#bizziboddysjmc Instagram Photos & Videos

bizziboddysjmc - 91 posts

Hashtag Popularity

1.3
average comments
11.9
average likes

Latest #bizziboddysjmc Posts

  • Hat ni tinggal jamshir je. yg lain semua tu dah bertuan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
minggu ni sis restock lagi ye sayang sis. ๐Ÿ˜˜
.
======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Hat ni tinggal jamshir je. yg lain semua tu dah bertuan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
    .
    minggu ni sis restock lagi ye sayang sis. ๐Ÿ˜˜
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  12  0  29 July, 2019
  • Harini sis COD dekat SJMC.
.
habes depa borong๐Ÿ˜‚
.
Non Stick Marble โœ”๏ธ
Gel Bidara โœ”๏ธ
Bizzi Boddy โœ”๏ธ
Contuor Cream โœ”๏ธ
Magic Box on the way.๐Ÿ˜
.
Thanks semua yg berurusan dengan sis.๐Ÿ™๐Ÿ˜˜
. ======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Harini sis COD dekat SJMC.
    .
    habes depa borong๐Ÿ˜‚
    .
    Non Stick Marble โœ”๏ธ
    Gel Bidara โœ”๏ธ
    Bizzi Boddy โœ”๏ธ
    Contuor Cream โœ”๏ธ
    Magic Box on the way.๐Ÿ˜
    .
    Thanks semua yg berurusan dengan sis.๐Ÿ™๐Ÿ˜˜
    . ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  24  1  29 July, 2019
  • nak kempes? FLUSH JE!!
.
kak @zarinazainuddin_ pun ckp benda yg sama. lagi2 kalau yg ada masalah nak membuang tu. mmg recommed sangat.
.
minum malam, pagi kempes. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
x cuba x tau sis bro semua. .
๐Ÿ˜‰======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • nak kempes? FLUSH JE!!
    .
    kak @zarinazainuddin_ pun ckp benda yg sama. lagi2 kalau yg ada masalah nak membuang tu. mmg recommed sangat.
    .
    minum malam, pagi kempes. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    x cuba x tau sis bro semua. .
    ๐Ÿ˜‰======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  8  1  23 July, 2019
  • Masih lagi FREE SHAKER dengan setiap pembelian 1 BOTOL SAHAJA Bizzi Boddy! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
sis x buat COMBO2 ni, sis bg je FREE Shaker kalau beli 1 pun. janji korang hepi. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
yang mana xtahu lagi BIZZI BODDY ni ape benda, sedikit penerangan -
.
Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar
.
Jom kurus dan sihat sama-sama ๐Ÿ˜‰
.
Kelebihan Bizzi Body : .
โ˜€ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
โ˜€ Mengatasi masalah sembelit
โ˜€ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
โ˜€ Mencantikkan Kulit
โ˜€ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
โ˜€ Mengurangkan masalah obesiti
โ˜€ Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
๐Ÿ“Cara Makan / Pengambilan :
๐Ÿ“ Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Masih lagi FREE SHAKER dengan setiap pembelian 1 BOTOL SAHAJA Bizzi Boddy! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    .
    sis x buat COMBO2 ni, sis bg je FREE Shaker kalau beli 1 pun. janji korang hepi. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    .
    yang mana xtahu lagi BIZZI BODDY ni ape benda, sedikit penerangan -
    .
    Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar
    .
    Jom kurus dan sihat sama-sama ๐Ÿ˜‰
    .
    Kelebihan Bizzi Body : .
    โ˜€ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    โ˜€ Mengatasi masalah sembelit
    โ˜€ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    โ˜€ Mencantikkan Kulit
    โ˜€ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    โ˜€ Mengurangkan masalah obesiti
    โ˜€ Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
    ๐Ÿ“Cara Makan / Pengambilan :
    ๐Ÿ“ Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

    Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  6  1  22 July, 2019
  • Gentel Harumnita๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ‘‰Herba perapat wanita ๐Ÿ‘‰buat suami bertambah sayang ๐Ÿ˜™
๐Ÿ‘‰tegang montok dan mungil ๐Ÿ‘‰ hilang masalah keputihan.. senggugut.. haid tidak teratur..(ikhtiar utk hamil) ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ
๐Ÿ‘‰hilang kebas tangan dan sakit2 badan 
Yang sudah lama berkahwin belum ada rezeki utk dptkan cahayamata...inshaallah dengan izinNya, harumnita herba yg hebat..anda cuba 1 botol dlu.. dpt hasil yg happy...aamiin.

