#bizzibodyaslegacy Instagram Photos & Videos

bizzibodyaslegacy - 1.1k posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
3.4
average likes

Latest #bizzibodyaslegacy Posts

  • Testimoni jus perawan gold.
.
Siapa berminat nak cuba boleh ws saya, stok dah ada. 😊
.
#aslegacy #dherbs #jusperawangolddherbs #jusperawangold #jusperawan #setbersalin #milkbooster #wanita #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita
  • Testimoni jus perawan gold.
    .
    Siapa berminat nak cuba boleh ws saya, stok dah ada. 😊
    .
    #aslegacy #dherbs #jusperawangolddherbs #jusperawangold #jusperawan #setbersalin #milkbooster #wanita #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita

  •  3  0  6 July, 2020
  • Banyak ibu2 yg confius lepas bersalin x ada susu....mula2 mmg mcm tu...susu yg keluar kuning2 namanya kolestrom (susu awal) yg sangat bagus utk antibodi baby...baby baru lahir x perlu susu yg banyak sebab perut dia hanya sebesar kacang tanah sahaja...(susu awal ) tu dah mencukupi...susu akan banyak mengikut keperluan harian baby....tapi mcm mana nak bg lebih banyak utk buat stok bagi ibu2 yg bekerja? .
Hari tu bila saya up kat story stok susu badan saya utk raudhah banyak yg tanya apa yg saya ambil sebagai Milk Booster..... sebab baru 2 minggu berpantang dah boleh buat stok susu banyak!!
.
Lepas 10 hari bersalin Raudhah saya terus ambil Jus Perawan Gold sebagai Milk Booster dan sebagai makanan tambahan utk kesihatan wanita..bagus juga utk mengecutkan rahim dan menguatkan badan lepas bersalin...10 tahun di pasaran dan masih menjadi jenama pilihan wanita malaysia,Singapore dan Brunei..ada halal dari Jakim Malaysia... saya ambil bersama set bersalin @dherbsholdingshq .
sangat membantu juga bagi mereka yg ikhtiar utk hamil sebab ramai yg dah berjaya!!
.
#aslegacy #dherbs #jusperawangolddherbs #jusperawangold #jusperawan #setbersalin #milkbooster #wanita #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita
  • Banyak ibu2 yg confius lepas bersalin x ada susu....mula2 mmg mcm tu...susu yg keluar kuning2 namanya kolestrom (susu awal) yg sangat bagus utk antibodi baby...baby baru lahir x perlu susu yg banyak sebab perut dia hanya sebesar kacang tanah sahaja...(susu awal ) tu dah mencukupi...susu akan banyak mengikut keperluan harian baby....tapi mcm mana nak bg lebih banyak utk buat stok bagi ibu2 yg bekerja? .
    Hari tu bila saya up kat story stok susu badan saya utk raudhah banyak yg tanya apa yg saya ambil sebagai Milk Booster..... sebab baru 2 minggu berpantang dah boleh buat stok susu banyak!!
    .
    Lepas 10 hari bersalin Raudhah saya terus ambil Jus Perawan Gold sebagai Milk Booster dan sebagai makanan tambahan utk kesihatan wanita..bagus juga utk mengecutkan rahim dan menguatkan badan lepas bersalin...10 tahun di pasaran dan masih menjadi jenama pilihan wanita malaysia,Singapore dan Brunei..ada halal dari Jakim Malaysia... saya ambil bersama set bersalin @dherbsholdingshq .
    sangat membantu juga bagi mereka yg ikhtiar utk hamil sebab ramai yg dah berjaya!!
    .
    #aslegacy #dherbs #jusperawangolddherbs #jusperawangold #jusperawan #setbersalin #milkbooster #wanita #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita

  •  0  0  1 July, 2020
  • *MAGIC BOX*
.
- Mempunyai lapisan aluminium anti karat
- Boleh masuk di dalam microwave
- Mudah untuk di panaskan dimana dan bila2 masa, hanya menggunakan air panas
- Sesuai untuk makanan anak2 dan makanan dingin
- Bekas makanan kedap udara, tidak tumpah
- Mudah di cuci
.
*3 COMPARTMENT*
PROMO : RM35.00
.
#aslegacy #dherbs #magicboxaslegacy #magicbox4compartments #magicbox3compartments #magicbox tupperware #foodcontainer #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita
  • *MAGIC BOX*
    .
    - Mempunyai lapisan aluminium anti karat
    - Boleh masuk di dalam microwave
    - Mudah untuk di panaskan dimana dan bila2 masa, hanya menggunakan air panas
    - Sesuai untuk makanan anak2 dan makanan dingin
    - Bekas makanan kedap udara, tidak tumpah
    - Mudah di cuci
    .
    *3 COMPARTMENT*
    PROMO : RM35.00
    .
    #aslegacy #dherbs #magicboxaslegacy #magicbox4compartments #magicbox3compartments #magicbox tupperware #foodcontainer #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita

  •  0  0  26 June, 2020
  • *MAGIC BOX*
.
- Mempunyai lapisan aluminium anti karat
- Boleh masuk di dalam microwave
- Mudah untuk di panaskan dimana dan bila2 masa, hanya menggunakan air panas
- Sesuai untuk makanan anak2 dan makanan dingin
- Bekas makanan kedap udara, tidak tumpah
- Mudah di cuci
.
*4 STOREY COMPARTMENT*
PROMO : RM50.00
.
#aslegacy #dherbs #magicboxaslegacy #magicbox4compartments #magicbox3compartments #magicbox tupperware #foodcontainer #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita
  • *MAGIC BOX*
    .
    - Mempunyai lapisan aluminium anti karat
    - Boleh masuk di dalam microwave
    - Mudah untuk di panaskan dimana dan bila2 masa, hanya menggunakan air panas
    - Sesuai untuk makanan anak2 dan makanan dingin
    - Bekas makanan kedap udara, tidak tumpah
    - Mudah di cuci
    .
    *4 STOREY COMPARTMENT*
    PROMO : RM50.00
    .
    #aslegacy #dherbs #magicboxaslegacy #magicbox4compartments #magicbox3compartments #magicbox tupperware #foodcontainer #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita

