIZZI BODDY adalah untuk membantu dalam penurunan berat badan.
.
βœ… Bizzi boddy (15 sachets) 
Minum 1 sachet sebelum atau selepas sarapan
-mengawal selera makan
-menyekat rasa lapar
-meningkatkan metabolisma badan
-membakar lemak tepu
-memberi tenaga
.
βœ… Bizzi Flush (15 sachets)
Ambil 1 sachet sebelum tidur
-the best detox in the world
-melancarkan pembuangan
-membersihkan kolon
-mengurangkan berat badan
-memaksimakan manfaat BIZZI BODDY apabila usus bersih jadi penyerapan berganda.
-merawat masalah sembelit
.
βœ… Bizzi Boddyl Contour Cream 
Disapu selepas mandi
-membantu membuang lemak perut untuk hasil yang ramping -mendapatkan pinggang yang langsing
-membuang lemak badan di bahagian pinggang
-menghasilkan bentuk yang menarik, ramping menawan
-menganjalkan lemak yang mengelebeh
.
βœ… Bizzi Breakfast 
Sebagai pengganti Sarapan yang sihat
-mengenyangkan
-mengandungi oat yang tinggi serat
-menjaga jantung anda
-mengawal kadar kolestrol
.
.
Kalau uols beli SET LENGKAP KURUS nie dapat Free Gift 🎁 tauuuu.... haaaa Jom Cepat2 Whatsapp MOP sah hanya dari @aslegacyaliffsyukrihq ye
.
.

www.wasap.my/60172524996/setlengkapkurusbizziboddy
. .
#teammamazuera #bisnesonline 
#mamazuerabeautyshop #aslegacyaliffsyukrihq 
#aslcosmetics
#alhamdulillah 
#kejayaantanpabatasan 
#beautywithoutborders
#syukurituberkah 
#alfatihahuntukmakabah 
#setlengkapkurusbizziboddy
#combobizziboddy
#bizziboddy #bizzicontourcream
#bizziflush #bizzibreakfast
  • Mama nak terangkan sikit pasal produk AS Legacy yang dok meletopSssss nie. Kesemua produk BIZZI BODDY adalah untuk membantu dalam penurunan berat badan.
    .
    βœ… Bizzi boddy (15 sachets)
    Minum 1 sachet sebelum atau selepas sarapan
    -mengawal selera makan
    -menyekat rasa lapar
    -meningkatkan metabolisma badan
    -membakar lemak tepu
    -memberi tenaga
    .
    βœ… Bizzi Flush (15 sachets)
    Ambil 1 sachet sebelum tidur
    -the best detox in the world
    -melancarkan pembuangan
    -membersihkan kolon
    -mengurangkan berat badan
    -memaksimakan manfaat BIZZI BODDY apabila usus bersih jadi penyerapan berganda.
    -merawat masalah sembelit
    .
    βœ… Bizzi Boddyl Contour Cream
    Disapu selepas mandi
    -membantu membuang lemak perut untuk hasil yang ramping -mendapatkan pinggang yang langsing
    -membuang lemak badan di bahagian pinggang
    -menghasilkan bentuk yang menarik, ramping menawan
    -menganjalkan lemak yang mengelebeh
    .
    βœ… Bizzi Breakfast
    Sebagai pengganti Sarapan yang sihat
    -mengenyangkan
    -mengandungi oat yang tinggi serat
    -menjaga jantung anda
    -mengawal kadar kolestrol
    .
    .
    Kalau uols beli SET LENGKAP KURUS nie dapat Free Gift 🎁 tauuuu.... haaaa Jom Cepat2 Whatsapp MOP sah hanya dari @aslegacyaliffsyukrihq ye
    .
    .

    www.wasap.my/60172524996/setlengkapkurusbizziboddy
    . .
    #teammamazuera #bisnesonline
    #mamazuerabeautyshop #aslegacyaliffsyukrihq
    #aslcosmetics
    #alhamdulillah
    #kejayaantanpabatasan
    #beautywithoutborders
    #syukurituberkah
    #alfatihahuntukmakabah
    #setlengkapkurusbizziboddy
    #combobizziboddy
    #bizziboddy #bizzicontourcream
    #bizziflush #bizzibreakfast

  •  0  0  3 October, 2019
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
.
InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
.
Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
.
#bizzibreakfast 
#creamfiit
#bizzicontourcream 
#bizziboddy
#lookfiit
#extralooksliim
#flush4fiit 
#nakkurus 
#jagamakan
#berpuasa 
#ramadanmubarak 
#aslegacypuchongselangor 
#aslegacypuchong
#slimmingdrink
  • Cara Mengamalkan Slimming Series di Bulan Ramadhan.
    .
    InsyaAllah pengambilan Bizzi Breakfast di waktu sahur akan menjadikan perut kenyang lebih lama kerana kandungan zat dan bijirin di dalam Bizzi Breakfast.
    .
    Kita tidak akan menjadi lesu dan letih. Yang Penting elakkan pemgambilan ais di Bulan Ramadhan, dan banyakkan pengambilan air kosong. .
    Selamat Menjalani Ibadah Puasa di Bulan Ramadhan. Jaga Makan! Jangan makan berlebihan dan kurangkan manis. .
    .
    #bizzibreakfast
    #creamfiit
    #bizzicontourcream
    #bizziboddy
    #lookfiit
    #extralooksliim
    #flush4fiit
    #nakkurus
    #jagamakan
    #berpuasa
    #ramadanmubarak
    #aslegacypuchongselangor
    #aslegacypuchong
    #slimmingdrink

  •  4  0  22 April, 2020