Anak dara pon boleh makanโ—โ— Memang terbaik.. cuba dulu.. baru tahu hasilnya.. kompom nak repeat order lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
. ====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Gentel Harumnita๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ‘‰Herba perapat wanita ๐Ÿ‘‰buat suami bertambah sayang ๐Ÿ˜™
    ๐Ÿ‘‰tegang montok dan mungil ๐Ÿ‘‰ hilang masalah keputihan.. senggugut.. haid tidak teratur..(ikhtiar utk hamil) ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ
    ๐Ÿ‘‰hilang kebas tangan dan sakit2 badan
    Yang sudah lama berkahwin belum ada rezeki utk dptkan cahayamata...inshaallah dengan izinNya, harumnita herba yg hebat..anda cuba 1 botol dlu.. dpt hasil yg happy...aamiin.

    Anak dara pon boleh makanโ—โ— Memang terbaik.. cuba dulu.. baru tahu hasilnya.. kompom nak repeat order lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    . ====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  7  0  22 July, 2019
  • Nah!! Bizzi Boddy!
.
kawal selera makan. .
kalau memang kaki makan, kaki coklat, abes segala manis semua x tinggal.. ni dia..
.
paling efektif.๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
tengok ni x lalu, tengok tu x lalu..kurang selera..tapi xlapar.. tenaga steady je. .
amacam sis? ๐Ÿ˜‰
. ====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Nah!! Bizzi Boddy!
    .
    kawal selera makan. .
    kalau memang kaki makan, kaki coklat, abes segala manis semua x tinggal.. ni dia..
    .
    paling efektif.๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    tengok ni x lalu, tengok tu x lalu..kurang selera..tapi xlapar.. tenaga steady je. .
    amacam sis? ๐Ÿ˜‰
    . ====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  6  0  22 July, 2019
  • GAIS!! ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ
.
Sis nak bg FREE SHAKER ni pada setiap pembelian 1 Bizzi Boddy. ๐Ÿ˜ WOW ke WOW? ๐Ÿ˜‰
.
sis x buat COMBO2 ni, sis bg je FREE Shaker kalau beli 1 pun. janji korang hepi. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
yang mana xtahu lagi BIZZI BODDY ni ape benda, sedikit penerangan -
.
Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar
.
Jom kurus dan sihat sama-sama ๐Ÿ˜‰
.
Kelebihan Bizzi Body : .
โ˜€ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
โ˜€ Mengatasi masalah sembelit
โ˜€ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
โ˜€ Mencantikkan Kulit
โ˜€ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
โ˜€ Mengurangkan masalah obesiti
โ˜€ Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
๐Ÿ“Cara Makan / Pengambilan :
๐Ÿ“ Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • GAIS!! ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ
    .
    Sis nak bg FREE SHAKER ni pada setiap pembelian 1 Bizzi Boddy. ๐Ÿ˜ WOW ke WOW? ๐Ÿ˜‰
    .
    sis x buat COMBO2 ni, sis bg je FREE Shaker kalau beli 1 pun. janji korang hepi. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    .
    yang mana xtahu lagi BIZZI BODDY ni ape benda, sedikit penerangan -
    .
    Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar
    .
    Jom kurus dan sihat sama-sama ๐Ÿ˜‰
    .
    Kelebihan Bizzi Body : .
    โ˜€ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    โ˜€ Mengatasi masalah sembelit
    โ˜€ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    โ˜€ Mencantikkan Kulit
    โ˜€ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    โ˜€ Mengurangkan masalah obesiti
    โ˜€ Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
    ๐Ÿ“Cara Makan / Pengambilan :
    ๐Ÿ“ Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

    Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  18  8  29 April, 2019
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
.
Kembalikan aura positif anda
.
๐Ÿ‘‰ Rasa dingin yang tidak keterlaluan
๐Ÿ‘‰ Tidak melekit
๐Ÿ‘‰ mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk bayi dan dewasa
.
KEBAIKAN
๐ŸŒฟMelegakan dengan pantas masalah pening kepala
๐ŸŒฟmengurangkan rasa loya dan pening
๐ŸŒฟMembantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
๐ŸŒฟMempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
๐ŸŒฟAlternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
โ€ข๐ŸŒฟSangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
๐ŸŒฟiktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
๐ŸŒฟMelegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
๐ŸŒฟMembantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
๐ŸŒฟMembantu masalah susah tidur malam
.
CARA PENGGUNAAN
๐Ÿ€Buka penutup Balm Bidara
๐Ÿ€Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
โ€ข๐Ÿ€Ambil sedikit menggunakan jari
โ€ข๐Ÿ€Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
โ€ข๐Ÿ€Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
.
HARGA
WM RM39.90
EMย  RM42.90 *BERAT BERSIHย  30gm* ======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Kembalikan aura positif anda
    .
    ๐Ÿ‘‰ Rasa dingin yang tidak keterlaluan
    ๐Ÿ‘‰ Tidak melekit
    ๐Ÿ‘‰ mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
    ๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk bayi dan dewasa
    .
    KEBAIKAN
    ๐ŸŒฟMelegakan dengan pantas masalah pening kepala
    ๐ŸŒฟmengurangkan rasa loya dan pening
    ๐ŸŒฟMembantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
    ๐ŸŒฟMempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
    ๐ŸŒฟAlternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
    โ€ข๐ŸŒฟSangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
    ๐ŸŒฟiktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
    ๐ŸŒฟMelegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
    ๐ŸŒฟMembantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
    ๐ŸŒฟMembantu masalah susah tidur malam
    .
    CARA PENGGUNAAN
    ๐Ÿ€Buka penutup Balm Bidara
    ๐Ÿ€Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
    โ€ข๐Ÿ€Ambil sedikit menggunakan jari
    โ€ข๐Ÿ€Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
    โ€ข๐Ÿ€Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
    .
    HARGA
    WM RM39.90
    EMย  RM42.90 *BERAT BERSIHย  30gm* ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  11  1  24 April, 2019
  • yang mana x suka telan gentel harumnita tu.. boleh amek Pucuk Harumnita ni. yg ni minum. function sama. boleh melancarkan peredaran haid, hilangkan senggugut..yg paling penting..mengekalkan awet muda uollssss. raya dekat dahhhh.. ๐Ÿ˜†
.
======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • yang mana x suka telan gentel harumnita tu.. boleh amek Pucuk Harumnita ni. yg ni minum. function sama. boleh melancarkan peredaran haid, hilangkan senggugut..yg paling penting..mengekalkan awet muda uollssss. raya dekat dahhhh.. ๐Ÿ˜†
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  13  1  23 April, 2019
  • Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar

Jom kurus dan sihat sama-sama ๐Ÿ˜‰

BIZZI BODY

Kelebihan Bizzi Body : โ˜€ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
โ˜€ Mengatasi masalah sembelit
โ˜€ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
โ˜€ Mencantikkan Kulit
โ˜€ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
โ˜€ Mengurangkan masalah obesiti
โ˜€ Memberikan tenaga

Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. ๐Ÿ“Cara Makan / Pengambilan :
๐Ÿ“ Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. 
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Tips kurus dengan sihat tanpa menahan lapar

    Jom kurus dan sihat sama-sama ๐Ÿ˜‰

    BIZZI BODY

    Kelebihan Bizzi Body : โ˜€ Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    โ˜€ Mengatasi masalah sembelit
    โ˜€ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    โ˜€ Mencantikkan Kulit
    โ˜€ Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
    โ˜€ Mengurangkan masalah obesiti
    โ˜€ Memberikan tenaga

    Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. ๐Ÿ“Cara Makan / Pengambilan :
    ๐Ÿ“ Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi.
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

    Untuk oder , http://jarimalaya.wasap.my =====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  10  1  22 April, 2019
  • ๐Ÿ“ฎ#READY_STOCK๐Ÿ“ฎ
#GEL_MANDIAN_BIDARA
.
KELEBIHAN:
๐ŸƒMembuang toksin/daki pada kulit
๐ŸƒMerawat lemah semangat
๐ŸƒMembuang penyakit seperti gangguan emosi,stress,susah tidur, dan gangguan makhluk halus.InshaAllah tawakal..
๐ŸƒMenghilang keletihan,memberi semangat, dan menyegarkan badan.
๐ŸƒMenghilang bua badan.