  •  0  0  26 June, 2020
  • Banyak ibu2 yg confius lepas bersalin x ada susu....mula2 mmg mcm tu...susu yg keluar kuning2 namanya kolestrom (susu awal) yg sangat bagus utk antibodi baby...baby baru lahir x perlu susu yg banyak sebab perut dia hanya sebesar kacang tanah sahaja...(susu awal ) tu dah mencukupi...susu akan banyak mengikut keperluan harian baby....tapi mcm mana nak bg lebih banyak utk buat stok bagi ibu2 yg bekerja? .
Hari tu bila saya up kat story stok susu badan saya utk raudhah banyak yg tanya apa yg saya ambil sebagai Milk Booster..... sebab baru 2 minggu berpantang dah boleh buat stok susu banyak!!
.
Lepas 10 hari bersalin Raudhah saya terus ambil Jus Perawan Gold sebagai Milk Booster dan sebagai makanan tambahan utk kesihatan wanita..bagus juga utk mengecutkan rahim dan menguatkan badan lepas bersalin...10 tahun di pasaran dan masih menjadi jenama pilihan wanita malaysia,Singapore dan Brunei..ada halal dari Jakim Malaysia... saya ambil bersama set bersalin @dherbsholdingshq .
sangat membantu juga bagi mereka yg ikhtiar utk hamil sebab ramai yg dah berjaya!!
.
#aslegacy #dherbs #jusperawangolddherbs #jusperawangold #jusperawan #setbersalin #milkbooster #wanita #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita
  • Banyak ibu2 yg confius lepas bersalin x ada susu....mula2 mmg mcm tu...susu yg keluar kuning2 namanya kolestrom (susu awal) yg sangat bagus utk antibodi baby...baby baru lahir x perlu susu yg banyak sebab perut dia hanya sebesar kacang tanah sahaja...(susu awal ) tu dah mencukupi...susu akan banyak mengikut keperluan harian baby....tapi mcm mana nak bg lebih banyak utk buat stok bagi ibu2 yg bekerja? .
    Hari tu bila saya up kat story stok susu badan saya utk raudhah banyak yg tanya apa yg saya ambil sebagai Milk Booster..... sebab baru 2 minggu berpantang dah boleh buat stok susu banyak!!
    .
    Lepas 10 hari bersalin Raudhah saya terus ambil Jus Perawan Gold sebagai Milk Booster dan sebagai makanan tambahan utk kesihatan wanita..bagus juga utk mengecutkan rahim dan menguatkan badan lepas bersalin...10 tahun di pasaran dan masih menjadi jenama pilihan wanita malaysia,Singapore dan Brunei..ada halal dari Jakim Malaysia... saya ambil bersama set bersalin @dherbsholdingshq .
    sangat membantu juga bagi mereka yg ikhtiar utk hamil sebab ramai yg dah berjaya!!
    .
    #aslegacy #dherbs #jusperawangolddherbs #jusperawangold #jusperawan #setbersalin #milkbooster #wanita #bizzibody #bizzibodyaslegacy #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #kopiharumnita

  •  0  0  25 June, 2020
  • ➡️DAH RAMAI YANG SUKA DENGAN BIZZI BODDY 😍⠀
⠀
Suka sebab tak sampai seminggu, berat loss 4kilo !!! Rasa macam tak percaya weiii boleh turun banyak macam ni.⠀
⠀
Paling best, ramai yang kata selera makin yang dulunya membuak-buak kini boleh dikawal dengan jayanya 😃💃💃💃 😍

READY STOK
Rm79.90
  • ➡️DAH RAMAI YANG SUKA DENGAN BIZZI BODDY 😍⠀

    Suka sebab tak sampai seminggu, berat loss 4kilo !!! Rasa macam tak percaya weiii boleh turun banyak macam ni.⠀

    Paling best, ramai yang kata selera makin yang dulunya membuak-buak kini boleh dikawal dengan jayanya 😃💃💃💃 😍

    READY STOK
    Rm79.90

  •  12  1  18 November, 2019
  • 💕 AS LEGACY BIZZI FLUSH 💕

Siapa ada masalah sembelit cuba la detox dengan bizzi flush ni, insya allah lancar sebab bahan2 dia boleh melawaskan tau 😎

Toksin banyak dalam badan juga punca badan selalu letih dan cepat penat... rasa sedap rasa berry🍒
.
KELEBIHAN BIZZIBODY FLUSH :
🍃 Mampu membersihkan kolon
🍃 Membantu turunkan berat badan
🍃 Mengurangkan jerawat dan mencantikkan kulit
🍃 Mengurangkan stress dan juga masalah sukar tidur.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang #dropshipmurah 
#borongmurah #borongprodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang #bukitdahlia #pasirgudang #martasharosman #bestbuybeautyplaza
#bizzibody #bizzibodyaslegacy  #bizzibodyflushpasirgudang #bizzibodyflushjohor #bizziflush #bizziflushbbbp #bizziflushmartasha  #bizziflushoriginal #bizziflushbukitdahlia #bizziflushpasirgudang
. 💛🧡❤🖤💜💙💚💛🧡❤🖤
deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
  • 💕 AS LEGACY BIZZI FLUSH 💕

    Siapa ada masalah sembelit cuba la detox dengan bizzi flush ni, insya allah lancar sebab bahan2 dia boleh melawaskan tau 😎

    Toksin banyak dalam badan juga punca badan selalu letih dan cepat penat... rasa sedap rasa berry🍒
    .
    KELEBIHAN BIZZIBODY FLUSH :
    🍃 Mampu membersihkan kolon
    🍃 Membantu turunkan berat badan
    🍃 Mengurangkan jerawat dan mencantikkan kulit
    🍃 Mengurangkan stress dan juga masalah sukar tidur.

    #stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang #dropshipmurah
    #borongmurah #borongprodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang #bukitdahlia #pasirgudang #martasharosman #bestbuybeautyplaza
    #bizzibody #bizzibodyaslegacy #bizzibodyflushpasirgudang #bizzibodyflushjohor #bizziflush #bizziflushbbbp #bizziflushmartasha #bizziflushoriginal #bizziflushbukitdahlia #bizziflushpasirgudang
    . 💛🧡❤🖤💜💙💚💛🧡❤🖤
    deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
    .
    untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
    .
    Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
    Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
    .
    #readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

  •  1  0  14 November, 2019
  • Lesu tak bermaya!
.
Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi  perkerja yang produktif?
.
Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu.
.
Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana.
.
#bizzibody #bizzibodyaslegacy #bizzibodypenang #bizzibodyusm #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #usmpenang #aslegacyusm #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #aslegacybertam #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #jamshiraslegacy #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #pucukharumnitaaslegacy
  • Lesu tak bermaya!
    .
    Mungkin ada antara anda kerap merasakan letih dan lesu tiap saat. Sehinggakan pagi anda juga bersertakan wajah yang lesu. Belum sampai waktu tengah hari anda sudah mengantuk dan keletihan. Bagaimana hendak menjadi perkerja yang produktif?
    .
    Rata-rata individu akan berkerja di bilik berhawa dingin berserta pergerakan yang kurang. Iaitu lebih banyak duduk dari berjalan. Tapi apa yang pelik badan mudah menjadi letih dan lesu.
    .
    Jangan risau lagi dengan adanyaa Pucuk Harumnita dapat mengatasi masalah anda diluar sana.
    .
    #bizzibody #bizzibodyaslegacy #bizzibodypenang #bizzibodyusm #supplementkurus #aslegacymalaysia #aslegacypenang #aslegacyutara #aslegacy #terlajaklaris #usmpenang #aslegacyusm #codpenang #gelmandianbidaraaslegacy #gelmandianbidara #pucukharumnita #aslegacypucukharumnita #gelbidarapenang #aslegacykepalabatas #aslegacybertam #eczemacreamaslegacy #eczemacream #harumnitaslegacy #aslegacycontourcream #jamshiraslegacy #sabunjamshir #femininewashharumnita #bizzibodycontourcream #pucukharumnitaaslegacy

