#bizziboddyslimmingdrink Instagram Photos & Videos

bizziboddyslimmingdrink - 2.5k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
2.1
average likes

Latest #bizziboddyslimmingdrink Posts

  • JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan HERBA AYURVEDA yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah KETIAK GELAP 🙈 JERAWAT jerawat pada badan, kulit kulit kering kann.. SIAPA da guna pasti akan suka🤗
CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
* Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.
INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab
GABUNGAN HERBA AYURVEDA:
1. Minyak Sawi
2. Bunga Cempaka Putih
3. Minyak Zaitun
4. Habatussawda
5. Halba
6. Akar Behiru
7. Minyak Dedak Padi
8. Bunga Delima Putih
JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
🔰 Kulit badan berdaki
🔰 Mengatasi Bau Badan
🔰 Berjerawat
🔰 Kulit Berpanau
🔰 Kulit Kusam
🔰 Kulit Gelap
🔰 Kulit Kering
🔰 Ruam
🔰 Kulit Sensetif
.
HARGA : RM25 SAHAJA
AS LEGACY-MOP SAH
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan HERBA AYURVEDA yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah KETIAK GELAP 🙈 JERAWAT jerawat pada badan, kulit kulit kering kann.. SIAPA da guna pasti akan suka🤗
    CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
    * Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.
    INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab
    GABUNGAN HERBA AYURVEDA:
    1. Minyak Sawi
    2. Bunga Cempaka Putih
    3. Minyak Zaitun
    4. Habatussawda
    5. Halba
    6. Akar Behiru
    7. Minyak Dedak Padi
    8. Bunga Delima Putih
    JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
    🔰 Kulit badan berdaki
    🔰 Mengatasi Bau Badan
    🔰 Berjerawat
    🔰 Kulit Berpanau
    🔰 Kulit Kusam
    🔰 Kulit Gelap
    🔰 Kulit Kering
    🔰 Ruam
    🔰 Kulit Sensetif
    .
    HARGA : RM25 SAHAJA
    AS LEGACY-MOP SAH
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  2  0  31 July, 2020
  • . Sapa yang ada jerawat, Ketiak gelap²,boleh Gosok Sabun Scrub Herba ni.. KETIAK GELAP, JERAWAT BADAN, Kulit Kering, dan Ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan HERBA AYURVEDA yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah KETIAK GELAP 🙈 JERAWAT jerawat pada badan, kulit kulit kering kann.. SIAPA da guna pasti akan suka🤗
.
CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
* Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.
INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab
GABUNGAN HERBA AYURVEDA:
1. Minyak Sawi
2. Bunga Cempaka Putih
3. Minyak Zaitun
4. Habatussawda
5. Halba
6. Akar Behiru
7. Minyak Dedak Padi
8. Bunga Delima Putih
JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
🔰 Kulit badan berdaki
🔰 Mengatasi Bau Badan
🔰 Berjerawat
🔰 Kulit Berpanau
🔰 Kulit Kusam
🔰 Kulit Gelap
🔰 Kulit Kering
🔰 Ruam
🔰 Kulit Sensetif
.
HARGA : RM25 SAHAJA
AS LEGACY-MOP SAH
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/610146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • . Sapa yang ada jerawat, Ketiak gelap²,boleh Gosok Sabun Scrub Herba ni.. KETIAK GELAP, JERAWAT BADAN, Kulit Kering, dan Ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan HERBA AYURVEDA yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah KETIAK GELAP 🙈 JERAWAT jerawat pada badan, kulit kulit kering kann.. SIAPA da guna pasti akan suka🤗
    .
    CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
    * Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.
    INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab
    GABUNGAN HERBA AYURVEDA:
    1. Minyak Sawi
    2. Bunga Cempaka Putih
    3. Minyak Zaitun
    4. Habatussawda
    5. Halba
    6. Akar Behiru
    7. Minyak Dedak Padi
    8. Bunga Delima Putih
    JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
    🔰 Kulit badan berdaki
    🔰 Mengatasi Bau Badan
    🔰 Berjerawat
    🔰 Kulit Berpanau
    🔰 Kulit Kusam
    🔰 Kulit Gelap
    🔰 Kulit Kering
    🔰 Ruam
    🔰 Kulit Sensetif
    .
    HARGA : RM25 SAHAJA
    AS LEGACY-MOP SAH
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/610146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  1  0  31 July, 2020
  • JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan HERBA AYURVEDA yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah KETIAK GELAP 🙈 JERAWAT jerawat pada badan, kulit kulit kering kann.. SIAPA da guna pasti akan suka🤗
CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
* Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.
INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab
GABUNGAN HERBA AYURVEDA:
1. Minyak Sawi
2. Bunga Cempaka Putih
3. Minyak Zaitun
4. Habatussawda
5. Halba
6. Akar Behiru
7. Minyak Dedak Padi
8. Bunga Delima Putih
JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
🔰 Kulit badan berdaki
🔰 Mengatasi Bau Badan
🔰 Berjerawat
🔰 Kulit Berpanau
🔰 Kulit Kusam
🔰 Kulit Gelap
🔰 Kulit Kering
🔰 Ruam
🔰 Kulit Sensetif
.
HARGA : RM25 SAHAJA
AS LEGACY-MOP SAH
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan HERBA AYURVEDA yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah KETIAK GELAP 🙈 JERAWAT jerawat pada badan, kulit kulit kering kann.. SIAPA da guna pasti akan suka🤗
    CARA PENGGUNAAN JAMSHIR:
    * Gunakan Jamshir Body Scrub ketika mandi atau tempat2 bermasalah. Kemudian bilas dengan air bersih.
    INFO : Sabun ini tidak akan menyebabkan kulit kering atau pedih kerana sabun ini berfungsi juga sebagai pelembab
    GABUNGAN HERBA AYURVEDA:
    1. Minyak Sawi
    2. Bunga Cempaka Putih
    3. Minyak Zaitun
    4. Habatussawda
    5. Halba
    6. Akar Behiru
    7. Minyak Dedak Padi
    8. Bunga Delima Putih
    JAMSHIR BANTU ATASI MASALAH:
    🔰 Kulit badan berdaki
    🔰 Mengatasi Bau Badan
    🔰 Berjerawat
    🔰 Kulit Berpanau
    🔰 Kulit Kusam
    🔰 Kulit Gelap
    🔰 Kulit Kering
    🔰 Ruam
    🔰 Kulit Sensetif
    .
    HARGA : RM25 SAHAJA
    AS LEGACY-MOP SAH
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  1  0  23 July, 2020
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan.  kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
. 
sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
. 
Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
. 
Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
#berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