#BAHAN_7_AURA_GEL_BIDARA:
-Daun Bidara
-Garam bukit
-Limau purut
-Daun Pudina
-Gelam wangi
-Bunga mawar
-Kacang Walnut

#CARA_PENGGUNAAN_BAGI_MEREKA_YANG_MENGALAMI_GANGGUAN_JIN_SIHIR:
โœ”Mandi dari kaki ke kepala
โœ”Baca Al Fatihah 3 kali
โœ”Baca An-Nas 3 kali
โœ”Baca Al-Ikhlas 3 kali
โœ”Baca Al-Kafirun 3 kali
โœ”Selawat
Dari Qois bin โ€˜Ashim radhiyallahu โ€˜anhu,

ุฃูŽู†ู‘ูŽู‡ู ุฃูŽุณู’ู„ูŽู…ูŽ ููŽุฃูŽู…ูŽุฑูŽู‡ู ุงู„ู†ู‘ูŽุจููŠู‘ู ุตูŽู„ู‘ูŽู‰ ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ู‡ู ูˆูŽุณูŽู„ู‘ูŽู…ูŽ ุฃูŽู†ู’ ูŠูŽุบู’ุชูŽุณูู„ูŽ ุจูู…ูŽุงุกู ูˆูŽุณูุฏู’ุฑู โ€œSesungguhnya beliau masuk Islam, kemudian Nabi shallallahuโ€˜alaihiwasallam memerintahkannya untuk mandi dengan air dan daun bidara.โ€
(HR. An Nasai no. 188, At Tirmidzi no. 605, Ahmad 5/61. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits ini shahih). #POS_SELURUH_MALAYSIA
๐Ÿ’• Gel Mandian Bidara
* EM RM 25
* WM RM28
.
=====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • ๐Ÿ“ฎ #READY_STOCK๐Ÿ“ฎ
    #GEL_MANDIAN_BIDARA
    .
    KELEBIHAN:
    ๐ŸƒMembuang toksin/daki pada kulit
    ๐ŸƒMerawat lemah semangat
    ๐ŸƒMembuang penyakit seperti gangguan emosi,stress,susah tidur, dan gangguan makhluk halus.InshaAllah tawakal..
    ๐ŸƒMenghilang keletihan,memberi semangat, dan menyegarkan badan.
    ๐ŸƒMenghilang bua badan.

    #BAHAN_7_AURA_GEL_BIDARA:
    -Daun Bidara
    -Garam bukit
    -Limau purut
    -Daun Pudina
    -Gelam wangi
    -Bunga mawar
    -Kacang Walnut

    #CARA_PENGGUNAAN_BAGI_MEREKA_YANG_MENGALAMI_GANGGUAN_JIN_SIHIR:
    โœ”Mandi dari kaki ke kepala
    โœ”Baca Al Fatihah 3 kali
    โœ”Baca An-Nas 3 kali
    โœ”Baca Al-Ikhlas 3 kali
    โœ”Baca Al-Kafirun 3 kali
    โœ”Selawat
    Dari Qois bin โ€˜Ashim radhiyallahu โ€˜anhu,