  •  1  0  12 November, 2019

Top #bizzibodyaslegacy Posts

  • BIZZI BODY
.
Kelebihan Bizzi Body :
💗Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
💗Mengatasi masalah sembelit
💗Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
💗Mencantikkan Kulit
💗Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
💗Mengurangkan masalah obesiti
💗Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.
.
📝Cara Makan / Pengambilan :
💗Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
.
1 botol ada 15 sachet
.
Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS
WhatsApp : www.wasap.my/60134841934
.
#aslegacy#aslegacybizziboddy#langsing #detox#ajl#turunkanberat#kahwin#eday #aliffsyukriterlajaklaris#shahidadherbs #nakkurus#naksihat#kurus#bizzibody #bizzibodymurah#bizzibodymalaysia #bizzibodyborong#bizzibodyoriginal #bizzibodyjohor#bizzibodydrink #bizzibodybydatoaliff#bizzibodysliming #bizzibodysupplement#bizzibodyaslegacy

28 ll 2019
  • BIZZI BODY
    .
    Kelebihan Bizzi Body :
    💗Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    💗Mengatasi masalah sembelit
    💗Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    💗Mencantikkan Kulit
    💗Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    💗Mengurangkan masalah obesiti
    💗Memberikan tenaga
    .
    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar.
    .
    📝Cara Makan / Pengambilan :
    💗Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    .
    1 botol ada 15 sachet
    .
    Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS
    WhatsApp : www.wasap.my/60134841934
    .
    #aslegacy #aslegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #nakkurus#naksihat#kurus#bizzibody #bizzibodymurah#bizzibodymalaysia #bizzibodyborong#bizzibodyoriginal #bizzibodyjohor#bizzibodydrink #bizzibodybydatoaliff#bizzibodysliming #bizzibodysupplement#bizzibodyaslegacy

    28 ll 2019

  •  7  8  24 April, 2019
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB AS LEGACY =RM25.00 .
(Tidak termasuk COD/POS) .
.
.eeeeee muka putih KETIAK HITAMM ada DAKIIIIII !!! 🤣😂
Mesti badan bauu bak engg ni kann kan ? 😭😢 .
.
.Sentap ke tidakk uolsss ??? Gilerr tak sentap menusuk ke kalbu tu klu ade org ckp mcm tu kat kite kann ?? Okay jom saya kenalkan anda dgn 1 solusi saje yg bole selesaikan masalah2 bau badan dan badan berdaki ketiak hitam anda tu 😁🤣✌️.
.
.🌻JAMSHIR BODY SCRUB dari AS LEGACY ni mempunyai ramuan gabungan Ayurveda seperti :.
.
~Minyak sawi.,
~Minyak zaitun.,
~Minyak dedak.,
~Padi , habatussauda.,
~Akar behiru.,
~Bunga cempaka, bunga delima putih dan halba.
Ramuan herba2 semulajadi dan extract bungaan yg dihasilkan boleh membantu anda mngatasi masalah berbau dan kulit badan anda😉👍.
.
.✔Membantu mengatasi masalah kulit berdaki dan merawat bau badan.,
✔️Merawat masalah kulit berjerawat,kulit kusam,kurap dan berpanau.,
✔️Merawat kulit sensitif, eczema, kulit gatal2 kemerahan dan kulit kering.,
✔️Membantu melembutkan kulit.,
✔️Mencerahkan kembali kehitaman kulit ketiak dan di celah2 pelipat di badan.,
✔️Haruman wangian dari herba2 dan campuran extract bunga bungaan yg sgt menenangkan jiwa dan memberi kesegaran selepas di scrubkan di kulit badan anda .
.
.➡️Anda bole dptkan produk2 pilihan anda dr As Legacy, hanya DM atau lagi mudah just Whatsapp Ewin, klik link Whatsapp di bio page Ewin shj 😉.
.
☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa (FREE) / ( charged by area KL / segelintir Selangor).
☑️POS : Rm8++ ( SM/SS & 1dunia)

Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

#bizzibodyaslegacy 
#bizzibodycounturecream
#setbizziboddy 
#bizziflushaslegacy 
#gentelharumnitaaslegacy 
#harumnitafemininewashaslegacy 
#pucukharumnitaaslegacy 
#mandianbidaraaura7herba 
#melaleucatherapycreamaslegacy 
#jamshirbodyscruhaslegacy
#flykissmakeupaslegacy
#puffysmoochbyaslegacy 
#tudungbawalsatinaslegacy
#telekungshahidaaslegacy
#losyenjamsyirdaunbidara
  • JAMSHIR HERBAL BODY SCRUB AS LEGACY =RM25.00 .
    (Tidak termasuk COD/POS) .
    .
    .eeeeee muka putih KETIAK HITAMM ada DAKIIIIII !!! 🤣😂
    Mesti badan bauu bak engg ni kann kan ? 😭😢 .
    .
    .Sentap ke tidakk uolsss ??? Gilerr tak sentap menusuk ke kalbu tu klu ade org ckp mcm tu kat kite kann ?? Okay jom saya kenalkan anda dgn 1 solusi saje yg bole selesaikan masalah2 bau badan dan badan berdaki ketiak hitam anda tu 😁🤣✌️.
    .
    .🌻JAMSHIR BODY SCRUB dari AS LEGACY ni mempunyai ramuan gabungan Ayurveda seperti :.
    .
    ~Minyak sawi.,
    ~Minyak zaitun.,
    ~Minyak dedak.,
    ~Padi , habatussauda.,
    ~Akar behiru.,
    ~Bunga cempaka, bunga delima putih dan halba.
    Ramuan herba2 semulajadi dan extract bungaan yg dihasilkan boleh membantu anda mngatasi masalah berbau dan kulit badan anda😉👍.
    .
    .✔Membantu mengatasi masalah kulit berdaki dan merawat bau badan.,
    ✔️Merawat masalah kulit berjerawat,kulit kusam,kurap dan berpanau.,
    ✔️Merawat kulit sensitif, eczema, kulit gatal2 kemerahan dan kulit kering.,
    ✔️Membantu melembutkan kulit.,
    ✔️Mencerahkan kembali kehitaman kulit ketiak dan di celah2 pelipat di badan.,
    ✔️Haruman wangian dari herba2 dan campuran extract bunga bungaan yg sgt menenangkan jiwa dan memberi kesegaran selepas di scrubkan di kulit badan anda .
    .
    .➡️Anda bole dptkan produk2 pilihan anda dr As Legacy, hanya DM atau lagi mudah just Whatsapp Ewin, klik link Whatsapp di bio page Ewin shj 😉.
    .
    ☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa (FREE) / ( charged by area KL / segelintir Selangor).
    ☑️POS : Rm8++ ( SM/SS & 1dunia)

    Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

    #bizzibodyaslegacy
    #bizzibodycounturecream
    #setbizziboddy
    #bizziflushaslegacy
    #gentelharumnitaaslegacy
    #harumnitafemininewashaslegacy
    #pucukharumnitaaslegacy
    #mandianbidaraaura7herba
    #melaleucatherapycreamaslegacy
    #jamshirbodyscruhaslegacy
    #flykissmakeupaslegacy
    #puffysmoochbyaslegacy
    #tudungbawalsatinaslegacy
    #telekungshahidaaslegacy
    #losyenjamsyirdaunbidara

  •  9  4  15 April, 2019
  • 🌸TUDUNG BAWAL SATIN AMELIA 
AS LEGACY.
KOLEKSI RAYA TERBARU 2019 .,
=RM 69.00 ( sehelai ) .
=RM 200.00 ( 4 helai ).
~HARGA UNTUK 2 HELAI ~ .
=RM 100.00 ( SM ) .
=RM 105.00 ( S/S ).
=$36 ( SGD / BND ).
=380,000 ( INDONESIA ).
~Warna boleh dicampur pilihan anda~ .
(Harga2 tidak termasuk COD/POS).
.
🌹BAWAL SATIN AMELIA adalah Tudung Bawal Koleksi Raya terbaru keluaran As Legacy dgn 14 jenis Warna dan Corak yg sgt2 cantik dan menarik dgn material kain yg berkualiti tinggi, Khas untuk anda segera milikinya dan Pasti anda kelihatan sgt cantik jelita dan ayu sentiasa menggayakan Bawal Satin Amelia As Legacy di Hari Lebaran nanti 🥰💁‍♀️🤗.
.
💐Rainbow Fur & Flying Birds.,
💐Red Forest & Silver Rose.,
💐Rainbow Splash & Rainbow Leaves.,
💐Ocean Woods & Bobby Woods.,
💐Mocha Square & Blue Square.,
💐Midnight Sakura & Olive Sakura.,
💐Apple Diamonds & Berry Diamonds.
.
🌸Material : SATIN AMELIA.,
🌸Bidang : 45 “.,
🌸Jahitan : BABY SEAM.,
🌸Mudah dibentuk,Tidak mudah renyuk, Tidak jarang, Tidak Panas dan Labuh Panjang sgt diutamakan untk Wanita berhijab bg menutup aurat di bhg depan dan belakang.,
🌸Hadir dgn Packaging Khas yg sgt cantik dan kemas.,
🌸Pilihan tudung boleh dicampur2 .
.
➡️Anda Nak? Boleh👌Hanya DM atau WhatsApp Ewin 01123598600 or just klik my whatsApp link in my bio page 😉.
.
☑️COD : Charge by area KL / part of Selangor & More than 3 item produk RM150++ only( FREE ) .
☑️POS : RM 8++(SM/SS & 1 dunia🌏) .

Click Link my WhatsApp on my BIO PAGE👆to proceed order.

#bizzibodyaslegacy 
#bizzibodycounturecream 
#setbizziboddy 
#bizziflushaslegacy 
#gentelharumnitaaslegacy 
#harumnitafemininewashaslegacy 
#pucukharumnitaaslegacy 
#mandianbidaraaura7herba 
#melaleucatherapycreamaslegacy 
#jamshirbodyscruhaslegacy
#flykissmakeupaslegacy
#puffysmoochbyaslegacy 
#tudungbawalsatinaslegacy 
#telekungshahidaaslegacy
#jamshirdaunbidaraaslegacy
#bzlemonteaaslegacy
#balmbidaraaslegacy
#bizzibreakfastaslegacy 
#tudungbawalsatinameliaaslegacy 
#reflexologymagicslipperaslegacy 
#bawalswarovskiaslegacy 
#fryingpansetaslegacy 
#magicfacebeautymassageaslegacy
  • 🌸TUDUNG BAWAL SATIN AMELIA
    AS LEGACY.
    KOLEKSI RAYA TERBARU 2019 .,
    =RM 69.00 ( sehelai ) .
    =RM 200.00 ( 4 helai ).
    ~HARGA UNTUK 2 HELAI ~ .
    =RM 100.00 ( SM ) .
    =RM 105.00 ( S/S ).
    =$36 ( SGD / BND ).
    =380,000 ( INDONESIA ).
    ~Warna boleh dicampur pilihan anda~ .
    (Harga2 tidak termasuk COD/POS).
    .
    🌹BAWAL SATIN AMELIA adalah Tudung Bawal Koleksi Raya terbaru keluaran As Legacy dgn 14 jenis Warna dan Corak yg sgt2 cantik dan menarik dgn material kain yg berkualiti tinggi, Khas untuk anda segera milikinya dan Pasti anda kelihatan sgt cantik jelita dan ayu sentiasa menggayakan Bawal Satin Amelia As Legacy di Hari Lebaran nanti 🥰💁‍♀️🤗.
    .
    💐Rainbow Fur & Flying Birds.,
    💐Red Forest & Silver Rose.,
    💐Rainbow Splash & Rainbow Leaves.,
    💐Ocean Woods & Bobby Woods.,
    💐Mocha Square & Blue Square.,
    💐Midnight Sakura & Olive Sakura.,
    💐Apple Diamonds & Berry Diamonds.
    .
    🌸Material : SATIN AMELIA.,
    🌸Bidang : 45 “.,
    🌸Jahitan : BABY SEAM.,
    🌸Mudah dibentuk,Tidak mudah renyuk, Tidak jarang, Tidak Panas dan Labuh Panjang sgt diutamakan untk Wanita berhijab bg menutup aurat di bhg depan dan belakang.,
    🌸Hadir dgn Packaging Khas yg sgt cantik dan kemas.,
    🌸Pilihan tudung boleh dicampur2 .
    .
    ➡️Anda Nak? Boleh👌Hanya DM atau WhatsApp Ewin 01123598600 or just klik my whatsApp link in my bio page 😉.
    .
    ☑️COD : Charge by area KL / part of Selangor & More than 3 item produk RM150++ only( FREE ) .
    ☑️POS : RM 8++(SM/SS & 1 dunia🌏) .

    Click Link my WhatsApp on my BIO PAGE👆to proceed order.