AGENT-AS LEGACY
-MOP07016-Ab Samat
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
    nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

    kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan. kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
    .
    sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
    .
    Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
    .
    Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
    #berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

    AGENT-AS LEGACY
    -MOP07016-Ab Samat
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  1  0  20 July, 2020
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan.  kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
. 
sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
. 
Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
. 
Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
#berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

AGENT-AS LEGACY
-MOP07016-Ab Samat
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
    nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

    kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan. kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
    .
    sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
    .
    Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
    .
    Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
    #berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

    AGENT-AS LEGACY
    -MOP07016-Ab Samat
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  2  0  20 July, 2020
  • FLUSH 4 FIT😘 
Kesan 10x ganda lebih pantas MENGATASI masalah seperti :
masalah penghadaman(SUSAH MEMBUANG )
jerawat aktif
susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
MOODY 
STRESS 
CEPAT LETIH 
SUSAH TIDUR 
KETAGIH MAKAN MAKANAN MANIS 

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua

Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil FLUSH 4 FIT .. Pembuangan 1-2 kali je sehari.. 

ANY SIDE EFFECTS ??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas .

🍓RASA buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

1 BOX ada 15 SACHETS yg sgt power
Terus tuang kedalam mulut, x perlu dibancuh

FLUSH 4 FIT rm75
+RM8
AGENT-AS LEGACY
ID-MOP07016-Ab
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • FLUSH 4 FIT😘
    Kesan 10x ganda lebih pantas MENGATASI masalah seperti :
    masalah penghadaman(SUSAH MEMBUANG )
    jerawat aktif
    susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    MOODY
    STRESS
    CEPAT LETIH
    SUSAH TIDUR
    KETAGIH MAKAN MAKANAN MANIS

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua

    Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil FLUSH 4 FIT .. Pembuangan 1-2 kali je sehari..

    ANY SIDE EFFECTS ??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas .

    🍓RASA buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

    1 BOX ada 15 SACHETS yg sgt power
    Terus tuang kedalam mulut, x perlu dibancuh

    FLUSH 4 FIT rm75
    +RM8
    AGENT-AS LEGACY
    ID-MOP07016-Ab
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  1  0  5 July, 2020
  • Nak tahu tak rahsia maintain kurus saya? Ramai sangat yang dm dan komen tanya macam mana blh maintain langsing. Ini lah jawapannya,  LOOK FIT DAN EXTRA LOOK SLIM Produk ni sgt bagus dan berkesan Wajib turun berat badan walaupun guna 3 hari.Perut terus slim dlm 3-6 hari insyaAllah.. Ready STOCK LOOK FIT dan EXTRA LOOK SLIM ❎ Tanpa Diet
❎ Tanpa Menahan Lapar
Sekarang ni bukan lagi rahsia sebab 1 Malaysia  dah tahu..
AS LEGACY-MOP SAH
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • Nak tahu tak rahsia maintain kurus saya? Ramai sangat yang dm dan komen tanya macam mana blh maintain langsing. Ini lah jawapannya, LOOK FIT DAN EXTRA LOOK SLIM Produk ni sgt bagus dan berkesan Wajib turun berat badan walaupun guna 3 hari.Perut terus slim dlm 3-6 hari insyaAllah.. Ready STOCK LOOK FIT dan EXTRA LOOK SLIM ❎ Tanpa Diet
    ❎ Tanpa Menahan Lapar
    Sekarang ni bukan lagi rahsia sebab 1 Malaysia dah tahu..
    AS LEGACY-MOP SAH
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  6  0  18 June, 2020
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan.  kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
. 
sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
. 
Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
. 
Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
#berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

AGENT-AS LEGACY
-MOP07016-Ab Samat
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
    nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

    kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan. kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
    .
    sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
    .
    Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
    .
    Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
    #berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

    AGENT-AS LEGACY
    -MOP07016-Ab Samat
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  6  0  16 June, 2020
  • FLUSH 4 FIT😘 
Kesan 10x ganda lebih pantas MENGATASI masalah seperti :
masalah penghadaman(SUSAH MEMBUANG )
jerawat aktif
susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
MOODY 
STRESS 
CEPAT LETIH 
SUSAH TIDUR 
KETAGIH MAKAN MAKANAN MANIS 
Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua

Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil FLUSH 4 FIT .. Pembuangan 1-2 kali je sehari.. ANY SIDE EFFECTS ??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas . 🍓RASA buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

1 BOX ada 15 SACHETS yg sgt power
Terus tuang kedalam mulut, x perlu dibancuh

FLUSH 4 FIT rm75
+RM8
AGENT-AS LEGACY
ID-MOP07016-Ab
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • FLUSH 4 FIT😘
    Kesan 10x ganda lebih pantas MENGATASI masalah seperti :
    masalah penghadaman(SUSAH MEMBUANG )
    jerawat aktif
    susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    MOODY
    STRESS
    CEPAT LETIH
    SUSAH TIDUR
    KETAGIH MAKAN MAKANAN MANIS
    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua

    Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil FLUSH 4 FIT .. Pembuangan 1-2 kali je sehari.. ANY SIDE EFFECTS ??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas . 🍓RASA buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

    1 BOX ada 15 SACHETS yg sgt power
    Terus tuang kedalam mulut, x perlu dibancuh

    FLUSH 4 FIT rm75
    +RM8
    AGENT-AS LEGACY
    ID-MOP07016-Ab
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  0  0  7 June, 2020
  • Assalammualaikum Sayang😍
BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan.  kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
. 
sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
. 
Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
. 
Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
#berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

AGENT-AS LEGACY
-MOP07016-Ab Samat
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • Assalammualaikum Sayang😍
    BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
    nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

    kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan. kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
    .
    sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
    .
    Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
    .
    Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
    #berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

    AGENT-AS LEGACY
    -MOP07016-Ab Samat
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  9  2  7 June, 2020
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan.  kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
. 
sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
. 
Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
. 
Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
#berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

AGENT-AS LEGACY
-MOP07016-Ab Samat
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
    nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

    kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan. kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
    .
    sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
    .
    Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
    .
    Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
    #berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

    AGENT-AS LEGACY
    -MOP07016-Ab Samat
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  4  0  2 June, 2020
  • FLUSH 4 FIT😘 
Kesan 10x ganda lebih pantas MENGATASI masalah seperti :
masalah penghadaman(SUSAH MEMBUANG )
jerawat aktif
susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
MOODY 
STRESS 
CEPAT LETIH 
SUSAH TIDUR 
KETAGIH MAKAN MAKANAN MANIS 
Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua

Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil FLUSH 4 FIT .. Pembuangan 1-2 kali je sehari.. ANY SIDE EFFECTS ??
✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
✅badan jadi cergas . 🍓RASA buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

1 BOX ada 15 SACHETS yg sgt power
Terus tuang kedalam mulut, x perlu dibancuh

FLUSH 4 FIT rm75
+RM8
AGENT-AS LEGACY
ID-MOP07016-Ab
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • FLUSH 4 FIT😘
    Kesan 10x ganda lebih pantas MENGATASI masalah seperti :
    masalah penghadaman(SUSAH MEMBUANG )
    jerawat aktif
    susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    MOODY
    STRESS
    CEPAT LETIH
    SUSAH TIDUR
    KETAGIH MAKAN MAKANAN MANIS
    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua

    Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil FLUSH 4 FIT .. Pembuangan 1-2 kali je sehari.. ANY SIDE EFFECTS ??
    ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    ✅badan jadi cergas . 🍓RASA buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut

    1 BOX ada 15 SACHETS yg sgt power
    Terus tuang kedalam mulut, x perlu dibancuh

    FLUSH 4 FIT rm75
    +RM8
    AGENT-AS LEGACY
    ID-MOP07016-Ab
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  2  0  29 May, 2020
  • Khasiat PUCUK HARUMNITA
1⃣Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
2⃣Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
3⃣ Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
4⃣Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
5⃣Menyingkirkan toksin
6⃣Mengetatkan otot faraj
7⃣Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
8⃣Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
8⃣Menganjalkan & membesarkan saiz payudara
AS LEGACY-MOP SAH
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • Khasiat PUCUK HARUMNITA
    1⃣Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    2⃣Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    3⃣ Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    4⃣Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    5⃣Menyingkirkan toksin
    6⃣Mengetatkan otot faraj
    7⃣Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    8⃣Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    8⃣Menganjalkan & membesarkan saiz payudara
    AS LEGACY-MOP SAH
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  1  0  26 May, 2020
  • GEL MANDIAN SABUN BIDARA 7 HERBA 🌿🌱☘️🍀🍃 Korang ada masalah badan selalu rasa x sedap..Especially belakang tengkuk rasa berat semacam je.. Tu belum lg badan rasa mcm penat sgt,stress, rasa emosi mcm x stabil ..
Kejap2 mood rasa O.K, Kejap2 mood rasa K.O/kelaut, tu belum lagi rasa emosi nak marah lebih tinggi tp x tahu nape jd mcm tu.. Ada je benda yg buat rasa serba x kena.. Suami atau isteri kerap bergaduh, anak nangis x berhenti2, masuk rumah rasa nak marah x tentu hala..Anak2 jd mangsa kemarahan.. Kat tempat keje pula rasa nak semua benda buat x menjadi, dgn kawan ada je rasa x selesa, pendek kata serba x tentu arah.. MEH BANTU MASALAH ANDA SENDIRI DGN SABUN BIDARA - 
Dlm islam pun DISUNATKAN untuk mandi harian menggunakan amalan daun bidara supaya DIRI KITA sentiasa DILINDUNGI DR NGANGGUAN SYAITAN DAN MAKHLUK HALUS"1
Jom usaha dan tawakkal rawat diri..selebihnya kesembuhan serahkan pada YANG ESA...
AS LEGACY-MOP SAH
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/610146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBid
  • GEL MANDIAN SABUN BIDARA 7 HERBA 🌿🌱☘️🍀🍃 Korang ada masalah badan selalu rasa x sedap..Especially belakang tengkuk rasa berat semacam je.. Tu belum lg badan rasa mcm penat sgt,stress, rasa emosi mcm x stabil ..
    Kejap2 mood rasa O.K, Kejap2 mood rasa K.O/kelaut, tu belum lagi rasa emosi nak marah lebih tinggi tp x tahu nape jd mcm tu.. Ada je benda yg buat rasa serba x kena.. Suami atau isteri kerap bergaduh, anak nangis x berhenti2, masuk rumah rasa nak marah x tentu hala..Anak2 jd mangsa kemarahan.. Kat tempat keje pula rasa nak semua benda buat x menjadi, dgn kawan ada je rasa x selesa, pendek kata serba x tentu arah.. MEH BANTU MASALAH ANDA SENDIRI DGN SABUN BIDARA -
    Dlm islam pun DISUNATKAN untuk mandi harian menggunakan amalan daun bidara supaya DIRI KITA sentiasa DILINDUNGI DR NGANGGUAN SYAITAN DAN MAKHLUK HALUS"1
    Jom usaha dan tawakkal rawat diri..selebihnya kesembuhan serahkan pada YANG ESA...
    AS LEGACY-MOP SAH
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/610146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBid

  •  1  0  26 May, 2020
  • kalau susah nak membuang sembelit,byk naik jerawat,susah tidur malam dan stress antara tanda2 banyak toksin...jadi ambik #bf ni setiap malam sebelum tidur Insya Allah esok pagi dengan jayanya kita membuang,tapi x ada cirit birit hanya 1-2 kali sahaja seperti biasa... saya nak ingatkan korang, raya kali ni kasi laa merecik sikit body tu 😍
Bukan susah pun nak cantik & sihat, sebelum tidur ambil 1 sachet  FLUSH 4 Fit Esok pagi mesti korang senang gila nak membuang.
Jangan risau tak akan cirit birit pun, fungsi FLUSH 4 Fit ni sangat sesuai bagi mereka yg mengalami sembelit atau susah sangat nak membuang. Bukan itu saje tau, FLUSH 4 FIT juga sangat efektif membantu korang untuk DETOX buang toksin supaya badan lebih sihat serta menjadikan kulit korang lebih cantik.
AS LEGACY-MOP SAH
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • kalau susah nak membuang sembelit,byk naik jerawat,susah tidur malam dan stress antara tanda2 banyak toksin...jadi ambik #bf ni setiap malam sebelum tidur Insya Allah esok pagi dengan jayanya kita membuang,tapi x ada cirit birit hanya 1-2 kali sahaja seperti biasa... saya nak ingatkan korang, raya kali ni kasi laa merecik sikit body tu 😍
    Bukan susah pun nak cantik & sihat, sebelum tidur ambil 1 sachet FLUSH 4 Fit Esok pagi mesti korang senang gila nak membuang.
    Jangan risau tak akan cirit birit pun, fungsi FLUSH 4 Fit ni sangat sesuai bagi mereka yg mengalami sembelit atau susah sangat nak membuang. Bukan itu saje tau, FLUSH 4 FIT juga sangat efektif membantu korang untuk DETOX buang toksin supaya badan lebih sihat serta menjadikan kulit korang lebih cantik.
    AS LEGACY-MOP SAH
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  0  0  26 May, 2020
  • Kulit sensitif tapi selalu terdedah pada habuk? Rasa macam nak terjun mandi air garam je kan?
"Nasib jumpa cream melaleuca...by As legacy ,
Eczema pon takut nak muncul..!" Yang pernah lalui saat-saat eczema ni datang je akan rasa gatalnya macam mana.
Dari sebelah bahagian, terus Jadi 1 badan.
Dahsyat betul penangan Eczema ni..! Boleh membantu yg ada masalah 👇 🌺 Kulit Psoriasis atau Ekzema. 🌺Ruam-ruam kemerah-merahan
🌺Kulit Kering / Gatal / biji-biji air
🌺 Gigitan nyamuk/serangga
🌺Luka / Kelecuran kecil
🌺Alergik kulit
🌺 Parut ====================
Fungsi utk membantu dan mengurangkan masalah kulit
=======================
💛Melegakan ekzema, dermatitis, keadaan kulit.
💛Melegakan ruam, bengkak dan gatal-gatal.
💛Melegakan kulit kering.
💛Bertindak sebagai penghalan kulit untuk melegakan & meminimumkan kulit gatal. * Boleh digunakan utk semua peringkat umur termasuk Baby. Tiada bahan kimia.
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25 @ Kuala Lumpur, Malaysia
  • Kulit sensitif tapi selalu terdedah pada habuk? Rasa macam nak terjun mandi air garam je kan?
    "Nasib jumpa cream melaleuca...by As legacy ,
    Eczema pon takut nak muncul..!" Yang pernah lalui saat-saat eczema ni datang je akan rasa gatalnya macam mana.
    Dari sebelah bahagian, terus Jadi 1 badan.
    Dahsyat betul penangan Eczema ni..! Boleh membantu yg ada masalah 👇 🌺 Kulit Psoriasis atau Ekzema. 🌺Ruam-ruam kemerah-merahan
    🌺Kulit Kering / Gatal / biji-biji air
    🌺 Gigitan nyamuk/serangga
    🌺Luka / Kelecuran kecil
    🌺Alergik kulit
    🌺 Parut ====================
    Fungsi utk membantu dan mengurangkan masalah kulit
    =======================
    💛Melegakan ekzema, dermatitis, keadaan kulit.
    💛Melegakan ruam, bengkak dan gatal-gatal.
    💛Melegakan kulit kering.
    💛Bertindak sebagai penghalan kulit untuk melegakan & meminimumkan kulit gatal. * Boleh digunakan utk semua peringkat umur termasuk Baby. Tiada bahan kimia.
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25 @ Kuala Lumpur, Malaysia