    ุฃูŽู†ู‘ูŽู‡ู ุฃูŽุณู’ู„ูŽู…ูŽ ููŽุฃูŽู…ูŽุฑูŽู‡ู ุงู„ู†ู‘ูŽุจููŠู‘ู ุตูŽู„ู‘ูŽู‰ ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ู‡ู ูˆูŽุณูŽู„ู‘ูŽู…ูŽ ุฃูŽู†ู’ ูŠูŽุบู’ุชูŽุณูู„ูŽ ุจูู…ูŽุงุกู ูˆูŽุณูุฏู’ุฑู โ€œSesungguhnya beliau masuk Islam, kemudian Nabi shallallahuโ€˜alaihiwasallam memerintahkannya untuk mandi dengan air dan daun bidara.โ€
    (HR. An Nasai no. 188, At Tirmidzi no. 605, Ahmad 5/61. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits ini shahih). #POS_SELURUH_MALAYSIA
    ๐Ÿ’• Gel Mandian Bidara
    * EM RM 25
    * WM RM28
    .
    =====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #setkurusmurah #agenbizziboddy #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  10  2  21 April, 2019
  • bulan ke 2, botol ke 4. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ terbaik @bazlinbunny_yamin begaya habis raya nnt ๐Ÿ˜
.
nak macam sis kita sorang ni?? mudah sgt, 1 sachet setiap kali selepas sarapan. ๐Ÿ˜˜ =====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • bulan ke 2, botol ke 4. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ terbaik @bazlinbunny_yamin begaya habis raya nnt ๐Ÿ˜
    .
    nak macam sis kita sorang ni?? mudah sgt, 1 sachet setiap kali selepas sarapan. ๐Ÿ˜˜ =====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  11  1  21 April, 2019
  • Diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit.
.
Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak
.
1 botol ada 15 sachet.Bila dalam sachet ni,senang nak bawa travel. =====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit.
    .
    Kesan dari BIZZI BODDY tekak terasa mual dan hilang selera makan. Najis akan keluar dan akan mencairkan lemak
    .
    1 botol ada 15 sachet.Bila dalam sachet ni,senang nak bawa travel. =====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  11  1  20 April, 2019
  • KECIK TAPI EFFECT MANTAP!! ๐Ÿ˜˜
.
โœ”Membantu mengatasi masalah kulit berdaki.
โœ”Membantu mengatasi masalah bau badan.
โœ”Membantu mengatasi masalah berjerawat.
โœ”Membantu mengatasi masalah kulit berpanau.
โœ”Membantu mengatasi masalah kulit kusam.
โœ”Membantu mengatasi masalah kulit gelap.
โœ”Membantu mengatasi masalah kulit kering.
โœ”Membantu mengatasi masalah ruam.
โœ”Membantu masalah kulit sensitif.
โœ”Membantu mencerahkan dan melembutkan kulit
.
======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • KECIK TAPI EFFECT MANTAP!! ๐Ÿ˜˜
    .
    โœ”Membantu mengatasi masalah kulit berdaki.
    โœ”Membantu mengatasi masalah bau badan.
    โœ”Membantu mengatasi masalah berjerawat.
    โœ”Membantu mengatasi masalah kulit berpanau.
    โœ”Membantu mengatasi masalah kulit kusam.
    โœ”Membantu mengatasi masalah kulit gelap.
    โœ”Membantu mengatasi masalah kulit kering.
    โœ”Membantu mengatasi masalah ruam.
    โœ”Membantu masalah kulit sensitif.
    โœ”Membantu mencerahkan dan melembutkan kulit
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  11  4  20 April, 2019
  • TERIMA KASIH WARGA SJMC!!!
.
regular customer. ๐Ÿ˜
.
yg mane2 nak order utk COD dekat SJMC, boleh dm kami atau boleh direct face to face dengan @suhaidahshamsudin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • TERIMA KASIH WARGA SJMC!!!
    .
    regular customer. ๐Ÿ˜
    .
    yg mane2 nak order utk COD dekat SJMC, boleh dm kami atau boleh direct face to face dengan @suhaidahshamsudin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #SJMC #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  14  1  20 April, 2019
  • ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Buat apa diet, Bizzi Boddy kan ade. ๐Ÿ˜‚
.
======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    .
    Buat apa diet, Bizzi Boddy kan ade. ๐Ÿ˜‚
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  14  1  20 April, 2019
  • Dapatkan produk terbaru AS Legacy!

JAMSHIR DAUN BIDARA. ๐Ÿ˜Š ๐Ÿง•๐Ÿป KEBAIKAN
โ—พMengatasi bau badan
๐Ÿ”ณ Melembut dan menghaluskan kulit
๐Ÿ”ณ Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
๐Ÿ”ณ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
๐Ÿ”ณ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
๐Ÿ”ณ Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
๐Ÿ”ณ Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
๐Ÿ”ณ Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat ๐Ÿง•๐Ÿป CARA PENGGUNAAN ๐ŸŒธGunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
๐ŸŒธSapu seluruh badan ๐ŸŒธBaca selawat 3 kali semasa penyapuan ๐Ÿง•๐Ÿป HARGA BERPATUTAN
WM RM39.90
EM RM42.90

Kandungan 100ml. =====================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #jamshirdaunbidara #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #produkaslegacy #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #skincaremurah #skincaremalaysia #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #krt #jamshirdaunbidarashahalam #jamshirlotion #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacy #aslegacyzeyfia
  • Dapatkan produk terbaru AS Legacy!

    JAMSHIR DAUN BIDARA. ๐Ÿ˜Š ๐Ÿง•๐Ÿป KEBAIKAN
    โ—พMengatasi bau badan
    ๐Ÿ”ณ Melembut dan menghaluskan kulit
    ๐Ÿ”ณ Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
    ๐Ÿ”ณ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
    ๐Ÿ”ณ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
    ๐Ÿ”ณ Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
    ๐Ÿ”ณ Memberi kesan pengubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
    ๐Ÿ”ณ Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat ๐Ÿง•๐Ÿป CARA PENGGUNAAN ๐ŸŒธGunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
    ๐ŸŒธSapu seluruh badan ๐ŸŒธBaca selawat 3 kali semasa penyapuan ๐Ÿง•๐Ÿป HARGA BERPATUTAN
    WM RM39.90
    EM RM42.90