    #bizzibodyaslegacy
    #bizzibodycounturecream
    #setbizziboddy
    #bizziflushaslegacy
    #gentelharumnitaaslegacy
    #harumnitafemininewashaslegacy
    #pucukharumnitaaslegacy
    #mandianbidaraaura7herba
    #melaleucatherapycreamaslegacy
    #jamshirbodyscruhaslegacy
    #flykissmakeupaslegacy
    #puffysmoochbyaslegacy
    #tudungbawalsatinaslegacy
    #telekungshahidaaslegacy
    #jamshirdaunbidaraaslegacy
    #bzlemonteaaslegacy
    #balmbidaraaslegacy
    #bizzibreakfastaslegacy
    #tudungbawalsatinameliaaslegacy
    #reflexologymagicslipperaslegacy
    #bawalswarovskiaslegacy
    #fryingpansetaslegacy
    #magicfacebeautymassageaslegacy

  •  9  17  5 May, 2019
  • PUFFY SMOOCH LIPSTICKS EXTRACT COLLAGEN AS LEGACY =RM39.90 (tidak termasuk COD/POS).
.
Sebagai wanita tidak kira umur mesti tidak akan lepas dari bersolek hari2 kan.. Tak kira untk bersiap pergi kerja,keluar bersiar2 atau ada juga suri rumah yg mmg suka bersolek untk nampak cantik je dgn suami kan.. Sesetengah wanita mesti tak suka untk bermake up tebal2 dan cukup sekadar ada bedak muka dan warna lipstick dibibir ..
Tapi pernah kah anda alami dilema untuk memilih lipstick yg sesuai dgn wajah dan tona warna kulit? Bila jumpa yg sesuai mahal la pulak sbb brandnya yg mahal ..Mesti pernah kann?? Jgn tipu2 tau sebab saya juga pernah alami masalah termenung lama memilih lipstick yg sesuai di kedai make up 🤣🤣😁😜😘..
.
.
Ini dia lipstick bibir munggil katenyeee yg anda tercari2 dan sgt cantik,comel dan sesuai digayakan untuk semua jenis warna kulit ..
PUFFY SMOOCH LIPS EXTRACT COLLAGEN 3 beautiful colours keluaran produk make up dari AS LEGACY disediakan dgn 3 warna asas yg sgt cantik ,menawan dan menggodakan 😘💋😉.. Dihasilkan dgn smooth fluffy dihujung pemakaian supaya bibir anda tidak berasar kasar dan ia bukan seperti lipstick lips matte yg kering kerana mempunyai colagen agar bibir anda ,tidak kering, kelihatan cantik bermunggil dan mampu tahan 24jam seharian jika anda tidak basuh walaupun selepas mkn👍😉👄😘.
.
.
3 Warna PUFFY SMOOCH LIPSTICKS 👄 :.
.
💋SEDUCTIVE( seduction tomato red).,
💋DEARLY( Beautiful Pink lips).,
💋NAKED (Cute and Natural).
.
➡️Anda bole dptkan produk2 pilihan kegemaran anda dgn hanya DM ,comment atau lagi mudah direct Whatsapp, klik link Whatsapp di bio page Ewin shj 😉.
.
☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa FREE ( charge by area KL / segelintir Selangor).
☑️POS : Rm8++ ( SM/SS & 1dunia)

Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

#bizzibodyaslegacy 
#bizzibodycounturecream
#setbizziboddy 
#bizziflushaslegacy 
#gentelharumnitaaslegacy 
#harumnitafemininewashaslegacy 
#pucukharumnitaaslegacy 
#mandianbidaraaura7herba 
#melaleucatherapycreamaslegacy 
#jamshirbodyscruhaslegacy
#flykissmakeupaslegacy
#puffysmoochbyaslegacy 
#tudungbawalsatinaslegacy
#telekungshahidaaslegacy
#losyenjamsyirdaunbidara
  • PUFFY SMOOCH LIPSTICKS EXTRACT COLLAGEN AS LEGACY =RM39.90 (tidak termasuk COD/POS).
    .
    Sebagai wanita tidak kira umur mesti tidak akan lepas dari bersolek hari2 kan.. Tak kira untk bersiap pergi kerja,keluar bersiar2 atau ada juga suri rumah yg mmg suka bersolek untk nampak cantik je dgn suami kan.. Sesetengah wanita mesti tak suka untk bermake up tebal2 dan cukup sekadar ada bedak muka dan warna lipstick dibibir ..
    Tapi pernah kah anda alami dilema untuk memilih lipstick yg sesuai dgn wajah dan tona warna kulit? Bila jumpa yg sesuai mahal la pulak sbb brandnya yg mahal ..Mesti pernah kann?? Jgn tipu2 tau sebab saya juga pernah alami masalah termenung lama memilih lipstick yg sesuai di kedai make up 🤣🤣😁😜😘..
    .
    .
    Ini dia lipstick bibir munggil katenyeee yg anda tercari2 dan sgt cantik,comel dan sesuai digayakan untuk semua jenis warna kulit ..
    PUFFY SMOOCH LIPS EXTRACT COLLAGEN 3 beautiful colours keluaran produk make up dari AS LEGACY disediakan dgn 3 warna asas yg sgt cantik ,menawan dan menggodakan 😘💋😉.. Dihasilkan dgn smooth fluffy dihujung pemakaian supaya bibir anda tidak berasar kasar dan ia bukan seperti lipstick lips matte yg kering kerana mempunyai colagen agar bibir anda ,tidak kering, kelihatan cantik bermunggil dan mampu tahan 24jam seharian jika anda tidak basuh walaupun selepas mkn👍😉👄😘.
    .
    .
    3 Warna PUFFY SMOOCH LIPSTICKS 👄 :.
    .
    💋SEDUCTIVE( seduction tomato red).,
    💋DEARLY( Beautiful Pink lips).,
    💋NAKED (Cute and Natural).
    .
    ➡️Anda bole dptkan produk2 pilihan kegemaran anda dgn hanya DM ,comment atau lagi mudah direct Whatsapp, klik link Whatsapp di bio page Ewin shj 😉.
    .
    ☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa FREE ( charge by area KL / segelintir Selangor).
    ☑️POS : Rm8++ ( SM/SS & 1dunia)

    Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

    #bizzibodyaslegacy
    #bizzibodycounturecream
    #setbizziboddy
    #bizziflushaslegacy
    #gentelharumnitaaslegacy
    #harumnitafemininewashaslegacy
    #pucukharumnitaaslegacy
    #mandianbidaraaura7herba
    #melaleucatherapycreamaslegacy
    #jamshirbodyscruhaslegacy
    #flykissmakeupaslegacy
    #puffysmoochbyaslegacy
    #tudungbawalsatinaslegacy
    #telekungshahidaaslegacy
    #losyenjamsyirdaunbidara

  •  9  2  7 April, 2019
  • FLY & KISS 5 IN 1 MAKE UP SET = RM159.90.,
(tidak termasuk COD/POS).
.
FLY & KISS 5 in 1 Make up Set adalah produk Make up Set kecantikan yg terbaru dan terkini keluaran dari AS LEGACY.
.
Fly & Kiss Make up Set ini mempunyai 5 jenis item make up asas wanita yg sgt2 LIMITED EDITONSS didatangkan dalam 1 beg make up jenama yg sama dan sgt cantik dgn packaging size sederhana kecil agar mudah untuk anda bawa kemana2 untk solekan dan diberikan secara percuma.. .
Sangat sesuai dan sgt cantik juga jika dijadikan sbg hadiah untuk kawan2 atau keluarga atau lebih istimewa lagi jika hadiah ulang tahun perkahwinan bersama isteri dan sangat jimat jika dijadikan sbg hantaran perkahwinan juga boleh tiada masalah kerana Set ini sgt2 berbaloii dan harganya sgt berpatutan , sangat menjimatkan dan mampu dimiliki hanya 1 harga,1 beg make up kecil dan 5 jenis item keperluan asas solekan anda😉👍.
.
Berbaloii ke tidakk uolss??
Terbaikk 👍👍..
.
.Item Barang Make up FLY & KISS :.
.
❤️Rose Serum.,
❤️Two Way Cake.,
❤️Rose Collagen & Moist Spray.,
❤️Ink Liner Black.,
❤️Lipstick (tomato colour).,
❤️FREE Beg Make up .
.
✅Kelebihan dan Kebaikkannya :.
.
.Mempunyai kandungan Vitamin C & E dgn campuran haruman wangian extract bunga Rose 🌹 yg dihasilkan di dalam Set Make up ini.
.
➡️Anda bole dptkan produk2 pilihan kegemaran anda dgn hanya DM ,comment atau lagi mudah direct Whatsapp, klik link Whatsapp di bio page Ewin shj 😉.
.
☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa FREE ( charge by area KL / segelintir Selangor).
☑️POS : Rm8++ ( SM/SS & 1dunia)

Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

#bizzibodyaslegacy 
#bizzibodycounturecream
#setbizziboddy 
#bizziflushaslegacy 
#gentelharumnitaaslegacy 
#harumnitafemininewashaslegacy 
#pucukharumnitaaslegacy 
#mandianbidaraaura7herba 
#melaleucatherapycreamaslegacy 
#jamshirbodyscruhaslegacy
#flykissmakeupaslegacy
#puffysmoochbyaslegacy 
#tudungbawalsatinaslegacy
#telekungshahidaaslegacy
#losyenjamsyirdaunbidara
#losyenjamshirdaunbidara
  • FLY & KISS 5 IN 1 MAKE UP SET = RM159.90.,
    (tidak termasuk COD/POS).
    .
    FLY & KISS 5 in 1 Make up Set adalah produk Make up Set kecantikan yg terbaru dan terkini keluaran dari AS LEGACY.
    .
    Fly & Kiss Make up Set ini mempunyai 5 jenis item make up asas wanita yg sgt2 LIMITED EDITONSS didatangkan dalam 1 beg make up jenama yg sama dan sgt cantik dgn packaging size sederhana kecil agar mudah untuk anda bawa kemana2 untk solekan dan diberikan secara percuma.. .
    Sangat sesuai dan sgt cantik juga jika dijadikan sbg hadiah untuk kawan2 atau keluarga atau lebih istimewa lagi jika hadiah ulang tahun perkahwinan bersama isteri dan sangat jimat jika dijadikan sbg hantaran perkahwinan juga boleh tiada masalah kerana Set ini sgt2 berbaloii dan harganya sgt berpatutan , sangat menjimatkan dan mampu dimiliki hanya 1 harga,1 beg make up kecil dan 5 jenis item keperluan asas solekan anda😉👍.
    .
    Berbaloii ke tidakk uolss??
    Terbaikk 👍👍..
    .
    .Item Barang Make up FLY & KISS :.
    .
    ❤️Rose Serum.,
    ❤️Two Way Cake.,
    ❤️Rose Collagen & Moist Spray.,
    ❤️Ink Liner Black.,
    ❤️Lipstick (tomato colour).,
    ❤️FREE Beg Make up .
    .
    ✅Kelebihan dan Kebaikkannya :.
    .
    .Mempunyai kandungan Vitamin C & E dgn campuran haruman wangian extract bunga Rose 🌹 yg dihasilkan di dalam Set Make up ini.
    .
    ➡️Anda bole dptkan produk2 pilihan kegemaran anda dgn hanya DM ,comment atau lagi mudah direct Whatsapp, klik link Whatsapp di bio page Ewin shj 😉.
    .
    ☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa FREE ( charge by area KL / segelintir Selangor).
    ☑️POS : Rm8++ ( SM/SS & 1dunia)

    Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

    #bizzibodyaslegacy
    #bizzibodycounturecream
    #setbizziboddy
    #bizziflushaslegacy
    #gentelharumnitaaslegacy
    #harumnitafemininewashaslegacy
    #pucukharumnitaaslegacy
    #mandianbidaraaura7herba
    #melaleucatherapycreamaslegacy
    #jamshirbodyscruhaslegacy
    #flykissmakeupaslegacy
    #puffysmoochbyaslegacy
    #tudungbawalsatinaslegacy
    #telekungshahidaaslegacy
    #losyenjamsyirdaunbidara
    #losyenjamshirdaunbidara

  •  7  4  6 April, 2019
  • COMBO SET BIZZIBODDY 4 in 1 =RM121.90 (tidak termasuk COD/POS) .
.
.1. Bizziboddy (slimming drink).,
2. Bizziboddy Contour Cream.,
3 .FREE SHAKER BOTTLE .,
4 . FREE POSTAGE (Semenanjung shj)
.
.Nak turunkan berat badan ?Tak bole kawal selere mkn? Selalu je denga org membawang pasal kite kann mcm die pulak yg gemok kan 🤣😂. .
Ya mmg gemok is ‘awesome’ but jgn la sbb da awesome anda nak redha je badan gemok tu tak nak buang boyot2 tu ..Buatnya la korang tertinggal bas ke grab ke da lmbt pegi kerje ni tp bdan berat je nak kejar acano ?? jom kita kurus slimkan bodyshape dgn BIZZIBODDY COMBO SET As Legacy ni ✌️😁😘.
.
. 👉1 Harga 3 item produk dan (FREE POSTAGE) kami tawarkan pada anda Combo Set buang lemak katenyee yg sgt jimat dan sgt berbaloii 👍😜🤗. COMBO SET BIZZIBODDY 4 in 1 adalah produk slimming drink ajaib terlajakk Viral dan terlajakk kuruss dari As Legacy mampu menbantu anda menurunkan berat badan dan melangsingkan bentuk badan anda dgn pantas dlm jangka masa yg singkat tanpa anda perlu kerap bersenam dan membantu mngawal selera makan berlebihan anda 🤗🥰.
TERBAIKKK 👍👍👍 . 
Jom berBIZZIBODDY ? 🤣👍
.
.➡️Anda Nak ?Boleh✌️Anda bole DM sy atau terus WhatsApp 01123598600 or just klik my whatsApp link in my bio page😉.
.
.☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa (FREE) / ( charged by area KL / segelintir Selangor).
☑️POS : FREE in set combo Only.(Semenanjung Only) 
RM 8++(SS & 1dunia)

Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

#bizzibodyaslegacy 
#bizzibodycounturecream
#setbizziboddy 
#bizziflushaslegacy 
#gentelharumnitaaslegacy 
#harumnitafemininewashaslegacy 
#pucukharumnitaaslegacy 
#mandianbidaraaura7herba 
#melaleucatherapycreamaslegacy 
#jamshirbodyscruhaslegacy
#flykissmakeupaslegacy
#puffysmoochbyaslegacy 
#tudungbawalsatinaslegacy
#telekungshahidaaslegacy
#losyenjamsyirdaunbidara
  • COMBO SET BIZZIBODDY 4 in 1 =RM121.90 (tidak termasuk COD/POS) .
    .
    .1. Bizziboddy (slimming drink).,
    2. Bizziboddy Contour Cream.,
    3 .FREE SHAKER BOTTLE .,
    4 . FREE POSTAGE (Semenanjung shj)
    .
    .Nak turunkan berat badan ?Tak bole kawal selere mkn? Selalu je denga org membawang pasal kite kann mcm die pulak yg gemok kan 🤣😂. .
    Ya mmg gemok is ‘awesome’ but jgn la sbb da awesome anda nak redha je badan gemok tu tak nak buang boyot2 tu ..Buatnya la korang tertinggal bas ke grab ke da lmbt pegi kerje ni tp bdan berat je nak kejar acano ?? jom kita kurus slimkan bodyshape dgn BIZZIBODDY COMBO SET As Legacy ni ✌️😁😘.
    .
    . 👉1 Harga 3 item produk dan (FREE POSTAGE) kami tawarkan pada anda Combo Set buang lemak katenyee yg sgt jimat dan sgt berbaloii 👍😜🤗. COMBO SET BIZZIBODDY 4 in 1 adalah produk slimming drink ajaib terlajakk Viral dan terlajakk kuruss dari As Legacy mampu menbantu anda menurunkan berat badan dan melangsingkan bentuk badan anda dgn pantas dlm jangka masa yg singkat tanpa anda perlu kerap bersenam dan membantu mngawal selera makan berlebihan anda 🤗🥰.
    TERBAIKKK 👍👍👍 .
    Jom berBIZZIBODDY ? 🤣👍
    .
    .➡️Anda Nak ?Boleh✌️Anda bole DM sy atau terus WhatsApp 01123598600 or just klik my whatsApp link in my bio page😉.
    .
    .☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa (FREE) / ( charged by area KL / segelintir Selangor).
    ☑️POS : FREE in set combo Only.(Semenanjung Only)
    RM 8++(SS & 1dunia)

    Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

    #bizzibodyaslegacy
    #bizzibodycounturecream
    #setbizziboddy
    #bizziflushaslegacy
    #gentelharumnitaaslegacy
    #harumnitafemininewashaslegacy
    #pucukharumnitaaslegacy
    #mandianbidaraaura7herba
    #melaleucatherapycreamaslegacy
    #jamshirbodyscruhaslegacy
    #flykissmakeupaslegacy
    #puffysmoochbyaslegacy
    #tudungbawalsatinaslegacy
    #telekungshahidaaslegacy
    #losyenjamsyirdaunbidara

  •  10  6  16 April, 2019
  • FLY & KISS 5 in 1 Make Up Set AS LEGACY 💋
= RM159.90 ( tidak termasuk cod/pos).
.
.
Siapa pernah rasa nak beli make up tp tak tau sesuai ke tak dgn warna kulit ? Kalau pakai make up tu kita rasa confident je kan.. 🥰☺️ Tapi cuba kalau tak pakai make up? Rasa da siap ke nak keluar rumah tu?? Rasa muka tu macam kosong telanjang je kan?? 🤭🤭🙈🙈 #nasilemaktelanjang ..🤣😁✌️.
Nak cantik dan cepat je ber make up ?? Tak suka nak berejam-jam make up atau tak mampu nak beli make up mahal2?😅 Siapa pernah rasa macam ni ?? Tekanan pada diri kann ? 🤣😘👍.
.
Okay kini ada solusi untuk anda semua yg nak cantik bersolek dalam masa 5 mint je sekejap je uolss .. Ini adalah Keluaran terbaru Set make up dari AS LEGACY .. Set make up FLY & KISS 5 in 1 in LIMITED EDITION Is Onzz now 💋😘😉✌️.
.
.Item Barang Make up FLY & KISS :.
.
❤️Rose Serum.,
❤️Two Way Cake.,
❤️Rose Collagen & Moist Spray.,
❤️Ink Liner Black.,
❤️Lipstick (tomato colour).,
❤️FREE Beg Make up .
.
✅Kelebihan dan Kebaikkannya :.
.
.Mempunyai kandungan Vitamin C & E dgn campuran haruman wangian extract bunga Rose 🌹 yg dihasilkan di dalam Set Make up ini.
.
➡️Anda bole dptkan produk2 pilihan kegemaran anda dgn hanya DM ,comment atau lagi mudah direct Whatsapp, klik link Whatsapp di bio page Ewin shj 😉.
.
☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa FREE ( charge by area KL / segelintir Selangor).
☑️POS : Rm8++ ( SM/SS & 1dunia)

Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

#bizzibodyaslegacy 
#bizzibodycounturecream
#setbizziboddy 
#bizziflushaslegacy 
#gentelharumnitaaslegacy 
#harumnitafemininewashaslegacy 
#pucukharumnitaaslegacy 
#mandianbidaraaura7herba 
#melaleucatherapycreamaslegacy 
#jamshirbodyscruhaslegacy
#flykissmakeupaslegacy
#puffysmoochbyaslegacy 
#tudungbawalsatinaslegacy
#telekungshahidaaslegacy
#losyenjamsyirdaunbidara
#losyenjamshirdaunbidara
  • FLY & KISS 5 in 1 Make Up Set AS LEGACY 💋
    = RM159.90 ( tidak termasuk cod/pos).
    .
    .
    Siapa pernah rasa nak beli make up tp tak tau sesuai ke tak dgn warna kulit ? Kalau pakai make up tu kita rasa confident je kan.. 🥰☺️ Tapi cuba kalau tak pakai make up? Rasa da siap ke nak keluar rumah tu?? Rasa muka tu macam kosong telanjang je kan?? 🤭🤭🙈🙈 #nasilemaktelanjang ..🤣😁✌️.
    Nak cantik dan cepat je ber make up ?? Tak suka nak berejam-jam make up atau tak mampu nak beli make up mahal2?😅 Siapa pernah rasa macam ni ?? Tekanan pada diri kann ? 🤣😘👍.
    .
    Okay kini ada solusi untuk anda semua yg nak cantik bersolek dalam masa 5 mint je sekejap je uolss .. Ini adalah Keluaran terbaru Set make up dari AS LEGACY .. Set make up FLY & KISS 5 in 1 in LIMITED EDITION Is Onzz now 💋😘😉✌️.
    .
    .Item Barang Make up FLY & KISS :.
    .
    ❤️Rose Serum.,
    ❤️Two Way Cake.,
    ❤️Rose Collagen & Moist Spray.,
    ❤️Ink Liner Black.,
    ❤️Lipstick (tomato colour).,
    ❤️FREE Beg Make up .
    .
    ✅Kelebihan dan Kebaikkannya :.
    .
    .Mempunyai kandungan Vitamin C & E dgn campuran haruman wangian extract bunga Rose 🌹 yg dihasilkan di dalam Set Make up ini.
    .
    ➡️Anda bole dptkan produk2 pilihan kegemaran anda dgn hanya DM ,comment atau lagi mudah direct Whatsapp, klik link Whatsapp di bio page Ewin shj 😉.
    .
    ☑️COD : Wangsa Maju & Setiawangsa FREE ( charge by area KL / segelintir Selangor).
    ☑️POS : Rm8++ ( SM/SS & 1dunia)

    Click link my Whatsapp in bio page👆to proceed order.