  •  0  0  26 May, 2020

Top #bizziboddyslimmingdrink Posts

  • Assalammualaikum Sayang😍
BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan.  kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
. 
sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
. 
Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
. 
Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
#berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

AGENT-AS LEGACY
-MOP07016-Ab Samat
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • Assalammualaikum Sayang😍
    BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
    nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

    kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan. kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
    .
    sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
    .
    Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
    .
    Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
    #berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

    AGENT-AS LEGACY
    -MOP07016-Ab Samat
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  9  2  7 June, 2020
  • HI SEMUA 😎
Pernah dengar pasal MAGIC PILLS tak❓
Tak pernah❓Ruginyaaaa❗
Magic Pills boleh tolong dapatkan your dream body tau❗ 😍
~~~~~~~~~~
Tak perlu berbelanja banyak untuk dapatkan berat badan yg ideal & sihat 💯
~~~~~~~~~~
THE KEY IS CONSISTENCY 💖
~~~~~~~~~~
➡Kesan dia seawal 7 hari 🔥
➡Tak perlu berlapar 🔥
➡Tak perlu ikat perut 🔥
➡Perut sentiasa rasa kenyang 🔥
➡Pengambilan makanan yg banyak makin berkurang 🔥
➡Meningkatkan metabolism 🔥
➡Perut tidak meragam setiap selepas pengambilan 🔥
➡No side effect 🙅🏻 #MPbukanbiashebiashe .
.
Berminat whatsapp eyda 
01151192966
Klik link di bahagian bio
.
.

Cod KL area
Sentul-Jalan Ipoh -Giant Batu Caves -Brem mall - Segambut - Sogo Dan sekitar
.

#dropshipwanted 
#agentwanted
#rbeauteempire
#magicpillskl
#magicpillsJalanIpoh
#magicpillssentul
#magicpillsgiantbatucaves 
#magicpillseyda
#fruitjuz
#fruitjuzkl
#likesforlikes 
#like4likeback 
#likes4like 
#corklarea
#slimmingpills 
#langsing 
#alhaalfa 
#demica 
#klubnalaleh 
#aslegacy
#sabah 
#sarawak
#MagicpillsAdvance 
#FRUITJUZ
#bizziboddyslimmingdrink -
  • HI SEMUA 😎
    Pernah dengar pasal MAGIC PILLS tak❓
    Tak pernah❓Ruginyaaaa❗
    Magic Pills boleh tolong dapatkan your dream body tau❗ 😍
    ~~~~~~~~~~
    Tak perlu berbelanja banyak untuk dapatkan berat badan yg ideal & sihat 💯
    ~~~~~~~~~~
    THE KEY IS CONSISTENCY 💖
    ~~~~~~~~~~
    ➡Kesan dia seawal 7 hari 🔥
    ➡Tak perlu berlapar 🔥
    ➡Tak perlu ikat perut 🔥
    ➡Perut sentiasa rasa kenyang 🔥
    ➡Pengambilan makanan yg banyak makin berkurang 🔥
    ➡Meningkatkan metabolism 🔥
    ➡Perut tidak meragam setiap selepas pengambilan 🔥
    ➡No side effect 🙅🏻 #MPbukanbiashebiashe .
    .
    Berminat whatsapp eyda
    01151192966
    Klik link di bahagian bio
    .
    .

    Cod KL area
    Sentul-Jalan Ipoh -Giant Batu Caves -Brem mall - Segambut - Sogo Dan sekitar
    .

    #dropshipwanted
    #agentwanted
    #rbeauteempire
    #magicpillskl
    #magicpillsJalanIpoh
    #magicpillssentul
    #magicpillsgiantbatucaves
    #magicpillseyda
    #fruitjuz
    #fruitjuzkl
    #likesforlikes
    #like4likeback
    #likes4like
    #corklarea
    #slimmingpills
    #langsing
    #alhaalfa
    #demica
    #klubnalaleh
    #aslegacy
    #sabah
    #sarawak
    #MagicpillsAdvance
    #FRUITJUZ
    #bizziboddyslimmingdrink -

  •  3  0  26 August, 2019
  • SELULIT 'DEGIL' pada PEHA , PERUT dan PUNGGUNG ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh LANGSING kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi. 
Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan  CREAM FIT dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan SEKARANG bersama MOP yang berdaftar diseluruh MALAYSIA , BRUNEI , SINGAPORE dan INDONESIA  AS LEGACY-MOP SAH
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM10-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • SELULIT 'DEGIL' pada PEHA , PERUT dan PUNGGUNG !