    Kandungan 100ml. =====================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #jamshirdaunbidara #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #produkaslegacy #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #skincaremurah #skincaremalaysia #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #krt #jamshirdaunbidarashahalam #jamshirlotion #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacy #aslegacyzeyfia

  •  12  5  20 April, 2019
  • Bahan2 dalam BIZZI FLUSH .
Apple Fibre - Menurut pakar-pakar kesihatan, pengamalan kesihatan bermula dari penjagaan bahagian usus. (rumah penyakit ialah perut) Pengambilan fiber yang mencukupi setiap hari dapat memperkuat pengendalian bahagian usus secara berkesan. Fiber membantu meransang sistem penghadaman dan mengelakkan sembelit. Selain daripada itu, ia membuatkan anda merasa kenyang lalu mengurangkan kuantiti makanan yang diambil dan dengan demikian membantu mengawal berat badan.

Aloe Vera - membersihkan perut,membakar lemak dan karbohidrat,menukar lemak kepada otot,membakar kalori dan memberi tenaga.

Timun- Mencegah penuaan dan melawan radikal bebas, kaya antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dalam tubuh disebabkan oleh radikal bebas. Selain itu, kandungan beta karoten, vitamin C dan mineral dapat mencegah proses penuaan semula jadi.Mencegah kenaikan tekanan darah
Bagi penderita hipertensi, biasanya dalam tubuh mereka mempunyai kandungan sodium (garam) yang tinggi. Pengambilan garam berlebihan tidak elok untuk kesihatan kerana ia boleh meningkatkan tekanan darah meningkat. Timun mengandungi kalium yang membantu menyeimbangkan kadar sodium dalam badan dan menstabilkan tekanan darah.Membantu menurunkan berat badan dan Membantu mencegah kanser

Teh hijau - mengandungi kompaun bioaktif yang meningkatkan kesihatan
Kompaun dalam teh hijau boleh memperbaiki fungsi otak dan menjadikan anda lebih bijak,
Teh hijau meningkatkan pembakaran lemak badan dan meningkatkan kecergasan fizikal,
Antioksidan dalam teh hijau dapat memgurangkan risiko beberapa jenis kanser,Teh hijau menjaga otak dari penuaan san mengurangkan risiko mendapat penyakit Alzheimerโ€™s(nyanyok) dan penyakit Parkinsonโ€™s ======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc  #bizziflushahalam
  • Bahan2 dalam BIZZI FLUSH .
    Apple Fibre - Menurut pakar-pakar kesihatan, pengamalan kesihatan bermula dari penjagaan bahagian usus. (rumah penyakit ialah perut) Pengambilan fiber yang mencukupi setiap hari dapat memperkuat pengendalian bahagian usus secara berkesan. Fiber membantu meransang sistem penghadaman dan mengelakkan sembelit. Selain daripada itu, ia membuatkan anda merasa kenyang lalu mengurangkan kuantiti makanan yang diambil dan dengan demikian membantu mengawal berat badan.

    Aloe Vera - membersihkan perut,membakar lemak dan karbohidrat,menukar lemak kepada otot,membakar kalori dan memberi tenaga.

    Timun- Mencegah penuaan dan melawan radikal bebas, kaya antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dalam tubuh disebabkan oleh radikal bebas. Selain itu, kandungan beta karoten, vitamin C dan mineral dapat mencegah proses penuaan semula jadi.Mencegah kenaikan tekanan darah
    Bagi penderita hipertensi, biasanya dalam tubuh mereka mempunyai kandungan sodium (garam) yang tinggi. Pengambilan garam berlebihan tidak elok untuk kesihatan kerana ia boleh meningkatkan tekanan darah meningkat. Timun mengandungi kalium yang membantu menyeimbangkan kadar sodium dalam badan dan menstabilkan tekanan darah.Membantu menurunkan berat badan dan Membantu mencegah kanser

    Teh hijau - mengandungi kompaun bioaktif yang meningkatkan kesihatan
    Kompaun dalam teh hijau boleh memperbaiki fungsi otak dan menjadikan anda lebih bijak,
    Teh hijau meningkatkan pembakaran lemak badan dan meningkatkan kecergasan fizikal,
    Antioksidan dalam teh hijau dapat memgurangkan risiko beberapa jenis kanser,Teh hijau menjaga otak dari penuaan san mengurangkan risiko mendapat penyakit Alzheimerโ€™s(nyanyok) dan penyakit Parkinsonโ€™s ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #bizziflushahalam