    #bizzibodyaslegacy
    #bizzibodycounturecream
    #setbizziboddy
    #bizziflushaslegacy
    #gentelharumnitaaslegacy
    #harumnitafemininewashaslegacy
    #pucukharumnitaaslegacy
    #mandianbidaraaura7herba
    #melaleucatherapycreamaslegacy
    #jamshirbodyscruhaslegacy
    #flykissmakeupaslegacy
    #puffysmoochbyaslegacy
    #tudungbawalsatinaslegacy
    #telekungshahidaaslegacy
    #losyenjamsyirdaunbidara
    #losyenjamshirdaunbidara

  •  8  3  7 April, 2019
  • 🌿GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA 
AS LEGACY .
=RM 25.00 .
(tidak termasuk COD/POS).
.
😖Dengan cuaca yg tidak menentu di bulan Puasa ni , kita sering mengalami masalah lesu keletihan menguruskan rutin harian dan kesihatan badan luaran dan dalaman terjejas ketika berpuasa ?? .
.
Jom saya bantu anda untuk SOLUSINYAA 😁✌️.
Dengan Mandian Bidara Aura 7 Herba produk aura kesihatan positif As Legacy yg terlajakk TERBAIKK ini diperkaya dari Extract Herba2 Semulajadi yg sgt berkhasiat untuk kesihatan dalaman & luaran mampu membantu mengembalikan seri aura positif dalaman diri anda dan mengekalkan kesegaran kesihatan anda pastinya Mandian Bidara As Legacy TERBAIKK 😘👍👍.
.
JOM MANDI PAGI RAYA DENGAN 
MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA 😉.
PASTI SEGAR CERIA SENTIASA DI HARI RAYA 😘😘.
.
✅Mengatasi bau badan dgn menyingkirkan daki2 toksin di kulit badan.,
✅Menyegarkan badan dari lesu keletihan dan Memperbaharui semangat.,
✅Membantu mengatasi susah tidur dan merawat tekanan gangguan emosi dari makhluk halus,sihir atau jin.,
✅Boleh digunakan pada kanak2 dan bayi jika tiada alahan pada kulit.,
✅Boleh digunakan sbg mandi hadas/mandi wajib.
.
➡️Anda Nak? Boleh👌Hanya DM atau WhatsApp Ewin 01123598600 or just klik my whatsApp link in my bio page 😉.
.
☑️COD: Charge by area KL / Part of Selangor & More than 3 item or produk more RM150++ only( FREE ) .
☑️POS : RM 8++(SM/SS & 1 dunia🌏) .

Click Link my WhatsApp on my BIO PAGE👆to proceed order.

#bizzibodyaslegacy 
#bizzibodycounturecream 
#setbizziboddy 
#bizziflushaslegacy 
#gentelharumnitaaslegacy 
#harumnitafemininewashaslegacy 
#pucukharumnitaaslegacy 
#mandianbidaraaura7herba 
#melaleucatherapycreamaslegacy 
#jamshirbodyscruhaslegacy
#flykissmakeupaslegacy
#puffysmoochbyaslegacy 
#tudungbawalsatinaslegacy 
#telekungshahidaaslegacy
#jamshirdaunbidaraaslegacy
#bzlemonteaaslegacy
#balmbidaraaslegacy
#bizzibreakfastaslegacy 
#tudungbawalsatinameliaaslegacy 
#reflexologymagicslipperaslegacy 
#bawalswarovskiaslegacy 
#fryingpansetaslegacy 
#magicfacebeautymassageaslegacy 
#kurtaaslegacy
#souppotsetaslegacy 
#kainpelikataslegacy 
#magicboxaslegacy
  • 🌿GEL MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA
    AS LEGACY .
    =RM 25.00 .
    (tidak termasuk COD/POS).
    .
    😖Dengan cuaca yg tidak menentu di bulan Puasa ni , kita sering mengalami masalah lesu keletihan menguruskan rutin harian dan kesihatan badan luaran dan dalaman terjejas ketika berpuasa ?? .
    .
    Jom saya bantu anda untuk SOLUSINYAA 😁✌️.
    Dengan Mandian Bidara Aura 7 Herba produk aura kesihatan positif As Legacy yg terlajakk TERBAIKK ini diperkaya dari Extract Herba2 Semulajadi yg sgt berkhasiat untuk kesihatan dalaman & luaran mampu membantu mengembalikan seri aura positif dalaman diri anda dan mengekalkan kesegaran kesihatan anda pastinya Mandian Bidara As Legacy TERBAIKK 😘👍👍.
    .
    JOM MANDI PAGI RAYA DENGAN
    MANDIAN BIDARA AURA 7 HERBA 😉.
    PASTI SEGAR CERIA SENTIASA DI HARI RAYA 😘😘.
    .
    ✅Mengatasi bau badan dgn menyingkirkan daki2 toksin di kulit badan.,
    ✅Menyegarkan badan dari lesu keletihan dan Memperbaharui semangat.,
    ✅Membantu mengatasi susah tidur dan merawat tekanan gangguan emosi dari makhluk halus,sihir atau jin.,
    ✅Boleh digunakan pada kanak2 dan bayi jika tiada alahan pada kulit.,
    ✅Boleh digunakan sbg mandi hadas/mandi wajib.
    .
    ➡️Anda Nak? Boleh👌Hanya DM atau WhatsApp Ewin 01123598600 or just klik my whatsApp link in my bio page 😉.
    .
    ☑️COD: Charge by area KL / Part of Selangor & More than 3 item or produk more RM150++ only( FREE ) .
    ☑️POS : RM 8++(SM/SS & 1 dunia🌏) .

    Click Link my WhatsApp on my BIO PAGE👆to proceed order.

    #bizzibodyaslegacy
    #bizzibodycounturecream
    #setbizziboddy
    #bizziflushaslegacy
    #gentelharumnitaaslegacy
    #harumnitafemininewashaslegacy
    #pucukharumnitaaslegacy
    #mandianbidaraaura7herba
    #melaleucatherapycreamaslegacy
    #jamshirbodyscruhaslegacy
    #flykissmakeupaslegacy
    #puffysmoochbyaslegacy
    #tudungbawalsatinaslegacy
    #telekungshahidaaslegacy
    #jamshirdaunbidaraaslegacy
    #bzlemonteaaslegacy
    #balmbidaraaslegacy
    #bizzibreakfastaslegacy
    #tudungbawalsatinameliaaslegacy
    #reflexologymagicslipperaslegacy
    #bawalswarovskiaslegacy
    #fryingpansetaslegacy
    #magicfacebeautymassageaslegacy
    #kurtaaslegacy
    #souppotsetaslegacy
    #kainpelikataslegacy
    #magicboxaslegacy

  •  8  3  26 May, 2019