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh LANGSING kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi.
    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan CREAM FIT dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan SEKARANG bersama MOP yang berdaftar diseluruh MALAYSIA , BRUNEI , SINGAPORE dan INDONESIA AS LEGACY-MOP SAH
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM10-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  0  0  25 May, 2020
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur

  •  1  0  4 December, 2019
  • 💐BZ LEMON TEA💐

Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
.
Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat! 
New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

Kelebihan BZ Lemon Tea :
🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menurunkan kadar kolestrol
🌹 Mengawal selera makan
🌹 Mencantikkan kulit
🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌹 Mengurangkan masalah obesiti
🌹 Memberikan tenaga
🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

Cara pengambilan:
✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
.
👉HARGA : RM70
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi
  • 💐BZ LEMON TEA💐

    Korang suka makan tapi takut gemuk?? Nak risau aper bossku. Now dah ada BZ Lemon Tea 😍
    .
    Rasanya lebih sedap dan kesannya dia lebih hebat!
    New slimming drink kandungan bahan yang kaya dengan vitamin C yang bukan sahaja boleh membuatkan body anda selim melim & turun berat badan dengan pantas malah mampu mencantikkan kulit 😘

    Kelebihan BZ Lemon Tea :
    🌹 Menjaga keseimbangan metabolisma tubuh
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menurunkan kadar kolestrol
    🌹 Mengawal selera makan
    🌹 Mencantikkan kulit
    🌹 Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌹 Mengurangkan masalah obesiti
    🌹 Memberikan tenaga
    🌹 Boleh dibancuh dengan air sejuk

    Cara pengambilan:
    ✔️1 sachet bersamaan 150ml air.
    ✔️1x sehari dan minum pada waktu pagi sahaja.
    ✔️Satu botol ada 15 sachet [Tahan untuk 2 minggu]
    ✔️Disarankan ambil 2 botol untuk stok sebulan agar hasilnya lebih ummpphhh
    .
    👉HARGA : RM70
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    ⚠️Saya HARAMKAN seller lain mencuri content (caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bzlemon #bzlemontea #bzlemonteaaslegacy #bizzilemontea #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #realtestimonibizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bbbody #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizziboddyjohor #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi

  •  2  0  4 December, 2019
  • 💐BIZZI FLUSH💐
.
Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
.
Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
✔️Jerawat aktif
✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔️Moody
✔️Stress
✔️Cepat letih
✔️Susah tidur
✔️Ketagih makan makanan manis.

Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

Any Side effects??
🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
🌟Badan jadi cergas

Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
.
Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
.
Cara Penggunaan :
✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
.
👉HARGA : RM65
👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
👉100% ORIGINAL
👉WHATSAPP📲 0197330691
.
🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

#bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur
  • 💐BIZZI FLUSH💐
    .
    Sesuai digunakan untuk merawat masalah kurang lawas dan susah nak berry-berry tu. Bukan je boleh merawat usus tapi boleh kuruskan badan korang sekali!
    .
    Kesan 10x ganda lebih pantas mengatasi masalah seperti :
    ✔️Masalah penghadaman (susah membuang)
    ✔️Jerawat aktif
    ✔️Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
    ✔️Moody
    ✔️Stress
    ✔️Cepat letih
    ✔️Susah tidur
    ✔️Ketagih makan makanan manis.

    Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jangan risau. Tidak akan menyebabkan cirit birit bila ambil Bizzi Flush. Pembuangan 1-2 kali je sehari.