  •  11  1  20 April, 2019
  • meh bro tunjuk macam mane nak minum BizziBoddy ni. ๐Ÿ˜
.
sedap pun sedap. ๐Ÿ˜‹
.
===============================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • meh bro tunjuk macam mane nak minum BizziBoddy ni. ๐Ÿ˜
    .
    sedap pun sedap. ๐Ÿ˜‹
    .
    ===============================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  16  2  18 April, 2019
  • Assalamualaikum kawan2. selamat pagi. โ˜€๏ธโ˜€๏ธ
.
dah minum BB belum pagi ni? jgn lupe 1 sachet lepas sarapan ye. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
==================================
Kelebihan BizziBoddy
.
๐Ÿ‹โ€โ™‚Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
๐Ÿ‹โ€โ™‚Mengatasi masalah sembelit
๐Ÿ‹โ€โ™‚ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
๐Ÿ‹โ€โ™‚ Mencantikkan Kulit
๐Ÿ‹โ€โ™‚Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan ๐Ÿ‹โ€โ™‚Mengurangkan masalah obesiti
๐Ÿ‹โ€โ™‚ Memberikan tenaga
.
yang dah minum je tahu bertapa effective nya BizziBoddy ni. โ˜บ
.
1 botol ada 15 sachet

Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

POSTAGE : RM8 SM/ RM12 SS
.
======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Assalamualaikum kawan2. selamat pagi. โ˜€๏ธโ˜€๏ธ
    .
    dah minum BB belum pagi ni? jgn lupe 1 sachet lepas sarapan ye. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    .
    ==================================
    Kelebihan BizziBoddy
    .
    ๐Ÿ‹โ€โ™‚Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
    ๐Ÿ‹โ€โ™‚Mengatasi masalah sembelit
    ๐Ÿ‹โ€โ™‚ Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
    ๐Ÿ‹โ€โ™‚ Mencantikkan Kulit
    ๐Ÿ‹โ€โ™‚Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan ๐Ÿ‹โ€โ™‚Mengurangkan masalah obesiti
    ๐Ÿ‹โ€โ™‚ Memberikan tenaga
    .
    yang dah minum je tahu bertapa effective nya BizziBoddy ni. โ˜บ
    .
    1 botol ada 15 sachet

    Harga : RM79.90 SM/ RM82 SS

    POSTAGE : RM8 SM/ RM12 SS
    .
    ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  19  1  17 April, 2019

Top #bizziboddysjmc Posts

  • semua dah bertuan. ๐Ÿ˜
.
thanks warga SJMC.๐Ÿ˜‹
.
yg mana xtau nak dapat dari mane area2 SJMC, boleh contact @suhaidahshamsudin agen khas utk para SJMC staff. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Set kurus:
Bizzi Boddy + Bb Contour Cream = FREE sample Gel Bidara

Set mandi:
Gel Bidara + Jamshir Body Scrub = FREE sample Gentel Harumnita
================================
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #produkaslegacy #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #skincaremurah #skincaremalaysia #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #krt #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin
  • semua dah bertuan. ๐Ÿ˜
    .
    thanks warga SJMC.๐Ÿ˜‹
    .
    yg mana xtau nak dapat dari mane area2 SJMC, boleh contact @suhaidahshamsudin agen khas utk para SJMC staff. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Set kurus:
    Bizzi Boddy + Bb Contour Cream = FREE sample Gel Bidara

    Set mandi:
    Gel Bidara + Jamshir Body Scrub = FREE sample Gentel Harumnita
    ================================
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #bidarakotakemuning #produkaslegacy #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #skincaremurah #skincaremalaysia #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #krt #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin

  •  11  4  14 March, 2019
  • Harini sis COD dekat SJMC.
.
habes depa borong๐Ÿ˜‚
.
Non Stick Marble โœ”๏ธ
Gel Bidara โœ”๏ธ
Bizzi Boddy โœ”๏ธ
Contuor Cream โœ”๏ธ
Magic Box on the way.๐Ÿ˜
.
Thanks semua yg berurusan dengan sis.๐Ÿ™๐Ÿ˜˜
. ======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • Harini sis COD dekat SJMC.
    .
    habes depa borong๐Ÿ˜‚
    .
    Non Stick Marble โœ”๏ธ
    Gel Bidara โœ”๏ธ
    Bizzi Boddy โœ”๏ธ
    Contuor Cream โœ”๏ธ
    Magic Box on the way.๐Ÿ˜
    .
    Thanks semua yg berurusan dengan sis.๐Ÿ™๐Ÿ˜˜
    . ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #nakkuruscepat #sentiasabersyukur #kisahrumahtangga #masakapaharini #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  24  1  29 July, 2019
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
.
Kembalikan aura positif anda
.
๐Ÿ‘‰ Rasa dingin yang tidak keterlaluan
๐Ÿ‘‰ Tidak melekit
๐Ÿ‘‰ mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk bayi dan dewasa
.
KEBAIKAN
๐ŸŒฟMelegakan dengan pantas masalah pening kepala
๐ŸŒฟmengurangkan rasa loya dan pening
๐ŸŒฟMembantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
๐ŸŒฟMempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
๐ŸŒฟAlternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
โ€ข๐ŸŒฟSangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
๐ŸŒฟiktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
๐ŸŒฟMelegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
๐ŸŒฟMembantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
๐ŸŒฟMembantu masalah susah tidur malam
.
CARA PENGGUNAAN
๐Ÿ€Buka penutup Balm Bidara
๐Ÿ€Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
โ€ข๐Ÿ€Ambil sedikit menggunakan jari
โ€ข๐Ÿ€Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
โ€ข๐Ÿ€Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
.
HARGA
WM RM39.90
EMย  RM42.90 *BERAT BERSIHย  30gm* ======================================
.
COD area:
.
.โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
.โ˜‘๏ธ Shah Alam
.โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
.โ˜‘๏ธ Subang Jaya
.โ˜‘๏ธ Putra Heights
.
whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
.
#bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia
  • BALM BIDARA AURA 7 HERBA
    .
    Kembalikan aura positif anda
    .
    ๐Ÿ‘‰ Rasa dingin yang tidak keterlaluan
    ๐Ÿ‘‰ Tidak melekit
    ๐Ÿ‘‰ mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
    ๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk bayi dan dewasa
    .
    KEBAIKAN
    ๐ŸŒฟMelegakan dengan pantas masalah pening kepala
    ๐ŸŒฟmengurangkan rasa loya dan pening
    ๐ŸŒฟMembantu mengurangkn masalah Kembung perut bayi & dewasa
    ๐ŸŒฟMempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
    ๐ŸŒฟAlternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
    โ€ข๐ŸŒฟSangat berkesan digunakan oleh kaum wanita yang inginkan kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
    ๐ŸŒฟiktiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
    ๐ŸŒฟMelegakan sakit-sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut, pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
    ๐ŸŒฟMembantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb. sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
    ๐ŸŒฟMembantu masalah susah tidur malam
    .
    CARA PENGGUNAAN
    ๐Ÿ€Buka penutup Balm Bidara
    ๐Ÿ€Niat untuk kesembuhan, sertakan dengan Alfatihah, 3 kul dan ayatul kursi
    โ€ข๐Ÿ€Ambil sedikit menggunakan jari
    โ€ข๐Ÿ€Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
    โ€ข๐Ÿ€Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat
    .
    HARGA
    WM RM39.90
    EMย  RM42.90 *BERAT BERSIHย  30gm* ======================================
    .
    COD area:
    .
    .โ˜‘๏ธ Klang (Bandar Botanic, Bandar Puteri, Bukit Tinggi & kawasan sekitar)
    .โ˜‘๏ธ Shah Alam
    .โ˜‘๏ธ Puchong (Kg. Tengah)
    .โ˜‘๏ธ Subang Jaya
    .โ˜‘๏ธ Putra Heights
    .
    whatsapp utk sebarang pertanyaan atau pun order: 0132917125 ๐Ÿ˜ฝ
    .
    #bizzibodymalaysia #bizziboddyklang #bizziboddyshahalam #bizziboddykotakemuning #bizziboddybandarbotanic #bizziboddysubangjaya #bizziboddysjmc #harumnitafemininewash #harumnitaklang #harumnitashahalam #harumnitakotakemuning #harumnitasubangjaya #bidaraklang #bidarashahalam #paidreview #bidarakotakemuning #setkurus2019 #setkurusmurah #agenbizziboddy #motivationalquotes #nakkurus #skincaremalaysia #balmbidarashahalam #sentiasabersyukur #SJMC #balmbidara #jarimalaya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #aslegacyzeyfia

  •  11  1  24 April, 2019