    Any Side effects??
    🌟Kulit akan kelihatan cantik dan sihat
    🌟Badan jadi cergas

    Ramai yg tanya apa beza Bizzi Boddy dan Bizzi Flush?? Haaa ni akak nak kongsi, apa perbezaan
    🌟Bizzi boddy memang diformulasikan khusus untuk penurunan berat badan
    🌟Bizzi flush pula lebih kepada pembuangan toxin
    .
    Yg mana satu nak ambil? Ikot fokus masing2, nak consume dua2 pun bole. Takda masalah. Bizzi boddy bole amek pagi dan bizzi flush amek sebelum tidur😃
    .
    Cara Penggunaan :
    ✔️Tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut
    ✔️Rasa buah strawberry yg sangat sedap
    ✔️1 box ada 15 sachets yg sangat power
    .
    👉HARGA : RM65
    👉FREE POS SM / ADD RM6 SS
    👉100% ORIGINAL
    👉WHATSAPP📲 0197330691
    .
    🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami

    #bizziboddy #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddycontourcream #bizziboddyxfashasandha #bizziboddyflush #bizziboddymalaysia #bizziboddycream #aslegacybizziboddy #bizziboddymurah #bizziboddycreamcontour #bizziboddykualalumpur #contourcreambizziboddy #bizziboddylotion #bizzibody #bizzibodymalaysia #bizzibodycontourcream #bizzibodykualalumpur #bizziflushdetox #bizziflush #bizzibodydrink #bizziboddyshahalam #bizziboddyslimmingdrink #bizziboddykl #bizziboddybangi #bizziflushjb #bizziflushaslegacy #bizziflushshahalam #bizziflushmalaysia #bizziflushkualalumpur

  •  1  0  27 January, 2020
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan.  kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
. 
sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
. 
Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
. 
Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
#berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

AGENT-AS LEGACY
-MOP07016-Ab Samat
💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
COD :RM7-RM15 🚙 🚙
##kitajualkitamiNum
#letskurus#bizziboddyPj
#Bizziflush rm75
#bizziboddytrialpack rm30
#BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
#BZLEMONTEA rm85.9
#Bizzybodycontourcream rm42.00
#Melaleucatherapycream rm39.90
#PucukHarumnita rm69.90
#Harumnitajamu rm49.90
#HarumnitaFemininewash rm25.00
#GelMandianBidara rm25
#sabunherbaScrub rm25
  • BERHENTI BERANGAN KALAU MALAS!! =============
    nak DIET ni bukan nak kata ikut cara itu salah, ini salah, itu betul, ini betul.. ia adalah ikut kesesuaian penerimaan tubuh badan, kekuatan mental dan ketabahan HATI korang.

    kebanyakkannya fokus tetap 80% adalah pada pemakanan dan jenis pemakanan. kalau diet yang ada menu nasi, dia xajar pun makan nasi seperiuk sehari.. sama la juga dengan diet protein ke, diet apa ke, xde dia suruh makan protein seguni sehari, xde suruh minum milo ais 3 gelas besar sehari..
    .
    sebabnya apa2 diet mmg kena ada ilmu.. nak sihat kena berilmu, KONSISTEN DAN SABAR!! . itu je la kuncinya.. kalau x mampu, berhenti la bermimpi disiang hari. orang nak kebaya merah ko pun nak kebaya merah tp MALASSS!! .
    .
    Jangan ckp xmakan pun tp tetap gemok, sebab pemakanan tu ler buat anda gemok dan ubatnya balik pada pemakanan juga... faham ke idok?
    .
    Saya pun pernah SEBESAR ALMARI tp saya sedar dan sedang berusaha untuk lebih KECIL dan SIHAT.. SIHAT ni nikmat hidup yg x mampu diungkap, org yang sabar, usaha dan konsisten saja layak menikmatnya... sekian dan terima kasih baca sampai habis.... #konakkurustapikopemalas
    #berangan tu ok, tpi jangan sampai berkhayal.

    AGENT-AS LEGACY
    -MOP07016-Ab Samat
    💯TRUSTED SELLER 📞-www.wasap.my/+60146683757
    🚀POSTAGE SELURUH MALAYSIA.. RM8 SM / RM10 SS
    COD :RM7-RM15 🚙 🚙
    # #kitajualkitamiNum
    #letskurus #bizziboddyPj
    #Bizziflush rm75
    #bizziboddytrialpack rm30
    #BizziBoddyslimmingdrink rm79.90
    #BZLEMONTEA rm85.9
    #Bizzybodycontourcream rm42.00
    #Melaleucatherapycream rm39.90
    #PucukHarumnita rm69.90
    #Harumnitajamu rm49.90
    #HarumnitaFemininewash rm25.00
    #GelMandianBidara rm25
    #sabunherbaScrub rm25

  •  6  0  16 June, 2020